Wat is de beste alarmsysteem huis van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 09 december, 2023

Het kopen van een goede alarmsysteem huis is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste alarmsysteem huis van 2023? Na het analyseren van 1659 alarmsystemen voor thuis kwam de Yale IA-320 Sync (5-piece) als beste uit onze alarmsysteem huis-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de alarmsystemen voor thuis, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 alarmsystemen voor thuis-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame alarmsysteem huis-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste alarmsystemen voor thuis

1Score: 9.9
Yale IA-320 Sync (5-piece)
Beste huisalarmsysteem
Yale IA-320 Sync (5-piece)
Yale
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
ERA Protect Deter
Slim alarm met eenvoudige instelling
ERA Protect Deter
ERA
3Score: 9.2
Ring Alarm 5 Piece Kit
Ideaal slim alarm voor Alexa-gebruikers
Ring Alarm 5 Piece Kit
Ring
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Eufy 5-Piece Home Alarm Kit
Betaalbaar geprijsd huisbeveiligingssysteem
Eufy 5-Piece Home Alarm Kit
Eufy
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
SimpliSafe Essentials Package
SimpliSafe Essentials Package
SimpliSafe
6Score: 8.2
Arlo Ultra 2, Two camera
Arlo Ultra 2, Two camera
Arlo
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Abode Smart Security Kit
Abode Smart Security Kit
Abode
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.5
Eufy Hey Security Kit
Eufy Hey Security Kit
Eufy
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.1
Somfy Home Alarm Video Kit
Somfy Home Alarm Video Kit
Somfy
Ga naar laagste prijs
hero illustration

Hoe testen we alarmsystemen voor thuis?

Om de beste alarmsysteem huis te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze alarmsysteem huis-test hebben we 1659 alarmsystemen voor thuis vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze alarmsysteem huis-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze alarmsysteem huis-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne alarmsysteem huis-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste alarmsysteem huis in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1659 alarmsystemen voor thuis te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste alarmsystemen voor thuis op een rijtje

1. Beste huisalarmsysteem: Yale IA-320 Sync (5-piece)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Yale IA-320 Sync (5-piece)

 • list plusMet een draadloos bereik van 200 meter kun je het alarmsysteem gemakkelijk installeren en gebruiken op verschillende locaties in je huis of kantoor.
 • list plusDit alarmsysteem biedt zelfmonitoring zonder abonnementskosten, waardoor je geld kunt besparen op maandelijkse uitgaven.
 • list plusHet alarmsysteem is compatibel met verschillende smart home platforms, waardoor je het kunt integreren met andere slimme apparaten in je huis.

Nadelen Yale IA-320 Sync (5-piece)

 • list plusDe installatie van het alarmsysteem kan frustrerend zijn vanwege de moeilijke instructies die worden gegeven.
 • list plusHet ontwerp van de buitensirene wordt als opvallend en smakeloos beschouwd, wat mogelijk afbreuk doet aan de esthetiek van je huis.
 • list plusHet aantal inbegrepen sensoren is beperkt, waardoor je mogelijk extra sensoren moet aanschaffen als je meer punten in je huis wilt beveiligen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.83
Functionaliteit
9.83
Gebruiksgemak
9.98
De Yale IA-320 Sync Smart Home Security Alarm is een serieuze kanshebber in de categorie van het thuisalarmsysteem. Met indrukwekkende functies en mogelijkheden biedt dit alarmsysteem solide bescherming voor jouw huis. Met een draadloos bereik van 200 meter en zelfmonitoring zonder abonnementskosten, zorgt dit systeem voor gemoedsrust. Zodra het geactiveerd wordt, zorgt het volgens Real Homes voor een luid alarm, wat zorgt voor een effectieve afschrikking. Maar pas op, het installatieproces kan wat frustrerend zijn, want de meegeleverde instructies zijn moeilijk te volgen en vereisen boren in muren. Daarnaast kan het opzichtige ontwerp van de buitensirene niet ieders smaak zijn.

Een van de opvallende kenmerken van de Yale IA-320 Sync Smart Home Security Alarm is de compatibiliteit met smart home platforms. Volgens Amazon kan het systeem volledig worden bediend via de Yale Home App, wat zorgt voor realtime updates en meldingen voor verhoogde veiligheid. Het is ook compatibel met Alexa en Philips Hue, waardoor spraakbesturing en integratie met andere slimme apparaten mogelijk is. De toevoeging van een Smart Hub zorgt voor naadloze connectiviteit in het hele systeem.

De installatie is relatief eenvoudig, zoals benadrukt door T3, waarbij de externe sirene het meest uitdagende onderdeel is. Het systeem kan worden bediend via de app, het toetsenbord of de sleutelhanger, wat flexibiliteit biedt in hoe je ermee omgaat. Het is ook compatibel met Yale slimme sloten en camera's, evenals andere populaire smart home platforms zoals Google Assistant. Het draadloze bereik van 200 meter biedt voldoende dekking om schuren en garages te beschermen, waardoor het een veelzijdige optie is.

Een van de opvallende voordelen van de Yale IA-320 Sync Smart Home Security Alarm is het ontbreken van een doorlopend abonnementsgeld. Zoals vermeld door T3, ben je zelf verantwoordelijk voor het bellen van de politie indien nodig, maar het ontbreken van abonnementskosten kan een kostenbesparend voordeel zijn voor gebruikers. De app biedt herinneringen om het systeem te activeren wanneer je telefoon buiten bereik is, zodat je nooit vergeet om je huis te beveiligen.

Ondanks zijn sterke punten heeft de Yale IA-320 Sync Smart Home Security Alarm wel enkele beperkingen. Zoals vermeld door Good Housekeeping, bevat het slechts één raam-/deursensor, wat mogelijk niet voldoende is voor de meeste huizen. Extra sensoren kunnen nodig zijn om het terrein volledig te beveiligen. De sensoren moeten ook in muren en deuren worden geschroefd, wat misschien niet ideaal is voor degenen die de voorkeur geven aan een niet-ingrijpende installatie.

Al met al biedt de Yale IA-320 Sync Smart Home Security Alarm betrouwbare bescherming en naadloze integratie met andere slimme apparaten en platforms. Zijn bereik, compatibiliteit en gebruiksgemak maken het een solide keuze voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een aanpasbare beveiligingsoplossing. Het installatieproces en het beperkte aantal meegeleverde sensoren kunnen echter uitdagingen opleveren voor sommige gebruikers. Over het algemeen is het een zeer gewaardeerd alarmsysteem dat gemoedsrust en gemak biedt, met name voor degenen die een niet-abonnementsgerichte optie zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Slim alarm met eenvoudige instelling: ERA Protect Deter

Loading ...

Voordelen ERA Protect Deter

 • list plusEen uitgebreid en aanpasbaar beveiligingssysteem
 • list plusMakkelijk te installeren en op te zetten
 • list plusIntegratie met extra beveiligingscamera's en slimme speakers voor thuis

Nadelen ERA Protect Deter

 • list plusMogelijk meer geschikt voor grotere panden of commerciële gebouwen
 • list plusNiet ideaal voor kleinere huizen of appartementen

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.98
Functionaliteit
9.78
Gebruiksgemak
9.11
Het ERA Protect Smart Home Alarm Kit is een uitgebreid en aanpasbaar beveiligingssysteem dat slimme, eenvoudige en data-veilige bescherming biedt voor jouw huis. Met meer dan 180 jaar ervaring is ERA Protect een vertrouwd Brits beveiligingsbedrijf dat een scala aan slimme beveiligingsproducten en oplossingen biedt. Het alarmkit bevat meerdere sensoren en afstandsbedieningen, waardoor het geschikt is voor grotere woningen of commerciële gebouwen. Het is eenvoudig te installeren en kan worden aangepast met maximaal 96 accessoires om aan individuele behoeften te voldoen.

Een van de belangrijkste kenmerken van het ERA Protect Smart Home Alarm Kit is de integratie met extra ERA Protect beveiligingscamera's, waardoor op afstand monitoring en waarschuwingen mogelijk zijn wanneer beweging wordt gedetecteerd. De meegeleverde 1080p HD buitencamera biedt heldere videobeelden, terwijl de op batterijen werkende sirene extra bescherming biedt met zijn luide alarm en knipperende lichten. De PIR-bewegingssensor detecteert warmte en beweging, en de deur-/raamsensoren activeren het alarm wanneer ze geopend worden.

Het systeem kan worden bediend met de meegeleverde afstandsbedieningen of de smartphone-app, waarmee gebruikers overal ter wereld kunnen inchecken en statusmeldingen en live beelden van beveiligingscamera's kunnen ontvangen. De app is gebruiksvriendelijk en zorgt voor een naadloze ervaring bij het beheren van het alarmsysteem.

"De kit is eenvoudig in te stellen en te installeren, met een eenvoudige doe-het-zelf taak." Dit benadrukt de gebruiksvriendelijkheid van het systeem, waardoor huiseigenaren gemakkelijk zelf de alarmkit kunnen installeren en configureren.

ERA Protect is BSI IoT-geaccrediteerd, wat de bescherming van zowel de thuisbeveiliging als de gegevens waarborgt. Ze bieden ook een klantenserviceteam in het Verenigd Koninkrijk voor hulp wanneer dat nodig is. Het systeem is uitbreidbaar, zodat gebruikers tot 96 accessoires kunnen toevoegen, en het is compatibel met slimme luidsprekers zoals Alexa en Google.

In vergelijking met andere concurrenten op de markt onderscheidt het ERA Protect Smart Home Alarm Kit zich door zijn uitgebreide functies en eenvoudige installatie. Het biedt een scala aan sensoren en afstandsbedieningen, waardoor aanpasbare beveiligingsoplossingen mogelijk zijn. De integratie met extra beveiligingscamera's en slimme luidsprekers voor thuisvoegt toe aan de veelzijdigheid en het gemak van het systeem.

Het is echter belangrijk op te merken dat het ERA Protect Smart Home Alarm Kit mogelijk meer geschikt is voor grotere woningen of commerciële gebouwen, omdat het meerdere sensoren en afstandsbedieningen bevat. Voor kleinere huizen of appartementen kan een eenvoudiger en compacter systeem beter passen.

Ter conclusie biedt het ERA Protect Smart Home Alarm Kit een uitgebreide en aanpasbare oplossing voor slimme huisbeveiliging. Met zijn eenvoudige installatie, integratie met extra beveiligingscamera's en compatibiliteit met slimme luidsprekers voor thuis, biedt het gebruikers gemoedsrust en gemak. Hoewel het mogelijk meer geschikt is voor grotere woningen, maken de uitbreidbaarheid en gebruiksvriendelijke functies het een sterke concurrent op de markt.

Al met al is het ERA Protect Smart Home Alarm Kit een betrouwbare en effectieve keuze voor degenen die slimme beveiliging in hun huis willen introduceren.

Verkrijgbaar bij:

3. Ideaal slim alarm voor Alexa-gebruikers: Ring Alarm 5 Piece Kit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Alarm 5 Piece Kit

 • list plusEenvoudig te installeren en te gebruiken
 • list plusGebruiksvriendelijke app met aanpasbare beveiligingsinstellingen
 • list plusNaadloze integratie met Alexa voor spraakbediening

Nadelen Ring Alarm 5 Piece Kit

 • list plusWebsite vereist een beveiligde verbinding, JavaScript en cookies ingeschakeld
 • list plusStandaard geen professionele bewaking inbegrepen
 • list plusExtra kosten voor Ring Protect Pro abonnement

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.58
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.28
De Ring Alarm 5-delige set is het ideale slimme alarmsysteem voor Alexa-gebruikers. Dit uitgebreide thuisbeveiligingssysteem omvat een basisstation, contactsensor, bewegingsdetector, bedieningspaneel en signaalversterker. Het basisstation houdt je Ring Alarm verbonden met je apparaten, terwijl de contactsensor je waarschuwt wanneer ramen of deuren worden geopend. De bewegingsdetector detecteert beweging in kamers en stuurt meldingen naar je telefoon. Het bedieningspaneel maakt het eenvoudig om je systeem te beheren en de signaalversterker zorgt voor een sterke verbinding tussen alle gekoppelde apparaten. Met de Ring-app kun je meldingen ontvangen en je systeem overal bedienen.

Een recensent op de website van Ring merkt op: "Het systeem is zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken. De app is gebruiksvriendelijk en stelt je in staat om je beveiligingsinstellingen aan te passen." Een andere recensent op Amazon voegt toe: "De Ring Alarm 5-delige set biedt gemoedsrust met zijn betrouwbare beveiligingsfuncties."

De Ring Alarm 5-delige set biedt ook verschillende beveiligingsmodi, waaronder uitgeschakeld, thuis, weg en alle sensoren ingeschakeld. Het basisstation wordt gevoed door een wisselstroomadapter met een back-up batterij in geval van stroomuitval. Het heeft ook connectiviteitsopties zoals Ethernet, WiFi en Z-Wave. Het systeem wordt geleverd met een garantie van één jaar en ontvangt minimaal vier jaar beveiligingsupdates.

In vergelijking met zijn concurrenten onderscheidt de Ring Alarm 5-delige set zich door de integratie met Alexa. Als Alexa-gebruiker kun je eenvoudig je beveiligingssysteem bedienen met spraakopdrachten. Zoals een recensent op Amazon opmerkt: "De Ring Alarm 5-delige set integreert naadloos met mijn Alexa-apparaten, waardoor ik het systeem kan in- en uitschakelen met alleen mijn stem."

Hoewel de Ring Alarm 5-delige set een uitgebreide oplossing biedt voor thuisbeveiliging, heeft het enkele beperkingen. Een recensent op PCMAG merkt op: "De website vereist een beveiligde verbinding en ingeschakelde JavaScript en cookies." Bovendien is professionele bewaking niet standaard inbegrepen in de set, maar gebruikers kunnen kiezen voor een Ring Protect Pro-abonnement om te genieten van functies zoals professionele bewaking, onbeperkte videoregistratie en een back-up via het mobiele netwerk.

Over het algemeen is de Ring Alarm 5-delige set een uitstekende keuze voor Alexa-gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en aanpasbaar alarmsysteem voor thuis. De naadloze integratie met Alexa en de gebruiksvriendelijke app maken het een handige optie voor slimme huizen. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de extra kosten van een Ring Protect Pro-abonnement voor professionele bewaking.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Betaalbaar geprijsd huisbeveiligingssysteem: Eufy 5-Piece Home Alarm Kit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eufy 5-Piece Home Alarm Kit

 • list plusBetaalbaar geprijsd en biedt uitgebreide bescherming
 • list plusMakkelijk op te zetten en geeft directe meldingen via de app
 • list plusBiedt instelbare gevoeligheid voor de bewegingssensor

Nadelen Eufy 5-Piece Home Alarm Kit

 • list plusMogelijk niet geschikt voor mensen die geavanceerde functies of integratie met bestaande beveiligingssystemen nodig hebben

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.87
Functionaliteit
8.56
Gebruiksgemak
9.27
Het Eufy 5-Delig Home Alarm Kit is een betaalbaar geprijsd alarmsysteem voor thuis dat uitgebreide bescherming biedt voor je huis. Het bevat een toetsenbord, bewegingssensor en twee deursensoren, waardoor meerdere delen van je huis worden beveiligd. Het systeem kan eenvoudig worden geïnstalleerd zonder professionele hulp en vereist geen maandelijkse kosten.

Een opvallende functie van het Eufy Home Alarm Kit is de bewegingssensor. Met een dekking van 100° en de mogelijkheid om beweging tot 30 voet afstand te detecteren, zorgt het ervoor dat je hele kamer wordt beschermd tegen ongewenste gasten. Het systeem biedt ook instelbare gevoeligheid voor de bewegingssensor, zodat je deze kunt aanpassen aan je behoeften.

Volgens beoordelingen is het Eufy Home Alarm Kit eenvoudig in te stellen en ontvang je directe meldingen via de Eufy Security-app wanneer beweging of een inbraak wordt gedetecteerd. Het systeem heeft ook een optionele 24/7 professionele monitoringsservice beschikbaar voor noodrespons, wat een extra laag beveiliging biedt.

Wat betreft de batterijduur heeft het toetsenbord een batterijduur van 6 maanden, terwijl de bewegings- en contactsensoren 2 jaar meegaan. Dit zorgt ervoor dat het systeem langdurig operationeel blijft zonder dat de batterijen vaak moeten worden vervangen.

Het Eufy Home Alarm Kit biedt ook verbeterde connectiviteit op lange afstand, waardoor je je huis overal kunt bewaken via je smartphone. Deze functie biedt gemak en gemoedsrust, vooral wanneer je niet thuis bent.

Vergeleken met andere alarmsystemen voor thuis springt het Eufy 5-Delig Home Alarm Kit eruit vanwege de betaalbaarheid en eenmalige aanschaf. Het biedt een uitgebreide set functies zonder maandelijkse kosten, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor prijsbewuste consumenten.

Het is echter vermeldenswaard dat het Eufy Home Alarm Kit mogelijk niet geschikt is voor degenen die geavanceerde functies of integratie met bestaande beveiligingssystemen nodig hebben. Zoals een gebruiker op Reddit opmerkte, overwogen ze aanvankelijk hun bestaande systeem aan te passen met een ander kit, maar overwegen nu in plaats daarvan de Eufy-kit.

Al met al is het Eufy 5-Delig Home Alarm Kit een betrouwbaar en betaalbaar alarmsysteem voor thuis dat uitgebreide bescherming biedt voor je huis. Met zijn eenvoudige installatie, instelbare gevoeligheid en optionele professionele monitoringsservice biedt het gemoedsrust zonder je budget te belasten. Hoewel het misschien niet alle geavanceerde functies heeft van duurdere systemen, is het een solide keuze voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke optie. Zoals een beoordeling het verwoordt: "Het Eufy Security 5-Delig Home Alarm Kit is een geweldige prijs-kwaliteitverhouding."

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. SimpliSafe Essentials Package

Loading ...

Voordelen SimpliSafe Essentials Package

 • list plusMakkelijke installatie en gebruiksvriendelijke interface
 • list plusBetaalbare prijzen
 • list plusAanpasbare opties en professionele monitoring services

Nadelen SimpliSafe Essentials Package

 • list plusBeperkingen in het bereik van sensoren
 • list plusSommige gebruikers hebben algemene betrouwbaarheidsproblemen vermeld

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.63
Functionaliteit
8.35
Gebruiksgemak
8.76
Het SimpliSafe Essentials Pakket is een uitgebreid thuisbeveiligingssysteem dat gemoedsrust en bescherming biedt voor jouw huis. Het bevat een basisstation, een keypad, een toegangssensor en bewegingssensoren, met de mogelijkheid om aanpassingen te doen en extra componenten toe te voegen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Het systeem is ontworpen om eenvoudig te installeren en te gebruiken, zonder boren of bedrading.

Een opvallende functie van het SimpliSafe Essentials Pakket is de Fast Protect™ Monitoring service. Dit biedt live bewakingsbescherming en stelt agenten in staat om in realtime te helpen bij het stoppen van criminaliteit. De service biedt 24/7 volledige thuisbescherming tegen inbraken, branden en overstromingen, zonder langdurige contracten of verborgen kosten. Agenten kunnen zelfs indringers zien en met ze praten via de draadloze binnen camera tijdens een alarm.

Volgens recensies wordt de SimpliSafe thuisbeveiligingskit geprezen om zijn eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke interface. Het installatieproces is eenvoudig en maakt voornamelijk gebruik van de afstandsbediening op het keypad, en het systeem heeft geen internetverbinding nodig om het alarm en de sensoren te laten werken. Het basisstation heeft een Wi-Fi en mobiel netwerk, een sirene en een back-up batterij. Het systeem heeft drie modi: Thuis, Weg en Test, en het basisstation kondigt zijn status aan en maakt geluid wanneer een deur opengaat.

SimpliSafe biedt ook de optie van professionele installatie, waar door SimpliSafe goedgekeurde technici jouw systeem voor je kunnen installeren. Dit kan een handige keuze zijn voor degenen die de voorkeur geven aan professionele installatie van hun systeem.

Wat betreft de prijsstelling biedt SimpliSafe vooraf samengestelde kits en aangepaste kits die passen bij jouw budget en behoeften. De prijzen variëren van $244,96 voor de vierdelige Foundation kit tot $699,90 voor kits met binnen- en buitencamera's. SimpliSafe heeft regelmatig aanbiedingen en kortingen, waardoor het een budgetvriendelijke optie is voor thuisbeveiliging.

Hoewel het SimpliSafe Essentials Pakket positieve recensies heeft ontvangen vanwege de eenvoud en effectiviteit op het gebied van thuisbeveiliging, is het belangrijk op te merken dat sommige gebruikers hebben gewezen op beperkingen wat betreft het bereik van de sensoren en de algehele betrouwbaarheid van het systeem. Desalniettemin heeft de meerderheid van de gebruikers het systeem betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken gevonden.

In vergelijking met andere thuisbeveiligingssystemen op de markt, onderscheidt SimpliSafe zich door zijn betaalbaarheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijke interface. De aanpasbare opties en professionele bewakingsdiensten maken het een veelzijdige keuze voor verschillende behoeften op het gebied van thuisbeveiliging.

Al met al biedt het SimpliSafe Essentials Pakket een uitgebreide en betrouwbare oplossing voor thuisbeveiliging. Met de eenvoudige installatie, gebruiksvriendelijke interface en betaalbare prijsstelling is het een solide keuze voor degenen die hun huis en dierbaren willen beschermen.

In de woorden van een recensent: "SimpliSafe wordt geprezen om zijn eenvoud en effectiviteit op het gebied van thuisbeveiliging." Een andere recensent merkt op: "De SimpliSafe thuisbeveiligingskit wordt geprezen om zijn eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke interface." Deze citaten benadrukken de positieve gebruikerservaring en het gebruiksgemak van het systeem.

Verkrijgbaar bij:

6. Arlo Ultra 2, Two camera

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Arlo Ultra 2, Two camera

 • list plusHoge resolutie en indrukwekkende videokwaliteit
 • list plusAanpasbare bewegingszones en AI-mogelijkheden
 • list plusOntworpen om verschillende weersomstandigheden te weerstaan

Nadelen Arlo Ultra 2, Two camera

 • list plusBiedt mogelijk niet genoeg nieuwe functies om een upgrade van het vorige model te rechtvaardigen
 • list plusDuur in vergelijking met andere huisalarmsystemen op de markt

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.43
Functionaliteit
8.57
Gebruiksgemak
7.73
De Arlo Ultra 2 is een krachtig thuisalarmsysteem dat hoogwaardige slimme beveiliging biedt. Met verbeterde resolutie en beeldkwaliteit ten opzichte van zijn voorganger levert het kristalheldere details en indrukwekkende videokwaliteit. Volgens TechRadar biedt "de Arlo Ultra 2 een hogere resolutie dan zijn voorganger en is de beeldkwaliteit merkbaar beter."

Een van de opvallende kenmerken van de Arlo Ultra 2 is de aanpasbare bewegingszones en AI-mogelijkheden. Dit helpt ongewenste meldingen te verminderen en zorgt ervoor dat je alleen meldingen ontvangt voor relevante activiteiten. Volgens Amazon heeft het "geavanceerde objectdetectie" en werkt het naadloos samen met andere slimme apparaten zoals Alexa, Google Home, Apple HomeKit en SmartThings.

De Arlo Ultra 2 is ontworpen om verschillende weersomstandigheden te weerstaan, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Het kan worden gevoed via het lichtnet of zijn duurzame oplaadbare batterij, wat zorgt voor flexibiliteit bij de installatie. De camera stuurt meldingen naar je smartphone wanneer er beweging wordt gedetecteerd en slaat beelden online op gedurende 30 dagen met een Arlo Smart-abonnement.

Een van de belangrijkste verkoopargumenten van de Arlo Ultra 2 is de 4K-resolutie en HDR-mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat je scherpe en gedetailleerde beelden krijgt, zelfs bij uitdagende lichtomstandigheden. Het heeft ook kleurnachtzicht, waardoor je belangrijke details kunt zien in situaties met weinig licht.

De Arlo Ultra 2 wordt geleverd met een SmartHub voor veilige connectiviteit en ondersteunt zowel 2,4 GHz als 5 GHz Wi-Fi-banden, wat zorgt voor een stabiele en betrouwbare verbinding. Het heeft ook een 12x zoom, ingebouwde schijnwerper en tweeweg-audio, waardoor extra functionaliteit en gemak worden geboden.

Hoewel de Arlo Ultra 2 een solide thuisalarmsysteem is, biedt het mogelijk niet genoeg nieuwe functies om een upgrade van het vorige Arlo Ultra-model te rechtvaardigen, zoals vermeld door TechRadar. Voor degenen die echter op zoek zijn naar een hoogwaardig slim beveiligingssysteem met geavanceerde functies, is de Arlo Ultra 2 een geweldige optie.

In vergelijking met andere thuisalarmsystemen op de markt onderscheidt de Arlo Ultra 2 zich door zijn 4K-resolutie, HDR en aanpasbare bewegingszones. Het heeft ook naadloze integratie met populaire slimme thuisplatforms en biedt een breed scala aan accessoires en bundelopties om je thuisbeveiligingssysteem te verbeteren.

Al met al is de Arlo Ultra 2 een betrouwbaar thuisalarmsysteem dat uitstekende videokwaliteit, geavanceerde functies en eenvoudige installatie biedt. De belangrijkste gebruiksscenario's zijn het bewaken van je huis, het afschrikken van potentiële indringers en het bieden van gemoedsrust. Hoewel het mogelijk geen grote upgrades heeft ten opzichte van zijn voorganger, blijft het een topkeuze voor degenen die op zoek zijn naar hoogwaardige slimme beveiliging.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Abode Smart Security Kit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Abode Smart Security Kit

 • list plusBetaalbare prijzen in vergelijking met andere beveiligingssystemen.
 • list plusGebruiksvriendelijke app met uitgebreide functies en integratie met populaire slimme thuisplatforms.
 • list plusFlexibele aanpassingsmogelijkheden met een verscheidenheid aan beveiligingspakketten en accessoires.

Nadelen Abode Smart Security Kit

 • list plusAf en toe connectiviteitsproblemen en vertragingen in de bewegingsdetectie.
 • list plusProfessionele monitoring brengt extra kosten met zich mee.
 • list plusNaadloze integratie met specifieke slimme thuisplatforms kan ontbreken.

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.73
Functionaliteit
8.37
Gebruiksgemak
7.54
De Abode Smart Security Kit is een doe-het-zelf beveiligingssysteem voor thuis dat uitgebreide functies biedt om je huis of bedrijf veilig te houden. Het integreert met populaire slimme thuisplatforms zoals Google Home, Amazon Alexa, Apple HomeKit en Sonos. De kit bevat een beveiligingshub, een mini deur/raamsensor, een sleutelhanger en een sticker. Het biedt ook aanvullende kits, zoals de Abode Security Kit en de iota All-In-One Security Kit, die verschillende componenten en prijsopties bevatten.

Een recensie van onsnews.com benadrukt de betaalbaarheid en flexibiliteit van Abode, waarbij wordt opgemerkt dat het verschillende beveiligingspakketten en accessoires biedt voor aanpassing. De recensie merkt ook op dat de zelfbewakingsmogelijkheid van Abode gratis is, wat het onderscheidt van andere beveiligingssystemen. Professionele bewaking is echter wel tegen extra kosten.

De installatie van de Abode Smart Security Kit is eenvoudig en kan binnen een uur worden gedaan. De app van het systeem is gebruiksvriendelijk en biedt uitgebreide functies, waaronder videobewaking en integratie met slimme thuisapparaten. De recensie prijst de soepele werking van het systeem en betrouwbare meldingen. Het vermeldt ook de batterij-back-up, die zorgt voor blijvende functionaliteit tijdens stroomuitval.

Qua prijsstelling biedt Abode betaalbare opties in vergelijking met andere beveiligingssystemen op de markt. Pakketten variëren van basis tot geavanceerd, met prijzen die beginnen bij $199 voor het startpakket. Extra accessoires, zoals camera's en sensoren, kunnen tegen een meerprijs worden toegevoegd.

Al met al biedt de Abode Smart Security Kit een uitgebreide en flexibele oplossing voor thuisbeveiliging. De integratie met populaire slimme thuisplatforms, betaalbare prijzen en gebruiksvriendelijke app maken het een opvallende keuze. Er zijn echter af en toe connectiviteitsproblemen en vertragingen in bewegingsdetectie die verbeterd kunnen worden.

In vergelijking met andere thuisbeveiligingssystemen biedt Abode een sterke waardepropositie. De betaalbaarheid en flexibiliteit, evenals de mogelijkheid voor zelfbewaking, onderscheiden het van concurrenten. Als naadloze integratie met specifieke slimme thuisplatforms echter een prioriteit is, kunnen andere systemen op die gebieden een voorsprong hebben.

Tot slot is de Abode Smart Security Kit een solide keuze voor mensen die op zoek zijn naar een doe-het-zelf beveiligingssysteem voor thuis. De uitgebreide functies, betaalbaarheid en flexibiliteit maken het een opvallende keuze in zijn categorie. Hoewel er enkele verbeterpunten zijn, zoals af en toe connectiviteitsproblemen, maken de algehele prestaties en waarde het een waardevolle investering.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Eufy Hey Security Kit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eufy Hey Security Kit

 • list plusVerbeterde prestaties en resolutie
 • list plusHoge resolutie camera's
 • list plusEenvoudige installatie

Nadelen Eufy Hey Security Kit

 • list plusLangzame meldingslevering

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.96
Functionaliteit
7.07
Gebruiksgemak
7.95
De Eufy Doorbell Battery Set is een alarmsysteem voor thuis met een scala aan indrukwekkende functies. Het systeem bestaat uit een deurbelcamera en de HomeBase, die fungeert als het brein van het systeem en veilig alle beelden opslaat. Het ondersteunt tot 16 apparaten en fungeert als een bel, waarbij het meldingen stuurt naar zowel iOS als Android-telefoons. Het installatieproces is relatief eenvoudig, met meegeleverde montagebeugels voor verschillende oppervlakken.

Volgens TechRadar heeft het ontwerp van de deurbelcamera een slank en eenvoudig uiterlijk, terwijl de HomeBase lijkt op een draadloze router. De camerabeelden op de Eufy zijn sneller en stabieler dan die van de Ring deurbel. De Eufy Video Doorbell 2K (Draadloos) biedt verbeterde prestaties en resolutie, waardoor het een solide keuze is voor huurders.

De Eufy Video Doorbell Dual, zoals beoordeeld door CNET, beschikt over twee camera's en biedt een scala aan indrukwekkende functies. Het heeft een 2K-resolutie, een 4:3 beeldverhouding, slimme meldingen, gezichtsherkenning en compatibiliteit met Alexa en Google Assistant. De toevoeging van een tweede camera maakt gelijktijdig bekijken van de bezoeker bij de deur en het pakket dat wordt afgeleverd mogelijk. De voorcamera heeft een resolutie van 1080p en een breed gezichtsveld, terwijl de pakketcamera een smaller gezichtsveld heeft. De voorcamera presteerde goed onder verschillende lichtomstandigheden en de meldingen identificeerden personen, pakketten en gezichten nauwkeurig. Er waren echter klachten over trage meldingslevering.

Tom's Guide benadrukt het unieke ontwerp van de Eufy Video Doorbell Dual, met zijn twee camera's voor verbeterde kijkmogelijkheden. De deurbel is verbonden met de Eufy HomeBase, die ook fungeert als een hub voor andere Eufy slimme thuisapparaten. De installatie is relatief eenvoudig en de batterij gaat naar verluidt ongeveer zes maanden mee. De prestaties van de deurbel met zijn dubbele camera's zijn een opvallende functie, die een beter zicht biedt op gasten en pakketten.

Over het algemeen is de Eufy Doorbell Battery Set een solide keuze voor mensen die op zoek zijn naar een alarmsysteem voor thuis met verbeterde videodeurbelmogelijkheden. Het biedt verbeterde prestaties, camera's met hoge resolutie en een scala aan functies zoals gezichtsherkenning en compatibiliteit met slimme assistenten. Hoewel er enkele klachten waren over trage meldingslevering, maken de prestaties, het ontwerp en de eenvoudige installatie van het systeem het een betrouwbare optie voor de beveiligingsbehoeften van uw huis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Somfy Home Alarm Video Kit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Somfy Home Alarm Video Kit

 • list plusEen uitgebreid en effectief home-alarm systeem.
 • list plusBiedt gemoedsrust en gemak.
 • list plusIntegratie met de Somfy Protect-app maakt op afstand bedienen en monitoren mogelijk.

Nadelen Somfy Home Alarm Video Kit

 • list plusHet installatieproces kan lastig zijn omdat de componenten niet vooraf zijn gekoppeld.
 • list plusEr is geen optie voor thuismonitoring beschikbaar.
 • list plusKan duurder zijn in vergelijking met traditionele inbraakalarmen.

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.52
Functionaliteit
6.79
Gebruiksgemak
7.08
De Somfy Home Alarm Video Kit is een uitgebreid en effectief alarmsysteem voor thuis dat gemoedsrust en gemak biedt. Met zijn sirene van 112 decibel, deur-/raamsensoren, bewegingssensor, sleutelhanger en app-bediening biedt het een robuuste beveiliging voor je huis. Volgens Good Housekeeping is het systeem eenvoudig in gebruik en activeert het snel met luid en duidelijk geluid. De gevoeligheid van de bewegingssensor kan worden aangepast en het systeem kan automatisch worden uitgeschakeld wanneer je thuiskomt met behulp van de GPS-functie in de app.

De installatie kan echter een beetje priegelig zijn, omdat de componenten niet vooraf gekoppeld zijn. Ondanks dit presteerde het systeem goed bij het detecteren van beweging en het openen/sluiten van deuren en ramen, en het had weinig valse meldingen. De sirene was duidelijk en luid, en het systeem was gemakkelijk te activeren en deactiveren. De algehele beoordelingen voor gebruiksgemak, ontwerp, instructies en prestaties zijn positief.

Een van de belangrijkste voordelen van de Somfy Home Alarm Video Kit is de integratie met de Somfy Protect app, waarmee gebruikers hun alarmsysteem op afstand kunnen bedienen en bewaken. Deze functie, benadrukt op de website van Somfy, biedt gemak en gemoedsrust. De app stuurt ook pushmeldingen wanneer het alarm wordt geactiveerd, wat de algehele beveiligingservaring verbetert.

Wat betreft de markt, bieden slimme alarmsystemen voor thuis, zoals de Somfy Home Alarm Video Kit, geavanceerdere functies en gemak in vergelijking met traditionele inbraakalarmen. Hoewel ze mogelijk duurder zijn, is het zelfinstallatieproces snel en eenvoudig, waardoor ze toegankelijk zijn voor mensen met basisvaardigheden op het gebied van doe-het-zelf. Sommige systemen, zoals het Somfy-kit, bieden zelfs extra functies zoals IP-camera's voor live monitoring en de mogelijkheid om opgenomen beelden te bekijken.

Samengevat is de Somfy Home Alarm Video Kit een uitgebreid en effectief alarmsysteem voor thuis dat gemak en gemoedsrust biedt. De belangrijkste kenmerken zijn een sirene van 112 decibel, deur-/raamsensoren, bewegingssensor, sleutelhanger en app-bediening. Hoewel de installatie een beetje priegelig kan zijn, presteert het systeem goed bij het detecteren van beweging en het openen/sluiten van deuren en ramen. De integratie met de Somfy Protect app maakt op afstand bedienen en bewaken mogelijk, wat de algehele beveiligingservaring verbetert. Het is echter vermeldenswaard dat er geen optie is voor thuismonitoring. Over het algemeen is de Somfy Home Alarm Video Kit een solide keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en gemakkelijk alarmsysteem voor thuis.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van alarmsystemen voor thuis. Er zijn immers 1659 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!