De Bestenu Tripod Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 09/24/2019


Het kiezen van een Tripod kan een overweldigende ervaring zijn, gezien het grote aantal verschillende soorten en keuzes dat ons te wachten staat. Aan de ene kant is een tripod een zeer eenvoudig hulpmiddel om onze camera's stabiel te houden wanneer we ze in moeilijke omstandigheden gebruiken. Aan de andere kant zijn er zoveel verschillende variabelen die een rol spelen bij het kiezen van een statief: Hoe groot moet het zijn? Hoe licht moet het zijn? Hoe stabiel moet het zijn? Wat voor gewicht kan het ondersteunen? Dit zijn slechts enkele van de vragen die naar voren kunnen komen als je kijkt naar de aanschaf van een nieuw statief. Deze koopgids geeft je alle in- en outs voor het aanschaffen van een Tripod!

Het gewicht van een Tripod

hide product content

Een van de eerste dingen om op te letten bij het aanschaffen van de juiste tripod voor je camera is het maximale gewicht dat deze kan dragen. Als je een zware DSLR uitrusting hebt, zou het een vergissing zijn om een statief te kopen dat slechts een paar kilo kan dragen. Zoek uit hoeveel je apparatuur weegt en winkel voor een statief dat minstens twee keer het gewicht van je apparatuur kan dragen. Vergeet niet dat je soms druk kunt uitoefenen op de camera of zelfs je handen op het statief kunt laten steunen, waardoor je meer gewicht op de tripod kunt leggen.

Het gewicht dat het statief kan dragen staat vaak vermeld op de gedetailleerde specificaties pagina. Zorg ervoor dat je rekening houdt met toekomstige upgrades van je apparatuur - wanneer je grotere accu's, langere lenzen voor je camera krijgt, of wanneer je omvangrijke flitsers koopt voor je DSLR, wat het gewicht van de camera verhoogt.

Tripod hoogte

hide product content

Het is aan te raden een tripod te kopen dat overeenkomt met je lengte om te voorkomen dat je moet buigen om in de zoeker van je camera te kijken. De zoeker van de camera moet zich op ooghoogte bevinden als hij eenmaal op het statief is geplaatst. Het is nog steeds prima als het hoger is omdat de poten van het statief verstelbaar zijn.

Als je op zoek bent naar een statief met een bevestigde kop, moet de punt van het statief op het niveau van je kaak liggen. Als je een modulair statief met een apart hoofd krijgt, moet de punt van het statief op schouderhoogte liggen als je rechtop staat.

Nog steeds op hoogte, houd rekening met de hoogte van het statief wanneer het volledig is opgevouwen voor opslag en transport. Past het in uw handbagage? Als de poten afneembaar zijn, dan is dit misschien geen serieuze zaak om te overwegen.

Tripod materialen

hide product content

Het gewicht van het statief is een zeer belangrijke factor bij het kopen van een Tripod. Je zou geen tripod willen hebben dat te zwaar is, want dit is een stuk artillerie dat je mee moet nemen.

Gewoonlijk hangt het gewicht van het statief af van de keuze van het gebruikte materiaal.

De meest populaire materialen zijn:

Aluminium

Vóór de opkomst van koolstofvezel was aluminium het sterkste en lichtste materiaal waarvan de meeste tripods werden gemaakt. Aluminium is lichter dan staal en bijna even sterk. Aangezien het echter nog steeds metaal is, is het zwaarder in vergelijking met andere materialen op de markt. Het beste aan aluminium statieven is dat ze stabiel genoeg zijn om zelfs zeer zware tv-camera's te ondersteunen, en ze zijn zeer betaalbaar.

Basalt

Basalt is een relatief nieuw materiaal voor het maken van statieven. De tripods die van deze materialen zijn gemaakt hebben glasvezel aan de binnenkant van de kern voor de stevigheid en zijn aan de buitenkant gelaagd met basaltlagen. Ze zijn een goed alternatief voor koolstofvezel statieven, vooral vanwege de lagere prijs. Wat betreft stijfheid en stabiliteit zijn ze echter niet te vergelijken met statieven van aluminium en koolstofvezel.

Koolstofvezel

Het bezit van een statief van koolstofvezel is trendy geworden, en om vele goede redenen. Dit materiaal is tot 30 procent lichter dan aluminium, plakt niet aan je hand als het erg koud is en zet niet uit als het warm is. Hoewel ze het duurst zijn, is koolstofvezel een zeer sterk materiaal dat veel gewicht kan dragen. Als je serieus wilt investeren in een Tripod die je jarenlang zult gebruiken, dan zou een koolstofvezel materiaal je eerste keuze moeten zijn.

De verschillende tussen Tripod koppen

hide product content

De Tripod kop van het statief is een van de belangrijkste onderdelen van het statief. De kop is verantwoordelijk voor het vastzetten van de camera en voor het regelen van de camerabewegingen. Wanneer u een modulair statief systeem koopt, wordt het niet met een hoofd geleverd en moet u het afzonderlijk aanschaffen.

Bij het kiezen van een statief of een Tripod kop, zorg ervoor dat het zoveel mogelijk gewicht kan dragen als de poten van het statief. De drie meest voorkomende typen Tripod koppen die op de markt verkrijgbaar zijn:


Pan-Tilt Head

Deze kop wordt geleverd met een enkele hendel die de horizontale beweging van de camera regelt, of dubbele hendels die zowel horizontale als verticale bewegingen regelen. Het is het meest voorkomende type hoofd dat bij de meeste statieven wordt geleverd.

Ball-kop

Een Ball-kop heeft slechts één bedieningselement dat de grip los- of verstrakt. Het is een zeer flexibele kop die soepel werkt terwijl de camera of lens stevig op zijn plaats wordt vastgezet.

Gimbal kop

De Gimbal kop is een speciale Tripod kop, ideaal voor zware en lange 300mm+ lenzen. Deze koppen vormen een perfecte balans tussen de DSLR camera en zijn perfect voor snelle fotografie. Dit type kop is zeer eenvoudig te gebruiken, hoeft niet telkens te worden aangespannen als de camera beweegt en kan aan elke richting worden aangepast.

Tripod functies

hide product content

Wel of geen middenstatief

Sommige camerastatieven worden geleverd met een middenstatief en andere niet. Met een middenstatief kun je de hoogte van het statief eenvoudig aanpassen, maar veel gebruikers zullen merken dat het statief daardoor minder stabiel wordt. Wanneer het statief op zijn laagst is en goed vergrendeld, is het geen probleem. Het kan echter een beetje onbetrouwbaar worden en het kan zijn dat het niet bestand is tegen trillingen wanneer het omhoog wordt gezet. De keuze voor een statief met of zonder middenzuil is puur gebaseerd op persoonlijke voorkeur.

Geïntegreerde koppen

Een statief dat wordt geleverd met een geïntegreerde kop kan je leven heel gemakkelijk maken. De koppen zijn bevestigd aan het statief en zijn veilig genoeg om trillingen en ontkoppelingsproblemen te elimineren. Deze koppen zijn echter vaak zeer eenvoudig van ontwerp en maken geen gebruik van standaard montageplaten. Aan de goede kant zijn dergelijke driepoten goedkoper en financieel zinvol wanneer je stabiliteit en flexibiliteit wilt tegen een goede prijs.

Potenvergrendeling

Statiefpoten worden uitgeschoven en vergrendeld met behulp van de draaigreep of de veerbelastingshendelmechanismen. Een draaigreep is netter en veiliger van de twee, maar het kan een gedoe zijn als het erg koud is of als je handschoenen draagt. Het vergrendelingsmechanisme van de verende hendel heeft metalen componenten die een vinger kunnen vangen als deze niet goed wordt gebruikt, maar het biedt een duurzaam beveiligingssysteem dat de levensduur van het statief lang meegaat.

Onafhankelijke poten

De meeste statieven hebben een ontwerp waarmee je de hoeken van de poten in twee tot drie standen kunt instellen. Als je een statief nodig hebt voor sommige veeleisende gebieden van de fotografie, zoals macro's, moet je misschien een statief vinden met een creatievere beeninstelling, zodat je zelfs elk been afzonderlijk kunt bewegen. Wanneer een enkele hendel de beweging van de benen controleert, is het gemakkelijker om de beweging van de benen aan te passen, maar het risico bestaat dat ze in elkaar klappen als je vergeet ze te vergrendelen.

Hoe komt deze super Tripod opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Tripod ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Tripods, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Tripods die die je kunt kopen in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Tripods het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Tripods stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Artikelen die overeenkomstig zijn aan Tripods

De beste Tripods in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Statief voor foto- en videocamera's. Met hendel voor verstelbare hoogte en rubberen voeten voor extra stabiliteit en een krasvrije ondergrond. Hoogte: 60 cm ingeklapt, 153 cm maximaal. Kleur:Champagne Materiaal: Aluminium Type: Hama Star Geschikt voor: Fotografie / Video (3D) Max. Hoogte: 153 cm Gewicht: 1220 g Max. Belastbaarheid: 3000 g Incl. Statief tas: Ja Min. Hoogte: 60 cm Incl. Statiefkop: Ja Statiefpoot: 3 delen (2-Uitschuifbaar) Nivellering: Ja In hoogte verstelbare middenkolom: Middelste kolom met zwengel Handgreep: Kunststof Grip Schroefdraad:1/4" (6,4 mm) Profieldikte: 20 mm

1. Hama Star 61 - Statief


Product informatiePlus or Show more

De Hama Statief Star 63 is compact en simpel. Het is een goede hulp bij het maken van goede en onbewogen foto's. Het champagnekleurige statief is geschikt voor zowel foto- als videocamera's en beschikt over een 'quick release' systeem waarmee je de camera snel kunt bevestigen en verwijderen. Het statief bestaat uit meerdere delen waarmee verschillende instellingen mogelijk gemaakt worden. Je neemt het statief eenvoudig mee met de meegeleverde statieftas.

2. Hama Statief Star 63


Product informatiePlus or Show more

Of u nu een beginnende of professionele fotograaf bent, u zult in veel gevallen een stabiel statief nodig hebben om de mooiste opnames met uw smartphone of camera te maken. Deze lichte maar stevige aluminium tripod statief met panhoofd ontwerp is een goede keuze voor uw outdoor foto-activiteiten. Met ingebouwde waterpas en rubberen anti-slip voetjes waardoor uw statief perfect genivelleerd staat. Deze statief wordt geleverd inclusief universele telefoonhouder compatibel met alle smartphones tot 9 cm breedte en Bluetooth Remote Shutter (afstandsbediening) voor iOS en Android. Kenmerken: • Draagbaar, compact en flexibel, ideaal voor indoor & outdoor activiteiten. • Ingebouwde waterpas, om uw statief perfect waterpas te plaatsen. • Eenvoudig uit te zetten en weer op te bergen in slechts enkele seconden. • Inclusief universele telefoonhouder compatibel met alle smartphones tot 9 cm breedte. • 360 ° horizontaal en 90 ° verticaal draaibaar met 3-wegs hoofd. • Met draaigreep voor het aanpassen van positie van het hoofd. • Robuuste, verstelbare aluminium poten in tripod design met rubberen anti-slip voetjes. • Bluetooth Remote Shutter voor iOS en Android Specificaties: • Maximum Hoogte: 1020 mm • Minimum Hoogte: 340 mm • Opgevouwen Lengte: 360 mm • Max. Buis diameter: 16,8 mm • Maximale laadgewicht: 2.5 kg • Materiaal: Aluminium • Schroefdiameter: 1/4 Inch

3. Smartphone Tripod Camera Statief 102 Cm Zwart voor Fotocamera en Smartphone - iPhone - Canon – Nikon - Spiegelreflexcamera + Bluetooth Remote Shutter – HiCHiCO


Product informatiePlus or Show more

Bij het maken van een foto of video is goede verlichting essentieel. Met een ringlamp zorg je dat het licht van voren komt en gelijk verdeeld over het gezicht. Dimbare ringlamp De ringlamp kent 3 soorten licht: wit, zacht en warm. Daarnaast is iedere lichtsoort dimbaar. Dit alles is makkelijk in te stellen met de bediening. De lamp wordt via USB gevoed, waardoor je geen gebruik hoeft te maken van batterijen Ringlamp met statief De ringlamp is beschikbaar met tafelstatief of een langer statief. Daarnaast heeft de ringlamp een handige houder voor je telefoon. Hoge kwaliteit foto’s Mede dankzij de LED Ring die op het statief kan worden geschroefd kunnen er prachtige foto’s worden gemaakt. De LED Ring bestaat uit 64 kleine LED lampjes die in 33 verschillende standen dimbaar zijn. De LED Ring kent 3 verschillende modus, namelijk: wit licht, warm licht en een combinatie van beide. Alle drie de modus zijn dimbaar in 11 verschillende standen waardoor je dus in totaal 33 verschillende standen hebt, deze standen zijn makkelijk bestuurbaar door middel van de schakelaar aan de kabel. Hierdoor heb je dus 33 verschillende belichtingen om je perfecte foto te maken! De LED Ring is 360 graden te draaien om de perfecte hoe te vinden voor het ideale shot. Het statief is ingeklapt 35 centimeter en is volledig uitgeklapt 102 (!) centimeter. Dankzij de antislipvoetjes van het statief blijft het stabiel staan en kunt u op iedere locatie de ideale foto maken. Het maakt niet uit of u nu professioneel fotograaf bent, of juist een hobbyist die er van houd om mooie foto’s te maken met zijn smartphone, dit statief is een absolute must-have. Dankzij de handige LED ring en de universele smartphonehouder is het geschikt voor elke soort foto. Het statief is gemakkelijk inklapbaar en dus ook enorm makkelijk mee te nemen! Bluetooth Remote Shutter Bluetooth Remote (afstandsbediening) om foto’s mee op opstand te maken, dit werkt tot wel 10 meter. Dit is natuurlijk ideaal voor selfies en foto’s met vrienden of familie. De afstandsbediening is gemakkelijk te koppelen door middel van bluetooth en werkt samen met zowel iOS als Android. Kenmerken: ✔ Makkelijk mee te nemen ✔ Gemakkelijk in elkaar te zetten ✔ 360 ° draaibaar horizontaal en 90° verticaal ✔ LED ring dimbaar in 33 verschillende standen ✔ Antslipvoetjes bij het statief voor meer grip ✔ Verplaatsbare smartphonehouder ✔ dit werkt tot wel 10 meter ✔ De ringlamp kent 3 soorten licht: wit, zacht en warm Specificaties ✔ Dimbaar van 2200 tot 4500 kelvin ✔ Universele smartphonehouder ✔ Makkelijk te koppelen bluetooth afstandsbediening ✔︎ 68 LED lampjes ✔︎ Diameter: 22CM ✔︎Materiaal: ABS, lichtkap Acryl ✔︎ Watt: 0.1-10W ✔︎ Helderheid lamp: 24-28 lumen ✔︎ Kleurtemperatuur wit licht: 4500 K ✔︎ Kleurtemperatuur warm wit licht: 1200 K ✔︎ Volt: 5V ✔︎ Ra>90 ✔︎ Dimbereik 1%-100% ✔︎ Afmetingen: buitendiameter 220mm/binnendiameter 190mm ✔︎ Voeding: USB-poort ✔︎ Kabel lengte: 2 meter ✔︎ Dimbaar: ja Kenmerken en voordelen ✔︎ Dimbare ringverlichting: Perfecte dimbare verlichting om alle onflatteuze schaduwen weg te nemen ✔︎ Multifunctioneel: Het ringlicht geeft perfect extra licht voor make-up, live streaming, selfiefoto's, filmen, video-opnames, online onderwijs, vlogging in een donker landschap enz. ✔︎Eenvoudig in gebruik: USB-kabelvoeding, werkt met de meeste apparaten die een USB-poort ondersteunen: laptop, pc, powerbank, USB-lader, AC-adapter enz. Eenvoudige bediening op snoer om aan / uit te schakelen of naar de gewenste verlichtingsmodus te schakelen ✔︎ Lichtgewicht en draagbaar ontwerp: De Ring of Light is zeer handig in gebruik wanneer je bv op reis bent of buitenshuis werkt. ✔︎ Het ring licht is gemaakt van 68 stuks energiebesparende LED lampen met een uitstekende warmteafvoer, constante stroomaandrijving en hoge kleurweergave, het verzacht de lichtbron en verbetert de huidtint in portretfotografie ✔︎ Telefoonhouder is geschikt voor telefoons tussen de 3.7 en 9 cm Tripod Kenmerken: • Draagbaar, compact en flexibel, ideaal voor indoor & outdoor activiteiten. • Ingebouwde waterpas, om uw statief perfect waterpas te plaatsen. • Eenvoudig uit te zetten en weer op te bergen in slechts enkele seconden. • Inclusief universele telefoonhouder compatibel met alle smartphones tot 9 cm breedte. • 360 ° horizontaal en 90 ° verticaal draaibaar met 3-wegs hoofd. • Met draaigreep voor het aanpassen van positie van het hoofd. • Robuuste, verstelbare aluminium poten in tripod design met rubberen anti-slip voetjes. • Bluetooth Remote Shutter voor iOS en Android • Inclusief nylon opbergtas. • Maximum Hoogte: 2000 mm • Minimum Hoogte: 600 mm • Opgevouwen Lengte: 600 mm • Max. Buis diameter: 30 mm • Maximale laadgewicht: 4 kg • Materiaal: Aluminium • Schroefdiameter: 1/4 Inch Wat u kunt verwachten: 1x Uitklapbaar statief 210CM Zwart 1x LED Ring Light 22 Cm 1x Bluetooth afstandsbediening

4. Selfie Ring Light 22 Cm met Tripod Camera Statief 210 CM Inclusief Bluetooth shutter – HiCHiCO


Product informatiePlus or Show more

Dit statief kun je gebruiken voor een spiegelreflexcamera, een compact camera en alle smartphones. Hij is perfect voor het maken van scherpe foto's en video's. Dankzij de 3 secties, met rubberen voet, zet je het statief gemakkelijk op de juiste hoogte. Bij stevige wind of ongelijk terrein kan je een gewicht aan de stabilisatiehaak hangen, maar ook kun je deze haak gebruiken om je (camera)tas aan te hangen. Dit statief heeft een maximale werkhoogte van 140 cm en is in te klappen tot 52 cm. Hierdoor is het statief makkelijk mee te nemen. Kenmerken: 1. 52 cm - 140 cm verstelbare statief. 2. Hoge dichtheid aluminium buis, duurzaam en stabiel. 3. Antislip rubberen voeten, zelfs op een berg te gebruiken. 4. Ingebouwde waterpas, 3-sectie knoppen ontwerp demping effect bal hoofd, realiseren elke hoek schieten, nauwkeurige en efficiënt. Specificaties: Materiaal: Aluminium Ingeklapte lengte: 50 cm Statief maximale hoogte: 140 cm Lagen: 3 secties Maximum aantal kilo's: 3 kg/6.6 Lb Pakket gewicht: 0.9 kg Meegeleverd: 1 x statief stand voor camera, telefoon en GoPro 1 x statief draagtas 1 x telefoonhouder 1 x Bluetooth afstandsbediening

5. Statief camera & smartphone met afstandsbediening / Tripod smartphone / Tripod camera Statief voor smartphone - verstelbaar - tot 140 cm hoog - statief iPhone - statief telefoon - statief voor telefoon en camera


Product informatiePlus or Show more

Professioneel Smartphone telefoon houder voor Zelf Statief Statiefgondel Voor Iphone, Samsung, HTC, etc breedte tussen 55mm en 105mm De schroefdraad is een standaard 1/4 inch statief schroefdraad. Keurmerk: MSV

6. Smartphone telefoon houder | Mobiele Telefoon Clipper met grip | Zelf Statief Statiefgondel voor mobiel | Apple - Samsung


Product informatiePlus or Show more

Je hebt net de perfecte locatie gevonden voor een prachtige foto. Het uitzicht is fantastisch en alles past perfect in het plaatje, maar toch valt het resultaat van jouw foto erg tegen. Na een aantal foto’s krijg je al gauw een lamme arm van die zware camera en de foto’s worden alsmaar slechter. Dan is de Camerastatief van Picca de oplossing! Met de Picca Camerastatief heb je geen last meer van een zware camera die je altijd maar moet tillen. Je plaatst de camera op het statief en draait eenvoudig 360 graden rondom om elke omgeving vast te leggen vanaf een punt. Het professionele Picca camerastatief: ▶ Voor zowel beginners als professionals ▶ Statief in hoogte verstelbaar tot 102 cm ▶ 360 graden draaibaar ▶ Zowel verticaal als horizontaal draaien ▶ Geen last meer van een zware camera Altijd waterpas foto’s of video’s Doordat er ook een waterpas op zit heb je geen last meer van schuine foto’s of video’s. De poten zijn ook eenvoudig te verstellen zodat je het statief altijd waterpas staat. Zelfs al is de ondergrond ongelijk dan kunnen de poten zo ingesteld worden dat het statief weer perfect staat. Wel zo handig als je een perfecte foto probeert te maken! Voor ieder moment en iedereen Het statief is gemaakt van lichtgewicht materiaal waardoor je hem altijd en overal mee naar toe kan nemen. Er wordt ook een handige tas bijgeleverd, zodat je niet hoeft te sjouwen met alle apparatuur. Voor zowel beginners als professionals hebben veel plezier van het Picca camerastatief! Specificaties: ✔ Maximale werkhoogte: 102cm ✔ Aantal secties: 3 ✔ Inhoud: - 1x Picca camerastatief - 1x telefoonhouder - 1x Bluetooth afstandsbediening - 1x tas 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over ons Picca camerastatief hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid! Bestel je Picca camerastatief nu voor 23:59 en leg vanaf morgen ieder uniek moment vast!

7. Picca Camera statief voor spiegelreflexcamera en telefoon – 102 cm


Product informatiePlus or Show more

Heb je dat ook wel eens, dat je op je Social media van die prachtige foto’s of video’s ziet die vanuit onmogelijke hoeken gemaakt zijn? En vraag jij je dan ook wel eens af hoe ze dit nou echt doen? Met de Picca 3 in 1 flexibele octopus tripod! Een foto of vlog horizontaal opnemen levert vaak vervelende trillingen op en is daarnaast ook lastig vast te houden. Dat hoeft niet meer dankzij de Picca 3 in 1 flexibele tripod statief. Door zijn flexibele poten is hij geschikt voor elke ondergrond en kan je zonder problemen haarscherpe foto’s maken. Zelfs al moet de foto of video vanuit een boom genomen worden! Je buigt de poten van de tripod rond een tak en zo blijft hij altijd stevig zitten! Dat is het geheim van die prachtige foto’s of video’s uit onmogelijke hoeken! De Picca 3 in 1 flexibele tripod ▶ Voor zowel beginners als professionals ▶ Vernieuwd model, extra stevig ▶ Flexibele poten voor unieke foto’s uit onmogelijke hoeken! ▶ Compact & Lichtgewicht materiaal voor op reis. ▶ Telefoon’s als spiegelreflex camera’s Wil je nu eindelijk een mooie foto van jezelf maken? Of juist samen met iemand anders? Bij de 3 in 1 flexibele octopus tripod zit een handige bluetooth afstandsbediening. Hier wordt een duidelijke handleiding bij geleverd en is een kwestie van plug en play. Je verbind het apparaat via bluetooth met de afstandsbediening en de tripod is klaar voor gebruik. Ook kan je gebruik maken van een app, het werkt met alle soorten telefoons! Eenvoudig mee te nemen op reis! De 3 in 1 flexibele tripod is gemakkelijk over mee naar toe te nemen. Doordat hij compact en van lichtgewicht materiaal gemaakt is stop je hem gemakkelijk in je tas zonder dat je last krijgt van een te zware tas. De 3 in 1 tripod heeft flexibele poten die in bijna elke vorm gebogen kan worden, zo kan de tripod zelfs in elkaar geklapt worden totdat hij in jouw handtas past! Werkt goed samen met alle telefoons en camera’s De flexibele tripod van Picca werkt erg goed met bijna alle telefoon’s. Door de meegeleverde telefoonhouder kan de tripod telefoons vasthouden met afmetingen van 56mm tot en met 91mm breed. Hij is zelfs geschikt voor de laatste versies van Samsung en Apple IPhone. Zelfs jouw grote spiegelreflex camera past op de tripod. Je draait jouw camera aan de tripod en je kan gelijk beginnen met fotograferen! Specificaties: ✔ Afmeting: 25cm hoog ✔ Kleur: Zwart ✔ Maximale draagcapaciteit 3kg ✔ Inhoud: - 1x Picca 3 in 1 flexibele tripod - 1x Smartphone houder - 1x Bluetooth afstandsbediening 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over ons Picca tripod hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid! Bestel vandaag nog de Picca 3 in 1 flexibele octopus tripod en hij wordt gratis verzonden!

8. Picca flexibele octopus tripod camera statief - voor smartphones en spiegelreflexcamera


Product informatiePlus or Show more

Thuis op de bank een filmpje kijken op je telefoon of tablet: het wordt een stuk relaxter met de universele telefoon en tablet standaard van Trendfield. Deze multifunctionele tablethouder en telefoonhouder zet je stabiel op de grond, waarna je je iPad, telefoon of tablet in de houder klemt. Buig de flexibele arm zodat je je scherm kan zien… en ontspan! Multifunctionele houder De Trendfield universele telefoon en tablet standaard kun je op vele manieren gebruiken. Ga lekker op de bank liggen en doe je iPad in de tablethouder, waarna je ongestoord de hele avond Netflix kan kijken. Of gebruik de tablethouder wanneer je een presentatie moet geven, wilt videobellen, of muziek maakt en je noten of tekst op je tablet wilt lezen. De tablet en telefoon standaard weegt maar 1200 gram, dus je neemt deze eenvoudig mee, wanneer je de standaard ook buitenshuis wil gebruiken. Buigbare arm De buigbare arm van de telefoon- en tablethouder is superhandig. Doordat je deze geheel flexibel kan vormen, kun je je tablet of telefoonscherm vanuit alle hoeken zien. Naast de buigbare arm, kun je de standaard voor je telefoon en tablet ook nog in hoogte verstellen van 90 tot 170 cm en bovendien 360 graden draaien. Hoe flexibel wil je het hebben? Geschikt voor telefoons en tablets De Trendfield universele telefoon en tablet standaard wordt geleverd met twee universele klemmen. De grote klem is geschikt voor zowel telefoon als tablets. De kleinere klem is enkel geschikt voor mobiel en is bedoeld om met je mobiele telefoon te kunnen filmen, zonder dat de achterkant van de houder voor de camera zit. Wel zo makkelijk! Beide klemmen hebben een anti-slip grip waardoor je telefoon of tablet stevig in de standaard vastgeklemd zit. De voordelen Stevige driepoot standaard Inclusief 2 klemmen voor mobiel & tablet tot 11 inch Buigbare arm 360 graden draaibaar In hoogte verstelbaar (90-170 cm) Lichtgewicht (1200 gram) Alles wat je nodig hebt Een universele houder voor je telefoon én tablet: wat wil een mens nog meer. Met de Trendfield universele telefoon en tablet standaard heb je het allemaal. Zit je nu nog met je tablet op schoot, of te schuiven met bijzettafeltjes? Bestel dan vandaag nog deze standaard en geniet morgen al van jouw aankoop. Wat krijg je? - Universele telefoon en tablet standaard

9. Trendfield Telefoon Statief - Tablet Houder met Buigbare Arm - Tripod voor Smartphone iPhone Telefoonhouder - iPad Standaard TTS016


Product informatiePlus or Show more

De handigste tripod voor foto, video, entertainment & much more! Stevig en duurzaam ontwerp. Qualico heeft geluisterd naar de consument en brengt dit stijlvolle, compacte en ijzersterke statief op de markt. De hoogte is instelbaar van 75 tot wel 175 cm. Alle posities zijn mogelijk dankzij de 360° draaibare klem en het plooibare uiteinde. Kortom het meest ergonomische en veelzijdigste statief in aanbieding. We gooien er tot slot ook nog eens levenslange garantie bovenop! Twijfelen hoeft dus echt niet! ! ONTDEK ALLE VOORDELEN ! JOUW SMARTPHONE OF TABLET STEVIG EN VEILIG VASTGEKLEMD De krachtige en universele houders zijn geschikt voor smartphones tot 11 centimeter en tablets tot 20 centimeter. Bruikbaar voor onder andere iPhone, iPad, Huawei, Xiaomi, Samsung,.... Dankzij de innovatieve houders blijft je mobiele telefoon of tablet zeer stevig vastzitten in elke situatie. OVERAL INZETBAAR, ZOWEL INDOOR ALS OUTDOOR Draagbaar, compact en overal inzetbaar. Dankzij de innovatieve bouw van de aluminium poten is deze standaard bijzonder snel opgezet. De poten komen met antislip rubberen voetjes waardoor het geschikt is voor alle ondergronden... Creëer, deel en connecteer! COMPACT, STABIEL EN BETROUWBAAR Het driepoot statief is door zijn compacte inklapbare formaat en gewicht (1,2 kg) eenvoudig mee te nemen. De afstand tussen de uitgeklapte antislip pootjes is 52 centimeter waardoor hij uiterst stabiel is, zelfs bij veel wind. Dankzij het lichte en sterke aluminium is hij ook bestendig tegen schokken, vallen en slijtage. IN DE DOOS Je ontvangt een kwalitatieve doos met daarin de uitklapbare driepoot, de klem voor mobiele telefoons én de klem voor tablets. Via het meegeleverde kaartje met QR code activeer je de levenslange garantie en download je eenvoudig de handleiding. LEVENSLANGE FABRIEKSGARANTIE Wij streven met onze statieven naar kwaliteit en geloven in de duurzaamheid van onze artikelen. Om deze reden bieden wij op alle Qualico-statieven een levenslange fabrieksgarantie aan. Wij hopen dan ook dat je tevreden bent met jouw aankoop! Ben je ontevreden? Graag kijken we samen naar een oplossing. DE ALLERSNELSTE LEVERTERMIJN Directe levering. Onze statieven liggen steeds op voorraad bij Bol.com, waardoor wij de allersnelste levering kunnen garanderen. TWIJFELEN IS DUS ECHT NIET NODIG, VOEG HEM NU TOE AAN JE WINKELWAGEN!

10. De Standaard Statief Houder Voor Elke Telefoon & Tablet - Staander Voor Alle Smartphone & GSM - Tripod voor Ipad & Iphone - Traploos Instelbaar van 75 tot 175 cm!


Artikelen die overeenkomstig zijn aan Tripods


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Tripods. Er zijn immers 1530 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Tripod kopen.