Wat is de beste Action camera van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 februari, 2024

Het kopen van een goede Action camera is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste Action camera van 2024? Na het testen van 1890 Action camera's kwam de GoPro Hero 12 Black als beste getest uit onze Action camera-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Action camera's, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Action camera's-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Action camera-koopgids? Lees dan verder!

Onze Action camera selectie

De top 10 beste Action camera's

1Score: 9.7
GoPro Hero 12 Black
GoPro Hero 12 Black
GoPro
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
GoPro Hero 10 Black
GoPro Hero 10 Black
GoPro
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
DJI Osmo Action 4
DJI Osmo Action 4
DJI
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
Insta360 One RS
Insta360 One RS
Insta360
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.2
Insta360 X3
Insta360 X3
Insta360
Ga naar laagste prijs
6Score: 9
GoPro Hero9 Black
GoPro Hero9 Black
GoPro
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.9
GoPro HERO 11 Black
GoPro HERO 11 Black
GoPro
Ga naar laagste prijs
8Score: 8.7
Akaso Brave 7 LE
Akaso Brave 7 LE
Akaso
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.7
Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Insta360
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.6
GoPro Hero8 Black
GoPro Hero8 Black
GoPro
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Action Camera Koopgids

Ben je op zoek naar een camera om je sportactie mee vast te leggen? Dan kom je al snel bij een action camera uit. Voordat je er eentje aanschaft, denk je idealiter echter ook even aan de onderstaande zaken!

Welke SD-kaart heb ik nodig voor een action camera?

Meestal passen in action camera's miniSD-kaarten. Hoeveel opslag een action camera kan lezen, is modelafhankelijk. Sommigen pikken kaartjes tot en met 32 GB, terwijl weer anderen kaartjes tot 128 GB aankunnen. Hiervoor moet je de productomschrijving lezen.

Als je van plan bent je action camera voor elke tocht op je mountainbike, ski's, skateboard of motor te gebruiken, is het een goed idee om voor een model te gaan dat een microSD-kaartje kan lezen met veel opslagruimte.

Hoeveel videomateriaal kan ik op één SD-kaartje bewaren?

Dat ligt zowel aan het videomateriaal zelf als de capaciteit van de SD-kaart. Dit laatste is gemakkelijk te interpreteren: je kunt niet meer dan 32 GB opslaan als je kaartje maar 32 GB aan opslag heeft. De vraag is: op hoeveel minuten aan videomateriaal komt dit neer?

Ten eerste neem je de cameraresolutie in acht. Je kunt tussen de 1,8 en 3,6 minuten video per gigabyte opslaan. Dit gegeven is gebaseerd op videomateriaal van 2K- (meestal is dit 1080 x 1920p) tot 4K-resolutie.

Ook de beeldverhouding en het aantal frames per second (FPS) doen er echter toe. Een video met een 4K-resolutie, een beeldverhouding van 16:9 en 60 FPS neemt 1 GB in beslag bij slechts 1,8 minuten. Daarentegen neemt een 1080p-video met een beeldverhouding van 16:9 en 24 FPS pas 1 GB in beslag na 3,6 minuten.

Je zult zelf de afweging moeten maken tussen de verschillende resoluties, beeldverhoudingen en hoeveel FPS je wilt. Dit laatste maakt vooral een verschil in hoe vloeiend de video uitziet.

Kan een action camera tegen water?

Sommige modellen zijn van zichzelf waterproof; sommigen hebben een speciale hoes nodig om waterproof 'gemaakt' te worden. Je vindt deze informatie hoe dan ook altijd terug in de productinformatie.

In veel gevallen wordt een non-waterproof action camera geleverd met een desbetreffende hoes of case, waardoor je hem wél onder water kunt gebruiken (meestal tot een meter of 30 diep). Indien dit niet het geval is, kun je deze los aanschaffen.

Kan een action camera als dashcam gebruikt worden?

Ja, dat kan. In dat geval is het aan te raden een model aan te schaffen waar een SD-kaart met veel opslagruimte in past, of een model dat verbinding maakt met een app op je smartphone. In dit laatste geval wordt er een lokaal WiFi-netwerk gemaakt door de camera waar de smartphone zich mee verbindt.

Vervolgens worden de opnames direct op je telefoon opgeslagen, waardoor je je niet zo snel zorgen hoeft te maken over hoeveel ruimte je nog over hebt voor je videomateriaal.

Welke resolutie moet mijn action camera hebben?

Tegenwoordig hebben action camera's resoluties van 720p, 1080p of 4K. 4K-resolutie is het beste van het beste, maar je kunt je afvragen of je dit echt nodig hebt (en hier geld aan wilt uitgeven) als je geen enkel 4K-scherm in huis hebt om je opnames op terug te kijken.

Voor de gemiddelde consument is daarom een 1080p-resolutie meer dan voldoende. 720p is daarentegen wat verouderd en zal al snel korrelig uitzien, vooral op grotere schermen zoals die van je desktop pc of je tv.

Hoe lang gaat de batterij van een action camera mee?

Gemiddeld genomen gaat de batterij van een action camera zo'n twee uur mee tijdens het filmen. Zelfs de allerbeste action camera's gaan slechts drie uur mee.

Je kunt deze tijden nog ietwat uitrekken door een aantal kleine aanpassingen te maken, zoals de firmware van de camera updaten, de resolutie verlagen, WiFi en/of Bluetooth uitschakelen, de schermhelderheid verlagen, enzovoorts. Haal ook de batterij uit de camera als je hem langere tijd niet gebruikt en bewaar deze op kamertemperatuur.

hero illustration

Hoe testen we Action camera's?

Om de beste Action camera te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Action camera-test hebben we 1890 Action camera's geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Action camera-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Action camera-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Action camera-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte Action camera in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1890 Action camera's te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Action camera's in een handige lijst

1. GoPro Hero 12 Black

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GoPro Hero 12 Black

 • list plus27MP-sensor voor uitzonderlijke beeldkwaliteit
 • list plus5.3K 60fps en 4K 120fps video-mogelijkheden voor indrukwekkende videokwaliteit
 • list plusHDR-videoregistratie voor verbeterd dynamisch bereik
 • list plusVerbeterde audio-opties en ondersteuning voor draadloze audio van een Bluetooth-microfoon
 • list plusUitzonderlijke beeldstabilisatie die de concurrentie overtreft
 • list plusWaterdicht ontwerp tot 10 meter voor duurzaamheid in verschillende omgevingen
 • list plusCompatibiliteit met diverse GoPro-mods voor vergrote veelzijdigheid
 • list plusLangere gebruiksduur en 10-bits video-mogelijkheid voor langdurige en hoogwaardige video-opnames

Nadelen GoPro Hero 12 Black

 • list plusBeperkingen bij weinig licht voor uitgebreide nachtcontent

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.68
Functionaliteit
9.46
Gebruiksgemak
10
Ik ben enthousiast over de GoPro Hero 12 Black, een krachtpatser in de categorie actiecamera's. Met een 27MP-sensor, 5.3K 60fps en 4K 120fps videomogelijkheden en HDR-videocaptuur levert deze camera uitzonderlijke video- en fotokwaliteit. De toevoeging van GP-Log voor dynamische bereikbeelden, verbeterde audiomogelijkheden en ondersteuning voor draadloos geluid van een Bluetooth-microfoon maken het een veelzijdig gereedschap voor contentmakers en editors. Zijn beeldstabilisatie overtreft die van concurrenten, en het waterdichte ontwerp tot 10m zorgt voor duurzaamheid in verschillende omgevingen.

Volgens TechRadar wordt de Hero 12 Black "beschouwd als een veelzijdigere en krachtigere actiecamera dan zijn voorganger," waarbij de evolutie van het vorige model wordt benadrukt. Digital Camera World benadrukt zijn geschiktheid als "krachtig gereedschap voor editors," waarbij de aantrekkingskracht op professionals en enthousiastelingen wordt benadrukt. Daarnaast prijst DPReview het vanwege het bieden van "een overvloed aan creatieve functies," waardoor het een opvallende keuze is voor gebruikers die geavanceerde functionaliteiten zoeken.

In vergelijking met zijn voorganger behoudt de Hero 12 Black een vergelijkbaar ontwerp, maar introduceert het verschillende professionele functies, waaronder HDR-video, GP-Log opnamemodus en verbeterde toegang tot verticale en 8:7 video. Zijn compatibiliteit met verschillende GoPro Mods verhoogt de veelzijdigheid, terwijl de 1/4-inch 20 statiefschroefdraad gemak toevoegt voor montage. De verlengde batterijduur, 10-bits videomogelijkheid en ondersteuning voor draadloos geluid versterken verder zijn positie als een eersteklas actiecamera.

Hoewel de Hero 12 Black uitblinkt in diverse aspecten, zoals videokwaliteit en geavanceerde functies, is het belangrijk om op te merken dat het mogelijk niet de ideale keuze is voor uitgebreide nachtopnames vanwege de ruisbehandeling in omstandigheden met weinig licht. Echter, deze beperking wordt overschaduwd door zijn algehele prestaties en veelzijdigheid.

In het competitieve landschap van actiecamera's steekt de GoPro Hero 12 Black uit als een geduchte optie voor gebruikers die prioriteit geven aan hoogwaardige video en geavanceerde functies. Zijn nauwste rivalen zijn de DJI Osmo Action 4 en andere actiecamera's in dezelfde prijsklasse. Echter, de Hero 12 Black's superieure videokwaliteit en uitgebreide functies geven het een voorsprong.

Kortom, de GoPro Hero 12 Black is een eersteklas actiecamera die uitblinkt in het leveren van hoogwaardige video, geavanceerde functies en veelzijdigheid. Zijn evolutie van eerdere modellen, in combinatie met zijn opvallende eigenschappen, positioneert het als een uitstekende keuze voor professionals, enthousiastelingen en contentmakers. Hoewel het mogelijk enkele beperkingen heeft in omstandigheden met weinig licht, maken zijn algehele prestaties en functies het een overtuigende optie op de markt voor actiecamera's.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. GoPro Hero 10 Black

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GoPro Hero 10 Black

 • list plusVerbeterde prestaties en snellere verwerkingstijden

Nadelen GoPro Hero 10 Black

 • list plusConcurrentie van zijn voorganger, de GoPro Hero 9

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.86
Functionaliteit
9.91
Gebruiksgemak
9.24
De GoPro Hero 10 Black blijft schitteren als een eersteklas actiecamera en levert aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Met een krachtige GP2-processor biedt deze camera verbeterde prestaties, snellere verwerkingstijden en een scala aan opnamemodi, waardoor het een uitstekende keuze is voor actie- en reisliefhebbers. Zijn 23MP 1/2.3-inch sensor, HyperSmooth 4.0 stabilisatie en verbeterde beeldkwaliteit bevestigen zijn positie als een van de besten in zijn categorie. Zoals TechRadar opmerkt: "het verfijnt de beeldkwaliteit en blijft gebruiksvriendelijk," waardoor het een overtuigende optie is voor gebruikers die op zoek zijn naar hoogwaardige beelden en gebruiksgemak.

De Hero 10 Black behoudt het robuuste en waterdichte ontwerp van zijn voorganger, met als extra voordeel een stevigere lens en compatibiliteit met eerdere mods. De snellere processor zorgt voor responsievere aanraakschermen en hogere framerates, wat de algehele gebruikerservaring verbetert. Digital Camera World prijst de camera om zijn "verbeterde verbindingsondersteuning met 2,4 GHz en 5 GHz WiFi, snellere bedrade overdrachtssnelheden en ondersteuning voor webcam en live streaming," gericht op een breed scala van opname- en deelbehoeften.

Met een prijs van $349 met een GoPro-abonnement of $450 op zichzelf, biedt de Hero 10 Black uitzonderlijke waarde voor zijn functies. Tom's Guide benadrukt zijn "verbeterde videostabilisatie met HyperSmooth 4.0, hogere framerates en hogere resolutie foto's," waardoor het zijn positie als topkeuze voor actiecamera's versterkt. Het lichte ontwerp van de camera, verbeterde waterbestendigheid en milieuvriendelijke verpakking dragen verder bij aan zijn aantrekkingskracht.

Hoewel de GoPro Hero 10 Black uitblinkt in verschillende opzichten, blijft zijn directe concurrent, de GoPro Hero 9, een overtuigend alternatief voor gebruikers die op zoek zijn naar een iets voordeligere optie. Echter, de verbeteringen van de Hero 10 op het gebied van beeldkwaliteit, prestaties en connectiviteit onderscheiden het als een eersteklas keuze voor degenen die cutting-edge functies en verbeterde gebruikerservaring prioriteren.

Tot slot, de GoPro Hero 10 Black maakt indruk met zijn verfijnde functies, verbeterde prestaties en uitzonderlijke beeldkwaliteit, waardoor het een opvallende keuze is voor actie- en reisliefhebbers. Zijn concurrerende prijsstelling, in combinatie met geavanceerde mogelijkheden, bevestigen zijn positie als een eersteklas actiecamera. Ondanks concurrentie van zijn voorganger, positioneren de verbeteringen van de Hero 10 het stevig als een toonaangevende concurrent in de markt voor actiecamera's.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. DJI Osmo Action 4

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DJI Osmo Action 4

 • list plusUitstekende prestaties bij weinig licht
 • list plus10-bits D-Log M kleurmodus
 • list plusMogelijkheid om in 4K/120fps op te nemen

Nadelen DJI Osmo Action 4

 • list plusBatterijduur kan een zorg zijn voor intensieve gebruikers

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.69
Functionaliteit
9.16
Gebruiksgemak
9.77
De DJI Osmo Action 4 valt op als een eersteklas actiecamera, uitblinkend in prestaties bij weinig licht en met een overvloed aan indrukwekkende functies. Met zijn 1/1.3" beeldsensor, 10-bit D-Log M kleurmodus en 4K/120fps opnamemogelijkheden levert hij "verbeterde foto- en videokwaliteit" (TechRadar). De grotere sensor verbetert niet alleen de prestaties bij weinig licht, maar verrijkt ook de kleurdiepte, waardoor het een uitstekende keuze is voor het vastleggen van verbluffende beelden in uitdagende lichtomstandigheden.

Wat het ontwerp betreft, onderscheidt de Osmo Action 4 zich door een magnetisch montagesysteem, waardoor snelle en moeiteloze aanpassingen mogelijk zijn. Bovendien verbeteren zijn native verticale opnamen, dubbele aanraakschermen en snelle schakelknop de gebruikerservaring, met "intuïtieve bediening" (DJI). De situatie-stabilisatie van de camera met kleurtemperatuurkalibratie en levendige onderwatermogelijkheden benadrukken verder de veelzijdigheid en geschiktheid voor een breed scala aan opnamescenario's.

De Osmo Action 4 biedt een ultralange batterijduur, ondersteuning voor snel opladen en prestaties bij lage temperaturen, waardoor uitgebreide opnamesessies zonder onderbrekingen mogelijk zijn. Voor intensieve gebruikers kan de batterijduur echter een zorg zijn, hoewel de Adventure Combo, met extra batterijen en handige accessoires, dit probleem vermindert.

In vergelijking met de GoPro Hero 12 Black maken de 10MP foto's, 10-bit 4K videokwaliteit en D-Log kleurprofiel van de Osmo Action 4 het een overtuigende keuze voor gebruikers die optimale prestaties bij weinig licht zoeken. Bovendien bevestigen zijn Rocksteady 3.0+ stabilisatie en handige functies zoals magnetische montage en aanraakschermen zijn positie als koploper in de categorie actiecamera's.

Hoewel de GoPro Hero 12 Black enkele unieke functies biedt, zoals horizon-vergrendelende stabilisatie en een nieuw HDR-kleurprofiel, maakt het totaalpakket van de Osmo Action 4, met name zijn prestaties bij weinig licht, het een uitstekende keuze voor avontuur- en actiefotografie. Zoals TechRadar opmerkt, heeft het de potentie om traditionele camera's te overtreffen in bepaalde scenario's, waardoor het een uitstekende optie is voor gebruikers die topkwaliteit beeld- en videokwaliteit zoeken in uitdagende lichtomstandigheden.

Kortom, de DJI Osmo Action 4 is een opmerkelijke actiecamera die uitblinkt in prestaties bij weinig licht, met de beste beeldkwaliteit, intuïtieve bediening en een uitgebreide set functies. Hoewel de batterijduur een zorg kan zijn voor intensieve gebruikers, bevestigt het totaalpakket, met name zijn prestaties in uitdagende lichtomstandigheden, zijn positie als een topkandidaat op de markt voor actiecamera's.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

4. Insta360 One RS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Insta360 One RS

 • list plusModulaire vormgeving voor naadloos wisselen tussen cameramodules
 • list plusVerbeterde beeldkwaliteit en prestaties

Nadelen Insta360 One RS

 • list plusKleine 1,5-inch scherm en mogelijke beeldproblemen zoals paarse kleurnoise en aliasing
 • list plusOmvangrijkheid bij volledige assemblage

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.56
Functionaliteit
9.19
Gebruiksgemak
9.51
De Insta360 One RS is een ware gamechanger in de actiecamera-categorie, bekend om zijn modulaire ontwerp waarmee je naadloos kunt switchen tussen cameramodules. Zoals Tom's Guide opmerkt: "De Insta360 One RS biedt veelzijdigheid met zijn modulaire ontwerp, waardoor gebruikers kunnen switchen tussen verschillende cameramodules." Deze flexibiliteit stelt gebruikers in staat om de camera aan te passen aan hun specifieke behoeften, waardoor het een opvallende verschijning is in zijn klasse. De camera is verkrijgbaar in verschillende configuraties, met het standaardpakket geprijsd op €299,99, wat uitstekende waarde biedt voor zijn mogelijkheden.

Een opmerkelijke evolutie van zijn voorganger, de Insta360 One R, de One RS heeft significante verbeteringen, zoals benadrukt in de review van TechRadar: "Het beschikt over een nieuwe batterijbasis, cameramodule met een grotere sensorchip en een centrale module met een verbeterde processor en microfoonarray." Deze evolutie leidt tot verbeterde beeldkwaliteit, verbeterde softwarestabilisatie en de introductie van een HDR-videomodus. Bovendien biedt de Insta360 One RS een competitief alternatief voor toonaangevende actiecamera's, met aantrekkelijke functies tegen een aantrekkelijke prijs.

De prestaties van de camera zijn prijzenswaardig, met de 4K-cameramodule die indrukwekkende opnamemogelijkheden biedt, waaronder 4K-video bij 30 fps en 1080p slow-motion opname. Daarnaast neemt de 360-graden lens video op in 5,7K bij 30 fps, waardoor gebruikers die op zoek zijn naar hoge-resolutie 360-graden beelden worden bediend. Echter, zoals opgemerkt door TechRadar, kunnen het kleine 1,5-inch scherm en mogelijke beeldproblemen zoals paarse kleurruis en aliasing verbeterpunten zijn.

In een markt gedomineerd door gevestigde spelers, valt de Insta360 One RS op door zijn modulaire veelzijdigheid, concurrerende prijzen en verbeterde beeldkwaliteit. Zoals The Verge vermeldt: "De Insta360 One RS introduceert een verbeterde actiecamera in zijn modulair systeem, met kleine updates aan zijn kernfuncties." Dit positioneert de One RS als een overtuigende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige en hoog presterende actiecamera.

Hoewel de Insta360 One RS een veelvoud aan voordelen biedt, waaronder zijn modulaire ontwerp, verbeterde beeldkwaliteit en concurrerende prijzen, moeten potentiële kopers rekening houden met zijn omvang wanneer deze volledig is gemonteerd en de beperkingen van het kleine voorbeeldscherm en mogelijke beeldproblemen. Ondanks deze overwegingen blinkt de Insta360 One RS uit als een veelzijdige en rijk uitgeruste actiecamera, geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

In vergelijking met zijn concurrenten staat de Insta360 One RS zijn mannetje met zijn modulaire flexibiliteit en concurrerende prijzen, en biedt het een overtuigend alternatief voor toonaangevende actiecamera's. Echter, gebruikers die op zoek zijn naar een groter voorbeeldscherm en absolute topkwaliteit beeldkwaliteit, kunnen andere opties geschikter vinden.

Tot slot, de Insta360 One RS komt naar voren als een topkandidaat in de actiecamera-categorie, met een overtuigende mix van modulariteit, verbeterde prestaties en concurrerende prijzen, waardoor het een sterke keuze is voor zowel enthousiastelingen als professionals die op zoek zijn naar een veelzijdige en hoogwaardige actiecamera.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

5. Insta360 X3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Insta360 X3

 • list plusRobuuste bouw en IPX8 waterdichte classificatie, geschikt voor outdoor avonturen en onderwatergebruik tot 33 voet zonder hoes
 • list plusHoogwaardige 360-graden beelden met fisheye lenzen en een 48MP Quad Bayer-sensor, biedt levendige en dynamische beelden
 • list plusGebruiksvriendelijk ontwerp met een 2,29-inch touchscreen, geïntegreerde tripod mount, en naadloze integratie met virtuele tour providers voor 360-graden opties

Nadelen Insta360 X3

 • list plusApp voor het bewerken van stilstaande beelden is mogelijk niet geschikt voor serieuze stilstaande fotografie, vereist externe software voor optimale resultaten
 • list plusKan ruis vertonen in omgevingen met weinig licht, wat een beperking kan zijn voor sommige gebruikers

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.77
Functionaliteit
8.77
Gebruiksgemak
9.71
De Insta360 X3 360 actiecamera is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat dat uitblinkt in het vastleggen van hoogwaardige 360-graden beelden. Met een robuuste constructie en een IPX8 waterdichte beoordeling, is het goed geschikt voor buitenavonturen, zelfs onderwater tot 10 meter diep zonder een behuizing. De camera beschikt over fisheye-lenzen en een 48MP Quad Bayer-sensor, waardoor het levendige en dynamische beelden kan produceren. Volgens Photography Life valt de X3 op door zijn videomogelijkheden, met kleurrijke en dynamische beelden en de mogelijkheid om het beeld dynamisch te herkaderen en de selfiestick te verbergen, waardoor het een waardevol hulpmiddel is voor actiefilms.

Het ontwerp van de X3 omvat een 2,29-inch touchscreen, waardoor het een gebruiksvriendelijke interface biedt voor het navigeren door instellingen, en een uniek fysiek ontwerp met een geïntegreerde statiefbevestiging, zoals vermeld in de review van Photography Life. Het valt ook op door zijn vermogen om RAW-foto's vast te leggen en circulaire fisheye-beelden te produceren, waardoor het een veelzijdige keuze is voor stilstaande fotografie. De review van Photography Life merkt echter op dat de app voor het bewerken van stilstaande beelden mogelijk niet geschikt is voor serieuze stilstaande fotografie, en externe software kan vereisen voor optimale resultaten.

"De Insta360 X3 wordt aanbevolen vanwege zijn solide constructie, waterdichtheid, gebruiksvriendelijk ontwerp en hoogwaardige resultaten," zoals vermeld in de review van Popular Photography. Het eenvoudige gebruik van de camera en de robuuste constructie maken het een betrouwbare metgezel voor verschillende buitenactiviteiten. Het is echter belangrijk op te merken dat de camera mogelijk ruis vertoont in omgevingen met weinig licht, zoals aangegeven door Photography Life, wat een beperking kan zijn voor sommige gebruikers.

In vergelijking met zijn concurrenten valt de Insta360 X3 op door zijn naadloze integratie met aanbieders van virtuele rondleidingen voor 360-graden opties, zoals benadrukt door Photography Life. Deze functie maakt het een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in het creëren van meeslepende en interactieve visuele content. Hoewel de X3 misschien niet de ideale optie is voor serieuze stilstaande fotografie, ligt zijn kracht in zijn videomogelijkheden en gebruiksvriendelijk ontwerp, waardoor het een waardevol hulpmiddel is voor actiefilms.

Concluderend biedt de Insta360 X3 actiecamera een robuuste constructie, gebruiksvriendelijk ontwerp en indrukwekkende videomogelijkheden, waardoor het een overtuigende keuze is voor buitenliefhebbers en contentmakers. Zijn vermogen om hoogwaardige 360-graden beelden vast te leggen en naadloos te integreren met aanbieders van virtuele rondleidingen onderscheidt het in de actiecamera-markt. Hoewel het beperkingen kan hebben bij fotografie met weinig licht, maken zijn algehele prestaties en veelzijdigheid het een opvallende optie voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke 360-actiecamera.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. GoPro Hero9 Black

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GoPro Hero9 Black

 • list plusGrotere 23,6 MP-sensor voor het opnemen van video's met een resolutie tot 5K/30 fps
 • list plusVoorwaarts gericht scherm dat handig is voor vloggers en contentmakers
 • list plusRobuuste en duurzame behuizing voor het vastleggen van avontuurlijke momenten

Nadelen GoPro Hero9 Black

 • list plusProblemen met overbelichting tijdens testen
 • list plusZorgen over batterijduur en oververhitting
 • list plusBeperkingen in omgevingen met weinig licht en voor studiovideo's

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.35
Gebruiksgemak
8.92
Ik ben erg enthousiast over de GoPro Hero9 Black, die in september 2020 is uitgebracht en enorme vooruitgang heeft geboekt in de categorie actiecamera's. Met een prijs van $449, of $349 met een eenjarig GoPro Plus-abonnement, beschikt deze camera over een grotere 23,6 MP-sensor voor het vastleggen van video's met een resolutie tot 5K/30 fps, wat zorgt voor verbeterde ontwerp- en videoprestaties. De toevoeging van een scherm aan de voorkant, opvouwbare "vingers" voor eenvoudigere bevestiging aan mounts, een veiligere zijdeur en een verwisselbare lenskap verbeteren de bruikbaarheid en veelzijdigheid ervan. Zoals TechRadar opmerkt, "biedt de GoPro Hero 9 Black aanzienlijke verbeteringen, waaronder een nieuwe 23,6 MP-sensor voor 5K-video en verbeterde elektronische stabilisatie." Het kleurendisplay aan de voorkant is vooral handig voor vloggen en voldoet aan de behoeften van content creators.

De Hero9 Black blinkt uit in actievideo's, biedt indrukwekkende stabilisatie en framerate-opties, waardoor het ideaal is om op verschillende objecten te monteren en hoogwaardige beelden vast te leggen. Volgens RTings is het geschikt voor vloggen en reisfotografie vanwege de draagbaarheid en het scherm aan de voorkant, maar levert het mogelijk niet de beste videokwaliteit in vergelijking met camera's met grotere sensoren. Zijn robuuste en duurzame constructie maakt het een betrouwbare metgezel voor het vastleggen van avontuurlijke momenten.

Er zijn echter enkele nadelen benoemd; er werden problemen met overbelichting opgemerkt tijdens het testen, en er zijn zorgen over de batterijduur en oververhitting, evenals de responsiviteit van het aanraakscherm aan de achterzijde en geplande opnames. Bovendien zijn de beperkingen van de camera in omgevingen met weinig licht en voor studiovideowerk vanwege de vaste diafragma- en brandpuntsafstandslens opgemerkt. Zoals TechRadar benadrukt, "moeten sommige functies zoals batterijduur en oververhitting worden verfijnd. De responsiviteit van het aanraakscherm aan de achterzijde en geplande opnames zijn ook gebieden voor verbetering."

In de markt concurreert de GoPro Hero9 Black met andere actiecamera's, zoals de DJI Osmo Action en de Insta360 One R. De opvallende kenmerken van de Hero9 Black, waaronder het scherm aan de voorkant, verbeterde videoprestaties en verbeterd ontwerp, positioneren het als een sterke concurrent in het segment van actiecamera's. Hoewel het misschien niet de beste keuze is voor studiovideowerk of fotografie bij weinig licht, maken zijn sterke punten in actievideo en draagbaarheid het een overtuigende optie voor avonturiers en vloggers. Zoals pcmag.com beknopt stelt, "de grotere 23,6 MP-sensor maakt video-opnames mogelijk met resoluties tot 5K/30 fps. De camera is zwaarder dan zijn voorgangers en wordt geleverd in verpakkingsmateriaal zonder plastic. Al met al levert de Hero9 Black verbeterd ontwerp en videoprestaties."

Kortom, de GoPro Hero9 Black valt op als een robuuste, draagbare en veelzijdige actiecamera met opvallende verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers. Zijn sterke punten in actievideo en vlogging, gecombineerd met zijn verbeterde ontwerp en videoprestaties, maken het een topkeuze voor het vastleggen van spannende momenten. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met zijn beperkingen in bepaalde fotografiegenres en de noodzaak van verbetering van bepaalde functies.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. GoPro HERO 11 Black

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GoPro HERO 11 Black

 • list plusVerbeterde batterijduur

Nadelen GoPro HERO 11 Black

 • list plusHoge prijs zonder abonnement

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.09
Functionaliteit
9.19
Gebruiksgemak
8.38
De GoPro HERO 11 Black is een veelzijdige actiecamera die voldoet aan verschillende gebruikersbehoeften met zijn scala aan functies en meerdere varianten. Geprijsd op €399,98 met een GoPro-abonnement of €499,99 zonder, introduceert deze camera de nieuwe Enduro-batterij voor verbeterde betrouwbaarheid in extreme omstandigheden, en een keuze uit 'Easy' en 'Pro' modi voor gebruikersgemak. Het biedt ook de Creator Edition, op maat gemaakt voor vloggers, met extra accessoires, en een Mini-versie tegen een lagere prijs. De camera heeft een videoresolutie van 5,3K tot 60p, 4K tot 120p, 8x slow-mo, HDR videomodus, en 10-bit video, waardoor het geschikt is voor content creators die op zoek zijn naar hoogwaardige beelden. De verbeterde energie-efficiëntie, verbeterde beeldstabilisatie, en diverse digitale lensstijlen zetten de HERO 11 Black apart van zijn voorgangers.

Volgens Digital Camera World heeft de HERO 11 Black een robuust, waterdicht ontwerp, met een 1,14-inch voorste scherm en een 2,27-inch achterste touchscreen, waardoor het een bekende maar betrouwbare gebruikerservaring biedt. De toevoeging van een Easy Mode vereenvoudigt de interface, waardoor de bediening snel en naadloos verloopt, en het verbeterde warmtebeheer zorgt voor verlengde 4K-opnametijden, zodat gebruikers meer inhoud kunnen vastleggen zonder onderbreking. Zoals benadrukt door TechRadar, laten de verschillende varianten van de camera, waaronder de Creator Edition en de Mini-versie, zien dat deze zich aanpast aan diverse gebruikersbehoeften, en geschikt is voor vloggers, enthousiastelingen, en mensen die op zoek zijn naar een meer budgetvriendelijke optie.

De evolutie van de HERO 11 Black ten opzichte van eerdere modellen is duidelijk te zien in de verbeterde batterijduur, verbeterde beeldstabilisatie, en uitgebreide opnamemogelijkheden, zoals opgemerkt door DPReview. De mogelijkheid van de camera om hoge-resolutie video's vast te leggen, draadloze audio te ondersteunen, en een breed gezichtsveld te bieden, maakt het geschikt voor een scala aan actievolle scenario's en creatieve projecten, waardoor het een favoriete keuze is voor content creatie. Zoals geciteerd door DPReview, "De GoPro Hero12 Black is een kleine actiecamera met een verscheidenheid aan functies, waaronder een 5.3K videoresolutie tot 60p, 4K tot 120p, 8x slow-mo, HDR videomodus, verticale video-ondersteuning, 10-bit video, verbeterde beeldstabilisatie, draadloze audio-ondersteuning, en waterdicht tot 10m."

In vergelijking met zijn concurrenten, geeft het uitgebreide functiepakket en de aanpasbaarheid door verschillende edities de HERO 11 Black een voorsprong in het bedienen van diverse gebruikersvoorkeuren. De mogelijkheid om complexe handelingen te vereenvoudigen via de Easy Mode, samen met de verlengde opnametijden en verbeterde beeldstabilisatie, positioneert het als een veelzijdig gereedschap voor het vastleggen van hoogwaardige actiebeelden, vlogs, en meeslepende content creatie. Echter, de prijs, vooral zonder de GoPro-abonnement, kan een beperkende factor zijn voor prijsbewuste consumenten.

Tot slot, de evolutie van de GoPro HERO 11 Black brengt opmerkelijke verbeteringen in batterijduur, opnamemogelijkheden, en gebruikersvriendelijke functies, waardoor het een overtuigende keuze is voor content creators en actie liefhebbers. De aanpasbaarheid door verschillende edities en het uitgebreide functiepakket maken het tot een opvallende optie in de actiecamera markt, met name voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige, veelzijdige camera.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Akaso Brave 7 LE

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Akaso Brave 7 LE

 • list plusVerbeterde waterdichte prestaties tot 164 voet (50 meter)
 • list plusVoorste kleuren-LCD-scherm voor het kadreren van opnames
 • list plusInclusief bevestigingen, twee 1.350 mAh batterijen en een onderwaterbehuizing

Nadelen Akaso Brave 7 LE

 • list plusOntbreken van HDR-fotomodus aanwezig in de Brave 7
 • list plusGebrek aan autofocus en waargenomen problemen met de beeldkwaliteit
 • list plusGrote en goedkope waterdichte behuizing die rammelt en lawaai maakt tijdens gebruik

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.61
Functionaliteit
8.55
Gebruiksgemak
8.91
Ik ben de AKASO Brave 7 LE, een betaalbare actiecamera die concurreert in het 4K-segment met mijn 20MP-fotomogelijkheden. Mijn verbeterde waterdichte prestaties tot 164 voet (50 meter) en een kleurenscherm aan de voorkant onderscheiden mij van de rest, perfect voor buitenliefhebbers en vloggers. Ik ben veelzijdig, met mounts, twee 1.350mAh-batterijen en een onderwaterbehuizing, waardoor ik een competitieve optie ben voor verschillende buitenactiviteiten. Mijn 6-assige stabilisatie, gebruiksvriendelijke schermmenu's en de Akaso GO-app voor instellingen verbeteren mijn aantrekkingskracht voor gedetailleerde 4K-video's met 30fps, ideaal voor vloggen en buitenfotografie.

Mijn evolutie van de Brave 7 wordt gemarkeerd door mijn front-LCD-scherm voor het kaderen van shots, dat de vorige versie niet had. Ik mis echter de HDR-fotomodus die de Brave 7 wel had, maar ik compenseer dit met een lagere prijs. Mijn draagbaarheid wordt vaak geprezen, maar mijn gebrek aan autofocus en problemen met de beeldkwaliteit beperken mijn geschiktheid voor reizen, sport- en natuurfotografie, zoals benadrukt door een review van RTINGS. Hoewel ik niet geschikt ben voor studiovideo's, presteer ik goed in actievideo's vanwege mijn draagbaarheid en montage-accessoires.

"Ik presteer goed voor buitenfotografie, met opties voor verschillende opnamemodi en instellingen aanpassingen." Dit citaat van Digital Camera World benadrukt mijn kracht in het leveren van een scala aan handige functies voor buitenfotografie. Het is echter belangrijk om op te merken dat ik niet zonder mijn nadelen ben. De omvangrijke en goedkope waterdichte behuizing, zoals vermeld in de review van Camera Jabber, haalt de algehele ervaring naar beneden, veroorzaakt rammelen en lawaai tijdens gebruik. Het gebrek aan aanraakgevoeligheid in het voorscherm, zoals benadrukt door Digital Camera World, vormt ook een beperking, waardoor vloggers die op deze functie vertrouwen het lastiger hebben.

In vergelijking met marktleiders zoals GoPro, schiet ik tekort, zoals opgemerkt door Camera Jabber. Ondanks mijn solide bouwkwaliteit, goed gewicht en responsief touchscreen, voorkomen mijn omvangrijke waterdichte behuizing en bepaalde technische beperkingen dat ik een directe concurrent ben in het hogere segment.

Al met al ben ik de AKASO Brave 7 LE, een overtuigende optie voor buitenliefhebbers en vloggers, met goede prestaties, een scala aan handige functies en concurrerende prijzen. Mijn primaire gebruiksscenario's draaien om buitenfotografie en vloggen, en ik ben uitstekend in het leveren van gedetailleerde 4K-video's met 30fps. Mijn beperkingen in autofocus, beeldkwaliteit en behuizing moeten echter in overweging worden genomen, vooral voor degenen die op zoek zijn naar een high-end alternatief.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Insta360 Ace Pro

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Insta360 Ace Pro

 • list plusUitzonderlijke videokwaliteit en foto's met 8K video capaciteit en 48MP foto's
 • list plusMagnetisch montagesysteem, veelzijdige mounts, en een 2,4-inch flip-scherm voor diverse creatieve activiteiten
 • list plusIndrukwekkende prestaties bij weinig licht dankzij de 1/1,3-inch sensor en AI-chip

Nadelen Insta360 Ace Pro

 • list plusIets zwaardere en omvangrijkere behuizing kan uitdagingen bieden voor vloggen zonder selfiestick
 • list plusFragiel zijluik over de aansluitpoorten is aangemerkt voor zorgen over de bouwkwaliteit
 • list plusEnkele zorgen over fringing in raw beelden

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.31
Functionaliteit
8.39
Gebruiksgemak
9.23
De Insta360 Ace Pro is een opvallende actiecamera van topklasse, die uitstekende videokwaliteit en foto's levert met zijn 8K videomogelijkheid en 48MP foto's. De 1/1,3-inch door Leica ontworpen sensor zorgt voor opmerkelijke prestaties, zelfs bij uitdagende lichtomstandigheden, en verdient lof voor het verleggen van de grenzen van compacte actiecamera's. De opvallende kenmerken zijn het magnetische montagesysteem, veelzijdige bevestigingen en een 2,4-inch kantelscherm, waardoor het geschikt is voor verschillende creatieve activiteiten. Zoals opgemerkt door TechRadar, concurreert de Ace Pro met de GoPro Hero 12 Black en DJI Action 4, en rechtvaardigt zijn hogere kosten met zijn geavanceerde specificaties.

"Ik benadruk de Insta360 Ace Pro vanwege zijn kantelbare touchscreen, grote sensor en 8K videomogelijkheid. De prestaties bij weinig licht zijn indrukwekkend door de 1/1,3-inch sensor en AI-chip," zoals benadrukt in de review van HowToGeek. De 1650mAh-batterij van de camera kan tot 100 minuten continu 4K-opname bij 30fps duren en ondersteunt snelladen. Het beschikt over meerdere videomodi, waaronder FreeFrame, PureVideo, Slow Motion en Timelapse, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor makers in verschillende situaties.

De 16mm ultragroothoek f/2.6 Leica-lens van de Ace Pro, de niet-verwijderbare lensbeschermer die 10 meter waterbestendigheid biedt, en een 2,4-inch achteraanraakscherm dat 180 graden kantelt voor een selfie-achtige opnamemodus, plaatsen het als een sterke concurrent op de markt. Echter, zoals opgemerkt door Tom's Guide, is de bediening van het apparaat voornamelijk afhankelijk van aanraakmenu's, wat een steilere leercurve kan hebben in vergelijking met andere actiecamera's. De bouwkwaliteit, hoewel grotendeels degelijk, is bekritiseerd vanwege een kwetsbaar zijluik over de aansluitingspoorten.

De iets zwaardere en omvangrijkere bouw van de camera, zoals benadrukt door Digital Camera World, kan uitdagingen opleveren voor vloggen zonder een selfiestick. Bovendien zijn er enkele zorgen geuit over randen in raw beelden. Desondanks positioneren de indrukwekkende functies van de Ace Pro, waaronder FlowState-stabilisatie, ingebouwde actieve HDR en een opstarttutorial, het als een robuuste en capabele actiecamera.

In vergelijking met zijn tegenhangers houdt de Insta360 Ace Pro stand met zijn 8K videomogelijkheid, AI-chip voor prestaties bij weinig licht en een breed scala aan opnamemodi. Terwijl het concurreert met andere marktleiders zoals de GoPro Hero 12 Black en DJI Action 4, onderscheidt het zich met zijn geavanceerde specificaties en magnetische montagesysteem op de markt.

Kortom, de Insta360 Ace Pro is een actiecamera van topklasse die uitblinkt in het leveren van hoogwaardige inhoud in verschillende opnamescenario's. Zijn geavanceerde functies, waaronder 8K videomogelijkheid en een grote sensor, maken het een overtuigende keuze voor makers die streven naar topklasse prestaties. Hoewel het enkele beperkingen kan hebben op het gebied van kwetsbaarheid op bepaalde gebieden en een omvangrijkere bouw, positioneren zijn algehele prestaties en functieset het als een sterke concurrent op de markt voor actiecamera's.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

10. GoPro Hero8 Black

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GoPro Hero8 Black

 • list plusDuurzame vaste lens en compacte behuizing voor draagbaarheid
 • list plusSuper gestabiliseerde videobeelden met indrukwekkende 4K 60fps resolutie
 • list plusInnovatieve functies zoals extra smalle videocapture-optie en TimeWarp 2.0-modus

Nadelen GoPro Hero8 Black

 • list plusKan moeite hebben met het omgaan met ruis in omstandigheden met weinig licht

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.14
Functionaliteit
8.43
Gebruiksgemak
9.08
Ik ben dol op de GoPro Hero 8 Black! Deze actiecamera is een echte topper met significante verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, waardoor het een serieuze concurrent is op de markt. Dankzij de duurzame vaste lens, inklapbare monteerbare voeten en compacte ontwerp is het perfect voor avonturiers die altijd onderweg zijn. Het meest opvallende kenmerk van de camera is de supergestabiliseerde videobeelden, inclusief indrukwekkende 4K 60fps resolutie, dankzij de Hypersmooth 2.0 stabilisatie. Daarnaast introduceert het nieuwe functies zoals een extra smalle video-opname-optie en de TimeWarp 2.0 modus, waardoor je naadloos kunt schakelen tussen real-time en time-lapse beelden.

Een van de belangrijkste verkooppunten van de Hero 8 Black is de innovatieve functies, zoals de supergestabiliseerde videokwaliteit, evenals het verbeterde ontwerp en de bouw. Zoals Digital Camera World benadrukt, "de Hero 8 Black is een zeer capabele actiecamera met significante verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger." Dit maakt het een uitstekende keuze voor het vastleggen van hoge kwaliteit, stabiele beelden in verschillende avontuurlijke scenario's.

Wat betreft prestaties, blinkt de camera uit in heldere lichtomstandigheden en levert indrukwekkende videokwaliteit. Echter, het kan moeite hebben met het omgaan met ruis in weinig licht, wat een beperking kan zijn voor gebruikers die van plan zijn om het in dergelijke omstandigheden te gebruiken. Ondanks dit blijft de Hero 8 Black een topkeuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare actiecamera met innovatieve functies en uitzonderlijke videokwaliteit.

In vergelijking met zijn voorgangers, heeft de Hero 8 Black opvallende kenmerken, waaronder de Hypersmooth 2.0 stabilisatie, de extra smalle video-opname-optie en de TimeWarp 2.0 modus. Deze verbeteringen maken het een overtuigende upgrade voor gebruikers van eerdere GoPro-modellen, met verbeterde stabiliteit en veelzijdigheid bij het vastleggen van actiemomenten.

In de actiecamera-markt concurreert de GoPro Hero 8 Black fel, met zijn geavanceerde stabilisatietechnologie en indrukwekkende videokwaliteit. Hoewel er andere sterke concurrenten zijn op de markt, geeft de combinatie van duurzaam ontwerp, draagbaarheid en innovatieve functies de Hero 8 Black een competitief voordeel.

Samenvattend is de GoPro Hero 8 Black een topkeuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en hoog presterende actiecamera. De geavanceerde stabilisatietechnologie, innovatieve functies en verbeterde ontwerp maken het een overtuigende optie voor het vastleggen van avonturen. Gebruikers moeten echter rekening houden met de beperkingen in weinig lichtomstandigheden voordat ze een aankoopbeslissing nemen. Zoals benadrukt door Digital Camera World, levert de Hero 8 Black "indrukwekkende videokwaliteit en innovatieve functies," waardoor het een serieuze concurrent is op de actiecamera-markt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Action camera's. Er zijn immers 1890 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!