Hoe komt deze geweldige Gimbal lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Gimbal ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Gimbals, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Gimbals die die je kunt kopen in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Gimbals het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Gimbals stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan Gimbals

De beste Gimbals op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Met de DJI Osmo Mobile Combo neem je stabiele videobeelden op met je smartphone. Deze gimbal wordt geleverd met statiefpoten en een opberghoes. De korte, inklapbare handgrip zorgt ervoor dat je de Osmo Mobile 3 eenvoudig opbergt. Op de grip zitten een aantal bedieningsknoppen, waarmee je de gimbal van boven naar beneden en van links naar rechts laat bewegen. Met de M knop draai je jouw smartphone om verticale opnames te maken, bijvoorbeeld voor portretten. Naast de ActiveTrack functie, waarmee je onderwerpen volgt, heeft de stabilizer ook hyperlapse, timelapse en panorama opties. Hiermee neem je gemakkelijk mooie beelden op. In de sport modus zijn de assen van de stabilizer gevoeliger. Op die manier volg je onverwachte bewegingen van sporters zonder problemen.

1. DJI Osmo Mobile 3 Combo


Product informatiePlus or Show more

De Zhiyun Smooth 4 is een van de meest geavanceerde gimbals voor je smartphone. Met zijn drie-assig stabilisatiesysteem is hij geschikt voor telefoons met een grootte tot 85 millimeter en een maximaal gewicht van 210 gram. De Smooth 4 biedt je functies waarmee je gemakkelijk prachtig vloeiende beelden maakt van professionele kwaliteit. Zo wordt iedereen een filmmaker! Geschikt voor Apple apparaten: De Zhiyun Smoot 4 is geschikt voor de volgende iPhones met versie IOS 9.0 of hoger: Bekijk de lijst...iPhone 6iPhone 6 PlusiPhone 6siPhone 6s PlusiPhone 7iPhone 7 PlusiPhone 8iPhone 8 PlusiPhone SEiPhone XiPhone XRiPhone XSiPhone XS Max Geschikt voor Android apparaten: De Zhiyun Smoot 4 is geschikt voor de volgende Android mobiele telefoons met versie Andriod 5.0 of hoger: Bekijk de lijst...Google Pixel XLGoogle Pixel 2 XLGoogle Pixel 2Google PixelGoogle Nexus 6PGoogle Nexus 6Google Nexus 5Galaxy S6Samsung Galaxy S6 EdgeSamsung Galaxy S7Samsung Galaxy S7 EdgeSamsung Galaxy S8Samsung Galaxy S8 PlusSamsung Galaxy S9Samsung Galaxy S9 PlusSamsung Galaxy S9 PlusSamsung Galaxy S9 PlusHuawei P9Huawei P20 ProHuawei P10 PlusHuawei P10Huawei Mate 9Huawei Mate 8Huawei Mate 10OnePlus 6OnePlus 5TOnePlus 5OnePlus 3TOnePlus 3Xiaomi Redmi Note 4XXiaomi Redmi Note 3Xiaomi MI 6Xiaomi MI 5sXiaomi MI 5Xiaomi MI 4LG G6LG G5Smartisan U1 ProSmartisan Nuts Pro 2Oppo R9sOppo Find XVivo X7Vivo NEX Functionaliteiten De bedieningselementen van de Zhiyun Smooth 4 zijn ergonomisch ingedeeld en met pictogrammen aangegeven. Het scherpstel- en zoomwiel is aanzienlijk groter dan bij de Smooth 3, en hij beschikt over een PhoneGo-modus voor het snel 'vangen' van de actie, meerdere timelapse-functies en object-tracking. Met de Zhiyun Smooth 4 is het mogelijk om panoramabewegingen tot 300 graden en kantel- en rolbewegingen tot 240 graden te maken. Daarnaast zijn er diverse modussen te kiezen voor het maken van je video's (Pan-following, Full-follow, fullspeed PhoneGo-modus). ZY Play app Met de gratis ZY Play app kun je zowel gimbal- als smartphonefuncties instellen, zoals focus, zoom, timelapse en foto-instellingen. Gebruik bijvoorbeeld de speciale 'Vertigo'-functie, waaree je een dolly/zoom-effect kunt toepassen: een veelgebruikt filmeffect. Batterij De Smooth 4 heeft een maximale batterijduur van 12 uur dankzij twee ingebouwde, oplaadbare lithium-ion batterijen. Met een USB Type-C poort op de handgreep is het mogelijk een los verkrijgbaar power pack toevoegen om de opnametijd nog verder uit te breiden. Het resterende vermogen van de batterijen is afleesbaar op het LED-display. Tot slot is het zelfs mogelijk om je telefoon op te laden terwijl je filmt! Meegeleverd met de Zhiyun Gimbal Smooth 4: Zhiyun Smooth 4 gimbal - zwart Mini tripod USB-kabel Tas *De afgebeelde smartphone wordt niet mee geleverd.

2. Zhiyun Smooth 4 - 3-as gimbal voor smartphone - zwart


Product informatiePlus or Show more

De DJI Osmo Mobile 4 is een opvouwbaar 3 assig stabilisatiesysteem voor je smartphone, waarmee je eenvoudig vloeiende en stabiele videobeelden opneemt. Door de magnetische houder bevestig je jouw smartphone in 1 beweging. De gimbal heeft verschillende opnamemodi, zoals DynamicZoom, Gesture Control en Hyperlapse, waarmee je snel toffe video's creëert. Zo gebruik je Gesture Control om selfies en groepsfoto's te maken op afstand. Gebruik de ActiveTrack 3.0 functie om bewegende onderwerpen vast te leggen, zoals je spelende kinderen. Dankzij de bedieningsknoppen op de grip bedien je de gimbal eenvoudig. Op deze manier beweeg je de OM 4 van boven naar beneden en van links naar rechts. Met de M knop draai je jouw smartphone van horizontale naar verticale stand, dit is handig voor bijvoorbeeld portretten.

3. DJI Osmo Mobile 4 (OM 4)


Product informatiePlus or Show more

De Zhiyun Smooth X Essential Combo is een complete gimbal kit met statief en opbergtas. Zo ga je direct aan de slag met filmen en fotograferen. Met de opvouwbare Zhiyun Smooth X gimbal creëer je stabiele beelden met je smartphone. Deze kleine gimbal van 246 gram neem je gemakkelijk mee in je rugtas of jaszak. Je filmt, fotografeert en zoomt in en uit met het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel. Met de multifunctionele M-knop schakel je snel tussen horizontale en verticale opnamen. De beelden deel je direct met je volgers op social media dankzij Bluetooth. Met de ZY Cami app voor iOS en Android gebruik je creatieve functies zoals slow motion, timelapse en panorama. Door het Gesture Control systeem bedien je de camera op afstand.

4. Zhiyun Smooth X Essential Combo Wit


Product informatiePlus or Show more

Dit najaar kun je de mooiste smartphone foto’s en video’s gaan maken van je leven! Compatible met iOS & Android Smartphones kleiner dan 6 inch Compatible met o.a. GoPro-action camera’s Instelbare gezichts- en objectherkenning met automatische volgfunctie Smartphone Gimbal Stabilizer is te besturen via de gratis app Voordelen van de Gimbal Smartphone Stabilizer: Schokvrij en vloeiend filmen Met de Gimbal Stabilizer voor Smartphone (iOS en Android). De Gimbal werkt als een gyroscoop: elektra-motortjes in de drie roterende assen zorgen ervoor dat je smartphone/actioncam tijdens het filmen perfect gecentreerd blijft op het onderwerp en gelijk blijft aan de horizon. Tijdens onverwachte bewegingen blijft het filmbeeld door deze techniek vloeiend en schokvrij. Een onmisbare techniek om je vakantieavonturen feilloos op video vast te leggen of om de perfecte vakantiefoto’s te schieten! Bestuur de Gimbal Smartphone Stabilizer met de speciale app De meegeleverde app heeft diverse functies, waaronder gezichtsherkenning en objectherkenning: je kiest eenvoudig een persoon of object in het scherm van je smartphone en de Gimbal zal dit automatisch blijven volgen, ook al beweeg je zelf een andere richting op! Uiteraard kan je met de ingebouwde joystick ook handmatig de filmrichting bepalen. Ontdek de extra functies van de Gimbal Smartphone Stabilizer Handmatig bestuurbaar door middel van joystick Camera-zoomfunctie via Gimbal te bedienen Bewegingssnelheid motoren instelbaar Ingebouwde 4400mAh-batterij met een usb-interface Horizontaal en verticaal filmen instelbaar Handzaam formaat: 10.8cm (L) x 7cm (B) x 28.9cm (H) Batterij indicatorlampje Technische specificaties: Gewicht: 423 gram Hellingshoek: 325 graden Rol hoek: 325 graden Draaihoek: 330 graden In de doos: Gimbal Smartphone Stabilizer Opbergcase Tripod Micro USB kabel Polsband Instructieboekje Engels

5. Silvergear Gimbal Smartphone Stabilizer


Product informatiePlus or Show more

Mooie vloeiende en stabiele beelden maken, dat wil jij toch ook? Met de Gimbal van LifeWise kun jij het maken van beelden met je smartphone een nieuwe dimensie geven. De gimbal bezit een 3-assen stabilisatie systeem dat ervoor zorgt dat schokken en trillingen worden weggenomen zodat beelden uiterst vloeiend worden vastgelegd. Dit geeft het maken van je foto´s en video´s net die extra professionele look waar je naar opzoek bent. Je kunt de Gimbal van LifeWise zowel privé als zakelijk op tal van manieren gebruiken. Denk daarbij aan vloggen, beelden schieten van de natuur, vakanties of momenten met familie. Maar ook het maken van bedrijfsvideo's of instructievideo's voor je bedrijf. Het is geheel aan jou! Functionaliteiten: 3-Assen stabilisatie systeem zodat schokken en trillingen worden weggenomen en beelden uiterst vloeiend worden vastgelegd Eenvoudig in gebruik zodat de Gimbal van LifeWise zowel door starters als gevorderden gebruikt kan worden Drie overzichtelijke modi (standen) met één knop zodat je met de Gimbal een grote verscheidenheid aan verschillende soorten beelden kunt vastleggen Horizontaal en verticaal filmen in één handomdraai zodat je nog meer mogelijkheden hebt voor het vastleggen van jouw ultieme beelden, zoals bijvoorbeeld portretfoto's Meegeleverd Tripod Statief zodat de Gimbal ook ideaal is te gebruiken als je (langere tijd) vanuit één positie beelden wilt vastleggen Eenvoudig te gebruiken De gimbal is te gebruiken voor alle smartphones kleiner dan 6 inch. Je smartphone is eenvoudig te plaatsen in de telefoonhouder. Middels een balanceer optie aan de achterkant en zijkant van de gimbal kun je je smartphone uitlijnen zodat het camerabeeld optimaal gebalanceerd is. Dit is noodzakelijk voor het creëren van je optimale beelden. Middels Bluetooth wordt de camera van de telefoon verbonden met de gimbal waarna deze direct is te gebruiken. Let op!: de batterij van de Gimbal is bij levering nog leeg en dient eerst ca. 4 uur op te laden. Het indicator lampje aan de linkerzijde van de Gimbal kleurt groen zodra de batterij volledig is opgeladen. Drie modi (standen) De Gimbal van LifeWise is uitgerust met drie handige modi (standen) om verschillende shots te maken. Dit zijn de lock modus, half-follow modus (pan follow) en de full-follow modus. In de lock modus is het camerabeeld ‘’gefixeerd’’ in één richting. Je kan met je pols de grip van de gimbal helemaal ronddraaien en je kan de grip voorwaarts en achterwaarts kantelen maar het camerabeeld blijft gefixeerd in één richting. Deze modus is ideaal voor bijvoorbeeld het volgen van personen of objecten of het maken van hyperlapse video's. In de half-follow modus houden de motoren van de Gimbal het camerabeeld op een gelijk niveau met de horizon. De Gimbal volgt jouw bewegingen naar links en naar rechts. Deze modus is ideaal om bijvoorbeeld sfeerbeelden te maken van een plaats of omgeving (ook tijdens het sporten of tijdens een activiteit) maar ook voor het volgen van personen of objecten. In de full-follow modus volgt de Gimbal iedere beweging die je maakt, naar links of naar rechts of naar boven of beneden. Deze modus is ideaal voor het volgen van een persoon die bijvoorbeeld veel bewegingen maakt, zoals een skateboarder of een snowboarder. Met de joystick is het camerabeeld op ieder moment te verstellen, ongeacht de modus waar de gimbal op ingesteld staat. Horizontaal en verticaal filmen en foto’s maken Door het unieke 3-assen systeem is de smartphone stabilizer zeer wendbaar en is zowel horizontaal als verticaal filmen en foto’s maken mogelijk. Als je de gimbal kort naar links of naar rechts buigt, verstelt de gimbal zich automatisch naar de verticale modus. De verticale modus is ideaal voor het maken van bijvoorbeeld portretfoto's. Daarnaast krijg je in deze modus ook een groter gedeelte van het grondoppervlak en de lucht mee op je beeld wat voor extra's mooie foto's en video's kan zorgen. Meegeleverd Tripod statief Bij de Gimbal is een Tripod statief meegeleverd dat onderaan de Gimbal bevestigd kan worden met een draaischroef. Met het Tripod statief kun je de Gimbal handig neerzetten op een ondergrond. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld voor langere tijd een persoon of object wilt opnemen dat niet beweegt of voor het maken van een perfect gepositioneerde foto. Ook als je jezelf wilt opnemen, kun je op deze manier eenvoudig het camerabeeld op jezelf richten zonder dat je de Gimbal de hele tijd hoeft vast te houden. Gimbal/ Smartphone stabilizer: Android & iPhone (kleiner dan 6 inch) Werkt eenvoudig via Bluetooth verbinding Hoge kwaliteit en zeer stabiele beelden Batterijduur tot wel 6 uur Makkelijk op te laden via Micro-USB (oplaadkabel is meegeleverd) Mogelijkheid om in te klappen zodat deze makkelijk vervoerbaar is Meegeleverd tripod statief Specificaties: Inhoud verpakking: 1 x Gimbal / smartphone stabilizer + 1x Tripod statief + Gebruikershandleiding + Micro-USB Oplaadkabel (Digitale handleiding wordt per e-mail verstuurd) Kleur: Zwart Gewicht: ~423 gram Afmeting: 29 cm x 12 cm x 5 cm Oplaadport: Micro-USB Oplaadvoltage: 5V Batterij specificatie: 3.7V 2200mAh Batterijduur: 6 uur Met deze 3-as Gimbal van LifeWise kun jij op iedere plaats waar je bent hoge kwaliteit en zeer vloeiende beelden maken.

6. LifeWise Gimbal Voor Smartphone - Smartphone Stabilizer / Stabilisator - 3 Assen - Tripod Statief - iOS & Android


Product informatiePlus or Show more

Vloeiende video’s met je smartphone zonder schokkerig beeld. De handheld Gimbal Selfie Stick is een stabilizer en selfie stick in één. Neem video’s als een pro met de gimbal tijdens het sporten! De Gimbal Selfie Stick verbindt met Bluetooth waardoor je vanaf de stick met de sluiterknop foto’s en video’s maakt. De pan-tilt knop switcht van horizontaal naar verticaal. Naast de dynamische functies heeft de selfie stick een tripod, om je smartphone neer te zetten. Specificaties Opvouwbaar tot compact formaat Licht gewicht Smart & steady shots Afstandsbediening klikt op de stick, dus altijd bij de hand Met tripod Oplaadbaar met micro USB (3 uur batterijduur)

7. Silvergear Handheld Gimbal Stabilizer - Selfie Stick Tripod - Bluetooth Stabilisator voor Smartphones - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Met de opvouwbare Zhiyun Smooth X gimbal creëer je stabiele beelden met je smartphone. Deze kleine gimbal van 246 gram neem je gemakkelijk mee in je rugtas of jaszak. Je filmt, fotografeert en zoomt in en uit met het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel. Met de multifunctionele M-knop schakel je snel tussen horizontale en verticale opnamen. De beelden deel je direct met je volgers op social media dankzij Bluetooth. Met de ZY Cami app voor iOS en Android gebruik je creatieve functies zoals slow motion, timelapse en panorama. Hiermee bewerk je de video's in een handomdraai met speciale effecten. Met het Gesture Control systeem bedien je de camera op afstand. Zo maak je foto's en video's door te zwaaien of een V-gebaar te maken met je vingers. Handig voor op reis.

8. Zhiyun Smooth X Wit


Product informatiePlus or Show more

De Zhiyun Smooth X Essential Combo is een complete gimbal kit met statief en opbergtas. Zo ga je direct aan de slag met filmen en fotograferen. Met de opvouwbare Zhiyun Smooth X gimbal creëer je stabiele beelden met je smartphone. Deze kleine gimbal van 246 gram neem je gemakkelijk mee in je rugtas of jaszak. Je filmt, fotografeert en zoomt in en uit met het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel. Met de multifunctionele M-knop schakel je snel tussen horizontale en verticale opnamen. De beelden deel je direct met je volgers op social media dankzij Bluetooth. Met de ZY Cami app voor iOS en Android gebruik je creatieve functies zoals slow motion, timelapse en panorama. Door het Gesture Control systeem bedien je de camera op afstand.

9. Zhiyun Smooth X Essential Combo Grijs


Product informatiePlus or Show more

Deze veelzijdige smartphone-gimbal is flexibel, compact, gebruiksvriendelijk en bevat allerlei handige functies. Met een druk op de knop maak je eenvoudig vloeiende opnames en doordat je de gimbal op kunt vouwen neem je hem overal mee naar toe. Download de MOZA Genie App voor het gebruik van nog meer functionaliteiten zoals het volgen van objecten of bijvoorbeeld gezichtsherkenning. Zodra de smartphone op de Mini-S wordt gezet kan deze door een algoritme snel de gimbal instellen. En om je het filmen nog makkelijker te maken kun je onder andere met één knop inzoomen, scherpstellen en gemaakt beelden snel terugkijken. Met behulp van het handvat kun je ook snel schakelen tussen landshap en verticale modus. De Mini-S heeft diverse geavanceerde opnamemodi waaronder bijvoorbeeld hyperlapse, slow motion, inception, sport gear mode en vertigo. En de handige object tracking zorgt ervoor dat het gekozen onderwerp altijd wordt gevolgd!

10. MOZA Mini-S Essential Black - 3-Achsen Gimbal mit Teleskop für Smartphones


Producten die vergelijkbaar zijn aan Gimbals


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Gimbals. Er zijn namelijk 64 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Gimbal kopen.