Bestenu

Beste drones - nov. 2022

Met meer dan 542 drones op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste drones op een rij
01Score: 9.8
Quad Drone met camera en opbergtas
Quad Drone met camera en opbergtas
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.7
DJI Mini 2 Fly More Combo
DJI Mini 2 Fly More Combo
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.9
Quad Drone met camera en opbergtas
Quad Drone met camera en opbergtas
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.8
Killerbee X1 Drone
Killerbee X1 Drone
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.6
CY Goods PRO P5 Drone
CY Goods PRO P5 Drone
Ga naar laagste prjis
06Score: 8
Killerbee X5 Drone
Killerbee X5 Drone
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.9
Tello Drone Boost Combo (powered by DJI)
Tello Drone Boost Combo (powered by DJI)
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.8
F89 Drone met 4K Camera
F89 Drone met 4K Camera
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.7
Killerbee X1 Drone
Killerbee X1 Drone
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.3
E88 Drone
E88 Drone
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Drone Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Of je nu een nieuwe of terugkerende dronepiloot bent, een aantal zaken zijn van belang bij het overwegen van je nieuwe aanwinst.

Hoe hoog kan een drone?

Commerciële drones van goede kwaliteit kunnen tegenwoordig tot wel tien kilometer hoog vliegen, hoewel zes tot zeven kilometer hoog meer rond het gemiddelde ligt. Houd wel in gedachten dat dit is ten opzichte van de zeespiegel.

Je mag volgens de wet in Nederland overigens niet hoger dan 120 meter (boven het water of de grond) hoog vliegen tijdens recreatief gebruik. Ga je hoger dan dit, dan riskeer je uiteraard niet alleen een boete en inbeslagneming van je drone, maar ook dat je het vliegverkeer in de weg zit.

Waar mag ik met mijn drone vliegen?

De overheid heeft besloten dat drones mogen vliegen in het vrije deel van het luchtruim. Dit gedeelte van het luchtruim wordt niet gecontroleerd door luchtverkeersleiding. Toch zijn er ook tijdelijke en permanente vliegverboden in delen van het luchtruim. Je kunt gelukkig op deze kaart zien waar drones niet zijn toegestaan of waar toegang beperkt is.

Verder mag je niet boven mensenmenigten vliegen, aaneengesloten bebouwing of gebieden rondom vliegvelden. Deze beperkingen bestaan naast de no-flyzones die in de kaart te vinden zijn. Daarnaast moet je de drone altijd met het blote oog kunnen zien.

Ongeacht of drones zijn toegestaan, krijgen andere luchtvaartuigen altijd voorrang. Zie je een helicopter, vliegtuig of zweeftoestel naderen, dan moet je landen.

Hoe werkt de besturing van een drone?

De precieze werking is natuurlijk modelafhankelijk. Drones met GPS zijn in staat zichzelf te vliegen, terwijl speelgoed drones of racedrones zonder GPS dit niet kunnen.

Veel drones worden om te beginnen bestuurd door een controller. Deze worden vaak gecombineerd met een app met videobeeld. Over het algemeen heeft de controller twee 'sticks'.

Hiermee reguleer je de 'throttle', waarmee je omhoog of omlaag vliegt; de 'yaw', waarmee je de drone om zijn as draait; de 'roll', waarmee je drone naar links of rechts laat bewegen; en de 'pitch', waarmee je hem naar voren of achteren laat vliegen.

Steeds vaker worden ook apps gebruikt om drones te besturen. Hierin zie je direct wat de camera op je drone ziet, wat hem makkelijker te bedienen maakt.

Wanneer heb je een vergunning nodig voor je drone?

Als je je drone als hobby gebruikt en er geen geld aan verdient, heb je geen vergunning nodig. Gebruik je hem echter voor zakelijke redenen, dan heb je – afhankelijk van de precieze situatie – misschien een vergunning of zelfs een brevet nodig.

De overheid heeft hier een aantal vaste regels voor vastgesteld. Verdien je bijvoorbeeld geld met je drone, dan moet je een vliegbrevet, een bewijs van luchtwaardigheid en een RPAS Operator Certificate hebben.

Mag ik opnames maken met mijn drone?

Ja, voor privégebruik mag je opnames maken, zolang je de privacyrechten van anderen in acht neemt. Maak dus nooit in het geheim opnames van anderen; je moet de persoon in kwestie altijd inseinen over het feit dat je opnames maakt. Heeft deze persoon hier iets op tegen, dan staak je je opnames.

hero illustration

Hoe komt deze fantastische drone ranglijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de speurtocht naar de beste drone ook!
Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over drones, maar nu helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle drones die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke drones het best verkopen
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van drones stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

Artikelen die overeenkomstig zijn aan drones

De beste drones in een makkelijke lijst

1 - Quad Drone met camera en opbergtas

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil je een drone aanschaffen die veel vliegminuten kan maken? De E88 quad drone bevat - naast de gebruikelijke onderdelen – 2 extra batterijen zodat je drone langer kan vliegen. De E88 is een drone met camera die gegarandeerd voor veel plezier gaat zorgen. De drone bestuur je met de bij geleverde afstandsbediening. Daarnaast kan je de drone ook besturen via je telefoon en mee kijken met de beelden die de ingebouwde camera ziet. De app is gratis te downloaden op elke mobiele telefoon Android en Apple. De E88 pocket drone heeft een reikwijdte van 80 tot 100 meter. Uitgerust met een Rerturn mode, met een druk op de knop komt de drone terug vliegen. Deze drone wordt kant-en-klaar geleverd en is dus ready to fly voor zowel in- als outdoor vluchten. Je ontvangt niet alleen de drone, maar ook een afstandsbediening, beschermers voor de propellors. De drone heeft opvouwbare armen waardoor hij slechts 12.5x7.5x5 cm groot is wanneer hij is opgevouwen. De drone weegt 250 gram. Weet je wat verder het voordeel is van het lichte gewicht van de E88 drone? Vanaf Januari 2021 zal de regelgeving voor drones zwaarder dan 250 gram worden aangescherpt. Dit betekent dat er meer beperkingen zullen zijn voor het vliegen met dergelijke drones en het moeilijker zal worden om je drone de lucht in te laten. De pocket drone weegt slechts 220 gram en valt dus niet onder deze verscherpte regelgeving. Je hebt dus geen certificaten of drone vliegbewijs nodig om hem te mogen besturen, hierdoor is hij toegankelijk voor iedereen. Vliegmodus De E88 drone heeft een aantal handige vliegmodi waardoor het vliegen met deze drone nog leuker wordt. Met een simpele druk op de knop voert de drone vette trics uit zoals een 360 graden rol. Ook beschikt de drone over een return-to-home functie en hoef je geen rekening te houden met de oriëntatie van de drone dankzij de Headless mode. Functies: ▶ One-key take-off: met 1 druk op de knop opstijgen ▶ One-key landing: met 1 druk op de knop landen ▶ Filmen & Fotograferen. ✔ Automatisch opstijgen ✔ Automatisch landen ✔ Kan hoogtes aanhouden (zweef modus) ✔ Ingebouwde LED verlichting ✔ Terug keer modus ✔ Foto's & video's nemen tijdens het vliegen ✔ Bestuurbaar via app & afstandsbediening ✔ Live beelden volgen ✔ Geen certificaten nodig voor wetgeving 2021 Specificaties: Aantal kanalen: 4 Gyroscoop; 6-assig Batterij: 3.7V 500mAh Lipo Laadtijd: 60-70 minuten Vliegtijd: 12 minuten Reikwijdte: circa 80-100 meter Kleur: matzwart Afmetingen: 27x19.5x5cm, 12.5x7.5x5cm (opgevouwen) A key Return mode (met een druk op de knop terug komen vliegen) Headless mode 360 graden "flip mode" Wat wordt er geleverd: 1 x Drone 2 x 3.7V 500mah lipo batterij 1x Opbergtas 1 x Zender 1 x USB lader 1 x Schroevendraaier 4 x Propellers 4 x Propeller beschermers 1 x Handleiding (Engels)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - DJI Mini 2 Fly More Combo

Loading..
Ga naar laagste prjis

Maak nieuwe herinneringen met de DJI Mini 2 Fly More Combo. Deze drone is gemakkelijk te gebruiken door beginners en levert indrukwekkende prestaties en verbluffende beeldkwaliteit. Met de DJI Mini 2 zijn creatieve video’s zo gemaakt. Verken verschillende perspectieven en leg mooie momenten uit je leven vast met deze drone. Met de extra accessoires die bij de Fly More Combo zitten heb je nog meer plezier van de DJI Mini 2 drone. Compacte alleskunner De DJI Mini 2 is compact en licht en weegt met zijn 249 gram ongeveer evenveel als een appel. Door zijn compacte en handige afmetingen is deze drone ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op reis. Op deze manier kan jij jouw favoriete reisherinneringen op een creatieve manier vastleggen. Klein maar krachtig! Ondanks het compacte design biedt de DJI Mini 2 je volledige vrijheid bij het maken van verschillende beelden. Waar, wanneer en hoe je zelf maar wilt, of het nu op het strand is of dat je de familiereünie vastlegt, de Mini 2 kan alles aan. Krachtige prestaties De drone heeft een extreem lange vliegtijd van maximaal 31 minuten bij een volle accu. Daardoor heb jij voldoende tijd om het perfecte shot te maken. De Mini 2 kan weerstand bieden tegen harde wind en kan een hoogte bereiken van 4.000 meter. Indrukwekkende beeldkwaliteit Door de 12 megapixel camera maak je beelden van een verbluffende kwaliteit. Daarnaast is het met de Mini 2 mogelijk om 4x in te zoomen waardoor je zelfs van iets verderaf jouw droom shot kan maken. DJI Fly app Met slechts een paar tikken beent de DJI Mini 2 automatisch video’s op van professioneel niveau. Het maakt niet uit of je een beginner of een ervaren flyer bent. De DJI Fly app helpt je om de beste resultaten te produceren, compleet met soundtracks en filters. Handige functies: 180 graden panorama functie De app verbeterd de beeldkwaliteit automatisch na het downloaden van een foto Makkelijker om te besturen door de automatische opstijgin en de Smart Return to home Automatische verbinding met je smartphone om zo makkelijker foto's te synchroniseren Wat zit er in de doos? Aircraft x 1 Remote Controller x 1 Intelligent Flight Battery x 3 Pair of Spare Propellers x 3 Type-C Cable x 1 Gimbal Protector x 1 RC Cable (USB Type-C Connector) x 1 RC Cable (Lightning Connector) x 1 RC Cable (Standard Micro-USB Connector) x 1 Pair of Spare Control Sticks x 1 Spare Screw x 18 Screwdriver x 1 Propeller Holder x 1 Two-Way Charging Hub x 1 DJI 18W USB Charger x 1 Shoulder Bag x 1

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Quad Drone met camera en opbergtas

Loading..
Ga naar laagste prjis

Quad Drone full HD camera Wil je een drone aanschaffen die veel vliegminuten kan maken? De E88 quad drone bevat - naast de gebruikelijke onderdelen – 2 extra batterijen zodat je drone langer kan vliegen. De E88 is een drone met camera die gegarandeerd voor veel plezier gaat zorgen. De drone bestuur je met de bij geleverde afstandsbediening. Daarnaast kan je de drone ook besturen via je telefoon en mee kijken met de beelden die de ingebouwde camera ziet. De app is gratis te downloaden op elke mobiele telefoon Android en Apple. De E88 pocket drone heeft een reikwijdte van 80 tot 100 meter. Uitgerust met een Rerturn mode, met een druk op de knop komt de drone terug vliegen. Deze drone wordt kant-en-klaar geleverd en is dus ready to fly voor zowel in- als outdoor vluchten. Je ontvangt niet alleen de drone, maar ook een afstandsbediening, beschermers voor de propellors. De drone heeft opvouwbare armen waardoor hij slechts 12.5x7.5x5 cm groot is wanneer hij is opgevouwen. De drone weegt 250 gram. Wat zijn de voordelen van het lichte gewicht van de E88 drone? - Vanaf Januari 2021 zal de regelgeving voor drones zwaarder dan 250 gram worden aangescherpt. Dit betekent dat er meer beperkingen zullen zijn voor het vliegen met dergelijke drones en het moeilijker zal worden om je drone de lucht in te laten. - De pocket drone weegt slechts 220 gram en valt dus niet onder deze verscherpte regelgeving. Je hebt dus geen certificaten of drone vliegbewijs nodig om hem te mogen besturen, hierdoor is hij toegankelijk voor iedereen. Vliegmodus De E88 drone heeft een aantal handige vliegmodi waardoor het vliegen met deze drone nog leuker wordt. Met een simpele druk op de knop voert de drone vette trics uit zoals een 360 graden rol. Ook beschikt de drone over een return-to-home functie en hoef je geen rekening te houden met de oriëntatie van de drone dankzij de Headless mode. Functies: ▶ One-key take-off: met 1 druk op de knop opstijgen ▶ One-key landing: met 1 druk op de knop landen ▶ Filmen & Fotograferen. ✔ Automatisch opstijgen ✔ Automatisch landen ✔ Kan hoogtes aanhouden (zweef modus) ✔ Ingebouwde LED verlichting ✔ Terug keer modus ✔ Foto's & video's nemen tijdens het vliegen ✔ Bestuurbaar via app & afstandsbediening ✔ Live beelden volgen ✔ Geen certificaten nodig voor wetgeving 2021 Specificaties: - Aantal kanalen: 4 - Gyroscoop; 6-assig - Batterij: 3.7V 500mAh Lipo - Laadtijd: 60-70 minuten - Vliegtijd: 12 minuten - Reikwijdte: circa 80-100 meter - Kleur: matzwart - Afmetingen: 27x19.5x5cm, 12.5x7.5x5cm (opgevouwen) - A key Return mode (met een druk op de knop terug komen vliegen) - Headless mode - 360 graden "flip mode" Wat wordt er geleverd: 1 x Drone 2 x 3.7V 500mah lipo batterij 1x Opbergtas 1 x Zender 1 x USB lader 1 x Schroevendraaier 4 x Propellers 4 x Propeller beschermers 1 x Handleiding Nederlands/Engels

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Killerbee X1 Drone

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Killerbee X1 is de nieuwste drone met camera binnen de Killerbee reeks. Met een nieuwe batterijduur van maximaal 18 minuten is het de drone met de langste vliegtijd in deze prijsklasse. Deze ultra fly more combo wordt geleverd met twee extra batterijen en een opbergtas waarmee jij de drone veilig kan opbergen een transporteren. Met in totaal drie batterijen kan je maarliefst 54 minuten vliegen! Vliegen met de X1 zonder vliegbewijs De Killerbee X1 is een lichtgewicht alleskunner. Door zijn lichte gewicht is een vliegbewijs niet nodig! KILLERBEE video cursus Bij iedere drone zit een unieke voucher code. Met deze code kan je inloggen in de Killerbee video cursus omgeving. Binnen 5 minuten weet jij de drone in zijn basis te bedienen! Ideale beginnersdrone voor jong en oud De Killerbee X1 drone is eenvoudig in besturing. Dit maakt het de ideale drone voor zowel jong als oud. Functies zoals headless mode maken het vliegen makkelijk en leuk. Camera’s De drone beschikt over een camera. De camera stuurt live beeld naar jouw telefoon. Met je telefoon kan je vervolgens de drone de opdracht geven om te filmen of foto’s te maken. Functies: ▶ One-key take-off: met 1 druk op de knop opstijgen ▶ One-key landing: met 1 druk op de knop landen ▶ Filmen & Fotograferen. ▶ Follow me mode: laat de drone jou herkennen en vervolgens volgen. ▶ Headless mode: bestuur de drone zonder rekening te hoeven houden met de voor- en achterkant. Ideaal voor de beginnende vlieger! ▶ Gesture mode: maak selfies met een handgebaar! Specificaties: ▶ Vliegtijd: 54 minuten (3x 18 min) ▶ Maximale afstand 120 meter (afhankelijk van omgeving) ▶ Batterij: 3.7V 1800mAh Lipo ▶ Laadtijd batterij: 120 minuten ▶ Kleur: Zwart ▶ Camera: 2k ▶ Afmetingen: 16x26x5,5CM, 12x10x5,5CM (ingeklapt). ▶ Gewicht inclusief batterij: 113GR 100% NIET GOED GELD TERUG GARANTIE! Deze drone is gewaarborgd door onze 100% tevredenheidsgarantie. De drone is uitgebreid door ons getest alvorens dit product op de markt te brengen. Wij gaan er dan ook vanuit dat de drone aan jouw eisen voldoet. Doet de drone dat niet? Dan zal je bij een retour gewoon je geld terugkrijgen. Vier gebruikstips BELANGRIJK: Kalibreer de drone altijd voor gebruik. Dit zorgt ervoor dat de drone stabiel opstijgt en eerdere instellingen vergeet Dit doe je door: De twee sticks tegelijk rechts naar beneden te drukken. Zie de gratis Killerbee video’s of handleiding voor uitleg. Houdt afstand van mensen, dieren en objecten tijdens het vliegen! Vergeet de batterij niet volledig op te laden voor gebruik. Laad de batterij voor 50% op mocht je de drone voor een langere tijd niet gebruiken. Hierdoor blijft de batterij langer goed. Inhoud: ✔ 1x Killerbee X1 drone ✔ 3x Batterij ✔ 1x Tas ✔ 1x Controller (exclusief 3 AA-Batterijen) ✔ 1x Voucher voor Killerbee video tutorials ✔ 1x USB-oplaadkabel ✔ 1x Nederlandse & Engelse handleiding ✔ 1x Set reserve propellers ✔ 1x Set propeller beschermers ✔ 1x schroevendraaier

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - CY Goods PRO P5 Drone

Loading..
Ga naar laagste prjis

Pro P5 drone met camera en opbergtas – Obstakel ontwijking - Full HD Camera – Drones – Mini Drone – Drone met camera voor buiten – Inclusief extra gratis batterij Wil jij een drone aanschaffen waarvoor je niet meer bang hoeft te zijn dat die ergens tegen aanbotst. Dan is de PRO P5 drone van CY Goods de ideale drone voor jou. De PRO P5 drone is uitgerust met ingebouwde sensoren, die automatisch reageren wanneer die te dichtbij een object komt. (zie video) De PRO P5 drone bevat – naast de gebruikelijke onderdelen – 2 extra batterijen zodat je drone langer kan vliegen. De PRO P5 is een drone met camera die gegarandeerd voor veel plezier gaat zorgen. De drone bestuurd je met de bij geleverde afstandsbediening. Daarnaast kan je de drone ook besturen via je telefoon en mee kijken met de beelden die de ingebouwde camera ziet. De app is gratis te downloaden op elke mobiele telefoon Android en Apple. Uitgerust met een Rerturn mode, met een druk op de knop komt de drone terug vliegen. Deze drone wordt kant-en-klaar geleverd en is dus ready to fly voor zowel in- als outdoor vluchten. Je ontvangt niet alleen de drone, maar ook een afstandsbediening, beschermers voor de propellers. De drone heeft opvouwbare armen waardoor hij slechts 12.5x7.5x5 cm groot is wanneer hij is opgevouwen. De drone weegt 250 gram. Weet je wat verder het voordeel is van het lichte gewicht van de PRO P5 drone? Vanaf Januari 2021 zal de regelgeving voor drones zwaarder dan 250 gram worden aangescherpt. Dit betekent dat er meer beperkingen zullen zijn voor het vliegen met dergelijke drones en het moeilijker zal worden om je drone de lucht in te laten. De pocket drone weegt slechts 220 gram en valt dus niet onder deze verscherpte regelgeving. Je hebt dus geen certificaten of drone vliegbewijs nodig om hem te mogen besturen, hierdoor is hij toegankelijk voor iedereen. Obstakel ontwijking Deze ingebouwde functie kan je aan en uitzetten door de knop op de afstandsbediening. Let op gebruik deze functie niet in kleine ruimtes. Vliegmodus De PRO P5 drone heeft een aantal handige vliegmodi waardoor het vliegen met deze drone nog leuker wordt. Met een simpele druk op de knop voert de drone vette trics uit zoals een 360 graden rol. Ook beschikt de drone over een return-to-home functie en hoef je geen rekening te houden met de oriëntatie van de drone dankzij de Headless mode. Functies: ▶ One-key take-off: met 1 druk op de knop opstijgen ▶ One-key landing: met 1 druk op de knop landen ▶ Filmen & Fotograferen. ✔ Obstakel ontwijking ✔ Automatisch opstijgen ✔ Automatisch landen ✔ Kan hoogtes aanhouden (zweef modus) ✔ Ingebouwde LED verlichting ✔ Terug keer modus ✔ Foto's & video's nemen tijdens het vliegen ✔ Bestuurbaar via app & afstandsbediening ✔ Live beelden volgen ✔ Geen certificaten nodig voor wetgeving 2021 Specificaties: - Aantal kanalen: 4 - Gyroscoop; 6-assig - Batterij: 3.7V 500mAh Lipo - Laadtijd: 60-70 minuten - Vliegtijd: 12 minuten - Reikwijdte: circa 80-100 meter - Kleur: matzwart - Afmetingen: 27x19.5x5cm, 12.5x7.5x5cm (opgevouwen) - A key Return mode (met een druk op de knop terug komen vliegen) - Headless mode - 360 graden "flip mode" Wat wordt er geleverd: 1 x Drone 2 x 3.7V 500mah lipo batterij 1x Opbergtas 1 x Zender 1 x USB lader 1 x Schroevendraaier 4 x Propellers 4 x Propeller beschermers 1 x Handleiding (Nederlands/Engels)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Killerbee X5 Drone

Loading..
Ga naar laagste prjis

Productbeschrijving De Killerbee X5 Black Hawk is de nieuwste drone met dubbele camera binnen de Killerbee reeks. De drone heeft een tijdsduur van 20 minuten per batterij. Bij de ultra fly more combo worden drie batterijen geleverd waardoor de totale vliegtijd ongeveer 60 minuten is. Naast een extra batterij wordt de drone geleverd met een luxe opberg- transporttas Vliegen met de X5 zonder vliegbewijs De Killerbee X5 Black Hawk is een lichtgewicht alleskunner. Door zijn lichte gewicht is een vliegbewijs niet nodig! KILLERBEE video cursus Bij iedere drone zit een unieke voucher code. Met deze code kan je inloggen in de Killerbee video cursus omgeving. Binnen 5 minuten weet jij de X5 Black Hawk in zijn basis te bedienen! Ideaal voor de beginnende vlieger De Killerbee X5 is zeer eenvoudig te bedienen. Na 15 minuten oefenen is de drone volledig onder controle. De drone is daarom geschikt voor jong en oud. Wat doet de optical flow sensor? De optical flow sensor zorgt dat de drone stabieler op zijn plek blijft hangen. Mocht er sprake zijn van wind herkent de optical flow sensor dat de drone afdwaalt en corrigeert de drone zo veel mogelijk automatisch. Uiteraard is dit maar tot een bepaalde windsterkte. Ook zorgt de optical flow sensor ervoor dat de drone op hoogte blijft hangen zodat corrigeren van de in mindere mate nodig is. Twee camera's De drone beschikt over een dubbele camera. Hierdoor heb je live beeld op je telefoon en kan je via jouw telefoon foto's en video's maken. De X5 kan foto's maken met een resolutie van 4096x3072P en video's met een resolutie van 2048*1080P. Functies: ▶ One-key take-off: met 1 druk op de knop opstijgen ▶ One-key landing: met 1 druk op de knop landen ▶ Filmen & Fotograferen. ▶ Follow me mode: laat de drone jou herkennen en vervolgens volgen. ▶ Headless mode: bestuur de drone zonder rekening te hoeven houden met de voor- en achterkant. Ideaal voor de beginnende vlieger! ▶ Gesture mode: maak selfies met een handgebaar! Specificaties: ▶ Vliegtijd: 60 minuten (3x 20 min) ▶ Maximale afstand: 100 meter ▶ Batterij: 3.7V 2000mAh Lipo-accu ▶ Laadtijd batterij: 120 minuten ▶ Kleur: Zwart ▶ Camera: 4096x3072P (foto's) 2048*1080P (video) ▶ Afmetingen: 34x34.5x6.5 CM (uitgevouwen met propeller beschermer) ▶ Gewicht inclusief batterij: 166 gram 100% NIET GOED GELD TERUG GARANTIE! Deze drone is gewaarborgd door onze 100% tevredenheidsgarantie. De drone is uitgebreid door ons getest alvorens dit product op de markt te brengen. Wij gaan er dan ook vanuit dat de drone aan jouw eisen voldoet. Doet de drone dat niet? Dan zal je bij een retour gewoon je geld terugkrijgen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Tello Drone Boost Combo (powered by DJI)

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Tello Drone Boost Combo (powered by DJI) is een voordelige set met de Tello drone en verschillende accessoires. Je ontvangt extra accu's, een oplaad hub voor de accu's en een micro usb kabel. De DJI Tello is een instapmodel drone voor volwassenen en kinderen, waarmee je gemakkelijk leert besturen en coördineren. Wanneer je de drone in de lucht gooit, start hij automatisch met vliegen. Via je smartphone of tablet bestuur je de drone. Je tikt op het scherm en laat de drone stunts uitvoeren, zoals een salto. Met het programma Scratch stel je van tevoren bewegingen in die de drone uitvoert. Zo leren kinderen laagdrempelig programmeren. Door de sensoren en beschermende onderdelen is de drone bestand tegen vallen en stoten. Hij gebruikt de sensoren om veilig te landen wanneer de accu leeg raakt. Wet- en regelgeving Vanaf 2021 geldt een nieuwe Europese dronewetgeving. Dit houdt in dat een dronepiloot zich moet registreren als hij of zij een drone heeft die meer dan 250 gram weegt of die een camera heeft. Je ontvangt een exploitatienummer dat je zichtbaar bevestigt op je drone. Deze drone weegt minder dan 250 gram, daarom heb je hiervoor geen cursus nodig.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - F89 Drone met 4K Camera

Loading..
Ga naar laagste prjis

Op zoek naar een drone om prachtige beelden mee te schieten en uren lang plezier te beleven? Onze Drones zijn uitgevoerd met een 4K Camera en is aan te sturen door middel van de meegeleverde afstandbediening en of je smartphone via de app. Daarnaast bevat de drone enkele vliegfuncties zoals een 360 graden rol, race modus, headless modus en een zweef modus voor extra scherpe en trillingvrije beelden. Yar E99 Drone met 4K Camera ✔ Inclusief 2 accu’s & draagtas ✔ Bevat een onder en voor camera ✔ Besturen via telefoon of afstandsbediening ✔ 45 minuten vliegen ✔ Live beelden volgen tijdens het vliegen ✔ Geen vliegbewijs nodig Vliegfuncties De Yar E99 drone heeft een aantal handige vliegmodi waardoor het vliegen met deze drone nog leuker wordt. Met een simpele druk op de knop voert de drone vette tricks uit zoals een 360 graden rol. Ook beschikt de drone over een race modus waardoor de drone plots heel snel kan vliegen. Live beelden volgen De Yar E99 drone kun je gemakkelijk verbinden met je telefoon via de app en op je afstandsbediening houder plaatsten. Zo kun jij makkelijk mee volgen wat je aan het filmen bent en weet je zeker dat je de perfecte en de juiste beelden hebt! Vliegen met de Yar E99 drone zonder vliegbewijs Door het lichte gewicht dat de Yar E99 drone heeft is een vliegbewijs niet nodig en kan jij dus overal zorgeloos vliegen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Killerbee X1 Drone

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Killerbee X1 is de nieuwste drone met camera binnen de Killerbee reeks. Met een nieuwe batterijduur van maximaal 18 minuten is het de drone met de langste vliegtijd in deze prijsklasse. Deze fly more combo wordt geleverd met een extra batterij en een opbergtas waarmee jij de drone veilig kan opbergen een transporteren. De drone is zeer makkelijk te besturen waardoor de drone ook uitermate geschikt is voor kinderen! Door de extra batterij kan je maar liefst 36 minuten vliegen! Functies: ▶ One-key take-off: met 1 druk op de knop opstijgen ▶ One-key landing: met 1 druk op de knop landen ▶ 360 graden stunts! Extra leuk voor de kinderen! ▶ Filmen & Fotograferen. ▶ Follow me mode: laat de drone jou herkennen en vervolgens volgen. ▶ Headless mode: bestuur de drone zonder rekening te hoeven houden met de voor- en achterkant. Ideaal voor de beginnende vlieger! ▶ Gesture mode: maak selfies met een handgebaar! Vliegen met de X1 zonder vliegbewijs De Killerbee X1 is een lichtgewicht alleskunner. Door zijn lichte gewicht is een vliegbewijs niet nodig! KILLERBEE video cursus Bij iedere drone zit een unieke voucher code. Met deze code kan je inloggen in de Killerbee video cursus omgeving. Binnen 5 minuten weet jij de drone in zijn basis te bedienen! Ideale beginnersdrone voor jong en oud De Killerbee X1 drone is eenvoudig in besturing. Dit maakt het de ideale drone voor zowel jong als oud. Functies zoals headless mode maken het vliegen makkelijk en leuk. Camera’s De drone beschikt over een camera. De camera stuurt live beeld naar jouw telefoon. Met je telefoon kan je vervolgens de drone de opdracht geven om te filmen of foto’s te maken. Specificaties: ▶ Vliegtijd: 36 minuten (2x 18 min) ▶ Maximale afstand 120 meter (afhankelijk van omgeving) ▶ Batterij: 3.7V 1800mAh Lipo ▶ Laadtijd batterij: 120 minuten ▶ Kleur: Zwart ▶ Camera: 2k ▶ Afmetingen: 16x26x5,5CM, 12x10x5,5CM (ingeklapt). ▶ Gewicht inclusief batterij: 113GR 100% NIET GOED GELD TERUG GARANTIE! Deze drone is gewaarborgd door onze 100% tevredenheidsgarantie. De drone is uitgebreid door ons getest alvorens dit product op de markt te brengen. Wij gaan er dan ook vanuit dat de drone aan jouw eisen voldoet. Doet de drone dat niet? Dan zal je bij een retour gewoon je geld terugkrijgen. Vier gebruikstips BELANGRIJK: Kalibreer de drone altijd voor gebruik. Dit zorgt ervoor dat de drone stabiel opstijgt en eerdere instellingen vergeet Dit doe je door: De twee sticks tegelijk rechts naar beneden te drukken. Zie de gratis Killerbee video’s of handleiding voor uitleg. Houdt afstand van mensen, dieren en objecten tijdens het vliegen! Vergeet de batterij niet volledig op te laden voor gebruik. Laad de batterij voor 50% op mocht je de drone voor een langere tijd niet gebruiken. Hierdoor blijft de batterij langer goed. Inhoud: ✔ 1x Killerbee X1 drone ✔ 2x Batterij ✔ 1x Tas ✔ 1x Controller (exclusief 3 AA-Batterijen) ✔ 1x Voucher voor Killerbee video tutorials ✔ 1x USB-oplaadkabel ✔ 1x Nederlandse & Engelse handleiding ✔ 1x Set reserve propellers ✔ 1x Set propeller beschermers ✔ 1x schroevendraaier

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - E88 Drone

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil je een drone aanschaffen die veel vliegminuten kan maken? De E88 drone bevat - naast de gebruikelijke onderdelen – 3 extra batterijen zodat je drone langer kan vliegen. De E88 is een drone met camera die gegarandeerd voor veel plezier gaat zorgen. De drone bestuur je met de bij geleverde afstandsbediening. Daarnaast kan je de drone ook besturen via je telefoon en mee kijken met de beelden die de ingebouwde camera ziet. De app is gratis te downloaden op elke mobiele telefoon Android en Apple. De E88 drone heeft een reikwijdte van 80 tot 100 meter. Uitgerust met een Rerturn mode, met een druk op de knop komt de drone terug vliegen. Deze drone wordt kant-en-klaar geleverd en is dus ready to fly voor zowel in- als outdoor vluchten. Je ontvangt niet alleen de drone, maar ook een afstandsbediening, beschermers voor de propellors. De drone heeft opvouwbare armen waardoor hij slechts 12.5x7.5x5 cm groot is wanneer hij is opgevouwen. De drone weegt 250 gram. Weet je wat verder het voordeel is van het lichte gewicht van de E88 drone? Vanaf Januari 2021 zal de regelgeving voor drones zwaarder dan 250 gram worden aangescherpt. Dit betekent dat er meer beperkingen zullen zijn voor het vliegen met dergelijke drones en het moeilijker zal worden om je drone de lucht in te laten. De pocket drone weegt slechts 220 gram en valt dus niet onder deze verscherpte regelgeving. Je hebt dus geen certificaten of drone vliegbewijs nodig om hem te mogen besturen, hierdoor is hij toegankelijk voor iedereen. Vliegmodus De E88 drone heeft een aantal handige vliegmodi waardoor het vliegen met deze drone nog leuker wordt. Met een simpele druk op de knop voert de drone vette trics uit zoals een 360 graden rol. Ook beschikt de drone over een return-to-home functie en hoef je geen rekening te houden met de oriëntatie van de drone dankzij de Headless mode. Functies: ▶ One-key take-off: met 1 druk op de knop opstijgen ▶ One-key landing: met 1 druk op de knop landen ▶ Filmen & Fotograferen. ✔ Automatisch opstijgen ✔ Automatisch landen ✔ Kan hoogtes aanhouden (zweef modus) ✔ Ingebouwde LED verlichting ✔ Terug keer modus ✔ Foto's & video's nemen tijdens het vliegen ✔ Bestuurbaar via app & afstandsbediening ✔ Live beelden volgen ✔ Geen certificaten nodig voor wetgeving 2021 Specificaties: - Aantal kanalen: 4 - Gyroscoop; 6-assig - Batterij: 3.7V 500mAh Lipo - Laadtijd: 60-70 minuten - Vliegtijd: 12 minuten - Reikwijdte: circa 80-100 meter - Kleur: matzwart - Afmetingen: 27x19.5x5cm, 12.5x7.5x5cm (opgevouwen) - A key Return mode (met een druk op de knop terug komen vliegen) - Headless mode - 360 graden "flip mode" Wat wordt er geleverd: 1 x Drone 2 x 3.7V 500mah lipo batterij 1x Opbergtas 1 x Zender 1 x USB lader 1 x Schroevendraaier 4 x Propellers 4 x Propeller beschermers 1 x Handleiding (Nederlands)(Engels)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van drones. Er zijn immers 542 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste