De Bestenu Drone Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 08/14/2020


Of je nu een nieuwe of terugkerende dronepiloot bent, een aantal zaken zijn van belang bij het overwegen van je nieuwe aanwinst.

Hoe hoog kan een drone?

hide product content

Commerciële drones van goede kwaliteit kunnen tegenwoordig tot wel tien kilometer hoog vliegen, hoewel zes tot zeven kilometer hoog meer rond het gemiddelde ligt. Houd wel in gedachten dat dit is ten opzichte van de zeespiegel.

Je mag volgens de wet in Nederland overigens niet hoger dan 120 meter (boven het water of de grond) hoog vliegen tijdens recreatief gebruik. Ga je hoger dan dit, dan riskeer je uiteraard niet alleen een boete en inbeslagneming van je drone, maar ook dat je het vliegverkeer in de weg zit.

Waar mag ik met mijn drone vliegen?

hide product content

De overheid heeft besloten dat drones mogen vliegen in het vrije deel van het luchtruim. Dit gedeelte van het luchtruim wordt niet gecontroleerd door luchtverkeersleiding. Toch zijn er ook tijdelijke en permanente vliegverboden in delen van het luchtruim. Je kunt gelukkig op deze kaart zien waar drones niet zijn toegestaan of waar toegang beperkt is.

Verder mag je niet boven mensenmenigten vliegen, aaneengesloten bebouwing of gebieden rondom vliegvelden. Deze beperkingen bestaan naast de no-flyzones die in de kaart te vinden zijn. Daarnaast moet je de drone altijd met het blote oog kunnen zien.

Ongeacht of drones zijn toegestaan, krijgen andere luchtvaartuigen altijd voorrang. Zie je een helicopter, vliegtuig of zweeftoestel naderen, dan moet je landen.

Hoe werkt de besturing van een drone?

hide product content

De precieze werking is natuurlijk modelafhankelijk. Drones met GPS zijn in staat zichzelf te vliegen, terwijl speelgoed drones of racedrones zonder GPS dit niet kunnen.

Veel drones worden om te beginnen bestuurd door een controller. Deze worden vaak gecombineerd met een app met videobeeld. Over het algemeen heeft de controller twee 'sticks'.

Hiermee reguleer je de 'throttle', waarmee je omhoog of omlaag vliegt; de 'yaw', waarmee je de drone om zijn as draait; de 'roll', waarmee je drone naar links of rechts laat bewegen; en de 'pitch', waarmee je hem naar voren of achteren laat vliegen.

Steeds vaker worden ook apps gebruikt om drones te besturen. Hierin zie je direct wat de camera op je drone ziet, wat hem makkelijker te bedienen maakt.

Wanneer heb je een vergunning nodig voor je drone?

hide product content

Als je je drone als hobby gebruikt en er geen geld aan verdient, heb je geen vergunning nodig. Gebruik je hem echter voor zakelijke redenen, dan heb je – afhankelijk van de precieze situatie – misschien een vergunning of zelfs een brevet nodig.

De overheid heeft hier een aantal vaste regels voor vastgesteld. Verdien je bijvoorbeeld geld met je drone, dan moet je een vliegbrevet, een bewijs van luchtwaardigheid en een RPAS Operator Certificate hebben.

Mag ik opnames maken met mijn drone?

hide product content

Ja, voor privégebruik mag je opnames maken, zolang je de privacyrechten van anderen in acht neemt. Maak dus nooit in het geheim opnames van anderen; je moet de persoon in kwestie altijd inseinen over het feit dat je opnames maakt. Heeft deze persoon hier iets op tegen, dan staak je je opnames.

Hoe komt deze fantastische Drone reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Drone ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Drones, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Drones die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Drones het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Drones stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Producten vergelijkbaar aan Drones

De beste Drones op een rij

Product informatiePlus or Show more

Let op, de meeste klanten kiezen voor DJI Mini 2 Fly More Combo in verband met langere vliegduur. Met de DJI Mini 2 Fly More Combo ben je voordeliger uit dan wanneer je de producten los aanschaft. Deze set biedt onder andere reserve accu's, propellers, charging hub en een schoudertas. Met het compacte, ingeklapte formaat van 5,8 x 8,1 x 13,8 centimeter is de Mini 2 geschikt voor reizende foto- en videografen. Dankzij de 4K resolutie, neem je scherpe en vloeiende videobeelden op. Zo breng je bijvoorbeeld het Nederlandse landschap gedetailleerd in beeld. Met een volledig opgeladen accu en optimale weersomstandigheden maak je een vlucht van 31 minuten. Ondanks het lichte gewicht van 249 gram, weerstaat hij windvlagen van maximaal 38 km/u. De drone heeft een 3 assige beeldstabilisatie die schokken en trillingen in je video's vermindert. Bedien de drone eenvoudig met de DJI app of de meegeleverde afstandsbediening. Via de app stel je verschillende opnamemodi in, zoals Panorama of QuickShot. In deze modi laat je de drone gemakkelijk bewegingen maken en verschillende shots opnemen. Wet- en regelgeving Vanaf 2021 geldt een nieuwe Europese dronewetgeving. Dit houdt in dat een dronepiloot zich moet registreren als hij of zij een drone heeft die meer dan 250 gram weegt of die een camera heeft. Je ontvangt een exploitatienummer dat je zichtbaar bevestigt op je drone. Daarnaast moet de dronepiloot een online cursus volgen als de drone meer dan 250 gram weegt.

1. DJI Mini 2 Fly More Combo


Product informatiePlus or Show more

De E58 is een van de nieuwste opvouwbare WiFi drone en met een camera. De drone is uitgevoerd met een camera en is aan te sturen door middel van de meegeleverde zender en je eigen smartphone. De app kan gratis worden gedownload via de Android of Apple store. Voor extra scherpe en trillingsvrije beelden is het model uitgevoerd met "altitude hold". Deze drone wordt kant-en-klaar geleverd en is dus ready to fly voor zowel in- als outdoor vluchten. Je ontvangt niet alleen de E58 drone, maar ook een afstandsbediening. Hierbij zit ook een 3.7V 500 mah oplaadbare batterij voor de drone en een handige opbergtas bij. En als laatste zit er ook een USB-oplader bij voor het opladen van de drone batterij, extra proppellers en propellerbeschermers. De drone heeft opvouwbare armen waardoor hij slechts 12.5x7.5x5 cm groot is wanneer hij is opgevouwen. De drone weegt 90 gram. Vliegmodus De E58 heeft een aantal handige vliegmodi waardoor het vliegen met deze drone nog leuker wordt. Met een simpele druk op de knop voert de drone vette trics uit zoals een 360 graden rol. Ook beschikt de drone over een return-to-home functie en hoef je geen rekening te houden met de oriëntatie van de drone dankzij de Headless mode. Specificaties: - Aantal kanalen: 4 - Gyroscoop; 6-assig - Batterij: 3.7V 500mAh Lipo - Laadtijd: 60-70 minuten - Vliegtijd: 7-9 minuten - Reikwijdte: circa 80-100 meter - Kleur: zwart - Afmetingen: 27x19.5x5cm, 12.5x7.5x5cm (opgevouwen) - A key Return mode (met een druk op de knop terug komen vliegen) - Headless mode - 360 graden "flip mode" Wat wordt er geleverd: 1 x E58 quadcopter 1 x 3.7V 500mah lipo batterij 1x Opbergtas 1 x Zender 1 x USB lader 1 x Schroevendraaier 4 x Propellers 4 x Propeller beschermers 1 x Handleiding De drone is verpakt in de opbergtas en komt zonder retailverpakking.

2. E58 drone met camera - Fly more combo


Product informatiePlus or Show more

Ben jij opzoek naar een drone om prachtige beelden mee te schieten en uren lang plezier mee te beleven? De Logivision F89 drone is uitgevoerd met een 1080P HD camera en is aan te sturen door middel van de meegeleverde afstandsbediening en of je smartphone via de app. Daarnaast schikt de Logivision F89 drone over een zweef modus functie die er voor zorgt dat je extreem scherpe beelden kan nemen terwijl de drone op één hoogte blijft zweven. Logivision F89 Drone met 1080P HD Camera ✔ Automatisch opstijgen ✔ Automatisch landen ✔ Kan hoogtes aanhouden (zweef modus) ✔ Terug keer modus ✔ Foto's & video's nemen tijdens het vliegen ✔ Bevat een onder en voor camera ✔ Bestuurbaar via app & afstandsbediening ✔ Live beelden volgen ✔ 30 minuten vliegtijd ✔ Geen certificaten nodig voor wetgeving 2021 Vliegmodus De Logivision F89 drone heeft een aantal handige vliegmodi waardoor het vliegen met deze drone nog leuker wordt. Met een simpele druk op de knop voert de drone vette tricks uit zoals een 360 graden rol. Ook beschikt de drone over een return-to-home functie en hoef je geen rekening te houden met de oriëntatie van de drone dankzij de Headless modus. Scherpe video’s en foto’s nemen Deze drone beschikt over een uitstekende Dual-Camera. Zo kun je filmen in 1080P en tot 50 keer zoomen. De camera blijft stabiel zodat je geen wazige beelden krijgt. Live beelden volgen De Logivision F89 drone kun je gemakkelijk verbinden met je telefoon en op je afstandsbediening houder plaatsten om zo makkelijk mee te kunnen volgen wat je aan het filmen bent. Zo weet je zeker dat je de perfecte en de juiste beelden hebt. Geen certificaten nodig voor wetgeving 2021 De drone weegt slechts 230 gram, je hebt dus geen certificaten of drone vliegbewijs nodig om hem te mogen besturen, hierdoor is hij toegankelijk voor iedereen. 100% Tevredenheidsgarantie Bij ons staat de klant op één en daarom kun je wanneer je niet helemaal tevreden bent met de Logivision F89 drone met 1080P HD camera, het product binnen 30 dagen gratis retour sturen en al je geld terug krijgen. Ook geniet je vandaag van gratis verzending! Wil jij ook nieuwe landschappen ontdekken en uren lang plezier ervaren? Druk dan op “In winkelwagen” en bestel nu je Logivision F89 drone met 1080P HD camera Inclusief GRATIS opbergtas & accu!

3. Logivision F89 Drone met 1080P HD Camera - Drone met Camera voor Buiten/Binnen - Mini Drone - Drone voor Kinderen/Volwassenen - 30 Minuten Vliegtijd - Inclusief GRATIS Opbergtas & Accu


Product informatiePlus or Show more

Deze maand extra 2de accu gratis voor dubbel zoveel plezier!!! Deze Collapsible Quadcopter inklapbare drone is de ideale drone voor jou, de drone bestuur je met de bij geleverde afstandsbediening. Daarnaast kan je de drone ook besturen via je telefoon en mee kijken met de beelden die de ingebouwde camera ziet. De app is gratis te downloaden op elke mobiele telefoon Android en Apple. De drone is ready to fly en geschikt voor zowel in- als outdoor vluchten. De pocket drone heeft een reikwijdte van 80 tot 100 meter. Uitgerust met een Rerturn mode, met een druk op de knop komt de drone terug vliegen. Deze drone wordt kant-en-klaar geleverd en is dus ready to fly voor zowel in- als outdoor vluchten. Je ontvangt niet alleen de drone, maar ook een afstandsbediening. Als laatste zit er ook een USB-oplader bij voor het opladen van de drone batterij. De drone heeft opvouwbare armen waardoor hij slechts 12.5x7.5x5 cm groot is wanneer hij is opgevouwen. De drone weegt 360 gram. Weet je wat verder het voordeel is van het lichte gewicht van de Collapsible Quadcopter? Vanaf Januari 2021 zal de regelgeving voor drones zwaarder dan 250 gram worden aangescherpt. Dit betekent dat er meer beperkingen zullen zijn voor het vliegen met dergelijke drones en het moeilijker zal worden om je drone de lucht in te laten. De pocket drone weegt slechts 220 gram en valt dus niet onder deze verscherpte regelgeving. Je hebt dus geen certificaten of drone vliegbewijs nodig om hem te mogen besturen, hierdoor is hij toegankelijk voor iedereen. Vliegmodus De heeft een aantal handige vliegmodi waardoor het vliegen met deze drone nog leuker wordt. Met een simpele druk op de knop voert de drone vette trics uit zoals een 360 graden rol. Ook beschikt de drone over een return-to-home functie en hoef je geen rekening te houden met de oriëntatie van de drone dankzij de Headless mode. Specificaties: - Aantal kanalen: 4 - Gyroscoop; 6-assig - Batterij: 3.7V 500mAh Lipo - Laadtijd: 60-70 minuten - Vliegtijd: 7-9 minuten - Reikwijdte: circa 80-100 meter - Kleur: matzwart - Afmetingen: 27x19.5x5cm, 12.5x7.5x5cm (opgevouwen) - A key Return mode (met een druk op de knop terug komen vliegen) - Headless mode - 360 graden "flip mode" Wat wordt er geleverd: 1 x Drone 1 x 3.7V 500mah lipo batterij 1x Opbergtas 1 x Zender 1 x USB lader 1 x Schroevendraaier 4 x Propellers 4 x Propeller beschermers 1 x Handleiding De drone is verpakt in de opbergtas en komt zonder retailverpakking.

4. Quad Drone met camera en opbergtas - full HD camera -


Product informatiePlus or Show more

Ben jij opzoek naar een drone om prachtige beelden mee te schieten en uren lang plezier mee te beleven? De Logivision XS816 drone is uitgevoerd met een 4K camera en is aan te sturen door middel van de meegeleverde afstandsbediening en of je smartphone via de app. Daarnaast bevat de drone enkele vliegfuncties zoals een 360 graden rol, headless modus en een zweef modus voor extra scherpe en trillingvrije beelden. Logivision XS816 Drone met 4K Camera ✔ Automatisch opstijgen ✔ Automatisch landen ✔ Kan hoogtes aanhouden (zweef modus) ✔ Ingebouwde LED verlichting ✔ Terug keer modus ✔ Foto's & video's nemen tijdens het vliegen ✔ Bevat een onder en voor camera ✔ Bestuurbaar via app & afstandsbediening ✔ Live beelden volgen ✔ 30 minuten vliegtijd ✔ Geen certificaten nodig voor wetgeving 2021 Vliegmodus De Logivision XS816 drone heeft een aantal handige vliegmodi waardoor het vliegen met deze drone nog leuker wordt. Met een simpele druk op de knop voert de drone vette tricks uit zoals een 360 graden rol. Ook beschikt de drone over een return-to-home functie en hoef je geen rekening te houden met de oriëntatie van de drone dankzij de headless modus. Scherpe video’s en foto’s nemen Deze drone beschikt over een uitstekende Dual-Camera. Zo kun je filmen in 4K en tot 50 keer zoomen. De camera blijft stabiel zodat je geen wazige beelden krijgt tijdens het vliegen. Live beelden volgen De Logivision XS816 drone kun je gemakkelijk verbinden met je telefoon en op je afstandsbediening houder plaatsten om zo makkelijk mee te kunnen volgen wat je aan het filmen bent. Zo weet je zeker dat je de perfecte en de juiste beelden hebt. Geen certificaten nodig voor wetgeving 2021 De drone weegt slechts 240 gram, je hebt dus geen certificaten of drone vliegbewijs nodig om hem te mogen besturen, hierdoor is hij toegankelijk voor iedereen. 100% Tevredenheidsgarantie Bij ons staat de klant op één en daarom kun je wanneer je niet helemaal tevreden bent met de Logivision XS816 drone met 4K camera, het product binnen 30 dagen gratis retour sturen en al je geld terug krijgen. Ook geniet je vandaag van gratis verzending! Wil jij ook nieuwe landschappen ontdekken en uren lang plezier ervaren? Druk dan op “In winkelwagen” en bestel nu je Logivision XS816 drone met 4K camera Inclusief GRATIS accu!

5. Logivision XS816 Drone met 4K Camera - Drone met Camera voor Buiten/Binnen - Mini Drone - Drone voor Kinderen/Volwassenen - 30 Minuten Vliegtijd - Inclusief GRATIS Accu


Product informatiePlus or Show more

De Trendtrading TD20RC 4K drone is de nieuwste en beste Trendtrading drone ooit. Door zijn compacte opvouwbare formaat steek je hem zo in je handbagage of jaszak en laat je de drone in de lucht waar je ook bent. Voor extra scherpe en trillingsvrije beelden is de 4K drone uitgevoerd met "altitude hold”. Trendtrading drones staan bekend om hun kwaliteit, prijs en service. Dankzij de verbluffende accucapaciteit leg je al je avonturen vast zonder dat je continue bang hoeft te zijn dat je batterij leeg is. Je ontvangt bij deze drone 3 accu's en een opbergtas. Eenvoudige en precieze controle en ongelooflijke vlucht stabiliteit, Trendtrading staat bekend om zijn nieuwste technologie, de nieuwe GYRO TECHNOLOGY chip is aanwezig in deze drone om stabiele vluchten te garanderen! Drone wetgeving 2021 De drone weegt slechts 240 gram, je hebt dus geen certificaten of drone vliegbewijs nodig om hem te mogen besturen, hierdoor is hij toegankelijk voor iedereen. Concentreer alleen op het filmen Met deze drone van Trendtrading kun je van te voren je route plannen, waarna de drone zelfbesturend de route volgt waardoor jij alleen op het filmen concentreert. Zo schiet je mooiere beelden. Foto’s maken met gebaren Deze drone herkent gebaren. Zo kun je op afstanden van 1 tot 5 meter foto’s maken met handgebaren. Uitstekende video’s en foto’s Deze drone beschikt over een uitstekende Dual-Camera. Zo kun je filmen in 4K en tot 50 keer zoomen. De camera blijft stabiel zodat je geen wazige beelden krijgt. Ook je foto’s zijn in 4K. Vliegbereik en vliegduur De 4K drone heeft een vliegduur van ongeveer 25 minuten per accu, in totaal dus 75 minuten vliegtijd en kan ruim 500m ver vliegen. Het FPV (First Person View) beeld kan tot 500 ver gebruikt worden, daarna zal het FPV bereik stoppen en zul je het "op je blote oog" moeten doen. Live beelden volgen Deze drone kun je verbinden met je telefoon zodat je kunt kijken wat je aan het filmen bent. Zo weet je zeker dat je de perfecte en de juiste beelden hebt. De kenmerken op een rij De Drone beschikt over een aantal handige features, zoals: Automatisch terugkeren wanneer de batterij te leeg raakt Als de Drone buiten bereik vliegt vliegt hij zelf terug naar een zone binnen het zenderbereik, en zal landen als dit niet lukt Bereik van 500 meter hoog en 500 meter ver Wordt geleverd inclusief extra reserve rotorbladen Stippel een vooraf ingestelde route uit die de Drone zelf automatisch zal vliegen De Drone beschikt over een eigen 5,8GHz WiFi zender waardoor je alle beelden direct live kunt streamen naar je Smartphone tijdens het vliegen Altitude hold: de drone kan automatisch een vooraf bepaalde vlieghoogte aanhouden Eenvoudig te besturen, waardoor hij geschikt is voor iedere Drone piloot. Functies ✅ Automatisch opstijgen ✅ Automatisch landen ✅ Noodstop ✅ Automatisch hoogte vasthouden ✅ Terug keer modus ✅ Surrounding modus ✅ Volg modus ✅ Headless modus ✅ Master modus ✅ Besturen via de app In de verpakking • 1x Trendtrading TD20RC 4K drone • 3x Accu • 1x Opbergtas • Handleiding • 1x Remote controller • 1x USB oplaadkabel • 4x Reserve propeller • 4x Propeller beschermers • 1x Schroevendraaier

6. Drone met 4K HD camera - 75 minuten vliegtijd - Met 3 accu's en opbergkoffer - GPS 5G WIFI FPV - TD20RC Fly more combo


Product informatiePlus or Show more

Ben jij opzoek naar een drone om prachtige beelden mee te schieten of uren lang plezier mee te beleven? De Rinx R16 mini drone is één van de nieuwste opvouwbare WiFi drones met een camera. De drone is uitgevoerd met een 4K FULL HD camera en is aan te sturen door middel van de meegeleverde afstandsbediening en of je eigen smartphone via de app. Voor extra scherpe en trillingsvrije beelden is het model uitgevoerd met "altitude hold" deze functie zorgt er voor dat je extreem scherpe foto's kan nemen terwijl de drone op één hoogte blijft zweven. Rinx R16 mini Drone met Camera ✔ Automatisch opstijgen ✔ Automatisch landen ✔ Kan hoogtes aanhouden (altitude hold) ✔ Terug keer modus ✔ Foto's & video's nemen tijdens het vliegen ✔ Bevat een onder en voor camera ✔ Bestuurbaar via app & afstandsbediening ✔ Live beelden volgen ✔ Scherpe video’s en foto’s nemen ✔ 30 minuten vliegtijd ✔ Geen certificaten nodig voor wetgeving 2021 Vliegmodus De Rinx R16 mini drone heeft een aantal handige vliegmodi waardoor het vliegen met deze drone nog leuker wordt. Met een simpele druk op de knop voert de drone vette tricks uit zoals een 360 graden rol. Ook beschikt de drone over een return-to-home functie en hoef je geen rekening te houden met de oriëntatie van de drone dankzij de Headless mode. Scherpe video’s en foto’s nemen Deze drone beschikt over een uitstekende Dual-Camera. Zo kun je filmen in 4K en tot 50 keer zoomen. De camera blijft stabiel zodat je geen wazige beelden krijgt. Live beelden volgen De Rinx R16 mini drone kun je gemakkelijk verbinden met je telefoon en op je afstandsbediening houder plaatsten om zo makkelijk mee te kunnen volgen wat je aan het filmen bent. Zo weet je zeker dat je de perfecte en de juiste beelden hebt. Inhoud verpakking ✔ Rinx R16 Professionele Drone Met TravelCase! ✔ Telefoon houder ✔ Usb kabel ✔ Handleiding (Engels) ✔ Instructieblad voor koppeling app ✔ 4x nieuwe propellers ✔ 4x propeller beschermers Geen certificaten nodig voor wetgeving 2021 De drone weegt slechts 100 gram, je hebt dus geen certificaten of drone vliegbewijs nodig om hem te mogen besturen, hierdoor is hij toegankelijk voor iedereen. Specificaties: ▪ Merk: Rinx R16 ▪ Drone met camera: Ja ▪ 4K full HD camera: Ja ▪ Verstelbare camera: Ja tot 180 graden ▪ video resolutie voor camera: 2048x1080p ▪ foto kwaliteit voor camera: 4096x3072p ▪ video resolutie beneden zicht camera: 1280x720p ▪ GPS volg functie: Ja ▪ Volg mij functie: Ja ▪ getekende lijn vliegen: Ja ▪ Oplaadkabel: Bijgeleverd ▪ GPS afstandsbediening: Bijgeleverd ▪ Handleiding: Bijgeleverd ▪ Opvouwbaar: Ja ▪ Vliegtijd (op 1 accu): 30 minuten ▪ Maak automatisch foto: Ja ▪ Maak automatisch video: Ja ▪ Terug naar 'home' functie: Ja ▪ Geschikt voor: Alle locaties ▪ CE gecertificeerd: Ja 100% Tevredenheidsgarantie Bij ons staat de klant op één en daarom kun je wanneer je niet helemaal tevreden bent met onze Rinx R16 drone, het product binnen 30 dagen gratis retour sturen en al je geld terug krijgen. Ook geniet je vandaag van gratis verzending! Wil jij ook nieuwe landschappen ondekken en uren lang plezier ervaren? Druk dan op “In winkelwagen” en bestel nu je Rinx R16 drone Inclusief GRATIS opbergtas & accu!

7. Rinx R16 - Drone met Camera -Mini Drone- 4K Full HD Dual Camera - Drones - Drones met Camera voor Volwassenen - Mini Drone - Drone voor Kinderen - 30 Minuten Vliegtijd – Inclusief GRATIS Opbergtas en Accu


Product informatiePlus or Show more

De Pocket drone is de nieuwste en beste Trendtrading drone ooit. Door zijn compacte opvouwbare formaat steek je hem zo in je handbagage of jaszak en laat je de drone in de lucht waar je ook bent. Voor extra scherpe en trillingsvrije beelden is de pocket drone uitgevoerd met "altitude hold”. Trendtrading drones staan bekend om hun kwaliteit, prijs en service. Dankzij de verbluffende accucapaciteit leg je al je avonturen vast zonder dat je continue bang hoeft te zijn dat je batterij leeg is. De drone is aan te sturen door middel van de meegeleverde zender en je eigen smartphone. Weet je wat verder het voordeel is van het lichte gewicht van de pocket drone? Vanaf Januari 2021 zal de regelgeving voor drones zwaarder dan 250 gram worden aangescherpt. Dit betekent dat er meer beperkingen zullen zijn voor het vliegen met dergelijke drones en het moeilijker zal worden om je drone de lucht in te laten. De pocket drone weegt slechts 90 gram en valt dus niet onder deze verscherpte regelgeving. Je hebt dus geen certificaten of drone vliegbewijs nodig om hem te mogen besturen, hierdoor is hij toegankelijk voor iedereen. Eenvoudige bediening Je bedient de pocket drone eenvoudig met de meegeleverde controller of met je smartphone. Wil je echt compact reizen dan kies je misschien wel voor bediening via je smartphone. Ga je voor meer bedieningsgemak en comfort dan is de controller de beste keuze. Tevens gebruik je je smartphone als monitor zodra je gebruikt maakt van de controller. Bediening via je smartphone gaat eenvoudig met de app. De kenmerken op een rij Opbergtas gratis inbegrepen Wordt geleverd inclusief extra reserve rotorbladen De Drone beschikt over een eigen 2,4GHz WiFi zender waardoor je alle beelden direct live kunt streamen naar je Smartphone tijdens het vliegen Altitude hold: de drone kan automatisch een vooraf bepaalde vlieghoogte aanhouden Eenvoudig te besturen, waardoor hij geschikt is voor iedere Drone piloot. Specificaties ▶Aantal kanalen: 4 ▶ Gyroscoop: 6-assig ▶Accu: 3.7V 500mAh Lipo ▶ Laadtijd: 60-70 minuten ▶Vliegtijd: 9 minuten ▶ Reikwijdte: circa 80-100 meter ▶ Kleur: zwart ▶ Camera: 2MP 720P ▶Afmetingen: 27x19.5x5cm, 12.5x7.5x5cm (opgevouwen) ▶A key Return mode (met een druk op de knop terug komen vliegen) ▶ Headless mode ▶360 graden "flip mode" Wat zit er in de verpakking? 1 x Pocket drone van Trendtrading 1x Opbergtas speciaal voor de pocket drone 1 x Trendtrading accu 1 x Remote controller 1 x USB lader 1 x Schroevendraaier 4 x Propellers 4 x Propeller beschermers 1 x Handleiding

8. Pocket drone met Camera - Full HD Dual Camera - Wifi FPV - Foto - Video - Quadcopter


Product informatiePlus or Show more

Deze S66 RC quadcopter is een draagbare en kleine drone die handiger is om mee te nemen tijdens het reizen, zodat u overal van kunt genieten. omhoog / omlaag, vooruit / achteruit, links / rechts draaien, 4K-camera, optische stroompositionering, één toets om op te stijgen / landen / terugkeren, hoogte-hold-modus, headless-modus, track-vlucht, noodstop, zwaartekrachtsensor, gebaar foto / video, 3D-flip, 2,4 GHz besturingsfrequentie.

9. Allcaca - Mini opvouwbare drone met camera - 480P/1080P/4K - WIFI RC Drone Quadcopter


Product informatiePlus or Show more

Let op, de meeste klanten kiezen voor DJI Mini 2 Fly More Combo in verband met langere vliegduur dankzij de 2 extra accu's. De DJI Mini 2 is geschikt voor reizende foto- en videografen dankzij het compacte formaat. Hierdoor stop je hem gemakkelijk in je tas. Ingeklapt is de drone namelijk 5,8 x 8,1 x 13,8 centimeter. Dankzij de 4K resolutie, neem je scherpe en vloeiende videobeelden op. Zo breng je bijvoorbeeld het Nederlandse landschap gedetailleerd in beeld. Met een volledig opgeladen accu en optimale weersomstandigheden maak je een vlucht van 31 minuten. Ondanks het lichte gewicht van 249 gram, weerstaat hij windvlagen van maximaal 38 km/u. De drone heeft een 3 assige beeldstabilisatie die schokken en trillingen in je video's vermindert. Bedien de drone eenvoudig met de DJI app of de meegeleverde afstandsbediening. Via de app stel je verschillende opnamemodi in, zoals Panorama of QuickShot. In deze modi laat je de drone gemakkelijk bewegingen maken en verschillende shots opnemen. Wet- en regelgeving Vanaf 2021 geldt een nieuwe Europese dronewetgeving. Dit houdt in dat een dronepiloot zich moet registreren als hij of zij een drone heeft die meer dan 250 gram weegt of die een camera heeft. Je ontvangt een exploitatienummer dat je zichtbaar bevestigt op je drone. Daarnaast moet de dronepiloot een online cursus volgen als de drone meer dan 250 gram weegt.

10. DJI Mini 2


Producten vergelijkbaar aan Drones


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Drones. Er zijn namelijk 562 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Drone kopen.