Wat is de beste Bewakingscamera van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 09 december, 2023

Het aanschaffen van een goede Bewakingscamera is een moeilijke opgave. Wat is de beste Bewakingscamera van 2023? Na het testen van 1224 Bewakingscamera's kwam de TP-Link Tapo C310 als beste getest uit onze Bewakingscamera-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Bewakingscamera's, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Bewakingscamera's-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Bewakingscamera-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

Onze Bewakingscamera selectie

De top 10 beste Bewakingscamera's

1Score: 9.9
TP-Link Tapo C310
Beste beveiligingscamera
TP-Link Tapo C310
TP-Link
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
TP-Link Tapo C200
TP-Link Tapo C200
TP-Link
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Gologi Superior Outdoorcamera Buiten camera
Gologi Superior Outdoorcamera Buiten camera
Gologi
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Zekona 20C Zwart IP Camera
Zekona 20C Zwart IP Camera
Zekona
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Ring Stick Up Cam Batterij
Ring Stick Up Cam Batterij
Ring
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi
BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi
BS Producten
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.2
Eufy Indoor Cam 2K Pan
Eufy Indoor Cam 2K Pan
Eufy
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.9
EufyCam 3 uitbreiding
EufyCam 3 uitbreiding
Eufy
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Eufy Eufycam 2C Uitbreiding
Eufy Eufycam 2C Uitbreiding
Eufy
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
BP® Hondencamera met App Huisdiercamera
BP® Hondencamera met App Huisdiercamera
BP
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Bewakingscamera Koopgids

Een bewakingscamera geeft je een gevoel van veiligheid en is een belangrijke maatregel bij inbraakpreventie. Waar je op let bij aankoop van een bewakingscamera, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat is een IP-camera?

Een IP-camera is een bewakingscamera die via WiFi of een ethernetkabel verbonden is met het internet. Waar deze ook gebruik van maakt, je kijkt vanaf waar ook ter wereld live mee, zolang je maar een internetverbinding hebt. Hierdoor kijk je de beelden via je smartphone, je computer of tablet terug, waar dan ook ter wereld.

IP-camera's zijn daarnaast erg veelzijdig. Je gebruikt de meeste IP-camera's zowel binnen als buiten. Vaak hebben deze camera's bovendien een bewegingssensor. Dit betekent dat de camera pas begint met opnemen als er beweging is gedetecteerd. Je stelt in sommige gevallen zelf de gevoeligheid van deze sensor in.

De meeste IP-camera's zijn tevens niet alleen te bedienen via de bijbehorende app, maar ook via je smart home hub zoals bijvoorbeeld Google Assistant of Amazon Alexa.

In veel gevallen sla je ten slotte ook je beelden op op een cloud, maar hiervoor moet je vaak abonnementskosten betalen. Sommige modellen ondersteunen gelukkig microSD-kaartjes, waardoor je je beelden lokaal opslaat!

Kun je elke bewakingscamera buiten hangen?

Niet elke bewakingscamera is geschikt om buiten te gebruiken. De beveiligingscamera moet minimaal spatwaterdicht zijn. Een spatwaterdichte bewakingscamera is bestand tegen een regenbui, maar idealiter hang je deze ook op een beschutte plaats.

Er zijn ook waterdichte camera's verkrijgbaar. Deze kun je zelfs onderdompelen in water zonder ze te schaden. Dit doe je natuurlijk niet, maar een waterdichte camera is hiermee beter bestand tegen een hoosbui dan een spatwaterdichte bewakingscamera. Deze bewakingscamera plaats je ook op plaatsen die geen beschutting bieden.

Filmt een bewakingscamera ook in het donker?

Als de bewakingscamera een infraroodsensor heeft dan kan deze beelden maken in het donker. Het infraroodlicht gaat aan zodra het donker wordt en vervolgens filmt de camera in het zwart-wit. Dankzij infrarood zie je dus wat er zich in het donker afspeelt.

Let wel op dat wanneer je een camera met een infraroodfunctie voor het raam hangt of zet (om bijvoorbeeld door het raam naar buiten te filmen). Een raam is reflectief, waardoor het beeld misschien minder duidelijk is.

Waar mag je een bewakingscamera plaatsen?

De camera mag enkel gericht zijn op jouw eigendom of op jouw woning. De camera mag je dus richten op de toegang van je woning, maar hij mag niet gericht worden op het huis van je buren of op de openbare weg.

Als een camera gedeeltelijk is gericht op de openbare weg of op iemand anders zijn eigendom of huis, dan is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De Autoriteit Persoonsgegevens houdt hier vervolgens toezicht op.

Wat is de beste plaats voor een bewakingscamera?

Je plaatst je bewakingscamera op plaatsen waar een ongewenste gast toegang kan krijgen tot jouw huis. Denk hierbij aan de voor- en achterdeur, maar ook je tuin of oprit. Een bewakingscamera kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een oogje in het zeil houden als je op vakantie gaat: zo zie je wat je kat doet als jij weg bent.

Heb je een huisdier die veel kattenkwaad uitvreet? Een beveiligingscamera geeft je inzicht in dir gedrag als jij niet thuis bent, waardoor je eventueel in kunt grijpen waar dat nodig is.

Je plaatst de meeste bewakingscamera's overigens ook achter het raam, maar houd er wederom rekening mee dat wanneer deze gebruik maakt van infrarood, dit kan reflecteren in het raam waardoor de beeldkwaliteit achteruit gaat.

Hoe belangrijk is de resolutie?

Welke resolutie de bewakingscamera ondersteunt, is een belangrijk aspect van de camera. De beelden van een camera met een lage resolutie zijn minder scherp dan die van een camera met een hoge resolutie. Mocht er onverhoopt toch een ongewenst persoon je huis binnenkomen, dan is het belangrijk dat de beelden scherp zijn.

Er zijn bewakingscamera's die HD-ready zijn. Dit is de laagste resolutie (1280 x 720 pixels) waardoor de details van bijvoorbeeld gezichten minder goed te zien zijn. Deze camera's zijn alleen geschikt voor kleinere ruimtes.

Een bewakingscamera die Full HD (1920 x 1080 pixels) ondersteunt, is scherper dan HD Ready en is daardoor geschikt voor het bewaken van grotere ruimtes. Deze resolutie is het meest gebruikt voor IP-camera's.

Dan zijn er ook nog bewakingscamera's met Quad HD resolutie (2560 x 1440 pixels). Hiermee zie je nog meer details en zie je de details van gezichten nog beter. Ultra HD (4K) camera's hebben de hoogst mogelijke kwaliteit en met deze bewakingscamera's zoom je in zonder kwaliteit te verliezen.

Wat is het verschil tussen optische zoom en digitale zoom?

Optische zoom is wat je ziet bij fotocamera's: je zoomt in met de lens zelf zonder kwaliteit te verliezen. Bewakingscamera's maken echter alleen gebruik van digitale zoom. Tot op zekere hoogte zie je beter wat er precies gebeurt, maar zoom je te ver in, dan verlies je erg veel kwaliteit en zul je vooral de individuele pixels zien.

Hoe ver kan een bewakingscamera op WiFi door muren heen?

Het bereik van een goede router ligt theoretisch gezien op zo'n 100 meter, maar allerlei obstakels verminderen het bereik tot zo'n vijftien meter. Denk bijvoorbeeld aan muren, ramen, deuren en plafonds. Dit betekent dat als je bewakingscamera op WiFi werkt, deze niet verder dat vijftien meter van de router geplaatst moet worden.

Is je WiFi-signaal niet sterk genoeg, dan heb je de mogelijkheid om je WiFi te versterken met een goede WiFi-versterker. Een bewakingscamera met een hoge resolutie vereist een goed WiFi-signaal, waarbij een WiFi-versterker goed van pas kan komen.

hero illustration

Hoe testen we Bewakingscamera's?

Om de beste Bewakingscamera te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Bewakingscamera-test hebben we 1224 Bewakingscamera's geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Bewakingscamera-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Bewakingscamera-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Bewakingscamera-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte Bewakingscamera in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1224 Bewakingscamera's te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Bewakingscamera's in een makkelijke lijst

3. Gologi Superior Outdoorcamera Buiten camera

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gologi Superior Outdoorcamera Buiten camera

 • list plusHaarscherpe beeldkwaliteit
 • list plusBewegingsdetectie met directe meldingen
 • list plusTwo-way audio functie

Nadelen Gologi Superior Outdoorcamera Buiten camera

 • list plusMogelijk beperkte functionaliteit van de bijbehorende app

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.43
Functionaliteit
9.12
Gebruiksgemak
9.32
De Gologi Superior Outdoorcamera is echt een top beveiligingscamera! Met deze camera hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis als je weg bent. Het heeft zo'n scherp beeld, nachtzicht, two-way audio en bewegingsdetectie. Echt alles wat je nodig hebt om je huis en tuin goed in de gaten te houden.

De camera heeft een groothoeklens en een super scherpe sensor, waardoor hij beelden kan vastleggen in high definition. Je krijgt dus altijd super duidelijke en gedetailleerde beelden te zien. En het beste is dat de camera helemaal kan draaien, dus je kunt elk hoekje van je huis en tuin observeren.

Een van de beste dingen aan de Gologi Superior Outdoorcamera is de bewegingsdetectie. Zodra er beweging wordt gedetecteerd, krijg je meteen een melding op je telefoon. Je kunt zelfs instellen dat er automatisch een minuut aan beeldmateriaal wordt opgenomen bij elke beweging. Zo mis je nooit meer een belangrijk moment.

Wat ook super handig is aan deze camera, is de two-way audio functie. Hiermee kun je vanaf je telefoon met de omgeving rondom de camera praten. Dit kan echt van pas komen als je niet thuis bent, maar wel aanwezig wilt zijn. En de camera heeft ook een ingebouwde microfoon en speaker, dus je bent altijd goed verstaanbaar.

De Gologi Superior Outdoorcamera heeft ook genoeg opslagruimte voor al je beelden. Hij wordt geleverd met een 32GB SD-kaart, waar je honderden uren aan materiaal op kunt opslaan. En als je wilt, kun je ook gebruik maken van cloudopslag. Zo heb je altijd je beelden bij de hand en kun je ze op elk moment van de dag bekijken op je telefoon of tablet.

Ik moet zeggen, de gebruikersreviews zijn echt positief over de Gologi Superior Outdoorcamera. Mensen vinden het makkelijk om op te hangen en aan te sluiten. Het beeld is goed, zowel overdag als 's nachts. En de bijbehorende app, hoewel basic, werkt echt prima. De bewegingsdetectie, tracking en andere functies werken gewoon goed.

Een gebruiker merkte zelfs op dat de klantenservice van Gologi super behulpzaam was bij het installeren van de camera. Ze kregen telefonische ondersteuning en werden stap voor stap uitgelegd wat ze moesten doen. Dat laat wel zien dat de klantenservice van Gologi echt vriendelijk en behulpzaam is.

Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat sommige mensen de bijbehorende app als basic beschrijven. Dit kan betekenen dat de app niet alle toeters en bellen heeft, of dat de gebruikersinterface niet zo gebruiksvriendelijk is.

Al met al is de Gologi Superior Outdoorcamera echt een topkeuze voor iedereen die zijn huis en tuin goed wil beveiligen. Met zijn scherpe beeldkwaliteit, bewegingsdetectie, two-way audio en ruime opslagmogelijkheden biedt deze camera alles wat je nodig hebt voor optimale beveiliging. Maar houd in gedachten dat de app misschien niet helemaal perfect is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Zekona 20C Zwart IP Camera

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Zekona 20C Zwart IP Camera

 • list plusUitstekende beeldkwaliteit, zowel overdag als 's nachts
 • list plusMogelijkheid om meldingen te ontvangen bij bewegingsdetectie
 • list plusGemakkelijk op afstand bestuurbaar en in te stellen

Nadelen Zekona 20C Zwart IP Camera

 • list plusBeperkt gebruik van alleen 2,4 GHz wifi
 • list plusMogelijk niet compatibel met DC verlengkabels langer dan 3 meter

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.04
Functionaliteit
9.06
Gebruiksgemak
8.66
De Zekona 20C Zwart IP Camera Beveiliging is gewoon perfect om je huis te beveiligen. Deze camera heeft allerlei handige functies en is super makkelijk te installeren. Met de Zekona 20C kan ik altijd live meekijken via de draadloze wifi verbinding. En met een kijkhoek van 85° mis ik nooit wat er in en om mijn huis gebeurt.

Het scherpe beeld is een van de beste eigenschappen van de Zekona 20C, zowel overdag als 's nachts. Dankzij twaalf infrarood LED's krijg ik altijd duidelijke beelden, zelfs als het donker is. De beelden zijn Full HD-kwaliteit (1080P) en kan ik bekijken op mijn smartphone of tablet.

Een andere handige functie van de Zekona 20C is de bewegingsdetectie. Ik krijg direct een melding als er beweging is in het gezichtsveld van de camera. En ik kan deze meldingen op meerdere apparaten ontvangen en gemakkelijk uitschakelen via de app.

En weet je wat? Ik kan de Zekona 20C zelfs op afstand bedienen! Met de app kan ik de camera besturen en tot vier keer digitaal inzoomen. En ik kan drie voorkeursposities instellen, zodat ik met één druk op de knop de camera naar die posities kan laten bewegen.

De Zekona 20C is perfect voor zowel binnen als buiten, dankzij de stofvrije en waterbestendige behuizing (IP66). Hij kan tegen stof en regen, dus hij is ideaal voor buiten.

Maar let op! De Zekona 20C werkt alleen met de specifieke app die in de handleiding wordt genoemd. Je moet de app handmatig installeren op je telefoon en hij is beschikbaar voor Android en Apple. En vergeet niet dat de camera alleen werkt op Single Band 2,4 GHz wifi, niet op 5 GHz.

Over het algemeen zijn de gebruikersreviews van de Zekona 20C echt positief. Mensen zijn blij met de eenvoudige installatie, de hoge kwaliteit van de beelden en het gemak van de camera. Een gebruiker merkte op dat de camera misschien niet goed werkt met een DC verlengkabel langer dan 3 meter, omdat er dan mogelijk te weinig vermogen overblijft.

Al met al is de Zekona 20C Zwart IP Camera Beveiliging gewoon perfect om je huis te beveiligen. Met zijn scherpe beeld, handige functies en eenvoudige installatie is deze camera betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Het enige kleine minpuntje is het beperkte gebruik van alleen 2,4 GHz wifi.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Ring Stick Up Cam Batterij

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Stick Up Cam Batterij

 • list plusHD-video voor heldere beelden, zelfs 's nachts
 • list plusTweerichtingsspraak voor communicatie met mensen en dieren
 • list plusEenvoudige installatie en flexibele plaatsingsopties

Nadelen Ring Stick Up Cam Batterij

 • list plusOnline opslag brengt extra kosten met zich mee

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.85
Functionaliteit
9.15
Gebruiksgemak
8.2
De Ring Stick Up Cam Batterij is mijn veelzijdige beveiligingsmaatje dat ik zowel binnen als buiten kan gebruiken. Met zijn draadloze ontwerp kan ik hem overal neerzetten en eenvoudig verplaatsen wanneer dat nodig is. Of ik hem nu op een tafel neerzet of aan de muur hang, deze camera zorgt ervoor dat ik altijd verbonden ben met mijn huis en kan zien wat er binnen en buiten gebeurt.

Een van de beste eigenschappen van de Stick Up Cam Batterij is de HD-video, waarmee ik zelfs 's nachts heldere beelden kan bekijken. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze camera ook tweerichtingsspraak, zodat ik met mensen en dieren kan praten vanaf mijn telefoon, tablet of een geschikt Echo-apparaat. Zo kan ik mijn huis in de gaten houden en reageren, waar ik ook ben.

Wat deze camera echt onderscheidt van de rest is de eenvoudige installatie en de flexibele plaatsingsmogelijkheden. Of ik hem nu hoog aan de zijkant van mijn garage wil hangen of laag op een bijzettafel wil zetten, de Stick Up Cam Batterij past zich aan mijn behoeften aan. En alsof dat nog niet genoeg is, kan ik de camera ook koppelen met andere Ring-apparaten, zodat mijn huis als één systeem beveiligd is.

Een ander voordeel van de Stick Up Cam Batterij is dat ik hem volledig kan bedienen via de Ring-app. Ik krijg directe meldingen op mijn mobiele apparaat of tablet, kan live video en audio bekijken en zelfs video-opnamen en foto's opslaan en delen. Met de optionele Ring Protect-service kan ik nog meer functies ontgrendelen, zoals het opslaan van video-opnamen en foto's tegen een kleine maandelijkse vergoeding.

De reviews van andere gebruikers over de Stick Up Cam Batterij zijn over het algemeen positief. Ze zijn tevreden over de beeldkwaliteit, het geluid en de eenvoudige installatie. Ze waarderen ook de mogelijkheid om camera's te koppelen en de flexibiliteit van de plaatsingsmogelijkheden. Daarnaast vinden ze de Ring-app gebruiksvriendelijk en zijn ze blij met de mogelijkheid om beelden online op te slaan.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, kan ik me voorstellen dat sommige gebruikers het vervelend vinden dat er extra kosten verbonden zijn aan het online opslaan van beelden. Maar het is belangrijk om te weten dat deze kosten zorgen voor gemak en flexibiliteit bij het bekijken, downloaden en delen van opgeslagen beelden.

Al met al is de Ring Stick Up Cam Batterij de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een draadloze beveiligingscamera met uitstekende beeldkwaliteit, eenvoudige installatie en flexibele plaatsingsmogelijkheden. Met zijn geavanceerde functies en gebruiksvriendelijke app biedt deze camera gemoedsrust en gemak bij het bewaken van mijn huis, zowel binnen als buiten. 📷

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.56
Functionaliteit
8.38
Gebruiksgemak
8.23
De BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi is echt een geweldige aankoop voor huisdierbezitters zoals ik. Met deze camera kan ik niet alleen mijn huis beveiligen, maar ook mijn huisdier in de gaten houden. De installatie is super eenvoudig en de app is echt gebruiksvriendelijk. Het biedt me ongeëvenaarde huisbeveiliging en gemak.

Een van de beste kenmerken van deze camera is de Full HD-resolutie. Hierdoor krijg ik kristalheldere beelden, zowel overdag als 's nachts. Ik mis nooit een moment dankzij de indrukwekkende 355° horizontale en 110° verticale draaimogelijkheden. En zelfs in het donker kan ik alles duidelijk zien, dankzij het krachtige infrarood nachtzicht tot 15 meter.

Wat deze camera echt speciaal maakt, is de twee-weg audio functie. Ik kan niet alleen horen wat er gaande is, maar ook direct communiceren. Of het nu gaat om mijn huisdier dat op de bank springt of een belangrijk moment dat ik wil delen, ik kan direct praten via de ingebouwde microfoon.

Met de intelligente bewegings- en geluidsdetectie ben ik altijd op de hoogte van wat er in mijn huis gebeurt. Ik ontvang een melding op mijn smartphone bij elke beweging of geluid. En ik kan zelfs specifieke zones instellen waar ik meldingen van wil ontvangen.

Deze camera wordt geleverd met een super handige app, waarmee ik de camera moeiteloos kan beheren. Of ik nu een iOS, Android of Windows gebruiker ben, de installatie is echt een fluitje van een cent met de stap-voor-stap handleiding en instructievideo's.

En de opslagmogelijkheden maken deze camera nog aantrekkelijker. Ik kan opnames bekijken vanuit de cloud of direct vanaf de camera. En ik hoef me geen zorgen te maken over dataverlies, want mijn opnames zijn veilig opgeslagen.

Met de SmartView 360 HD Camera heb ik altijd en overal volledige controle. Of ik nu op vakantie ben of op het werk, ik kan altijd mijn camera bekijken via de app. Ik kan live-beelden bekijken, real-time meldingen ontvangen en instellingen aanpassen, allemaal vanaf mijn smartphone.

De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen erg positief. Ze prijzen de eenvoudige installatie, het scherpe beeld en het mooie design van de camera. Ook de gebruiksvriendelijke app wordt gewaardeerd. Het enige minpuntje dat genoemd wordt, is dat de usb-kabel iets te kort is. Maar dat is gemakkelijk op te lossen met een usb-verlengkabel.

Al met al is de BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi echt een top product voor huisdierbezitters zoals ik. Het biedt uitstekende huisbeveiliging met het hoogste gemak. Het is eenvoudig te installeren, heeft een gebruiksvriendelijke app en zit boordevol functies die mijn leven gemakkelijker maken. En het beste is dat het echt waar voor je geld is, met uitstekende klantenservice en een uitgebreide garantie. Dus waar wacht je nog op? Haal nu de BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi in huis! 📷

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Eufy Indoor Cam 2K Pan

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eufy Indoor Cam 2K Pan

 • list plusHoge resolutie van 2K voor scherp beeldmateriaal
 • list plusBewegingsdetectie met automatische draaifunctie voor volledige kamerdekking
 • list plusIngebouwde AI voor waarschuwingen bij abnormale geluidsniveaus

Nadelen Eufy Indoor Cam 2K Pan

 • list plusGeen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar
 • list plusOpslag van beelden vereist extra aankoop van microSD-kaart of cloudopslag

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.41
Functionaliteit
8.31
Gebruiksgemak
7.85
Ik presenteer je de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt, dé beveiligingscamera die je hele kamer in de gaten houdt. Met zijn 2K-resolutie levert deze camera scherper beeldmateriaal dan traditionele full HD-camera's, zodat je geen enkel detail mist, of het nu dag of nacht is.

Wat deze camera echt onderscheidt, is de bewegingsdetectie. Zodra er beweging wordt gedetecteerd, draait de camera automatisch mee, zodat je precies kunt zien wat er gebeurt. Dit is vooral handig als je huisdieren hebt of als je de camera in een grote ruimte plaatst. En je kunt zelfs de gevoeligheid van de bewegingsdetectie aanpassen, zodat je alleen meldingen krijgt wanneer het echt nodig is.

Maar dat is nog niet alles. Met de ingebouwde AI word je ook gewaarschuwd bij abnormale geluidsniveaus. Ideaal als je de camera wilt gebruiken om je kinderen in de gaten te houden. De AI kan menselijke gezichten detecteren, dus je krijgt alleen meldingen als er echt iets aan de hand is. 👀

Het instellen en bedienen van de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt is een fluitje van een cent met de Eufy app op je telefoon. En je kunt de camera zelfs integreren met andere Eufy beveiligingsproducten, zoals deursensoren of deurbellen, om een compleet beveiligingssysteem voor je huis te creëren.

Wat betreft opslag van beelden, heb je de keuze om een microSD-kaart te gebruiken (niet inbegrepen) of te betalen voor cloudopslag. Jij bepaalt wat het beste bij jou past.

In vergelijking met andere beveiligingscamera's in dezelfde prijsklasse, springt de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt er echt uit. Met zijn 2K-resolutie en de mogelijkheid om te pannen en te tilten, hoef je geen meerdere camera's te gebruiken om een volledig overzicht van de kamer te krijgen. Je kunt de camera gewoon op afstand bedienen.

Hoewel er geen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar zijn, beloven de technische specificaties van de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt veel goeds. Met zijn hoogwaardige beeldkwaliteit, geavanceerde functies zoals bewegingsdetectie en AI-geluidsdetectie, en de eenvoudige installatie en bediening via de app, lijkt deze camera een winnaar te zijn.

Kortom, de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt is de perfecte keuze voor iedereen die een geavanceerde en betrouwbare beveiligingscamera voor binnenshuis zoekt. Met zijn handige functies en indrukwekkende beeldkwaliteit kun je met een gerust hart je huis en dierbaren beschermen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

8. EufyCam 3 uitbreiding

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen EufyCam 3 uitbreiding

 • list plusHaarscherp beeld en goede geluidskwaliteit.
 • list plusMogelijkheid om het systeem uit te breiden met maximaal 16 apparaten.
 • list plusGeavanceerde functies zoals gezichtsherkenning en verbeterde batterijduur.

Nadelen EufyCam 3 uitbreiding

 • list plusPrijzig in vergelijking met andere opties op de markt.
 • list plusBeperkte compatibiliteit met oudere modellen van de HomeBase.

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.96
Functionaliteit
8.31
Gebruiksgemak
7.38
De EufyCam 3 uitbreiding is de nieuwste toevoeging aan het EufyCam assortiment en ik kan je vertellen dat deze camera geweldig is! Hij werkt alleen in combinatie met de HomeBase 3, maar dat is geen probleem. Deze camera is ontworpen om zowel binnen als buiten een locatie te bewaken, dus je kunt hem overal gebruiken waar je extra beveiliging nodig hebt.

Wat ik echt cool vind aan de EufyCam 3 is dat hij compatibel is met stemassistenten zoals Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. Het betekent dat je de camera met je stem kunt bedienen. Hoe cool is dat? 🎙️

Maar dat is niet het enige geweldige kenmerk van deze camera. De nachtvisie en bewegingssensor zijn ook verbeterd. Nu kan de camera mensen herkennen, waardoor onnodige opnames van dieren worden voorkomen. En het bereik van de camera's is vergroot, dus het signaal blijft goed, zelfs op grotere afstand van het basisstation.

En hier komt het beste deel: de beelden worden lokaal opgeslagen op de harde schijf van de HomeBase 3. Dat betekent dat je geen cloudabonnement nodig hebt om de beelden op te slaan en terug te kijken via de beveiligde app. Maar als je extra beelden wilt opslaan, kun je ook gebruik maken van cloudopslag. De keuze is aan jou!️

Een ander geweldig kenmerk van de EufyCam 3 is de batterijduur. De ingebouwde batterij gaat maar liefst een jaar mee bij gemiddeld gebruik. Dat is echt indrukwekkend! En hoewel het opladen van de batterijen langzaam kan gaan, vooral bij gebrek aan direct zonlicht, is het zeker de moeite waard.

Ik ben niet de enige die enthousiast is over de EufyCam 3. Gebruikers zijn dol op het haarscherpe beeld en de goede geluidskwaliteit. En ze waarderen het ook dat het systeem kan worden uitgebreid met maximaal 16 apparaten. Maar ik moet eerlijk zijn, de prijs van de EufyCam 3 is misschien niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen vinden het systeem duur in vergelijking met andere opties op de markt.

Een ander punt van kritiek is dat de EufyCam 3 alleen werkt met de HomeBase 3 en niet met eerdere versies. Dat kan een beetje teleurstellend zijn als je al een eerdere versie van de HomeBase hebt en de EufyCam 3 wilt toevoegen.

Maar al met al is de EufyCam 3 een geweldige keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige beveiligingscamera. Met geavanceerde functies zoals gezichtsherkenning en een verbeterde batterijduur, kun je echt niet fout gaan. Natuurlijk moet je wel rekening houden met de prijs en de compatibiliteit met oudere modellen, maar als dat geen probleem voor je is, zou ik zeggen: ga ervoor!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

9. Eufy Eufycam 2C Uitbreiding

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.29
Functionaliteit
7.58
Gebruiksgemak
7.72
Ik ben dol op de Eufy Eufycam 2C Uitbreiding! Het is de perfecte aanvulling op mijn Eufycam beveiligingssysteem. Met deze camera kan ik een extra plek in of rond mijn huis in de gaten houden. Wat deze camera echt onderscheidt van andere modellen, is de ingebouwde spotlight. Het is zo handig, want hij gaat automatisch aan wanneer er 's nachts beweging wordt gedetecteerd. Geen gedoe meer met in het donker rondtasten!

Maar dat is nog niet alles. De Eufycam 2C is ook slim genoeg om onderscheid te maken tussen mensen, voorwerpen en dieren. Dus hoef ik me geen zorgen te maken dat de lamp onnodig aangaat wanneer er bijvoorbeeld een kat voorbij loopt. Dat is toch geweldig?

Een groot voordeel van de Eufycam 2C is dat alle beelden lokaal worden opgeslagen. Dus ik heb geen cloudabonnement nodig om mijn beelden te bewaren. Dat bespaart me niet alleen geld, maar geeft me ook volledige controle over mijn eigen beveiligingsbeelden. En de batterij gaat maar liefst 180 dagen mee bij gemiddeld gebruik! Dat is echt indrukwekkend, ik hoef me geen zorgen te maken dat ik constant de batterij moet opladen.

De installatie van de Eufycam 2C is super eenvoudig en hij heeft een geweldig bereik. Zelfs op 20 meter afstand met muren en glas ertussen, blijft de verbinding met het basisstation goed. Het beeld is ook van goede kwaliteit, met een kijkhoek van 140 graden en de mogelijkheid om live beelden in full-color te bekijken, zelfs 's nachts. En hij is waterdicht en kan extreme temperaturen aan, dus hij is geschikt voor alle weersomstandigheden.

De meeste gebruikers zijn echt tevreden met de Eufycam 2C. Ze zijn enthousiast over de kwaliteit van de camera, het gebruiksgemak en de goede beeldkwaliteit. En het feit dat je de camera kunt toevoegen aan het Homekit van Apple en dat je tweewegcommunicatie hebt, wordt ook als positieve aspecten genoemd. Sommige gebruikers merken wel op dat de app nog verbeterd kan worden en dat de verbinding met een Synology NAS niet altijd stabiel is.

Al met al is de Eufy Eufycam 2C Uitbreiding een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem. De camera biedt goede beeldkwaliteit, een lange batterijduur en handige functies zoals de ingebouwde spotlight. Ja, er is nog ruimte voor verbetering, maar de meeste gebruikers zijn blij met hun aankoop. 📷

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

10. BP® Hondencamera met App Huisdiercamera

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BP® Hondencamera met App Huisdiercamera

 • list plusVolledig zicht met 360 graden draaibare camera
 • list plusGoed nachtzicht tot wel 30 meter
 • list plusHandige alarmfunctie bij beweging of geluid
 • list plusMogelijkheid om beelden op te slaan en terug te kijken
 • list plusCompatibel met alle telefoonplatforms
 • list plusSterk bereik met 2.4 GHz WiFi-verbinding
 • list plusRoterende kop, ingebouwde microfoon en night vision voor optimale functionaliteit
 • list plus1080P HD beelden voor scherpe beelden

Nadelen BP® Hondencamera met App Huisdiercamera

 • list plusOvermatige meldingen via de app, zelfs bij afwezigheid van belangrijke beweging
 • list plusMoet altijd worden aangesloten op een stopcontact vanwege het ontbreken van een batterij

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.58
Functionaliteit
6.94
Gebruiksgemak
7.35
De BP Hondencamera is echt geweldig! Niet alleen kan je deze camera gebruiken om je huisdier in de gaten te houden, maar ook als babyfoon of beveiligingscamera. Het is de perfecte oplossing voor mensen die graag willen weten wat er thuis gebeurt wanneer ze er niet zijn. Met de BP Hondencamera heb ik altijd controle bij de hand, dankzij de handige mobiele app waarmee ik de camera op afstand kan bedienen en zelfs kan communiceren via de ingebouwde microfoon met tweerichtingsaudio. Zo kan ik mijn huisdier geruststellen, zelfs als ik er niet ben!

Een van de beste eigenschappen van de BP Hondencamera is het volledige zicht dat het biedt. Met de mobiele app kan ik de camera 360 graden draaien, zodat ik alle hoeken van de kamer kan zien. Er zijn geen dode hoeken meer waar mijn huisdier zich kan verstoppen! En het nachtzicht is ook geweldig, ik kan zelfs 's nachts een duidelijk beeld krijgen tot wel 30 meter afstand. Zo kan ik altijd een oogje in het zeil houden, zelfs als het donker is.

Een handige functie van de BP Hondencamera is de alarmfunctie. Als ik de camera als beveiligingscamera gebruik, krijg ik direct een melding op mijn mobiele app als er beweging of geluid wordt gedetecteerd in de buurt van de camera. Dit is vooral handig als ik niet thuis ben of 's nachts. Zo kan ik meteen actie ondernemen als er iets aan de hand is.

Een ander voordeel van de BP Hondencamera is dat ik beelden kan opslaan en later kan bekijken. Dit kan via de cloud of met behulp van een SD-kaart. Zo kan ik altijd de beelden bekijken wanneer ik maar wil, zelfs als ik niet in de buurt van de camera ben. Handig toch?

De BP Hondencamera is echt geschikt voor iedereen, ongeacht welk platform je telefoon gebruikt. Of je nu een Android-, Windows- of iOS-gebruiker bent, je kunt de BP Hondencamera en de mobiele app gemakkelijk koppelen met elk platform. Geen gedoe met compatibiliteit, gewoon direct aan de slag!

Een sterk punt van de BP Hondencamera is het bereik. De camera werkt met een 2.4 GHz WiFi-verbinding, dus ik heb altijd een goede verbinding, waar ik ook ben. En het is super makkelijk om live video's naar mijn telefoon te streamen wanneer ik verbonden ben met WiFi. Zo kan ik altijd meekijken, waar ik ook ben.

De BP Hondencamera heeft echt alles wat je nodig hebt. De roterende kop zorgt ervoor dat je alle hoeken van de kamer kunt zien, de ingebouwde microfoon maakt het gemakkelijk om contact te leggen en je huisdier gezelschap te houden, en het nachtzicht zorgt ervoor dat je altijd een duidelijk beeld hebt, zelfs in het donker. En de camera volgt zelfs automatisch beweging, zodat je altijd je huisdier in beeld hebt. En dankzij de 1080P HD beelden zijn de beelden altijd superscherp.

Natuurlijk heeft de BP Hondencamera ook enkele beperkingen. Sommige gebruikers geven aan dat de camera soms te veel meldingen stuurt via de app, zelfs als er geen belangrijke beweging is gedetecteerd. Ook is het jammer dat de camera geen batterij heeft en altijd moet worden aangesloten op een stopcontact. Maar al met al vind ik de voordelen van de BP Hondencamera veel zwaarder wegen dan de beperkingen. Het biedt een gevoel van veiligheid en gemoedsrust, en dat is onbetaalbaar!

Dus als je graag wilt weten wat er thuis gebeurt wanneer je er niet bent, kan ik de BP Hondencamera zeker aanraden. Met zijn vele handige functies, zoals het volledige zicht, het goede nachtzicht en de alarmfunctie, biedt de BP Hondencamera een veilig en geruststellend gevoel. Ja, er zijn enkele beperkingen, zoals het ontvangen van veel meldingen via de app en het ontbreken van een batterij, maar de voordelen maken dat meer dan goed. Ik ben er dol op!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Bewakingscamera's. Er zijn immers 1224 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!