Wat is de beste Bewakingscamera van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 mei, 2024

Het kopen van een goede Bewakingscamera is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste Bewakingscamera van 2024? Na het onderzoeken van 1224 Bewakingscamera's kwam de TP-Link Tapo C310 als beste uit onze Bewakingscamera-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Bewakingscamera's, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Bewakingscamera's-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Bewakingscamera-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

Onze Bewakingscamera selectie

De top 10 beste Bewakingscamera's

1Score: 9.7
TP-Link Tapo C310
Beste beveiligingscamera
TP-Link Tapo C310
TP-Link
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
TP-Link Tapo C200
TP-Link Tapo C200
TP-Link
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Gologi Superior Outdoorcamera Buiten camera
Gologi Superior Outdoorcamera Buiten camera
Gologi
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
TP-Link Tapo C500
TP-Link Tapo C500
TP-Link
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Ring Stick Up Cam Batterij
Ring Stick Up Cam Batterij
Ring
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi
BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi
BS Producten
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi
BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi
BS Producten
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Eufy Indoor Cam 2K Pan
Eufy Indoor Cam 2K Pan
Eufy
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Ring Indoor Camera (2nd Gen)
Ring Indoor Camera (2nd Gen)
Ring
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Eufy Eufycam 2C Uitbreiding
Eufy Eufycam 2C Uitbreiding
Eufy
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Bewakingscamera Koopgids

Een bewakingscamera geeft je een gevoel van veiligheid en is een belangrijke maatregel bij inbraakpreventie. Waar je op let bij aankoop van een bewakingscamera, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat is een IP-camera?

Een IP-camera is een bewakingscamera die via WiFi of een ethernetkabel verbonden is met het internet. Waar deze ook gebruik van maakt, je kijkt vanaf waar ook ter wereld live mee, zolang je maar een internetverbinding hebt. Hierdoor kijk je de beelden via je smartphone, je computer of tablet terug, waar dan ook ter wereld.

IP-camera's zijn daarnaast erg veelzijdig. Je gebruikt de meeste IP-camera's zowel binnen als buiten. Vaak hebben deze camera's bovendien een bewegingssensor. Dit betekent dat de camera pas begint met opnemen als er beweging is gedetecteerd. Je stelt in sommige gevallen zelf de gevoeligheid van deze sensor in.

De meeste IP-camera's zijn tevens niet alleen te bedienen via de bijbehorende app, maar ook via je smart home hub zoals bijvoorbeeld Google Assistant of Amazon Alexa.

In veel gevallen sla je ten slotte ook je beelden op op een cloud, maar hiervoor moet je vaak abonnementskosten betalen. Sommige modellen ondersteunen gelukkig microSD-kaartjes, waardoor je je beelden lokaal opslaat!

Kun je elke bewakingscamera buiten hangen?

Niet elke bewakingscamera is geschikt om buiten te gebruiken. De beveiligingscamera moet minimaal spatwaterdicht zijn. Een spatwaterdichte bewakingscamera is bestand tegen een regenbui, maar idealiter hang je deze ook op een beschutte plaats.

Er zijn ook waterdichte camera's verkrijgbaar. Deze kun je zelfs onderdompelen in water zonder ze te schaden. Dit doe je natuurlijk niet, maar een waterdichte camera is hiermee beter bestand tegen een hoosbui dan een spatwaterdichte bewakingscamera. Deze bewakingscamera plaats je ook op plaatsen die geen beschutting bieden.

Filmt een bewakingscamera ook in het donker?

Als de bewakingscamera een infraroodsensor heeft dan kan deze beelden maken in het donker. Het infraroodlicht gaat aan zodra het donker wordt en vervolgens filmt de camera in het zwart-wit. Dankzij infrarood zie je dus wat er zich in het donker afspeelt.

Let wel op dat wanneer je een camera met een infraroodfunctie voor het raam hangt of zet (om bijvoorbeeld door het raam naar buiten te filmen). Een raam is reflectief, waardoor het beeld misschien minder duidelijk is.

Waar mag je een bewakingscamera plaatsen?

De camera mag enkel gericht zijn op jouw eigendom of op jouw woning. De camera mag je dus richten op de toegang van je woning, maar hij mag niet gericht worden op het huis van je buren of op de openbare weg.

Als een camera gedeeltelijk is gericht op de openbare weg of op iemand anders zijn eigendom of huis, dan is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De Autoriteit Persoonsgegevens houdt hier vervolgens toezicht op.

Wat is de beste plaats voor een bewakingscamera?

Je plaatst je bewakingscamera op plaatsen waar een ongewenste gast toegang kan krijgen tot jouw huis. Denk hierbij aan de voor- en achterdeur, maar ook je tuin of oprit. Een bewakingscamera kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een oogje in het zeil houden als je op vakantie gaat: zo zie je wat je kat doet als jij weg bent.

Heb je een huisdier die veel kattenkwaad uitvreet? Een beveiligingscamera geeft je inzicht in dir gedrag als jij niet thuis bent, waardoor je eventueel in kunt grijpen waar dat nodig is.

Je plaatst de meeste bewakingscamera's overigens ook achter het raam, maar houd er wederom rekening mee dat wanneer deze gebruik maakt van infrarood, dit kan reflecteren in het raam waardoor de beeldkwaliteit achteruit gaat.

Hoe belangrijk is de resolutie?

Welke resolutie de bewakingscamera ondersteunt, is een belangrijk aspect van de camera. De beelden van een camera met een lage resolutie zijn minder scherp dan die van een camera met een hoge resolutie. Mocht er onverhoopt toch een ongewenst persoon je huis binnenkomen, dan is het belangrijk dat de beelden scherp zijn.

Er zijn bewakingscamera's die HD-ready zijn. Dit is de laagste resolutie (1280 x 720 pixels) waardoor de details van bijvoorbeeld gezichten minder goed te zien zijn. Deze camera's zijn alleen geschikt voor kleinere ruimtes.

Een bewakingscamera die Full HD (1920 x 1080 pixels) ondersteunt, is scherper dan HD Ready en is daardoor geschikt voor het bewaken van grotere ruimtes. Deze resolutie is het meest gebruikt voor IP-camera's.

Dan zijn er ook nog bewakingscamera's met Quad HD resolutie (2560 x 1440 pixels). Hiermee zie je nog meer details en zie je de details van gezichten nog beter. Ultra HD (4K) camera's hebben de hoogst mogelijke kwaliteit en met deze bewakingscamera's zoom je in zonder kwaliteit te verliezen.

Wat is het verschil tussen optische zoom en digitale zoom?

Optische zoom is wat je ziet bij fotocamera's: je zoomt in met de lens zelf zonder kwaliteit te verliezen. Bewakingscamera's maken echter alleen gebruik van digitale zoom. Tot op zekere hoogte zie je beter wat er precies gebeurt, maar zoom je te ver in, dan verlies je erg veel kwaliteit en zul je vooral de individuele pixels zien.

Hoe ver kan een bewakingscamera op WiFi door muren heen?

Het bereik van een goede router ligt theoretisch gezien op zo'n 100 meter, maar allerlei obstakels verminderen het bereik tot zo'n vijftien meter. Denk bijvoorbeeld aan muren, ramen, deuren en plafonds. Dit betekent dat als je bewakingscamera op WiFi werkt, deze niet verder dat vijftien meter van de router geplaatst moet worden.

Is je WiFi-signaal niet sterk genoeg, dan heb je de mogelijkheid om je WiFi te versterken met een goede WiFi-versterker. Een bewakingscamera met een hoge resolutie vereist een goed WiFi-signaal, waarbij een WiFi-versterker goed van pas kan komen.

hero illustration

Hoe testen we Bewakingscamera's?

Om de beste Bewakingscamera te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Bewakingscamera-test hebben we 1224 Bewakingscamera's geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Bewakingscamera-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Bewakingscamera-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Bewakingscamera-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van de beste Bewakingscamera in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1224 Bewakingscamera's te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Bewakingscamera's in een oogopslag

3. Gologi Superior Outdoorcamera Buiten camera

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gologi Superior Outdoorcamera Buiten camera

 • list plusHaarscherpe beeldkwaliteit
 • list plusBewegingsdetectie met directe meldingen
 • list plusTwo-way audio functie

Nadelen Gologi Superior Outdoorcamera Buiten camera

 • list plusMogelijk beperkte functionaliteit van de bijbehorende app

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.66
Functionaliteit
9.31
Gebruiksgemak
9.39
De Gologi Superior Outdoorcamera is echt een top beveiligingscamera! Met deze camera hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis als je weg bent. Het heeft zo'n scherp beeld, nachtzicht, two-way audio en bewegingsdetectie. Echt alles wat je nodig hebt om je huis en tuin goed in de gaten te houden.

De camera heeft een groothoeklens en een super scherpe sensor, waardoor hij beelden kan vastleggen in high definition. Je krijgt dus altijd super duidelijke en gedetailleerde beelden te zien. En het beste is dat de camera helemaal kan draaien, dus je kunt elk hoekje van je huis en tuin observeren.

Een van de beste dingen aan de Gologi Superior Outdoorcamera is de bewegingsdetectie. Zodra er beweging wordt gedetecteerd, krijg je meteen een melding op je telefoon. Je kunt zelfs instellen dat er automatisch een minuut aan beeldmateriaal wordt opgenomen bij elke beweging. Zo mis je nooit meer een belangrijk moment.

Wat ook super handig is aan deze camera, is de two-way audio functie. Hiermee kun je vanaf je telefoon met de omgeving rondom de camera praten. Dit kan echt van pas komen als je niet thuis bent, maar wel aanwezig wilt zijn. En de camera heeft ook een ingebouwde microfoon en speaker, dus je bent altijd goed verstaanbaar.

De Gologi Superior Outdoorcamera heeft ook genoeg opslagruimte voor al je beelden. Hij wordt geleverd met een 32GB SD-kaart, waar je honderden uren aan materiaal op kunt opslaan. En als je wilt, kun je ook gebruik maken van cloudopslag. Zo heb je altijd je beelden bij de hand en kun je ze op elk moment van de dag bekijken op je telefoon of tablet.

Ik moet zeggen, de gebruikersreviews zijn echt positief over de Gologi Superior Outdoorcamera. Mensen vinden het makkelijk om op te hangen en aan te sluiten. Het beeld is goed, zowel overdag als 's nachts. En de bijbehorende app, hoewel basic, werkt echt prima. De bewegingsdetectie, tracking en andere functies werken gewoon goed.

Een gebruiker merkte zelfs op dat de klantenservice van Gologi super behulpzaam was bij het installeren van de camera. Ze kregen telefonische ondersteuning en werden stap voor stap uitgelegd wat ze moesten doen. Dat laat wel zien dat de klantenservice van Gologi echt vriendelijk en behulpzaam is.

Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat sommige mensen de bijbehorende app als basic beschrijven. Dit kan betekenen dat de app niet alle toeters en bellen heeft, of dat de gebruikersinterface niet zo gebruiksvriendelijk is.

Al met al is de Gologi Superior Outdoorcamera echt een topkeuze voor iedereen die zijn huis en tuin goed wil beveiligen. Met zijn scherpe beeldkwaliteit, bewegingsdetectie, two-way audio en ruime opslagmogelijkheden biedt deze camera alles wat je nodig hebt voor optimale beveiliging. Maar houd in gedachten dat de app misschien niet helemaal perfect is.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Ring Stick Up Cam Batterij

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Stick Up Cam Batterij

 • list plusGeschikt voor binnen en buiten gebruik
 • list plusHD-video en tweerichtingsspraak
 • list plusFlexibele stroomvoorziening met verwisselbare batterij

Nadelen Ring Stick Up Cam Batterij

 • list plusVereiste abonnement voor geavanceerde functies
 • list plusLevensduur van de batterij kan variëren

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.01
Functionaliteit
8.94
Gebruiksgemak
8.52
Ik ben enthousiast over de Ring Stick Up Cam Batterij, een handige draadloze beveiligingscamera die je overal kunt plaatsen. Of het nu binnen of buiten is, deze camera houdt je huis in de gaten, waar je ook bent. Met eenvoudige installatie en flexibele montageopties is deze camera perfect voor zowel permanente als tijdelijke beveiligingsbehoeften.

Wat deze camera echt onderscheidt, is de HD-video en tweerichtingsspraak. Hiermee kun je niet alleen zien wat er gebeurt, maar ook praten met mensen of dieren in de buurt van de camera. De bewegingsgeactiveerde meldingen en nachtzicht zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent, zelfs in het donker. En met de verwisselbare batterij hoef je je nooit zorgen te maken over stroomvoorziening.

Het beste van alles is de mogelijkheid om de camera te integreren met de Ring-app, gekoppelde apparaten en Ring Protect-service. Hiermee kun je direct meldingen ontvangen, livebeelden bekijken en zelfs communiceren met mensen bij de voordeur. En met extra diensten van Ring Protect, zoals video-opnamen en foto-opnamen, kun je genieten van complete gemoedsrust voor een betaalbare prijs.

Of je nu huisdieren wilt bewaken, bezoekers op de oprit wilt controleren of de voordeur wilt beveiligen, de Ring Stick Up Cam biedt talloze opties. Het enige nadeel is dat je een abonnement op de Ring Protect-service nodig hebt voor bepaalde geavanceerde functies, wat extra kosten met zich meebrengt na de gratis proefperiode. En de levensduur van de batterij kan variëren, afhankelijk van het gebruik en de omgevingsfactoren.

Kortom, de Ring Stick Up Cam Batterij is een betrouwbare en flexibele beveiligingsoplossing met indrukwekkende functies en integratiemogelijkheden. Of je hem nu binnen of buiten plaatst, deze camera biedt gemoedsrust en gemak voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige beveiligingscamera.📷

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi

 • list plusKristalheldere beelden met Full HD-resolutie, zowel overdag als 's nachts.
 • list plusIndrukwekkende kantelmogelijkheden van 355° horizontaal en 110° verticaal.
 • list plusBriljante nachtvisie met krachtig infrarood nachtzicht tot 15 meter.

Nadelen BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi

 • list plusSommige gebruikers merkten op dat de usb-kabel iets te kort is.

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.22
Functionaliteit
7.73
Gebruiksgemak
8.71
Deze Beveiligingscamera - Huisdiercamera - WiFi - Full HD - Beweeg en geluidsdetectie - Werkt met app - Hondencamera Binnen - Indoor - Zwart is echt iets voor jou als je op zoek bent naar een betrouwbare en geavanceerde beveiligingscamera voor thuis. Met zijn Full HD-resolutie geeft deze camera superheldere beelden, zowel overdag als 's nachts. Dankzij de geweldige 355° horizontale en 110° verticale kantelmogelijkheden hoef je geen enkel moment te missen.

Wat deze camera echt speciaal maakt, is de geweldige nachtvisie. Met een krachtig infrarood nachtzicht tot 15 meter ben je altijd op de hoogte van wat er in je huis gebeurt, zelfs als het donker is. En met de twee-weg audio kun je niet alleen horen wat er gebeurt, maar ook meteen communiceren. Of je nu je huisdier gerust wilt stellen of indringers wilt waarschuwen, met deze camera kun je op afstand ingrijpen.

Een ander geweldig kenmerk is de slimme bewegings- en geluidsdetectie. Elke beweging of geluid wordt gedetecteerd en je krijgt meteen een melding op je smartphone. En je kunt specifieke zones instellen die de camera moet bewaken, zodat je alleen meldingen krijgt van belangrijke gebieden. Zo heb je altijd het gevoel dat je de controle hebt en dat je huis altijd onder toezicht staat.

De gebruiksvriendelijke app maakt het supergemakkelijk om de camera te beheren. Of je nu een iOS-, Android- of Windows-apparaat hebt, de installatie is simpel dankzij de stap-voor-stap handleiding en instructievideo's. En zelfs als je niet zo technisch bent, is de installatie snel en gemakkelijk.

Wat betreft opslagmogelijkheden heb je veel flexibiliteit met deze camera. Je kunt ervoor kiezen om beelden op te nemen en op te slaan in de cloud of op een micro SD-kaart (tot 128GB). Zo hoef je niet te kiezen tussen beide opties en zijn je opnames altijd veilig.

Met de SmartView 360 HD Camera heb je altijd en overal volledige controle. Of je nu op vakantie bent of op het werk, je hebt altijd toegang tot live-beelden, ontvangt real-time meldingen en kunt instellingen aanpassen, allemaal vanaf je smartphone.

Gebruikers zijn dol op deze camera. Ze prijzen de eenvoudige installatie, het scherpe beeld, het mooie design en de gebruiksvriendelijke app. Sommige gebruikers merken op dat de usb-kabel een beetje kort is, maar dat kun je gemakkelijk oplossen met een usb-verlengkabel.

Al met al is deze Beveiligingscamera - Huisdiercamera - WiFi - Full HD - Beweeg en geluidsdetectie - Werkt met app - Hondencamera Binnen - Indoor - Zwart een geweldig product dat aan al je verwachtingen voldoet. Het biedt betrouwbare beveiliging, geavanceerde functies en gebruiksgemak, en dat alles voor een betaalbare prijs. Aarzel niet om deze camera te kopen en ervaar vandaag nog de toekomst van huisbeveiliging! 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi

 • list plusFull HD-resolutie voor kristalheldere beelden overdag en 's nachts
 • list plusIndrukwekkende kantelmogelijkheden en krachtig infrarood nachtzicht
 • list plusTwee-weg audio functionaliteit voor directe communicatie

Nadelen BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi

 • list plusKorte usb-kabel, maar kan worden opgelost met een usb-verlengkabel

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.79
Functionaliteit
8.56
Gebruiksgemak
8.01
De BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi is echt een geweldige aankoop voor huisdierbezitters zoals ik. Met deze camera kan ik niet alleen mijn huis beveiligen, maar ook mijn huisdier in de gaten houden. De installatie is super eenvoudig en de app is echt gebruiksvriendelijk. Het biedt me ongeëvenaarde huisbeveiliging en gemak.

Een van de beste kenmerken van deze camera is de Full HD-resolutie. Hierdoor krijg ik kristalheldere beelden, zowel overdag als 's nachts. Ik mis nooit een moment dankzij de indrukwekkende 355° horizontale en 110° verticale draaimogelijkheden. En zelfs in het donker kan ik alles duidelijk zien, dankzij het krachtige infrarood nachtzicht tot 15 meter.

Wat deze camera echt speciaal maakt, is de twee-weg audio functie. Ik kan niet alleen horen wat er gaande is, maar ook direct communiceren. Of het nu gaat om mijn huisdier dat op de bank springt of een belangrijk moment dat ik wil delen, ik kan direct praten via de ingebouwde microfoon.

Met de intelligente bewegings- en geluidsdetectie ben ik altijd op de hoogte van wat er in mijn huis gebeurt. Ik ontvang een melding op mijn smartphone bij elke beweging of geluid. En ik kan zelfs specifieke zones instellen waar ik meldingen van wil ontvangen.

Deze camera wordt geleverd met een super handige app, waarmee ik de camera moeiteloos kan beheren. Of ik nu een iOS, Android of Windows gebruiker ben, de installatie is echt een fluitje van een cent met de stap-voor-stap handleiding en instructievideo's.

En de opslagmogelijkheden maken deze camera nog aantrekkelijker. Ik kan opnames bekijken vanuit de cloud of direct vanaf de camera. En ik hoef me geen zorgen te maken over dataverlies, want mijn opnames zijn veilig opgeslagen.

Met de SmartView 360 HD Camera heb ik altijd en overal volledige controle. Of ik nu op vakantie ben of op het werk, ik kan altijd mijn camera bekijken via de app. Ik kan live-beelden bekijken, real-time meldingen ontvangen en instellingen aanpassen, allemaal vanaf mijn smartphone.

De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen erg positief. Ze prijzen de eenvoudige installatie, het scherpe beeld en het mooie design van de camera. Ook de gebruiksvriendelijke app wordt gewaardeerd. Het enige minpuntje dat genoemd wordt, is dat de usb-kabel iets te kort is. Maar dat is gemakkelijk op te lossen met een usb-verlengkabel.

Al met al is de BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi echt een top product voor huisdierbezitters zoals ik. Het biedt uitstekende huisbeveiliging met het hoogste gemak. Het is eenvoudig te installeren, heeft een gebruiksvriendelijke app en zit boordevol functies die mijn leven gemakkelijker maken. En het beste is dat het echt waar voor je geld is, met uitstekende klantenservice en een uitgebreide garantie. Dus waar wacht je nog op? Haal nu de BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi in huis! 📷

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Eufy Indoor Cam 2K Pan

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eufy Indoor Cam 2K Pan

 • list plusHoge resolutie van 2K voor scherp beeldmateriaal
 • list plusBewegingsdetectie met automatische draaifunctie voor volledige kamerdekking
 • list plusIngebouwde AI voor waarschuwingen bij abnormale geluidsniveaus

Nadelen Eufy Indoor Cam 2K Pan

 • list plusGeen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar
 • list plusOpslag van beelden vereist extra aankoop van microSD-kaart of cloudopslag

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.08
Functionaliteit
7.52
Gebruiksgemak
7.62
Ik presenteer je de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt, dé beveiligingscamera die je hele kamer in de gaten houdt. Met zijn 2K-resolutie levert deze camera scherper beeldmateriaal dan traditionele full HD-camera's, zodat je geen enkel detail mist, of het nu dag of nacht is.

Wat deze camera echt onderscheidt, is de bewegingsdetectie. Zodra er beweging wordt gedetecteerd, draait de camera automatisch mee, zodat je precies kunt zien wat er gebeurt. Dit is vooral handig als je huisdieren hebt of als je de camera in een grote ruimte plaatst. En je kunt zelfs de gevoeligheid van de bewegingsdetectie aanpassen, zodat je alleen meldingen krijgt wanneer het echt nodig is.

Maar dat is nog niet alles. Met de ingebouwde AI word je ook gewaarschuwd bij abnormale geluidsniveaus. Ideaal als je de camera wilt gebruiken om je kinderen in de gaten te houden. De AI kan menselijke gezichten detecteren, dus je krijgt alleen meldingen als er echt iets aan de hand is. 👀

Het instellen en bedienen van de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt is een fluitje van een cent met de Eufy app op je telefoon. En je kunt de camera zelfs integreren met andere Eufy beveiligingsproducten, zoals deursensoren of deurbellen, om een compleet beveiligingssysteem voor je huis te creëren.

Wat betreft opslag van beelden, heb je de keuze om een microSD-kaart te gebruiken (niet inbegrepen) of te betalen voor cloudopslag. Jij bepaalt wat het beste bij jou past.

In vergelijking met andere beveiligingscamera's in dezelfde prijsklasse, springt de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt er echt uit. Met zijn 2K-resolutie en de mogelijkheid om te pannen en te tilten, hoef je geen meerdere camera's te gebruiken om een volledig overzicht van de kamer te krijgen. Je kunt de camera gewoon op afstand bedienen.

Hoewel er geen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar zijn, beloven de technische specificaties van de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt veel goeds. Met zijn hoogwaardige beeldkwaliteit, geavanceerde functies zoals bewegingsdetectie en AI-geluidsdetectie, en de eenvoudige installatie en bediening via de app, lijkt deze camera een winnaar te zijn.

Kortom, de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt is de perfecte keuze voor iedereen die een geavanceerde en betrouwbare beveiligingscamera voor binnenshuis zoekt. Met zijn handige functies en indrukwekkende beeldkwaliteit kun je met een gerust hart je huis en dierbaren beschermen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

9. Ring Indoor Camera (2nd Gen)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ring Indoor Camera (2nd Gen)

 • list plusBiedt gemoedsrust en privacy met handmatige privacykap en privacy-instellingen.
 • list plusGeavanceerde bewegingsdetectie en meldingen voor realtime waarschuwingen.
 • list plusEenvoudige installatie en flexibele plaatsingsopties.

Nadelen Ring Indoor Camera (2nd Gen)

 • list plusVoor bepaalde functies is een abonnement op Ring Protect nodig, wat extra kosten met zich meebrengt.

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.87
Functionaliteit
7.25
Gebruiksgemak
7.38
Ik ben de Ring Indoor Camera (2de generatie) en ik ben hier om je gemoedsrust en privacy te bieden. Met mijn 1080p HD livebeeld en tweerichtingsspraak, kun je altijd en overal een oogje houden op je huisdieren. En met mijn handmatige privacykap, privacyzones en privacy-instellingen, heb jij de controle over wanneer ik actief ben en wat ik vastleg. Zo heb jij gemoedsrust en privacy binnen handbereik.

Een van mijn opvallende features is de handmatige privacykap, waarmee je mij en mijn microfoon eenvoudig kunt uitschakelen wanneer dat nodig is. Daarnaast bied ik privacyzones, zodat je specifieke gebieden kunt blokkeren voor opname. Handig, toch? En mijn privacy-instellingen, inclusief end-to-end-versleuteling, bieden extra beveiligingslagen en controle over wie mijn video's kan bekijken.

Met mijn geavanceerde bewegingsdetectie en meldingen ontvang je realtime meldingen wanneer beweging wordt gedetecteerd, en kun je bewegingszones aanpassen om specifieke gebieden te bewaken. En met mijn Advanced Pre-Roll leg ik beweging een paar seconden eerder vast, zodat je een completer beeld krijgt van wat er gebeurt.

Ik ben ontworpen voor eenvoudige installatie, heb een flexibele draaivoet en kan vrijwel overal geplaatst worden, zelfs hoog op een muur of aan een plafondbalk. Ik beschik over 1080p HD-video, bewegingsmeldingen, tweerichtingsspraak, kleuren nachtzicht en netvoeding.

Een belangrijk verschil met de Ring Stick Up Cam is mijn stroomvoorziening en plaatsingsmogelijkheden. Terwijl ik ontworpen ben voor binnengebruik en aangesloten wordt op standaard stopcontacten, kan de Stick Up Cam zowel binnen als buiten geplaatst worden en heeft meerdere voedingsopties, waaronder batterij, stopcontact, zonnepaneel en Power over Ethernet.

Een potentieel nadeel is dat voor bepaalde functies, zoals video-opname en Advanced Pre-Roll, een abonnement op Ring Protect nodig is. Dit kan extra kosten met zich meebrengen voor gebruikers die deze functies willen benutten.

In conclusie bied ik een uitgebreide reeks functies die gericht zijn op gemoedsrust, privacy en flexibiliteit in plaatsing. Mijn geavanceerde privacyfuncties, geavanceerde bewegingsdetectie en gemakkelijke installatie maken mij een waardevolle toevoeging voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige beveiligingscamera voor binnen. 📷

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 17 april in huis

Bekijk prijs

10. Eufy Eufycam 2C Uitbreiding

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eufy Eufycam 2C Uitbreiding

 • list plusIngebouwde spotlight die automatisch aangaat bij bewegingsdetectie
 • list plusBeelden worden lokaal opgeslagen, geen cloudabonnement nodig
 • list plusBatterij gaat maar liefst 180 dagen mee bij gemiddeld gebruik

Nadelen Eufy Eufycam 2C Uitbreiding

 • list plusApp heeft nog verbeterpunten
 • list plusVerbinding met Synology NAS niet altijd stabiel

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.35
Functionaliteit
6.67
Gebruiksgemak
7.37
Ik ben dol op de Eufy Eufycam 2C Uitbreiding! Het is de perfecte aanvulling op mijn Eufycam beveiligingssysteem. Met deze camera kan ik een extra plek in of rond mijn huis in de gaten houden. Wat deze camera echt onderscheidt van andere modellen, is de ingebouwde spotlight. Het is zo handig, want hij gaat automatisch aan wanneer er 's nachts beweging wordt gedetecteerd. Geen gedoe meer met in het donker rondtasten!

Maar dat is nog niet alles. De Eufycam 2C is ook slim genoeg om onderscheid te maken tussen mensen, voorwerpen en dieren. Dus hoef ik me geen zorgen te maken dat de lamp onnodig aangaat wanneer er bijvoorbeeld een kat voorbij loopt. Dat is toch geweldig?

Een groot voordeel van de Eufycam 2C is dat alle beelden lokaal worden opgeslagen. Dus ik heb geen cloudabonnement nodig om mijn beelden te bewaren. Dat bespaart me niet alleen geld, maar geeft me ook volledige controle over mijn eigen beveiligingsbeelden. En de batterij gaat maar liefst 180 dagen mee bij gemiddeld gebruik! Dat is echt indrukwekkend, ik hoef me geen zorgen te maken dat ik constant de batterij moet opladen.

De installatie van de Eufycam 2C is super eenvoudig en hij heeft een geweldig bereik. Zelfs op 20 meter afstand met muren en glas ertussen, blijft de verbinding met het basisstation goed. Het beeld is ook van goede kwaliteit, met een kijkhoek van 140 graden en de mogelijkheid om live beelden in full-color te bekijken, zelfs 's nachts. En hij is waterdicht en kan extreme temperaturen aan, dus hij is geschikt voor alle weersomstandigheden.

De meeste gebruikers zijn echt tevreden met de Eufycam 2C. Ze zijn enthousiast over de kwaliteit van de camera, het gebruiksgemak en de goede beeldkwaliteit. En het feit dat je de camera kunt toevoegen aan het Homekit van Apple en dat je tweewegcommunicatie hebt, wordt ook als positieve aspecten genoemd. Sommige gebruikers merken wel op dat de app nog verbeterd kan worden en dat de verbinding met een Synology NAS niet altijd stabiel is.

Al met al is de Eufy Eufycam 2C Uitbreiding een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem. De camera biedt goede beeldkwaliteit, een lange batterijduur en handige functies zoals de ingebouwde spotlight. Ja, er is nog ruimte voor verbetering, maar de meeste gebruikers zijn blij met hun aankoop. 📷

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Bewakingscamera's. Er zijn namelijk 1224 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!