Bestenu

Wat is de beste bewakingscamera van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede bewakingscamera is een moeilijke opdracht. Wat is de beste bewakingscamera van 2023? Na het onderzoeken van 2127 bewakingscamera's kwam de Eufy by Anker 2K Indoor wit als beste getest uit onze bewakingscamera-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de bewakingscamera's, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 bewakingscamera's-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame bewakingscamera-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste bewakingscamera's

1Score: 9.9
Eufy by Anker 2K Indoor wit
Beste Bewakingscamera voor binnen
Eufy by Anker 2K Indoor wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
TP-Link Tapo C310 wit
TP-Link Tapo C310 wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
GNCC GK1Pro WLAN IP-camera PTZ wit,buiten camera
GNCC GK1Pro WLAN IP-camera PTZ wit,buiten camera
GNCC
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Overmax Camspot 4.9 Beveiligingscamera voor voor binnen & buiten | wit & zwart
Beste Bewakingscamera voor bedrijven
Overmax Camspot 4.9 Beveiligingscamera voor voor binnen & buiten | ...
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi zwart
Beste Bewakingscamera voor thuisgebruik
BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Brazzy® Spy Camera met Wifi App Full HD 1080p exclusief 32 GB SD kaart
Brazzy® Spy Camera met Wifi App Full HD 1080p exclusief 32 GB SD kaart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Gologi outdoor camera Buiten camera wit zwart
Beste Bewakingscamera voor buiten
Gologi outdoor camera Buiten camera wit zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Google Nest Cam - Bedraad wit
Google Nest Cam - Bedraad wit
Google Nest
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Gologi Draadloze camera op accu zwart
Gologi Draadloze camera op accu zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
TP-Link Tapo C500 Buiten Pan/Tilt
TP-Link Tapo C500 Buiten Pan/Tilt
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Bewakingscamera Koopgids

Een bewakingscamera geeft je een gevoel van veiligheid en is een belangrijke maatregel bij inbraakpreventie. Waar je op let bij aankoop van een bewakingscamera, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat is een IP-camera?

Een IP-camera is een bewakingscamera die via WiFi of een ethernetkabel verbonden is met het internet. Waar deze ook gebruik van maakt, je kijkt vanaf waar ook ter wereld live mee, zolang je maar een internetverbinding hebt. Hierdoor kijk je de beelden via je smartphone, je computer of tablet terug, waar dan ook ter wereld.

IP-camera's zijn daarnaast erg veelzijdig. Je gebruikt de meeste IP-camera's zowel binnen als buiten. Vaak hebben deze camera's bovendien een bewegingssensor. Dit betekent dat de camera pas begint met opnemen als er beweging is gedetecteerd. Je stelt in sommige gevallen zelf de gevoeligheid van deze sensor in.

De meeste IP-camera's zijn tevens niet alleen te bedienen via de bijbehorende app, maar ook via je smart home hub zoals bijvoorbeeld Google Assistant of Amazon Alexa.

In veel gevallen sla je ten slotte ook je beelden op op een cloud, maar hiervoor moet je vaak abonnementskosten betalen. Sommige modellen ondersteunen gelukkig microSD-kaartjes, waardoor je je beelden lokaal opslaat!

Kun je elke bewakingscamera buiten hangen?

Niet elke bewakingscamera is geschikt om buiten te gebruiken. De beveiligingscamera moet minimaal spatwaterdicht zijn. Een spatwaterdichte bewakingscamera is bestand tegen een regenbui, maar idealiter hang je deze ook op een beschutte plaats.

Er zijn ook waterdichte camera's verkrijgbaar. Deze kun je zelfs onderdompelen in water zonder ze te schaden. Dit doe je natuurlijk niet, maar een waterdichte camera is hiermee beter bestand tegen een hoosbui dan een spatwaterdichte bewakingscamera. Deze bewakingscamera plaats je ook op plaatsen die geen beschutting bieden.

Filmt een bewakingscamera ook in het donker?

Als de bewakingscamera een infraroodsensor heeft dan kan deze beelden maken in het donker. Het infraroodlicht gaat aan zodra het donker wordt en vervolgens filmt de camera in het zwart-wit. Dankzij infrarood zie je dus wat er zich in het donker afspeelt.

Let wel op dat wanneer je een camera met een infraroodfunctie voor het raam hangt of zet (om bijvoorbeeld door het raam naar buiten te filmen). Een raam is reflectief, waardoor het beeld misschien minder duidelijk is.

Waar mag je een bewakingscamera plaatsen?

De camera mag enkel gericht zijn op jouw eigendom of op jouw woning. De camera mag je dus richten op de toegang van je woning, maar hij mag niet gericht worden op het huis van je buren of op de openbare weg.

Als een camera gedeeltelijk is gericht op de openbare weg of op iemand anders zijn eigendom of huis, dan is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De Autoriteit Persoonsgegevens houdt hier vervolgens toezicht op.

Wat is de beste plaats voor een bewakingscamera?

Je plaatst je bewakingscamera op plaatsen waar een ongewenste gast toegang kan krijgen tot jouw huis. Denk hierbij aan de voor- en achterdeur, maar ook je tuin of oprit. Een bewakingscamera kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een oogje in het zeil houden als je op vakantie gaat: zo zie je wat je kat doet als jij weg bent.

Heb je een huisdier die veel kattenkwaad uitvreet? Een beveiligingscamera geeft je inzicht in dir gedrag als jij niet thuis bent, waardoor je eventueel in kunt grijpen waar dat nodig is.

Je plaatst de meeste bewakingscamera's overigens ook achter het raam, maar houd er wederom rekening mee dat wanneer deze gebruik maakt van infrarood, dit kan reflecteren in het raam waardoor de beeldkwaliteit achteruit gaat.

Hoe belangrijk is de resolutie?

Welke resolutie de bewakingscamera ondersteunt, is een belangrijk aspect van de camera. De beelden van een camera met een lage resolutie zijn minder scherp dan die van een camera met een hoge resolutie. Mocht er onverhoopt toch een ongewenst persoon je huis binnenkomen, dan is het belangrijk dat de beelden scherp zijn.

Er zijn bewakingscamera's die HD-ready zijn. Dit is de laagste resolutie (1280 x 720 pixels) waardoor de details van bijvoorbeeld gezichten minder goed te zien zijn. Deze camera's zijn alleen geschikt voor kleinere ruimtes.

Een bewakingscamera die Full HD (1920 x 1080 pixels) ondersteunt, is scherper dan HD Ready en is daardoor geschikt voor het bewaken van grotere ruimtes. Deze resolutie is het meest gebruikt voor IP-camera's.

Dan zijn er ook nog bewakingscamera's met Quad HD resolutie (2560 x 1440 pixels). Hiermee zie je nog meer details en zie je de details van gezichten nog beter. Ultra HD (4K) camera's hebben de hoogst mogelijke kwaliteit en met deze bewakingscamera's zoom je in zonder kwaliteit te verliezen.

Wat is het verschil tussen optische zoom en digitale zoom?

Optische zoom is wat je ziet bij fotocamera's: je zoomt in met de lens zelf zonder kwaliteit te verliezen. Bewakingscamera's maken echter alleen gebruik van digitale zoom. Tot op zekere hoogte zie je beter wat er precies gebeurt, maar zoom je te ver in, dan verlies je erg veel kwaliteit en zul je vooral de individuele pixels zien.

Hoe ver kan een bewakingscamera op WiFi door muren heen?

Het bereik van een goede router ligt theoretisch gezien op zo'n 100 meter, maar allerlei obstakels verminderen het bereik tot zo'n vijftien meter. Denk bijvoorbeeld aan muren, ramen, deuren en plafonds. Dit betekent dat als je bewakingscamera op WiFi werkt, deze niet verder dat vijftien meter van de router geplaatst moet worden.

Is je WiFi-signaal niet sterk genoeg, dan heb je de mogelijkheid om je WiFi te versterken met een goede WiFi-versterker. Een bewakingscamera met een hoge resolutie vereist een goed WiFi-signaal, waarbij een WiFi-versterker goed van pas kan komen.

hero illustration

Hoe testen we bewakingscamera's?

Om de beste bewakingscamera te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze bewakingscamera-test hebben we 2127 bewakingscamera's vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze bewakingscamera-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze bewakingscamera-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne bewakingscamera-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte bewakingscamera in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2127 bewakingscamera's te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste bewakingscamera's op een rijtje

1 - Eufy by Anker 2K Indoor wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Bewakingscamera voor binnen: Eufy by Anker 2K Indoor wit

Voordelen

 • list plusDe Eufy by Anker 2K Indoor wit heeft een scherpe beeldkwaliteit, ook in de nacht.
 • list plusEen voordeel van deze bewakingscamera is dat het makkelijk te bedienen is.
 • list plusDe Eufy by Anker 2K Indoor wit heeft geen abonnement nodig voor motion/sound detection.

Nadelen Eufy by Anker 2K Indoor wit

 • list plusDe Eufy by Anker 2K Indoor wit heeft een irritant piepgeluid bij audio.
 • list plusEen nadeel van de Eufy by Anker 2K Indoor wit is dat het niet werkt zonder SD kaart.
 • list plusDe Eufy by Anker 2K Indoor wit kan niet aangesloten worden op de home base.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.9

De Eufy by Anker 2K Indoor Camera is een unieke beveiligingscamera voor binnen. Het onderscheidt zich van andere camera's door de 2K resolutie, waardoor de beelden haarscherp zijn. Met de Pan Tilt functie kan je de camera draaien en kantelen om de gehele kamer in de gaten te houden. De camera heeft niet alleen nachtzicht, bewegingsdetectie en 2-wegs audio, maar kan ook huisdieren en personen herkennen door het toepassen van artificial intelligence.

Een ander groot voordeel is de mogelijkheid om de camera te connecten met Apple HomeKit, Google Assistant of Amazon Alexa. Zo kan je de camera eenvoudig bedienen met je stem of via de app van Eufy. De camera heeft een kijkhoek van 125 graden en kan zowel op een tafel staan als aan de muur of plafond worden bevestigd.

Als de camera beweging detecteert, draait en kantelt het automatisch mee met de beweging. Dit zorgt ervoor dat je altijd alles goed in de gaten houdt. De opnamefunctie in de cloud is betaald, maar je kan ook de beelden opslaan op een micro SD-kaart van max 128GB.

De Eufy by Anker 2K Indoor Camera is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een beveiligingscamera met haarscherp beeld en slimme functies. Het herkennen van huisdieren en personen is een handige toevoeging en de mogelijkheid om de camera te bedienen met je stem is erg praktisch. Het enige nadeel is de betaalde opnamefunctie in de cloud, maar het opslaan op een micro SD-kaart is een goed alternatief.

Al met al is de Eufy by Anker 2K Indoor Camera een uitstekende keuze voor iedereen die zijn huis veilig wilt houden en op zoek is naar een betrouwbare beveiligingscamera.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - GNCC GK1Pro WLAN IP-camera PTZ wit,buiten camera

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. GNCC GK1Pro WLAN IP-camera PTZ wit,buiten camera

Voordelen

 • list plusDeze camera heeft hoge resolutie, waardoor hij heldere beelden produceert.
 • list plusHet is eenvoudig te monteren, waardoor je de camera snel en eenvoudig kunt installeren.
 • list plusDe camera heeft een stevig ontwerp waardoor hij bestand is tegen regen en andere weersomstandigheden.

Nadelen GNCC GK1Pro WLAN IP-camera PTZ wit,buiten camera

 • list plusDe levensduur van deze camera is beperkt, waardoor je hem regelmatig moet vervangen.
 • list plusDe camera is niet aan de praat te krijgen na een storing.
 • list plusDe kwaliteit van de camera is matig, waardoor de beelden die hij produceert niet van kwaliteit zijn.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3

GNCC Geboren met beveiliging 2K beveiligingscamera voor buiten GK1Pro-beveiligingscamera voor buiten, bewaak uw huis zonder dode hoek, fungeer als uw ogen om slim te rijden, bescherm huis- en eigendomsbeveiliging 24/7, wees niet bang voor slecht weer dankzij de weersbestendigheid van IP66, om zich aan te passen aan complexe klimaten conditie. Bovendien kunt u het voor commerciële doeleinden gebruiken, het in bedrijf, winkel of andere plaatsen opzetten waar u op tijd voor wilt zorgen. Intelligente bewegingsregistratie en realtime waarschuwing Wanneer iemand uw huis nadert, detecteert en volgt de buitencamera met ingebouwde IR-portretherkenningstechnologie hun bewegingen en stuurt vervolgens een realtime waarschuwing naar uw telefoon. Met de "praat"-functie kun je vreemden afschrikken die proberen je huis binnen te komen. Veiligheid is altijd bij u. 1080P zwart-wit en kleur nachtzicht (10M) De GNCC 1080P buitenbeveiligingscamera heeft 3 infrarood LED-lampjes en kan eenvoudig en snel schakelen tussen normale en full-color nachtzichtmodi via APP-bediening, zodat je alle details in de donkere nacht kunt zien. Gegevensbescherming en opslagmethoden Met osaio APP onafhankelijk ontwikkeld door GNCC en end-to-end datatransmissie-encryptietechnologie, wordt de privacy van elke gebruiker goed beschermd door ons. We bieden twee opslagmethoden, osaio cloudopslag en SD-kaartopslag, die beide gebeurtenisopname en continue opname ondersteunen. Toepassing voor meerdere scènes Voeg gewoon een e-mail toe, je kunt dezelfde camera delen met iemand van wie je houdt en elk prachtig moment van het leven delen. GNCC WiFi-buitencamera's kunnen in meerdere scenario's worden gebruikt: Klaslokaal / slaapkamer / garage / woonkamer / kinderkamer / kantoor / studeerkamer / gang Warme tips: De K1-camera ondersteunt ALLEEN 2,4 GHz wifi. -- Als u een dual-band router gebruikt, selecteer dan 2,4 GHz. Wanneer u de K1-camera voor het eerst gebruikt, draait de camera na het aansluiten een halve cirkel naar links om de richting te corrigeren. De K1-camera kan een klasse 10 micro SD-kaart (tot 128 GB, niet inbegrepen) of de cloudservice gebruiken. -- Vergeet na het plaatsen van de micro SD-kaart niet de camera te resetten. K1-camera ondersteunt bewegings- / geluidsdetectiefunctie, die u kunt instellen in de OSAIO-app. -- Zorg ervoor dat u app-meldingen inschakelt om app-meldingen tijdig te ontvangen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Overmax Camspot 4.9 Beveiligingscamera voor voor binnen & buiten | wit & zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Beste Bewakingscamera voor bedrijven: Overmax Camspot 4.9 Beveiligingscamera voor voor binnen & buiten | wit & zwart

Voordelen

 • list plusDe Overmax Camspot 4.9 Beveiligingscamera heeft een hoge beeldkwaliteit.
 • list plusDeze beveiligingscamera heeft een infrarood functie.
 • list plusDeze beveiligingscamera is waterdicht.

Nadelen Overmax Camspot 4.9 Beveiligingscamera voor voor binnen & buiten | wit & zwart

 • list plusHet is lastig om de Overmax Camspot 4.9 Beveiligingscamera te monteren.
 • list plusHet is moeilijk om de Overmax Camspot 4.9 Beveiligingscamera in gebruik te nemen.
 • list plusDeze beveiligingscamera is minder goed dan voorgesteld.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt? Dan is de Overmax Camspot 4.9 een uitstekende keuze. Dankzij de IP66-norm en duurzame behuizing van kunststof is deze camera bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om koude winternachten of warme zomerdagen, deze camera kan het aan.

Wat deze camera echt onderscheidt, is de automatische bewegingsdetectie en volgfunctie. Hiermee kan de Camspot 4.9 bewegende objecten direct detecteren en volgen. Bovendien heeft de camera een uitgebreide nachtmodus met kleurvoorbeeld en verlichting met een straal van 50 meter.

De resolutie van 2460 x 1080 pixels en de hoge kijkhoek van 350 graden horizontaal en 90 graden verticaal zorgen voor een zeer gedetailleerd beeld. Zelfs kleine details zijn zichtbaar op de opname. Met de mogelijkheid om de camera te bedienen met behulp van een computer of een mobiel apparaat, heb je altijd toegang tot de beelden.

Als je op zoek bent naar een beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt en die beschikt over automatische bewegingsdetectie en volgfunctie, dan is de Overmax Camspot 4.9 zeker het overwegen waard.

Mijn persoonlijke mening is dat deze camera een goede keuze is voor zowel thuis als op kantoor. De automatische bewegingsdetectie en volgfunctie zijn zeer handig en de hoge resolutie en kijkhoek zorgen voor een gedetailleerd beeld. Het enige nadeel is dat de opnamefunctie in de cloud betaald is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Beste Bewakingscamera voor thuisgebruik: BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi zwart

Voordelen

 • list plusDe camera is eenvoudig te installeren.
 • list plusDe app is handig en biedt een duidelijk beeld.
 • list plusHet is een mooi ontwerp en duurzaam.

Nadelen BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi zwart

 • list plusDe usb-kabel die bij het product wordt geleverd is enigszins te kort.
 • list plusDe camera werkt alleen met wifi en niet met 4G.
 • list plusHet is langzaam om de camera te bedienen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9

Zoek je een beveiligingscamera waarmee je ook je huisdieren in de gaten kunt houden? Dan is de BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi zwart zeker het overwegen waard! Met HD-resolutie en de mogelijkheid om via WiFi verbinding te maken, kun je vanaf elke locatie kijken wat er in huis gebeurt. Dankzij het grote kantelbereik van 355 graden horizontaal en 110 graden verticaal wordt de hele kamer gedekt en hoef je je geen zorgen te maken dat je iets mist.

En dat is nog niet alles! Deze camera heeft ook nachtzicht tot 15 meter door infrarood en geluid ontvangen en inspreken is mogelijk. Dankzij de beweeg- en geluidsdetectie kun je meldingen ontvangen als er iets onverwachts gebeurt, zoals wanneer je huisdier blaft of andere geluiden maakt. Je kunt dan direct via de microfoon reageren en je huisdier geruststellen.

Daarnaast is het mogelijk om de opnames op te slaan in de cloud of via een micro SD-kaart. Met de Nederlandstalige handleiding en instructievideo is het installeren en bedienen van deze camera een fluitje van een cent. Montage kan aan de muur, plafond of gewoon ergens op de grond.

Wat deze camera uniek maakt ten opzichte van andere beveiligingscamera's is dat het naast bewegingsdetectie ook geluidsdetectie ondersteunt. Hierdoor kun je direct reageren wanneer er iets onverwachts wordt gedetecteerd, wat zorgt voor extra gemoedsrust.

De BS Producten Beveiligingscamera Huisdiercamera WiFi zwart is de perfecte oplossing voor mensen die hun huis willen beveiligen en tegelijkertijd een oogje willen houden op hun huisdieren. De camera biedt een uitstekende kwaliteit en een groot aantal functies die ervoor zorgen dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over wat er in huis gebeurt.

Persoonlijk vind ik de mogelijkheid om geluid te detecteren en direct te reageren erg handig en uniek. Het enige nadeel is dat er betaalde opslag in de cloud nodig is als je meer dan 24 uur aan videomateriaal wilt opslaan. Maar over het algemeen is dit een geweldige beveiligingscamera die zeker het overwegen waard is voor elke huisdierliefhebber!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Brazzy® Spy Camera met Wifi App Full HD 1080p exclusief 32 GB SD kaart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Brazzy® Spy Camera met Wifi App Full HD 1080p exclusief 32 GB SD kaart

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.3

Zie overal wat er thuis gebeurd! Soms een onprettig gevoel omdat je van huis bent? Inbrekers weten dat iets dierbaars veel waarde heeft. In 2020 zijn er al meer dan 20000 inbraken gepleegd in Nederland en België. Zorg ervoor dat jij niet het volgende slachtoffer wordt. Dankzij onze draadloze WiFi 150 graden camera kun je altijd zien wat er gebeurd op de telefoon! Nachtvisie & Bewegingsdetectie. Zelfs met weinig licht is de camera ideaal te gebruiken. Door de nachtvisie is hij bijvoorbeeld ideaal voor de babykamer en kan hij tot wel 5m om zich heen kijken! Full HD Live ervaringen. Door de App te installeren op je telefoon kun je zelfs vanaf je vakantie live zien wat er thuis gebeurd. Daarnaast heeft de camera een ingebouwde magneet waardoor je hem overal op kunt plakken en zelfs tijdens het opladen kunt gebruiken. Hoelang kan ik draadloos opnemen? Wanneer de batterij van de camera volledig is opgeladen gaat hij 1 uur mee. Voor kort videomateriaal is deze camera geschikt! De spy camera kan worden aangesloten op een stroomvoorziening, zodat u onbeperkt beelden kunt opnemen en streamen. Voordelen: Nederlandse Handleiding HD 1080P video en foto 24/7 in gebruik Push-notificaties bij bewegingsdetectie IR Nachtzicht Opnemen tijdens het opladen GRATIS APP zonder maandelijkse kosten Te gebruiken voor IOS en Android Exclusief 32 GB micro-SD kaart Te gebruiken als Spycamera, Dashcamera, Actioncamera, Videocamera en Beveiligingscamera

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Gologi outdoor camera Buiten camera wit zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Beste Bewakingscamera voor buiten: Gologi outdoor camera Buiten camera wit zwart

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8

Met de Gologi outdoor camera hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van jouw huis. Deze beveiligingscamera is voorzien van alle slimme features die je maar kunt wensen, zoals bewegingsdetectie, night vision en two-way audio. Het haarscherpe beeld en de groothoeklens zorgen ervoor dat je elk hoekje van je huis of tuin nauwlettend in de gaten kunt houden. Bovendien ontvang je direct een melding op je telefoon wanneer er beweging wordt waargenomen.

Wat deze camera echt uniek maakt, is de Full HD+ resolutie en de infraroodsensor. Hierdoor blijven de opnames helder, zelfs in het donker. Daarnaast is de Gologi camera volledig draaibaar en beschikt hij over twee opslagmogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om de beelden op te slaan in de cloud of op een SD-kaart.

Een nadeel van deze camera kan zijn dat de opnamefunctie in de cloud betaald is. Bovendien heeft de camera een kijkhoek van 310 graden, wat minder is dan bij sommige andere camera's. Desondanks is de Gologi outdoor camera een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke beveiligingscamera.

Persoonlijk ben ik erg tevreden over de Gologi camera. De beelden zijn haarscherp en de camera is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Bovendien geeft het me een veilig gevoel om te weten dat mijn huis altijd in de gaten wordt gehouden, ook wanneer ik er niet ben.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Google Nest Cam - Bedraad wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Google Nest Cam - Bedraad wit

Voordelen

 • list plusDe Google Nest Cam - Bedraad wit heeft een goede beeldkwaliteit.
 • list plusDe camera heeft een lange kabel.
 • list plusOok heeft deze camera een microfoon.

Nadelen Google Nest Cam - Bedraad wit

 • list plusEen nadeel van de Google Nest Cam - Bedraad wit is dat hij niet draaien kan.
 • list plusEr is ook een abonnement nodig bij langer terugkijken.
 • list plusDe nightvision is iets minder.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.8

De indoor Nest Cam geeft je informatie over wat er thuis gebeurt, met ingebouwde intelligente meldingen bij activiteit. Hij kent het verschil tussen een mens, een huisdier en een voertuig en geeft alleen meldingen over wat belangrijk voor je is. Met dag en nacht live weergave heb je zicht op wat er gebeurt en kun je overal praten en luisteren via de Google Home-app. Ook kun je met activiteitszones meldingen instellen voor specifieke plekken, zodat je weet of daar iets belangrijks gebeurt. Daarnaast is de Nest Cam zo ontworpen dat hij overal past, met een tafelstandaard die je ook aan de muur kunt bevestigen. Voor sommige functies, waaronder mobiele meldingen, bediening op afstand, videostreams en video-opnamen, heb je de Google Home-app en een werkende wifi- en internetverbinding nodig Voor continue video-opnamen met de Nest Cam Indoor op batterijvoeding heb je een kabelaccessoire nodig. Deze wordt apart verkocht Betere, ingebouwde meldingen De Nest Cam heeft ingebouwde intelligente meldingen die je relevante informatie geven. Hij kent het verschil tussen een mens, een huisdier en een voertuig en geeft je alleen meldingen over wat belangrijk voor je is. Zie altijd wat er gebeurt Met dag en nacht videobeelden in 1080p HD kun je wanneer je maar wilt kijken wat er thuis gebeurt.1 HDR geeft zelfs in fel zonlicht met veel contrast belangrijke details duidelijk weer en Nachtzicht zorgt dat je zelfs bij weinig licht of in het donker een helder beeld hebt. Ook kun je met de ingebouwde speaker en microfoon communiceren met mensen in je huis. Ontworpen voor elk huis De Nest Cam is zo ontworpen dat hij overal past. Je kunt de ingebouwde standaard ook aan de muur bevestigen. De scharnieren zijn makkelijk aan te passen voor de perfecte hoek. En de Nest Cam zelf is ook in een paar makkelijke stappen in te stellen. Beschermt je privacy De Nest Cam helpt je je privacy te beschermen met versleutelde video, verificatie in 2 stappen en verbeterde beveiliging via je Google-account. Als de camera video verwerkt of streamt, zie je dit aan een groen ledlampje.1 Via Thuis- en Afwezig-routines kun je de camera automatisch laten uitzetten als je thuis bent, zodat er alleen video wordt gestreamd of opgenomen wanneer je het huis uit bent.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Gologi Draadloze camera op accu zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Gologi Draadloze camera op accu zwart

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.9

Met de draadloze Gologi Battery Camera houd je altijd een oogje in het zeil. Haarscherp beeld, nachtzicht, two-way audio, bewegingsdetectie; de Gologi beveiligingscamera heeft het allemaal. En dat zonder kabels of antennes! In combinatie met de groothoeklens houd jij elk hoekje van jouw huis of tuin nauwlettend in de gaten. Wordt er beweging waargenomen? Dan ontvang je direct een melding op je telefoon. De voordelen op een rijtje • Full HD resolutie • Draadloos • Bewegingsdetectie • IP66 Waterproof • Night vision • Ingebouwde WiFi • SD-kaart en optie voor cloudopslag • Met Nederlandse app Draadloze beveilingscamera Binnen of buiten een security camera ophangen; goed idee, maar vaak is het veel werk voor je de camera in gebruik kan nemen. Daarom is de Gologi Battery Camera voorzien van een interne accu en antenne, zodat jij niks hoeft af te stellen en de camera meteen in gebruik kan nemen. De interne batterij heeft bovendien een flink formaat. Zo kun je de camera tot wel 3 maanden lang gebruiken voor je weer naar de lader moet grijpen. Door de hoogwaardige camerasensor en groothoeklens mis je geen enkel detail. Vol slimme features Wil je nooit een moment missen? Schakel dan de bewegingsdetectie in. Hiermee volgt de camera automatisch bewegende personen en dieren in- en rondom jouw huis en tuin. Ook is het mogelijk een notificatie te ontvangen wanneer er beweging wordt waargenomen, gewoon op je smartphone. Je hoeft je telefoon overigens niet altijd bij de hand te houden, want van elke beweging wordt automatisch een minuut aan materiaal opgenomen. Two-way audio Het klinkt als een mond vol, maar is enorm handig. Met two-way audio kun je vanaf jouw telefoon communiceren met de omgeving waarin de camera hangt, dankzij de ingebouwde microfoon en speaker. Zo kun je altijd aanwezig zijn, zonder dat je daadwerkelijk thuis bent. Veel opslagruimte Natuurlijk wil je alle beelden van jouw nieuwe aanwinst ook terug kunnen kijken. Deze kunnen op twee manieren worden opgeslagen. De Gologi camera wordt geleverd met een SD-kaart van 32 GB, waar je honderden uren aan materiaal op kwijt kunt. Wil je de camera-opnames liever altijd bij de hand hebben? Dan kun je kiezen voor online cloudopslag. Zo kun je de gemaakte beelden op elk moment van de dag terugkijken op jouw telefoon of tablet. In de verpakking • Gologi Battery Camera • Nederlandstalige handleiding • Oplaadkabel • Bevestigingsmateriaal

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van bewakingscamera's. Er zijn namelijk 2127 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!