Beste Wegwerpcamera - May. 2020

1108 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Fujifilm Quicksnap Flash 27 2-pack

Fujifilm
9.8Score
2

AgfaPhoto LeBox Flash Einwegcamera met Blitz - 27x Aufnahmen

AgfaPhoto
9.2Score
3

Bruiloft/huwelijk wegwerp camera met flitser en 27 kleuren fotos - Vrijgezellenfeest weggooi fototoestel

AgfaPhoto
9Score
4

Kodak Power Flash 27+12 Compact film camera Zwart, Geel

Kodak
8.4Score
5

Fujifilm Quicksnap Flash 27

Fujifilm
8.3Score
6

10x Bruiloft/huwelijk wegwerp camera met flitser en 27 kleuren fotos - Vrijgezellenfeest weggooi fototoestel

AgfaPhoto
8Score
7

Kodak - Wegwerpcamera met flitser - 27+12 foto's

Kodak
7.6Score
8

Diana Deluxe Kit

Lomography
7.5Score
9

8x Bruiloft/huwelijk wegwerp camera met flitser en 27 kleuren fotos - Vrijgezellenfeest weggooi fototoestel

AgfaPhoto
7.4Score
10

Difox Single Use camera Flash 400 - 27 opnamen "LOVE" zwart wegwerpcamera

keine Marke
7.2Score

Hoe komt deze super Wegwerpcamera lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de zoektocht naar de beste Wegwerpcamera ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Wegwerpcameras, maar nu ondersteunt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Wegwerpcameras die aangeboden worden in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Wegwerpcameras het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Wegwerpcameras stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Wegwerpcameras

De beste Wegwerpcameras op een rij

Product informatiePlus or Show more

De Fujifilm Quicksnap Flash is een hoogwaardige, allround wegwerpcamera met flits. De camera heeft een modern, fris en kleurrijk uiterlijk en bevat een ISO 400-filmrol voor 27 beelden. Daarmee is deze camera voor bijna alle opname-omstandigheden geschikt, zelfs bij weinig licht. De wegwerpcamera kan meteen worden gebruikt, is eenvoudig te vervoeren en levert uitstekende beeldresultaten. Fujifilm hecht veel waarde aan het milieu en zet zich in voor een goede recycling van de Quicksnap-camera's. De Quick Snap-camera's worden volgens een complexe procedure gerecycled en opnieuw gebruikt. Kenmerken van de Fujifilm Quicksnap Flash 27 2-pack Veelzijdige wegwerpcamera 27 foto's ISO 400-filmrol Ingebouwde flitser Compact formaat

1. Fujifilm Quicksnap Flash 27 2-pack

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De snelle gebruiksvriendelijke wegwerpcamera met ingebouwde flits. Vanwege de ingebouwde flits is het eenvoudig om tijdens elke gelegenheid mooie foto’s te maken, ook bij weinig licht. Daarnaast kan de ingebouwde flits van de AgfaPhoto LeBox een afstand bereiken van 4 meter. De AgfaPhoto LeBox beschikt over een ISO 400 met 27 foto’s.

2. AgfaPhoto LeBox Flash Einwegcamera met Blitz - 27x Aufnahmen

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Bruiloft/vrijgezellenfeest wegwerp cameras voor 27 kleurenfotos met flits. Wegwerpcamera met ingebouwde flitser. De flits heeft een bereik van 4 meter. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Materiaal: kunststof, karton. Aantal fotos: 27 kleurenfotos. Formaat camera: 2,7 x 11,5 x 5,8 cm. De gemaakte fotos kunt u laten ontwikkelen. Bruiloft/vrijgezellenfeest huwelijk/trouwerij fotografie. Leuk om uit te delen aan de gasten of om her en der in de feestzaal te plaatsen zodat iedereen fotos kan maken.

3. Bruiloft/huwelijk wegwerp camera met flitser en 27 kleuren fotos - Vrijgezellenfeest weggooi fototoestel

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Fotocamera voor éénmalig gebruik voor maar liefst 27+12 foto's te maken met ingebouwde flitser. Verbluffende kleuren dankzij de Kodak 800 film.

4. Kodak Power Flash 27+12 Compact film camera Zwart, Geel

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Fujifilm Quicksnap Flash 27 is een veelzijdige wegwerpcamera met ingebouwde flitser en een modern, fris en kleurrijk uiterlijk. De camera is voorzien voor 27 foto's, waardoor je in vrijwel alle omstandigheden kunt fotograferen, zelfs bij weinig licht. De Quicksnap Flash levert prima resultaten, is direct klaar voor gebruik en door het compacte formaat stop je de camera bovendien gemakkelijk in jouw zak of tas. Geschikt voor alle gelegenheden, feestjes, strand, landschappen en portretten, zelfs bij weinig licht. Belangrijkste kenmerken van de Fujifilm Quicksnap Flash 27: Veelzijdige wegwerpcamera 27 foto's ISO 400-filmrol Ingebouwde flitser Compact formaat

5. Fujifilm Quicksnap Flash 27

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

10x Bruiloft/vrijgezellenfeest wegwerp cameras voor 27 kleurenfotos met flits. Wegwerpcamera met ingebouwde flitser. De flits heeft een bereik van 4 meter. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Materiaal: kunststof, karton. Aantal fotos: 27 kleurenfotos. Formaat camera: 2,7 x 11,5 x 5,8 cm. De gemaakte fotos kunt u laten ontwikkelen. Bruiloft/vrijgezellenfeest huwelijk/trouwerij fotografie. Leuk om uit te delen aan de gasten of om her en der in de feestzaal te plaatsen zodat iedereen fotos kan maken. U ontvangt 10 cameras waarbij met ieder 27 fotos gemaakt kunnen worden.

6. 10x Bruiloft/huwelijk wegwerp camera met flitser en 27 kleuren fotos - Vrijgezellenfeest weggooi fototoestel

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Kodak Funsaver-camera is super eenvoudig in gebruik. De wegwerpcamera is voorzien van een ingebouwde flitser, zodat je in donkere ruimtes nog steeds goed belichtte foto's kunt maken.

7. Kodak - Wegwerpcamera met flitser - 27+12 foto's

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Een compleet pakket van accessoires, samen met de Diana: een ware cult legende uit de jaren '60, beroemd om zijn dromerige, stralende, lo-fi foto’s.

8. Diana Deluxe Kit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

8x Bruiloft/vrijgezellenfeest wegwerp cameras voor 27 kleurenfotos met flits. Wegwerpcamera met ingebouwde flitser. De flits heeft een bereik van 4 meter. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Materiaal: kunststof, karton. Aantal fotos: 27 kleurenfotos. Formaat camera: 2,7 x 11,5 x 5,8 cm. De gemaakte fotos kunt u laten ontwikkelen. Bruiloft/vrijgezellenfeest huwelijk/trouwerij fotografie. Leuk om uit te delen aan de gasten of om her en der in de feestzaal te plaatsen zodat iedereen fotos kan maken. U ontvangt 8 cameras waarbij met ieder 27 fotos gemaakt kunnen worden.

9. 8x Bruiloft/huwelijk wegwerp camera met flitser en 27 kleuren fotos - Vrijgezellenfeest weggooi fototoestel

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Single use camera with love design- ISO 400 for 27 pictures- built-in flash

10. Difox Single Use camera Flash 400 - 27 opnamen "LOVE" zwart wegwerpcamera

Laptop 1

Vergelijkbare producten aan Wegwerpcameras


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Wegwerpcameras er zijn namelijk 1108 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Wegwerpcamera kopen.

Beste koop maken