Beste Wegwerpcamera - February 2020

1108 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Fujifilm Quicksnap Flash - 27 opnames - 2-pack

Fujifilm
9.9Score
2

Wegwerp onderwater camera voor 27 kleuren fotos - Vakantiefotos weggooi cameras - Duiken/zwemmen

AgfaPhoto
9.8Score
3

Fujifilm Quicksnap Flash 27

Fujifilm
9.6Score
4

AgfaPhoto LeBox Flash Einwegcamera met Blitz - 27x Aufnahmen

AgfaPhoto
9.1Score
5

2x wegwerp cameras met flitser

AgfaPhoto
9Score
6

Kodak Power Flash 27+12 Compact film camera Zwart, Geel

Kodak
8.6Score
7

Bruiloft/huwelijk wegwerp camera met flitser en 27 kleuren fotos - Vrijgezellenfeest weggooi fototoestel

Merkloos
8.5Score
8

Kodak Sport Camera - wegwerpcamera

Kodak
8Score
9

2x Wegwerp onderwater cameras voor 27 kleuren fotos - Vakantiefotos weggooi cameras - Duiken/zwemmen

Merkloos
7.9Score
10

AgfaPhoto LeBox 400 27 flits - Multipack (5x)

AgfaPhoto
7.1Score

Hoe komt deze leuke Wegwerpcamera opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de speurtocht naar de beste Wegwerpcamera ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Wegwerpcameras, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Wegwerpcameras die op de markt zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Wegwerpcameras het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Wegwerpcameras stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Wegwerpcameras

De beste Wegwerpcameras op een rij

Product informatiePlus or Show more

De Fujifilm Quicksnap Flash is een hoogwaardige, allround wegwerpcamera met flits. De camera heeft een modern, fris en kleurrijk uiterlijk en bevat een ISO 400-filmrol voor 27 beelden. Daarmee is deze camera voor bijna alle opname-omstandigheden geschikt, zelfs bij weinig licht. De wegwerpcamera kan meteen worden gebruikt, is eenvoudig te vervoeren en levert uitstekende beeldresultaten. Fujifilm hecht veel waarde aan het milieu en zet zich in voor een goede recycling van de Quicksnap-camera's. De Quick Snap-camera's worden volgens een complexe procedure gerecycled en opnieuw gebruikt. Kenmerken van de Fujifilm Quicksnap Flash 27 2-pack Veelzijdige wegwerpcamera 27 foto's ISO 400-filmrol Ingebouwde flitser Compact formaat

1. Fujifilm Quicksnap Flash - 27 opnames - 2-pack

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Wegwerp camera met flitser en 27 kleuren fotos. Wegwerpcamera die onderwater te gebruik is. Materiaal: kunststof, karton. Aantal fotos: 27 kleurenfotos. Formaat camera: 2,7 x 11,5 x 5,8 cm. Waterdicht tot 3 meter diepte. De gemaakte fotos kunt u laten ontwikkelen. Afzwemmen/duiken fotografie. Festival/vakantiefotos ouderwetse camera.

2. Wegwerp onderwater camera voor 27 kleuren fotos - Vakantiefotos weggooi cameras - Duiken/zwemmen

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Fujifilm Quicksnap Flash 27 is een veelzijdige wegwerpcamera met ingebouwde flitser en een modern, fris en kleurrijk uiterlijk. De camera is voorzien voor 27 foto's, waardoor je in vrijwel alle omstandigheden kunt fotograferen, zelfs bij weinig licht. De Quicksnap Flash levert prima resultaten, is direct klaar voor gebruik en door het compacte formaat stop je de camera bovendien gemakkelijk in jouw zak of tas. Geschikt voor alle gelegenheden, feestjes, strand, landschappen en portretten, zelfs bij weinig licht. Belangrijkste kenmerken van de Fujifilm Quicksnap Flash 27: Veelzijdige wegwerpcamera 27 foto's ISO 400-filmrol Ingebouwde flitser Compact formaat

3. Fujifilm Quicksnap Flash 27

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De snelle gebruiksvriendelijke wegwerpcamera met ingebouwde flits. Vanwege de ingebouwde flits is het eenvoudig om tijdens elke gelegenheid mooie foto’s te maken, ook bij weinig licht. Daarnaast kan de ingebouwde flits van de AgfaPhoto LeBox een afstand bereiken van 4 meter. De AgfaPhoto LeBox beschikt over een ISO 400 met 27 foto’s.

4. AgfaPhoto LeBox Flash Einwegcamera met Blitz - 27x Aufnahmen

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

2x wegwerp camera's met flitser. Per camera kun je 27 foto's maken. AgfaPhoto LeBox 400 wegwerp camera met ingebouwde flitser. De flitser heeft een bereik van 4 meter. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. De AgfaPhoto LeBox beschikt over een ISO 400 film met 27 foto’s. Leuk voor Bruiloften en feestjes.

5. 2x wegwerp cameras met flitser

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Fotocamera voor éénmalig gebruik voor maar liefst 27+12 foto's te maken met ingebouwde flitser. Verbluffende kleuren dankzij de Kodak 800 film.

6. Kodak Power Flash 27+12 Compact film camera Zwart, Geel

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Bruiloft/vrijgezellenfeest wegwerp cameras voor 27 kleurenfotos met flits. Wegwerpcamera met ingebouwde flitser. De flits heeft een bereik van 4 meter. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Materiaal: kunststof, karton. Aantal fotos: 27 kleurenfotos. Formaat camera: 2,7 x 11,5 x 5,8 cm. De gemaakte fotos kunt u laten ontwikkelen. Bruiloft/vrijgezellenfeest huwelijk/trouwerij fotografie. Leuk om uit te delen aan de gasten of om her en der in de feestzaal te plaatsen zodat iedereen fotos kan maken.

7. Bruiloft/huwelijk wegwerp camera met flitser en 27 kleuren fotos - Vrijgezellenfeest weggooi fototoestel

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Kodak Sport wegwerpcamera kun je 27 prachtige foto's maken. Deze camera is waterdicht, dus ideaal voor op vakantie. Je kunt er de mooiste onderwaterfoto's mee maken tot wel 15 meter diep. De Kodak Sport camera is schokbestendig door de rubberen behuizing, dus kan wel tegen een stootje. De lens is bestand tegen de zon en krassen. Doordat de camera maar beschikt over een paar knoppen is het erg eenvoudig te bedienen en stelt zichzelf scherp. Deze camera is erg handig voor op vakantie, tegens een stedentrip of voor een leuk feestje! Je zult ervaren dat de camera erg gebruiksvriendelijk is.

8. Kodak Sport Camera - wegwerpcamera

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

2x Wegwerp cameras met flitser en 27 kleuren fotos. Wegwerpcamera die onderwater te gebruik is. Materiaal: kunststof, karton. Aantal fotos: 27 kleurenfotos. Formaat camera: 2,7 x 11,5 x 5,8 cm. Waterdicht tot 3 meter diepte. De gemaakte fotos kunt u laten ontwikkelen. U ontvangt 2 cameras waarbij met ieder 27 fotos gemaakt kunnen worden. Afzwemmen/duiken fotografie. Festival/vakantiefotos ouderwetse camera.

9. 2x Wegwerp onderwater cameras voor 27 kleuren fotos - Vakantiefotos weggooi cameras - Duiken/zwemmen

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De snelle gebruiksvriendelijke wegwerpcamera met ingebouwde flits. Vanwege de ingebouwde flits is het eenvoudig om tijdens elke gelegenheid mooie foto’s te maken, ook bij weinig licht. Daarnaast kan de ingebouwde flits van de AgfaPhoto LeBox een afstand bereiken van 4 meter. De AgfaPhoto LeBox beschikt over een ISO 400 met 27 foto’s. Multipack bestaande uit 5 wegwerpcamera's.

10. AgfaPhoto LeBox 400 27 flits - Multipack (5x)

Laptop 1

Vergelijkbare producten aan Wegwerpcameras


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Wegwerpcameras er zijn namelijk 1108 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Wegwerpcamera kopen.

Beste koop maken