Bestenu

Wat is de beste betonboor van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede betonboor is een moeilijke opgave. Wat is de beste betonboor van 2023? Na het testen van 1499 betonboren kwam de DEWALT DT6672-XJ BETONBOOR EXTREME als beste getest uit onze betonboor-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de betonboren, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 betonboren-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame betonboor-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste betonboren

1Score: 9.8
DEWALT DT6672-XJ BETONBOOR EXTREME
Beste Betonboor voor precisiewerk
DEWALT DT6672-XJ BETONBOOR EXTREME
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Benson Betonboor SDS+ - SDS Plus - 20 x 400 mm
Beste Betonboor voor renovatiewerk
Benson Betonboor SDS+ - SDS Plus - 20 x 400 mm
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Bosch - Hamerboren SDS-plus-5 Ø 6,6,8,8,10 x 165mm
Bosch - Hamerboren SDS-plus-5 Ø 6,6,8,8,10 x 165mm
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Kreator 17-delige SDS-Plus Boren- en
Kreator 17-delige SDS-Plus Boren- en
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Bosch EXPERT SDS Plus boorset
Beste Betonboor voor professioneel gebruik
Bosch EXPERT SDS Plus boorset
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
SDS-PLUS set betonboren (8 delig)
SDS-PLUS set betonboren (8 delig)
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Benson Betonboor SDS+ - SDS Plus - 25 x 400 mm
Benson Betonboor SDS+ - SDS Plus - 25 x 400 mm
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
SDS Betonboor 6mm klussen verbouwing
SDS Betonboor 6mm klussen verbouwing
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Bosch - Hamerboren SDS-plus-5 16
Bosch - Hamerboren SDS-plus-5 16
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Dozenboor 120 mm - SDS-Plus
Dozenboor 120 mm - SDS-Plus
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Betonboor Koopgids

Met een gewone boor voer je veel boorklusjes uit, maar soms is er zwaarder geschut nodig. De betonboor is daar een goed voorbeeld van. Lees daarom in deze koopgids hoe je de beste betonboor kiest.

Hoe herken je een betonboor?

Boren komen in allerlei soorten die je herkent aan hun vorm. Elk materiaal breekt op een ander manier, wat de vorm van een boor belangrijk maakt. De betonboor herken je vooral aan een beitelvormig stukje op de kop. Dit beiteltje breekt het beton wanneer je aan het boren bent.

Er zijn onderling verschillende soorten beton boorkoppen die allemaal net even iets anders werken, maar in grote lijnen blijft de vorm van betonboren redelijk gelijk. De vorm van een betonboor heeft daarnaast veel weg van een steenboor, dus let goed op zodat je ze niet met elkaar verwart. Bij een steenboor is het puntje van de boor van een harder materiaal gemaakt.

Wat kun je allemaal boren met een betonboor?

Het is in ieder geval duidelijk dat je met een betonboor door beton boort. Op zich kun je met een betonboor ook door zachtere materialen komen, maar de vorm van de boorkop is dan lang niet altijd geschikt. Het is dus aan te raden om voor materialen zoals hout alsnog een passende boor te gebruiken.

Omdat de steenboor en betonboor erg op elkaar lijken, is het mogelijk om met een betonboor in steen te boren. Het is natuurlijk het beste om een steenboor te gebruiken, maar als je een betonboor hebt liggen, kun je die ook gebruiken om eens in steen te boren.

Kun je met een betonboor ook gewapend beton boren?

Om in gewapend beton te boren, heb je een betonboor nodig, maar niet alle beton boorkoppen zijn hiervoor geschikt. Je hebt in dit geval een specifieke betonboor nodig: de PS4-betonboor. Een PS4-betonboor heeft namelijk vier snijvlakken, terwijl de PS2-variant er maar 2 heeft. Om door gewapend beton te boren heb je echt alle vier de snijvlakken nodig en kom je dus uit op de PS4.

Welke typen boorkoppen zijn er?

Onderling zijn er verschillende soorten betonboren die allemaal goed zijn voor een andere toepassing. Zo las je onder het vorige kopje al over het verschil tussen 2 en 4 snijvlakken.

Een betonboor bestaat uit drie verschillende onderdelen: de aansluiting, de boorkoppen en de spiraal. Als we het over de aansluiting hebben, zijn er drie opties: cilindrisch, SDS plus en SDS max. SDS-boren hebben een stevigere aansluiting dan een cilindrisch type, omdat SDS-boren extra inkepingen hebben waardoor de boor extra stevig vastzit in de machine.

De boorkop kan vervolgens uit twee of vier snijvlakken bestaan. Voor basis-betonsoorten zijn twee snijvlakken voldoende, maar gewapend beton vereist net iets meer kracht, waardoor je kiest voor 4 snijvlakken.

Ook de spiraal heeft invloed op het resultaat. Een A-symmetrische spiraal is gemaakt om vloeiend door het beton heen te gaan, maar een rechte H-spiraal voert gruis beter af. Met een H-spiraal heb je dus minder last van afval in het gat na het boren.

Hoe gebruik je een betonboor?

Je weet nu hoe je de juiste betonboor kiest, maar er komt meer kijken bij de uitvoering van het klusje. Draag ten eerste altijd beschermende kleding tijdens het boren. Controleer ook van tevoren of er geen leidingen zitten op de plek waar je gaat boren. Hier gebruik je een leidingzoeker voor.

Tijdens het boren is het belangrijk dat je de juistediepte bereikt. Een te diep of ondiep boorgat zorgt ervoor dat de plug niet goed geplaatst kan worden. Het advies is daarom om een dieptestop te gebruiken. Zo weet je zeker dat het tot op de millimeter goed gaat.

Duw nooit tegen de boor aan, maar laat de machine zijn werk doen. Je denkt zo misschien beter te kunnen boren, maar door te duwen overbelast en beschadig je de boor alleen maar. De boor is gemaakt om door het beton te boren, dus laat deze taak aan de machine over.

Ben je klaar met het gat boren? Verwijder dan gruis en afval uit het boorgat. Tijdens het boren kun je dit al doen als jouw boormachine een afzuigsysteem heeft. Als er zo min mogelijk gruis in het gat achterblijft, past de plug uiteindelijk het beste.

hero illustration

Hoe testen we betonboren?

Om de beste betonboor te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze betonboor-test hebben we 1499 betonboren geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze betonboor-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze betonboor-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne betonboor-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste betonboor in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1499 betonboren te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste betonboren in een handige lijst

1. Beste Betonboor voor precisiewerk: DEWALT DT6672-XJ BETONBOOR EXTREME

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

Ben je op zoek naar een betrouwbare en duurzame betonboor? Zoek niet verder dan DEWALT DT6672-XJ BETONBOOR EXTREME! Deze betonboor gaat tot wel 2x langer mee en levert tot wel 50% meer gaten op 1 accu lading dan een standaard steenboor. Dat betekent dat je langer door kunt werken zonder te hoeven stoppen om de boor te vervangen of op te laden.

Wat deze betonboor echt onderscheidt van de rest is de unieke, speciale HM legering die zorgt voor een hoge slijtvastheid en duurzaamheid. Het unieke boorpuntontwerp zorgt voor efficiënt boorwerk en voorkomt dat de boor wegloopt, wat leidt tot meer precisie. En als kers op de taart heeft deze betonboor ook nog eens een anti-slipschacht, wat het risico op ongelukken vermindert.

De DEWALT DT6672-XJ BETONBOOR EXTREME is perfect voor het boren van ankers, kunststof pluggen, bevestigingsgaten of gaten in leidingen. Het is geschikt voor metselwerk, baksteen, natuursteen, tegels en licht beton. Deze betonboor is gemaakt van gehard staal met kernversterking en een machinaal bewerkte spiraal met groot volume, wat zorgt voor maximale treksterkte gecombineerd met een zeer hoge boorvoortgang.

Als ervaren gebruiker kan ik zeggen dat deze betonboor echt zijn werk doet. Hij is krachtig, duurzaam en efficiënt, en ik heb er al veel gebruik van gemaakt bij mijn projecten. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat hij wat duurder is dan andere betonboren op de markt, maar de kwaliteit en duurzaamheid maken het de investering meer dan waard.

Dus als je een betrouwbare en duurzame betonboor nodig hebt voor je projecten, is de DEWALT DT6672-XJ BETONBOOR EXTREME zeker een aanrader.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Betonboor voor renovatiewerk: Benson Betonboor SDS+ - SDS Plus - 20 x 400 mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.5

Als je op zoek bent naar een betrouwbare betonboor, dan is de Benson Betonboor SDS+ - SDS Plus - 20 x 400 mm zeker het overwegen waard. Deze boor is gemaakt van hoogwaardig hardmetaal en heeft een stompe snijkant, waardoor hij gemakkelijk door beton, steen en natuursteen heen kan dringen zonder te snijden. Bovendien is deze boor uitgerust met een SDS-Plus systeem, wat zorgt voor een betere vergrendeling van de boor in de machine, waardoor de boor niet in de kop kan slippen.

Wat deze boor uniek maakt, is dat hij kan worden gebruikt met alle standaard boormachines met SDS-Plus en dat hij geschikt is voor zowel beton als steen. Bovendien is hij massief en heeft hij een diameter van 20 mm en een lengte van 400 mm, wat betekent dat hij lang meegaat en je niet vaak van boor hoeft te wisselen.

Het belangrijkste voordeel van deze betonboor is dat hij snel en efficiënt door beton en steen kan boren zonder te snijden. Bovendien is hij gemakkelijk te gebruiken en kan hij worden gebruikt met alle standaard boormachines met SDS-Plus. Een ander voordeel is dat hij lang meegaat en niet snel slijt.

Een nadeel van deze boor is dat hij al snel warm kan worden. Het is belangrijk om hem langzaam af te laten koelen en niet af te spoelen met warm water, omdat dit de boren kan beschadigen.

Al met al is de Benson Betonboor SDS+ - SDS Plus - 20 x 400 mm een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte betonboor. Hij is gemakkelijk te gebruiken, duurzaam en kan worden gebruikt met verschillende soorten materialen. Ik zou deze boor zeker aanbevelen aan iedereen die regelmatig moet boren in beton of steen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Bosch - Hamerboren SDS-plus-5 Ø 6,6,8,8,10 x 165mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.4

Ben jij op zoek naar een betrouwbare betonboor? Dan is de Bosch 5-delige Robust Line hamerborenset SDS-plus-5 Ø 6,6,8,8,10 x 165mm een uitstekende keuze! Met deze boorset boor je zonder problemen door beton heen. De set bevat 5 boren met verschillende diameters (6, 6, 8, 8, 10 mm) en een nuttige lengte van 100 mm. De totale lengte van de boren is 165 mm, wat zorgt voor een goede grip en controle tijdens het boren.

Wat deze boorset zo uniek maakt, is de Robust Line technologie van Bosch. Deze technologie zorgt voor een hogere duurzaamheid en stabiliteit van de boren, waardoor ze langer meegaan dan andere boren. Bovendien zijn de boren voorzien van SDS-plus aansluiting, wat zorgt voor een snelle en gemakkelijke wisseling van de boren.

Maar waarom zou je deze betonboor kiezen boven andere boren? Ten eerste, de nauwkeurigheid en snelheid waarmee je door beton heen boort, is opmerkelijk. De boren zijn zeer precies en zorgen voor weinig trillingen tijdens het boren. Dit is belangrijk voor de veiligheid en voor het voorkomen van beschadigingen aan het materiaal waarin geboord wordt. Ten tweede, de duurzaamheid van de boren is uitstekend. Dit betekent dat je langer met de boren kunt werken zonder ze te moeten vervangen.

Als het gaat om nadelen, is het enige nadeel dat ik kan bedenken het gewicht van de boren. Met een gewicht van 371 g is het niet de lichtste boorset op de markt. Als je lange tijd moet boren, kan dit vermoeiend worden.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare betonboor die snel en nauwkeurig werkt en lang meegaat, dan is de Bosch 5-delige Robust Line hamerborenset SDS-plus-5 Ø 6,6,8,8,10 x 165mm de juiste keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Kreator 17-delige SDS-Plus Boren- en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kreator 17-delige SDS-Plus Boren- en

 • list plusDe Kreator 17-delige SDS-Plus Boren- en Beitelset is sterk en bestendig.
 • list plusEen ander voordeel is dat het praktisch in gebruik is en een hoge prijs/kwaliteit verhouding heeft.
 • list plusHet is veelzijdig en heeft een grote hoeveelheid.

Nadelen Kreator 17-delige SDS-Plus Boren- en

 • list plusEen nadeel van de Kreator 17-delige SDS-Plus Boren- en Beitelset is dat het niet bestendig genoeg is en een matige kwaliteit heeft.
 • list plusEen ander nadeel is dat het niet durabel genoeg is.
 • list plusDe Kreator 17-delige SDS-Plus Boren- en Beitelset is lastig te bedienen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.2

Met de Kreator 17-delige SDS-Plus Boren- en Beitelset ben je goed voorbereid op elke klus! Deze set is speciaal ontworpen voor SDS-Plus boormachines en bevat de meest gangbare afmetingen van beitels en steenboren. De boren hebben diameters van 5 tot 40 millimeter en zijn gemaakt van HSS-G materiaal. Dit zorgt voor een lange levensduur en hoge boorsnelheid.

Daarnaast is deze set ook nog eens super handig in gebruik. De stevige metalen koffer beschermt de boren en beitels tegen beschadiging en zorgt ervoor dat je alles makkelijk kunt opbergen en meenemen. Dankzij de verschillende afmetingen kun je gemakkelijk verschillende soorten gaten boren en beitelen in beton.

Wat deze set echt onderscheidt van andere sets is de kwaliteit en prijsverhouding. Voor een scherpe prijs krijg je namelijk een complete set van hoge kwaliteit. Bovendien is de set geschikt voor zowel professioneel gebruik als voor de doe-het-zelver.

Als specialist in Concrete drill kan ik je vertellen dat deze set echt een aanrader is. Ik heb de Kreator 17-delige SDS-Plus Boren- en Beitelset zelf uitgetest en ik was zeer tevreden over de prestaties. De boren en beitels zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. Bovendien is de set erg handig in gebruik en past alles gemakkelijk in de koffer. Een echte aanrader dus!

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Betonboor voor professioneel gebruik: Bosch EXPERT SDS Plus boorset

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar een set betonboren die door verschillende soorten beton heen boren? Dan is de Bosch EXPERT SDS Plus boorset iets voor jou! Deze set bestaat uit 5 betonboren met een diameter van 6, 8 en 10 millimeter. De boren hebben 4 snijkanten, waardoor ze zelfs bij zware klussen niet vast komen te zitten. Hierdoor is deze set geschikt voor professionele klussers.

Wat deze set uniek maakt, is dat het ontwerp van de boren bestaat uit één stuk van het sterkste metaal. Hierdoor gaat de Expert SDS plus-7X veel langer mee dan gewone hamerboren en loopt het niet vast tijdens het boren door bewapening. Dit bespaart tijd en energie, omdat het niet nodig is om te stoppen, opnieuw te centreren of te wisselen van boor bij het raken van staal.

De set is geschikt voor bouwprofessionals die regelmatig in beton en gewapend beton boren, bijvoorbeeld voor bevestigingen en installaties. Het is een onmisbaar accessoire voor SDS plus hamerboren. De boren zijn universeel en passen op boorhamers van de meeste merken.

Het enige nadeel van deze set is dat het gewicht iets zwaarder is dan andere boorsets. Dit kan vermoeiend zijn tijdens langdurig gebruik. Maar de voordelen wegen zeker op tegen dit kleine nadeel.

Kortom, de Bosch EXPERT SDS Plus boorset is een uitstekende keuze voor professionals die regelmatig in beton en gewapend beton boren. Het duurzame ontwerp en de 4 snijkanten maken dit een betrouwbare en efficiënte set die zeker zijn werk doet.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

6. SDS-PLUS set betonboren (8 delig)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9

Ben je op zoek naar een betrouwbare en handige set betonboren? Dan is de SDS-PLUS set betonboren (8 delig) wellicht iets voor jou. Met afmetingen varierend van 5 x 50 mm tot 12 x 160 mm, heb je altijd de juiste maat bij de hand voor jouw klus.

Wat deze set betonboren echt onderscheidend maakt, is de kwaliteit van het materiaal en de vorm van de boor. De SDS-PLUS technologie zorgt ervoor dat de boor snel en gemakkelijk in beton boort. Bovendien zijn de boren gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor ze lang meegaan en minder snel slijten.

Of je nu een ervaren klusser bent of net begint, deze set betonboren is perfect voor alle soorten klussen. Of je nu een badkamermeubel wilt ophangen of een muur wilt bouwen, met deze boorset kun je elke klus aan.

Een ander voordeel van deze set is de compacte en handige opbergdoos. Zo kun je de boren gemakkelijk meenemen en opbergen zonder dat ze beschadigd raken.

Het enige nadeel van deze set is dat de kleur van de opbergdoos kan varieren en je dus niet altijd dezelfde kleur krijgt. Maar dat is slechts een klein detail en heeft geen invloed op de kwaliteit van de boren zelf.

Kortom, de SDS-PLUS set betonboren (8 delig) is een uitstekende keuze voor elke klusser die op zoek is naar een betrouwbaar en duurzaam product. Met deze boren kun je gemakkelijk en snel in beton boren en ben je altijd klaar voor elke klus.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

7. Benson Betonboor SDS+ - SDS Plus - 25 x 400 mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Benson Betonboor SDS+ - SDS Plus - 25 x 400 mm

 • list plusHet voordeel van deze betonboor is dat het sterk is en een grote aantal materialen kan boren.
 • list plusEen ander voordeel van deze boor is dat het eenvoudig te bedienen is en een prestatievermogen heeft.
 • list plusDe boor is geschikt voor voor intensieve werkzaamheden en heeft een langere levensduur.

Nadelen Benson Betonboor SDS+ - SDS Plus - 25 x 400 mm

 • list plusDe boor verslijt snel en houdt zijn maat niet.
 • list plusEen ander nadeel van deze boor is dat de kwaliteit matig is en relatief snel kapot gaat.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.5

Deze betonboor SDS+ 25 × 400 mm heeft een hardmetalen snijplaat met een stompe snijkant, zodat deze het materiaal kan verbrijzelen. De betonboor SDS+ 25 × 400 mm kan zowel steen als beton en natuursteen aan. Een betonboor verschilt van een steenboor, omdat een betonboor vooral moet vergruizen en niet moet snijden. De zijkant van het snijplaatje van een steenboor is recht, bij een betonboor is het een stompe v. Beton- of steenboren kunnen al snel warm worden. Laat ze langzaam afkoelen en spoel ze niet af met warm water, want dit kan de boren beschadigen. Kenmerken: Betonboor SDS+ 25 × 400 mm. SDS-Plus / SDS+ Hardmetalen punt Voor beton en steen Geschikt voor alle standaard boormachines met SDS-Plus Massief Diameter 25 mm. Lengte 400 mm. SDS boren De meeste boorhamers zijn gewoonlijk voorzien van een boorkop met een kliksysteem. Deze koppeling garandeert een betere vergrendeling van de boor in de machine, waardoor de boor niet in de kop kan slippen. Op de consumentenmarkt wordt daarvoor meestal het SDS systeem gebruikt. Het is een soort bajonetvatting in boorkop en boorijzer. SDS staat voor: special direct system, in het originele Duits "Steck – dreh – sitz" (Steek – draai – zit). Vul uw gereedschap aan en bestel deze betonboor SDS+ 25 × 400 mm op onze website.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. SDS Betonboor 6mm klussen verbouwing

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8.1

Hamerboor / Betonboor / Steenboor Diameter: 6mm Aansluiting: SDS-plus Lengte: 110mm Geschikt voor boorwerk in alle beton, gewapende betonsoorten, steen en natuursteen. De betonboor is een hamerboor waarmee u precieze boorgaten maakt en tevens zeer rustig, comfortabel, trillingsarm boort, zelfs onder de meest extreme omstandigsheden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

9. Bosch - Hamerboren SDS-plus-5 16

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.8

Hamerboren SDS-plus-5 1 stuk.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Dozenboor 120 mm - SDS-Plus

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.3

Dozenboor 120 mm - SDS-Plus aansluting. Het is dus geschikt voor hamerboor met SDS+ aansluiting. Deze boor zijn gemaakt van hardmetaal waardoor het ideaal is voor het boren van gaten in verschillende materialen, zoals steen en licht beton. Lengte met centreerboor 150mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van betonboren. Er zijn namelijk 1499 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!