Wat is de beste automatische kattenbak van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het aanschaffen van een goede automatische kattenbak is een lastige uitdaging. Wat is de beste automatische kattenbak van 2023? Na het onderzoeken van 64 automatische kattenbakken kwam de Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs als beste uit onze automatische kattenbak-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de automatische kattenbakken, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 automatische kattenbakken-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige automatische kattenbak-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste automatische kattenbakken

1Score: 9.9
Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs
Beste koop
Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L zwart - taupe
Beste Automatische kattenbak voor kieskeurige katten
Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L zwart - taupe
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Velaryon Zelfreinigende kattenbak Incl. 150 wit
Velaryon Zelfreinigende kattenbak Incl. 150 wit
Velaryon
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Zedar Automatische Kattenbak Zelfreinigende Kattenbak wit
Zedar Automatische Kattenbak Zelfreinigende Kattenbak wit
Zedar
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Zelfreinigende Kattenbak Automatische kattenbak Kattenbak elegant grijs
Zelfreinigende Kattenbak Automatische kattenbak Kattenbak elegant g...
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Zelfreinigende Kattenbak XXL 65L Automatisch wit
Zelfreinigende Kattenbak XXL 65L Automatisch wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Petsy Ways Zelfreinigende Kattenbak Automatische
Petsy Ways Zelfreinigende Kattenbak Automatische
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
DER VIERBEINER ® XXL Kattenbak
DER VIERBEINER ® XXL Kattenbak
DER VIERBEINER
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L blauw
Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L blauw
Omega Paw
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Automatische Kattenbak Kattenbak Zelfreinigend Lade wit/grijs
Beste Automatische kattenbak voor kleine ruimtes
Automatische Kattenbak Kattenbak Zelfreinigend Lade wit/grijs
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Automatische Kattenbak Koopgids

Wil je dat je kat zijn of haar behoeften kan doen zonder dat je voortdurend de kattenboek hoeft schoon te maken? Kies dan de beste automatische kattenbak! Lees snel verder in de koopgids.

Voordelen van een automatische kattenbak

Een automatische kattenbak biedt verschillende voordelen ten opzichte van een gewone kattenbak. Ten eerste is het een stuk hygiënischer omdat het vuil automatisch wordt verwijderd. Hierdoor hoef je minder vaak de kattenbak schoon te maken en is er minder kans op geurhinder. 

Daarnaast is het ook handig als je bijvoorbeeld vaak van huis bent, omdat je niet altijd thuis hoeft te zijn om de kattenbak te verschonen. Ook kan het zijn dat je kat bepaalde geuren niet prettig vindt, waardoor hij of zij liever een automatische kattenbak gebruikt.

Op welke specificaties moet je letten?

Bij het kiezen van een automatische kattenbak zijn er enkele belangrijke specificaties waar je op moet letten. Een belangrijke factor is de grootte van de kattenbak en of deze groot genoeg is voor jouw kat. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de reinigingscyclus van de kattenbak. 

Sommige modellen hebben bijvoorbeeld een automatische reiniging die na elke keer dat je kat de bak gebruikt, wordt uitgevoerd. Andere modellen hebben een handmatige reiniging die je zelf moet doen. Het is ook belangrijk om te kijken naar het soort kattenbakvulling dat gebruikt kan worden, omdat sommige automatische kattenbakken beperkt zijn in het type vulling dat ze kunnen verwerken. 

Tot slot moet je ook rekening houden met het geluid dat de kattenbak maakt tijdens het reinigen en de beschikbaarheid van vervangingsonderdelen.

Schoonhouden

Automatische kattenbakken zijn over het algemeen makkelijker schoon te maken en te onderhouden dan gewone kattenbakken. De meeste automatische kattenbakken hebben bijvoorbeeld een systeem dat de ontlasting automatisch verwijdert en sommige modellen hebben zelfs een zelfreinigende functie. 

Hierdoor hoef je minder vaak handmatig schoon te maken en blijft de kattenbak langer fris. Het is echter wel belangrijk om regelmatig de opvangbak te legen en de kattenbakvulling bij te vullen om de hygiëne van de kattenbak te behouden.

Zijn de bakken geschikt voor alle katten?

Ja, over het algemeen zijn automatische kattenbakken geschikt voor alle soorten katten, ongeacht hun grootte of ras. Het is echter wel belangrijk om rekening te houden met de grootte van de kattenbak en de toegankelijkheid ervan voor je kat. 

Sommige katten hebben bijvoorbeeld meer ruimte nodig om zich te draaien en te bewegen in de kattenbak, terwijl andere katten zich juist prettiger voelen in een kleinere ruimte. Zorg er daarom voor dat je de juiste maat kattenbak kiest voor je kat en dat deze gemakkelijk toegankelijk is. 

Daarnaast is het ook belangrijk om de kattenbak regelmatig schoon te maken, zodat je kat altijd in een schone en hygiënische omgeving kan plassen en poepen.

hero illustration

Hoe testen we automatische kattenbakken?

Om de beste automatische kattenbak te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze automatische kattenbak-test hebben we 64 automatische kattenbakken geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze automatische kattenbak-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze automatische kattenbak-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne automatische kattenbak-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte automatische kattenbak in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 64 automatische kattenbakken te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste automatische kattenbakken in een oogopslag

1. Beste koop: Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs

 • list plusDeze kattenbak is duurzaam.
 • list plusEen ander voordeel is dat het ideaal is voor huisdieren die snel leren, zoals katten.
 • list plusEen ander voordeel is dat het kantelen voor het schoonmaken goed werkt en dat het veilig is voor huisdieren.

Nadelen Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs

 • list plusKatten werpen soms de kattenbakvulling naar buiten.
 • list plusEen ander nadeel is dat er geen luik aanwezig is.
 • list plusEen laatste nadeel is dat alleen klontvormend grint geschikt is voor deze kattenbak.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

De Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs is een must-have voor iedereen met een kat! De kattenbak is volledig demonteerbaar en makkelijk schoon te maken. Met een lade die eenvoudig te legen is in de vuilnisbak, is het schoonmaken van de kattenbak een fluitje van een cent. Bovendien is de kattenbak gemaakt van duurzaam stevig kunststof, waardoor hij jarenlang meegaat. Maar het beste van alles is dat de kattenbak zelfreinigend is. Door de kattenbak op zijn rechterkant te rollen en weer terug te zetten, worden de uitwerpselen en urine klonten uit het schone grit gehaald en in de opvanglade geplaatst. Dit is niet alleen makkelijk en snel, maar ook veel hygiënischer. Om het beste resultaat te krijgen, raden we aan om een STERK klontvormende kattenbakvulling met een hoog absorptie vermogen te gebruiken. Wij adviseren Golden Grey Master of de Golden Odour. Kortom, de Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs is een geweldige keuze voor iedereen met een kat. Het is eenvoudig te gebruiken, duurzaam en zelfreinigend. Wat wil je nog meer?

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Automatische kattenbak voor kieskeurige katten: Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L zwart - taupe

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L zwart - taupe

 • list plusDeze zelfreinigende kattenbak is gemakkelijk te gebruiken en in elkaar te zetten, waardoor het weinig tijd kost om het schoon te houden.
 • list plusHet ontwerp van de kattenbak is ruim en duurzaam, waardoor het geschikt is voor grote katten en langdurig gebruik.
 • list plusDe snelle levering en goede service zorgen voor een positieve gebruikerservaring.

Nadelen Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L zwart - taupe

 • list plusDe kattenbak is alleen geschikt voor klontvormend grint, wat beperkend kan zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusEr is geen kleurkeuze beschikbaar, wat voor sommige gebruikers een belangrijke factor kan zijn bij het kiezen van een kattenbak.
 • list plusHet binnenschot kan snel kapot gaan, wat de duurzaamheid van de kattenbak kan beïnvloeden.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.7

Ben je het zat om dagelijks de kattenbak schoon te maken? Dan is de Omega Paw zelfreinigende kattenbak de ideale oplossing! Door simpelweg de kattenbak te kantelen, worden de uitwerpselen en urineklonten in de lade opgevangen en kun je ze makkelijk weggooien. Dit maakt het reinigen van de kattenbak snel en hygiënisch, zonder dat je veel contact hebt met het vuil.

De Omega Paw kattenbak is geschikt voor katers, grote katten en huishoudens met meerdere katten. De afmetingen van L56xB50xH50cm geven voldoende ruimte voor de katten om zich te bewegen en hun behoefte te doen. De instaphoogte van 16cm is laag genoeg voor kittens en oude katten, maar hoog genoeg om te voorkomen dat er kattenbakvulling uitvalt.

Om het beste resultaat te behalen, raden wij kattenbakvullingen met een hoog absorptievermogen aan, zoals de Golden Grey Master of de Golden Odour kattenbakvulling met 380% absorptievermogen. Dit zorgt voor stevige klontvorming, minder stofvorming, droge kattenpootjes en minder nare geurtjes in huis.

Wat deze kattenbak uniek maakt, is dat het geen stroom of filters nodig heeft. Hierdoor bespaar je op energiekosten en hoef je geen rekening te houden met vervangingskosten van filters. Bovendien is het ontwerp van de kattenbak zeer gebruiksvriendelijk en gaat het lang mee.

Als specialist in automatische kattenbakken kan ik zeggen dat de Omega Paw kattenbak een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar gemak en hygiëne bij het schoonmaken van de kattenbak. Het enige nadeel is dat de kattenbakvulling niet te nat mag zijn, anders werkt het zelfreinigende mechanisme niet goed.

Al met al is de Omega Paw zelfreinigende kattenbak een slimme investering voor kattenbezitters die willen profiteren van het gemak van een automatische kattenbak zonder de extra kosten en het gedoe van stroom en filters. Jouw kat zal er zeker van houden!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

3. Velaryon Zelfreinigende kattenbak Incl. 150 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

Bespaar Tijd en Frustratie met de Zelfreinigende Kattenbak van Velaryon! Ervaart u vaak de last van de kattenbak verschonen of heeft u gewoonweg geen tijd voor deze klus? Ontdek de ultieme oplossing met de zelfreinigende kattenbak van Velaryon! Deze geavanceerde, volledig geautomatiseerde kattenbak, te bedienen via onze handige app, geeft u niet alleen kostbare tijd terug, maar verwijdert ook alle zorgen over nare geurtjes. Kies voor comfort en luxe met Velaryon! Ontdek nu zelf waarom zoveel mensen gebruik maken van de automatische kattenbak van Velaryon:   Voordelen van de automatische kattenbak: Bediening op afstand via de app Nooit meer vervelende geurtjes in huis Bespaart u tijd en kosten aan kattengrind Opvangreservoir voor 14 dagen ontlasting Verlaagde instapdrempel voor kleinere katten Ionische deodisator voor extra frisheid Inclusief weegschaal voor de veiligheid van uw huisdier   De zelfreinigende kattenbak voorkomt vervelende geurtjes Als u de kattenbak niet regelmatig verschoont krijgt u uiteraard last van vervelende geurtjes. Gelukkig neemt de automatische kattenbak de taak van u uit handen. Het opvangreservoir is goed voor 14 dagen ontlasting en vervelende geurtjes worden voorkomen door de ionische deodisator. Na 14 dagen vervangt u de afvalzak voor een nieuw exemplaar. De automatische kattenbak wordt geleverd inclusief 10 rollen afvalzakken zodat u voldoende heeft voor ruim 7 maanden.   Automatische beveiliging voor de veiligheid van uw kat De veiligheid van uw kat staat natuurlijk op de eerste plek. Vandaar dat er in de zelfreinigende kattenbak een weegschaal zit. Deze detecteert direct wanneer uw kat in de kattenbak stapt. De kattenbak zal direct stoppen met draaien als deze aan het verschonen is. Op deze manier wordt de veiligheid van uw kat altijd gewaarborgd. Hiernaast heeft de kattenbak ook een lagere instapdrempel wat beter is voor het ruggenwervel van uw kat. Vooral kleinere kattenras hebben hier enorm baat bij.   Inhoud verpakking 1x Velaryon zelfreinigende Kattenbak 10x afvalzak rollen (150 zakken) 1x Adapter 1x Gebruiksaanwijzing   100% Tevredenheidsgarantie Wij staan achter de kwaliteit van ons product en zullen daarom ook een 100% tevredenheidsgarantie aanbieden! Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur ons dan direct een berichtje en we zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Zedar Automatische Kattenbak Zelfreinigende Kattenbak wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.8

Hoewel we allemaal dol zijn op onze katten, is de kattenbak schoonmaken niet de leukste klus. Met de Zedar K900 automatische kattenbak is dit verleden tijd! Met zijn geavanceerde zelfreinigingssysteem, dat gebruikmaakt van de nieuwste technologieën, hoef je je nooit meer zorgen te maken over het schoonmaken van de kattenbak. Zeg vaarwel tegen vervelende geuren, de Zedar zorgt voor een frisse en geurvrije omgeving. Zelfreinigend De Zedar K900 is een automatische kattenbak die gebruikmaakt van de nieuwste technologieën om het schoonmaken van de kattenbak moeiteloos en hygiënisch te maken. Het geavanceerde detectiesysteem van de kattenbak zorgt ervoor dat hij automatisch detecteert wanneer je kat de bak heeft gebruikt. Zodra je kat de bak verlaat, treedt het intelligente reinigingsmechanisme in werking en begint het met het verwijderen van de uitwerpselen en klonten. Dit betekent dat je nooit meer handmatig hoeft te scheppen en je kattenbak altijd schoon en fris blijft. Het enige wat je hoeft te doen, is één keer per week het opvangzakje vervangen, waardoor het hele schoonmaakproces een fluitje van een cent wordt. Met de Zedar K900 kun je voorgoed afscheid nemen van de vervelende klusjes die gepaard gaan met het schoonmaken van de kattenbak. De voordelen van de Zedar automatische kattenbak: • Reinigt automatisch nadat jouw kat de bak heeft gebruikt • Verwijderd bacteriën en nare geurtjes • Geschikt voor katten van alle formaten • Stil in gebruik, minder dan 35 decibel • Makkelijk te verbinden met de gratis app Duurzaam Met de Zedar K900 nemen we een stap richting een duurzamere toekomst, waarin slimme oplossingen voor huisdierenverzorging centraal staan. Door gebruiksgemak, comfort voor katten en milieubewustzijn te combineren, belooft de Zedar K900 niet alleen te voorzien in de behoeften van huisdieren en eigenaren, maar ook een positieve impact te hebben op ons ecosysteem door afvalvermindering te bevorderen. Waar traditionele methoden vragen om het volledig verversen en schoonmaken van de kattenbak om geuren en hygiëne te behouden, maakt de Zedar K900 gebruik van geavanceerde zeef- en schraapmechanismen. Hierdoor wordt de kattenbakvulling gereinigd en worden klonten en afval verwijderd, terwijl de schone, ongebruikte vulling behouden blijft voor verdere gebruik. Gezonde luchtkwaliteit Naast het gemak van het zelfreinigende systeem biedt de Zedar K900 nog tal van andere voordelen. Zo zorgt het apparaat ervoor dat bacteriën en nare geurtjes effectief worden verwijderd, waardoor je altijd kunt genieten van een frisse en geurvrije omgeving. Dit is niet alleen aangenaam voor jou als eigenaar, maar ook voor je kat, die een schone en hygiënische omgeving verdient. Gemakkelijk schoon te houden Het strakke en moderne design van de Zedar K900 automatische kattenbak is niet alleen aantrekkelijk, maar het heeft ook praktische voordelen die het schoonmaken en onderhouden van de kattenbak vereenvoudigen. Het gladde oppervlak van de buitenkant maakt het gemakkelijk om eventuele vlekken of vuil weg te vegen met een vochtige doek. Hierdoor behoudt de kattenbak altijd zijn frisse uitstraling. Door het gebruik van een uitneembare bak wordt het ook mogelijk om de kattenbak grondig schoon te maken. Je kunt de bak eenvoudig afspoelen met water en mild reinigingsmiddel om eventuele restanten te verwijderen. Hierdoor blijft de kattenbak altijd hygiënisch en vrij van bacteriën. Bovendien zorgt het gebruik van vervangbare opvangzakjes ervoor dat je geen direct contact hebt met de uitwerpselen van je kat. Dit draagt bij aan een hygiënische en geurvrije ervaring tijdens het onderhoud van de kattenbak. APP Naast de eenvoudige en handige bediening met het LCD scherm, kan je de kattenbak verbinden met de gratis app. Je kunt eenvoudig instellingen aanpassen en het reinigingsschema personaliseren. Dankzij de app hoef je niet langer alles dagelijks te controleren of handmatig in te stellen. Je kunt eenvoudig instellen dat je een melding wilt ontvangen wanneer de kattenbak is gereinigd, zodat je altijd op de hoogte bent van de frisse en schone omgeving die de Zedar K900 voor je kat biedt. Bovendien krijg je ook een melding wanneer het tijd is om het kattenbakvulling bij te vullen. Dit voorkomt dat je dit essentiële onderdeel vergeet en zorgt ervoor dat de kattenbak altijd gevuld is voor het comfort van je kat.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Zelfreinigende Kattenbak Automatische kattenbak Kattenbak elegant grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.5

Ben jij ook zo klaar met het dagelijkse schoonmaakritueel van de kattenbak? Dan is de Zelfreinigende Kattenbak Automatische kattenbak Kattenbak elegant grijs jouw redding in nood! De kattenbak is niet alleen zelfreinigend (wat een uitvinding!), maar ook nog eens heel makkelijk in elkaar te zetten. De bijgeleverde schep en foam filter maken het schoonmaken nog makkelijker en sneller.

Wat deze kattenbak echt onderscheidt van andere kattenbakken is de gezonde en schone leefomgeving die hij creëert voor jouw kat. Met de automatische reiniging hoef je je geen zorgen meer te maken over de omgeving van jouw kat. En dat niet alleen, jouw kat zal ook in een gezonde en schone omgeving leven, wat zijn of haar gezondheid bevordert.

Met ruime ervaring in de kattenbakken branche, staat kwaliteit hoog in het vaandel bij dit product. De kattenbak is gemaakt van stevig plastic en heeft een elegante grijze kleur, wat hem ook nog eens een mooie toevoeging maakt aan jouw interieur.

Maar wat zijn dan de nadelen? Helaas is deze kattenbak niet geschikt voor honden. Maar dat is dan ook echt het enige nadeel dat we kunnen bedenken.

Al met al kunnen we concluderen dat de Zelfreinigende Kattenbak Automatische kattenbak Kattenbak elegant grijs een fantastische uitvinding is. Het bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt ook nog eens voor een schone en gezonde leefomgeving voor jouw kat. Een absolute aanrader voor iedere kattenliefhebber!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

6. Zelfreinigende Kattenbak XXL 65L Automatisch wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.6

Heeft u genoeg van het vervelende en tijdrovende proces van het schoonmaken van de kattenbak of wordt u gestoord door de onaangename geurtjes die het oplevert? Onze automatische kattenbak is hier om jouw leven makkelijker te maken terwijl jouw kat gezonder wordt. Een conventionele kattenbak moet je elke dag verschonen, terwijl veel resten aangekoekt blijven. Een automatische kattenbak is de perfecte oplossing: Verwijdert 99,8% van de onaangename geuren Bevordert de hygiëne van de kat Werkt mee aan een betere gezondheid door ionische hygiëne Houdt de stoelgang bij Monitor het gewicht van je kat App Tijd en geld besparend Extra 1 rol vuilniszakken (15 stuks) Ionische hygiëne De zelfreinigende kattenbak beschikt over een dubbel ontgeurings-systeem, waardoor het 99,8 procent van de onaangename geurtjes elimineert. Het maakt gebruik van een ionisch ontgeuringssysteem dat zonder omkijk zijn werk doet en daarnaast natuurlijk veilig en onschadelijk is. Daarnaast beschikt de toilet verzamelbak over een automatische klapdeur die automatisch jouw kat herkent. Zo sluit de kattenbak zichzelf om alle overgebleven geurtjes binnen te houden. Méér dan alleen de beste hygiëne voor je kat De kattenbak zorgt voor een ontzettend schone plek voor de behoeftes van je kat, maar dat is niet het belangrijkste. Omdat de kattenbak altijd schoon blijft loopt jouw kat geen risico op de volgende ziektes en bacteria: Kattekrabziekte, Salmonella, Overmatige blootstelling aan ammoniak en rondwormen. Informatie on the go Een automatische kattenbak is ontzettend handig, maar niets is beter dan het waar en wanneer je ook wilt te kunnen bedienen met een mobiele app. Je kunt de werkmodus zelf instellen en de activiteit van jouw kat in real-time monitoren. De app bevat: Instellen werkmodus Toilettijd Toilet frequentie Gewicht van de kat Tweede generatie technologie Het anti-aanbak-bodem-ontwerp zorgt voor een efficiënte doorvoer van het dekkingsgebied en de dikte van de kattenbakvulling, en voorkomt een kleverige bodem door dunne kattenbakvulling. Het wordt aanbevolen om het strooisel een diameter van 2,5 mm en een lengte van maximaal 15 mm te gebruiken met voldoende gewicht. Specificaties: Ingangshoogte: 24,5 / 15cm Geschikt voor: Alle kattenbakvullingen Capabiliteit app: 2G, 3G, 4G, WiFi-verbinding Infraroodsensor veiligheidssysteem Inhoud afvalbak: 9L Geschikt voor: Katten vanaf 1kg De Zelfreinigende Kattenbak XXL is dus de ultieme optie voor een automatische kattenbak, het zorgt voor minder rommel, minder tijdsverspilling, terwijl het de gezondheid van de kat bevordert. Kies voor tijdefficiënt de kattenbak schoon houden, terwijl je er ook nog voor zorgt dat jouw kat gezonder wordt en gezond blijft. Honderden katten genieten al van alle voordelen die ons product biedt! Bestel de Zelfreinigende Kattenbak XXL nu en geniet binnen een paar dagen al van een hygiënischere kat en aangenamer ruikend huis. 100% Niet goed, geld terug garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

7. Petsy Ways Zelfreinigende Kattenbak Automatische

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.1

Ben jij ook zo klaar met het verschonen van de kattenbak? Dan is de Petsy Ways Zelfreinigende Kattenbak Automatische de oplossing voor jou! Deze kattenbak is volledig automatisch en bedienbaar via een app op je telefoon. Zo hoef je nooit meer te denken aan het verschonen van de kattenbak en heb je geen last meer van vervelende geurtjes in huis. De kattenbak heeft een opvangreservoir voor maar liefst 14 dagen ontlasting en wordt geleverd met 15 afvalzakken. En als je kat in de bak stapt, stopt de kattenbak direct met draaien dankzij de ingebouwde weegschaal voor de veiligheid van je huisdier.

Wat deze kattenbak uniek maakt, is de ionische deodisator die ervoor zorgt dat vervelende geurtjes voorkomen worden. Hierdoor hoef je geen speciale kattenbakvulling meer te kopen en bespaar je tijd en kosten. De lagere instapdrempel is ook een pluspunt, vooral voor kleinere kattenrassen die moeite hebben met hogere drempels.

Het enige nadeel is dat de kattenbak vrij groot is en niet geschikt is voor kleine ruimtes. Daarnaast is het aan te raden om de kattenbak regelmatig schoon te maken, ook al hoeft dit slechts om de 14 dagen.

Al met al is de Petsy Ways Zelfreinigende Kattenbak Automatische een geweldige investering voor kattenliefhebbers die willen besparen op tijd en kosten en geen last meer willen hebben van vervelende geurtjes in huis. Pluspunt: je kat zal ook dol zijn op de frisse en schone kattenbak!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

8. DER VIERBEINER ® XXL Kattenbak

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.7

Ontdek het ultieme gemak en comfort met de zelfreinigende, automatische DER VIERBEINER® slimme kattenbak - de nieuwste 2023 versie. Speciaal ontworpen voor meerdere katten en uitgerust met geavanceerde technologie, is deze kattenbak een gamechanger voor zowel jou als je katten. Vergeet het gedoe van dagelijkse kattenbak schoonmaak en geniet van een schone en hygiënische omgeving voor je geliefde huisdieren. Met de innovatieve zelfreinigende functie biedt deze kattenbak een stressvrije ervaring voor zowel kattenbezitters als hun harige metgezellen. Het geautomatiseerde reinigingssysteem detecteert en verwijdert automatisch vuil en klonten, waardoor je tijd en moeite bespaart. Dit betekent dat je niet langer elke dag handmatig de kattenbak hoeft schoon te maken, en in plaats daarvan meer quality time kunt doorbrengen met je katten. Een van de opvallende kenmerken van de DER VIERBEINER® kattenbak is het ruime XXL-formaat. Deze kattenbak is speciaal ontworpen om meerdere katten te huisvesten, waarbij rekening is gehouden met hun behoefte aan bewegingsvrijheid en comfort. Dankzij het royale formaat kunnen zelfs de grootste katten zich vrijelijk in de kattenbak bewegen en hun behoeften doen zonder beperkingen. Geen gedoe meer met krappe ruimtes waar je katten zich ongemakkelijk in voelen! Bied je katten een ruime en comfortabele omgeving waarin ze zich volledig kunnen ontspannen. Duurzaamheid en kwaliteit zijn essentiële aspecten van de DER VIERBEINER® kattenbak. Bij de constructie van deze kattenbak is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en lang meegaan. We begrijpen dat katteneigenaren behoefte hebben aan een duurzaam product dat tegen een stootje kan. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de kattenbak bestand is tegen de klauwen en het spel van actieve katten, en toch zijn vorm en functionaliteit behoudt. Investeer in een kattenbak van topkwaliteit die jarenlang meegaat en je katten een schoon en gezond toilet biedt. De DER VIERBEINER® slimme kattenbak is uitgerust met een reeks innovatieve functies die zorgen voor een moeiteloze en efficiënte kattenbakervaring. Met geavanceerde sensortechnologie detecteert de kattenbak automatisch wanneer je kat zijn behoefte heeft gedaan en activeert het reinigingssysteem om vuil en klonten onmiddellijk te verwijderen. Het intelligente systeem zorgt ervoor dat de kattenbak alleen wordt gereinigd wanneer dat nodig is, waardoor het gebruik van kattenbakvulling wordt geoptimaliseerd en je kosten bespaart. Bovendien zorgt de stille motor ervoor dat je katten zich op hun gemak voelen tijdens het gebruik van de bak, zonder dat ze worden afgeschrikt door harde geluiden. Naast het gemak en de hygiëne die de DER VIERBEINER® kattenbak biedt, is ook aan jou gedacht. Het gebruiksvriendelijke ontwerp maakt het vullen van de kattenbak met kattenbakvulling een eenvoudige taak. Daarnaast is het legen van de vuilnisbak een snelle en hygiënische handeling dankzij het handige systeem. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over vieze handen of onaangename geuren tijdens het onderhoud van de kattenbak. Met de DER VIERBEINER® slimme kattenbak investeer je niet alleen in het gemak van een automatische en zelfreinigende kattenbak, maar ook in de gezondheid en het welzijn van je katten. Een schone omgeving is essentieel om urinewegaandoeningen en andere gezondheidsproblemen te voorkomen. Door regelmatig en efficiënt schoon te maken, minimaliseer je het risico op bacteriële groei en geuren, wat resulteert in een frisse en hygiënische omgeving voor je katten. Bovendien kunnen katten met speciale behoeften, zoals oudere katten of katten met gewrichtsproblemen, profiteren van het gemak van een automatische kattenbak die hen bespaart van ongemakkelijke houdingen of sprongen. Met de DER VIERBEINER® slimme kattenbak geef je jouw katten de best mogelijke kattenbakervaring. Het is niet alleen een praktische en tijdbesparende oplossing voor katteneigenaren, maar het zorgt ook voor het welzijn en het comfort van je katten. Geef jezelf en je katten de luxe van een schone en hygiënische omgeving zonder het gedoe van dagelijkse kattenbak schoonmaak. Kies voor de DER VIERBEINER® slimme kattenbak - de ultieme keuze voor jou en je katten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

9. Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.6

Ben je het zat om dagelijks de kattenbak schoon te maken? Dan is de Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L in blauw dé oplossing voor jou! Deze zelfreinigende kattenbak maakt het schoonmaken van de kattenbak een fluitje van een cent. Door de kattenbak simpelweg te kantelen, worden de uitwerpselen en klonten in de lade verzameld, die je gemakkelijk kunt legen in de afvalbak. Dit betekent dat je de kattenbak minder vaak hoeft schoon te maken, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van je kat.

De afmetingen van de Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L zijn L56xB50xH50cm en de binnenmaat is L41xB35xH48cm. De instaphoogte is 16cm en de kattenbak is geschikt voor klontvormende kattenbakvullingen met minimaal 300% absorptievermogen of silicaat. Deze kattenbak is ideaal voor katers, grote katten en meerdere katten.

Wat deze kattenbak echt onderscheidt van andere kattenbakken, is de hygiëne. Doordat je de kattenbak niet hoeft aan te raken tijdens het schoonmaken, is er beperkt contact met de kattenbak en is de kans op besmetting met ziektes kleiner.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat de Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L in blauw echt een uitkomst is voor mensen die veel tijd willen besparen op het schoonmaken van de kattenbak. Het is ook nog eens hygiënischer dan traditionele kattenbakken. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor niet-klontvormende kattenbakvulling.

Al met al, ik raad de Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L in blauw zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke en hygiënische manier om de kattenbak schoon te maken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10. Beste Automatische kattenbak voor kleine ruimtes: Automatische Kattenbak Kattenbak Zelfreinigend Lade wit/grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

Een kattenbak verschonen is niemands favoriete klusje, maar met de Automatische Kattenbak Kattenbak Zelfreinigend Lade wit/grijs is dit probleem verleden tijd! Deze slimme kattenbak maakt het schoonmaken een stuk minder vervelend en tijdrovend. De kattenbak is zelfreinigend en de lade met schep is makkelijk te verschonen, wat je veel tijd en moeite bespaart. Bovendien is de kattenbak fris en schoon voor je kat en heeft het een opening aan de voor- en bovenkant voor extra gebruiksgemak.

Wat deze kattenbak onderscheidt van andere producten is het gebruiksgemak. Het is simpel in elkaar te zetten en direct klaar voor gebruik. Daarnaast heeft deze kattenbak een mooi design waardoor het niet opvalt in je interieur. Ook is het geschikt voor de meeste katten, al kan het zijn dat het niet geschikt is voor grote huisdieren zoals honden.

Als je op zoek bent naar een kattenbak die weinig onderhoud vergt en je kat een schone omgeving biedt, dan is de Automatische Kattenbak Kattenbak Zelfreinigend Lade wit/grijs een goede keuze. Het is makkelijk in gebruik en bespaart je tijd en moeite. Bovendien is het fris en schoon voor je kat en heeft het een mooi design.

In mijn persoonlijke opinie is dit een geweldige kattenbak voor kattenbezitters die weinig tijd hebben om de kattenbak regelmatig schoon te maken. Het is ook een goede keuze voor katten die privé willen poepen en plassen. Het enige minpuntje is dat het niet geschikt is voor hele grote huisdieren. Verder ben ik erg tevreden met dit product en zou het zeker aanraden aan andere kattenbezitters!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 11 mei in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van automatische kattenbakken. Er zijn namelijk 64 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!