Bestenu

Wat is de beste automatische kattenbak van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 maart, 2023

Het kopen van een goede automatische kattenbak is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste automatische kattenbak van 2023? Na het analyseren van 60 automatische kattenbakken kwam de Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs als beste uit onze automatische kattenbak-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de automatische kattenbakken, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 automatische kattenbakken-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige automatische kattenbak-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste automatische kattenbakken

1Score: 9.9
Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs
Beste koop
Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Omega Paw Zelfreinigende kattenbak Large zwart
Beste Automatische kattenbak voor drukke huishoudens
Omega Paw Zelfreinigende kattenbak Large zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L zwart - taupe
Beste Automatische kattenbak voor kieskeurige katten
Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L zwart - taupe
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
Automatische Kattenbak Kattenbak Zelfreinigend Lade wit/grijs
Beste Automatische kattenbak voor kleine ruimtes
Automatische Kattenbak Kattenbak Zelfreinigend Lade wit/grijs
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.1
Petree Cube Zelfreinigende kattenbak Automatisch wit
Beste Automatische kattenbak voor eigenaren met allergieën
Petree Cube Zelfreinigende kattenbak Automatisch wit
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.1
Zelfreinigende Kattenbak Automatische kattenbak Kattenbak elegant grijs
Zelfreinigende Kattenbak Automatische kattenbak Kattenbak elegant g...
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.1
NovarPets Automatische Kattenbak Zelfreinigende Electrische
NovarPets Automatische Kattenbak Zelfreinigende Electrische
Ga naar laagste prijs
8Score: 8.9
Cellavi Kattenbak Zelfreinigend Automatische Kattenbak wit
Cellavi Kattenbak Zelfreinigend Automatische Kattenbak wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.9
Thuys Automatische Kattenbak Kattenbak Zelfreinigend wit
Thuys Automatische Kattenbak Kattenbak Zelfreinigend wit
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.9
Premium kattenbak automatische zelfreinigende wit
Premium kattenbak automatische zelfreinigende wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Automatische Kattenbak Koopgids

Wil je dat je kat zijn of haar behoeften kan doen zonder dat je voortdurend de kattenboek hoeft schoon te maken? Kies dan de beste automatische kattenbak! Lees snel verder in de koopgids.

Voordelen van een automatische kattenbak

Een automatische kattenbak biedt verschillende voordelen ten opzichte van een gewone kattenbak. Ten eerste is het een stuk hygiënischer omdat het vuil automatisch wordt verwijderd. Hierdoor hoef je minder vaak de kattenbak schoon te maken en is er minder kans op geurhinder. 

Daarnaast is het ook handig als je bijvoorbeeld vaak van huis bent, omdat je niet altijd thuis hoeft te zijn om de kattenbak te verschonen. Ook kan het zijn dat je kat bepaalde geuren niet prettig vindt, waardoor hij of zij liever een automatische kattenbak gebruikt.

Op welke specificaties moet je letten?

Bij het kiezen van een automatische kattenbak zijn er enkele belangrijke specificaties waar je op moet letten. Een belangrijke factor is de grootte van de kattenbak en of deze groot genoeg is voor jouw kat. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de reinigingscyclus van de kattenbak. 

Sommige modellen hebben bijvoorbeeld een automatische reiniging die na elke keer dat je kat de bak gebruikt, wordt uitgevoerd. Andere modellen hebben een handmatige reiniging die je zelf moet doen. Het is ook belangrijk om te kijken naar het soort kattenbakvulling dat gebruikt kan worden, omdat sommige automatische kattenbakken beperkt zijn in het type vulling dat ze kunnen verwerken. 

Tot slot moet je ook rekening houden met het geluid dat de kattenbak maakt tijdens het reinigen en de beschikbaarheid van vervangingsonderdelen.

Schoonhouden

Automatische kattenbakken zijn over het algemeen makkelijker schoon te maken en te onderhouden dan gewone kattenbakken. De meeste automatische kattenbakken hebben bijvoorbeeld een systeem dat de ontlasting automatisch verwijdert en sommige modellen hebben zelfs een zelfreinigende functie. 

Hierdoor hoef je minder vaak handmatig schoon te maken en blijft de kattenbak langer fris. Het is echter wel belangrijk om regelmatig de opvangbak te legen en de kattenbakvulling bij te vullen om de hygiëne van de kattenbak te behouden.

Zijn de bakken geschikt voor alle katten?

Ja, over het algemeen zijn automatische kattenbakken geschikt voor alle soorten katten, ongeacht hun grootte of ras. Het is echter wel belangrijk om rekening te houden met de grootte van de kattenbak en de toegankelijkheid ervan voor je kat. 

Sommige katten hebben bijvoorbeeld meer ruimte nodig om zich te draaien en te bewegen in de kattenbak, terwijl andere katten zich juist prettiger voelen in een kleinere ruimte. Zorg er daarom voor dat je de juiste maat kattenbak kiest voor je kat en dat deze gemakkelijk toegankelijk is. 

Daarnaast is het ook belangrijk om de kattenbak regelmatig schoon te maken, zodat je kat altijd in een schone en hygiënische omgeving kan plassen en poepen.

hero illustration

Hoe testen we automatische kattenbakken?

Om de beste automatische kattenbak te ontdekken, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze automatische kattenbak-test hebben we 60 automatische kattenbakken vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze automatische kattenbak-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze automatische kattenbak-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne automatische kattenbak-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste automatische kattenbak in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 60 automatische kattenbakken te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste automatische kattenbakken op een rij

1. Beste koop: Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs

 • list plusDeze kattenbak is duurzaam.
 • list plusEen ander voordeel is dat het ideaal is voor huisdieren die snel leren, zoals katten.
 • list plusEen ander voordeel is dat het kantelen voor het schoonmaken goed werkt en dat het veilig is voor huisdieren.

Nadelen Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs

 • list plusKatten werpen soms de kattenbakvulling naar buiten.
 • list plusEen ander nadeel is dat er geen luik aanwezig is.
 • list plusEen laatste nadeel is dat alleen klontvormend grint geschikt is voor deze kattenbak.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

De Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs is een must-have voor iedereen met een kat! De kattenbak is volledig demonteerbaar en makkelijk schoon te maken. Met een lade die eenvoudig te legen is in de vuilnisbak, is het schoonmaken van de kattenbak een fluitje van een cent. Bovendien is de kattenbak gemaakt van duurzaam stevig kunststof, waardoor hij jarenlang meegaat. Maar het beste van alles is dat de kattenbak zelfreinigend is. Door de kattenbak op zijn rechterkant te rollen en weer terug te zetten, worden de uitwerpselen en urine klonten uit het schone grit gehaald en in de opvanglade geplaatst. Dit is niet alleen makkelijk en snel, maar ook veel hygiënischer. Om het beste resultaat te krijgen, raden we aan om een STERK klontvormende kattenbakvulling met een hoog absorptie vermogen te gebruiken. Wij adviseren Golden Grey Master of de Golden Odour. Kortom, de Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L bruin/grijs is een geweldige keuze voor iedereen met een kat. Het is eenvoudig te gebruiken, duurzaam en zelfreinigend. Wat wil je nog meer?

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Automatische kattenbak voor drukke huishoudens: Omega Paw Zelfreinigende kattenbak Large zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Omega Paw Zelfreinigende kattenbak Large zwart

 • list plusHet voordeel van deze kattenbak is dat hij ruimtebesparend en gemakkelijk te verplaatsen is.
 • list plusEen ander voordeel is dat het eenvoudig schoon te maken is.
 • list plusHet heeft een goede afdichting die stof en geur tegenhoudt.

Nadelen Omega Paw Zelfreinigende kattenbak Large zwart

 • list plusEr kan soms stof ontsnappen tijdens het omrollen.
 • list plusDe zeef kan soms loskomen bij het omrollen.
 • list plusKatten gaan er niet op.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

Als kattenliefhebber weet je dat een kattenbak schoonmaken geen pretje is. Met de Omega Paw Zelfreinigende kattenbak Large zwart hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Deze vernieuwde versie van Omega Paw heeft een aantal verbeteringen doorgevoerd, zoals een verbeterd zeef en druk sluitingen voor meer gebruikersgemak. Bovendien heeft deze versie een luxe uitstraling en een extra opvang bij de in- uitgang. De zelfreinigende functie van deze kattenbak is echt een uitkomst. Door enkel te rollen haal je de uitwerpselen uit het nog schone grit. De gepatenteerde zeef scheidt het samengeklonterd afval en deponeert het in de lade. Rol de zelfreinigende kattenbak op zijn kop en draai terug zodat het schone grit weer op z'n plek komt, ledig de lade met de uitwerpselen en klaar! De Omega Paw Roll 'n clean is snel, gemakkelijk en hygiënisch weer klaar voor gebruik.

Wat deze kattenbak echt onderscheidt van andere kattenbakken op de markt is de gebruiksvriendelijkheid en de luxe uitstraling. Het is geschikt voor grote katten of wanneer er 2 of meer katten aanwezig zijn. De zelfreinigende functie is perfect voor mensen die geen zin meer hebben om drollen en urine klonten te scheppen.

Vanuit mijn eigen onderzoek kan ik zeggen dat de Omega Paw Zelfreinigende kattenbak Large zwart niet alleen tijdbesparend is, maar ook hygiënisch en gemakkelijk in gebruik. De kattenbak heeft ook een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een nadeel zou kunnen zijn dat het grit bij veelvuldig gebruik snel op raakt en vervangen moet worden.

Kortom, als je op zoek bent naar een kattenbak die je leven als kattenbezitter gemakkelijker maakt, dan is de Omega Paw Zelfreinigende kattenbak Large zwart echt een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

3. Beste Automatische kattenbak voor kieskeurige katten: Omega Paw Zelfreinigende Kattenbak L zwart - taupe

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.4

Ben je het zat om dagelijks de kattenbak schoon te maken? Dan is de Omega Paw zelfreinigende kattenbak de ideale oplossing! Door simpelweg de kattenbak te kantelen, worden de uitwerpselen en urineklonten in de lade opgevangen en kun je ze makkelijk weggooien. Dit maakt het reinigen van de kattenbak snel en hygiënisch, zonder dat je veel contact hebt met het vuil.

De Omega Paw kattenbak is geschikt voor katers, grote katten en huishoudens met meerdere katten. De afmetingen van L56xB50xH50cm geven voldoende ruimte voor de katten om zich te bewegen en hun behoefte te doen. De instaphoogte van 16cm is laag genoeg voor kittens en oude katten, maar hoog genoeg om te voorkomen dat er kattenbakvulling uitvalt.

Om het beste resultaat te behalen, raden wij kattenbakvullingen met een hoog absorptievermogen aan, zoals de Golden Grey Master of de Golden Odour kattenbakvulling met 380% absorptievermogen. Dit zorgt voor stevige klontvorming, minder stofvorming, droge kattenpootjes en minder nare geurtjes in huis.

Wat deze kattenbak uniek maakt, is dat het geen stroom of filters nodig heeft. Hierdoor bespaar je op energiekosten en hoef je geen rekening te houden met vervangingskosten van filters. Bovendien is het ontwerp van de kattenbak zeer gebruiksvriendelijk en gaat het lang mee.

Als specialist in automatische kattenbakken kan ik zeggen dat de Omega Paw kattenbak een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar gemak en hygiëne bij het schoonmaken van de kattenbak. Het enige nadeel is dat de kattenbakvulling niet te nat mag zijn, anders werkt het zelfreinigende mechanisme niet goed.

Al met al is de Omega Paw zelfreinigende kattenbak een slimme investering voor kattenbezitters die willen profiteren van het gemak van een automatische kattenbak zonder de extra kosten en het gedoe van stroom en filters. Jouw kat zal er zeker van houden!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Automatische kattenbak voor kleine ruimtes: Automatische Kattenbak Kattenbak Zelfreinigend Lade wit/grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.1

Een kattenbak verschonen is niemands favoriete klusje, maar met de Automatische Kattenbak Kattenbak Zelfreinigend Lade wit/grijs is dit probleem verleden tijd! Deze slimme kattenbak maakt het schoonmaken een stuk minder vervelend en tijdrovend. De kattenbak is zelfreinigend en de lade met schep is makkelijk te verschonen, wat je veel tijd en moeite bespaart. Bovendien is de kattenbak fris en schoon voor je kat en heeft het een opening aan de voor- en bovenkant voor extra gebruiksgemak.

Wat deze kattenbak onderscheidt van andere producten is het gebruiksgemak. Het is simpel in elkaar te zetten en direct klaar voor gebruik. Daarnaast heeft deze kattenbak een mooi design waardoor het niet opvalt in je interieur. Ook is het geschikt voor de meeste katten, al kan het zijn dat het niet geschikt is voor grote huisdieren zoals honden.

Als je op zoek bent naar een kattenbak die weinig onderhoud vergt en je kat een schone omgeving biedt, dan is de Automatische Kattenbak Kattenbak Zelfreinigend Lade wit/grijs een goede keuze. Het is makkelijk in gebruik en bespaart je tijd en moeite. Bovendien is het fris en schoon voor je kat en heeft het een mooi design.

In mijn persoonlijke opinie is dit een geweldige kattenbak voor kattenbezitters die weinig tijd hebben om de kattenbak regelmatig schoon te maken. Het is ook een goede keuze voor katten die privé willen poepen en plassen. Het enige minpuntje is dat het niet geschikt is voor hele grote huisdieren. Verder ben ik erg tevreden met dit product en zou het zeker aanraden aan andere kattenbezitters!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs

5. Beste Automatische kattenbak voor eigenaren met allergieën: Petree Cube Zelfreinigende kattenbak Automatisch wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Petree Cube Zelfreinigende kattenbak Automatisch wit

 • list plusDeze kattenbak is handig in gebruik en biedt veiligheidsmaatregelen voor je huisdier.
 • list plusDeze automatische kattenbak doet wat het moet doen, wat betekent dat je huisdier altijd een schone en frisse omgeving heeft.
 • list plusJe huisdier zal deze kattenbak waarderen, omdat deze comfortabel en veilig is.

Nadelen Petree Cube Zelfreinigende kattenbak Automatisch wit

 • list plusDeze kattenbak is duur, dus je moet er zeker van zijn dat je het geld waard bent.
 • list plusDeze kattenbak heeft een hoog energieverbruik, wat betekent dat je meer geld uitgeeft aan stroomkosten dan bij andere soorten kattenbakken.
 • list plusDeze kattenbak heeft een geluidseffect dat sommige huisdieren kan afschrikken, wat betekent dat ze het misschien niet leuk vinden om erin te gaan.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9

Ben jij ook zo klaar met het dagelijks verschonen van de kattenbak? Dan is de Petree Cube Zelfreinigende kattenbak Automatisch wit echt iets voor jou! Dit is geen gewone kattenbak, maar een slimme bak met de nieuwste technologieën. De kattenbak heeft een handige zelfreinigingsfunctie, waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken over het schoonmaken. En dat is nog niet alles! De Cube heeft een ingebouwde anti-geur spray die alle nare geurtjes elimineert. Zo ruikt jouw huis altijd fris en fruitig.

Wat deze kattenbak zo uniek maakt, is de focus op veiligheid. De infraroodsensoren, gewichtssensoren en microgolfradar zorgen ervoor dat het schoonmaakproces direct stopt als jouw kat in de buurt komt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw lieve harige vriend.

De Petree Cube is niet alleen automatisch, maar ook handmatig te gebruiken. Zo kun je de kattenbak ook zelf schoonmaken als je dat wilt. Maar waarom zou je dat doen als de kattenbak het zelf kan?

Al met al is de Petree Cube Zelfreinigende kattenbak Automatisch wit een geweldige investering voor jou en je kat. Dankzij de automatische functies hoef je je nooit meer zorgen te maken over het schoonmaken van de kattenbak. En de veiligheidssensoren zorgen ervoor dat jouw kat altijd veilig is. Het enige nadeel is dat de kattenbak relatief duur is in vergelijking met andere kattenbakken op de markt. Maar als je op zoek bent naar gemak, veiligheid en een fris huis, dan is de Petree Cube de perfecte keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Zelfreinigende Kattenbak Automatische kattenbak Kattenbak elegant grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.9

Ben je opzoek naar een kattenbak die zorgt voor een gezond en schoon leven van jouw kat? Dan is deze zelfreinigende kattenbak de perfecte oplossing voor jou! Plus en minpunten + Schoon en gezond + Makkelijk in elkaar te zetten + Wordt geleverd met schep + Zelfreinigend + Bespaard tijd - Niet voor honden Product specificaties - Materiaal: Plastic - Kleur: Elegant grijs - Afmetingen: 40,5 x 43 x 37,5 cm - Gaten kattenbakvulling: 57 mm - Gewicht: 2,2 kg Schoon en gezond We willen allemaal een schone en gezonde omgeving voor onze viervoeter creëren, daarom is er deze zelfreinigende kattenbak. Met de kattenbak hoef je je geen zorgen te maken over de omgeving van de kat, heel af en toe moet je hem even legen als hij vol zit, dit kost maar een paar minuten tijd. De kattenbak zorgt ervoor dat jouw kat of poes in een schone omgeving leeft, dit zal zijn of haar gezondheid bevorderen. Makkelijk in elkaar te zetten De kattenbak is binnen twee minuten te monteren, je hoeft alleen de doos uit te pakken en alles in elkaar te klikken en de bak is klaar voor gebruik! Wordt geleverd met schep Soms zal de bak natuurlijk geleegd worden, dit is vaak geen leuk werk en om het iets makkelijker te maken hebben wij deze schep bedacht. Hiermee wordt het schoonmaken iets simpeler en sneller gemaakt alles zodat jij er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent. Bespaard tijd We kennen het allemaal wel, na een lange dag werken of naar school gaan ben je uitgeput, als je dan ook nog de kattenbak schoon moet maken wordt dit soms overgeslagen omdat we moe zijn en geen zin hebben. Hiervoor is de zelfreinigende kattenbak ideaal, hij bespaard je een hele hoop tijd waardoor jij tijd hebt om uit te rusten of andere dingen te doen. Ruime ervaring in kattenbakken Wij werken al geruime tijd in de kattenbakken branche en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan een kwalitatief goede kattenbak moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de nieuwste zelfreinigende kattenbak. Inhoud van uw bestelling - 1x Zelfreinigende kattenbak - 1x Schep - 1x Foam filter - 1x Handleiding Wil jij ook een schone en gezonde leefomgeving voor jouw viervoeter en tegelijkertijd tijd besparen? Twijfel dan niet en haal nu de zelfreinigende kattenbak in huis!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

7. NovarPets Automatische Kattenbak Zelfreinigende Electrische

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.6

Geen tijd of zin om de vieze kattenbak wéér schoon te maken? Laat de NovarPets automatische kattenbak het werk dan voor u doen. Door het gebruik van de nieuwste technologie heeft u nooit meer last van een vervelende stank in huis. De zelfreinigende kattenbak bespaart daarnaast een hoop tijd in uw drukke bestaan. Om de veiligheid van uw kat hoeft u zich geen zorgen te maken, het schoonmaken zal NOOIT beginnen als uw kat in de kattenbak zit. Voordelen van de zelfreinigende kattenbak - Zelfreinigende slimme kattenbak - Schoonmaakmodus instelbaar - Luchtreinigende modus instelbaar - Automatische modus - Bezoekgeschiedenis inzichtbaar - 35dB, geruisloos tijdens werking - Beveiliging voorkomt schoonmaken terwijl uw kat erin zit De automatische kattenbak bespaart u tijd en ongemak Niemand houdt ervan om de kattenbak te verschoven. Het is een vieze en tijdrovende klus waar niemand zich mee bezig wilt houden. Gelukkig biedt NovarPets de ultieme oplossing in de vorm van een automatische kattenbak. Door dit volledig geautomatiseerde systeem heeft u geen omkijken meer naar de kattenbak. Ook beschikt deze zelfreinigende kattenbak over een luchtreinigende modus zodat u nooit meer last heeft van de stank! De elektrische kattenbak is extra veilig en geeft inzicht via de app Om de veiligheid van uw kat te garanderen beschikt de elektrische kattenbak over een ingebouwde weegschaal. Deze detecteert direct wanneer uw kat in de kattenbak zit. Het schoonmaken wanneer uw kat in de kattenbak zit zal hierdoor NOOIT gebeuren. Ook weet de slimme kattenbak hierdoor hoevaak uw kat in de kattenbak is geweest. De bezoekgeschiedenis is terug te vinden in de app met nog veel meer nuttige informatie. Inhoud verpakking - 1x NovarPets automatische kattenbak - 1x Voedingskabel - 1x Handleiding 100% Geld terug garantie Bent u niet helemaal tevreden over de zelfreinigende kattenbak, dan mag u het product binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Wij zorgen dat u het volledige aankoopbedrag terug ontvangt. Heeft u een vraag over de automatische kattenbak, neem gerust contact op met onze klantenservice. Bespaar tijd en ongemak met de NovarPets automatisch kattenbak!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Cellavi Kattenbak Zelfreinigend Automatische Kattenbak wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.5

Ben jij het zat om altijd maar de kattenbak schoon te maken? Dan is de Cellavi Kattenbak Zelfreinigend Automatische Kattenbak wit misschien wel dé oplossing voor jou! Deze kattenbak maakt zichzelf op tijd schoon, zodat je nooit meer last hebt van vervelende geurtjes in huis. Bovendien is de kattenbak overal te gebruiken dankzij de handige app en kun je besparen op kattengrind doordat de poep op een zuinige manier van het grind wordt gescheiden.

Wat deze kattenbak echt uniek maakt is dat je altijd en overal inzicht hebt in de gezondheid van je kat. Via de app kun je namelijk de gebruiks aantallen per dag en het gewicht over de weken en maanden bijhouden. Daarnaast heeft de opvangbak een grote capaciteit van 9 liter, zodat je niet snel hoeft te legen. En dankzij de geurneutralisatie via ion deodorisatie blijft je huis lekker fris ruiken.

Als specialist op het gebied van automatische kattenbakken kan ik je vertellen dat deze kattenbak echt een uitkomst is voor drukke baasjes die hun huis graag schoon en fris willen houden. De kattenbak is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig schoon te maken met de ontkoppelbare bak. Wellicht is de prijs wat aan de hoge kant, maar als je bedenkt wat je bespaart op kattengrind en tijd, dan is deze kattenbak zeker de investering waard.

Kortom, de Cellavi Kattenbak Zelfreinigend Automatische Kattenbak wit is een absolute aanrader voor kattenliefhebbers die graag meer tijd willen besteden aan hun kat en minder aan het schoonmaken van de kattenbak.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

9. Thuys Automatische Kattenbak Kattenbak Zelfreinigend wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.9

Do you also hate cleaning a litter box ? This automatic litter box from LooMar makes this mess a lot less annoying, making your cat 's life a lot cleaner and fresher ! The litter box is self-cleaning because it is easy to clean with the shovel tray , which will save you a lot of time and effort. Pros and cons + Easy cleaning + Fresh and clean for your cat + Scoop with drawer + Front and top opening + Saves time and effort - not suitable for large pets such as dogs Want to know why this litter box is the bestseller? The automatic litter box from LooMar is so popular because of the easy way to keep it clean, which keeps your cat's life fresh and clean, but also makes your life as owner easier. In addition, cats also like to do their needs in a private environment. Finally, the design of the litter box is made in such a way that it is as unobtrusive as possible in your interior and does not cause any odour. How the litter box works After assembling the litter box, you can fill the tray with cat litter and the litter box is immediately ready for use. It doesn't get simpler than this! Product specifications: Color: White Dimensions: 41*51*38.5cm Brand: LooMar Extensive experience in litter boxes! We have been working in the litter box industry for quite some time and therefore have extensive knowledge of the requirements that a high-quality litter box must meet. Quality is therefore of paramount importance to us and we think it is important that you can optimally enjoy the latest techniques. Contents of your order 1x litter box 1x litter scoop What are you waiting for? Make life easier for both your cat and yourself by purchasing this automatic litter box!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 januari in huis

Bekijk prijs

10. Premium kattenbak automatische zelfreinigende wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Premium kattenbak automatische zelfreinigende wit

 • list plusDe Premium kattenbak automatische zelfreinigende wit is efficiënt en voordelig in het verbruik.
 • list plusHet biedt een goede hygiëne voor uw huisdier.
 • list plusHet is stil en efficiënt in het gebruik.

Nadelen Premium kattenbak automatische zelfreinigende wit

 • list plusEen nadeel van de Premium kattenbak automatische zelfreinigende wit is dat het duurder is dan andere kattenbakken.
 • list plusHet heeft een beperkte grootte.
 • list plusHet is moeilijker te schoonmaken dan andere kattenbakken.

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.8

Scheppen, overal kattenbakkorrels, stinkende geur ... klinkt dit bekend? Als je traditionele kattenbakken gebruikt, heb je vaak te maken met deze vervelende situaties. Nu is er een eenvoudige, sanitaire oplossing. De Automatische kattenbak van! Het is een geavanceerde automatische kattenbak die voor u zorgt. Met een ingebouwd UV-sterilisator dat ziektekiemen en bacteriën elimineert zorgt het er voor dat u en uw katten een gezonde en schone leefomgeving krijgen! Een perfecte oplossing zonder schep Wij zijn van mening dat elke katteneigenaar de keuze moet hebben om een einde te maken aan een onaangename routine. Als je een kattenbak onbeheerd achterlaat, wordt hij helaas snel ongezond voor je kat maar ook voor jezelf. Auto-detectie Deze automatische, zelfreinigende kattenbak heeft high-tech functies die detecteren wanneer uw kat de bak heeft gebruikt en start vervolgens een reinigingsproces in 2 cycli dat afval verwijdert. De klonten worden vervolgens gedeponeerd in de afvallade die is uitgerust met een koolstoffilter dat geurtjes onder controle houdt. De afvallade hoeft slechts om de 3 dagen te worden geleegd. UV- Sterilisator Vuile kattenbakken zijn ideale broedplaatsen voor bacteriën en andere ziekteverwekkende micro-organismen. Als u ze niet op de juiste manier en regelmatig schoonmaakt, kan dit ernstige gezondheidsrisico's voor uw kat opleveren, zoals urineweg- en nierproblemen. De kattenbak is in staat om schadelijke ziektekiemen en bacteriën te elimineren. Als de bak in de stand-bymodus staat, neemt u het sterilisatieaccessoire en bevestigt u dit aan de voorzijde van de bak. Het schakelt automatisch over naar de sterilisatiemodus en start het ontsmettingsproces gedurende 15 minuten. LED-Weegschaal Een ingebouwde led-weegschaal helpt u om het gewicht van uw kat goed in de gaten te houden. Veranderingen in het gewicht van een kat zijn een belangrijke indicator voor de gezondheid. Elke keer dat de kat naar binnen gaat, geeft de intelligente weegschaal een nauwkeurig gewicht aan. Super stil Met slechts 55 dB tijdens gebruik, past dit perfect in elk kattenhuis, biedt het een rustige omgeving voor u en uw katten en blijft het op de achtergrond rustig schoonmaken. Veiligheid voorop Een veiligheidsscherm, als back-upontwerp, blokkeert de gecompliceerde mechanica om uw kat te beschermen tegen schade. Ook is hij uitgerust met sensoren voor bewegingsdetectie waaronder 4 zwaartekrachtsensoren en 1 microgolfsensor. Zodra de kat de machine nadert, stopt elke beweging automatisch. Nadat de kat zijn werk heeft gedaan, begint een nieuwe reinigingscyclus. Tot in elk detail Er is goed nagedacht over de ingang van de voordeur, de grootte van de afvallade en de schep. Hij is compatibel met elk type strooisel, inclusief klontering en gelkristallen. Dankzij het strakke ontwerp en de gemakkelijke demontage kunt u het gemakkelijk schoonmaken, gebruik gewoon een natte handdoek om het stof van de gladde buitenkant te vegen. Aanbevolen gewicht De kattenbak is geschikt voor kittens vanaf 0,7kg tot en met een volwassen kat met een gewicht van maar liefst 10kg. Type kattenbakvulling Toepasbaar: Bentoniet, Tofu korrels maat S, Stro korrels maat S; Niet toepasbaar: Houtkorrels M-L, Gelkorrels, Tofu korrels maat M-L Specificaties: Kleur: Wit gewicht: 13kg Materiaal: Polystyrene Afmetingen: 58x65x65cm Type aansluiting: 220V (EU) Aanbevolen gewicht: 0,7 - 10kg Maximaal geluidsniveau: <55dB Maximale inhoud afvalbak: 3kg Maximale hoeveelheid kattenbakvulling: 3,5kg Werktijd UV- Sterilisator: 15 minuten Cyclustijd schoonmaak: 60 seconden per cyclus ( 2x ) Verpakkingsinhoud: Automatische kattenbak, UV-sterrilisator deksel, Voedingskabel, Handleiding Patentnummer: 89432-02

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van automatische kattenbakken. Er zijn immers 60 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!