Bestenu

Beste vriezers - dec. 2022

Met meer dan 385 vriezers op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste vriezers op een rij
01Score: 9.9
Tomado TFM4401W
Tomado TFM4401W
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.7
Tomado TFT4801W
Tomado TFT4801W
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.5
Beko FS166020
Beko FS166020
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.4
Inventum VR501
Inventum VR501
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.8
AEG ATB49D1AW
AEG ATB49D1AW
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.7
Inventum VR550
Inventum VR550
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.6
Inventum VK951
Inventum VK951
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.7
Zanussi ZFX31401WA
Zanussi ZFX31401WA
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.6
Inventum VK1300
Inventum VK1300
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.5
Liebherr GP 1486-21
Liebherr GP 1486-21
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Vriezer Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 30, 2021


Een vriezer is een must-have in elk huis. Je bespaart niet alleen geld maar ook tijd door maaltijden in te vriezen. Waar je op let bij aankoop van een vriezer, lees je in onderstaande koopgids.

Wat voor type vriezers zijn er verkrijgbaar?

Er zijn verschillende soorten vriezers verkrijgbaar: inbouwvriezers, vrieskisten en diepvrieskasten. Een inbouwvriezer bouw je in een nis in je keuken. Het is belangrijk dat je de maten van zowel je nis als je inbouwvriezer goed hebt.

Een goede vrieskist heeft een grote, ruime inhoud met een eenvoudig te openen deksel. Ze nemen wel meer ruimte in beslag, maar daar krijg je een ruime inhoud voor terug. De meeste vrieskisten worden geplaatst in de garage of in een schuur.

Een diepvrieskast</a> zie je het meeste. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zowel als tafelmodellen en als grotere modellen en in verschillende prijsklassen. De goedkopere modellen zijn vaak minder energiezuinig. Let hier goed op.

Hoe koud moet een vriezer staan?

De ideale temperatuur van je vriezer is -18 °C. Is de temperatuur hoger, dan zal het voedsel sneller bederven. Daarnaast verbruikt hij hierdoor onnodig veel energie. Zo wordt niet alleen je energierekening hoger, maar het is ook niet goed voor het milieu.

Hoe ontdooi je een vriezer?

Hoe je een vriezer ontdooit, hangt af wat voor vriezer je hebt. Er zijn verschillende ontdooimethodes:

Low Frost: een vriezer met deze functie heeft minder ijsvorming, maar voorkomt het niet helemaal. Het vriesgedeelte moet één a twee keer per jaar worden ontdooid.

No Frost: Dit is de meest ideale technologie. Het vocht in de vriezer wordt onttrokken waardoor er simpelweg geen ijs kan ontstaan. Als je producten vochtig zijn, ontstaan er wel wat ijskristallen, maar niet genoeg om je hele vriezer te hoeven ontdooien.

Geen technologie: als je vriezer geen gebruikt maakt van een bepaalde technologie, dan zul je vijf a zes keer per jaar de vriezer moeten ontdooien. Het is niet het leukste klusje, maar wil je de levensduur van je vriezer verlengen, dan is het belangrijk.

Als allereerste haal je de stekker uit het stopcontact en vervolgens haal je de vriezer leeg. Vraag aan je buren of aan familie of je wat ruimte in hun vriezer mag gebruiken, zodat jouw bevroren producten niet allemaal ontdooien.

Nu moet je wachten totdat het ijs ontdooid is. Je kunt ervoor kiezen dit proces te versnellen door een bak heet water in je vriezer te zetten. Er zijn ook ontdooisprays te krijgen waardoor het ontdooien nog sneller gaat.

Je kunt grote stukken ijs met een houten lepel los krijgen, maar gebruik nooit metalen voorwerpen: de koelelementen zijn erg kwetsbaar. Zodra de vriezer vrij van ijs is, maak je hem schoon en droog. Vervolgens zet je hem weer aan en als hij op de juiste temperatuur is, laadt je hem weer in.

Wat kan ik allemaal invriezen en hoe lang kan ik het bewaren?

Je vriest bijna alles in! De meeste groenten zijn in te vriezen, mits ze even kort gekookt worden voor het invriezen. Hierdoor wordt de structuur en de smaak behouden. Groenten die veel water bevatten vries je beter niet in. Voorgesneden groenten blijven ongeveer drie maanden goed in de vriezer.

Fruit is ook prima in te vriezen. Bevroren druiven zijn heerlijk in een koud drankje in de zomer, terwijl citroenschijfjes ideaal zijn in bijvoorbeeld een glas cola. Fruit kun je natuurlijk ook eerst pureren en het daarna invriezen. Ideaal voor als je een baby hebt.

Het meeste vlees uit de supermarkt is in te vriezen, maar kijk altijd goed op de verpakking voordat je het invriest. Soms wordt het vlees bevroren geleverd en kun je het niet nog een keer invriezen. Gehakt bewaar je ongeveer drie maanden in de vriezer, kip negen maanden en al het andere vlees ongeveer zes maanden.

Is je vlees al bereid, en heb je nog zoveel resten dat het zonde is om weg te gooien? Dan vries je de hele portie in en bewaar je dit drie tot vier maanden. Hou er wel rekening mee dat de smaak en kwaliteit achteruit gaan door het invriezen.

Vis is ook prima in te vriezen, mits het nog niet eerder bevroren is geweest. Verse vis vries je in voor zo'n drie tot vier maanden. Vis wat je al eerder hebt bereid vries je ook in, maar hier geldt ook dat het niet ten goede komt aan de smaak en de kwaliteit van de vis.

Als je gebak, cake en taart goed afsluit, dan bewaar je dit voor ongeveer drie maanden in de vriezer. Zodra er lucht bij komt, drogen je lekkernijen uit wat niet ideaal is. Zorg er dus voor dat deze luchtdicht verpakt zijn.

Er zijn enkele dingen die je beter niet invriest:

  • Gerechten die je al gefrituurd hebt zoals bijvoorbeeld loempia's, snacks en frietjes
  • Melk, room en yoghurt gaan schiften als het is ontdooit
  • Kaas verliest zijn structuur en smaak na het ontdooien
  • Rauwe en gekookte eieren
  • Rauwe aardappelen: hier zit teveel vocht in.

Hoe koud kan een vriezer worden?

De meeste vriezers worden niet kouder dan -20 °C en kouder is ook niet nodig. De ideale temperatuur ligt namelijk op -18 °C: zelfs als het kouder als -18 °C is, blijven je etenswaren niet langer goed. Is het daarentegen warmer dan -18 °C, dan krijgen bacteriën de kans en bedrijft je eten sneller.

Hoe lang laat je een vriezer staan na het vervoeren?

Als je de vriezer, of de koel-vriescombinatie, rechtop vervoert, laat je deze een uurtje op zijn plaats van bestemming staan voordat je deze aan zet. Is deze plat vervoert, laat hem dan minstens vier uur staan voordat je hem aan zet. Dit heeft te maken met de koelvloeistof. Als het apparaat ligt, gaat de vloeistof zich verspreiden en dan is niet de bedoeling.

Als je je vriezer rechtop zet, dan geef je het de kans om naar beneden te zakken waardoor je schade voorkomt.

Kan ik mijn vriezer in mijn garage of in de schuur zetten?

Of je je vriezer in de garage of in de schuur kunt zetten, hangt af van de minimale omgevingstemperatuur waarop de vriezer functioneert. Sommige vriezers functioneren niet goed als het kwik tot onder het vriespunt daalt, let hier dus goed op.

Het geluidsniveau van de vriezer

Staat je vriezer in een gesloten keuken, in de garage of in de schuur, dan hoef je je geen zorgen te maken over het geluidsniveau. Staat deze in een open keuken, dan is het handig om hier wel naar te kijken. Het gemiddelde geluidsniveau van een vriezer ligt tussen de 39 dB en 40 dB. Dit geluidsniveau is niet storend, al hoor je hem af en toe wel brommen.

Een stille vriezer heeft en geluidsniveau van 38 dB of minder. Deze vriezers zijn uitermate geschikt voor een open keuken.

De inhoud van de vriezer

Hoeveel je in kunt vriezen, hangt af van de vriezer. Hoeveel je in wilt vriezen, hangt van je omstandigheden af. Ben je iemand die graag altijd een maaltijd of maaltijden in de vriezer heeft, en geef je de voorkeur aan diepvriesgroente- en vlees? Of ben je meer iemand die zo af en toe eens wat invriest?

Een vriezer wordt als "klein" beschouwd als deze minder dan 110 liter inhoud heeft. Dit staat gelijk aan drie volle boodschappentassen. De gemiddelde vriezer heeft een inhoud van 110 tot 250 liter: dit staat gelijk aan maar liefst zeven volle boodschappentassen.

Wil je een grote vriezer? Kies dan voor een vriezer met meer dan 250 liter inhoud. Hier kun je meer dan zeven volle boodschappentassen in kwijt.

Het energieverbruik van een vriezer

Kies altijd voor een vriezer die A+++ op het label heeft staan. Deze zijn het meest energiezuinig. De jaarlijkse energiekosten voor deze vriezers liggen rond de €23. Een vriezer met A+ op het label is het minst zuinig. Voor deze vriezers betaal je ongeveer €70 per jaar.

hero illustration

Hoe komt deze handige vriezer reeks tot stand..?

De wereld verandert... en dus de speurtocht naar de beste vriezer ook!
Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over vriezers, maar vandaag assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle vriezers die die je kunt kopen in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke vriezers het best verkopen
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van vriezers stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste vriezers op een rij

1 - Tomado TFM4401W

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Tomado TFM4401W is ideaal voor mensen die graag wat extra vriesruimte willen. Deze mini vriezer heeft een netto inhoud van 31 liter. De kleine vriezer is zuinig in gebruik met energielabel E en is super stil dankzij het lage geluidsniveau van 40 dB. Met de regelbare thermostaat stel je de optimale temperatuur in en met de handige ijsblokjeshouder heb je altijd genoeg ijs op een zonnige dag. Wil je de vriezer verplaatsen? Dat kan! De vriezer is namelijk compact en lichtgewicht. Neem de vriezer mee in de caravan, zet hem in je bijkeuken of op je studentenkamer. De deur kan zowel links- als rechtsom gemonteerd worden, wel zo handig. Productvoordelen van de Tomado TFM4401W: ✔ Inhoud: 31 liter ✔ Energieklasse E ✔ 80 Watt vermogen ✔ Regelbare thermostaat ✔ Draairichting van de deur is omkeerbaar ✔ Extra stil, namelijk 40dB Ruimtebesparend design Deze vrijstaande mini vriezer is ruimtebesparend, waarmee je kleine etenswaren invriest. Door zijn afmetingen is hij zeer geschikt voor kleine appartementen, kantoren of studentenkamers. Aan de binnenkant van de mini vriezer zitten twee grote aparte vakken waar je van alles kunt invriezen. Eén van de voordelen van deze mini vriezer is dat hij gemakkelijk op bijvoorbeeld een kast, koelkast of bar geplaatst kan worden. Temperatuursinstelling De temperatuur van deze mini vriezer is gemakkelijk in te stellen. Aan de achterkant van de vriezer zit namelijk een knop met verschillende standen, 0 tot en met 5. Dankzij deze simpele opties, kun je de koelkast op de juiste temperatuur instellen. Omkeerbare deur Bij deze vriezer kan je zelf bepalen aan welke kant de deur van de vriezer open gaat dankzij de omkeerbare deur. De scharnieren van de deur kunnen namelijk zowel aan de linkerkant als de rechterkant gemonteerd worden. Hierdoor is deze vriezer gemakkelijk aan te passen aan jouw ruimte. Laag geluidsniveau Deze mini vriezer is uitgerust met een systeem die er voor zorgt dat de mini vriezer een zeer laag geluidsniveau heeft. Het geluidsniveau van de mini vriezer is 40 dB, dit kun je vergelijken met het geluid van een rustig kantoor. Nieuwe energielabel Het energielabel voor vriezers hebben, vanwege nieuwe richtlijnen in maart 2021, een nieuw jasje. Energieklassen A+, A++ en A+++ worden niet meer gebruikt, waardoor de meest zuinige energieklasse A is, zonder plusje. Op het nieuwe energielabel vind je de letters A t/m G. Hierbij is G het minst zuinig en A het meest zuinig. Ook is er een nieuwe meetmethode waarmee de energieklasse wordt bepaald. Daardoor is de oude energieklasse niet zomaar in een nieuwe om te zetten; alle apparaten worden opnieuw gemeten. Met de nieuwe energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken en wordt jouw keuze inzichtelijker gemaakt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Tomado TFT4801W

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze Tomado TFT4801W is een energiezuinig vrijstaand tafelmodel vriezer met energielabel F. Dankzij een netto inhoud van 64 liter heb je voldoende ruimte voor het invriezen van jouw producten, de 3 transparante vrieslades maken het makkelijk overal bij te kunnen. Deze 4 sterren vriezer heeft een invriesvermogen van 3.2 kg/24u en is voorzien van 2 transparante vrieslades. De deur van deze vriezer is omkeerbaar. Dankzij het lage geluidsniveau van 40 dB hoor je nauwelijks dat hij aanstaat! Productvoordelen van de Tomado TFT4801W: ✔ Inhoud: 64 liter ✔ Energieklasse F ✔ Regelbare thermostaat ✔ 3 vrieslades ✔ Draairichting van de deur is omkeerbaar ✔ Extra stil, slechts 40 dB ✔ 2 jaar garantie bij Tomado Strak design Deze vriezer heeft strak en compact design. Het is een tafelmodel met een hoogte van 84 cm. Hiedoor is hij naast het invriezen van etenswaren ideaal te gebruiken om andere keukenapparatuur zoals een magnetron of bakoven op te plaatsen. Invriescapaciteit Deze vriezer heeft een ruime opbergruimte met een inhoud van 64 liter. Dankzij de drie vrieslades kan je zelf bepalen welke producten waar liggen. Deze vriezer heeft een 4 sterren invriesvermogen van 3.2 kg/24u, hierdoor zijn jouw etenswaren ontzettend snel ingevroren. Laag geluidsniveau De vriezer is uitgerust met een systeem die er voor zorgt dat de vriezer een zeer laag geluidsniveau heeft. Het geluidsniveau van de vriezer is 40 dB, dit kun je vergelijken met het geluid van een rustig kantoor. Omkeerbare deur Bij deze vriezer kan je zelf bepalen aan welke kant de deur van de vriezer open gaat dankzij de omkeerbare deur. De scharnieren van de deur kunnen namelijk zowel aan de linkerkant als de rechterkant gemonteerd worden. Hierdoor is deze vriezer gemakkelijk aan te passen aan jouw ruimte. Nieuwe energielabel Het energielabel voor vriezers hebben, vanwege nieuwe richtlijnen in maart 2021, een nieuw jasje. Energieklassen A+, A++ en A+++ worden niet meer gebruikt, waardoor de meest zuinige energieklasse A is, zonder plusje. Op het nieuwe energielabel vind je de letters A t/m G. Hierbij is G het minst zuinig en A het meest zuinig. Ook is er een nieuwe meetmethode waarmee de energieklasse wordt bepaald. Daardoor is de oude energieklasse niet zomaar in een nieuwe om te zetten; alle apparaten worden opnieuw gemeten. Met de nieuwe energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken en wordt jouw keuze inzichtelijker gemaakt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Beko FS166020

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bij de Beko FS166020 heb je geen last van harde geluiden. Dankzij het geluidsniveau van 37 decibel is deze tafelmodel vriezer relatief stil, zodat je ongestoord thuiswerkt. In totaal heb je ruimte voor de diepvriesproducten van 1 of 2 personen. Door het kleine formaat zet je deze vriezer gemakkelijk in een kleine kamer of keuken. Ondertussen vermindert Low Frost de ijsvorming in het apparaat, waardoor je deze slechts 1 of 2 keer ontdooit. Dat scheelt jou weer onderhoud. In de diepe lades stapel je gemakkelijk je favoriete bakken met ijs op. Waar je de rest van je etenswaren neerlegt, maakt dankzij de luchtcirculatie niet uit. Het is namelijk overal in de vriezer even koud.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Inventum VR501

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Inventum vrijstaande vriezer VR501 heeft een netto inhoud van 70 liter. Het is een compacte vriezer met energieklasse E. Deze 4 sterren vriezer heeft een invriesvermogen van 4 kg/24u. In de drie transparante lades berg je al je etenswaren netjes op. De vriezer is makkelijk te plaatsen. De deur kan zowel links als rechts bevestigd worden en het bovenblad is eenvoudig te verwijderen. Handig als je de vriezer bijvoorbeeld onder een aanrechtblad wilt plaatsen. Productvoordelen van de Inventum VR501 vriezer Invriesvermogen 4 kg/24u Bewaartijd bij stroomuitval 11 uur Draairichting deur aanpasbaar 5 jaar Inventum garantie Invriesvermogen Dit is de hoeveelheid voedsel in kilogrammen (kg) dat je in een periode van 24 uur kunt invriezen. Vries je meer in, dan deze hoeveelheid, dan stijgt de temperatuur in de vriezer te veel. Daardoor ontdooien de producten een beetje, die al in de vriezer zitten en dat gaat ten koste van de kwaliteit. Bewaartijd bij stroomuitval Bij een vriezer en een koelkast met vriesgedeelte staat de bewaartijd bij stroomuitval vermeld. Staat daar bijvoorbeeld 8 uur. Dan blijven je ingevroren etenswaren 8 uur lang op de juiste temperatuur bewaard als de stroom uitvalt en je de deur of deksel van het apparaat gesloten houdt. Led-verlichting Het apparaat wordt verlicht met een led-lamp. Dat heeft een aantal voordelen. Een led-lamp heeft een langere levensduur dan een gewone lamp. Je hoeft het lampje dus niet vaak te vervangen. Led-verlichting verbruikt ook weinig energie. Als het lampje aan is wordt het nauwelijks warm. Daardoor blijft het apparaat ook koeler en het energieverbruik lager. Energielabel Iedere koelkast, vriezer of combi-koelkast heeft een energielabel. Op het label vind je de letters A t/m G. Een apparaat met label A is het zuinigst met energie. Een apparaat met energielabel G is het minst zuinig. Met behulp van de energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken. Klimaatklasse Kies een koelkast of vriezer met de klimaatklasse die past bij de plek waar je het apparaat neer wilt zetten. Voor de meeste moet de ruimte minimaal 16°C zijn. Deze apparaten hebben klimaatklasse N, ST of T. Apparaten met klimaatklasse SN kunnen iets beter tegen kou en kunnen in een ruimte staan die minimaal 10°C is. De VR501 heeft klimaatklasse N/ST. Dat betekent dat je deze vriezer in een ruimte kunt zetten die minstens 16°C en maximaal 38°C is. 5 jaar Inventum garantie Op alle Inventum koel- en vriesapparaten geven we 5 jaar garantie. Eerst heb je 2 jaar fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende Inventum garantie. Binnen deze periode repareren we het product en als dat niet kan ruilen we het om voor een nieuw exemplaar. In het 3e tot en met het 5e jaar betaal je daarvoor wel de omruilkosten. Om gebruik van de 5 jaar garantie te maken, registreer je jouw product gratis tot 45 dagen na aankoop. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - AEG ATB49D1AW

Loading..
Ga naar laagste prjis

De AEG ATB49D1AW vriezer beschikt over een totale netto inhoud van 90 liter. Deel je vrieswaren naar eigen wens in door middel van de drie transparante diepvriesladen. Een van de laden is een MaxiBox. Deze box is geschikt voor grotere vrieswaren. Dankzij het akoestische en visuele alarm blijf je altijd alert bij te hoge temperaturen. Net nieuwe vrieswaren gekocht? gebruik dan de Frostmatic functie om de vrieswaren snel op temperatuur te brengen. MaxiBox-lade, voor grotere vrieswaren Heb je grotere producten die je wil invriezen, zoals bijvoorbeeld een taart of een stapel pizza's? dan kun je deze gemakkelijk kwijt in de MaxiBox-lade. Deze is speciaal ontworpen om grotere producten in te bewaren. Alarm bij te hoge temperaturen Zijn er te hoge temperaturen aanwezig in de vriezer? Dan wordt dit door middel van een alarm weergegeven. Dit is visueel te zien, maar ook te horen. Het geluidsalarm is niet alleen bij te hoge temperaturen, maar werkt ook zodra de deur te lang open blijft staan. Dooiwaterafvoer Omdat deze vriezer geen anti-ijsvorming kenmerk heeft, dien je handmatig de vriezer te ontdooien. Daarbij komt altijd dooiwater vrij wat moeilijk op te vangen is. Deze vriezer heeft daarom een afvoergootje waar je een bak onder kan plaatsen en het dooiwater in kan opvangen. Gemakkelijk temperatuursregeling Via het elektronische display bedien je gemakkelijk de temperaturen van de vriezer. Op het bedieningspaneel zie je wat de temperatuur in de vriezer is en kun je met de 'super' stand extra snel invriezen. Frostmatic-funtie, snel invriezen Bij het toevoegen van nieuwe producten in de vriezer, is het van belang dat ze de benodigde invriestemperatuur bereiken. Met de frostmatic-functie kan je nu snel de maximale capaciteit invriezen. Op deze manier wordt de smaak van het voedsel beter bewaard. Kenmerken van de AEG ATB49D1AW Frostmatic functie - Elektronische temperatuursregeling - Alarm bij te hoge temperaturen - Geluidsniveau van 39 dB - Deurscharnieren rechts en verwisselbaar - Handmatige ontdooiing - Verstelbare voorpootjes - Elektriciteitssnoer van 2.4 meter - Dooiwaterafvoer - 13 kg vriescapaciteit per dag - 19 uur bewaartijd bij stroomuitval Inhoud van de vriezer Diepvriesladen: 1 Maxi, 1 halve diepte, transparant Vakken met klep: 1, transparant

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Inventum VR550

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Inventum vrijstaande vriezer VR550 heeft een netto inhoud van 88 liter. Het is een vriezer met energieklasse E. Deze 4 sterren vriezer heeft een invriesvermogen van 4 kg/24u. In de drie transparante lades berg je al je etenswaren netjes op. De vriezer is makkelijk te plaatsen. De deur kan zowel links als rechts bevestigd worden en het bovenblad is eenvoudig te verwijderen. Handig als je de vriezer bijvoorbeeld onder een aanrechtblad wilt plaatsen. Productvoordelen van de Inventum VR550 vriezer Invriesvermogen 4 kg/24u Bewaartijd bij stroomuitval 15 uur Draairichting deur aanpasbaar 5 jaar Inventum garantie Invriesvermogen Dit is de hoeveelheid voedsel in kilogrammen (kg) dat je in een periode van 24 uur kunt invriezen. Vries je meer in, dan deze hoeveelheid, dan stijgt de temperatuur in de vriezer te veel. Daardoor ontdooien de producten een beetje, die al in de vriezer zitten en dat gaat ten koste van de kwaliteit. Bewaartijd bij stroomuitval Bij een vriezer en een koelkast met vriesgedeelte staat de bewaartijd bij stroomuitval vermeld. Staat daar bijvoorbeeld 8 uur. Dan blijven je ingevroren etenswaren 8 uur lang op de juiste temperatuur bewaard als de stroom uitvalt en je de deur of deksel van het apparaat gesloten houdt. Energielabel Iedere koelkast, vriezer of combi-koelkast heeft een energielabel. Op het label vind je de letters A t/m G. Een apparaat met label A is het zuinigst met energie. Een apparaat met energielabel G is het minst zuinig. Met behulp van de energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken. Klimaatklasse Kies een koelkast of vriezer met de klimaatklasse die past bij de plek waar je het apparaat neer wilt zetten. Voor de meeste moet de ruimte minimaal 16°C zijn. Deze apparaten hebben klimaatklasse N, ST of T. Apparaten met klimaatklasse SN kunnen iets beter tegen kou en kunnen in een ruimte staan die minimaal 10°C is. De VR550 heeft klimaatklasse SN/N/ST. Dat betekent dat je deze vriezer in een ruimte kunt zetten die minstens 10°C en maximaal 38°C is. 5 jaar Inventum garantie Op alle Inventum koel- en vriesapparaten geven we 5 jaar garantie. Eerst heb je 2 jaar fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende Inventum garantie. Binnen deze periode repareren we het product en als dat niet kan ruilen we het om voor een nieuw exemplaar. In het 3e tot en met het 5e jaar betaal je daarvoor wel de omruilkosten. Om gebruik van de 5 jaar garantie te maken, registreer je jouw product gratis tot 45 dagen na aankoop. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Inventum VK951

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Inventum vrijstaande vrieskist VK951 heeft een netto inhoud van 198 liter. De 4-sterren vrieskist heeft een invriesvermogen van 9 kg/24u en beschikt over een energieklasse F. Met de regelbare thermostaat stel je eenvoudig de temperatuur in. Wanneer je de vrieskist wilt ontdooien, kun je gebruik maken van de dooiwaterafvoer. Door de dop aan de binnen- en buitenkant los te draaien, loopt het dooiwater vanzelf naar buiten. De vrieskist is voorzien van een handige uitneembare opbergkorf. De opbergkorf hang je boven in de vrieskist, waardoor je goed bij de etenswaren kunt. De vrieskist wordt geleverd met een ijsblokjeshouder en een ijsschraper. Productvoordelen van de Inventum VK951 vriezer Invriesvermogen 9 kg/24u Bewaartijd bij stroomuitval 21 uur Regelbare thermostaat Uitneembare opbergkorf Dooiwaterafvoer 5 jaar Inventum garantie Invriesvermogen Dit is de hoeveelheid voedsel in kilogrammen (kg) dat je in een periode van 24 uur kunt invriezen. Vries je meer in, dan deze hoeveelheid, dan stijgt de temperatuur in de vriezer te veel. Daardoor ontdooien de producten een beetje, die al in de vriezer zitten en dat gaat ten koste van de kwaliteit. Bewaartijd bij stroomuitval Bij een vriezer en een koelkast met vriesgedeelte staat de bewaartijd bij stroomuitval vermeld. Staat daar bijvoorbeeld 8 uur. Dan blijven je ingevroren etenswaren 8 uur lang op de juiste temperatuur bewaard als de stroom uitvalt en je de deur of deksel van het apparaat gesloten houdt. Energielabel Iedere koelkast, vriezer of combi-koelkast heeft een energielabel. Op het label vind je de letters A t/m G. Een apparaat met label A is het zuinigst met energie. Een apparaat met energielabel G is het minst zuinig. Met behulp van de energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken. Klimaatklasse Kies een koelkast of vriezer met de klimaatklasse die past bij de plek waar je het apparaat neer wilt zetten. Voor de meeste moet de ruimte minimaal 16°C zijn. Deze apparaten hebben klimaatklasse N, ST of T. Apparaten met klimaatklasse SN kunnen iets beter tegen kou en kunnen in een ruimte staan die minimaal 10°C is. De VK951 heeft klimaatklasse SN/N/ST/T. Dat betekent dat je deze vrieskist in een ruimte kunt zetten die minstens 10°C en maximaal 43°C is. 5 jaar Inventum garantie Op alle Inventum koel- en vriesapparaten geven we 5 jaar garantie. Eerst heb je 2 jaar fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende Inventum garantie. Binnen deze periode repareren we het product en als dat niet kan ruilen we het om voor een nieuw exemplaar. In het 3e tot en met het 5e jaar betaal je daarvoor wel de omruilkosten. Om gebruik van de 5 jaar garantie te maken, registreer je jouw product gratis tot 45 dagen na aankoop. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Zanussi ZFX31401WA

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Zanussi ZFX31401WA baropzet vriezer is lekker compact en heeft een inhoud van 30 liter. Mocht de stroom in huis een keer uitvallen, dan blijven je etenswaren nog 17 uur goed ingevroren in deze vriezer. Met 41dB is hij erg stil dus heb je er geen last van. Deze Zanussi vriezer behoort tot de zuinige energieklasse A++ en de deur kan aan beide kanten worden bevestigd. Besparen op je energierekeningen? Makkelijk We maken het je makkelijk om een diepvriezer te kiezen, en helpen je je energieverbruik te beperken en kosten te verlagen. Al onze producten zijn geheel conform de energiewetgeving in de EU m.b.t. etikettering. Met een A++ classificatie verzekert deze diepvriezer een extrazuinige manier van energieverbruik. Kenmerken van de Zanussi ZFX31401WA Geluidsniveau van 41 dB 51x43.9x53.2 cm (hxbxd) Handmatige ontdooiing Draairichting van de deur is aanpasbaar Bewaartijd bij stroomuitval is 17 uur

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Inventum VK1300

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Inventum vrijstaande vrieskist VK1300 heeft een ruime netto inhoud van 384 liter. De 4-sterren vrieskist heeft een invriesvermogen van 18,1 kg/24u en beschikt over een energieklasse F. Hij is voorzien van energiezuinige led-verlichting. Met de regelbare thermostaat stel je eenvoudig de temperatuur in. Door het gebruik van de supervriezen stand kun je voedsel snel invriezen, ideaal voor grote hoeveelheden. De vrieskist is verrijdbaar dankzij de handige wielen en heeft een handgreep met slot. De vrieskist is geschikt voor ruimtes met een omgevingstemperatuur tot -15°C, dus ideaal te plaatsen in de schuur of garage. Je kunt er met gemak al je extra boodschappen in kwijt. Wanneer je de vrieskist wilt ontdooien, kun je gebruik maken van de dooiwaterafvoer. Door de dop aan de binnen- en buitenkant los te draaien, loopt het dooiwater vanzelf naar buiten. De vrieskist is voorzien van een handige uitneembare opbergkorf. De opbergkorf hang je boven in de vrieskist, waardoor je goed bij de etenswaren kunt. Productvoordelen van de Inventum VK1300 vriezer Geschikt voor ruimtes tot -15°C Led-verlichting Invriesvermogen 18,1 kg/24u Bewaartijd bij stroomuitval 34 uur Supervriezen Alarm bij te hoge temperatuur Handgreep met slot 5 jaar Inventum garantie Invriesvermogen Dit is de hoeveelheid voedsel in kilogrammen (kg) dat je in een periode van 24 uur kunt invriezen. Vries je meer in, dan deze hoeveelheid, dan stijgt de temperatuur in de vriezer te veel. Daardoor ontdooien de producten een beetje, die al in de vriezer zitten en dat gaat ten koste van de kwaliteit. Bewaartijd bij stroomuitval Bij een vriezer en een koelkast met vriesgedeelte staat de bewaartijd bij stroomuitval vermeld. Staat daar bijvoorbeeld 8 uur. Dan blijven je ingevroren etenswaren 8 uur lang op de juiste temperatuur bewaard als de stroom uitvalt en je de deur of deksel van het apparaat gesloten houdt. Superkoelen of supervriezen De superkoelen- of supervriezenfunctie gebruik je om grotere hoeveelheden voedsel snel op de juiste temperatuur te brengen. Zo voorkom je dat producten die al in het apparaat lagen warmer worden en daardoor kun je alle etenswaren langer bewaren. Led-verlichting Het apparaat wordt verlicht met een led-lamp. Dat heeft een aantal voordelen. Een led-lamp heeft een langere levensduur dan een gewone lamp. Je hoeft het lampje dus niet vaak te vervangen. Led-verlichting verbruikt ook weinig energie. Als het lampje aan is wordt het nauwelijks warm. Daardoor blijft het apparaat ook koeler en het energieverbruik lager. Energielabel Iedere koelkast, vriezer of combi-koelkast heeft een energielabel. Op het label vind je de letters A t/m G. Een apparaat met label A is het zuinigst met energie. Een apparaat met energielabel G is het minst zuinig. Met behulp van de energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken. Klimaatklasse Kies een koelkast of vriezer met de klimaatklasse die past bij de plek waar je het apparaat neer wilt zetten. Voor de meeste moet de ruimte minimaal 16°C zijn. Deze apparaten hebben klimaatklasse N, ST of T. Apparaten met klimaatklasse SN kunnen iets beter tegen kou en kunnen in een ruimte staan die minimaal 10°C is. De VK1300 heeft klimaatklasse SN/N/ST/T. Deze vrieskist is geschikt voor ruimtes met een omgevingstemperatuur tot -15°C, dus ideaal voor schuur of garage. 5 jaar Inventum garantie Op alle Inventum koel- en vriesapparaten geven we 5 jaar garantie. Eerst heb je 2 jaar fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende Inventum garantie. Binnen deze periode repareren we het product en als dat niet kan ruilen we het om voor een nieuw exemplaar. In het 3e tot en met het 5e jaar betaal je daarvoor wel de omruilkosten. Om gebruik van de 5 jaar garantie te maken, registreer je jouw product gratis tot 45 dagen na aankoop. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Liebherr GP 1486-21

Loading..
Ga naar laagste prjis

In de Liebherr GP 1486-21 bewaar je met gemak 3 volle shopper boodschappentassen met dozen bevroren groente en fruit. De tafelmodel vriezer koelt stiller, gelijkmatiger en zuiniger dankzij de inverter compressor. Met een geluidsniveau van 38 decibel heb je geen last van een irritant zoemend geluid. Je plaatst de vriezer dus ook in een open keuken of een klein appartement. Doordat de vriezer energiezuinig is, betaal je weinig energiekosten. Zo draag jij je steentje bij aan het milieu.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van vriezers. Er zijn immers 385 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste