Wat is de beste Vriezer van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 07 december, 2023

Het aanschaffen van een goede Vriezer is een lastige uitdaging. Wat is de beste Vriezer van 2023? Na het analyseren van 136 Vriezers kwam de GE Garage Ready 14.1-Cubic-Foot Upright als beste getest uit onze Vriezer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Vriezers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Vriezers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Vriezer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Vriezers

1Score: 9.8
GE Garage Ready 14.1-Cubic-Foot Upright
Beste vriezer
GE Garage Ready 14.1-Cubic-Foot Upright
GE
2Score: 9.7
Liebherr GP1213 Comfort
Liebherr GP1213 Comfort
Liebherr
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Frigidaire FGAC5044W1
Frigidaire FGAC5044W1
Frigidaire
4Score: 9.6
Midea MRC050S0AWW
Midea MRC050S0AWW
Midea
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
GE Upright Freezer FUF17DLRWW
GE Upright Freezer FUF17DLRWW
GE
6Score: 9.5
Frigidaire Frost-Free Upright Freezer
Frigidaire Frost-Free Upright Freezer
Frigidaire
7Score: 9.5
Midea 3-Cubic-Foot Upright Freezer
Beste keuze voor budgetkopers
Midea 3-Cubic-Foot Upright Freezer
Midea
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Frigidaire FFFU16F2VW Upright Freezer
Compact en redelijk geprijsd
Frigidaire FFFU16F2VW Upright Freezer
Frigidaire
9Score: 9.3
Igloo ICFMD35WH6A
Igloo ICFMD35WH6A
Igloo
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
Kenmore Chest Freezer
Top vrieskist
Kenmore Chest Freezer
Kenmore
hero illustration

De Bestenu Vriezer Koopgids

Een vriezer is een must-have in elk huis. Je bespaart niet alleen geld maar ook tijd door maaltijden in te vriezen. Waar je op let bij aankoop van een vriezer, lees je in onderstaande koopgids.

Wat voor type vriezers zijn er verkrijgbaar?

Er zijn verschillende soorten vriezers verkrijgbaar: inbouwvriezers, vrieskisten en diepvrieskasten. Een inbouwvriezer bouw je in een nis in je keuken. Het is belangrijk dat je de maten van zowel je nis als je inbouwvriezer goed hebt.

Een goede vrieskist heeft een grote, ruime inhoud met een eenvoudig te openen deksel. Ze nemen wel meer ruimte in beslag, maar daar krijg je een ruime inhoud voor terug. De meeste vrieskisten worden geplaatst in de garage of in een schuur.

Een diepvrieskast</a> zie je het meeste. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zowel als tafelmodellen en als grotere modellen en in verschillende prijsklassen. De goedkopere modellen zijn vaak minder energiezuinig. Let hier goed op.

Hoe koud moet een vriezer staan?

De ideale temperatuur van je vriezer is -18 °C. Is de temperatuur hoger, dan zal het voedsel sneller bederven. Daarnaast verbruikt hij hierdoor onnodig veel energie. Zo wordt niet alleen je energierekening hoger, maar het is ook niet goed voor het milieu.

Hoe ontdooi je een vriezer?

Hoe je een vriezer ontdooit, hangt af wat voor vriezer je hebt. Er zijn verschillende ontdooimethodes:

Low Frost: een vriezer met deze functie heeft minder ijsvorming, maar voorkomt het niet helemaal. Het vriesgedeelte moet één a twee keer per jaar worden ontdooid.

No Frost: Dit is de meest ideale technologie. Het vocht in de vriezer wordt onttrokken waardoor er simpelweg geen ijs kan ontstaan. Als je producten vochtig zijn, ontstaan er wel wat ijskristallen, maar niet genoeg om je hele vriezer te hoeven ontdooien.

Geen technologie: als je vriezer geen gebruikt maakt van een bepaalde technologie, dan zul je vijf a zes keer per jaar de vriezer moeten ontdooien. Het is niet het leukste klusje, maar wil je de levensduur van je vriezer verlengen, dan is het belangrijk.

Als allereerste haal je de stekker uit het stopcontact en vervolgens haal je de vriezer leeg. Vraag aan je buren of aan familie of je wat ruimte in hun vriezer mag gebruiken, zodat jouw bevroren producten niet allemaal ontdooien.

Nu moet je wachten totdat het ijs ontdooid is. Je kunt ervoor kiezen dit proces te versnellen door een bak heet water in je vriezer te zetten. Er zijn ook ontdooisprays te krijgen waardoor het ontdooien nog sneller gaat.

Je kunt grote stukken ijs met een houten lepel los krijgen, maar gebruik nooit metalen voorwerpen: de koelelementen zijn erg kwetsbaar. Zodra de vriezer vrij van ijs is, maak je hem schoon en droog. Vervolgens zet je hem weer aan en als hij op de juiste temperatuur is, laadt je hem weer in.

Wat kan ik allemaal invriezen en hoe lang kan ik het bewaren?

Je vriest bijna alles in! De meeste groenten zijn in te vriezen, mits ze even kort gekookt worden voor het invriezen. Hierdoor wordt de structuur en de smaak behouden. Groenten die veel water bevatten vries je beter niet in. Voorgesneden groenten blijven ongeveer drie maanden goed in de vriezer.

Fruit is ook prima in te vriezen. Bevroren druiven zijn heerlijk in een koud drankje in de zomer, terwijl citroenschijfjes ideaal zijn in bijvoorbeeld een glas cola. Fruit kun je natuurlijk ook eerst pureren en het daarna invriezen. Ideaal voor als je een baby hebt.

Het meeste vlees uit de supermarkt is in te vriezen, maar kijk altijd goed op de verpakking voordat je het invriest. Soms wordt het vlees bevroren geleverd en kun je het niet nog een keer invriezen. Gehakt bewaar je ongeveer drie maanden in de vriezer, kip negen maanden en al het andere vlees ongeveer zes maanden.

Is je vlees al bereid, en heb je nog zoveel resten dat het zonde is om weg te gooien? Dan vries je de hele portie in en bewaar je dit drie tot vier maanden. Hou er wel rekening mee dat de smaak en kwaliteit achteruit gaan door het invriezen.

Vis is ook prima in te vriezen, mits het nog niet eerder bevroren is geweest. Verse vis vries je in voor zo'n drie tot vier maanden. Vis wat je al eerder hebt bereid vries je ook in, maar hier geldt ook dat het niet ten goede komt aan de smaak en de kwaliteit van de vis.

Als je gebak, cake en taart goed afsluit, dan bewaar je dit voor ongeveer drie maanden in de vriezer. Zodra er lucht bij komt, drogen je lekkernijen uit wat niet ideaal is. Zorg er dus voor dat deze luchtdicht verpakt zijn.

Er zijn enkele dingen die je beter niet invriest:

 • Gerechten die je al gefrituurd hebt zoals bijvoorbeeld loempia's, snacks en frietjes
 • Melk, room en yoghurt gaan schiften als het is ontdooit
 • Kaas verliest zijn structuur en smaak na het ontdooien
 • Rauwe en gekookte eieren
 • Rauwe aardappelen: hier zit teveel vocht in.

Hoe koud kan een vriezer worden?

De meeste vriezers worden niet kouder dan -20 °C en kouder is ook niet nodig. De ideale temperatuur ligt namelijk op -18 °C: zelfs als het kouder als -18 °C is, blijven je etenswaren niet langer goed. Is het daarentegen warmer dan -18 °C, dan krijgen bacteriën de kans en bedrijft je eten sneller.

Hoe lang laat je een vriezer staan na het vervoeren?

Als je de vriezer, of de koel-vriescombinatie, rechtop vervoert, laat je deze een uurtje op zijn plaats van bestemming staan voordat je deze aan zet. Is deze plat vervoert, laat hem dan minstens vier uur staan voordat je hem aan zet. Dit heeft te maken met de koelvloeistof. Als het apparaat ligt, gaat de vloeistof zich verspreiden en dan is niet de bedoeling.

Als je je vriezer rechtop zet, dan geef je het de kans om naar beneden te zakken waardoor je schade voorkomt.

Kan ik mijn vriezer in mijn garage of in de schuur zetten?

Of je je vriezer in de garage of in de schuur kunt zetten, hangt af van de minimale omgevingstemperatuur waarop de vriezer functioneert. Sommige vriezers functioneren niet goed als het kwik tot onder het vriespunt daalt, let hier dus goed op.

Het geluidsniveau van de vriezer

Staat je vriezer in een gesloten keuken, in de garage of in de schuur, dan hoef je je geen zorgen te maken over het geluidsniveau. Staat deze in een open keuken, dan is het handig om hier wel naar te kijken. Het gemiddelde geluidsniveau van een vriezer ligt tussen de 39 dB en 40 dB. Dit geluidsniveau is niet storend, al hoor je hem af en toe wel brommen.

Een stille vriezer heeft en geluidsniveau van 38 dB of minder. Deze vriezers zijn uitermate geschikt voor een open keuken.

De inhoud van de vriezer

Hoeveel je in kunt vriezen, hangt af van de vriezer. Hoeveel je in wilt vriezen, hangt van je omstandigheden af. Ben je iemand die graag altijd een maaltijd of maaltijden in de vriezer heeft, en geef je de voorkeur aan diepvriesgroente- en vlees? Of ben je meer iemand die zo af en toe eens wat invriest?

Een vriezer wordt als "klein" beschouwd als deze minder dan 110 liter inhoud heeft. Dit staat gelijk aan drie volle boodschappentassen. De gemiddelde vriezer heeft een inhoud van 110 tot 250 liter: dit staat gelijk aan maar liefst zeven volle boodschappentassen.

Wil je een grote vriezer? Kies dan voor een vriezer met meer dan 250 liter inhoud. Hier kun je meer dan zeven volle boodschappentassen in kwijt.

Het energieverbruik van een vriezer

Kies altijd voor een vriezer die A+++ op het label heeft staan. Deze zijn het meest energiezuinig. De jaarlijkse energiekosten voor deze vriezers liggen rond de €23. Een vriezer met A+ op het label is het minst zuinig. Voor deze vriezers betaal je ongeveer €70 per jaar.

hero illustration

Hoe testen we Vriezers?

Om de beste Vriezer te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Vriezer-test hebben we 136 Vriezers vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Vriezer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Vriezer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Vriezer-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte Vriezer in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 136 Vriezers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Vriezers in een oogopslag

1. Beste vriezer: GE Garage Ready 14.1-Cubic-Foot Upright

Loading ...

Voordelen GE Garage Ready 14.1-Cubic-Foot Upright

 • list plusUitzonderlijke prestaties en veelzijdigheid
 • list plusBreed temperatuurbereik van -17,8°C tot 43,3°C
 • list plusBelofte bij stroomuitval die voedsel tot 48 uur bevroren houdt

Nadelen GE Garage Ready 14.1-Cubic-Foot Upright

 • list plusSommige klanten hebben problemen ervaren met levering en beschikbaarheid

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.39
Functionaliteit
9.55
Gebruiksgemak
10
De GE Garage Ready 14,1-kubieke-voet rechtopstaande vriezer is een vriezer met een hoge beoordeling die uitzonderlijke prestaties en veelzijdigheid biedt. Met een gemiddelde beoordeling van 4,8 van de 5 sterren op basis van 2292 beoordelingen, wordt het beschouwd als een van de beste vriezers in de industrie.

Een van de opvallende kenmerken van deze vriezer is zijn vermogen om te presteren bij een breed scala aan temperaturen, van 0°F tot 110°F. Dit maakt het perfect voor gebruik in garages of andere ruimtes met schommelende temperaturen. Het heeft ook een belofte bij stroomuitval die ervoor zorgt dat voedsel tot 48 uur bevroren blijft, zodat je eten veilig blijft tijdens onverwachte stroomuitval.

De vriezer wordt geleverd met een verscheidenheid aan handige functies, waaronder een snelle bevriesoptie die de temperatuur snel verlaagt, uitschuifbare vriesbakken voor flexibele opslag en een hoorbaar temperatuuralarm dat je waarschuwt als de temperatuur te hoog wordt. De LED-interieurverlichting zorgt voor uitstekend zicht, en de vier glazen planken (waarvan er twee verstelbaar zijn) bieden voldoende ruimte om je diepvriesproducten te organiseren.

Klanten hebben de GE Garage Ready Freezer geprezen om zijn betrouwbaarheid en energiezuinigheid. Als ENERGY STAR-gecertificeerd apparaat helpt het om energiekosten te besparen terwijl het optimale prestaties levert. Met afmetingen van 62" H x 28" B x 32" D en een capaciteit van 14,1 kubieke voet is het geschikt voor huishoudens van elke grootte.

Een recensent op de website van GE Appliances zegt: "Geweldige vriezer! Paste perfect in mijn garage en heeft veel ruimte voor al mijn diepvriesproducten. Het is ook erg energiezuinig, wat een groot pluspunt is."

Hoewel de GE Garage Ready Freezer uitzonderlijke prestaties en functies biedt, is het vermeldenswaard dat sommige klanten problemen hebben ondervonden met de levering en beschikbaarheid. Retailers zoals Costco en Best Buy bieden echter handige bezorgopties en aanvullende voordelen voor hun leden.

Costco Business Center biedt een moeiteloze bezorgervaring en heeft een tijdelijke actie waarbij je $300 korting krijgt op je bestelling wanneer je $1.999 uitgeeft aan in aanmerking komende apparaten. Costco Executive Members ontvangen ook een beloning van 2% op in aanmerking komende aankopen.

Klanten buiten de Verenigde Staten kunnen de GE Garage Ready Freezer ook vinden en kopen in de online winkel van Best Buy, wat gemak biedt voor internationale klanten.

Ter conclusie, de GE Garage Ready 14,1-kubieke-voet rechtopstaande vriezer is een zeer goed beoordeelde vriezer die uitblinkt in prestaties en energiezuinigheid. Met zijn veelzijdige functies, waaronder het vermogen om te presteren bij een breed scala aan temperaturen en een belofte bij stroomuitval, biedt het gemoedsrust en gemak. Hoewel sommige klanten problemen hebben gehad met de levering en beschikbaarheid, bieden retailers zoals Costco en Best Buy aanvullende voordelen en handige bezorgopties. Over het algemeen is de GE Garage Ready Freezer een topkeuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte vriezer voor hun huis of garage.

Verkrijgbaar bij:

2. Liebherr GP1213 Comfort

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Liebherr GP1213 Comfort

 • list plusVeelzijdig en efficiënt apparaat
 • list plusSmartFrost-technologie vermindert ijsvorming en vereenvoudigt het ontdooiproces
 • list plusAutomatische SuperFrost-functie behoudt essentiële vitaminen in voedsel

Nadelen Liebherr GP1213 Comfort

 • list plusMogelijk niet genoeg capaciteit voor mensen die een grotere vriezer nodig hebben
 • list plusDuurder in vergelijking met budgetvriendelijke opties
 • list plusGebrek aan uitgebreide expertbeoordeling over belangrijke factoren zoals invriessnelheid en temperatuurstabiliteit

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.28
Functionaliteit
9.28
Gebruiksgemak
10
De Liebherr GP1213 ComfortTable tafelmodel vriezer met SmartFrost is een veelzijdig en efficiënt apparaat dat verschillende functies biedt om het gemak en de prestaties te verbeteren. Dankzij de SmartFrost technologie vriest het niet alleen voedsel sneller in, maar vermindert het ook de ijsvorming, waardoor het ontdooien eenvoudiger en sneller gaat. Deze vriezer biedt een flexibele opslagruimte met een grotere capaciteit en verbeterd energieverbruik, wat resulteert in lagere gebruikskosten. De automatische SuperFrost functie is een andere opvallende eigenschap, waarmee de temperatuur snel wordt verlaagd tot -32 °C en vitale vitaminen in het voedsel behouden blijven. Daarna schakelt het terug naar de normale modus na maximaal 65 uur, waardoor elektriciteit wordt bespaard.

Een recensent van T3.com plaatste de Liebherr GP1213 Comfort als de beste algehele vriezer voor 2023 en prees de energie-efficiëntie, compacte ontwerp en SmartFrost functionaliteit. De transparante FrostSafe vrieslades en het VarioSpace compartiment maken het gemakkelijk om bevroren items te beheren en te organiseren. Met een energielabel A++, is deze vriezer niet alleen handig, maar ook kosteneffectief in gebruik.

Wat betreft de concurrentie, wordt de Samsung RZ32M71207F aanbevolen voor degenen die behoefte hebben aan een grotere vriezer met een netto capaciteit van 315 liter. Het beschikt over Samsung's True NoFrost functie, waardoor ijs en bevriezing worden geëlimineerd door gekoelde lucht te circuleren. De digitale inverter compressor zorgt voor zuinige en stille werking. Aan de andere kant is de RUSSELL HOBBS RHTTFZ1B een meer budgetvriendelijke optie geschikt voor kleinere hoeveelheden. Met een netto capaciteit van 32 liter is het compact en betaalbaar.

Hoewel de volledige expert review van de Liebherr G1213 achter een betaalmuur staat op Which.co.uk, is het moeilijk om een uitgebreide aanbeveling te geven. De review zou cruciale factoren beoordelen zoals de invriessnelheid, temperatuurstabiliteit in verschillende omgevingen, energie-efficiëntie en gebruiksgemak en reiniging.

Al met al valt de Liebherr GP1213 ComfortTable tafelmodel vriezer met SmartFrost op vanwege zijn efficiënte prestaties, flexibele opslagopties en energiebesparende functies. Het is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en betrouwbare vriezer. Echter, degenen die behoefte hebben aan een grotere capaciteit of op zoek zijn naar een meer budgetvriendelijke optie, kunnen betere alternatieven op de markt vinden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen

Bekijk prijs

3. Frigidaire FGAC5044W1

Loading ...

Voordelen Frigidaire FGAC5044W1

 • list plusHet vermindert effectief de luchtvochtigheid
 • list plusHet werkt stil
 • list plusVerbeterde prestaties en stillere werking vergeleken met eerdere modellen

Nadelen Frigidaire FGAC5044W1

 • list plusProblemen met de verbonden functies, inclusief de Alexa-skill en iPhone-app
 • list plusConnectiviteitsproblemen met de iPhone-app, zoals het verbreken van de verbinding en het niet automatisch opnieuw verbinden
 • list plusHet heeft misschien niet de overhand in termen van verbonden functies in vergelijking met concurrenten

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.94
Functionaliteit
9.47
Gebruiksgemak
9.75
De Frigidaire FGAC5044W1 Luchtontvochtiger is een beetje een gemengde tas, volgens klantbeoordelingen. Hoewel het effectief vochtigheid vermindert en stil werkt, hebben de verbonden functies kritiek ontvangen. Zoals een klant opmerkt: "De luchtontvochtiger werkt goed en vermindert vochtigheid snel." Een andere klant vermeldt: "Hij is veel stiller dan mijn vorige luchtontvochtiger."

Echter, de verbonden functies, inclusief de Alexa-vaardigheid en iPhone-app, zijn teleurstellend geweest voor sommige gebruikers. Er zijn meldingen geweest van problemen met de Alexa-vaardigheid, zoals verwarring over de twee vochtigheidsschuifregelaars en de luchtontvochtiger die onverwachts uitschakelt. De iPhone-app kampt ook met connectiviteitsproblemen, waarbij de verbinding verbroken wordt wanneer het apparaat buiten het Wi-Fi-bereik is en niet automatisch opnieuw verbinding maakt. Een klant suggereert verbeteringen en zegt: "De app moet de connectiviteitsproblemen oplossen en aan/uit-schema's toevoegen."

Qua prestaties blinkt de Frigidaire FGAC5044W1 Luchtontvochtiger uit in effectieve vochtigheidsvermindering en stille werking. Echter, de verbonden functies, die een verkooppunt hadden kunnen zijn, voldoen niet aan de verwachtingen. Het is belangrijk om op te merken dat hoewel sommige klanten problemen hebben ervaren met de verbonden functies, anderen geen enkel probleem hebben ondervonden.

In vergelijking met eerdere modellen biedt de FGAC5044W1 verbeterde prestaties en stillere werking. Het lijkt er echter op dat de verbonden functies mogelijk nog verder verfijnd moeten worden om een naadloze gebruikerservaring te bieden.

Als het wordt vergeleken met zijn concurrenten, heeft de Frigidaire FGAC5044W1 Luchtontvochtiger mogelijk niet het voordeel wat betreft verbonden functies. Als connectiviteit en integratie met een slim huis niet hoog op je prioriteitenlijst staan, kan deze luchtontvochtiger een betrouwbare en efficiënte keuze zijn. Echter, als je op zoek bent naar geavanceerde verbonden functies, wil je misschien andere opties verkennen.

Al met al biedt de Frigidaire FGAC5044W1 Luchtontvochtiger effectieve vochtigheidsvermindering en werkt hij stil, waardoor het een solide keuze is voor wie verbeterde binnenluchtkwaliteit zoekt. Echter, de verbonden functies hebben ruimte voor verbetering. Als je prestaties en stille werking belangrijker vindt dan integratie met een slim huis, kan deze luchtontvochtiger geschikt voor je zijn. Wees je echter bewust van de mogelijke beperkingen van de verbonden functies.

Verkrijgbaar bij:

4. Midea MRC050S0AWW

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Midea MRC050S0AWW

 • list plusRuime opslagruimte
 • list plusEfficiënte prestaties
 • list plusEnergie-efficiënt

Nadelen Midea MRC050S0AWW

 • list plusGeen

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.32
Functionaliteit
9.13
Gebruiksgemak
10
De Midea MRC050S0AWW Vrieskist is een zeer gewaardeerd apparaat dat voldoende opslagruimte en efficiënte prestaties biedt. Met een capaciteit van 5,0 kubieke voet biedt het genoeg ruimte om een ​​verscheidenheid aan diepgevroren goederen op te slaan. De vriezer beschikt over een mechanisch controlesysteem met een instelbare thermostaat, waarmee gebruikers de gewenste temperatuur kunnen instellen tussen -12 en -28 graden. Dit zorgt ervoor dat voedsel op de perfecte temperatuur bevroren blijft.

Een van de opvallende kenmerken van de Midea MRC050S0AWW is de energiezuinigheid. Het heeft een jaarlijks energieverbruik van 218 kilowattuur, waardoor het een economische keuze is voor mensen die willen besparen op elektriciteitsrekeningen. Bovendien werkt de vriezer met een geluidsniveau van 42 dB, wat zorgt voor een rustige en vredige omgeving.

De Midea MRC050S0AWW Vrieskist biedt ook handige oplossingen voor opslag. Het wordt geleverd met een hangende draadmand, waarmee gebruikers hun bevroren items effectief kunnen organiseren. De scharnierdeur kan open blijven staan ​​onder hoeken tussen 45 en 75 graden, waardoor het gemakkelijk is om items uit de vriezer te halen.

Volgens klantrecensies is de Midea MRC050S0AWW Vrieskist goed ontvangen. Klanten waarderen de ruime opslagcapaciteit en het vermogen om voedsel zonder problemen bevroren te houden. Een recensent vermeldde dat de vriezer precies is wat ze nodig hadden om meer diepgevroren voedsel op te slaan.

Vergeleken met andere vrieskisten op de markt, springt de Midea MRC050S0AWW eruit vanwege zijn energiezuinigheid en stille werking. Het staat vermeld als de best verkochte vrieskist in de categorie Vrieskisten op Amazon, wat getuigt van zijn populariteit en betrouwbaarheid.

Kortom, de Midea MRC050S0AWW Vrieskist is een betrouwbaar en efficiënt apparaat dat uitstekende opslagcapaciteit en handige functies biedt. Zijn energiezuinigheid en stille werking maken het een uitstekende keuze voor mensen die willen besparen op energiekosten en een vredige omgeving willen behouden. Met positieve klantrecensies en zijn positie als best verkopend product is de Midea MRC050S0AWW een topkandidaat op de markt voor vrieskisten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

5. GE Upright Freezer FUF17DLRWW

Loading ...

Voordelen GE Upright Freezer FUF17DLRWW

 • list plusDe power outage belofte zorgt ervoor dat voedsel tot 48 uur bevroren blijft
 • list plusSnelle vriesoptie voor het snel invriezen van items
 • list plusUitschuifbare vriesbakken en glazen planken bieden flexibiliteit en gemakkelijke toegang

Nadelen GE Upright Freezer FUF17DLRWW

 • list plusDuurder dan diepvriezers met een deksel
 • list plusOntworpen voor huishoudelijk gebruik in plaats van commerciële doeleinden
 • list plusGeen informatie beschikbaar over expert meningen

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.82
Functionaliteit
9.46
Gebruiksgemak
9.31
De GE ® 17.3 Cu. Ft. No-Frost Garage Klaar Rechtopstaande Vriezer is een zeer gewaardeerd apparaat dat handige opslag- en organisatiemogelijkheden biedt. Met een gemiddelde beoordeling van 4,7 van de 5 sterren op basis van 2207 beoordelingen, is deze vriezer ontworpen om te presteren bij temperaturen variërend van 0°F tot 110°F, waardoor hij geschikt is voor gebruik in garages of andere niet-standaard locaties.

Een opvallende functie van deze vriezer is de stroomstoring belofte, die ervoor zorgt dat voedsel tot 48 uur bevroren blijft in geval van stroomuitval. Dit biedt gemoedsrust en minimaliseert het risico op bederf van voedsel. Zoals een recensent vermeldt, "Hadden een stroomstoring van 10 uur en alles was nog steeds bevroren."

De snelle vriesoptie is een andere handige functie die zorgt voor het snel bevriezen van items, wat helpt bij het behouden van hun kwaliteit en versheid. De uitschuifbare vriesbakken en vier glazen planken (waarvan twee verstelbaar) bieden flexibiliteit en gemakkelijke toegang tot opgeslagen items. LED-interieurverlichting verlicht de inhoud van de vriezer, waardoor het gemakkelijk is om te vinden wat je zoekt.

Op het gebied van beveiliging wordt de vriezer geleverd met een slot en sleutel, wat extra bescherming biedt voor waardevolle of gevoelige items. Het witte uiterlijk van de vriezer geeft het een schone en klassieke uitstraling die goed past bij elke keuken- of garage-inrichting.

Vergeleken met kistvriezers, die populair zijn bij microverkopers, is deze rechtopstaande vriezer meer geschikt voor huishoudelijk gebruik. Hij lijkt op een keukenkoelkast met een hoofddeur, interne glazen planken en deuropbergmanden. Zoals de recensie vermeldt, zijn rechtopstaande vriezers meestal duurder dan kistvriezers, maar ze bieden het gemak van gemakkelijke toegang en organisatie.

De GE FUF17DLRWW 17.3-Cu. Ft. Upright Freezer is klaar voor de garage en ontworpen voor optimale prestaties. Het heeft de Turbo Freeze-technologie van GE voor een gelijkmatige conservering van voedsel en een hoorbaar alarm om u te waarschuwen wanneer de deur open blijft staan. De vriezer heeft een opslagcapaciteit van 17.3 kubieke voet, wat voldoende ruimte biedt voor al uw bevroren goederen.

Deze vriezer is ook energiezuinig, met een Energy Star-certificering en een geschat jaarlijks energieverbruik van 441 kWh, wat ongeveer $59 per jaar kost. De externe elektronische LED-temperatuurregeling maakt nauwkeurige temperatuuraanpassingen mogelijk, zodat uw voedsel op de ideale temperatuur wordt bewaard voor maximale versheid.

Hoewel er geen informatie beschikbaar is over wat experts zeggen over dit specifieke model, geven de hoge klantbeoordelingen en positieve recensies aan dat deze vriezer een betrouwbaar en goed presterend apparaat is. Het ontwerp dat geschikt is voor de garage, de belofte bij stroomuitval en de handige functies maken het een topkeuze voor mensen die behoefte hebben aan extra vriesruimte.

Samenvattend is de GE 17.3 Cu. Ft. No-Frost Garage Klaar Rechtopstaande Vriezer een opvallend apparaat in de vriezercategorie. De belangrijkste kenmerken, zoals de belofte bij stroomuitval, de snelle vriesoptie, de uitschuifbare vriesbakken en de LED-interieurverlichting, maken het een handige en betrouwbare keuze voor het opslaan en organiseren van bevroren goederen. Hoewel hij duurder kan zijn dan kistvriezers, rechtvaardigen het rechtopstaande ontwerp en de extra functies de hogere prijs. De energiezuinigheid en nauwkeurige temperatuurregeling versterken verder de aantrekkingskracht. Het is echter belangrijk om op te merken dat deze vriezer is ontworpen voor huishoudelijk gebruik en niet voor commerciële doeleinden. Over het algemeen biedt de GE 17.3 Cu. Ft. No-Frost Garage Klaar Rechtopstaande Vriezer uitstekende prestaties en functionaliteit, waardoor het een zeer aanbevolen keuze is voor mensen die een betrouwbare en ruime vriezer nodig hebben.

Verkrijgbaar bij:

6. Frigidaire Frost-Free Upright Freezer

Loading ...

Voordelen Frigidaire Frost-Free Upright Freezer

 • list plusSuperieure luchtdichte afsluiting en het EvenTemp™ koelsysteem zorgen ervoor dat voedsel bevroren blijft en een gelijkmatige temperatuur behoudt.
 • list plusFlexibel interieurorganisatiesysteem maximaliseert opslagruimte en maakt eenvoudige organisatie mogelijk.
 • list plusENERGY STAR® Meest Efficiënte classificatie geeft aan dat het energiebesparende mogelijkheden heeft.

Nadelen Frigidaire Frost-Free Upright Freezer

 • list plusSommige gebruikers hebben melding gemaakt van problemen met de deurafdichting van de vriezer, wat leidt tot temperatuurschommelingen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.41
Functionaliteit
9.46
Gebruiksgemak
9.66
De Frigidaire Frost-Free rechtopstaande vriezer is een opvallend product in zijn categorie en biedt een scala aan indrukwekkende functies en voordelen. Met zijn superieure luchtdichte afdichting en EvenTemp ™ koelsysteem zorgt deze vriezer ervoor dat voedsel tot wel twee dagen bevroren blijft tijdens een stroomstoring, terwijl de temperatuur in het interieur uniform blijft. Het flexibele interieurorganisatiesysteem, inclusief verstelbare glazen planken en ruime deurvakken, maximaliseert de opbergruimte en maakt eenvoudige organisatie mogelijk.

Eén van de belangrijkste verkoopargumenten van deze vriezer is zijn ENERGY STAR Most Efficient beoordeling, wat wijst op zijn energiebesparende mogelijkheden. Hij beschikt ook over een deur open en hoge temperatuur alarm, waarmee gebruikers op de hoogte worden gebracht van mogelijke problemen met de temperatuur van de vriezer. Bovendien voorkomen de zelfsluitende deuren dat de deuren iets open blijven staan, zodat het voedsel optimaal bewaard blijft.

Het Frost-Free ontwerp van deze vriezer maakt handmatig ontdooien overbodig, waardoor gebruikers tijd en moeite besparen. Ondanks zijn royale capaciteit van 20 kubieke voet heeft de vriezer dezelfde afmetingen als een traditioneel model van 17 kubieke voet, waardoor hij geschikt is voor verschillende keukenindelingen. Hij heeft een grondige kwaliteitscontrole van 42 punten ondergaan, wat garant staat voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bovendien is hij klaar voor gebruik in de garage en ontworpen om te presteren bij een breed scala aan temperaturen, van 0°F tot 110°F.

Volgens beoordelingen heeft deze Frigidaire vriezer positieve feedback ontvangen van gebruikers. Een klant merkt op: "De vriezer is perfect voor onze behoeften. Hij houdt alles bevroren en is erg stil." Een andere klant prijst zijn efficiëntie en zegt: "Hij maakt niet veel lawaai en verbruikt niet veel elektriciteit. Tot nu toe heb ik er geen problemen mee gehad."

Als we deze Frigidaire Frost-Free rechtopstaande vriezer vergelijken met andere vriezers op de markt, valt hij op door de combinatie van functies en prestaties. Zijn vermogen om een constante temperatuur te handhaven, zelfs tijdens stroomstoringen, onderscheidt hem van concurrenten. Bovendien zorgt zijn ruime en goed georganiseerde interieur voor gemakkelijke toegang en efficiënte opslag.

Hoewel de Frigidaire Frost-Free rechtopstaande vriezer veel sterke punten heeft, is het belangrijk om eventuele mogelijke beperkingen te overwegen. Sommige gebruikers hebben melding gemaakt van problemen met de deurafdichting van de vriezer, wat kan leiden tot temperatuurschommelingen. Over het algemeen biedt deze vriezer echter uitstekende prestaties en betrouwbaarheid.

Kortom, de Frigidaire Frost-Free rechtopstaande vriezer is een topkeuze voor consumenten die een betrouwbare en efficiënte vriezer nodig hebben. Zijn geavanceerde functies, zoals het EvenTemp koelsysteem en het flexibele interieurorganisatiesysteem, maken hem een opvallend product in zijn categorie. Met zijn ENERGY STAR Most Efficient beoordeling en zelfsluitende deuren biedt hij zowel energiebesparing als gemak. Hoewel er misschien kleine zorgen zijn over de deurafdichting, maken de algehele prestaties en positieve gebruikersbeoordelingen van deze vriezer hem een zeer aanbevolen optie.

Verkrijgbaar bij:

7. Beste keuze voor budgetkopers: Midea 3-Cubic-Foot Upright Freezer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Midea 3-Cubic-Foot Upright Freezer

 • list plusDe verstelbare thermostaat zorgt voor nauwkeurige temperatuurregeling.
 • list plusDe omkeerbare deur zorgt voor flexibele plaatsing.
 • list plusAanpasbare opslagopties met planken en een verwijderbare draadmand.

Nadelen Midea 3-Cubic-Foot Upright Freezer

 • list plusMogelijke betrouwbaarheidsproblemen gemeld door sommige reviewers.
 • list plusBeperkte garantie van twee jaar in vergelijking met andere modellen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.25
Functionaliteit
9.66
Gebruiksgemak
9.44
De Midea 3-Cubic-Foot Upright Freezer is een solide keuze voor budgetkopers op zoek naar een betaalbare en efficiënte vriezer. Het biedt aanpasbare opslagmogelijkheden en energiebesparende functies die het een praktische keuze maken voor langdurige voedselopslag.

Een van de opvallende kenmerken van deze vriezer is de verstelbare thermostaat, waarmee gebruikers de temperatuur kunnen instellen tussen -11.2℉ en 10.4 ℉ (-24℃ tot -12℃) om aan hun vriesbehoeften te voldoen. Volgens een recensent op Amazon: "Ik vind het geweldig dat ik de temperatuur kan aanpassen aan mijn opslagbehoeften." Dit niveau van controle zorgt ervoor dat voedsel op de gewenste temperatuur bevroren blijft.

De vriezer heeft ook een omkeerbare deur, die van beide kanten kan worden geopend en flexibiliteit biedt wat betreft plaatsing. Deze functie is vooral handig voor mensen met beperkte ruimte of specifieke indelingseisen. Zoals vermeld door een recensent op DontwasteYourMoney.com: "De omkeerbare deur was een groot verkoopargument voor mij, omdat ik de vriezer op een krappe plek moest plaatsen."

Wat betreft de organisatie biedt de Midea Freezer drie aparte planken en een verwijderbare draadmand, waardoor gebruikers hun bevroren producten netjes kunnen rangschikken. De draadmand is vooral handig voor het opbergen van kleinere items of veelgebruikte items. Een recensent op DontwasteYourMoney.com zegt: "Ik waardeer de draadmand die erbij zit. Het helpt me om kleinere items georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden."

Hoewel de Midea Freezer een redelijke opslagcapaciteit van 3,0 kubieke voet biedt, is het mogelijk niet de grootste optie die op de markt verkrijgbaar is. De compacte afmetingen maken het echter geschikt voor kleinere ruimtes of voor mensen die geen grote hoeveelheid vriesruimte nodig hebben.

Een potentieel nadeel van de Midea Freezer is de betrouwbaarheid. Sommige recensenten hebben problemen gemeld met de duurzaamheid van de vriezer en hebben na verloop van tijd problemen ondervonden met de prestaties ervan. Bovendien biedt de tweejarige garantie mogelijk niet hetzelfde niveau van dekking als andere modellen op de markt. Desalniettemin biedt het nog steeds goede waar voor uw geld gezien de budgetvriendelijke prijs.

In vergelijking met concurrenten zoals de Frigidaire Frost-Free Upright Freezer en de Kenmore Chest Freezer valt de Midea Freezer op als een meer betaalbare optie. Hoewel het misschien niet dezelfde merkbekendheid of uitgebreide garantiedekking heeft, biedt het nog steeds betrouwbare prestaties en aanpasbare opslagmogelijkheden.

Al met al is de Midea 3-Cubic-Foot Upright Freezer een praktische keuze voor budgetkopers die op zoek zijn naar een efficiënte en betaalbare vriezer. De verstelbare thermostaat, omkeerbare deur en aanpasbare opslagmogelijkheden maken het een veelzijdige optie voor langdurige voedselopslag. Houd echter rekening met mogelijke betrouwbaarheidsproblemen en een beperkte garantie.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Compact en redelijk geprijsd: Frigidaire FFFU16F2VW Upright Freezer

Loading ...

Voordelen Frigidaire FFFU16F2VW Upright Freezer

 • list plusMet Power Outage Assurance blijft je voedsel tot twee dagen bevroren tijdens een stroomuitval.
 • list plusHet EvenTemp™ Koelsysteem zorgt voor een gelijkmatige temperatuur door de hele vriezer.
 • list plusDankzij het Flexibele Interieur Organisatie Systeem maak ik optimaal gebruik van de opslagruimte.

Nadelen Frigidaire FFFU16F2VW Upright Freezer

 • list plusEen capaciteit van 16 kubieke voet kan voor sommige gebruikers te klein zijn.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.93
Gebruiksgemak
9.88
De Frigidaire FFFU16F2VW Verticale Vriezer is een compacte en redelijk geprijsde optie voor wie extra vriesruimte nodig heeft. Met zijn betrouwbare prestaties en handige functies biedt het een geweldige oplossing voor het opslaan van bevroren voedsel.

Een opvallende functie van deze vriezer is de Power Outage Assurance, waarmee voedsel tot twee dagen bevroren kan blijven tijdens een stroomstoring. Dit is een waardevolle functie die ervoor zorgt dat uw voedsel veilig blijft, zelfs bij onverwachte onderbrekingen in de stroomvoorziening.

Het EvenTemp ™ Cooling System is nog een opmerkelijke functie van deze vriezer. Het maakt gebruik van slimme sensortechnologie om koude lucht te circuleren en een gelijkmatige temperatuur in de vriezer te behouden. Dit helpt temperatuurschommelingen te voorkomen en zorgt ervoor dat uw voedsel goed bevroren blijft.

Het Flexibele Interieur Organisatiesysteem is ontworpen om de opslagruimte te maximaliseren. Met verstelbare draadrekken, een diepe onderste mand en vijf ruime deurvakken kunt u de vriezer eenvoudig aanpassen aan uw behoeften en optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte.

Het Deur Open en Hoge Temperatuur Alarm is een nuttige functie die de omgeving van de vriezer bewaakt en u waarschuwt als de deur open blijft staan of als de temperatuur stijgt. Dit helpt voedselbederf te voorkomen en zorgt ervoor dat de vriezer optimaal functioneert.

Bovendien heeft de vriezer een vorstvrij ontwerp, waardoor handmatig ontdooien niet nodig is. Dit bespaart u tijd en moeite bij het onderhoud.

Een gebruikersreview van Consumer Reports vermeldt dat de Frigidaire FFFU16F2VW Verticale Vriezer "een zeer goede vriezer is." Een andere review op de website van Frigidaire prijst de "geweldige functies en kwaliteit" van de vriezer.

Vergeleken met andere vriezers op de markt valt de Frigidaire FFFU16F2VW Verticale Vriezer op door zijn compacte formaat en redelijke prijs. Het is een geweldige optie voor mensen met beperkte ruimte of budgetbeperkingen.

Het is echter belangrijk op te merken dat sommige gebruikers de capaciteit van 16 kubieke voet van deze vriezer mogelijk te klein vinden voor hun behoeften. Als u een grotere vriezer nodig heeft, zijn er andere modellen beschikbaar die meer opslagruimte bieden.

Al met al is de Frigidaire FFFU16F2VW Verticale Vriezer een betrouwbare en handige optie voor het opslaan van bevroren voedsel. De Power Outage Assurance, EvenTemp Cooling System, Flexibele Interieur Organisatiesysteem en andere functies maken het een uitstekende keuze in zijn categorie. Hoewel het misschien niet de grootste vriezer op de markt is, maken het compacte formaat en de redelijke prijs het een geweldige optie voor mensen met beperkte ruimte of budgetbeperkingen.

Verkrijgbaar bij:

9. Igloo ICFMD35WH6A

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Igloo ICFMD35WH6A

 • list plusDe vriezer heeft een bevriezingsmogelijkheid en bevriest snel.
 • list plusVerwijderbare mand en onderste lade voor organisatie.
 • list plusBehoudt bevroren toestand tijdens stroomuitval.

Nadelen Igloo ICFMD35WH6A

 • list plusAf en toe problemen met deuken in de eenheden bij levering.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.17
Functionaliteit
8.85
Gebruiksgemak
9.76
De Igloo ICFMD35WH6A 3.5 cu. ft. Borstvriezer is een zeer gewaardeerde vriezer onder klanten. Het wordt geprezen om zijn bevriezingsvermogen en snelle bevriessnelheid, waardoor voedsel snel kan worden bewaard. De verwijderbare mand en onderlade zijn gewaardeerde functies die helpen bij het organiseren en toegankelijk maken van vaak gebruikte items. Bovendien hebben klanten opgemerkt dat de vriezer zijn bevroren staat behoudt tijdens stroomuitval, wat gemoedsrust biedt. De energie-efficiëntie en stille werking van de vriezer zijn ook geprezen door recensenten.

Een klant merkt op: "De Igloo vriezer is erg stil en heeft voldoende ruimte om een goede hoeveelheid voedsel op te slaan. De verwijderbare mand is een leuke touch om kleinere items gescheiden en gemakkelijk toegankelijk te houden."

De Igloo ICFMD35WH6A valt op door zijn ruime capaciteit van 3,5 cu. ft., waardoor het geschikt is voor het opslaan van verschillende bevroren goederen. Het snelle vriessysteem, uitgerust met een D-Type koelbuis, zorgt voor snelle koeling in vergelijking met andere borstvriezers. De instelbare thermostaat, met een bereik van -10 tot 10 °F, biedt flexibiliteit in temperatuurregeling. De goede afdichting van de vriezer zorgt ervoor dat koude lucht niet verloren gaat, waardoor een optimale vriesomgeving behouden blijft.

Wat beperkingen betreft, er zijn een paar klachten geweest over het ontvangen van gedeukte units bij levering. Echter, over het algemeen uiten klanten tevredenheid met de Igloo 3.5 cu. ft. Borstvriezer en bevelen het aan anderen aan.

In vergelijking met andere vriezers op de markt, onderscheidt de Igloo ICFMD35WH6A zich door zijn snelle bevriessnelheid en ruime capaciteit. Het vermogen van de Igloo vriezer om een bevroren toestand te behouden tijdens stroomuitval is een ander voordeel dat het onderscheidt van concurrenten.

Gezien de positieve beoordelingen en belangrijke kenmerken is de Igloo ICFMD35WH6A 3.5 cu. ft. Borstvriezer een uitstekende keuze voor individuen of gezinnen die op zoek zijn naar een efficiënte en betrouwbare vriezer. Het snelle vriesvermogen, de verwijderbare mand voor organisatie en energie-efficiëntie maken het tot een opvallende optie. Potentiële kopers moeten echter op de hoogte zijn van het incidentele probleem met gedeukte units bij levering. Over het algemeen biedt de Igloo ICFMD35WH6A uitstekende prestaties en functionaliteit op de vriesmarkt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 20 november in huis

Bekijk prijs

10. Top vrieskist: Kenmore Chest Freezer

Loading ...

Voordelen Kenmore Chest Freezer

 • list plusGenoeg opslagruimte
 • list plusEfficiënte organisatie
 • list plusBetrouwbare prestaties

Nadelen Kenmore Chest Freezer

 • list plusAf en toe geluidsniveaus

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.49
Functionaliteit
9.63
Gebruiksgemak
8.72
De Kenmore Chest Freezer is een toonaangevende keuze voor degenen die extra opslagruimte voor diepvriesvoedsel nodig hebben. Met een scala aan capaciteiten beschikbaar, variërend van 5 tot 18,5 cu. ft., bieden deze kisten diepvriezers flexibele installatiemogelijkheden en een horizontale vormfactor die de ruimte in de keuken maximaliseert. De inclusie van draadmanden, planken en scheidingswanden zorgt voor uitstekende organisatie en efficiënt gebruik van opslagruimte.

Volgens een tevreden klant is "deze vriezer een game-changer geweest voor ons huishouden. Hij past perfect in onze garage en biedt voldoende ruimte om al onze diepgevroren producten op te slaan. De draadmanden zijn een geweldige toevoeging om alles georganiseerd te houden."

In vergelijking met andere kisten diepvriezers op de markt, springt het Kenmore-model eruit vanwege zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Zoals een recensent opmerkt: "Ik heb deze vriezer nu al meer dan een jaar en hij werkt foutloos. De bouwkwaliteit is uitstekend en ik heb geen problemen gehad met temperatuurregeling of ijsvorming."

Wat prestaties betreft, blinkt de Kenmore Chest Freezer uit in het handhaven van een constante temperatuur, waardoor uw diepvriesvoedsel langer vers blijft. Met een betrouwbaar temperatuurregelsysteem en uitstekende isolatie biedt deze vriezer gemoedsrust. Een klant prijst zijn prestaties en zegt: "De temperatuurregeling is nauwkeurig en ik heb nooit problemen gehad met ijsvorming of vriesbrand. Het houdt alles perfect bevroren."

Hoewel de Kenmore Chest Freezer hoog wordt gewaardeerd door klanten, is het vermeldenswaard dat sommige recensenten af en toe geluidsniveaus opmerken. Een gebruiker merkt op: "Het enige nadeel is dat hij soms een beetje lawaai kan maken. Maar het is niet ondraaglijk en de prestaties maken het goed."

In vergelijking met andere kisten diepvriezers op de markt, springt het Kenmore-model eruit vanwege de bouwkwaliteit, betrouwbare temperatuurregeling en uitstekende organisatiemogelijkheden. Echter, geluidsniveaus kunnen een overweging zijn voor degenen die een stillere optie zoeken.

Al met al is de Kenmore Chest Freezer een hoog aangeschreven keuze die voldoende opslagruimte, efficiënte organisatie en betrouwbare prestaties biedt. Of u nu een compacte vriezer nodig heeft voor een kleine ruimte of een grotere capaciteit om een aanzienlijke hoeveelheid diepvriesvoedsel op te slaan, de Kenmore Chest Freezer is een betrouwbare en duurzame optie.

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Vriezers. Er zijn immers 136 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!