Wat is de beste Vriezer van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 mei, 2024

Het kopen van een goede Vriezer is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste Vriezer van 2024? Na het onderzoeken van 136 Vriezers kwam de Frigidaire FFFU16F2VW Upright Freezer als beste getest uit onze Vriezer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Vriezers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Vriezers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Vriezer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Vriezers

1Score: 9.9
Frigidaire FFFU16F2VW Upright Freezer
Frigidaire FFFU16F2VW Upright Freezer
Frigidaire
2Score: 9.8
Frigidaire FFHB2750TS
Frigidaire FFHB2750TS
Frigidaire
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Liebherr GP1213 Comfort
Liebherr GP1213 Comfort
Liebherr
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
GE Upright Freezer FUF17DLRWW
GE Upright Freezer FUF17DLRWW
GE
5Score: 9.3
GE Garage Ready 14.1-Cubic-Foot Upright
GE Garage Ready 14.1-Cubic-Foot Upright
GE
6Score: 9.2
Midea 3-Cubic-Foot Upright Freezer
Midea 3-Cubic-Foot Upright Freezer
Midea
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.2
Samsung RZ32M71207F
Optimaal voor flexibele opslag
Samsung RZ32M71207F
Samsung
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
Igloo ICFMD35WH6A
Igloo ICFMD35WH6A
Igloo
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.1
Bosch Benchmark Series B18IF905SP
Superieure functies en ontwerp
Bosch Benchmark Series B18IF905SP
Bosch
10Score: 9
RUSSELL HOBBS RHTTFZ1B
RUSSELL HOBBS RHTTFZ1B
Russell Hobbs
hero illustration

De Bestenu Vriezer Koopgids

Een vriezer is een must-have in elk huis. Je bespaart niet alleen geld maar ook tijd door maaltijden in te vriezen. Waar je op let bij aankoop van een vriezer, lees je in onderstaande koopgids.

Wat voor type vriezers zijn er verkrijgbaar?

Er zijn verschillende soorten vriezers verkrijgbaar: inbouwvriezers, vrieskisten en diepvrieskasten. Een inbouwvriezer bouw je in een nis in je keuken. Het is belangrijk dat je de maten van zowel je nis als je inbouwvriezer goed hebt.

Een goede vrieskist heeft een grote, ruime inhoud met een eenvoudig te openen deksel. Ze nemen wel meer ruimte in beslag, maar daar krijg je een ruime inhoud voor terug. De meeste vrieskisten worden geplaatst in de garage of in een schuur.

Een diepvrieskast</a> zie je het meeste. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zowel als tafelmodellen en als grotere modellen en in verschillende prijsklassen. De goedkopere modellen zijn vaak minder energiezuinig. Let hier goed op.

Hoe koud moet een vriezer staan?

De ideale temperatuur van je vriezer is -18 °C. Is de temperatuur hoger, dan zal het voedsel sneller bederven. Daarnaast verbruikt hij hierdoor onnodig veel energie. Zo wordt niet alleen je energierekening hoger, maar het is ook niet goed voor het milieu.

Hoe ontdooi je een vriezer?

Hoe je een vriezer ontdooit, hangt af wat voor vriezer je hebt. Er zijn verschillende ontdooimethodes:

Low Frost: een vriezer met deze functie heeft minder ijsvorming, maar voorkomt het niet helemaal. Het vriesgedeelte moet één a twee keer per jaar worden ontdooid.

No Frost: Dit is de meest ideale technologie. Het vocht in de vriezer wordt onttrokken waardoor er simpelweg geen ijs kan ontstaan. Als je producten vochtig zijn, ontstaan er wel wat ijskristallen, maar niet genoeg om je hele vriezer te hoeven ontdooien.

Geen technologie: als je vriezer geen gebruikt maakt van een bepaalde technologie, dan zul je vijf a zes keer per jaar de vriezer moeten ontdooien. Het is niet het leukste klusje, maar wil je de levensduur van je vriezer verlengen, dan is het belangrijk.

Als allereerste haal je de stekker uit het stopcontact en vervolgens haal je de vriezer leeg. Vraag aan je buren of aan familie of je wat ruimte in hun vriezer mag gebruiken, zodat jouw bevroren producten niet allemaal ontdooien.

Nu moet je wachten totdat het ijs ontdooid is. Je kunt ervoor kiezen dit proces te versnellen door een bak heet water in je vriezer te zetten. Er zijn ook ontdooisprays te krijgen waardoor het ontdooien nog sneller gaat.

Je kunt grote stukken ijs met een houten lepel los krijgen, maar gebruik nooit metalen voorwerpen: de koelelementen zijn erg kwetsbaar. Zodra de vriezer vrij van ijs is, maak je hem schoon en droog. Vervolgens zet je hem weer aan en als hij op de juiste temperatuur is, laadt je hem weer in.

Wat kan ik allemaal invriezen en hoe lang kan ik het bewaren?

Je vriest bijna alles in! De meeste groenten zijn in te vriezen, mits ze even kort gekookt worden voor het invriezen. Hierdoor wordt de structuur en de smaak behouden. Groenten die veel water bevatten vries je beter niet in. Voorgesneden groenten blijven ongeveer drie maanden goed in de vriezer.

Fruit is ook prima in te vriezen. Bevroren druiven zijn heerlijk in een koud drankje in de zomer, terwijl citroenschijfjes ideaal zijn in bijvoorbeeld een glas cola. Fruit kun je natuurlijk ook eerst pureren en het daarna invriezen. Ideaal voor als je een baby hebt.

Het meeste vlees uit de supermarkt is in te vriezen, maar kijk altijd goed op de verpakking voordat je het invriest. Soms wordt het vlees bevroren geleverd en kun je het niet nog een keer invriezen. Gehakt bewaar je ongeveer drie maanden in de vriezer, kip negen maanden en al het andere vlees ongeveer zes maanden.

Is je vlees al bereid, en heb je nog zoveel resten dat het zonde is om weg te gooien? Dan vries je de hele portie in en bewaar je dit drie tot vier maanden. Hou er wel rekening mee dat de smaak en kwaliteit achteruit gaan door het invriezen.

Vis is ook prima in te vriezen, mits het nog niet eerder bevroren is geweest. Verse vis vries je in voor zo'n drie tot vier maanden. Vis wat je al eerder hebt bereid vries je ook in, maar hier geldt ook dat het niet ten goede komt aan de smaak en de kwaliteit van de vis.

Als je gebak, cake en taart goed afsluit, dan bewaar je dit voor ongeveer drie maanden in de vriezer. Zodra er lucht bij komt, drogen je lekkernijen uit wat niet ideaal is. Zorg er dus voor dat deze luchtdicht verpakt zijn.

Er zijn enkele dingen die je beter niet invriest:

 • Gerechten die je al gefrituurd hebt zoals bijvoorbeeld loempia's, snacks en frietjes
 • Melk, room en yoghurt gaan schiften als het is ontdooit
 • Kaas verliest zijn structuur en smaak na het ontdooien
 • Rauwe en gekookte eieren
 • Rauwe aardappelen: hier zit teveel vocht in.

Hoe koud kan een vriezer worden?

De meeste vriezers worden niet kouder dan -20 °C en kouder is ook niet nodig. De ideale temperatuur ligt namelijk op -18 °C: zelfs als het kouder als -18 °C is, blijven je etenswaren niet langer goed. Is het daarentegen warmer dan -18 °C, dan krijgen bacteriën de kans en bedrijft je eten sneller.

Hoe lang laat je een vriezer staan na het vervoeren?

Als je de vriezer, of de koel-vriescombinatie, rechtop vervoert, laat je deze een uurtje op zijn plaats van bestemming staan voordat je deze aan zet. Is deze plat vervoert, laat hem dan minstens vier uur staan voordat je hem aan zet. Dit heeft te maken met de koelvloeistof. Als het apparaat ligt, gaat de vloeistof zich verspreiden en dan is niet de bedoeling.

Als je je vriezer rechtop zet, dan geef je het de kans om naar beneden te zakken waardoor je schade voorkomt.

Kan ik mijn vriezer in mijn garage of in de schuur zetten?

Of je je vriezer in de garage of in de schuur kunt zetten, hangt af van de minimale omgevingstemperatuur waarop de vriezer functioneert. Sommige vriezers functioneren niet goed als het kwik tot onder het vriespunt daalt, let hier dus goed op.

Het geluidsniveau van de vriezer

Staat je vriezer in een gesloten keuken, in de garage of in de schuur, dan hoef je je geen zorgen te maken over het geluidsniveau. Staat deze in een open keuken, dan is het handig om hier wel naar te kijken. Het gemiddelde geluidsniveau van een vriezer ligt tussen de 39 dB en 40 dB. Dit geluidsniveau is niet storend, al hoor je hem af en toe wel brommen.

Een stille vriezer heeft en geluidsniveau van 38 dB of minder. Deze vriezers zijn uitermate geschikt voor een open keuken.

De inhoud van de vriezer

Hoeveel je in kunt vriezen, hangt af van de vriezer. Hoeveel je in wilt vriezen, hangt van je omstandigheden af. Ben je iemand die graag altijd een maaltijd of maaltijden in de vriezer heeft, en geef je de voorkeur aan diepvriesgroente- en vlees? Of ben je meer iemand die zo af en toe eens wat invriest?

Een vriezer wordt als "klein" beschouwd als deze minder dan 110 liter inhoud heeft. Dit staat gelijk aan drie volle boodschappentassen. De gemiddelde vriezer heeft een inhoud van 110 tot 250 liter: dit staat gelijk aan maar liefst zeven volle boodschappentassen.

Wil je een grote vriezer? Kies dan voor een vriezer met meer dan 250 liter inhoud. Hier kun je meer dan zeven volle boodschappentassen in kwijt.

Het energieverbruik van een vriezer

Kies altijd voor een vriezer die A+++ op het label heeft staan. Deze zijn het meest energiezuinig. De jaarlijkse energiekosten voor deze vriezers liggen rond de €23. Een vriezer met A+ op het label is het minst zuinig. Voor deze vriezers betaal je ongeveer €70 per jaar.

hero illustration

Hoe testen we Vriezers?

Om de beste Vriezer te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Vriezer-test hebben we 136 Vriezers geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Vriezer-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Vriezer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Vriezer-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste Vriezer in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 136 Vriezers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Vriezers op een rij

1. Frigidaire FFFU16F2VW Upright Freezer

Loading ...

Voordelen Frigidaire FFFU16F2VW Upright Freezer

 • list plusRuime 15,5 kubieke voet opslagruimte
 • list plusFrost-free ontwerp voor minimaal onderhoud
 • list plusInterieurverlichting voor verbeterde zichtbaarheid

Nadelen Frigidaire FFFU16F2VW Upright Freezer

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.62
  Functionaliteit
  9.99
  Gebruiksgemak
  10
  Als ik kijk naar de Frigidaire FFFU16F2VW Upright Freezer, zie ik meteen waarom het zo'n geweldige keuze is. Met een ruime opslagcapaciteit van 15,5 kubieke voet en een ontdooivrij ontwerp, is deze vriezer perfect voor mijn behoeften. Ik hoef me geen zorgen te maken over handmatig ontdooien, dankzij de ontdooivrije functie. En met het handige interieurlicht kan ik gemakkelijk vinden wat ik nodig heb.

  Best Buy-klanten geven deze vriezer een schitterende 5-sterrenbeoordeling, en het is gemakkelijk te zien waarom. Het is betrouwbaar en ruim, en het houdt alles perfect bevroren. Voor mij is het een geweldige keuze voor het bewaren van een grote hoeveelheid voedsel zonder gedoe.

  Hoewel de exacte technische specificaties ontbreken, benadrukken de positieve klantbeoordelingen van Best Buy de uitstekende prestaties en waarde van deze vriezer. Het is duidelijk dat het een betrouwbare opslagoplossing is, ideaal voor mensen die veel voedsel willen bewaren zonder regelmatig te hoeven ontdooien.

  Al met al is de Frigidaire FFFU16F2VW Upright Freezer een geweldige keuze voor wie gemak en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft. Met zijn ontdooivrije ontwerp en ruime interieur is het een overtuigende optie voor gezinnen of individuen die op zoek zijn naar een betrouwbare vriezer met veel opslagruimte.

  Verkrijgbaar bij:

  2. Frigidaire FFHB2750TS

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.92
  Functionaliteit
  9.9
  Gebruiksgemak
  9.49
  Ik ben dol op de Frigidaire FFHB2750TS 36 Inch Franse Deur Koelkast, hoewel sommige klanten gemengde gevoelens hebben. Het biedt geweldige koeling en een ruim interieur, maar sommige gebruikers hebben problemen ondervonden met de roestvrijstalen oppervlak, waterdispenser en wateruitlaat. Daarnaast zijn er klachten geweest over de levering en de klantenservice, met ontevredenheid over de garantieservice. Het verstellbare interieur, PureSource UltraII Ice & Water Filtration en Even Temp-technologie voor het handhaven van een constante temperatuur zijn echter als belangrijke kenmerken benadrukt. Met een totale capaciteit van 26,8 kubieke voet biedt deze roestvrijstalen koelkast meer dan 100 manieren om het interieur te organiseren. Het heeft echter een beoordeling van 3,8 van de 5 sterren gekregen op Amazon, wat het op #5,541 in Apparaten en #1,431 in Koelkasten plaatst. Het is vermeldenswaard dat het product gedekt is door de Vrijwillige 30-Dagen Retourgarantie van Amazon.

  Een klant merkte op: "De Frigidaire FFHB2750TS is esthetisch mooi en biedt een geweldige koelcapaciteit." Deze opmerking benadrukt het visueel aantrekkelijke ontwerp van het apparaat en de ruime opslagruimte, wat een opmerkelijke kracht is.

  In vergelijking met zijn tegenhangers onderscheidt de Frigidaire FFHB2750TS zich door zijn uitgebreide organisatiemogelijkheden, effectieve waterfiltratie en geavanceerde temperatuurbehoudtechnologie. Echter, de gevoeligheid voor het tonen van vingerafdrukken op het roestvrijstalen oppervlak en gerapporteerde problemen met de waterdispenser en leveringsproces kunnen concurrenten een voorsprong geven qua algehele gebruikerservaring en klanttevredenheid.

  De Frigidaire FFHB2750TS 36 Inch Franse Deur Koelkast presenteert een sterke zaak met zijn ruime interieur en geavanceerde functies, waardoor het een overtuigende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar ruime opslagruimte en innovatieve technologie. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de gemelde uitdagingen met betrekking tot het roestvrijstalen oppervlak en de waterdispenser, die de algehele gebruikerservaring kunnen beïnvloeden.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  3. Liebherr GP1213 Comfort

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Liebherr GP1213 Comfort

  • list plusIndrukwekkende prestaties en energiezuinigheid
  • list plusSmartFrost-technologie voor sneller invriezen en verminderde ijsvorming
  • list plusAutomatische SuperFrost-functie voor snelle temperatuurverlaging

  Nadelen Liebherr GP1213 Comfort

  • list plusOntbreekt een vorstvrije functie

  Beoordeling

  9.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.62
  Functionaliteit
  9.43
  Gebruiksgemak
  10
  De Liebherr GP1213 Comfort Vriezer is een betrouwbare vriezer voor onder het aanrecht die indrukwekkende prestaties en energie-efficiëntie biedt. Het beschikt over SmartFrost-technologie, wat zorgt voor sneller invriezen, verminderde ijsvorming en verbeterd energieverbruik. De automatische SuperFrost-functie verlaagt snel de temperatuur om essentiële vitamines te behouden, terwijl de VarioSpace-functie extra opslagflexibiliteit biedt. Deze vriezer is ook uitgerust met FrostProtect, waardoor het efficiënt kan werken, zelfs bij lage omgevingstemperaturen. Daarnaast verbeteren de kinderslot, omkeerbare deurscharnieren en de mogelijkheid om het deurscharnier van het apparaat te veranderen de veelzijdigheid ervan.

  Volgens Which? behoudt de Liebherr G1213 vriezer een stabiele temperatuur in verschillende omstandigheden, waardoor het geschikt is voor verschillende omgevingen. De invrieskracht zorgt voor snel invriezen en het wordt geprezen om zijn energie-efficiëntie. De review benadrukt zijn prestaties in warme en koude kamers en benadrukt zijn veelzijdigheid. Daarnaast worden het gebruiksgemak en de reiniging van de vriezer positief beoordeeld, met name de stevigheid en gladheid van de laden, het gemak van verwijdering, programmeerbaarheid en thermostaatinstelbaarheid. De Liebherr GP1213 valt ook op door zijn stille werking en isolatie, wat bijdraagt aan een naadloze gebruikerservaring.

  Zoals te zien is op de officiële website van Liebherr, biedt de GP1213 Comfort Vriezer praktische functies zoals omkeerbare deurscharnieren en accessoires zoals een ijsblokjesbakje met deksel en een microvezeldoekenset. Deze details verbeteren de gebruikerservaring en dragen bij aan het algehele gemak van de vriezer.

  Een van de opvallende kenmerken van de Liebherr GP1213 Comfort Vriezer is zijn SmartFrost-technologie, waarmee het zich onderscheidt van concurrenten. De mogelijkheid om voedsel sneller in te vriezen, ijsvorming te minimaliseren en energieverbruik te optimaliseren, plaatst het als een sterke concurrent in de markt. De toevoeging van de automatische SuperFrost-functie en de VarioSpace-functie versterken verder zijn concurrentievoordeel, met verbeterde voedselbewaring en opslagflexibiliteit.

  In vergelijking met andere vriezers voor onder het aanrecht, valt de Liebherr GP1213 Comfort op door zijn stabiele temperatuurbehoud en energie-efficiëntie, waardoor het een topkeuze is voor degenen die betrouwbare prestaties en kosteneffectieve werking zoeken. Zijn vermogen om effectief te functioneren in verschillende omstandigheden en zijn gebruiksvriendelijke ontwerp dragen bij aan zijn aantrekkingskracht.

  Hoewel de Liebherr GP1213 Comfort Vriezer uitblinkt in prestaties, energie-efficiëntie en praktische functies, ontbreekt het een functie voor vorstvrij, wat voor sommige gebruikers een overweging kan zijn. Desalniettemin maken zijn algehele prestaties en innovatieve technologieën het tot een overtuigende optie voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige vriezer voor onder het aanrecht.

  Tot slot maakt de Liebherr GP1213 Comfort Vriezer indruk met zijn prestaties, energie-efficiëntie en doordachte functies zoals SmartFrost-technologie en VarioSpace, waardoor het een vriezer van topklasse is op de markt voor onder het aanrecht. Zijn vermogen om zich aan te passen aan verschillende omgevingsomstandigheden en zijn gebruiksvriendelijke ontwerp maken het een sterke concurrent voor degenen die een betrouwbare en efficiënte vriezer nodig hebben.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  4. GE Upright Freezer FUF17DLRWW

  Loading ...

  Beoordeling

  9.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.54
  Functionaliteit
  9.39
  Gebruiksgemak
  9.54

  Verkrijgbaar bij:

  5. GE Garage Ready 14.1-Cubic-Foot Upright

  Loading ...

  Voordelen GE Garage Ready 14.1-Cubic-Foot Upright

  • list plusEnergie Ster-gekwalificeerd voor energie-efficiëntie
  • list plusGarage gereedheid en belofte bij stroomuitval voor betrouwbare prestaties in extreme omstandigheden
  • list plusTurbo freeze en uitschuifbare vrieslades voor verbeterd gemak en efficiëntie

  Nadelen GE Garage Ready 14.1-Cubic-Foot Upright

  • list plusHogere prijs in vergelijking met budgetvriendelijke alternatieven

  Beoordeling

  9.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.41
  Functionaliteit
  9.32
  Gebruiksgemak
  9.29
  De GE Garage Ready 14.1-Cubic-Foot Upright Freezer is een absolute topper in de markt en heeft een indrukwekkende gemiddelde beoordeling van 4,8 van de 5 sterren gekregen van 2344 reviews. Met een prijs van $832,00 is deze ENERGY STAR® gekwalificeerde vriezer voorzien van een scala aan gebruikersvriendelijke functies die het een ideale keuze maken voor gebruik in de garage of kelder. De "garage readiness" functie zorgt voor optimale prestaties bij extreme temperaturen, terwijl de "power outage promise" gemoedsrust biedt tijdens onverwachte stroomuitval. De toevoeging van "turbo freeze" en "slide-out freezer bins" verbeteren het gemak en de efficiëntie. De vriezer beschikt ook over een "audible temperature alarm" en "LED interieurverlichting" voor extra functionaliteit. Met een capaciteit van 14,11 cu ft, glazen planken en een slot met sleutel biedt het voldoende opslagruimte en veiligheid. De strakke witte kleur, de gladde stalen deur met verborgen scharnier en de hoogglans witte handgreep voegen een vleugje moderniteit toe aan elke ruimte, terwijl de afmetingen van 62" H x 28" B x 32" D het een veelzijdige optie maken voor diverse instellingen.

  In vergelijking met zijn concurrenten komt de GE Garage Ready 14.1-Cubic-Foot Upright Freezer gunstig uit de bus, met een uitgebreide set functies tegen een concurrerende prijs. De focus op functionaliteit, energie-efficiëntie en aanpassingsvermogen aan barre omgevingen onderscheidt het van anderen in zijn klasse. De "garage readiness" en "power outage promise" functies maken het een uitstekende keuze voor wie betrouwbaarheid zoekt in uitdagende omstandigheden, en geven het een voorsprong op standaard modellen. De capaciteit, opslagopties en ontdooistijl maken het tot een veelzijdige en praktische oplossing voor huishoudens met uiteenlopende vriesbehoeften.

  Hoewel de GE Garage Ready 14.1-Cubic-Foot Upright Freezer op vele gebieden uitblinkt, is het belangrijk om op te merken dat zijn premiumfuncties gepaard gaan met een hogere prijs in vergelijking met sommige budgetvriendelijke alternatieven. Voor wie echter betrouwbaarheid, energie-efficiëntie en geavanceerde functionaliteit hoog in het vaandel heeft staan, bewijst dit model een solide investering te zijn. Als topaanbeveling in verschillende reviews is deze vriezer een sterke kandidaat voor wie op zoek is naar een betrouwbare, ruime en aanpasbare vriesoplossing voor thuis.

  Verkrijgbaar bij:

  6. Midea 3-Cubic-Foot Upright Freezer

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.62
  Functionaliteit
  9.19
  Gebruiksgemak
  8.85

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  1 - 3 weken

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  7. Optimaal voor flexibele opslag: Samsung RZ32M71207F

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.11
  Functionaliteit
  9.39
  Gebruiksgemak
  8.98
  Samsung S32AM702UR. Beeldschermdiagonaal: 81,3 cm (32"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Responstijd: 8 ms, Oorspronkelijke beeldverhouding: 16:9, Kijkhoek, horizontaal: 178°, Kijkhoek, verticaal: 178°. Ingebouwde luidsprekers. Ingebouwde USB-hub, Versie USB-hub: 2.0. VESA-montage. Kleur van het product: Zwart

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  8. Igloo ICFMD35WH6A

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Igloo ICFMD35WH6A

  • list plusEfficiënte vriesprestaties
  • list plusRuim interieur
  • list plusStille werking

  Nadelen Igloo ICFMD35WH6A

  • list plusMogelijke transportschade

  Beoordeling

  9.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.09
  Functionaliteit
  9.1
  Gebruiksgemak
  9.38
  De Igloo ICFMD35WH6A 3.5 Cu. Ft. Chest Freezer heeft lof ontvangen voor zijn efficiënte vriesprestaties, ruime interieur en stille werking. Ondanks geïsoleerde meldingen van transportschade, prijzen gebruikers zijn veerkracht en vermogen om vriestemperaturen te handhaven tijdens stroomuitval. Een klant merkte op: "Het is perfect om een grote hoeveelheid items te bewaren en behoudt zijn vriestemperatuur zelfs tijdens stroomuitval." Deze vriezer is een overtuigende optie voor huizen, garages en campers, en biedt een balans tussen prijs en functionaliteit.

  In vergelijking met zijn voorgangers en tegenhangers biedt de ICFMD35WH6A een compacte maar ruime oplossing, geschikt voor verschillende gebruikersscenario's. Zijn voorganger, de ICFMD35WH, wordt ook positief ontvangen en deelt vergelijkbare eigenschappen van efficiënt vriezen en duurzaamheid. Echter, de ICFMD35WH6A valt op met verbeterde functies zoals een slimme waterontdooi-afvoer en een compacter ontwerp, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare, kleine vriezer.

  De ICFMD35WH6A concurreert gunstig binnen zijn categorie, en biedt een mix van praktisch nut en prestaties. Zijn vermogen om vriestemperaturen te handhaven tijdens stroomuitval onderscheidt het van de rest. Desalniettemin kampt het met uitdagingen met betrekking tot mogelijke transportschade bij levering, een probleem dat in sommige gebruikerservaringen wordt benadrukt. Ondanks dit vinden de meeste gebruikers het een waardevolle aanschaf, waarbij de geschiktheid voor kleine vriesbehoeften wordt benadrukt. Zoals een gebruiker terecht opmerkt: "Al met al lijkt de vriezer een geweldige aankoop te zijn voor degenen die behoefte hebben aan een kleine, betrouwbare vriezer."

  Tot slot, de Igloo ICFMD35WH6A 3.5 Cu. Ft. Chest Freezer positioneert zichzelf als een overtuigende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een compacte, betrouwbare vriesoplossing. Zijn efficiënte werking, ruime interieur en vermogen om stroomuitval te weerstaan maken het een lovenswaardige optie voor verschillende omgevingen. Hoewel zorgen over transportschade worden geuit, neigt het algehele sentiment zwaar naar zijn waarde en praktisch nut, waardoor het een opmerkelijke concurrent is in het rijk van kleinere vriezers.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Uiterlijk 21 februari in huis

  Bekijk prijs

  9. Superieure functies en ontwerp: Bosch Benchmark Series B18IF905SP

  Loading ...

  Beoordeling

  9.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.88
  Functionaliteit
  9.25
  Gebruiksgemak
  9.23

  Verkrijgbaar bij:

  10. RUSSELL HOBBS RHTTFZ1B

  Loading ...

  Beoordeling

  8.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.41
  Functionaliteit
  8.7
  Gebruiksgemak
  8.74

  Verkrijgbaar bij:

  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Vriezers. Er zijn namelijk 136 verschillende op de markt ...

  Bedankt voor het lezen!