Bestenu

Beste koelkasten met vriesvakken - feb. 2023

Met meer dan 490 koelkasten met vriesvakken op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste koelkasten met vriesvakken op een rij

De top 10 beste koelkasten met vriesvakken

1Score: 9.9
Inventum KV1435W zilver
Inventum KV1435W zilver
Inventum
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Inventum KV1800 zilver
Inventum KV1800 zilver
Inventum
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Exquisit KGC231-60-010CW wit
Exquisit KGC231-60-010CW wit
Exquisit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
chiq CBM117L42 dark stainless steel
chiq CBM117L42 dark stainless steel
chiq
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Domo DO91305C rvs
Domo DO91305C rvs
Domo
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
chiq FBM260L dark stainless steel
chiq FBM260L dark stainless steel
chiq
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
chiq FTM86L4 zwart
chiq FTM86L4 zwart
chiq
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Samsung RB34T602ESA zwart
Samsung RB34T602ESA zwart
Samsung
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Everglades EVUD4028 zwart
Everglades EVUD4028 zwart
Everglades
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Severin KS 9955 black,chrome
Severin KS 9955 black,chrome
Severin
Ga naar laagste prijs
hero illustration

Hoe komt deze fantastische koelkast met vriesvak reeks tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste koelkast met vriesvak ook!
Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over koelkasten met vriesvakken, maar nu ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle koelkasten met vriesvakken die aangeboden worden in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke koelkasten met vriesvakken het best worden verkocht
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van koelkasten met vriesvakken stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

De beste koelkasten met vriesvakken in een handige lijst

1 - Inventum KV1435W zilver

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Inventum KV1435W zilver

 • list plusHet is een geruisloze koelkast, wat perfect is voor gebruik in een campingomgeving.
 • list plusHet heeft een klein formaat, wat het gemakkelijk maakt om mee te nemen.
 • list plusHet heeft een efficiënt ontwerp, waardoor het minimaal energie verbruikt.

Nadelen Inventum KV1435W zilver

 • list plusHet heeft een kleine inhoud, wat het moeilijker maakt om meerdere items tegelijk te koelen.
 • list plusHet heeft een hoog energieverbruik, wat kostbaarder kan maken.
 • list plusHet heeft geen diepvriesvakken, wat betekent dat er geen diepvriesproducten kunnen worden bewaard.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.6

De Inventum vrijstaande koel- vriescombinatie KV1435S heeft een totale netto inhoud van 175 liter. Het is een koel- vriescombinatie met energieklasse F. Het vriesgedeelte, met een netto inhoud van 53 liter, heeft een invriesvermogen van 2,4 kg/24u. Verder is de koel- vriescombinatie voorzien van energiezuinige led-verlichting. De koel- vriescombinatie heeft drie draagplateaus en onderin een transparante groentelade. Met twee deurvakken, een flessenvak en twee eierrekjes berg je al je etenswaren netjes op. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je deze goed kunt schoonmaken. Productvoordelen van de Inventum KV1435S koel- vriescombinatie Invriesvermogen 2,4 kg/24u Indeling plateaus variabel Led-verlichting Koelgedeelte ontdooit automatisch Draairichting deur aanpasbaar 5 jaar Inventum garantie Invriesvermogen Dit is de hoeveelheid voedsel in kilogrammen (kg) dat je in een periode van 24 uur kunt invriezen. Vries je meer in, dan deze hoeveelheid, dan stijgt de temperatuur in de vriezer te veel. Daardoor ontdooien de producten een beetje, die al in de vriezer zitten en dat gaat ten koste van de kwaliteit. Bewaartijd bij stroomuitval Bij een vriezer en een koelkast met vriesgedeelte staat de bewaartijd bij stroomuitval vermeld. Staat daar bijvoorbeeld 8 uur. Dan blijven je ingevroren etenswaren 8 uur lang op de juiste temperatuur bewaard als de stroom uitvalt en je de deur of deksel van het apparaat gesloten houdt. Led-verlichting Het apparaat wordt verlicht met een led-lamp. Dat heeft een aantal voordelen. Een led-lamp heeft een langere levensduur dan een gewone lamp. Je hoeft het lampje dus niet vaak te vervangen. Led-verlichting verbruikt ook weinig energie. Als het lampje aan is wordt het nauwelijks warm. Daardoor blijft het apparaat ook koeler en het energieverbruik lager. Energielabel Iedere koelkast, vriezer of combi-koelkast heeft een energielabel. Op het label vind je de letters A t/m G. Een apparaat met label A is het zuinigst met energie. Een apparaat met energielabel G is het minst zuinig. Met behulp van de energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken. Klimaatklasse Kies een koelkast of vriezer met de klimaatklasse die past bij de plek waar je het apparaat neer wilt zetten. Voor de meeste moet de ruimte minimaal 16°C zijn. Deze apparaten hebben klimaatklasse N, ST of T. Apparaten met klimaatklasse SN kunnen iets beter tegen kou en kunnen in een ruimte staan die minimaal 10°C is. De KV1435S heeft klimaatklasse N/ST. Dat betekent dat je deze koel- vriescombinatie in een ruimte kunt zetten die minstens 16°C en maximaal 38°C is. Altijd 5 jaar Inventum garantie We ontwikkelen onze producten zodat jij er jarenlang onbezorgd plezier van kunt hebben. Omdat je bij ons mag rekenen op goede kwaliteit, geven we je standaard 5 jaar garantie. Jouw originele aankoopbewijs is voldoende om snel goede service te verlenen. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs

2 - Inventum KV1800 zilver

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Inventum KV1800 zilver

 • list plusDeze camping koelkast heeft een praktisch onderin bak met regelbare vocht toelaat.
 • list plusHet is makkelijk om de bol te wisselen.
 • list plusEen voordeel van deze camping koelkast is dat hij stil is.

Nadelen Inventum KV1800 zilver

 • list plusDe kwaliteit is matig.
 • list plusDe garantie is gemiddeld.
 • list plusDe deur sluit niet goed.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.5

De Inventum vrijstaande koel- vriescombinatie KV1800S heeft een totale netto inhoud van 259 liter. Het is een koel- vriescombinatie met energieklasse E. Het 4 sterren vriesgedeelte met een netto inhoud van 71 liter, heeft een invriesvermogen van 3,5 kg/24u. Verder is de koel- vriescombinatie voorzien van energiezuinige led-verlichting. De koel- vriescombinatie heeft vier draagplateaus en onderin een transparante groentelade. Met twee deurvakken, een flessenvak en een eierrekje berg je al je etenswaren netjes op. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je deze goed kunt schoonmaken. Productvoordelen van de Inventum KV1800S koel- vriescombinatie Invriesvermogen 3,5 kg/24u Bewaartijd bij stroomuitval 24 uur Koelgedeelte ontdooit automatisch Draairichting deur aanpasbaar 5 jaar Inventum garantie Invriesvermogen Dit is de hoeveelheid voedsel in kilogrammen (kg) dat je in een periode van 24 uur kunt invriezen. Vries je meer in, dan deze hoeveelheid, dan stijgt de temperatuur in de vriezer te veel. Daardoor ontdooien de producten een beetje, die al in de vriezer zitten en dat gaat ten koste van de kwaliteit. Bewaartijd bij stroomuitval Bij een vriezer en een koelkast met vriesgedeelte staat de bewaartijd bij stroomuitval vermeld. Staat daar bijvoorbeeld 8 uur. Dan blijven je ingevroren etenswaren 8 uur lang op de juiste temperatuur bewaard als de stroom uitvalt en je de deur of deksel van het apparaat gesloten houdt. Led-verlichting Het apparaat wordt verlicht met een led-lamp. Dat heeft een aantal voordelen. Een led-lamp heeft een langere levensduur dan een gewone lamp. Je hoeft het lampje dus niet vaak te vervangen. Led-verlichting verbruikt ook weinig energie. Als het lampje aan is wordt het nauwelijks warm. Daardoor blijft het apparaat ook koeler en het energieverbruik lager. Energielabel Iedere koelkast, vriezer of combi-koelkast heeft een energielabel. Op het label vind je de letters A t/m G. Een apparaat met label A is het zuinigst met energie. Een apparaat met energielabel G is het minst zuinig. Met behulp van de energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken. Klimaatklasse Kies een koelkast of vriezer met de klimaatklasse die past bij de plek waar je het apparaat neer wilt zetten. Voor de meeste moet de ruimte minimaal 16°C zijn. Deze apparaten hebben klimaatklasse N, ST of T. Apparaten met klimaatklasse SN kunnen iets beter tegen kou en kunnen in een ruimte staan die minimaal 10°C is. De KV1800S heeft klimaatklasse N/ST. Dat betekent dat je deze koel- vriescombinatie in een ruimte kunt zetten die minstens 16°C en maximaal 38°C is. Altijd 5 jaar Inventum garantie We ontwikkelen onze producten zodat jij er jarenlang onbezorgd plezier van kunt hebben. Omdat je bij ons mag rekenen op goede kwaliteit, geven we je standaard 5 jaar garantie. Jouw originele aankoopbewijs is voldoende om snel goede service te verlenen. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag 30 januari in huis

Bekijk prijs

3 - Exquisit KGC231-60-010CW wit

Loading..
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3

Op zoek naar een energiezuinige koel-vriescombinatie? Dan zit je met de Exquisit KGC231-60-010CW goed! Deze koelvriescombinatie beschikt over energie label C en biedt daarnaast 175 liter aan inhoud. Hiervan is 53 bestemd voor vriesgedeelte en 122 liter voor koelgedeelte. Binnen in het vriesgedeelte zitten drie vrieslades. In het koelgedeelte vind je drie glazen legplanken, drie deurbakken en één groentelade. Door al deze mogelijkheden hou jij ten alle tijde het overzicht over jouw koel- een vrieswaren! Belangrijkste voordelen van de Exquisit KGC231-60-010CW: Heeft energielabel C. Biedt 175 liter aan inhoud, waarvan 122 liter koelgedeelte en 53 liter vriesgedeelte. Beschikt over een 4 * vriesgedeelte, de hoogte mogelijke score! Stijlvol door zijn witte uitstraling. Heeft geïntegreerde handgrepen. Beschikt voer 3 glazen legplanken, 3 deurbakken, 3 vrieslades en 1 groentelade. Produceert een geluidsniveau van 39 decibel. Heeft 2 jaar Exquisit garantie. Zuinig koelen en vriezen Dat energiezuinigheid van apparaten belangrijk is anno nu is één ding wat zeker is. Met het energielabel C van deze koelvriescombinatie zit je dan ook zeker goed en draag je bij aan het koelen en vriezen op een zuinige manier voor jouw portemonnee en het klimaat! Genoeg mogelijkheden De 3 glazen legplanken, 3 deurbakken, 3 vrieslades en 1 groentelade bieden jou genoeg mogelijkheden om de koelvriescombinatie in te delen naar jouw wensen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs

4 - chiq CBM117L42 dark stainless steel

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen chiq CBM117L42 dark stainless steel

 • list plusHet voordeel van deze camping koelkast is dat hij compact is, waardoor hij gemakkelijk in een kleine keuken past.
 • list plusHij heeft een aantrekkelijk design.
 • list plusVerder is de koelkast zeer stil.

Nadelen chiq CBM117L42 dark stainless steel

 • list plusDe verlichting is niet echt helder.
 • list plusHet vries- en koelruimte missen 1 legplankje extra.
 • list plusTot slot is de achterkant open waardoor de bedrading zichtbaar is.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.2

Neemt minder ruimte in De ideale opslagplek die voldoet aan allerlei dagelijkse behoeften vanwege een inhoud van 117 liter.U kunt er sap, bier, fruit enz. naar wens in opbergen. Elektrische bediening van de temperatuur met één toets en vijf temperatuurfuncties die voldoen aan verschillende behoeften op het gebied van het bewaren van eten. Eén toets om snel koelen in te stellen, waardoor uw drankje snel lekker koud is. Ontwerp met weinig ijsvorming, vriezeraccessoires die naar eigen behoefte kunnen worden gerangschikt om flexibele opbergruimtes te creëren. Temperatuurregeling op meerdere niveaus, vriesfuncties aanpasbaar op verschillende seizoenen. Op maat afgestelde verwijderbare compartimentplaten voor koelen en het naar eigen behoefte sorteren.De compartimenten kunnen worden aangepast voor de opslag van verschillende soorten voedsel en sap. Meerdere opties voor opslag bieden meer mogelijkheden. Handig met de optie voor zowel niveau voedingswaarde als smaak.Geschikt voor sap, fruit, groeten, eieren, gekookt eten en nog veel meer. Snel invriezen geschikt voor het langere tijd bewaren.Behoudt de versheid dankzij effectief en snel invriezen, behoudt de voedingswaarde van het voedsel voor een lange tijd. Koelkast van CHiQ Ontwerp met weinig ijsvorming, bespaart meer energie en is stiller.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs

5 - Domo DO91305C rvs

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Domo DO91305C rvs

 • list plusHet design van de Domo DO91305C rvs koelvriescombinatie is modern.
 • list plusDeze koelvriescombinatie is energiezuinig, waardoor je minder stroomverbruik hebt.
 • list plusDeze koelvriescombinatie is geruisloos tijdens het gebruik.

Nadelen Domo DO91305C rvs

 • list plusDe groentela van de Domo DO91305C rvs koelvriescombinatie kan niet goed dicht.
 • list plusDe zijkanten en bovenkant van de Domo DO91305C rvs koelvriescombinatie zijn grijs.
 • list plusDe indeling van het koelvak van de Domo DO91305C rvs koelvriescombinatie is niet erg handig.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.8

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs

6 - chiq FBM260L dark stainless steel

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen chiq FBM260L dark stainless steel

 • list plusDe CHiQ FBM260L dark stainless steel koel-vrieskast heeft een voordeel van een efficiënte levering en een soepel verloop.
 • list plusDe CHiQ FBM260L dark stainless steel koel-vrieskast heeft een voordeel van een strak design met een luxe kleur.
 • list plusHet heeft een groot koel- en vriesvak.

Nadelen chiq FBM260L dark stainless steel

 • list plusDe deur gaat niet soepel om te draaien.
 • list plusEen nadeel van de CHiQ FBM260L dark stainless steel koel-vrieskast is dat de stekker eruit moet worden gehaald als de koelkast uitgeschakeld wordt.
 • list plusDe afwerking rondom is zwart geribbeld.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.5

Deze CHIQ koelkasten FBM260L met vriezer combineert een vriezer en koelkast in één model en is een praktisch design voor iedere keuken. Deze koelkast heeft een vrijstaand design, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over ingewikkelde installaties. U kunt de deurscharnieren aan beide zijden monteren om de deur in de door u gekozen richting te kunnen openen. De CHiQ FBM260L koelkasten met vriesvak behoren tot de zeer efficiënte E energieklasse. Het beschikt over een klimaatklasse van N en ST. De CHIQ koelkast heeft een geluidsniveau van 39 dB. Zorgenloze levering en retour nemen oude koelkast Na bestelling krijgt u een SMS/Email van de vervoerder waar u zelf een bezorgdag kunt kiezen, vaak kan dit al de volgende dag. Hier kunt u ook extra services kiezen, zoals het meenemen van een oude koelkast (gratis) of voor levering zaterdag (+ € 7,-). Woont u in een appartement of flat, dan leveren wij tot 4 hoog zonder lift. Uiteraard moet uw trapgat wel groot genoeg zijn om veilig de koelkast omhoog te brengen. U ontvangt op de dag voor levering een SMS/Mail met track en trace en een tijdvak waarin de koelkast geleverd gaat worden. Grote capaciteit van 260 liter Neemt weinig ruimte in beslag, maar toch een ruime 260L opslagcapaciteit Flexibel indeelbare compartimenten Gecompimenteeerde gekoelde ruimtes voor het flexibel indelen van de koelkast. Behoud versheid Producten vers houden door ze te koelen.Met behoud van smaak en voedingswaarde Low frost eenvoudig te reinigen Doordat er geen barrières zijn van bijvoorbeeld een verdamper is het schoonmaken een fluitje van een cent. Precieze temperatuurregeling Precieze temperatuurcontrole, minder energie verbruik en milieuvriendelijker. Laag geluidsniveau Geen storende geluiden. Het geluid van deze koelkast in werking is slechts 39 db Betere benutting van de ruimte Het vriesvak kan worden aangepast met glazen leggers voor een betere benutting van de ruimte.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs

7 - chiq FTM86L4 zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.2

De mini koelkast met twee deuren van CHiQ biedt voldoende ruimte voor het dagelijks leven. De mini koelkast biedt 86 liter met een vloeroppervlakte van slechts 0,24 ㎡. De vriezer heeft een beoordeling van vier sterren door de twee aparte kasten en de ruime ruimte in de koelkast voor melk en fruit. Het gebruik van de gekwalificeerde compressor garandeert de betrouwbare kwaliteit en volledige service met twaalf jaar garantie. Bij CHiQ proberen we uw leven gemakkelijker te maken. De mini opzetkoelkast biedt veel opslagruimte terwijl hij slechts 0,24㎡ aan vloeroppervlakte in beslag neemt De koelkast heeft de kleur van roestvrij staal met randloze technologie met meer textuur die er extra mooi uitziet. De vriezerfunctie met een beoordeling van vier sterren beschikt over een ontwerp met twee verschillende ruimtetemperaturen en een capaciteit van 25 liter. Hierdoor kunt u zowel voedsel invriezen als uw vlees langdurig vers houden. De mechanische temperatuurbediening biedt verschillende temperatuurbedieningsmodi voor gebruiksgemak én heeft een lampje aan de binnenkant. De koelkast heeft één jaar garantie, de compressor twaalf jaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs

8 - Samsung RB34T602ESA zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Samsung RB34T602ESA zwart

 • list plusHet ontwerp van deze camping koelkast is efficiënt, waardoor het energieverbruik laag blijft.
 • list plusHet vriesvak van deze camping koelkast is groot, waardoor er meer ruimte is voor het bewaren van etenswaren.
 • list plusDe koelkast heeft een geruisloze werking.

Nadelen Samsung RB34T602ESA zwart

 • list plusDe koelkast heeft geen open deur alarm.
 • list plusDe no frost functie ontbreekt bij deze camping koelkast.
 • list plusDe koelkast heeft geen soft close deur.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.6

Dankzij SpaceMax, bied deze Samsung RB34T602EB1 koel-vriescombinatie extra veel ruimte. De omvang van de koelkast blijft het zelfde, maar de inhoud wordt groter. Beschikt over een totale inhoud van 344 liter. Berg flessen of blikjes gemakkelijk op in het flessenplateau en groente en fruit in de speciale lade. Wil je nieuwe producten snel op temperatuur brengen? kies dan voor de PowerCool of PowerFreezing functie. De vriezer hoeft gelukkig bijna nooit meer ontdooid te worden dankzij het No Frost systeem. Voordelen Extra ruimte dankzij SpaceMax Multifunctioneel flessenrooster No Frost, bijna nooit meer ontdooien Nadelen Beschikt niet over een 0°C zone SpaceMax, grotere opslagruimte Met de SpaceMax Technology, beschik je nu over een nog grotere opslagruimte. Deze koelkast heeft maar liefst een inhoud van 344 liter. Dit is omgerekend ongeveer drie winkelwagens vol boodschappen. De inhoud wordt groter, zonder dat de omvang van de koelkast toeneemt. Bijna nooit meer ontdooien dankzij No Frost Het is nu bijna nooit meer nodig om zelf de vriezer te ontdooien. Door het No Frost systeem wordt het vocht uit het vriesgedeelte afgevoerd door een ventilatiesysteem. Op deze manier blijft de lucht droog, wat voorkomt dat er ijs aanslag aan de binnenkant van je apparaat, of op je eten komt. Omdat er geen ijs aanslag in de vriesruimte zit, bespaart dit direct energie en is het beter voor je vrieswaren. Digital inverter motor, stiller en zuiniger Deze Digital invert compressor is in tegenstelling tot conventionele compressoren energiezuiniger, stiller en behoud producten langer vers. Normaal gesproken beschikt een compressor uit een aan en uit patroon. Deze heeft 7 verschillende niveaus. De temperatuur blijft hierdoor constanter en slijt de compressor minder snel, waardoor het geluid beperkt blijft. Op deze compressor zit 10 jaar garantie. Flessenplateau, ideaal voor flessen Bewaar flessen nu op het flessenplateau in deze koel-vriescombinatie. Omdat het plateau een platte vorm heeft, kunnen er naast flessen ook andere producten op bewaard worden, zoals etenswaren of kleinere blikjes. Op deze manier ga je efficiënter met je ruimte om. Snel koelen en vriezen Heb je net nieuwe producten gekocht en wil je die snel op temperatuur brengen? Kies dan voor de PowerCool of PowerFreeze functie. Met deze functie worden vries en koelwaren nog sneller op temperatuur gebracht. Handig als je bijvoorbeeld snel ijsblokjes nodig hebt of lekker koud frisdrank. All Around Cooling, gelijkmatige koeling Met het All Around Cooling systeem, wordt elke centimeter van de koelkast gelijkmatig gekoeld. Door verschillende luchtgaten wordt er koude lucht de koelkast in geblazen. Op deze manier wordt er een constante en optimale temperatuur behouden. LED verlichting Aan de bovenkant van de koelkast bevindt zich LED verlichting. Deze verlichting zorgt ervoor dat er een helder licht schijnt door de koelruimte. Op deze manier heb je een goed overzicht van de inhoud van de koelkast. Humidity Fresh+, afstemmen van de luchtvochtigheid Met de Humidity Fresh+ is het mogelijk om de luchtvochtigheid af te stemmen op de producten in de lade. Pas simpelweg de luchtvochtigheid aan door aan de knop te draaien. Hierdoor worden luchtgaten geopend, zodat overtollig vocht afgevoerd kan worden. Hiermee zorg je voor de beste omstandigheden, zodat de smaak en textuur van producten langer vers blijven. Kenmerken van de Samsung RB34T602EB1 No Frost systeem - PowerFreezing - PowerCooling - All Around Cooling - Digital inverter motor met 10 jaar garantie - Flessenrek - Deur alarm - LED verlichting - Humidity Fresh lade - Veiligheidsglas plateaus Inhoud van de Samsung koel-vriescombinatie 4 veiligheidsglas plateaus 1 groente & fruit lade 3 deurvakken flessenrooster Eiervak 3 diepvriesladen Ijsbakje

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs

9 - Everglades EVUD4028 zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Everglades EVUD4028 zwart

 • list plusDe Everglades EVUD4028 zwart heeft een stijlvol design met een simpel uiterlijk.
 • list plusDeze koelkast met vriesvak heeft een hoge energie-efficiëntie, waardoor het energieverbruik laag blijft.
 • list plusDe Everglades EVUD4028 zwart heeft een stille werking, waardoor er geen geluidsoverlast ontstaat.

Nadelen Everglades EVUD4028 zwart

 • list plusDe vriezerlade van de Everglades EVUD4028 zwart is fragiel, waardoor het gemakkelijk kan breken.
 • list plusDe Everglades EVUD4028 zwart is kwetsbaar voor vervoersschade, waardoor er kans is op schade tijdens het vervoer.
 • list plusDe Everglades EVUD4028 zwart heeft geen waterdispenser, waardoor er geen direct toegang is tot koud water.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.5

Everglades EVUD4030 Zwart De Everglades EVUD4030 is een stijlvolle koel-vriescombinatie in een mooie zwarte look. Hij heeft een koelruimte van 196 liter en een vriesruimte van 66 liter. De EVUD4030 heeft 4 glasplateaus, waarvan 1 boven de groentelade, en 4 deurbakken. In de deur bevindt zich een handige waterdispenser die niet op een waterleiding aangesloten hoeft te worden. Het vriesgedeelte beschikt over 3 transparante lades waardoor deze erg overzichtelijk is. Tevens beschikt de koel-vriescombinatie over een invriesvermogen van 3 kg per 24 uur en een bewaartijd bij stroomuitval van 15 uur. EVUD430 De deurrubbers zijn uitneembaar zodat deze makkelijk schoon te maken, of te vervangen zijn. Wijziging draairichting deur De draairichting van de deuren zijn te wijzigen naar eigen inzicht.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag 3 januari in huis

Bekijk prijs

10 - Severin KS 9955 black,chrome

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Severin KS 9955 black,chrome

 • list plusHet design van deze retro koelkast is stijlvol, met een zwart en chromen frame.
 • list plusHet ontwerp van deze retro koelkast is zuinig, met een lage stroomverbruik.
 • list plusHet heeft een grote inhoud, waardoor het een perfect product is voor grote gezinnen.

Nadelen Severin KS 9955 black,chrome

 • list plusHet heeft geen binnenruimte, waardoor het moeilijk is om flessen te plaatsen.
 • list plusDe handvaten van deze retro koelkast zijn gemaakt van plastic in plaats van chroom.
 • list plusDeze retro koelkast is kwetsbaar, dus het is belangrijk dat je voorzichtig bent met het verplaatsen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.3

De Severin KS 9957 koel-vriescombinatie geeft veel ruimte en gebruiksgemak. De Severin retro koel en vriescombinatie heeft een totale inhoud van 212 liter. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 166 liter. Het vriesgedeelte heeft een inhoud van 46 liter wat een 2 kilo invriescapaciteit heeft. Het totale gewicht van de koel vriescombinatie is 44.5 kilo. Voordelen Beschikt over een flessenrek Binnenverlichting is aanwezig Beschikt over een ruimte groentela Nadelen Geen No Frost functie, de vriezer zal regelmatig ontdooid moeten worden Koelgedeelte De onderste deur geeft toegang tot het ruime koelgedeelte. Direct valt de heldere LED verlichting van de koelkast op. De koelkast is voorzien van 1 lade. In deze lade kan groenten, fruit, vlees en vis veel langer bewaard worden. Daarnaast is de koelkast voorzien van 4 veiligheid glasplateaus. Hiervan zijn 3 veiligheid glasplateaus in hoogte verstelbaar. Ideaal om hoge producten kwijt te kunnen. Vriesgedeelte De bovenste deur geeft toegang tot het vriesgedeelte welke voorzien is van 1 legplateau. Het hoogwaardig verchroomd en passen retro-handvat en de verchroomde deurafdekking zorgt voor een volledig afgewerkt retro-design en past dit plaatje in ieder keuken! Handig om te weten Het interieur is aanpasbaar 212l aan inhoud (waarvan 166l koelgedeelte en 46l vriesgedeelte) Koelkast met automatische ontdooiing, vriesvak met handmatige ontdooiing 4 verstelbare voeten vooraan, wand-afstandsstuk Afmetingen (H x B x D): 148 x 56 x 63 cm Stroom uitgevallen? Geen probleem; de bewaartijd bij een storing is 17 uur!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van koelkasten met vriesvakken. Er zijn namelijk 490 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste