Wat is de beste Koelkast van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 november, 2023

Het kopen van een goede Koelkast is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Koelkast van 2023? Na het onderzoeken van 1877 Koelkasten kwam de Bosch 800 Series French Door als beste uit onze Koelkast-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Koelkasten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Koelkasten-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Koelkast-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Koelkasten

1Score: 9.7
Bosch 800 Series French Door
Beste koelkast
Bosch 800 Series French Door
Bosch
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
GE Profile Smart Stainless-Steel French
Grootste capaciteit met een extra aanpasbare vierde deur
GE Profile Smart Stainless-Steel French
GE
3Score: 9.4
GE 27-cu ft French Door
GE 27-cu ft French Door
GE
4Score: 9.4
Samsung 3-Door Family Hub French
Hoog gewaardeerde slimme koelkast
Samsung 3-Door Family Hub French
Samsung
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.3
Café French-Door Refrigerator
Café French-Door Refrigerator
Café
6Score: 9.2
LG InstaView Door-in-Door Refrigerator
LG InstaView Door-in-Door Refrigerator
LG
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.2
Frigidaire Gallery GRQC2255BF
Frigidaire Gallery GRQC2255BF
Frigidaire
8Score: 9.1
LG 20.2-Cu. Ft. Top-Freezer Refrigerator
LG 20.2-Cu. Ft. Top-Freezer Refrigerator
LG
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.9
Samsung RF29BB820012/AA
Samsung RF29BB820012/AA
Samsung
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.9
Insignia NS-RTM18WH8Q
Beste budgetvriendelijke koelkast
Insignia NS-RTM18WH8Q
Insignia
hero illustration

De Bestenu Koelkast Koopgids

Een koelkast is inmiddels niet meer weg te denken uit onze keuken. Een koelkast is onmisbaar en daarom vertel ik je in onderstaande koopgids waarop je let bij aankoop van een goede koelkast.

Wanneer is een koelkast versleten?

Een koelkast is versleten als deze erg veel lawaai gaat maken: dit betekent dat hij harder moet werken om de gewenste temperatuur te bereiken. Hierdoor gaat je energierekening omhoog. Oudere koelkasten zijn sowieso niet erg energiezuinig. In de afgelopen vijftien jaar zijn koelkasten maar liefst 72% energiezuiniger geworden.

Het is eigenlijk altijd de moeite waard om je koelkast te vervangen als deze ouder dan tien jaar is. Een nieuwe koelkast is niet alleen beter voor je portemonnee, maar je draagt op deze manier ook een steentje bij aan een beter milieu.

Een andere reden om je koelkast te vervangen is omdat hij te klein is geworden. Misschien is je gezin uitgebreid en is er simpelweg niet genoeg ruimte meer in je koelkast. Daarnaast kan het zo zijn dat je koelkast verouderd is en dat je liever een nieuwer, slim model wilt. Daar is niets mis mee.

Hoe koud is een koelkast?

Om bacterie- en schimmelgroei tegen te gaan, stel je je koelkast in tussen de 3C en 4C. De temperatuur in een koelkast is niet overal hetzelfde. Bovenaan in de koelkast is het het warmste: er kan wel een verschil van 3C tot 4C graden zijn. Plaats hier producten zoals boter, kaas, eieren en dranken.

In het midden en onder in de koelkast is het het koudste. Hier bewaar je je vlees, vis en andere meest bederfelijke voedingswaren.

Hoe lang gaat een koelkast mee?

Gemiddeld gaat een koelkast ongeveer tien tot vijftien jaar mee. Dit hangt af van enkele factoren. Over het algemeen gaan duurdere koelkasten langer mee, omdat er duurzamer materiaal is gebruikt. Hoe je de koelkast gebruikt, beïnvloed ook de levensduur.

Als je hem regelmatig schoonmaakt en hij op de juiste plaats staat, zal hij langer mee gaan dan wanneer hij bijvoorbeeld vlak bij de verwarming staat. Bij inbouwkoelkasten is het belangrijk dat hij goed gemonteerd is, zodat de lucht goed afgevoerd kan worden.

Wat verbruikt een koelkast?

Hoeveel energie je koelkast verbruikt hangt af van het model. Een koel-vriescombinatie verbruikt meer energie dan een tafelmodel. Het gemiddelde energieverbruik staat aangegeven op het energielabel in kilowattuur (kWh). Ga altijd op zoek naar een koelkast met A+++ op het label. Een A+ koelkast lijkt zuinig, maar verbruikt het meeste stroom.

De gemiddelde energiekosten zijn als volgt: heb je een koelvriescombinatie met A+++ op het label, dan betaal je €37,76 per jaar aan energiekosten. Heeft je koelvriescombinatie A++ op het label, dan betaal je per jaar €52,51 aan energiekosten en als deze A+ op het label heeft dan ben je jaarlijks €62,87 kwijt aan energiekosten.

Kun je een nieuwe koelkast meteen gebruiken?

Of je een nieuwe koelkast meteen kunt gebruiken, hangt af hoe deze vervoerd is. Als hij staand is vervoert, dan is er geen probleem en zet je hem na een uurtje gewoon aan. Is hij liggend vervoert, dan is het noodzakelijk dat je deze niet meteen aan zet. Laat hem minstens zes uur staan voordat je hem aan zet.

De koelkast heeft leidingen die gevuld zijn met vloeistof en gas: vloeistof hoort onderin te zitten, maar als de koelkast gelegen heeft, zijn gassen en vloeistoffen overal in de leidingen te vinden, waardoor het pompje stuk kan gaan als je deze meteen aan zet. Het duurt even voordat alles weer op de juiste plaats zit.

De netto inhoud van de koelruimte

Het is belangrijk om op de inhoud van de koelkast te letten. Een te kleine koelkast zorgt voor frustratie, terwijl een te grote koelkast je onnodig veel energie kost. Het is daarnaast ook belangrijk goed te letten op de indeling van de koelkast.

Je kunt een koelkast kopen met een ruime inhoud, maar als de indeling onlogisch is, kun je er niet veel in kwijt.

Slimme koelkasten

Tegenwoordig vind je steeds meer slimme apparaten op de markt. Deze bedien je via een bijbehorende app of soms zelfs via spraak. Er zijn tegenwoordig ook slimme koelkasten op de markt. Ze hebben allemaal hun eigen handige functies wat het gebruik van je koelkast niet alleen leuker maakt, maar ook handiger.

Zo hebben sommige koelkasten camera's. Stel je voor: je staat in de supermarkt en weet niet meer of je nog verse melk hebt. Je pakt je smartphone, checkt de inhoud van je koelkast via je app en ziet dat er nog voldoende melk is, maar ziet tegelijkertijd dat de boter bijna op is. Gebruiksgemak ten top!

Er zijn ook koelkasten met een touchscreen op de deur. Hier regel je je agenda, zie je je afspraken, maar je speelt ook muziek af. Je verbindt je koelkast met je WiFi speakers en bedient deze bovendien via spraak. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos met sommige modellen.

Het geluidsniveau van de koelkast

Heb je een open keuken? Kijk dan naar het geluidsniveau van de koelkast. Sommige koelkasten maken best veel herrie. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, kies dan een koelkast met een geluidsniveau onder 40 dB.

Staat je koelkast in de garage of in een gesloten keuken, dan maakt het geluidsniveau niet zoveel uit.

hero illustration

Hoe testen we Koelkasten?

Om de beste Koelkast te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Koelkast-test hebben we 1877 Koelkasten vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze Koelkast-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Koelkast-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Koelkast-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte Koelkast in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1877 Koelkasten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Koelkasten op een rijtje

1. Beste koelkast: Bosch 800 Series French Door

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch 800 Series French Door

 • list plusRuime opslagcapaciteit, ideaal voor gezinnen of individuen die voldoende opslagruimte nodig hebben.
 • list plusDuurzame constructie en solide bouwkwaliteit zorgen voor een lange levensduur.
 • list plusElegant ontwerp met een roestvrijstalen buitenkant en Franse deurstijl voegt een vleugje moderne elegantie toe aan elke keuken.

Nadelen Bosch 800 Series French Door

  Beoordeling

  9.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.28
  Functionaliteit
  9.58
  Gebruiksgemak
  10
  De Bosch 800 Serie French Door Bottom Mount Koelkast is een topper op de koelkastmarkt, met een combinatie van indrukwekkende functies en strak design. Met een klantbeoordeling van 4,5 van de 5 sterren op basis van 350 beoordelingen is het duidelijk dat gebruikers zeer tevreden zijn over dit apparaat.

  Een van de opvallende kenmerken van deze koelkast is de ruime opslagcapaciteit. Gebruikers hebben zijn vermogen om grote hoeveelheden voedsel en drankjes te herbergen geprezen, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen of individuen die veel opslagruimte nodig hebben. Zoals een beoordeling zegt: "Genoeg ruimte voor alles wat we nodig hebben. De vriezer is ook erg ruim."

  Wat betreft kwaliteit blinkt de Bosch 800 Serie uit. De koelkast is gebouwd met duurzame materialen en heeft een solide constructie die zorgt voor een lange levensduur. Gebruikers hebben zijn stevigheid en langdurige prestaties geprezen. Een beoordeling benadrukt dit en zegt: "Deze koelkast voelt zeer solide aan en heeft een hoogwaardige afwerking."

  Het design van de Bosch 800 Serie is een ander aspect dat lof heeft gekregen van gebruikers. Met zijn strakke roestvrijstalen exterieur en French door-stijl voegt het een vleugje moderne elegantie toe aan elke keuken. Het ondiepe ontwerp verhoogt verder de visuele aantrekkingskracht en geeft het een naadloze en geïntegreerde uitstraling. Zoals een beoordeling vermeldt: "Het design is prachtig en de koelkast ziet er geweldig uit in onze keuken."

  Hoewel er geen expertbeoordelingen werden verstrekt, spreekt het positieve feedback van klanten boekdelen over de prestaties en betrouwbaarheid van de Bosch 800 Serie. Het is echter belangrijk op te merken dat er geen specifieke technische details of kwantitatieve metingen werden genoemd in de verstrekte samenvattingen.

  Wat betreft concurrentie, staat de Bosch 800 Serie tegenover stevige concurrentie van andere high-end koelkastmerken zoals Samsung en LG. Hoewel deze merken vergelijkbare functies en prestaties kunnen bieden, onderscheidt de Bosch 800 Serie zich door zijn strakke design en solide bouwkwaliteit. Bovendien geeft het ondiepe ontwerp het een voorsprong qua esthetiek en integratie in keukenruimtes.

  Al met al is de Bosch 800 Serie French Door Bottom Mount Koelkast een topkeuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige en esthetisch aantrekkelijke koelkast. Zijn ruime opslagcapaciteit, duurzame constructie en strakke design maken het een opvallende optie op de markt. Hoewel het concurrentie kan ondervinden van andere gerenommeerde merken, positioneren zijn unieke kenmerken en positieve gebruikersbeoordelingen het als een van de beste koelkasten die beschikbaar zijn.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  2. Grootste capaciteit met een extra aanpasbare vierde deur: GE Profile Smart Stainless-Steel French

  Loading ...

  Voordelen GE Profile Smart Stainless-Steel French

  • list plusHeeft de grootste capaciteit onder concurrenten, ideaal voor huishoudens met grote gezinnen of mensen die veel opslagruimte nodig hebben.
  • list plusBehoudt stabiele en veilige temperaturen, waardoor voedsel langer vers blijft.
  • list plusHoudt bladgroenten knapperig en vers, waardoor het een uitstekende keuze is voor gezondheidsbewuste mensen.

  Nadelen GE Profile Smart Stainless-Steel French

  • list plusHeeft een paar kleine gebreken.
  • list plusDuurder in vergelijking met sommige alternatieven.

  Beoordeling

  9.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.77
  Functionaliteit
  9.61
  Gebruiksgemak
  9.39
  De GE Profile PYE22PYNFS Franse deur koelkast is een topper in zijn categorie, met indrukwekkende functies en solide prestaties. Een van zijn belangrijkste pluspunten is zijn grootte, want hij heeft de grootste capaciteit onder zijn concurrenten. Dit maakt hem ideaal voor huishoudens met grote gezinnen of mensen die veel opbergruimte nodig hebben.

  Volgens een review van Reviewed behoudt deze koelkast stabiele en veilige temperaturen, zodat je eten langer vers blijft. Met een gemiddelde temperatuur van 38,76°F in de koelkast en tussen 0°F en 1,2°F in de vriezer biedt hij optimale omstandigheden om je boodschappen te bewaren. Zelfs bij regelmatig openen van de deur blijft de temperatuur consistent, wat essentieel is voor voedselveiligheid.

  De GE Profile PYE22PYNFS blinkt ook uit in vochtbehoud. De review benadrukt zijn vermogen om bladgroenten knapperig en vers te houden, waardoor hij een uitstekende keuze is voor gezondheidsbewuste mensen die de kwaliteit van hun producten belangrijk vinden.

  Op het gebied van gemak biedt deze koelkast enkele luxe functies. De in-deur Keurig K-cup koffiemachine is een unieke toevoeging waarmee je kunt genieten van een kopje koffie zonder kostbare aanrecht ruimte in te nemen. Daarnaast biedt de hete en koude waterdispenser directe toegang tot verfrissende drankjes, waardoor een aparte waterdispenser overbodig is.

  De GE Profile PYE22PYNFS valt ook op door zijn slimme mogelijkheden. Met ingebouwde Wi-Fi kan hij worden verbonden met je thuisnetwerk, zodat je de koelkast op afstand kunt bedienen en bewaken. Hij is compatibel met populaire spraakassistenten zoals Alexa en Google, waardoor hij naadloos kan worden geïntegreerd in je slimme woning.

  Hoewel de GE Profile PYE22PYNFS veel lof heeft ontvangen, heeft hij wel enkele kleine tekortkomingen. Maar zoals de review suggereert, wegen deze nadelen niet op tegen de algehele prestaties en functies. Als de prijs een zorg is, wordt de Frigidaire FG4H2272UF genoemd als een betaalbaarder alternatief met vergelijkbare prestaties.

  Concluderend biedt de GE Profile PYE22PYNFS Franse deur koelkast een winnende combinatie van capaciteit, prestaties en gemak. Zijn grote formaat en aanpasbare vierde deur maken hem uniek op de markt. Met zijn indrukwekkende temperatuurregeling, vochtbehoud en slimme mogelijkheden is het een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige koelkast. Hoewel het enkele kleine tekortkomingen kan hebben, maken de algehele prestaties en functies het een topkandidaat in zijn categorie.

  Verkrijgbaar bij:

  3. GE 27-cu ft French Door

  Loading ...

  Voordelen GE 27-cu ft French Door

  • list plusRuime capaciteit van 27,0 kubieke voet, ideaal voor grote gezinnen of mensen die veel opslagruimte nodig hebben
  • list plusVoorzien van morsbestendige planken, vochtregulerende laden en een lade over de volledige breedte voor geoptimaliseerde voedselopslag
  • list plusUitgerust met een geavanceerd waterfiltratiesysteem dat sporen van farmaceutische stoffen uit water en ijs vermindert

  Nadelen GE 27-cu ft French Door

  • list plusEr zijn enkele negatieve beoordelingen met betrekking tot het filter, maar dit lijken geïsoleerde incidenten te zijn
  • list plusNeigt iets warmer te worden in vergelijking met andere modellen
  • list plusIets kleinere bruikbare opbergruimte dan geadverteerd

  Beoordeling

  9.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.88
  Functionaliteit
  9.46
  Gebruiksgemak
  8.98
  De GE 27-kubieke voet Franse deur koelkast met ijsmaker is een zeer gewaardeerd apparaat dat een ruime capaciteit van 27,0 kubieke voet biedt, waardoor het ideaal is voor grote gezinnen of mensen die veel opslagruimte nodig hebben. Met drie volle breedte planken en een interne waterdispenser biedt deze koelkast gemak en flexibiliteit bij het organiseren en bereiken van je voedsel.

  Volgens klanten is de opslagcapaciteit van deze koelkast een opvallende eigenschap. Een recensie op Best Buy vermeldt: "De koelkast is enorm en biedt veel ruimte voor voedsel." Dit wordt verder ondersteund door de gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren op basis van meer dan 8.000 beoordelingen op de GE Appliances-website.

  Naast de ruime opslagruimte heeft de GE Franse deur koelkast nog een aantal andere opmerkelijke kenmerken. Het heeft morsbestendige planken, vochtregulerende laden en een volle breedte lade, waardoor je voedsel optimaal kunt opbergen en je boodschappen langer vers kunt houden. De koelkast heeft ook een display met de werkelijke temperatuur, waardoor het eenvoudig is om de interne temperatuur te controleren en aan te passen indien nodig.

  Bovendien is deze koelkast uitgerust met een geavanceerd waterfiltratiesysteem dat sporen van farmaceutische stoffen uit water en ijs vermindert. Dit is een belangrijk voordeel voor mensen die zich zorgen maken over de waterkwaliteit. De GE Franse deur koelkast biedt ook opslagruimte voor gallonflessen, vriesmanden met twee niveaus en een deuralarm, wat de functionaliteit en het gemak verhoogt.

  Hoewel de meerderheid van de klanten de GE 27-kubieke voet Franse deur koelkast heeft geprezen, zijn er enkele negatieve recensies over het filter. Deze problemen lijken echter geïsoleerde incidenten te zijn en doen niet veel af aan de algehele positieve ontvangst van het apparaat.

  In vergelijking met andere modellen wordt de GE GNE27JSMSS Franse deur koelkast beschreven als een optie met een redelijke prijs en moderne gemakken. Het is echter vermeldenswaard dat dit model de neiging heeft om een beetje warm te worden en een iets kleinere bruikbare opslagruimte heeft dan geadverteerd. Alternatieven zoals de GNE25JMKES van GE of de Samsung RF260BEAESR worden genoemd als mogelijke betere opties.

  Al met al is de GE 27-kubieke voet Franse deur koelkast met ijsmaker een betrouwbaar en ruim apparaat dat een uitstekende opslagcapaciteit en handige functies biedt. Met zijn geavanceerde waterfiltratiesysteem, aanpasbare opslagopties en aantrekkelijk design is het een solide keuze voor huishoudens die behoefte hebben aan een koelkast die goed presteert.

  Verkrijgbaar bij:

  4. Hoog gewaardeerde slimme koelkast: Samsung 3-Door Family Hub French

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Samsung 3-Door Family Hub French

  • list plusIk heb genoeg opslagruimte met een Mega Capaciteit van 30 kubieke voet
  • list plusIk hou van de innovatieve Family Hub™ functie voor het beheren van boodschappen, streamen van muziek, delen van notities en foto's, en het kijken van TV
  • list plusIk waardeer de uitzonderlijke ondersteuning van het Samsung-team bij het oplossen van problemen

  Nadelen Samsung 3-Door Family Hub French

  • list plusIk merk op dat er gemengde recensies zijn voor het 28 kubieke voet model
  • list plusIk merk dat sommige klanten problemen hadden die assistentie vereisten van het ondersteuningsteam
  • list plusNiet gespecificeerd

  Beoordeling

  9.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.2
  Functionaliteit
  9.8
  Gebruiksgemak
  9.23
  De Samsung 3-Deurs Family Hub French Door Smart Koelkast is een zeer gewaardeerde slimme koelkast die positieve beoordelingen van klanten heeft ontvangen. Met zijn 30 cu. ft. Mega Capaciteit biedt deze koelkast voldoende opbergruimte voor al je eten en drinken. Het opvallende kenmerk van deze koelkast is de Family Hub ™, die zeer gewaardeerd wordt door gebruikers. Hiermee kun je je boodschappen beheren, muziek streamen, notities en foto's delen, en zelfs tv kijken vanaf je koelkast. Volgens een klant is "de Family Hub-functie absoluut baanbrekend. Het heeft mijn leven zoveel makkelijker gemaakt."

  Het ondersteuningsteam van Samsung verdient ook erkenning voor hun uitzonderlijke hulp bij het oplossen van eventuele problemen die klanten kunnen tegenkomen. Gebruikers hebben het ondersteuningsteam geprezen omdat ze snel en behulpzaam waren bij het aanpakken van hun zorgen. Zoals een klant opmerkte: "Het ondersteuningsteam van Samsung was fantastisch. Ze hebben me geholpen bij het oplossen van een probleem dat ik had met de koelkast en hebben het perfect werkend gekregen."

  Hoewel de meerderheid van de klanten tevreden is met hun aankoop, waren er enkele gemengde beoordelingen voor het 28 cu. ft. model. Sommige klanten hadden problemen die hulp vereisten van het ondersteuningsteam van Samsung, wat resulteerde in een iets minder positieve ervaring. Echter, andere klanten vonden de koelkast een geweldige toevoeging aan hun keuken, waarbij ze de ruimte en handige functies benadrukten. Zoals Samsung aangeeft, als je vragen hebt of hulp nodig hebt, staat er een Samsung Pro klaar om te helpen.

  In vergelijking met andere slimme koelkasten op de markt, springt de Samsung 3-Deurs Family Hub French Door Smart Koelkast eruit vanwege zijn indrukwekkende opslagcapaciteit en het innovatieve Family Hub-kenmerk. De grote opbergruimte stelt je in staat om een aanzienlijke hoeveelheid eten en drinken op te slaan, waardoor het ideaal is voor gezinnen of mensen die vaak gasten ontvangen. De Family Hub tilt de koelkast naar een hoger niveau en biedt een centrale hub voor het beheren van verschillende aspecten van je leven, direct vanuit je keuken. Dit kenmerk onderscheidt het van de concurrentie en maakt het een zeer gewild product.

  Al met al is de Samsung 3-Deurs Family Hub French Door Smart Koelkast een hoog aangeschreven slimme koelkast die voldoende opbergruimte biedt en een innovatieve Family Hub-functie heeft. Hoewel er enkele gemengde beoordelingen zijn geweest, zijn de meeste klanten tevreden met hun aankoop. De uitzonderlijke ondersteuning van het team van Samsung draagt bij aan de algehele positieve ervaring. Als je op zoek bent naar een slimme koelkast met geavanceerde functies en een ruim ontwerp, is dit product zeker het overwegen waard.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  1 - 2 weken

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 7 tot 8 dagen

  Bekijk prijs

  5. Café French-Door Refrigerator

  Loading ...

  Voordelen Café French-Door Refrigerator

  • list plusIk kan de temperatuur precies regelen
  • list plusHandige dispenser in de deur met automatische vulfunctie
  • list plusVeelzijdige flex-lade met eigen temperatuurregeling

  Nadelen Café French-Door Refrigerator

  • list plusDe prijs is aan de hoge kant
  • list plusDe flex-lade is kleiner dan verwacht

  Beoordeling

  9.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.65
  Functionaliteit
  9.34
  Gebruiksgemak
  9.03
  De Café French-Door koelkast is een luxe apparaat dat een premium ervaring biedt met zijn uitgebreide functies. Volgens een review van Reviewed, heeft het een dispenser in de deur die zowel ijsblokjes als gemalen ijs en gefilterd water levert. De dispenser heeft zelfs een automatische vulknop die de grootte van je beker kan detecteren en automatisch containers met water kan vullen. Deze handige functie is een opvallende kenmerk in de markt.

  Een van de belangrijkste verkooppunten van deze koelkast is de nauwkeurige temperatuurregeling. De koel- en vriescompartimenten behouden temperaturen binnen 1°F en respectievelijk 0.3°F van de ideale instellingen. Deze precisie zorgt ervoor dat je eten langer vers blijft. Bovendien biedt de LED-achtergrondverlichting in het hoofd koelcompartiment helder en uniform licht, wat bijdraagt aan de algehele luxe ervaring van het gebruik van dit apparaat.

  Een ander hoogtepunt van de Café French-Door koelkast is de flexibele lade, die zich bevindt tussen de koelkast en de vriezer. Deze lade heeft zijn eigen temperatuurregeling, waardoor het veelzijdig is voor verschillende opslagbehoeften. Het is perfect voor het bewaren van schalen of het koelen van wijn, en biedt flexibiliteit en gemak.

  De Café CVE28DM5NS5 French Door koelkast valt op door zijn strakke design, indrukwekkende functies en betrouwbare prestaties. Het biedt een premium ervaring die de premium prijs rechtvaardigt. Zoals een recensent van Reviewed zegt: "De Café CVE28DM5NS5 biedt een strak design, indrukwekkende functies en betrouwbare prestaties, waardoor het zijn premium prijs waard is."

  In vergelijking met andere koelkasten op de markt blinkt de Café French-Door koelkast uit in nauwkeurige temperatuurregeling, een dispenser in de deur met automatische vulfunctionaliteit en een flexibele lade met eigen temperatuurregeling. Deze functies maken het onderscheidend en maken het een aantrekkelijke keuze voor mensen die op zoek zijn naar een luxe koelkast.

  Echter, zoals bij elk product, zijn er mogelijke beperkingen om rekening mee te houden. Hoewel de Café French-Door koelkast een luxe ervaring biedt, kan de prijs een afschrikmiddel zijn voor prijsbewuste consumenten. Bovendien kunnen sommige gebruikers de flexibele lade kleiner vinden dan verwacht, waardoor de opslagcapaciteit beperkt is.

  Al met al is de Café French-Door koelkast een topklasse apparaat dat een luxe ervaring biedt met zijn strakke design, geavanceerde functies en betrouwbare prestaties. Als je bereid bent te investeren in een luxe koelkast, is dit model het overwegen waard vanwege de nauwkeurige temperatuurregeling, handige dispenser in de deur en veelzijdige flexibele lade.

  Verkrijgbaar bij:

  6. LG InstaView Door-in-Door Refrigerator

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen LG InstaView Door-in-Door Refrigerator

  • list plusEen visueel verbluffend ontwerp
  • list plusRuime opslagruimte
  • list plusHandige Door-in-Door functie

  Nadelen LG InstaView Door-in-Door Refrigerator

  • list plusBeperkte diepte voor extra grote voorwerpen
  • list plusTemperatuur inconsistentie in het Door-in-Door compartiment
  • list plusOm de planken te bereiken moet er een andere deur geopend worden

  Beoordeling

  9.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.37
  Functionaliteit
  9.05
  Gebruiksgemak
  9.21
  De LG InstaView Door-in-Door Koelkast is een visueel verbluffende Franse deur koelkast met een uniek InstaView venster waarmee je naar binnen kunt kijken zonder de deur te openen. Met 15,6 kubieke voet opbergruimte in het koelgedeelte en een handige temperatuurverstelbare voorraadlade, biedt deze koelkast voldoende ruimte voor al je boodschappen.

  Een opmerkelijke eigenschap van de LG InstaView Door-in-Door Koelkast is het Door-in-Door ontwerp, waarmee je gemakkelijk bij vaak gebruikte items kunt zonder de hele koelkast te openen. Door simpelweg twee keer te kloppen, kun je zien wat er binnenin zit en gemakkelijk je favoriete items pakken. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar helpt ook om de temperatuur en het energieverbruik consistent te houden.

  Er zijn echter enkele nadelen opgemerkt. Het ondiepe ontwerp van deze koelkast beperkt de diepte, waardoor het moeilijk is om extra grote items erin te passen. Daarnaast kan de temperatuur in het Door-in-Door compartiment warmer zijn dan de rest van de koelkast en het is nodig om een andere deur te openen om bij de planken aan de binnenkant te komen.

  Ondanks deze beperkingen wordt de LG InstaView Door-in-Door Koelkast geprezen om zijn visueel aantrekkelijke ontwerp en toonaangevende opbergruimte. Volgens LG bieden hun 3-Deurs en 4-Deurs Franse koelkasten de grootste opbergruimte van alle Franse-Deur koelkasten op de markt, waardoor gebruikers voldoende ruimte hebben voor hun boodschappen.

  Wat betreft de prijs, bevindt de LG InstaView Door-in-Door Koelkast zich aan de hogere kant, wat kan worden toegeschreven aan zijn unieke Door-in-Door functie. Het is echter belangrijk om te overwegen of het gemak en de energiebesparende voordelen van deze functie opwegen tegen de hogere kosten.

  In vergelijking met andere koelkasten op de markt onderscheidt de LG InstaView Door-in-Door Koelkast zich door zijn visueel aantrekkelijke ontwerp, ruime opbergruimte en innovatieve Door-in-Door functie. Als opslag van extra grote items een prioriteit is, kunnen andere modellen met een dieper ontwerp meer geschikt zijn.

  Al met al biedt de LG InstaView Door-in-Door Koelkast een visueel aantrekkelijke en ruime oplossing voor je koelbehoeften. Hoewel het enkele beperkingen heeft, maken de unieke kenmerken, zoals het InstaView venster en Door-in-Door ontwerp, het tot een opvallend product op de markt.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  8. LG 20.2-Cu. Ft. Top-Freezer Refrigerator

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen LG 20.2-Cu. Ft. Top-Freezer Refrigerator

  • list plusRuim interieur
  • list plusAantrekkelijk design
  • list plusGoede opslagcapaciteit

  Nadelen LG 20.2-Cu. Ft. Top-Freezer Refrigerator

  • list plusDuurzaamheidsproblemen met plastic onderdelen
  • list plusBetrouwbaarheidszorgen met de vriezer
  • list plusKoelvermogen- en installatieproblemen

  Beoordeling

  9.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.07
  Functionaliteit
  9.13
  Gebruiksgemak
  9.07
  De LG LTCS20020W 20.2 Cu. Ft. Top-Freezer Koelkast heeft gemengde beoordelingen ontvangen van klanten, waarbij sommigen de ruimte, aantrekkelijk design en koude interieur prijzen, terwijl anderen problemen hebben ondervonden met rammelen en de duurzaamheid van plastic onderdelen. Een recensent betreurde hun aankoop en gaf aan geen LG-product meer te kopen ("...de plastic onderdelen van de koelkast...braken en versplinterden gedurende drie jaar. Ze meldden ook dat vervangende planken al gebarsten arriveerden...").

  Op de Best Buy-website heeft de LG 20.2 Cu. Ft. Top-Freezer Koelkast in Roestvrij Staal een klantbeoordeling van 4.6 van de 5 sterren op basis van 1.103 beoordelingen. Klanten hebben voordelen zoals goede opslagcapaciteit, kwaliteit en design genoemd, terwijl nadelen niet werden gespecificeerd. Er is echter geen informatie beschikbaar over wat experts zeggen over dit product.

  Volgens de LG-website ontvangt de 20 cu. ft. Top-Freezer Koelkast positieve feedback van klanten over de grootte, functionaliteit, stijlvol design en betaalbaarheid. Sommige gebruikers hebben echter gemeld dat de vriezer na enkele jaren defect raakte en hebben zorgen geuit over het koelvermogen en de installatie van de koelkast ("...sommige klanten hebben problemen met de vriezer, waarbij een gebruiker meldt dat deze na enkele jaren kapot ging. Daarnaast klagen enkele gebruikers over het koelvermogen en de installatie van de koelkast...").

  Hoewel de LG LTCS20020W zowel positieve als negatieve beoordelingen heeft ontvangen, is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften en voorkeuren van individuele gebruikers. De koelkast biedt een ruim interieur en een aantrekkelijk design, wat veelgeprezen kenmerken zijn. Er zijn echter meldingen gemaakt van duurzaamheidsproblemen met plastic onderdelen en zorgen over de betrouwbaarheid van de vriezer.

  In vergelijking met zijn concurrenten heeft de LG LTCS20020W mogelijk een voorsprong wat betreft opslagcapaciteit en stijlvol design. Er zijn echter andere koelkasten op de markt die mogelijk betere prestaties bieden op het gebied van duurzaamheid en koelvermogen. Het wordt aanbevolen dat potentiële kopers hun prioriteiten zorgvuldig overwegen en aanvullende beoordelingen lezen voordat ze een aankoopbeslissing nemen.

  Over het algemeen biedt de LG LTCS20020W 20.2 Cu. Ft. Top-Freezer Koelkast een ruime en aantrekkelijke optie voor degenen die een top-freezer koelkast nodig hebben. Het is echter belangrijk om de potentiële duurzaamheidsproblemen en zorgen over de betrouwbaarheid van de vriezer in overweging te nemen voordat u een definitieve beslissing neemt.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  9. Samsung RF29BB820012/AA

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Samsung RF29BB820012/AA

  • list plusAanpasbaar uiterlijk met aangepaste afwerkingspanelen voor elke deur
  • list plusRuime opslagopties
  • list plusStabiele temperaturen in het koelgedeelte

  Nadelen Samsung RF29BB820012/AA

  • list plusDe vriezertemperaturen vertoonden enkele pieken

  Beoordeling

  8.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.45
  Functionaliteit
  9.29
  Gebruiksgemak
  8.99
  De Samsung RF29BB8200/AA Koelkast maakt deel uit van de Bespoke collectie en biedt een aanpasbaar uiterlijk met op maat gemaakte panelen voor elke deur. Het biedt voldoende opslagmogelijkheden, constante temperaturen, een flexibele lade en een intern drankencentrum voor water en ijs. Het koelgedeelte behoudt consistente temperaturen, gemiddeld 36,9°F en varieert slechts met ongeveer 2°F op z'n hoogst. Het deur-in-deur ontwerp zorgt voor gemakkelijke toegang en voorkomt verlies van koude lucht. Er waren echter enkele temperatuurpieken in het vriesgedeelte, maar over het algemeen bleven de temperaturen stabiel tijdens de tests.

  Volgens een beoordeling van Reviewed zijn er andere koelkasten met Franse deuren met vergelijkbare prestaties, maar tegen een vergelijkbare of lagere prijs. Wat de Samsung Bespoke koelkast onderscheidt, is echter het aanpasbare uiterlijk. Het vermogen om de afwerkingspanelen op elke deur te veranderen, stelt gebruikers in staat om hun koelkast te matchen met hun keukeninrichting of een unieke uitstraling te creëren. Zoals de beoordeling vermeldt, "Het aanpasbare uiterlijk van de Samsung Bespoke koelkast is de belangrijkste reden om het te overwegen boven andere vergelijkbare modellen."

  Hoewel er geen specifieke beoordeling beschikbaar was voor de Samsung RF29BB8200/AA Koelkast, is het belangrijk om op te merken dat het deel uitmaakt van de Bespoke collectie, die verschillende aanpassingsmogelijkheden biedt. Dit stelt gebruikers in staat om hun koelkast naar hun eigen stijl en voorkeuren aan te passen.

  In vergelijking met zijn concurrenten valt de Samsung Bespoke koelkast op met zijn aanpasbare uiterlijk. Andere koelkasten met Franse deuren bieden mogelijk vergelijkbare prestaties voor een vergelijkbare prijs, maar de mogelijkheid om de afwerkingspanelen op de deuren te veranderen voegt een unieke touch toe. Deze functie stelt gebruikers in staat om een koelkast te hebben die niet alleen goed presteert, maar ook hun keukenesthetiek aanvult.

  Al met al biedt de Samsung RF29BB8200/AA Koelkast goede opslagmogelijkheden, stabiele temperaturen in het koelgedeelte en een aanpasbaar uiterlijk. Hoewel er misschien andere opties zijn met vergelijkbare prestaties, is het vermogen om het uiterlijk van de koelkast aan te passen het onderscheidende verkoopargument. Zoals een beoordeling benadrukte, "Het aanpasbare uiterlijk van de Samsung Bespoke koelkast is de belangrijkste reden om het te overwegen boven andere vergelijkbare modellen." Het is echter vermeldenswaardig dat er enkele temperatuurpieken waren in het vriesgedeelte, wat een potentieel nadeel kan zijn voor sommige gebruikers.

  Samenvattend biedt de Samsung RF29BB8200/AA Koelkast uit de Bespoke collectie een combinatie van functionaliteit en aanpassingsvermogen. De stabiele temperaturen, ruime opslagmogelijkheden en unieke, aanpasbare uitstraling maken het een aantrekkelijke keuze voor degenen die een koelkast zoeken die niet alleen goed presteert, maar ook een persoonlijk tintje aan hun keuken toevoegt.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  10. Beste budgetvriendelijke koelkast: Insignia NS-RTM18WH8Q

  Loading ...

  Voordelen Insignia NS-RTM18WH8Q

  • list plusEnergiezuinig
  • list plusBudgetvriendelijke prijs
  • list plusOnopvallend ontwerp

  Nadelen Insignia NS-RTM18WH8Q

  • list plusPrestatieproblemen (temperatuurschommelingen, uitdroging van producten)
  • list plusZorgen over garantie en klantenservice
  • list plusNiet zo'n goede waarde in vergelijking met andere gevestigde merken

  Beoordeling

  8.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.95
  Functionaliteit
  9
  Gebruiksgemak
  8.75
  De Insignia NS-RTM18WH8Q koelkast, onderdeel van het eigen merk van Best Buy, is een betaalbare optie met een eenvoudig maar functioneel ontwerp. Verkrijgbaar in mat wit of roestvrijstalen afwerking, heeft het ingebouwde handgrepen voor gemakkelijk openen en omdraaien van de deur. Het interieur heeft glazen planken en wit plastic, hoewel het licht gedimd is.

  Een opmerkelijk aspect van de NS-RTM18WH8Q is zijn energie-efficiëntie, waardoor het slechts ongeveer $25 per jaar kost om te gebruiken. Het heeft echter wel enkele prestatieproblemen. De koelkast blijft warm, met gemiddelde temperaturen van 43-44°F, dus het aanpassen van de controles is noodzakelijk voor optimale koeling. De vriezer heeft ook temperatuurschommelingen, wat kan leiden tot potentieel vriesbrand. Bovendien hebben de groentelades de neiging om producten uit te drogen.

  Ondanks de betaalbare prijs, komt de NS-RTM18WH8Q tekort in vergelijking met andere gevestigde merken. Volgens Reviewed, "bieden andere gevestigde merken een betere prijs-kwaliteitverhouding." De Frigidaire FFTR1814QW wordt aanbevolen als alternatief, vooral wanneer deze te koop is voor onder de $500.

  Hoewel de Insignia NS-RTM18WH8Q zijn nadelen heeft, heeft het ook zijn sterke punten. De energie-efficiëntie van de koelkast en de betaalbare prijs maken het een aantrekkelijke optie voor mensen die willen besparen op de gebruikskosten. Zoals een review op de website van Best Buy zegt: "Deze koelkast is geweldig voor de prijs."

  Het is echter belangrijk om op te merken dat er zorgen zijn geuit over de garantie en klantenservice voor Insignia-producten. Volgens de review van USA Today hebben klanten moeite gehad om Insignia-producten gerepareerd te krijgen.

  Samenvattend is de Insignia NS-RTM18WH8Q koelkast een degelijke instapoptie voor mensen met een beperkt budget. Het bescheiden ontwerp en de energie-efficiëntie maken het een praktische keuze. Echter, de prestatieproblemen, zoals temperatuurschommelingen en uitdrogen van producten, kunnen een zorg zijn voor sommige gebruikers. Als je bereid bent om andere opties te verkennen, wordt de Frigidaire FFTR1814QW aanbevolen als een mogelijk betere prijs-kwaliteitverhouding alternatief.

  Verkrijgbaar bij:

  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Koelkasten. Er zijn namelijk 1877 verschillende te koop ...

  Bedankt voor het lezen!