Hoe komt deze handige Magnetron reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Magnetron ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Magnetrons, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Magnetrons die te bestellen zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Magnetrons het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Magnetrons stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Magnetrons in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

De Inventum MN205S is een simpele solo magnetron voor het opwarmen van restjes of kant-en-klaarmaaltijden. Je bedient hem eenvoudig met 2 draaiknoppen. De bovenste knop draai je naar één van de 5 vermogensstanden van maximaal 700 watt. Met de onderste stel je de timer in. Na het instellen van het wattage en de tijd start de magnetron direct met opwarmen. Vanwege het compacte formaat neemt hij weinig ruimte in beslag. Plaats hem op de koelkast om ruimte op het aanrecht te besparen of hang hem aan de muur met speciale wandsteunen.

1. Inventum MN205S


Product informatiePlus or Show more

De Severin MW 7890 is een fraaie witte magnetron met een inhoud van 20 liter. Deze beschikt over 9 verschillende magnetronstanden inclusief ontdooien. Het ontdooien kan zeer gericht worden ingesteld op basis van gewicht of tijd. Daarnaast heeft deze magnetron een uitneembaar draaiplateau met een diameter van 25,4 cm. De 35-minutentimer zorgt ervoor je een seintje krijgt wanneer de ingestelde tijd is verstreken. Hittebestendig De MW 7890 is ook voorzien van een hoge hittebestendige verf, waardoor de magnetron hoge temperaturen aan kan. Timer De magnetron is voorzien van een 35 minuten-timer met geluidssignaal na afloop van de ingestelde tijd. Zo kun je even wat anders doen, terwijl je eten in de magnetron zit. Voor de vrienden van techniek - Vermogen: 700W magnetron - Diameter draaiplateau: 25,4 cm - 9 verschillende vermogensstanden incl. ontdooifunctie - 35-minuten timer - Ontdooien op basis van gewicht en tijd - Hoogte binnenzijde: 16,5 cm - Behuizing hittebestendig gelakt - Afmetingen (lxbxh) 43,5 x 34,5 x 25,4 cm

2. Severin MW 7890 - Solo-magnetron - wit


Product informatiePlus or Show more

De Severin MW 7865 is een combimagnetron met grill- en heteluchtfunctie met een inhoud van 20 liter. Hierbij kan worden gekozen voor 10 verschillende vermogensinstellingen inclusief ontdooien. Deze magnetron-, grill- en heteluchtfuncties kunnen zowel gescheiden als gecombineerd worden gebruikt, wat dit apparaat heel veelzijdig maakt. Tevens beschikt deze MW 7865 ook nog eens over 9 automatische kookprogramma’s, waardoor je nog eenvoudiger een maaltijd op tafel zet. Knoeien is geen probleem, want het glazen draaiplateau en de twee grillroosters zijn uitneembaar en kunnen dus makkelijk worden gereinigd. Verder is de MW 7865 voorzien van een multifunctioneel digitaal display, een digitale timer met signaal en kinderbeveiliging. De zilverkleurige behuizing met INOX/zwart front, geven de magnetron een moderne en luxe uitstraling De combimagnetron heeft verschillende vermogens voor diverse programma's. Zo heeft de magnetron een vermogen van 800 Watt en de grill een vermogen van 1350 Watt. De hetelucht functie beschikt ook over een vermogen van 1350 Watt.

3. Severin MW 7865 - Combi-magnetron


Product informatiePlus or Show more

De Inventum MN207S is een compacte magnetron die gemakkelijk in de kleinere keuken past. Met de 5 vermogensstanden warm je eenvoudig een gerecht op en met 1 van de 8 automatische programma's maak je koken nog gemakkelijker. Hiermee hoef je alleen aan te geven welk gerecht je bereidt en wat het gewicht hiervan is. De magnetron kiest dan automatisch het bijpassende vermogen en de juiste bereidingstijd. Voor het ontdooien van etenswaren beschikt de magnetron over een aparte stand. Handig, wanneer je vergeten bent het vlees uit de vriezer te halen en er hamburgers op het menu staan. Zo kan het vlees toch nog op tijd de pan in. Na het koken maak je de geëmailleerde wanden gemakkelijk met een doekje schoon.

4. Inventum MN207S


Product informatiePlus or Show more

Wanneer je de magnetron niet alleen wilt gebruiken voor het opwarmen van een kopje soep, maar ook lekker knapperige broodjes wilt bakken en een overheerlijke lasagna wilt bereiden, is de Inventum MN255C de juiste keus voor jou. Hij heeft naast 900 watt aan magnetron vermogen ook een oven functie en een grill. Zo verwarm je niet alleen je gerecht, maar wordt het in combinatie met de grill ook nog erg knapperig. Daarnaast is de Inventum MN255C erg gemakkelijk te gebruiken door het overzichtelijke display en de verlichting binnenin. Bovendien heeft hij een Nederlandstalig bedieningspaneel, wat erg uniek is voor een magnetron. En wanneer je niet wilt dat er tijdens het verwarmen, grillen, bakken of koken iets met de instellingen gebeurt, gebruik je de kinderbeveiliging van de Inventum MN255C.

5. Inventum MN255C


Product informatiePlus or Show more

Met de Sharp R-961 INW combimagnetron drogen je maaltijden niet uit. De vochtsensor meet tijdens een sensorprogramma het vochtpercentage en past de bereiding hierop aan. Kies uit één van de 24 automatische programma's en de magnetron stelt zelf de juiste bereidingswijze en -tijd in. Jij selecteert alleen het type gerecht en het gewicht. De magnetron heeft een ruime inhoud van 40 liter en 2 inschuifhoogtes. Met de heteluchtfunctie bak je dus op meerdere niveaus tegelijkertijd. Maak een grote ovenschaal met verse lasagne en stokbroden voor erbij. Rennen er bij jou thuis kinderen rond? Vergrendel de magnetron eenvoudig met de kinderbeveiliging, zodat ze hem niet per ongeluk stoppen of starten.

6. Sharp R-961 INW


Product informatiePlus or Show more

Als je vaak voor 2 dagen kookt, kant-en-klaarmaaltijden eet of gewoon gemakkelijk en snel eten wilt opwarmen, is de Sharp R242INW een handige keukenhulp. Deze compacte magnetron heeft een inhoud van 20 liter en beschikt over 5 vermogensstanden tot maximaal 800 watt. Indien nodig ontdooi je eerst je etenswaren met de ontdooistand, waarna je één van de automatische programma's kiest. Aan de hand van gewicht en bereidingstijd kun je ook zelf een programma instellen. Voor het snelle opwarmwerk gebruik je de sneltoets zodat de Sharp R242INW met 1 druk op de knop op maximaal vermogen verwarmt.

7. Sharp R242INW


Product informatiePlus or Show more

De Inventum MN325CS helpt jou in de keuken. Van ambachtelijk bereide ovenschotel tot kant-en-klaarmaaltijd, in deze combimagnetron wordt het warm en gaar. Ook gevogelte of een rollade bak je mooi goudbruin aan het meegeleverde draaispit. Op 1 van de 10 automatische kookprogramma's is er altijd wel een geschikte stand voor jouw gerecht. Naast de magnetronfunctie zit er ook een ovenstand, grillstand en ontdooifunctie op. Sommige functies zijn ook tegelijkertijd te gebruiken zodat je gerecht niet alleen wordt verwarmd, maar ook een knapperige korst krijgt. De ingebouwde kookwekker laat je weten wanneer jouw hap klaar is.

8. Inventum MN325CS


Product informatiePlus or Show more

De ETNA CM751ZT is een combi-oven met een oven-, magnetron-, grill- en stoomfunctie. Staan er verse groenten op het menu? Leg de broccoli in het meegeleverde stoombakje en kies de magnetronfunctie. Door groente te stomen blijven smaak en vitamines beter behouden. Mocht er een grote groep mensen mee-eten: geen probleem. Je bereidt gemakkelijk een grote hoeveelheid eten door de meerdere inschuifhoogtes. De oven heeft geen draaiplateau, waardoor je ook grote ovenschalen in de binnenruimte plaatst. Weet je niet zeker welke instellingen je nodig hebt voor je gerecht? Kies uit één van de 20 automatische programma's. Als jij aangeeft wat je wilt bereiden, selecteert de oven automatisch de juiste temperatuur en tijdsduur voor je gerecht.

9. ETNA CM751ZT


Product informatiePlus or Show more

Deze Severin MW7893 retro-design magnetron met grillfunctie heeft een inhoud van 20 liter en een draaiplateau met een diameter van circa 25,4 cm. Verder heeft de combimagnetron 8 automatische kookprogramma's, 5 vermogensstanden en een Quick-start knop voor vol vermogen. De magnetron- en grillfunctie kunnen zowel gecombineerd als afzonderlijk van elkaar worden gebruikt. Gemakkelijk in gebruik Dankzij het digitale display en binnenverlichting is de Severin MW 7893 makkelijk in gebruik. Daarnaast heeft de combimagnetron ook een 24 uur klok met een geluidssignaal. De bediening bestaat uit druktoetsen en een draaiknop. Het materiaal van de behuizing is hittebestendig, zo wordt er voorkomen dat het materiaal krom trekt door de hitte. Vermogen Met de meegeleverde draaiplateau kan je je gerechten zo goed mogelijk voorbereiden. Met een verschillende vermogens voor de magnetron en grill heb je genoeg keuzes. Zo heeft de magnetron een vermogen van 700 Watt en de grill een vermogen van 1000 Watt. Hittebestendig De MW 7893 is ook voorzien van een hoge hittebestendige verf, waardoor de combi-magnetron hoge temperaturen aan kan. Timer De MW 7893 is daarnaast voorzien van een timer waardoor je een geluidssignaal hoort als de ingestelde tijd voorbij is. Extra Inclusief grillrek Voor de vrienden van techniek - Aantal watts magnetron: 700 W - Aantal watts oven: 1.000 W - Product afmetingen: B = 44.5 x D = 36 x H = 25.5 cm - Hoogte: 18 cm - Diameter 25.4 cm - 5 magnetron power instellingen - Tijd en gewicht defrost - 8 automatishe kookprogramma's - Magnetron en grill combinatie standen - Digitale display - Full power quick start - Met 24-uurs klok

10. Severin MW 7893 - Combi-magnetron - rood


Soortgelijke artikelen aan Magnetrons


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Magnetrons er zijn namelijk 496 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Magnetron kopen.