Wat is de beste Combimagnetron van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 februari, 2024

Het kopen van een goede Combimagnetron is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste Combimagnetron van 2024? Na het analyseren van 1677 Combimagnetrons kwam de Toshiba EM131A5C-BS Countertop Microwave als beste getest uit onze Combimagnetron-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Combimagnetrons, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Combimagnetrons-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Combimagnetron-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Combimagnetrons

1Score: 9.5
Toshiba EM131A5C-BS Countertop Microwave
Toshiba EM131A5C-BS Countertop Microwave
Toshiba
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Toshiba EM925A5A-SS
Toshiba EM925A5A-SS
Toshiba
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.4
Panasonic NN-SN67KS
Panasonic NN-SN67KS
Panasonic
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.3
AmazonBasics Microwave
AmazonBasics Microwave
AmazonBasics
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.2
BLACK+DECKER Digital Microwave Oven
BLACK+DECKER Digital Microwave Oven
BLACK+DECKER
Ga naar laagste prijs
6Score: 9
Farberware with Smart Sensor
Farberware with Smart Sensor
Farberware
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.8
Magic Chef 1.1 Cubic-Foot Countertop
Magic Chef 1.1 Cubic-Foot Countertop
Magic Chef
8Score: 8.9
Avanti MM07K1B
Avanti MM07K1B
Avanti
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.7
GE 1.1 Cubic-Foot Mid-Size Microwave
GE 1.1 Cubic-Foot Mid-Size Microwave
GE
10Score: 8.6
Farberware Compact Countertop Microwave Oven
Farberware Compact Countertop Microwave Oven
Farberware
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Combimagnetron Koopgids

Een combimagnetron is ideaal als de ruimte in je keuken beperkt is en je toch het gebruiksgemak van een oven en een magnetron wilt hebben. Hieronder vertel ik je waar je op let bij aankoop van een combimagnetron.

Hoe lang gaat een combimagnetron mee?

Hoe lang een combimagnetron meegaat, hangt af van wat voor materialen er zijn gebruikt. Goedkopere modellen zijn vaak van minder duurzaam materiaal gemaakt waardoor deze minder lang meegaan dan een duurdere combimagnetron.

Gemiddeld gaat een combimagnetron vijf jaar mee, maar er zijn uitzonderingen waar sommige modellen ruim twintig jaar meegaan.

Het verschil tussen een combi-oven en een combimagnetron

In principe doet een combi-oven hetzelfde als een combimagnetron, maar bij een combimagnetron ligt de nadruk meer op de magnetronfuncties en bij een combi-oven, ligt de nadruk meer op de ovenfuncties.

Daarnaast heeft een combi-oven vaak een ruimere inhoud waardoor deze meer geschikt is voor het bakken van taarten en bereiden van andere grotere gerechten. Een combi-oven heeft naast de heteluchtfunctie ook twee verwarmingselementen die ervoor zorgen dat je creaties niet halfgaar uit de oven komen. Alles wordt egaal verwarmt.

Doordat een combi-oven groter van formaat is, heeft de oven vaak ook meerdere inschuifhoogtes wat ideaal is als je meerdere gerechten tegelijkertijd klaarmaakt. Een combi-oven is meestal een inbouwoven waarvoor je een nis in je keuken nodig hebt. Er zijn daarentegen vrijstaande combi-ovens verkrijgbaar.

Een combi-magnetron is kleiner en door zijn kleinere formaat neemt deze minder ruimte in beslag. Hij heeft maar één warmte-element en deze bevindt zich aan de bovenkant. Hierdoor kan het gebeuren dat sommige gerechten niet goed gaar worden en niet erg krokant zijn.

Sommige combimagnetrons hebben daarentegen wel een crispfunctie: deze zorgt ervoor dat je gerechten toch lekker knapperig worden. Denk aan frietjes of geroosterde aardappeltjes.

Een combimagnetron is ideaal als je beperkt bent in je ruimte en in je budget: hij doet alles wat een combi-oven doet, maar op kleinere schaal.

Wat kost een warmte-element van een combimagnetron?

De kosten van een verwarmingselement voor een combimagnetron lopen uiteen van zo'n €25 tot ongeveer €90. De prijs is afhankelijk van het merk en model.

Wat is de crispfunctie bij een combimagnetron?

Door gebruik te maken van de crispfunctie krijg je extra krokante gerechten zoals bijvoorbeeld knapperige frietjes. Deze functie komt tot stand door een combinatie van de heteluchtfunctie en de grill: beide functies worden tegelijkertijd gebruikt waardoor je een krokant laagje krijgt.

De mogelijkheden van een combimagnetron

Elke combimagnetron heeft verschillende functies, maar de oven- en magnetronfunctie zijn altijd aanwezig. Daarnaast kunnen sommige combimagnetrons ook grillen en stomen.

Met de ovenfunctie bereid je gerechten zoals ovenschotels en lasagne. Deze worden goed gaar doordat de hetelucht zich overal bevind. In een heteluchtoven maak je ook taarten, cakes en andere baksels, maar hoe praktisch dit is, hangt af van het formaat van de combimagnetron.

Met de grill zorg je voor een krokant laagje op je kip of op je ovenschotel. Als je combimagnetron een pizzastand heeft, dan betekent dit dat er ook warmte aan de onderkant geproduceerd word: hierdoor krijgt je pizza een krokante bodem.

Heeft de combimagnetron warmte-elementen aan de onder- en bovenkant dan heeft hij een crispfunctie waarmee zowel de boven- als de onderkant van een gerecht extra krokant wordt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld frietjes.

De ontdooifunctie gebruikt vaak zowel de magnetronfunctie als de ovenfunctie om snel eten mee te ontdooien. Het ontdooien met deze functie gebeurt in minuten, in plaats van uren en werkt niet hetzelfde als het opwarmen met de magnetronfunctie. Het ontdooien gaat geleidelijk om oververhitting te voorkomen.

Er zijn ook combimagnetrons waarmee je je gerechten kunt stomen. Lees hieronder meer over het de stoomfunctie.

Wat kun je met een combimagnetron die een stoomfunctie heeft?

Met een combi-magnetron die een stoomfunctie heeft, stoom je je gerechten. Dit is vooral ideaal voor groenten, vlees en vis. Doordat er geen kokend water, boter of olie gebruikt wordt, blijven voedingstoffen en smaken behouden.

hero illustration

Hoe testen we Combimagnetrons?

Om de beste Combimagnetron te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Combimagnetron-test hebben we 1677 Combimagnetrons vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Combimagnetron-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Combimagnetron-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Combimagnetron-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte Combimagnetron in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1677 Combimagnetrons te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Combimagnetrons op een rij

1. Toshiba EM131A5C-BS Countertop Microwave

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Toshiba EM131A5C-BS Countertop Microwave

 • list plusStrak ontwerp en krachtige prestaties
 • list plus1,2 kubieke voet capaciteit voor het verwarmen van grotere items
 • list plusGebruiksvriendelijke touchpad functionaliteit en voorgeprogrammeerde knoppen

Nadelen Toshiba EM131A5C-BS Countertop Microwave

 • list plusSommige gebruikers vinden het formaat een nadeel
 • list plusMinder precieze voorgeprogrammeerde instellingen vergeleken met handmatige invoer
 • list plusIneffici{"e}nte sensor opwarmfunctie

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.74
Functionaliteit
9.65
Gebruiksgemak
9.2
De Toshiba EM131A5C-BS Countertop Magnetron maakt indruk met zijn strakke ontwerp en robuuste prestaties. Met een capaciteit van 1,2 kubieke voet is hij geschikt voor het verwarmen van grotere items, hoewel sommigen zijn grootte als een nadeel kunnen ervaren. De touchpad functionaliteit en vooraf ingestelde knoppen bieden een gebruiksvriendelijke bediening, hoewel sommige gebruikers vonden dat de voorinstellingen minder nauwkeurig waren dan handmatige invoer. Het hoge vermogensniveau van de magnetron zorgt voor snelle en efficiënte verwarming, en de handgreep voor het openen van de deur zorgt voor een bevredigende en praktische ervaring.

Volgens Tech Gear Lab wordt de Toshiba EM131A5C magnetron sterk aanbevolen vanwege zijn sterke prestaties, gebruiksvriendelijke functies en betaalbaarheid, en excelleert hij in het ontdooien en opwarmen van grote gerechten met gemak. Ondanks kleine nadelen zoals een inefficiënte sensor reheat functie en een omvangrijke afmeting, is het een topkeuze voor degenen die voornamelijk bevroren voedsel verwarmen. De verwarmingscapaciteiten van de magnetron vielen aanvankelijk tegen, maar verbeterden in de loop van de tijd, en bleken uiteindelijk gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken te zijn. Over het algemeen is het een top presterende en budgetvriendelijke optie op de magnetronmarkt.

De evolutie van de magnetron is duidelijk te zien in zijn verbeterde verwarmingscapaciteiten in de loop van de tijd, waardoor het een handige en betrouwbare keuze is voor gebruikers. De EM131A5C-BS valt op in de markt vanwege zijn sterke prestaties, gebruiksvriendelijke functies en betaalbaarheid, waardoor het een topkeuze is voor degenen die voornamelijk bevroren voedsel verwarmen.

Samenvattend de gevoelens van The Spruce Eats, "De grote afmeting kan een nadeel zijn voor sommigen, maar de ruime binnenkant wordt gewaardeerd voor het verwarmen van grotere items." Dit benadrukt de geschiktheid van de magnetron voor het herbergen van grote gerechten, en het tegemoetkomen aan de behoeften van gebruikers die veel ruimte nodig hebben voor het verwarmen of koken.

In vergelijking met soortgelijke producten biedt de Toshiba EM131A5C-BS sterke prestaties en betaalbaarheid, waardoor het een overtuigende keuze is voor degenen die een budgetvriendelijke optie zoeken zonder in te leveren op prestaties. Het is echter belangrijk op te merken dat sommige gebruikers de grootte als een nadeel hebben ervaren, en de sensor reheat functie als inefficiënt, wat wijst op mogelijke beperkingen voor degenen met ruimtebeperkingen of specifieke opwarmbehoeften.

Kortom, de Toshiba EM131A5C-BS Countertop Magnetron onderscheidt zich als een top presterende en budgetvriendelijke optie op de markt, excellerend in het verwarmen van grote gerechten en het bieden van gebruiksvriendelijke functies. Hoewel de grootte misschien niet voor iedereen geschikt is, maken de sterke prestaties en betaalbaarheid het een overtuigende keuze voor degenen die voornamelijk bevroren voedsel verwarmen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Toshiba EM925A5A-SS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Toshiba EM925A5A-SS

 • list plusOpvallende prestaties bij het verwarmen van bevroren voedsel
 • list plusGebruiksvriendelijk ontwerp
 • list plusCompact formaat voor beperkte keukenruimte

Nadelen Toshiba EM925A5A-SS

 • list plusOntdooiprestaties vallen tegen
 • list plusMinder nauwkeurige voorinstellingen in vergelijking met handmatige instellingen

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.55
Functionaliteit
9.99
Gebruiksgemak
9.14
De Toshiba EM925A5A-SS Magnetron, ondanks een gemengde beoordeling, biedt opmerkelijke functies die aan specifieke behoeften voldoen. Het excelleert in het verwarmen van bevroren voedsel en is gebruiksvriendelijk, waardoor het een ideale keuze is voor mensen met beperkte keukenruimte. Zoals één beoordeling benadrukt: "Het excelleerde in het verwarmen van bevroren voedsel en is gemakkelijk te gebruiken." De ontdooiprestaties vallen echter tegen. Door zijn compacte formaat is het geschikt voor kleinere keukens, passend bij de positionering als ruimtebesparende optie.

De voorganger van de magnetron, de Toshiba EM131A5C-BS, wordt geprezen om zijn strakke ontwerp en gebruiksgemak. Echter, de EM925A5A-SS onderscheidt zich door een compacter formaat, waardoor het beter geschikt is voor beperkte ruimtes. Bovendien pronkt de EM925A5A-SS met snellere verwarming vanwege het hogere vermogensniveau, waarmee een veelvoorkomende zorg bij magnetrons met lagere wattage wordt aangepakt. Dit komt overeen met de opmerking van de gebruiker dat "het vermogensniveau wordt opgemerkt als hoger, wat zorgt voor snellere verwarming in vergelijking met magnetrons met lagere wattages."

In vergelijking met andere magnetrons valt de Toshiba EM925A5A-SS op vanwege zijn betaalbaarheid en gebruiksvriendelijk ontwerp. Hoewel het misschien niet de allerbeste optie is, maken de concurrerende prijs en het compacte formaat het een geschikte keuze voor mensen die budget en ruimte prioriteren. De eenvoudige functionaliteit en voorinstellingen bieden extra gemak, hoewel sommige gebruikers vonden dat de voorinstellingen minder nauwkeurig waren dan handmatige instellingen. De ruime binnenkant van de magnetron, hoewel kleiner dan de EM131A5C-BS, maakt nog steeds het verwarmen van grotere items mogelijk, waardoor het voldoet aan diverse kookbehoeften.

Bij het overwegen van alternatieven staat de Toshiba EM925A5A-SS zijn mannetje als het beste budgetproduct voor mensen met ruimtebeperkingen. Maar voor gebruikers die een ruimere kookruimte en nauwkeurige voorinstellingen zoeken, is de EM131A5C-BS misschien een betere optie. Ondanks zijn beperkingen bij het ontdooien, biedt de Toshiba EM925A5A-SS een aantrekkelijk pakket voor gebruikers met kleinere keukens, met betaalbaarheid en gebruiksvriendelijke functies.

Kortom, de Toshiba EM925A5A-SS Magnetron biedt een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en ruimtebesparende magnetron. Zijn sterke punten in het verwarmen van bevroren voedsel en het gebruiksvriendelijke ontwerp, gecombineerd met zijn compacte formaat, maken het een aantrekkelijke keuze voor mensen met beperkte keukenruimte. Hoewel het misschien niet in alle opzichten de beste presteert, maken zijn betaalbaarheid en gemak het een opmerkelijke concurrent in de markt voor magnetrons.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. Panasonic NN-SN67KS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Panasonic NN-SN67KS

 • list plusVeelzijdige kookfuncties, waaronder stoom, grill en magnetronmogelijkheden.
 • list plusUitgebreide handleiding met algemene richtlijnen, recepten en kookopties.
 • list plusRuim interieur voor het gelijktijdig koken van meerdere items.

Nadelen Panasonic NN-SN67KS

 • list plusOngemakkelijke aanraakgevoelige knoppen en lay-out van het bedieningspaneel.
 • list plusGebrek aan een draaiknop voor het instellen van tijdsintervallen.
 • list plusSommige gebruikers vinden de aanraakgevoelige knoppen uitdagend.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.24
Functionaliteit
9.31
Gebruiksgemak
9.65
De Panasonic NN-CS88LBEPG Combimagnetron is een veelzijdig keukenapparaat dat een scala aan kookfuncties biedt, waardoor het een waardevolle toevoeging is voor elk huishouden. Met zijn stoom- en grillmogelijkheden maakt dit apparaat verschillende kookmodi mogelijk, waardoor het geschikt is voor verschillende culinaire behoeften. Het minimalistische ontwerp, de aanraakgevoelige knoppen en de ruime binnenkant maken het geschikt voor het bereiden van meerdere items tegelijk. Het apparaat beschikt over een naar beneden openende deur, verschillende trays op verschillende hoogtes en een lekbak om te voorkomen dat water op het aanrecht morst. Hoewel sommige gebruikers de aanraakgevoelige knoppen onhandig kunnen vinden en het ontbreken van een draaiknop voor het instellen van tijdsintervallen een last kan zijn, voegt de uitgebreide handleiding, inclusief algemene richtlijnen, recepten en kookopties, toe aan de aantrekkingskracht van het apparaat.

De Panasonic Magnetron met Inverter-technologie onderscheidt zich door zijn snelle en gelijkmatige koken, dankzij zijn vermogen van 1.200 watt en het drietraps kookproces. De Sensor Reheat-functie wordt met name geprezen om zijn nauwkeurigheid en tijdbesparende voordelen, terwijl de vooraf ingestelde opties, zoals de Popcorn-knop, worden gewaardeerd om hun effectiviteit. Ondanks kleine nadelen zoals een overschatting van de kooktijd voor bevroren voedsel en een zwakke binnenverlichting, wordt deze magnetron aanbevolen voor de meeste gezinnen.

In vergelijking daarmee biedt de Panasonic 4-in-1 1000W Magnetron met Airfryer, Convectiebakken, Grillen en Inverter, zoals beoordeeld op Amazon, meerdere kookfuncties in één apparaat. De gezonde airfryer-modus, de convectiebakfunctie en de flashXpress-grill voor het roosteren en knapperig maken maken het een veelzijdige keuze. De 1000-Watt Panasonic inverter magnetrontechnologie zorgt voor gelijkmatig kookvermogen, en het slanke ontwerp bespaart ruimte op het aanrecht. Klanten hebben zijn functionaliteit geprezen, waardoor het vooral in de Verenigde Staten een populaire keuze is.

Bovendien wordt de Panasonic NN-SN67KS magnetron, beoordeeld door TechGearLab, geprezen om zijn uitzonderlijke prestaties bij het verwarmen van bevroren voedsel en het bieden van consistente verwarming over verschillende voedingsmiddelen. Het ontving een Top Pick Award voor zijn uitstekende verwarmingsprestaties, vooral bij het verwarmen van bevroren voedsel. Het werd echter als ondermaats beoordeeld bij het ontdooien van bevroren vlees. Ondanks zijn relatief hoge prijs maken zijn grote capaciteit en uitstekende verwarmingsmogelijkheden het tot een topper in de categorie magnetrons, vooral voor liefhebbers van bevroren voedsel.

In conclusie biedt de Panasonic NN-CS88LBEPG Combimagnetron veelzijdigheid, ruime kookmogelijkheden en gelijkmatige verwarming, waardoor het een uitstekende keuze is voor huishoudens die op zoek zijn naar een multifunctioneel apparaat. Hoewel het enkele kleine nadelen kan hebben, maken zijn uitgebreide kookopties, snelle en gelijkmatige verwarming en ruime interieur het tot een sterke concurrent in de categorie magnetronovens.

In de wereld van magnetronovens valt de Panasonic NN-CS88LBEPG op door zijn combinatie van stoom-, grill- en magnetronfuncties, waardoor het ideaal is voor huishoudens die veelzijdigheid nodig hebben in hun kookapparatuur. Hoewel sommige gebruikers mogelijk moeite hebben met de aanraakgevoelige knoppen en de lay-out van het bedieningspaneel, voegen de uitgebreide handleiding en multifunctionele mogelijkheden waarde toe aan het totaalpakket. Het kan concurreren met andere modellen wat betreft zijn ruime interieur en gelijkmatige koken, waardoor het een topkeuze is voor iedereen die op zoek is naar een multifunctionele en ruime magnetronoven.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

4. AmazonBasics Microwave

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AmazonBasics Microwave

 • list plusNaadloze integratie met Amazon Alexa voor spraakbesturing
 • list plusCompact formaat en gebruiksvriendelijk ontwerp
 • list plusInnovatieve functies zoals Auto Popcorn Replenishment en kinderslot

Nadelen AmazonBasics Microwave

 • list plusLager wattage kan leiden tot langere kooktijden
 • list plusKleine 10" draaischijf kan de grootte van gerechten beperken die gebruikt kunnen worden
 • list plusBeperkte prestaties bij het opwarmen van pizza, zoals opgemerkt door TechGearLab

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.79
Functionaliteit
9.16
Gebruiksgemak
9.07
De AmazonBasics Magnetron is een compact model dat integreert met Amazon Alexa voor spraakbesturing, waardoor het een uitstekende optie is voor mensen die op zoek zijn naar slimme thuiscompatibiliteit. Volgens TechGearLab heeft het "bovengemiddelde opwarm- en ontdooimogelijkheden" en wordt het geprezen om zijn gebruiksvriendelijke ontwerp. Door zijn compacte formaat en budgetvriendelijke prijs is het ideaal voor kleine keukens, hoewel het een kleine draaischijf van 10 inch heeft. De integratie van de magnetron met Alexa stelt gebruikers in staat om eenvoudig dranken op te warmen door simpelweg de hoeveelheid en het type te vermelden. CNET merkt echter op dat vanwege zijn vermogen van 700 watt, het mogelijk langere kooktijden vereist in vergelijking met modellen met een hoger wattage.

De prestaties van de magnetron bij het verwarmen van bevroren voedsel en het opwarmen van restjes en soepen zijn prijzenswaardig, hoewel het tekortschiet bij het opwarmen van pizza, zoals benadrukt door TechGearLab. Bovendien toont de aanwezigheid van een Auto Popcorn Replenishment optie, zoals gemeld door CNET, de innovatieve kenmerken van het apparaat. Deze functie maakt automatische herbestelling van popcorn mogelijk en voegt een laag van gemak toe voor gebruikers. De aanwezigheid van een kinderslotfunctie, zoals vermeld door CNET, verbetert ook de veiligheid en bruikbaarheid, vooral voor huishoudens met jonge kinderen.

In vergelijking met andere top magnetrons zoals de Toshiba-modellen en Panasonic NN-SN67HS, is de opvallende kenmerk van de AmazonBasics Magnetron zijn naadloze integratie met Amazon Alexa, waardoor handsfree bediening mogelijk is. Echter, vanwege het lagere vermogen kan het langer duren om te koken, zoals opgemerkt door CNET. In situaties waar ruimte beperkt is en integratie met een slimme woning een prioriteit is, komt de AmazonBasics Magnetron naar voren als een overtuigende keuze. Aan de andere kant, voor gebruikers die snellere kooktijden prioriteren, zijn modellen met een hoger wattage zoals de Toshiba EM131A5C en ML2-EM25PAE wellicht meer geschikt.

De sterke punten van de AmazonBasics Magnetron liggen in zijn compacte formaat, integratie met een slimme woning en gebruiksvriendelijk ontwerp, waardoor het een geweldige budgetoptie is voor mensen met ruimtebeperkingen en een voorkeur voor spraakgestuurde apparaten. Echter, het lagere vermogen kan beperkingen opleggen voor gebruikers die snellere kooktijden zoeken. Zoals TechGearLab opmerkt, "wordt het beschouwd als een geweldige budgetoptie voor mensen die zijn groottebeperkingen kunnen accommoderen," wat zijn aantrekkingskracht voor een specifieke gebruikersdemografie samenvat.

Al met al biedt de AmazonBasics Magnetron een aantrekkelijke propositie voor individuen die op zoek zijn naar een compacte, slimme magnetron met prijzenswaardige opwarm- en ontdooimogelijkheden. De naadloze integratie met Amazon Alexa en innovatieve functies zoals Auto Popcorn Replenishment voegen waarde toe aan de gebruikerservaring, waardoor het een overtuigende keuze is voor mensen die gemak en slimme thuiscompatibiliteit prioriteren.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. BLACK+DECKER Digital Microwave Oven

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BLACK+DECKER Digital Microwave Oven

 • list plusEfficiënte verwarmingsmogelijkheden
 • list plusCompact en geschikt voor op het aanrecht
 • list plusGebruiksvriendelijke functies en eenvoudige installatie

Nadelen BLACK+DECKER Digital Microwave Oven

 • list plusLager vermogen in vergelijking met sommige concurrenten
 • list plusPast mogelijk niet op volledige dinerborden
 • list plusPrestatiebeperkingen bij bevroren voedsel

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.77
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.66
De BLACK+DECKER Digitale Magnetron is een compact en handig apparaat dat bekend staat om zijn efficiënte prestaties. Met 700 watt vermogen is het misschien niet de krachtigste optie, maar het biedt verrassend efficiënte verwarming van voedsel. Volgens The Spruce Eats was "de prestatie, met slechts 700 watt vermogen, verrassend efficiënt in het verwarmen van voedsel." Door zijn kleine formaat is hij geschikt voor studentenkamers of pauzeruimtes, en de eenvoudige installatie en minimale montagevereisten voegen daar nog eens aan toe. De magnetron heeft voorgeprogrammeerde knoppen voor verschillende voedingsmiddelen, 10 vermogensinstellingen, een groot LED digitaal display en een kinderslot, waardoor het een handige optie is voor dagelijks gebruik. Bovendien draagt de verwijderbare en eenvoudig te reinigen glazen draaischijf bij aan het gebruiksvriendelijke ontwerp.

Ondanks het lagere vermogen springt de BLACK+DECKER Digitale Magnetron eruit vanwege zijn praktische en functionele aspecten. Hij past gemakkelijk op het aanrecht, past in kleine ruimtes en heeft een drukknopdeur en een touchpad met een LED-klok. Het is echter vermeldenswaardig dat zijn compacte formaat mogelijk geen plaats biedt aan volledige dinerserviezen, zoals vermeld in de review van The Spruce Eats. De afmetingen van de magnetron zijn 17,3" x 13,0" x 10,2", waardoor hij geschikt is voor thuisgebruik.

Daarentegen suggereert een review van TechGearLab dat de BLACK+DECKER EM720CB7 magnetron slecht presteerde in verschillende tests en moeite had met bevroren voedsel, hoewel hij uitblonk in ontdooien. Ondanks zijn relatief lage prijs suggereert de review dat er waarschijnlijk betere opties beschikbaar zijn, wat aangeeft dat zijn prestaties mogelijk niet op hetzelfde niveau liggen als sommige concurrenten. Dit benadrukt een potentiële beperking in zijn prestaties in vergelijking met andere modellen.

Als we naar de prijs, gebruiksvriendelijke functies en efficiënte verwarmingsmogelijkheden kijken, kan de BLACK+DECKER Digitale Magnetron worden beschouwd als een praktische keuze voor mensen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke en compacte magnetron. Zijn opvallende kenmerk ligt in zijn ontdooimogelijkheid, zoals opgemerkt door TechGearLab. Voor degenen die krachtige prestaties en veelzijdigheid boven prijs stellen, zijn er wellicht betere opties op de markt beschikbaar.

Samenvattend richt de BLACK+DECKER Digitale Magnetron zich op gebruikers die op zoek zijn naar een compacte, budgetvriendelijke optie met efficiënte verwarmingsmogelijkheden en gebruiksvriendelijke functies. Hoewel hij misschien beperkingen heeft in het omgaan met bevroren voedsel in vergelijking met sommige concurrenten, maken zijn praktische ontwerp en betaalbaarheid hem een geschikte keuze voor dagelijks gebruik in huis-, studenten- of pauzeruimte-instellingen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Farberware with Smart Sensor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Farberware with Smart Sensor

 • list plusRuim interieur voor veelzijdige kookopties
 • list plusSlimme sensor technologie voor nauwkeurig koken en opwarmen
 • list plusStijlvol roestvrijstalen ontwerp voor een moderne uitstraling

Nadelen Farberware with Smart Sensor

  Beoordeling

  9.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.79
  Functionaliteit
  8.57
  Gebruiksgemak
  9.51
  De Farberware Professional FMO22ABTBKA Magnetron met Slimme Sensor is een veelzijdige toevoeging aan elke keuken, en biedt een mix van moderne technologie en gemak. Met een ruim interieur en een strak roestvrijstalen ontwerp, is het een betrouwbare keukenhulp. De slimme sensor technologie zorgt voor nauwkeurig koken en opwarmen, waardoor het een ideale keuze is voor drukke mensen die efficiëntie zoeken zonder in te leveren op kwaliteit.

  Volgens The New York Times' Wirecutter zouden magnetrons gekozen moeten worden op basis van factoren als handgrepen of knoppen, prestaties, functies en realiteit. De Farberware magnetron blinkt uit in deze aspecten met zijn intuïtieve bediening en efficiënte sensor koken, waardoor het voldoet aan de praktische behoeften van gebruikers. De slimme sensor functie detecteert nauwkeurig het vochtigheidsniveau van het voedsel en past de kooktijd en het vermogen dienovereenkomstig aan. Dit zorgt ervoor dat maaltijden consistent perfect worden gekookt, een opvallende eigenschap die het onderscheidt van zijn concurrenten.

  Consumer Reports benadrukt het belang van uitgebreide informatie bij het selecteren van een magnetron. Ondanks het gebrek aan specifieke details, is het duidelijk dat de betrouwbaarheid en prestaties van de Farberware magnetron zijn benadrukt in verschillende beoordelingen. Het ruime interieur en de slimme sensor technologie maken het een opvallende optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte apparaat voor dagelijks gebruik.

  Bij vergelijking met favorieten in de industrie zoals de Toshiba EM131A5C, ML2-EM25PAE en de Panasonic NN-SN67HS, houdt de Farberware magnetron stand met zijn slimme sensor technologie, waarmee het gebruikers een naadloze kookervaring biedt. Zijn vermogen om zich aan te passen aan verschillende voedselsoorten en consistent optimale resultaten te leveren, onderscheidt het op de markt.

  De Farberware Professional FMO22ABTBKA Magnetron met Slimme Sensor is een betrouwbare keukenhulp, met een ruim interieur en geavanceerde slimme sensor technologie. Zijn vermogen om zich aan te passen aan verschillende voedselsoorten en consistent optimale resultaten te leveren, maakt het een sterke concurrent in de magnetronmarkt. Hoewel er misschien andere opties zijn met iets geavanceerdere functies, blinkt dit model uit als een betrouwbare, gebruiksvriendelijke magnetron.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 7 tot 8 dagen

  Bekijk prijs

  7. Magic Chef 1.1 Cubic-Foot Countertop

  Loading ...

  Voordelen Magic Chef 1.1 Cubic-Foot Countertop

  • list plusEfficiënte verwarming
  • list plusVerscheidenheid aan kookopties
  • list plusWaarde voor je geld

  Nadelen Magic Chef 1.1 Cubic-Foot Countertop

  • list plusKan verschuiven op het aanrecht
  • list plusStevige deurknop

  Beoordeling

  8.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.18
  Functionaliteit
  9.17
  Gebruiksgemak
  8.33
  Ik ben enthousiast over de Magic Chef 1.1 Cubic-Foot Countertop Magnetron, een opvallende toevoeging aan elke keuken met efficiënte verwarming en verschillende kookopties. Gebruikers waarderen deze magnetron om zijn functionaliteit en waarde voor je geld. Een klant prees de efficiënte verwarming en het lage geluidsniveau van de Magic Chef (MCM1110B) 1.1 cu ft Magnetron. Het strakke ontwerp, snelle knoppen en verschillende kookopties, waaronder instellingen voor drankjes en dinerborden, maken het een veelzijdige keuze. De express cook functie en de mogelijkheid om popcorn kooktijden te selecteren werden vooral gewaardeerd. Sommige gebruikers merkten echter op dat de magnetron kan verschuiven op het aanrecht en dat de deurknop stevig is.

  Hoewel de Magic Chef magnetron lof heeft gekregen voor zijn ruime interieur en functionele kenmerken, is het belangrijk op te merken dat sommige gebruikers discrepanties in afmetingen hebben gemeld en problemen hebben aangekaart zoals de magnetron die beweegt op het aanrecht en een stevige deurknop. Het is duidelijk dat de magnetron een balans biedt tussen positieve eigenschappen en kleine beperkingen.

  In vergelijking met andere top magnetrons voor op het aanrecht zoals de Cuisinart CMW-100, Black & Decker EM925AB9, Toshiba ML-EM45P en Panasonic NN-SD975S, onderscheidt de Magic Chef 1.1 Cubic-Foot Countertop Magnetron zich door zijn waarde voor je geld en verscheidenheid aan kookinstellingen, waardoor het een sterke concurrent is voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare maar functionele optie. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de gemelde problemen met stabiliteit en de deurknop.

  Kortom, de Magic Chef 1.1 Cubic-Foot Countertop Magnetron is een functioneel en ruim apparaat met een scala aan kookopties, waardoor het een overtuigende keuze is voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke maar veelzijdige magnetron. Zijn efficiënte verwarming en snelle knoppen maken het een waardevolle toevoeging aan elke keuken. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de gemelde problemen met stabiliteit en de deurknop, zodat het aansluit bij hun specifieke behoeften en voorkeuren. 🍲

  Verkrijgbaar bij:

  8. Avanti MM07K1B

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Avanti MM07K1B

  • list plusMechanische bedieningselementen en eenvoudig te gebruiken knoppen voor 5 vermogensniveaus, ontdooifunctie en timer
  • list plusCompact formaat en efficiënte prestaties
  • list plusDraaiende glazen draaischijf voor gelijkmatig koken

  Nadelen Avanti MM07K1B

  • list plusLangdurig gebruik van hoge vermogensniveaus kan leiden tot overmatige warmte

  Beoordeling

  8.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.85
  Functionaliteit
  8.95
  Gebruiksgemak
  8.84
  De Avanti MM07K1B Magnetron is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een compacte maar krachtige keukenpartner. Met 700 watt aan kookvermogen en een capaciteit van 0,7 kubieke voet biedt het een praktische oplossing voor verschillende kookbehoeften. Zijn mechanische bediening en eenvoudig te gebruiken knoppen voor 5 vermogensniveaus, ontdooifunctie en timer zijn alom geprezen door gebruikers, waardoor het een hit is voor mensen die eenvoud waarderen in hun apparaten. Zoals een klant het treffend verwoordde: "Het is geschikt voor ouderen die moeite hebben met digitale interfaces." Dit kenmerk onderscheidt het met name in een markt die overspoeld wordt door digitale aanraakschermen. Zijn compacte formaat en efficiënte prestaties maken het een uitstekende keuze voor kleine keukens, zoals een andere gebruiker opmerkte.

  Het draaiplateau van gehard glas zorgt voor gelijkmatig koken, een functie die door verschillende gebruikers is geprezen. Het is echter belangrijk om op te merken dat langdurig gebruik op hoge vermogensniveaus kan leiden tot overmatige hitte, zoals een klant benadrukte. Deze specifieke beperking moet in overweging worden genomen, vooral voor degenen die regelmatig langdurige werking op hoge vermogensniveaus vereisen.

  In vergelijking met zijn voorganger, de Avanti MM07V1B, deelt de MM07K1B vergelijkbare eigenschappen, zoals 700 watt aan kookvermogen en eenvoudig te gebruiken knoppen voor temperatuurregeling. Het belangrijkste onderscheid ligt in de praktische bruikbaarheid en gebruiksgemak, wat een grote aantrekkingskracht heeft op gebruikers. Beide modellen zijn geschikt voor installatie op het aanrecht en bieden een zwarte kleuroptie, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende thuis- of kantooromgevingen.

  In vergelijking met concurrenten onderscheidt de Avanti MM07K1B zich door zijn mechanische bediening en compacte formaat, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die gebruiksvriendelijke interfaces en ruimtebesparende ontwerpen hoog in het vaandel hebben staan. Met zijn 700 watt aan kookvermogen positioneert het zich ook als een sterke concurrent voor mensen die een balans zoeken tussen prestaties en formaat. Voor gebruikers met een hoogfrequent gebruikspatroon dat langdurige werking op hoge vermogensniveaus vereist, kan het echter verstandig zijn om modellen te verkennen die mogelijke oververhittingsproblemen effectiever aanpakken.

  Concluderend is de Avanti MM07K1B Magnetron een betrouwbare en gebruiksvriendelijke optie, met name voor wie op zoek is naar een compacte maar krachtige magnetron. Zijn mechanische bediening, compacte formaat en 700 watt aan kookvermogen maken het een populaire keuze. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de beperkingen met betrekking tot langdurig gebruik op hoge vermogensniveaus. Over het algemeen is het een lovenswaardige keuze in zijn categorie, met name voor wie eenvoud en compactheid hoog in het vaandel heeft. 🍲

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  9. GE 1.1 Cubic-Foot Mid-Size Microwave

  Loading ...

  Voordelen GE 1.1 Cubic-Foot Mid-Size Microwave

  • list plusKrachtige 950 watt vermogen
  • list plusInhoud van 1,1 kubieke voet
  • list plusGemakkelijke kookinstellingen en opties voor ontdooien op gewicht en tijd
  • list plusDraaiplateau voor gelijkmatig koken
  • list plusDirecte Aan-knoppen en vergrendelingsfunctie voor veiligheid
  • list plusStrak roestvrijstalen ontwerp en eenvoudige installatie
  • list plusBediening met één druk op de knop, keukentimer, kinderslot en klaar-met-koken alarm
  • list plusUitgebreide set functies

  Nadelen GE 1.1 Cubic-Foot Mid-Size Microwave

  • list plusDeur kan luid zijn bij het openen en sluiten

  Beoordeling

  8.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.52
  Functionaliteit
  8.27
  Gebruiksgemak
  9.24
  Als ik op zoek ben naar een veelzijdige, krachtige en elegant ontworpen magnetron, dan is de GE 1.1 Cubic-Foot Mid-Size magnetron een topkeuze. Met zijn combinatie van functies, capaciteit en gebruiksgemak is het een overtuigende optie voor een breed scala aan gebruikers, van drukke gezinnen tot individuen die op zoek zijn naar een betrouwbare keukenhulp. Met 950 watt vermogen en een capaciteit van 1,1 kubieke voet kan hij efficiënt verschillende kooktaken aan. De "convenience cooking controls" en "weight and time defrost options" maken hem ideaal voor dagelijks gebruik.

  De magnetron heeft een roestvrijstalen uitstraling met een zwarte/roestvrijstalen deur, wat niet alleen een vleugje verfijning toevoegt aan de keuken, maar hem ook veelzijdig maakt voor verschillende interieurontwerpen. Met afmetingen van 12" H x 20 5/16" W x 15 5/8" D en een gewicht van ongeveer 30 lbs, biedt hij een goede balans tussen capaciteit en ruimtebesparende afmetingen.

  Gebruikers waarderen de naadloze integratie van de GE 1.1 Cubic-Foot Mid-Size magnetron in keukenruimtes, met zijn "strakke roestvrijstalen ontwerp" en "eenvoudige installatie", waardoor het een overtuigende keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een moderne, gebruiksvriendelijke apparaat. De "one-touch operation", "kitchen timer", "child lock controls" en "cooking complete alarms" verhogen verder de praktische bruikbaarheid voor diverse gebruikersbehoeften.

  In vergelijking met zijn concurrenten valt de GE magnetron op door zijn uitgebreide set functies, die kracht, capaciteit en gebruiksvriendelijke bediening combineren binnen een aantrekkelijk ontwerp. Hoewel er andere opties op de markt zijn, plaatst de mix van prestaties, ontwerp en gebruiksgemak de GE magnetron als een solide keuze in de categorie van middelgrote magnetrons.

  Sommige gebruikers hebben echter opgemerkt dat de deur een beetje lawaai kan maken bij het openen en sluiten, wat voor sommigen een kleine ergernis kan zijn. Desalniettemin weerspiegelen de overweldigend positieve feedback en de consequent hoge beoordelingen van het product zijn algehele aantrekkingskracht en functionaliteit.

  Al met al is de GE 1.1 Cubic-Foot Mid-Size magnetron een opvallende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdige, krachtige en elegant ontworpen magnetron. Zijn balans van functies, capaciteit en gebruiksgemak maakt hem tot een overtuigende optie voor een breed scala aan gebruikers, van drukke gezinnen tot individuen die op zoek zijn naar een betrouwbare keukenhulp. Als je op zoek bent naar een middelgrote magnetron die zowel qua prestaties als stijl voldoet, is de GE 1.1 Cubic-Foot Mid-Size magnetron een topkandidaat. 🍲

  Verkrijgbaar bij:

  10. Farberware Compact Countertop Microwave Oven

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Farberware Compact Countertop Microwave Oven

  • list plusEfficiënte prestaties in een compact formaat
  • list plusGeschikt voor kleine keukens of beperkte aanrechtruimte
  • list plusBudgetvriendelijk

  Nadelen Farberware Compact Countertop Microwave Oven

  • list plusIets langere kooktijden vanwege het vermogen van 700 watt

  Beoordeling

  8.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.26
  Functionaliteit
  8.24
  Gebruiksgemak
  9.07
  Ik ben enthousiast over de veelzijdige en efficiënte Farberware Compact Countertop Magnetronoven. Met zijn strakke ontwerp van zwart roestvrij staal en een capaciteit van 1,1 kubieke voet, heeft deze magnetron hoge lof ontvangen van gebruikers. Bij Best Buy kreeg hij een indrukwekkende beoordeling van 4,3 van de 5 sterren op basis van 113 klantbeoordelingen. Gebruikers waarderen met name zijn kookmogelijkheden, zoals een tevreden klant opmerkte: "Deze magnetron is fantastisch! Verwarmt en kookt alles perfect."

  Met 700 watt is deze magnetron perfect geschikt voor kleine ruimtes, zoals appartementen en slaapzalen, en biedt hij 10 vermogensniveaus en zes eenvoudige bereidingsmogelijkheden. Zijn compacte formaat en efficiënte prestaties maken hem een ideale keuze voor mensen met beperkte aanrechtruimte, zoals Consumer Reports benadrukt in hun selectie van de beste kleine magnetrons voor kleinere keukens. De Farberware Compact Countertop Magnetronoven integreert praktisch nut met functionaliteit, met een duidelijk LED-display, keukentimer en een kinderslot voor extra veiligheid, waarmee hij voldoet aan de behoeften van verschillende gebruikers.

  In het veranderende landschap van magnetronovens valt de Farberware Compact Countertop Magnetronoven op door zijn balans tussen capaciteit en prestaties. Hoewel specifieke expertbeoordelingen ontbreken, positioneert de overwegend positieve feedback van gebruikers dit apparaat als een betrouwbare en handige keuze voor thuis- of kantoorgebruik. Het voldoet aan de vraag naar compacte maar krachtige magnetrons, zoals benadrukt door de erkenning van Consumer Reports van best presterende magnetrons die een balans vinden tussen capaciteit en aanrecht ruimte.

  In vergelijking met zijn tegenhangers onderscheidt de Farberware Compact Countertop Magnetronoven zich door zijn praktisch nut en efficiëntie, waardoor het een uitstekende optie is voor mensen die op zoek zijn naar een ruimtebesparende maar krachtige magnetron. Het kan concurreren in de categorie van kleine magnetrons en biedt een overtuigende mix van functies die tegemoetkomen aan de behoeften van gebruikers met beperkte ruimte. Voor degenen die op zoek zijn naar een grotere kookruimte en krachtige prestaties, zijn grotere magnetrons op de markt wellicht meer geschikt.

  Tot slot, schittert de Farberware Compact Countertop Magnetronoven als een handige en krachtige keukenhulp, uitblinkend in zijn compacte ontwerp en efficiënte prestaties. Hoewel het misschien niet geschikt is voor degenen die op zoek zijn naar grotere kookruimtes, positioneren zijn praktisch nut en positieve gebruikersbeoordelingen het als een topkeuze voor kleine keukens en beperkt aanrechtruimte. Zoals een gebruiker passend zegt: "Het is de perfecte maat voor mijn kleine keuken en werkt perfect."

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Combimagnetrons. Er zijn immers 1677 verschillende aan te schaffen ...

  Bedankt voor het lezen!