Bestenu

Wat is de beste combimagnetron van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 25 maart, 2023

Het kopen van een goede combimagnetron is een moeilijke opgave. Wat is de beste combimagnetron van 2023? Na het analyseren van 213 combimagnetrons kwam de Inventum MN305C - Combi-magnetron zilver als beste uit onze combimagnetron-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de combimagnetrons, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 combimagnetrons-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige combimagnetron-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste combimagnetrons

1Score: 9.8
Inventum MN305C - Combi-magnetron zilver
Inventum MN305C - Combi-magnetron zilver
Inventum
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Inventum MN255C - Combi-magnetron zilver
Inventum MN255C - Combi-magnetron zilver
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Whirlpool MWO 611 SL silver
Beste Combimagnetron voor gezinnen
Whirlpool MWO 611 SL silver
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Samsung MC28M6035KK/EN HotBlast Combi-magnetron zwart
Samsung MC28M6035KK/EN HotBlast Combi-magnetron zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Swiss Pro+ Combi Magnetron Met zilver rvs
Swiss Pro+ Combi Magnetron Met zilver rvs
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Sharp R843INW - Combi-magnetron zilver
Sharp R843INW - Combi-magnetron zilver
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
ETNA ECM243RVS - combi-magnetron
ETNA ECM243RVS - combi-magnetron
ETNA
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Samsung MC28H5015AW - Combi-magnetron wit
Samsung MC28H5015AW - Combi-magnetron wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Samsung MC455TERCSR - Combi-magnetron roestvrijstaal
Samsung MC455TERCSR - Combi-magnetron roestvrijstaal
Samsung
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
ETNA CMV334RVS
ETNA CMV334RVS
ETNA
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Combimagnetron Koopgids

Een combimagnetron is ideaal als de ruimte in je keuken beperkt is en je toch het gebruiksgemak van een oven en een magnetron wilt hebben. Hieronder vertel ik je waar je op let bij aankoop van een combimagnetron.

Hoe lang gaat een combimagnetron mee?

Hoe lang een combimagnetron meegaat, hangt af van wat voor materialen er zijn gebruikt. Goedkopere modellen zijn vaak van minder duurzaam materiaal gemaakt waardoor deze minder lang meegaan dan een duurdere combimagnetron.

Gemiddeld gaat een combimagnetron vijf jaar mee, maar er zijn uitzonderingen waar sommige modellen ruim twintig jaar meegaan.

Het verschil tussen een combi-oven en een combimagnetron

In principe doet een combi-oven hetzelfde als een combimagnetron, maar bij een combimagnetron ligt de nadruk meer op de magnetronfuncties en bij een combi-oven, ligt de nadruk meer op de ovenfuncties.

Daarnaast heeft een combi-oven vaak een ruimere inhoud waardoor deze meer geschikt is voor het bakken van taarten en bereiden van andere grotere gerechten. Een combi-oven heeft naast de heteluchtfunctie ook twee verwarmingselementen die ervoor zorgen dat je creaties niet halfgaar uit de oven komen. Alles wordt egaal verwarmt.

Doordat een combi-oven groter van formaat is, heeft de oven vaak ook meerdere inschuifhoogtes wat ideaal is als je meerdere gerechten tegelijkertijd klaarmaakt. Een combi-oven is meestal een inbouwoven waarvoor je een nis in je keuken nodig hebt. Er zijn daarentegen vrijstaande combi-ovens verkrijgbaar.

Een combi-magnetron is kleiner en door zijn kleinere formaat neemt deze minder ruimte in beslag. Hij heeft maar één warmte-element en deze bevindt zich aan de bovenkant. Hierdoor kan het gebeuren dat sommige gerechten niet goed gaar worden en niet erg krokant zijn.

Sommige combimagnetrons hebben daarentegen wel een crispfunctie: deze zorgt ervoor dat je gerechten toch lekker knapperig worden. Denk aan frietjes of geroosterde aardappeltjes.

Een combimagnetron is ideaal als je beperkt bent in je ruimte en in je budget: hij doet alles wat een combi-oven doet, maar op kleinere schaal.

Wat kost een warmte-element van een combimagnetron?

De kosten van een verwarmingselement voor een combimagnetron lopen uiteen van zo'n €25 tot ongeveer €90. De prijs is afhankelijk van het merk en model.

Wat is de crispfunctie bij een combimagnetron?

Door gebruik te maken van de crispfunctie krijg je extra krokante gerechten zoals bijvoorbeeld knapperige frietjes. Deze functie komt tot stand door een combinatie van de heteluchtfunctie en de grill: beide functies worden tegelijkertijd gebruikt waardoor je een krokant laagje krijgt.

De mogelijkheden van een combimagnetron

Elke combimagnetron heeft verschillende functies, maar de oven- en magnetronfunctie zijn altijd aanwezig. Daarnaast kunnen sommige combimagnetrons ook grillen en stomen.

Met de ovenfunctie bereid je gerechten zoals ovenschotels en lasagne. Deze worden goed gaar doordat de hetelucht zich overal bevind. In een heteluchtoven maak je ook taarten, cakes en andere baksels, maar hoe praktisch dit is, hangt af van het formaat van de combimagnetron.

Met de grill zorg je voor een krokant laagje op je kip of op je ovenschotel. Als je combimagnetron een pizzastand heeft, dan betekent dit dat er ook warmte aan de onderkant geproduceerd word: hierdoor krijgt je pizza een krokante bodem.

Heeft de combimagnetron warmte-elementen aan de onder- en bovenkant dan heeft hij een crispfunctie waarmee zowel de boven- als de onderkant van een gerecht extra krokant wordt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld frietjes.

De ontdooifunctie gebruikt vaak zowel de magnetronfunctie als de ovenfunctie om snel eten mee te ontdooien. Het ontdooien met deze functie gebeurt in minuten, in plaats van uren en werkt niet hetzelfde als het opwarmen met de magnetronfunctie. Het ontdooien gaat geleidelijk om oververhitting te voorkomen.

Er zijn ook combimagnetrons waarmee je je gerechten kunt stomen. Lees hieronder meer over het de stoomfunctie.

Wat kun je met een combimagnetron die een stoomfunctie heeft?

Met een combi-magnetron die een stoomfunctie heeft, stoom je je gerechten. Dit is vooral ideaal voor groenten, vlees en vis. Doordat er geen kokend water, boter of olie gebruikt wordt, blijven voedingstoffen en smaken behouden.

hero illustration

Hoe testen we combimagnetrons?

Om de beste combimagnetron te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze combimagnetron-test hebben we 213 combimagnetrons vergeleken.
illustration
De eerste variabel in onze combimagnetron-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze combimagnetron-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne combimagnetron-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste combimagnetron in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 213 combimagnetrons te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste combimagnetrons in een makkelijke lijst

1 - Inventum MN305C - Combi-magnetron zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Inventum MN305C - Combi-magnetron zilver

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.6

De Inventum vrijstaande combimagnetron MN305C heeft een netto inhoud van 30 liter. Je hebt keuze uit 5 magnetronstanden en 4 combinatiestanden. Met deze combimagnetron kun je naast opwarmen, koken en ontdooien ook grillen en bakken. Er zijn 10 voorgeprogrammeerde kookprogramma’s, bijvoorbeeld voor de bereiding van popcorn, pasta of kip. De magnetron- en ovenfuncties zijn apart of in combinatie te gebruiken. Door de digitale timerfunctie en de binnenverlichting, weet je precies wanneer het gerecht klaar is. Productvoordelen van de Inventum MN305C combimagnetron 30 liter inhoud Met magnetron, heteluchtoven en grill Voor opwarmen, koken, grillen, bakken en ontdooien 10 voorgeprogrammeerde kookprogramma's Kinderslot Draaiplateau Ø 315 mm en grillrooster 5 jaar Inventum garantie Vermogenstanden magnetron 90 watt 270 watt 450 watt 720 watt 900 watt Standen Magnetron + Hetelucht Magnetron + Grill Grill + Hete lucht Magnetron + Grill + Hetelucht Solo-magnetron of combimagnetron Een solo-magnetron is een eenvoudige magnetron waarmee je een gerecht kunt ontdooien, verwarmen of koken. Met een combimagnetron kun je behalve ontdooien, verwarmen en koken ook bakken en grillen. Magnetronvermogen Het vermogen van een magnetron wordt uitgedrukt in watt. Hoe hoger het getal (wattage) hoe sneller iets warm is. Voor ontdooien gebruik je een laag vermogen, anders gaat het te snel en is een deel van het voedsel al gaar. Voor opwarmen van eten gebruik je een hoog vermogen. Hetelucht ovenprogramma's Deze combimagnetron is ook voorzien van een heteluchtoven. Je kunt de oven eventueel voorverwarmen en dan iets bakken zoals in een traditionele oven. Het apparaat is ook voorzien van verschillende handige ovenprogramma's die je kunt gebruiken. Combinatiestanden Met een combinatiestand kun je verschillende functies tegelijk aanzetten. Bijvoorbeeld de magnetron en grill, of magnetron en hetelucht. Welke functies je precies kunt combineren is afhankelijk van het type magnetron. Voorgeprogrammeerde kookprogramma's Bij een voorgeprogrammeerd kookprogramma hoef jij alleen maar het gewicht van het voedsel in te stellen dat je wilt opwarmen. De magnetron bepaalt de bereidingstijd en de methode. Een magnetron kan kookprogramma's hebben voor bijvoorbeeld cake, soep of opwarmen van een maaltijd. Ontdooifunctie Ontdooi je eten, zonder het te verwarmen, met de gemakkelijke ontdooifunctie. Jij hoeft alleen maar het gewicht van het eten in te stellen. De magnetron bepaalt dan de overige instellingen en de tijd die nodig is voor het ontdooien. Altijd 5 jaar Inventum garantie We ontwikkelen onze producten zodat jij er jarenlang onbezorgd plezier van kunt hebben. Omdat je bij ons mag rekenen op goede kwaliteit, geven we je standaard 5 jaar garantie. Jouw originele aankoopbewijs is voldoende om snel goede service te verlenen. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 februari in huis

Bekijk prijs

2 - Inventum MN255C - Combi-magnetron zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Inventum MN255C - Combi-magnetron zilver

Voordelen

 • list plusJe krijgt veel functies voor een betaalbare prijs met deze compacte combi-magnetron.
 • list plusJe kunt genieten van een modern design met deze combi-magnetron.
 • list plusHet is efficiënt in gebruik en efficiënt in energieverbruik.

Nadelen Inventum MN255C - Combi-magnetron zilver

 • list plusDe bediening kan moeilijk zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusHet rooster van deze combi-magnetron is klein, waardoor er weinig in past.
 • list plusDe handleiding is lastig te begrijpen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.9

Op zoek naar een veelzijdige magnetron die meer kan dan alleen opwarmen en ontdooien? De Inventum MN255C combi-magnetron is een geweldige optie voor wie op zoek is naar een apparaat dat niet alleen kan koken en ontdooien, maar ook kan bakken en grillen. Met een netto inhoud van 25 liter is er genoeg ruimte voor grote gerechten. Je kunt kiezen uit 5 magnetronstanden en 4 combinatiestanden, en er zijn 10 voorgeprogrammeerde kookprogramma's voor de bereiding van allerlei gerechten, zoals popcorn, pasta of kip. De digitale timerfunctie en binnenverlichting maken het gemakkelijk om het gerecht in de gaten te houden en op tijd uit de oven te halen.

Wat deze combi-magnetron echt onderscheidt van andere modellen is de mogelijkheid om de magnetron- en ovenfuncties apart of in combinatie te gebruiken. Het vermogen van 900 watt is ook voldoende om snel op te warmen of te koken. Het draaiplateau van 315 mm en het bijgeleverde grillrooster maken het mogelijk om allerlei soorten gerechten te bereiden.

Hoewel er veel voordelen zijn aan de Inventum MN255C combi-magnetron, zijn er ook enkele nadelen. Het is bijvoorbeeld misschien niet de beste optie voor wie op zoek is naar een magnetron met een groot vermogen. Maar over het algemeen is het een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige magnetron die meer kan dan alleen opwarmen en ontdooien.

Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of een uitgebreid diner wilt maken, de Inventum MN255C combi-magnetron is een geweldige optie. Het biedt veel mogelijkheden en is gemakkelijk te gebruiken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

3 - Whirlpool MWO 611 SL silver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste Combimagnetron voor gezinnen: Whirlpool MWO 611 SL silver

Voordelen

 • list plusHet draaiplateau is ruim, waardoor je meer voedsel tegelijk kunt bereiden.
 • list plusJe krijgt veel kwaliteit voor een betaalbare prijs.
 • list plusHet is simpel in gebruik.

Nadelen Whirlpool MWO 611 SL silver

 • list plusDe handleiding is complex en onjuist waardoor het moeilijk is om het apparaat te gebruiken.
 • list plusHet heeft te weinig aan gewicht om de voedselproducten goed te bereiden.
 • list plusHet is niet mogelijk om de temperatuur of watt te instellen, waardoor je beperkt bent in wat je kunt bereiden.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.8

Met de Whirlpool Magnetron MW 611 SL haal je een krachtige en veelzijdige keukenhulp in huis. Deze magnetron biedt niet alleen de mogelijkheid om snel en gemakkelijk voedsel te ontdooien en op te warmen, maar heeft ook een handige grillfunctie. Dankzij het grote draaiplateau van 31,5 cm en de ruime ovenruimte van 30 liter kun je gemakkelijk grote porties of schalen kwijt. Bovendien is het bedieningspaneel vergrendelbaar en beschikt de magnetron over een handige 24-uursklok.

Wat deze magnetron echt onderscheidt van andere modellen is de Jet-defrost functie, waardoor je voedsel snel en gelijkmatig kunt ontdooien zonder dat het aan de buitenkant al begint te koken. Ook handig is het feit dat je kunt kiezen uit maar liefst 10 vermogensstanden, zodat je het vermogen precies kunt aanpassen aan het gerecht dat je bereidt. En dat alles met een vermogen van 850 Watt voor de magnetron en 1100 Watt voor de grill.

Het enige nadeel dat we hebben gevonden, is dat de behuizing van emaille kan krassen als je niet voorzichtig bent. Maar dit is slechts een klein minpuntje ten opzichte van alle handige functies die deze magnetron te bieden heeft. Al met al is de Whirlpool Magnetron MW 611 SL een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, veelzijdige en gemakkelijk te gebruiken magnetron voor in de keuken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

4 - Samsung MC28M6035KK/EN HotBlast Combi-magnetron zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Samsung MC28M6035KK/EN HotBlast Combi-magnetron zwart

Voordelen

 • list plusHet is eenvoudig om de combimagnetron te bedienen dankzij de draaiknop.
 • list plusDe combimagnetron is gemaakt van kwaliteitsmateriaal waardoor het degelijk en stevig is.
 • list plusDeze combimagnetron biedt veel bereidingsmogelijkheden.

Nadelen Samsung MC28M6035KK/EN HotBlast Combi-magnetron zwart

 • list plusDe combimagnetron heeft veel additionele onderdelen zoals plateau + rekjes.
 • list plusHet is even wennen om te werken met de nummers auto-fry-functie.
 • list plusDe combimagnetron maakt een opstijgend geluid.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.3

Ben jij op zoek naar een magnetron die meer kan dan alleen opwarmen? Dan is de Samsung MC28M6035KK/EN HotBlast Combi-magnetron zwart iets voor jou! Met deze combi-magnetron kan je niet alleen gerechten opwarmen, maar ook koken en bakken. Dankzij de HotBlast-functie wordt hete lucht via zestig kleine gaatjes direct op de gerechten geblazen, waardoor ze van buiten knapperig en van binnen lekker sappig worden. Bovendien zijn de keramische binnenwanden gemakkelijk schoon te maken en zijn er maar liefst 49 automatische programma's om uit te kiezen.

Wat deze magnetron extra bijzonder maakt, is het keramische interieur. Hierdoor is de magnetron extra duurzaam en tot wel 99,9% vrij van bacteriën*. Ook verkleurt het keramische interieur niet, waardoor je magnetron er altijd als nieuw uitziet. Daarnaast beschikt deze magnetron over een stoomschaal, waarmee je gerechten kan stomen, en een gistfunctie, waarmee je zelfs brood en yoghurt kan maken.

Het draaiplateau van deze magnetron is uitschakelbaar, wat handig is als je grote schalen of borden wilt gebruiken. Verder heeft de magnetron 6 vermogensstanden en kan je hem bedienen met knoppen en een display of draaisysteem.

Al met al is de Samsung MC28M6035KK/EN HotBlast Combi-magnetron zwart een veelzijdige en gebruiksvriendelijke magnetron met een bijzonder keramisch interieur en handige functies. Ideaal voor als je snel en gemakkelijk een gerecht wilt bereiden, maar ook als je wat uitgebreider wilt koken.

Persoonlijk vind ik de HotBlast-functie echt een uitkomst. Hierdoor worden gerechten niet alleen snel warm, maar ook knapperig en sappig. Het keramische interieur is ook een groot pluspunt, omdat dit ervoor zorgt dat de magnetron extra hygiënisch is en er altijd als nieuw uitziet. Het enige nadeel vind ik dat de magnetron niet beschikt over een geheugenfunctie, waardoor je niet je eigen programma's kan opslaan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

5 - Swiss Pro+ Combi Magnetron Met zilver rvs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Swiss Pro+ Combi Magnetron Met zilver rvs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9

Ben jij op zoek naar een magnetron die jouw leven makkelijker maakt? Dan is de Swiss Pro+ Combi Magnetron Met zilver rvs een goede keus. Met een oven- en magnetronvermogen van 1100 W en een kookruimte van 20 liter is dit apparaat krachtig en ruim genoeg voor de meeste gerechten. Het heeft ook nog eens 8 AutoCook-programma's voor onder andere aardappelen, pizza, groenten, vlees, soep, pasta en vis. Zo hoef je niet meer zelf na te denken over de juiste instellingen en wordt koken een fluitje van een cent.

Maar dat is nog niet alles. De Swiss Pro+ Combi Magnetron heeft ook 5 verschillende vermogensniveaus, een gewichts- en tijdgestuurde ontdooifunctie en een draaiplateau om je eten gelijkmatig te verwarmen. Het apparaat is ook nog eens mooi om te zien met z'n zilveren RVS kleur.

Wat deze magnetron echt onderscheidt van anderen is de combinatie van oven- en magnetronfuncties. Hierdoor kun je niet alleen snel eten opwarmen, maar ook gerechten bakken en grillen. Dit maakt de Swiss Pro+ Combi Magnetron perfect voor kleine keukens of als aanvulling op een traditionele oven.

Een ander voordeel is dat de bediening op verschillende manieren kan: via de afstandsbediening, automatisch, handmatig en met knoppen. Je hebt dus veel vrijheid in hoe je het apparaat gebruikt.

De nadelen? Het apparaat is vrij groot en kan dus niet overal geplaatst worden. Ook is het prijskaartje aan de hoge kant, maar daar krijg je wel veel functionaliteit en gebruiksgemak voor terug.

Al met al is de Swiss Pro+ Combi Magnetron Met zilver rvs een aanrader voor wie op zoek is naar een krachtige en veelzijdige magnetron die ook als oven kan dienen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

6 - Sharp R843INW - Combi-magnetron zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Sharp R843INW - Combi-magnetron zilver

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.8

Grillen, verwarmen of ontdooien: met de Sharp R843INW haal je een uitgebreide combimagnetron in huis. Met de pizzastand gaar je je pizza's met onderwarmte en geef je ze een lekkere, knapperige rand en bodem. De compacte combimagnetron heeft een inhoud van 25 liter, maar verwarm er gerust een ovenschaal met lasagne in. De oven heeft namelijk een maximaal bereik van 230 graden Celsius en een heteluchtfunctie. Hierdoor worden alle lagen van je lasagne goed gaar. Door de automatische programma's hoef je niet na te denken over de tijd of het wattage: de magnetron kiest de juiste instellingen. Wil je eten ontdooien? Dit kan met 1 druk op de knop met de ontdooistand.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

7 - ETNA ECM243RVS - combi-magnetron

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. ETNA ECM243RVS - combi-magnetron

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.6

Wanneer je weinig ruimte in de keuken hebt, is de ETNA ECM243RVS een goede oplossing. Doordat hij naast een magnetronfunctie ook een ovenfunctie heeft, is een oven overbodig en bespaar je dus ruimte. Naast het opwarmen van gerechten grill je ook groenten in de combi magnetron. Dankzij de 10 automatische programma's kies je gemakkelijk de juiste instellingen voor het opwarmen. Rennen er bij jou thuis kinderen rond? Selecteer na het starten de kindervergrendeling en de bediening vergrendelt. Zo stoppen ze niet per ongeluk het opwarmen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

8 - Samsung MC28H5015AW - Combi-magnetron wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Samsung MC28H5015AW - Combi-magnetron wit

Voordelen

 • list plusHet is een voordelige aankoop, met een goede prijs/kwaliteitverhouding.
 • list plusHet heeft een fraai design.
 • list plusHet is gemakkelijk te bedienen en eenvoudig in gebruik.

Nadelen Samsung MC28H5015AW - Combi-magnetron wit

 • list plusHet past niet optimaal.
 • list plusHet bakken in de oven is wat onduidelijk.
 • list plusDe oven kan maximaal 180 graden bereiken.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.9

De Samsung MC28H5015AW combi-magnetron is een must-have voor de keuken. Met maar liefst 35 kookprogramma's is het gemakkelijker dan ooit om een heerlijk gerecht te bereiden. Het draaiplateau van 34 cm is ook nog eens uitschakelbaar, wat handig is als je gebruik wilt maken van borden of schalen met een afwijkende vorm. De keramische binnenkant is bijzonder krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken.

Wat deze combi-magnetron echt bijzonder maakt, zijn de slimme sensoren en designopties. Denk bijvoorbeeld aan de hittesensor en de keramische binnenwanden, die ervoor zorgen dat je gerechten perfect bereid worden. Bovendien beschikt deze combi-magnetron over een heteluchtfunctie waarmee gerechten hun vochtgehalte en smaak behouden.

De Samsung MC28H5015AW is niet alleen geschikt om te koken, maar ook om te grillen en te ontdooien. Met vijf ontdooiprogramma's en 30 kookprogramma's, waaronder een yoghurt- en deegprogramma, is de mogelijkheid om te variëren eindeloos.

Een klein nadeel is dat de handleiding niet heel uitgebreid is. Maar over het algemeen is deze combi-magnetron een uitstekende keuze voor iedereen die van lekker en gezond koken houdt.

Persoonlijk ben ik erg onder de indruk van de Samsung MC28H5015AW. De vele kookprogramma's en het gebruiksgemak maken deze combi-magnetron tot een onmisbaar apparaat in de keuken. Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een multifunctionele combi-magnetron van hoge kwaliteit.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

9 - Samsung MC455TERCSR - Combi-magnetron roestvrijstaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Samsung MC455TERCSR - Combi-magnetron roestvrijstaal

Voordelen

 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van deze combimagnetron is uitstekend.
 • list plusDeze combimagnetron is eenvoudig te gebruiken.
 • list plusHet past perfect in veel keukens.

Nadelen Samsung MC455TERCSR - Combi-magnetron roestvrijstaal

 • list plusDe kwaliteit van deze combimagnetron is matig.
 • list plusDeze combimagnetron is kwetsbaar.
 • list plusDe prijs van deze combimagnetron is hoog.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.2

Maak het koken gemakkelijker en geniet van je keuken met deze Samsung MC455TBRCSR Combi-Magnetron. Met deze vrijstaande combi-magnetron zet je snel en eenvoudig heerlijke gerechten op tafel. Met een inhoud van 45 liter en de vele programma's is deze magnetron ook als een echte oven te gebruiken. Met de gistfunctie kan je ook je eigen yoghurt fermenteren of deeg of beslag maken. Is de binnenkant vies? in een paar vegen is het schoon dankzij de keramische binnenwanden. Voordelen Gistfunctie 27 verschillende kookprogramma's keramische binnenwand Nadelen Beschikt niet over een geheugenfunctie Veel verschillende functies Deze 45 liter Samsung Combi-Magnetron Samsung MC455TBRCSR biedt diverse manieren van koken. Niet alleen Magnetron, Grill en Hetelucht, maar ook, Magnetron + Grill, Magnetron + Hete lucht en grill + Hetelucht-modus. Met deze verschillende kookwijze en de grote capaciteit kunnen er snel en lekkere gerechten worden bereid en geserveerd. Voorbeeld: Met de Magnetron + Hetelucht combinatie gaat het koken sneller en wordt tegelijkertijd de knapperige textuur van voedsel behouden. Dual Dial Control Twee draaiknoppen zorgen voor een eenvoudige bediening. Center Display Het brede en gecentreerde scherm is niet allen gebruiksvriendelijk maar past ook goed bij het premium design Automatische kookprogramma's De 'Auto Cook' programma's zorgen er voor dat snel en eenvoudig diverse gerechten kunnen worden bereid ; inclusief 'Auto Sensor ' koken. Luxieus roestvrij staal design De bij elkaar passende RVS deur, het RVS handvat en het bedieningspaneel zorgen voor een premium uitstraling. Het design past goed in een stijlvolle keuken. Snel, slim en lekker Door kooksensoren, verschillende kookprogramma's en een zeer eenvoudige bediening maak je met de Samsung Combi-Magnetron Samsung MC455TBRCSR heerlijke maaltijden! Kenmerken van de Samsung Combi-Magnetron Samsung MC455TBRCSR: 45 Liter Breedte: 60cm Magnetron/ Grill functie Inclusief ovenrekje en bakplaat Antibacteriële Keramische emailleren Diverse kookprogramma's Magnetronvermogen: 900 Watt Met crust functie Met multi split functie De 27 voorgeprogrammeerde programma's Kant en klaar maaltijden gekoeld - Kant en klaar maaltijden bevroren - Stoofschotel - Miniravioli - Popcorn - Nacho's - Diepgevroren kippenvleugels - Diepvriesovenfrites - Bevroren broodjes - Diepvriesgebak - Rijst - Verse groenten - Diepvriesgroenten - Gepofte aardappelen - Geroosterde vis - Visfilet - Kipfilet - Kipdelen - Geroosterde kip - Geroosterd rundvlees/lamsvlees - Aardappelpartjes - Quiche - Bsicuitgebak - Muffins - Koekjes - Gistdeeg laten rijzen - Zelgemaakte pizza Afmetingen Binnenkant (bxhxd) 418.8 x 261 x 414.5mm. Let op: door de afmetingen kan de combi-magnetron relatief groot zijn in sommige keukens. Buitenkant (bxhxd) 600 X 350 X 584mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - ETNA CMV334RVS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. ETNA CMV334RVS

Voordelen

 • list plusDeze combimagnetron heeft een strak design, waardoor hij goed past bij andere apparaten in de keuken.
 • list plusDe oven is snel op temperatuur, waardoor je minder energie verbruikt.
 • list plusMet de hoge vermogen en baktemperatuur van de combimagnetron kun je lekker bakken.

Nadelen ETNA CMV334RVS

 • list plusDe handleiding is soms onduidelijk, waardoor je niet altijd weet hoe je bepaalde functies moet gebruiken.
 • list plusTijdens de bereiding is het niet mogelijk om de duur, temperatuur of vermogen aan te passen.
 • list plusEr wordt geen ovenschaal meegeleverd, waardoor je een ovenschaal apart moet aanschaffen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.1

Gebruik de ETNA CMV334RVS combimagnetron om je maaltijd te ontdooien, grillen of op te warmen. De magnetron heeft 1000 watt vermogen, voldoende om jouw bevroren kipfilets snel te ontdooien en je soep vlug op te warmen. Door de grillfunctie bak je in de magnetron ook broodjes of een pizza. Dankzij de turbo hetelucht gaart je gerecht gelijkmatig. Handig, wanneer je bijvoorbeeld geen oven hebt in de keuken. De magnetron heeft een rvs behuizing, hierdoor is hij gemakkelijk te reinigen. Je bedient de magnetron eenvoudig dankzij de draaiknop en druktoetsen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van combimagnetrons. Er zijn namelijk 213 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!