De Bestenu Koelvriescombinatie Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 09/12/2020


Je bent op zoek naar een nieuwe koelvriescombinatie, maar er is zoveel keuze dat je door het bos de bomen niet meer ziet. Hieronder lees je daarom waar je op let bij aankoop van een koelvriescombinatie.

Wat voor soorten koelvriescombinaties zijn er?

hide product content

Er zijn verschillende koelvriescombinaties verkrijgbaar. Zo zijn er grote koelvriescombinaties die ideaal zijn voor grote huishoudens. Deze hebben een ruime inhoud van vaak meer dan 300 liter. Daarnaast zijn er vrijstaande en inbouw-koelvriescombinaties en energiezuinige koelvriescombinaties.

Er zijn tevens verschillende stijlen te koop. Zo zijn er retro koelvriescombinaties, maar ook moderne koelvriescombinaties van bijvoorbeeld RVS. Dan zijn er koelvriescombinaties die je nooit hoeft te ontdooien: dit zijn No Frost-koelvriescombinaties. Een Low Frost-koelvriescombinatie biedt een middenweg. Deze ontdooi je namelijk alleen minder vaak dan een standaard koelvriescombinatie.

Hoe vaak moet ik een koelvriescombinatie ontdooien?

hide product content

Als het vriesgedeelte van je koelkast een No Frost-functie heeft, betekent dit dat je je vriezer nooit hoeft te ontdooien. Er ontstaan ook geen ijskristallen, waardoor vriesproducten hun structuur en smaak behouden.

Als je vriezer een Low Frost-functie heeft, dan ontdooi je de vriezer een à twee keer per jaar. Er vormen daarnaast minder ijskristallen op je vriesproducten dan in een vriezer zonder anti-ijsvorming. Als je vriezer helemaal No Frost- of Low Frost-functie heeft, ontdooi je je vriezer idealiter elke twee maanden. Door je vriezer regelmatig te ontdooien, gaat hij langer mee.

Hoeveel energie verbruikt een koelvriescombinatie?

hide product content

Hoeveel energie een koelvriescombinatie verbruikt, hangt af van het energielabel. Dit label vind je altijd op een sticker op de koelkast. De meeste koelkasten hebben een energieklasse tussen A+ en A+++. Als er een percentage achter staat, dan is deze nog zuiniger. Zo is een A+++-20% koelvriescombinatie nog eens 20% zuiniger dan een 'normale' A+++ koelvriescombinatie.

Zo zijn er modellen die 216 KWh verbruiken. Dit komt jaarlijks neer op 216 KWh x € 0,23 = €49,68. Energie kost daarbij rond de 23 cent per kilowattuur. Zo maak je gemakkelijk je eigen energieberekening.

Wat is het ideale geluidsniveau voor een koelkast?

hide product content

Het ideale geluidsniveau van een koelvriescombinatie hangt af van waar je deze plaatst. Als jouw koelvriescombinatie in de garage staat, dan maakt het niet zoveel uit hoeveel geluid deze maakt. Plaats jij je koelvriescombinatie in een open keuken, dan is het de moeite waard om naar het aantal decibel te kijken.

Heb je een open keuken, dan zijn koelvriescombinaties met een geluidsniveau lager dan 41 decibel de beste keuze. Wil je een hele stille koelkast, kies dan een koelkast met een geluidsniveau van 38 decibel of minder.

Hoe onderhoud ik een koelvriescombinatie?

hide product content

Hoe beter je je koelvriescombinatie onderhoudt, hoe langer deze meegaat. Goed onderhoud van je koelvriescombinatie bestaat voornamelijk uit het schoonhouden van de binnen- en buitenkant van zowel het koel- als vriesgedeelte. Afhankelijk van het model dat je hebt, weegt ook het regelmatig ontdooien van het vriesgedeelte mee.

Het gebeurt iedereen wel eens: een een pak melk lekt, je stoot een fles sap om of er ligt een vergeten komkommer onder in de koelkast die er een bende van heeft gemaakt. Zodra je ontdekt dat je koelkast vies is, maak je deze schoon. Dit doe je niet alleen om bacteriegroei tegen te gaan, maar een koelkast gaat langer mee als je deze goed schoon houdt.

Hetzelfde geldt voor het ontdooien van het vriesgedeelte. Ontdooien mag dan een rotklus zijn, maar het is essentieel. Als je vriesgedeelte vol met ijs zit, moet het koelelement harder werken waardoor er meer energie wordt verbruikt. Bovendien gaat het koelelement op die manier minder lang mee dan wanneer er geen ijs op zit.

Je koelvriescombinatie goed onderhouden is dus niet alleen goed voor het apparaat, maar ook voor je portemonnee. Schoonmaken is eenvoudig. Je gebruikt een vochtige doek en wanneer dit niet volstaat, maak je een sopje en gebruik je een sponsje.

Wat doet luchtcirculatie in een koelvriescombinatie?

hide product content

Als jouw koelvriescombinatie over luchtcirculatie beschikt, dan betekent dit dat de koude lucht geleidelijk wordt verdeeld. Normaal gesproken is het onder in de koelkast kouder dan boven in de koelkast omdat warme lucht stijgt. Bij een koelkast met luchtcirculatie is dit dus niet het geval.

Hoe lang gaat een koelvriescombinatie mee?

hide product content

Hoe langt een koelvriescombinatie mee gaat hangt af van de bouwkwaliteit. Een duurdere koelkast bestaat vaak uit duurdere onderdelen die duurzamer zijn dan de onderdelen in een goedkopere koelkast. Gemiddeld gaat een koelvriescombinatie echter zo'n tien jaar mee.

Elk jaar worden de koelvriescombinaties zuiniger in gebruik, waardoor je steeds minder aan energiekosten betaalt. Zo is een goede koelkast uit bijvoorbeeld 2006 veel duurder in gebruik dan een koelkast die je vorig jaar kocht.

Lagere energiekosten zijn natuurlijk geen reden om een nieuwe koelkast of nieuwe koelvriescombinatie te kopen, maar het is wel een bijkomend voordeel wanneer je huidige koelvriescombinatie vervangen moet worden.

Hoe komt deze geweldige Koel vriescombinatie ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de zoektocht naar de beste Koel vriescombinatie ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Koel vriescombinaties, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Koel vriescombinaties die die je kunt kopen in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Koel vriescombinaties het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Koel vriescombinaties stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Koel vriescombinaties in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De Inventum compacte vrijstaande koelkast KV1435S met vriesgedeelte heeft een totale netto inhoud van 165 liter. Het vriesgedeelte, met een netto inhoud van 43 liter, heeft een invriesvermogen van 2,5 kg/24u. Verder is de koelkast voorzien van energiezuinige LED verlichting. De koelkast heeft drie draagplateaus en onderin een transparante groentelade. Met twee deurvakken, een flessenvak en een eierrekje berg je al je etenswaren netjes op. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je deze goed kunt schoonmaken. koelkast: 50 cm breed 165 liter inhoud Let op: is met een hoogte van 143 een vrij kleine koelkast

1. Inventum KV1435S - Compacte Koel-vriescombinatie - Zilver


Product informatiePlus or Show more

Deze CHIQ koelkasten FBM205L42 met vriezer combineert een vriezer en koelkast in één model en is een praktisch design voor iedere keuken. Deze koelkast heeft een vrijstaand design, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over ingewikkelde installaties. U kunt de deurscharnieren aan beide zijden monteren om de deur in de door u gekozen richting te kunnen openen. De CHiQ FBM205L42 koelkasten met vriesvak behoren tot de zeer efficiënte A ++ energieklasse. Het beschikt over een klimaatklasse van SN,N ,T en ST. De CHIQ koelkast heeft een geluidsniveau van 38 dB. Grote capaciteit van 205 liter Neemt weinig ruimte in beslag, maar toch een ruime 205L opslagcapaciteit 12 Jaar garantie op de compressor De kwaliteit van de CHiQ koelkast is hoog, daarom bieden wij 2 jaar on-site fabrieksgarantie aan en bieden we zelfs 12 jaar garantie aan op de compressor. Flexibele compartimenten Gecompimenteeerde gekoelde ruimtes voor het flexibel indelen van de koelkast. Polythermisch gebied met dubbele deur Dubbel deurs polythermische ruimte. Effectief en meer praktisch voor het opslaan van verschillende etenwaren. Behoud versheid en smaak De producten blijven vers en de smaak blijft behouden dankzij de koeltechniek van deze koelkastg. Low frost eenvoudig te reinigen Doordat er geen barrières zijn van bijvoorbeeld een verdamper is het schoonmaken een fluitje van een cent. Precieze temperatuurregeling Precieze temperatuurcontrole, minder energie verbruik en milieuvriendelijker. Laag geluidsniveau Geen storende geluiden. Het geluid van deze koelkast in werking is slechts 38 db Betere benutting van de ruimte Het vriesvak kan worden aangepast met glazen leggers voor een betere benutting van de ruimte.

2. CHiQ FBM205L42 - Koel-vriescombinatie - 205 Liter (153 + 52) - Donker RVS - Omkeerbare deuren


Product informatiePlus or Show more

Deze CHIQ koelkasten FBM157L42 met vriezer combineert een vriezer en koelkast in één model en is een praktisch design voor iedere keuken. Deze koelkast heeft een vrijstaand design, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over ingewikkelde installaties. U kunt de deurscharnieren aan beide zijden monteren om de deur in de door u gekozen richting te kunnen openen. De CHiQ FBM157L42 koelkasten met vriesvak behoren tot de zeer efficiënte A ++ energieklasse. Het beschikt over een klimaatklasse van N en ST. De CHIQ koelkast heeft een geluidsniveau van 38 dB. De koelkast is van zeer hoge kwaliteit, daarom beloven we 2 jaar on-site fabrieksgarantie en zelfs 12 jaar garantie op de compressor. Grote capaciteit van 157 liter Neemt weinig ruimte in beslag, maar toch een ruime 157L opslagcapaciteit Flexibele compartimenten Gecompimenteeerde gekoelde ruimtes voor het flexibel indelen van de koelkast. Zorgenloze levering en gratis meenemen van uw oude koelkast Bestel het product via Bol.com U ontvangt binnen 1 werkdag een SMS en E-mail van de bezorgdienst met een link, hiermee kunt u zelf de bezorgdag kunt kiezen (tot 14 dagen vooruit) Via de link kunt u ook aangeven of u een oude koelkast kostenloos wil laten meenemen Een dag voor levering ontvangt u een SMS met de bezorgtijd voor de door u gekozen leverdag Op dag van levering word de koelkast in huis geleverd Polythermisch gebied met dubbele deur Dubbel deurs polythermische ruimte. Effectief en meer praktisch voor het opslaan van verschillende etenwaren. Behoud versheid en smaak De producten blijven vers en de smaak blijft behouden dankzij de koeltechniek van deze koelkastg. Low frost eenvoudig te reinigen Doordat er geen barrières zijn van bijvoorbeeld een verdamper is het schoonmaken een fluitje van een cent. Precieze temperatuurregeling Precieze temperatuurcontrole, minder energie verbruik en milieuvriendelijker. Laag geluidsniveau Geen storende geluiden. Het geluid van deze koelkast in werking is slechts 38 db Betere benutting van de ruimte Het vriesvak kan worden aangepast met glazen leggers voor een betere benutting van de ruimte.

3. CHiQ FBM157L42 - Koel-vriescombinatie - 157 Liter (109 + 48) - Donker RVS - Omkeerbare deuren


Product informatiePlus or Show more

Wil je graag een koelkast met veel ruimte en een lage energierekening? De Inventum koelvriescombinatie KV1800W voldoet aan al je eisen en is bovendien betaalbaar. Het is haast niet te geloven dat je zoveel waar voor je geld kunt krijgen. Ruimte en kwaliteit De Inventum koelvriescombinatie KV1800W maakt bijna al je wensen waar. Met een viersterren-vriesgedeelte van 71 liter netto en een luxe interieur met LED verlichting krijg je een zeer complete koelkast. De buitenkant is wit en kan tegen een stootje. De draairichting van de deur is aan te passen aan jouw keuken en heeft een openingshoek van 135 °. De Inventum koelvriescombinatie KV1800W is een degelijk apparaat zonder toeters en bellen dat gewoon doet wat je verwacht. Het is dus de perfecte koelkast voor nuchtere mensen die niet van overbodige knopjes houden. Met een bescheiden breedte van slechts 54,5 cm en een diepte van 58 cm kun je deze koelkast vast wel ergens een plaatsje geven. Toch is de netto inhoud van je koelgedeelte maar liefst 189 liter, ruim genoeg voor een huishouden met een stel kinderen of een groep volwassen eters. Flexibel interieur Het geluidsniveau van de Inventum koelvriescombinatie KV1800W is maximaal 39 decibel, en daar kun je nog rustig een gesprek bij voeren. Je merkt dus niet dat deze koelkast er is. De vriezer kan een temperatuur van -24 °C bereiken en heeft een invriescapaciteit van 3,5 kilo per 24 uur. De vrieslades zijn transparant zodat je de gewenste producten snel ziet liggen. Het koelgedeelte heeft vier glazen plateaus, een groentelade, een flessenvak en twee deurvakken. Je kunt je levensmiddelen dus allemaal een eigen plaatsje geven en moeiteloos orde houden in je voorraden. Als je wilt schoonmaken, kun je alle onderdelen gemakkelijk verwijderen. Het is ook fijn dat je de legplateaus in hoogte kunt verstellen om de koelruimte optimaal te benuttten en ook ruimte te maken voor een grote meloen of een kerstkalkoen. Met de Inventum koelvriescombinatie KV1800W haal je een veelzijdige en betrouwbare koelkast in huis.

4. Inventum KV1800W - Koel-vriescombinatie - Wit


Product informatiePlus or Show more

De Inventum vrijstaande koel- vriescombinatie KV1615S heeft een totale netto inhoud van 225 liter. Het vriesgedeelte, met een netto inhoud van 66 liter, heeft een invriesvermogen van 3 kg/24u. Het koelgedeelte biedt ruimte aan 159L. Handig om te weten Verder is de koel- vriescombinatie voorzien van energiezuinige LED verlichting. De koel- vriescombinatie heeft drie draagplateaus en onderin een transparante groentelade. Met twee deurvakken, een flessenvak en een eierrekje berg je al je etenswaren netjes op. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je deze goed kunt schoonmaken. Is je stroom plotseling uitgevallen? Geen paniek; de bewaartijd bij stroomuitval is 15 uur! Voor de vrienden van techniek -Koelkast 55 cm breed -225 liter inhoud -4-sterren vriesvak -39 dB geluidsniveau

5. Inventum KV1615S - Compacte Koel- en vriescombinatie - zilver


Product informatiePlus or Show more

Beko RCHA300K30WN koelvriescombinatie met een koelruimte van 168 liter en een vriesruimte van 95 liter. Je hebt de beschikking over 4 plateaus waarvan 1 boven de groentelade, 3 deurvakken en een ruime groentelade. Het maakt niet uit hoe je het koelgedeelte indeelt, dankzij de luchtcirculatie zijn alle plekjes even koud. Met 4 transparante vrieslades zie je in een oogopslag wat je nog op voorraad hebt. Ook is de RCHE300K30WN voorzien van een antibacteriële deurrubber die ervoor zorgt dat er binnen je koelkast zich minder schimmels voordoen, dit zorgt er weer voor dat producten langer vers blijven. Dit samen is wel zo prettig en een veilig idee. Voordelen Semi NoFrost systeem Gehard veiligheidsglas Snelvriesfunctie LED verlichting Nadelen Niet geschikt voor ruimtes onder de 10°C NoFrost Systeem Het is nu bijna nooit meer nodig om zelf het vriesvak te ontdooien. Door het NoFrost systeem wordt het vocht uit de vriezer afgevoerd door een ventilatiesysteem. Op deze manier blijft de lucht droog, wat voorkomt dat er ijs aanslag aan de binnenkant van je apparaat, of op je eten komt. Omdat er geen ijs aanslag in de vriezer zit, bespaart dit direct energie en is het beter voor je vrieswaren. LED verlichting Om alles goed te kunnen zien in de koelkast beschikt de Beko RCHE300K30WN over Led Illumination®. Dit houdt in dat elk rek met ledlampjes verlicht is en ook bovenin de koelkast zit led verlichting. Zo kun je in een opzicht alles in je koelkast gemakkelijk zien, zelfs wat er er achtering of in een hoek staat. Als laatste is Led verlichting ook nog een een stuk energiezuiniger dan de normale standaard verlichting in koelkasten. Veiligheidsglas Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het gewicht van je levensmiddelen die je in de diepvriezer wilt zetten. De platen zijn namelijk gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat tot wel 25kg aan gewicht kunnen dragen. Daarnaast zijn ze ook beter beschermd tegen krassen en scheuren, in tegenstelling tot on behandeld glas. Je kunt dus met een gerust hart een grote zwarte pot in de vriezer zetten. Omkeerbare deur Deze vriezer is aan te passen aan je keuken. Je kunt namelijke zelf bepalen aan welke kant de deur van de vriezer opengaat dankzij de omkeerbare deur. De scharnieren van de deur kunnen zowel aan de linkerkant als de rechterkant worden geplaatst. Om nog meer koelruimte te creëren kun je twee koelkasten, een koelkast en een vriezer of twee vriezers naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren. Antibacteriële Deurrubbers Deurrubbers zijn moeilijk schoon te houden en daardoor zijn ze vaak een haard van bacteriën. Door toevoeging van een antibacterieel bestanddeel in de deurrubbers van deze Beko koelkast wordt de hygiëne van deze delen verbeterd. Zo zullen de deurrubbers fungeren als beschermers tegen bacteriën. Met de speciale binnenbekleding van het interieur, wordt de groei van micro-organismen en bacteriën voorkomen.

6. Beko RCHE300K30WN - Koel-vriescombinatie


Product informatiePlus or Show more

De Frilec koel- en vriescombinatie BONN 275-4 A++INOX is een stijlvolle 55 cm brede koel/vriescombinatie. Dit model is luxe afgewerkt met RVS-accenten, een robuuste RVS handgreep en mooie aluminium strips aan de hardglazen plateaus (3 stuks). Ruimte inhoud De koel- en vriescombinatie heeft ondanks zijn compacte formaat, ruimte voor 135L aan koelgedeelte en 55L aan vriesgedeelte onderin. Zo kun je alsnog ruim voldoende boodschappen opbergen. Daarnaast heeft dit model 3 vriesvakken, 3 plateaus en 1 groentelade. Overzichtelijk Deze koel- en vriescombinatie is praktisch ingericht en voorzien van handige LED-binnenverlichting. Ook beschikt dit model over een magnetische deursluiting. Let op: met een hoogte van 155 cm is dit een vrij kleine koel-vriescombinatie. Voor de vrienden van techniek -Invriescapaciteit 10kg -Verbruik: 172kWh op jaarbasis -4-sterren vriesvak Stroom plotseling uitgevallen? Geen paniek; de bewaartijd bij stroomuitval is 18 uur! 5 jaar garantie Met dit model heb je maarliefst 5 jaar garantie!

7. Frilec BONN275-4A++INOX - Koel-vriescombinatie - Inox


Product informatiePlus or Show more

Inventum KV1808R - Koelkast - RVS, een koelruimte van 201 liter en een vriesruimte van 64 liter. De KV1808R heeft onder andere een elektronische temperatuurregeling, die regelt de gewenste temperatuur makkelijk en duidelijk. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over LED verlichting, deze verlicht de koelkast gelijkmatig zonder te verblinden en hoeft nooit vervangen te worden want de verlichting gaat net zo lang mee als de koelkast zelf. Ook beschikt de KV1808R over NoFrost dit betekent nooit meer ontdooien dankzij de perfecte bescherming tegen rijp- en ijsvorming, scheelt tijd en moeite! Je vindt in het koelgedeelte vier plateaus van veiligheidsglas, waarvan drie in hoogte verstelbaar en de vierde vind je op de groentelade. De drie laden in het vriesgedeelte hebben een transparante voorzijde, zodat je in één opslag kunt zien wat waar ligt. Ook is de KV1808R voorzien van superkoelen. Deze handige superkoelen stand kun je gebruiken om voedsel snel te koelen, om grote hoeveelheden voedsel te koelen of om seizoensgroenten gedurende een langere periode goed te bewaren. Elektronische temperatuurregeling De elektronische besturing houdt de ingestelde temperatuur precies constant. De ingestelde temperatuur is gemakkelijk via de LED's af te lezen. Bovendien kun je via de geïntegreerde toetsen zowel de temperatuurinstelling wijzigen als het superkoelen inschakelen. NoFrost De vorming van ijs wordt aanzienlijk verminderd dankzij NoFrost, daarom hoeft er veel minder vaak ontdooit te worden. Dat scheelt weer werk. Wijziging draairichting deur De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. In de handleiding is te lezen hoe je dit kunt doen.

8. Inventum KV1808R - Koel-vriescombinatie - RVS look


Product informatiePlus or Show more

Door middel van de LED verlichting in de Samsung RB36T602DSA/EF koel-vriescombinatie, heb je een helder overzicht. De SpaceMax zorgt voor een grotere inhoud, zonder dat de omvang van de koelkast verandert. In totaal beschikt het over een netto inhoud van 360 liter. Vries of koel snel producten in door middel van de PowerCooling/Freezing functie en bewaar flessen en blikjes op het flessenplateau. Ontdooien is bijna nooit meer nodig dankzij het NoFrost systeem. Daarnaast kan je groente en fruit bewaren in de freshlade voor een langere versheid Voordelen NoFrost systeem Flessenplateau Meer inhoud door SpaceMax™ Nadelen Beschikt niet over een 0°C zone voor vlees en vis Digital inverter motor, stiller en zuiniger Deze Digital invert compressor is in tegenstelling tot conventionele compressoren energiezuiniger, stiller en behoud producten langer vers. Normaal gesproken beschikt een compressor uit een aan en uit patroon. Deze heeft 7 verschillende niveaus. De temperatuur blijft hierdoor constanter en slijt de compressor minder snel, waardoor het geluid beperkt blijft. Op deze compressor zit 10 jaar garantie. Flessenplateau, ideaal voor flessen Bewaar flessen nu op het flessenplateau in deze koel-vriescombinatie. Omdat het plateau een platte vorm heeft, kunnen er naast flessen ook andere producten op bewaard worden, zoals etenswaren of kleinere blikjes. Op deze manier ga je efficiënter met je ruimte om. Snel koelen en vriezen Heb je net nieuwe producten gekocht en wil je die snel op temperatuur brengen? Kies dan voor de PowerCool of PowerFreeze functie. Met deze functie worden vries en koelwaren nog sneller op temperatuur gebracht. Handig als je bijvoorbeeld snel ijsblokjes nodig hebt of lekker koud frisdrank. Bijna nooit meer ontdooien dankzij NoFrost Het is nu bijna nooit meer nodig om zelf de vriezer te ontdooien. Door het NoFrost systeem wordt het vocht uit het vriesgedeelte afgevoerd door een ventilatiesysteem. Op deze manier blijft de lucht droog, wat voorkomt dat er ijs aanslag aan de binnenkant van je apparaat, of op je eten komt. Omdat er geen ijs aanslag in de vriesruimte zit, bespaart dit direct energie en is het beter voor je vrieswaren. SpaceMax, grotere opslagruimte Met de SpaceMax Technology, beschik je nu over een nog grotere opslagruimte. Deze koelkast heeft maar liefst een inhoud van 360 liter. Dit is omgerekend ongeveer bijna twee winkelwagens vol boodschappen. De inhoud is groter, zonder dat de omvang van de koelkast toeneemt. LED verlichting Aan de bovenkant van de koelkast bevindt zich LED verlichting. Deze verlichting zorgt ervoor dat er een helder licht schijnt door de koelruimte. Op deze manier heb je een goed overzicht van de inhoud van de koelkast. Langere versheid voor groente en fruit De koelkast beschikt over een groente en fruit lade. Deze lade is geschikt voor het behouden van groente en fruit in de perfecte temperatuur. Met deze ideale temperatuur in de lade, zorgt het ervoor dat groente en fruit langer vers blijft. Strak design Deze koel-vriescombinatie heeft een strak en modern design en past in vele keukens. De deuren zijn volledig afgewerkt, zodat je geen kabels ziet en het gemakkelijk schoon te houden is. Kenmerken van de Samsung RB34T602ESA/EF NoFrost systeem - Groente en fruit lade - LED verlichting - PowerCooling - PowerFreezing - SpaceMax - Digital inverter motor - 10 jaar garantie op de motor - Flessenplateau - Open deur alarm - Deurscharnier rechts en verwisselbaar - Intern display - Diepvrieskalender - 35 dBInhoud van de koel-vriescombinatie 1 Groente en fruit lade 3 plateaus 3 deurvakken Flessenrooster Eierrek en ijsblokjesbak meegeleverd 3 diepvriesladen

9. Samsung RB36T602DSA - Koel-vriescombinatie - Zilver


Product informatiePlus or Show more

Deze Samsung RB36T602DB1/EF koel-vriescombinatie beschikt over een totale netto inhoud van 360 liter. Dankzij de SpaceMax wordt de inhoud groter, zonder dat het omvang van de koelkast zich vergroot. Bewaar flessen en blikjes gemakkelijk in het flessenplateau en plaats groent en fruit in de speciale fresh lade voor een langere versheid. Heb je net nieuwe producten gekocht? vries of koel deze snel in door middel van de PowerFreezing of PowerCooling functie. Ontdooien is bijna nooit meer nodig vanwege het NoFrost systeem. Dit scheelt tijd, energie en is beter voor je producten. Voordelen Flessenplateau NoFrost systeem Meer inhoud door SpaceMax™ Nadelen Beschikt niet over een 0°C zone voor vlees en vis Bijna nooit meer ontdooien dankzij NoFrost Het is nu bijna nooit meer nodig om zelf de vriezer te ontdooien. Door het NoFrost systeem wordt het vocht uit het vriesgedeelte afgevoerd door een ventilatiesysteem. Op deze manier blijft de lucht droog, wat voorkomt dat er ijs aanslag aan de binnenkant van je apparaat, of op je eten komt. Omdat er geen ijs aanslag in de vriesruimte zit, bespaart dit direct energie en is het beter voor je vrieswaren. Digital inverter motor, stiller en zuiniger Deze Digital invert compressor is in tegenstelling tot conventionele compressoren energiezuiniger, stiller en behoud producten langer vers. Normaal gesproken beschikt een compressor uit een aan en uit patroon. Deze heeft 7 verschillende niveaus. De temperatuur blijft hierdoor constanter en slijt de compressor minder snel, waardoor het geluid beperkt blijft. Op deze compressor zit 10 jaar garantie. Snel koelen en vriezen Heb je net nieuwe producten gekocht en wil je die snel op temperatuur brengen? Kies dan voor de PowerCool of PowerFreeze functie. Met deze functie worden vries en koelwaren nog sneller op temperatuur gebracht. Handig als je bijvoorbeeld snel ijsblokjes nodig hebt of lekker koud frisdrank. LED verlichting Aan de bovenkant van de koelkast bevindt zich LED verlichting. Deze verlichting zorgt ervoor dat er een helder licht schijnt door de koelruimte. Op deze manier heb je een goed overzicht van de inhoud van de koelkast. Flessenplateau, ideaal voor flessen Bewaar flessen nu op het flessenplateau in deze koel-vriescombinatie. Omdat het plateau een platte vorm heeft, kunnen er naast flessen ook andere producten op bewaard worden, zoals etenswaren of kleinere blikjes. Op deze manier ga je efficiënter met je ruimte om. Strak design Deze koel-vriescombinatie heeft een strak en modern design en past in vele keukens. De deuren zijn volledig afgewerkt, zodat je geen kabels ziet en het gemakkelijk schoon te houden is. Langere versheid voor groente en fruit De koelkast beschikt over een groente en fruit lade. Deze lade is geschikt voor het behouden van groente en fruit in de perfecte temperatuur. Met deze ideale temperatuur in de lade, zorgt het ervoor dat groente en fruit langer vers blijft. Kenmerken van de Samsung RB36T622DS9/EF Groente en fruit lade - Flessenplateau - LED verlichting - Deurscharnier rechts en verwisselbaar - Open deur alarm - Digital inverter motor - 10 jaar garantie op de motor - PowerFreezing - PowerCooling - NoFrost systeem - 35 dB Inhoud van de koel en vriesruimte 1 Groente en fruit lade 3 plateaus 3 deurvakken Flessenrooster Eierrek en ijsblokjesbak meegeleverd 3 diepvriesladen Let op: Kleur kan iets verschillen. Ligt eraan hoe het licht er op valt.

10. Samsung RB36T602DB1 - Koel-vriescombinatie - Zwart


Producten gerelateerd aan Koel vriescombinaties


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Koel vriescombinaties. Er zijn immers 463 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Koel vriescombinatie kopen.