Hoe komt deze fantastische Vrieskist opsomming tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Vrieskist ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Vrieskists, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Vrieskists die te bestellen zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Vrieskists het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Vrieskists stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Vrieskists in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

EVFR545 Deze Everglades vriezer met een inhoud van 95L is de ideale oplossing voor een klein appartement of keukens met een beperkte ruimte. Met zijn A+ energieklasse combineert deze EVFR545 vrieskist uitstekende resultaten met een laag energieverbruik. Het invriesvermogen van de EVFR545 is 9,5 kg per 24 uur, bij een stroomstoring is de bewaartijd circa 24 uur. Het rubber in de klep is uitneembaar en daardoor gemakkelijk schoon te maken of eventueel te vervangen. De vrieskist heeft een controle lampje en een dooiwaterafvoer aan de voorkant.dit is de opvolger van het succes van de EVFR538

1. Everglades EVFR545 Vrieskist


Product informatiePlus or Show more

Wanneer je ruimte zoekt om restjes in te vriezen of een flinke voorraad diepvriespizza's te bewaren, dan is de Inventum VK951 vrieskist een goede keuze. In totaal heb je een netto inhoud van 198 aan ruimte. Je vult deze vriezer dus met 3 tot 7 boodschappentassen. Om je het indelen gemakkelijk te maken, heeft deze kist een korf. Leg hierin de producten waar je vaak bij komt, zodat je niet op de bodem hoeft te zoeken. Handig: de condensor is afgedekt, zodat er geen stof op het rooster terecht komt en hij geen extra energie gaat vragen. De behuizing en deur kunnen goed tegen een stoot, dankzij de metaal met coating. En je zet de vriezer in de schuur boven de 10 graden Celsius.

2. Inventum VK951


Product informatiePlus or Show more

Deze royale Zanussi ZFC51400WA Vrieskist met zuinig energielabel A+ heeft een riante vriesinhoud van van maar liefst 495 liter! Met deze vriezer kun je 20 kg per dag invriezen zonder kwaliteitsverlies. Dat is ideaal voor het geval je producten op voorraad in huis wilt hebben. Bij stroomuitval zal deze vrieskist je producten nog tot 31 uur goed houden. De afmetingen zijn (hxbxd) 86.8 x 160 x 66.5 cm. Gemakkelijk te openen deksel De technologie met vacuümklep voorkomt de vorming van een vacuüm in deze vrieskist voor het moeiteloos openen en sluiten van het deksel. De deksel van deze vrieskist wordt in evenwicht gehouden om open te blijven in een 45-85 graden hoek, voor een maximaal gemak en comfort. Overal te plaatsen Dankzij het condensatorschild kunt u deze vrieskist overal plaatsen waar je wilt en toch vertrouwen op een betrouwbare, efficiënte werking. Zo kunt u deze vriezer gemakkelijk in de garage zetten.De diepvrieskisten zijn voorzien van een warme wand constructie. Hierbij is de condensor in de isolatie ingeschuimd waardoor de buitenwand glad is en dus makkelijk schoon te maken. Bovendien ontstaat er geen condens en daardoor geen roest. Interieurverlichting Dankzij de praktische interieurverlichting kun je je in de royale diepvriesruimte makkelijker oriënteren en je producten snel vinden. Alarm bij temperatuurstijging Deze vriezer heeft een zichtbaar alarm dat je onmiddellijk waarschuwt als de temperatuur in de diepvrieskast te hoog wordt. Voorraadkorven De 3 verplaatsbare korven zorgen niet alleen voor extra ruimte maar ook dat u makkelijk bij de meest gebruikte levensmiddelen kunt. Overige kenmerken Zanussi ZFC51400WA: Voorraadkorf: 3 Wielen: makkelijk te verplaatsen Geïntegreerde verdamper

3. Zanussi ZFC51400WA - Vrieskist


Product informatiePlus or Show more

Thomson vrieskist TCH 151 E

4. Thomson TCH 151 E - Vrieskist


Product informatiePlus or Show more

Ben je opzoek naar een compacte vrieskist met redelijk ruime inhoud? dan is de Exquisit GT100-E A+ wat voor jou. Deze vrieskist heeft geen groot formaat, maar nog wel een inhoud van 95 liter wat zeker geschikt is voor kleine huishoudens. Beschikt over een extra voorraadmandje voor je vrieswaren en is daarnaast ook zuinig in verbruik. Pluspunten Een stille vrieskist met een geluidsniveau van 40 dB. Beschikt over een inhoud van 95 liter. Gemakkelijke temperatuurbediening door 3 verschillende standen. Minpunten Je dient de vriezer zelf twee of drie keer per jaar te ontdooien. Handig om te weten: Inhoud en temperatuur Deze vrieskist heeft een groot vriesvak voor al je vrieswaren. Je hoeft dus niet veel na te denken over een slimme indeling voor je producten. Wil je toch makkelijker bij een aantal vrieswaren? dan kun je het voorraadmandje gebruiken die wordt meegeleverd bij deze vrieskist. De totale inhoud van de vrieskist is 95 liter, met een vriescapaciteit van 9,5 kg. De temperaturen zijn eenvoudig in te stellen, door de bediening aan de voorkant van de vrieskist. Beschikt over drie temperatuuropties; MAX, MIN en NORMAL. De vrieskist dient minimaal in een omgevingstemperatuur te staan van 10 graden. Zuinig in verbruik Met een energielabel A+ , is deze vrieskist zuinig in gebruik. Je bespaart in ieder geval geld in je portemonnee, maar is daarnaast ook beter voor het milieu. Tip Gebruik het apparaat niet om water of voedsel op te slaan dat water als opslagmedium nodig heeft. Plaats nooit verse zeevruchten met water direct in het apparaat.

5. Exquisit GT100-1EA+ - Vrieskist - Wit


Product informatiePlus or Show more

De Inventum vrijstaande vrieskist VK1120 heeft een netto inhoud van 290 liter. De 4-sterren vrieskist heeft een invriesvermogen van 14 kg/24u en beschikt over een energieklasse A+. Met de regelbare thermostaat stel je eenvoudig de temperatuur in. Wanneer je de vrieskist wilt ontdooien, kun je gebruik maken van de dooiwaterafvoer. Door de dop aan de binnen- en buitenkant los te draaien, loopt het dooiwater vanzelf naar buiten. De vrieskist is voorzien van een handige uitneembare opbergkorf. De opbergkorf hang je boven in de vrieskist, waardoor je goed bij de etenswaren kunt. De vrieskist wordt geleverd met een ijsblokjeshouder en een ijsschraper.

6. Inventum VK1120 - Vrieskist


Product informatiePlus or Show more

De AEG AHB538E1LW verplaats je gemakkelijk van de keuken naar de garage: deze vrijstaande vrieskist is namelijk voorzien van 4 wielen. Hierdoor zet je hem gemakkelijk op de plek waar jij hem wilt hebben. Je hebt een ruimte van 371 liter tot je beschikking, die je gemakkelijk ordent met de 3 voorraadkorven. Is het donker in je schuur? Dan helpt de ingebouwde led verlichting je een handje. Zo zie je gelijk waar je je diepvriespizza hebt neergelegd. Je kiest de juiste temperatuur met de bedieningspaneel, zodat je diepvriesproducten ook echt koud zijn. En dankzij de inverter compressor heb je ook nog eens langer plezier van deze vriezer.

7. AEG AHB538E1LW


Product informatiePlus or Show more

De Beko HS210530N vrieskist heeft een vriesruimte met een netto inhoud van 101 liter. Deze 4 sterren diepvrieskist helpt je bij het razendsnel in vriezen van verse producten, zodat de kwaliteit ervan gewaarborgd blijft. De vrieskist wordt geleverd met 1 inzetbare draadkorf. De invriescapaciteit van deze vrieskist is 4,5 kg per 24 uur. Een mechanische temperatuurregeling houdt het klimaat in deze vriezer altijd optimaal. De deksel van de vriezer is voorzien van een antibacterieel deurrubber. Freezerguard: Een technisch hoogstandje waarover deze vriezer beschikt is de Freezer Guard. Bij een vriezer zonder Freezer Guard kan de thermostaat in de vriezer in de war raken wanneer de buitentemperatuur beneden het vriespunt zakt. Hierdoor kan de vriezer zonder jouw medeweten de producten ontdooien om vervolgens weer in te vriezen wanneer de buitentemperatuur stijgt. Dit is natuurlijk niet bevorderlijk voor de houdbaarheid van de etenswaren. Met de HS210530N heb je dit probleem dus niet. De Freezer Guard zorgt ervoor dat de temperatuur binnenin de vriezer altijd constant blijft zelf bij een buitentemperatuur tot en met -15 graden Celsius. Hierdoor blijven de etenswaren altijd ingevroren en behouden ze tot eerder genoemde temperatuur hun houdbaarheid. Hierdoor is het mogelijk om de Beko HS210530N in een onverwarmde schuur, box of garage te plaatsen, super handig!

8. Beko HS210530N - Vrieskist


Product informatiePlus or Show more

Koelventilator Dankzij de ventilator in het koelgedeelte wordt de koude lucht gelijkmatiger verdeeld in de koelkast. Dit resulteert in een betere koelprestatie. A+++ energie efficiëntie Een A+++ apparaat verbruikt 40% minder energie dan een identiek apparaat met energieklasse A. ProSmart Inverter-compressor Wat wil je voor je lunch? Als jij een van die types bent die steeds weer in de koelkast rondsnuffelt, kun je op je elektriciteitsrekening besparen als je koelkast is voorzien van een Beko ProSmart Inverter-compressor. Op die manier kun je de deur zo vaak als je wilt open doen om even rond te neuzen, maar de slimme ProSmart-technologie past zich daarop aan en zorgt voor minder temperatuurvariaties zodat je voedsel snel wordt gekoeld en er slim energie en geld wordt bespaard. Daar komt nog bij dat de ProSmart Inverter-compressor viermaal stiller is dan de compressor in een gemiddelde koelkast. Getest door interne laboratoria.

9. Beko HS22340 - Vrieskist


Product informatiePlus or Show more

De Zanussi ZCAN31EW1 beschikt over verplaatsbare korven die niet alleen voor extra ruimte zorgen, maar ook dat je makkelijk bij de meest gebruikte levensmiddelen kunt. Met visueel en akoestisch alarm voor te hoge temperaturen. Dankzij de praktische interieurverlichting kun je je in de royale diepvriesruimte makkelijker oriënteren en de gewenste levensmiddelen snel vinden. Een diepvriezer moet zo nu en dan worden ontdooid. Het vrijkomende dooiwater is vaak lastig op te vangen. Daarom zijn deze diepvrieskisten uitgerust met een afvoergootje. Je plaatst eenvoudig een bakje onder deze afvoer en het dooiwater wordt zonder knoeien of morsen opgevangen.

10. Zanussi vrieskist ZCAN31EW1


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Vrieskists er zijn immers 83 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Vrieskist kopen.