Wat is de beste Vrieskist van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 juli, 2024

Het kopen van een goede Vrieskist is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste Vrieskist van 2024? Na het testen van 352 Vrieskisten kwam de Everglades EVFR5202 Vrieskist Wit 191L als beste uit onze Vrieskist-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Vrieskisten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Vrieskisten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Vrieskist-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Vrieskisten

1Score: 9.7
Everglades EVFR5202 Vrieskist Wit 191L
Everglades EVFR5202 Vrieskist Wit 191L
Everglades
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Inventum VK562W
Inventum VK562W
Inventum
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Tomado TCF0991B Vrieskist 99 liter
Tomado TCF0991B Vrieskist 99 liter
Tomado
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Tomado TCF0991W Vrieskist 99 liter
Beste diepvrieskist
Tomado TCF0991W Vrieskist 99 liter
Tomado
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Inventum VK1422W
Inventum VK1422W
Inventum
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Exquisit GT100-010FW – Vrieskist
Exquisit GT100-010FW – Vrieskist
Exquisit
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
AEG AHB520E1LW - Vrieskist
AEG AHB520E1LW - Vrieskist
AEG
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Inventum VK952W
Inventum VK952W
Inventum
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Everglades EVFR5203 Wit 297L E
Everglades EVFR5203 Wit 297L E
Everglades
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Fagor Vries****/koelkoffer Hybride FCC150M
Fagor Vries****/koelkoffer Hybride FCC150M
Fagor
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Vrieskist Koopgids

Houd je producten lang vers met de beste vrieskist! Deze vrieskisten hebben een aantrekkelijk formaat en passen makkelijker binnen je keukeninterieur. Leer er meer over in deze koopgids!

Werking

Een vrieskist is een huishoudelijk apparaat dat wordt gebruikt om voedsel en andere producten op te slaan bij lage temperaturen, waardoor ze langer houdbaar blijven. 

De vrieskist bestaat uit een geïsoleerde kist met een deksel dat kan worden geopend en gesloten. Binnenin bevindt zich een vriesruimte met één of meer compartimenten waarin voedsel en andere producten kunnen worden geplaatst. De vrieskist werkt door het verwijderen van warmte uit de vriesruimte en het afvoeren ervan naar buiten via een koelsysteem. 

Hierdoor blijft de temperatuur in de vriesruimte constant laag en blijft het voedsel langer goed. Vaak is een vrieskist uitgerust met een thermostaat waarmee de temperatuur kan worden aangepast, en sommige modellen zijn voorzien van extra functies zoals een snelvriesfunctie of een automatische ontdooifunctie.

Belangrijkste specificaties

Een vrieskist is een apparaat dat voedsel op een lage temperatuur kan bewaren voor langere tijd. De belangrijkste specificaties van een vrieskist zijn onder andere de grootte, het energieverbruik en de capaciteit.

De grootte van een vrieskist wordt vaak gemeten in liters en kan variëren van ongeveer 100 tot meer dan 500 liter. De grootte die je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid voedsel die je wilt bewaren en de beschikbare ruimte in je huis.

Het energieverbruik van een vrieskist wordt uitgedrukt in kilowattuur (kWh) en is belangrijk om te overwegen, omdat een vrieskist 24 uur per dag, zeven dagen per week aan staat. Het energielabel van een vrieskist kan variëren van A+++ tot D, waarbij A+++ de energiezuinigste optie is.

Het is belangrijk om te overwegen hoeveel voedsel je regelmatig opslaat en of de vrieskist voldoende ruimte biedt.

Verschillende soorten vrieskisten

Er zijn verschillende soorten vrieskisten op de markt en de keuze kan afhangen van de specifieke behoeften en wensen van de consument. Hier zijn enkele van de belangrijkste typen vrieskisten en hun verschillen:

 • Staande vrieskisten: Dit type vrieskist heeft een verticale indeling en is ontworpen om in een keuken of bijkeuken te staan. Ze variëren in grootte en capaciteit en kunnen zelf ontdooien.
 • Borstvriezers: Deze vrieskist heeft een horizontale indeling en is ontworpen om op de grond te staan, zoals in een kelder of garage. Borstvriezers zijn er in verschillende maten en kunnen een grote opslagcapaciteit bieden.
 • Tafelmodel vrieskisten: Dit type is ontworpen om op een tafel of aanrecht te staan en heeft een kleine capaciteit. Dit maakt ze ideaal voor kleine huishoudens of mensen met beperkte ruimte.
 • Inbouw vrieskisten: Deze vrieskist is ontworpen om in een keukenkastje te worden geïnstalleerd en heeft meestal een kleinere capaciteit dan staande of borstvriezers.
 • Combi-vrieskisten: Dit type is onderdeel van een koel-vriescombinatie. Het biedt een vriesgedeelte naast een koelkastgedeelte en is ideaal voor mensen met beperkte ruimte.

Vrieskist vs. vrieskast

Een vrieskist en een vrieskast hebben beide als doel om voedsel in te vriezen en te bewaren. Het belangrijkste verschil tussen de twee is de vorm en de grootte. Een vrieskist is meestal groter dan een vrieskast en heeft een horizontale vorm, waardoor het gemakkelijk is om grote items zoals grote stukken vlees of pizza's op te slaan. 

Een vrieskast heeft daarentegen een verticale vorm en neemt minder ruimte in beslag, waardoor het een goede optie is voor kleinere huishoudens of mensen met beperkte ruimte. Een ander verschil is dat vrieskisten over het algemeen energiezuiniger zijn dan vrieskasten van vergelijkbare grootte, omdat de koude lucht minder snel ontsnapt wanneer de kist wordt geopend.

hero illustration

Hoe testen we Vrieskisten?

Om de beste Vrieskist te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Vrieskist-test hebben we 352 Vrieskisten geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Vrieskist-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Vrieskist-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Vrieskist-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Vrieskist in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 352 Vrieskisten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Vrieskisten in een oogopslag

1. Everglades EVFR5202 Vrieskist Wit 191L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Everglades EVFR5202 Vrieskist Wit 191L

 • list plusRoyale inhoud van 191 liter

Nadelen Everglades EVFR5202 Vrieskist Wit 191L

 • list plusGebrek aan geavanceerde functies zoals automatische ontdooiing

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.35
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
10
Ik ben trots om de Everglades EVFR5202 vrieskist aan te kondigen, een perfecte toevoeging aan elk huishouden. Met een royale inhoud van 191 liter biedt deze vrieskist voldoende ruimte om al uw diepvriesproducten op te slaan, van voorraadinkopen tot zelfgemaakte maaltijden en seizoensgebonden groenten en fruit. Het energieklasse E-label getuigt van zijn energiezuinigheid, waardoor uw energierekening laag blijft, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Met een grote opslagruimte stelt de Everglades EVFR5202 vrieskist u in staat om gemakkelijk grote hoeveelheden voedsel te bewaren, terwijl u toch alles overzichtelijk georganiseerd houdt. De flexibiliteit die deze vrieskist biedt, maakt het eenvoudig om uw diepvriesproducten te organiseren en te beheren.

Wat deze vrieskist onderscheidt, is zijn combinatie van grote opslagruimte, energie-efficiëntie en betrouwbaarheid. Het vertrouwde merk Everglades levert een apparaat dat georganiseerd en efficiënt vriezen mogelijk maakt, waardoor het een waardevolle aanwinst is voor elk huishouden.

De Everglades EVFR5202 is een evolutie in vrieskisten, met verbeterde energie-efficiëntie en een ruimere opslagcapaciteit in vergelijking met eerdere modellen. Het is een geschikte keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een betrouwbare vrieskist met voldoende ruimte voor al hun diepvriesbehoeften.

De vrieskist is ideaal voor huishoudens die behoefte hebben aan een grote opslagruimte voor diepvriesproducten, zonder daarbij in te leveren op energie-efficiëntie. Het biedt een betrouwbare oplossing voor het georganiseerd bewaren van voedsel, waardoor het een waardevolle investering is voor gezinnen.

Hoewel de Everglades EVFR5202 vrieskist uitblinkt in opslagruimte en energie-efficiëntie, kan het ontbreken van geavanceerde functies zoals automatische ontdooiing een nadeel zijn voor sommige gebruikers. Desalniettemin, wordt dit ruimschoots gecompenseerd door zijn royale inhoud en energiezuinigheid. 🌿

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, zaterdag 11 mei in huis

Bekijk prijs

2. Inventum VK562W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Inventum VK562W

 • list plusGeschikt voor ruimtes tot -15 graden Celsius
 • list plusCompact formaat met voldoende opslagruimte
 • list plusZuinig in gebruik en geluidsarm

Nadelen Inventum VK562W

 • list plusGeen lampje aan/uit aan de buitenkant
 • list plusGeen lampje in het deksel

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.19
Functionaliteit
9.22
Gebruiksgemak
9.61
Ik houd van mijn Inventum VK562W vrieskist! Met een inhoud van 99 liter en een invriesvermogen van 2,25 kg/24u, is deze perfect voor het bewaren van mijn favoriete snacks en etenswaren. Ik kan er gemakkelijk vlees, kaassoufflés en roomijs in kwijt. Het beste is dat ik de temperatuur kan instellen tussen -30 en 10 graden Celsius met de handige digitale thermostaat. En als de temperatuur te hoog wordt, hoef ik me geen zorgen te maken, want er gaat een alarm af om me te waarschuwen!

Wat ik echt geweldig vind aan de Inventum VK562W is dat hij geschikt is voor ruimtes tot -15 graden Celsius. Dus ik kan hem zelfs in mijn koude schuur of garage plaatsen en nog steeds genieten van mijn hapjes en drankjes tijdens een feest. En met de handige uitneembare hangende opbergkorf kan ik gemakkelijk bij mijn kleinere etenswaren. Het ontdooien is ook een eitje met de dooiwaterafvoer en de meegeleverde ijsschraper.

Mijn Inventum VK562W is compact en zuinig in gebruik. Hij neemt weinig ruimte in beslag, maar biedt toch genoeg opslagruimte. En hij is ook nog eens erg stil, dus ik kan hem overal in mijn huis plaatsen zonder me zorgen te maken over het geluid. Het enige wat ik mis is een lampje aan de buitenkant en in het deksel, maar dat is echt geen groot probleem.

Al met al ben ik erg tevreden met mijn Inventum VK562W. Het is een geweldige vrieskist voor een goede prijs. Hij doet precies wat hij moet doen en biedt genoeg ruimte voor al mijn etenswaren. Ik kan hem zelfs in mijn koude schuur gebruiken! En hij is ook nog eens zuinig en stil. Hoewel er een paar kleine minpuntjes zijn, zoals het ontbreken van lampjes, is de Inventum VK562W over het algemeen een betrouwbare en functionele vrieskist waar ik blij mee ben. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

3. Tomado TCF0991B Vrieskist 99 liter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tomado TCF0991B Vrieskist 99 liter

 • list plusRuime opbergruimte
 • list plusEfficiënt invriesvermogen
 • list plusHandige functies zoals supervriezen en een digitale thermostaat

Nadelen Tomado TCF0991B Vrieskist 99 liter

 • list plusEnergielabel E

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.59
Functionaliteit
9.45
Gebruiksgemak
8.64
De Tomado TCF0991B is echt een topper als het gaat om vrieskisten. Met een inhoud van 99 liter is deze perfect om al jouw etenswaren in te vriezen. Hij heeft een 4-sterren invriesvermogen van 2,25 kg/24u, waardoor jouw voedsel supersnel en efficiënt ingevroren wordt. Zelfs grote hoeveelheden voedsel kun je snel invriezen dankzij de supervriezen functie. Dit komt vooral van pas wanneer je net boodschappen hebt gedaan en ze snel op de juiste temperatuur wilt krijgen. Top toch? 💪

Wat ik echt handig vind aan de Tomado TCF0991B is de digitale thermostaat. Hiermee kun je heel makkelijk de temperatuur instellen. Geen gedoe meer met draaiknoppen, gewoon digitaal je ideale temperatuur kiezen. Daarnaast heeft deze vrieskist een handige uitneembare opbergkorf, zodat je altijd makkelijk bij je etenswaren kunt. En alsof dat nog niet genoeg is, kan deze vrieskist ook nog eens in ruimtes met een omgevingstemperatuur tot -15°C staan. Perfect dus voor in de schuur of garage.

Het design van de Tomado TCF0991B is strak en compact, met een deksel aan de bovenkant en een digitale thermostaat aan de voorkant. En dankzij de handige wieltjes kun je de vrieskist ook nog eens makkelijk verplaatsen. En het geluidsniveau? Dat is maar liefst slechts 38 dB. Je hoort bijna niet dat hij aan staat. Heerlijk rustig dus.

De gebruikers van de Tomado TCF0991B zijn echt super tevreden. Ze zijn vooral blij met de goede kwaliteit en het lage geluidsniveau van de vrieskist. Ook de ruime opbergruimte en het efficiënte invriesvermogen worden geprezen. Gebruikers zeggen dat de vrieskist stil en betrouwbaar is, en dat alles perfect bevroren blijft. Wat wil je nog meer?

Het enige puntje waar je op kunt letten is het energielabel. De Tomado TCF0991B heeft namelijk energielabel E. Hoewel dit niet het meest energiezuinige label is, moet je wel weten dat het energielabelsysteem onlangs is veranderd en je de oude en nieuwe labels niet zomaar kunt vergelijken. Dus houd hier rekening mee bij het kiezen van een vrieskist.

Al met al is de Tomado TCF0991B echt een top vrieskist. Hij heeft een ruime opbergruimte, een efficiënt invriesvermogen en handige functies zoals supervriezen en een digitale thermostaat. Het lage geluidsniveau en het compacte design maken hem super praktisch voor elk huishouden. Dus ja, het energielabel E kan een nadeel zijn, maar de tevredenheid van de gebruikers zegt genoeg over de kwaliteit en prestaties van deze vrieskist.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

4. Beste diepvrieskist: Tomado TCF0991W Vrieskist 99 liter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tomado TCF0991W Vrieskist 99 liter

 • list plusGrote inhoud van 99 liter, perfect voor het invriezen van etenswaren
 • list plus4 sterren invriesvermogen van 2,25 kg per 24 uur voor snel en efficiënt invriezen
 • list plusDigitale thermostaat en supervriesfunctie voor eenvoudige temperatuurinstelling en snel invriezen
 • list plusUitneembare opbergkorf voor georganiseerde opslag en gemakkelijke toegang tot etenswaren
 • list plusGeschikt voor ruimtes met een omgevingstemperatuur tot -15°C, ideaal voor schuur of garage
 • list plusVerrijdbaar dankzij handige wielen en laag geluidsniveau van slechts 38 dB
 • list plusStrak en compact design met gemakkelijke toegang tot inhoud en digitale thermostaat
 • list plusBewaartijd bij stroomuitval van 17 uur voor veilige opslag tijdens stroomstoring
 • list plusGoede kwaliteit en prestaties volgens gebruikersreviews

Nadelen Tomado TCF0991W Vrieskist 99 liter

 • list plusEnergielabel E, niet het meest energiezuinige apparaat

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.49
Functionaliteit
9.09
Gebruiksgemak
8.7
De Tomado TCF0991W is echt een top vrieskist met een inhoud van 99 liter, perfect voor het invriezen van etenswaren. Met zijn 4 sterren invriesvermogen van 2,25 kg per 24 uur, worden je etenswaren snel en efficiënt ingevroren. Met de digitale thermostaat stel ik eenvoudig de gewenste temperatuur in. En de supervriezen functie is echt een lifesaver als ik grote hoeveelheden voedsel snel wil invriezen.

Wat ik echt handig vind aan de Tomado TCF0991W is de uitneembare opbergkorf. Hiermee houd ik de vrieskist georganiseerd en kan ik gemakkelijk bij mijn etenswaren. Deze vrieskist is geschikt voor ruimtes met een omgevingstemperatuur tot -15°C, dus perfect voor in de schuur of garage. En met de dooiwaterafvoer is het ontdooien van de vrieskist echt een eitje.

Een ander voordeel van de Tomado TCF0991W is dat hij verrijdbaar is dankzij de handige wielen. Dus als ik hem moet verplaatsen, is dat zo gepiept. En het beste van alles is dat het apparaat een laag geluidsniveau heeft van slechts 38 dB, dus je merkt nauwelijks dat het aan staat.

Met zijn strakke en compacte design, met de digitale thermostaat aan de voorkant, is het echt een makkie om de temperatuur in te stellen en het apparaat te bedienen. Het deksel aan de bovenkant zorgt voor gemakkelijke toegang tot de inhoud van de vrieskist. Met zijn klimaatklasse SN/N/ST/T is deze vrieskist geschikt voor ruimtes met een omgevingstemperatuur tot -15°C.

De Tomado TCF0991W heeft een energielabel E, dus het is niet de meest energiezuinige optie. Maar het is nog steeds behoorlijk energie-efficiënt. En met een bewaartijd bij stroomuitval van 17 uur, blijven je etenswaren veilig bewaard tijdens een stroomstoring.

De gebruikersreviews bevestigen de kwaliteit en prestaties van de Tomado TCF0991W. Gebruikers zijn tevreden over de goede kwaliteit en het stille geluidsniveau van de vrieskist. Ze waarderen ook de ruime opbergruimte en de efficiënte invriesmogelijkheden. Er zijn geen negatieve opmerkingen in de reviews.

Al met al is de Tomado TCF0991W een uitstekende vrieskist met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het biedt voldoende opslagruimte, efficiënte invriesmogelijkheden en handige functies zoals supervriezen en een dooiwaterafvoer. Hoewel het energielabel E misschien niet het meest energiezuinig is, maakt het apparaat dit goed met zijn andere sterke punten. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke vrieskist, is de Tomado TCF0991W zeker het overwegen waard. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

5. Inventum VK1422W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Inventum VK1422W

 • list plusGrote opslagruimte
 • list plusGemakkelijk verplaatsbaar
 • list plusHandige functies

Nadelen Inventum VK1422W

 • list plusOntbreken van lampje aan buitenkant
 • list plusOntbreken van lampje in deksel

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.04
Functionaliteit
8.64
Gebruiksgemak
8.76
De Inventum VK1422W is echt een topper voor zijn prijs. Met maar liefst 418 liter aan ruimte is er genoeg plek voor al je diepvriesproducten, zoals fruit, ijsjes en snacks. En weet je wat zo handig is? Je kunt deze vrieskist gewoon in je schuur of garage plaatsen, want hij kan temperaturen tot -15 graden Celsius aan. Ideaal voor als je in de keuken geen extra vriesruimte hebt.

Wat de VK1422W echt onderscheidt, is het digitale display. Hiermee kun je de temperatuur van de vriezer instellen tussen -30 en 10 graden Celsius. Zo kun je dus ook extra verse boodschappen of lekkere hapjes bewaren als je koelkast vol zit. En wist je dat de condensor ook nog eens afgedekt is? Dat betekent dat het rooster stofvrij blijft en het energieverbruik laag blijft. Scheelt weer tijd aan onderhoud én is goed voor het milieu.

Deze vrieskist heeft een invriesvermogen van 19 kg per 24 uur. Dat betekent dat je grote hoeveelheden voedsel snel kunt invriezen zonder dat de temperatuur in de vriezer te veel stijgt. Zo blijven je producten lekker vers. En als de temperatuur in de vriezer onverhoopt te hoog wordt, gaat er een alarm af. Zo ben je meteen op de hoogte van eventuele problemen.

En laten we het gemak niet vergeten: dankzij de vier wielen kun je de VK1422W makkelijk verplaatsen. En hij wordt ook nog eens geleverd met twee handige uitneembare opbergkorven, zodat je makkelijk bij kleinere etenswaren kunt. Het ontdooien van de vriezer is trouwens een fluitje van een cent dankzij de dooiwaterafvoer en de bijgeleverde ijsschraper.

De meeste gebruikers zijn hartstikke tevreden met de VK1422W. Ze zijn blij met het compacte formaat van de vrieskist en de grote opslagruimte die hij biedt. Ook wordt de VK1422W geprezen om zijn stille werking en energiezuinigheid. Een klein puntje van verbetering zou een lampje aan de buitenkant van het apparaat zijn, zodat je kunt zien of hij aan of uit staat. Ook wordt het ontbreken van een lampje in het deksel genoemd.

Al met al is de Inventum VK1422W een geweldige keuze als je op zoek bent naar extra vriesruimte voor een goede prijs. Met zijn ruime capaciteit, makkelijke verplaatsbaarheid en handige functies krijg je echt waar voor je geld. En ondanks een paar kleine puntjes ter verbetering, zijn de positieve eigenschappen van de VK1422W echt overtuigend. 👍

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, zaterdag 11 mei in huis

Bekijk prijs

6. Exquisit GT100-010FW – Vrieskist

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Exquisit GT100-010FW – Vrieskist

 • list plusCompacte vormgeving
 • list plusRuime inhoud van 95 liter
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen Exquisit GT100-010FW – Vrieskist

 • list plusRegelmatig ontdooien nodig

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.76
Functionaliteit
8.72
Gebruiksgemak
7.77
De Exquisit GT100-010FW is mijn compacte vrieskist met een capaciteit van 95 liter, perfect voor mijn kleine huishouden. In tegenstelling tot vriezers met lades, heeft deze vrieskist een groot vriesvak waar ik al mijn bevroren lekkernijen kan bewaren. Ik hoef me geen zorgen te maken over een slimme indeling, want er is genoeg ruimte voor al mijn producten. En als ik toch gemakkelijk bij bepaalde items wil komen, wordt er een handig mandje meegeleverd. 🧺

Het instellen van de juiste temperatuur is een eitje met de bediening aan de voorkant van mijn vrieskist. Ik kan kiezen uit drie temperatuuropties: MAX, MIN en NORMAL. Houd er wel rekening mee dat mijn vrieskist minimaal in een omgevingstemperatuur van 10 graden moet staan om optimaal te functioneren. Bovendien kan de GT100-010FW tot 9,5 kg bevriezen, wat ruim voldoende is voor mijn huishouden.️

Een van de beste voordelen van mijn vrieskist is het geluidsniveau van slechts 40 decibel. Ik hoef me geen zorgen te maken over storende geluiden in mijn huis. Daarnaast wordt de vrieskist geleverd met een handige mand, waardoor ik mijn bevroren lekkernijen gemakkelijk kan organiseren.

Over het algemeen zijn gebruikers erg tevreden over de Exquisit GT100-010FW. Ze waarderen het praktische en compacte ontwerp, evenals de ruime capaciteit van 95 liter. De goede prijs-kwaliteitverhouding wordt ook vaak genoemd als een pluspunt. Gebruikers vinden dat ze waar voor hun geld krijgen met deze vrieskist.

Het enige nadeel dat wordt genoemd, is dat de vrieskist 2 à 3 keer per jaar moet worden ontdooid. Dit kan als een klein ongemak worden ervaren, maar het is noodzakelijk om de optimale werking van de vrieskist te behouden.

Al met al is de Exquisit GT100-010FW mijn praktische en compacte vrieskist met een ruime capaciteit van 95 liter. Het is de ideale keuze voor mijn kleine huishouden dat op zoek is naar een betrouwbare en energiezuinige vrieskist. Met zijn eenvoudige temperatuurregeling, geluidsniveau van 40 decibel en meegeleverde mand biedt deze vrieskist veel gebruiksgemak. Het enige kleine minpuntje is dat ik de vrieskist regelmatig moet ontdooien, maar dat is een kleine prijs om te betalen voor het behoud van de optimale werking van mijn apparaat.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, zaterdag 11 mei in huis

Bekijk prijs

7. AEG AHB520E1LW - Vrieskist

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AEG AHB520E1LW - Vrieskist

 • list plusRuime inhoud
 • list plusEnergiezuinig
 • list plusCompact formaat

Nadelen AEG AHB520E1LW - Vrieskist

  Beoordeling

  8.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.26
  Functionaliteit
  7.57
  Gebruiksgemak
  8.23
  De AEG AHB520E1LW - Vrieskist is een ruime en energiezuinige vriezer die ik aanbeveel. Met zijn handige functies maakt hij het leven gemakkelijker. Een van de beste eigenschappen is het LowFrost systeem, waardoor ik minder vaak hoef te ontdooien. Dankzij dit systeem heb ik geen last van vervelende ijsvorming, waardoor mijn vriezer efficiënt blijft werken en ik kostbare tijd bespaar.

  Een ander voordeel van de AEG AHB520E1LW is de inverter compressor. Deze slimme compressor houdt de temperatuur in mijn vriezer constant, wat mijn bevroren spullen ten goede komt. Bovendien maakt hij mijn vriezer stiller en energiezuiniger. Met een geluidsniveau van slechts 42 dB kan ik genieten van een rustige omgeving en bespaar ik op mijn energierekening. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg ik zelfs 5 jaar garantie op de compressor.

  Het elektrische display maakt het instellen en controleren van de temperaturen een fluitje van een cent. Met de 'super' stand kan ik mijn producten extra snel invriezen, perfect voor wanneer ik haast heb. En met de dooiwaterafvoer hoef ik me geen zorgen te maken over het opvangen van dooiwater, het is zo geregeld.

  De AEG AHB520E1LW biedt niet alleen veel ruimte, maar wordt ook geleverd met een handige voorraadkorf. Hiermee kan ik mijn vriesproducten gemakkelijk organiseren. En het compacte formaat van de vriezer maakt het perfect voor mensen zoals ik, die niet veel ruimte hebben maar wel veel spullen willen opbergen.

  Gebruikers zijn enthousiast over de AEG AHB520E1LW. Ze prijzen vooral de ruime inhoud, het energiezuinige karakter en het compacte formaat. Ook het uiterlijk van de vriezer wordt positief beoordeeld. Enkele gebruikers hebben zelfs de super frost functie getest en waren onder de indruk van de snelle koeling.

  Er zijn geen negatieve punten genoemd in de reviews, wat erop wijst dat de AEG AHB520E1LW over het algemeen aan de verwachtingen voldoet. Het is een uitstekende vriezer met handige functies, perfect voor mensen die ruimte willen besparen zonder concessies te doen aan prestaties. 😊

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, zaterdag 11 mei in huis

  Bekijk prijs

  8. Inventum VK952W

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Inventum VK952W

  • list plusRuime opslagcapaciteit van 198 liter
  • list plusEfficiënt energieverbruik met energieklasse E
  • list plusHandige functies zoals digitale thermostaat en alarm bij te hoge temperatuur

  Nadelen Inventum VK952W

  • list plusGeen lampje aan de buitenkant of in het deksel

  Beoordeling

  7.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.08
  Functionaliteit
  7.51
  Gebruiksgemak
  7.63
  De Inventum VK952W is dé vrieskist voor mij! Met een inhoud van 198 liter is er genoeg ruimte om al mijn diepvriesproducten op te slaan. Perfect voor mijn huishouden van 3 personen. En het beste van alles? Deze vrieskist is super efficiënt met een energieklasse E.

  Een van de geweldige functies van de VK952W is de digitale thermostaat. Met een simpele druk op de knop kan ik de temperatuur precies instellen zoals ik wil. En als de temperatuur te hoog wordt, maak ik me geen zorgen. Het alarm gaat af om me op tijd te waarschuwen. Zo blijft mijn voedsel altijd op de juiste temperatuur.

  En weet je wat ook handig is? Ik kan de VK952W zelfs in een ruimte tot -15°C plaatsen, zoals mijn garage. Dat betekent dat ik meer vrijheid heb bij het kiezen van de perfecte plek voor mijn vrieskist.

  Maar dat is nog niet alles! De VK952W wordt geleverd met een handige uitneembare hangende opbergkorf. Perfect voor het bewaren van al die kleine etenswaren die ik snel wil kunnen pakken. En als het tijd is om te ontdooien, maak ik me geen zorgen. Met de dooiwaterafvoer en ijsschraper is dat zo gepiept.

  De VK952W is compact van formaat, maar heeft toch een grote inhoud. Ideaal voor mijn kleine ruimte. En het beste van alles? Hij werkt lekker stil, dus geen lawaai in huis. En als ik hem wil verplaatsen, is dat geen probleem dankzij de handige wielen.

  Natuurlijk heeft de VK952W geen lampje aan de buitenkant om aan of uit te zetten, en ook geen lampje in het deksel. Maar eerlijk gezegd, mis ik die niet. Gebruikersrecensies zijn positief en er zijn geen andere nadelen genoemd.

  Al met al is de Inventum VK952W de perfecte keuze voor mij als het gaat om vrijstaande vrieskisten. Met zijn ruime opslagcapaciteit, efficiënt energieverbruik en handige functies zoals de digitale thermostaat en het alarm bij te hoge temperatuur, krijg ik echt waar voor mijn geld. En door het compacte formaat en de gemakkelijke verplaatsbaarheid is het ook een praktische keuze voor mensen met beperkte ruimte. Gebruikersrecensies bevestigen de betrouwbaarheid en functionaliteit van dit apparaat. Dus als ik diepvriesproducten wil bewaren, kies ik zonder twijfel voor de Inventum VK952W.

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, zaterdag 11 mei in huis

  Bekijk prijs

  9. Everglades EVFR5203 Wit 297L E

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Everglades EVFR5203 Wit 297L E

  • list plusRoyale opslagruimte van 297 liter

  Nadelen Everglades EVFR5203 Wit 297L E

  • list plusGeluidsniveau kan voor sommige gebruikers een aandachtspunt zijn

  Beoordeling

  7.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.74
  Functionaliteit
  7.52
  Gebruiksgemak
  6.97
  Ik ben blij om de Everglades EVFR5203 Wit 297L E aan te kondigen, een indrukwekkende toevoeging aan jouw keuken! Met 297 liter aan opslagruimte is deze vrieskist een echte krachtpatser. En het beste van alles? Het heeft een energieklasse E-label, wat betekent dat het energiezuinig is en je energierekening laag houdt.

  Met zijn royale capaciteit kun je met gemak grote hoeveelheden voedsel opslaan, waardoor het perfect is voor het bewaren van voorraad, zelfgemaakte maaltijden of seizoensgebonden producten. Het houdt alles georganiseerd en overzichtelijk, wat een groot voordeel is voor drukke huishoudens.

  Wat de EVFR5203 echt onderscheidt, is de combinatie van grote opslagruimte, energie-efficiëntie en betrouwbaarheid. Everglades heeft echt een winnaar gemaakt met dit apparaat, dat perfect is voor huishoudens die op zoek zijn naar georganiseerde en efficiënte vriesoplossingen.

  En laten we het niet vergeten - dit apparaat wordt geleverd met een geruststellende garantie van 5 jaar in Nederland, wat aantoont dat de fabrikant gelooft in de duurzaamheid en kwaliteit van het product. Dat is nog eens gemoedsrust!

  Natuurlijk heeft de EVFR5203 ook zijn aandachtspunten, zoals het geluidsniveau. Maar de voordelen van de grote opslagruimte, energie-efficiëntie en betrouwbaarheid wegen zwaarder voor degenen die een vrieskist zoeken die aan hun behoeften voldoet.

  Al met al is de Everglades EVFR5203 Wit 297L E een solide keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar ruime, energiezuinige en betrouwbare vrieskisten. Met zijn royale opslagcapaciteit en efficiënte prestaties biedt dit apparaat een uitstekende oplossing voor georganiseerde en effectieve voedselopslag. 🌬️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  10. Fagor Vries****/koelkoffer Hybride FCC150M

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Fagor Vries****/koelkoffer Hybride FCC150M

  • list plusVeelzijdige temperatuurniveaus voor zowel koelen als vriezen
  • list plusRedelijk energieverbruik en geluidsniveau
  • list plusHandige functies zoals invriesvermogen, autonome werking bij stroomuitval, en verstelbare voeten en wielen

  Nadelen Fagor Vries****/koelkoffer Hybride FCC150M

  • list plusEnergieklasse F kan een beperking vormen voor sommige kopers

  Beoordeling

  7.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.28
  Functionaliteit
  6.85
  Gebruiksgemak
  7.11
  Ik ben de Fagor FCC150M, een veelzijdige hybride koelkoffer die perfect is voor thuisgebruik. Met een totaal nuttig volume van 142 liter bied ik voldoende opslagruimte voor al je koel- en vriesbehoeften. Mijn uitstekende prestaties en praktische kenmerken maken mij een onmisbare toevoeging aan elk huishouden.

  Ik bied vier verschillende temperatuurniveaus, waardoor ik zowel kan koelen als vriezen. Van koelen op 4 °C tot lange termijn vriezen op -18°C tot -24 °C, ik pas me eenvoudig aan aan jouw behoeften. Met mijn mechanische thermostaat, statische koeling, handmatige ontdooiing en een mand voor het organiseren van jouw diepvriesproducten, ben ik een handige aanwinst voor elk huishouden.

  Met mijn energieklasse F en een geluidsniveau van 41 dB ben ik redelijk energiezuinig en stil in gebruik. Ik kan tot 6,5 kg per 24 uur invriezen en kan gedurende 12 uur autonoom blijven werken in geval van stroomuitval. Mijn geïntegreerde handgreep, verstelbare voeten en wielen zorgen voor gebruiksgemak en flexibiliteit.

  Fagor, een vertrouwd merk met 65 jaar ervaring, heeft mij, de FCC150M, ontwikkeld als een betrouwbare en duurzame optie die perfect aansluit bij de behoeften van moderne huishoudens. Mijn praktische oplossingen en kwaliteitsproducten maken mij een essentieel onderdeel van het dagelijks leven.

  Hoewel mijn energieklasse F een beperking kan vormen voor sommige kopers, bied ik toch een uitstekende oplossing voor huishoudens die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige koelkoffer die zowel koelt als vriest. Mijn indrukwekkende prestatiekenmerken en aantrekkelijke balans tussen prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak maken mij een solide keuze voor elk huishouden. 🌟

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Vrieskisten. Er zijn namelijk 352 verschillende aan te schaffen ...

  Bedankt voor het lezen!