Beste Vrieskist - March 2020

83 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Proline PLCH104 - Vrieskist

BCC Proline
9.9Score
2

AEG AHB92231LW

AEG
9.8Score
3

Inventum VK950

Inventum
9.7Score
4

AEG AHB51021AW - Vrieskist

AEG
9.6Score
5

Proline vrieskist PLCH204 (wit)

BCC Proline
9.4Score
6

Zanussi ZFC51400WA

Zanussi
9.2Score
7

Beko HSA37530 - Vrieskist

Beko
8.1Score
8

Zanussi ZFC41400WA

Zanussi
7.7Score
9

Everglades EVFR539 Vrieskist

Everglades
7.4Score
10

Inventum VK1120 - Vrieskist

Inventum
7.2Score

Hoe komt deze geweldige Vrieskist opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de speurtocht naar de beste Vrieskist ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Vrieskists, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Vrieskists die die je kunt kopen in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Vrieskists het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Vrieskists stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Vrieskists op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Met de PLCH104 vrieskist haal in in 1 keer 95 liter aan vriesruimte in huis. Je kunt dan zonder problemen 1 keer in de week boodschappen doen en in de vrieskist jouw eten goed houden. Omdat de PLCH104 smaller is dan een reguliere vrieskast, is het bovendien erg gemakkelijk om een plekje te vinden. Deze vriezer werkt zelfs bij een omgevingstemperatuur van +10 tot + 43 ° C.

1. Proline PLCH104 - Vrieskist

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De AEG AHB92231LW is een zeer energiezuinige vrieskist met energieklasse A+++. Hierdoor bespaar je op je energierekening. En met een geluidsniveau van 40 decibel is de vriezer relatief stil te noemen. De vrieskist biedt met een inhoud van 223 liter genoeg plek om het eten voor een gezin tot 4 personen te bewaren. De vrieskist is makkelijk te openen en te sluiten en dankzij de verstelbare korven pakken je kinderen gemakkelijk een ijsje.

2. AEG AHB92231LW

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Een vrieskist zoals de Inventum VK950 komt goed van pas wanneer jij graag veel etenswaren op voorraad hebt liggen. Deze vrieskist is met zijn inhoud van 203 liter lekker ruim. Plaats de producten die je regelmatig nodig hebt bovenin de voorraadkorf. Dan hoef je niet helemaal de vrieskist in te duiken.

3. Inventum VK950

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze compacte AEG AHB51021AW vrieskist heeft een netto inhoud van 98 liter en valt in energieklasse A++. Dankzij het speciale isolatiemateriaal kan je deze vrieskist gemakkelijk in elke ruimte neerzetten. Hij beschikt ook over een speciale condensator, hiermee is hij stiller, efficiënter en wordt condens en roest op de wanden voorkomen. Deze vrieskist heeft een invriesvermogen van 9.5 kg/dag en een bewaartijd van 30 uur bij stroomuitval. De afmetingen zijn 83.6 x 56.2 x 52.6cm en binnenin vind je 1 voorraadkorf. Condensator bestand tegen extreme omstandigheden Dankzij de HighEfficiency-condensator in deze diepvrieskist kan het apparaat zelfs onder de moeilijkste omstandigheden optimaal presteren. De HighEfficiency-condensator zorgt ook voor een stillere, efficiëntere werking en voorkomt dat er condens en roest op de wanden van het apparaat ontstaat. Op deze manier wordt de levensduur van de diepvriezer verlengd. Zet deze vrieskist in elke ruimte Dankzij de stalen basis en het sterke omhulsel van deze vrieskist, kan deze perfect neergezet worden in een vochtige garage of in een koude kelder. Zeer energiezuinig Bewaar je voeding nog energiezuiniger - met deze koel- en vriescombinatie uit de A++ klasse. Energieklasse A++ is in vergelijking 21% energiezuiniger dan klasse A+. Alarm bij temperatuurstijging Deze vriezer heeft een zichtbaar alarm dat je onmiddellijk waarschuwt als de temperatuur in de diepvrieskast te hoog wordt. Overige kenmerken AEG AHB51021AW Voorraadkorf: 1 Geïntegreerde verdamper Dooiwaterafvoer Wieltjes aan de onderkant

4. AEG AHB51021AW - Vrieskist

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Proline PLCH204-vrieskist biedt een opslagcapaciteit van 194 liter en is geschikt voor veel diepvriesproducten. Omdat je niet beperkt bent door de grootte van lades, kun je ook grote verpakkingen invriezen of grote etenswaren zoals een hele lamsbout. Ideaal ook voor wanneer je veel in bulk koopt. Super vriesfunctie De functie "supervriezen" maakt het mogelijk om de koeling van tijd tot tijd te versnellen. Het is ideaal na het doen van boodschappen grote hoeveelheden etenswaren snel in te kunnen vriezen, zonder dat de temperatuur van de andere bevroren etenswaren teveel omhoog gaat. Op de normale stand kun je tot maar liefst 15 kilo per 24 uur invriezen en de Proline PLCH204 houdt het eten ook tot 32 uur goed tijdens een stroomuitval. Geluidsniveau Dit apparaat heeft een geluidsniveau van slechts 40 dB. Uitgebreide tropische klimaatklasse Deze vriezer werkt normaal, zelfs bij een omgevingstemperatuur variërend van +10 tot + 43 ° C.

5. Proline vrieskist PLCH204 (wit)

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Door de automatische vaccuümopheffing in de deksel open je de Zanussi ZFC51400WA gemakkelijk zonder hard te hoeven trekken aan de handgreep. De vrieskist heeft een inhoud van 495 liter. Om te voorkomen dat je het overzicht verliest, wordt hij geleverd met drie voorraadkorven. Hierin leg je de dagelijkse boodschappen zoals een halfje brood en de ingevroren kip. Staat de vrieskist op een donkere plek zoals bijvoorbeeld in de schuur of in de kelder? Door de binnenverlichting is dit geen probleem en zie je ook snel dat doosje diepvriesfruit dat onderin de hoek ligt.

6. Zanussi ZFC51400WA

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Veel vriesruimte nodig? De HSA37530 vrieskiest van Beko heeft een inhoud van 350 liter en is met een A++ energielabel absoluut geen energievreter. Dankzij de binnenverlichting en de meegeleverde korven berg je je producten gemakkelijk en overzichtelijk op. Freezer Guard Zet je je vriezer het liefst in de garage of schuur? Dit model is uitgerust met Beko´s Freezer Guard-technologie: zelfs bij een omgevingstemperatuur van -15 °C werkt de vriezer perfect, plaatsing in een onverwarmde ruimte is dus geen enkel probleem meer! En aan veiligheid is ook gedacht, je kunt de vriezer namelijk met een slot afsluiten. Tevens is deze ruimte vrieskist voorzien van anti bacteriële deurrubbers, is hij super geïsoleerd en daardoor ook nog eens muisstil met slechts 43 dBa Koelventilator. Dankzij de ventilator in het koelgedeelte wordt de koude lucht gelijkmatiger verdeeld in de koelkast. Dit resulteert in een betere koelprestatie. Wist je dat.. A++ energie efficiëntie Een A++ apparaat verbruikt 30% minder energie dan een identiek apparaat met energieklasse A. Dus beter voor het milieu en de portemonnee! Beko HSA 37530. Kastontwerp: Vrijstaand, Soort: Kist. Nettocapaciteit vriezer: 350 l, Klimaatklasse: SN-T, Vriescapaciteit: 22 kg/24u, Bewaartijd bij stroomuitval: 67 uur, Geluidsniveau: 40 dB, Aantal sterren: 4*. Deurscharnieren: Boven. Energie-efficiëntieklasse: A++, Jaarlijks energieverbruik: 213 kWu. Kleur van het product: Wit

7. Beko HSA37530 - Vrieskist

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Je bewaart het eten van 6 personen of meer in de ruime Zanussi ZFC41400WA. Deze vrieskist biedt met 3 verplaatsbare voorraadkorven extra ruimte zodat je gemakkelijk etenswaren in- en uitruimt. Zodra je de klep opent, springt automatisch de binnenverlichting aan. Zo zie je direct de totale inhoud van de vriezer. Met de regelbare temperatuur zorg je er bovendien voor dat je producten altijd vers blijven. En mocht onverhoopt de stroom uitvallen, dan blijven alle producten nog zeker 31 uur goed.

8. Zanussi ZFC41400WA

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

EVFR539 Deze Everglades vriezer met een inhoud van 194L is de ideale oplossing voor de opslag van uw voedsel. Met zijn A+ energieklasse combineert deze EVFR539 vrieskist uitstekende resultaten met een laag energieverbruik. Het invriesvermogen van de EVFR539 is 15 kg per 24 uur, bij een stroomstoring is de bewaartijd circa 32 uur. Het rubber in de klep is uitneembaar en daardoor gemakkelijk schoon te maken of eventueel te vervangen. De vrieskist heeft een controle lampje en een dooiwaterafvoer aan de voorkant.

9. Everglades EVFR539 Vrieskist

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Inventum vrijstaande vrieskist VK1120 heeft een netto inhoud van 290 liter. De 4-sterren vrieskist heeft een invriesvermogen van 14 kg/24u en beschikt over een energieklasse A+. Met de regelbare thermostaat stel je eenvoudig de temperatuur in. Wanneer je de vrieskist wilt ontdooien, kun je gebruik maken van de dooiwaterafvoer. Door de dop aan de binnen- en buitenkant los te draaien, loopt het dooiwater vanzelf naar buiten. De vrieskist is voorzien van een handige uitneembare opbergkorf. De opbergkorf hang je boven in de vrieskist, waardoor je goed bij de etenswaren kunt. De vrieskist wordt geleverd met een ijsblokjeshouder en een ijsschraper.

10. Inventum VK1120 - Vrieskist

Laptop 1

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Vrieskists er zijn immers 83 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Vrieskist kopen.

Beste koop maken