Wat is de beste inbouw koelkast van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 september, 2023

Het aanschaffen van een goede inbouw koelkast is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste inbouw koelkast van 2023? Na het onderzoeken van 255 inbouw koelkasten kwam de Inventum inbouw koeler wit als beste getest uit onze inbouw koelkast-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de inbouw koelkasten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 inbouw koelkasten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige inbouw koelkast-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste inbouw koelkasten

1Score: 9.9
Inventum inbouw koeler wit
Inventum inbouw koeler wit
Inventum
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Bauknecht KSI 9VF2 koelkast Ingebouwd wit
Bauknecht KSI 9VF2 koelkast Ingebouwd wit
Bauknecht
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Whirlpool ART 65021 wit
Whirlpool ART 65021 wit
Whirlpool
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
HYUNDAI - Tafelmodel koelkast 88L
HYUNDAI - Tafelmodel koelkast 88L
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Exquisit EKS131-V-040F wit
Exquisit EKS131-V-040F wit
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Indesit B 18 A2 D/I
Indesit B 18 A2 D/I
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
AEG SKB612F1AF wit
AEG SKB612F1AF wit
AEG
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Bosch Serie 2 KIR18NSF3 koelkast wit
Bosch Serie 2 KIR18NSF3 koelkast wit
Bosch
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.7
Sharp SJLE134M0XEU DEUR OP DEUR
Sharp SJLE134M0XEU DEUR OP DEUR
Sharp
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.7
AEG SKB588E1AS
Beste Inbouw koelkast voor kleine keukens
AEG SKB588E1AS
AEG
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Inbouw Koelkast Koopgids

Je bent op zoek naar een nieuwe keuken en daar hoort een koelkast bij. Is je keuken klein, of wil je een strakke keuken? Dan is een inbouwkoelkast het overwegen waard. Lees hieronder waar je op let bij het kiezen van een inbouw koelkast.

Wat voor soorten inbouwkoelkasten zijn er?

Er zijn drie verschillende soorten inbouwkoelkasten verkrijgbaar. Er zijn inbouwkoel-vriescombinaties, er zijn inbouw eendeurskoelkasten en er zijn onderbouw-inbouwkoelkasten. Met een koel-vriescombinatie houd je niet alleen je producten koel, maar vries je ze ook in, waardoor ze nog langer houdbaar blijven.

Er zijn verschillende variaties van koel-vriescombinaties te krijgen. Denk aan de verschillende formaten. De meeste nishoogtes zijn 178 centimeter hoog, maar deze kunnen iets kleiner of groter zijn. Daarnaast varieert de inhoud van een koel-vriescombinatie. De manieren waarop de deurtjes bevestigd worden, verschillen ook onderling.

Een eendeurskoelkast heeft, zoals het woord je al doet vermoeden, één deur voor zowel het koel als het vriesgedeelte. Het vriesvak bij een één-deurs koelkast is vaak erg klein. Wil je veel ruimte om producten in te vriezen, kies dan voor een aparte vriezer voor in je garage of voor een grotere koel-vriescombinatie.

Een onderbouwkoelkast bouw je in onder het werkblad. Deze heeft dezelfde soort deur als de rest van je keuken, waardoor je niet ziet dat het een koelkast is. Een onderbouw koelkast is vooral zeer geschikt voor de kleinere keuken.

Hoe verwijder je een inbouwkoelkast?

Het verwijderen van een inbouwkoelkast is eenvoudig. Verwijder eerst het paneel. Dit doe je zowel bij een deur-op-deursysteem als bij een sleepdeursysteem. Vervolgens schroef je de koelkast los en til je de koelkast uit de nis. Vergeet hierbij niet de stekker uit het stopcontact te halen.

Afhankelijk van waarom je de koelkast verwijdert, is het daarnaast een goed idee om eventuele dranken en andere spullen die gemakkelijk omvallen, uit je koelkast te halen. De koelkast blijft vaak tot zes uur lang koel aan de binnenkant, dus als je alleen even de achterkant van de koelkast wilt schoonmaken, laat je alle producten probleemloos in de koelkast staan.

Vervang je je koelkast en gaat dit wat langer duren, dan is het een goed idee om alle producten in koeltassen te doen en afhankelijk van het weer, deze tassen in de tuin te zetten. Bevroren producten ontdooien pas na een paar uur, maar om de versheid van je producten te behouden, zet je ze natuurlijk zo snel mogelijk terug in de koelkast.

Wat voor soorten deuren heb je voor een inbouw koelkast?

Er zijn twee verschillende soorten deuren voor een inbouwkoelkast: een sleepdeur en een deur-op-deur. Het verschil zit in het scharniersysteem. Heb je een inbouwkoelkast met een deur-op-deursysteem, dan kun je helaas niet overstappen op een koelkast met een sleepdeur.

Bij een sleepdeur heeft zowel de deur van de koelkast als de meubeldeur een eigen paar scharnieren. De meubeldeur zit hierdoor niet direct op de koelkast: met behulp van een deurgeleider gaat de deur open en dicht. Allebei de deuren gaan hierdoor tegelijkertijd open en dicht.

Een inbouwkoelkast met een deur-op-deursysteem heeft maar één deurscharnier. De afwerking van een inbouwkoelkast met een deur-op-deur systeem is strakker dan die van een koelkast met een sleepdeur. De meubeldeur zit bij dit systeem direct op de koelkast; er zit geen ruimte tussen de koelkastdeur en de meubeldeur.

Bouw je een inbouwkoelkast zelf in?

Ja, je bouwt een inbouwkoelkast zelf in. Het inbouwen van een koelkast is niet moeilijk. Zorg ervoor dat de koelkast de juiste afmetingen heeft en haal vervolgens alle tape en andere beschermingsmaterialen weg. Maak een touwtje aan de stekker van de koelkast: hierdoor kun je er straks beter bij.

Hoe je de koelkast precies inbouwt, hangt van het merk en het model af, alsook van de deur van de inbouwkoelkast. Lees daarom zorgvuldig de instructies door. Vaak is het inbouwen van een koelkast zo gepiept. Ben je niet zeker van jezelf of heb je twee linkerhanden, dan kun je er voor kiezen om je koelkast in te laten bouwen door een vakman.

Wat is de ideale temperatuur in een koelkast?

De ideale temperatuur in een koelkast ligt tussen de 3 °C en 4 °C. De koudste plaats is boven de saladebakken, dit is dan ook de meest ideale plaats voor je meest bederfelijke producten zoals bijvoorbeeld vlees en vis.

Het warmste is het op de bovenste plank van je koelkast. Dit is de ideale plaats voor de minst bederfelijke producten zoals bijvoorbeeld broodbeleg, jam en kaas. Heb je ook een vriesgedeelte of een vrijstaande vriezer? De meest ideale temperatuur voor je vriezer is -18 °C.

hero illustration

Hoe testen we inbouw koelkasten?

Om de beste inbouw koelkast te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze inbouw koelkast-test hebben we 255 inbouw koelkasten geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze inbouw koelkast-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze inbouw koelkast-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne inbouw koelkast-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte inbouw koelkast in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 255 inbouw koelkasten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste inbouw koelkasten in een oogopslag

1. Inventum inbouw koeler wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

De Inventum inbouw koeler IKK1021S is geschikt voor een standaard nismaat van 102 cm en heeft een netto inhoud van 160 liter. Het is een koeler met energieklasse E. De koeler heeft 4 draagplateaus en onderin 1 transparante groentelade. Met 3 deurvakken, 1 flesvak en 2 eierrekjes berg je al je etenswaren netjes op. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je ze goed kunt schoonmaken. Productvoordelen van de Inventum IKK1021S koeler Indeling plateaus variabel Led-verlichting Ontdooit automatisch Draairichting deur aanpasbaar Sleepdeur 5 jaar Inventum garantie Led-verlichting Het apparaat wordt verlicht met een led-lamp. Dat heeft een aantal voordelen. Een led-lamp heeft een langere levensduur dan een gewone lamp. Je hoeft het lampje dus niet vaak te vervangen. Led-verlichting verbruikt ook weinig energie. Als het lampje aan is wordt het nauwelijks warm. Daardoor blijft het apparaat ook koeler en het energieverbruik lager. Sleepdeur Deze koelkast heeft een sleepdeursysteem. De deur van de koelkast is met de keukenkastdeur verbonden met meubelscharnieren. Als je de koelkast open doet bewegen de deuren ten opzichte van elkaar. Een sleepdeur is stevig en voordeliger dan een deur-op-deursysteem. Energielabel Iedere koelkast, vriezer of combi-koelkast heeft een energielabel. Op het label vind je de letters A t/m G. Een apparaat met label A is het zuinigst met energie. Een apparaat met energielabel G is het minst zuinig. Met behulp van de energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken. Klimaatklasse Kies een koelkast of vriezer met de klimaatklasse die past bij de plek waar je het apparaat neer wilt zetten. Voor de meeste moet de ruimte minimaal 16°C zijn. Deze apparaten hebben klimaatklasse N, ST of T. Apparaten met klimaatklasse SN kunnen iets beter tegen kou en kunnen in een ruimte staan die minimaal 10°C is. De IKK1021S heeft klimaatklasse N. Dat betekent dat je deze koelkast in een ruimte kunt zetten die minstens 16°C en maximaal 32°C is. Altijd 5 jaar Inventum garantie We ontwikkelen onze producten zodat jij er jarenlang onbezorgd plezier van kunt hebben. Omdat je bij ons mag rekenen op goede kwaliteit, geven we je standaard 5 jaar garantie. Jouw originele aankoopbewijs is voldoende om snel goede service te verlenen. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs

2. Bauknecht KSI 9VF2 koelkast Ingebouwd wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.9

Ben je op zoek naar een stille en makkelijk te installeren koelkast? Dan is de Bauknecht KSI 9VF2 koelkast echt iets voor jou! Met een geluidsniveau van slechts 31 dB zorgt deze koelkast voor rust in huis. En dankzij het SETMO-Quick systeem is deze koelkast zeer makkelijk te installeren. Je oude kastfront past namelijk gemakkelijk op het nieuwe apparaat. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook geld omdat je geen nieuwe meubels hoeft aan te schaffen.

De binnenkant van deze koelkast is voorzien van energiebesparende LED-verlichting, waardoor de hele binnenruimte gelijkmatig verlicht wordt. Daarnaast heeft de koelkast 4 glazen planken en 3 deurvakken. Hierdoor kun je al je boodschappen gemakkelijk kwijt. En met een bruikbaar volume van 131 liter is deze koelkast groot genoeg voor een klein huishouden.

Het enige nadeel van deze koelkast is dat de energie-efficiëntieklasse E is. Dit betekent dat deze koelkast niet de meest energiezuinige is. Maar als je op zoek bent naar een stille en gemakkelijk te installeren koelkast, dan is de Bauknecht KSI 9VF2 koelkast zeker een goede keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 februari in huis

Bekijk prijs

3. Whirlpool ART 65021 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.6

Op zoek naar een betrouwbare en ruime koelkast voor inbouw in je keuken? Dan is de Whirlpool ART 65021 wit een uitstekende keuze! Met een nettocapaciteit van 273 liter is er voldoende ruimte voor al je boodschappen. De koelkast heeft 5 handige planken en een groentelade, zodat je je eten overzichtelijk kunt opbergen en gemakkelijk terug kunt vinden. Bovendien heeft de koelkast een binnenverlichting, zodat je ook 's avonds gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Naast de koelruimte beschikt de Whirlpool ART 65021 ook over een vriesgedeelte met een nettocapaciteit van 79 liter. Hier kun je tot wel 3,5 kg per 24 uur invriezen. Dankzij de energie-efficiëntieklasse F en het jaarlijkse energieverbruik van 283 kWh ben je verzekerd van een energiezuinige koelkast.

Een ander voordeel van deze koelkast is het geluidsniveau van slechts 35 dB. Hierdoor hoor je de koelkast nauwelijks, wat vooral 's nachts prettig is. De deurscharnieren zitten aan de rechterkant en je kunt de koelkast inbouwen in je keuken, zodat hij mooi wegvalt in het geheel.

Kortom, de Whirlpool ART 65021 is een ruime, energiezuinige en stille koelkast die perfect is voor wie op zoek is naar een betrouwbare inbouwkoelkast. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en is gemakkelijk in gebruik. Het enige nadeel is de energie-efficiëntieklasse, die niet de allerbeste is. Maar al met al is dit een uitstekende koelkast waar je lang plezier van zult hebben!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 9 tot 10 dagen.

Bekijk prijs

4. HYUNDAI - Tafelmodel koelkast 88L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.5

Ben je op zoek naar een compacte koelkast die je voedsel vers houdt en weinig ruimte inneemt? Dan is de HYUNDAI Tafelmodel koelkast de perfecte oplossing! Met een capaciteit van 88L biedt deze koelkast voldoende opslagruimte voor je dagelijkse benodigdheden en meer. Het heeft een hoofdplank, een fruit- en groentenbak met dekselplank en 2 schappen op de deur, waardoor je voedsel op een georganiseerde manier kunt bewaren.

Maar dat is niet alles! Deze koelkast heeft ook een ijsblokjescompartiment waarmee je voedingsmiddelen kunt koelen die een koelere bewaartemperatuur nodig hebben (tot 0°C). De omkeerbare deur en in hoogte verstelbare voeten maken het mogelijk om de koelkast aan te passen aan je behoeften en de statische koeling zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling.

Met een geluidsniveau van slechts 40 dB hoef je je geen zorgen te maken over onnodige ruis. De HYUNDAI Tafelmodel koelkast heeft een energieklasse F en is daarom niet de meest energiezuinige koelkast op de markt. Het is echter nog steeds een functionele en praktische optie voor kleine ruimtes zoals studio's, logeerkamers en kantoren.

Wat deze koelkast onderscheidt van andere producten is de prijs-kwaliteitverhouding. Voor een zeer betaalbare prijs krijg je een koelkast met voldoende opslagruimte en handige functies. Ideaal voor studenten, alleenstaanden of mensen die op zoek zijn naar een extra koelkast voor hun dranken.

Kortom, de HYUNDAI Tafelmodel koelkast is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een compacte, functionele en betaalbare koelkast. Het heeft voldoende opslagruimte en handige functies zoals het ijsblokjescompartiment en de omkeerbare deur. Het enige nadeel is de energieklasse F, maar dat is een kleine prijs om te betalen voor zo'n praktische koelkast.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

5. Exquisit EKS131-V-040F wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.3

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ruime inbouw koelkast? Dan is de Exquisit EKS131-V-040F wit zeker het overwegen waard! Met een inhoud van maar liefst 129 liter heb je genoeg ruimte voor al je boodschappen. Bovendien is de koelkast voorzien van drie legplanken, een groentelade en drie deurbakken, waardoor je alles georganiseerd kunt opbergen. De binnenverlichting is handig als je 's avonds nog snel iets uit de koelkast wilt pakken.

Wat deze koelkast echt bijzonder maakt, is het geluidsniveau van slechts 39 dB. Dat is fluisterstil! Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de koelkast te veel lawaai maakt in je keuken. Bovendien is de draairichting van de deur omkeerbaar, zodat je zelf kunt bepalen aan welke kant de deur opengaat.

Met een jaarlijks energieverbruik van 115 kWh is deze koelkast ook nog eens energiezuinig. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. En dankzij de aantrekkelijke witte kleur past de koelkast in vrijwel elke keuken.

Al met al is de Exquisit EKS131-V-040F wit een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een ruime, stille en energiezuinige inbouw koelkast. En met twee jaar garantie van Exquisit hoef je je geen zorgen te maken over eventuele defecten.

Persoonlijk vind ik het jammer dat deze koelkast niet beschikt over een vriesvak. Voor mensen die vaak diepvriesproducten kopen, is dit misschien niet de ideale koelkast. Maar als je vooral veel verse producten in huis haalt, dan is dit een topkoelkast!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6. Indesit B 18 A2 D/I

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.2

Zoek jij een inbouw koelvriescombinatie die ruimte biedt voor al jouw boodschappen? Dan is de Indesit B 18 A2 D/I 2 een goede keuze! Met een netto capaciteit van 194 liter in het koelgedeelte en 79 liter in het vriesgedeelte heb je voldoende plek voor al je etenswaren. Dankzij de vier legplateaus, drie deurvakken en twee transparante lades in verschillende maten kun je alles gemakkelijk organiseren. Ideaal voor als je snel iets wilt vinden. Bovendien heeft deze koelvriescombinatie een sleepdeur systeem en een verwisselbare deurscharniering, zodat hij in elke gewenste ruimte past.

Wat deze koelvriescombinatie extra bijzonder maakt, is het geluidsniveau van slechts 35 dB. Dat betekent dat hij fluisterstil is en je hem nauwelijks hoort. Perfect voor als je een open keuken hebt of als je gevoelig bent voor geluid. De koelvriescombinatie werkt al in een omgeving vanaf 10°C, dus je kunt hem ook in een koude ruimte zoals een garage plaatsen.

Het enige nadeel van deze koelvriescombinatie is de energie-efficiëntieklasse E. Dat betekent dat hij niet de meest zuinige optie is op de markt. Als je veel waarde hecht aan energiebesparing, kun je beter een koelvriescombinatie met een hogere energie-efficiëntieklasse kiezen. Maar als je vooral op zoek bent naar ruimte en stilte, dan is de Indesit B 18 A2 D/I 2 een uitstekende keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7. AEG SKB612F1AF wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AEG SKB612F1AF wit

  • list plusDe indeling van deze inbouw koelkast is praktisch en overzichtelijk.
  • list plusDe prijs-kwaliteitverhouding van deze inbouw koelkast is uitstekend.
  • list plusEen pluspunt van dit apparaat is dat het milieuvriendelijk is en een laag energieverbruik heeft.

Nadelen AEG SKB612F1AF wit

  • list plusEen nadeel van deze inbouw koelkast is dat het moeilijk kan zijn om te monteren.
  • list plusEen nadeel van deze inbouw koelkast is dat het weinig ruimte heeft.
  • list plusEen nadeel van deze inbouw koelkast is dat het geluidsniveau irritant kan zijn.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.6

Je hebt amper door dat de AEG SKB612F1AF aanstaat. Dankzij het relatief lage geluidsniveau van 36 decibel maakt deze inbouw koelkast weinig geluid. Zo kijk je ongestoord een spannende film of serie. In de koelkast bewaar je de wekelijkse boodschappen van 3 of 4 personen. Waar je de vegetarische ham of truffeltapenade legt, maakt dankzij de luchtcirculatie niet uit. De koelkast verspreidt de koude lucht gelijkmatig, zodat het bovenin net zo koel is onderin. Met de flexibele plateaus en deurvakken maak je gemakkelijk meer ruimte voor een grote fles cola of een flinke pan soep. Heb je net boodschappen gehaald? Met de superkoelen functie verlaag je de koeltemperatuur tijdelijk, zodat je de boodschappen langer bewaart.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Bosch Serie 2 KIR18NSF3 koelkast wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.3

Bosch KIR18NSF3 Inbouw Koelkast De Bosch KIR18NSF3 koelkast met MultiBox en extra diepe deurvakken zorgt voor volop ruimte om je groente en fruit op te bergen. Daarnaast bieden de ledlampen compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig zonder te verblinden. Eigenschappen Bosch KIR18NSF3 Energieklasse: F Energie: 118 kWh p/j Totale inhoud: 150 L Geluidsniveau: 37 dB Netto inhoud koelruimte: 150 liter Afmetingen inbouw: hxbxd: 88 x 56 x 55 cm Klimaatklasse: SN-ST Aansluitwaarde: 90 W Netspanning 220 - 240 V Frequentie (Hz) 50 Hz

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs

9. Sharp SJLE134M0XEU DEUR OP DEUR

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.6

Ben je op zoek naar een inbouw koelkast die je naar eigen voorkeur kunt indelen? Dan is de Sharp SJLE134M0XEU DEUR OP DEUR een goede keuze. Met 2 groentelades en 3 verstelbare plateaus kun je de koelkast eenvoudig indelen en past er ook een grote smoothiebeker of schaal met pastasalade in. Het omdraaien van de deur is ook mogelijk als dit beter uitkomt in jouw keuken. Zoals de meeste koelkasten, heeft deze koelkastdeur standaard de scharnieren rechts, maar je kan deze omdraaien zodat de deur naar links opent. In de deurvakken kun je de pakken melk en vruchtensap kwijt. De temperatuur van de koelkast is eenvoudig aan te passen met de draaiknop. Het heeft een netto inhoud van 134 liter en is 87,8 cm hoog, 54 cm breed en 54,5 cm diep.

Wat deze koelkast onderscheidt van andere koelkasten is de verstelbaarheid van de plateaus. Je kunt de koelkast naar eigen voorkeur indelen en zo optimaal gebruik maken van de ruimte. Een ander voordeel is dat de deur omdraaibaar is, zodat je deze kunt aanpassen aan de indeling van jouw keuken. Het enige nadeel is dat deze koelkast niet geschikt is voor grote gezinnen of mensen die veel eten en drinken in hun koelkast bewaren. Voor een stel of klein gezin is dit echter een perfecte maat.

Als je een inbouw koelkast zoekt die flexibiliteit biedt, dan is de Sharp SJLE134M0XEU DEUR OP DEUR zeker het overwegen waard. Het is een ideale koelkast voor mensen die graag hun koelkast naar eigen voorkeur indelen en zo optimaal gebruik maken van de ruimte.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Beste Inbouw koelkast voor kleine keukens: AEG SKB588E1AS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.2

Ben je op zoek naar een inbouw koelkast met voldoende ruimte voor je dagelijkse boodschappen? Dan is de AEG SKB588E1AS een uitstekende keuze! Met een netto inhoud van 142 liter biedt deze koelkast genoeg ruimte voor groenten, fruit, zuivel en andere etenswaren. Bovendien heeft deze koelkast een energieverbruik van slechts 117 kWh per jaar, wat zorgt voor lage energiekosten en een duurzame oplossing.

Wat deze koelkast echt onderscheidt van andere modellen is de schuiftechniek. Hierdoor kun je de koelkast gemakkelijk openen en sluiten, zelfs als je je handen vol hebt. Daarnaast heeft de AEG SKB588E1AS een geluidsniveau van slechts 36 dB, waardoor het apparaat niet voor onnodige geluidshinder zorgt.

Hoewel de afmetingen van deze koelkast wat aan de kleine kant zijn, is dit juist ideaal voor kleinere keukens of huishoudens. De hoogte van 87,3 cm zorgt ervoor dat deze koelkast gemakkelijk in iedere keuken kan worden ingebouwd. Bovendien is het interieur van deze koelkast zo ontworpen dat je de ruimte optimaal kunt benutten.

Kortom, de AEG SKB588E1AS is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte, energiezuinige en gebruiksvriendelijke inbouw koelkast. Het enige nadeel is dat de netto inhoud van 142 liter misschien niet genoeg is voor grote gezinnen. Maar voor kleinere huishoudens is dit een uitstekende koelkast die jarenlang meegaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van inbouw koelkasten. Er zijn immers 255 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!