Bestenu

Wat is de beste inbouw koelkast van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het kopen van een goede inbouw koelkast is een moeilijke opgave. Wat is de beste inbouw koelkast van 2023? Na het analyseren van 252 inbouw koelkasten kwam de Bauknecht KSI 9VF2 koelkast Ingebouwd wit als beste getest uit onze inbouw koelkast-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de inbouw koelkasten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 inbouw koelkasten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame inbouw koelkast-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste inbouw koelkasten

1Score: 9.9
Bauknecht KSI 9VF2 koelkast Ingebouwd wit
Bauknecht KSI 9VF2 koelkast Ingebouwd wit
Bauknecht
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Inventum inbouw koelkast wit
Beste koop
Inventum inbouw koelkast wit
Inventum
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
AEG SKB588E1AS
Beste Inbouw koelkast voor kleine keukens
AEG SKB588E1AS
AEG
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
AEG SKB410F1AS wit
Beste Inbouw koelkast voor gezinnen
AEG SKB410F1AS wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Bosch KIR41VFE0
Bosch KIR41VFE0
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
AEG SKB612F1AF wit
AEG SKB612F1AF wit
AEG
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Amica AB8252 - Inbouw Koel-Vriescombinatie
Amica AB8252 - Inbouw Koel-Vriescombinatie
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Beko Koelkast Model B1803FN Inbouw wit
Beko Koelkast Model B1803FN Inbouw wit
Beko
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Inventum onderbouw koeler wit
Inventum onderbouw koeler wit
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Bosch KIV865SF0 wit
Bosch KIV865SF0 wit
Bosch
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Inbouw Koelkast Koopgids

Je bent op zoek naar een nieuwe keuken en daar hoort een koelkast bij. Is je keuken klein, of wil je een strakke keuken? Dan is een inbouwkoelkast het overwegen waard. Lees hieronder waar je op let bij het kiezen van een inbouw koelkast.

Wat voor soorten inbouwkoelkasten zijn er?

Er zijn drie verschillende soorten inbouwkoelkasten verkrijgbaar. Er zijn inbouwkoel-vriescombinaties, er zijn inbouw eendeurskoelkasten en er zijn onderbouw-inbouwkoelkasten. Met een koel-vriescombinatie houd je niet alleen je producten koel, maar vries je ze ook in, waardoor ze nog langer houdbaar blijven.

Er zijn verschillende variaties van koel-vriescombinaties te krijgen. Denk aan de verschillende formaten. De meeste nishoogtes zijn 178 centimeter hoog, maar deze kunnen iets kleiner of groter zijn. Daarnaast varieert de inhoud van een koel-vriescombinatie. De manieren waarop de deurtjes bevestigd worden, verschillen ook onderling.

Een eendeurskoelkast heeft, zoals het woord je al doet vermoeden, één deur voor zowel het koel als het vriesgedeelte. Het vriesvak bij een één-deurs koelkast is vaak erg klein. Wil je veel ruimte om producten in te vriezen, kies dan voor een aparte vriezer voor in je garage of voor een grotere koel-vriescombinatie.

Een onderbouwkoelkast bouw je in onder het werkblad. Deze heeft dezelfde soort deur als de rest van je keuken, waardoor je niet ziet dat het een koelkast is. Een onderbouw koelkast is vooral zeer geschikt voor de kleinere keuken.

Hoe verwijder je een inbouwkoelkast?

Het verwijderen van een inbouwkoelkast is eenvoudig. Verwijder eerst het paneel. Dit doe je zowel bij een deur-op-deursysteem als bij een sleepdeursysteem. Vervolgens schroef je de koelkast los en til je de koelkast uit de nis. Vergeet hierbij niet de stekker uit het stopcontact te halen.

Afhankelijk van waarom je de koelkast verwijdert, is het daarnaast een goed idee om eventuele dranken en andere spullen die gemakkelijk omvallen, uit je koelkast te halen. De koelkast blijft vaak tot zes uur lang koel aan de binnenkant, dus als je alleen even de achterkant van de koelkast wilt schoonmaken, laat je alle producten probleemloos in de koelkast staan.

Vervang je je koelkast en gaat dit wat langer duren, dan is het een goed idee om alle producten in koeltassen te doen en afhankelijk van het weer, deze tassen in de tuin te zetten. Bevroren producten ontdooien pas na een paar uur, maar om de versheid van je producten te behouden, zet je ze natuurlijk zo snel mogelijk terug in de koelkast.

Wat voor soorten deuren heb je voor een inbouw koelkast?

Er zijn twee verschillende soorten deuren voor een inbouwkoelkast: een sleepdeur en een deur-op-deur. Het verschil zit in het scharniersysteem. Heb je een inbouwkoelkast met een deur-op-deursysteem, dan kun je helaas niet overstappen op een koelkast met een sleepdeur.

Bij een sleepdeur heeft zowel de deur van de koelkast als de meubeldeur een eigen paar scharnieren. De meubeldeur zit hierdoor niet direct op de koelkast: met behulp van een deurgeleider gaat de deur open en dicht. Allebei de deuren gaan hierdoor tegelijkertijd open en dicht.

Een inbouwkoelkast met een deur-op-deursysteem heeft maar één deurscharnier. De afwerking van een inbouwkoelkast met een deur-op-deur systeem is strakker dan die van een koelkast met een sleepdeur. De meubeldeur zit bij dit systeem direct op de koelkast; er zit geen ruimte tussen de koelkastdeur en de meubeldeur.

Bouw je een inbouwkoelkast zelf in?

Ja, je bouwt een inbouwkoelkast zelf in. Het inbouwen van een koelkast is niet moeilijk. Zorg ervoor dat de koelkast de juiste afmetingen heeft en haal vervolgens alle tape en andere beschermingsmaterialen weg. Maak een touwtje aan de stekker van de koelkast: hierdoor kun je er straks beter bij.

Hoe je de koelkast precies inbouwt, hangt van het merk en het model af, alsook van de deur van de inbouwkoelkast. Lees daarom zorgvuldig de instructies door. Vaak is het inbouwen van een koelkast zo gepiept. Ben je niet zeker van jezelf of heb je twee linkerhanden, dan kun je er voor kiezen om je koelkast in te laten bouwen door een vakman.

Wat is de ideale temperatuur in een koelkast?

De ideale temperatuur in een koelkast ligt tussen de 3 °C en 4 °C. De koudste plaats is boven de saladebakken, dit is dan ook de meest ideale plaats voor je meest bederfelijke producten zoals bijvoorbeeld vlees en vis.

Het warmste is het op de bovenste plank van je koelkast. Dit is de ideale plaats voor de minst bederfelijke producten zoals bijvoorbeeld broodbeleg, jam en kaas. Heb je ook een vriesgedeelte of een vrijstaande vriezer? De meest ideale temperatuur voor je vriezer is -18 °C.

hero illustration

Hoe testen we inbouw koelkasten?

Om de beste inbouw koelkast te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze inbouw koelkast-test hebben we 252 inbouw koelkasten vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze inbouw koelkast-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze inbouw koelkast-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne inbouw koelkast-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste inbouw koelkast in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 252 inbouw koelkasten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste inbouw koelkasten op een rij

1. Bauknecht KSI 9VF2 koelkast Ingebouwd wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.9

Ben je op zoek naar een stille en makkelijk te installeren koelkast? Dan is de Bauknecht KSI 9VF2 koelkast echt iets voor jou! Met een geluidsniveau van slechts 31 dB zorgt deze koelkast voor rust in huis. En dankzij het SETMO-Quick systeem is deze koelkast zeer makkelijk te installeren. Je oude kastfront past namelijk gemakkelijk op het nieuwe apparaat. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook geld omdat je geen nieuwe meubels hoeft aan te schaffen.

De binnenkant van deze koelkast is voorzien van energiebesparende LED-verlichting, waardoor de hele binnenruimte gelijkmatig verlicht wordt. Daarnaast heeft de koelkast 4 glazen planken en 3 deurvakken. Hierdoor kun je al je boodschappen gemakkelijk kwijt. En met een bruikbaar volume van 131 liter is deze koelkast groot genoeg voor een klein huishouden.

Het enige nadeel van deze koelkast is dat de energie-efficiëntieklasse E is. Dit betekent dat deze koelkast niet de meest energiezuinige is. Maar als je op zoek bent naar een stille en gemakkelijk te installeren koelkast, dan is de Bauknecht KSI 9VF2 koelkast zeker een goede keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 februari in huis

Bekijk prijs

2. Beste koop: Inventum inbouw koelkast wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Inventum inbouw koelkast wit

  • list plusDe Inventum inbouw koelkast wit is energiezuinig en heeft een beperkt energieverbruik.
  • list plusDe Inventum inbouw koelkast wit is makkelijk te wisselen van draairichting.
  • list plusDe Inventum inbouw koelkast wit heeft een duidelijke handleiding.

Nadelen Inventum inbouw koelkast wit

  • list plusEen nadeel van de Inventum inbouw koelkast wit is dat hij geluid van de pomp heeft.
  • list plusEen ander nadeel van de Inventum inbouw koelkast wit is dat hij een beperkte opslagcapaciteit heeft.
  • list plusDe Inventum inbouw koelkast wit is relatief duur.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.4

De Inventum inbouw koelkast IKV1221S is geschikt voor een standaard nismaat van 122 cm en heeft een totale netto inhoud van 187 liter. Het is een koelkast met energieklasse E. Het 4 sterren vriesgedeelte met een netto inhoud van 17 liter, heeft een invriesvermogen van 2,6 kg/24u. De koelkast heeft 4 draagplateaus en onderin 1 transparante groentelade. Met 3 deurvakken, 1 flesvak en 2 eierrekjes berg je al je etenswaren netjes op. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je ze goed kunt schoonmaken. Productvoordelen van de Inventum IKV1221S koelkast Vriesgedeelte boven Invriesvermogen 2,6 kg/24u Bewaartijd bij stroomuitval 18 uur Indeling plateaus variabel Led-verlichting Koelgedeelte ontdooit automatisch Draairichting deur aanpasbaar Sleepdeur 5 jaar Inventum garantie Led-verlichting Het apparaat wordt verlicht met een led-lamp. Dat heeft een aantal voordelen. Een led-lamp heeft een langere levensduur dan een gewone lamp. Je hoeft het lampje dus niet vaak te vervangen. Led-verlichting verbruikt ook weinig energie. Als het lampje aan is wordt het nauwelijks warm. Daardoor blijft het apparaat ook koeler en het energieverbruik lager. Invriesvermogen Dit is de hoeveelheid voedsel in kilogrammen (kg) dat je in een periode van 24 uur kunt invriezen. Vries je meer in, dan deze hoeveelheid, dan stijgt de temperatuur in de vriezer te veel. Daardoor ontdooien de producten een beetje, die al in de vriezer zitten en dat gaat ten koste van de kwaliteit. Bewaartijd bij stroomuitval Bij een vriezer en een koelkast met vriesgedeelte staat de bewaartijd bij stroomuitval vermeld. Staat daar bijvoorbeeld 8 uur. Dan blijven je ingevroren etenswaren 8 uur lang op de juiste temperatuur bewaard als de stroom uitvalt en je de deur of deksel van het apparaat gesloten houdt. Sleepdeur Deze koelkast heeft een sleepdeursysteem. De deur van de koelkast is met de keukenkastdeur verbonden met meubelscharnieren. Als je de koelkast open doet bewegen de deuren ten opzichte van elkaar. Een sleepdeur is stevig en voordeliger dan een deur-op-deursysteem. Energielabel Iedere koelkast, vriezer of combi-koelkast heeft een energielabel. Op het label vind je de letters A t/m G. Een apparaat met label A is het zuinigst met energie. Een apparaat met energielabel G is het minst zuinig. Met behulp van de energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken. Klimaatklasse Kies een koelkast of vriezer met de klimaatklasse die past bij de plek waar je het apparaat neer wilt zetten. Voor de meeste moet de ruimte minimaal 16°C zijn. Deze apparaten hebben klimaatklasse N, ST of T. Apparaten met klimaatklasse SN kunnen iets beter tegen kou en kunnen in een ruimte staan die minimaal 10°C is. De IKV1221S heeft klimaatklasse N. Dat betekent dat je deze koelkast in een ruimte kunt zetten die minstens 16°C en maximaal 32°C is. Altijd 5 jaar Inventum garantie We ontwikkelen onze producten zodat jij er jarenlang onbezorgd plezier van kunt hebben. Omdat je bij ons mag rekenen op goede kwaliteit, geven we je standaard 5 jaar garantie. Jouw originele aankoopbewijs is voldoende om snel goede service te verlenen. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Inbouw koelkast voor kleine keukens: AEG SKB588E1AS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.8

Ben je op zoek naar een inbouw koelkast met voldoende ruimte voor je dagelijkse boodschappen? Dan is de AEG SKB588E1AS een uitstekende keuze! Met een netto inhoud van 142 liter biedt deze koelkast genoeg ruimte voor groenten, fruit, zuivel en andere etenswaren. Bovendien heeft deze koelkast een energieverbruik van slechts 117 kWh per jaar, wat zorgt voor lage energiekosten en een duurzame oplossing.

Wat deze koelkast echt onderscheidt van andere modellen is de schuiftechniek. Hierdoor kun je de koelkast gemakkelijk openen en sluiten, zelfs als je je handen vol hebt. Daarnaast heeft de AEG SKB588E1AS een geluidsniveau van slechts 36 dB, waardoor het apparaat niet voor onnodige geluidshinder zorgt.

Hoewel de afmetingen van deze koelkast wat aan de kleine kant zijn, is dit juist ideaal voor kleinere keukens of huishoudens. De hoogte van 87,3 cm zorgt ervoor dat deze koelkast gemakkelijk in iedere keuken kan worden ingebouwd. Bovendien is het interieur van deze koelkast zo ontworpen dat je de ruimte optimaal kunt benutten.

Kortom, de AEG SKB588E1AS is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte, energiezuinige en gebruiksvriendelijke inbouw koelkast. Het enige nadeel is dat de netto inhoud van 142 liter misschien niet genoeg is voor grote gezinnen. Maar voor kleinere huishoudens is dit een uitstekende koelkast die jarenlang meegaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Inbouw koelkast voor gezinnen: AEG SKB410F1AS wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.7

Op zoek naar een koelkast die genoeg bewaarruimte biedt voor het hele gezin? Dan is de AEG SKB410F1AS wit de perfecte keuze! Deze koelkast heeft een OptiSpace ontwerp waarmee je makkelijk al je eten en drinken kunt bewaren. De drank-, koel- en vriesbakjes kunnen eenvoudig worden losgemaakt, voor een optimale en praktische bewaring. Bovendien heeft de koelkast een ruime groentelade over de volle breedte, die zelfs onregelmatig gevormde, langere groenten kan bewaren. En met de ingebouwde LED-verlichting vind je alles makkelijk terug, zelfs in de donkerste hoeken van de koelkast!

Wat deze koelkast uniek maakt, is het energieverbruik van slechts 123 kWh per jaar en een geluidsniveau van slechts 39 dB. Dat betekent dat je niet alleen geld bespaart op je energierekening, maar ook dat je geen last hebt van storende geluiden. Deze koelkast is perfect voor een gezin dat veel ruimte nodig heeft, maar ook energiebewust en stil wil zijn. Het enige nadeel is dat de koelkast vrij klein is, met een netto inhoud van slechts 181 liter.

Al met al is de AEG SKB410F1AS wit een geweldige koelkast voor gezinnen die op zoek zijn naar een energiezuinige en stille oplossing voor hun koel- en vriesbehoeften. Met de ruime bewaarruimte en praktische indeling ben je verzekerd van een koelkast die aan al je behoeften voldoet. Of je nu een groot gezin hebt of gewoon veel eten en drinken bewaart, deze koelkast heeft alles wat je nodig hebt om je eten en drinken op de juiste temperatuur te houden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs

5. Bosch KIR41VFE0

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.5

De Bosch KIR41VFE0 heeft een inhoud van 204 liter. Hierin passen genoeg boodschappen voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Dankzij de luchtcirculatie maakt het niet uit waar je de jam en je pakje kipfilet neerlegt. Het is overal in de inbouw koelkast even koud. Voor groente en fruit heeft de Bosch koelkast een MultiBox met een gegolfde bodem. Door deze bodem ontstaat er geen condensatie. Je krop sla en paprika's worden niet klef of nat. Heb je een feestje? Om je drankjes extra snel te koelen, zet je de superkoel stand aan. Zo is al het bier in een mum van tijd koel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. AEG SKB612F1AF wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.9

Je hebt amper door dat de AEG SKB612F1AF aanstaat. Dankzij het relatief lage geluidsniveau van 36 decibel maakt deze inbouw koelkast weinig geluid. Zo kijk je ongestoord een spannende film of serie. In de koelkast bewaar je de wekelijkse boodschappen van 3 of 4 personen. Waar je de vegetarische ham of truffeltapenade legt, maakt dankzij de luchtcirculatie niet uit. De koelkast verspreidt de koude lucht gelijkmatig, zodat het bovenin net zo koel is onderin. Met de flexibele plateaus en deurvakken maak je gemakkelijk meer ruimte voor een grote fles cola of een flinke pan soep. Heb je net boodschappen gehaald? Met de superkoelen functie verlaag je de koeltemperatuur tijdelijk, zodat je de boodschappen langer bewaart.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Amica AB8252 - Inbouw Koel-Vriescombinatie

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.4

AMICA - AB8252 Inbouw combinatie koelkast - diepvries Energie-efficiëntieklasse E Jaarlijks energieverbruik in kWh/jaar 208 Koelkastcapaciteit 185 L Diepvriescapaciteit 65 L Aantal sterren 4 Autonomie bij storing 17u Vriesvermogen (kg/24h) 3 Klimaatklasse ST. Dit apparaat is ontworpen voor gebruik bij een omgevingstemperatuur tussen 16°C en 38°C. Geluidsniveau in dB 39 Regelbare voeten ALGEMEEN Koelkast Bovenaan - Diepvriezer onderaan Totaal nettovolume 250 L Totaal brutovolume 259 L Temperatuurregeling Elektronisch KOELKAST Inhoud 185 L Automatische ontdooiing 4 Leggers in getemperd glas 3 Deurvakken Electronische thermostaat Groente-en fruitlade DIEPVRIES Diepvriespositie onderaan Volume 65 L Diepvriezer 3 Laden Manuele ontdooiïng Vriesvermogen 3 Kg/24u Autonomie 17 u bij storing UITRUSTING Deur te bekleden (vereist installatie van een bijpassend deurpaneel van de keuken) Omkeerbare deur AFMETINGEN & GEWICHT Hoogte (cm) 178,5 Breedte (cm) 54 Diepte (cm) 54 Gewicht (kg) 52

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Beko Koelkast Model B1803FN Inbouw wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.4

De Beko B1803FN Inbouw wit is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een energiezuinige koelkast. Met een energieverbruik van slechts 289 kWh per jaar, is deze koelkast een van de meest energie-efficiënte op de markt. En met een geluidsniveau van slechts 40 dB is hij ook nog eens stil. Deze koelkast heeft ook een handige LED-verlichting, zodat je altijd alles in het zicht hebt. En met de verwisselbare deurscharnier kun je de deur aanpassen aan je keukenindeling. De robuuste glazen planken zijn gemaakt van gehard glas en kunnen tot 25 kg worden belast. Dus je kunt er zelfs grote en zware pannen in opbergen. Kortom, de Beko B1803FN Inbouw wit is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een energiezuinige, stille en robuuste koelkast.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs

9. Inventum onderbouw koeler wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9

De Inventum onderbouw koeler IKK0821D is geschikt voor een standaard nismaat van 82 cm en heeft een netto inhoud van 134 liter. Het is een koeler met energieklasse F. De koeler heeft 3 draagplateaus en onderin 1 transparante groentelade. Met 1 deurvak, 1 flesvak en 2 eierrekjes berg je al je etenswaren netjes op. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je ze goed kunt schoonmaken. Productvoordelen van de Inventum IKK0821D koeler Indeling plateaus variabel Led-verlichting Ontdooit automatisch Draairichting deur aanpasbaar Deur-op-deur 5 jaar Inventum garantie Led-verlichting Het apparaat wordt verlicht met een led-lamp. Dat heeft een aantal voordelen. Een led-lamp heeft een langere levensduur dan een gewone lamp. Je hoeft het lampje dus niet vaak te vervangen. Led-verlichting verbruikt ook weinig energie. Als het lampje aan is wordt het nauwelijks warm. Daardoor blijft het apparaat ook koeler en het energieverbruik lager. Deur-op-deur Deze koelkast heeft een deur-op-deursysteem. De keukenkastdeur wordt op de deur van de koelkast gemonteerd. De deuren bewegen niet ten opzichte van elkaar. Dit is een stevig systeem met een grotere deuropening dan een sleepdeursysteem. Energielabel Iedere koelkast, vriezer of combi-koelkast heeft een energielabel. Op het label vind je de letters A t/m G. Een apparaat met label A is het zuinigst met energie. Een apparaat met energielabel G is het minst zuinig. Met behulp van de energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken. Klimaatklasse Kies een koelkast of vriezer met de klimaatklasse die past bij de plek waar je het apparaat neer wilt zetten. Voor de meeste moet de ruimte minimaal 16°C zijn. Deze apparaten hebben klimaatklasse N, ST of T. Apparaten met klimaatklasse SN kunnen iets beter tegen kou en kunnen in een ruimte staan die minimaal 10°C is. De IKK0821D heeft klimaatklasse SN. Dat betekent dat je deze koelkast in een ruimte kunt zetten die minstens 10°C en maximaal 32°C is. Altijd 5 jaar Inventum garantie We ontwikkelen onze producten zodat jij er jarenlang onbezorgd plezier van kunt hebben. Omdat je bij ons mag rekenen op goede kwaliteit, geven we je standaard 5 jaar garantie. Jouw originele aankoopbewijs is voldoende om snel goede service te verlenen. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

10. Bosch KIV865SF0 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.1

Ben je op zoek naar een betrouwbare en energiezuinige koel/vriescombinatie? Dan is de Bosch KIV865SF0 wit misschien wel iets voor jou! Met een hoogte van 177 cm en een netto inhoud van 267 liter is er genoeg ruimte voor al je etenswaren. De breedte van 54 cm maakt deze koelkast ideaal voor inbouw in een keukenkast. Het geluidsniveau van 39 dB zorgt voor een stille werking, waardoor je niet gestoord wordt in je dagelijkse bezigheden.

Een van de belangrijkste specificaties is het energieverbruik per jaar van slechts 286 kWh. Dit betekent dat deze koelkast zeer energiezuinig is en je flink kunt besparen op je energierekening. Daarnaast zorgt het super-vriessysteem met invriesautomaat voor een snelle en efficiënte invriesfunctie. Ook handig is de bewaartijd bij stroomuitval van 22 uur, waardoor je etenswaren langer vers blijven bij een stroomstoring.

De koelkast beschikt over drie transparante laden, waarvan één BigBox, en één groentelade. Hierdoor kun je al je boodschappen overzichtelijk opbergen en blijven je groenten en fruit langer vers. De LED verlichting in het koelgedeelte zorgt voor een heldere verlichting en maakt het vinden van je etenswaren nog gemakkelijker.

Wat deze koel/vriescombinatie echt onderscheidt van andere producten is de LowFrost technologie. Dit zorgt voor minder ijsvorming in het vriesgedeelte, waardoor je minder vaak hoeft te ontdooien en dus tijd en energie bespaart. Het enige nadeel is dat er geen flessenrek aanwezig is.

Al met al is de Bosch KIV865SF0 wit een prima keuze als je op zoek bent naar een energiezuinige en ruime koel/vriescombinatie met handige functies. De LowFrost technologie is een groot pluspunt en maakt dit product uniek. Als je echter veel flessen wilt opbergen, is dit niet de ideale koelkast voor jou.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van inbouw koelkasten. Er zijn namelijk 252 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!