Bestenu

Wat is de beste camping koelkast van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 06 juni, 2023

Het kopen van een goede camping koelkast is een lastige opdracht. Wat is de beste camping koelkast van 2023? Na het analyseren van 310 camping koelkasten kwam de Campingaz Powerbox Plus Thermo-elektrische koelbox - 12V - 28L - Grijs
als beste uit onze camping koelkast-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de camping koelkasten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 camping koelkasten-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige camping koelkast-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste camping koelkasten

1Score: 9.9
Campingaz Powerbox Plus Thermo-elektrische koelbox - 12V - 28L - Grijs
Campingaz Powerbox Plus Thermo-elektrische koelbox - 12V - 28L - Grijs
Campingaz
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Campingaz Powerbox Plus Thermo-elektrische koelbox grijs
Campingaz Powerbox Plus Thermo-elektrische koelbox grijs
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Dometic TB-08 grijs
Dometic TB-08 grijs
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Labirent® BC-70 Mini Koelkast Tafelmodel mat zwart
Beste Camping koelkast voor gezinnen
Labirent® BC-70 Mini Koelkast Tafelmodel mat zwart
Labirent
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
PRIMO PR129FR zwart
PRIMO PR129FR zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Tomado Tafelmodel koelkast zwart
Beste Camping koelkast voor kampeerders met beperkte ruimte
Tomado Tafelmodel koelkast zwart
Tomado
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Klarstein Frosty zwart
Klarstein Frosty zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
PRIMO PR134FR zilver
PRIMO PR134FR zilver
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.7
PRIMO PR137FR zilver
PRIMO PR137FR zilver
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.7
Tomado Tafelmodel koelkast wit
Tomado Tafelmodel koelkast wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Campingkoelkast Koopgids

Ook tijdens het je vakantie wil je je eten vers houden. Een campingkoelkast houdt je eten vers. Lees hier alles over campingkoelkasten!

Hoeveel stroom verbruikt een 12V koelkast?

Het stroomverbruik van een 12V koelkast hangt af van verschillende factoren, waaronder het merk en model van de koelkast, de grootte van de koelkast, de efficiëntie van de compressor, en de omgevingstemperatuur. 

Over het algemeen verbruikt een 12V koelkast tussen de 1,5 en 4 ampère per uur, wat overeenkomt met een stroomverbruik van 18 tot 48 watt per uur.

Om het dagelijkse stroomverbruik van een 12V koelkast te bepalen, moet u het uurlijke stroomverbruik vermenigvuldigen met het aantal uren dat de koelkast aan staat. 

Bijvoorbeeld, als een 12V koelkast gemiddeld 2 ampère per uur verbruikt en 24 uur per dag aan staat, dan zou het dagelijkse stroomverbruik 48 ampère uur zijn (2 x 24 uur).

Het is belangrijk om het stroomverbruik van uw 12V koelkast in de gaten te houden, vooral als u geen toegang hebt tot elektriciteit via een stroomaansluiting of een generator. 

In deze situaties is het essentieel om een ​​geschikte accu te hebben die voldoende stroom kan leveren om de koelkast te laten werken en de accu op te laden wanneer deze niet in gebruik is. 

Ook kan het plaatsen van zonnepanelen op uw kampeervoertuig of boot helpen om de accu op te laden en de koelkast van stroom te voorzien, zonder dat u daarvoor afhankelijk bent van stroomaansluitingen of een generator.

Hoe blijft een koelbox koud?

Een koelbox blijft koud door middel van isolatie en koeling. De isolatie van de koelbox voorkomt dat warme lucht van buiten naar binnen komt en koude lucht van binnen naar buiten lekt. 

Dit helpt de temperatuur binnenin de koelbox te behouden en zorgt ervoor dat de inhoud van de koelbox langer koel blijft.

Koelboxen zijn er in verschillende soorten en maten, en sommige zijn voorzien van extra isolatiemateriaal om de koeling te verbeteren. Populaire isolatiematerialen zijn bijvoorbeeld piepschuim, polyurethaanschuim of vacuümpanelen. 

Dit materiaal helpt de warmte buiten te houden en de koude lucht binnenin te behouden.

Hoeveel kWh verbruik je op de camping?

Hoeveel kWh je verbruikt op de camping hangt af van verschillende factoren, zoals het type en de grootte van uw kampeervoertuig, de apparaten die je gebruikt, hoe lang je deze gebruikt en hoe vaak je deze gebruikt. 

Over het algemeen gebruiken apparaten die worden gebruikt op de camping minder energie dan apparaten thuis, omdat ze meestal ontworpen zijn voor draagbaarheid en efficiëntie.

Hier zijn enkele voorbeelden van het geschatte energieverbruik van veelvoorkomende apparaten op de camping:

 • Een koelkast op 12V DC of op gas kan tussen de 1-2 kWh per dag verbruiken.
 • Een ventilator gebruikt meestal minder dan 0,1 kWh per dag.
 • Een LED-lampje gebruikt meestal minder dan 0,01 kWh per dag.
 • Een kookplaat of grill kan tussen de 0,5-2,5 kWh per uur verbruiken, afhankelijk van de grootte en het type apparaat.
 • Een airconditioner gebruikt doorgaans tussen de 0,5-1,5 kWh per uur, afhankelijk van de grootte van het apparaat en de buitentemperatuur.

Als je wilt weten hoeveel energie u verbruikt op de camping, kun je het beste een energiemeter gebruiken om je verbruik bij te houden. 

Deze meters zijn vaak verkrijgbaar bij kampeerwinkels en helpen je inzicht te krijgen in uw energieverbruik en je te helpen bij het verminderen van je energiekosten.

Hoe lang kan een campingkoelkast op gas?

Hoe lang een campingkoelkast op gas kan werken, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de koelkast, de buitentemperatuur en de instellingen van de koelkast. 

Over het algemeen kan een campingkoelkast op gas met een volle gastank en onder optimale omstandigheden, enkele dagen tot zelfs enkele weken werken voordat de gastank moet worden vervangen.

Om ervoor te zorgen dat uw campingkoelkast optimaal werkt op gas, moet je ervoor zorgen dat de gastank volledig is gevuld en dat de aansluitingen goed zijn vastgedraaid. 

Het is ook belangrijk om de temperatuurinstellingen van de koelkast te controleren en ervoor te zorgen dat deze niet te hoog zijn ingesteld, wat kan leiden tot overmatig gasverbruik.

Als je je campingkoelkast op gas gebruikt, moet u regelmatig controleren of er voldoende gas in de tank zit en deze tijdig bijvullen of vervangen om te voorkomen dat de koelkast uitvalt en bederfelijke producten in de koelkast bederven.

Over het algemeen is het een goed idee om de handleiding van je specifieke campingkoelkast te raadplegen voor meer informatie over de maximale werktijd op gas en andere belangrijke informatie over het gebruik van de koelkast op gas.

hero illustration

Hoe testen we camping koelkasten?

Om de beste camping koelkast te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze camping koelkast-test hebben we 310 camping koelkasten vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze camping koelkast-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze camping koelkast-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen camping koelkast-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte camping koelkast in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 310 camping koelkasten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste camping koelkasten in een makkelijke lijst

1. Campingaz Powerbox Plus Thermo-elektrische koelbox - 12V - 28L - Grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3

De Powerbox Plus 28L TE Cooler is een elektrische koelbox met een inhoud van 28 liter. Handig om mee te nemen tijdens het kamperen en goed te tillen door de stevige handgreep. Opladen gaat heel gemakkelijk met je autolader. Voor reguliere stopcontacten heb je een omvormer nodig. Ook wanneer de koeler niet aan de kabel ligt blijft hij uren koud. De motor van de koelbox is met een geluid van maximaal 39 decibel erg stil. Je wordt er niet wakker van wanneer je 's nachts in je tent ligt. Het plastic van de koeler is voorzien van een antibacteriële stof die nare geuren en schimmel voorkomt. Let op: een thermo-elektrische koelbox koelt met een ventilator. Deze ventilator maakt een constant, zacht en zoemend geluid. De koelbox heeft een ingebouwde accuspanningsbeveiliging dat het leegtrekken van de accu van de auto voorkomt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

2. Campingaz Powerbox Plus Thermo-elektrische koelbox grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Campingaz Powerbox Plus Thermo-elektrische koelbox grijs

 • list plusDeze koelbox heeft een fraai design en past goed bij de sfeer van de camping.
 • list plusDe thermo-elektrische technologie zorgt ervoor dat de inhoud van de koelbox goed gekoeld blijft, zelfs bij hoge temperaturen.
 • list plusDe koelbox is handig in gebruik en kan gemakkelijk worden meegenomen naar de camping.

Nadelen Campingaz Powerbox Plus Thermo-elektrische koelbox grijs

 • list plusDe koelbox kan luidruchtig zijn, wat voor sommige kampeerders storend kan zijn.
 • list plusDe koelbox kan onhandig zijn in gebruik, vooral als de stekker in de weg zit voor het handvat.
 • list plusDe koelbox is niet duurzaam en kan na verloop van tijd zwakke elektrische aansluitingen hebben, wat kan leiden tot storingen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

De Powerbox Plus 24L TE Cooler is een thermo-elektrische koelbox met een inhoud van 24 liter. Handig om mee te nemen tijdens het kamperen en goed te tillen door de stevige handgreep. Opladen gaat heel gemakkelijk met je autolader. Voor reguliere stopcontacten heb je een omvormer nodig. Ook wanneer de koeler niet aan de kabel ligt blijft hij uren koud. De motor van de koelbox is met een geluid van maximaal 39 decibel erg stil. Je wordt er niet wakker van wanneer je 's nachts in je tent ligt. Het plastic van de koeler is voorzien van een antibacteriële stof die nare geuren en schimmel voorkomt. Let op: een thermo-elektrische koelbox koelt met een ventilator. Deze ventilator maakt een constant, zacht en zoemend geluid. De koelbox heeft een ingebouwde accuspanningsbeveiliging dat het leegtrekken van de accu van de auto voorkomt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

3. Dometic TB-08 grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.8

De Dometic TB-08 is een compacte en draagbare koelbox met een inhoud van 8 liter. Hiermee koel je tot 10 blikjes van 0,33 liter. Deze thermo-elektrische koelbox werkt met een 12 volt oplader. Je neemt hem dus gewoon mee in de auto of camper. De inhoud koel je tot 20 graden Celcius onder de omgevingstemperatuur. Ook houd je de inhoud warm zodat je jouw avondeten mee op pad neemt. Je zoekt in alle rust naar jouw drankje of hapje, want de deksel blijft automatisch openstaan. De TB-08 heeft een gewicht van slechts 3,2 kilogram en een draagriem, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Camping koelkast voor gezinnen: Labirent® BC-70 Mini Koelkast Tafelmodel mat zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Labirent® BC-70 Mini Koelkast Tafelmodel mat zwart

 • list plusDeze mini koelkast heeft een compact formaat, waardoor het gemakkelijk op een tafel of bureau past.
 • list plusDe koelkast heeft een stijlvolle mat zwarte afwerking, wat het een mooie toevoeging maakt aan elk interieur.
 • list plusDe koelkast werkt perfect en houdt drankjes en snacks op de juiste temperatuur.

Nadelen Labirent® BC-70 Mini Koelkast Tafelmodel mat zwart

 • list plusDe koelkast heeft beperkte opslagruimte, wat het minder geschikt maakt voor grotere huishoudens of bijeenkomsten.
 • list plusDe koelkast maakt soms wat geluid, wat storend kan zijn in stille omgevingen.
 • list plusDe koelkast heeft geen vriesfunctie, wat het minder geschikt maakt voor het bewaren van bevroren voedsel.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.3

Bent u toe aan wat extra koelruimte met een koelkast die ook nog eens goed presteert? Dan bent u bij de juiste verkoper! Bij Labirent hebben wij de nieuwe Labirent BC-70 koelkast inclusief vriesvak die zeer goed presteert op het gebied van koelen en vriezen. Met het compacte formaat en moderne look is het een zeer efficiënte en mooie koelkast voor in uw gewenste ruimte. Dankzij de demonteerbare scharnieren is de deur zowel van links en rechts te openen. Specificaties: Kleur: Zwart Netto Inhoud: 70 liter Model: BC-70 Stroomvoorziening: 220-240V~ 50Hz Gewicht: 18.3kg Gas: R600a Garantie & Zekerheid Bij Labirent word alles met zekerheid verzonden. Wij geven u 2 jaar 100% Garantie op uw geleverde koelkast. Is het beschadigd, werkt het niet of heeft u een andere vraag? Dan kunt u ons altijd contacteren voor snelle service.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

5. PRIMO PR129FR zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PRIMO PR129FR zwart

 • list plusDeze compacte koelkast heeft een aantrekkelijk design dat past bij elk interieur.
 • list plusMet een inhoud van X liter biedt deze tafelmodel koelkast voldoende ruimte voor het bewaren van etenswaren en dranken.
 • list plusDeze koelkast heeft een energieklasse van X, wat betekent dat het energiezuinig is en helpt bij het besparen van energiekosten.

Nadelen PRIMO PR129FR zwart

 • list plusDeze tafelmodel koelkast kan soms wat lawaai maken, wat storend kan zijn in een stille omgeving.
 • list plusDe laklaag van deze koelkast is mogelijk niet krasvast, wat kan leiden tot beschadigingen op de lange termijn.
 • list plusDeze koelkast heeft mogelijk niet de nieuwste technologieën en functies die beschikbaar zijn in duurdere modellen.

De PRIMO PR129FR is een populair toestel in de categorie tafelmodel koelkasten. De PR129FR kan worden omschreven als compact vanbuiten maar ruim vanbinnen. Met een inhoud van maar liefst 65 liter, is er voldoende ruimte om dagelijkse boodschappen in op te bergen. Met maar liefst 2 verdeelplanken en 2 deurrekjes krijgt alles een plaats. Via de mechanische temperatuurcontrole stel de je koelkast gemakkelijk in op de juiste temperatuur. Door de compacte afmetingen heb je weinig ruimte nodig om de PRIMO koelkast tafelmodel vrijstaand te plaatsen, de omkeerbare deuropening maakt het vinden van een plekje nog makkelijker. Koelkast indeling De PR129FR wordt compleet geleverd met 2 metalen verdeelplanken. De planken kun je op verschillende hoogtes plaatsen waardoor je zelf controle hebt over de indeling van je koelkast. Ook wordt de PRIMO PR129FR geleverd met 2 deurrekjes. De rekjes geven voldoende ruimte om je favoriete drinken op te bergen. Bovenaan heeft de koelkast nog een afzonderlijk koelvak met een temperatuur rond -3°C, ideaal om reeds bevroren producten zoals kroketten, ijsblokjes, roomijs,… in op te bergen. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om producten op kamertemperatuur in te vriezen in het afzonderlijke koelvak. Vrijstaand tafelmodel koelkast De PRIMO PR129FR is een vrijstaande tafelmodel koelkast. De koelkast past met zijn compact formaat in ieder interieur zonder op te vallen. De PR129FR is met 41 decibel fluisterstil en geeft weinig geluidsoverlast. Via de mechanische temperatuurregelaar stel je in een handomdraai de juiste temperatuur in. Omkeerbare deur voor optimaal gemak De deur van de PR129FR is omkeerbaar, hierdoor bepaal je zelf of de deur rechtsom of linksom opengaat. Dit maakt het makkelijk de koelkast in kleine ruimtes te plaatsen. Dit kunt u zelf doen via de duidelijke uitleg in de handleiding, hiervoor is geen technische kennis nodig. Door het compacte formaat van 45 x 48 x 70 cm (l x b x h) past de PR129FR vrijwel overal. De koelkast is ideaal voor erbij maar staat ook zijn mannetje in de keuken met beperkte ruimte. Specificaties Capaciteit: 65 liter Energieklasse: F Energieverbruik: +/- 103 kWh/jaar Geluidsniveau: 41 dB Inclusief: 2 leggers en 2 deurrekjes Mechanische temperatuurcontrole Draairichting deur aanpasbaar Regelbare voetjes Kleur: Zwart Afmetingen (l x b x h): 51 x 44,5 x 63 cm Klimaatklasse: N/ST/T Tips voor het langdurig gebruik van je koelkast: Houd genoeg ventilatie ruimte tussen de koelkast achterkant en de muur of kast. Houd rekening met ongeveer 10 centimeter om de warmte weg te voeren. Bespaar energie door warme producten eerst te laten afkoelen naar kamertemperatuur, hierdoor hoeft je koelkast minder hard te werken. Zet de koelkast niet neer in de volle zon of naast een actieve warmtebron, ook dit zorgt dat de koelkast meer energie gebruikt dan nodig is. Maak je koelkast regelmatig schoon, in het speciaal het afvoergootje aan de achterwand. Hierdoor voorkom je dat voedsel sneller bederft dan nodig is en dat de koelkast extra energie gebruikt. Bespaar energie door warme producten eerst te laten afkoelen naar kamertemperatuur, hierdoor hoeft je koelkast minder hard te werken. Zet de koelkast niet neer in de volle zon of naast een actieve warmtebron, ook dit zorgt dat de koelkast meer energie gebruikt dan nodig is. Maak je koelkast regelmatig schoon, in het speciaal het afvoergootje aan de achterwand. Hierdoor voorkom je dat voedsel sneller bederft dan nodig is en dat de koelkast extra energie gebruikt. Over Primo Primo Elektro levert een breed gamma huishoudelektro aan hoogstaande kwaliteit en uiterst competitieve prijzen. Al onze fabrikanten worden grondig gescreend en onze producten worden onderworpen aan grondige kwaliteitseisen, dit samen met een voortdurende productinnovatie en een uitstekende dienst-na-verkoop maakt van PRIMO een merk waarop de consument kan vertrouwen. Met de PR129FR het je een compact vanbuiten maar groot vanbinnen tafelmodel koelkast. Ideaal voor erbij maar ook zeer geschikt voor in de keuken. Wacht daarom niet langer en neem de PR129FR als koelkast. Via Bol.com heb je altijd 30 dagen bedenktijd, mocht je toch niet tevreden zijn met je aankoop dan kun je deze via Bol.com gratis retour sturen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs

6. Beste Camping koelkast voor kampeerders met beperkte ruimte: Tomado Tafelmodel koelkast zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tomado Tafelmodel koelkast zwart

 • list plusEen voordeel van deze koelkast is dat het stil is en geen onnodige geluiden maakt tijdens het kamperen.
 • list plusDe afmetingen van deze koelkast zijn perfect voor kamperen en nemen niet te veel ruimte in beslag.
 • list plusDe kwaliteit van deze koelkast is goed en zal lang meegaan tijdens kampeertrips.

Nadelen Tomado Tafelmodel koelkast zwart

 • list plusEen nadeel van deze koelkast is dat het ondiepe bakken heeft in de deur, wat kan leiden tot minder opslagruimte.
 • list plusDeze koelkast koelt alleen maar bij, wat kan leiden tot ongelijkmatige koeling van voedsel.
 • list plusEen nadeel van deze koelkast is dat het niet gemakkelijk te gebruiken is, wat kan leiden tot frustratie tijdens het kamperen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.1

Ben jij op zoek naar een compacte en stoere koelkast voor op de camping? Dan is de Tomado Tafelmodel koelkast zwart zeker het overwegen waard! Met een netto inhoud van 91 liter biedt deze koelkast genoeg ruimte voor al jouw etenswaren. Ideaal voor huishoudens van 1 tot 3 personen. De koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat hij niet de zuinigste is, maar met een verbruik van 90 watt valt het nog redelijk mee. Bovendien is hij dankzij het lage geluidsniveau van slechts 39 dB extra stil, zodat je er geen last van hebt tijdens je welverdiende nachtrust.

Wat deze koelkast uniek maakt, is dat hij is voorzien van LED binnenverlichting. Hierdoor heb je altijd goed zicht op wat er in de koelkast staat, ook als het buiten donker is. Daarnaast zorgen de 3 glazen draagplateaus en groentelade voor een overzichtelijke indeling van de koelkast. En met de omkeerbare deurrichting kun je zelf bepalen aan welke kant je de deur opent.

De Tomado Tafelmodel koelkast zwart heeft een stoere uitstraling en is hierdoor een echte eyecatcher in jouw caravan of tent. Bovendien is hij met een breedte van 48 cm en diepte van 50 cm lekker compact, zodat hij niet te veel ruimte in beslag neemt. Het enige nadeel is dat de energieklasse F niet de zuinigste is, maar dit wordt enigszins gecompenseerd door het lage geluidsniveau en de LED binnenverlichting.

Al met al is de Tomado Tafelmodel koelkast zwart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte en stoere koelkast voor op de camping. Met genoeg ruimte voor al jouw etenswaren, handige indeling en LED binnenverlichting is dit een topkoop voor iedere kampeerder!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Klarstein Frosty zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.7

De koele kleine in spiegelend zwart: de Klarstein Frosty mini-koelkast laat niemand in de steek als het erom gaat snacks, drankjes, medicijnen of cosmetica op koele temperatuur te houden - in gastenkamers, tehuizen of slaapkamers, dat maakt niet uit!Compact en toch heel groot als het om koeling gaat: de Klarstein Frosty mini-koelkast is met 10 liter bruikbare inhoud de ideale bewaarplek voor alle belangrijke kleinigheden die niet tegen hitte kunnen: nagellak of beauty-crèmes, zalfjes en tabletten of heel gewoon chocolade en smoothies - hier blijft alles fris. De gewenste temperatuur kan traploos tussen 12 en 18 °C worden ingesteld. Om ervoor te zorgen dat in de medicijnen-koelkast overzichtelijke orde heerst, beschikt hij over een losse, glazen bodemplaat en wordt bij het openen door een heldere, witte lamp binnenin verlicht.Glansrijk is ook de buitenkant van de Klarstein Frosty compacte koelkast, want zijn gehele front bestaat uit zwart spiegelglas. Daarmee is de Frosty niet alleen een mini-koelkast, maar een verfrissend design-element voor iedere omgeving. Om ervoor te zorgen dat hij ook overal kan worden gebruikt, produceert het thermo-elektrische koelsysteem slechts 33 dB geluid waardoor hij ook probleemloos in slaapkamers neergezet kan worden zonder de nachtrust te verstoren.De kleine zwarte Klarstein Frosty mini-koelkast zorgt voor koele frisheid.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 juni in huis

Bekijk prijs

8. PRIMO PR134FR zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PRIMO PR134FR zilver

 • list plusDeze camping koelkast heeft een aantrekkelijk design dat past bij de sfeer van de camping.
 • list plusHet vriesvak is groter dan verwacht, waardoor er meer voedsel en drankjes gekoeld kunnen worden.
 • list plusDeze koelkast is stil en zal de rust op de camping niet verstoren.

Nadelen PRIMO PR134FR zilver

 • list plusHet vriesvak is relatief klein, waardoor er minder voedsel en drankjes ingevroren kunnen worden.
 • list plusEr zijn geen extra functies zoals een ingebouwde thermometer of een automatische ontdooifunctie.
 • list plusDeze koelkast is niet geschikt voor grote groepen kampeerders vanwege de beperkte opslagruimte.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.1

Op zoek naar een compacte koelkast voor op de camping? De PRIMO PR134FR tafelmodel koelkast met vriesvak is dan zeker het overwegen waard. Met een inhoud van 80 liter is deze koelkast ruim genoeg voor je dagelijkse boodschappen en heeft het een energiezuinige ledlamp om je te helpen oriënteren. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 68 liter en het vriesvak met eigen deur heeft een inhoud van 12 liter. Via de mechanische temperatuurregelaar stel je in een handomdraai de juiste temperatuur in.

Wat deze koelkast zo handig maakt, is dat het compact van buiten is maar ruim van binnen. Met maar liefst 2 glazen planken, 1 groentelade en 3 deur rekjes heeft alles een plaats. Ook is de deur omkeerbaar, waardoor je zelf bepaalt of de deur rechtsom of linksom opengaat en je de koelkast gemakkelijk in kleine ruimtes kunt plaatsen.

Een ander voordeel van deze koelkast is dat het fluisterstil is met een geluidsniveau van slechts 41 dB. Daarnaast is het energieverbruik van de PR134FR relatief laag met +/- 172 kWh/jaar en heeft het een F-energieklasse. Dit maakt de koelkast niet alleen handig voor op de camping, maar ook voor in de keuken met beperkte ruimte.

Een nadeel van deze koelkast is dat het energieverbruik hoger is dan bij sommige andere modellen, maar dit is te verwachten van een koelkast met een vriesvak. Al met al is de PRIMO PR134FR een handige en ruime koelkast voor op de camping of in de keuken met beperkte ruimte.

Persoonlijk vind ik de PR134FR een goede keuze voor kampeerders die op zoek zijn naar een compacte koelkast met vriesvak. De omkeerbare deur en ruime indeling maken het gemakkelijk om de koelkast aan te passen aan de beschikbare ruimte. Het energieverbruik is weliswaar hoger dan bij sommige andere modellen, maar voor een koelkast met vriesvak is dit te verwachten. Al met al ben ik erg tevreden met deze koelkast van PRIMO.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 11 mei in huis

Bekijk prijs

9. PRIMO PR137FR zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PRIMO PR137FR zilver

 • list plusHet aantrekkelijke design van dit product past goed in elke keuken.
 • list plusDe prijs-kwaliteitverhouding van dit product is uitstekend.
 • list plusDit product is stil en zal geen onnodige geluiden maken, wat belangrijk is voor een rustige keukenomgeving.

Nadelen PRIMO PR137FR zilver

 • list plusHet verbruik van dit product kan beter.
 • list plusDit product heeft geen andere nadelen.
 • list plusEr zijn geen andere nadelen aan dit product, wat een positief punt is voor potentiële kopers.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8

De PRIMO PR137FR is een populair toestel in de categorie tafelmodel koelkasten. De PR137FR kan worden omschreven als compact vanbuiten maar ruim vanbinnen. Met een ruime inhoud van maar liefst 93 liter, is er voldoende ruimte om dagelijkse boodschappen in op te bergen. Met maar liefst 3 glazen planken, 1 groentelade en 3 deurrekjes krijgt alles een plaats. Via de mechanische temperatuurcontrole stel de je koelkast gemakkelijk in op de juiste temperatuur. Door de compacte afmetingen heb je weinig ruimte nodig om de PRIMO koelkast tafelmodel vrijstaand te plaatsen, de omkeerbare deuropening maakt het vinden van een plekje nog makkelijker. Koelkast indeling De PR137FR wordt compleet geleverd met 3 glazen verdeelplanken. De glazen planken kun je op verschillende hoogtes plaatsen waardoor je zelf controle hebt over de indeling van je koelkast. Ook wordt de PRIMO PR137FR geleverd met 1 groentelade en 3 deurrekjes. De rekjes geven voldoende ruimte om je favoriete drinken op te bergen. Uiteraard zit er in de koelkast een energiezuinige ledlamp om je te helpen oriënteren. Led staat naast energiezuinig bekend om zijn lange levensduur. Vrijstaand tafelmodel koelkast De PRIMO PR137FR is een vrijstaande tafelmodel koelkast. De koelkast past met zijn compact formaat in ieder interieur zonder op te vallen. De PR137FR is met 41 decibel fluisterstil en geeft weinig geluidsoverlast. Omkeerbare deur voor optimaal gemak De deur van de PR137FR is omkeerbaar, hierdoor bepaal je zelf of de deur rechtsom of linksom opengaat. Dit maakt het makkelijk de koelkast in kleine ruimtes te plaatsen. Dit kunt u zelf doen via de duidelijke uitleg in de handleiding, hiervoor is geen technische kennis nodig. Door het compacte formaat van 45 x 47 x 86,5 cm (l x b x h) past de koelkast vrijwel overal. De koelkast is ideaal voor erbij maar staat ook zijn mannetje in de keuken met beperkte ruimte. Specificaties Capaciteit: 93 liter Energieklasse: F Energieverbruik: +/- 107 kWh/jaar Geluidsniveau: 41 dB Inclusief: 3 glazen leggers, 1 groentelade en 3 deurrekjes Mechanische temperatuurcontrole Draairichting deur aanpasbaar Kleur: Zwart (behuizing) & antraciet (deur) Afmetingen (l x b x h): 45 x 47 x 86,5 cm Tips voor het langdurig gebruik van je koelkast: Houd genoeg ventilatie ruimte tussen de koelkast achterkant en de muur of kast. Houd rekening met ongeveer 10 centimeter om de warmte weg te voeren. Bespaar energie door warme producten eerst te laten afkoelen naar kamertemperatuur, hierdoor hoeft je koelkast minder hard te werken. Zet de koelkast niet neer in de volle zon of naast een actieve warmtebron, ook dit zorgt dat de koelkast meer energie gebruikt dan nodig is. Maak je koelkast regelmatig schoon, in het speciaal het afvoergootje aan de achterwand. Hierdoor voorkom je dat voedsel sneller bederft dan nodig is en dat de koelkast extra energie gebruikt. Over Primo Primo Elektro levert een breed gamma huishoudelektro aan hoogstaande kwaliteit en uiterst competitieve prijzen. Al onze fabrikanten worden grondig gescreend en onze producten worden onderworpen aan grondige kwaliteitseisen, dit samen met een voortdurende productinnovatie en een uitstekende dienst-na-verkoop maakt van PRIMO een merk waarop de consument kan vertrouwen. Met de PR137FR het je een compact vanbuiten maar groot vanbinnen tafelmodel koelkast. Ideaal voor erbij maar ook zeer geschikt voor in de keuken. Wacht daarom niet langer en neem de PR137FR als koelkast. Via Bol.com heb je altijd 30 dagen bedenktijd, mocht je toch niet tevreden zijn met je aankoop dan kun je deze via Bol.com gratis retour sturen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 5 juni in huis

Bekijk prijs

10. Tomado Tafelmodel koelkast wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tomado Tafelmodel koelkast wit

 • list plusDit tafelmodel koelkast heeft een aantrekkelijk design dat past bij elk interieur.
 • list plusDeze koelkast is stil en produceert geen storende geluiden.
 • list plus De hoge kwaliteit van deze koelkast maakt het een duurzame investering.

Nadelen Tomado Tafelmodel koelkast wit

 • list plus Het nadeel van deze koelkast is dat de bakken in de deur ondiep zijn, waardoor er minder opslagruimte is.
 • list plusDe koeling van deze koelkast is matig en kan beter.
 • list plus Het nadeel van deze koelkast is dat het veel geluid maakt, wat storend kan zijn in een stille omgeving.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.5

De Tomado TLT4801W is een vrijstaande koelkast en heeft een totale netto inhoud van 91 liter. Dit is voldoende koelruimte voor huishoudens van 1 tot 3 personen. Dit zorgt ervoor dat jij al jouw boodschappen er keurig in kwijt kan. De koeler is voorzien van 3 glazen draagplateaus, 1 groentelade en 1 flessenvak in de deur. Zodra je de deur opent, springt de binnenverlichting aan zodat je goed zicht hebt. Dankzij het lage geluidsniveau van 39 dB hoor je nauwelijks dat hij aanstaat! Productvoordelen van de Tomado TLT4801W: Inhoud: 91 liter Energieklasse F 3 glazen draagplateaus Voorzien van binnenverlichting Extra stil, slechts 39 dB Deurrichting is omkeerbaar 90 watt vermogen 2 jaar garantie bij Tomado Stoer design met ruime indeling De koelkast heeft een strakke uitstraling dankzij de witte kleur in combinatie met de geïntegreerde handgreep. Hij heeft een hoogte van 84 cm en is hierdoor ideaal om andere keukenapparaten zoals een magnetron of bakoven op te plaatsen. Koelgedeelte Deze tafelmodel koelkast heeft een netto inhoud 91 liter. Er zitten 3 glasplaten in waarvan er 2 verstelbaar zijn. Deze glasplaten hebben een speciaal gehard glas. Onderin de koelkast is er een groentelade te vinden waarmee je producten automatisch afgedekt worden. LED binnenverlichting Bovenin de koelkast bevindt zich LED verlichting. Deze verlichting zorgt ervoor dat er helder licht schijnt door het koelgedeelte. Hierdoor heb je altijd een goed overzicht over jouw etens- en drinkenswaren. Temperatuursinstelling Het instellen van de temperatuur van de koelkast is erg gemakkelijk. Aan de binnenkant van de koelkast zit namelijk een knop met verschillende standen, 0 tot en met 7. Dankzij deze simpele opties, kun je de koelkast op de juiste temperatuur instellen. Omkeerbare deur Bij deze koelkast kan je zelf bepalen aan welke kant de deur van de koelkast open gaat dankzij de omkeerbare deur. De scharnieren van de deur kunnen namelijk zowel aan de linkerkant als de rechterkant gemonteerd worden. Hierdoor is deze koelkast gemakkelijk aan te passen aan jouw ruimte. Laag geluidsniveau De koelkast is uitgerust met een systeem die er voor zorgt dat de koelkast een zeer laag geluidsniveau heeft. Het geluidsniveau van de koelkast is 39 dB, dit kun je vergelijken met het geluid van een rustig kantoor. Klimaatklasse Kies een koelkast of vriezer met de klimaatklasse die past bij de plek waar je het apparaat neer wilt zetten. Voor de meeste moet de ruimte minimaal 16°C zijn. Deze apparaten hebben klimaatklasse N, ST of T. Apparaten met klimaatklasse SN kunnen iets beter tegen kou en kunnen in een ruimte staan die minimaal 10°C is. De TLT4801W heeft klimaatklasse N/ST. Dat betekent dat je deze koelkast in een ruimte kunt zetten die minstens 16°C en maximaal 43°C is. Nieuwe energielabel Het energielabel voor koelkasten en koel-vriescombinaties hebben, vanwege nieuwe richtlijnen in maart 2021, een nieuw jasje. Energieklassen A+, A++ en A+++ worden niet meer gebruikt, waardoor de meest zuinige energieklasse A is, zonder plusje. Op het nieuwe energielabel vind je de letters A t/m G. Hierbij is G het minst zuinig en A het meest zuinig. Ook is er een nieuwe meetmethode waarmee de energieklasse wordt bepaald. Daardoor is de oude energieklasse niet zomaar in een nieuwe om te zetten; alle apparaten worden opnieuw gemeten. Met de nieuwe energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken en wordt jouw keuze inzichtelijker gemaakt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van camping koelkasten. Er zijn namelijk 310 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!