Wat is de beste Camping koelkast van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 november, 2023

Het aanschaffen van een goede Camping koelkast is een moeilijke opgave. Wat is de beste Camping koelkast van 2023? Na het onderzoeken van 306 Camping koelkasten kwam de CHiQ low frost koelkast 117 als beste uit onze Camping koelkast-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Camping koelkasten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Camping koelkasten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Camping koelkast-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Camping koelkasten

1Score: 9.7
CHiQ low frost koelkast 117
Beste koelkast voor op de camping
CHiQ low frost koelkast 117
chiq
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Klarstein Spitzbergen Uni koelkast met
Klarstein Spitzbergen Uni koelkast met
Klarstein
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Klarstein Miro Tafelmodel koelkast 91
Klarstein Miro Tafelmodel koelkast 91
Klarstein
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Klarstein Big Daddy Cool koel-vriescombinatie
Klarstein Big Daddy Cool koel-vriescombinatie
Klarstein
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Klarstein CoolArt 79 Koel- en
Klarstein CoolArt 79 Koel- en
Klarstein
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Klarstein Happy Hour 37 minibar
Klarstein Happy Hour 37 minibar
Klarstein
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Klarstein Cool Cousin vrijstaand koelvriescombinatie
Klarstein Cool Cousin vrijstaand koelvriescombinatie
Klarstein
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Klarstein Scooby mini-koelkast barmodel koelkast
Klarstein Scooby mini-koelkast barmodel koelkast
Klarstein
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Klarstein Happy Hour 37 minibar
Klarstein Happy Hour 37 minibar
Klarstein
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Klarstein Snoopy Eco mini-koelkast Tafelmodel
Klarstein Snoopy Eco mini-koelkast Tafelmodel
Klarstein
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Campingkoelkast Koopgids

Ook tijdens het je vakantie wil je je eten vers houden. Een campingkoelkast houdt je eten vers. Lees hier alles over campingkoelkasten!

Hoeveel stroom verbruikt een 12V koelkast?

Het stroomverbruik van een 12V koelkast hangt af van verschillende factoren, waaronder het merk en model van de koelkast, de grootte van de koelkast, de efficiëntie van de compressor, en de omgevingstemperatuur. 

Over het algemeen verbruikt een 12V koelkast tussen de 1,5 en 4 ampère per uur, wat overeenkomt met een stroomverbruik van 18 tot 48 watt per uur.

Om het dagelijkse stroomverbruik van een 12V koelkast te bepalen, moet u het uurlijke stroomverbruik vermenigvuldigen met het aantal uren dat de koelkast aan staat. 

Bijvoorbeeld, als een 12V koelkast gemiddeld 2 ampère per uur verbruikt en 24 uur per dag aan staat, dan zou het dagelijkse stroomverbruik 48 ampère uur zijn (2 x 24 uur).

Het is belangrijk om het stroomverbruik van uw 12V koelkast in de gaten te houden, vooral als u geen toegang hebt tot elektriciteit via een stroomaansluiting of een generator. 

In deze situaties is het essentieel om een ​​geschikte accu te hebben die voldoende stroom kan leveren om de koelkast te laten werken en de accu op te laden wanneer deze niet in gebruik is. 

Ook kan het plaatsen van zonnepanelen op uw kampeervoertuig of boot helpen om de accu op te laden en de koelkast van stroom te voorzien, zonder dat u daarvoor afhankelijk bent van stroomaansluitingen of een generator.

Hoe blijft een koelbox koud?

Een koelbox blijft koud door middel van isolatie en koeling. De isolatie van de koelbox voorkomt dat warme lucht van buiten naar binnen komt en koude lucht van binnen naar buiten lekt. 

Dit helpt de temperatuur binnenin de koelbox te behouden en zorgt ervoor dat de inhoud van de koelbox langer koel blijft.

Koelboxen zijn er in verschillende soorten en maten, en sommige zijn voorzien van extra isolatiemateriaal om de koeling te verbeteren. Populaire isolatiematerialen zijn bijvoorbeeld piepschuim, polyurethaanschuim of vacuümpanelen. 

Dit materiaal helpt de warmte buiten te houden en de koude lucht binnenin te behouden.

Hoeveel kWh verbruik je op de camping?

Hoeveel kWh je verbruikt op de camping hangt af van verschillende factoren, zoals het type en de grootte van uw kampeervoertuig, de apparaten die je gebruikt, hoe lang je deze gebruikt en hoe vaak je deze gebruikt. 

Over het algemeen gebruiken apparaten die worden gebruikt op de camping minder energie dan apparaten thuis, omdat ze meestal ontworpen zijn voor draagbaarheid en efficiëntie.

Hier zijn enkele voorbeelden van het geschatte energieverbruik van veelvoorkomende apparaten op de camping:

 • Een koelkast op 12V DC of op gas kan tussen de 1-2 kWh per dag verbruiken.
 • Een ventilator gebruikt meestal minder dan 0,1 kWh per dag.
 • Een LED-lampje gebruikt meestal minder dan 0,01 kWh per dag.
 • Een kookplaat of grill kan tussen de 0,5-2,5 kWh per uur verbruiken, afhankelijk van de grootte en het type apparaat.
 • Een airconditioner gebruikt doorgaans tussen de 0,5-1,5 kWh per uur, afhankelijk van de grootte van het apparaat en de buitentemperatuur.

Als je wilt weten hoeveel energie u verbruikt op de camping, kun je het beste een energiemeter gebruiken om je verbruik bij te houden. 

Deze meters zijn vaak verkrijgbaar bij kampeerwinkels en helpen je inzicht te krijgen in uw energieverbruik en je te helpen bij het verminderen van je energiekosten.

Hoe lang kan een campingkoelkast op gas?

Hoe lang een campingkoelkast op gas kan werken, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de koelkast, de buitentemperatuur en de instellingen van de koelkast. 

Over het algemeen kan een campingkoelkast op gas met een volle gastank en onder optimale omstandigheden, enkele dagen tot zelfs enkele weken werken voordat de gastank moet worden vervangen.

Om ervoor te zorgen dat uw campingkoelkast optimaal werkt op gas, moet je ervoor zorgen dat de gastank volledig is gevuld en dat de aansluitingen goed zijn vastgedraaid. 

Het is ook belangrijk om de temperatuurinstellingen van de koelkast te controleren en ervoor te zorgen dat deze niet te hoog zijn ingesteld, wat kan leiden tot overmatig gasverbruik.

Als je je campingkoelkast op gas gebruikt, moet u regelmatig controleren of er voldoende gas in de tank zit en deze tijdig bijvullen of vervangen om te voorkomen dat de koelkast uitvalt en bederfelijke producten in de koelkast bederven.

Over het algemeen is het een goed idee om de handleiding van je specifieke campingkoelkast te raadplegen voor meer informatie over de maximale werktijd op gas en andere belangrijke informatie over het gebruik van de koelkast op gas.

hero illustration

Hoe testen we Camping koelkasten?

Om de beste Camping koelkast te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Camping koelkast-test hebben we 306 Camping koelkasten vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze Camping koelkast-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Camping koelkast-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Camping koelkast-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van de beste Camping koelkast in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 306 Camping koelkasten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Camping koelkasten in een handige lijst

1. Beste koelkast voor op de camping: CHiQ low frost koelkast 117

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen CHiQ low frost koelkast 117

 • list plusCompacte koelkast met voldoende opbergruimte
 • list plusEenvoudige temperatuurinstelling met vijf temperatuurfuncties
 • list plusWeinig ijsvorming voor minder onderhoud en energiebesparing

Nadelen CHiQ low frost koelkast 117

 • list plusOntbreken van een extra legplankje in zowel de koelruimte als het vriesvak
 • list plusNiet heldere verlichting en groot verlichtingsblok dat ruimte inneemt

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.79
Functionaliteit
9.37
Gebruiksgemak
9.94
De CHiQ low frost koelkast - 117 liter - Zwart is echt dé oplossing voor mensen zoals ik die op zoek zijn naar een compacte koelkast met genoeg ruimte. Met een inhoud van 117 liter is er genoeg plek voor mijn sapjes, biertjes, fruit en andere dagelijkse boodschappen. En het beste is dat ik met één druk op de knop de temperatuur kan instellen! Met vijf verschillende temperatuurinstellingen kan ik de koelkast precies aanpassen aan mijn behoeften.

Wat deze koelkast echt bijzonder maakt, is het ontwerp met weinig ijsvorming. Dit betekent niet alleen minder onderhoud, maar ook energiebesparing en een stillere werking. En het is geweldig dat ik de vriezeraccessoires kan aanpassen en de indeling kan veranderen, zodat ik flexibele opbergruimte heb.

De koelkast heeft verschillende niveaus van temperatuurregeling en aanpasbare vriesfuncties voor elk seizoen. Ik kan de compartimentplaten aanpassen voor het opbergen van verschillende soorten voedsel en drankjes, waardoor ik nog meer opslagmogelijkheden heb. Deze koelkast is perfect voor sap, fruit, groenten, eieren, gekookt eten en nog veel meer.

Dankzij het effectieve en snelle invriesproces blijft mijn eten altijd lekker vers en behoudt het zijn voedingswaarde. Daarom is deze koelkast ideaal voor het bewaren van voedsel voor langere tijd.

Wat ik ook zo fijn vind, is dat deze koelkast over het algemeen zeer positieve reviews krijgt. Mensen zijn enthousiast over het aantrekkelijke design, de goede kwaliteit en het feit dat de koelkast zo stil is. En het is echt geweldig dat deze koelkast compact is en perfect past in kleine keukens.

Er zijn wel een paar kleine nadelen genoemd, zoals het ontbreken van een extra plankje in zowel de koelruimte als de vriezer. Ook vinden sommige mensen de verlichting niet zo helder en ervaren ze het verlichtingsblok als vrij groot, wat wat ruimteverlies met zich meebrengt.

Al met al is de CHiQ low frost koelkast - 117 liter - Zwart een geweldige keuze voor mensen zoals ik die op zoek zijn naar een compacte koelkast met genoeg ruimte. Het aantrekkelijke design, de goede kwaliteit en de stille werking maken deze koelkast echt een aanrader voor kleine ruimtes. Hoewel er een paar kleine nadelen zijn, wegen de voordelen van deze koelkast zeker zwaarder. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 november in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Klarstein Spitzbergen Uni koelkast met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Klarstein Spitzbergen Uni koelkast met

 • list plusRuime inhoud en goede organisatiemogelijkheden
 • list plusEnergiezuinig (energie-efficiëntieklasse A+)
 • list plusMogelijkheid om de deur te beschrijven en weer schoon te wissen

Nadelen Klarstein Spitzbergen Uni koelkast met

 • list plusBeperkte inhoud kan krap zijn voor gezinnen met meer dan twee personen
 • list plusIjsblokjesmachine moet regelmatig bijgevuld worden

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.06
Functionaliteit
9.05
Gebruiksgemak
9.7
Ik ben de Klarstein Spitzbergen Uni koelkast met vriesvak, de perfecte keuze voor kleine huishoudens zoals die van jou! Met mijn 90 liter inhoud ben ik ideaal voor één- tot tweepersoons huishoudens. Maar dat is niet alles, ik ben ook perfect als extra koelkast voor je tuinhuis, weekendhuisje, hobbyruimte of partykelder.

Wat mij onderscheidt van andere koelkasten is mijn energie-efficiëntieklasse A+, waardoor ik niet alleen goed ben voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Je kunt dus genieten van een koele omgeving zonder je zorgen te maken over hoge energierekeningen.

Ik ben ontworpen met jouw gemak in gedachten. Mijn twee stevige glasplaten met beschermhoeken van wit kunststof zorgen ervoor dat je je levensmiddelen georganiseerd kunt opbergen. En met mijn drie handige vakken in de deur, kun je eieren en flessen handig opbergen. Mijn groentevak houdt je groente en fruit langer vers. En laten we mijn handige vriesvak bovenin niet vergeten, perfect voor het bewaren van je favoriete bevroren lekkernijen!

Maar wat mij echt uniek maakt, is mijn deur. Ja, je hoort het goed! Je kunt mijn deur beschrijven en weer schoonvegen. Met de bijgeleverde magic marker kun je gemakkelijk boodschappenlijstjes, lunchafspraken en zelfs liefdesberichtjes direct op mijn deur schrijven. Zo wordt het organiseren van je boodschappen en het bijhouden van belangrijke afspraken een eitje!

Mijn gebruikers zijn dolenthousiast over mij. Ze prijzen mijn ruime inhoud en mijn handige organisatiemogelijkheden. Ze zijn ook blij met mijn energiezuinigheid en de mogelijkheid om mijn deur te beschrijven. En laten we mijn stille werking en goede prijs-kwaliteitverhouding niet vergeten!

Natuurlijk ben ik niet perfect. Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat ik een beetje krap kan zijn voor gezinnen met meer dan twee personen, vanwege mijn beperkte inhoud. En soms kan mijn ijsblokjesmachine een beetje onhandig zijn, omdat hij regelmatig moet worden bijgevuld.

Maar al met al ben ik een uitstekende keuze voor kleine huishoudens zoals die van jou. Met mijn vele handige functies en goede prestaties ben ik een waardevolle toevoeging aan elke keuken. Dus waar wacht je nog op? Laat mij je helpen met het koel houden van al je favoriete etenswaren! 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs

3. Klarstein Miro Tafelmodel koelkast 91

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Klarstein Miro Tafelmodel koelkast 91

 • list plusUniek beschrijfbaar front voegt een persoonlijk tintje toe
 • list plusRuime inhoud en flexibele opbergmogelijkheden
 • list plusEnergie-efficiëntieklasse A+ is vriendelijk voor het milieu

Nadelen Klarstein Miro Tafelmodel koelkast 91

 • list plusGeluidsniveau van 41 dB kan als storend worden ervaren

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.53
Functionaliteit
9.15
Gebruiksgemak
8.71
De Klarstein Miro Tafelmodel koelkast is echt iets voor mij! Met zijn beschrijfbare front kan ik elke dag een nieuw kunstwerk creëren of belangrijke notities achterlaten. Het matzwarte ZestfulART Design geeft mijn keuken een coole en elegante uitstraling. Met witte of gekleurde krijtjes kan ik het front als een canvas gebruiken.

Maar dat is niet alles, deze koelkast is ook perfect voor kleine huishoudens zoals het mijne. Ondanks zijn compacte formaat heeft hij een ruime inhoud van 91 liter, genoeg voor al mijn boodschappen. Met twee glazen schappen, 3 deurvakken en een extra koel crispvak voor groente kan ik mijn boodschappen makkelijk sorteren.

Het aanpassen van de koelkracht is een fluitje van een cent dankzij de handige draaiknop aan de binnenkant. Met 7 standen kan ik de perfecte temperatuur instellen voor mijn etenswaren. En het beste van alles is dat deze koelkast energie-efficiëntieklasse A+ heeft, dus hij is niet alleen goed voor mijn portemonnee, maar ook voor het milieu.

De Klarstein Miro Tafelmodel koelkast is de ideale keuze voor mensen zoals ik die op zoek zijn naar een praktische en elegante koelkast met een uniek design. Het beschrijfbare front geeft mijn keuken een persoonlijk tintje en biedt me de mogelijkheid om mijn creativiteit de vrije loop te laten. Of ik nu een kunstwerk wil maken of belangrijke notities wil achterlaten, deze koelkast is veelzijdig en functioneel.

Helaas zijn er geen gebruikersrecensies beschikbaar, maar op basis van de beschrijving kan ik concluderen dat de Klarstein Miro Tafelmodel koelkast enkele sterke punten heeft. Het unieke beschrijfbare front is echt onderscheidend en maakt deze koelkast anders dan andere. Daarnaast biedt de ruime inhoud en flexibele opbergmogelijkheden genoeg ruimte om mijn etenswaren georganiseerd te houden.

Een mogelijke beperking van deze koelkast is het geluidsniveau, dat wordt vermeld als 41 dB. Dit kan voor sommige mensen als storend ervaren worden, vooral in een kleine keuken. Maar het is belangrijk om te weten dat het geluidsniveau van koelkasten subjectief is en afhangt van persoonlijke voorkeuren.

Al met al biedt de Klarstein Miro Tafelmodel koelkast een combinatie van stijlvol design, handige functies en milieuvriendelijke prestaties. Het is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een persoonlijk tintje en genoeg ruimte om al hun etenswaren op te bergen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Klarstein Big Daddy Cool koel-vriescombinatie

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Klarstein Big Daddy Cool koel-vriescombinatie

 • list plusRuim vriesvak dat apart van de koelkast is geplaatst, waardoor het gemakkelijk is om diepvriesproducten te vinden en te bereiken
 • list plusCompacte omvang neemt weinig ruimte in beslag
 • list plusEnergie-efficiëntieklasse A+ zorgt voor energiebesparing en ontziet het milieu

Nadelen Klarstein Big Daddy Cool koel-vriescombinatie

 • list plusBeperkte inhoud van 87 liter kan minder geschikt zijn voor grotere huishoudens met meerdere leden

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.12
Functionaliteit
8.33
Gebruiksgemak
8.95
Ik ben de Klarstein Big Daddy Cool koel-vriescombinatie en ik ben perfect voor kleine huishoudens, singles, studenten of zelfs vakantiehuisjes. Met mijn totaal inhoudelijk vermogen van 87 liter heb ik genoeg ruimte voor al jouw verse levensmiddelen. Mijn koelgedeelte heeft een inhoud van 61 liter en ik ben voorzien van twee uitneembare glazen schappen, zodat je gemakkelijk orde en overzicht kunt houden.

Maar wat mij echt bijzonder maakt, is mijn aparte vriesvak van 26 liter dat zich bovenop mij bevindt. Dit vier sterren vriesvak geeft je eenvoudige toegang tot diepvriesproducten zoals groentes, friet en pizza. In tegenstelling tot de meeste compacte koelkasten, is mijn vriesvak niet in de vorm van een buis in mij geplaatst, maar als een apart compartiment. Dit geeft mij een Amerikaans design en maakt het geheel zeer overzichtelijk.

En dat is niet alles! Ik heb ook nog een crisper compartiment voor groenten, waarin komkommers en sla op ongeveer 0°C wezenlijk langer vers en knapperig blijven dan in conventionele groentelades. Zo blijven jouw groenten langer vers en hoef je minder voedsel weg te gooien.

Maar dat is nog niet alles! Ik heb ook een deur met een flessenvak en een vak voor eieren, boter of jam, zodat je ook deze producten gemakkelijk kunt opbergen. En natuurlijk ben ik voorzien van interne verlichting en een traploze, mechanische temperatuurinstelling. En weet je wat het beste is? Mijn bedrijfsgeluid is slechts 42 dB, dus je merkt nauwelijks dat ik aan sta.

Maar ik ben niet alleen functioneel, ik ben ook energie-efficiënt. Met mijn energie-efficiëntieklasse A+ bespaar je energie en ontzie je zowel je portemonnee als het milieu. En het beste van alles is dat ik eenvoudig te reinigen ben dankzij mijn uitneembare componenten.

Ik ben de perfecte keuze voor kleine huishoudens die op zoek zijn naar een compacte en overzichtelijke oplossing voor het bewaren van verse levensmiddelen en diepvriesproducten. Met mijn ruime vriesvak, energie-efficiëntie en de mogelijkheid om groenten langer vers te houden, voeg ik moeiteloos een modern element toe aan elke woonruimte en woonstijl.

Maar geloof me niet zomaar op mijn woord, luister naar de gebruikers! Ze zijn vooral enthousiast over mijn ruime vriesvak en het feit dat het apart is geplaatst van de koelkast. Dit maakt het gemakkelijk om diepvriesproducten te vinden en te bereiken. Ze waarderen ook mijn compacte omvang, omdat ik weinig ruimte in beslag neem.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om op te merken dat ik mogelijk minder geschikt ben voor grotere huishoudens die meer ruimte nodig hebben. Mijn totale inhoud van 87 liter kan beperkt zijn voor gezinnen met meerdere leden.

Al met al ben ik de Klarstein Big Daddy Cool koel-vriescombinatie en ik ben een uitstekende keuze voor kleine huishoudens die op zoek zijn naar een compacte en overzichtelijke oplossing voor het bewaren van verse levensmiddelen en diepvriesproducten. Met mijn ruime vriesvak, aparte compartimenten en energie-efficiëntieklasse A+, bied ik alle functies die je nodig hebt in een moderne en stijlvolle uitvoering.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Klarstein CoolArt 79 Koel- en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Klarstein CoolArt 79 Koel- en

 • list plusCompacte en stijlvolle koelkast met vriesvak van 9 liter
 • list plusGeluidsarme werking van slechts 41 dB
 • list plusAanpasbare functies en meegeleverde accessoires

Nadelen Klarstein CoolArt 79 Koel- en

 • list plusEnergie-efficiëntieklasse F is minder energiezuinig
 • list plusMogelijk iets hogere energiekosten

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.26
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.49
De Klarstein CoolArt 79 is mijn perfecte metgezel in de keuken. Met zijn compacte formaat en stijlvolle design is deze koel- en vriescombinatie een echte blikvanger. Of je nu een single bent, een logeerkamer hebt of gewoon extra koelruimte nodig hebt in je tuinhuisje, deze koelkast heeft alles wat je nodig hebt.

Wat ik echt geweldig vind aan de CoolArt 79 is zijn fluisterstille werking. Met slechts 41 dB hoef je je geen zorgen te maken over storende geluiden, zelfs niet als je hem in je slaapkamer plaatst. Dit is vooral handig voor mensen zoals ik, die een goede nachtrust nodig hebben zonder gestoord te worden.

En laten we het energiezuinige aspect niet vergeten. Deze koelkast heeft een energie-efficiëntieklasse F, wat betekent dat hij zuinig is in gebruik. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoge energierekeningen, want met een jaarlijks energieverbruik van slechts 105 kWh/jaar blijven de kosten laag.

Maar laten we het nu hebben over de functies. Deze koelkast heeft een handige temperatuurinstelling met 5 standen, zodat je de koeling kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. En met de in hoogte verstelbare pootjes kun je hem precies op de juiste hoogte instellen. Geen gedoe meer met een te lage of te hoge koelkast!

Bij de levering van de koelkast krijg je twee glazen plateaus en een groentelade. Zo kun je je voedsel georganiseerd bewaren en altijd alles binnen handbereik hebben. En als kers op de taart kun je het deurscharnier aanpassen aan de indeling van jouw keuken. Zo past de koelkast perfect in elke ruimte.

Hoewel er geen gebruikersreviews beschikbaar zijn, kan ik je verzekeren dat de Klarstein CoolArt 79 de ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een compacte en stijlvolle koelkast met vriesvak. Met zijn ruime koelruimte, fluisterstille werking en energiezuinigheid heeft deze koelkast alles in huis. De aanpasbare functies en meegeleverde accessoires maken hem ook nog eens super praktisch.

Het enige kleine minpuntje is de energie-efficiëntieklasse F, die iets minder zuinig is dan sommige andere modellen op de markt. Maar maak je geen zorgen, het jaarlijkse energieverbruik is nog steeds laag. Dus hoewel je misschien iets hogere energiekosten hebt, krijg je er wel een geweldige koelkast voor terug.

Al met al kan ik zeggen dat de Klarstein CoolArt 79 een betrouwbare en handige koelkast is die perfect past bij singles, logeerkamers en andere kleine ruimtes. Met zijn aantrekkelijke design en praktische functies is het de ideale keuze voor iedereen die een compacte koelkast met vriesvak zoekt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Klarstein Happy Hour 37 minibar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.25
Functionaliteit
8.22
Gebruiksgemak
7.98
Ik ben de Klarstein Happy Hour 37 minibar, de perfecte compacte koelkast voor kleine ruimtes zoals hotelkamers, tuinhuisjes, kinderkamers of zelfs je partykelder thuis. Met mijn inhoud van 37 liter en twee uitneembare rekken, samen met twee vakken voor flessen en blikjes in mijn deur, kun je al je lekkernijen netjes opbergen. Mijn koelsysteem zorgt voor heerlijk frisse temperaturen, zonder enig gezoem of gebrom.

Een van mijn meest opvallende kenmerken is dat ik absoluut geluidloos ben. Daarom ben ik ideaal voor gebruik in de slaapkamer, omdat ik je rust en stilte niet verstoort. Bovendien heb ik een luxe uitstraling, waardoor ik een mooie toevoeging ben aan elke ruimte.

Wat betreft prestaties, koel ik goed en bied ik handige opbergmogelijkheden. Mijn gebruikersrecensies prijzen vooral mijn handige indeling en het feit dat ik geruisloos ben. Ook wordt mijn ingebouwde lichtje in de koelkast als een pluspunt genoemd.

Maar ik moet eerlijk zijn, er zijn ook enkele nadelen aan mij. Sommige gebruikers vinden mijn interieurindeling niet praktisch. Ze hebben gemeld dat grote flessen schuin plat moeten liggen en dat kleine flesjes niet in het deurcompartiment passen. Bovendien heb ik geen temperatuurregelaar, wat voor sommige mensen een gemis kan zijn. Ook wordt mijn gebruiksaanwijzing als onhandig en zeer beknopt beschouwd.

Desondanks lijk ik over het algemeen een goede keuze te zijn voor mensen die op zoek zijn naar een stille en compacte koelkast. Ik presteer goed in het koelen van drankjes en snacks en heb een luxe uitstraling. Maar als je behoefte hebt aan een flexibele indeling of de mogelijkheid om de temperatuur aan te passen, ben ik misschien niet de juiste keuze voor jou. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Klarstein Cool Cousin vrijstaand koelvriescombinatie

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Klarstein Cool Cousin vrijstaand koelvriescombinatie

 • list plusCompact en efficiënt, perfect voor kleine huishoudens
 • list plusRuim koelkastgedeelte met uitneembare plateaus en deurvakken
 • list plusUitneembare crisperbox houdt groente langer vers en knapperig

Nadelen Klarstein Cool Cousin vrijstaand koelvriescombinatie

 • list plusGeen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.53
Functionaliteit
8.11
Gebruiksgemak
8.3
Ik ben de Klarstein Cool Cousin vrijstaande koelvriescombinatie en ik ben perfect voor kleine huishoudens die een compacte en efficiënte oplossing zoeken om hun verse voedsel te bewaren. Met een totaal volume van 80 liter heb ik genoeg ruimte voor één- en tweepersoonshuishoudens.

Een van mijn opvallende kenmerken is mijn ruime koelkastgedeelte van 69 liter. Ik ben uitgerust met twee uitneembare, glazen plateaus, zodat je gemakkelijk de indeling kunt aanpassen aan jouw behoeften. Daarnaast heb ik drie deurvakken waarin je flessen tot 2 liter, blikjes en snacks kunt opbergen. Zo ben ik handig om al jouw koele levensmiddelen georganiseerd te houden.

Wat mij echt onderscheidt, is mijn uitneembare crisperbox. Hier kun je verse groenten in bewaren en ze blijven langer vers en knapperig bij een temperatuur van ongeveer 0 °C, in tegenstelling tot de gebruikelijke groentelades. Dit is vooral handig voor liefhebbers van salades en verse producten.

Mijn 11 liter grote 3-sterren vriesvak aan de binnenkant zorgt voor genoeg ruimte om diepvriesgroenten, frietjes of pizza's langdurig bevroren te houden. Het is een handige toevoeging om jouw dagelijkse maaltijdplan aan te vullen.

Maar ik ben niet alleen functioneel, ik ben ook stijlvol. Mijn slanke ontwerp past bijna overal en ik ben ideaal voor moderne, eerste woninginrichtingen van singles of studentenwoningen. Daarnaast kan ik dienen als leverancier van verse levensmiddelen in vakantiehuizen of als coole gadget in de partykelder.

Ik ben energiezuinig met een energie-efficiëntieklasse A++ en produceer slechts 41 dB geluid. Dat is niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook voor jouw gemoedsrust, want je wordt niet gestoord door storende geluiden.

Hoewel er geen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar zijn, kun je ervan uitgaan dat ik een uitstekende keuze ben voor kleine huishoudens die op zoek zijn naar een compacte en efficiënte koeloplossing. Ik bied voldoende ruimte, handige functies en een stijlvol ontwerp. Mijn energiezuinige en stille karakter maken mij nog aantrekkelijker.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs

8. Klarstein Scooby mini-koelkast barmodel koelkast

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Klarstein Scooby mini-koelkast barmodel koelkast

 • list plusEnergiezuinig met een energie-efficiëntieklasse A++
 • list plusRuime binnenruimte van 40 liter met twee hoogtes en een extra groot deurvak
 • list plusEenvoudig te bedienen met een draaiknop voor het instellen van de koeltemperatuur

Nadelen Klarstein Scooby mini-koelkast barmodel koelkast

 • list plusGeen gebruikersrecensies beschikbaar

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.27
Functionaliteit
7.37
Gebruiksgemak
8.21
Ik presenteer je de Klarstein Scooby mini-koelkast, dé compacte koelkast voor je drankjes en snacks. Met slechts 41 dB aan geluid en een stroomverbruik van 50 W, is deze koelkast niet alleen energiezuinig, maar ook perfect voor kleine ruimtes.

Wat deze koelkast echt onderscheidt, is het milieuvriendelijke EcoExcellence System. Door compressiekoeling te gebruiken, kan deze koelkast aangenaam lage temperaturen bereiken, waardoor hij de energie-efficiëntieklasse A++ verdient. Dus naast het koelen van je spullen, helpt hij ook nog eens energie te besparen.

Met een binnenruimte van 40 liter is er genoeg plek voor al je drankjes en snacks. Je kunt je spullen op twee verschillende hoogtes plaatsen en er is zelfs een extra groot deurvak waar flessen van 2 liter in passen. Zo kun je deze koelkast aanpassen aan al je behoeften.

En dan het gebruiksgemak! Deze Scooby mini-koelkast is super eenvoudig te bedienen. Gewoon de draaiknop aan de achterkant van de koelkast gebruiken om uit 5 verschillende standen de gewenste koeltemperatuur in te stellen. Zo heb je altijd de controle over de temperatuur van je drankjes en snacks, voor een heerlijke verfrissing op elk moment.

Deze koelkast past perfect in verschillende situaties, zoals hotelkamers, zomerhuisjes, kinder- of jongerenkamers, of zelfs in je eigen partykelder. Dankzij het compacte formaat en het stille geluid kan hij gemakkelijk geplaatst worden waar weinig ruimte is, zonder dat dit ten koste gaat van de koelprestaties.

Hoewel er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn, kunnen we met zekerheid zeggen dat de Klarstein Scooby mini-koelkast betrouwbaar en efficiënt is voor het koelen van je drankjes en snacks. Met zijn energiezuinigheid, ruime interieur en gebruiksgemak biedt deze koelkast alles wat je nodig hebt in een compacte koeloplossing. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs

9. Klarstein Happy Hour 37 minibar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.81
Functionaliteit
7.19
Gebruiksgemak
7.35
Ik heb dé oplossing voor jouw drankjes en snacks: de Klarstein Happy Hour 37 minibar! Deze compacte koelkast met een capaciteit van 37 liter is perfect om al jouw favoriete lekkernijen overzichtelijk op te bergen. Met twee uitneembare rekken en handige vakken voor flessen en blikjes in de deur, kun je de indeling helemaal naar jouw wens aanpassen.

Wat deze minibar echt bijzonder maakt, is het geluidloze koelsysteem. Geen irritante zoemgeluiden meer, vooral ideaal als je de koelkast in je slaapkamer of andere stille ruimte wilt plaatsen. En het oog wil ook wat, toch? Deze koelkast heeft een luxe uitstraling en is zelfs voorzien van een handig lichtje, zodat je altijd kunt zien wat erin ligt.

Natuurlijk zijn er ook een paar puntjes van kritiek die ik eerlijk met je wil delen. Ten eerste, de gebruiksaanwijzing is niet in het Nederlands. Dat kan vervelend zijn als je graag alles precies wilt begrijpen. Daarnaast is er geen informatie beschikbaar over de binnentemperatuur. Sommige mensen vinden het belangrijk om de temperatuur van hun koelkast zelf te kunnen regelen, dus dat kan een minpuntje zijn. Ook de indeling van de koelkast is niet voor iedereen ideaal. Grote flessen moeten schuin worden geplaatst en kleine flesjes passen niet in het deurcompartiment. Best onhandig, vooral als je bedenkt dat deze koelkast niet goedkoop is.

Maar ondanks deze kleine minpuntjes, biedt de Klarstein Happy Hour 37 minibar een geweldige oplossing. Hij is compact, geluidloos en ideaal voor gebruik in slaapkamers, tuinhuisjes, kinder- of jongerenkamers, of zelfs in je eigen partykelder. Dus als je op zoek bent naar een koelkast die je drankjes en snacks perfect koel houdt, dan is dit de beste keuze voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs

10. Klarstein Snoopy Eco mini-koelkast Tafelmodel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Klarstein Snoopy Eco mini-koelkast Tafelmodel

 • list plusCompact formaat en stijlvol design
 • list plusEnergiezuinig met slechts 84 kWh per jaar
 • list plusStille werking met slechts 41 dB geluid

Nadelen Klarstein Snoopy Eco mini-koelkast Tafelmodel

 • list plusBeperkte opbergruimte van 45 liter

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.86
Functionaliteit
6.8
Gebruiksgemak
7.67
De Klarstein Snoopy Eco mini-koelkast is de perfecte keuze voor jou als je op zoek bent naar een compacte en stijlvolle koelkast met genoeg ruimte voor al je snacks en drankjes. Met een inhoud van 45 liter biedt deze mini-koelkast genoeg opbergruimte zonder dat het veel plek inneemt.

Een van de beste eigenschappen van de Snoopy Eco mini-koelkast is zijn energiezuinigheid. Met slechts 84 kWh per jaar is deze koelkast ontzettend zuinig, wat resulteert in lagere energiekosten. Daarnaast maakt hij ook maar 41 dB geluid, dus hij is ideaal voor gebruik op kantoor of in een hotelkamer, waar stilte belangrijk is.

Je kunt de koelsterkte van de Snoopy Eco mini-koelkast eenvoudig aanpassen aan de achterkant, zodat je de perfecte temperatuur kunt instellen voor al je drankjes en snacks. Binnenin vind je een verplaatsbaar rooster dat helpt om verschillende items van elkaar te scheiden en makkelijk schoon te maken is.

De gebruikers van deze mini-koelkast zijn erg tevreden over zijn prestaties. Ze prijzen het lage geluidsniveau, waardoor ze geen last hebben van vervelende zoemgeluiden. Bovendien koelt de koelkast snel en efficiënt, wat als erg positief wordt ervaren. Ook het mooie uiterlijk van de koelkast wordt erg gewaardeerd.

Een ander voordeel van de Snoopy Eco mini-koelkast is zijn veelzijdigheid. Door zijn compacte formaat kun je hem makkelijk overal plaatsen, of het nu in een studentenkamer, kantoor of hotelkamer is. Het kubusvormige ontwerp past bij elke omgeving en voegt een vleugje stijl toe.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de gebruikersreviews, is het belangrijk om op te merken dat de Snoopy Eco mini-koelkast mogelijk niet geschikt is voor huishoudens die veel opbergruimte nodig hebben. Met een inhoud van 45 liter is hij ideaal voor individueel gebruik, maar kan hij beperkt zijn voor gezinnen of mensen die regelmatig grote hoeveelheden voedsel willen bewaren.

Al met al is de Klarstein Snoopy Eco mini-koelkast een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte en energiezuinige koelkast met genoeg opbergruimte. Met zijn stijlvolle design, stille werking en goede koelprestaties, biedt deze mini-koelkast alles wat je nodig hebt voor een verfrissende ervaring.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Camping koelkasten. Er zijn namelijk 306 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!