Beste Diepvrieskast - March 2020

120 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Beko RFSE200T20W - Vriezer

Beko
9.4Score
2

Everglades EVFR541 Vrieskast

Everglades
9.3Score
3

Beko RFNE270K21W - Vrijstaande vriezer

Beko
9.2Score
4

Beko RFSA240M23X Vrieskast

Beko
9.1Score
5

Beko RFNE200E20W - Vriezer

Beko
9Score
6

Bosch GSN58AW45 - Serie 6 - Vrieskast

Bosch
8.3Score
7

Beko RFNE312E33W - vrijstaande vriezer

Beko
8Score
8

Inventum VR1420 - Vrijstaande vriezer

Inventum
7.7Score
9

Frilec BREMEN250-4A++ - Vriezer

Frilec
7.6Score
10

Whirlpool UW6 F2C WB

Whirlpool
7.2Score

Hoe komt deze geweldige Diepvrieskast reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de zoektocht naar de beste Diepvrieskast ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Diepvrieskasts, maar vandaag assisteert een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Diepvrieskasts die te bestellen zijn in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Diepvrieskasts het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Diepvrieskasts stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Gerelateerde producten aan Diepvrieskasts

De beste Diepvrieskasts in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

De RFSE200T20W is een vrijstaande diepvriezer van Beko. Hij heeft een netto capaciteit van 167 liter en is voorzien van 4 lades. Hierdoor kunt u uw producten overzichtelijk en praktisch indelen. Bij storing kunnen de producten tot wel 22 uur bewaard blijven. Daarnaast is dit model voorzien van energieklasse A+ en heeft een geluidsniveau van 40 dB. Dankzij de ventilator in het koelgedeelte wordt de koude lucht gelijkmatiger verdeeld in de koelkast. Dit resulteert in een betere koelprestatie. FreezerGuard: geschikt voor in de schuur. De RFSE200T20W is bovendien uitermate geschikt om in de schuur te plaatsen. Doordat deze vrieskast over FreezerGuard beschikt, werkt het apparaat perfect in een omgevingstemperatuur tot -15 °C. Je hoeft in de winter dus niet bang te zijn dat het te koud wordt voor de Beko RFSE200T20W.

1. Beko RFSE200T20W - Vriezer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Everglades EVFR541 A+ De Everglades EVFR541 hoge vrieskast met energieklasse A+, heeft een vriesruimte van 160 liter. De EVFR541 heeft 5 bewaarvakken waarvan 4 lades en 1 plateau . Tevens beschikt de vriezer over een invriesvermogen van 9 kg per 24 uur en bij een stroomstoring is de bewaartijd circa 20 uur. Dankzij de externe handgreep is deze koelkast makkelijk te openen. Daarnaast heeft de vrieskast een uitneembaar deurrubber, hierdoor is deze makkelijk schoon te maken of eventueel te vervangen. Wijziging draairichting deur De draairichting van de deur is te wijzigen naar eigen inzicht.

2. Everglades EVFR541 Vrieskast

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Beko RFNE270K21W heb je meer dan genoeg ruimte voor een extra rondje door de supermarkt. Deze vriezer heeft een inhoud van 214 liter en is ingedeeld met 6 ruime, transparante lades. Dit model is voorzien van antibacteriële deurrubbers en een antibacteriële coating op de handvatten. Zo voorkom je de ophoping van bacteriën en blijft de inhoud van je vriezer veilig. Dankzij Fast freeze-functie vries je je boodschappen na thuiskomst supersnel in, zo blijven smaken en voedingsstoffen beter behouden en geniet je dus meer van je etenswaren. No Frost voorkomt ijsvorming op de binnenwanden: de vriezer blijft energiezuinig werken en jij hoeft nooit meer tijd vrij te maken om handmatig te ontdooien! Neofrost In standaard koelkasten is er één ventilator die de lucht circuleert, zowel in het koel- als in het vriesgedeelte, wat geen van beide ten goede komt. Het vochtigheidsniveau van deze enkele luchtstroom is niet hoog genoeg voor het koelgedeelte en niet laag genoeg voor het vriesgedeelte. NeoFrost voorziet de beste koelcondities met een apart koelsysteem voor de twee compartimenten. Op deze manier blijven fruit en groenten vers en knapperig. Freezer Guard Met Freezer Guard technologie blijft de vriezer werken, zelfs bij lage temperaturen (tot -15 °C) en houdt het voedsel bevroren. NeoFrost technologie Dankzij twee aparte koelsystemen, houdt de Beko NeoFrost technologie de vochtigheid optimaal (tot 90%) zodat voedingswaren in de koelkast langer vers blijven. Daarnaast voorkomt dit systeem geuroverdracht tussen de twee compartimenten en zorgt het ervoor dat de lucht van goede kwaliteit blijft. Deze nieuwe no frost technologie, NeoFrost, behaalt een stabiele en snellere koeling in zowel het koel- als vriesgedeelte. Fruit en groenten blijven langer vers, alsof ze net van het veld komen. Beko RFNE270K21W: - Kastontwerp: Vrijstaand - Nettocapaciteit vriezer: 214L - Klimaatklasse: SN-T - Vriescapaciteit: 16 kg/24u - Bewaartijd bij stroomuitval: 18 uur - Geluidsniveau: 43 dB - Aantal sterren: 4* - Deurscharnieren: Rechts. - Energie-efficiëntieklasse: A+ - Jaarlijks energieverbruik: 282 kWu - Kleur van het product: Wit

3. Beko RFNE270K21W - Vrijstaande vriezer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze RVS diepvrieskast van Beko is een eigentijdse strak vormgegeven vriezer met controlelampjes in de deur. De diepvrieskast is voorzien van een praktische indeling en een zuinig energie A+ label. De RFSA 240M23X heeft een netto inhoud van 215 liter De Diepvrieskasten van Beko met de laatste koeltechnieken zorgen voor een vermindering van het energieverbruik. Door hun goede isolatie is er bijvoorbeeld minder stroom nodig om de levensmiddelen op temperatuur te houden. Deze Beko RFSA240M23X heeft een energielabel A+ gekregen. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Ruime en stille diepvrieskast Voldoende ruimte voor de al uw boodschappen. Voor de meesten van ons is tijd heel kostbaar. Elke dag boodschappen doen moet niet nodig zijn om een goede voorraad te hebben. Daarom kunt u in een Beko diepvrieskast de levensmiddelen veilig, hygiënisch en efficiënt bewaren. Dit geldt natuurlijk ook voor uw verse producten die hun smaak en voedingswaarde moeten behouden door de snelle invriescapaciteit. Beko vriezers zijn flexibel en veelzijdig. Het geluidsniveau bij koelkasten wordt uitgedrukt in decibel (db). De RFSA240M23X heeft een geluidsniveau van 42 dB. Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de diepvrieskast is. De Beko RFSA 240M23X heeft een vriesruimte met een netto inhoud van 215 liter. Deze vriesruimte is verdeeld over zes transparante kunststof laden, waarvan 1 Bigbox en een lade voor ijsblokjes. Deze 4-sterren diepvrieskast heeft een ruime invriescapaciteit van 14 kg per 24 uur en een autonomie tijd van 16 uur als er zich onverwacht een storing mocht voordoen. Een mechanisch controlesysteem houdt het klimaat in deze diepvrieskast optimaal.

4. Beko RFSA240M23X Vrieskast

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Beko-vrieskast RFNE200E20W heb je 168 liter opbergruimte tot je beschikking. De vriezer is voorzien van 5 koelschappen, kan 1.4 kg ijs maken per dag en weegt 48 kg. Het nauwkeurig instellen van de juiste temperatuur doe je via het elektronische display. Hier is ook het elektronische controlesysteem op aangesloten en zo weet je altijd wat de temperatuur is en word je gewaarschuwd wanneer de temperatuur plotseling drastisch verandert. Doordat de RFNE200E20W een No Frost-vriessysteem heeft en het energielabel A+, is de vriezer eenvoudig te reinigen en verbruikt hij weinig energie. Dankzij de flexibel instelbare deur is er altijd wel een plek te vinden voor de zuinige en ruime RFNE200E20W. Koelventilator Dankzij de ventilator in het koelgedeelte wordt de koude lucht gelijkmatiger verdeeld in de koelkast. Dit resulteert in een betere koelprestatie. A+ energie efficiëntie Een A+ apparaat verbruikt 20% minder energie dan een identiek apparaat met energieklasse A.

5. Beko RFNE200E20W - Vriezer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze Bosch GSN58AW45 Serie 6 vrieskast is een ruime vrieskast met een inhoud van 360 liter en is flexibel in te richten door de uitneembare plateaus. De FreshSense technologie zorgt ervoor dat de binnentemperatuur continu gelijk blijft, zodat producten langer vers en op smaak blijven. Bovendien is deze vriezer zeer energiezuinig te noemen met energielabel A+++. Voordelen van de Bosch GSN58AW45 Extreem energiezuinig met energielabel A+++ NoFrost: nooit meer ontdooien Ventilator voor gelijkmatige luchtverdeling Veel invriescapaciteit door de 191 cm hoogte NoFrost: nooit meer ontdooien De geavanceerde noFrost technologie voorkomt ijsvorming en maakt ontdooien daarmee overbodig. Je bespaart dus niet alleen energiekosten, maar ook tijd! Automatisch SuperVriezen: extra snel invriezen Dankzij het herkennen van een temperatuurwijziging zorgt AutoFreeze dat de vriezer automatisch wordt geactiveerd. Hierdoor wordt er in het vriesvak sneller gekoeld en tegelijkertijd voorkomen dat de temperatuur van de al aanwezige producten omhoog gaat. Extreem energiezuinig A+++ Deze vrieskast is extreem energiezuinig, waardoor hij het meest gunstige label heeft. Dit scheelt je jaarlijks zo'n €45 ten opzichte van A+ koelkasten en is zelfs dubbel zo zuinig als label A, dus je hebt hem snel terugverdiend! Bigbox: XL vrieslade Dit model beschikt over een extra grote vrieslade, voor groot diepvriesgoed en het opstapelen van diepvriesdozen. Of pizza's natuurlijk... VarioZone: extra flexibele vriesruimte De vriezer biedt meer flexibiliteit en ruimte dankzij uitneembare glazen plateaus in het vriesgedeelte. Wel zo fijn wanneer je eten met een ongebruikelijk formaat wilt invriezen! Gelijkmatige luchtcirculatie voor een langere versheid De ventilator van het MultiAirflow-systeem verdeelt de koude lucht gelijkmatig over alle niveaus in de koelruimte. Zo worden temperatuurschommelingen tot een minimum beperkt, waardoor je voedingsmiddelen hun smaak langer zullen behouden. IceTwister: makkelijker ijsblokjes maken IJsblokjes maken kan nog best een geklungel zijn, waarbij je water over het randje laat gaan en een stabiele plek moet vinden. Dit is voorbij met de IceTwister. Je giet er water in, beweegt het hendel en haalt de blokjes er onder uit. Proost! Duurzame LED verlichting De LED-lampen van Bosch bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor vriezers. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder dat je verblind wordt. LED-verlichting verbruikt minder stroom dan conventionele verlichting en gaat een (toestel)leven mee. Geen vervanging nodig dus! De beste service van Bosch Kies je voor een Bosch product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Bosch, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Bosch is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Bosch is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 10. Ontdek de wereld van Bosch Technische informatie Meer voordelen TouchControl: Elektronisch tot op de graad nauwkeurige temperatuurregeling FreshSensor Optisch en akoestisch waarschuwingssyteem Air Channel System: openingshulp deur 5 transparante diepvriesladen, waarvan 1 BigBox 3 Intensief-vriesvak met glazen legplateau en transparante klep

6. Bosch GSN58AW45 - Serie 6 - Vrieskast

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze strak vormgegeven witte diepvrieskast van Beko is een moderne vriezer met digitaal display in de deur. De diepvrieskast is voorzien van een praktische indeling en een zuinig energie A++ label. De RFNE312E33w heeft een netto inhoud van 272 liter en voorzien van een No-Frost systeem. Dus u hoeft nooit meer uw vriezer te ontdooien. Freezer Guard Dankzij de Freezer Guard werkt de vriezer ook in de garage of schuur. Deze technologie zorgt er namelijk voor dat de vriezer blijft werken tot een temperatuur van maar liefst min 15 graden! De Beko RFNE312E33W is voorzien van 6 kunststof laden en 2 doorzichtige vakken met klapdeuren. De Eco Fuzzy stand zorgt ervoor dat de vriezer in een energiezuinige modus gaat wanneer de deur een tijd lang niet is geopend. Deurrubbers Deurrubbers zijn moeilijk schoon te houden en daardoor zijn ze vaak een haard van bacteriën. Door toevoeging van een antibacterieel bestanddeel in de deurrubbers en het handvat van deze Beko koelkast wordt de hygiëne van deze delen verbeterd. Zo zullen de deurrubbers fungeren als beschermers tegen bacteriën. Met de speciale binnenbekleding van het interieur, wordt de groei van micro-organismen en bacteriën voorkomen.

7. Beko RFNE312E33W - vrijstaande vriezer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Inventum vrijstaande vriezer VR1420 heeft een netto inhoud van 153 liter. Het is een hoge en zuinige vriezer met energieklasse A+. Deze 4 sterren vriezer heeft een invriesvermogen van 10 kg/24u. In de drie transparante lades en 2 vriesvakken met kleppen berg je al je etenswaren netjes op. De vriezer is makkelijk te plaatsen. De deur kan zowel links als rechts bevestigd worden. •vriezer: 55 cm breed •energieklasse A+ •153 liter inhoud

8. Inventum VR1420 - Vrijstaande vriezer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De nieuwe, strak ontworpen vrijstaande vriezer BREMEN250-4A++ heeft een tijdloze stijl die perfect past in iedere ruimte in uw huis. De vrieskast heeft een ruime inhoud van liefst 147 liter netto en is ingedeeld met 6 handige en praktisch in te delen transparante laden. Door al deze ruimte kunt u al uw spullen kwijt, waardoor u minder vaak naar de winkel hoeft en dus meer tijd over houdt voor andere bezigheden. De BREMEN250-4A++ is luxe afgewerkt met een mooie RVS handgreep, waardoor deze in geen enkel vertrek in uw woning zal misstaan. Met het A++ energielabel is deze vriezer ook nog eens zeer energiezuinig. Hij presteert krachtig en beschikt over milieuvriendelijke functies waardoor er minder energie verbruikt wordt en u dus bijdraagt aan het milieu en ook nog eens geld bespaart. Deze vriezer past side-by-side naast de koeler BONN240-4RVA++

9. Frilec BREMEN250-4A++ - Vriezer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Gehaast je boodschappen inladen omdat er anders teveel warme lucht in de vriezer komt, hoeft bij de Whirlpool UW6 F2C WB niet. De supervriesfunctie zorgt ervoor dat de temperatuur van de overige etenswaren niet stijgt wanneer jij je nieuwe boodschappen erin legt. Met de 4 lades en 2 kleppen heb je een overzichtelijke vriezer waarin je jouw etenswaren verdeelt per categorie. In de bovenste lade bewaar je het brood, achter de klep de ijsjes en in de onderste lade de frituursnacks.

10. Whirlpool UW6 F2C WB

Laptop 1

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Diepvrieskasts er zijn namelijk 120 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Diepvrieskast kopen.

Beste koop maken