Hoe komt deze leuke Diepvrieskast lijst tot stand..?

De wereld verandert.. En dus de speurtocht naar de beste Diepvrieskast ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Diepvrieskasts, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Diepvrieskasts die die je kunt kopen in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Diepvrieskasts het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Diepvrieskasts stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare artikelen aan Diepvrieskasts

De beste Diepvrieskasts in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Deze witte diepvrieskast van Beko is een strak vormgegeven vrieskast, voorzien van een handige indeling en een zuinig energie A+ label. De RFNE270K31WN heeft een inhoud van 214 liter, waarbij het vriesgedeelte is voorzien van een No-Frost systeem. Dus u hoeft nooit meer uw vriezer te ontdooien. Ontdooien hoeft niet meer De Beko RFNE270K31WN is voorzien van een no-Frost techniek. Het no-Frost luchtcirculatie systeem voorkomt rijp- en ijsvorming. Het systeem voert door luchtcirculatie de luchtvochtigheid uit de vriesruimte af. Hierdoor wordt uw vriezer ongemerkt ontdooit en is er vrijwel geen sprake van ijsafzetting op de wanden of van rijpvorming op de levensmiddelen. Daarnaast werkt het noFrost-systeem mee aan het continu laag houden van het energieverbruik. ProSmart™ Inverter-motor Wat wil je voor je lunch? Als jij een van die types bent die steeds weer in de vriezer rondsnuffelt, dan kun je op je elektriciteitsrekening besparen met deze Beko RFNE270K31WN vriezer voorzien van een ProSmart™ Inverter-compressor. Op die manier kun je de deur zo vaak als je wilt open doen om even rond te neuzen, maar de slimme ProSmart™-technologie past zich daarop aan en zorgt voor minder temperatuurvariaties zodat je voedsel snel wordt gekoeld en er slim energie en geld wordt bespaard. Daar komt nog bij dat de ProSmart™ Inverter-compressor viermaal stiller is dan de compressor in een gemiddelde vriezer*. Deurrichting aanpassen aan de keukenindeling Aan welke kant de deur van de vrieskast moet opengaan, is afhankelijk van de indeling van de keuken. Met de omkeerbare deur op deze Beko RFNE270K31WN kunnen de scharnieren zowel links als rechts worden geplaatst, dus bepaal je zelf naar welke kant de deur opengaat. Om nog meer vriesruimte te creëren kun je twee vrieskastkasten naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

1. Beko RFNE270K31WN - Vriezer


Product informatiePlus or Show more

De Exquisit GS231-1NFA++ is één van beste vrijstaande vriezers in zijn prijssegment. De GS231 is het kleinere broertje van de GS271. Met zijn No-Frost systeem hoef je deze kast nooit te ontdooien. Tegelijkertijd heeft deze kast een A++ label dat gelijk staat aan het op één na zuinigste label. Ook is de temperatuur aan de hand van een strak LED-display te controleren. Deze prachtige vrieskast is niet alleen populair vanwege zijn strakke design, er zijn vele redenen voor: Het No-Frost systeem waardoor het ontdooien zelden meer voorkomt Het zuinige A++ label waarmee het energieverbruik erg laag is Het strakke LED-display waarmee de temperatuur gemakkelijk te controleren is De 4 transparante vrieslades die veel ruimte bieden voor al je verschillende producten Bovenin de vrieskast zit een transparant vriesvak waarin je makkelijk je producten plaatst op een mooie glazen plaat Met de Super Freezer functie wordt de versheid van deze producten snel en optimaal bewaard, hierdoor blijven bijvoorbeeld vitamines en mineralen beter behouden Met het Door open alarm vergeet je niet meer de deur dicht te doen wanneer deze te lang open staat

2. Exquisit GS231-1NF - Vrijstaande Vriezer


Product informatiePlus or Show more

De GS271-1NFA++ is één van beste vrijstaande vriezers in zijn prijssegment. Deze kast is met één extra vrieslade groter dan zijn broertje, de GS231-1NFA++. Met zijn No-Frost systeem hoef je deze kast bijna nooit te ontdooien. Tegelijkertijd heeft deze kast een A++ label dat gelijk staat aan het op één na zuinigste label. Ook is de temperatuur aan de hand van een strak LED-display te controleren. Deze prachtige vrieskast is niet alleen populair vanwege zijn strakke design, er zijn vele redenen voor: Het No-Frost systeem waardoor het ontdooien zelden meer voorkomt Het zuinige A++ label waarmee het energieverbruik erg laag is Het strakke LED-display waarmee de temperatuur gemakkelijk te controleren is De 5 transparante vrieslades die veel ruimte bieden voor al je verschillende producten Bovenin de vrieskast zit een transparant vriesvak waarin je makkelijk je producten plaatst op een mooie glazen plaat Met de Super Freezer functie wordt de versheid van deze producten snel en optimaal bewaard, hierdoor blijven bijvoorbeeld vitamines en mineralen beter behouden Met het Door open alarm vergeet je niet meer de deur dicht te doen wanneer deze te lang open staat

3. Exquisit GS271-1NFA++ - Vrijstaande Vriezer


Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een ruime, energiezuinige vriezer? Dan is de Exquisit GS230 1A++ zeker een aanrader. Met energielabel A++ is deze vriezer zuinig in gebruik. Met een netto inhoud van 153 liter, kun je veel vrieswaren kwijt. Deel dit gemakkelijk en efficiënt in door de 4 transparante laden en 1 uitschuifbaar plateau. Gemakkelijk indelen Deel je vriezer gemakkelijk en efficiënt in, door de vier transparante laden. Op deze manier is het makkelijk op je producten naar eigen voorkeur in te delen. Door een extra los plateau, kun je bovenin de vriezer ook nog vrieswaren kwijt. Dit gaat allemaal samen, met een totale netto inhoud van 153 liter en een capaciteit van 9 kg per dag. Geschikt voor kleine en iets grotere huishoudens. Zuinig in verbruik Naast het feit dat deze vriezer een fijne inhoud heeft, is het ook nog eens erg zuinig in verbruik. Deze vriezer beschikt over het energielabel A++. Hiermee bespaar je niet alleen energie, maar is dit ook nog eens goed voor je portemonnee en het milieu. Extra functies Om de vriezer in de meeste keukens te kunnen verwerken, beschikt deze over een aanpasbare draairichting van de deur. Dit betekent dat je de deur van draai richting kan veranderen indien het niet past, waar jij het wil plaatsen. Daarnaast is deze vriezer erg stil vanwege het geluidsniveau van 40 dB. Bij stroomuitval blijft je inhoud bewaard voor 20 uur.

4. Exquisit GS230-1A++ - Vriezer


Product informatiePlus or Show more

De Beko RFNE448E35W vrieskast heeft energieklasse A++ en een netto inhoud van 404 liter. Voor het bewaren van jouw ingevroren producten heeft de kast twee glazen platen en acht kunststof lades. Ook heeft het een Twist & Serve ijslade waar ijsblokjes eenvoudig uit vallen wanneer je hem omdraait. Je hoeft daarvoor enkel de tank te vullen met water en de ijslade doet de rest. Het apparaat koelt met R600a koelgas en werkt dankzij de Freezer Guard perfect in een temperatuur tot -15°C. Daardoor zou je hem bijvoorbeeld in de schuur of garage kunnen neerzetten. Antibacteriële rubbers zorgen voor een hygiënisch apparaat. Dankzij het snelvries compartiment worden nieuwe producten snel ingevroren en de No Frost functie zorgt ervoor dat je nooit meer handmatig jouw vriezer hoeft te ontdooien. Het apparaat heeft een digitaal display op de deur waarop de instellingen kunnen worden geregeld en een geluidsniveau van 39 dB. Je hoort hem dus nauwelijks! De deur is omkeerbaar en het heeft de volgende afmetingen (hxbxd): 191 x 70 x 77 cm.

5. Beko RFNE448E35W Vrieskast nofrost


Product informatiePlus or Show more

Nooit meer ontdooien met de Liebherr vrieskast GNP1913-21 Niets zo vervelend als de jaarlijkse verplichte ontdooiing van je vrieskast. Want waar moet je met al dat eten naartoe in de tussentijd? Bij de Liebherr vrieskast GNP1913-21 is dit niet langer nodig dankzij het NoFrost-systeem. Deze technologie zorgt ervoor dat er geen ijsvorming meer ontstaat in de vrieskast. Niet op het toestel zelf, maar ook niet op je verpakkingen. Het resultaat is een daling van je energieverbruik, geen ontdooiing nodig op jaarbasis en meer ruimte gezien er geen ijs is om deze te beperken. Praktisch en ordelijk invriezen Met een inhoud van 151 liter netto en 5 lades is de Liebherr vrieskast GNP1913-21 ideaal wanneer je eraan houdt om je levensmiddelen ordelijk te bewaren. Je kunt elke lade gebruiken voor een andere voedselgroep of invriezen aan de hand van je gebruik. Zaken die je frequent gebruikt, plaats je in dat geval in de bovenste lade. Daar de lades transparant zijn, heb je trouwens een zicht op wat je nog hebt, zodra je de deur van de vrieskast opent. Liebherr vrieskast GNP1913-21, uiterst zuinig en stil toestel Met een jaarlijks verbruik van 187 kWu valt de Liebherr vrieskast GNP1913-21in een A++ klasse en is het een bijzonder zuinig toestel. De eerder vernoemde NoFRost-technologie draagt hier nog eens aan bij. Ook op vlak van geluid valt er weinig aan te merken op deze vrieskast. Met 41 dB is het zonder twijfel een stil toetel dat niet storend is in de ruimte. Je kunt het dus gewoon in de keuken plaatsen zodat je alles dicht bij de hand hebt. Vrijstaand model met strak design Gezien de Liebherr vrieskast GNP1913-21 een vrijstaand model heeft met een strak en sober design, past het toestel in elk interieur. Wil je het in je open keuken zetten, dan vind je vast een plekje dat geschikt is. Je dient enkel een hoogte van 125cm te voorzien, een breedte van 60 cm en een diepte van 63 cm. De draairichting van de deur is verwisselbaar, dus daar hoef je alvast geen rekening mee te houden.

6. Liebherr GNP1913 - Vriezer


Product informatiePlus or Show more

Deze witte diepvrieskast van Beko is een strak vormgegeven vrieskast, voorzien van een handige indeling en een zuinig energie A+ label. De RFNE270K32WN heeft een inhoud van 214 liter, waarbij het vriesgedeelte is voorzien van een No-Frost systeem. Dus u hoeft nooit meer uw vriezer te ontdooien. Ontdooien hoeft niet meer De Beko RFNE270K32WN is voorzien van een no-Frost techniek. Het no-Frost luchtcirculatie systeem voorkomt rijp- en ijsvorming. Het systeem voert door luchtcirculatie de luchtvochtigheid uit de vriesruimte af. Hierdoor wordt uw vriezer ongemerkt ontdooit en is er vrijwel geen sprake van ijsafzetting op de wanden of van rijpvorming op de levensmiddelen. Daarnaast werkt het noFrost-systeem mee aan het continu laag houden van het energieverbruik. ProSmart™ Inverter-motor Wat wil je voor je lunch? Als jij een van die types bent die steeds weer in de vriezer rondsnuffelt, dan kun je op je elektriciteitsrekening besparen met deze Beko RFNE270K32WN vriezer voorzien van een ProSmart™ Inverter-compressor. Op die manier kun je de deur zo vaak als je wilt open doen om even rond te neuzen, maar de slimme ProSmart™-technologie past zich daarop aan en zorgt voor minder temperatuurvariaties zodat je voedsel snel wordt gekoeld en er slim energie en geld wordt bespaard. Daar komt nog bij dat de ProSmart™ Inverter-compressor viermaal stiller is dan de compressor in een gemiddelde vriezer*. Deurrichting aanpassen aan de keukenindeling Aan welke kant de deur van de vrieskast moet opengaan, is afhankelijk van de indeling van de keuken. Met de omkeerbare deur op deze Beko RFNE270K32WN kunnen de scharnieren zowel links als rechts worden geplaatst, dus bepaal je zelf naar welke kant de deur opengaat. Om nog meer vriesruimte te creëren kun je twee vrieskastkasten naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

7. Beko RFNE270K32WN Vrieskast


Product informatiePlus or Show more

De Bosch GSN51DWDV is een zeer zuinige en extra brede vrieskast, dankzij de energieklasse van A+++. Je bespaart hiermee kosten voor je portemonnee en helpt het milieu een handje. Je kijkt niet meer om naar de ijsvorming van deze vriezer: dankzij de NoFrost hoef je nooit te ontdooien. Daarnaast verliest je stuk zalm of zak vriesfruit de structuur en smaak niet. Heb je veel boodschappen ingeslagen? Geen probleem, met het supervriezen zijn je etenswaren binnen een mum van tijd bevroren. En met de 5 uitneembare plateaus maak je vliegensvlug meer ruimte voor je dozen diepvriespizza's. Je hebt geen last van vervelend geluid bij deze Bosch vriezer; met een geluidsniveau van slechts 38 decibel heb je nauwelijks het idee dat hij aanstaat.

8. Bosch GSN51DWDV


Product informatiePlus or Show more

Met deze Liebherr diepvrieskast kun je makkelijk al je eten invriezen. De diepvries heeft 7 lades en een totale inhoud van 226 liter, het apparaat is daardoor geschikt voor een huishouden van 4+ personen. De temperatuur van het apparaat is handmatig in te stellen via het digitale display. Dankzij de low-frost functie hoeft deze diepvries maar 1 tot 2 keer per jaar ontdooid te worden. SmartFrost Met SmartFrost wordt de rijpvorming in het interieur en op de levensmiddelen sterk verminderd. Hierdoor is ontdooien zelden nodig. De binnenwanden zijn glad en daardoor eenvoudig te reinigen. De ingeschuimde, omwikkelde verdamper zorgt voor een gelijkmatige koeling en een laag energieverbruik. Kinderbeveiliging De kinderbeveiliging kan zodanig worden geprogrammeerd, dat per ongeluk uitschakelen van het apparaat wordt voorkomen.Wanneer de kinderbeveiliging ingeschakeld is, wordt dit weergegeven door een symbool in het MagicEye. VarioSpace Bij alle diepvrieskasten met NoFrost en SmartFrost kunnen de schuifladen en de daaronder liggende glazen tussenbodems comfortabel worden uitgenomen.Zo ontstaat VarioSpace – het praktische systeem voor extra opbergruimte, zodat zelfs voor grotere ingevroren levensmiddelen snel plaats is gevonden. SuperFrost automaat Door de SuperFrost automaat wordt invriezen een eenvoudig en energiezuinig genoegen. Deze zorgt voor een snelle temperatuurdaling naar -32 °C en voor de koudereserve, zodat producten met behoud van vitaminen worden ingevroren. Zodra het invriezen is voltooid, schakelt de SuperFrost automaat na maximaal 65 uur terug naar de normale werking en levert daarmee een energiezuinige bijdrage. FrostSafe Bij FrostSafe zijn de extra hoge en uitneembare schuifladen rondom gesloten. Daardoor kan kou niet zo snel ontsnappen wanneer het apparaat wordt geopend. De transparante voorzijde van de laden waarborgt een optimaal overzicht over de ingevroren levensmiddelen. Stanggreep met geïntegreerd openingsmechanisme Dankzij de praktische deurgrepen met geïntegreerd openingsmechanisme kunnen de apparaatdeuren met heel weinig krachtsinspanning worden geopend. Ook kan de deur herhaaldelijk kort achter elkaar probleemloos worden geopend vanwege het afstootmechanisme van de greep op de apparaatbehuizing.

9. Liebherr GP 2733 - Diepvrieskast


Product informatiePlus or Show more

Wiggo WF-UR14DS(WW) zuinig in verbruik en een strak design Op zoek naar een nieuwe vrieskast? Deze Wiggo vrijstaand vrieskast is speciaal ontworpen voor het beleven van de passie in de keuken. Een mooi strak design de juiste witte kleur wat past bij je interieur en niet te vergeten royaal veel opbergruimte voor de uigebreide belevenis in de keuken. Met de Frost Reverse Zones veel koelgemak. De Wiggo WF-UR14DS(WW) is een slimme vriezer waar de Frost Reverse Zone technologie is gebruikt. Hierdoor komen uw etenswaren en koelproducten sneller tot vriezen toe. De vriezer heeft vier sterren, waardoor het toestel niet alleen geschikt is om diepvriesproducten te bewaren, maar ook om uw met passie gemaakte bereidingen in te vriezen voor een later moment. Aan ruimte geen gebrek! Met maar liefst zes lades voorzien in de Wiggo WF-UR14DS(WW) is er voor elk formaat en soort ieder een eigen ruimte in te delen. De ene lade is dan geschikt voor gesneden vriesfruit en de andere voor een lekker groot stuk biefstuk. Even 8 kilogram invriezen op 24 uur tijd is zo gedaan voor deze vriezer. Bij stroomuitval geen paniek, bewaar je etenswaren nog tot 14 uur. Energieverbruik koude kunst. Met een A++ kun je er op aan dat het verbruik op jaarbasis slechts 164 kWh is met een totale inhoud van maar liefst 158 liter. Door de goed geisoleerde deuren en wanden is dit een perfecte prestatie. Kenmerken Energieklasse A++ Vrijstaand model 158 liter netto inhoud Invriesvermogen: 8 kg/24h Afmetingen; Diepte 58cm Breedte 55cm Hoogte 143cm

10. Wiggo WF-UR14DS(WW) - Vrijstaande Vriezer - Wit - A++


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Diepvrieskasts er zijn immers 120 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Diepvrieskast kopen.