Hoe komt deze leuke Diepvrieskast opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de zoektocht naar de beste Diepvrieskast ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Diepvrieskasts, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Diepvrieskasts die te bestellen zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Diepvrieskasts het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Diepvrieskasts stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Diepvrieskasts

De beste Diepvrieskasts op een rij

Product informatiePlus or Show more

Deze ruime Etna Vriezer EVV1432WIT biedt je meer dan genoeg opslagruimte om je voedingswaren op te slaan. De vriezer heeft een netto-inhoud van maar liefst 170 liter. Daardoor is dit een uiterst geschikte vriezer voor grote gezinnen, veelverbruikers en kookliefhebbers, maar ook voor mensen die simpelweg boodschappen doen niet leuk vinden en veel op willen slaan. Overzichtelijke indeling Deze vriezer is voorzien van maar liefst 6 lades waardoor je alles overzichtelijk op kunt bergen. Het regelen van de temperatuur gaat middels een thermostaatknop. De Etna Vriezer EVV1432WIT is ingedeeld bij energieklasse A+. Kenmerken van de Etna Vriezer EVV1432WIT: • Energieklasse A+ • Plaatsing: vrijstaand • Netto-inhoud: 170 liter • Invriesvermogen: 8 kg/24h

1. ETNA EVV1432WIT - Vrijstaande Vriezer


Product informatiePlus or Show more

De Inventum vrijstaande vriezer VR1420 heeft een netto inhoud van 153 liter. Het is een hoge en zuinige vriezer met energieklasse A+. Deze 4 sterren vriezer heeft een invriesvermogen van 10 kg/24u. In de drie transparante lades en 2 vriesvakken met kleppen berg je al je etenswaren netjes op. De vriezer is makkelijk te plaatsen. De deur kan zowel links als rechts bevestigd worden. •vriezer: 55 cm breed •energieklasse A+ •153 liter inhoud

2. Inventum VR1420 - Vrijstaande vriezer


Product informatiePlus or Show more

Met deze Liebherr diepvrieskast kun je makkelijk al je eten invriezen. De diepvries heeft 7 lades en een totale inhoud van 226 liter, het apparaat is daardoor geschikt voor een huishouden van 4+ personen. De temperatuur van het apparaat is handmatig in te stellen via het digitale display. Dankzij de low-frost functie hoeft deze diepvries maar 1 tot 2 keer per jaar ontdooid te worden. SmartFrost Met SmartFrost wordt de rijpvorming in het interieur en op de levensmiddelen sterk verminderd. Hierdoor is ontdooien zelden nodig. De binnenwanden zijn glad en daardoor eenvoudig te reinigen. De ingeschuimde, omwikkelde verdamper zorgt voor een gelijkmatige koeling en een laag energieverbruik. Kinderbeveiliging De kinderbeveiliging kan zodanig worden geprogrammeerd, dat per ongeluk uitschakelen van het apparaat wordt voorkomen.Wanneer de kinderbeveiliging ingeschakeld is, wordt dit weergegeven door een symbool in het MagicEye. VarioSpace Bij alle diepvrieskasten met NoFrost en SmartFrost kunnen de schuifladen en de daaronder liggende glazen tussenbodems comfortabel worden uitgenomen.Zo ontstaat VarioSpace – het praktische systeem voor extra opbergruimte, zodat zelfs voor grotere ingevroren levensmiddelen snel plaats is gevonden. SuperFrost automaat Door de SuperFrost automaat wordt invriezen een eenvoudig en energiezuinig genoegen. Deze zorgt voor een snelle temperatuurdaling naar -32 °C en voor de koudereserve, zodat producten met behoud van vitaminen worden ingevroren. Zodra het invriezen is voltooid, schakelt de SuperFrost automaat na maximaal 65 uur terug naar de normale werking en levert daarmee een energiezuinige bijdrage. FrostSafe Bij FrostSafe zijn de extra hoge en uitneembare schuifladen rondom gesloten. Daardoor kan kou niet zo snel ontsnappen wanneer het apparaat wordt geopend. De transparante voorzijde van de laden waarborgt een optimaal overzicht over de ingevroren levensmiddelen. Stanggreep met geïntegreerd openingsmechanisme Dankzij de praktische deurgrepen met geïntegreerd openingsmechanisme kunnen de apparaatdeuren met heel weinig krachtsinspanning worden geopend. Ook kan de deur herhaaldelijk kort achter elkaar probleemloos worden geopend vanwege het afstootmechanisme van de greep op de apparaatbehuizing.

3. Liebherr GP 2733 - Diepvrieskast


Product informatiePlus or Show more

Ben je op zoek naar een ruime vriezer met NoFrost kenmerk? dan is de Zanussi ZFU25200WA iets voor jou. Met een netto inhoud van maar liefst 227 liter en 20 kg capaciteit per dag, kun je veel vrieswaren bewaren. Door het NoFrost systeem, hoef je zelf de vriezer niet meer te ontdooien. Deel daarnaast de vriezer op een gemakkelijke en efficiënte wijze in, door de 6 vriesvakken. Efficiënt en gemakkelijk indelen Door de enorme inhoud van 227 liter netto, kun je al veel vrieswaren kwijt. Per dag is het mogelijk op 20 kg aan producten in de vriezer op te slaan. Om het voor jou gemakkelijk te maken, beschikt deze vriezer over 6 transparante vriesvakken. Op deze manier kun je op een gemakkelijke en efficiënte manier de indeling op je eigen wensen afstemmen. Nooit meer ontdooien Normaal gesproken, dien je een vriezer twee of drie keer per jaar zelf te ontdooien. Gelukkig beschikt deze vriezer over een anti-ijsvorming kenmerk, ook wel NoFrost genoemd. Door dit kenmerk hoef je nooit meer zelf de vriezer te ontdooien, omdat er geen ijsvorming ontstaat. Dit scheelt zeker een hoop tijd en gedoe. Extra functies Naast dat de vriezer een enorme inhoud heeft en anti-ijsvorming, beschikt deze diepvriezer over veel meer. Om de vriezer in de meeste ruimtes te verwerken, is het mogelijk de draairichting van de deur aan te passen. Daarnaast is hij ook nog eens erg stil met een geluidsniveau van 42 dB en blijft de inhoud bij stroomuitval bewaard voor maar liefst 18 uur.

4. Zanussi ZFU25200WA Vrieskast - Wit


Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een ruime, energiezuinige vriezer? Dan is de Exquisit GS230 1A++ zeker een aanrader. Met energielabel A++ is deze vriezer zuinig in gebruik. Met een netto inhoud van 153 liter, kun je veel vrieswaren kwijt. Deel dit gemakkelijk en efficiënt in door de 4 transparante laden en 1 uitschuifbaar plateau. Gemakkelijk indelen Deel je vriezer gemakkelijk en efficiënt in, door de vier transparante laden. Op deze manier is het makkelijk op je producten naar eigen voorkeur in te delen. Door een extra los plateau, kun je bovenin de vriezer ook nog vrieswaren kwijt. Dit gaat allemaal samen, met een totale netto inhoud van 153 liter en een capaciteit van 9 kg per dag. Geschikt voor kleine en iets grotere huishoudens. Zuinig in verbruik Naast het feit dat deze vriezer een fijne inhoud heeft, is het ook nog eens erg zuinig in verbruik. Deze vriezer beschikt over het energielabel A++. Hiermee bespaar je niet alleen energie, maar is dit ook nog eens goed voor je portemonnee en het milieu. Extra functies Om de vriezer in de meeste keukens te kunnen verwerken, beschikt deze over een aanpasbare draairichting van de deur. Dit betekent dat je de deur van draai richting kan veranderen indien het niet past, waar jij het wil plaatsen. Daarnaast is deze vriezer erg stil vanwege het geluidsniveau van 40 dB. Bij stroomuitval blijft je inhoud bewaard voor 20 uur.

5. Exquisit GS230-1A++ - Vriezer


Product informatiePlus or Show more

De Whirlpool WV 1510 W Vrieskast heeft een netto-inhoud van 165 liter. De handige omkeerbare deuren maken het mogelijk de kast naar eigen wens te plaatsen. In een handomdraai maak je de deuren linksdraaiend in plaats van rechtsdraaiend. De draagplateaus zijn vervaardigd uit transparant veiligheidsglas. Op de stevige extra grote draagplateaus kunnen moeiteloos grote en zware verpakkingen bewaard worden. De vriezer heeft een afmeting van 143 x 55 x 58 cm. Kenmerken Whirlpool WV 1510 W Vrieskast: Netto-inhoud: 165 liter 6 diepvriesladen Geluidsniveau: 41 dBA Verstelbare voetjes aan de voorzijde Maximale bewaartijd bij stroomuitval: 17 uur Invriesvermogen: 8 kg in 24 uur

6. Whirlpool WV1510W - Vriezer


Product informatiePlus or Show more

Energiezuinig, constante diepvriestemperatuur en nooit ontdooien: dat is de extra brede Bosch GSN58DWDV vrieskast in een notendop. Deze vriezer heeft namelijk een energieklasse van A+++, waarmee je uiteindelijk bespaart op de kosten. Daarnaast blijven je boodschappen gegarandeerd koud dankzij de FreshSense sensoren, die een constante diepvriestemperatuur aanhouden. Zo blijft je diepvriespizza écht bevroren en verandert de smaak niet. En dat doet de vriezer allemaal relatief stil. Dankzij een geluidsniveau van 38 decibel heb je geen last van een brommend of zoemend geluid. Ook handig: je deelt de 7 plateaus en 5 lades naar eigen wens in. En voor grote stukken vlees of zakken doperwten gebruik je de BigBox.

7. Bosch GSN58DWDV


Product informatiePlus or Show more

Met de Beko RFSA240M33W heb je voorlopig voldoende voorraad in huis. Met een inhoud van netto 215 liter, kun je veel vrieswaren kwijt. Door de 6 vrieslades is het gemakkelijk in te delen naar eigen wens. Zo beschikt de vriezer over een Big Box, om grotere producten in te bewaren. Daarnaast is de diepvriezer zuinig in verbruik, vanwege het energielabel A++ Gemakkelijke en ruime indeling Deze vrijstaande vriezer heeft een ruime inhoud van maar liefst 215 liter. Met deze enorme inhoud heb je ruimte genoeg, om veel vriesproducten te bewaren. Door de 6 transparante lades, kun je naar eigen wens je vriezer indelen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door verschillende productsoorten bij elkaar te plaatsen. De onderste vrieslade is een Big Box, waardoor je wat meer grotere producten kan bewaren. Per dag kun je een capaciteit van 14 kg kwijt. Zuinig in verbruik Deze vriezer beschikt over een energielabel A++ en is dan ook erg zuinig in verbruik. Hiermee bespaar je niet alleen energie, maar is het ook nog eens goed voor je portemonnee en het milieu. Koude omgeving Dankzij de Freezer Guard werkt de vriezer ook in de garage of schuur. Deze technologie zorgt er namelijk voor dat de vriezer blijft werken tot een temperatuur van maar liefst min 15 graden! De Beko RFNE312E33W is voorzien van 6 kunststof laden en 2 doorzichtige vakken met klapdeuren. De Eco Fuzzy stand zorgt ervoor dat de vriezer in een energiezuinige modus gaat wanneer de deur een tijd lang niet is geopend.

8. Beko RFSA240M33W - Vriezer


Product informatiePlus or Show more

Wil jij de vriezer vlak langs een zijwand plaatsen, dan is de Bosch GSN29VW3P geschikt voor jou. De openingshoek van de PerfectFit vrieskast is namelijk 90 graden. De vriezer heeft FreshSense sensoren die constant de temperatuur meten en aanpassen. Hierdoor blijft de temperatuur stabiel. Diepvriesproducten bewaar je dankzij No Frost ijsvrij in 1 van de 4 vriesladen of op de 2 gemakkelijk bereikbare plateaus. Deze 2 plateaus zijn onderdeel van de VarioZone. Dit betekent dat je ze gemakkelijk uitneemt om ruimte te maken voor bijvoorbeeld een hoge ijstaart. Je opent de deur van deze Bosch vriezer eenvoudig. In het deursysteem zit namelijk een klein ventiel dat het vacuüm verwijdert.

9. Bosch GSN29VW3P


Product informatiePlus or Show more

Gehaast je boodschappen inladen omdat er anders teveel warme lucht in de vriezer komt, hoeft bij de Whirlpool UW6 F2C WB niet. De supervriesfunctie zorgt ervoor dat de temperatuur van de overige etenswaren niet stijgt wanneer jij je nieuwe boodschappen erin legt. Met de 4 lades en 2 kleppen heb je een overzichtelijke vriezer waarin je jouw etenswaren verdeelt per categorie. In de bovenste lade bewaar je het brood, achter de klep de ijsjes en in de onderste lade de frituursnacks.

10. Whirlpool UW6 F2C WB


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Diepvrieskasts er zijn immers 120 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Diepvrieskast kopen.