Hoe komt deze leuke Diepvrieskast opsomming tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Diepvrieskast ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Diepvrieskasts, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Diepvrieskasts die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Diepvrieskasts het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Diepvrieskasts stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Producten die soortgelijk zijn aan Diepvrieskasts

De beste Diepvrieskasts op een rij

Product informatiePlus or Show more

In de Inventum VR1420 bewaar je 3 tot 7 volle shopper tassen met diepvriespizza's, perenijsjes en friet. Waar je de boodschappen in deze vrieskast neerlegt, maakt dankzij de luchtcirculatie niet uit. De ventilator verdeelt de vrieslucht door de hele vriezer, zodat het bovenin net zo koud is als onderin. Zo blijven je boodschappen goed bevroren. Je pakt veelgebruikte diepvriesproducten snel van de plateaus. De achterkant van de Inventum vriezer is afgedekt, zodat de condensor stofvrij blijft. Je bent hierdoor minder tijd kwijt aan onderhoud en het energieverbruik van de vriezer blijft gelijk.

1. Inventum VR1420


Product informatiePlus or Show more

Ben je op zoek naar een ruime 4-sterren vriezer met een strak en tijdloos design? Dan is de Beko RFSA210K30WN ideaal. De vriesruimte van deze vriezer heeft een netto inhoud van 168 liter verdeeld over zes transparante kunststof laden. Daarnaast heeft deze vriezer een invriescapaciteit van 9 kg per 24 uur, waardoor je minder vaak boodschappen hoeft te doen. Deze vriesruimte is verdeeld over zes transparante kunststof laden. Mocht er een onverwachte storing zijn dan heeft deze vrieskast een autonomie tijd van 15 uur. Als laatste beschikt deze vriezer van Beko over een mechanisch controlesysteem wat het klimaat in de vriezer optimaal houdt. Voordelen 168 liter in het vriesgedeelte MinFrost® systeem Omkeerbare deur Nadelen Niet geschikt voor ruimtes onder de 10°C Ruime en stille diepvrieskast Deze vriezer van Beko heeft genoeg ruimte voor je boodschappen en een snelle invriescapaciteit van 9 kg per 24 uur waardoor je niet elke dag meer boodschappen hoeft te doen. Deze vrieskast van Beko bewaart je boodschappen veilig, hygiënisch en efficiënt. Daarnaast heeft hij een geluidsniveau van 42 dB, wat maakt dat dit ook nog eens een vrij stille diepvrieskast is. Omkeerbare deur Deze vriezer is aan te passen aan je keuken. Je kunt namelijke zelf bepalen aan welke kant de deur van de vriezer opengaat dankzij de omkeerbare deur. De scharnieren van de deur kunnen zowel aan de linkerkant als de rechterkant worden geplaatst. Om nog meer koelruimte te creëren kun je een koelkast en een vriezer of twee vriezers naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren. MinFrost® Statische vriezers hebben ijsafzetting waardoor levensmiddelen aan elkaar blijven kleven en de vriezer zelf ook meer energie verbruikt. Deze vriezer van Beko beschikt over MinFrost®, dit is een speciaal verdampinsysteem die de ijsafzetting in de vriezer enorm verminderd. Zo wordt er minder onnodige energie verbruikt en je levensmiddel worden beter bewaard. Daarbij hoef je nu ook minder vaak je vriezer helemaal te ontdooien. Antibacteriële Deurrubbers Deurrubbers zijn moeilijk schoon te houden en daardoor zijn ze vaak een haard van bacteriën. Door toevoeging van een antibacterieel bestanddeel in de deurrubbers van deze Beko vriezer wordt de hygiëne van deze delen verbeterd. Zo zullen de deurrubbers fungeren als beschermers tegen bacteriën. Met de speciale binnenbekleding van het interieur, wordt de groei van micro-organismen en bacteriën voorkomen.

2. Beko RFSA210K30WN - Vriezer


Product informatiePlus or Show more

Zoek je een ruime én extra brede vrieskast die van fijne gemakken is voorzien, dan is Siemens GS58NDWDV een goede oplossing. Deze vrieskast biedt met een inhoud van 365 liter genoeg ruimte voor een voorraad friet, diepvriesmaaltijden, vissticks en waterijsjes. Dankzij de energieklasse van D koelt hij zeer zuinig. Daarnaast is hij met een geluidsniveau van 38 decibel relatief stil tijdens het koelen en dankzij No Frost heb je geen last van ijsvorming. En of je het pak gehakt boven of onderin de vriezer legt, maakt niet uit. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat de vrieslucht beter verspreidt, waardoor je op elke plank dezelfde, koude temperatuur hebt.

3. Siemens GS58NDWDV


Product informatiePlus or Show more

Staande vriezer, grote capaciteit op een klein oppervlak, verbeterde energieklasse E voor meer energiebesparing. De breedte van 54 centimeter vergemakkelijkt de installatie. Verschillende onafhankelijke ruimtes om uw eten te sorteren. De hoogwaardige compressor heeft een garantie van 12 jaar, een garantie voor betrouwbaarheid. Uitgebreide service na verkoop. Bij CHiQ is uw tevredenheid onze prioriteit.

4. CHiQ FSD140D42 - Vriezer - Zwart RVS


Product informatiePlus or Show more

Wiggo WF-UR14S(BB) zuinig in verbruik en een strak design. Op zoek naar een nieuwe vrieskast? Deze Wiggo vrijstaand vrieskast is speciaal ontworpen voor het beleven van de passie in de keuken. Een mooi strak design de juiste witte kleur wat past bij je interieur en niet te vergeten royaal veel opbergruimte voor de uigebreide belevenis in de keuken. Met de Frost Reverse Zones veel koelgemak. De Wiggo WF-UR14S(BB) is een slimme vriezer waar de Frost Reverse Zone technologie is gebruikt. Hierdoor komen uw etenswaren en koelproducten sneller tot vriezen toe. De vriezer heeft vier sterren, waardoor het toestel niet alleen geschikt is om diepvriesproducten te bewaren, maar ook om uw met passie gemaakte bereidingen in te vriezen voor een later moment. Aan ruimte geen gebrek! Met maar liefst zes lades voorzien in de Wiggo WF-UR14S(BB) is er voor elk formaat en soort ieder een eigen ruimte in te delen. De ene lade is dan geschikt voor gesneden vriesfruit en de andere voor een lekker groot stuk biefstuk. Even 8 kilogram invriezen op 24 uur tijd is zo gedaan voor deze vriezer. Bij stroomuitval geen paniek, bewaar je etenswaren nog tot 14 uur. Energieverbruik koude kunst. Met een A+ kun je er op aan dat het verbruik op jaarbasis slechts 215 kWh is met een totale inhoud van maar liefst 182 liter. Door de goed geisoleerde deuren en wanden is dit een perfecte prestatie. Kenmerken Energieklasse A+ Vrijstaand model Uniek mat zwart 163 liter netto inhoud Invriesvermogen: 8 kg/24h Afmetingen; Diepte 58cm Breedte 55cm Hoogte 143cm

5. Wiggo WF-UR14S(BB) Vrijstaande Vriezer Zwart


Product informatiePlus or Show more

Deze witte diepvrieskast van Beko is een strak vormgegeven vrieskast, voorzien van een handige indeling. De RFNE270K31WN heeft een inhoud van 214 liter, waarbij het vriesgedeelte is voorzien van een No-Frost systeem. Dus je hoeft nooit meer deze vriezer te ontdooien. Voordelen Gehard veiligheidsglas No Frost systeem Snelvriesfunctie Nadelen Niet geschikt voor ruimtes onder de 10°C MinFrost® Statische vriezers hebben ijsafzetting waardoor levensmiddelen aan elkaar blijven kleven en de vriezer zelf ook meer energie verbruikt. Deze vriezer van Beko beschikt over MinFrost®, dit is een speciaal verdampinsysteem die de ijsafzetting in de vriezer enorm verminderd. Zo wordt er minder onnodige energie verbruikt en je levensmiddel worden beter bewaard. Daarbij hoef je nu ook minder vaak je vriezer helemaal te ontdooien. ProSmart™-invertercompressor Ben je opzoek naar een energiezuinige vriezer? Dan is deze Vriezer van Beko ideaal.Hij beschikt over een ProSmart™-invertercompressor. Deze compressor koelt een stuk sneller en energiezuiniger dan een normale koelkastcompressor. Daarnaast is deze compressor 4 keer stiller en past zich sneller aan bij temperatuurschommelingen. Omkeerbare deur Deze vriezer is aan te passen aan je keuken. Je kunt namelijke zelf bepalen aan welke kant de deur van de vriezer opengaat dankzij de omkeerbare deur. De scharnieren van de deur kunnen zowel aan de linkerkant als de rechterkant worden geplaatst. Om nog meer koelruimte te creëren kun je een koelkast en een vriezer of twee vriezers naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren. Veiligheidsglas Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het gewicht van je levensmiddelen die je in de diepvriezer wilt zetten. De platen zijn namelijk gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat tot wel 25kg aan gewicht kunnen dragen. Daarnaast zijn ze ook beter beschermd tegen krassen en scheuren, in tegenstelling tot on behandeld glas. Je kunt dus met een gerust hart een grote zwarte pot in de vriezer zetten.

6. Beko RFNE270K31WN - Vriezer


Product informatiePlus or Show more

De Beko RFNE448E35W vrieskast heeft energieklasse A++ en een netto inhoud van 404 liter. Voor het bewaren van jouw ingevroren producten heeft de kast twee glazen platen en acht kunststof lades. Ook heeft het een Twist & Serve ijslade waar ijsblokjes eenvoudig uit vallen wanneer je hem omdraait. Je hoeft daarvoor enkel de tank te vullen met water en de ijslade doet de rest. Het apparaat koelt met R600a koelgas en werkt dankzij de Freezer Guard perfect in een temperatuur tot -15°C. Daardoor zou je hem bijvoorbeeld in de schuur of garage kunnen neerzetten. Antibacteriële rubbers zorgen voor een hygiënisch apparaat. Dankzij het snelvries compartiment worden nieuwe producten snel ingevroren en de No Frost functie zorgt ervoor dat je nooit meer handmatig jouw vriezer hoeft te ontdooien. Het apparaat heeft een digitaal display op de deur waarop de instellingen kunnen worden geregeld en een geluidsniveau van 39 dB. Je hoort hem dus nauwelijks! De deur is omkeerbaar en het heeft de volgende afmetingen (hxbxd): 191 x 70 x 77 cm.

7. Beko RFNE448E35W - Vrieskast


Product informatiePlus or Show more

De GS231-NF-H-010EW is één van beste vrijstaande vriezers in zijn prijssegment. De GS231 is het kleinere broertje van de GS271. Met zijn No-Frost systeem hoef je deze kast nooit te ontdooien. Tegelijkertijd heeft deze kast een nieuw energielabel E. Ook is de temperatuur aan de hand van een strak LED-display te controleren. Deze prachtige vrieskast is niet alleen populair vanwege zijn strakke design, er zijn vele redenen voor: Het No-Frost systeem waardoor het ontdooien zelden meer voorkomt Het zuinige E label waarmee het energieverbruik erg laag is Het strakke LED-display waarmee de temperatuur gemakkelijk te controleren is De 4 transparante vrieslades die veel ruimte bieden voor al je verschillende producten Bovenin de vrieskast zit een transparant vriesvak waarin je makkelijk je producten plaatst op een mooie glazen plaat Met de Super Freezer functie wordt de versheid van deze producten snel en optimaal bewaard, hierdoor blijven bijvoorbeeld vitamines en mineralen beter behouden Met het Door open alarm vergeet je niet meer de deur dicht te doen wanneer deze te lang open staan Deze vriezer kan gecombineerd worden met de koelkast KS320-010EW.

8. Exquisit GS231-NF-H-010EW - Vriezer


Product informatiePlus or Show more

Met deze Liebherr diepvrieskast kun je makkelijk al je eten invriezen. De diepvries heeft 7 lades en een totale inhoud van 226 liter, het apparaat is daardoor geschikt voor een huishouden van 4+ personen. De temperatuur van het apparaat is handmatig in te stellen via het digitale display. Dankzij de low-frost functie hoeft deze diepvries maar 1 tot 2 keer per jaar ontdooid te worden. SmartFrost Met SmartFrost wordt de rijpvorming in het interieur en op de levensmiddelen sterk verminderd. Hierdoor is ontdooien zelden nodig. De binnenwanden zijn glad en daardoor eenvoudig te reinigen. De ingeschuimde, omwikkelde verdamper zorgt voor een gelijkmatige koeling en een laag energieverbruik. Kinderbeveiliging De kinderbeveiliging kan zodanig worden geprogrammeerd, dat per ongeluk uitschakelen van het apparaat wordt voorkomen.Wanneer de kinderbeveiliging ingeschakeld is, wordt dit weergegeven door een symbool in het MagicEye. VarioSpace Bij alle diepvrieskasten met NoFrost en SmartFrost kunnen de schuifladen en de daaronder liggende glazen tussenbodems comfortabel worden uitgenomen.Zo ontstaat VarioSpace – het praktische systeem voor extra opbergruimte, zodat zelfs voor grotere ingevroren levensmiddelen snel plaats is gevonden. SuperFrost automaat Door de SuperFrost automaat wordt invriezen een eenvoudig en energiezuinig genoegen. Deze zorgt voor een snelle temperatuurdaling naar -32 °C en voor de koudereserve, zodat producten met behoud van vitaminen worden ingevroren. Zodra het invriezen is voltooid, schakelt de SuperFrost automaat na maximaal 65 uur terug naar de normale werking en levert daarmee een energiezuinige bijdrage. FrostSafe Bij FrostSafe zijn de extra hoge en uitneembare schuifladen rondom gesloten. Daardoor kan kou niet zo snel ontsnappen wanneer het apparaat wordt geopend. De transparante voorzijde van de laden waarborgt een optimaal overzicht over de ingevroren levensmiddelen. Stanggreep met geïntegreerd openingsmechanisme Dankzij de praktische deurgrepen met geïntegreerd openingsmechanisme kunnen de apparaatdeuren met heel weinig krachtsinspanning worden geopend. Ook kan de deur herhaaldelijk kort achter elkaar probleemloos worden geopend vanwege het afstootmechanisme van de greep op de apparaatbehuizing.

9. Liebherr GP 2733 - Diepvrieskast


Product informatiePlus or Show more

De Bosch GSN51DWDV is een zeer zuinige en extra brede vrieskast, dankzij de energieklasse D. Je bespaart hiermee kosten voor je portemonnee en helpt het milieu een handje. Je kijkt niet meer om naar de ijsvorming van deze vriezer: dankzij NoFrost hoef je nooit te ontdooien. Daarnaast verliest je stuk zalm of zak vriesfruit de structuur en smaak niet. Heb je veel boodschappen ingeslagen? Geen probleem, met het supervriezen zijn je etenswaren binnen een mum van tijd bevroren. En met de 5 uitneembare plateaus maak je vliegensvlug meer ruimte voor je dozen diepvriespizza's. Je hebt geen last van vervelend geluid bij deze Bosch vriezer; met een geluidsniveau van slechts 38 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat.

10. Bosch GSN51DWDV


Producten die soortgelijk zijn aan Diepvrieskasts


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Diepvrieskasts. Er zijn namelijk 120 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Diepvrieskast kopen.