Bestenu

Wat is de beste tafelmodel koelkast van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 05 juni, 2023

Het kopen van een goede tafelmodel koelkast is een lastige opgave. Wat is de beste tafelmodel koelkast van 2023? Na het analyseren van 208 tafelmodel koelkasten kwam de PRIMO PR129FR zwart
als beste getest uit onze tafelmodel koelkast-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de tafelmodel koelkasten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 tafelmodel koelkasten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame tafelmodel koelkast-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste tafelmodel koelkasten

1Score: 9.8
PRIMO PR129FR zwart
PRIMO PR129FR zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Tomado Tafelmodel koelkast zwart
Beste Tafelmodel koelkast voor kleine huishoudens
Tomado Tafelmodel koelkast zwart
Tomado
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
PRIMO PR136FR wit
PRIMO PR136FR wit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Inventum Tafelmodel koeler wit 1
Inventum Tafelmodel koeler wit 1
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Inventum Tafelmodel koeler wit
Inventum Tafelmodel koeler wit
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Klarstein Spitzbergen Uni - Tafelmodel wit
Klarstein Spitzbergen Uni - Tafelmodel wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Tomado Tafelmodel koelkast wit
Tomado Tafelmodel koelkast wit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
PRIMO PR138FR zwart
PRIMO PR138FR zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
MPM Koelkast Vriezer Koelkast met vriesvak
MPM Koelkast Vriezer Koelkast met vriesvak
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Inventum KK471B Tafelmodel koeler Vrijstaand
Inventum KK471B Tafelmodel koeler Vrijstaand
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Tafelmodel Koelkast Koopgids

Als je weinig ruimte hebt in je keuken of huis, is de aanschaf van de beste tafelmodel koelkast een slimme keuze. Deze compacte en efficiënte koelkasten bieden voldoende opslagruimte voor al je essentiële boodschappen en houden je eten en drinken op de juiste temperatuur, terwijl ze weinig ruimte innemen en er stijlvol uitzien.

Waar moet je op letten bij het kopen van een tafelmodel koelkast?

Bij de aankoop van een tafelmodel koelkast zijn er een aantal factoren waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt:

 • Grootte: controleer de afmetingen van de koelkast en zorg ervoor dat deze past in de beschikbare ruimte. Meet de ruimte waar de koelkast komt te staan om te zorgen dat deze past en er genoeg ruimte overblijft voor ventilatie.
 • Capaciteit: controleer de capaciteit van de koelkast en zorg ervoor dat deze groot genoeg is voor je behoeften. Overweeg hoeveel eten en drinken je in de koelkast wilt bewaren en hoeveel ruimte je daarvoor nodig hebt.
 • Energieverbruik: controleer het energieverbruik van de koelkast en zorg ervoor dat deze energiezuinig is. Een energiezuinige koelkast bespaart geld op de energierekening en is beter voor het milieu.
 • Geluidsniveau: controleer het geluidsniveau van de koelkast en zorg ervoor dat deze stil genoeg is voor je behoeften. Overweeg waar je de koelkast plaatst en of het daar storend kan zijn.
 • Ontdooien: controleer of de koelkast handmatig of automatisch te ontdooien is. Automatische ontdooiing bespaart tijd en moeite, maar is doorgaans duurder.
 • Indeling: controleer de indeling van de koelkast en zorg ervoor dat deze past bij je behoeften. Overweeg hoeveel planken en vakken in de deur je nodig hebt en of er voldoende ruimte is voor grotere items zoals flessen.
 • Prijs: controleer de prijs van de koelkast en zorg ervoor dat deze past bij je budget. Houd er rekening mee dat duurdere modellen over het algemeen betere functies en prestaties bieden.

Wat zijn de afmetingen van een tafelmodel koelkast?

De afmetingen van een tafelmodel koelkast variëren afhankelijk van het merk en het model, maar over het algemeen zijn ze ontworpen om op een aanrecht of tafelblad te passen en hebben ze de volgende standaardafmetingen:

 • Hoogte: 80-85 cm
 • Breedte: 45-55 cm
 • Diepte: 50-60 cm

Sommige modellen zijn hoger of breder dan andere, en het is belangrijk om de specificaties van de koelkast te controleren voordat je deze aanschaft om er zeker van te zijn dat deze in de beschikbare ruimte past.

Stroomverbruik van een tafelmodel koelkast

Het energieverbruik van een tafelmodel koelkast varieert afhankelijk van het merk, het model en de grootte van de koelkast. Over het algemeen verbruikt een tafelmodel koelkast minder energie dan een grotere koelkast, maar het is belangrijk om op het energielabel te letten voor het specifieke model dat je overweegt.

De meeste tafelmodel koelkasten hebben een energielabel tussen A+ en A+++. Dit betekent dat zeenergiezuinig zijn en relatief weinig stroom verbruiken

Het exacte energieverbruik is beïnvloedbaar door factoren zoals de temperatuurinstelling, het gebruik van de koelkastdeur en de hoeveelheid voedsel die in de koelkast wordt bewaard.

Over het algemeen verbruikt een tafelmodel koelkasttussen de 60 en 100 kWh per jaar, afhankelijk van het specifieke model. 

Prijs van een tafelmodel koelkast

De prijs van een tafelmodel koelkast hangt af van het merk, het model en de functies. Over het algemeen zijn tafelmodel koelkasten goedkoper dan grotere koelkasten en variëren de kosten van ongeveer €100 tot €500.

Eenvoudige tafelmodel koelkasten zonder vriesvak zijn meestal het meest betaalbaar en zijn verkrijgbaar voor minder dan €150

Tafelmodel koelkasten met vriesvak, energiezuinige modellen en koelkasten met geavanceerde functies zoals een digitale display of no-frost technologie zijn doorgaans duurder en kosten al snel meer dan €400.

Het is belangrijk om de specificaties van de koelkast te controleren en een model te kiezen dat past bij je behoeften en budget. 

Levensduur van een tafelmodel koelkast

De gemiddelde levensduur van een tafelmodel verschilt per koelkast. Over het algemeen kan een goed onderhouden tafelmodel koelkasttussen de 10 en 15 jaar meegaan.

De levensduur van de koelkast is te verlengen door deze goed te onderhouden en regelmatig schoon te maken, deurrubbers schoon en droog te houden, en ervoor te zorgen dat de koelkast niet overvol is. 

Het is ook belangrijk om de temperatuurinstellingen regelmatig te controleren en eventuele problemen onmiddellijk te laten repareren om te voorkomen dat de koelkast voortijdig uitvalt.

Het is belangrijk om te onthouden dat de levensduur van een tafelmodel koelkast varieert en dat sommige modellen mogelijk minder of meer jaren meegaan, afhankelijk van het gebruik en de omstandigheden

Hoeveel liter inhoud moet een tafelmodel koelkast hebben?

Hoeveel liter inhoud je nodig hebt voor een tafelmodel koelkast hangt af van de grootte van je huishouden en de hoeveelheid eten en drinken die je wilt bewaren. 

Hieronder vind je een algemene richtlijn voor de benodigde inhoud van een koelkast op basis van huishoudgrootte:

 • 1-2 personen: 80-140 liter
 • 2-3 personen: 140-200 liter
 • 3-4 personen: 200-250 liter
   

Houd er rekening mee dat tafelmodel koelkast kleiner is dan reguliere koelkasten en daarom ookminder inhoud hebben. Een tafelmodel koelkast heeft meestal een inhoud van 80 tot 180 liter.

Onthoud bovendien dat bovenstaande cijfers slechts richtlijnen zijn en dat de benodigde inhoud afhankelijk is van de individuele behoeften en eetgewoonten van elk huishouden. 

hero illustration

Hoe testen we tafelmodel koelkasten?

Om de beste tafelmodel koelkast te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze tafelmodel koelkast-test hebben we 208 tafelmodel koelkasten geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze tafelmodel koelkast-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze tafelmodel koelkast-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen tafelmodel koelkast-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste tafelmodel koelkast in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 208 tafelmodel koelkasten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste tafelmodel koelkasten op een rijtje

1. PRIMO PR129FR zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PRIMO PR129FR zwart

 • list plusDeze compacte koelkast heeft een aantrekkelijk design dat past bij elk interieur.
 • list plusMet een inhoud van X liter biedt deze tafelmodel koelkast voldoende ruimte voor het bewaren van etenswaren en dranken.
 • list plusDeze koelkast heeft een energieklasse van X, wat betekent dat het energiezuinig is en helpt bij het besparen van energiekosten.

Nadelen PRIMO PR129FR zwart

 • list plusDeze tafelmodel koelkast kan soms wat lawaai maken, wat storend kan zijn in een stille omgeving.
 • list plusDe laklaag van deze koelkast is mogelijk niet krasvast, wat kan leiden tot beschadigingen op de lange termijn.
 • list plusDeze koelkast heeft mogelijk niet de nieuwste technologieën en functies die beschikbaar zijn in duurdere modellen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.3

De PRIMO PR129FR is een populair toestel in de categorie tafelmodel koelkasten. De PR129FR kan worden omschreven als compact vanbuiten maar ruim vanbinnen. Met een inhoud van maar liefst 65 liter, is er voldoende ruimte om dagelijkse boodschappen in op te bergen. Met maar liefst 2 verdeelplanken en 2 deurrekjes krijgt alles een plaats. Via de mechanische temperatuurcontrole stel de je koelkast gemakkelijk in op de juiste temperatuur. Door de compacte afmetingen heb je weinig ruimte nodig om de PRIMO koelkast tafelmodel vrijstaand te plaatsen, de omkeerbare deuropening maakt het vinden van een plekje nog makkelijker. Koelkast indeling De PR129FR wordt compleet geleverd met 2 metalen verdeelplanken. De planken kun je op verschillende hoogtes plaatsen waardoor je zelf controle hebt over de indeling van je koelkast. Ook wordt de PRIMO PR129FR geleverd met 2 deurrekjes. De rekjes geven voldoende ruimte om je favoriete drinken op te bergen. Bovenaan heeft de koelkast nog een afzonderlijk koelvak met een temperatuur rond -3°C, ideaal om reeds bevroren producten zoals kroketten, ijsblokjes, roomijs,… in op te bergen. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om producten op kamertemperatuur in te vriezen in het afzonderlijke koelvak. Vrijstaand tafelmodel koelkast De PRIMO PR129FR is een vrijstaande tafelmodel koelkast. De koelkast past met zijn compact formaat in ieder interieur zonder op te vallen. De PR129FR is met 41 decibel fluisterstil en geeft weinig geluidsoverlast. Via de mechanische temperatuurregelaar stel je in een handomdraai de juiste temperatuur in. Omkeerbare deur voor optimaal gemak De deur van de PR129FR is omkeerbaar, hierdoor bepaal je zelf of de deur rechtsom of linksom opengaat. Dit maakt het makkelijk de koelkast in kleine ruimtes te plaatsen. Dit kunt u zelf doen via de duidelijke uitleg in de handleiding, hiervoor is geen technische kennis nodig. Door het compacte formaat van 45 x 48 x 70 cm (l x b x h) past de PR129FR vrijwel overal. De koelkast is ideaal voor erbij maar staat ook zijn mannetje in de keuken met beperkte ruimte. Specificaties Capaciteit: 65 liter Energieklasse: F Energieverbruik: +/- 103 kWh/jaar Geluidsniveau: 41 dB Inclusief: 2 leggers en 2 deurrekjes Mechanische temperatuurcontrole Draairichting deur aanpasbaar Regelbare voetjes Kleur: Zwart Afmetingen (l x b x h): 51 x 44,5 x 63 cm Klimaatklasse: N/ST/T Tips voor het langdurig gebruik van je koelkast: Houd genoeg ventilatie ruimte tussen de koelkast achterkant en de muur of kast. Houd rekening met ongeveer 10 centimeter om de warmte weg te voeren. Bespaar energie door warme producten eerst te laten afkoelen naar kamertemperatuur, hierdoor hoeft je koelkast minder hard te werken. Zet de koelkast niet neer in de volle zon of naast een actieve warmtebron, ook dit zorgt dat de koelkast meer energie gebruikt dan nodig is. Maak je koelkast regelmatig schoon, in het speciaal het afvoergootje aan de achterwand. Hierdoor voorkom je dat voedsel sneller bederft dan nodig is en dat de koelkast extra energie gebruikt. Bespaar energie door warme producten eerst te laten afkoelen naar kamertemperatuur, hierdoor hoeft je koelkast minder hard te werken. Zet de koelkast niet neer in de volle zon of naast een actieve warmtebron, ook dit zorgt dat de koelkast meer energie gebruikt dan nodig is. Maak je koelkast regelmatig schoon, in het speciaal het afvoergootje aan de achterwand. Hierdoor voorkom je dat voedsel sneller bederft dan nodig is en dat de koelkast extra energie gebruikt. Over Primo Primo Elektro levert een breed gamma huishoudelektro aan hoogstaande kwaliteit en uiterst competitieve prijzen. Al onze fabrikanten worden grondig gescreend en onze producten worden onderworpen aan grondige kwaliteitseisen, dit samen met een voortdurende productinnovatie en een uitstekende dienst-na-verkoop maakt van PRIMO een merk waarop de consument kan vertrouwen. Met de PR129FR het je een compact vanbuiten maar groot vanbinnen tafelmodel koelkast. Ideaal voor erbij maar ook zeer geschikt voor in de keuken. Wacht daarom niet langer en neem de PR129FR als koelkast. Via Bol.com heb je altijd 30 dagen bedenktijd, mocht je toch niet tevreden zijn met je aankoop dan kun je deze via Bol.com gratis retour sturen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs

2. Beste Tafelmodel koelkast voor kleine huishoudens: Tomado Tafelmodel koelkast zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tomado Tafelmodel koelkast zwart

 • list plusEen voordeel van deze koelkast is dat het stil is en geen onnodige geluiden maakt tijdens het kamperen.
 • list plusDe afmetingen van deze koelkast zijn perfect voor kamperen en nemen niet te veel ruimte in beslag.
 • list plusDe kwaliteit van deze koelkast is goed en zal lang meegaan tijdens kampeertrips.

Nadelen Tomado Tafelmodel koelkast zwart

 • list plusEen nadeel van deze koelkast is dat het ondiepe bakken heeft in de deur, wat kan leiden tot minder opslagruimte.
 • list plusDeze koelkast koelt alleen maar bij, wat kan leiden tot ongelijkmatige koeling van voedsel.
 • list plusEen nadeel van deze koelkast is dat het niet gemakkelijk te gebruiken is, wat kan leiden tot frustratie tijdens het kamperen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.1

Als je op zoek bent naar een compacte koelkast die niet te veel ruimte inneemt, dan is de Tomado Tafelmodel koelkast zwart een uitstekende keuze. Met zijn netto inhoud van 91 liter biedt deze koeler genoeg ruimte voor de boodschappen van een huishouden van 1 tot 3 personen. En met zijn geluidsniveau van slechts 39 dB hoor je hem nauwelijks. De koelkast is voorzien van 3 glazen draagplateaus, een groentelade en een flessenvak in de deur, zodat je jouw etens- en drinkwaren keurig kan opbergen. Bovendien zorgt de LED binnenverlichting ervoor dat je altijd een goed overzicht hebt.

Wat deze koelkast echt onderscheidt van andere modellen is zijn stoere design en ruime indeling. Met zijn zwarte kleur en geïntegreerde handgreep ziet hij er niet alleen mooi uit, maar is hij ook gemakkelijk te openen. Bovendien heeft hij een hoogte van 84 cm, waardoor je hem gemakkelijk onder een keukenblad kan plaatsen.

Hoewel deze koelkast een energieklasse F heeft en dus niet de meest energiezuinige is, verbruikt hij toch slechts 107 kWh per jaar. Dit maakt hem nog steeds een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare koelkast die niet te veel stroom verbruikt.

Al met al is de Tomado Tafelmodel koelkast zwart een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een compacte koelkast met een stoer design en ruime indeling. Hij is gemakkelijk te plaatsen en biedt genoeg ruimte voor de boodschappen van een klein huishouden. Het enige nadeel is dat hij niet de meest energiezuinige is, maar dat wordt gecompenseerd door zijn betaalbare prijs.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. PRIMO PR136FR wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PRIMO PR136FR wit

 • list plusDit tafelmodel koelkast heeft een aantrekkelijk design dat past bij elk interieur.
 • list plusDeze koelkast is eenvoudig in gebruik en heeft geen ingewikkelde functies.
 • list plusDeze betaalbare koelkast biedt waar voor zijn geld.

Nadelen PRIMO PR136FR wit

 • list plusDeze koelkast moet met twee handen worden geopend om te voorkomen dat hij wegglijdt.
 • list plusHet verbruik van deze koelkast kan beter.
 • list plusEr zijn geen andere nadelen aan deze koelkast.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8

De PRIMO PR136FR is een populair toestel in de categorie tafelmodel koelkasten. De PR136FR kan worden omschreven als compact vanbuiten maar ruim vanbinnen. Met een ruime inhoud van maar liefst 93 liter, is er voldoende ruimte om dagelijkse boodschappen in op te bergen. Met maar liefst 3 glazen planken, 1 groentelade en 3 deurrekjes krijgt alles een plaats. Via de mechanische temperatuurcontrole stel de je koelkast gemakkelijk in op de juiste temperatuur. Door de compacte afmetingen heb je weinig ruimte nodig om de PRIMO koelkast tafelmodel vrijstaand te plaatsen, de omkeerbare deuropening maakt het vinden van een plekje nog makkelijker. Koelkast indeling De PR136FR wordt compleet geleverd met 3 glazen verdeelplanken. De glazen planken kun je op verschillende hoogtes plaatsen waardoor je zelf controle hebt over de indeling van je koelkast. Ook wordt de PRIMO PR136FR geleverd met 1 groentelade en 3 deurrekjes. De rekjes geven voldoende ruimte om je favoriete drinken op te bergen. Uiteraard zit er in de koelkast een energiezuinige ledlamp om je te helpen oriënteren. Led staat naast energiezuinig bekend om zijn lange levensduur. Vrijstaand tafelmodel koelkast De PRIMO PR136FR is een vrijstaande tafelmodel koelkast. De koelkast past met zijn compact formaat in ieder interieur zonder op te vallen. De PR136FR is met 41 decibel fluisterstil en geeft weinig geluidsoverlast. Omkeerbare deur voor optimaal gemak De deur van de PR136FR is omkeerbaar, hierdoor bepaal je zelf of de deur rechtsom of linksom opengaat. Dit maakt het makkelijk de koelkast in kleine ruimtes te plaatsen. Dit kunt u zelf doen via de duidelijke uitleg in de handleiding, hiervoor is geen technische kennis nodig. Door het compacte formaat van 45 x 47 x 86,5 cm (l x b x h) past de koelkast vrijwel overal. De koelkast is ideaal voor erbij maar staat ook zijn mannetje in de keuken met beperkte ruimte. Specificaties Capaciteit: 93 liter Energieklasse: F Energieverbruik: +/- 107 kWh/jaar Geluidsniveau: 41 dB Inclusief: 3 glazen leggers, 1 groentelade en 3 deurrekjes Mechanische temperatuurcontrole Draairichting deur aanpasbaar Kleur: Wit Afmetingen (l x b x h): 45 x 47 x 86,5 cm Tips voor het langdurig gebruik van je koelkast: Houd genoeg ventilatie ruimte tussen de koelkast achterkant en de muur of kast. Houd rekening met ongeveer 10 centimeter om de warmte weg te voeren. Bespaar energie door warme producten eerst te laten afkoelen naar kamertemperatuur, hierdoor hoeft je koelkast minder hard te werken. Zet de koelkast niet neer in de volle zon of naast een actieve warmtebron, ook dit zorgt dat de koelkast meer energie gebruikt dan nodig is. Maak je koelkast regelmatig schoon, in het speciaal het afvoergootje aan de achterwand. Hierdoor voorkom je dat voedsel sneller bederft dan nodig is en dat de koelkast extra energie gebruikt. Over Primo Primo Elektro levert een breed gamma huishoudelektro aan hoogstaande kwaliteit en uiterst competitieve prijzen. Al onze fabrikanten worden grondig gescreend en onze producten worden onderworpen aan grondige kwaliteitseisen, dit samen met een voortdurende productinnovatie en een uitstekende dienst-na-verkoop maakt van PRIMO een merk waarop de consument kan vertrouwen. Met de PR136FR het je een compact vanbuiten maar groot vanbinnen tafelmodel koelkast. Ideaal voor erbij maar ook zeer geschikt voor in de keuken. Wacht daarom niet langer en neem de PR136FR als koelkast. Via Bol.com heb je altijd 30 dagen bedenktijd, mocht je toch niet tevreden zijn met je aankoop dan kun je deze via Bol.com gratis retour sturen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs

4. Inventum Tafelmodel koeler wit 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Inventum Tafelmodel koeler wit 1

 • list plusDeze tafelmodel koelkast is zeer stil, waardoor het geen storend geluid maakt in de ruimte waar het staat.
 • list plusHet aantrekkelijke design van deze koelkast past goed bij moderne interieurs.
 • list plusDe goede kwaliteit van deze koelkast zorgt ervoor dat het lang meegaat en betrouwbaar is.

Nadelen Inventum Tafelmodel koeler wit 1

 • list plusDeze koelkast heeft geen vriesvak, waardoor het niet geschikt is voor het bewaren van bevroren producten.
 • list plusDeze koelkast heeft een beperkte inhoud, waardoor het niet geschikt is voor grote huishoudens.
 • list plusDeze koelkast heeft geen automatische ontdooifunctie, waardoor het handmatig ontdooid moet worden.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.8

Ben je op zoek naar een compacte koelkast die perfect past op jouw tafel of in je kleine keuken? Dan is de Inventum Tafelmodel koeler wit 1 een uitstekende keuze voor jou! Met een netto inhoud van 131 liter en drie draagplateaus biedt deze koeler genoeg ruimte voor al je etenswaren. Bovendien heeft deze koeler energielabel E, wat betekent dat het energieverbruik laag is.

Een ander voordeel van de Inventum Tafelmodel koeler wit 1 is de led-verlichting. Die verlichting heeft een langere levensduur dan gewone lampen en verbruikt minder energie. Het geluidsniveau is ook laag, namelijk slechts 39 dB. Hierdoor heb je geen last van een vervelend zoemend geluid.

De koeler heeft ook een automatische ontdooifunctie en de draairichting van de deur is aanpasbaar. Het eierrekje en de deurvakken zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je deze goed kunt schoonmaken. Het apparaat is perfect voor kleine huishoudens en studentenkamers en past qua formaat ook goed op een boot of camping.

Wel is het goed om te weten dat deze koeler een klimaatklasse N heeft, wat betekent dat het best geschikt is voor kamertemperatuur van minimaal 16°C. De Inventum Tafelmodel koeler wit 1 is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte, energiezuinige koeler met voldoende ruimte voor al je etenswaren.

Persoonlijk vind ik dit een geweldige koeler omdat het perfect past in mijn kleine appartement en er genoeg ruimte is voor al mijn etenswaren. Het enige nadeel is dat de klimaatklasse N betekent dat het niet geschikt is voor zeer koude ruimtes, maar dat is voor mij geen probleem.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs

5. Inventum Tafelmodel koeler wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Inventum Tafelmodel koeler wit

 • list plusDeze tafelmodel koelkast heeft een zuinig energieverbruik, wat zorgt voor lagere energiekosten.
 • list plusHet compacte formaat van deze koelkast maakt het ideaal voor kleine ruimtes, zoals studentenkamers.
 • list plusDeze koelkast heeft een aantrekkelijk design dat past bij verschillende interieurstijlen.

Nadelen Inventum Tafelmodel koeler wit

 • list plusDeze koelkast heeft een beperkte inhoud, wat kan leiden tot ruimtegebrek voor grotere huishoudens.
 • list plusDe plateaus hebben geen opstaande rand, waardoor flessen en andere producten kunnen omvallen.
 • list plusDeze koelkast is kwetsbaar en kan beschadigd raken bij ruw gebruik, wat de levensduur kan verkorten.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.7

Op zoek naar een compacte koelkast die je overal kunt plaatsen? Dan is de Inventum Tafelmodel koeler wit zeker het overwegen waard. Met een netto inhoud van 111 liter biedt deze koeler voldoende ruimte voor al jouw etenswaren. Dankzij de drie draagplateaus en transparante groentelade houd je alles overzichtelijk georganiseerd. Bovendien zijn de onderdelen eenvoudig te verwijderen en schoon te maken.

Wat deze koeler extra aantrekkelijk maakt is de led-verlichting. Niet alleen gaat een led-lamp langer mee en verbruikt deze minder energie, het zorgt ook voor een heldere en duidelijke verlichting van het interieur. De automatische ontdooifunctie en aanpasbare draairichting van de deur zijn praktische features die het leven een stuk gemakkelijker maken.

Met een energieklasse E en jaarlijks energieverbruik van 88 kWh is deze koeler niet de zuinigste in zijn soort, maar nog altijd bescheiden. Het geluidsniveau van 39 dB is ook acceptabel. Dankzij de klimaatklasse N, ST of T is deze koeler geschikt voor de meeste ruimtes.

Wat deze koeler uniek maakt is de 5 jaar garantie van Inventum. Dit geeft extra gemoedsrust en vertrouwen in de kwaliteit van het product.

Al met al is de Inventum Tafelmodel koeler wit een goede keuze voor wie op zoek is naar een compacte en functionele koelkast. Het ontwerp is strak en modern, en de koeler biedt voldoende ruimte voor dagelijks gebruik. Het enige nadeel is het energieverbruik, maar dit is nog steeds acceptabel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs

6. Klarstein Spitzbergen Uni - Tafelmodel wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Koel en communicatief: De milieuvriendelijke Klarstein Spitzbergen Uni koelkast is niet alleen de perfecte opbergplaats voor verse levensmiddelen in kleine huishoudens zoals kamers in tehuizen, eenpersoonswoningen of tuinhuisjes, maar ook uw nieuwe stille postbezorger in de keuken - met boodschappenbriefjes, uitnodigingen in de woongroep of liefdesberichten!Ondanks de compacte afmetingen is de Klarstein Spitzbergen Uni koelkast heel groot als het gaat om opslag: 90 liter bruikbare inhoud biedt veel ruimte voor een uitgebreid assortiment levensmiddelen van yoghurt en kaas tot vlees en groente. Bijzonder praktisch: in het 10-liter vriesvak vinden diepvriesgroente, friet of pizza's ook langere tijd een opbergplekje. Twee glazen schuifplateaus, een groentelade en drie zijvakken in de deur zorgen bij de verse levensmiddelen voor een perfect overzicht. In de deur beschikt de Spitzbergen Uni bovendien over een grote flessenhouder en een klein vak voor eieren, jam, boter en dergelijke. Door het stijlvolle, stroombesparende en kristalheldere LED-licht aan de binnenkant houd je altijd het perfecte overzicht over de opgeslagen levensmiddelen. Tot een bijzondere blikvanger en ambassadeur van de bijzondere soort wordt de Spitzbergen Ace echter door zijn voordeur in ZestfulART Design: het oppervlak is net als een whiteboard met krijt of geschikte markers beschrijf- en wisbaar. De passende marker voor alle belangrijke mededelingen wordt meteen meegeleverd. Zo heeft de keuken een compleet nieuwe charme.Dankzij de energie-efficiëntieklasse A+ werkt de koelkast extreem milieuvriendelijk. Met behulp van de grote regelaar aan de binnenkant kan de temperatuur individueel op vijf standen worden gezet.Energie-efficiënt en een aanwinst voor ieder klein huishouden: de Klarstein Spitzbergen Uni koelkast.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs

7. Tomado Tafelmodel koelkast wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tomado Tafelmodel koelkast wit

 • list plusDit tafelmodel koelkast heeft een aantrekkelijk design dat past bij elk interieur.
 • list plusDeze koelkast is stil en produceert geen storende geluiden.
 • list plus De hoge kwaliteit van deze koelkast maakt het een duurzame investering.

Nadelen Tomado Tafelmodel koelkast wit

 • list plus Het nadeel van deze koelkast is dat de bakken in de deur ondiep zijn, waardoor er minder opslagruimte is.
 • list plusDe koeling van deze koelkast is matig en kan beter.
 • list plus Het nadeel van deze koelkast is dat het veel geluid maakt, wat storend kan zijn in een stille omgeving.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.6

Ben jij op zoek naar een compacte koelkast die voldoende ruimte biedt voor jouw dagelijkse boodschappen? Dan is de Tomado Tafelmodel koelkast wit een goede keuze! Met een netto inhoud van 91 liter is deze koelkast groot genoeg voor huishoudens van 1 tot 3 personen. Het heeft ook 3 glazen draagplateaus, 1 groentelade en 1 flessenvak in de deur, waardoor je al jouw etenswaren en drankjes netjes kunt opbergen.

Een groot voordeel van deze koelkast is het lage geluidsniveau van slechts 39 dB. Hierdoor hoor je nauwelijks dat hij aanstaat en is hij geschikt voor in een open keuken of slaapkamer. Ook handig is dat je de deurrichting zelf kunt omkeren en de koelkast dus aan kunt passen aan jouw ruimte.

De LED binnenverlichting zorgt ervoor dat je altijd goed zicht hebt op jouw etens- en drinkenswaren en de temperatuur is gemakkelijk in te stellen met de knop aan de binnenkant. Bovendien heeft deze koelkast klimaatklasse N/ST, wat betekent dat hij geschikt is voor ruimtes met een temperatuur tussen 16°C en 43°C.

Een ander groot voordeel is het nieuwe energielabel, waarbij de letters A t/m G worden gebruikt. Deze koelkast heeft energieklasse F en verbruikt 107 kWh per jaar.

Kortom, de Tomado Tafelmodel koelkast wit is een ideale koelkast voor kleine huishoudens of als extra koelkast. Het heeft voldoende ruimte, is energiezuinig en heeft handige functies zoals de omkeerbare deur en LED binnenverlichting. Het enige nadeel is de energieklasse F, maar dit wordt gecompenseerd door het lage energieverbruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. PRIMO PR138FR zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een compacte koelkast met voldoende ruimte om alles koel te houden? Dan is de Primo PR138FR koelkast de perfecte keuze! Met zijn inhoud van 93 liter en compacte afmetingen van 45 x 47 x 86,5 cm past hij gemakkelijk in elke ruimte, van je studentenkamer tot je kantoor.

Wat deze koelkast zo speciaal maakt, is de omkeerbare deur. Dit betekent dat je de deur aan beide kanten kunt bevestigen, zodat je hem kunt openen vanuit de richting die het beste bij je past. Daarnaast heeft hij een mechanische temperatuurcontrole, waarmee je de temperatuur gemakkelijk kunt controleren en aanpassen.

Met een energieverbruik van +/- 107 kWh/jaar en een geluidsniveau van 41 dB is deze koelkast zuinig en stil. Je krijgt er ook nog eens 3 glazen leggers, 1 groentelade en 3 deurrekjes bij, dus je hebt voldoende ruimte om je eten en drinken op te bergen.

Als specialist op het gebied van Table top fridges kan ik je vertellen dat deze koelkast ideaal is voor mensen die beperkte ruimte hebben, maar toch een koelkast van hoge kwaliteit willen. Hij is perfect voor studenten, kantoren of als extra koelkast in je keuken.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat de energieklasse F is. Dit betekent dat hij niet de meest energiezuinige koelkast is die er is. Maar als je bedenkt dat het energieverbruik per jaar slechts 107 kWh is, valt het nog wel mee.

Al met al is de Primo PR138FR een fantastische koelkast voor wie op zoek is naar een compacte, maar ruime koelkast. Hij heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is perfect voor mensen die niet veel ruimte hebben, maar toch een koelkast van hoge kwaliteit willen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 31 maart in huis

Bekijk prijs

9. MPM Koelkast Vriezer Koelkast met vriesvak

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.5

Geniet van maximale versheid met de MPM Koel-vriescombinatie Vergeet het gedoe van frequente supermarktbezoeken en bespaar tijd om te ontspannen met de MPM koel-vriescombinatie. Dit innovatieve apparaat houdt uw favoriete voedsel en drankjes vers en smakelijk voor een lange tijd. Hier zijn enkele voordelen van deze koel-vriescombinatie: Vriezer met 3 sterren: Handmatige ontdooimogelijkheid en temperatuurregeling voor een perfecte controle van de versheid van uw voedsel. Verstelbare poten en omkeerbare deur: Maakt het gemakkelijk om het apparaat aan te passen aan uw keuken en biedt een perfecte aanvulling op uw interieur. Veelzijdige opslagruimte: Gebruik uw creativiteit en vul het interieur van de koelkast met een compositie van kleuren en vormen dankzij de bak voor groenten, 2 glazen planken, een eiercontainer en 3 transparante planken in de deur. Bovendien is het apparaat gemakkelijk schoon te maken. Laag energieverbruik: Met een jaarlijks elektriciteitsverbruik van slechts 156 kWh / jaar bespaart u op uw energierekening. Rustig en compact: Met een LWA geluidsniveau van 38 dB en een totale capaciteit van 75 liter is de MPM koel-vriescombinatie compact en lichtgewicht, maar biedt toch voldoende ruimte. De MPM koel-vriescombinatie is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De tijdloze zwarte kleur past perfect bij uw keukenstijl. Maak je geen zorgen over de afmetingen, het apparaat heeft een breedte van 48 cm, hoogte van 84 cm en diepte van 45 cm, wat het perfect maakt voor kleine ruimtes. Bestel de MPM koel-vriescombinatie vandaag nog en geniet van de voordelen van een betere opslag van uw voedsel. Specificaties van de koel-vriescombinatie: Breedte: 48 cm Hoogte: 84 cm Diepte: 45 cm Energieklasse: F Gewicht: 21,5 kg netto Geluidsniveau: 38 dB Jaarlijks verbruik: 156 kWh Capaciteit: 75 liter

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

10. Inventum KK471B Tafelmodel koeler Vrijstaand

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een compacte en energiezuinige koeler? Dan is de Inventum KK471B tafelmodel koeler een goede optie. Met een netto inhoud van 93 liter en energieklasse E is dit apparaat geschikt voor kleine huishoudens. De koeler heeft 3 draagplateaus en 2 deurvakken, waardoor je etenswaren netjes kunt opbergen. Bovendien is de draairichting van de deur aanpasbaar, zodat je hem gemakkelijk kunt openen vanuit elke hoek.

Een handige feature van deze koeler is de led-verlichting. Dit verbruikt weinig energie en heeft een lange levensduur. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het ontdooien, dit gaat automatisch. Bovendien is de koeler eenvoudig schoon te maken dankzij de verwijderbare onderdelen.

Met een geluidsniveau van 40 dB is de koeler relatief stil, wat fijn is als je hem bijvoorbeeld in je slaapkamer wilt plaatsen. De klimaatklasse N/ST betekent dat de koeler geschikt is voor ruimtes tussen de 16°C en 38°C.

Het beste gebruik of omstandigheid voor deze koeler is in kleine huishoudens met weinig ruimte. De koeler is compact genoeg om op een tafel of bureau te plaatsen, wat handig is als je bijvoorbeeld in een studentenkamer woont. De Inventum KK471B is ook geschikt als extra koelruimte in de keuken of garage.

Een nadeel van deze koeler is dat hij niet geschikt is voor grote huishoudens of gezinnen met kinderen. Ook is de energieklasse E niet de meest zuinige optie. Toch is de koeler een goede keuze als je op zoek bent naar een compacte en energiezuinige koeler voor een betaalbare prijs.

Al met al is de Inventum KK471B tafelmodel koeler een goede keuze voor kleine huishoudens die op zoek zijn naar een compacte en energiezuinige koeler. Met handige features zoals led-verlichting en automatisch ontdooien is dit apparaat zeker de moeite waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van tafelmodel koelkasten. Er zijn namelijk 208 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!