Wat is de beste Tafelmodel koelkast van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 07 december, 2023

Het kopen van een goede Tafelmodel koelkast is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Tafelmodel koelkast van 2023? Na het onderzoeken van 2473 Tafelmodel koelkasten kwam de Inventum KK550 Vrijstaande koelkast Tafelmodel als beste getest uit onze Tafelmodel koelkast-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Tafelmodel koelkasten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Tafelmodel koelkasten-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Tafelmodel koelkast-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Tafelmodel koelkasten

1Score: 9.6
Inventum KK550 Vrijstaande koelkast Tafelmodel
Beste tafelmodel koelkast
Inventum KK550 Vrijstaande koelkast Tafelmodel
Inventum
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Inventum KK471W Vrijstaande koelkast Tafelmodel
Inventum KK471W Vrijstaande koelkast Tafelmodel
Inventum
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Exquisit KS16-V-H-010DW Koelkast Tafelmodel 133
Exquisit KS16-V-H-010DW Koelkast Tafelmodel 133
Exquisit
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
PRIMO PR109RKZ Koelkast tafelmodel 93
PRIMO PR109RKZ Koelkast tafelmodel 93
PRIMO
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Labirent BL-76 Tafelmodel Koelkast Mini
Labirent BL-76 Tafelmodel Koelkast Mini
Labirent
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Labirent BL-55 Tafelmodel Koelkast Mini
Labirent BL-55 Tafelmodel Koelkast Mini
Labirent
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
WLA TC800B Koelkast Koelkast tafelmodel
WLA TC800B Koelkast Koelkast tafelmodel
Wla
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
WLA TC800W Koelkast Koelkast tafelmodel
WLA TC800W Koelkast Koelkast tafelmodel
Wla
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Richome BCD-95 koel-vriescombinatie - 95
Richome BCD-95 koel-vriescombinatie - 95
Richome
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Richome Tafelmodel koel-vriescombinatie - KC-9339
Richome Tafelmodel koel-vriescombinatie - KC-9339
Richome
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Tafelmodel Koelkast Koopgids

Als je weinig ruimte hebt in je keuken of huis, is de aanschaf van de beste tafelmodel koelkast een slimme keuze. Deze compacte en efficiënte koelkasten bieden voldoende opslagruimte voor al je essentiële boodschappen en houden je eten en drinken op de juiste temperatuur, terwijl ze weinig ruimte innemen en er stijlvol uitzien.

Waar moet je op letten bij het kopen van een tafelmodel koelkast?

Bij de aankoop van een tafelmodel koelkast zijn er een aantal factoren waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt:

 • Grootte: controleer de afmetingen van de koelkast en zorg ervoor dat deze past in de beschikbare ruimte. Meet de ruimte waar de koelkast komt te staan om te zorgen dat deze past en er genoeg ruimte overblijft voor ventilatie.
 • Capaciteit: controleer de capaciteit van de koelkast en zorg ervoor dat deze groot genoeg is voor je behoeften. Overweeg hoeveel eten en drinken je in de koelkast wilt bewaren en hoeveel ruimte je daarvoor nodig hebt.
 • Energieverbruik: controleer het energieverbruik van de koelkast en zorg ervoor dat deze energiezuinig is. Een energiezuinige koelkast bespaart geld op de energierekening en is beter voor het milieu.
 • Geluidsniveau: controleer het geluidsniveau van de koelkast en zorg ervoor dat deze stil genoeg is voor je behoeften. Overweeg waar je de koelkast plaatst en of het daar storend kan zijn.
 • Ontdooien: controleer of de koelkast handmatig of automatisch te ontdooien is. Automatische ontdooiing bespaart tijd en moeite, maar is doorgaans duurder.
 • Indeling: controleer de indeling van de koelkast en zorg ervoor dat deze past bij je behoeften. Overweeg hoeveel planken en vakken in de deur je nodig hebt en of er voldoende ruimte is voor grotere items zoals flessen.
 • Prijs: controleer de prijs van de koelkast en zorg ervoor dat deze past bij je budget. Houd er rekening mee dat duurdere modellen over het algemeen betere functies en prestaties bieden.

Wat zijn de afmetingen van een tafelmodel koelkast?

De afmetingen van een tafelmodel koelkast variëren afhankelijk van het merk en het model, maar over het algemeen zijn ze ontworpen om op een aanrecht of tafelblad te passen en hebben ze de volgende standaardafmetingen:

 • Hoogte: 80-85 cm
 • Breedte: 45-55 cm
 • Diepte: 50-60 cm

Sommige modellen zijn hoger of breder dan andere, en het is belangrijk om de specificaties van de koelkast te controleren voordat je deze aanschaft om er zeker van te zijn dat deze in de beschikbare ruimte past.

Stroomverbruik van een tafelmodel koelkast

Het energieverbruik van een tafelmodel koelkast varieert afhankelijk van het merk, het model en de grootte van de koelkast. Over het algemeen verbruikt een tafelmodel koelkast minder energie dan een grotere koelkast, maar het is belangrijk om op het energielabel te letten voor het specifieke model dat je overweegt.

De meeste tafelmodel koelkasten hebben een energielabel tussen A+ en A+++. Dit betekent dat zeenergiezuinig zijn en relatief weinig stroom verbruiken

Het exacte energieverbruik is beïnvloedbaar door factoren zoals de temperatuurinstelling, het gebruik van de koelkastdeur en de hoeveelheid voedsel die in de koelkast wordt bewaard.

Over het algemeen verbruikt een tafelmodel koelkasttussen de 60 en 100 kWh per jaar, afhankelijk van het specifieke model. 

Prijs van een tafelmodel koelkast

De prijs van een tafelmodel koelkast hangt af van het merk, het model en de functies. Over het algemeen zijn tafelmodel koelkasten goedkoper dan grotere koelkasten en variëren de kosten van ongeveer €100 tot €500.

Eenvoudige tafelmodel koelkasten zonder vriesvak zijn meestal het meest betaalbaar en zijn verkrijgbaar voor minder dan €150

Tafelmodel koelkasten met vriesvak, energiezuinige modellen en koelkasten met geavanceerde functies zoals een digitale display of no-frost technologie zijn doorgaans duurder en kosten al snel meer dan €400.

Het is belangrijk om de specificaties van de koelkast te controleren en een model te kiezen dat past bij je behoeften en budget. 

Levensduur van een tafelmodel koelkast

De gemiddelde levensduur van een tafelmodel verschilt per koelkast. Over het algemeen kan een goed onderhouden tafelmodel koelkasttussen de 10 en 15 jaar meegaan.

De levensduur van de koelkast is te verlengen door deze goed te onderhouden en regelmatig schoon te maken, deurrubbers schoon en droog te houden, en ervoor te zorgen dat de koelkast niet overvol is. 

Het is ook belangrijk om de temperatuurinstellingen regelmatig te controleren en eventuele problemen onmiddellijk te laten repareren om te voorkomen dat de koelkast voortijdig uitvalt.

Het is belangrijk om te onthouden dat de levensduur van een tafelmodel koelkast varieert en dat sommige modellen mogelijk minder of meer jaren meegaan, afhankelijk van het gebruik en de omstandigheden

Hoeveel liter inhoud moet een tafelmodel koelkast hebben?

Hoeveel liter inhoud je nodig hebt voor een tafelmodel koelkast hangt af van de grootte van je huishouden en de hoeveelheid eten en drinken die je wilt bewaren. 

Hieronder vind je een algemene richtlijn voor de benodigde inhoud van een koelkast op basis van huishoudgrootte:

 • 1-2 personen: 80-140 liter
 • 2-3 personen: 140-200 liter
 • 3-4 personen: 200-250 liter
   

Houd er rekening mee dat tafelmodel koelkast kleiner is dan reguliere koelkasten en daarom ookminder inhoud hebben. Een tafelmodel koelkast heeft meestal een inhoud van 80 tot 180 liter.

Onthoud bovendien dat bovenstaande cijfers slechts richtlijnen zijn en dat de benodigde inhoud afhankelijk is van de individuele behoeften en eetgewoonten van elk huishouden. 

hero illustration

Hoe testen we Tafelmodel koelkasten?

Om de beste Tafelmodel koelkast te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Tafelmodel koelkast-test hebben we 2473 Tafelmodel koelkasten vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Tafelmodel koelkast-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Tafelmodel koelkast-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Tafelmodel koelkast-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte Tafelmodel koelkast in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2473 Tafelmodel koelkasten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Tafelmodel koelkasten in een handige lijst

1. Beste tafelmodel koelkast: Inventum KK550 Vrijstaande koelkast Tafelmodel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Inventum KK550 Vrijstaande koelkast Tafelmodel

 • list plusLed-verlichting met een langere levensduur en laag energieverbruik
 • list plusAutomatische ontdooifunctie
 • list plusVijf jaar garantie

Nadelen Inventum KK550 Vrijstaande koelkast Tafelmodel

 • list plusLeveringsservice via Bol.com kan beperkt zijn

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.19
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
10
Ik ben de Inventum KK550, een vrijstaande koelkast met een netto inhoud van 131 liter. Met mijn energieklasse E ben ik behoorlijk zuinig in het omgaan met energie. Ik heb drie draagplateaus en een transparante groentelade onderin om al je etenswaren netjes op te bergen. Daarnaast heb ik twee deurvakken, een flesvak en een eierrekje. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je ze gemakkelijk kunt schoonmaken.

Een van mijn voordelen is mijn led-verlichting. Deze verlichting gaat langer mee dan gewone lampen en verbruikt minder energie. Hierdoor blijf ik koel en bespaar je energie. Daarnaast hoef je mij niet zelf te ontdooien, want ik heb een handige automatische ontdooifunctie.

Ik heb een energielabel, wat aangeeft hoe zuinig ik ben. Met mijn energielabel E ben ik niet de allerzuinigste, maar ik ben nog steeds een goede keuze voor wie wil besparen op energiekosten.

Wat betreft mijn klimaatklasse, kun je me plaatsen in ruimtes met temperaturen tussen de 10°C en 38°C. Of je me nu in de keuken, bijkeuken of garage wilt zetten, ik kan overal goed functioneren.

Een ander voordeel van mij is de vijf jaar garantie die Inventum biedt. Dat betekent dat je jarenlang plezier kunt hebben van mij, zonder je zorgen te hoeven maken.

Volgens gebruikersreviews ben ik een fijne koelkast met een aantrekkelijk design. Ik ben stil en maak geen geluid, dus ik veroorzaak geen overlast. Ook wordt het extra ruimtegevoel dat ontstaat door het ontbreken van een vriesvak als positief ervaren.

Een mogelijke beperking is dat de leveringsservice via Bol.com volgens een gebruiker minder was. De koelkast werd niet verder dan de poort gebracht, wat voor problemen zorgde om de koelkast op de gewenste plek te krijgen. Ook werd de oude koelkast niet meegenomen, wat voor ongemak zorgde.

Al met al ben ik een goede keuze voor wie op zoek is naar een vrijstaande koelkast met genoeg ruimte en handige opbergmogelijkheden. Mijn led-verlichting, automatische ontdooifunctie en vijf jaar garantie zijn sterke punten. Hoewel ik niet de allerzuinigste ben, ben ik nog steeds een goede keuze voor wie wil besparen op energiekosten. Houd wel rekening met de beperkingen van de leveringsservice via Bol.com bij het kopen van mij.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Inventum KK471W Vrijstaande koelkast Tafelmodel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Inventum KK471W Vrijstaande koelkast Tafelmodel

 • list plusRedelijke koelcapaciteit
 • list plusHandige functies zoals led-verlichting en automatische ontdooiing
 • list plusAanpasbare draairichting van de deur

Nadelen Inventum KK471W Vrijstaande koelkast Tafelmodel

 • list plusEnergieklasse E
 • list plusMogelijke beperkingen bij het verplaatsen van de deur

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.85
Gebruiksgemak
9.85
Ik wil je graag voorstellen aan de Inventum KK471W, een vrijstaande koelkast met een netto inhoud van 93 liter. Hoewel deze koeler misschien niet de meest energiezuinige is in zijn categorie, biedt hij nog steeds voldoende koelcapaciteit voor een klein huishouden. Met 3 draagplateaus, een transparante groentelade, 2 deurvakken en 1 flesvak kun je al je etenswaren netjes opbergen. Wat deze koelkast echt bijzonder maakt, is de energiezuinige led-verlichting, die niet alleen langer meegaat dan gewone lampen, maar er ook voor zorgt dat het apparaat koeler blijft en minder energie verbruikt.

Een ander handig kenmerk van de Inventum KK471W is de automatische ontdooifunctie, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over ijsvorming en handmatig ontdooien. En als kers op de taart is de draairichting van de deur aanpasbaar, zodat je de koelkast kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en de indeling van je keuken. Met een klimaatklasse van N/ST kan de KK471W in een ruimte worden geplaatst met een minimale temperatuur van 16°C en een maximale temperatuur van 38°C.

Maar dat is nog niet alles! Inventum biedt ook een indrukwekkende garantie van 5 jaar op al haar producten, inclusief de KK471W. Dit geeft je gemoedsrust en het vertrouwen dat je kunt rekenen op de kwaliteit en duurzaamheid van het apparaat. En als er onverhoopt toch iets misgaat, kun je rekenen op de goede service van Inventum.

De reviews van gebruikers zijn over het algemeen positief. Een gebruiker noemt het zelfs een "prima koop" en was tevreden met de retourdeal. Maar eerlijk is eerlijk, er waren ook enkele negatieve opmerkingen. Zo weigerde de transporteur bijvoorbeeld om de oude koelkast mee terug te nemen, wat een nadeel kan zijn als je op zoek bent naar een koelkast met een retouroptie. Een andere gebruiker merkte op dat de werking van de koelkast niet helemaal overeenkomt met de specificaties, omdat de deur niet aan de andere kant kon worden geplaatst vanwege de positie van de schakelaar voor de verlichting. Dit kan een beperking zijn als je specifieke eisen hebt voor de plaatsing van de koelkast in je keuken.

Kortom, de Inventum KK471W biedt een redelijke koelcapaciteit en handige functies zoals led-verlichting en automatische ontdooiing. De aanpasbare draairichting van de deur en de 5 jaar garantie zijn ook positieve aspecten. Maar houd ook rekening met de energieklasse E en mogelijke beperkingen bij het verplaatsen van de deur. Denk goed na over deze aspecten voordat je een beslissing neemt. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Exquisit KS16-V-H-010DW Koelkast Tafelmodel 133

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Exquisit KS16-V-H-010DW Koelkast Tafelmodel 133

 • list plusRuime indeling met verstelbare glasplaten en grote groentelade
 • list plusStil geluidsniveau van slechts 39 dB
 • list plusLager energieverbruik in de praktijk dan gespecificeerd

Nadelen Exquisit KS16-V-H-010DW Koelkast Tafelmodel 133

 • list plusEnergielabel D, niet de meest energiezuinige keuze
 • list plusBeperkte informatie over andere technische details

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.06
Gebruiksgemak
8.77
Ik ben de Exquisit KS16-V-H-010DW, een strak ontworpen vrijstaande koelkast met een netto inhoud van 133 liter. Oké, ik zal eerlijk zijn, ik ben niet de meest energiezuinige koelkast op de markt met mijn energielabel D, maar er zijn wel een paar interessante dingen die het overwegen waard zijn.

Het eerste wat je opvalt is mijn ruime indeling. Met 3 handige glasplaten, 3 deurbakken en 1 grote groentelade kun je me helemaal naar jouw wens indelen. Je kunt al je producten overzichtelijk opbergen, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar je favoriete snacks. En weet je wat? Mijn glasplaten zijn ook nog eens verstelbaar, dus je kunt de hoogte aanpassen aan de producten die je wilt bewaren.

Een ander voordeel van mij is mijn geluidsniveau. Met slechts 39 dB ben ik een stille koelkast die geen storende geluiden zal maken in jouw keuken of waar je me ook neerzet. Dit maakt me perfect voor bijvoorbeeld een tuinhuis, waar geen 220V beschikbaar is en ik gevoed word door accu's, een omvormer en zonnepanelen. 🌞

Wat betreft mijn energieverbruik, doe ik het redelijk goed. Volgens de specificaties zou ik 62 kWh per jaar verbruiken, wat neerkomt op ongeveer 170 Watt per dag. Maar een gebruiker heeft gemeten dat ik in de praktijk minder verbruik, namelijk gemiddeld 70 Watt per dag. Dat is zelfs minder dan een LED-lamp, wat aangeeft dat ik behoorlijk efficiënt ben.

Mensen zijn over het algemeen tevreden met mij, de Exquisit KS16-V-H-010DW. Ze vinden mijn ruime indeling, stille geluidsniveau en mooie design met de handige greep geweldig. Ze ervaren me ook als zuinig, met een geschat jaarlijks stroomverbruik van slechts 14 euro voor een huishouden van 3 personen.

Het enige nadeel zou kunnen zijn dat ik een energielabel D heb. Hoewel ik in de praktijk minder verbruik dan gespecificeerd, ben ik niet de meest energiezuinige keuze. Ook is er weinig informatie beschikbaar over andere technische details, zoals mijn koelprestaties of de mogelijkheid om de temperatuur in te stellen.

Maar al met al ben ik een goede keuze voor wie op zoek is naar een ruime en stille tafelmodelkoelkast. Ik ben betrouwbaar, heb een mooi design en handige indelingsopties. Dus, als je het energielabel D even negeert, ben ik eigenlijk best wel een goede koelkast.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. PRIMO PR109RKZ Koelkast tafelmodel 93

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PRIMO PR109RKZ Koelkast tafelmodel 93

 • list plusRuime inhoud van 93 liter
 • list plusAantrekkelijk retro design
 • list plusFluisterstil met een geluidsniveau van slechts 41 dB

Nadelen PRIMO PR109RKZ Koelkast tafelmodel 93

 • list plusMogelijk kwetsbaar vanwege compacte formaat en retro design
 • list plusHet openen en sluiten van de koelkast kan zwaar zijn

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.74
Functionaliteit
9.19
Gebruiksgemak
8.89
De PRIMO PR109RKZ is mijn favoriete koelkast! Met een ruime inhoud van 93 liter is er genoeg plek voor al mijn dagelijkse boodschappen. Ik hoef me nooit zorgen te maken over ruimtegebrek dankzij de 2 glazen planken, 1 groentelade en 3 deurrekjes. Alles blijft mooi georganiseerd!

Wat deze koelkast echt speciaal maakt, is zijn retro look. Met zijn zwarte kleur en vintage design is de PR109RKZ een echte eyecatcher in mijn keuken. En het beste van alles? Hij past perfect in elke ruimte, zelfs in mijn kleine keuken, omdat hij vrijstaand is. Met afmetingen van slechts 44 x 48,8 x 83,5 cm is hij compact maar krachtig!

Een ander geweldig voordeel van de PRIMO PR109RKZ is het fluisterstille geluidsniveau van slechts 41 dB. Geen vervelend gezoem meer in mijn keuken! Bovendien is deze koelkast energiezuinig met energieklasse F en een jaarlijks energieverbruik van ongeveer 107 kWh. Dat betekent lagere energierekeningen en een kleinere ecologische voetafdruk.

De gebruikers zijn dolenthousiast over deze koelkast. Eén persoon merkt op dat het vriesvak fantastisch werkt en zelfs knoflookijs kan maken. Een ander noemt de koelkast schattig en is helemaal weg van het aantrekkelijke design. En laten we de snelle levering niet vergeten, dat is ook een groot pluspunt!

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, moet ik wel eerlijk zijn. Vanwege zijn compacte formaat en retro design kan de PRIMO PR109RKZ wat kwetsbaar zijn. En sommige gebruikers vinden het openen en sluiten van de koelkast een beetje zwaar. Maar dat weerhoudt me er niet van om van deze geweldige koelkast te genieten!

Al met al is de PRIMO PR109RKZ de perfecte keuze voor mensen zoals ik die op zoek zijn naar een compacte tafelmodel koelkast met voldoende opbergruimte en een prachtig retro design. Hij biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en presteert geweldig op belangrijke aspecten zoals geluidsniveau en energieverbruik. Ik ben er dol op! 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 november in huis

Bekijk prijs

5. Labirent BL-76 Tafelmodel Koelkast Mini

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Labirent BL-76 Tafelmodel Koelkast Mini

 • list plusStijlvolle en moderne zwarte afwerking
 • list plusCompact en perfect voor kleinere ruimtes
 • list plusEnergiezuinig en stil in gebruik

Nadelen Labirent BL-76 Tafelmodel Koelkast Mini

 • list plusGeen specifieke reviews beschikbaar

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.43
Functionaliteit
8.06
Gebruiksgemak
8.98
De Labirent BL-76 is mijn keuze voor een stijlvolle tafelmodel koelkast. Met een inhoud van 76 liter en een luxe zwarte afwerking, past deze compacte koelkast perfect in kleinere ruimtes zoals studentenkamers, kantoren, slaapkamers of zelfs als een extra koelkast in de keuken. Je kunt er al je dranken, snacks, verse producten en andere levensmiddelen in kwijt, dus praktisch en functioneel is hij zeker!

Wat de Labirent BL-76 echt speciaal maakt, is het moderne en strakke zwarte ontwerp. Het voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte waarin het wordt geplaatst. En het gehardglas plankje? Dat biedt niet alleen duurzaamheid, maar maakt het ook super makkelijk om de koelkast netjes en georganiseerd te houden. Zo kun je altijd vinden wat je nodig hebt!

Met een vermogen van 271W en een geluidsniveau van 45 dB is de Labirent BL-76 energiezuinig en stil in gebruik. Dat is vooral belangrijk als je hem bijvoorbeeld in je slaapkamer of kantoor wilt plaatsen, waar stilte gewaardeerd wordt. En maak je geen zorgen, met een volt van 220-240V~ 50Hz is hij compatibel met de meeste standaard stopcontacten.

Het beste van alles is dat de Labirent BL-76 super licht is, slechts 17 kg! Dus als je hem ooit moet verplaatsen, is dat een fluitje van een cent. En met afmetingen van 47.5 x 42.4 x 71.6 cm neemt hij niet te veel ruimte in beslag in de kamer waarin hij staat.

Hoewel er geen specifieke reviews beschikbaar zijn voor de Labirent BL-76, kun je vertrouwen op de garantie en zekerheid die Labirent biedt. Met 2 jaar garantie weet je zeker dat je aankoop beschermd is. En als je ooit vragen of problemen hebt, staat de klantenservice altijd voor je klaar.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle compacte koelkast met genoeg opslagruimte, dan is de Labirent BL-76 de perfecte keuze. Met zijn moderne ontwerp, energiezuinigheid en stille werking voldoet hij aan al je eisen. Hij past moeiteloos in verschillende interieurstijlen en houdt je drankjes, snacks en verse producten lekker koel. En met de garantie en zekerheid van Labirent kun je met een gerust hart je aankoop doen. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

6. Labirent BL-55 Tafelmodel Koelkast Mini

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Labirent BL-55 Tafelmodel Koelkast Mini

 • list plusStijlvol ontwerp dat perfect past in moderne ruimtes
 • list plusVoldoende opbergruimte voor drankjes, snacks en andere etenswaren
 • list plusHandige functies zoals interne LED-verlichting en verstelbare thermostaat

Nadelen Labirent BL-55 Tafelmodel Koelkast Mini

 • list plusHet geluidsniveau van 45 dB kan als storend worden ervaren in slaapkamers of kantoren

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.57
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.82
De Labirent BL-55 is echt een gave tafelmodel koelkast die perfect past in moderne keukens, kantoren, slaapkamers, noem maar op. Met zijn opvallende zwarte buitenkant en glazen deur geeft deze mini koelkast elke ruimte een moderne uitstraling. En met een inhoud van 55 liter is er genoeg ruimte om al je drankjes, snacks en andere lekkernijen koel te houden.

Een van de gave kenmerken van de Labirent BL-55 is de interne LED-verlichting. Niet alleen ziet dat er sfeervol uit, maar het helpt je ook om 's nachts te vinden wat je nodig hebt. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de koelkast ook geleverd met een handige wijnhouder die je eruit kunt halen. Zo kun je je favoriete flessen wijn gemakkelijk bewaren.

Deze mini koelkast is echt super handig in gebruik. Met de verstelbare thermostaat van 1 tot 7 kun je de temperatuur precies instellen zoals jij dat wilt. Of je nou je drankjes extra koud wilt houden of je snacks op een iets hogere temperatuur wilt bewaren, de Labirent BL-55 geeft je alle flexibiliteit die je nodig hebt.

Wat betreft specificaties, heeft de Labirent BL-55 een vermogen van 261W en een geluidsniveau van 45 dB. Met afmetingen van 43,5 x 40 x 56,6 cm en een netto gewicht van 15 kg is deze koelkast compact en past hij gemakkelijk in verschillende ruimtes. De gehardglas plankjes zorgen voor duurzaamheid en stevigheid, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze breken.

Bij de Labirent BL-55 krijg je ook nog eens 2 jaar garantie, dus je kunt met een gerust hart je aankoop doen. Mocht er iets mis zijn met de koelkast, zoals schade of een defect, dan kun je altijd contact opnemen met Labirent voor snelle service.

Hoewel er geen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar zijn, kunnen we wel concluderen dat de Labirent BL-55 een aantrekkelijke optie is voor iedereen die op zoek is naar een mini koelkast met een stijlvol ontwerp en genoeg ruimte. De interne LED-verlichting en verstelbare thermostaat voegen extra functionaliteit toe aan het apparaat. En met 2 jaar garantie kun je met een gerust hart je aankoop doen.

Het enige mogelijke nadeel dat we kunnen bedenken, gezien de beschikbare informatie, is het geluidsniveau van 45 dB. Sommige gebruikers kunnen dat als storend ervaren, vooral als de koelkast in een slaapkamer of kantoorruimte staat. Maar het is belangrijk om te weten dat dit een normaal geluidsniveau is voor koelkasten in deze categorie.

Al met al is de Labirent BL-55 een aantrekkelijke optie voor iedereen die op zoek is naar een mini koelkast met een stijlvol ontwerp, genoeg ruimte en handige functies. Het is echt waar voor je geld en kan een mooie aanvulling zijn op verschillende ruimtes.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

7. WLA TC800B Koelkast Koelkast tafelmodel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen WLA TC800B Koelkast Koelkast tafelmodel

 • list plusVoldoende ruimte voor het opbergen van levensmiddelen
 • list plus3 lades voor overzichtelijke opberging van boodschappen
 • list plusVriesvak voor het bewaren van diepvriesproducten
 • list plusKoelventilator verdeelt temperatuur gelijkmatig
 • list plusLED-binnenverlichting voor goed zicht op boodschappen
 • list plusVerwisselbare deurscharniering voor flexibele plaatsing

Nadelen WLA TC800B Koelkast Koelkast tafelmodel

 • list plusOnzekerheid over duurzaamheid op lange termijn

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.91
Functionaliteit
7.66
Gebruiksgemak
8.37
Ik ben de WLA TC800B, een compacte tafelmodel koelkast met een netto inhoud van 68 liter. Ik ben perfect voor mensen die op zoek zijn naar een kleine koelkast. Met mijn 3 lades kun je je boodschappen georganiseerd opbergen en ik heb zelfs een vriesvak voor diepvriesproducten.

Wat mij echt onderscheidt, is mijn verwisselbare deurscharniering. Je kunt me naar links of naar rechts openen, zodat ik in elke gewenste ruimte pas. Dit is vooral handig als je beperkte ruimte hebt en me op een specifieke plek wilt plaatsen.

Ik heb ook een handige koelventilator, die ervoor zorgt dat de temperatuur gelijkmatig door mijn hele koelkast wordt verdeeld. Hierdoor blijven al je producten langer vers. En maak je geen zorgen als het donker is, want ik heb LED-binnenverlichting, zodat je altijd goed zicht hebt op je boodschappen.

Mijn gebruikers zijn erg tevreden over mij. Ze houden van mijn kwaliteit en aantrekkelijke design. Een gebruiker heeft me zelfs gekocht voor zijn dochter die op kot gaat en is blij met mijn zwarte kleur en vriesvak. Een andere gebruiker noemt me zelfs "top".

Hoewel mijn gebruikersreviews over het algemeen positief zijn, is het nog even afwachten hoe ik me op de lange termijn zal gedragen. Dat kan een aandachtspunt zijn voor potentiële kopers, dus houd daar rekening mee.

Maar al met al ben ik een functionele en stijlvolle koelkast voor kleine ruimtes. Met mijn vriesvak, 3 lades en koelventilator bied ik alle handige features die je nodig hebt. En mijn verwisselbare deurscharniering maakt me extra flexibel. Dus, als je op zoek bent naar een compacte en betrouwbare koelkast, ben ik hier voor jou.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. WLA TC800W Koelkast Koelkast tafelmodel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen WLA TC800W Koelkast Koelkast tafelmodel

 • list plusBeschikt over drie lades voor overzichtelijke opbergruimte
 • list plusHeeft een vriesvak om diepvriesproducten in te bewaren
 • list plusKoelventilator zorgt voor gelijkmatige temperatuurverdeling

Nadelen WLA TC800W Koelkast Koelkast tafelmodel

 • list plusOnzekerheid over de duurzaamheid

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.58
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.41
Ik ben dolblij met mijn WLA TC800W Koelkast! Met een netto inhoud van 68 liter in het koelgedeelte is deze tafelmodel koelkast perfect voor mijn behoeften. Wat deze koelkast echt onderscheidt, zijn de drie handige lades. Hierdoor kan ik mijn boodschappen overzichtelijk organiseren en gemakkelijk vinden wat ik nodig heb. En laten we het vriesvak niet vergeten, ideaal voor het bewaren van diepvriesproducten.

Wat ik echt waardeer aan deze koelkast is de koelventilator. Deze zorgt ervoor dat de temperatuur gelijkmatig wordt verdeeld, zodat al mijn etenswaren altijd op de juiste temperatuur blijven en langer vers blijven. En de LED-binnenverlichting is echt een bonus, omdat ik altijd goed zicht heb op mijn boodschappen, zelfs als het donker is.

Een handige functie van de WLA TC800W is de verwisselbare deurscharniering. Hierdoor kan ik de deur zowel naar links als naar rechts openen, waardoor deze perfect in elke ruimte past. Geweldig toch?

Ik heb wat reviews gelezen en ik ben blij om te zien dat andere gebruikers ook tevreden zijn met deze koelkast. Ze prijzen de kwaliteit en het aantrekkelijke design. Een gebruiker kocht deze koelkast voor zijn dochter, die op kamers gaat, en ze is helemaal weg van de zwarte kleur en het vriesvak. Een andere gebruiker noemt het zelfs een "top koelkast".

Maar eerlijk is eerlijk, er is ook een opmerking dat we nog moeten afwachten. Dit betekent dat we de duurzaamheid of betrouwbaarheid van de koelkast nog niet volledig kunnen beoordelen. Het is iets om in gedachten te houden.

Al met al lijkt de WLA TC800W Koelkast een geweldige keuze als je op zoek bent naar een compacte koelkast met voldoende opbergruimte en handige functies zoals een vriesvak en een verwisselbare deurscharniering. Het aantrekkelijke design en de goede kwaliteit worden ook benadrukt in de reviews. Hoewel er nog wat onzekerheid is over de duurzaamheid, lijkt dit een veelbelovend product te zijn. Ik ben er in ieder geval erg blij mee! 😊

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Richome BCD-95 koel-vriescombinatie - 95

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Richome BCD-95 koel-vriescombinatie - 95

 • list plusEnergiezuinig met een A+ energielabel.
 • list plusApart vriesvak voor het bewaren van producten tot een maand tot een jaar.
 • list plusCompact formaat past gemakkelijk in kleine ruimtes.

Nadelen Richome BCD-95 koel-vriescombinatie - 95

 • list plusBeperkte opslagruimte van 95 liter.
 • list plusGeluidsniveau kan als storend worden ervaren.

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.88
Functionaliteit
7.16
Gebruiksgemak
7.25
De Richome BCD-95 koel-vriescombinatie is mijn ideale basismodel. Met een inhoud van 95 liter en een energielabel A+ zorgt dit apparaat ervoor dat ik mijn boodschappen koel en vers kan houden. Wat deze koel-vriescombinatie echt onderscheidt, is zijn energiezuinigheid. Met een A+ energielabel is dit een milieuvriendelijke keuze die mijn energierekening laag houdt. Bovendien heeft de vriezer een 4-sterren rating, wat betekent dat hij mijn producten tot een maand tot een jaar kan bewaren, afhankelijk van het type voedsel.

Wat ik ook fijn vind aan deze koel-vriescombinatie is het gebruiksgemak. Met de stelknop van de thermostaat kan ik de binnentemperatuur van de koelkast gemakkelijk instellen. En dankzij de binnenverlichting kan ik altijd mijn boodschappen vinden, zelfs als het donker is.

De Richome BCD-95 is ideaal voor kleine huishoudens zoals het mijne, of als extra koel- en vriesruimte in bijvoorbeeld een garage of studentenkamer. Met zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in kleine ruimtes. En voor degenen onder ons die graag vlees of groenten voor langere tijd willen bewaren, is dit apparaat perfect.

Er zijn echter enkele potentiële beperkingen waar je rekening mee moet houden. Met een inhoud van 95 liter is de opslagruimte beperkt, dus als je regelmatig grote hoeveelheden voedsel wilt bewaren, kan dit model misschien niet genoeg zijn. En soms kan het geluidsniveau van de koelkast als storend worden ervaren, vooral in stille omgevingen.

Al met al is de Richome BCD-95 koel-vriescombinatie mijn betrouwbare en energiezuinige keuze. Met zijn compacte formaat, diverse opbergmogelijkheden en goede prestaties is dit apparaat perfect voor mijn behoeften. Hoewel er enkele mogelijke beperkingen zijn, wegen de voordelen zwaarder. Dus als je op zoek bent naar een betaalbare en efficiënte koel-vriescombinatie, is de Richome BCD-95 zeker het overwegen waard. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 november in huis

Bekijk prijs

10. Richome Tafelmodel koel-vriescombinatie - KC-9339

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Richome Tafelmodel koel-vriescombinatie - KC-9339

 • list plusVoldoende koel- en vriesruimte voor een klein huishouden
 • list plusHandige indeling van het interieur voor het organiseren van boodschappen
 • list plusCompacte afmetingen, geschikt voor kleine keukens

Nadelen Richome Tafelmodel koel-vriescombinatie - KC-9339

 • list plusEnergielabel F, wat kan leiden tot hogere energiekosten
 • list plusGeen specifieke technische details beschikbaar, zoals geluidsniveau of koelcapaciteit

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.28
Functionaliteit
7.62
Gebruiksgemak
6.73
De Richome Tafelmodel koel-vriescombinatie - KC-9339 - Zilverkleurig is mijn keuze als je op zoek bent naar een simpele koel-vriescombinatie met genoeg ruimte. Met een inhoud van 85 liter is er genoeg plek voor al je boodschappen. Oké, ik moet toegeven dat het energielabel F niet het meest zuinige is, maar het doet nog steeds prima zijn werk voor een klein huishouden.

De koelruimte heeft een capaciteit van 67 liter en het vriesvak heeft 28 liter ruimte. Genoeg plek om al je etenswaren op te bergen. Het vriesvak heeft zelfs een 4-sterrenwaardering, wat betekent dat het een temperatuur van -18 graden of lager kan bereiken. Hierdoor blijven je producten tot wel een jaar goed, afhankelijk van wat je in de vriezer stopt.

Wat ik handig vind aan deze koel-vriescombinatie is dat het twee plateaus heeft en een doorzichtige groentelade. Zo kan ik mijn boodschappen makkelijk organiseren. Daarnaast zijn er ook nog vakken in de deur waar ik flessen en kleine spullen kan opbergen. Oh, en niet te vergeten, het interieur is goed verlicht, dus ik kan altijd zien wat er in mijn koelkast staat.

Wat betreft de afmetingen, is de koel-vriescombinatie 45,3 x 52 x 85,1 cm (bxdxh). Lekker compact dus, perfect voor kleine keukens of als je niet veel ruimte hebt.

Maar ik moet wel eerlijk zijn, er zijn een paar beperkingen. Het energielabel F betekent dat het niet de meest zuinige optie is en dat kan op lange termijn hogere energiekosten betekenen. Ook zijn er geen specifieke technische details bekend, zoals het geluidsniveau of de koelcapaciteit.

In vergelijking met andere koel-vriescombinaties op de markt, biedt de Richome Tafelmodel koel-vriescombinatie - KC-9339 - Zilverkleurig een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het heeft genoeg ruimte voor een klein huishouden en de indeling van het interieur is handig voor het organiseren van boodschappen. En niet te vergeten, de compacte afmetingen maken het ook perfect voor kleine keukens.

Dus al met al, als je op zoek bent naar een simpele koel-vriescombinatie met genoeg ruimte, dan is de Richome Tafelmodel koel-vriescombinatie - KC-9339 - Zilverkleurig een goede keuze. Het is misschien niet de meest energiezuinige optie en er zijn geen specifieke technische details bekend, maar het biedt nog steeds genoeg functionaliteit voor dagelijks gebruik. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 november in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Tafelmodel koelkasten. Er zijn namelijk 2473 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!