Wat is de beste Tafelmodel koelkast van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 mei, 2024

Het aanschaffen van een goede Tafelmodel koelkast is een lastige uitdaging. Wat is de beste Tafelmodel koelkast van 2024? Na het onderzoeken van 2473 Tafelmodel koelkasten kwam de Richome Tafelmodel koel-vriescombinatie - KC-9339 als beste getest uit onze Tafelmodel koelkast-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Tafelmodel koelkasten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Tafelmodel koelkasten-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Tafelmodel koelkast-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Tafelmodel koelkasten

1Score: 9.6
Richome Tafelmodel koel-vriescombinatie - KC-9339
Richome Tafelmodel koel-vriescombinatie - KC-9339
Richome
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Labirent BL-76 Tafelmodel Koelkast Mini
Labirent BL-76 Tafelmodel Koelkast Mini
Labirent
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Inventum KV471W Vrijstaande koelkast Tafelmodel
Inventum KV471W Vrijstaande koelkast Tafelmodel
Inventum
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Inventum KK550 Vrijstaande koelkast Tafelmodel
Beste tafelmodel koelkast
Inventum KK550 Vrijstaande koelkast Tafelmodel
Inventum
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
PRIMO PR109RKZ Koelkast tafelmodel 93
PRIMO PR109RKZ Koelkast tafelmodel 93
PRIMO
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
MPM Koelkast Vriezer
MPM Koelkast Vriezer
MPM
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Salora 47CFT80BL Koelkast tafelmodel vrijstaand
Salora 47CFT80BL Koelkast tafelmodel vrijstaand
Salora
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Salora 47CLT93BL Koelkast tafelmodel vrijstaand
Salora 47CLT93BL Koelkast tafelmodel vrijstaand
Salora
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.6
Salora 47CLT93WH -Koelkast tafelmodel vrijstaand
Salora 47CLT93WH -Koelkast tafelmodel vrijstaand
Salora
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Tomado TLT4702B Tafelmodel koelkast 93
Tomado TLT4702B Tafelmodel koelkast 93
Tomado
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Tafelmodel Koelkast Koopgids

Als je weinig ruimte hebt in je keuken of huis, is de aanschaf van de beste tafelmodel koelkast een slimme keuze. Deze compacte en efficiënte koelkasten bieden voldoende opslagruimte voor al je essentiële boodschappen en houden je eten en drinken op de juiste temperatuur, terwijl ze weinig ruimte innemen en er stijlvol uitzien.

Waar moet je op letten bij het kopen van een tafelmodel koelkast?

Bij de aankoop van een tafelmodel koelkast zijn er een aantal factoren waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt:

 • Grootte: controleer de afmetingen van de koelkast en zorg ervoor dat deze past in de beschikbare ruimte. Meet de ruimte waar de koelkast komt te staan om te zorgen dat deze past en er genoeg ruimte overblijft voor ventilatie.
 • Capaciteit: controleer de capaciteit van de koelkast en zorg ervoor dat deze groot genoeg is voor je behoeften. Overweeg hoeveel eten en drinken je in de koelkast wilt bewaren en hoeveel ruimte je daarvoor nodig hebt.
 • Energieverbruik: controleer het energieverbruik van de koelkast en zorg ervoor dat deze energiezuinig is. Een energiezuinige koelkast bespaart geld op de energierekening en is beter voor het milieu.
 • Geluidsniveau: controleer het geluidsniveau van de koelkast en zorg ervoor dat deze stil genoeg is voor je behoeften. Overweeg waar je de koelkast plaatst en of het daar storend kan zijn.
 • Ontdooien: controleer of de koelkast handmatig of automatisch te ontdooien is. Automatische ontdooiing bespaart tijd en moeite, maar is doorgaans duurder.
 • Indeling: controleer de indeling van de koelkast en zorg ervoor dat deze past bij je behoeften. Overweeg hoeveel planken en vakken in de deur je nodig hebt en of er voldoende ruimte is voor grotere items zoals flessen.
 • Prijs: controleer de prijs van de koelkast en zorg ervoor dat deze past bij je budget. Houd er rekening mee dat duurdere modellen over het algemeen betere functies en prestaties bieden.

Wat zijn de afmetingen van een tafelmodel koelkast?

De afmetingen van een tafelmodel koelkast variëren afhankelijk van het merk en het model, maar over het algemeen zijn ze ontworpen om op een aanrecht of tafelblad te passen en hebben ze de volgende standaardafmetingen:

 • Hoogte: 80-85 cm
 • Breedte: 45-55 cm
 • Diepte: 50-60 cm

Sommige modellen zijn hoger of breder dan andere, en het is belangrijk om de specificaties van de koelkast te controleren voordat je deze aanschaft om er zeker van te zijn dat deze in de beschikbare ruimte past.

Stroomverbruik van een tafelmodel koelkast

Het energieverbruik van een tafelmodel koelkast varieert afhankelijk van het merk, het model en de grootte van de koelkast. Over het algemeen verbruikt een tafelmodel koelkast minder energie dan een grotere koelkast, maar het is belangrijk om op het energielabel te letten voor het specifieke model dat je overweegt.

De meeste tafelmodel koelkasten hebben een energielabel tussen A+ en A+++. Dit betekent dat zeenergiezuinig zijn en relatief weinig stroom verbruiken

Het exacte energieverbruik is beïnvloedbaar door factoren zoals de temperatuurinstelling, het gebruik van de koelkastdeur en de hoeveelheid voedsel die in de koelkast wordt bewaard.

Over het algemeen verbruikt een tafelmodel koelkasttussen de 60 en 100 kWh per jaar, afhankelijk van het specifieke model. 

Prijs van een tafelmodel koelkast

De prijs van een tafelmodel koelkast hangt af van het merk, het model en de functies. Over het algemeen zijn tafelmodel koelkasten goedkoper dan grotere koelkasten en variëren de kosten van ongeveer €100 tot €500.

Eenvoudige tafelmodel koelkasten zonder vriesvak zijn meestal het meest betaalbaar en zijn verkrijgbaar voor minder dan €150

Tafelmodel koelkasten met vriesvak, energiezuinige modellen en koelkasten met geavanceerde functies zoals een digitale display of no-frost technologie zijn doorgaans duurder en kosten al snel meer dan €400.

Het is belangrijk om de specificaties van de koelkast te controleren en een model te kiezen dat past bij je behoeften en budget. 

Levensduur van een tafelmodel koelkast

De gemiddelde levensduur van een tafelmodel verschilt per koelkast. Over het algemeen kan een goed onderhouden tafelmodel koelkasttussen de 10 en 15 jaar meegaan.

De levensduur van de koelkast is te verlengen door deze goed te onderhouden en regelmatig schoon te maken, deurrubbers schoon en droog te houden, en ervoor te zorgen dat de koelkast niet overvol is. 

Het is ook belangrijk om de temperatuurinstellingen regelmatig te controleren en eventuele problemen onmiddellijk te laten repareren om te voorkomen dat de koelkast voortijdig uitvalt.

Het is belangrijk om te onthouden dat de levensduur van een tafelmodel koelkast varieert en dat sommige modellen mogelijk minder of meer jaren meegaan, afhankelijk van het gebruik en de omstandigheden

Hoeveel liter inhoud moet een tafelmodel koelkast hebben?

Hoeveel liter inhoud je nodig hebt voor een tafelmodel koelkast hangt af van de grootte van je huishouden en de hoeveelheid eten en drinken die je wilt bewaren. 

Hieronder vind je een algemene richtlijn voor de benodigde inhoud van een koelkast op basis van huishoudgrootte:

 • 1-2 personen: 80-140 liter
 • 2-3 personen: 140-200 liter
 • 3-4 personen: 200-250 liter
   

Houd er rekening mee dat tafelmodel koelkast kleiner is dan reguliere koelkasten en daarom ookminder inhoud hebben. Een tafelmodel koelkast heeft meestal een inhoud van 80 tot 180 liter.

Onthoud bovendien dat bovenstaande cijfers slechts richtlijnen zijn en dat de benodigde inhoud afhankelijk is van de individuele behoeften en eetgewoonten van elk huishouden. 

hero illustration

Hoe testen we Tafelmodel koelkasten?

Om de beste Tafelmodel koelkast te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Tafelmodel koelkast-test hebben we 2473 Tafelmodel koelkasten vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Tafelmodel koelkast-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Tafelmodel koelkast-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Tafelmodel koelkast-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste Tafelmodel koelkast in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2473 Tafelmodel koelkasten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Tafelmodel koelkasten op een rijtje

1. Richome Tafelmodel koel-vriescombinatie - KC-9339

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Richome Tafelmodel koel-vriescombinatie - KC-9339

 • list plusVoldoende koel- en vriesruimte voor een klein huishouden
 • list plusHandige indeling van het interieur voor het organiseren van boodschappen
 • list plusCompacte afmetingen, geschikt voor kleine keukens

Nadelen Richome Tafelmodel koel-vriescombinatie - KC-9339

 • list plusEnergielabel F, wat kan leiden tot hogere energiekosten
 • list plusGeen specifieke technische details beschikbaar, zoals geluidsniveau of koelcapaciteit

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.51
Functionaliteit
9.18
Gebruiksgemak
10
De Richome Tafelmodel koel-vriescombinatie - KC-9339 - Zilverkleurig is mijn keuze als je op zoek bent naar een simpele koel-vriescombinatie met genoeg ruimte. Met een inhoud van 85 liter is er genoeg plek voor al je boodschappen. Oké, ik moet toegeven dat het energielabel F niet het meest zuinige is, maar het doet nog steeds prima zijn werk voor een klein huishouden.

De koelruimte heeft een capaciteit van 67 liter en het vriesvak heeft 28 liter ruimte. Genoeg plek om al je etenswaren op te bergen. Het vriesvak heeft zelfs een 4-sterrenwaardering, wat betekent dat het een temperatuur van -18 graden of lager kan bereiken. Hierdoor blijven je producten tot wel een jaar goed, afhankelijk van wat je in de vriezer stopt.

Wat ik handig vind aan deze koel-vriescombinatie is dat het twee plateaus heeft en een doorzichtige groentelade. Zo kan ik mijn boodschappen makkelijk organiseren. Daarnaast zijn er ook nog vakken in de deur waar ik flessen en kleine spullen kan opbergen. Oh, en niet te vergeten, het interieur is goed verlicht, dus ik kan altijd zien wat er in mijn koelkast staat.

Wat betreft de afmetingen, is de koel-vriescombinatie 45,3 x 52 x 85,1 cm (bxdxh). Lekker compact dus, perfect voor kleine keukens of als je niet veel ruimte hebt.

Maar ik moet wel eerlijk zijn, er zijn een paar beperkingen. Het energielabel F betekent dat het niet de meest zuinige optie is en dat kan op lange termijn hogere energiekosten betekenen. Ook zijn er geen specifieke technische details bekend, zoals het geluidsniveau of de koelcapaciteit.

In vergelijking met andere koel-vriescombinaties op de markt, biedt de Richome Tafelmodel koel-vriescombinatie - KC-9339 - Zilverkleurig een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het heeft genoeg ruimte voor een klein huishouden en de indeling van het interieur is handig voor het organiseren van boodschappen. En niet te vergeten, de compacte afmetingen maken het ook perfect voor kleine keukens.

Dus al met al, als je op zoek bent naar een simpele koel-vriescombinatie met genoeg ruimte, dan is de Richome Tafelmodel koel-vriescombinatie - KC-9339 - Zilverkleurig een goede keuze. Het is misschien niet de meest energiezuinige optie en er zijn geen specifieke technische details bekend, maar het biedt nog steeds genoeg functionaliteit voor dagelijks gebruik. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. Labirent BL-76 Tafelmodel Koelkast Mini

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Labirent BL-76 Tafelmodel Koelkast Mini

 • list plusStijlvolle en moderne zwarte afwerking
 • list plusCompact en perfect voor kleinere ruimtes
 • list plusEnergiezuinig en stil in gebruik

Nadelen Labirent BL-76 Tafelmodel Koelkast Mini

 • list plusGeen specifieke reviews beschikbaar

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.92
Functionaliteit
9.06
Gebruiksgemak
9.82
De Labirent BL-76 is mijn keuze voor een stijlvolle tafelmodel koelkast. Met een inhoud van 76 liter en een luxe zwarte afwerking, past deze compacte koelkast perfect in kleinere ruimtes zoals studentenkamers, kantoren, slaapkamers of zelfs als een extra koelkast in de keuken. Je kunt er al je dranken, snacks, verse producten en andere levensmiddelen in kwijt, dus praktisch en functioneel is hij zeker!

Wat de Labirent BL-76 echt speciaal maakt, is het moderne en strakke zwarte ontwerp. Het voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte waarin het wordt geplaatst. En het gehardglas plankje? Dat biedt niet alleen duurzaamheid, maar maakt het ook super makkelijk om de koelkast netjes en georganiseerd te houden. Zo kun je altijd vinden wat je nodig hebt!

Met een vermogen van 271W en een geluidsniveau van 45 dB is de Labirent BL-76 energiezuinig en stil in gebruik. Dat is vooral belangrijk als je hem bijvoorbeeld in je slaapkamer of kantoor wilt plaatsen, waar stilte gewaardeerd wordt. En maak je geen zorgen, met een volt van 220-240V~ 50Hz is hij compatibel met de meeste standaard stopcontacten.

Het beste van alles is dat de Labirent BL-76 super licht is, slechts 17 kg! Dus als je hem ooit moet verplaatsen, is dat een fluitje van een cent. En met afmetingen van 47.5 x 42.4 x 71.6 cm neemt hij niet te veel ruimte in beslag in de kamer waarin hij staat.

Hoewel er geen specifieke reviews beschikbaar zijn voor de Labirent BL-76, kun je vertrouwen op de garantie en zekerheid die Labirent biedt. Met 2 jaar garantie weet je zeker dat je aankoop beschermd is. En als je ooit vragen of problemen hebt, staat de klantenservice altijd voor je klaar.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle compacte koelkast met genoeg opslagruimte, dan is de Labirent BL-76 de perfecte keuze. Met zijn moderne ontwerp, energiezuinigheid en stille werking voldoet hij aan al je eisen. Hij past moeiteloos in verschillende interieurstijlen en houdt je drankjes, snacks en verse producten lekker koel. En met de garantie en zekerheid van Labirent kun je met een gerust hart je aankoop doen. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. Inventum KV471W Vrijstaande koelkast Tafelmodel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Inventum KV471W Vrijstaande koelkast Tafelmodel

 • list plusCompacte afmetingen, perfect voor kleinere keukens, studentenwoningen of als extra koelkast
 • list plusStil in gebruik
 • list plusGemakkelijk schoon te maken

Nadelen Inventum KV471W Vrijstaande koelkast Tafelmodel

 • list plusEnergieklasse E, niet de meest energiezuinige optie

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.09
Functionaliteit
9.28
Gebruiksgemak
9.02
De Inventum KV471W is dé koelkast voor jou als je op zoek bent naar een compacte en efficiënte koeloplossing. Met een totale inhoud van 80 liter is er genoeg ruimte voor al je etenswaren. En dat is nog niet alles, want deze koelkast heeft ook een vriesgedeelte met een inhoud van 12 liter en een invriesvermogen van 2 kg per 24 uur.

Wat deze koelkast echt bijzonder maakt, is het 4-sterren vriesgedeelte. Hierdoor kun je je ingevroren producten extra lang bewaren. En als er een stroomstoring is, hoef je je geen zorgen te maken. De Inventum KV471W kan namelijk tot wel 6 uur lang je bederfelijke producten veilig houden.

De koelkast is voorzien van 2 draagplateaus, 1 transparante groentelade, 2 deurvakken en 1 flesvak. En het beste van alles? Deze onderdelen zijn makkelijk te verwijderen, zodat je ze snel en eenvoudig kunt schoonmaken. En met de energiezuinige led-verlichting heb je niet alleen helder licht, maar bespaar je ook nog eens energie.

Qua energie-efficiëntie scoort de Inventum KV471W een E. Dat betekent dat hij niet de allerzuinigste koelkast op de markt is. Maar maak je geen zorgen, want Inventum staat garant voor 5 jaar betrouwbare werking. Zo weet je zeker dat je een duurzaam en kwalitatief product in huis haalt.

Gebruikers zijn over het algemeen erg tevreden met de Inventum KV471W. Ze zijn vooral blij met het compacte formaat, ideaal voor kleine keukens, studentenkamers of als extra koelkast. Ook de stille werking en gebruiksvriendelijkheid worden geprezen.

Een klein minpuntje is de energieklasse E. Maar de betaalbare prijs en de betrouwbaarheid van het merk Inventum maken dit voor veel consumenten goed.

Kortom, de Inventum KV471W is een betrouwbare en praktische koelkast met vriesgedeelte. Hij biedt genoeg ruimte, handige opbergmogelijkheden en is makkelijk schoon te maken. Hoewel hij niet de allerzuinigste is, biedt hij wel een goede prijs-kwaliteitverhouding en de zekerheid van 5 jaar Inventum garantie. Dus als je op zoek bent naar een compacte en betrouwbare koelkast met vriesgedeelte, is de Inventum KV471W zeker het overwegen waard. 💚

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste tafelmodel koelkast: Inventum KK550 Vrijstaande koelkast Tafelmodel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Inventum KK550 Vrijstaande koelkast Tafelmodel

 • list plusLed-verlichting met een langere levensduur en laag energieverbruik
 • list plusAutomatische ontdooifunctie
 • list plusVijf jaar garantie

Nadelen Inventum KK550 Vrijstaande koelkast Tafelmodel

 • list plusLeveringsservice via Bol.com kan beperkt zijn

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.64
Functionaliteit
8.91
Gebruiksgemak
8.97
Ik ben de Inventum KK550, een vrijstaande koelkast met een netto inhoud van 131 liter. Met mijn energieklasse E ben ik behoorlijk zuinig in het omgaan met energie. Ik heb drie draagplateaus en een transparante groentelade onderin om al je etenswaren netjes op te bergen. Daarnaast heb ik twee deurvakken, een flesvak en een eierrekje. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je ze gemakkelijk kunt schoonmaken.

Een van mijn voordelen is mijn led-verlichting. Deze verlichting gaat langer mee dan gewone lampen en verbruikt minder energie. Hierdoor blijf ik koel en bespaar je energie. Daarnaast hoef je mij niet zelf te ontdooien, want ik heb een handige automatische ontdooifunctie.

Ik heb een energielabel, wat aangeeft hoe zuinig ik ben. Met mijn energielabel E ben ik niet de allerzuinigste, maar ik ben nog steeds een goede keuze voor wie wil besparen op energiekosten.

Wat betreft mijn klimaatklasse, kun je me plaatsen in ruimtes met temperaturen tussen de 10°C en 38°C. Of je me nu in de keuken, bijkeuken of garage wilt zetten, ik kan overal goed functioneren.

Een ander voordeel van mij is de vijf jaar garantie die Inventum biedt. Dat betekent dat je jarenlang plezier kunt hebben van mij, zonder je zorgen te hoeven maken.

Volgens gebruikersreviews ben ik een fijne koelkast met een aantrekkelijk design. Ik ben stil en maak geen geluid, dus ik veroorzaak geen overlast. Ook wordt het extra ruimtegevoel dat ontstaat door het ontbreken van een vriesvak als positief ervaren.

Een mogelijke beperking is dat de leveringsservice via Bol.com volgens een gebruiker minder was. De koelkast werd niet verder dan de poort gebracht, wat voor problemen zorgde om de koelkast op de gewenste plek te krijgen. Ook werd de oude koelkast niet meegenomen, wat voor ongemak zorgde.

Al met al ben ik een goede keuze voor wie op zoek is naar een vrijstaande koelkast met genoeg ruimte en handige opbergmogelijkheden. Mijn led-verlichting, automatische ontdooifunctie en vijf jaar garantie zijn sterke punten. Hoewel ik niet de allerzuinigste ben, ben ik nog steeds een goede keuze voor wie wil besparen op energiekosten. Houd wel rekening met de beperkingen van de leveringsservice via Bol.com bij het kopen van mij.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

5. PRIMO PR109RKZ Koelkast tafelmodel 93

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PRIMO PR109RKZ Koelkast tafelmodel 93

 • list plusRuime inhoud van 93 liter
 • list plusAantrekkelijk retro design
 • list plusFluisterstil met een geluidsniveau van slechts 41 dB

Nadelen PRIMO PR109RKZ Koelkast tafelmodel 93

 • list plusMogelijk kwetsbaar vanwege compacte formaat en retro design
 • list plusHet openen en sluiten van de koelkast kan zwaar zijn

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.76
Functionaliteit
8.52
Gebruiksgemak
8.55
De PRIMO PR109RKZ is mijn favoriete koelkast! Met een ruime inhoud van 93 liter is er genoeg plek voor al mijn dagelijkse boodschappen. Ik hoef me nooit zorgen te maken over ruimtegebrek dankzij de 2 glazen planken, 1 groentelade en 3 deurrekjes. Alles blijft mooi georganiseerd!

Wat deze koelkast echt speciaal maakt, is zijn retro look. Met zijn zwarte kleur en vintage design is de PR109RKZ een echte eyecatcher in mijn keuken. En het beste van alles? Hij past perfect in elke ruimte, zelfs in mijn kleine keuken, omdat hij vrijstaand is. Met afmetingen van slechts 44 x 48,8 x 83,5 cm is hij compact maar krachtig!

Een ander geweldig voordeel van de PRIMO PR109RKZ is het fluisterstille geluidsniveau van slechts 41 dB. Geen vervelend gezoem meer in mijn keuken! Bovendien is deze koelkast energiezuinig met energieklasse F en een jaarlijks energieverbruik van ongeveer 107 kWh. Dat betekent lagere energierekeningen en een kleinere ecologische voetafdruk.

De gebruikers zijn dolenthousiast over deze koelkast. Eén persoon merkt op dat het vriesvak fantastisch werkt en zelfs knoflookijs kan maken. Een ander noemt de koelkast schattig en is helemaal weg van het aantrekkelijke design. En laten we de snelle levering niet vergeten, dat is ook een groot pluspunt!

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, moet ik wel eerlijk zijn. Vanwege zijn compacte formaat en retro design kan de PRIMO PR109RKZ wat kwetsbaar zijn. En sommige gebruikers vinden het openen en sluiten van de koelkast een beetje zwaar. Maar dat weerhoudt me er niet van om van deze geweldige koelkast te genieten!

Al met al is de PRIMO PR109RKZ de perfecte keuze voor mensen zoals ik die op zoek zijn naar een compacte tafelmodel koelkast met voldoende opbergruimte en een prachtig retro design. Hij biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en presteert geweldig op belangrijke aspecten zoals geluidsniveau en energieverbruik. Ik ben er dol op! 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs

7. Salora 47CFT80BL Koelkast tafelmodel vrijstaand

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Salora 47CFT80BL Koelkast tafelmodel vrijstaand

 • list plusStijlvolle en praktische tafelmodel koelkast, perfect voor kleinere ruimtes.
 • list plusEnergiezuinig met energieklasse F, wat gunstig is voor het milieu en de energierekening.
 • list plusStille werking met een geluidsniveau van slechts 41 dB, ideaal voor open keukens of studio-appartementen.

Nadelen Salora 47CFT80BL Koelkast tafelmodel vrijstaand

 • list plusEnergieklasse F kan voor sommige gebruikers minder energiezuinig lijken in vergelijking met hogere energieklassen.

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.34
Functionaliteit
7.72
Gebruiksgemak
7.94
Ik ben de Salora 47CFT80BL, een stijlvolle en handige tafelmodel koelkast die perfect is voor kleinere ruimtes of als extra koelopslag. Met een totale inhoud van 80 liter, inclusief 68 liter koelruimte en een 12 liter 4-sterren vriesvak, heb ik genoeg ruimte voor al je essentiële boodschappen. Mijn zwarte kleur geeft me een moderne uitstraling die in elke interieurstijl past, van modern tot klassiek.

Wat meteen opvalt, is mijn energie-efficiëntie met energieklasse F. Dit betekent dat ik zuinig ben in gebruik, wat goed is voor het milieu en je energierekening. Met een geluidsniveau van slechts 41 dB werk ik bovendien heel stil, ideaal voor open keukens of studio-appartementen.

Mijn handige indeling met drie deurvakken en twee plateaus maakt het eenvoudig om al je producten overzichtelijk te bewaren. Daarnaast biedt mijn transparante lade extra ruimte voor groente en fruit, en mijn binnenverlichting zorgt voor een duidelijk zicht op de inhoud, zelfs bij weinig licht. Mijn deur is ook aanpasbaar, wat handig is voor verschillende keukenindelingen.

Ik ben perfect voor kleine huishoudens, studentenkamers of als extra koelruimte. Mijn compacte tafelmodel past perfect in kleinere ruimtes en biedt toch genoeg ruimte voor alledaagse boodschappen. Mijn combinatie van stijl, functionaliteit en energie-efficiëntie maakt mij een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare koeloplossing.

Een potentieel nadeel kan zijn dat mijn energieklasse F voor sommige gebruikers minder energiezuinig kan lijken in vergelijking met koelkasten met een hogere energieklasse. Desondanks, voor wie op zoek is naar een compacte, stijlvolle en functionele koelkast, weet ik zeker te overtuigen. Met mijn efficiënte prestaties, praktische indeling en moderne uitstraling bied ik een uitstekende oplossing voor diverse woonbehoeften. 🌿

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Salora 47CLT93BL Koelkast tafelmodel vrijstaand

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Salora 47CLT93BL Koelkast tafelmodel vrijstaand

 • list plusStijlvol en praktisch ontwerp, geschikt voor kleinere keukens.
 • list plusNettocapaciteit van 93 liter biedt voldoende ruimte voor dagelijkse boodschappen.
 • list plusLED-interieurverlichting voor duidelijke zichtbaarheid van items, zelfs bij weinig licht.

Nadelen Salora 47CLT93BL Koelkast tafelmodel vrijstaand

 • list plusMogelijk niet voldoende voor grotere huishoudens of het opslaan van grote hoeveelheden voedsel.

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.51
Functionaliteit
7.61
Gebruiksgemak
8.13
Ik ben de Salora 47CLT93BL, een stijlvolle en handige tafelmodel koelkast die perfect is voor kleinere keukens of extra koelopslag. Met mijn netto inhoud van 93 liter bied ik genoeg ruimte voor al jouw dagelijkse boodschappen, ondanks mijn compacte formaat. Mijn elegante zwarte design maakt mij tot een echte eyecatcher in elke keuken.

Ik functioneer optimaal in een omgevingstemperatuur tussen de 16°C en 38°C, dankzij mijn klimaatklasse N-ST. Hierdoor ben ik geschikt voor de meeste huishoudelijke omgevingen. Binnenin mij zorgt mijn overzichtelijke opbergsysteem voor efficiënte ruimtebenutting. Mijn hoofdvak bevat een legplateau en een transparante groentelade, ideaal voor het organiseren van jouw voedsel. Mijn kleine deurvakken zijn perfect voor het opbergen van kleine conserven, terwijl mijn grote deurvak ruimte biedt voor grotere flessen. Mijn LED-binnenverlichting zorgt ervoor dat je altijd een duidelijk overzicht hebt van jouw boodschappen, zelfs bij weinig licht.

Een ander handig kenmerk van mij is mijn verwisselbare deurscharniering. Dit betekent dat je mijn deur kunt aanpassen aan elke gewenste ruimte, ongeacht de indeling van jouw keuken. Mijn strakke zwarte kleur geeft mij een moderne uitstraling, wat een pluspunt kan zijn voor consumenten die op zoek zijn naar een functioneel en stijlvol apparaat.

Met mijn 93 liter inhoud ben ik ideaal voor alleenstaanden, studenten of kleine huishoudens. Mijn flexibele deurscharniering maakt mij een handige keuze voor mensen die behoefte hebben aan aanpasbaarheid in hun keukenindeling. Mijn LED-binnenverlichting en overzichtelijke opbergruimte dragen bij aan een efficiënte en gemakkelijke toegang tot voedsel en dranken.

Een mogelijke beperking zou kunnen zijn dat mijn 93 liter inhoud misschien niet voldoende is voor grotere huishoudens of mensen die regelmatig grote hoeveelheden voedsel opslaan. Voor deze doelgroep zou een grotere koelkast meer geschikt kunnen zijn.

Over het algemeen bied ik een stijlvolle en functionele oplossing voor wie op zoek is naar een compacte koelkast met voldoende ruimte voor dagelijks gebruik. Mijn flexibele deurscharniering, efficiënte opbergruimte, en LED-verlichting maken mij een aantrekkelijke optie voor kleinere huishoudens of situaties waar ruimte beperkt is. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Salora 47CLT93WH -Koelkast tafelmodel vrijstaand

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Salora 47CLT93WH -Koelkast tafelmodel vrijstaand

 • list plusFlexibele inrichting voor eenvoudig organiseren
 • list plusStille werking met geluidsniveau van 41 dB
 • list plusVerantwoord energieverbruik met energieklasse F

Nadelen Salora 47CLT93WH -Koelkast tafelmodel vrijstaand

 • list plusEnergieklasse F kan een punt van overweging zijn voor sommige gebruikers

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.83
Functionaliteit
7.17
Gebruiksgemak
7.68
Ik ben de Salora 47CLT93WH, een compacte tafelmodel koelkast die zowel functioneel als stijlvol is. Met mijn netto inhoud van 93 liter heb ik genoeg ruimte voor al jouw dagelijkse benodigdheden. Mijn slimme indeling met drie legplanken van gehard glas en een transparante groentelade maakt het opbergen en organiseren van je levensmiddelen super makkelijk en overzichtelijk.

Wat mij echt uniek maakt, is mijn flexibele inrichting. Mijn drie deurvakken bieden extra opbergruimte voor kleinere items, en mijn deur kan je aanpassen aan elke ruimte. Mijn klassieke witte kleur past perfect in elk interieur, waardoor ik een tijdloze toevoeging ben aan elke keuken.

Met mijn opvallend stille geluidsniveau van slechts 41 dB zul je nauwelijks merken dat ik aan sta. Mijn efficiënte binnenverlichting en mechanische temperatuurregelaar zorgen ervoor dat je altijd volledige controle hebt over de temperatuur, terwijl mijn energieklasse F garant staat voor een verantwoord energieverbruik. Dit maakt mij een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar zowel functionaliteit als duurzaamheid.

Mijn evolutie toont een focus op het bieden van voldoende ruimte en handige functies, gecombineerd met energie-efficiëntie en stijlvol design. In vergelijking met mijn voorgangers en concurrenten onderscheid ik mij door mijn flexibele inrichting, stille werking en aandacht voor duurzaamheid.

Ik ben ideaal voor kleinere huishoudens, studenten of als extra koelkast voor bijvoorbeeld op kantoor. Ik bied genoeg ruimte voor dagelijkse boodschappen en mijn flexibele indeling maakt het organiseren van verschillende items zeer eenvoudig. Hoewel mijn energieklasse F een verantwoord energieverbruik garandeert, kan dit voor sommige gebruikers een punt van overweging zijn in vergelijking met modellen met een hogere energie-efficiëntie.

Al met al bied ik een uitstekende combinatie van functionaliteit, stijl en duurzaamheid. Met mijn flexibele inrichting, stille werking en verantwoord energieverbruik ben ik een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar een compacte tafelmodel koelkast. 🌿

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Tomado TLT4702B Tafelmodel koelkast 93

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tomado TLT4702B Tafelmodel koelkast 93

 • list plusRuime indeling met glazen draagplateaus en groentelade

Nadelen Tomado TLT4702B Tafelmodel koelkast 93

 • list plusEnergieklasse E is minder energiezuinig in vergelijking met hogere energieklassen

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.75
Functionaliteit
7.01
Gebruiksgemak
7.05
Ik ben de Tomado TLT4702B, een compacte tafelmodel koelkast met een inhoud van 93 liter, perfect voor huishoudens van 1 tot 3 personen. Mijn stoere zwarte design en geïntegreerde handgreep passen perfect in elke keuken. Met 3 glazen draagplateaus, een groentelade en een flessenvak in de deur, houd ik al je boodschappen georganiseerd. En met mijn heldere LED binnenverlichting heb je altijd een duidelijk overzicht van al je etens- en drinkwaren.

Wat mij onderscheidt, is mijn lage geluidsniveau van slechts 40 dB, dus je merkt nauwelijks dat ik aansta. Je kunt mijn deurrichting zelfs omkeren, zodat je me flexibel kunt plaatsen in je keuken. En met mijn eenvoudig in te stellen temperatuurknop met 4 standen, zorg ik altijd voor de juiste temperatuur.

Ik ben energieklasse E, wat voldoet aan de nieuwe energielabelrichtlijnen van maart 2021. Deze labels maken het gemakkelijker om verschillende apparaten te vergelijken en een weloverwogen keuze te maken. Mijn klimaatklasse N/ST zorgt ervoor dat ik in verschillende omgevingen geplaatst kan worden, waar de temperatuur minimaal 16°C en maximaal 43°C is.

Hoewel ik tal van voordelen bied, is het belangrijk op te merken dat mijn energieklasse E minder energiezuinig is in vergelijking met hogere energieklassen. Voor huishoudens die veel belang hechten aan energie-efficiëntie, kan dit een nadeel zijn.

Al met al ben ik een stijlvolle, functionele en flexibele tafelmodel koelkast, ideaal voor kleinere huishoudens. Mijn ruime indeling, omkeerbare deur, lage geluidsniveau en energie-efficiëntie maken mij een solide keuze voor wie op zoek is naar een compacte koeloplossing met voldoende opbergruimte en praktische functies. 🌿

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 april in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Tafelmodel koelkasten. Er zijn immers 2473 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!