Beste Velgenreiniger - May. 2020

197 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger - Groen - 1000ml

Autostyle
9.8Score
2

Alu-Duivel-Speciaal + 2 Microvezeldoeken 2 x 1L -D1

Tuga Chemie
9.7Score
3

Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger - 3x 1L

Tuga Chemie
9.1Score
4

Meguiars Ultimate All Wheel Velgenreiniger - 710ml

Meguiars
8.7Score
5

Meguiars G7516 Gold Class Endurance High Gloss Bandenglans - 473ml

Meguiars
8.4Score
6

Turtle Wax Redline All Wheel Cleaner Velgenreiniger - 500ml

Turtle Wax
8.3Score
7

U-N-P Quicksol

U-N-P Nano
7.9Score
8

Great-Lion Velgenreiniger zuurvrij - 1000ml

Great-Lion
7.7Score
9

Turtle Wax Wet N Black Banden Foam - 500ml

Merkloos
7.6Score
10

Balsam

Eenzet
7.1Score

Hoe komt deze geweldige Velgenreiniger ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Velgenreiniger ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Velgenreinigers, maar nu assisteert een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Velgenreinigers die die je kunt kopen in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Velgenreinigers het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Velgenreinigers stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Soortgelijke producten aan Velgenreinigers

De beste Velgenreinigers in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Alu-Teufel Spezial Velgenreiniger - Groen - 1000ml - Testwinnaar! Alu-Teufel Spezial®, de speciaal reiniger voor nieuwe of hoogglans velgen die verchroomd, gepolijst of geanodiseerd zijn! Alu-Teufel reinigt probleemloos alle aluminium velgen. Op de velg wordt een moleculaire beschermlaag gevormd die bij regelmatig gebruik de opbouw van sterke vervuiling verhindert. Alu-Teufel beschermt tevens wielsierringen, hard verchroomde bumpers en sierlijsten tegen roest. Deze reiniger is daarbij zo mild dat het geen lak, kunststof of rubber aantast. Het reinigt probleemloos middel tot zeer sterke vervuilingen. Zelfs remstof waar al jaren niets aan gedaan is verdwijnt als sneeuw voor de zon! Verder verwijdert deze velgenreiniger ook hardnekkige vervuiling zonder dat daarbij de behandelde oppervlaktes aangetast worden. Dit doet Alu-Teufel door middel van een beschermende werking op alle metaalsoorten. Dit product is biologisch afbreekbaar. Hoe te gebruiken: Spuit het product op de velg, laat het 2 tot 4 minuten inwerken en spuit het daarna met een hogedrukreiniger schoon. Het product wordt geleverd in een spuitfles van 1000ml. Onze tip: Gebruik Alu-Teufel bij de wekelijkse wasbeurt van jouw auto om het beste resultaat te bereiken!

1. Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger - Groen - 1000ml

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Inhoudt: 2 stuks Alu-Duivel-Speciaal 1L 2 stuks microvezeldoeken 40 x 40 cm De speciaal reiniger voor hoogglans verchroomde, gepolijste of geanodiseerde velgen. Alu-Teufel Speciaal® reinigt probleemloos alle aluminium en/of stalen velgen. Op de velg vormt zich een moleculaire beschermlaag en verhindert bij regelmatig gebruik de opbouw van vervuiling. Alu- Duivel -Speciaal® beschermt tevens wielsierringen, hard verchroomde bumpers en sierlijsten tegen roest en is daarbij zo mild dat het geen lak, kunststof of rubber aantast. Alu-Duivel Speciaal® reinigt probleemloos, middel tot zeer sterke vervuilingen, remstof waar al jaren niets aan gedaan is verdwijnt als sneeuw voor de zon. Alu-Duivel- Speciaal® verwijdert ook hardnekkige vervuiling zonder de behandelde oppervlakte aan te tasten. Tevens heeft deze speciale reiniger een beschermde werking voor alle metalen. Alu-Duivel -Speciaal® zou bij de wekelijkse wasbeurt van uw auto gebruikt moeten worden voor het beste resultaat. Eenvoudig op de velg spuiten, 2-4 minuten laten inwerken en daarna met de hogedruk reiniger schoonspuiten. Alu-Duivel -Speciaal® is biologisch afbreekbaar.

2. Alu-Duivel-Speciaal + 2 Microvezeldoeken 2 x 1L -D1

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De speciaal reiniger voor hoogglans verchroomde, gepolijste of geanodiseerde velgen. Alu-Teufel Speciaal® reinigt probleemloos alle aluminium en/of stalen velgen. Op de velg vormt zich een moleculaire beschermlaag en verhindert bij regelmatig gebruik de opbouw van vervuiling. Voordelen van Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger Reinigt probleemloos sterke vervuilingen Beschermende werking voor alle metalen Eigenschappen van Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger Verwijdert hardnekkig vuil zonder het oppervlak aan te tasten Biologisch afbreekbaar Wat zit er in de verpakking? 3x Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger (1L)

3. Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger - 3x 1L

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Meguiars Ultimate All Wheel Cleaner is de meest krachtige velgenreiniger en is veilig voor elk type velg! Deze geavanceerde formule reinigt wegdekvervuiling en lost hardnekkig vastzittende remstof op. De actief reinigende gel formule laat remstof paars kleuren en wegdekvervuiling wordt bruin van kleur. Aangezien deze formule geen zuur bevat en pH neutraal is kan deze velgenreiniger gebruikt worden op elk type velg en aftermarket remsysteem. Voordelen van Meguiars Ultimate All Wheel Velgenreiniger Lost hardnekkig remstof op Effectieve reiniging van wegdekvervuiling Eigenschappen van Meguiars Ultimate All Wheel Velgenreiniger pH neutraal, veilig voor elk type velg Inhoud 1x Meguiars Ultimate All Wheel Velgenreiniger

4. Meguiars Ultimate All Wheel Velgenreiniger - 710ml

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Nog nooit heeft een autoband er zo lang goed uitgezien. Deze gel heeft een unieke samenstelling die ervoor zorgt dat autobanden een mooie, diepe zwarte glans krijgen. Een glans die niet de gebruikelijke dagen, maar gewoon wekenlang blijft zitten! Voordelen van Meguiars G7516 Gold Class Endurance High Gloss Bandenglans Beschermt uw banden weken lang, zelfs na herhaaldelijk wassen en na regenbuien. Macropolymeren, copolymeren en antiozonants beschermen de banden en zorgen dat ze zwart blijven Eigenschappen van Meguiars G7516 Gold Class Endurance High Gloss Bandenglans Banden blijven zwart met een diepe zwarte glans Geen spuitnevel, geen vlekken en een schone oprit Inhoud 1x Meguiars G7516 Gold Class Endurance High Gloss Bandenglans (473ml)

5. Meguiars G7516 Gold Class Endurance High Gloss Bandenglans - 473ml

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Verwijdert remstof, olie, teer en vuil. Geschikt voor alle lichtmetalen-, stalenvelgen en plastic wieldoppen. Voordelen van Turtle Wax Redline All Wheel Cleaner Velgenreiniger Werkt op impact; hard poetsen is niet nodig Eigenschappen van Turtle Wax Redline All Wheel Cleaner Velgenreiniger Op basis van een niet-zure pH neutrale formule Inhoud 1x Turtle Wax Redline All Wheel Cleaner Velgenreiniger (500ml)

6. Turtle Wax Redline All Wheel Cleaner Velgenreiniger - 500ml

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Quicksol Heeft u na het wassen ook nog last van ingebrande remstof spikkels? Deze kunt u nu verwijderen met onze Quicksol. Ook is het een zeer sterke ontvetter, verwijdert het lijm resten, kit, tectyl en veel meer. Niet gebruiken op kunststof delen! Productinformatie U-N-P Quicksol is zo gemaakt, zodat u nog overige remstof spikkels kunt verwijderen. Ook verwijdert het andere soort vervuilingen. Onze Quicksol is een zeer sterk schoonmaakmiddel. Ook is het een hele sterke ontvetter. Gebruik: Spuit de Quicksol op een microvezel doek en ga over het oppervlak die u nog grondig wilt reinigen. Gebruik de Quicksol pas na het wassen van uw auto. Buiten gebruik van kinderen bewaren! Product bewaren tussen de 5 en 25 °C

7. U-N-P Quicksol

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Reinigt uw velgen grondig. Snelle werking. Zonder moeite al het vuil eraf. Zuurvrij. Te gebruiken op Chromen, RVS, Aluminium, Gepoedercoate, Gespoten en Gepolijste velgen. Great-Lion velgenreiniger is een uiterst geconcentreerde velgenreiniger die speciaal is ontwikkeld voor het zeer eenvoudig reinigen van alle typen velgen.Doordat onze velgenreiniger bestaat uit hoogwaardige ingrediënten, heeft die niet alleen een sterker reinigend vermogen, maar is hij ook minder schadelijk voor mens/milieu en uw voertuig. Onze velgenreiniger is de oplossing voor het gemakkelijk verwijderen van vuil zonder dat hierdoor de velg beschadigt.Zo verwijdert de velgenreiniger moeiteloos olie, vuil, ingebrande remstof en rubberresten. De velgenreiniger is zuurvrij en daardoor ook zeer geschikt voor verchroomde of gepolijste velgen.

8. Great-Lion Velgenreiniger zuurvrij - 1000ml

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Turtle Wax Wet 'n' Black bandenzwart is niet te missen als het om verzorging van banden gaat. Met dit product krijgt u een mooie zwarte glans op uw banden. Met dit product beschermt u gelijk het rubber tegen uitdrogen en UV-straling.Banden zijn het enige onderdeel aan de auto wat contact maakt weg. Het is daarom belangrijk om deze goed te verzorgen. Turtle Wax Wet 'n Black is speciaal ontworpen om uw banden te verzorgen. Dit product geeft uw banden de ultieme zwarte glans. Tegelijker tijd beschermen ze het rubber optimaal tegen uitdroging en UV-stralen.

9. Turtle Wax Wet N Black Banden Foam - 500ml

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Eenzet Balsam Zijdeglanzende conservering voor alle rubberdelen, spoilers, kunststof bumpers, autobanden, rubbermatten, deurrubbers etc. Brengt de oorspronkelijke kleur terug en voorkomt broos worden. Balsam geeft een waterafstotende beschermlaag en is UV-bestendig. Balsam beschermt uitstekend tegen het vastvriezen van deuren en kofferrubbers, is shampoo- en wasstraatbestendig. Gebruiksaanwijzing: Voor gebruik schudden. De te behandelen delen dun en gelijkmatig inspuiten. Niet gebruiken op remschijven en loopvlakken van banden. Balsam behoeft na het opbrengen niet uit- of nagewreven te worden. Buiten bereik van kinderen houden. Het product is uitsluitend voor het in de gebruiksaanwijzing omschreven doel bestemd.

10. Balsam

Laptop 1

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Velgenreinigers er zijn immers 197 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Velgenreiniger kopen.

Beste koop maken