De Bestenu Velgenreiniger Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 11/14/2020


Velgen zijn een belangrijk onderdeel van je auto: ze dragen niet alleen het gewicht van je auto, maar laten je auto er mooi uit zien. Je velgen wil je dan ook schoon houden. Hoe je dit precies doet en waar je op let bij het kopen van velgenreiniger, lees je hieronder.

Wat voor soorten velgenreinigers zijn er?

hide product content

Als je je velgen 'gewoon' reinigt, gebruik je een gewone, goede autoshampoo. Hiermee krijg je het oppervlakkige vuil prima schoon. Wil je je velgen een zeer diepgaande reiniging geven, dan gebruik je hiervoor speciale velgenreiniger. Deze bevat ingrediënten die vastzittend remstof op kan lossen.

Hoe maak je je velgen het beste schoon?

hide product content

Haal als eerste het grove vuil van je velgen af. Modder verwijder je met een zachte borstel en daarna spoel je al het vuil weg met een goede tuinslang of hogedrukreiniger. Ga nog niet met doeken of sponzen aan de slag: door het vuil bestaat de kans dat je krassen veroorzaakt.

Nu ga je aan de slag met een goede velgenreiniger. Remstof hecht zich gemakkelijk aan de velg en dit haal je weg met een pH-neutrale velgenreiniger. Spuit deze over je velg heen en laat het een paar minuten intrekken. Als je keramische remschijven hebt, gebruik je geen velgenreiniger: velgenreiniger kan deze remschijven beschadigen.

Als de velgenreiniger een paar minuten heeft ingetrokken, gebruik je een velgenborstel om het vuil te verwijderen. Hiermee maak je je velgen zonder krassen te maken, goed schoon. Als je geen velgenborstel hebt, kun je een grote spons gebruiken.

Probeer ook de achterkant schoon te maken zodat er straks bij het afspoelen geen vuil over het schone gedeelte kan spoelen. Gebruik vervolgens genoeg water om al het vuil weg te spoelen, en droog je velgen ten slotte met een zachte doek. Als je ze aan de lucht laat drogen, krijg je vlekken.

Waar zijn velgen voor?

hide product content

Velgen maken deel uit van de wielen van een auto en zorgen er voor dat de banden op zijn plaats blijven zitten. Velgen moeten de perfecte maat voor je banden hebben, anders loop je de kans op klapbanden. Dat niet alleen: de velgen dragen een deel van het gewicht van je auto, waardoor de juiste velgen extra belangrijk zijn.

Hoe komt deze super Velgenreiniger ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Velgenreiniger ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Velgenreinigers, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Velgenreinigers die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Velgenreinigers het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Velgenreinigers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Artikelen die overeenkomstig zijn aan Velgenreinigers

De beste Velgenreinigers in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Inhoudt: 2 stuks Alu-Duivel-Speciaal 1L 2 stuks microvezeldoeken 40 x 40 cm De speciaal reiniger voor hoogglans verchroomde, gepolijste of geanodiseerde velgen. Alu-Teufel Speciaal® reinigt probleemloos alle aluminium en/of stalen velgen. Op de velg vormt zich een moleculaire beschermlaag en verhindert bij regelmatig gebruik de opbouw van vervuiling. Alu- Duivel -Speciaal® beschermt tevens wielsierringen, hard verchroomde bumpers en sierlijsten tegen roest en is daarbij zo mild dat het geen lak, kunststof of rubber aantast. Alu-Duivel Speciaal® reinigt probleemloos, middel tot zeer sterke vervuilingen, remstof waar al jaren niets aan gedaan is verdwijnt als sneeuw voor de zon. Alu-Duivel- Speciaal® verwijdert ook hardnekkige vervuiling zonder de behandelde oppervlakte aan te tasten. Tevens heeft deze speciale reiniger een beschermde werking voor alle metalen. Alu-Duivel -Speciaal® zou bij de wekelijkse wasbeurt van uw auto gebruikt moeten worden voor het beste resultaat. Eenvoudig op de velg spuiten, 2-4 minuten laten inwerken en daarna met de hogedruk reiniger schoonspuiten. Alu-Duivel -Speciaal® is biologisch afbreekbaar.

1. Alu-Duivel-Speciaal + 2 Microvezeldoeken 2 x 1L -D1


Product informatiePlus or Show more

De speciaal reiniger voor hoogglans verchroomde, gepolijste of geanodiseerde velgen. Alu-Teufel Speciaal® reinigt probleemloos alle aluminium en/of stalen velgen. Op de velg vormt zich een moleculaire beschermlaag en verhindert bij regelmatig gebruik de opbouw van vervuiling. Voordelen van Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger Reinigt probleemloos sterke vervuilingen Beschermende werking voor alle metalen Eigenschappen van Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger Verwijdert hardnekkig vuil zonder het oppervlak aan te tasten Biologisch afbreekbaar Wat zit er in de verpakking? 3x Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger (1L)

2. Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger - 3x 1L


Product informatiePlus or Show more

Alu-Teufel Spezial Velgenreiniger - Groen - 1000ml - Testwinnaar! Alu-Teufel Spezial®, de speciaal reiniger voor nieuwe of hoogglans velgen die verchroomd, gepolijst of geanodiseerd zijn! Alu-Teufel reinigt probleemloos alle aluminium velgen. Op de velg wordt een moleculaire beschermlaag gevormd die bij regelmatig gebruik de opbouw van sterke vervuiling verhindert. Alu-Teufel beschermt tevens wielsierringen, hard verchroomde bumpers en sierlijsten tegen roest. Deze reiniger is daarbij zo mild dat het geen lak, kunststof of rubber aantast. Het reinigt probleemloos middel tot zeer sterke vervuilingen. Zelfs remstof waar al jaren niets aan gedaan is verdwijnt als sneeuw voor de zon! Verder verwijdert deze velgenreiniger ook hardnekkige vervuiling zonder dat daarbij de behandelde oppervlaktes aangetast worden. Dit doet Alu-Teufel door middel van een beschermende werking op alle metaalsoorten. Dit product is biologisch afbreekbaar. Hoe te gebruiken: Spuit het product op de velg, laat het 2 tot 4 minuten inwerken en spuit het daarna met een hogedrukreiniger schoon. Het product wordt geleverd in een spuitfles van 1000ml. Onze tip: Gebruik Alu-Teufel bij de wekelijkse wasbeurt van jouw auto om het beste resultaat te bereiken!

3. Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger - Groen - 1000ml


Product informatiePlus or Show more

Meguiar's Ultimate All Wheel Cleaner is een zeer krachtige pH-neutrale velgenreiniger en is geschikt voor elke velg!Dankzij de pH-neutrale formule is de Ultimate All Wheel Cleaner geschikt voor elk type velg. De actieve gelformule reageert met het remstof en lost het snel en effectief op. Ultimate All Wheel Cleaner kleurt paars om aan te geven dat het product aan het werk is. Spray Ultimate All Wheel Cleaner op een droge velg voor maximaal resultaat.

4. Meguiars Ultimate All Wheel Cleaner - 710ml


Product informatiePlus or Show more

Nog nooit heeft een autoband er zo lang goed uitgezien. Deze gel heeft een unieke samenstelling die ervoor zorgt dat autobanden een mooie, diepe zwarte glans krijgen. Een glans die niet de gebruikelijke dagen, maar gewoon wekenlang blijft zitten! Voordelen van Meguiars G7516 Gold Class Endurance High Gloss Bandenglans Beschermt uw banden weken lang, zelfs na herhaaldelijk wassen en na regenbuien. Macropolymeren, copolymeren en antiozonants beschermen de banden en zorgen dat ze zwart blijven Eigenschappen van Meguiars G7516 Gold Class Endurance High Gloss Bandenglans Banden blijven zwart met een diepe zwarte glans Geen spuitnevel, geen vlekken en een schone oprit Inhoud 1x Meguiars G7516 Gold Class Endurance High Gloss Bandenglans (473ml)

5. Meguiars G7516 Gold Class Endurance High Gloss Bandenglans - 473ml


Product informatiePlus or Show more

Auto onderhoud velgen reiniger. Dunlop velgenreiniger is een effectieve spray om uw lichtmetalen velgen en wieldoppen schoon te krijgen. De krachtige formule dringt door dagelijks vuil, waardoor wielen ongelooflijk schoon worden. Inhoud: 500 ml. Niet gebruiken op chroom, ongelakte wielen, velgen of geandiseerde wielen. Niet gebruiken bij vrieskou.

6. Auto onderhoud velgen reiniger


Product informatiePlus or Show more

Meguiars Car Care Kit (G17716/G17516/G7516) DÉ KIT MET PRODUCTEN OM DE AUTO IN TOPSTAAT DE HOUDEN! De Meguiars Car Care Kit bevat dé producten om de auto in topstaat de houden. Reinig en bescherm de auto met Ultimate Wash & Wax Shampoo. Daarnaast bevat de kit Ultimate Quik Wax voor een snelle waxbeurt met een optimaal resultaat. Houd de banden mooi zwart met Endurance. Banden blijven wekenlang zwart en zijn beschermd tegen uitdroging. Deze kit is scherp geprijsd, dus hiermee pakt u voordeel! Inhoud: ME G17716 Ultimate Wash & Wax 473ml Onze meest complete shampoo met carnauba en synthetische polymeren en zorgt voor een diepe glans en laat een lichte waxlaag achter tijdens het wassen! ME G17516 Ultimate Quik Wax 450ml Wax de auto in slechts 15 minuten en bescherm deze wekenlang met deze spray wax! ME G7516 Endurance High Gloss Tire Gel 473 ml Deze gel heeft een unieke samenstelling die ervoor zorgt dat autobanden een mooie, diepe zwarte glans krijgen.

7. Meguiars Car Care Kit - 3 delig


Product informatiePlus or Show more

Reinigt uw velgen grondig. Snelle werking. Zonder moeite al het vuil eraf. Zuurvrij. Te gebruiken op Chromen, RVS, Aluminium, Gepoedercoate, Gespoten en Gepolijste velgen. Great-Lion velgenreiniger is een uiterst geconcentreerde velgenreiniger die speciaal is ontwikkeld voor het zeer eenvoudig reinigen van alle typen velgen.Doordat onze velgenreiniger bestaat uit hoogwaardige ingrediënten, heeft die niet alleen een sterker reinigend vermogen, maar is hij ook minder schadelijk voor mens/milieu en uw voertuig. Onze velgenreiniger is de oplossing voor het gemakkelijk verwijderen van vuil zonder dat hierdoor de velg beschadigt.Zo verwijdert de velgenreiniger moeiteloos olie, vuil, ingebrande remstof en rubberresten. De velgenreiniger is zuurvrij en daardoor ook zeer geschikt voor verchroomde of gepolijste velgen.

8. Great-Lion Velgenreiniger zuurvrij - 1000ml


Product informatiePlus or Show more

Verwijdert remstof, olie, teer en vuil. Geschikt voor alle lichtmetalen-, stalenvelgen en plastic wieldoppen. Voordelen van Turtle Wax Redline All Wheel Cleaner Velgenreiniger Werkt op impact; hard poetsen is niet nodig Eigenschappen van Turtle Wax Redline All Wheel Cleaner Velgenreiniger Op basis van een niet-zure pH neutrale formule Inhoud 1x Turtle Wax Redline All Wheel Cleaner Velgenreiniger (500ml)

9. Turtle Wax Redline All Wheel Cleaner Velgenreiniger - 500ml


Product informatiePlus or Show more

PH-Neutrale wielreiniger en aanslagverwijderaar - Uiterst doeltreffende pH-neutrale wielreiniger - Verwijdert vliegroest - Kleurmarkering op het vuil (visueel effect) - Veilig te gebruiken VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=q8WtlG-g1ek Gebruik: Altijd eerst testen op klein onopvallend oppervlak

10. Kenotek Wheel Cleaner Ultra - 1000ml


Artikelen die overeenkomstig zijn aan Velgenreinigers


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Velgenreinigers. Er zijn immers 197 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Velgenreiniger kopen.