De Bestenu Velgenreiniger Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 11/14/2020


Velgen zijn een belangrijk onderdeel van je auto: ze dragen niet alleen het gewicht van je auto, maar laten je auto er mooi uit zien. Je velgen wil je dan ook schoon houden. Hoe je dit precies doet en waar je op let bij het kopen van velgenreiniger, lees je hieronder.

Wat voor soorten velgenreinigers zijn er?

hide product content

Als je je velgen 'gewoon' reinigt, gebruik je een gewone, goede autoshampoo. Hiermee krijg je het oppervlakkige vuil prima schoon. Wil je je velgen een zeer diepgaande reiniging geven, dan gebruik je hiervoor speciale velgenreiniger. Deze bevat ingrediënten die vastzittend remstof op kan lossen.

Hoe maak je je velgen het beste schoon?

hide product content

Haal als eerste het grove vuil van je velgen af. Modder verwijder je met een zachte borstel en daarna spoel je al het vuil weg met een goede tuinslang of hogedrukreiniger. Ga nog niet met doeken of sponzen aan de slag: door het vuil bestaat de kans dat je krassen veroorzaakt.

Nu ga je aan de slag met een goede velgenreiniger. Remstof hecht zich gemakkelijk aan de velg en dit haal je weg met een pH-neutrale velgenreiniger. Spuit deze over je velg heen en laat het een paar minuten intrekken. Als je keramische remschijven hebt, gebruik je geen velgenreiniger: velgenreiniger kan deze remschijven beschadigen.

Als de velgenreiniger een paar minuten heeft ingetrokken, gebruik je een velgenborstel om het vuil te verwijderen. Hiermee maak je je velgen zonder krassen te maken, goed schoon. Als je geen velgenborstel hebt, kun je een grote spons gebruiken.

Probeer ook de achterkant schoon te maken zodat er straks bij het afspoelen geen vuil over het schone gedeelte kan spoelen. Gebruik vervolgens genoeg water om al het vuil weg te spoelen, en droog je velgen ten slotte met een zachte doek. Als je ze aan de lucht laat drogen, krijg je vlekken.

Waar zijn velgen voor?

hide product content

Velgen maken deel uit van de wielen van een auto en zorgen er voor dat de banden op zijn plaats blijven zitten. Velgen moeten de perfecte maat voor je banden hebben, anders loop je de kans op klapbanden. Dat niet alleen: de velgen dragen een deel van het gewicht van je auto, waardoor de juiste velgen extra belangrijk zijn.

Hoe komt deze handige Velgenreiniger ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Velgenreiniger ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Velgenreinigers, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Velgenreinigers die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Velgenreinigers het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Velgenreinigers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Producten gerelateerd aan Velgenreinigers

De beste Velgenreinigers in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Inhoudt: 2 stuks Alu-Duivel-Speciaal 1L 2 stuks microvezeldoeken 40 x 40 cm De speciaal reiniger voor hoogglans verchroomde, gepolijste of geanodiseerde velgen. Alu-Teufel Speciaal® reinigt probleemloos alle aluminium en/of stalen velgen. Op de velg vormt zich een moleculaire beschermlaag en verhindert bij regelmatig gebruik de opbouw van vervuiling. Alu- Duivel -Speciaal® beschermt tevens wielsierringen, hard verchroomde bumpers en sierlijsten tegen roest en is daarbij zo mild dat het geen lak, kunststof of rubber aantast. Alu-Duivel Speciaal® reinigt probleemloos, middel tot zeer sterke vervuilingen, remstof waar al jaren niets aan gedaan is verdwijnt als sneeuw voor de zon. Alu-Duivel- Speciaal® verwijdert ook hardnekkige vervuiling zonder de behandelde oppervlakte aan te tasten. Tevens heeft deze speciale reiniger een beschermde werking voor alle metalen. Alu-Duivel -Speciaal® zou bij de wekelijkse wasbeurt van uw auto gebruikt moeten worden voor het beste resultaat. Eenvoudig op de velg spuiten, 2-4 minuten laten inwerken en daarna met de hogedruk reiniger schoonspuiten. Alu-Duivel -Speciaal® is biologisch afbreekbaar.

1. Alu-Duivel-Speciaal + 2 Microvezeldoeken 2 x 1L -D1


Product informatiePlus or Show more

De speciaal reiniger voor hoogglans verchroomde, gepolijste of geanodiseerde velgen. Alu-Teufel Speciaal® reinigt probleemloos alle aluminium en/of stalen velgen. Op de velg vormt zich een moleculaire beschermlaag en verhindert bij regelmatig gebruik de opbouw van vervuiling. Voordelen van Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger Reinigt probleemloos sterke vervuilingen Beschermende werking voor alle metalen Eigenschappen van Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger Verwijdert hardnekkig vuil zonder het oppervlak aan te tasten Biologisch afbreekbaar Wat zit er in de verpakking? 3x Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger (1L)

2. Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger - 3x 1L


Product informatiePlus or Show more

Alu-Teufel Spezial Velgenreiniger - Groen - 1000ml - Testwinnaar! Alu-Teufel Spezial®, de speciaal reiniger voor nieuwe of hoogglans velgen die verchroomd, gepolijst of geanodiseerd zijn! Alu-Teufel reinigt probleemloos alle aluminium velgen. Op de velg wordt een moleculaire beschermlaag gevormd die bij regelmatig gebruik de opbouw van sterke vervuiling verhindert. Alu-Teufel beschermt tevens wielsierringen, hard verchroomde bumpers en sierlijsten tegen roest. Deze reiniger is daarbij zo mild dat het geen lak, kunststof of rubber aantast. Het reinigt probleemloos middel tot zeer sterke vervuilingen. Zelfs remstof waar al jaren niets aan gedaan is verdwijnt als sneeuw voor de zon! Verder verwijdert deze velgenreiniger ook hardnekkige vervuiling zonder dat daarbij de behandelde oppervlaktes aangetast worden. Dit doet Alu-Teufel door middel van een beschermende werking op alle metaalsoorten. Dit product is biologisch afbreekbaar. Hoe te gebruiken: Spuit het product op de velg, laat het 2 tot 4 minuten inwerken en spuit het daarna met een hogedrukreiniger schoon. Het product wordt geleverd in een spuitfles van 1000ml. Onze tip: Gebruik Alu-Teufel bij de wekelijkse wasbeurt van jouw auto om het beste resultaat te bereiken!

3. Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger - Groen - 1000ml


Product informatiePlus or Show more

Meguiar's Ultimate All Wheel Cleaner is een zeer krachtige pH-neutrale velgenreiniger en is geschikt voor elke velg!Dankzij de pH-neutrale formule is de Ultimate All Wheel Cleaner geschikt voor elk type velg. De actieve gelformule reageert met het remstof en lost het snel en effectief op. Ultimate All Wheel Cleaner kleurt paars om aan te geven dat het product aan het werk is. Spray Ultimate All Wheel Cleaner op een droge velg voor maximaal resultaat.

4. Meguiars Ultimate All Wheel Cleaner - 710ml


Product informatiePlus or Show more

Nog nooit heeft een autoband er zo lang goed uitgezien. Deze gel heeft een unieke samenstelling die ervoor zorgt dat autobanden een mooie, diepe zwarte glans krijgen. Een glans die niet de gebruikelijke dagen, maar gewoon wekenlang blijft zitten! Voordelen van Meguiars G7516 Gold Class Endurance High Gloss Bandenglans Beschermt uw banden weken lang, zelfs na herhaaldelijk wassen en na regenbuien. Macropolymeren, copolymeren en antiozonants beschermen de banden en zorgen dat ze zwart blijven Eigenschappen van Meguiars G7516 Gold Class Endurance High Gloss Bandenglans Banden blijven zwart met een diepe zwarte glans Geen spuitnevel, geen vlekken en een schone oprit Inhoud 1x Meguiars G7516 Gold Class Endurance High Gloss Bandenglans (473ml)

5. Meguiars G7516 Gold Class Endurance High Gloss Bandenglans - 473ml


Product informatiePlus or Show more

Verwijdert remstof, olie, teer en vuil. Geschikt voor alle lichtmetalen-, stalenvelgen en plastic wieldoppen. Voordelen van Turtle Wax Redline All Wheel Cleaner Velgenreiniger Werkt op impact; hard poetsen is niet nodig Eigenschappen van Turtle Wax Redline All Wheel Cleaner Velgenreiniger Op basis van een niet-zure pH neutrale formule Inhoud 1x Turtle Wax Redline All Wheel Cleaner Velgenreiniger (500ml)

6. Turtle Wax Redline All Wheel Cleaner Velgenreiniger - 500ml


Product informatiePlus or Show more

Auto onderhoud velgen reiniger. Dunlop velgenreiniger is een effectieve spray om uw lichtmetalen velgen en wieldoppen schoon te krijgen. De krachtige formule dringt door dagelijks vuil, waardoor wielen ongelooflijk schoon worden. Inhoud: 500 ml. Niet gebruiken op chroom, ongelakte wielen, velgen of geandiseerde wielen. Niet gebruiken bij vrieskou.

7. Auto onderhoud velgen reiniger


Product informatiePlus or Show more

Snel en gemakkelijk je velgen reinigen? Dat kan! Vaak zijn velgen lastig te reinigen door aangekoekt vuil en moeilijke hoekjes. Met het luxe velgenreinigingspakket van Q’ualife is dit probleem makkelijk opgelost. De driedelige set bevat een geconcentreerde spray die het vuil gemakkelijk losweekt, een borstel waarmee je alle lastige hoekjes gemakkelijk schoon krijgt en een microvezeldoek om de velgen af te nemen voor een glimmend eindresultaat. Voordelen velgenreiniger set Nieuwe spray formule voor optimaal resultaat Snel resultaat, 4 min inwerktijd Werkt beschermend tegen nieuw vuil Handige borstel voor alle lastige hoeken Inclusief microvezeldoek voor een glimmend eindresultaat Milieu vriendelijk De stoffen in de reinigingsspray zijn zo samengesteld dat ze niet schadelijk zijn voor het milieu. Alle stoffen die aanwezig zijn in de spray kunnen door de natuur afgebroken worden, je kunt het product dus zorgeloos gebruiken. Gebruiksaanwijzing Spray van een afstand van 20 cm het reinigingsmiddel verdeeld over het oppervlakte Gebruik de borstel voor het verdelen van de spray op lastige plekken Laat de verlgenreiniger 4 tot 5 minuten inwerken Schrob met de borstel de gehele velg schoon Spray de velg vervolgens schoon met water Neem de velg af met de microvezeldoek voor een glimmend eindresultaat Veiligheid De spray is zeer ontvettend en kan daarom irritaties aan de huid en ogen veroorzaken. Vandaar dat er wordt aangeraden om rubberen handschoenen te gebruiken tijdens het gebruik. Ook dien je het product te allen tijden buiten het bereik van kinderen te bewaren. Inhoudt verpakking Reinigingsspray Speciale velgenborstel Microvezeldoek 100% tevredenheidsgarantie Bij Q’ualife onderscheiden wij ons als internationale online retailer door uitsluitend producten te leveren die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Dit combineren wij met geweldige service en klantvriendelijkheid, je kunt voor al je vragen dan ook altijd bij ons terecht. Ook vinden wij het belangrijk dat al onze klanten 100% tevreden zijn. Daarom kun je wanneer je niet helemaal tevreden bent met ons product, en deze nog in dezelfde staat verkeert als bij ontvangst, het product gewoon binnen 30 dagen retour sturen, zoals je van bol gewend bent. Bestel het Q’ualife velgenreinigingspakket vandaag en laat ook jouw velgen morgen weer glimmen!

8. Q’ualife® Velgenreiniger Auto – Velgenborstel – Auto Reiniging Set – Velgen Reinigingsset – Complete Set inclusief Borstel en Microvezeldoekjes


Product informatiePlus or Show more

Spuitbus Lekke Motorband, Autoband < 15 inch, Tyre's Repair Bar's Leaks 300 ml Spuitbus voor een lekke motorband, autoband. Tyre's Repair Bar's Leaks 300 ml voor motor- & autobanden. Deze originele spray is van zeer hoge (beste) kwaliteit. Geen geknoei in pech situaties, geschikt voor noodreparatie van motor- & autobanden. Niet wachten op pechhulp. U bent snel weer op weg. Bar's Leaks Tyre's Repair 300 ml. Origineel product, geen consessies aan kwaliteit. Dit motorband & autoband anti lek pech spray product zit in een spuitbus die schuim als vloeistof in de lekke motor- & autobanden spuit en het hiermee het lek dicht.

9. Bar's Leaks Tyre's Repair 300ml voor Motor- en Autobanden


Product informatiePlus or Show more

Effectieve, zuurvrije speciaalreiniger voor alle stalen en licht metalen velgen. Verwijdert moeiteloos hardnekkig vuil zoals remstof, olie en rubberresten, evenals ander straatvuil.

10. Sonax Xtreme Velgenreiniger - 500ml


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Velgenreinigers. Er zijn namelijk 197 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Velgenreiniger kopen.