De Bestenu Velgenreiniger Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 11/14/2020


Velgen zijn een belangrijk onderdeel van je auto: ze dragen niet alleen het gewicht van je auto, maar laten je auto er mooi uit zien. Je velgen wil je dan ook schoon houden. Hoe je dit precies doet en waar je op let bij het kopen van velgenreiniger, lees je hieronder.

Wat voor soorten velgenreinigers zijn er?

Als je je velgen 'gewoon' reinigt, gebruik je een gewone, goede autoshampoo. Hiermee krijg je het oppervlakkige vuil prima schoon. Wil je je velgen een zeer diepgaande reiniging geven, dan gebruik je hiervoor speciale velgenreiniger. Deze bevat ingrediënten die vastzittend remstof op kan lossen.

Hoe maak je je velgen het beste schoon?

Haal als eerste het grove vuil van je velgen af. Modder verwijder je met een zachte borstel en daarna spoel je al het vuil weg met een goede tuinslang of hogedrukreiniger. Ga nog niet met doeken of sponzen aan de slag: door het vuil bestaat de kans dat je krassen veroorzaakt.

Nu ga je aan de slag met een goede velgenreiniger. Remstof hecht zich gemakkelijk aan de velg en dit haal je weg met een pH-neutrale velgenreiniger. Spuit deze over je velg heen en laat het een paar minuten intrekken. Als je keramische remschijven hebt, gebruik je geen velgenreiniger: velgenreiniger kan deze remschijven beschadigen.

Als de velgenreiniger een paar minuten heeft ingetrokken, gebruik je een velgenborstel om het vuil te verwijderen. Hiermee maak je je velgen zonder krassen te maken, goed schoon. Als je geen velgenborstel hebt, kun je een grote spons gebruiken.

Probeer ook de achterkant schoon te maken zodat er straks bij het afspoelen geen vuil over het schone gedeelte kan spoelen. Gebruik vervolgens genoeg water om al het vuil weg te spoelen, en droog je velgen ten slotte met een zachte doek. Als je ze aan de lucht laat drogen, krijg je vlekken.

Waar zijn velgen voor?

Velgen maken deel uit van de wielen van een auto en zorgen er voor dat de banden op zijn plaats blijven zitten. Velgen moeten de perfecte maat voor je banden hebben, anders loop je de kans op klapbanden. Dat niet alleen: de velgen dragen een deel van het gewicht van je auto, waardoor de juiste velgen extra belangrijk zijn.

Hoe komt deze handige Velgenreiniger opsomming tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Velgenreiniger ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Velgenreinigers, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Velgenreinigers die te bestellen zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Velgenreinigers het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Velgenreinigers stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan Velgenreinigers

De beste Velgenreinigers in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

De speciaal reiniger voor hoogglans verchroomde, gepolijste of geanodiseerde velgen. Alu-Teufel Speciaal® reinigt probleemloos alle aluminium en/of stalen velgen. Op de velg vormt zich een moleculaire beschermlaag en verhindert bij regelmatig gebruik de opbouw van vervuiling. Voordelen van Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger Reinigt probleemloos sterke vervuilingen Beschermende werking voor alle metalen Eigenschappen van Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger Verwijdert hardnekkig vuil zonder het oppervlak aan te tasten Biologisch afbreekbaar Wat zit er in de verpakking? 3x Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger (1L)

1. Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger - 3x 1L


Product informatiePlus or Show more

Inhoudt: 2 stuks Alu-Duivel-Speciaal 1L 2 stuks microvezeldoeken 40 x 40 cm De speciaal reiniger voor hoogglans verchroomde, gepolijste of geanodiseerde velgen. Alu-Teufel Speciaal® reinigt probleemloos alle aluminium en/of stalen velgen. Op de velg vormt zich een moleculaire beschermlaag en verhindert bij regelmatig gebruik de opbouw van vervuiling. Alu- Duivel -Speciaal® beschermt tevens wielsierringen, hard verchroomde bumpers en sierlijsten tegen roest en is daarbij zo mild dat het geen lak, kunststof of rubber aantast. Alu-Duivel Speciaal® reinigt probleemloos, middel tot zeer sterke vervuilingen, remstof waar al jaren niets aan gedaan is verdwijnt als sneeuw voor de zon. Alu-Duivel- Speciaal® verwijdert ook hardnekkige vervuiling zonder de behandelde oppervlakte aan te tasten. Tevens heeft deze speciale reiniger een beschermde werking voor alle metalen. Alu-Duivel -Speciaal® zou bij de wekelijkse wasbeurt van uw auto gebruikt moeten worden voor het beste resultaat. Eenvoudig op de velg spuiten, 2-4 minuten laten inwerken en daarna met de hogedruk reiniger schoonspuiten. Alu-Duivel -Speciaal® is biologisch afbreekbaar.

2. Alu-Duivel-Speciaal + 2 Microvezeldoeken 2 x 1L -D1


Product informatiePlus or Show more

Alu-Teufel Spezial Velgenreiniger - Groen - 1000ml - Testwinnaar! Alu-Teufel Spezial®, de speciaal reiniger voor nieuwe of hoogglans velgen die verchroomd, gepolijst of geanodiseerd zijn! Alu-Teufel reinigt probleemloos alle aluminium velgen. Op de velg wordt een moleculaire beschermlaag gevormd die bij regelmatig gebruik de opbouw van sterke vervuiling verhindert. Alu-Teufel beschermt tevens wielsierringen, hard verchroomde bumpers en sierlijsten tegen roest. Deze reiniger is daarbij zo mild dat het geen lak, kunststof of rubber aantast. Het reinigt probleemloos middel tot zeer sterke vervuilingen. Zelfs remstof waar al jaren niets aan gedaan is verdwijnt als sneeuw voor de zon! Verder verwijdert deze velgenreiniger ook hardnekkige vervuiling zonder dat daarbij de behandelde oppervlaktes aangetast worden. Dit doet Alu-Teufel door middel van een beschermende werking op alle metaalsoorten. Dit product is biologisch afbreekbaar. Hoe te gebruiken: Spuit het product op de velg, laat het 2 tot 4 minuten inwerken en spuit het daarna met een hogedrukreiniger schoon. Het product wordt geleverd in een spuitfles van 1000ml. Onze tip: Gebruik Alu-Teufel bij de wekelijkse wasbeurt van jouw auto om het beste resultaat te bereiken!

3. Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger - Groen - 1000ml


Product informatiePlus or Show more

Nog nooit heeft een autoband er zo lang goed uitgezien. Deze gel heeft een unieke samenstelling die ervoor zorgt dat autobanden een mooie, diepe zwarte glans krijgen. Een glans die niet de gebruikelijke dagen, maar gewoon wekenlang blijft zitten! Voordelen van Meguiars G7516 Gold Class Endurance High Gloss Bandenglans Beschermt uw banden weken lang, zelfs na herhaaldelijk wassen en na regenbuien. Macropolymeren, copolymeren en antiozonants beschermen de banden en zorgen dat ze zwart blijven Eigenschappen van Meguiars G7516 Gold Class Endurance High Gloss Bandenglans Banden blijven zwart met een diepe zwarte glans Geen spuitnevel, geen vlekken en een schone oprit Inhoud 1x Meguiars G7516 Gold Class Endurance High Gloss Bandenglans (473ml)

4. Meguiars G7516 Gold Class Endurance High Gloss Bandenglans - 473ml


Product informatiePlus or Show more

Meguiar's Ultimate All Wheel Cleaner is een zeer krachtige pH-neutrale velgenreiniger en is geschikt voor elke velg!Dankzij de pH-neutrale formule is de Ultimate All Wheel Cleaner geschikt voor elk type velg. De actieve gelformule reageert met het remstof en lost het snel en effectief op. Ultimate All Wheel Cleaner kleurt paars om aan te geven dat het product aan het werk is. Spray Ultimate All Wheel Cleaner op een droge velg voor maximaal resultaat.

5. Meguiars Ultimate All Wheel Cleaner - 710ml


Product informatiePlus or Show more

Snel en gemakkelijk je velgen reinigen? Dat kan! Vaak zijn velgen lastig te reinigen door aangekoekt vuil en moeilijke hoekjes. Met het luxe velgenreinigingspakket van Q’ualife is dit probleem makkelijk opgelost. De driedelige set bevat een geconcentreerde spray die het vuil gemakkelijk losweekt, een borstel waarmee je alle lastige hoekjes gemakkelijk schoon krijgt en een microvezeldoek om de velgen af te nemen voor een glimmend eindresultaat. Ideaal voor en schoonmaken van je velgen en leuk om cadeau te geven aan een auto liefhebber! Voordelen velgenreiniger set Nieuwe spray formule voor optimaal resultaat Snel resultaat, 4 min inwerktijd Werkt beschermend tegen nieuw vuil Handige borstel voor alle lastige hoeken Inclusief microvezeldoek voor een glimmend eindresultaat Milieu vriendelijk De stoffen in de reinigingsspray zijn zo samengesteld dat ze niet schadelijk zijn voor het milieu. Alle stoffen die aanwezig zijn in de spray kunnen door de natuur afgebroken worden, je kunt het product dus zorgeloos gebruiken. Gebruiksaanwijzing Spray van een afstand van 20 cm het reinigingsmiddel verdeeld over het oppervlakte Gebruik de borstel voor het verdelen van de spray op lastige plekken Laat de verlgenreiniger 4 tot 5 minuten inwerken Schrob met de borstel de gehele velg schoon Spray de velg vervolgens schoon met water Neem de velg af met de microvezeldoek voor een glimmend eindresultaat Veiligheid De spray is zeer ontvettend en kan daarom irritaties aan de huid en ogen veroorzaken. Vandaar dat er wordt aangeraden om rubberen handschoenen te gebruiken tijdens het gebruik. Ook dien je het product te allen tijden buiten het bereik van kinderen te bewaren. Inhoudt verpakking Reinigingsspray Speciale velgenborstel Microvezeldoek 100% tevredenheidsgarantie Bij Q’ualife onderscheiden wij ons als internationale online retailer door uitsluitend producten te leveren die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Dit combineren wij met geweldige service en klantvriendelijkheid, je kunt voor al je vragen dan ook altijd bij ons terecht. Ook vinden wij het belangrijk dat al onze klanten 100% tevreden zijn. Daarom kun je wanneer je niet helemaal tevreden bent met ons product, en deze nog in dezelfde staat verkeert als bij ontvangst, het product gewoon binnen 30 dagen retour sturen, zoals je van bol gewend bent. Bestel het Q’ualife velgenreinigingspakket vandaag en laat ook jouw velgen morgen weer glimmen!

6. Q’ualife® Velgenreiniger Auto – Velgenborstel – Auto Reiniging Set – Velgen Reinigingsset – Complete Set inclusief Borstel en Microvezeldoekjes


Product informatiePlus or Show more

Turtle Wax Wet 'N' Black Tyre Foam is de eenvoudigste manier om diepe, zwart natte banden te reinigen! De 2 in 1 schuimformule verwijdert eerst vuil van het oppervlak van de band en laat vervolgens de banden achter met een rijke zwarte glans en een langdurige beschermende laag. De formule is een mengsel van siliconenpolymeren die een strakke uniforme beschermingslaag vormen om banden te beschermen tegen vroegtijdig uitdrogen en barsten. Spuit het er gewoon op en loop weg, geen afvegen vereist! De actieve schuimformule lost op en verdwijnt in enkele minuten. Rijd weg met mooie schone banden.

7. Turtle Wax 53166 Wet N Black Banden Foam 500ml


Product informatiePlus or Show more

Alu-Teufel Spezial Velgenreiniger - Groen - 1000ml - Testwinnaar! Alu-Teufel Spezial®, de speciaal reiniger voor nieuwe of hoogglans velgen die verchroomd, gepolijst of geanodiseerd zijn! Alu-Teufel reinigt probleemloos alle aluminium velgen. Op de velg wordt een moleculaire beschermlaag gevormd die bij regelmatig gebruik de opbouw van sterke vervuiling verhindert. Alu-Teufel beschermt tevens wielsierringen, hard verchroomde bumpers en sierlijsten tegen roest. Deze reiniger is daarbij zo mild dat het geen lak, kunststof of rubber aantast. Het reinigt probleemloos middel tot zeer sterke vervuilingen. Zelfs remstof waar al jaren niets aan gedaan is verdwijnt als sneeuw voor de zon! Verder verwijdert deze velgenreiniger ook hardnekkige vervuiling zonder dat daarbij de behandelde oppervlaktes aangetast worden. Dit doet Alu-Teufel door middel van een beschermende werking op alle metaalsoorten. Dit product is biologisch afbreekbaar. Hoe te gebruiken: Spuit het product op de velg, laat het 2 tot 4 minuten inwerken en spuit het daarna met een hogedrukreiniger schoon. Het product wordt geleverd in een spuitfles van 1000ml. Onze tip: Gebruik Alu-Teufel bij de wekelijkse wasbeurt van jouw auto om het beste resultaat te bereiken!

8. Alu-Teufel - Velgenreiniger - Groen - 1000ml - Testwinnaar!


Product informatiePlus or Show more

Met Hot Rims Wheel & Tire Cleaner ziet u hoe vuil simpelweg van uw velgen en banden wordt afgetild. Ons Xtreme Cling schuim is ontworpen om krachtig op verticale oppervlakken te werken en alles wat tussen uw wielen en die briljante glans komt aan te pakken en op te lossen! Veilig voor elk type velg met een blanke laklaag. Ideaal te gebruiken voordat u een bandengel aanbrengt, zodat deze beter hecht en langer blijft zitten. Voordelen van Meguiars G9524 Hot Rims All Wheel Velgenreiniger Reinig velgen én banden! Verwijder vervuiling, kalkvlekken en remstof Eigenschappen van Meguiars G9524 Hot Rims All Wheel Velgenreiniger Veilig op elk type velg met een blanke laklaag Inhoud 1x Meguiars G9524 Hot Rims All Wheel Velgenreiniger (710ml)

9. Meguiars G9524 Hot Rims All Wheel Velgenreiniger - 710ml


Product informatiePlus or Show more

Dunlop velgenreiniger Uitsluitend te gebruiken voor velgen, wieldoppen en banden. Dit is product is handig te gebruiken in combinatie met een velgenborstel of een spons. Dunlop velgenreiniger is een nieuw soort velgenreiniger die zonder problemen veilig remstof en verontreiniging van chromen, gepolijste aluminium en geanodiseerde velgen verwijdert. De velgenreiniger reinigt zonder het gebruik van schadelijke zuren. Dit product voldoet aan de wet over de milieuvriendelijkheid van was- en reinigingsmiddelen en is biologisch afbreekbaar. Op de achterkant van de flacon is een uitgebreide gebruiksaanwijzing aanwezig. Wij adviseren om deze vooraf aandachtig te lezen. Specificaties: Kleur: zwart Inhoud: 500 ml Afmetingen flacon: 9 x 5 x 26 cm

10. Dunlop Velgenreiniger 500 Ml


Producten die vergelijkbaar zijn aan Velgenreinigers


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Velgenreinigers. Er zijn namelijk 197 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Velgenreiniger kopen.