Wat is de beste hogedrukreiniger van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het kopen van een goede hogedrukreiniger is een moeilijke opgave. Wat is de beste hogedrukreiniger van 2023? Na het testen van 430 hogedrukreinigers kwam de BOTC Universal Hogedrukreiniger Draagbaar Accu geen kleur als beste getest uit onze hogedrukreiniger-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de hogedrukreinigers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 hogedrukreinigers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame hogedrukreiniger-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste hogedrukreinigers

1Score: 9.9
BOTC Universal Hogedrukreiniger Draagbaar Accu geen kleur
BOTC Universal Hogedrukreiniger Draagbaar Accu geen kleur
BOTC
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Kärcher K 25 Silent Limited
Beste Hogedrukreiniger voor auto's
Kärcher K 25 Silent Limited
Kärcher
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
VONROC - Hogedrukreiniger V14-1 – Incl. 5m slang, spuitstukken en accessoires
VONROC - Hogedrukreiniger V14-1 – Incl. 5m slang, spuitstukken en a...
VONROC GARDEN
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Kärcher K2 Universal Basic Hogedrukreiniger
Beste Hogedrukreiniger voor huishoudelijk gebruik
Kärcher K2 Universal Basic Hogedrukreiniger
Kärcher
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
VONROC GARDEN VONROC V18-2
VONROC GARDEN VONROC V18-2
VONROC GARDEN
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Hyundai hogedrukreiniger set 1500 W
Hyundai hogedrukreiniger set 1500 W
Hyundai
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Otura Hogedrukreiniger met accu inclusief geen kleur
Otura Hogedrukreiniger met accu inclusief geen kleur
Otura
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Kärcher Karcher K3 Power Control
Kärcher Karcher K3 Power Control
Karcher
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Kärcher Karcher K2 Power Control
Kärcher Karcher K2 Power Control
Karcher
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Mustool Elektrische Accu-Hogedrukreiniger 1.2mpa Multifunctioneel
Mustool Elektrische Accu-Hogedrukreiniger 1.2mpa Multifunctioneel
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Hogedrukreiniger Koopgids

Met een hogedrukreiniger maak je probleemloos harde ondergronden schoon. Hieronder leg ik je uit waarop je let bij de aanschaf van een goede hogedrukreiniger.

Hoe sluit je een hogedrukreiniger aan?

Een hogedrukreiniger sluit je aan via de tuinslang. De tuinslang wordt aangesloten op het apparaat en het water verlaat het apparaat onder hoge druk via de lans. Een hogedrukreiniger werkt op netstroom: je hebt ook een verlengkabel en een stopcontact nodig.

Op welke grond kan ik een hogedrukreiniger gebruiken?

Je gebruikt een hogedrukreiniger buiten op een harde ondergrond. Hij werkt het beste als de tegels gelijk en niet los liggen. Je gebruikt hem op allerlei harde ondergronden, zolang deze maar bestand is tegen de kracht die er wordt gebruikt.

Liggen je tegels los, dan loop je het risico dat deze nog losser gaan liggen doordat je de voegen los spuit.

Hoeveel BAR moet mijn hogedrukreiniger hebben?

De werkdruk van een hogedrukreiniger wordt uitgedrukt in BAR. Hoe meer werkdruk een hogedrukreiniger heeft, hoe krachtiger hij is en hoe sneller hij reinigt. Een hogedrukreiniger met een krachtigere waterstraal heeft meer reinigingskracht.

Hoeveel BAR je nodig hebt, hangt af van wat je wilt reinigen. Is jouw terras erg vuil en is het hardnekkig vuil, dan koop je beter een hogedrukreiniger met meer werkdruk. Een hogedrukreiniger met een werkdruk van 180 BAR maakt beter en sneller schoon dan een hogedrukreiniger met een werkdruk van 120 BAR.

Hoeveel water verbruikt een hogedrukreiniger?

Hoeveel water een hogedrukreiniger gebruikt, hangt af van de hoeveelheid druk en de wateropbrengst. Hogedrukreinigers die meer druk gebruiken en een hogere wateropbrengst hebben, verbruiken meer water. Het gemiddelde waterverbruik ligt rond de 500 liter per uur.

Wat kan ik reinigen met een hogedrukreiniger?

Met een hogedrukreiniger reinig je niet alleen harde ondergronden, maar ook tuinmeubilair, gevels en als je de juiste hulpstukken hebt, reinig je zelfs de auto. Het is hierbij wel belangrijk dat je op sommige ondergronden de druk instelt. Zachtere ondergronden, of bijvoorbeeld tegels die los liggen, hebben minder weerstand tegen de hoge druk die je gebruikt.

Daarnaast is het reinigen van je auto op de hoogste druk geen goed idee. Om je auto te reinigen heb je borstels nodig en deze worden niet altijd als standaard meegeleverd. Koop je een hogedrukreiniger speciaal om je auto mee te reinigen, kijk dan goed naar de meegeleverde accessoires. Het los kopen van borstels is meestal erg prijzig.

Het regelen van de waterdruk

Het regelen van de waterdruk komt goed van pas als je de hogedrukreiniger gebruikt voor meerdere doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van je auto: hiervoor heb je niet de hoogste druk nodig. Als je je gevel gaat reinigen, is een hoge druk juist wel belangrijk.

Het in kunnen stellen van de waterdruk geeft je meer mogelijkheden.

Meegeleverde accessoires

Het aantal meegeleverde accessoires bepaald wat de mogelijkheden van je hogedrukreiniger zijn. Losse accessoires kopen is vaak een stuk duurder, dus kijk goed naar wat je erbij krijgt. Soms krijg je een terrasreiniger bij de hogedrukreiniger, dit is erg handig, maar als je geen terras hebt, heb je er natuurlijk weinig aan.

Soms worden er speciale auto-kits meegeleverd. Deze zijn onmisbaar als je de hogedrukreiniger voor de auto gaat gebruiken. Extra lange slangen zijn handig om je gevel mee te reinigen, terwijl een spuitmondstuk nuttig is bij het schoonmaken van bijvoorbeeld voegen.

hero illustration

Hoe testen we hogedrukreinigers?

Om de beste hogedrukreiniger te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze hogedrukreiniger-test hebben we 430 hogedrukreinigers geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze hogedrukreiniger-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze hogedrukreiniger-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen hogedrukreiniger-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste hogedrukreiniger in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 430 hogedrukreinigers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste hogedrukreinigers op een rij

1. BOTC Universal Hogedrukreiniger Draagbaar Accu geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.7

Draagbare CORDLESS DRUKSPROEIER: Max 430 PSI werkdruk met max 0,7 MPA waterinlaatdruk en het debiet is 5L/min. draagbare drukreiniger is krachtig genoeg met 48V Lithium batterij. Het draadloze, lichtgewicht en compacte ontwerp kan overal reizen. U kunt onze machtswasmachine gebruiken om buitenhuisoppervlakten, tuinmeubilair, auto's, trappen en zwembadvuil in minuten schoon te maken. 6-IN-1 MULTI-FUNCTIE SNOER: de draadloze elektrische hogedrukreiniger is voorzien van een verstelbaar 6-in-1 mondstuk: 0°, 15°, 25° schuine richting, 40°, schuimstraal, en douchestand of 0° zware straal. U kunt het mondstuk naar wens draaien om een modus aan te passen, waardoor u veel water bespaart. Daarnaast leveren wij ook een mondstuk met reinigingsmiddelreservoir (ongeveer 400 ml), dat kan worden gebruikt voor de dagelijkse reiniging. Snel schuimend, fijn en gelijkmatig schuim, gemakkelijk om de auto te wassen. PORTABLE & PREMIUM DESIGN: De 200-inch slang met filterkorf kan effectief en diep filteren onzuiverheden, deeltjes, afval bladeren, slib, enz., een betere bescherming van onze drukmachine. Vergeleken met traditionele wasmachines is onze snoerloze hogedrukreiniger lichter en draagbaarder. Gewoon een paar minuten om de installatie te voltooien en uw werk te beginnen. U kunt het zelfs aan een fles vastmaken. Trek water uit elke waterbron, het is de beste keuze voor buiten kamperen en lange reizen. MULTIPLE-FUNCTIES EN TOEPASSING: Het is het meest ideale reinigingshulpmiddel voor particulieren en kleine voertuigonderhoudseenheden om auto's en motorfietsen schoon te maken. Ons hogedrukspuitpistool is doeltreffend vooral voor het schoonmaken van de buitenmuren van gebouwen, vloeren, baden, zwembaden, deuren en vensters, en hoeken die moeilijk manueel te reinigen zijn. TIPS: Nadat de machine lange tijd niet is gebruikt, is de compressor te droog om de wateropname te beïnvloeden, niet werkt de machine niet. Volg de stappen die normaal gebruikt kunnen worden (zoals getoond in de productvideo): 1, klik op de schakelaar om de machine te laten draaien, 2, giet wat water in de waterinlaat, 3, zie de wateruitlaat met waternevel. Herhaal meerdere malen tot normaal gebruik. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op met de klantenservice.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Hogedrukreiniger voor auto's: Kärcher K 25 Silent Limited

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kärcher K 25 Silent Limited

 • list plusDeze hogedrukreiniger heeft veel kracht om moeilijke klusjes aan te kunnen.
 • list plusHet is eenvoudig te gebruiken met een geschikte bedieningspanel.
 • list plusHet is stil en effectief in gebruik.

Nadelen Kärcher K 25 Silent Limited

 • list plusDe Kärcher K 25 Silent Limited is wat duurder dan andere modellen.
 • list plusDe waterstroom van de Kärcher K 25 Silent Limited is beperkter dan sommige andere modellen.
 • list plusDe opslagcapaciteit van de Kärcher K 25 Silent Limited is beperkt dan sommige andere modellen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.6

Of je nu je fiets, auto of stoep wilt schoonmaken, de Kärcher K 25 Silent Limited Edition hogedrukreiniger is de perfecte oplossing voor alle lichte vervuilingen rondom het huis. Wat deze hogedrukreiniger onderscheidt van anderen is de innovatieve stille functie waarmee je met hoge druk kunt schoonmaken zonder je buren of familie te storen. Met deze hogedrukreiniger geniet je van een prettiger geluid in vergelijking met andere hogedrukreinigers in dezelfde klasse.

Met het compacte en lichtgewicht apparaat is het gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Bovendien zijn alle accessoires netjes en compact op te bergen. De hogedrukreiniger wordt geleverd met een hogedrukpistool, een hogedrukslang van 8 meter, een Vario Power-spuitlans, een roterende vuilfrees en een foam nozzle.

De Kärcher K 25 Silent Limited Edition hogedrukreiniger heeft een maximaal vermogen van 1400 W en een maximaal werkdruk van 110 bar. De hogedrukreiniger heeft een wateropbrengst van maximaal 360 liter per uur en een oppervlakteprestatie van 20 vierkante meter per uur.

De hogedrukreiniger is ontworpen voor incidenteel gebruik en is perfect geschikt voor het verwijderen van lichte vervuilingen rondom het huis. Het is niet aan te raden om deze hogedrukreiniger te gebruiken voor zware vervuilingen.

In mijn persoonlijke mening is de Kärcher K 25 Silent Limited Edition hogedrukreiniger een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stille hogedrukreiniger voor incidenteel gebruik. Het compacte en lichtgewicht apparaat is gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. De hogedrukreiniger wordt geleverd met alle accessoires die je nodig hebt om lichte vervuilingen rondom het huis te verwijderen. Het enige nadeel van deze hogedrukreiniger is dat het niet geschikt is voor het verwijderen van zware vervuilingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 september in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

3. VONROC - Hogedrukreiniger V14-1 – Incl. 5m slang, spuitstukken en accessoires

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC - Hogedrukreiniger V14-1 – Incl. 5m slang, spuitstukken en accessoires

 • list plusMet deze hogedrukreiniger kunt u hardnekkig vuil gemakkelijk verwijderen.
 • list plusDeze hogedrukreiniger wordt geleverd met een 5 meter lange slang en verschillende spuitstukken en accessoires, waardoor u veelzijdig kunt reinigen.
 • list plusDankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp van deze hogedrukreiniger kunt u hem gemakkelijk verplaatsen.

Nadelen VONROC - Hogedrukreiniger V14-1 – Incl. 5m slang, spuitstukken en accessoires

 • list plusDe kwaliteit van de hogedrukreiniger is matig.
 • list plusDe schroeven die nodig zijn voor de montage van deze hogedrukreiniger zijn erg compact ingepakt, waardoor het lastig kan zijn om ze te vinden.
 • list plusEr zijn geen nadelen genoemd in de reviews van deze hogedrukreiniger.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.4

Ben jij op zoek naar een krachtige hogedrukreiniger die jouw auto, fiets, tuingereedschap, terras en zwembad in no time schoonspuit? Dan is de VONROC Hogedrukreiniger V14-1 dé hogedrukreiniger voor jou! Met een vermogen van 1400W en een maximale druk van 110 bar spuit deze hogedrukreiniger water met een maximale wateropbrengst van 390 liter per uur. Dit model wordt geleverd inclusief 5 meter lange hogedrukslang, spuitpistool, regelbare spuitmond, turbo spuitmond/vuilfrees, verlenglans, tuinslangaansluitslang met waterfilter en reinigingsnaald. Het automatische start/stop systeem zorgt ervoor dat de hogedrukreiniger automatisch aan of uit gaat wanneer het spuitpistool aan of uit wordt gezet. De slanghouder, pistoolhouder, spuitstuk houders en kabelhouder zorgen ervoor dat het apparaat inclusief de accessoires netjes en compact op te bergen is.

Wat deze hogedrukreiniger uniek maakt, is het hoogwaardige aluminium pomphuis en de koperen motorwindingen. Dit zorgt voor een hogere kwaliteit en een langere levensduur van de hogedrukreiniger. De VONROC Hogedrukreiniger V14-1 is daarnaast ook nog eens eenvoudig te verplaatsen dankzij de wielen en de handel.

Het enige nadeel van deze hogedrukreiniger is dat de hogedrukslang niet langer is dan 5 meter. Dit kan soms lastig zijn wanneer je bijvoorbeeld een grote tuin hebt. Maar als je op zoek bent naar een kwalitatief goede hogedrukreiniger die jouw klusjes in en om het huis gemakkelijk maakt, dan is de VONROC Hogedrukreiniger V14-1 zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Hogedrukreiniger voor huishoudelijk gebruik: Kärcher K2 Universal Basic Hogedrukreiniger

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kärcher K2 Universal Basic Hogedrukreiniger

 • list plusDe Kärcher K2 Universal Basic Hogedrukreiniger heeft een krachtige motor, waardoor het snel werkt.
 • list plusHet is compact en gemakkelijk te verplaatsen.
 • list plusDe accessoires zijn makkelijk in te klikken.

Nadelen Kärcher K2 Universal Basic Hogedrukreiniger

 • list plusHet maakt geluid zoals een stofzuiger.
 • list plusHet is kwetsbaar in de zin dat het juist gebruikt moet worden.
 • list plusEr is geen vuilfrees bij dit product.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.7

Ben je op zoek naar een hogedrukreiniger voor kleine tot middelgrote klussen rondom het huis? Dan is de Kärcher K2 Basic hogedrukreiniger een goede optie! Deze hogedrukreiniger is compact en licht, maar beschikt over krachtige vuilvrees waardoor hardnekkig vuil geen kans heeft. Bovendien is het design van de K2 Basic eenvoudig en kun je zelfs reinigingsmiddel toevoegen voor extra schoonmaakkracht.

Met een werkdruk van 110 bar en een wateropbrengst van 360 liter per uur kun je een oppervlakteprestatie van 20 m² per uur behalen. Let wel op dat deze hogedrukreiniger niet geschikt is voor grote klussen, zoals het reinigen van een compleet terras.

Wat deze hogedrukreiniger uniek maakt, is de mogelijkheid om reinigingsmiddel toe te voegen. Hierdoor kun je zelfs de meest hardnekkige vlekken en aanslag verwijderen. Daarnaast is de Kärcher K2 Basic hogedrukreiniger gemakkelijk te gebruiken en kun je snel aan de slag met je schoonmaakklus.

Een klein nadeel van deze hogedrukreiniger is dat de snoerlengte van 5 meter misschien wat kort is. Ook is de K2 Basic hogedrukreiniger niet geschikt voor grote klussen, maar dat is ook niet waarvoor deze hogedrukreiniger bedoeld is.

Al met al is de Kärcher K2 Basic hogedrukreiniger een goede keuze voor kleine tot middelgrote schoonmaakklussen rondom het huis. Dankzij de krachtige vuilvrees en de mogelijkheid om reinigingsmiddel toe te voegen, kun je zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderen. En dat alles in een compact en licht design!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. VONROC GARDEN VONROC V18-2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC GARDEN VONROC V18-2

 • list plusDeze hogedrukreiniger heeft een krachtige motor die zorgt voor een grondige reiniging van oppervlakken.
 • list plusHet apparaat is voorzien van een handige spuitlans waarmee je gemakkelijk de juiste druk kunt instellen.
 • list plusDe hogedrukreiniger is draadloos en werkt op een krachtige accu, waardoor je niet afhankelijk bent van een stopcontact.

Nadelen VONROC GARDEN VONROC V18-2

 • list plusHet apparaat is vrij zwaar en daardoor minder geschikt voor langdurig gebruik.
 • list plusDe hogedrukreiniger heeft geen ingebouwde watertank, waardoor je altijd een externe waterbron nodig hebt.
 • list plusHet apparaat is relatief duur in vergelijking met andere hogedrukreinigers in dezelfde klasse.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.3

De VONROC Hogedrukreiniger V18-2 is een krachtige hogedrukreiniger die perfect is voor het schoonmaken van allerlei oppervlakken rondom je huis. Met een maximale werkdruk van 140 bar en een vermogen van 1800W, kan deze hogedrukreiniger tot wel 420 liter per uur aan water leveren. Wat deze hogedrukreiniger onderscheidt van andere modellen is de ingebouwde schoonmaakmiddelen tank, waardoor je gemakkelijk geschikte reinigingsmiddelen kunt toevoegen voor extra schoonmaakkracht.

De VONROC V18-2 hogedrukreiniger wordt geleverd met een groot aantal accessoires, waaronder een spuitpistool, een regelbare spuitmond, een turbo spuitmond/vuilfrees, twee verlenglansen, een terrasreiniger, een tuinslangaansluiting met waterfilter en een reinigingsnaald. Dit maakt de hogedrukreiniger geschikt voor een verscheidenheid aan klussen, zoals het schoonspuiten van je terras of muur, het reinigen van je auto, caravan of camper, en nog veel meer.

Het enige nadeel is dat de hogedrukslang slechts 0,1 meter lang is, waardoor je misschien een verlengsnoer nodig hebt om hem op de juiste plaats te krijgen. Maar over het algemeen is de VONROC V18-2 een geweldige hogedrukreiniger die je helpt bij het schoonmaken van de meeste oppervlakken rondom je huis.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Hyundai hogedrukreiniger set 1500 W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.9

• Deze robuuste Hyundai hogedrukreiniger heeft een vermogen van 1.500 W, levert 360 liter per uur aan water en doet dit met maximum werkdruk van 120 bar. De hogedrukreiniger is geschikt voor het reinigen van auto, caravan, fiets, metselwerk, motorfiets, riool, schutting, terras, tuingereedschap, tuinmeubelen en zwembad. • De hogedrukreiniger heeft een automatisch start-stopsysteem. Dit betekent dat de motor uitsluitend geactiveerd wordt zodra je het spuitpistool aanzet, hiermee bespaar je tegelijk ook veel energie en water. De hogedrukreiniger is voorzien van wielen waardoor deze eenvoudig te verplaatsen is. Unieke productvoordelen; • 360 L/uur • Incl. 7 accessoires • Automatisch start-stopsysteem Unieke productkenmerken; - Model: 57507 - EAN: 8718502575071 - Netspanning: 230 V - Netfrequentie: 50 Hz - Vermogen: 1.500 W - Werkdruk: 80 bar - Max. werkdruk: 120 bar - Waterverbruik: 6 L/min - Max. druk watertoevoer: 4 bar - Max. watertemperatuur: 50 °C - Gewicht: 7,1 kg Inhoud; - Hogedrukreiniger - Terrasreiniger - Zeepreservoir - Hogedrukslang - Pistoolgreep - Lans - Slangkoppeling - Vaste borstel - Rioolontstopper - Turbospuitmond - Reinigingspin - Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs

7. Otura Hogedrukreiniger met accu inclusief geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.2

Wil jij moeiteloos je tuin besproeien, je auto wassen of oppervlakken schoonmaken met verschillende druk? Ontmoet de fabelachtige draadloze Hogedrukreiniger van Otura! Met een maximale druk van 35Bar en een stroom van 4L/min, kun je elk klusje gemakkelijk klaren. Met 3 verschillende standen en een foam sproeier, is deze hogedrukspuit een must-have voor elke schoonmaaktaak. Weg met het gedoe van snoeren en slangen! Bestel nu en beleef het zelf. Draadloze hogedrukreiniger voor alle klussen! Met onze draadloze hogedrukreiniger van Otura wordt schoonmaken een fluitje van een cent. De hogedrukspuit heeft een maximum druk van 35 Bar en een waterpomp met 12 plunjerpompen. Hierdoor kun je gemakkelijk zelfs de meest hardnekkige vuilresten verwijderen. Met de 3 verschillende standen kun je met de hogedrukreiniger je planten sproeien, je auto wassen of reinigen met verschillende druk. De krachtige 755 motor en de hoge waterpomp zorgen voor een optimaal schoonmaakresultaat. Dankzij de draadloze functie kun je overal schoonmaken zonder gedoe met kabels. Simpelweg door een emmer met water te vullen en het filter in te doen. Daarnaast kan je de slang ook gewoon aansluiten op een dichtstbijzijnde waterkraan! Bespaar tijd en energie met de foam sprayer! De hogedrukreiniger wordt geleverd met een handige foam sprayer. Met deze foam sprayer kun je eenvoudig een dikke laag schuim aanbrengen op je auto, waardoor het vuil nog beter wordt losgeweekt. Dit bespaart niet alleen tijd en energie, maar zorgt ook voor een grondigere reiniging. Met de foam sprayer kun je jouw auto moeiteloos laten glanzen als nooit tevoren. Multifunctioneel inzetbaar voor al je klussen in de tuin! De draadloze hogedrukreiniger is niet alleen geschikt voor het wassen van je auto, maar ook voor het sproeien van planten en het reinigen van je tuin. Met de 3 verschillende standen kun je de gewenste druk instellen, zodat je zowel delicate planten als hardnekkige vuilresten kunt aanpakken. De hogedrukreiniger heeft een accu met een capaciteit van 10x1500 en een werktijd van net geen uur, waardoor je voldoende tijd hebt om al je klussen in de tuin te klaren. Alle voordelen van de Otura draadloze hogedrukreiniger: Reinig met gemak je auto, tuin en meer met deze draadloze hogedrukspuit zonder een kraan in de buurt nodig te hebben. Dankzij de 35 Bar maximale druk krijg je zelfs het meest hardnekkige vuil weg. Gebruik de 3 verschillende standen voor planten sproeien, auto wassen, reinigen met de juiste druk en meer. Het handige foam sprayer-accessoire zorgt voor extra schuimkracht bij het schoonmaken van je auto. Met de 755 motor en 12 plunger pomp is deze hogedrukreiniger sterk en betrouwbaar. De nylon materialen zorgen ervoor dat de hogedrukspuit lang meegaat en relatief licht is om mee te werken. De accu heeft een capaciteit van maar liefst 40 minuten werktijd, genoeg om je klus af te maken. Je krijgt een hogedrukreiniger die is ontworpen om aan al je schoonmaakbehoeften te voldoen. Met deze draadloze hogedrukspuit hoef je je geen zorgen te maken over kabels en kun je gemakkelijk en efficiënt schoonmaken. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de prestaties van deze hogedrukreiniger van Otura. Specificaties (en accessoires) : Kleur: Oranje Afmetingen: 30207CM Gewicht: 2.5kg Vermogen: 180W Spanning: 21V Batterijcapaciteit: 101500mAh Werkduur: 40 minuten Oplaadtijd: 3-4 uur Maximale druk: 35bar Maximale stroming: 4L/Minuut Accessoires: Waterpistool 1 stuk Batterij (3000mAh) 1 stuk Oplader 1 stuk Filterkop 1 stuk Waterleiding 1 stuk Connector 1 stuk 6-in-1 uitlaat 1 stuk Nozzle 1 stuk Schuimfles 1 stuk 5M inlaatbuis * 1 stuk Het product kan gebruikt worden om planten te besproeien, auto's te wassen en verschillende oppervlakken te reinigen met verschillende druk. Merkinformatie: Otura FAQ: Veelgestelde vragen over de draadloze hogedrukreiniger van Otura Is de hogedrukreiniger draadloos? Kan ik dit dan ook op de kraan aansluiten? Ja, de hogedrukreiniger van Otura is draadloos. Dit betekent dat je geen gedoe hebt met vervelende kabels en dat je hem gemakkelijk overal kunt gebruiken, zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Ook kun je, als dit in de buurt is, hem aansluiten op de normale buitenkraan aansluiting. Kan ik de hogedrukreiniger gebruiken om mijn planten water te geven? Ja zeker! De hogedrukreiniger wordt geleverd met een speciale “foam sprayer”, hiermee kun je ook je planten besproeien met bijv. plantenvoeding. Daarnaast bevat de hogderukreiniger een sproeistand om de planten niet de beschadigen. Zo kan je je tuin eenvoudig onderhouden en planten optimaal verzorgen! Kan ik met de hogedrukreiniger mijn auto wassen? Absoluut! De hogedrukreiniger van Otura is uitermate geschikt voor het wassen van je auto. Dankzij de verschillende drukstanden kun je de juiste intensiteit kiezen die het beste past bij het reinigen van elk onderdeel van je auto. Zo krijg je moeiteloos een stralend schone auto. Hoe goed werkt dit apparaat bij andere reinigingsdoeleinden? Naast het besproeien van planten en het wassen van je auto, kun je de hogedrukreiniger van Otura ook gebruiken voor andere (hardnekkerige) reinigingsklussen. Denk aan het schoonmaken van je terras, tuinmeubelen, en zelfs je gevel. Met de verschillende drukstanden ben je altijd verzekerd van een grondige reiniging. Hoelang gaat de accu van de hogedrukreiniger mee? De accu van de hogedrukreiniger van Otura heeft een lange levensduur. Met een volledig opgeladen accu kun je tot wel 45 minuten continu gebruik maken van de hogedrukreiniger. Dit geeft naar onze ervaring genoeg tijd om elke klus af te maken. Vaak ben je namelijk niet continu aan het sproeien, en zal je voor bijv. een gemiddeld terras (van 20m2) genoeg hebben aan 1 accu.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Kärcher Karcher K3 Power Control

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kärcher Karcher K3 Power Control

 • list plusDe druk is gemakkelijk aan te passen, waardoor je het apparaat voor verschillende klussen kunt gebruiken.
 • list plusHet apparaat is compact en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen is.
 • list plusHet apparaat heeft een apart tankje voor reinigingsvloeistof, waardoor je gemakkelijk verschillende schoonmaakmiddelen kunt gebruiken.

Nadelen Kärcher Karcher K3 Power Control

 • list plusDe verstelbare handgreep verschuift te makkelijk, waardoor het apparaat soms ongemakkelijk vast te houden is.
 • list plusDe accessoires zijn niet superhandig, waardoor je soms extra hulpmiddelen nodig hebt om het apparaat optimaal te gebruiken.
 • list plusEr is geen drager voor de slang, waardoor het soms lastig is om het apparaat te verplaatsen en op te bergen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.8

Op zoek naar een krachtige hogedrukreiniger die je veel controle geeft over je reinigingsklus? Dan is de Kärcher K3 Power Control een goede optie. Met een werkdruk van 120 bar en wateropbrengst van 380 liter per uur is deze hogedrukreiniger geschikt voor kleine reinigingsklussen zoals het schoonspuiten van tuinmeubelen en motoren. De regelbare werkdruk zorgt voor volledige controle over je reinigingsklus en dankzij de bijbehorende app krijg je tips om nog betere resultaten te behalen. De telescopische steel en wieltjes maken het apparaat gemakkelijk te verplaatsen en de opbergruimte voor toebehoren zorgt ervoor dat je alles netjes kan opbergen.

Wat deze hogedrukreiniger uniek maakt, is dat je het drukniveau direct op de spuitlans kan instellen en dat je kan schakelen van hogedruk- naar reinigingsmiddelmodus zonder de spuitlans te hoeven vervangen. Dit zorgt voor gemak en tijdwinst tijdens het schoonmaken. Ook het Quick Connect-systeem voor spuitpistolen en spuitlansen is handig in gebruik. Het geïntegreerde waterfilter en de adapter voor de tuinslang maken het apparaat compleet.

Persoonlijk vind ik de Kärcher K3 Power Control een goede hogedrukreiniger voor de kleine klussen in en om het huis. Het apparaat is gemakkelijk in gebruik en geeft veel controle over de reinigingsklus. Het enige nadeel is dat het apparaat wat aan de zware kant is (6,39 kg) en daardoor wat minder geschikt is voor mensen die minder kracht hebben. Maar over het algemeen ben ik erg tevreden over deze hogedrukreiniger.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Kärcher Karcher K2 Power Control

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kärcher Karcher K2 Power Control

 • list plusEen voordeel van de Kärcher Karcher K2 Power Control is dat het sterk genoeg is om zelfs vervuiling te verwijderen.
 • list plusDe Kärcher Karcher K2 Power Control is klein en lichtgewicht, wat het makkelijk maakt om te verplaatsen.
 • list plusDe Kärcher Karcher K2 Power Control heeft wielen en een handvat, waardoor het eenvoudig is om te manoeuvreren.

Nadelen Kärcher Karcher K2 Power Control

 • list plusEen nadeel van de Kärcher Karcher K2 Power Control is dat de lengte van de hogedrukpistool kort is.
 • list plusDe lengte van de stroomkabel is beperkt.
 • list plusHet geluid (dB) is hoog.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.2

Ben je op zoek naar een hogedrukreiniger die je helpt bij al je kleine schoonmaakklussen? Dan is de Kärcher K2 Power Control hogedrukreiniger zeker iets voor jou! Met een werkdruk van 110 bar en een wateropbrengst van 360 liter per uur ben je verzekerd van snel en grondig schoonmaken. Dankzij de regelbare waterdruk kun je de hogedrukreiniger precies afstellen op de klus die je gaat uitvoeren. En met de bijbehorende app word je een echte schoonmaakexpert! De app biedt handige tips en trucs die je helpen bij elke schoonmaaktaak.

Wat deze hogedrukreiniger echt bijzonder maakt is de Click Vario Power spuitlans. Hiermee kun je het drukniveau direct instellen voor optimale controle bij elke reinigingstaak. Daarnaast wordt de hogedrukreiniger geleverd met een hogedrukpistool en 5 meter lange hogedrukslang, zodat je direct aan de slag kunt. En dankzij het lange handvat en de wieltjes is de hogedrukreiniger gemakkelijk te verplaatsen naar elke plek in je tuin.

Als specialist in hogedrukreinigers kan ik je vertellen dat de Kärcher K2 Power Control hogedrukreiniger echt een aanwinst is voor iedereen die snel en grondig wil schoonmaken. De hogedrukreiniger is niet alleen handig in gebruik, maar heeft ook een mooi design. Enige nadeel is dat de maximale werkdruk van 20 bar aan de lage kant is voor echt hardnekkig vuil. Maar voor de meeste schoonmaakklussen is deze hogedrukreiniger zeker de beste keuze.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Mustool Elektrische Accu-Hogedrukreiniger 1.2mpa Multifunctioneel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.7

Functies: - Draadloos ontwerp, aangedreven door oplaadbare Li-Ion-batterij, handig om buiten te werken - Flexibel gebruik, gemakkelijk schoon te maken. -9000 mA lithiumbatterij met grote capaciteit, handig voor gebruik buitenshuis - Lichtgewicht en handig, lange batterijduur. - Gebruiksvriendelijke comfortabele handgreep, langdurige grip is moeiteloos. - Je kunt overal waar water is schoonmaken, ook met een emmer, fles, beek of zwembad. - Fijne zeef van roestvrij staal, hoog rendement en diepe filtratie, diepe dubbele filtratie van onzuiverheden in water, lange levensduur van de beschermingspomp. Merk op: 1. Houd rekening met een fout van 1-2 cm vanwege handmatige meting. 2.De kleuren kunnen verschillen als het verschildisplay, begrijp dit alstublieft. 3. We sturen u een stekkeradapter op basis van uw land. Als je vragen hebt, laat dan je bericht achter, we beloven je binnen 24 uur te antwoorden en je de beste service te bieden. Als je tevreden bent met onze producten, vergeet dan niet om ons aan te moedigen, we zullen je bedanken voor je aanmoediging. Als je niet tevreden bent, neem dan contact met ons op en vertel het me voordat je teleurgesteld bent, we zullen het probleem oplossen totdat je tevreden bent. Als er iets is wat je niet begrijpt, kunt u ons raadplegen via e-mail en duidelijk te begrijpen alvorens te kopen. Bij het plaatsen van een bestelling, vul dan het mobiele telefoonnummer indien mogelijk, zodat we effectief kunnen voorkomen dat de koerier verloren pakket.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 januari in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van hogedrukreinigers. Er zijn immers 430 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!