De Bestenu Hogedrukreiniger Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 07/22/2020


Met een hogedrukreiniger maak je probleemloos harde ondergronden schoon. Hieronder leg ik je uit waarop je let bij de aanschaf van een goede hogedrukreiniger.

Hoe sluit je een hogedrukreiniger aan?

hide product content

Een hogedrukreiniger sluit je aan via de tuinslang. De tuinslang wordt aangesloten op het apparaat en het water verlaat het apparaat onder hoge druk via de lans. Een hogedrukreiniger werkt op netstroom: je hebt ook een verlengkabel en een stopcontact nodig.

Op welke grond kan ik een hogedrukreiniger gebruiken?

hide product content

Je gebruikt een hogedrukreiniger buiten op een harde ondergrond. Hij werkt het beste als de tegels gelijk en niet los liggen. Je gebruikt hem op allerlei harde ondergronden, zolang deze maar bestand is tegen de kracht die er wordt gebruikt.

Liggen je tegels los, dan loop je het risico dat deze nog losser gaan liggen doordat je de voegen los spuit.

Hoeveel BAR moet mijn hogedrukreiniger hebben?

hide product content

De werkdruk van een hogedrukreiniger wordt uitgedrukt in BAR. Hoe meer werkdruk een hogedrukreiniger heeft, hoe krachtiger hij is en hoe sneller hij reinigt. Een hogedrukreiniger met een krachtigere waterstraal heeft meer reinigingskracht.

Hoeveel BAR je nodig hebt, hangt af van wat je wilt reinigen. Is jouw terras erg vuil en is het hardnekkig vuil, dan koop je beter een hogedrukreiniger met meer werkdruk. Een hogedrukreiniger met een werkdruk van 180 BAR maakt beter en sneller schoon dan een hogedrukreiniger met een werkdruk van 120 BAR.

Hoeveel water verbruikt een hogedrukreiniger?

hide product content

Hoeveel water een hogedrukreiniger gebruikt, hangt af van de hoeveelheid druk en de wateropbrengst. Hogedrukreinigers die meer druk gebruiken en een hogere wateropbrengst hebben, verbruiken meer water. Het gemiddelde waterverbruik ligt rond de 500 liter per uur.

Wat kan ik reinigen met een hogedrukreiniger?

hide product content

Met een hogedrukreiniger reinig je niet alleen harde ondergronden, maar ook tuinmeubilair, gevels en als je de juiste hulpstukken hebt, reinig je zelfs de auto. Het is hierbij wel belangrijk dat je op sommige ondergronden de druk instelt. Zachtere ondergronden, of bijvoorbeeld tegels die los liggen, hebben minder weerstand tegen de hoge druk die je gebruikt.

Daarnaast is het reinigen van je auto op de hoogste druk geen goed idee. Om je auto te reinigen heb je borstels nodig en deze worden niet altijd als standaard meegeleverd. Koop je een hogedrukreiniger speciaal om je auto mee te reinigen, kijk dan goed naar de meegeleverde accessoires. Het los kopen van borstels is meestal erg prijzig.

Het regelen van de waterdruk

hide product content

Het regelen van de waterdruk komt goed van pas als je de hogedrukreiniger gebruikt voor meerdere doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van je auto: hiervoor heb je niet de hoogste druk nodig. Als je je gevel gaat reinigen, is een hoge druk juist wel belangrijk.

Het in kunnen stellen van de waterdruk geeft je meer mogelijkheden.

Meegeleverde accessoires

hide product content

Het aantal meegeleverde accessoires bepaald wat de mogelijkheden van je hogedrukreiniger zijn. Losse accessoires kopen is vaak een stuk duurder, dus kijk goed naar wat je erbij krijgt. Soms krijg je een terrasreiniger bij de hogedrukreiniger, dit is erg handig, maar als je geen terras hebt, heb je er natuurlijk weinig aan.

Soms worden er speciale auto-kits meegeleverd. Deze zijn onmisbaar als je de hogedrukreiniger voor de auto gaat gebruiken. Extra lange slangen zijn handig om je gevel mee te reinigen, terwijl een spuitmondstuk nuttig is bij het schoonmaken van bijvoorbeeld voegen.

Hoe komt deze leuke Hogedrukreiniger opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste Hogedrukreiniger ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Hogedrukreinigers, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Hogedrukreinigers die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Hogedrukreinigers het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Hogedrukreinigers stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Artikelen overeenkomstig aan Hogedrukreinigers

De beste Hogedrukreinigers in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Hogedrukreiniger voor de kleine klus Deze Kärcher K2 Home hogedrukreiniger inclusief terrasreiniger is ideaal voor het reinigen van kleine terrassen en het verwijderen van vuil. Niet alleen geschikt voor terrassen maar ook voor het reinigen van bijvoorbeeld tuingereedschap en tuinmeubelen. Deze K2 is voorzien van wieltjes waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen. Met een oppervlakteprestatie van 20 m²/u zorgt hij ervoor dat vuil geen schijn van kans heeft. Dit model is inclusief de “Home kit” bestaande uit een T 150 terrasreiniger en een halve liter reinigingsmiddel. Kärcher K2 Home Kit Met de T 150 terrasreiniger kunt u snel en spatvrij egale oppervlakten zoals terrassen, patio’s, maar ook muren reinigen. Met een terrasreiniger bent u maar liefst 50% sneller klaar. Dankzij het meegeleverde reinigingsmiddel bent u verzekerd van een blinkend schoon resultaat. Over de K 2 Serie: De K 2 hogedrukreinigers van Kärcher zijn ideaal voor incidenteel gebruik en verwijdering van licht vuil rondom het huis op bijvoorbeeld fietsen, tuingereedschap en tuinmeubelen. Oppervlakteprestatie van 20 m² per uur. Kärcher Hogedrukreinigers en Kärcher gaan al vele jaren samen, Kärcher is al jaren marktleider. Een Kärcher hogedrukreiniger kenmerkt zich door topkwaliteit en duurzaamheid. Ook zijn er veel verschillende Kärcher hogedrukreiniger accessoires beschikbaar, voor ieder type klus.

1. Kärcher K 2 Home Hogedrukreiniger - 1400W - 110 bar - 20 m²/h


Product informatiePlus or Show more

De Kärcher K2 Basic hogedrukreiniger is een ideaal instapmodel om zo nu en dan te gebruiken voor kleine klusjes rondom het huis. Spuit bijvoorbeeld de modder van je mountainbike of verwijder de groene aanslag van je tuintegels. Hoewel de K2 compact en licht is, zorgt de vuilvrees ervoor dat hardnekkig vuil geen kans heeft. De K2 hogedrukreiniger heeft een oppervlakteprestatie van 20 m²/u. Let wel op dat deze hogedrukreiniger niet geschikt is voor grote klussen, zoals het reinigen van een compleet terras. Voordelen: Eenvoudig design Krachtige vuilvrees Compact en licht Mogelijkheid om reinigingsmiddel toe te voegen Perfect voor de kleine tot middelgrote schoonmaakklussen Specificaties: Werkdruk: 110 bar Wateropbrengst: 360 l/u Oppervlakteprestatie: 20 m²/h Vermogen: 1400 Watt Slanglengte: 3 m Snoerlengte: 5 m Garantie: 2 jaar Verpakkingsinhoud: Kärcher K2 Universal Basic Hogedrukreiniger Spuitpistool clips 3 meter hogedrukslang Vuilfrees

2. Kärcher K2 Universal Basic Hogedrukreiniger - 1400W - 110 Bar - 20 m²/h - zonder terrasreiniger


Product informatiePlus or Show more

De K5 Premium hogedrukreiniger inclusief slanghaspel en Multi Jet spuitlans is geschikt voor regelmatig gebruik en verwijdert vuil met gemak. Deze krachtpatser met watergekoelde motor levert maar liefst 145 bar druk en helpt je bij het verwijderen van vuil van tegels, terrassen, muren, tuinmeubels, auto's, etc. De hogedrukreiniger heeft een indrukwekkende oppervlakteprestatie van 40 m²/u, waardoor hij ideaal is voor middelgrote klussen. Dankzij de uittrekbare telescoophandgreep kan je het apparaat comfortabel meetrekken en compact opbergen. Met Kärcher ‘Full Control Plus’ kun je zelf op het pistool regelen welke druk je wilt gebruiken. Hierbij heb je keuze uit zacht, middel, hard of mix (reinigingsmiddel), elk geschikt voor een ander doeleinde. Op het led-display van het spuitpistool kun je eenvoudig aflezen welke druk momenteel is ingesteld. Met de Multi Jet spuitlans hoef je niet langer van lans te wisselen! Je kunt eenvoudig schakelen tussen vlakstraal, roterende straal en reinigingsmiddelmodus door te draaien aan spuitlans. Reinigingsmiddel (niet meegeleverd) toevoegen is erg eenvoudig door het Plug ‘n’ Clean systeem van Kärcher. De fles reinigingsmiddel kan in de hogedrukreiniger worden geklikt, vervolgens kun je op de spuitlans kiezen voor de stand ‘mix’ om het reinigingsmiddel te verspreiden. Dit premium model is voorzien van een slanghaspel zodat je eenvoudig de hogedrukslang weer kunt oprollen en compact kunt opbergen. Een Kärcher K5 hogedrukreiniger is watergekoeld waardoor hij een aanzienlijk langere levensduur heeft dan modellen met een luchtgekoelde motor. Luchtgekoelde motoren raken eerder oververhit, waardoor je ook minder goede oppervlakteprestaties hebt. Moet je tussendoor even stoppen, of wil je de hogedrukreiniger opbergen? Dan kun je de hogedrukreiniger eenvoudig parkeren en de lansen en het pistool opbergen in het apparaat. Zo heb je altijd de juiste benodigdheden bij de hand. De hogedrukreiniger heeft een laag zwaartepunt voor betere stabiliteit, een praktische slanggeleiding en een stevige basis. Deze basis kan tevens gebruikt worden als tweede draaggreep, om het toestel gemakkelijk op een schap te zetten, of in de kofferbak van uw auto te tillen. Voordelen: Full Control Plus; druk kan worden aangepast op het pistool Multi Jet spuitlans Inclusief slanghaspel Lange levensduur door speciale watergekoelde motor Eenvoudig reinigingsmiddel toevoegen door Plug 'n' Clean Handige parkeerfunctie Werkdruk van 145 bar Specificaties: Met vuilfrees: ja Accessoires bijgeleverd: hgedrukpistool Met filter: ja Met wasborstel: nee Geluidsdrukniveau: 76 dB Maximale vermogen: 2100 W Maximale toevoertemperatuur: 40 graden Lengte snoer/kabel/slang: 5 m Met wielen: Ja Met terrasreiniger: nee Lengte slang: 8 Met regelbare waterdruk: ja Automatische veiligheidsuitschakeling: ja Maximale druk: 145 bar Met detergent: nee Voltage: 230 V Verbruik: 500 l/h Met reinigingsmiddelentank: ja Met haspel: ja Met opbergruimte: ja Gewicht: 13,10 kg Lengte: 411 mm Breedte: 305 mm Hoogte: 584 mm Verpakkingsinhoud: Hogedrukreiniger K 5 Premium Full Control Plus Hogedrukpistool, G 180 Q Full Control Plus HD-slang, 8 m Adapter tuinslangaansluiting A3/4” Gebruiksaanwijzing

3. Kärcher K 5 Premium Full Control Plus Hogedrukreiniger - 2100W - 145 bar - 40 m²/h


Product informatiePlus or Show more

De hogedrukreiniger UniversalAquatak 135 zorgt voor snel, flexibel en moeiteloos reinigen. Het Trio-mondstuk klaart een groot aantal reinigingsklussen, van tuinmeubels tot goten. De vlak-, punt- en roterende straalinstellingen kunnen de individuele uitdagingen van elke klus aan. Bespaar tijd bij het autowassen met het hogedruk-mondstuk voor reinigingsmiddel van 450 ml. De uitschuifbare handgreep en grote wielen zorgen voor meer mobiliteit en gemakkelijk opbergen. Een stillere motorpomp vergroot het gemak bij het reinigen. Snelkoppelingen en opslag van het pistool tijdens gebruik maken het reinigen eenvoudig. Trio-mondstuk met vlak-, punt- en roterende straalinstellingen voor veelzijdig reinigen Comfortabel, plezieriger reinigen met stillere motorpomp Hogedruk-mondstuk voor reinigingsmiddel (450 ml) bespaart tijd door zeep snel aan te brengen Meer mobiliteit en gemakkelijker opbergen door uitschuifbare handgreep en grotere wielen Ultiem gemak wordt geboden door snelkoppelingen en opslag van het pistool tijdens gebruik Wat zit er in de verpakking? Bosch hogedrukpistool Lans 3-in-1-mondstuk Hogedruk-mondstuk voor reinigingsmiddel, 450 ml 7 m hogedrukslang Waterfilter

4. Bosch Universal Aquatak 135 Hogedrukreiniger - 1900 W - 135 bar


Product informatiePlus or Show more

De hogedrukreiniger K 4 Power Control maakt het ongelooflijk eenvoudig om elk oppervlak met de juiste druk te reinigen. En dankzij de Kärcher Home & Garden-app is het ook heel eenvoudig om de juiste druk te vinden: de in de app geïntegreerde toepassingshulp ondersteunt de gebruiker met praktische tips over elke reinigingssituatie en reinigingsobject - voor perfecte reinigingsresultaten. Naast de toepassingshulp biedt de app nog andere handige functies, zoals montagehandleidingen, verzorgings- en onderhoudsinstructies en het Kärcher serviceportaal. Wanneer het juiste drukniveau is gevonden, kan dit eenvoudig worden ingesteld door de spuitlans te draaien en te controleren op het G 160 Q Power Control spuitpistool. De K 4 Power Control maakt ook indruk met het Kärcher Plug ’n’ Clean-reinigingsmiddelsysteem voor moeiteloze wisseling van reinigingsmiddel, een telescopische handgreep voor comfortabel transport en een parkeerpositie voor gemakkelijk toegankelijke accessoires. De Home Kit garandeert een spatvrije reiniging van grotere oppervlakken in huis en bevat de T-Racer T5 oppervlaktereiniger en 1 liter Steenreiniger. Voordelen: Met de Kärcher Home & Garden-app word je een schoonmaakexpert. Profiteer van al onze Kärcher-expertise om perfecte reinigingsresultaten te bereiken. Handige uitgebreide service: alle informatie over het apparaat, de toepassingen en ons serviceportaal. Power Control spuitpistool en spuitlansen met Quick Connect. Voor elk oppervlak de optimale instelling. 3 drukstanden en een reinigingsmiddelstand Volledige controle: het display toont de gemaakte instellingen. Quick Connect-adapter voor eenvoudige bevestiging van hogedrukslang en accessoires. Plug 'n' Clean - het Kärcher-reinigingsmiddelsysteem Innovatieve insteekhouder voor Kärcher-reinigingsmiddelflessen. Voor snel, eenvoudig en comfortabel aanbrengen van reinigingsmiddelen met de hogedrukreiniger. Kärcher-reinigingsmiddelen verhogen de efficiëntie en beschermen en verzorgen het oppervlak. Technische specificaties: Maximale druk: 130 bar Capaciteit reservoir vloeistof: 1 Garantie: 2 jaar Lengte hogedrukslang: 8m Terrasreiniger: ja Toepassing: voor de reiniging van fietsen, tuinmachines en tuingereedschap, tuin-, terras-, balkonmeubilair, hekken en kleine tuinpaadjes of tuintegels, motoren en scooters, kleine auto's Vermogen: 1800 W Vuilfrees: ja Max. wateropbrengst: 420 l/u Max. watertoevoer temperatuur (°C): 40 Hoogte: 588 mm Breedte: 306 mm Diepte: 402 mm Gewicht: 16900 g Verpakkingsinhoud: Home kit, Oppervlaktereiniger T 5, steen- en gevelreiniger, 3in1, 1 l Hogedrukpistool, G 160 Q Power Control-pistool Variopower Jet Vuilfrees Hogedrukslang, 8 m Quick Connect aan de machine Reinigingsmiddel aanbrengen via, Plug 'n' Clean-systeem Telescoopgreep Watergekoelde motor Soft bag Geïntegreerd waterfilter Adaptor tuinslang 3/4"

5. Kärcher K 4 Power Control Home Hogedrukreiniger - 1800W - 130 bar - 30 m²/h


Product informatiePlus or Show more

De hogedrukreiniger K 4 Power Control maakt het ongelooflijk eenvoudig om elk oppervlak met de juiste druk te reinigen. En dankzij de Kärcher Home & Garden-app is het ook heel eenvoudig om de juiste druk te vinden: de in de app geïntegreerde toepassingshulp ondersteunt de gebruiker met praktische tips over elke reinigingssituatie en reinigingsobject - voor perfecte reinigingsresultaten. Naast de toepassingshulp biedt de app nog andere handige functies, zoals montagehandleidingen, verzorgings- en onderhoudsinstructies en het Kärcher serviceportaal. Wanneer het juiste drukniveau is gevonden, kan dit eenvoudig worden ingesteld door de spuitlans te draaien en te controleren op het G 160 Q Power Control spuitpistool. De K 4 Power Control maakt ook indruk met het Kärcher Plug ’n’ Clean-reinigingsmiddelsysteem voor moeiteloze wisseling van reinigingsmiddel, een telescopische handgreep voor comfortabel transport en een parkeerpositie voor gemakkelijk toegankelijke accessoires. Voordelen: Met de Kärcher Home & Garden-app word je een schoonmaakexpert, profiteer van al onze Kärcher-expertise om perfecte reinigingsresultaten te bereiken Handige uitgebreide service: alle informatie over het apparaat, de toepassingen en ons serviceportaal Pistool en lansen met Quick Connect: eenvoudig plaatsen en draaien - er zijn twee verschillende spuitlansen verkrijgbaar. Optimale drukinstelling: keuze uit 3 drukniveaus, evenals reinigingsmiddelniveau Eenvoudige bediening: symbolen op de spuitlansen geven de instellingen weer Plug 'n' Clean - het Kärcher-reinigingsmiddelsysteem innovatieve insteekhouder voor Kärcher-reinigingsmiddelflessen, voor snel, eenvoudig en comfortabel aanbrengen van reinigingsmiddelen met de hogedrukreiniger Kärcher-reinigingsmiddelen verhogen de efficiëntie en beschermen en verzorgen het oppervlak Technische specificaties: Maximale druk: 130 bar Capaciteit reservoir vloeistof: 1 Garantie: 2 jaar Lengte hogedrukslang: 8m Terrasreiniger: nee Toepassing: voor de reiniging van fietsen, tuinmachines en tuingereedschap, tuin-, terras-, balkonmeubilair, hekken en kleine tuinpaadjes of tuintegels, motoren en scooters, kleine auto's Vermogen: 1800 W Vuilfrees: ja Max. wateropbrengst: 420 l/u Max. watertoevoer temperatuur (°C): 40 Hoogte: 588 mm Breedte: 306 mm Diepte: 402 mm Gewicht: 11500 g Verpakkingsinhoud: Hogedrukpistool, G 160 Q Power Control-pistool Variopower Jet Vuilfrees Hogedrukslang, 8 m Quick Connect aan de machine Reinigingsmiddel aanbrengen via, Plug 'n' Clean-systeem Telescoopgreep Watergekoelde motor Soft bag Geïntegreerd waterfilter Adaptor tuinslang 3/4"

6. Kärcher K 4 Power Control Hogedrukreiniger - 1800W - 130 bar - 30 m²/h


Product informatiePlus or Show more

Deze K4 premium hogedrukreiniger is een super keuze wanneer je van plan bent om regelmatig een hogedrukreiniger te gebruiken en last hebt van relatief grote vervuiling. Dit model heeft een duurzame maar krachtige watergekoelde motor met een indrukwekkende oppervlakte prestatie van 30 m²/u. Daarnaast heeft dit model een handige slanghaspel waardoor je eenvoudig de hogedrukslang oprolt en opbergt. Het apparaat is zeer geschikt voor het reinigen van tuinmeubels, auto's, fietsen, tegels, etc. Hoewel er geen extra accessoires worden meegeleverd, gaat deze K4 geen klus uit de weg! Kenmerken Kärcher K4 Full Control Hogedrukreiniger Full Control; druk kan worden aangepast per klus Inclusief slanghaspel Lange levensduur door speciale watergekoelde motor Eenvoudig reinigingsmiddel toevoegen door Plug 'n' Clean Handige parkeerfunctie Geen extra accessoires meegeleverd Full control Dankzij Kärcher ‘Full Control’ kun je zelf regelen welke druk je wilt gebruiken. Hierbij heb je keuze uit zacht, middel, hard of mix (reinigingsmiddel), elk geschikt voor een ander doeleinde. Je kunt wisselen van druk door aan de Vario Power spuitlans te draaien. Op het led-display van het spuitpistool kun je eenvoudig aflezen welke druk momenteel is ingesteld. Plug ‘n’ Clean Reinigingsmiddel toevoegen is erg eenvoudig door het Plug ‘n’ Clean systeem van Kärcher. De fles reinigingsmiddel kan in de hogedrukreiniger worden geklikt, vervolgens kun je op de spuitlans kiezen voor de stand ‘mix’ om het reinigingsmiddel te verspreiden. 'Premium' Slanghaspel Dit premium model is voorzien van een slanghaspel zodat je eenvoudig de hogedrukslang weer kunt oprollen en compact kunt opbergen. Watergekoeld Een Kärcher K4 premium hogedrukreiniger is watergekoeld waardoor hij een aanzienlijk langere levensduur heeft dan modellen met een luchtgekoelde motor. Luchtgekoelde motoren raken eerder oververhit, waardoor je ook minder goede oppervlakteprestaties hebt. Parkeerstand Moet je tussendoor even stoppen, of wil je de hogedrukreiniger opbergen? Dan kun je de hogedrukreiniger eenvoudig parkeren en de lansen en het pistool opbergen in het apparaat. Zo heb je altijd de juiste benodigdheden bij de hand. Stabiliteit De hogedrukreiniger heeft een laag zwaartepunt voor betere stabiliteit, een praktische slanggeleiding en een stevige basis. Deze basis kan tevens gebruikt worden als tweede draaggreep, om het toestel gemakkelijk op een schap te zetten, of in de kofferbak van uw auto te tillen. Eigenschappen: ▪ Werkdruk: 20-130 bar ▪ Wateropbrengst: 420 l/u ▪ Oppervlakteprestatie: 30m2/u ▪ Vermogen: 1800 Watt ▪ Slanglengte: 6 m ▪ Snoerlengte: 5 m ▪ Garantie: 2 jaar Wat zit er in de verpakking? ▪ Hogedrukreiniger ▪ Spuitpistool Full Control ▪ 6 meter hogedrukslang ▪ Vuilfrees ▪ VarioPower spuitlans Kärcher Hogedrukreinigers en Kärcher gaan al vele jaren samen, Kärcher is al jaren marktleider. Een Kärcher hogedrukreiniger kenmerkt zich door topkwaliteit en duurzaamheid. Ook zijn er veel verschillende Kärcher hogedrukreiniger onderdelen beschikbaar, voor ieder type klus.

7. Kärcher K 4 Premium Full Control Hogedrukreiniger - 1800W - 130 bar - 30 m²/h


Product informatiePlus or Show more

Deze duurzame Hyundai hogedrukreiniger is voorzien van een hoge centrale handgreep en wielen en is daarom eenvoudig met de hand te verplaatsen. Deze machine is zeer geschikt voor het grondig schoonmaken van terras, auto’s, tuinmeubilair… De krachtige 1.600 Watt motor levert een sterke en verstelbare waterstraal met een druk tot 135 bar en tot 330 l per uur. Een automatisch startstopsysteem voorkomt slijtage en onnodig energieverbruik. Aan de rechterzijde van deze hogedrukreiniger bevindt zich een handige kabelclip waarmee het heel eenvoudig is om de kabel veilig op te kunnen bergen na gebruik. De meegeleverde accessoires bestaan uit een spuitpistool met verstelbare spuitkop, 5 m hoge drukslang, een zeepreservoir en een universele slangkoppelig. Je kunt hiermee direct aan de schoonmaak! Productspecificatie ModelHyundai 57504 EAN code8718502575040 Gewicht8,5 kg Netspanning230 V~50 Hz Vermogen1.600 W Werkdruk90 bar Max. werkdruk135 bar Waterverbruik330 l/h Max. druk watertoevoer4 bar Reinigingsoppervlakte30 m2 Max. watertemperatuur50 oC Lengte hogedrukslang5 m Geleverd metspuitpistool, zeepreservoir, verlenglans,

8. Hyundai 57504 hogedrukreiniger - 1600W - 135 bar


Product informatiePlus or Show more

HOGEDRUKREINIGER K 3 POWER CONTROL HOME Dankzij de praktische toepassingshulp in de Kärcher Home & Garden-app, die de hogedrukreiniger K 3 Power Control kan ondersteunen, maakt Kärcher nog betere reinigingsresultaten mogelijk - en wordt de gebruiker een reinigingsdeskundige. De app biedt ook een uitgebreide ondersteuning met informatie over het apparaat, de toepassingen en het Kärcher-serviceportaal. Het juiste drukniveau voor de toepassing kan direct op de spuitlans worden ingesteld en op het display van het G 120 Q Power Control-spuitpistool worden gecontroleerd. Het reinigingsmiddel kan snel, eenvoudig en comfortabel worden aangebracht vanuit de geïntegreerde reinigingsmiddeltank. De K 3 Power Control van Kärcher maakt ook indruk met een uitschuifbare telescoopsteel voor comfortabel transport en opslag, een standaard voor meer stabiliteit, houders voor accessoires, hogedrukpistool en kabel, evenals het Kärcher Quick Connect-systeem. De standaard kan ook worden gebruikt als tweede draagbeugel, zodat je het apparaat gemakkelijk kunt opbergen en laden. De Home Kit garandeert een spatvrije reiniging van grotere oppervlakken in huis en bevat de T-Racer T1 oppervlaktereiniger en 500 ml "Patio & Deck" reinigingsmiddel. Home & Garden app Met de Kärcher Home & Garden-app word je een schoonmaakexpert. Profiteer van al onze Kärcher-expertise om perfecte reinigingsresultaten te bereiken. Handige uitgebreide service: alle informatie over het apparaat, de toepassingen en ons serviceportaal. Power Control spuitpistool en spuitlansen met Quick Connect Voor elk oppervlak de optimale instelling. 3 drukstanden en een reinigingsmiddelstand Volledige controle: het display toont de gemaakte instellingen. Quick Connect-adapter voor eenvoudige bevestiging van hogedrukslang en accessoires. In hoogte verstelbare telescoopsteel Comfortabele hoogte voor vervoer. Volledig inschuifbaar voor makkelijk opbergen.

9. Kärcher K 3 Power Control Home - 1600 W - 120 bar - 25 m²/h


Artikelen overeenkomstig aan Hogedrukreinigers


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Hogedrukreinigers. Er zijn immers 183 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Hogedrukreiniger kopen.