Bestenu

Wat is de beste tegelzaagmachine van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 03 juni, 2023

Het kopen van een goede tegelzaagmachine is een moeilijke opgave. Wat is de beste tegelzaagmachine van 2023? Na het analyseren van 43 tegelzaagmachines kwam de VONROC Tegelzaag 650W –Waterkoeling groen als beste uit onze tegelzaagmachine-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de tegelzaagmachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 tegelzaagmachines-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige tegelzaagmachine-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste tegelzaagmachines

1Score: 10
VONROC Tegelzaag 650W –Waterkoeling groen
Beste Tegelzaagmachine voor nat zagen
VONROC Tegelzaag 650W –Waterkoeling groen
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 800 (800 rood
Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 800 (800 rood
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
FERM TCM1010 Tegelzaagmachine 600W Met blauw
FERM TCM1010 Tegelzaagmachine 600W Met blauw
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.3
Powerplus POWX230 Tegelzaagmachine 750W 180mm geel
Powerplus POWX230 Tegelzaagmachine 750W 180mm geel
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.1
FERM TCM1011 Tegelzaagmachine 900W Diamant blauw
FERM TCM1011 Tegelzaagmachine 900W Diamant blauw
Ga naar laagste prijs
6Score: 9
Silverline Tegelsnijder Zaagtafel Watergekoeld
Silverline Tegelsnijder Zaagtafel Watergekoeld
Ga naar laagste prijs
7Score: 9
Carat Microcoup 180 Tegelzaagmachine met grijs
Carat Microcoup 180 Tegelzaagmachine met grijs
Ga naar laagste prijs
8Score: 8.9
Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 618 (600 rood
Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 618 (600 rood
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.9
Einhell accu tegelsnijmachine TE-TC 18/115
Einhell accu tegelsnijmachine TE-TC 18/115
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.9
ND-180 BL | Tegelzaagmachine grijs
ND-180 BL | Tegelzaagmachine grijs
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Tegelzaagmachine Koopgids

De beste tegelzaagmachine snijdt nauwkeurige en schone snedes. Waar je op moet letten, en wat de beste tegelzaagmachines van nu zijn, ontdek je in deze koopgids!

Wat is een tegelzaagmachine en hoe werkt het?

Een tegelzaagmachine is een elektrisch gereedschap dat speciaal is ontworpen om tegels op maat te zagen. Het is een handig hulpmiddel voor mensen die regelmatig tegels moeten zagen, bijvoorbeeld voor het betegelen van een badkamer of keuken.

De werking van een tegelzaagmachine is vrij eenvoudig. De machine heeft een zaagblad dat door de tegel heen snijdt en zorgt voor een nauwkeurige en schone snede. 

Het zaagblad wordt aangedreven door een motor die meestal op netstroom werkt. De meeste tegelzaagmachines hebben een waterreservoir dat water naar het zaagblad pompt om oververhitting te voorkomen en het stof te verminderen. Hierdoor blijft het zaagblad langer scherp en gaat het langer mee.

Er zijn verschillende soorten tegelzaagmachines beschikbaar, waaronder handbediende machines en zaagtafels. Handbediende machines zijn meestal geschikt voor het zagen van kleinere tegels, terwijl zaagtafels worden gebruikt voor grotere tegels. 

Het is belangrijk om de juiste machine te kiezen voor de klus die je moet doen, om het werk zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk te maken.

Soorten tegelzaagmachines

Er zijn verschillende soorten tegelzaagmachines op de markt die allemaal zijn ontworpen voor verschillende soorten klussen en materialen. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten tegelzaagmachines:

 • Tafelzaag: Dit type tegelzaagmachine heeft een draaiend blad dat door een tafel wordt ondersteund. Hierdoor kun je tegels op een stationaire manier zagen. Dit is handig als je veel tegels moet zagen die allemaal dezelfde afmetingen hebben.
 • Handtegelzaag: Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een handgereedschap waarmee je tegels kunt zagen. Dit type machine is draagbaar en daarom handig als je op locatie tegels moet zagen.
 • Diamantzaag: Dit type tegelzaagmachine gebruikt diamant als zaagblad. Hierdoor is de zaag zeer krachtig en kan het vrijwel elk type tegel snijden. Dit is handig als je hardere materialen zoals graniet of marmer moet zagen.
 • Watergekoelde tegelzaag: Deze tegelzaagmachines gebruiken water om het zaagblad en de tegels koel te houden tijdens het zagen. Dit vermindert stof en voorkomt dat de tegels barsten.

Welke factoren overwegen bij aankoop?

Bij het kiezen van een goede tegelzaagmachine zijn er enkele factoren om rekening mee te houden. Ten eerste is de grootte van de tegels die je wilt snijden belangrijk. 

Voor grote tegels heb je bijvoorbeeld een groter zaagblad nodig. Ten tweede is de diepte van de zaagsnede van belang. Als je dikke tegels wilt zagen, dan heb je een tegelzaagmachine nodig met een grotere maximale zaagdiepte.

Een andere belangrijke factor is het type tegel dat je wilt snijden. Keramische tegels kunnen bijvoorbeeld met de meeste tegelzaagmachines worden gesneden, terwijl natuursteen en glazen tegels meer precisie vereisen en mogelijk speciale diamantzaagbladen nodig hebben.

Verder is het vermogen van de motor ook van belang, evenals de aanwezigheid van waterkoeling om het zaagblad te koelen tijdens het zagen en de stofproductie te verminderen. Het gewicht en de mobiliteit van de machine kunnen ook belangrijke factoren zijn als je de machine bijvoorbeeld vaak moet verplaatsen.

Ten slotte is de prijs ook belangrijk. Een goede kwaliteit tegelzaagmachine kan behoorlijk prijzig zijn, maar bedenk dat een betere machine vaak langer meegaat en minder onderhoud nodig heeft, waardoor het op de lange termijn de investering waard kan zijn.

Ander materiaal zagen

Een tegelzaagmachine is ontworpen om tegels te snijden, maar het is mogelijk om het te gebruiken voor het snijden van andere materialen, zoals steen, glas of porselein. Het is belangrijk om de juiste diamantschijf te gebruiken, afhankelijk van het materiaal dat je wilt snijden, en te zorgen dat de machine de kracht heeft om door het materiaal te snijden. 

Het is wel belangrijk om te onthouden dat het gebruik van een tegelzaagmachine voor andere materialen dan tegels, de levensduur van de machine kan verkorten en de garantie kan laten vervallen. Dus als je van plan bent om regelmatig andere materialen te snijden, is het beter om een specifieke machine te kiezen die is ontworpen voor dat specifieke materiaal.

Accessoires en functies

Als je op zoek bent naar een tegelzaagmachine, zijn er enkele accessoires en functies waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om de diameter van het zaagblad te controleren en te zorgen dat het groot genoeg is voor de tegels die je wilt snijden. 

Daarnaast is het handig om een zaagmachine te kiezen met een instelbare zaagdiepte, zodat je de diepte van de snede kunt aanpassen aan de dikte van de tegel.

Een waterkoelingssysteem is ook een belangrijke functie om op te letten, omdat dit voorkomt dat het zaagblad oververhit raakt en de snede minder nauwkeurig wordt. Bovendien is het handig als de tegelzaagmachine een zijtafel heeft om tegels te ondersteunen tijdens het snijden en om het proces te vergemakkelijken.

Tot slot, afhankelijk van je behoeften, zijn er nog enkele extra functies en accessoires waar je op kunt letten, zoals een geïntegreerde laser voor nauwkeurige sneden, een verstekfunctie voor het snijden onder een hoek en een zaagbladbescherming om het zaagblad te beschermen wanneer de machine niet in gebruik is.

hero illustration

Hoe testen we tegelzaagmachines?

Om de beste tegelzaagmachine te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze tegelzaagmachine-test hebben we 43 tegelzaagmachines geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze tegelzaagmachine-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze tegelzaagmachine-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne tegelzaagmachine-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste tegelzaagmachine in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 43 tegelzaagmachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste tegelzaagmachines op een rijtje

1. Beste Tegelzaagmachine voor nat zagen: VONROC Tegelzaag 650W –Waterkoeling groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC Tegelzaag 650W –Waterkoeling groen

 • list plusDeze tegelzaagmachine heeft een krachtige motor die geschikt is voor het zagen van harde tegels.
 • list plusDe waterkoeling zorgt voor een langere levensduur van de zaagbladen en voorkomt stofvorming.
 • list plusDe machine is compact en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is.

Nadelen VONROC Tegelzaag 650W –Waterkoeling groen

 • list plusDe zaagtafel is niet groot genoeg voor het zagen van grote tegels.
 • list plusDe machine maakt relatief veel lawaai tijdens het zagen.
 • list plusHet waterreservoir moet regelmatig bijgevuld worden, wat tijdens het zagen onderbroken kan worden.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.7

Ben je op zoek naar een tegelzaagmachine voor het betegelen van je badkamer, keuken of wc? Dan is de VONROC Tegelzaag 650W – Waterkoeling groen een uitstekende keuze! Deze machine is niet alleen geschikt voor het zagen van wand- en vloertegels, maar kan ook gebruikt worden in je werkplaats of garage. Het grootste voordeel van deze tegelzaagmachine is de geïntegreerde waterkoeling. Dankzij het waterreservoir blijft de slijpschijf koel en beschermt tegen oververhitting. Bovendien wordt het koelwater opgevangen in een goot en teruggevoerd naar het reservoir, waardoor er minder water verloren gaat.

Een ander groot voordeel van de VONROC Tegelzaag 650W is het grote werkblad van 43 x 43cm en de grote zaagcapaciteit van maximaal 46mm bij 90° en maximaal 30mm bij 45°. Hierdoor is het mogelijk om ook grotere tegels in het juiste formaat te zagen. De tafel is verstelbaar in 0°, 22.5° en 45°, waardoor je ook schuine kanten kunt zagen. En dankzij de meegeleverde parallelgeleider en verstekgeleider ben je altijd verzekerd van zeer nauwkeurige resultaten.

Maar dat is nog niet alles. De VONROC Tegelzaag 650W is ook nog eens eenvoudig te transporteren en veilig in gebruik. Met het kabelopbergsysteem en het draaghandvat op de machine kun je de tegelzaag gemakkelijk meenemen naar verschillende locaties. En dankzij de antislipvoeten blijft de machine stevig op zijn plek staan tijdens het gebruik.

Kortom, de VONROC Tegelzaag 650W – Waterkoeling groen is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, nauwkeurige en veilige tegelzaagmachine. Of je nu thuis aan het klussen bent of in je werkplaats aan het werk bent, met deze machine ben je verzekerd van perfecte resultaten.

Persoonlijk vind ik de VONROC Tegelzaag 650W een geweldige machine. De waterkoeling is echt een pluspunt omdat het de levensduur van de slijpschijf verlengt en de nauwkeurigheid bevordert. Ook de grote zaagcapaciteit is een groot voordeel. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat het onderstel niet is inbegrepen. Maar als je een stevige tafel hebt om de tegelzaag op te plaatsen, is dat geen probleem.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

2. Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 800 (800 rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 800 (800 rood

 • list plusDeze tegelsnijmachine heeft een krachtige motor die gemakkelijk door tegels snijdt.
 • list plusHet apparaat is duurzaam en gaat lang mee, waardoor het een goede investering is voor professionals.
 • list plusDe machine is gemakkelijk te gebruiken en heeft een handige zaagtafel voor precisiewerk.

Nadelen Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 800 (800 rood

 • list plusDe zaagtafel is niet dik genoeg voor sommige tegels, waardoor het moeilijk kan zijn om ze precies te snijden.
 • list plusHet apparaat kan luidruchtig zijn tijdens gebruik, wat storend kan zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusDe machine is vrij zwaar en kan moeilijk te verplaatsen zijn, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers die het vaak moeten verplaatsen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een tegelsnijmachine die krachtig en veelzijdig is? Dan is de Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 800 een goede keuze! Deze machine heeft een vermogen van 800 W en kan verschillende soorten tegels moeiteloos snijden. Of het nu gaat om wandtegels, vloertegels of zelfs gebakken steen, met de juiste slijpschijf gaat het snijden stofvrij en nauwkeurig.

Wat deze machine uniek maakt, is de kantelbare RVS werktafel. Hiermee kun je de tegels in elke gewenste hoek snijden, tot wel 45 graden. Dit zorgt voor extra precisie en maakt het mogelijk om bijvoorbeeld versteksneden te maken. Daarnaast beschikt de machine over een parallel aanslag met schaalverdeling voor nog meer precisie en controle tijdens het snijden.

Een ander voordeel van de Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 800 is het geïntegreerde waterreservoir voor de koeling van de slijpschijf. Dit voorkomt schade door oververhitting en zorgt ervoor dat de slijpschijf langer meegaat. Ook de slijpschijfbeschermkap draagt bij aan de veiligheid tijdens het gebruik.

Wat betreft de specificaties heeft deze tegelsnijmachine een zaagblad met een diameter van 180 mm, een maximaal toerental van 2950 r/min en een maximale snijdiepte van 34 mm. Dit maakt het mogelijk om zelfs de dikste tegels snel en nauwkeurig te snijden.

Al met al is de Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 800 een uitstekende keuze voor iedereen die regelmatig tegels moet snijden. Het is een krachtige, veelzijdige machine met handige functies en veiligheidsvoorzieningen. Enige nadeel kan zijn dat deze machine wat aan de zwaardere kant is, maar dat is een kleinigheidje als je bedenkt wat voor geweldig werk hij levert.

Persoonlijk zou ik deze tegelsnijmachine zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en krachtige machine.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. FERM TCM1010 Tegelzaagmachine 600W Met blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen FERM TCM1010 Tegelzaagmachine 600W Met blauw

 • list plusDeze tegelzaagmachine heeft een uitstekende prijsverhouding.
 • list plusDeze tegelzaagmachine is gemakkelijk in gebruik en bespaart tijd.
 • list plusDeze tegelzaagmachine heeft een sterke motor die zonder moeite door verschillende soorten tegels snijdt.

Nadelen FERM TCM1010 Tegelzaagmachine 600W Met blauw

 • list plusDeze tegelzaagmachine heeft een matige duurzaamheid en kan gemakkelijk kapot gaan.
 • list plusDeze tegelzaagmachine heeft een kleine waterbak, wat extra werk vereist.
 • list plusDeze tegelzaagmachine kan trillingen veroorzaken, wat kan leiden tot onjuiste sneden en moeilijkheden bij het werken met precisie.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.4

Het betegelen van je badkamer of keuken kan een tijdrovende klus zijn, maar met de FERM TCM1010 Tegelzaagmachine wordt het een fluitje van een cent. Deze machine is uitgerust met een krachtige 600 watt motor en kan zonder problemen vloer- en wandtegels in de gewenste afmeting snijden of zagen. Het watergekoelde zaagblad zorgt voor stofvrij zagen en een langere levensduur van het zaagblad. De zaaghoek is instelbaar van 0 tot 45 graden en de parallel- en verstekgeleiders zorgen voor de meest nauwkeurige zaagresultaten.

Dankzij de maatverdeling en parallelgeleider kan je met deze tegelzaag eenvoudig en snel de gewenste maten zagen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de nauwkeurigheid. Het werkblad is verzinkt en kan versteld worden van 0 tot 45 graden, waardoor je ook schuine sneden kan maken. Bovendien is de machine voorzien van een veiligheidsschakelaar, zodat je veilig kan werken.

De FERM TCM1010 Tegelzaagmachine wordt geleverd met een diamant zaagblad, waterbak, parallelgeleider, veiligheidsbril, oordoppen en sleutels. Het machinegewicht bedraagt 8,7 kg, wat het verplaatsen van de machine makkelijk maakt.

Deze tegelzaag van FERM is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en nauwkeurige tegelzaagmachine. Het zaagblad wordt gekoeld met water, waardoor er weinig tot geen stof vrijkomt. Bovendien is de machine voorzien van handige hulpmiddelen, zoals de maatverdeling en parallelgeleider, die zorgen voor nauwkeurige zaagsneden. Het enige nadeel is dat het maximale zaagvermogen bij 45 graden beperkt is tot 18 mm.

Al met al is de FERM TCM1010 Tegelzaagmachine een uitstekende keuze voor iedereen die tegels wil zagen of snijden en op zoek is naar een betrouwbare machine met handige hulpmiddelen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs

4. Powerplus POWX230 Tegelzaagmachine 750W 180mm geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.3

POWX230 Deze tegelsnijmachine is de ideale machine voor het snijden van tegels, bakstenen, graniet, marmer en steen. Het diamantzaagblad wordt continu gekoeld door de geïntegreerde waterkoeling. De aanslagen en het verstek is eenvoudig te verstellen. Specificaties: - 230V~ netspanning - 750W motor vermogen - 2800 min-1 toerental onbelast - 34 mm max. slijpdiepte 90° tot 0° - 22mm max. slijpdiepte 45° tot 0° - Ø 180 x 22.2 x 2.2 mm afmetingen slijpschijf - 420mm x 380mm snijtafel afmetingen - 0°-45° verstek - 2,1m kabellengte 3 jaar garantie Het is aangeraden om een extra verlengkabel bij dit product aan te schaffen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 7 juni in huis

Bekijk prijs

5. FERM TCM1011 Tegelzaagmachine 900W Diamant blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen FERM TCM1011 Tegelzaagmachine 900W Diamant blauw

 • list plusMet een krachtige motor snijdt deze tegelzaagmachine gemakkelijk door dikke tegels.
 • list plusHet compacte formaat van deze tegelzaagmachine maakt het gemakkelijk om op te bergen.
 • list plusDe meegeleverde diamantschijf van hoge kwaliteit zorgt voor nauwkeurige sneden.

Nadelen FERM TCM1011 Tegelzaagmachine 900W Diamant blauw

 • list plusDeze tegelzaagmachine is niet geschikt voor intensief professioneel gebruik.
 • list plusDeze tegelzaagmachine is niet geschikt voor het zagen van grote tegels.
 • list plusDeze tegelzaagmachine is niet geschikt voor het zagen van hoeken.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.6

Ben je op zoek naar een krachtige en veelzijdige tegelzaagmachine? Dan is de FERM TCM1011 Tegelzaagmachine een geweldige optie! Met een 900W inductiemotor en een watergekoeld zaagblad kan je zowel wand- als vloertegels met precisie zagen. Het zaagblad blijft langer scherp en het stof wordt effectief afgevoerd, waardoor je veiliger en schoner kunt werken.

Bovendien beschikt deze tegelzaagmachine over handige functies zoals een maatverdeling, parallelgeleider en verstekgeleider. Hierdoor kan je gemakkelijk nauwkeurige sneden maken en het werkblad kan worden ingesteld van 0-45 graden. Ook is er een veiligheidsschakelaar en RCD-stekker aanwezig om veilig werken te waarborgen.

Wat deze tegelzaagmachine echt onderscheidt van andere producten is de kantelbare zaagkop. Hierdoor kan je gemakkelijk sneden maken onder verschillende hoeken en is het werken op moeilijk bereikbare plaatsen veel gemakkelijker. Met een diameter van 25.4 mm en een maximale snijdiepte van 41 mm is deze tegelzaagmachine geschikt voor een breed scala aan tegelklussen.

Het enige nadeel van deze tegelzaagmachine is dat er geen onderstel inbegrepen is. Dit kan echter worden opgelost door een apart onderstel aan te schaffen. Over het algemeen is de FERM TCM1011 Tegelzaagmachine een uitstekende keuze voor zowel professionele als amateur tegelzetters.

Persoonlijk ben ik zeer tevreden met deze tegelzaagmachine en raad ik het iedereen aan die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige tegelzaagmachine.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs

6. Silverline Tegelsnijder Zaagtafel Watergekoeld

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.2

De waterbak koelt, smeert en houdt het blad koud. Blad afmetingen Ø180 x 2,2 mm en 2950 min-1. Tafeloppervlak 360 x 330 mm. Afschuiningshoek bereik 0 - 45°. Volledige lengtegeleider en 45° afschuiningsgeleider Nauwkeurige en snelle tegelsnijder. De waterbak koelt, smeert en houdt het blad koud voor optimale resultaten. Volledige lengtegeleider en 45° afschuiningsgeleider. Blad afmetingen Ø180 x 2,2 mm en 2950 min-1. Max. zaagdiepte 34 mm. Tafeloppervlak 360 x 330 mm met een afschuiningshoek bereik van 0 - 45°. Kenmerken: IP waardering: IPX74 Onbelaste snelheid: 2950 min-1 Gewicht: 7,6 kg Inhoud verpakking: 1 x tegelsnijder 1 x diamant blad 1 x blad bescherming 1 x waterbak 1 x handleiding Bekijk hier de handleiding van dit artikel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 20 januari in huis

Bekijk prijs

7. Carat Microcoup 180 Tegelzaagmachine met grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.2

Ben je op zoek naar een compacte tegelzaagmachine die je gemakkelijk kunt gebruiken voor al je tegelklussen? Dan is de Carat Microcoup 180 Tegelzaagmachine met diamantzaagblad een uitstekende keuze. Met een zaagblad van 180 mm en een vermogen van 750W is deze zaagmachine krachtig genoeg om door de meeste soorten tegels heen te snijden.

Wat deze tegelzaagmachine echt onderscheidt van andere is het grote gietaluminium bovenblad. Dit biedt een stabiele en veilige basis voor het snijden van tegels. Bovendien wordt de machine geleverd met een diamantzaag Ø 180 mm, zodat je meteen aan de slag kunt.

Een ander voordeel van de Carat Microcoup 180 Tegelzaagmachine is dat hij compact en draagbaar is, waardoor je hem gemakkelijk naar verschillende locaties kunt meenemen. Het is perfect voor doe-het-zelfers en professionals die veel onderweg zijn.

Een belangrijk nadeel van deze tegelzaagmachine is dat hij niet geschikt is voor het zagen van grote tegels. Als je van plan bent om grote tegels te zagen, dan is een zaagmachine met een groter zaagblad wellicht een betere keuze.

Al met al is de Carat Microcoup 180 Tegelzaagmachine een uitstekende keuze voor doe-het-zelfers en professionals die op zoek zijn naar een compacte, krachtige en draagbare tegelzaagmachine. Als je op zoek bent naar een machine die geschikt is voor het zagen van grote tegels, dan moet je misschien verder zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 618 (600 rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 618 (600 rood

 • list plusDeze tegelsnijmachine is zeer nauwkeurig en snijdt tegels gemakkelijk en snel.
 • list plusHet compacte formaat van deze machine maakt het gemakkelijk om op te bergen en te vervoeren.
 • list plusDeze machine heeft een krachtige motor die geschikt is voor het snijden van verschillende soorten tegels.

Nadelen Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 618 (600 rood

 • list plusDeze tegelsnijmachine is niet geschikt voor het snijden van grote tegels.
 • list plusHet waterreservoir van deze machine is relatief klein, waardoor het regelmatig bijgevuld moet worden.
 • list plusDeze machine kan soms wat lawaai maken tijdens het snijden van tegels.

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.5

Met de Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 618 ben je verzekerd van een compacte en mobiele machine die perfect is voor het snijden van wand- en vloertegels. De verstek- en parallel aanslag maken het mogelijk om nauwkeurige versteksneden en exacte lengte sneden te maken, terwijl de grote werktafel een veilige steunplaats biedt voor tegels van een groot formaat. Het waterbad waarin de diamanten doorslijpschijf loopt, zorgt voor een voortdurende koeling van de doorslijpschijf, wat resulteert in een optimaal eindresultaat.

De krachtige 600 W motor maakt uiteenlopende tegelsnijwerkzaamheden probleemloos mogelijk. De tafel is bovendien verticaal te draaien over een hoek van 0° tot 45° graden, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt. Het grote werkblad van de machine is ook nog eens aan te passen, zodat je het optimaal kunt benutten.

De Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 618 wordt geleverd met een diamanten doorslijpschijf, zodat je direct aan de slag kunt met verschillende tegelsnijwerkzaamheden. De machine is geschikt voor tegels met een maximale dikte van 35 mm en heeft een zaagblad van 180 mm.

Dit is een fantastische tegelsnijmachine die perfect is voor doe-het-zelvers en professionals die op zoek zijn naar een compacte en mobiele machine die nauwkeurige sneden kan maken. Het enige nadeel is dat het onderstel niet is inbegrepen, maar dat is gemakkelijk op te lossen door er zelf een te maken of er een te kopen. Kortom, als je op zoek bent naar een goede tegelsnijmachine, is de Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 618 zeker een goede keuze!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

9. Einhell accu tegelsnijmachine TE-TC 18/115

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8

Einhell Accu Tegelsnijmachine TE-TC 18/115 Li-Solo - Power X-Change De Einhell accu tegelsnijmachine TE-TC 18/115 Li Solo is dankzij de accustroom van de krachtige Power X-Change productlijn een 'lichtgewicht' onder de tegelsnijmachines en overal inzetbaar – ver weg van stroombronnen zoals stopcontacten en generatoren. De accu's, met de hoogwaardige lithium-ion accucellen, kunnen met alle machines uit de Power X-Change-productlijn worden gecombineerd. De accu's van de Power X-Change productlijn zijn apart verkrijgbaar, bijvoorbeeld als praktische starterset. De tegelsnijmachine beschikt over een kantelbare tafel met gradenboog van 0° tot 45°, de dwarsaanslag kan voor versteksneden worden ingesteld van -45° tot +45°. De maximale snijdiepte bedraagt bij 45°: 16 mm en bij 90°: 24 mm. De parallelaanslag met schaalverdeling dient voor exact rechte sneden. Een geïntegreerd waterreservoir zorgt voor voldoende koeling van de slijpschijf bij het snijden van de tegels, een slijpschijfbeschermkap biedt de nodige veiligheid. De trillingsarme rubberen antislippootjes zorgen voor een veilige stand. De greepmogelijkheid verzekert de mobiliteit van de lichte accu tegelsnijmachine. De leveringsomvang omvat een diamantslijpschijf en een ringsleutel. Een PXC-accu en lader zijn apart verkrijgbaar. Belangrijkste voordelen Onderdeel van de Power X-Change productlijn Overal flexibel inzetbaar dankzij de accustroom en het lage gewicht Kantelbare tafel met gradenboog (0 - 45°) Geïntegreerd waterreservoir voor de koeling van de slijpschijf Trillingsarme rubberen antislippootjes voor een veilige stand Parallelaanslag met schaalverdeling voor exact rechte sneden Verstelbare dwarsaanslag (-45° tot +45°) voor versteksneden Greepmogelijkheden voor een eenvoudig transport Slijpschijfbeschermkap biedt de nodige veiligheid Inclusief diamantslijpschijf en ringsleutel Geleverd zonder accu's en lader (apart verkrijgbaar) Technische specificaties Spanning: 18 V Toerental: 3800 /min Zaaghoogte 45°: 16 mm Zaaghoogte 90°: 24 mm Slijpschijf: Ø115 x Ø22.2 Zwenkbereik Slijpschijf: 45 ° Werkbank grootte: 305 x 335 IP-Klasse: IPX0 Power X-Change Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 250 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger; met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. ND-180 BL | Tegelzaagmachine grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.4

Rubi ND 180 Tegelzaagmachine De Rubi ND 180 tegelzaagmachine is ideaal voor renovaties en lichte werkzaamheden zoals het zagen van dunne badkamertegels en klein formaat keramische wand- en vloertegels voor in het toilet. Deze tegelzaag is compact en perfect te gebruiken in kleine ruimtes. Het water in de waterbak zorgt voor optimale koeling van het diamantzaagblad. Deze tegelzaag heeft een verstelbaar werkblad voor het verstek zagen van kleine tegels tot maximaal 20 cm breed. Wil je meerdere tegels op dezelfde maat zagen? Dat gaat makkelijk met de aanslag voor repeterende zaagsneden.De Rubi ND-180 wordt geleverd inclusief een 180 mm diamantschijf. Voor extra zaagbladen kun je eens kijken bij ons ruime assortiment tegelzaagbladen.). Specificaties Rubi ND 180 0,75 pk motorvermogen onbeperkte zaaglengte incl. 180 mm zaagblad + geleider voor 45° zagen verstekzagen Tip: Voor het beste resultaat is het belangrijk om het diamant zaagblad van te voren op te scherpen met een opscherpblok. Specificaties Rubi ND 180 0,75 pk motorvermogen onbeperkte zaaglengte incl. 180 mm zaagblad + geleider voor 45° zagen verstekzagen Tip: Voor het beste resultaat is het belangrijk om het diamant zaagblad van te voren op te scherpen met een opscherpblok.https://www.tegelgereedschapshop.nl/rubi-opscherpblok-grote-zaagbladen

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van tegelzaagmachines. Er zijn namelijk 43 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!