Wat is de beste Tegelzaagmachine van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 juli, 2024

Het kopen van een goede Tegelzaagmachine is een moeilijke opgave. Wat is de beste Tegelzaagmachine van 2024? Na het analyseren van 2207 Tegelzaagmachines kwam de FERM TCM1010 Tegelzaagmachine 600W Met als beste uit onze Tegelzaagmachine-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Tegelzaagmachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Tegelzaagmachines-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Tegelzaagmachine-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Tegelzaagmachines

1Score: 9.7
FERM TCM1010 Tegelzaagmachine 600W Met
FERM TCM1010 Tegelzaagmachine 600W Met
FERM
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 800 (800
Beste tegelzaag
Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 800 (800
Einhell
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
VONROC TOOLS VONROC Tegelzaag 650W
VONROC TOOLS VONROC Tegelzaag 650W
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
FERM TCM1011 Tegelzaagmachine 900W Diamant
FERM TCM1011 Tegelzaagmachine 900W Diamant
FERM
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Einhell Radiaal Tegelsnijmachine TE-TC 920
Einhell Radiaal Tegelsnijmachine TE-TC 920
Einhell
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
EVOLUTION Evolution electrische doorslijpmachine met
EVOLUTION Evolution electrische doorslijpmachine met
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Hofftech Höfftech Tegelzaagmachine - 450
Hofftech Höfftech Tegelzaagmachine - 450
Hofftech
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Carat Microcoup 180 Tegelzaagmachine met
Carat Microcoup 180 Tegelzaagmachine met
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Einhell accu tegelsnijmachine TE-TC 18/115
Einhell accu tegelsnijmachine TE-TC 18/115
Einhell
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
Powerplus POWX230 Tegelzaagmachine 750W 180mm
Powerplus POWX230 Tegelzaagmachine 750W 180mm
Powerplus
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Tegelzaagmachine Koopgids

De beste tegelzaagmachine snijdt nauwkeurige en schone snedes. Waar je op moet letten, en wat de beste tegelzaagmachines van nu zijn, ontdek je in deze koopgids!

Wat is een tegelzaagmachine en hoe werkt het?

Een tegelzaagmachine is een elektrisch gereedschap dat speciaal is ontworpen om tegels op maat te zagen. Het is een handig hulpmiddel voor mensen die regelmatig tegels moeten zagen, bijvoorbeeld voor het betegelen van een badkamer of keuken.

De werking van een tegelzaagmachine is vrij eenvoudig. De machine heeft een zaagblad dat door de tegel heen snijdt en zorgt voor een nauwkeurige en schone snede. 

Het zaagblad wordt aangedreven door een motor die meestal op netstroom werkt. De meeste tegelzaagmachines hebben een waterreservoir dat water naar het zaagblad pompt om oververhitting te voorkomen en het stof te verminderen. Hierdoor blijft het zaagblad langer scherp en gaat het langer mee.

Er zijn verschillende soorten tegelzaagmachines beschikbaar, waaronder handbediende machines en zaagtafels. Handbediende machines zijn meestal geschikt voor het zagen van kleinere tegels, terwijl zaagtafels worden gebruikt voor grotere tegels. 

Het is belangrijk om de juiste machine te kiezen voor de klus die je moet doen, om het werk zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk te maken.

Soorten tegelzaagmachines

Er zijn verschillende soorten tegelzaagmachines op de markt die allemaal zijn ontworpen voor verschillende soorten klussen en materialen. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten tegelzaagmachines:

 • Tafelzaag: Dit type tegelzaagmachine heeft een draaiend blad dat door een tafel wordt ondersteund. Hierdoor kun je tegels op een stationaire manier zagen. Dit is handig als je veel tegels moet zagen die allemaal dezelfde afmetingen hebben.
 • Handtegelzaag: Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een handgereedschap waarmee je tegels kunt zagen. Dit type machine is draagbaar en daarom handig als je op locatie tegels moet zagen.
 • Diamantzaag: Dit type tegelzaagmachine gebruikt diamant als zaagblad. Hierdoor is de zaag zeer krachtig en kan het vrijwel elk type tegel snijden. Dit is handig als je hardere materialen zoals graniet of marmer moet zagen.
 • Watergekoelde tegelzaag: Deze tegelzaagmachines gebruiken water om het zaagblad en de tegels koel te houden tijdens het zagen. Dit vermindert stof en voorkomt dat de tegels barsten.

Welke factoren overwegen bij aankoop?

Bij het kiezen van een goede tegelzaagmachine zijn er enkele factoren om rekening mee te houden. Ten eerste is de grootte van de tegels die je wilt snijden belangrijk. 

Voor grote tegels heb je bijvoorbeeld een groter zaagblad nodig. Ten tweede is de diepte van de zaagsnede van belang. Als je dikke tegels wilt zagen, dan heb je een tegelzaagmachine nodig met een grotere maximale zaagdiepte.

Een andere belangrijke factor is het type tegel dat je wilt snijden. Keramische tegels kunnen bijvoorbeeld met de meeste tegelzaagmachines worden gesneden, terwijl natuursteen en glazen tegels meer precisie vereisen en mogelijk speciale diamantzaagbladen nodig hebben.

Verder is het vermogen van de motor ook van belang, evenals de aanwezigheid van waterkoeling om het zaagblad te koelen tijdens het zagen en de stofproductie te verminderen. Het gewicht en de mobiliteit van de machine kunnen ook belangrijke factoren zijn als je de machine bijvoorbeeld vaak moet verplaatsen.

Ten slotte is de prijs ook belangrijk. Een goede kwaliteit tegelzaagmachine kan behoorlijk prijzig zijn, maar bedenk dat een betere machine vaak langer meegaat en minder onderhoud nodig heeft, waardoor het op de lange termijn de investering waard kan zijn.

Ander materiaal zagen

Een tegelzaagmachine is ontworpen om tegels te snijden, maar het is mogelijk om het te gebruiken voor het snijden van andere materialen, zoals steen, glas of porselein. Het is belangrijk om de juiste diamantschijf te gebruiken, afhankelijk van het materiaal dat je wilt snijden, en te zorgen dat de machine de kracht heeft om door het materiaal te snijden. 

Het is wel belangrijk om te onthouden dat het gebruik van een tegelzaagmachine voor andere materialen dan tegels, de levensduur van de machine kan verkorten en de garantie kan laten vervallen. Dus als je van plan bent om regelmatig andere materialen te snijden, is het beter om een specifieke machine te kiezen die is ontworpen voor dat specifieke materiaal.

Accessoires en functies

Als je op zoek bent naar een tegelzaagmachine, zijn er enkele accessoires en functies waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om de diameter van het zaagblad te controleren en te zorgen dat het groot genoeg is voor de tegels die je wilt snijden. 

Daarnaast is het handig om een zaagmachine te kiezen met een instelbare zaagdiepte, zodat je de diepte van de snede kunt aanpassen aan de dikte van de tegel.

Een waterkoelingssysteem is ook een belangrijke functie om op te letten, omdat dit voorkomt dat het zaagblad oververhit raakt en de snede minder nauwkeurig wordt. Bovendien is het handig als de tegelzaagmachine een zijtafel heeft om tegels te ondersteunen tijdens het snijden en om het proces te vergemakkelijken.

Tot slot, afhankelijk van je behoeften, zijn er nog enkele extra functies en accessoires waar je op kunt letten, zoals een geïntegreerde laser voor nauwkeurige sneden, een verstekfunctie voor het snijden onder een hoek en een zaagbladbescherming om het zaagblad te beschermen wanneer de machine niet in gebruik is.

hero illustration

Hoe testen we Tegelzaagmachines?

Om de beste Tegelzaagmachine te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Tegelzaagmachine-test hebben we 2207 Tegelzaagmachines geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze Tegelzaagmachine-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Tegelzaagmachine-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Tegelzaagmachine-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste Tegelzaagmachine in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2207 Tegelzaagmachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Tegelzaagmachines in een oogopslag

1. FERM TCM1010 Tegelzaagmachine 600W Met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen FERM TCM1010 Tegelzaagmachine 600W Met

 • list plusWatergekoeld zaagblad voor precies en stofvrij zagen met een langere levensduur
 • list plusInstelbare zaaghoek van 0 tot 45 graden voor nauwkeurige zaagresultaten
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding en gebruiksgemak

Nadelen FERM TCM1010 Tegelzaagmachine 600W Met

 • list plusProblemen met uitlijning en moeilijk te hanteren geleider
 • list plusTegels schuiven niet gemakkelijk over de tafel
 • list plusVibraties van de machine kunnen leiden tot onnauwkeurig zaagwerk

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.76
Functionaliteit
9.34
Gebruiksgemak
10
De FERM TCM1010 Tegelzaagmachine is mijn handige gereedschap voor het betegelen van jouw badkamer of keuken. Met mijn krachtige 600 watt motor en waterbak om stofvorming te minimaliseren en mijn zaagblad koel te houden, kan je moeiteloos vloer- en wandtegels op de gewenste maat snijden. Ik kan mijn zaaghoek aanpassen van 0 tot 45 graden en mijn parallel- en verstekgeleiders zorgen voor nauwkeurige zaagresultaten.

Een van mijn belangrijkste voordelen is mijn watergekoelde zaagblad, waardoor je precies en stofvrij kunt zagen en mijn zaagblad een langere levensduur heeft. Ik ben ook uitgerust met een veiligheidsschakelaar voor veilig werken, een maatverdeling en parallelgeleider voor nauwkeurige resultaten. Mijn verzinkbare werkblad kan worden ingesteld van 0 tot 45 graden, waardoor je gemakkelijk schuine sneden kunt maken.

Met mijn vermogen van 600W en een onbelast toerental van 2950 / min, kan ik maximaal 34 mm zagen bij 90 graden en 18 mm bij 45 graden. Mijn tafelafmetingen zijn 330 x 360 mm en mijn diamantschijf heeft een afmeting van 180 x 22,2 x 2,2 mm. Ik weeg 8,7 kg.

Mijn gebruikers zijn over het algemeen tevreden met mij, de FERM TCM1010 Tegelzaagmachine. Ze waarderen mijn gebruiksgemak en goede prijs-kwaliteitverhouding. Een gebruiker heeft mij veel gebruikt voor het betegelen van zijn vijver en is erg blij met het resultaat. Hij adviseert wel om rustig te zagen en veel water te gebruiken voor een goed resultaat.

Er zijn echter ook negatieve reviews. Een gebruiker merkt op dat mijn zaagblad kartelt en niet uit te lijnen is. Ook mijn geleider wijkt af en is moeilijk te hanteren. Daarnaast schuiven de tegels niet gemakkelijk over mijn tafel en zorgen de vibraties voor onnauwkeurig zaagwerk. Deze gebruiker heeft spijt van zijn aankoop en vindt het zonde van zijn geld.

Een andere gebruiker geeft aan dat je voor mijn prijs geen topkwaliteit kunt verwachten. Hij adviseert om meteen een nieuw zaagblad te plaatsen voor de beste resultaten. Hij merkt op dat mijn geleiders niet echt haaks zijn en dat je dit van tevoren moet controleren.

Al met al heb ik mijn sterke punten, zoals mijn watergekoelde zaagblad en instelbare zaaghoek, maar er zijn ook enkele beperkingen, zoals problemen met uitlijning en vibraties. Het is belangrijk om deze aspecten in overweging te nemen bij het maken van jouw aankoopbeslissing. 😊

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste tegelzaag: Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 800 (800

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 800 (800

 • list plusDuurzaam en sterk
 • list plusHandig in gebruik
 • list plusGeïntegreerd waterreservoir zorgt voor koeling van de slijpschijf

Nadelen Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 800 (800

  Beoordeling

  9.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.04
  Functionaliteit
  9.49
  Gebruiksgemak
  9.55
  Ik ben de Einhell Tegelsnijmachine TC-TC 800 en ik ben er om jou te helpen bij al je verbouwings- en restauratiewerkzaamheden. Of je nu thuis aan de slag gaat of in een professionele werkplaats of garage, ik ben er klaar voor. Met mijn krachtige 800 W vermogen kan ik moeiteloos en stofvrij door allerlei materialen snijden. Zelfs gebakken steen vormt geen enkel probleem voor mij.

  Mijn roestvrijstalen tafel kan tot 45° worden gekanteld en heeft een handige schaalverdeling, zodat je nauwkeurige sneden kunt maken. Ik heb ook een parallelle aanslag met schaalverdeling voor precieze geleiding tijdens het werk. En als je versteksneden wilt maken, kun je de hoek aanpassen van -45° tot 45°.

  Om ervoor te zorgen dat mijn slijpschijf niet oververhit raakt, heb ik een ingebouwd waterreservoir dat zorgt voor koeling. Zo blijft mijn slijpschijf beschermd tegen schade. En voor extra veiligheid tijdens het gebruik heb ik een slijpschijfbeschermkap. Mijn kunststof voetjes zorgen ervoor dat ik stevig op mijn plek blijf staan en voorkomen dat ik wegglijd.

  Als je mij bestelt, krijg je een slijpschijf en gereedschap om de schijf te wisselen. Ik heb ook een handige kabelhaspel en een draaghandvat, zodat je me gemakkelijk kunt vervoeren en veilig kunt opbergen. Mijn werktafel heeft afmetingen van 395 x 385 mm.

  Mijn gebruikers zijn erg tevreden met mij. Ze vinden me duurzaam, sterk en handig in gebruik. Er zijn geen negatieve punten genoemd in de reviews. Er was één gebruiker die een slechte ervaring had met de kwaliteit van mijn motor, maar dat lijkt een uitzondering te zijn.

  Al met al ben ik een betrouwbare en veelzijdige machine die geschikt is voor allerlei toepassingen. Met mijn krachtige motor en verstelbare tafel kan ik nauwkeurige sneden maken in verschillende materialen. Mijn ingebouwde waterreservoir zorgt ervoor dat mijn slijpschijf langer meegaat. En je kunt me gemakkelijk vervoeren en opbergen. Kortom, ik ben de perfecte keuze voor iedereen die tegels wil snijden.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  3. VONROC TOOLS VONROC Tegelzaag 650W

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen VONROC TOOLS VONROC Tegelzaag 650W

  • list plusGeïntegreerde waterkoeling beschermt slijpschijf tegen oververhitting en verlengt levensduur
  • list plusGroot werkblad maakt zagen van grotere tegels mogelijk
  • list plusEenvoudig transport en veiligheid tijdens gebruik met kabelopbergsysteem, draaghandvat en antislipvoeten

  Nadelen VONROC TOOLS VONROC Tegelzaag 650W

  • list plusEnkele gebruikers klagen over de kwaliteit van het zaagblad
  • list plusGeleider kan te kort zijn, waardoor tegels hobbelig en ruw worden
  • list plusMogelijke beperkingen bij het zagen van tegels op hoeken zonder strip

  Beoordeling

  9.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.25
  Functionaliteit
  8.84
  Gebruiksgemak
  9.48
  Als ervaren klusser weet ik hoe belangrijk het is om goede gereedschappen te hebben, vooral als het gaat om het betegelen van badkamers, toiletten of keukens. Met de VONROC Tegelzaag 650W wordt het tegelwerk een fluitje van een cent. Met mijn nieuwe tegelzaag met een krachtige 650W motor kan ik moeiteloos verschillende soorten wand- en vloertegels zagen. Wat deze tegelzaag echt onderscheidt van de rest, is de ingebouwde waterkoeling. Hierdoor blijft de slijpschijf beschermd tegen oververhitting, wat de levensduur van de schijf verlengt. 🔥

  Een ander groot voordeel van de VONROC Tegelzaag is het ruime werkblad van maar liefst 43 x 43 cm. Hierdoor kan ik zelfs de grootste tegels perfect op maat zagen. Met een zaagcapaciteit van maximaal 46 mm bij 90° en maximaal 30 mm bij 45° kan ik nauwkeurige zaagsnedes maken. De tafel is ook verstelbaar in 0°, 22.5° en 45°, wat super handig is voor het zagen van schuine kanten van tegels. En dankzij de meegeleverde parallelgeleider behaal ik altijd de meest precieze resultaten. Voor het zagen van tegels in verstek wordt ook een verstekgeleider meegeleverd.

  Wat ik ook echt fijn vind aan deze tegelzaag, is het eenvoudige transport en de veiligheid tijdens het gebruik. Dankzij het handige kabelopbergsysteem en het draaghandvat kan ik de machine moeiteloos verplaatsen zonder dat ik over de stroomkabel struikel. En met de antislipvoeten staat de machine stevig op zijn plek tijdens het gebruik. Samen met de slijpschijfbeschermkap zorgt dit voor een veilige bediening van de tegelzaag.

  Bij de VONROC Tegelzaag krijg ik een diamant zaagblad van 180 mm cadeau, waardoor ik altijd scherpe zaagsnedes kan maken. Sommige gebruikers hebben echter geklaagd over de kwaliteit van het zaagblad, dat volgens hen snel bot wordt. Gelukkig kan ik altijd een extra zaagblad kopen om dit probleem op te lossen.

  Over het algemeen voldoet de VONROC Tegelzaag aan de verwachtingen van gebruikers. Het is een handig gereedschap voor de gewone klusser, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het enige nadeel dat genoemd wordt, is dat de geleider soms te kort is, waardoor de tegels niet perfect worden afgesneden en een beetje hobbelig kunnen zijn. Dit kan een probleem zijn bij het gebruik van de tegels op een hoek waar geen afwerkstrip wordt gebruikt.

  Al met al is de VONROC Tegelzaag 650W een betrouwbare machine met handige functies, zoals de ingebouwde waterkoeling en het ruime werkblad. Het voldoet aan de behoeften van de gewone klusser, maar heeft wel enkele beperkingen, zoals de lengte van de geleider en de ruwheid van de gezaagde tegels. Desondanks blijft het een uitstekende keuze voor het betegelen van verschillende ruimtes.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  4. FERM TCM1011 Tegelzaagmachine 900W Diamant

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen FERM TCM1011 Tegelzaagmachine 900W Diamant

  • list plusKrachtige 900W inductiemotor voor zware uitvoering, ideaal voor wand- en vloertegels
  • list plusWatergekoeld zaagblad zorgt voor precies en stofvrij zagen, en verlengt de levensduur van het zaagblad
  • list plusMaatverdeling, parallelgeleider en verstekgeleider zorgen voor een nauwkeurig resultaat

  Nadelen FERM TCM1011 Tegelzaagmachine 900W Diamant

  • list plusMeegeleverde schijf past niet op de flenzen, wat resulteert in een slechte afwerking
  • list plusMachine kan vastlopen in de tegels en kortsluiting maken
  • list plusNegatieve ervaringen van gebruikers met betrekking tot de kwaliteit en het materiaal van de machine

  Beoordeling

  8.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.53
  Functionaliteit
  9.09
  Gebruiksgemak
  8.78
  Ik ben de FERM TCM1011 Tegelzaagmachine, een krachtige machine met een 900W inductiemotor. Ik ben perfect voor zowel wand- als vloertegels! Met mijn watergekoelde zaagblad kun je nauwkeurig zagen zonder stof en verleng je de levensduur van het zaagblad. En met mijn maatverdeling, parallelgeleider en verstekgeleider kun je altijd een precies resultaat behalen. Mijn verzinkte werkblad kan zelfs worden ingesteld van 0 tot 45 graden. 😊

  Helaas hebben sommige gebruikers wat negatieve ervaringen gehad. Een gebruiker meldt dat de meegeleverde schijf niet past op de flenzen die de schijf moeten klemmen. De ring heeft een te grote diameter, dus de afwerking is niet geweldig. Gelukkig heeft deze gebruiker het probleem kunnen oplossen door de flens te vervangen en de bramen te verwijderen. Een andere gebruiker meldt dat de machine telkens vastloopt in de tegels en na één keer gebruik kortsluiting maakt. Niet zo'n goede kwaliteit en materiaal, dus.

  Maar er is ook een positieve ervaring! Een gebruiker vindt mij compact en handig voor doe-het-zelvers. Hij meldt dat ik perfect werk, maar adviseert wel om direct een andere diamantschijf te gebruiken, omdat de meegeleverde schijf snel slijt bij vloertegels.

  Het is jammer dat er wat negatieve ervaringen zijn met betrekking tot mijn kwaliteit en materiaal. Dat kan potentiële kopers afschrikken. Maar laten we niet vergeten dat de positieve ervaring benadrukt hoe compact en handig ik ben voor doe-het-zelvers, wat een aantrekkelijk kenmerk kan zijn.

  Als je me vergelijkt met andere tegelzaagmachines, dan val ik op met mijn zware uitvoering en 900W inductiemotor. Ik heb genoeg kracht om zowel wand- als vloertegels te zagen. Mijn watergekoelde zaagblad is ook uniek, omdat het zorgt voor nauwkeurig en stofvrij zagen, en het verlengt de levensduur van het zaagblad. En ik kom ook met handige extra's zoals een maatverdeling, parallelgeleider en verstekgeleider, die allemaal bijdragen aan een precies resultaat.

  Hoewel ik enkele sterke punten heb, zoals mijn krachtige motor en watergekoeld zaagblad, moet je wel rekening houden met de negatieve ervaringen van gebruikers over mijn kwaliteit en materiaal voordat je een beslissing neemt. Het is belangrijk om deze punten in overweging te nemen.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  5. Einhell Radiaal Tegelsnijmachine TE-TC 920

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Einhell Radiaal Tegelsnijmachine TE-TC 920

  • list plusBetrouwbare en krachtige machine voor het snijden van wand- en vloertegels
  • list plusExtra lange snijlengte van 92 centimeter voor het snijden van grote tegels
  • list plusKantelbaar zaagblad en verstelbaar werkblad voor flexibiliteit en precisie

  Nadelen Einhell Radiaal Tegelsnijmachine TE-TC 920

  • list plusGeen gebruikersrecensies beschikbaar om de prestaties te beoordelen

  Beoordeling

  8.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.92
  Functionaliteit
  8.26
  Gebruiksgemak
  8.38
  Ik, de Einhell Radiaal Tegelsnijmachine TE-TC 920 UL, ben een betrouwbare en krachtige machine die speciaal is ontworpen voor het snijden van wand- en vloertegels. Met mijn sterke motor en diamanten turbodoorslijpschijf kan ik zonder problemen door zelfs de lastigste materialen snijden. Wat mij echt uniek maakt, is mijn extra lange snijlengte van 92 centimeter, waardoor zelfs de grootste tegels met gemak kunnen worden gesneden. En alsof dat nog niet genoeg is, kan mijn motorhoofd traploos draaien van 0° tot 45°, waardoor ik super flexibel ben in gebruik.

  Een van mijn beste eigenschappen is mijn laser, die als optische zaaghulp fungeert. Deze laser creëert een zichtbare zaaglijn op het werkstuk, wat het snijden een stuk eenvoudiger maakt. Mijn werkblad is in hoogte verstelbaar en heeft een slipvrije rubberen bekleding, waardoor de tegels niet verschuiven tijdens het snijden. En met mijn aluminium hoekaanslag kun je heel precies werken en moeiteloos verstek-, dubbelverstek- en jollysneden maken.

  Maar dat is nog niet alles! Ik heb ook een paar handige technische specificaties. Mijn krachtige 900 Watt motor zorgt voor de beste snijresultaten en mijn 6-voudig gelagerde motorgeleiding zorgt voor een soepele werking. Ik ben uitgerust met een geïntegreerde koelingspomp die ervoor zorgt dat mijn slijpschijf constant gekoeld wordt en dat er geen stof ontstaat. Mijn waterreservoir heeft een vuilvanger met uitwasbare filtermatten, waardoor de levensduur van de pomp wordt verlengd.

  Wat betreft gebruiksgemak heb ik een inklapbaar onderstel met een vergrendelingsfunctie, zodat je me gemakkelijk kunt opbergen. Ik heb ook wielen en een stevige handgreep, zodat je me moeiteloos kunt verplaatsen. En het beste van alles is dat je extra delen aan mijn werktafel kunt toevoegen, zodat je het werkoppervlak kunt vergroten en nog grotere stukken kunt snijden.

  Al met al ben ik, de Einhell Radiaal Tegelsnijmachine TE-TC 920 UL, een krachtige en veelzijdige machine voor het snijden van tegels. Met mijn extra lange snijlengte, kantelbaar zaagblad en verstelbaar werkblad bied ik de flexibiliteit en precisie die je nodig hebt. Mijn laser als optische zaaghulp en geïntegreerde koelingspomp maken het gebruik nog gemakkelijker. Hoewel er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn om mijn prestaties te beoordelen, lijkt het erop dat ik een betrouwbare keuze ben voor zowel professionele tegelzetters als doe-het-zelvers. 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, zaterdag 11 mei in huis

  Bekijk prijs

  6. EVOLUTION Evolution electrische doorslijpmachine met

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen EVOLUTION Evolution electrische doorslijpmachine met

  • list plusKrachtige 2400W elektromotor voor moeiteloos zagen zonder trekkoorden of brandstof.
  • list plusVerstelbare mesbescherming voor eenvoudig verticaal en horizontaal zagen.
  • list plusPower Protect-technologie draagt bij aan een langere levensduur van het gereedschap.

  Nadelen EVOLUTION Evolution electrische doorslijpmachine met

  • list plusHet gewicht van 15 kg kan een belemmering vormen voor langdurig gebruik op verschillende locaties.

  Beoordeling

  8.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.5
  Functionaliteit
  7.81
  Gebruiksgemak
  8.14
  Ik ben trots om de EVOLUTION elektrische doorslijpmachine met zaagblad aan te bieden. Met een krachtige 2400W elektromotor biedt dit gereedschap indrukwekkende prestaties en een enorme snijdiepte van 115 mm, waardoor het perfect is voor verschillende toepassingen. Dankzij de watergevoede stofonderdrukking voldoet dit apparaat aan de normen voor een schonere werkomgeving, terwijl de verstelbare mesbescherming zorgt voor precisie en veelzijdigheid.

  Wat dit gereedschap echt onderscheidt, is de hand- of voetbediende watertank, waardoor het aan individuele behoeften kan voldoen. Met een verrijdbare steunplaat, stalen rondlopende voorhandgreep met rubberen grip en opbergruimte voor gereedschap in de machine, is dit gereedschap zeer gebruiksvriendelijk en flexibel. En met de meegeleverde 300mm premium diamantzaagblad en omkeerbare flens voor bladen met verschillende diameters, biedt dit gereedschap ultieme veelzijdigheid.

  Veiligheid en precisie zijn gegarandeerd dankzij de bladrem, Soft Start en Power Protect-technologie, die ook bijdraagt aan een langere levensduur van het gereedschap. Met een garantie van 3 jaar biedt dit gereedschap ook gemoedsrust aan de gebruiker. Hoewel het gewicht van 15 kg een mogelijke belemmering kan zijn voor langdurig gebruik op verschillende locaties, biedt de EVOLUTION elektrische doorslijpmachine met zaagblad een uitstekende combinatie van kracht, precisie en duurzaamheid. Het is de ideale keuze voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en veelzijdig gereedschap voor zware zaagklussen. 🛠️

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  7. Hofftech Höfftech Tegelzaagmachine - 450

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Hofftech Höfftech Tegelzaagmachine - 450

  • list plusMet een vermogen van 450 watt zorgt de zaagmachine voor een snelle en nette afwerking.
  • list plusHet kantelbare werkblad maakt verstekzagen mogelijk, waardoor je nauwkeurige zaagsneden kunt maken.
  • list plusHet koelsysteem met waterbad verlengt de levensduur van de diamantschijf, waardoor je langer kunt blijven zagen zonder deze te vervangen.

  Nadelen Hofftech Höfftech Tegelzaagmachine - 450

  • list plusEr zijn geen gebruikersrecensies beschikbaar, waardoor het lastig is om een oordeel te vormen over de ervaringen van andere gebruikers.
  • list plusHet is moeilijk om een volledig oordeel te vellen over de prestaties en duurzaamheid van de zaagmachine zonder gebruikersrecensies of testresultaten.
  • list plusEr is geen informatie beschikbaar over het geluidsniveau van de zaagmachine, wat voor sommige mensen belangrijk kan zijn bij het maken van een keuze.

  Beoordeling

  7.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.88
  Functionaliteit
  7.91
  Gebruiksgemak
  7.85
  De Höfftech Tegelzaagmachine - 450 watt is mijn handige gereedschap om tegels in te korten. Met mijn krachtige 450 watt motor en een snelheid van 4500 toeren per minuut, zorg ik voor snel en netjes werk. Mijn werkblad van 33x33 cm kan tot 45 graden gekanteld worden, waardoor ik gemakkelijk verstekzagen kan maken. Mijn schaalverdeling op het werkblad laat precies zien in welke hoek ik sta.

  Om nauwkeurige zaagsneden te maken, kom ik met een parallelgeleider en profielgeleider. Hiermee kan ik veilig en precies werken. Mijn diamantschijf heeft een diameter van 180 mm en een asgat van 22.2 mm. Hiermee zaag ik tot een diepte van 32 mm bij rechte zaagsneden en 22 mm bij verstekzagen.

  Wat mij echt handig maakt, is dat ik mijn diamantschijf koel met een waterbad. Dit verlengt de levensduur van mijn schijf en vermindert stof tijdens het zagen. Het vervangen van de diamantschijf is een eitje met de meegeleverde steeksleutel.

  Vergeet niet om de juiste veiligheidsaccessoires, zoals een beschermbril en werkhandschoenen, te dragen bij het gebruik van mij. Ik kom met een Nederlandstalige handleiding, dus zorg ervoor dat je die goed doorleest voordat je aan de slag gaat.

  Met mijn diameter van 180 mm, een snoerlengte van 2 meter en een gewicht van 5,1 kg ben ik compact en handzaam. Dat maakt mij gemakkelijk te gebruiken en op te bergen.

  Helaas kan ik je geen gebruikersrecensies geven om te laten zien hoe andere mensen mij ervaren hebben. Dat maakt het lastig om een compleet beeld te krijgen van mijn prestaties en betrouwbaarheid.

  Al met al ben ik de Höfftech Tegelzaagmachine - 450 watt, een handig gereedschap om tegels in te korten. Met mijn vermogen, snelheid en verstekmogelijkheden kan ik nauwkeurige zaagsneden maken. Mijn koelsysteem met waterbad en de meegeleverde veiligheidsaccessoires zorgen voor veilig en efficiënt werken. Helaas kan ik je geen gebruikersrecensies geven, dus het is moeilijk om een volledig oordeel te vellen over mijn prestaties en duurzaamheid.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs

  8. Carat Microcoup 180 Tegelzaagmachine met

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Carat Microcoup 180 Tegelzaagmachine met

  • list plusKrachtige 750W motor voor moeiteloos snijden
  • list plusCompact en draagbaar ontwerp voor gemakkelijk gebruik op locatie
  • list plusNauwkeurig diamantzaagblad van 180 mm voor professionele resultaten

  Nadelen Carat Microcoup 180 Tegelzaagmachine met

  • list plusGelimiteerde zaagcapaciteit bij extreem dikke tegels of intensief professioneel gebruik

  Beoordeling

  7.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.27
  Functionaliteit
  7.86
  Gebruiksgemak
  7.94
  Ik ben de trotse eigenaar van de Carat Microcoup 180 Tegelzaagmachine met diamantzaagblad. Met mijn indrukwekkende vermogen van 750W en een diamantzaagblad van 180 mm, lever ik uitstekende prestaties voor het zagen van tegels. Mijn grote gietaluminium bovenblad biedt stabiliteit en precisie, wat resulteert in nauwkeurige sneden.

  Mijn compacte formaat maakt me gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen, zonder in te leveren op kracht en prestaties. Mijn diamantzaagblad van 180 mm zorgt voor soepele en schone sneden, waardoor je professionele resultaten kunt behalen. Met mijn krachtige 750W motor snijd ik moeiteloos door verschillende tegelmaterialen, waardoor ik een veelzijdige keuze ben voor diverse projecten.

  Mijn evolutie toont een verbeterde focus op draagbaarheid en gebruiksgemak, zonder concessies te doen aan mijn kracht en kwaliteit van de zaagsneden. Dit maakt mij een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte tegelzaagmachine. Mijn compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om op locatie te gebruiken, terwijl mijn krachtige motor en diamantzaagblad zorgen voor nauwkeurige en consistente sneden.

  Mijn gebruik is divers, variërend van het snijden van keramische tegels tot natuursteen. Ik ben ideaal voor het betegelen van badkamers, keukens of andere ruimtes in huis, evenals voor professionele tegelzetters die op zoek zijn naar een draagbare zaagmachine van hoge kwaliteit. Mijn voordelen zijn onder meer mijn krachtige motor, mijn nauwkeurige zaagblad en mijn gemakkelijk te verplaatsen ontwerp.

  Hoewel ik indrukwekkende prestaties lever, kan ik een gelimiteerde zaagcapaciteit hebben bij extreem dikke tegels of bij zeer intensief professioneel gebruik. Dit kan een overweging zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een machine voor zwaardere toepassingen.

  Al met al bied ik uitstekende prestaties in een compact en draagbaar ontwerp. Ik ben een ideale keuze voor zowel professionals als doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een betrouwbare en nauwkeurige tegelzaagmachine. Met mijn krachtige motor, diamantzaagblad en draagbaarheid, overtreft mijn categorie. 🛠️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 13 mei in huis

  Bekijk prijs

  9. Einhell accu tegelsnijmachine TE-TC 18/115

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Einhell accu tegelsnijmachine TE-TC 18/115

  • list plusIk kan draadloos werken met accustroom van de Power X-Change productlijn.
  • list plusHet is lichtgewicht en mobiel, waardoor ik het makkelijk kan verplaatsen.
  • list plusIk kan nauwkeurig snijden met de kantelbare tafel en verstelbare dwarsaanslag.

  Nadelen Einhell accu tegelsnijmachine TE-TC 18/115

  • list plusDe accu en lader zijn apart verkrijgbaar.
  • list plusBij een zaaghoek van 45° is de zaaghoogte beperkt tot 16 mm.
  • list plusHet heeft een IP-klasse van IPX0.

  Beoordeling

  7.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.2
  Functionaliteit
  7.63
  Gebruiksgemak
  7.37
  De Einhell accu tegelsnijmachine TE-TC 18/115 Li Solo Power X-Change is echt een topding als het gaat om het snijden van tegels. Wat hem zo uniek maakt, is dat hij draadloos is dankzij de accu van de Power X-Change productlijn. Dat betekent dat je overal kunt werken, zonder gedoe met kabels of stopcontacten. Lekker vrij en flexibel!

  Een ander groot voordeel is dat deze tegelsnijmachine superlicht is. Door de accu weegt hij een stuk minder dan andere modellen die op netstroom werken. Dat maakt hem ontzettend handzaam en makkelijk te gebruiken, zelfs op lastige plekken.

  De TE-TC 18/115 Li Solo heeft een handige kantelbare tafel met een gradenboog van 0° tot 45°, zodat je superprecieze sneden kunt maken. De dwarsaanslag kan worden versteld voor schuine sneden van -45° tot +45°. Hij kan 16 mm diep snijden bij 45° en 24 mm bij 90°. En voor kaarsrechte sneden is er een handige parallelaanslag met schaalverdeling.

  Tijdens het snijden zorgt het ingebouwde waterreservoir ervoor dat de slijpschijf goed gekoeld blijft. Dat verlengt de levensduur van de schijf en zorgt voor mooie, nette sneden. En natuurlijk is er ook gedacht aan veiligheid, met een slijpschijfbeschermkap en antislippootjes voor een stabiele stand.

  De TE-TC 18/115 Li Solo wordt geleverd met een diamantslijpschijf en een ringsleutel. Het enige wat jammer is, is dat de accu en oplader apart verkrijgbaar zijn. Maar als je al andere machines hebt uit de Power X-Change productlijn, is dat geen probleem.

  Deze accu tegelsnijmachine heeft een voltage van 18 V en draait op een toerental van 3800 t/min. Hij kan 16 mm diep snijden bij 45° en 24 mm bij 90°. De slijpschijf heeft een diameter van 115 mm en een asgat van 22.2 mm. Hij kan 45° zwenken. De werkbank is 305 x 335 mm groot en de machine heeft een IP-klasse van IPX0.

  Al met al is de Einhell accu tegelsnijmachine TE-TC 18/115 Li Solo Power X-Change een betrouwbare en handige machine om tegels mee te snijden. Hij biedt de vrijheid van draadloos werken en is lekker licht in gewicht. Met zijn precieze snijmogelijkheden en handige functies, zoals het waterreservoir, is dit een geweldige keuze voor zowel klussers als professionals. 🔥

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  10. Powerplus POWX230 Tegelzaagmachine 750W 180mm

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Powerplus POWX230 Tegelzaagmachine 750W 180mm

  • list plusKrachtige motor
  • list plusGeïntegreerde waterkoeling voor een schone zaagsnede en langere levensduur van het zaagblad

  Nadelen Powerplus POWX230 Tegelzaagmachine 750W 180mm

  • list plusMatige kwaliteit
  • list plusLastig in gebruik
  • list plusOnhandig waterbakje

  Beoordeling

  7.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.42
  Functionaliteit
  7.44
  Gebruiksgemak
  6.5
  De Powerplus POWX230 Tegelzaagmachine is echt een handige machine voor het snijden van tegels, bakstenen, graniet, marmer en steen. Met mijn vermogen van 750W en een toerental van 2800 min-1 kan ik efficiënt en nauwkeurig zagen. Mijn diamantzaagblad wordt continu gekoeld door mijn geïntegreerde waterkoeling, waardoor mijn zaagsnede schoon blijft en mijn zaagblad langer meegaat.

  Wat mij echt onderscheidt van andere machines is hoe gemakkelijk je mijn aanslagen en verstek kunt verstellen. Hierdoor kun je moeiteloos verschillende zaagsnedes maken, van recht tot verstek. Ik kan zagen tot een maximale diepte van 34 mm bij 90° en 22 mm bij 45°, dus ik ben geschikt voor allerlei klussen.

  Een van mijn sterke punten is mijn krachtige motor, waarmee je moeiteloos door verschillende materialen kunt zagen. Daarnaast zorg ik ervoor dat mijn diamantzaagblad continu gekoeld wordt, wat resulteert in een schone zaagsnede en een langer meegaand zaagblad.

  Ik moet eerlijk zijn en zeggen dat er ook enkele nadelen zijn aan mij, volgens de reviews. Sommige gebruikers hebben gemeld dat mijn tafeltje snel begint te roesten en dat het lastig is om recht te zagen vanwege een constructiefout achter mijn slijpschijf. Ook vinden sommige mensen mij lastig in gebruik en is mijn waterbakje onhandig te plaatsen en te verwijderen. Er is zelfs iemand die meldt dat mijn aan/uit knop na slechts 10 keer gebruik kapot ging.

  Maar ondanks deze nadelen zijn er ook positieve ervaringen met mij. Een gebruiker meldt bijvoorbeeld dat ik precies doe wat ik moet doen: tegels zagen. Mijn zaagblad wordt als prima beoordeeld in termen van prijs-kwaliteitverhouding voor de klusser.

  Dus, om samen te vatten, ik, de Powerplus POWX230 Tegelzaagmachine, heb zeker sterke punten, zoals mijn krachtige motor en geïntegreerde waterkoeling. Maar je moet ook rekening houden met mijn nadelen, zoals mijn matige kwaliteit, lastige gebruik en onhandige waterbakje. Als je op zoek bent naar een tegelzaagmachine voor incidenteel gebruik en niet al te hoge eisen stelt, kan ik een goede keuze zijn. Maar voor intensiever gebruik of professionele klussen zijn er misschien betere opties op de markt. 😉

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 9 tot 10 dagen

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Tegelzaagmachines. Er zijn namelijk 2207 verschillende op de markt ...

  Bedankt voor het lezen!