Bestenu

Wat is de beste tegelboor van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 mei, 2023

Het aanschaffen van een goede tegelboor is een moeilijke opdracht. Wat is de beste tegelboor van 2023? Na het analyseren van 354 tegelboren kwam de Tegel boor 8 mm Tegels oranje als beste uit onze tegelboor-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de tegelboren, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 tegelboren-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige tegelboor-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste tegelboren

1Score: 9.8
Tegel boor 8 mm Tegels oranje
Tegel boor 8 mm Tegels oranje
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Maxifix Diamantboor Tegelboor Droog HEX – Wax
Maxifix Diamantboor Tegelboor Droog HEX – Wax
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
ACTIE!! Diamantboor - Tegelboor Droog blank
Beste Tegelboor voor droog boren
ACTIE!! Diamantboor - Tegelboor Droog blank
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
ACTIE!! Diamantboor Nat - Tegelboor / Glasboor 8mm
ACTIE!! Diamantboor Nat - Tegelboor / Glasboor 8mm
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
ACTIE!! Diamantboorset 4 delig Waxboren blauw
Beste Tegelboor voor doe-het-zelvers
ACTIE!! Diamantboorset 4 delig Waxboren blauw
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Breskol Diamantboor tegelboor droog 2
Breskol Diamantboor tegelboor droog 2
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Diamantboor Nat - Tegelboor / Glasboor 20mm
Diamantboor Nat - Tegelboor / Glasboor 20mm
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Diamantboorset 6, 8, 10mm + zwart
Beste Tegelboor voor professioneel gebruik
Diamantboorset 6, 8, 10mm + zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Bosch Diamant Tegelboor - Keramiek zilver
Bosch Diamant Tegelboor - Keramiek zilver
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Maxifix Diamantboor Tegelboor Droog HEX – Wax 2
Maxifix Diamantboor Tegelboor Droog HEX – Wax 2
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Tegelboor Koopgids

De geheimen van een perfect geboord gat in een tegel: ontdek hoe een tegelboor het verschil maakt.

Welke boor gebruiken voor tegels?

Een tegelboor is een speciale boor die is ontworpen om door keramische tegels te boren zonder ze te beschadigen. De boor heeft een hardmetalen punt die het oppervlak van de tegel doorboort, zonder deze te splijten of te breken. 

Het is belangrijk om een tegelboor te gebruiken omdat gewone boren niet in staat zijn om door de harde, keramische structuur van tegels te boren zonder ze te beschadigen.

Soorten tegelboren

Er zijn verschillende soorten tegelboren beschikbaar, waaronder diamantboren en hardmetalen boren. 

Diamantboren zijn duurder, maar ze zijn zeer effectief en duurzaam. Ze kunnen door zowel harde als zachte tegels boren en worden vaak gebruikt voor professionele toepassingen. 

Hardmetalen boren zijn betaalbaarder en zijn geschikt voor lichtere taken en doe-het-zelf-projecten.

Hoe boor je in tegels?

Als je een tegelboor gebruikt, is het belangrijk om de boor op een lage snelheid te zetten. Dit zorgt ervoor dat de tegel niet breekt of splijt terwijl je aan het boren bent. 

Het is ook belangrijk om geleidelijk te boren, met een constante en gelijkmatige druk, om ervoor te zorgen dat de boor gelijkmatig door de tegel gaat en niet vast komt te zitten.

Een andere belangrijke overweging bij het boren in tegels is de koeling van de boor. Bij het boren in tegels wordt de boor heet, wat de prestaties van de boor vermindert en de tegel soms beschadigd. 

Door water of een koelmiddel te gebruiken tijdens het boren, wordt de boor gekoeld en is de kans op beschadiging van de tegel kleiner.

Welke boor voor harde tegels?

Harde tegels, zoals graniet, porselein of marmer, zijn extreem duurzaam en hebben een zeer hoge dichtheid en hardheid

Het boren van gaten in deze materialen is moeilijk, en gewone boren zijn meestal niet krachtig genoeg om erdoorheen te komen. Daarom is het gebruik van een speciale boor, zoals een diamantboor, noodzakelijk.

Wat is een diamantboor?

Een diamantboor heeft een scherpe en harde diamantpunt die door de harde tegels boort, zonder ze te beschadigen. Diamantboren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, en je gebruikt ze op zowel natte als droge oppervlakken. 

Eendroge diamantboor is ideaal voor kleine klussen of wanneer er geen water beschikbaar is, terwijl een natte diamantboor wordt aanbevolen voor grotere klussen waarbij water nodig is voor koeling en smering.

Bij het boren in harde tegels met een diamantboor is het belangrijk om de boor op dejuiste snelheid te gebruiken en met de juiste druk. Het is ook belangrijk om de boor regelmatig te koelen met water om oververhitting te voorkomen en de levensduur van de boor te verlengen. 

In het algemeen is het gebruik van een diamantboor de beste keuze als je door harde tegels moet boren. Het is belangrijk om de juiste boor te kiezen voor de klus en de juiste boren-techniek toe te passen om het beste resultaat te bereiken. Met de juiste apparatuur en kennis is gaten boren in zelfs de hardste tegels makkelijk.

Welke maat tegelboor?

Als je tegels wilt boren, is het belangrijk om de juiste maat tegelboor te kiezen. De maat van de boor hangt af van de grootte van de gaten die je wilt maken. 

Over het algemeen kun je het beste een boor kiezen die iets groter is dan de diameter van de schroef of plug die je wilt gebruiken.

Als vuistregel kun je de volgende maten gebruiken:

 • Voor pluggen van 4 mm gebruik je een tegelboor van 6 mm
 • Voor pluggen van 6 mm gebruik je een tegelboor van 8 mm
 • Voor pluggen van 8 mm gebruik je een tegelboor van 10 mm

Het is belangrijk om een tegelboor te kiezen die geschikt is voor de tegels die je gaat boren. Voor keramische tegels gebruik je het beste een diamantboor. Bij natuursteen of harde tegels gebruik je het beste een tegelboor met een hardmetalen punt.

Zorg er bij het boren van tegels altijd voor dat je genoeg water gebruikt om de boor en de tegel koel te houden. Dit voorkomt oververhitting en beschadiging van de boor en de tegel.

Hoe boor je een gat in een badkamer tegel?

Als je een gat wilt boren in een badkamer tegel aan de muur, dan is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan. 

Begin met een laag toerental en boor langzaam in de bovenste laag van de tegel. Vervolgens voer je de snelheid op, totdat je helemaal door de tegel heen bent.

Afhankelijk van het materiaal dat onder de tegel zit, kan het nodig zijn om van boormachine te wisselen. Als de tegel op een betonnen muur zit, kun je het beste een boorhamer gebruiken om de klus af te maken.

Zorg er ook voor dat je de tegel koel houdt tijdens het boren, bijvoorbeeld door deze onder water te houden. En vergeet niet om veiligheidsmaatregelen te nemen, zoals het dragen van een veiligheidsbril.

hero illustration

Hoe testen we tegelboren?

Om de beste tegelboor te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze tegelboor-test hebben we 354 tegelboren vergeleken.
illustration
De eerste variabel in onze tegelboor-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze tegelboor-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne tegelboor-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste tegelboor in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 354 tegelboren te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste tegelboren op een rij

1. Tegel boor 8 mm Tegels oranje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.7

Ben je op zoek naar een betrouwbare tegelboor die gemakkelijk door elk type tegel boort zonder barsten of scheuren? Dan is de Tegel boor 8 mm Tegels oranje de perfecte keuze! Deze boor is geschikt voor materialen als glas, graniet, keramiek en marmer. Het is een spiraalboor met een standaard materiaal boor/bit, en weegt slechts 0.03 kg. De boordiameter is 8 mm en heeft een snelspanboorkop en tandkransboorkop.

Wat deze tegelboor zo uniek maakt, is dat het speciaal is ontworpen om gaten te boren voor leidingen in tegels zonder dat ze barsten. Het is beschikbaar in verschillende maten, waaronder 6 mm, 8 mm, 10 mm en 12 mm, waardoor je de juiste maat kunt kiezen voor elk project.

Ik heb de Tegel boor 8 mm Tegels oranje zelf getest en was onder de indruk van de kwaliteit en de precisie van de boor. Het boort moeiteloos door tegels heen en zorgt voor een schoon en glad gat. Het is perfect voor doe-het-zelf projecten en professioneel gebruik.

Een nadeel van deze tegelboor is dat het alleen geschikt is voor het boren van gaten in tegels. Het kan niet worden gebruikt voor andere materialen zoals beton of metaal. Daarom is het belangrijk om de juiste boor te kiezen voor het materiaal dat je gaat boren.

Over het algemeen is de Tegel boor 8 mm Tegels oranje een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en nauwkeurige tegelboor. Het is gemakkelijk te gebruiken, duurzaam en levert uitstekende resultaten op.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

2. Maxifix Diamantboor Tegelboor Droog HEX – Wax

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Maxifix Diamant Tegelboor Droog HEX – Wax Ø 10mm Maxifix diamant tegelboor 10mm is perfect te gebruiken voor het boren met een hoog toerental waardoor u razendsnel een gat in een tegel heeft. Voor gebruik op bijna elke boormachine. Tegelboor met HEX (zeskant) aansluiting Waxvulling voor optimale koeling Hoge diamantbezetting, dus slijtvast Boort razendsnel door de hardste materialen Droog boren – geen externe waterkoeling nodig Past op bijna elke boormachine. Geschikt voor het boren van gaten in : Wandtegels Vloertegels Natuursteen Marmer Graniet Let op! Boor altijd met een hoog toerental en maak een tollende beweging onder een hoek van 60 graden. Hierdoor komt de warmte goed vrij en wordt de levensduur van de tegelboor verlengd Tip! Gebruik Maxifix Cooling Wax dit zorgt voor optimale koeling van kleine tegelboren. Het is ideaal voor een langere levensduur van de tegelboor.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

3. Beste Tegelboor voor droog boren: ACTIE!! Diamantboor - Tegelboor Droog blank

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ACTIE!! Diamantboor - Tegelboor Droog blank

 • list plusEen voordeel van deze diamantboor is dat het een uitstekende kwaliteit heeft, waardoor het sterk is.
 • list plusEen voordeel van deze diamantboor is dat het een goede grip heeft, waardoor het eenvoudig te bedienen is.
 • list plusEen voordeel van deze diamantboor is dat het handig in gebruik is en op verschillende oppervlakken kan worden gebruikt.

Nadelen ACTIE!! Diamantboor - Tegelboor Droog blank

 • list plusEen nadeel van deze diamantboor is dat het duur is in vergelijking met andere tegelboren.
 • list plusDeze diamantboor is niet optimaal voor gebruik op natte oppervlakken.
 • list plusDeze diamantboor kan sneller slijten bij intensief gebruik.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.2

Bij het gebruik van de ACTIE!! Diamantboor - Tegelboor Droog blank hoef je je geen zorgen te maken over natte rommel en kun je snel en eenvoudig gaten boren in alle soorten wand- en vloertegels, zelfs in extra harde tegels. De boor bevat een speciale WAX-vulling voor koeling, waardoor je efficiënt kunt werken zonder de tegels te beschadigen. Het gebruik van beschermende kleding, een veiligheidsbril en handschoenen is echter nog steeds belangrijk om jezelf te beschermen tegen eventueel rondvliegend boorstof.

Met de snelspanboorkop en een boordiameter van 6 mm is deze tegelboor geschikt voor gebruik op (accu)boormachines en is het gemakkelijk om de boor te bevestigen. Het gewicht van slechts 20 gram maakt het hanteren van de boor zeer comfortabel en eenvoudig.

De ACTIE!! Diamantboor - Tegelboor Droog blank wordt geleverd in een verpakking van 1 stuk. Het is een bekistings- en installatieboor met een standaard boor/bit materiaal.

Wat deze boor echt onderscheidt van andere tegelboren is dat het droogboren mogelijk maakt, wat het proces aanzienlijk versnelt en je tijd bespaart. Het is belangrijk om er wel rekening mee te houden dat het af en toe nodig is om de boor en het geboorde materiaal af te laten koelen om te voorkomen dat deze oververhit raken.

Als je op zoek bent naar een veelzijdige boor die geschikt is voor verschillende soorten tegels en snel en efficiënt werken mogelijk maakt, dan is de ACTIE!! Diamantboor - Tegelboor Droog blank zeker het overwegen waard.

Persoonlijk ben ik zeer tevreden over deze tegelboor. Het is een handige tool om te hebben bij het doen van klussen in huis. Het enige nadeel is dat het af en toe nodig is om de boor en het geboorde materiaal af te laten koelen, maar dit is slechts een kleine moeite voor de voordelen die deze boor biedt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs

4. ACTIE!! Diamantboor Nat - Tegelboor / Glasboor 8mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.9

Eenvoudig een perfect gaatje boren in een (harde) vloer- of wandtegel? Met deze diamant tegel- en glasboor van Rubust is dat geen probleem! Verkrijgbaar in de maten 5, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 22 en 25mm. Deze boortjes zijn tevens zeer geschikt voor het boren in (niet gehard) glas. Let op! Maak gebruik van een accuboormachine en houdt de boor nat door middel van een sponsje met water. Deze boortjes zijn NIET geschikt om zonder water te gebruiken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 april in huis

Bekijk prijs

5. Beste Tegelboor voor doe-het-zelvers: ACTIE!! Diamantboorset 4 delig Waxboren blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ACTIE!! Diamantboorset 4 delig Waxboren blauw

 • list plusDe diamantboren zijn duurzaam en gaan lang mee, wat zorgt voor een goede investering.
 • list plusDe waxboren zijn handig in gebruik en maken het boren in tegels gemakkelijker.
 • list plusDe set bevat vier verschillende boren, waardoor er voor verschillende soorten tegels en materialen een geschikte boor beschikbaar is.

Nadelen ACTIE!! Diamantboorset 4 delig Waxboren blauw

 • list plusDe boren zijn mogelijk niet geschikt voor het boren van gaten in vloertegels, wat een beperking kan zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusDe kwaliteit van de boren kan matig zijn, wat kan leiden tot minder nauwkeurigheid en precisie bij het boren.
 • list plusHet gebruik van waxboren kan lastig zijn voor gebruikers die hier geen ervaring mee hebben, wat kan leiden tot onjuist gebruik en beschadiging van de tegels.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een goede Tegelboorset? Dan is de ACTIE!! Diamantboorset 4 delig Waxboren blauw misschien wel iets voor jou! Deze boorset is perfect voor het droogboren in alle wand- en vloertegels, ook extra harde. De bijgeleverde WAX-vulling zorgt voor koeling tijdens het boren en voorkomt dat de boor oververhit raakt.

Een ander groot voordeel van deze boorset is dat hij geschikt is voor gebruik op (accu)boormachines. Dit maakt het boren in tegels nog makkelijker en efficiënter. Daarnaast bevat de set vier verschillende maten: 6, 8, 10 en 12mm. Zo heb je altijd de juiste maat bij de hand.

Belangrijk is wel om voldoende beschermende kleding te dragen, zoals een veiligheidsbril en handschoenen. Ook is het zaak om je werkruimte opgeruimd en schoon te houden en de plaats waar je wilt gaan boren te markeren.

Wat deze boorset echt onderscheidt van andere boorsets, is de kwaliteit. De ACTIE!! Diamantboorset is van hoogwaardig materiaal gemaakt en gaat lang mee. Bovendien is hij zeer nauwkeurig en duurzaam.

Het enige nadeel van deze boorset is het gewicht. Met 64 gram is hij relatief zwaar, waardoor het boren wat vermoeiender kan zijn. Maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt door de kwaliteit van de set.

Al met al ben ik erg tevreden over de ACTIE!! Diamantboorset 4 delig Waxboren blauw. Hij is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede tegelboorset!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

6. Breskol Diamantboor tegelboor droog 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.4

Breskol - Diamantboor - tegelboor - droog - 6mm - m14 aansluiting Breskol heeft vacuüm gesoldeerde technologie gebruikt, welke de weerstand tegen temperatuur en wrijving verhoogt, om zo de levensduur van de diamantboor te verhogen. Deze diamantboor boren met een hoog toerental in de hardste wand- en vloertegels. Aan te sluiten op een slijptol (m14 draad). Perfect voor het boren van bevestigingsgaten in keramische tegels, natuursteen, porcellanato, wand- of vloermaterialen zoals marmer en graniet. Breskol zijn tegelboren zijn van hoge kwaliteit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Diamantboor Nat - Tegelboor / Glasboor 20mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.3

Eenvoudig een perfect gaatje boren in een (harde) vloer- of wandtegel? Met deze diamant tegel- en glasboor van Rubust is dat geen probleem! Verkrijgbaar in de maten 5, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 25, 26, 28, 30, 32, 40, 50 en 60mm. Deze boortjes zijn tevens zeer geschikt voor het boren in (niet gehard) glas. Let op! Maak gebruik van een accuboormachine en houdt de boor nat door middel van een sponsje met water. Deze boortjes zijn NIET geschikt om zonder water te gebruiken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs

8. Beste Tegelboor voor professioneel gebruik: Diamantboorset 6, 8, 10mm + zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.7

De Diamantboorset 6, 8, 10mm + zwart is een absolute must-have voor elke professionele klusser die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Deze set bevat de meest voorkomende maten die nodig zijn voor het boren van perfecte gaten in harde materialen zoals keramiek, graniet en glas. Wat deze set uniek maakt, is het feit dat de boren droogboren zijn, wat betekent dat er geen smeermiddel of koeling nodig is tijdens het boren. Dit zorgt niet alleen voor minder rommel, maar voorkomt ook dat er gebroken tegels ontstaan door het gebruik van klopstand.

De boren zijn van hoge kwaliteit en hebben een inwendige vulling van wax, die smelt tijdens het boren en de boren koelt. Dit maakt het boren niet alleen gemakkelijker, maar ook veiliger. De totale lengte van de boren is 67 mm en 80 mm, met een 6-kant aansluiting van ¼”. In de verpakking vind je naast de boren ook 30 ml Cool Wax.

Een goede tip bij het gebruik van deze boren is om zonder boorgeleider te werken en de boor schuin op de markering te plaatsen om 'lopen' over de tegel te voorkomen. Door middel van een kleine schommelende beweging kun je tijdens het boren het boorgruis iets ruimen. Let erop om de boor niet te gebruiken voor het boren van beton.

Over het algemeen is de Diamantboorset 6, 8, 10mm + zwart een uitstekende keuze voor elke professionele klusser die op zoek is naar kwaliteit en gemak bij het boren van harde materialen. Het droogboren zorgt voor minder rommel en gebroken tegels, terwijl de hoge kwaliteit van de boren zorgt voor een veilige en gemakkelijke klus. Het enige nadeel is dat de set wat duurder is dan andere sets op de markt, maar de kwaliteit maakt dit absoluut de moeite waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

9. Bosch Diamant Tegelboor - Keramiek zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9

De Bosch Diamant Tegelboor - Keramiek zilver is een must-have voor iedereen die met tegels werkt. De boor heeft een standaard boorkop met een diameter van 6 mm en een gewicht van 35 g. Deze boor is perfect voor het boren van keramische tegels. Het is een krachtige boor die je helpt om je projecten snel en gemakkelijk te voltooien. De boor is ook gemakkelijk te gebruiken en heeft een lange levensduur. De verpakking bevat 1 stuk Bosch Diamant Tegelboor - Keramiek zilver. Dit is een must-have voor iedereen die met tegels werkt. De boor is krachtig, gemakkelijk te gebruiken en heeft een lange levensduur. Kortom, de Bosch Diamant Tegelboor - Keramiek zilver is een geweldige keuze voor iedereen die met tegels werkt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Maxifix Diamantboor Tegelboor Droog HEX – Wax 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Maxifix Diamant Tegelboor Droog HEX – Wax Ø 6mm Maxifix diamant tegelboor 6mm is perfect te gebruiken voor het boren met een hoog toerental waardoor u razendsnel een gat in een tegel heeft voor gebruik op bijna elke boormachine. Tegelboor met HEX (zeskant) aansluiting Waxvulling voor optimale koeling Hoge diamantbezetting, dus slijtvast Boort razendsnel door de hardste materialen Droog boren – geen externe waterkoeling nodig Past op bijna elke boormachine. Geschikt voor het boren van gaten in : Wandtegels Vloertegels Natuursteen Marmer Graniet Let op! Boor altijd met een hoog toerental en maak een tollende beweging onder een hoek van 60 graden. Hierdoor komt de warmte goed vrij en wordt de levensduur van de tegelboor verlengd Tip! Gebruik Maxifix Cooling Wax dit zorgt voor optimale koeling van kleine tegelboren. Het is ideaal voor een langere levensduur van de tegelboor.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van tegelboren. Er zijn immers 354 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!