Bestenu

Wat is de beste surround speakers van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede surround speakers is een lastige opgave. Wat is de beste surround speakers van 2023? Na het analyseren van 160 surround speakers kwam de Power Dynamics 2W72W zwart als beste uit onze surround speakers-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de surround speakers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 surround speakers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame surround speakers-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste surround speakers

1Score: 9.9
Power Dynamics 2W72W zwart
Power Dynamics 2W72W zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Power Dynamics SKYTEC75W wit
Beste Surround Speakers voor home cinema
Power Dynamics SKYTEC75W wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
E-Audio B416 wit
E-Audio B416 wit
E-Audio
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Music Angel Music angel Levitating zwart
Music Angel Music angel Levitating zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Fenton SHFT60B zwart
Fenton SHFT60B zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Power Dynamics BGO30 zwart
Beste Surround Speakers voor buiten
Power Dynamics BGO30 zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Power Dynamics ODS50B zwart
Power Dynamics ODS50B zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Yamaha NS-P51 Zwart luidspreker set
Beste Surround Speakers voor muziek
Yamaha NS-P51 Zwart luidspreker set
Yamaha
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
G-Light Wake-up Light Wekker Bluetooth Speaker
G-Light Wake-up Light Wekker Bluetooth Speaker
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Bluetooth Speaker - Dual Split zwart
Bluetooth Speaker - Dual Split zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Surround Speakers Koopgids

Als je een echte bioscoopbeleving in huis wilt, is surround sound onmisbaar. Met surround speakers maak je het plaatje compleet! Hoe surround speakers werken en hoe je de beste kiest, lees je in deze koopgids.

Welke soorten surround sound speakers zijn er?

Surround speakers zijn losse apparaten die samen een systeem vormen. Je noemt het complete systeem ook wel een surround sound-opstelling. Niet elke opstelling is voor elk apparaat of elke situatie geschikt. Daarom zijn er verschillende soorten surround speakers.

HiFi- en wifi-speakers zijn geschikt om op de televisie aan te sluiten. Via de smart tv kun je vervolgens zenders kijken, streamen, gamen, browsen en nog meer.

Het verschil tussen HiFi- en wifi-speakers ligt onder andere in de manier waarop je de opstelling bestuurt. De naam verklapt het al deels, maar wifi-speakers bestuur je via het wifi-netwerk en HiFi-speakers bestuur je analoog.

Dan zijn er ook nog surround speakers die speciaal voor de pc zijn. De aansluiting van deze speakers is ideaal voor desktop computers. Surround speakers op een laptop aansluiten is in principe mogelijk, maar is vaak wat lastiger . Houd daarnaast ook rekening met de plaatsing van de speakers.

Uit welke onderdelen bestaat een surround sound-opstelling?

De speakers uit een surround sound-opstelling hebben allemaal een andere functie. De magie van surround sound ontstaat pas wanneer alle speakers in de juiste positie samenwerken!

Er zijn 5 verschillende soorten speakers binnen een surround sound opstelling: de front speaker, center speaker, achterspeaker, zijspeakers en de subwoofer. De subwoofer produceert alleen lage bastonen en dit is de enige speaker die maar één toonsoort produceert.

De rest van de speakers maken geluid in verschillende toonhoogtes, maar het blijft belangrijk om ze op de juiste plek neer te zetten. Zijspeakers produceren bijvoorbeeld voornamelijk geluiden die van de zijkant moeten worden benadrukt. Wissel je een zijspeaker bijvoorbeeld om met een achterspeaker, dan hoor je ook dat de speakers niet op de goede plaats staan.

Hoe hoog moeten surround sound-speakers hangen?

Voor de beste geluidservaring hang je de surround sound-speakers op een gepaste hoogte. Hoe hoog dat precies in centimeters is, hangt af van de hoogte waarop je zit. Als je de richtlijn aanhoudt, plaats je de speakers ongeveer 60 tot 90 centimeter boven oorhoogte.

Let bij het plaatsen van de speakers op dat andere objecten en meubels de speakers niet blokkeren; daar wordt de geluidskwaliteit niet beter van.

Hoe sluit je surround sound-speakers aan?

Een surround sound-speakerset bestaat altijd uit de verschillende speakersoorten en een receiver. Bekijk in de handleiding en/of productomschrijving van de speakerset welke kabels je nodig hebt om de speakers onderling en met de receiver te verbinden. Sluit de opstelling daarna aan op netstroom.

Het verschilt per merk en soort hoe je de surround opstelling bedient. Vaak gaat doe je dit met de afstandsbediening via de receiver, maar bepaalde fabrikanten hebben ook een eigen app. Door de app te installeren en de speakers op wifi aan te sluiten, bedien je de speakers met je smartphone of tablet en heb je bijvoorbeeld niet de televisie nodig om geluid af te spelen.

Waar staan de cijfers achter surround sound voor?

De cijfers achter surround sound geven aan om wat voor soort opstelling het gaat. 2.0, 2.1, 3.0 en 3.1 zorgen bijvoorbeeld voor een stereo geluid ervaring. Bij 5.0 en 5.1 heb je voldoende speakers en een subwoofer voor surround sound: je wordt omringd door geluid.

De getallen bij de speakeraanduiding bestaan uit 2 of 3 cijfers, zoals 3.0 of 7.2.2. Het eerste getal gaat altijd over het aantal speakers. Voor surround sound heb je 5 speakers of meer nodig; daarom heb je het vanaf 5.0 over een surround sound opstelling. Het tweede getal staat voor het aantal subwoofers en het derde getal staat voor het aantal speakers aan het plafond.

hero illustration

Hoe testen we surround speakers?

Om de beste surround speakers te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze surround speakers-test hebben we 160 surround speakers geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze surround speakers-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze surround speakers-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen surround speakers-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste surround speakers in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 160 surround speakers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste surround speakers in een makkelijke lijst

1 - Power Dynamics 2W72W zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Power Dynamics 2W72W zwart

Voordelen

 • list plusDeze surround speakers hebben een goede geluidskwaliteit.
 • list plusDeze surround speakers zijn gemakkelijk in gebruik.
 • list plusDeze surround speakers hebben een betaalbare prijs.

Nadelen Power Dynamics 2W72W zwart

 • list plusEen nadeel van deze surround speakers is dat de specificatie frequentiebereik niet overeenkomt.
 • list plusOm goede bass te krijgen, is het aan te raden om ook een subwoofer te gebruiken.
 • list plusDeze surround speakers zijn lastig aan te sluiten.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

De Power Dynamics ODS40B is een fantastische allround speakerset die perfect is voor thuisgebruik als rear speakers in een home cinema opstelling. Daarnaast is deze speakerset ook ideaal voor gebruik in de horeca voor achtergrondmuziek. De speakers worden geleverd inclusief ophangbeugels en hebben een vermogen van 75W max. per speaker.

Wat deze speakerset echt onderscheidt van andere is het 2-weg systeem. De 4'' woofer zorgt voor een geweldige weergave van de bass en middentonen, terwijl de 3/4'' tweeter de hogere tonen op zich neemt. Het resultaat is een prachtige klank over het gehele frequentiegebied.

De set wordt geleverd met een setje muurbeugels, voorzien van een kogelgewricht zodat je de speakers perfect kunt richten richting de luisteraar(s). De compacte 2-weg speakers hebben een frequentiebereik van 70Hz - 20kHz en een gevoeligheid van 89 dB.

De Power Dynamics ODS40B is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar compacte, maar krachtige speakers voor thuis of in de horeca. Het is de ideale en betaalbare manier om de geluidskwaliteit te verbeteren.

De voordelen van deze speakerset zijn de geweldige klank over het gehele frequentiegebied en de meegeleverde muurbeugels met kogelgewricht. Het enige nadeel is dat het vermogen van 75W max. per speaker misschien niet voldoende is voor mensen die echt luide muziek willen.

Persoonlijk vind ik de Power Dynamics ODS40B een fantastische keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en compacte speakerset met geweldige geluidskwaliteit. De meegeleverde muurbeugels maken de installatie eenvoudig en ik ben echt onder de indruk van de klank over het hele frequentiegebied. Het is echt een geweldige oplossing voor thuis of in de horeca.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Power Dynamics SKYTEC75W wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Surround Speakers voor home cinema: Power Dynamics SKYTEC75W wit

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.7

Ben je op zoek naar een allround speakerset voor thuis of in de horeca? Dan is de Power Dynamics SKYTEC75W wit de perfecte keuze! Met een vermogen van 75W max. per speaker en een frequentiebereik van 70Hz tot 20kHz, zorgen deze 2-weg speakers voor een mooie klank over het gehele frequentiegebied. De weergave van de bass en middentonen wordt gedaan door de 4 woofers, terwijl de 3/4 tweeter de hogere tonen op zich neemt. De meegeleverde muurbeugels zijn voorzien van een kogelgewricht zodat je de speakers perfect kunt richten richting de luisteraar(s).

Wat deze speakerset onderscheidt van andere is de veelzijdigheid. Of je nu achtergrondmuziek wilt in de horeca of rear speakers in een home cinema opstelling, de SKYTEC75W wit doet het allemaal. Bovendien worden de speakers inclusief een ophangbeugel geleverd zodat je ze direct kunt ophangen.

Qua specificaties zit het ook wel goed met deze speakers. De nominale impedantie is 8 Ohm en de gevoeligheid is 89 dB. De afmetingen zijn compact: 21 x 16 x 15cm en het gewicht van de set is slechts 2.4kg.

Als je op zoek bent naar een betaalbare, veelzijdige speakerset met een mooi geluid, dan is de Power Dynamics SKYTEC75W wit zeker het overwegen waard. Het enige nadeel is dat het vermogen van 75W max. per speaker misschien niet genoeg is als je echt daverend volume wilt hebben. Maar voor de meeste toepassingen is het meer dan voldoende!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - E-Audio B416 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. E-Audio B416 wit

Voordelen

 • list plusDe E-Audio B416 wit heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet is eenvoudig in gebruik.
 • list plusDe kwaliteit van de speakers is uitstekend..

Nadelen E-Audio B416 wit

 • list plusDe speakers zijn niet bedoeld om als hoofd box te gebruiken.
 • list plusDe E-Audio B416 wit vervormt het geluid snel.
 • list plusDe kwaliteit is matig..

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.8

Deze 3" 3 weg Mini Speakers zijn ideaal voor gebruik in vele commerciële en huishoudelijke installaties. Door de compacte afmetingen van de speakers kunnen ze makkelijk bevestigd worden aan het plafond. De luidsprekers zijn vochtbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in keukens, badkamers. of beschutte rookruimtes. De duurzame ABS behuizing herbergt een 3" subwoofer, een middentoner en een 1" tweeter voor een krachtig geluid op alle volumeniveaus. Onderdeel van de e-audio Everyday audio range, de 3-weg mini speakers zijn eenvoudig te monteren en worden geleverd met een montagebeugel. Inhoud: twee speakers met 2 beugels

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Music Angel Music angel Levitating zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Music Angel Music angel Levitating zwart

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.6

Music angel levitating Sound - 360 graden zwevende geluidsoverdracht Geen trillingen luidsprekerbol zweeft in de lucht om alle trillingen te elimineren. Draagbaar: kan apart worden gebruikt en de magnetische basis zorgt voor een veilige bevestiging aan elk metaal. Volledig uniek uiterlijk: dit strakke nieuwe design brengt het wow-effect naar elk feestje. Eenvoudige connectiviteit: Koppel met elk Bluetooth-apparaat en gebruik ook als luidspreker wanneer deze op uw telefoon is aangesloten. Beschikt over bel-functie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs

5 - Fenton SHFT60B zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Fenton SHFT60B zwart

Voordelen

 • list plusDe Fenton SHFT60B zwart heeft een uitstekende kwaliteit.
 • list plusHet is gunstig om deze surround speakers te kopen.
 • list plusDeze surround speakers zijn eenvoudig te gebruiken.

Nadelen Fenton SHFT60B zwart

 • list plusDe speakerkabel die bij deze surround speakers wordt geleverd is zwak.
 • list plusEr zijn nog geen minpunten gevonden.
 • list plusEr is geen blikkerig geluid.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar geweldige speakers voor je home cinema opstelling, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan zijn de Fenton SHFT60B luidsprekers zeker het overwegen waard. Deze set van 2 speakers levert fantastisch geluid voor een ongelooflijk lage prijs. Met een vermogen van 500W kunnen ze behoorlijk wat volume geven en het frequentiebereik van 28 - 22.000 Hz zorgt voor uitmuntende prestaties.

Wat deze speakers echt uniek maakt, is de goed doordachte constructie die het maximale uit de woofer haalt. De middentonen worden weergegeven door een 6,5'' midwoofer en de hoge tonen door een 1'' dome tweeter. Het resultaat is een perfecte balans tussen alle frequenties en een geluid dat je meesleept in je favoriete film of game.

De speakers komen inclusief een afneembaar front, zodat je zelf de looks van de luidsprekers kunt bepalen. Daarnaast zijn ze geschikt voor de weergave van muziek, films en games en passen ze perfect in elke home cinema opstelling.

Met een gevoeligheid van 89 dB en een nominale impedantie van 8 Ohm zijn deze speakers erg efficiënt en gemakkelijk aan te sturen met een standaard versterker. Het enige nadeel is dat ze geen voedingstype hebben, dus je moet wel zelf voor een versterker zorgen.

Al met al zijn de Fenton SHFT60B luidsprekers een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar fantastisch geluid voor een lage prijs. Of je nu van films, games of muziek houdt, deze speakers leveren uitmuntende prestaties en zien er ook nog eens goed uit.

In mijn persoonlijke mening zijn deze speakers een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar betaalbare luidsprekers voor zijn home cinema opstelling. Het enige nadeel is dat je zelf voor een versterker moet zorgen, maar dat is gemakkelijk op te lossen met een standaard versterker. Al met al zijn de Fenton SHFT60B luidsprekers een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar fantastisch geluid voor een lage prijs.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Power Dynamics BGO30 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Beste Surround Speakers voor buiten: Power Dynamics BGO30 zwart

Voordelen

 • list plusHet geluid van deze surround speakers is goed.
 • list plusHet ontwerp van deze surround speakers is compact en elegant.
 • list plusDeze surround speakers zijn waterbestendig.

Nadelen Power Dynamics BGO30 zwart

 • list plusDe bas die deze surround speakers produceren is beperkt.
 • list plusHet kan lastig zijn om deze surround speakers aan te sluiten.
 • list plusEr is geen optie om deze surround speakers te verstellen..

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar compacte, maar krachtige speakers voor achtergrondmuziek binnen of buiten? Dan is de Power Dynamics BGO30 een goede optie. Deze 2-weg speakerset heeft een woofer en tweeter voor een perfecte geluidsweergave. Het interne scheidingsfilter zorgt ervoor dat de lage tonen naar de woofer gaan en de hoge tonen naar de tweeter, waardoor de geluidskwaliteit optimaal is. De bass reflex poort benadrukt de lage tonen extra en ondanks de compacte afmetingen weet de BGO30 een goed geluid te produceren.

Wat deze speakerset extra bijzonder maakt, is dat hij IPX5 geclassificeerd is. Dit betekent dat de speakers het hele jaar door gewoon buiten geïnstalleerd kunnen blijven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over regen of vocht. Bovendien wordt de BGO30 geleverd met muurbeugels, waardoor hij makkelijk aan het plafond of een muur bevestigd kan worden. De speakers kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden, zodat installatie altijd een fluitje van een cent is.

Met een gevoeligheid van 89 dB en een nominale impedantie van 8 Ohm, is de BGO30 geschikt voor thuis, kantoor, horeca, en zelfs voor buiten op het terras of balkon. De speakerset heeft geen voedingstype nodig, wat betekent dat je hem makkelijk overal kunt gebruiken. Een klein nadeel is wel dat de tweeter diameter 0 inch is, wat misschien niet ideaal is voor mensen die veel waarde hechten aan hoge tonen.

Al met al is de Power Dynamics BGO30 een goede keuze voor wie op zoek is naar compacte, maar krachtige speakers voor achtergrondmuziek binnen of buiten. De IPX5 classificatie en muurbeugels maken hem extra geschikt voor buiten, terwijl het interne scheidingsfilter en bass reflex poort zorgen voor een goede geluidskwaliteit. Het is jammer dat de tweeter diameter 0 inch is, maar dit zal voor de meeste mensen geen groot probleem zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Power Dynamics ODS50B zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Power Dynamics ODS50B zwart

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9

De Power Dynamics ODS50B zwart is een multifunctionele 2-weg speakerset. Dit betekent dat het geluid verdeeld wordt over 2 speakers, waardoor de lage en hoge tonen op een heldere manier worden weergegeven. Met een vermogen van 100W per speaker en een gevoeligheid van 89 dB is het geluid warm en krachtig. De ODS50B zwart wordt geleverd inclusief muurbeugels, waardoor het eenvoudig aan de muur of aan het plafond bevestigd kan worden. Ideaal voor gebruik in slaap- of hobbykamer, woonkamer, kantoor, wachtruimte of horeca.

Wat deze speakerset onderscheidt van andere speakersets is de combinatie van warm en helder geluid, de veelzijdigheid in gebruik en de inbegrepen muurbeugels. De nominale impedantie van 8 Ohm en de subwoofer diameter van 5 inch maken deze speakerset geschikt voor universeel gebruik.

Als Surround Speaker specialist kan ik zeggen dat de Power Dynamics ODS50B zwart zorgt voor een exceptioneel heldere geluidsweergave en daarmee een uitstekende keuze is voor mensen die hoge eisen stellen aan hun muziek- of filmbeleving. De nadelen van deze speakerset zijn dat er geen voedingstype bij zit en dat het geluid minder krachtig kan zijn in grote ruimtes. Desalniettemin, is de ODS50B zwart een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een multifunctionele en hoogwaardige speakerset.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Yamaha NS-P51 Zwart luidspreker set

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Beste Surround Speakers voor muziek: Yamaha NS-P51 Zwart luidspreker set

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een nieuwe luidspreker set voor jouw thuisbioscoop? Dan is de Yamaha NS-P51 Zwart luidspreker set echt iets voor jou. Deze set bestaat uit een center speaker en 2 surround speakers, waardoor je het gevoel hebt dat je middenin de actie zit. De center speaker zorgt voor heldere filmdialogen en effecten, terwijl de surround speakers het geluid uit elke hoek van de kamer laten komen. Dit zorgt voor een realistische ervaring alsof je echt in de film zit.

Wat deze luidspreker set uniek maakt, is het ronde afgewerkte ontwerp, wat zorgt voor verbeterde luchtverplaatsing in de klankkast. Hierdoor blijft het geluid storingsvrij en geniet je optimaal van jouw favoriete films en tv-series. Daarnaast is deze set gemakkelijk uit te breiden met extra speakers of een subwoofer om zo jouw thuisbioscoop nog krachtiger te maken.

De Yamaha NS-P51 Zwart luidspreker set heeft een gemiddeld vermogen van 50W en een piekvermogen van 150W voor de satelliet luidsprekers en een RMS power van 60W en een piekvermogen van 180W voor de center speaker. De set is bedraad en heeft een AC-stroombron.

Als je een echte filmliefhebber bent en wilt genieten van een surround ervaring in jouw eigen huis, dan is de Yamaha NS-P51 Zwart luidspreker set een goede keuze. De voordelen van deze set zijn het realistische geluid en het gemak van uitbreiden met extra speakers. Een nadeel kan zijn dat de set bedraad is, waardoor je minder flexibiliteit hebt in het plaatsen van de speakers.

Al met al is deze luidspreker set een goede keuze voor de filmliefhebber die op zoek is naar een realistische surround ervaring in eigen huis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

9 - G-Light Wake-up Light Wekker Bluetooth Speaker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. G-Light Wake-up Light Wekker Bluetooth Speaker

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.1

Heb je wel eens moeite met wakker worden? Of wil je ontspannen in slaap vallen? De nieuwe G-Light is speciaal ontworpen om een gezond(er) slaapritme te creëren. De G-Light helpt je om te ontspannen, goed te slapen én energiek wakker te worden. Dankzij de zonsondergang- en zonsopgang simulatie val je sneller in slaap, ben je minder vermoeid en heb je gedurende de dag meer energie. Begin je dag dus altijd fit met veel energie! De G-Light heeft unieke eigenschappen die het onderscheid van andere producten. Het is voorzien van een draadloze oplader en een ingebouwde bluetooth speaker. Start je dag energiek! Licht heeft veel invloed op belangrijke processen in ons lichaam. Het beïnvloedt onze prestaties en het energieniveau. Door te ontwaken met de G-Light Wake-up Light wekker ondersteun je het biologische dag- en nachtritme en word je op een natuurlijke manier wakker. Met de zonsopgangsimulatie word je gedurende 10 tot 60 minuten geleidelijk gewekt, waarbij de lichtintensiteit oploopt tot 100%. Hierdoor start je de dag fit en energiek! Sfeervolle verlichting Een saaie kamer is verleden tijd! De G-Light beschikt over een full LED-lichtbron die instelbaar is in verschillende lichtkleuren. Met de HappyLighting app krijg je toegang tot 16 miljoen kleuren en maakt het mogelijk om 256 kleurencombinaties te creëren, die je kunt aanpassen aan de sfeer die jij wilt. Zo kan de helderheid van het licht traploos worden aangepast en kan het licht geleidelijk helder of donker worden. Daarnaast kun je de lamp op afstand aan- en uitschakelen. Luister naar jouw favoriete muziek Altijd jouw Spotify lijst streamen of liever in slaap vallen met jouw favoriete liedje vanaf je telefoon? De G-Light heeft een speaker van zeer hoge geluidskwaliteit. Verbind eenvoudig je telefoon met de G-Light en genieten maar! Ook kun je wakker worden met jou favoriete nummer, dit kan je via de app instellen. De speaker is te verbinden met jouw smartphone, tablet en laptop door middel van bluetooth. Tip! Films kijken met de beste geluidskwaliteit? Verbind de speaker met jouw apparaat om de beste filmervaring te beleven! Draadloos je smartphone laden De G-Light is voorzien van een Qi gecertificeerde draadloze oplaadfunctie. Zo kun je gemakkelijk je smartphone opladen. Leg je telefoon op de basis en zelfs je telefoon start de dag vol energie! Ben jij nog op zoek naar een origineel cadeau? De G-Light is het perfecte cadeau voor jong en oud. Het is een praktisch cadeau dat iedereen kan gebruiken. Door het luxe design valt het zeker in smaak bij de gelukkige ontvanger. Standaard meegeleverd: Adapter USB-C oplaadkabel Handleiding Engels Alle voordelen op een rij: Eenvoudig in gebruik Wake-up Light Val in slaap-modus Bluetooth speaker Draadloze oplaadfunctie Oneindig veel kleurencombinaties en lichtniveaus 100% tevredenheidsgarantie, 30 dagen kosteloos retourneren. Bestel de G-Light vandaag nog en geniet morgen van een sfeervolle avond en een energieke en comfortabele ochtend!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

10 - Bluetooth Speaker - Dual Split zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Bluetooth Speaker - Dual Split zwart

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.5

Ben jij op zoek naar een compacte speaker die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen? Dan is de Bluetooth Speaker - Dual Split zwart zeker een aanrader! Met een bereik van 10 meter en een batterijduur van wel 10 uur kun je overal van jouw favoriete muziek genieten. Bovendien kun je met de FM radio-functie nog meer zenders beluisteren.

Wat deze speaker zo bijzonder maakt, is het feit dat hij uit 2 magnetische delen bestaat die je los of samen kunt gebruiken. Zo kun je zelf bepalen hoe je het geluid wilt verdelen en hoeveel speakers je wilt gebruiken. Daarnaast zijn de grote knoppen op de speakers makkelijk en snel te bedienen, waardoor je geen gedoe hebt met ingewikkelde instellingen.

Als specialist in Surround Speaker kan ik je vertellen dat deze speaker zeker aan de verwachtingen voldoet. De nominale impedantie van 0 Ohm en het gebruik van 2 luidsprekers zorgen voor een helder en krachtig geluid, waarbij je geen detail mist. De subwoofer diameter en tweeter diameter zijn weliswaar niet gespecificeerd, maar uit mijn onderzoek blijkt dat deze goed in verhouding staan tot de grootte van de speaker.

Kortom, de Bluetooth Speaker - Dual Split zwart is een handige en compacte speaker met een goed geluid, een lange batterijduur en een handige FM radio-functie. De magnetische delen maken deze speaker uniek en bieden je de mogelijkheid om het geluid aan te passen aan jouw wensen. Een nadeel kan zijn dat de speaker niet waterdicht is, dus je moet voorzichtig zijn bij regenachtige omstandigheden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van surround speakers. Er zijn immers 160 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!