Beste Subwoofer - May. 2020

74 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Bose Bass Module 500 Zwart

Bose
9.4Score
2

Sonos Sub Gen3 - Subwoofer - Zwart

Sonos
9.3Score
3

Klipsch R-100SW

Klipsch
9.1Score
4

Pioneer FS-SW40 FAYOLA Subwoofer - Wit

Pioneer
8.9Score
5

JBL Link Optional Subwoofer Zwart - Subwoofer

JBL
8.8Score
6

Bose Bass Module 700 Zwart

Bose
8.2Score
7

Skytronic SHFS10B - Actieve Subwoofer - Zwart

Fenton
7.9Score
8

Wharfedale WH-D10 Subwoofer White

Wharfedale
7.7Score
9

Bowers & Wilkins ASW608 Zwart

Bowers & Wilkins
7.6Score
10

Wharfedale SW-10 Subwoofer Black

Wharfedale
7.3Score

Hoe komt deze fantastische Subwoofer opsomming tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de zoektocht naar de beste Subwoofer ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Subwoofers, maar vandaag helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Subwoofers die te koop zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Subwoofers het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Subwoofers stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Subwoofers op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Met de Bose Bass Module 500 klinkt de bas van je favoriete films, series of games extra diep. Deze 5,25 inch subwoofer is speciaal gemaakt voor de Bose SoundTouch 500 soundbar. Koppel de bass aan netstroom en via een wifi verbinding koppel je vervolgens beide apparaten aan elkaar. Op deze manier wordt het heldere geluid van de soundbar aangevuld met een krachtige basweergave. Het compacte ontwerp is slechts 25 centimeter hoog en breed. Hierdoor geef je de baskist gemakkelijk een plek in je kamer.

1. Bose Bass Module 500 Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De draadloze subwoofer voor diepe bass. Hoor en voel het verschil als je Sub aansluit op een Sonos-systeem. Om gehoord én gezien te worden Het bekroonde, veelzijdige design heeft een strakke, slanke vormgeving en een hoogglanzende afwerking. Zet Sub rechtop neer of leg hem op zijn kant. Meesterlijk ontworpen De geluidspoorten van de Sub duwen de interne energie door de kast naar buiten om gedempt geluid te vermijden, terwijl een speciaal ontwikkelde hars trillingen weerstaat. Geen gezoem, alleen maar bass Twee kracht-opheffende drivers in het midden van de Sub voorkomen vibraties en getril. Alles wat je hoort is pure bass, zonder vervorming. Lagere bass en hogere treble Sub neemt de laagste frequenties over waardoor de playback op de middenfrequentie van de gekoppelde speakers wordt verbeterd voor nog voller en gedetailleerder geluid." De nieuwste technologie Het vergrote geheugen en verwerkingsvermogen zorgen voor de allerbeste prestaties, en bereidt Sub voor op toekomstige updates. Nog meeslepender entertainment Sluit Sub aan op Arc of Beam en geniet van tv, films en games als nooit tevoren. Voeg een paar One SL-surroundspeakers toe voor een home cinema-beleving die je nog meer meesleept. Automatische software-updates Ervaar beter geluid en profiteer van nieuwe integraties, verbeterde beveiliging en grotere betrouwbaarheid via regelmatige updates van het platform. Bereid je sound system uit Wanneer je er klaar voor bent, kun je draadloos meer Sonos-speakers toevoegen en in meer kamers luisteren. Wifi Stream via je wifinetwerk en sluit draadloos meer Sonos-speakers aan als je je sound system wilt uitbreiden. De sound die jij wilt Met Trueplay™ kun je je speakers afstemmen als een professional en het geluid voor iedere kamer optimaliseren.

2. Sonos Sub Gen3 - Subwoofer - Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Klipsch R-100SW geniet je van een volle basweergave. De actieve 10 inch subwoofer heeft een frequentiebereik van 32 - 120 Hertz. Hierdoor komen de bassen uit je muziek, films en series tot leven en ontgaat je geen enkel detail. Wil je de geluidsweergave exact afstellen? Dankzij de low pass en gain knoppen stem je de basweergave af op de akoestiek van je kamer. Zo integreert de subwoofer feilloos met je home cinema set.

3. Klipsch R-100SW

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Upgrade jouw FAYOLA Wireless Music System met een extra draadloze subwoofer Als je het FAYOLA Wireless Music System FS-W40 ook gebruikt om te kijken naar films en TV-programma's, is de optionele draadloze subwoofer FS-SW40 een nuttige aanvulling om alles wat op het scherm verschijnt een stevige duw in de rug te geven. De satellietluidsprekers hoeven dan geen bassen meer weer te geven, en met de optionele subwoofer wint de basweergave indrukwekkend aan volume en precisie. De FS-SW40 is aanbevolen voor huiskamers van meer dan 25 vierkante meter. Hij is identiek aan de subwoofer van het FAYOLA Wireless Music System FS-W50 en wordt net als alle luidsprekers uit de FAYOLA-serie draadloos met het media center verbonden. De optionele subwoofer wordt na een nieuwe netwerkscan door het media center automatisch in uw systeem opgenomen.

4. Pioneer FS-SW40 FAYOLA Subwoofer - Wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De JBL SW10 is een subwoofer die speciaal gemaakt is om te combineren met de JBL Link Bar. Je koppelt de subwoofer draadloos aan de soundbar. Dit verbetert je luisterervaring fors, want de 250 mm woofer levert een indrukwekkend geluid. De JBL SW10 Link Bar subwoofer is ideaal voor filmliefhebbers, maar ook bij muziek heeft dit apparaat absoluut een grote meerwaarde. De installatie is heel eenvoudig te realiseren, waardoor je snel van het prachtige geluid kunt genieten. Het design van deze subwoofer sluit perfect aan bij de JBL Link Bar. Kenmerken van de JBL SW10: Woofer van 255 mm (10") De 10" woofer is ontworpen als perfecte combinatie met de basreflexbehuizing om weergaloze bas te produceren. Draadloze verbinding Gemak van flexibele plaatsing zonder een wirwar aan kabels. Basreflexpoortontwerp Het gebruik van deze perfecte combinatie zorgt voor een krachtigere output en een diepere bas. Eenvoudige installatie Installatie met één knop voor eenvoudige aansluiting op de JBL LINK BAR. In de verpakking: JBL SW10 Draadloze subwoofer Netsnoer Beknopte handleiding Garantiebewijs

5. JBL Link Optional Subwoofer Zwart - Subwoofer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Extra intens van je favoriete films en series genieten doe je met de Bose Wireless Bass Module 700. Deze 10 inch subwoofer is speciaal gemaakt voor de Bose soundbar 500 en 700 en de surround speakers uit de smart collectie. Gebruik ze samen voor een optimale geluidsbeleving. Met de subwoofer worden lage tonen extra benadrukt. Het geluid van een roofvogel die overvliegt of een raceauto die voorbijkomt, wordt hiermee nog realistischer. Je verbindt de subwoofer draadloos aan de soundbar, maar de woofer moet wel op netstroom aangesloten worden.

6. Bose Bass Module 700 Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Fenton SHFS10B is een kubusvormige 10 hifi Subwoofer van Fenton met een ingebouwde, krachtige 200W versterker. De subwoofer kan via RCA / Tulp stekers worden aangesloten (en eventueel worden doorgelust), maar het is ook mogelijk om de subwoofer op te nemen in de standaard luidsprekerbekabeling (via de High Level in- en outputs). In het laatste geval ga je vanuit de luidsprekeruitgang van je versterker naar de actieve subwoofer (High Level In) en van daaruit sluit je dan je normale luidsprekers aan op de High Level Out van de actieve basluidspreker. Via de op de achterzijde geplaatste volumeregeling stel je eenvoudig het basisvolume van de subwoofer in. Het frequentiebereik van de basluidspreker loopt van 20Hz tot 200Hz. De kantelfrequentie is instelbaar zodat je deze actieve subwoofer optimaal kunt laten samenspelen met je bestaande hifi luidsprekers. Deze actieve hifi subwoofer is ideaal als ondersteuning van een bestaande luidspreker installatie of bijvoorbeeld als extra basluidspreker voor je TV. Kenmerken Actief systeem - 200W max 25cm (10) Subwoofer Luidspreker Naar beneden gerichte subwoofer Zwaar chassis voor een helder basgeluid Fase-instelling Basreflex ontwerp Instelbare kantelfrequentie voor een optimale geluidskwaliteit Specificatie Woofer: 10 / 25cm Voeding: 230Vac, 50Hz Maximaal vermogen: 200W Gevoeligheid: 88db +/-2dB Luidsprekerimpedantie: 4 Ohm Frequentiebereik: 20Hz - 200Hz Afmetingen en gewicht Afmetingen: 38 x 33 x 33cm Gewicht: 10kg

7. Skytronic SHFS10B - Actieve Subwoofer - Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Wharfedale D10 is een actieve subwoofer uit de D-serie van het merk. Deze subwoofer-serie bestaat uit de D-8 en de D-10. Met behulp van technologie die in de populaire WH-S8 en WH-S10 wordt gebruikt, leveren de nieuwe subwoofers van Wharfedale uitstekende prestaties en zijn ze perfect om uw stereo- of thuissysteem aan te vullen. De kabinet constructie van de nieuwe D-serie is esthetisch verbeterd, met nieuwe glanzende pianolak afwerking en cosmetisch verbeterde fineerwerken. Niet alleen is dit een belangrijke verbetering, de nieuwe look is perfect ontworpen om de nieuwe en bekroonde Diamond200-serie te complementeren. Naast het nieuwe uiterlijk zijn de twee subwoofers gebouwd om de prestaties van elke AV-configuratie te complementeren. De D10 beschikt over een actief dynamic drive subwoofer systeem in een verzegelde doos, die een snelle, nauwkeurige en intensieve basrespons biedt. In de D10 subwoofer zit een op maat gemaakte class-d balanced drive power versterker die kracht en dynamiek levert. Kortom, een subwoofer die jouw set helemaal compleet maakt.

8. Wharfedale WH-D10 Subwoofer White

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Wanneer je een subwoofer voor een kleine kamer zoekt, is de Bowers & Wilkins ASW608 iets voor jou. Deze actieve subwoofer is slechts 26 centimeter hoog en breed. Ondanks zijn compacte formaat, levert de subwoofer een stevige basweergave dankzij de 200 mm driver en het uitgangsvermogen van 200 watt. Zet een nummer of film op en luister naar krachtige basdreunen en effecten. Met de Bass Extension schakelaar stel je eenvoudig in hoe zwaar de bas klinkt. Je hebt de keuze uit 3 niveaus, variërend van een subtiele tot een diepe bas.

9. Bowers & Wilkins ASW608 Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Wharfedale SW-serie subwoofers biedt een niveau van prestaties die ongehoord zijn in hun klasse. Revolutionaire aandrijfeenheden, versterkermodules en filtertrappen zijn op elk model aanwezig. Ze vinden het perfecte evenwicht tussen de kracht en de geluidskwaliteit, met opmerkelijke geluidsdrukniveaus, maar behouden voldoende controle om als superieur in kwaliteit te beschouwen. Dit is alleen mogelijk door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen en toptechnologie in de aandrijfeenheden. De nieuwe Wharfedale SW serie subwoofers komt met een heleboel nieuwe functies. Ze zijn nu geleverd met nieuwe papieren kegels voor het verhogen van de demping en het verhogen van de stijfheid van de kegel zelf. De reflex poorten zijn koper gevoerd om de magnetische vervorming te verminderen en de warmteafvoer te verbeteren. De SW subwoofers maken gebruik van solide, goed ontworpen power versterkers. Deze zijn optimaal voor hoge impact bij lage frequenties en ideaal voor films of muziek. Met de verschillende afwerkingen aan de kasten - White sandex / Blackwood Vinyl met Hi-gloss baffle – zien deze subwoofers er goed uit. Om de set compleet te maken kun je de subwoofer combineren met zuil- en/of monitorspeakers uit de Wharfedale 11 serie.

10. Wharfedale SW-10 Subwoofer Black

Laptop 1

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Subwoofers er zijn namelijk 74 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Subwoofer kopen.

Beste koop maken