Beste Radiator - March 2020

2341 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Radiatorombouw / Radiatoromkasting - MDF - Wit - 1115mm - Radiatorbekleding - Kant en klaar

MonsterShop
10Score
2

EcoSavers Radiatorfolie met Magneettape - isolatie folie bevestigen met magneet tape direct achterop radiator

Ecosavers
9.8Score
3

Tado Slimme Radiator Thermostaat (Uitbreiding)

tado°
9.6Score
4

Plieger Compact vlak Type 11 Paneelradiator - 40 x 40 cm 258W - Wit

Plieger
9.3Score
5

Tado Slimme Radiatorknop + Starterkit V3+

tado°
9Score
6

vidaXL Radiatorombouw 112 cm MDF wit

vidaXL
8.8Score
7

Stijlvolle Radiator Luchtbevochtigers 2 stuks. Waterverdampers.

Volg
8Score
8

Waterverdampers RVS set a 2 stuks

Excellent Houseware
7.5Score
9

Vakhandel radiator ontluchtingssleutels 5,2MM 2 stuks

Vakhandel Janssen
7.4Score
10

Thermostaatknop Radiator Heimeier K wit 6000-00.500

Heimeier
7.1Score

Hoe komt deze fantastische Radiator ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de zoektocht naar de beste Radiator ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Radiators, maar nu assisteert een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Radiators die op de markt zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Radiators het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Radiators stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Radiators in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Verberg die lelijke radiatoren met een unieke, effectieve uitstraling. Het geruite ontwerp voegt een eenvoudige, aantrekkelijke en moderne toets toe aan uw huis en verbergt radiatoren volledig zonder de warmte te verliezen. Wat nog belangrijker is, het beschermt kinderen en huisdieren tegen hete radiatoren. Als je een peuter hebt die door het huis kruipt, is dit perfect voor jou! De radiatordeksel fungeert zelfs als een plank, waardoor er meer ruimte vrij komt voor displays of ornamenten zonder al te veel rommel. Lichtgewicht en duurzaam, deze hoogwaardige MDF zal u niet teleurstellen. We gooien zelfs een GRATIS flexibele reinigingsborstel in, zodat u die moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijker dan ooit kunt stofvrij maken. Dit model wordt geleverd met een witte afwerking van hoge kwaliteit, zodat je kunt genieten van de slanke, rustige uitstraling die deze radiatorhoes onmiddellijk naar elke kamer kan brengen. Producteigenschappen • Lichte en stevige MDF-afdekking om radiatoren te verbergen • Speciaal gemaakte beugels zorgen voor een snelle aanpassing aan de muren voor een veilige, solide plankruimte • Verdubbelt als extra schapruimte voor die moderne look • Afmetingen: 1115 mm (B) x 820 mm (H) x 188 mm (D) • Gemaakt van hoogwaardige MDF met moderne witte afwerking • Trellised grill zorgt ervoor dat de warmte van de radiator niet verloren gaat en beschermt kinderen / huisdieren tegen hete oppervlakken • Wordt geleverd met gratis flexibele reinigingstool Specificaties: • Materiaal: MDF (HOUT) • Kleur: wit • Afmetingen: 1115 mm (B) x 820 mm (H) x 188 mm (D) • Gewicht: 10kg ..

1. Radiatorombouw / Radiatoromkasting - MDF - Wit - 1115mm - Radiatorbekleding - Kant en klaar

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

EcoSavers Radiatorfolie zorgt ervoor dat u de warmte die van uw radiator afkomt optimaal gebruikt en zo dus energie bespaart. U plakt de radiatorfolie achterop de radiator, dus niet op de muur. De warmte van de radiator wordt weerkaatst door de folie en lekt daardoor niet via de muur naar buiten. De folie plakt handig met magneettape. En wees niet bang: vanuit de kamer ziet u de radiatorfolie niet zitten. Het is onzichtbaar en werkt direct! Voordelen Globale besparing per m² per jaar:Steensmuur ongeïsoleerd 35 m³ Spouwmuur ongeïsoleerd 25 m³ Spouwmuur; gevuld 10 m³ Zeer goed geïsoleerd muur 4 m³ Afmetingen 50 cm bij 500 cm (totaal 2.5m²). Radiatorfolie wordt geleverd inclusief 10 meter magneettape.

2. EcoSavers Radiatorfolie met Magneettape - isolatie folie bevestigen met magneet tape direct achterop radiator

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De slimme radiatorthermostaat van Tado werkt niet met alle merken radiatorkranen. Controleer vooraf welk merk thermostaatknop je nu hebt. De radiatorknop van Tado is geschikt voor kranen van Caleffi, Comap, Danfoss, Giacomini, Herz, Olymp, Siemens en Terrier. De Tado Slimme Radiatorthermostaat (Uitbreiding) is een uitbreiding op het Tado slimme radiatorthermostaat starterspakket. Breid het starterspakket helemaal naar eigen wensen uit en voorzie elke radiator in huis van een slimme radiatorthermostaat. Dankzij de slimme radiatorknop stuur je de radiator aan via de app op je smartphone. Je smartphone staat continu in verbinding met de radiatorthermostaat en weet precies waar je bent. Zo gaat de temperatuur omlaag wanneer je weggaat en wordt het automatisch aangenaam warm wanneer je thuiskomt. Vervang je oude radiatorknop door de slimme radiatorthermostaat en ga direct met de Tado-app aan de slag. Zorg er wel voor dat je de Tado-bridge in je bezit hebt. Zonder de bridge is het niet mogelijk om de radiatorthermostaat aan te sturen.

3. Tado Slimme Radiator Thermostaat (Uitbreiding)

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Plieger radIator CoMPaCt VLak 22 40X120 1529W

4. Plieger Compact vlak Type 11 Paneelradiator - 40 x 40 cm 258W - Wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De slimme radiatorthermostaat van Tado werkt niet met alle merken radiatorkranen. Controleer vooraf welk merk thermostaatknop je nu hebt. De radiatorknop van Tado is geschikt voor kranen van Caleffi, Comap, Danfoss, Giacomini, Herz, Olymp, Siemens en Terrier. Heb je geen cv-ketel in huis, maar wel allemaal radiatoren? Dan is de Tado Slimme Radiatorknop + Starterkit V3+ een goede optie voor jou. Het pakket bestaat uit een slimme radiatorknop en de Tado bridge. Plaats een radiatorknop op elke radiator en je bedient ze individueel via de app op je smartphone (iOS en Android). De meegeleverde bridge koppel je aan je router. Hierdoor staat je slimme radiatorknop in verbinding met het internet waardoor jij op afstand via de app de thermostaat bedient. Naast dat je de radiatoren op afstand bedient, bespaar je tegelijkertijd energie- en verwarmingskosten. Je radiator staat namelijk nooit meer per ongeluk aan.

5. Tado Slimme Radiatorknop + Starterkit V3+

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze radiatorombouw is een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw woonkamer. De ombouw geeft uw radiator een decoratieve functie, door de extra plankruimte voor boeken, fotolijstjes, decoratie, etc. Doordat hij is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig MDF, is de ombouw stevig en duurzaam. De radiatorombouw heeft een modern ontwerp van latten dat in elk interieur past en hij kan eenvoudig worden gemonteerd. Kleur: wit Materiaal: MDF met een matte afwerking Totale afmetingen: 112 x 19 x 81 cm (B x D x H) Montage is zeer eenvoudig Kleur: wit Materiaal: MDF met een matte afwerking Totale afmetingen: 112 x 19 x 81 cm (B x D x H) Montage is zeer eenvoudig

6. vidaXL Radiatorombouw 112 cm MDF wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Waterverdampers glas met RVS, set van 2 stuks. Stijlvolle luchtbevochtigers voor aan de radiator van RVS met melkglas Deze waterverdampers zorgen ervoor dat de luchtvochtigheid in huis op peil blijft. Eenvoudig aan de radiator te bevestigen d.m.v. de meegeleverde ophanghaken. Afmeting reservoirs: Ø5cm, hoogte 20cm.

7. Stijlvolle Radiator Luchtbevochtigers 2 stuks. Waterverdampers.

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze Waterverdampers RVS set a 2 stuks van het merk Water met origineelnummer: wordt verpakt in .

8. Waterverdampers RVS set a 2 stuks

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Vakhandel radiator ontluchtingssleutel is geschikt voor het ontluchten van uw radiator. Het vierkant van de sleutel is 5,2MM De sleutel is van metaal. Levering 2 sleutels

9. Vakhandel radiator ontluchtingssleutels 5,2MM 2 stuks

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Thermostaatknop met vaste voeler, kleur wit.

10. Thermostaatknop Radiator Heimeier K wit 6000-00.500

Laptop 1

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Radiators er zijn namelijk 2341 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Radiator kopen.

Beste koop maken