Beste Elektrische radiator - March 2020

172 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Perel - Oliegvulde radiator

Perel
9.7Score
2

De'Longhi TRRS1225 - Oliegevulde Radiator

De'Longhi
9.4Score
3

De'Longhi V551225 - Oliegevulde radiator

De'Longhi
9.3Score
4

Tristar KA-5087

Tristar
9Score
5

Mill IB600DN

Mill
8.9Score
6

Mill IB900DN

Mill
8.7Score
7

Aigostar Black Forest 33JIF – Oliegevulde radiator

Aigostar
8.6Score
8

Tristar KA5103 - Oliegevulde radiator

Tristar
8.4Score
9

Adax Neo NP 20 KDT - Paneelverwarming

Adax
8.3Score
10

Mill AB-H2000DN

Mill
8.1Score

Hoe komt deze geweldige Elektrische radiator lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Elektrische radiator ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Elektrische radiators, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Elektrische radiators die die je kunt kopen in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Elektrische radiators het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Elektrische radiators stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Gerelateerde producten aan Elektrische radiators

De beste Elektrische radiators in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Deze compacte Perel olieradiator is ideaal als bijverwarming. Het toestel heeft een vermogen van 700 W en is uitgerust met 7 elementen en een thermostaat. Bij dit type verwarming wordt olie in het toestel opgewarmd. Het grote voordeel is dat het toestel nog een tijdje warmte afgeeft eenmaal het is uitgeschakeld. De olie hoef je trouwens niet te vervangen. Dankzij de oververhittingsbeveiliging schakelt het toestel zichzelf onmiddellijk uit zodra het te warm wordt. Bovenaan bevindt zich een handvat zodat je het toestel eenvoudig kan verplaatsen. Kenmerken: 7 ribben thermostaat met handgreep (bovenkant) bescherming tegen oververhitting Specificaties: voeding: 230 VAC 50 Hz verbruik: 700 W ( ook ideaal voor op de camping )

1. Perel - Oliegvulde radiator

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Geniet van een snel opgewarmde ruimte en laat u omarmen door de warmte van de TRRS 1225 olieradiator van De’Longhi. Deze RadiaS TRRS 1225 heeft een vermogen van maximaal 2500W en is geschikt om ruimtes tot 75 m3 te verwarmen. Het nieuwe en gepatenteerde verwarmingselement van deze RadiaS olieradiator is 35% breder dan traditionele apparaten en dankzij de 12 verwarmingselementen van de TRRS 1225 wordt de warmte sneller verspreid door de ruimte. Real Energy technologie Door het gebruik van de “Real Energy” technologie wordt de gewenste temperatuur snel bereikt en dankzij de thermostaat knop wordt deze temperatuur makkelijk ingesteld en behouden. Comfort en veiligheid Bovendien is de RadiaS TRRS 1225 zeer gebruiksvriendelijk met zijn ingebouwde handvat, zwenkwieltjes en een eenvoudige bediening. Kortom: met de RadiaS TRRS 1225 verwarmt u uw ruimte snel en voor een lange periode. De perfecte combinatie van comfort én veiligheid. Productvoordelen Nieuw design voor een verhoogde stralingswarmte. Dit verzekert een optimale verwarming van de ruimte. De olieradiator gebruikt zijn volledige capaciteit en de oppervlakte temperatuur blijft binnen de waarden van de Europese wetgeving. De lucht verplaatst zich sneller, waardoor de ruimte sneller wordt verwarmd gecombineerd met een maximum aan comfort en veiligheid. Regelbare thermostaat voor het behouden en instellen van de gewenste temperatuur. De olieradiator is klaar voor gebruik en makkelijk verplaatsbaar dankzij de zwenkwieltjes. De TRRS 1225 is uitsluitend geschikt voor goed geïsoleerde ruimtes of voor incidenteel gebruik.

2. De'Longhi TRRS1225 - Oliegevulde Radiator

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De lucht van deze De'Longhi V551225 olieradiator circuleert door de "verwarmingskamer" in elk verwarmingselement waarbij het bovenste gedeelte in het element het warmste wordt. Dankzij de speciale vorm van de bovenkant van elk element wordt de lucht makkelijker naar buiten gestuwd en zo wordt het convectie-effect verhoogd. Het resultaat is warmerelucht van + 10°C en de luchtcirculatie is sneller + 40%. De olieradiator is klaar voor gebruik en makkelijk verplaatsbaar dankzij de zwenkwieltjes. Kenmerken: 3 vermogensstanden: 2500, 1600 en 900 Watt Geschikt voor ruimtes tot 75 m³ Regelbare thermostaat voor het behouden en instellen van de gewenste temperatuur Antivorststand Handvat en opvouwbare zwenkwieltjes voor het makkelijk verplaatsen van het toestel Snoeropbergmogelijkheid

3. De'Longhi V551225 - Oliegevulde radiator

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Houd je werkkamer tot 12 m² in huis lekker lang warm met de Tristar KA-5087. Deze oliegevulde kachel neemt even de tijd om op te warmen, maar blijft na het uitschakelen van de kachel nog een lange tijd warm. De thermostaat zorgt ervoor dat dat de temperatuur in de kachel constant blijft. Met behulp van het handvat en de wielen verplaats je de kachel gemakkelijk naar een andere kamer in huis. De KA-5087 heeft een omvalbeveiliging, waardoor hij zichzelf uitschakelt, mocht hij onverhoopt omvallen.

4. Tristar KA-5087

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Mill IB600DN biedt een stukje stijl op het gebied van verwarming. Deze stalen convectorkachel werkt geruisloos en is daarmee ideaal voor in je slaapkamer. Je past de warmte aan met 25 standen, van 5 tot 30 graden. Deze warmte houdt de kachel op peil dankzij de ingebouwde thermostaat, zodat je er altijd lekker warm bij zit. Wijkt de gewenste temperatuur af van de werkelijke temperatuur? Dan kalibreer je deze eenvoudig. Met de nachtmodus verlaagt de convectorkachel de temperatuur voor een paar uur, zodat je ook nog eens energie bespaart. De IB600DN heeft een vermogen van 600 watt en verwarmt kleine ruimtes tot 11 vierkante meter.

5. Mill IB600DN

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Mill IB900DN ga je voor een stijlvolle oplossing op het gebied van verwarming. Deze stalen convectorkachel heeft een vermogen van 900 watt en verwarmt ruimtes tot 14 vierkante meter. Met 25 standen stel je de warmte in tussen 5 en 30 graden. Dankzij de ingebouwde thermostaat schakelt de kachel zich uit als de temperatuur te hoog is en weer aan als deze te laag is. Daarnaast is deze convectorkachel voorzien van een kalibratiefunctie en dag- en nachtmodus. Je plaatst de IB900DN horizontaal op aan je wand. Wil je de kachel in de badkamer gebruiken? Kijk dan eerst in de handleiding waar je de kachel mag plaatsen.

6. Mill IB900DN

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de elektrische Aigostar Black Forest radiator is het in je kamer nooit koud. Deze olieradiator bestaat uit 13 ribben en is via 4 zwenkwieltjes heel makkelijk te verplaatsen. Stel met de regelbare thermostaat de gewenste warmtestand in en dankzij een krachtige power van 2500W is de ruimte in no time verwarmd. Veiligheid wordt optimaal gewaarborgd door een omval- en een oververhittingsbeveiliging. Bovendien is de Black Forest voorzien van een handige snoeropbergruimte. De bredere uitsparingen maken het mogelijk dat de lucht zich sneller verplaatst waardoor de ruimte sneller wordt verwarmd. Bij de bereikte temperatuur slaat de Black Forest automatisch af. De gewenste temperatuur Kies een van de instelbare standen en draai de thermostaat om de kamer te verwarmen. Het duurt even voordat de olie geheel op temperatuur is, maar eenmaal op temperatuur blijft de radiator nog lang warm. Praktisch en veilig Als deze radiator oververhit raakt of omvalt, dan wordt hij door 2 beveiligingssystemen automatisch uitgeschakeld. Tevens kun je de ventilator veilig en makkelijk verplaatsen met de 4 zwenkwieltjes. Kenmerken Vermogen: 2500 watt 13 ribben 3 instelbare standen Snoerlengte: 1,8 meter Geïntegreerd handvat Omvalbeveiliging Oververhittingsbeveiliging Snoer opbergmogelijkheid Regelbare thermostaat indicatielamp 4 zwenkwielen Stille werking Geschikt voor een ruimte tot 25m²

7. Aigostar Black Forest 33JIF – Oliegevulde radiator

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Tristar KA5103 Olieradiotor met een vermogen van 500 Watt. Deze Mini olieradiator met 5 ribben is uitermate geschikt voor slaap- en studeerkamers. Met de instelbare thermostaat en warmte standen kan je het instellen op jouw eigen wensen. Kenmerken Tristar KA5103 Olieradiator: Vermogen: 500 Watt 5 ribben Regelbare thermostaat Aan/uitschakelaar met indicatielampje Handvat Let op! De afmetingen van dit product zijn: 13.5 x 23.5 x 38.5 cm. Dit is een mooi compact formaat geschikt voor kleine ruimtes.

8. Tristar KA5103 - Oliegevulde radiator

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Adax Neo NP 20 KDT is een elektrische radiator met een mooie elegante vorm die bij uitstek in iedere moderne interieur past. De radiator leverbaar in 4 trendy kleuren geven ruimtes frisse, creatieve contrasten. De radiatoren hebben een standaard hoogte van 37 cm en vermogens oplopend tot 2000 watt. Tevens zijn de radiatoren voorzien van een geïntegreerde digitale thermostaat, die instelbaar is met een week programma. Compleet met snoer en stekker.

9. Adax Neo NP 20 KDT - Paneelverwarming

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Mill AB-H2000DN verwarmt je ruimte snel en gelijkmatig. Warme lucht wordt via de bovenkant door een warme ventilator naar boven geblazen. Je stelt zelf in hoe warm je de temperatuur in je ruimte wilt hebben, dankzij de ingebouwde thermostaat. Is de gewenste temperatuur bereikt? Dan schakelt de kachel automatisch uit. Met de timerfunctie verwarm je je ruimte al voordat je thuis bent, zo kom je nooit in een koud huis binnen. Daarnaast heeft de kachel een dag- en nachtmodus. Tijdens de nachtmodus verlaagt de kachel de temperatuur voor een paar uur lang. Zo bespaar je ook nog eens energie. De kachel heeft 3 standen van 800, 1200 en 2000 watt en verwarmt ruimtes tot 34 vierkante meter. De Mill Heat Boost Technologie zorgt voor een efficiënte warmteverdeling, dankzij de gesloten structuur rondom de oliegevulde "vinnen".

10. Mill AB-H2000DN

Laptop 1

Gerelateerde producten aan Elektrische radiators


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Elektrische radiators er zijn namelijk 172 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Elektrische radiator kopen.

Beste koop maken