Hoe komt deze handige Designradiator ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de speurtocht naar de beste Designradiator ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Designradiators, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Designradiators die te koop zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Designradiators het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Designradiators stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Designradiators in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

De designradiator Plieger Palermo 1702 x 6000 mm wit heeft een wattage van 921W en een eenvoudig ontwerp waardoor deze in iedere gewenste ruimte geplaatst kan worden. Deze radiator is niet alleen mooi, maar is ook nog eens functioneel. Door zijn vorm is de Palermo ook handig te gebruiken voor het ophangen van je handdoeken. De Palermo designradiator heeft 4 aansluitpunten waardoor je deze gemakkelijk kunt aansluiten. Belangrijkste specificaties: •Afmetingen (mm): 1702 x 600 (hoogte x breedte) •Warmte afgifte: 921 Watt •Kleur: Wit •Aantal aansluitpunten: 4 •Zijaansluiting •In combinatie met een elektrisch verwarmingselement ook als elektrische verwarming te gebruiken. Wat zit er in de verpakking: Plieger designradiator Montage handleiding Bevestigingsset Ontluchter Blindstop Aansluiting ½” Garantie: Er zit 5 jaar fabrieksgarantie op Plieger radiatoren. Plieger Radiatoren Plieger heeft een uitgebreide collectie radiatoren van hoge kwaliteit, afgestemd op de stijl van uw woning, interieur, smaak en budget. Radiatoren voor de badkamer, hal, woonkamer of slaapkamer. Behalve een ruim aanbod zijn de radiatoren ook nog eens in meerdere maten verkrijgbaar. Hierdoor kun je dus een radiator kiezen die past bij uw warmtebehoefte. De keuze voor de juiste radiator. Bij de keuze van een radiator dien je rekening te houden met de ruimte die je wilt verwarmen. Hierbij speelt de gewenste temperatuur in de te verwarmen ruimte een bepalende rol. De warmtebehoefte in een badkamer ligt namelijk hoger dan deze in een hal. Om de warmtebehoefte in een ruimte te bepalen kun je de volgende berekening en schema gebruiken. Berekening van de inhoud van een ruimte: •Bepaal de lengte, breedte en hoogte van de ruimte. •Bereken de inhoud: lengte x breedte x hoogte = aantal m³ •Bepaal de gewenste temperatuur en het bijbehorende aantal Watt per m³ (zie hieronder) •Bereken het juiste Wattage waaraan de radiator moet voldoen; aantal m³ x Watt per m³ •Kies nu de juiste radiator. Voor een temperatuur van 18-19 ºC is er 70-74 Watt/ m³ nodig; bv.; toilet, hal en slaapkamer. Voor een temperatuur van 20-21 ºC is er 77-81 Watt/ m³ nodig; bv.; keuken. Voor een temperatuur van 22-23 ºC is er 85-89 Watt/ m³ nodig; bv.; woonkamer. Voor een temperatuur van 24 ºC is er 93 Watt/ m³ nodig; bv.; badkamer. Rekenvoorbeeld: Voor een badkamer van 2 meter lang, 3 meter breed en 2,5 meter hoog is het benodigde vermogen: 2x3x2,5=15 m³. Voor een badkamer geldt een behoefte van 93W/m³. Het benodigde vermogen om de badkamer op een temperatuur van 24 ºC te brengen is dan; 15m³ x 93W/m³ = 1395 Watt.

1. Plieger Palermo designradiator horizontaal 1702x600mm 921W wit


Product informatiePlus or Show more

De designradiator Plieger Quadro 695 x 500 mm wit heeft een Wattage van 307 W. Deze designradiator met eenvoudig design is in iedere gewenste ruimte te plaatsen. De Plieger Quadro heeft 4 aansluitpunten en kan in combinatie met een verwarmingselement gebruikt worden als elektrische verwarming. Belangrijkste specificaties: •Afmetingen (mm): 695 x 500 (hoogte x breedte) •Warmte afgifte: 307 Watt •Kleur: Wit •Aantal aansluitpunten: 4 •In combinatie met een elektrisch verwarmingselement ook als elektrische verwarming te gebruiken. Wat zit er in de verpakking: Plieger designradiator Montage handleiding Bevestigingsset Ontluchter Blindstop Aansluiting ½” Garantie: Er zit 5 jaar fabrieksgarantie op Plieger radiatoren. Plieger Radiatoren Plieger heeft een uitgebreide collectie radiatoren van hoge kwaliteit, afgestemd op de stijl van uw woning, interieur, smaak en budget. Radiatoren voor de badkamer, hal, woonkamer of slaapkamer. Behalve een ruim aanbod zijn de radiatoren ook nog eens in meerdere maten verkrijgbaar. Hierdoor kun je dus een radiator kiezen die past bij uw warmtebehoefte. De keuze voor de juiste radiator. Bij de keuze van een radiator dien je rekening te houden met de ruimte die je wilt verwarmen. Hierbij speelt de gewenste temperatuur in de te verwarmen ruimte een bepalende rol. De warmtebehoefte in een badkamer ligt namelijk hoger dan deze in een hal. Om de warmtebehoefte in een ruimte te bepalen kun je de volgende berekening en schema gebruiken. Berekening van de inhoud van een ruimte: •Bepaal de lengte, breedte en hoogte van de ruimte. •Bereken de inhoud: lengte x breedte x hoogte = aantal m³ •Bepaal de gewenste temperatuur en het bijbehorende aantal Watt per m³ (zie hieronder) •Bereken het juiste Wattage waaraan de radiator moet voldoen; aantal m³ x Watt per m³ •Kies nu de juiste radiator. Voor een temperatuur van 18-19 ºC is er 70-74 Watt/ m³ nodig; bv.; toilet, hal en slaapkamer. Voor een temperatuur van 20-21 ºC is er 77-81 Watt/ m³ nodig; bv.; keuken. Voor een temperatuur van 22-23 ºC is er 85-89 Watt/ m³ nodig; bv.; woonkamer. Voor een temperatuur van 24 ºC is er 93 Watt/ m³ nodig; bv.; badkamer. Rekenvoorbeeld: Voor een badkamer van 2 meter lang, 3 meter breed en 2,5 meter hoog is het benodigde vermogen: 2x3x2,5=15 m³. Voor een badkamer geldt een behoefte van 93W/m³. Het benodigde vermogen om de badkamer op een temperatuur van 24 ºC te brengen is dan; 15m³ x 93W/m³ = 1395 Watt.

2. Plieger Quadro designradiator – 695x500 mm – 307 Watt – Wit


Product informatiePlus or Show more

Belrad Designradiator Ovaal Dubbel 1800x590mm 20 Tubes 2050 Watt Mat Zwart

3. Belrad Designradiator Ovaal Dubbel 1800x590mm 20 Tubes 2050 Watt Mat Zwart


Product informatiePlus or Show more

De designradiator Plieger Palermo 1111 x 600 mm wit heeft een wattage van 605W en een eenvoudig ontwerp waardoor deze in iedere gewenste ruimte geplaatst kan worden. Deze radiator is niet alleen mooi, maar is ook nog eens functioneel. Door zijn vorm is de Palermo ook handig te gebruiken voor het ophangen van je handdoeken. De Palermo designradiator heeft 4 aansluitpunten waardoor je deze gemakkelijk kunt aansluiten. Belangrijkste specificaties: •Afmetingen (mm): 1111 x 600 (hoogte x breedte) •Warmte afgifte: 605 Watt •Kleur: Wit •Aantal aansluitpunten: 4 •Zijaansluiting •In combinatie met een elektrisch verwarmingselement ook als elektrische verwarming te gebruiken. Wat zit er in de verpakking: Plieger designradiator Montage handleiding Bevestigingsset Ontluchter Blindstop Aansluiting ½” Garantie: Er zit 5 jaar fabrieksgarantie op Plieger radiatoren. Plieger Radiatoren Plieger heeft een uitgebreide collectie radiatoren van hoge kwaliteit, afgestemd op de stijl van uw woning, interieur, smaak en budget. Radiatoren voor de badkamer, hal, woonkamer of slaapkamer. Behalve een ruim aanbod zijn de radiatoren ook nog eens in meerdere maten verkrijgbaar. Hierdoor kun je dus een radiator kiezen die past bij uw warmtebehoefte. De keuze voor de juiste radiator. Bij de keuze van een radiator dien je rekening te houden met de ruimte die je wilt verwarmen. Hierbij speelt de gewenste temperatuur in de te verwarmen ruimte een bepalende rol. De warmtebehoefte in een badkamer ligt namelijk hoger dan deze in een hal. Om de warmtebehoefte in een ruimte te bepalen kun je de volgende berekening en schema gebruiken. Berekening van de inhoud van een ruimte: •Bepaal de lengte, breedte en hoogte van de ruimte. •Bereken de inhoud: lengte x breedte x hoogte = aantal m³ •Bepaal de gewenste temperatuur en het bijbehorende aantal Watt per m³ (zie hieronder) •Bereken het juiste Wattage waaraan de radiator moet voldoen; aantal m³ x Watt per m³ •Kies nu de juiste radiator. Voor een temperatuur van 18-19 ºC is er 70-74 Watt/ m³ nodig; bv.; toilet, hal en slaapkamer. Voor een temperatuur van 20-21 ºC is er 77-81 Watt/ m³ nodig; bv.; keuken. Voor een temperatuur van 22-23 ºC is er 85-89 Watt/ m³ nodig; bv.; woonkamer. Voor een temperatuur van 24 ºC is er 93 Watt/ m³ nodig; bv.; badkamer. Rekenvoorbeeld: Voor een badkamer van 2 meter lang, 3 meter breed en 2,5 meter hoog is het benodigde vermogen: 2x3x2,5=15 m³. Voor een badkamer geldt een behoefte van 93W/m³. Het benodigde vermogen om de badkamer op een temperatuur van 24 ºC te brengen is dan; 15m³ x 93W/m³ = 1395 Watt.

4. Plieger Palermo designradiator – 1111x600 mm – 605 Watt – Wit


Product informatiePlus or Show more

De designradiator Plieger Quadro 485 x 500 mm wit heeft een Wattage van 204 W. Deze designradiator met eenvoudig design is in iedere gewenste ruimte te plaatsen. De Plieger Quadro heeft 4 aansluitpunten en kan in combinatie met een verwarmingselement gebruikt worden als elektrische verwarming. Belangrijkste specificaties: •Afmetingen (mm): 485 x 500 (hoogte x breedte) •Warmte afgifte: 204 Watt •Kleur: Wit •Aantal aansluitpunten: 4 •In combinatie met een elektrisch verwarmingselement ook als elektrische verwarming te gebruiken. Wat zit er in de verpakking: Plieger designradiator Montage handleiding Bevestigingsset Ontluchter Blindstop Aansluiting ½” Garantie: Er zit 5 jaar fabrieksgarantie op Plieger radiatoren. Plieger Radiatoren Plieger heeft een uitgebreide collectie radiatoren van hoge kwaliteit, afgestemd op de stijl van uw woning, interieur, smaak en budget. Radiatoren voor de badkamer, hal, woonkamer of slaapkamer. Behalve een ruim aanbod zijn de radiatoren ook nog eens in meerdere maten verkrijgbaar. Hierdoor kun je dus een radiator kiezen die past bij uw warmtebehoefte. De keuze voor de juiste radiator. Bij de keuze van een radiator dien je rekening te houden met de ruimte die je wilt verwarmen. Hierbij speelt de gewenste temperatuur in de te verwarmen ruimte een bepalende rol. De warmtebehoefte in een badkamer ligt namelijk hoger dan deze in een hal. Om de warmtebehoefte in een ruimte te bepalen kun je de volgende berekening en schema gebruiken. Berekening van de inhoud van een ruimte: •Bepaal de lengte, breedte en hoogte van de ruimte. •Bereken de inhoud: lengte x breedte x hoogte = aantal m³ •Bepaal de gewenste temperatuur en het bijbehorende aantal Watt per m³ (zie hieronder) •Bereken het juiste Wattage waaraan de radiator moet voldoen; aantal m³ x Watt per m³ •Kies nu de juiste radiator. Voor een temperatuur van 18-19 ºC is er 70-74 Watt/ m³ nodig; bv.; toilet, hal en slaapkamer. Voor een temperatuur van 20-21 ºC is er 77-81 Watt/ m³ nodig; bv.; keuken. Voor een temperatuur van 22-23 ºC is er 85-89 Watt/ m³ nodig; bv.; woonkamer. Voor een temperatuur van 24 ºC is er 93 Watt/ m³ nodig; bv.; badkamer. Rekenvoorbeeld: Voor een badkamer van 2 meter lang, 3 meter breed en 2,5 meter hoog is het benodigde vermogen: 2x3x2,5=15 m³. Voor een badkamer geldt een behoefte van 93W/m³. Het benodigde vermogen om de badkamer op een temperatuur van 24 ºC te brengen is dan; 15m³ x 93W/m³ = 1395 Watt.

5. Plieger Quadro designradiator 485X500 Wit 204W


Product informatiePlus or Show more

Deze handdoekradiator met dubbele functie verwarmt zowel de handdoeken als de ruimte waarin hij zich bevindt. Hij helpt om de badkamer warm en vrij van schimmels te houden en kan tegelijk gebruikt worden om grote handdoeken en badjassen te drogen. Dankzij het circulatiesysteem met heet water drogen uw handdoeken in zeer korte tijd, wat kosten op de energierekening bespaart en milieuvriendelijk is. De radiator heeft 18 stalen dwarsbalken met een diameter van 22 mm en is zwart afgewerkt. De buizen zijn extra dik en zorgen voor een hoge warmteafgifte. Aan de boven- en onderzijde zitten waterverbindingen voor een optimale watercirculatie. Hij is eenvoudig te monteren en te onderhouden. Levering bevat 1 handdoekradiator, wandbeugels en schroeven. Kleur: zwart Materiaal: staal Stijl: gebogen Warmteafgifte: 470 W (402 BTU) Afmetingen: 500 x 1.160 mm (B x H) Afstand tussen het midden van de buizen: 450 mm Afstand tussen de muur en de voorkant van de radiator: 50 mm Aantal dwarsbalken: 18 met een diameter van 22 mm Voor wandmontage Levering bevat 1 handdoekradiator, wandbeugels en schroeven

6. vidaXL Radiator/handdoekenrek curve zwart 500x1160 mm


Product informatiePlus or Show more

Deze radiator luchtbevochtiger (één stuk) met handige vorm driehoek wordt inclusief ophanghaak geleverd.Het is een stevige traditionele verdampingsbakje / waterverdamper keramiek 8x6,5x12 cm. Luchtbevochtiger met ophanghaakje in wit keramiek aan radiator/verwarming. Vul de luchtbevochtiger met water, voor een prettig binnenklimaat. Ook te gebruiken in combinatie met een geurolie of rozenwater naar smaak voor een heerlijk frisse geur in huis. Verdampingsbak zorgt voor een betere verspreiding van het water en een goede luchtkwaliteit in uw huis.Radiator 1 x

7. Radiator 1 x Luchtbevochtiger Keramiek 8 x 6,5 x 12 cm


Product informatiePlus or Show more

Rad-ion Handdoekradiator Midden aansluiting 1800x400mm Geborsteld Mat Zwart 699 Watt

8. Rad-ion Handdoekradiator Midden aansluiting 1800x400mm Geborsteld Mat Zwart 699 Watt


Product informatiePlus or Show more

Deze handdoekradiator met dubbele functie verwarmt zowel de handdoeken als de ruimte waarin hij zich bevindt. Hij helpt om de badkamer warm en vrij van schimmels te houden en kan tegelijk gebruikt worden om grote handdoeken en badjassen te drogen. Dankzij het circulatiesysteem met heet water drogen uw handdoeken in zeer korte tijd, wat kosten op de energierekening bespaart en milieuvriendelijk is. De radiator heeft 12 stalen dwarsbalken met een diameter van 22 mm en is zwart afgewerkt. De buizen zijn extra dik en zorgen voor een hoge warmteafgifte. Aan de boven- en onderzijde zitten waterverbindingen voor een optimale watercirculatie. Hij is eenvoudig te monteren en te onderhouden. Levering bevat 1 handdoekradiator, wandbeugels en schroeven. Kleur: zwart Materiaal: staal Stijl: recht Warmteafgifte: 370 W (268,2 BTU) Afmetingen: 600 x 764 mm (B x H) Afstand tussen het midden van de buizen: 550 mm Afstand tussen de muur en de voorkant van de radiator: 50 mm Aantal dwarsbalken: 12 met een diameter van 22 mm Voor wandmontage Levering bevat 1 handdoekradiator, wandbeugels en schroeven

9. vidaXL Radiator/handdoekenrek recht zwart 600x764 mm


Product informatiePlus or Show more

Rad-ion Handdoekradiator Midden aansluiting 1400x400 Geborsteld Mat Zwart 556 Watt

10. Rad-ion Handdoekradiator Midden aansluiting 1400x400 Geborsteld Mat Zwart 556 Watt


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Designradiators er zijn namelijk 14459 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Designradiator kopen.