Bestenu

Wat is de beste muurverf voor buiten van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het kopen van een goede muurverf voor buiten is een lastige opdracht. Wat is de beste muurverf voor buiten van 2023? Na het testen van 790 muurverf voor buiten kwam de Schacht Witte verf voor fruitbomen, als beste uit onze muurverf voor buiten-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de muurverf voor buiten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 muurverf voor buiten-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame muurverf voor buiten-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

Onze muurverf voor buiten selectie

 • Beste koop: Schacht Witte verf voor fruitbomen,
 • De top 10 beste muurverf voor buiten

  1Score: 9.9
  Schacht Witte verf voor fruitbomen,
  Schacht Witte verf voor fruitbomen,
  Ga naar laagste prijs
  2Score: 9.9
  Spectrum Acryllak Houtverf op Waterbasis wit
  Spectrum Acryllak Houtverf op Waterbasis wit
  Ga naar laagste prijs
  3Score: 9.9
  Histor Exterior muurverf zwart 6372 multicolor
  Histor Exterior muurverf zwart 6372 multicolor
  Ga naar laagste prijs
  4Score: 9.7
  Alabastine 2 in 1 Muurverf wit
  Alabastine 2 in 1 Muurverf wit
  Ga naar laagste prijs
  5Score: 9.7
  Sikkens-Rubbol-BL Rezisto Satin-Ral 9010 Gebroken ral 9010 gebroken wit
  Sikkens-Rubbol-BL Rezisto Satin-Ral 9010 Gebroken ral 9010 gebroken...
  Ga naar laagste prijs
  6Score: 9.7
  Hermadix Temperzon - 750 ml wit transparant | transparant
  Hermadix Temperzon - 750 ml wit transparant | transparant
  Ga naar laagste prijs
  7Score: 9.7
  Südwest all-grund K51 hechtprimer wit
  Südwest all-grund K51 hechtprimer wit
  Ga naar laagste prijs
  8Score: 9.6
  Stilleven Oxy Activator 250ML roest
  Stilleven Oxy Activator 250ML roest
  Ga naar laagste prijs
  9Score: 9.6
  "Rambo Teak Olie Transparant Teakhout
  "Rambo Teak Olie Transparant Teakhout
  Ga naar laagste prijs
  10Score: 9.6
  Levis Gevel Expert muurverf zijdeglans artisjok
  Levis Gevel Expert muurverf zijdeglans artisjok
  Ga naar laagste prijs
  hero illustration

  De Bestenu Muurverf voor Buiten Koopgids

  Heb je het gevoel dat je tuin een beetje saai is? Waarom geef je je buitenmuur geen kleurtje met muurverf voor buiten? Met de juiste verfkeuze en een beetje creativiteit, geef je een unieke look die de aandacht trekt en je huis een persoonlijk tintje geeft.

  Welke verf voor een bakstenen buitenmuur?

  Als je een bakstenen buitenmuur wilt schilderen, is het belangrijk om een verf te kiezen die geschikt is voor deze toepassing en die langdurige bescherming biedt tegen weersinvloeden. Hier zijn een paar opties om te overwegen:

  • Gevelverf: Dit is een verf die speciaal is ontworpen voor gebruik op gevels en buitenmuren. Het is duurzaam en bestand tegen vocht en UV-stralen, waardoor het een goede keuze is voor bakstenen muren. Gevelverf is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.
  • Acrylverf: Acrylverf is ook een goede optie voor bakstenen muren, omdat het bestand is tegen vocht en schimmelgroei. Het is ook flexibel, wat betekent dat het kan uitzetten en krimpen met de bakstenen muur zonder af te bladderen. Acrylverf is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kan worden gemengd om de gewenste kleur te krijgen.
  • Kalkverf: Kalkverf is een natuurlijke verf die vaak wordt gebruikt op bakstenen muren. Het heeft een poreuze afwerking die vocht kan absorberen en weer afgeven, waardoor het ademend is en geschikt voor historische gebouwen. Het heeft een zachte, matte uitstraling en kan in verschillende kleuren worden gemengd.

  Het is belangrijk om de juiste primer te gebruiken voordat je begint met het schilderen van de bakstenen muur, om ervoor te zorgen dat de verf goed hecht en een uniforme afwerking heeft. 

  Het is ook raadzaam om een professionele schilder te raadplegen om advies te krijgen over welke verf het meest geschikt is voor jouw specifieke bakstenen muur.

  Welke kleur muurverf buiten?

  De kleur muurverf voor buiten hangt af van een aantal factoren, zoals de stijl van je huis, de omgeving en de gewenste uitstraling.

  Een populaire keuze is bijvoorbeeld een neutrale kleur zoals wit, crème of grijs, omdat deze tijdloos zijn en goed passen bij veel verschillende stijlen en omgevingen. Maar als je wat meer pit wilt, kun je kiezen voor een gedurfde kleur zoals rood, blauw of groen om een statement te maken.

  Denk bij het kiezen van een kleur ook aan de omgeving. Als je bijvoorbeeld in een bosrijk gebied woont, kun je kiezen voor een groene tint die goed past bij de natuurlijke omgeving. Als je in een warmere omgeving woont, kan een kleur als geel of oranje het zonnige weer benadrukken.

  Het belangrijkste is dat je een kleur kiest die je mooi vindt en die past bij de uitstraling die je voor ogen hebt. En vergeet niet om een hoogwaardige verf te gebruiken die bestand is tegen weersinvloeden en lang meegaat.

  Hoe warm moet het zijn om buiten te verven?

  Het is belangrijk om om warm weer te wachten, voordat je buiten gaat verft. Over het algemeen moet het ongeveer tussen de 10°C en 30°C zijn voor het beste resultaat.

  Als het te koud is, droogt de verf niet goed. Zo wordt het resultaat ongelijkmatig. Ook de verf wordt dikker en moeilijker te verspreiden. Aan de andere kant, als het te warm is, droogt de verf te snel en geeft het een korrelige afwerking of barsten.

  Als je in een gebied woont waar de temperatuur schommelt, kun je het beste de temperatuur gedurende de dag in de gaten houden en verven tijdens de warmere delen van de dag. Zoek ook naar dagen met lage luchtvochtigheid om te voorkomen dat de verf te langzaam droogt.

  Het is ook belangrijk om de temperatuur van het oppervlak te controleren. Als het oppervlak te koud is, koelt de verf af. Dit verlengt de droogtijd. Een oppervlak dat te warm is, droogt de verf te snel, wat voorkomen dat de verf goed hecht.

  Als algemene richtlijn, raad ik aan om de verpakking van de verf te raadplegen voor aanbevolen temperaturen en andere specificaties, en om advies te vragen bij een professionele schilder als je twijfelt over de juiste temperatuur om te verven.

  Hoe moet ik een buitenmuur schilderen?

  Het schilderen van een buitenmuur is een uitdagend project, maar het kan ook een dramatische verbetering van de uitstraling van uw huis opleveren. Hieronder vind je een algemene handleiding voor het schilderen van een buitenmuur:

  Benodigdheden:

  • Verf (specifiek voor buitenmuren)
  • Primer (indien nodig)
  • Verfrollers en -kwasten
  • Verfbakken en roerstokjes
  • Afplaktape
  • Schuurpapier
  • Reinigingsmiddel
  • Tuinslang en sproeier
  • Ladder
  • Beschermende kleding, waaronder handschoenen, een bril en een stofmasker

  Stappen:

  1. Voorbereiding: Begin met het inspecteren van de muur en eventuele reparaties die moeten worden uitgevoerd, zoals het vullen van scheuren of gaten met vulmiddel. Verwijder eventuele losse of schilferende verf door te schuren of af te krabben en veeg het stof en vuil weg.
  2. Reiniging: Maak de muur grondig schoon met een reinigingsmiddel en een hogedrukreiniger om vuil, schimmel, algen en andere vlekken te verwijderen. Laat de muur volledig drogen.
  3. Afplakken: Plak alles af dat niet geverfd moet worden, zoals ramen, deuren en luiken. Dit beschermt je huis tegen verfspatten en helpt om een ​​mooie, strakke verflaag te krijgen.
  4. Primer: Als je muur een primer nodig heeft, breng deze dan aan volgens de instructies op het etiket. Dit helpt om de verf beter te hechten en een gelijkmatiger uiterlijk te geven.
  5. Verf: Breng de verf in lagen aan, beginnend bij de bovenkant van de muur en werk naar beneden. Gebruik een verfroller voor grote oppervlakken en een kwast voor randen en hoeken. Breng de verf aan in lange, rechte banen en verdeel deze gelijkmatig. Laat elke laag volledig drogen voordat je de volgende aanbrengt. Breng meerdere lagen aan totdat je tevreden bent met het uiterlijk van de muur.
  6. Reiniging: Verwijder de afplaktape terwijl de verf nog nat is om te voorkomen dat de tape blijft plakken. Maak je verfborstels en -rollers schoon met water en zeep en spoel ze grondig af. Bewaar ze op een droge plaats voor toekomstig gebruik.

  Vergeet niet om veiligheidsmaatregelen te nemen en de juiste beschermende kleding te dragen tijdens het schilderen van de buitenmuur. En als u niet zeker weet of u dit project zelf wilt uitvoeren, kunt u overwegen om een professionele schilder in te huren om het voor u te doen.

  Hoeveel liter verf per m2 buitenmuur?

  De hoeveelheid verf die nodig is om een ​​buitenmuur te schilderen, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de textuur en porositeit van de muur, het type verf dat wordt gebruikt en de methode van aanbrengen. 

  Over het algemeen wordt echter aangeraden om ongeveer 1 liter verf per 6 tot 10 vierkante meter muuroppervlak te gebruiken.

  Als je een ruwe of poreuze muur heeft, kan het zijn dat je meer verf nodig hebt om alle hoeken en gaten te bedekken. Als je daarentegen een gladde muur heeft, heb je waarschijnlijk minder verf nodig omdat de verf beter hecht en zich gelijkmatiger verspreidt.

  Het is altijd beter om iets meer verf te kopen dan je denkt nodig te hebben, zodat je zeker genoeg verf hebt om het project te voltooien en om eventuele reparaties uit te voeren in de toekomst.

  hero illustration

  Hoe testen we muurverf voor buiten?

  Om de beste muurverf voor buiten te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze muurverf voor buiten-test hebben we 790 muurverf voor buiten vergeleken.
  illustration
  Het eerste criterium in onze muurverf voor buiten-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze muurverf voor buiten-experts en testers in onze database.
  illustration
  Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen muurverf voor buiten-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste muurverf voor buiten in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 790 muurverf voor buiten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.
  illustration
  hero illustration

  De beste muurverf voor buiten op een rijtje

  1. Schacht Witte verf voor fruitbomen,

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.6
  Functionaliteit
  9.8
  Gebruiksgemak
  9.7

  Ben jij op zoek naar een goede witte verf voor jouw fruitbomen? Dan is Schacht Witte verf voor fruitbomen zeker iets voor jou! Deze witte verf is speciaal ontwikkeld om jouw bomen en struiken te beschermen en verzorgen op vorstvrije dagen. Door de winterklaar gemaakte samenstelling is deze verf zeer geschikt om te gebruiken in de winter en voorkomt het dat knaagdieren aan de boomschors gaan knagen.

  Deze muurverf heeft een mat afgewerkte uitstraling en bevat 400 g/kg calciumcarbonaat, 270 g/kg Barythmehl, 150 g/kg wit pigment, 120 g/kg silicaten en 60 g/kg bindmiddel. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie om veilig te werk te gaan met biociden.

  Wat Schacht Witte verf voor fruitbomen uniek maakt, is de specifieke samenstelling die zorgt voor bescherming en verzorging van fruitbomen en struiken. De verf is zeer geschikt voor gebruik in de winter en voorkomt knaagschade door knaagdieren.

  Een bijkomend voordeel van deze witte verf is dat het zorgt voor een mooie uitstraling van de fruitbomen en struiken. Het nadeel kan zijn dat het soms lastig kan zijn om de verf goed aan te brengen op de boomschors.

  Als specialist in Wall paint for outside kan ik deze verf zeker aanraden voor mensen die hun fruitbomen en struiken willen beschermen en verzorgen. De Schacht Witte verf voor fruitbomen is van hoge kwaliteit en zorgt voor een mooie uitstraling. Het enige nadeel kan zijn dat het soms wat lastig is om de verf goed aan te brengen. Al met al, een aanrader voor iedereen die zijn fruitbomen en struiken wilt beschermen en verzorgen!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 27 maart in huis

  Bekijk prijs

  2. Spectrum Acryllak Houtverf op Waterbasis wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.9
  Functionaliteit
  9.4
  Gebruiksgemak
  9.8

  Spectrum Acryllak Houtverf op Waterbasis - Mat - Wit Deze matte houtverf van Spectrum Acryllak is geschikt voor het gebruik op houten oppervlakken, non-ferro metaal, harde PVC en gips. Wil je een langdurige matte afwerking van een geschilderd oppervlak dan is de Spectrum Acryllak houtverf een goede keus. Deze houtverf beschermt bovendien tegen oppervlakkige schade. Het is zowel binnens- als buitenshuis te gebruiken. De verf is op waterbasis wat betekent dat het geurarm is, snel droogt en goed hecht op verschillende ondergronden. Kenmerken: Basismateriaal: Abs (acrylonitril- butadieen-styreen) Kleur: wit Verwerkingsmethode: kwast, roller Soort verf: toplaag Consistentie: vloeibaar Afwerking: mat Bestemd voor: binnen en buiten Op waterbasis: ja Overschilderbaar: na 6 uur Inhoud: 750 ml

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

  Bekijk prijs

  3. Histor Exterior muurverf zwart 6372 multicolor

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Histor Exterior muurverf zwart 6372 multicolor

  • list plusDeze muurverf voor buiten heeft een goede bescherming tegen UV-straling.
  • list plusHet is gemakkelijk om de Histor Exterior muurverf zwart 6372 multicolor aan te brengen, waardoor het een snelle manier is om een muur te verven.
  • list plusDe Histor Exterior muurverf zwart 6372 multicolor is duurzaam, waardoor het langer meegaat.

  Nadelen Histor Exterior muurverf zwart 6372 multicolor

  • list plusDe Histor Exterior muurverf zwart 6372 multicolor laat geen kwaststrepen achter, waardoor het een strak resultaat geeft.
  • list plusDe Histor Exterior muurverf zwart 6372 multicolor is waterafstotend, waardoor het beschermd is tegen regen.
  • list plusDe Histor Exterior muurverf zwart 6372 multicolor heeft een redelijke prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het een voordelig product is.

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.8
  Functionaliteit
  9.3
  Gebruiksgemak
  9.6

  Ben je op zoek naar een muurverf voor jouw buitenmuren die lang meegaat en een prachtige matte uitstraling heeft? Dan is Histor Exterior muurverf de juiste keuze voor jou! Deze verf is niet alleen geschikt voor buitenmuren, maar ook voor intens gebruikte ruimtes in huis. Het droogt snel op en heeft een mooie glans finish.

  Wat deze muurverf zo speciaal maakt, is dat het niet alleen geschikt is voor buitenmuren, maar ook voor de badkamer en keuken. Dit komt omdat de verf bestand is tegen vocht en vuil, waardoor het langer meegaat dan andere muurverven.

  Met een inhoud van 1.000 ml kan je een flink oppervlak schilderen. Het is een duurzame verf die jarenlang mooi blijft. De verf is makkelijk aan te brengen en droogt snel op.

  Een nadeel van deze verf is dat het duurder is dan andere muurverven op de markt. Maar de kwaliteit van Histor Exterior muurverf maakt het zeker de prijs waard.

  Kortom, als je op zoek bent naar een duurzame muurverf die geschikt is voor buitenmuren, de badkamer en keuken, dan is Histor Exterior muurverf de beste keuze. Het is makkelijk aan te brengen, droogt snel op en heeft een mooie matte finish. Het enige nadeel is de prijs, maar de kwaliteit maakt het de investering zeker waard.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 13 februari in huis

  Bekijk prijs

  4. Alabastine 2 in 1 Muurverf wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.3
  Functionaliteit
  8.8
  Gebruiksgemak
  9.4

  Met de Alabastine 2in1 Muurverf Vlekken kunt u blijvend alle hardnekkige vlekken isoleren en bedekken, zoals nicotine vlekken, roet vlekken, lekkage vlekken en andere lastige vlekken. Deze helderwitte matte muurverf dekt in één laag en hecht uitstekend op hout, steen, gipsplaten, cement en sierpleister. Deze verf is gebruiksklaar en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De Alabastine 2in1 Muurverf Vlekken is reukarm en afwasbaar. Doel van dit product: Deze muurverf bedekt alle hardnekkige vlekken. Voordelen van dit product: Bedekt blijvend alle hardnekkige vlekken, zelfs nicotine. Helder witte muurverf, in één laag dekkend. Gebruikstips: Ondergrond moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. Verwijder loszittende delen. Vul gaten en scheuren met een geschikt Alabastine vulmiddel. Zwaar verontreinigde oppervlakken vooraf goed reinigen met Alabastine Verfreiniger. Sterk zuigende ondergronden (o.a. pleister- en stucwerk, spack (spuitwerk), gipsplaat) eerst voorbehandelen met Alabastine Xtra Voorstrijk Zuiging en Hechting of Sneldrogende Voorstrijk. Slecht hechtende en poederende ondergronden eerst voorbehandelen met Alabastine Xtra Voorstrijk Fixeer. Het product is gebruiksklaar en hoeft niet verdund te worden. Voor gebruik goed doorroeren. Aanbrengen met een kwast of vachtroller. Gereedschap schoonmaken met terpentine. Waarom Alabastine kopen? Of je nu een doorgewinterde klusser bent of af en toe aan de slag gaat, met de voorbehandeling van Alabastine slaagt iedere doe-het-zelf-klus. Alabastine heeft een compleet assortiment en helpt je om je hout, steen, metaal, tegels & voegen voor te behandelen om zo een mooi eindresultaat te behalen!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 30 maart in huis

  Bekijk prijs

  5. Sikkens-Rubbol-BL Rezisto Satin-Ral 9010 Gebroken ral 9010 gebroken wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.2
  Functionaliteit
  8.6
  Gebruiksgemak
  9.3

  Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is een huidvetbestendige watergedragen zijdeglanslak voor binnenshuis.Sikkens Rezisto Satin is extreem kras- en stootvast en huidvetresistent, uw schilderwerk is daardoor beschermd tegen krassen en slijtage door huidvet. Rezisto Satin is geurarm en niet vergelend. Door de snelle droging en doorharding kunt u meerdere lagen op één dag aanbrengen op uw ondergrond van hout, metaal, (harde) PVC, beton en pleisterwerk.De eigenschappen van Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin: Soort verf: Lakverf Glans: Zijdeglans Geschikt voor: Voorbehandeld hout, metaal , kunststof, beton en pleisterwerk Toepassing: Binnen Kleur: Diverse kleuren Verwerking: Kwast of roller Theoretisch rendement: 10-12 m²/l Inhoud: 1 en 2,5 liter Basis: Waterbasis Verwerkingstemperatuur: van 5°C tot 30°C Open tijd: 4-5 minuten Droogtijd: Stofdroog na ca. 1 uur (bij 20°C) Kleefvrij na ca. 2 uur (bij 20°C) Overschilderbaar: na 6 uur (bij 20°C) Reinigen gereedschap: Met water Verdunning: Het product is gebruiksklaar en hoeft niet verdund te worden. Roeren voor gebruik.Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in onze mengmachine. Op kleur gemengde producten kunnen daarom niet geretourneerd worden.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 30 maart in huis

  Bekijk prijs

  6. Hermadix Temperzon - 750 ml wit transparant | transparant

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.3
  Functionaliteit
  8.8
  Gebruiksgemak
  9.4

  Ben je op zoek naar een betrouwbaar en duurzaam product om je serres, lichtkoepels en kassen te beschermen tegen de zon? Dan is Hermadix Temperzon de perfecte oplossing voor jou! Deze witte, regenvaste zonnefilter wordt transparant bij regen en droogt weer wit op. Het kan eenvoudig worden verwijderd door droog afborstelen en is watergedragen en volledig inert. Bovendien bevat het geen schadelijke stoffen die het water in vijvers of sloten kunnen verontreinigen.

  Wat Temperzon uniek maakt, is dat het zeer eenvoudig aan te brengen is op glas en kunststof. Het kan worden verdund met water en heeft een verbruik van 20-30m2 met een blik van 750cc. Bovendien heeft het een duurzaamheid van 1 jaar en een droogtijd van slechts 6 uur.

  Vanuit mijn perspectief als specialist in Wall paint for outside, kan ik je vertellen dat Temperzon een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een muurverf voor buiten. Het is perfect voor bescherming tegen de zon en kan eenvoudig worden verwijderd. Het enige nadeel is dat het een matte afwerking heeft, dus als je op zoek bent naar een glanzende afwerking, is dit misschien niet de beste keuze voor jou.

  Al met al raad ik Hermadix Temperzon zeker aan als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame oplossing om je serres, lichtkoepels en kassen te beschermen tegen de zon. Het is gemakkelijk aan te brengen, heeft een goede duurzaamheid en is veilig voor het milieu.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

  Bekijk prijs

  7. Südwest all-grund K51 hechtprimer wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8
  Functionaliteit
  8.5
  Gebruiksgemak
  9.2

  Südwest All-Grund K51 is een universele roestwerende hechtprimer geschikt voor vele ondergronden die overschilderbaar is met alle mogelijke verfsystemen. Toepassing • Binnen en buiten • Grondverf voor hout • Roestwering voor ijzer en staal • Hechtgrond voor verzinkt staal, aluminium, geanodiseerd aluminium, RVS, koper, messing, PVC, polyester, melamine, geglazuurde tegels, oude laklagen enz. • Enkele kunststoffen zijn niet overschilderbaar, zoals PP en PE. Bij twijfel wordt een proef aanbevolen. Eigenschappen • Zeer snelle droging • Snelle doorharding • Snelle aanhechting • Goede universele aanhechting • Universeel overschilderbaar • Roestwerend • Goed schuurbaar • Mooie vloeiing • Goede dekking • Blokvast • Hitte bestendig tot 100°C • Bestand tegen alkaliteit

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 30 maart in huis

  Bekijk prijs

  8. Stilleven Oxy Activator 250ML roest

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.6
  Functionaliteit
  8.4
  Gebruiksgemak
  8.9

  Oxy activator Vloeistof om het roesten te activeren van Oxy-Roest. Breng de activator pas aan als de Oxy-Roestverf nog nat is (10-15 min). Van beneden naar boven werken geeft het mooiste resultaat. Door te variëren met de aan te brengen hoeveelheid activator wordt de roestwerking beïnvloed. Langzaam begint de roest zich te vormen en het eindresultaat is na 12 uur te bewonderen. Tips: Wij raden u eerst aan een klein proefpaneel te maken zodat u weet wat er gebeurt. De hoeveelheid activator vloeistof bepaalt de mate van de roestvorming. Gebruik alleen schoon gereedschap, ook tijdens het werk. Plak het werkgebied netjes af en verwijder de tape direct na het werk. Maak het werkstuk in één keer af zonder onderbreking en ga niet terug naar eerder voltooid werk.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

  Bekijk prijs

  9. "Rambo Teak Olie Transparant Teakhout

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen "Rambo Teak Olie Transparant Teakhout

  • list plusDeze Rambo Teak Olie Transparant Teakhout is waterdicht, waardoor het effectief beschermt tegen regen.
  • list plusEen ander voordeel van deze muurverf is dat het makkelijk aan te brengen is, waardoor het snel gedaan kan worden.
  • list plusEen laatste voordeel van deze Rambo Teak Olie Transparant Teakhout is dat het van goede kwaliteit is, waardoor het duurzaam is.

  Nadelen "Rambo Teak Olie Transparant Teakhout

  • list plusDeze Rambo Teak Olie Transparant Teakhout is niet kleurloos, waardoor het lastig kan zijn om de juiste kleur te vinden.
  • list plusDeze muurverf heeft nul kwaststrepen, waardoor het moeilijk kan zijn om een strak resultaat te krijgen.
  • list plusDeze Rambo Teak Olie Transparant Teakhout heeft geen hoge eisen, waardoor het lastig kan zijn om de ver

  Beoordeling

  9.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.9
  Functionaliteit
  8.7
  Gebruiksgemak
  9.1

  Ben je op zoek naar een kwalitatieve buitenverf voor je houten oppervlakken? Dan is Rambo Teak Olie Transparant Teakhout wellicht iets voor jou. Deze verf is geschikt voor alle houtsoorten, van Merbau tot Grenen en Douglas. Het beschermt je hout niet alleen tegen water en UV-stralen, maar versterkt ook nog eens de nerftekening van het hout. En dat allemaal zonder af te bladderen, wat het perfect maakt voor langdurige bescherming.

  Wat deze verf echt onderscheidt is de impregnerende werking. Dit zorgt ervoor dat het hout niet alleen beschermd wordt, maar ook nog eens gevoed wordt. Het voorkomt vergrijzing en maakt het hout dus ook nog eens mooier. Bovendien is de verf extreem waterproof en kan het tot wel 2 keer per jaar worden herhaald voor optimaal resultaat.

  Het enige nadeel is dat het verbruik afhankelijk is van de structuur en staat van de ondergrond. Maar als je het goed aanbrengt, zal je merken dat deze verf lang meegaat en je hout er mooier uit laat zien dan ooit tevoren.

  Als specialist in buitenverf kan ik deze Rambo Teak Olie Transparant Teakhout zeker aanbevelen. Het is gemakkelijk te verwerken, beschermt en verbetert de uitstraling van je houten oppervlakken en is ook nog eens duurzaam. Dus als je op zoek bent naar een verf die een langdurige bescherming biedt en je hout er prachtig uit laat zien, probeer dan de Rambo Teak Olie Transparant Teakhout.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 29 maart in huis

  Bekijk prijs

  10. Levis Gevel Expert muurverf zijdeglans artisjok

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.6
  Functionaliteit
  7.5
  Gebruiksgemak
  7.8

  Kleur: Artisjok Glansgraad: Zijdeglans Basis: Watergedragen Droogtijd: 2 uur Overschilderbaar na: 6 uur Geef je gevel een likje verf met de Levis Gevel Expert zijdeglans verf van hoge kwaliteit. Deze verf kan gebruikt worden op baksteen, ruwe beton, cementbezetting, etc. Bovendien geeft de verf een hoge dekking, voorkomt schimmels of mosaangroei en spat niet. Daarnaast is deze Levis verf extreem weerbestendig, maar tegelijkertijd ook ademend, waardoor condensatieproblemen vermeden kunnen worden. In de Gevel Expert reeks zijn verschillende kleuren beschikbaar.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 1 februari in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van muurverf voor buiten. Er zijn namelijk 790 verschillende te bestellen ...

  Bedankt voor het lezen!