Wat is de beste metaalboor van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 september, 2023

Het aanschaffen van een goede metaalboor is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste metaalboor van 2023? Na het onderzoeken van 2369 metaalboren kwam de Piranha HI-TECH metaalboor 3mm X50700 als beste getest uit onze metaalboor-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de metaalboren, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 metaalboren-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige metaalboor-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste metaalboren

1Score: 9.9
Piranha HI-TECH metaalboor 3mm X50700
Beste Metaalboor voor dunne materialen
Piranha HI-TECH metaalboor 3mm X50700
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Metaalboren set 5-delig - Boren
Metaalboren set 5-delig - Boren
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Bosch 15-delige Borenset
Bosch 15-delige Borenset
Bosch
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Piranha HI-TECH metaalboor 6mm X50715
Piranha HI-TECH metaalboor 6mm X50715
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Metabo 627151000 19 delige metaalboren
Metabo 627151000 19 delige metaalboren
Metabo
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Metaalboren | Metaalborenset | 8-delig|
Metaalboren | Metaalborenset | 8-delig|
Werckmann
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Piranha HI-TECH bullet metaalboor 2 geen kleur
Piranha HI-TECH bullet metaalboor 2 geen kleur
Piranha
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Dormer Metaalboor A002 1,4mm Hss-Tin
Dormer Metaalboor A002 1,4mm Hss-Tin
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.7
Piranha HI-TECH metaalboor 2x 2,5mm
Piranha HI-TECH metaalboor 2x 2,5mm
Piranha
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.7
Stappen boor 4-20mm HSS
Stappen boor 4-20mm HSS
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Metaalboor Koopgids

Wil je in metaal boren, dan heb je een metaalboor nodig. Lees hier alles over de beste metaalboren.

Hoe herken je een metaalboortje?

Een metaalboortje heeft over het algemeen een glad oppervlak en is gemaakt van hard en duurzaam staal. Het boortje is ontworpen om door metalen materialen te boren en heeft daarom een puntige kop die scherp en hard is. Het is belangrijk om te weten hoe je een metaalboortje herkent om ervoor te zorgen dat je het juiste boortje voor de klus gebruikt.

Hier zijn een paar manieren om een metaalboortje te herkennen:

Kijk naar de kleur: Metaalboortjes zijn over het algemeen zilverkleurig of grijs, hoewel sommige boortjes een gouden coating of andere kleuraccenten kunnen hebben.

Controleer de maat: Metaalboortjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diktes, afhankelijk van de grootte van het gat dat je wilt boren. De maten zijn meestal in inches of millimeters aangegeven op de schacht van het boortje.

Voel het gewicht: Metaalboortjes zijn meestal gemaakt van hard en duurzaam staal, waardoor ze zwaarder zijn dan boortjes die bedoeld zijn voor het boren in andere materialen, zoals hout of kunststof.

Controleer de punt: Metaalboortjes hebben meestal een puntige kop die scherp en hard is om door metaal te kunnen boren. De punt moet vrij zijn van braam of beschadigingen om een schoon en nauwkeurig gat te kunnen boren.

Lees de verpakking: De meeste metaalboortjes worden verkocht in een set of verpakking waarop duidelijk staat aangegeven dat het boortjes zijn voor het boren in metaal. De verpakking kan ook de grootte en andere specificaties van de boortjes vermelden.

Met deze tips kun je een metaalboortje herkennen en ervoor zorgen dat je het juiste boortje voor de klus gebruikt.

Welke boor gebruik je voor staal?

Voor het boren in staal kun je het beste een HSS (High-Speed Steel) boor gebruiken. HSS-boren zijn gemaakt van een legering van staal en kobalt, waardoor ze harder en duurzamer zijn dan gewone staalboren. Hierdoor zijn ze geschikt voor het boren in harde materialen zoals staal, roestvrij staal en gietijzer.

HSS-boren hebben een puntige kop die is ontworpen om door metaal te snijden, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diktes, afhankelijk van de grootte van het gat dat je wilt boren. 

Het is belangrijk om een HSS-boor te kiezen die geschikt is voor de dikte en de hardheid van het staal dat je wilt boren.

Het is ook belangrijk om de boorsnelheid en de boordruk te regelen wanneer je in staal boort. Te hoge snelheden of te veel druk kunnen ervoor zorgen dat de boor oververhit raakt en breekt of de punt beschadigt. Te weinig druk kan leiden tot een trage of ongelijkmatige boorvoortgang.

Een goede manier om te beginnen met boren in staal is om te beginnen met een lage snelheid en druk, en vervolgens geleidelijk de snelheid en druk te verhogen totdat je de gewenste boorvoortgang bereikt. 

Gebruik altijd oogbescherming tijdens het boren in staal om letsel door rondvliegende splinters te voorkomen.

Kortom, voor het boren in staal gebruik je het beste een HSS-boor die geschikt is voor de dikte en de hardheid van het staal, en regel je de boorsnelheid en druk om de boorvoortgang te optimaliseren.

Hoe boor je in gehard staal?

Het boren in gehard staal is over het algemeen lastiger dan het boren in ongehard staal. Gehard staal is zeer hard en duurzaam, waardoor het moeilijk te bewerken is en speciale boortechnieken vereist. Hieronder vind je een aantal tips voor het boren in gehard staal:

Gebruik een speciale boor: Voor het boren in gehard staal kun je het beste een HSS Cobalt of carbide boor gebruiken. Deze boren zijn harder dan reguliere HSS-boren en hebben betere prestaties bij hoge temperaturen en hoge snelheden.

Gebruik een laag toerental: Het boren in gehard staal vereist een lagere toerental dan bij het boren in zacht staal. Dit komt doordat het boren in gehard staal een hoge boordruk en -temperatuur kan veroorzaken, waardoor de boor sneller slijt. Gebruik daarom een toerental dat langzaam genoeg is om de warmte-ontwikkeling te beperken.

Boor met koelemulsie: Bij het boren in gehard staal kan er veel warmte vrijkomen. Om te voorkomen dat de boor oververhit raakt en snel slijt, kun je koelemulsie gebruiken. Koelemulsie is een speciale boorvloeistof die de warmte afvoert en tegelijkertijd smeert om de wrijving te verminderen.

Gebruik een centreerpunt: Een centreerpunt zorgt ervoor dat de boor niet wegglijdt tijdens het boren en helpt bij het nauwkeurig boren van een gat. Bij het boren in gehard staal is het belangrijk om eerst een klein gaatje met een centreerpunt te boren voordat je de boor met de gewenste diameter gebruikt.

Oefen geen druk uit: Bij het boren in gehard staal is het belangrijk om geen extra druk uit te oefenen op de boor. Laat de boor zijn werk doen en oefen geen extra druk uit, omdat dit de boor kan beschadigen of breken.

Kortom, het boren in gehard staal vereist speciale boren, een laag toerental, koelemulsie en het gebruik van een centreerpunt om het boren gemakkelijker te maken en de levensduur van de boor te verlengen. 

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en de boor zijn werk te laten doen om beschadiging van de boor of het werkstuk te voorkomen.

Wat is een kobaltboor?

Een kobaltboor is een type boor dat is ontworpen om te boren in harde materialen zoals roestvrij staal, gietijzer, gehard staal en andere harde metalen. De boor is vervaardigd uit een legering van kobalt en staal, waarbij het kobalt een belangrijk onderdeel is. 

Het kobalt zorgt voor extra hardheid, slijtvastheid en warmtebestendigheid van de boor.

De kobaltboor heeft een scherpe, puntige kop die ervoor zorgt dat de boor gemakkelijk door het harde materiaal snijdt. Daarnaast heeft de boor een spiraalvormige groef die ervoor zorgt dat het boorsel uit het gat wordt verwijderd tijdens het boren.

Kobaltboren hebben een hogere hardheid en slijtvastheid dan de traditionele HSS (High-Speed Steel) boren, waardoor ze langer meegaan en minder snel bot worden. 

Dit maakt ze ideaal voor toepassingen waarbij veel gaten in harde metalen moeten worden geboord, zoals bijvoorbeeld bij de productie van machines en apparatuur.

Een kobaltboor kan worden gebruikt met een boormachine of een kolomboormachine en is verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes, afhankelijk van de toepassing. 

Het is belangrijk om de juiste grootte boor te kiezen voor de klus en om de boor op de juiste manier te gebruiken om het beste resultaat te krijgen.

Kortom, een kobaltboor is een type boor dat is ontworpen om te boren in harde materialen, zoals roestvrij staal, gehard staal en gietijzer. De boor is gemaakt van een legering van kobalt en staal en heeft een scherpe, puntige kop en spiraalvormige groeven. 

De boor is duurzamer en slijtvaster dan traditionele HSS-boren en is daarom ideaal voor toepassingen waarbij veel gaten in harde metalen moeten worden geboord.

Kun je in rvs boren?

Ja, het is mogelijk om in roestvrij staal (RVS) te boren. RVS is echter een harde en taaie metaalsoort en vereist daarom speciale boortechnieken en gereedschappen. 

Hieronder vind je enkele tips voor het boren in RVS:

Gebruik een HSS Cobalt boor: HSS Cobalt boren zijn speciaal ontworpen voor het boren in harde materialen zoals RVS. Ze zijn harder en duurzamer dan gewone HSS-boren en hebben betere prestaties bij hoge temperaturen en hoge snelheden.

Gebruik een laag toerental: Het boren in RVS vereist een lagere snelheid dan bij het boren in zacht staal. Dit komt doordat het boren in RVS een hoge boordruk en -temperatuur kan veroorzaken, waardoor de boor snel slijt. Gebruik daarom een toerental dat langzaam genoeg is om de warmteontwikkeling te beperken.

Boor met koelemulsie: Bij het boren in RVS kan veel warmte vrijkomen. Om te voorkomen dat de boor oververhit raakt en snel slijt, kun je koelemulsie gebruiken. Koelemulsie is een speciale boorvloeistof die de warmte afvoert en tegelijkertijd smeert om de wrijving te verminderen.

Gebruik een centreerpunt: Een centreerpunt zorgt ervoor dat de boor niet wegglijdt tijdens het boren en helpt bij het nauwkeurig boren van een gat. Bij het boren in RVS is het belangrijk om eerst een klein gaatje met een centreerpunt te boren voordat je de boor met de gewenste diameter gebruikt.

Gebruik de juiste druk: Het boren in RVS vereist minder druk dan bij het boren in zacht staal. Oefen geen extra druk uit op de boor en laat de boor zijn werk doen. Dit kan de levensduur van de boor verlengen en het risico op beschadiging van het werkstuk verminderen.

Met deze tips kun je succesvol boren in RVS. Houd er wel rekening mee dat RVS een harde metaalsoort is, en dat het boren in RVS meer tijd en moeite kan kosten dan het boren in zachtere materialen.

hero illustration

Hoe testen we metaalboren?

Om de beste metaalboor te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze metaalboor-test hebben we 2369 metaalboren geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze metaalboor-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze metaalboor-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen metaalboor-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte metaalboor in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2369 metaalboren te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste metaalboren in een oogopslag

1. Beste Metaalboor voor dunne materialen: Piranha HI-TECH metaalboor 3mm X50700

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.4

Ben je op zoek naar een veelzijdige metaalboor die geschikt is voor universeel boorwerk? Dan is de Piranha HI-TECH metaalboor 3mm zeker het overwegen waard! Deze plaatboor heeft een punt in hoek van 118º, wat ervoor zorgt dat je moeiteloos en nauwkeurig kunt boren in metaal.

Met een boordiameter van 3mm en een boorlengte van 61mm is deze Piranha-boor perfect voor het boren van kleine gaatjes in verschillende soorten metaal. De boor is ook nog eens lichtgewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt hanteren en meenemen naar verschillende werklocaties.

Wat deze metaalboor echt onderscheidt van andere boren is de kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal. De Piranha HI-TECH metaalboor is gemaakt van hoogwaardig metaal, waardoor hij lang meegaat en keer op keer uitstekende prestaties levert.

De beste toepassing voor deze metaalboor is voor kleine klussen, zoals het boren van kleine gaatjes in metaal. Het is ook belangrijk om te weten dat de boor niet geschikt is voor het boren van grotere gaten of voor intensief gebruik.

Wat betreft de voordelen van deze boor, zijn er talloze: de boor is lichtgewicht, heeft een uitstekende kwaliteit, is duurzaam en heeft een scherpe punt voor nauwkeurig boren. Echter, het enige nadeel is dat de boor niet geschikt is voor grotere klussen.

Al met al is de Piranha HI-TECH metaalboor 3mm een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame metaalboor van hoge kwaliteit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Metaalboren set 5-delig - Boren

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8.2

Ben je op zoek naar een betrouwbare set metaalboren? Dan is de Metaalboren set 5-delig zeker het overwegen waard! Met 5 verschillende maten (4, 5, 6, 8 en 10 mm) heb je voor elke klus de juiste boor bij de hand. De spiraalboor zorgt voor een snelle en efficiënte boorervaring, terwijl het standaard materiaal van de boor/bit ervoor zorgt dat deze lang meegaat.

Wat deze set echt onderscheidt van andere boorsets is het gewicht van slechts 10 gram. Dit maakt de set ontzettend licht en gemakkelijk mee te nemen naar elke klus. Daarnaast is het ook nog eens zeer betaalbaar voor de kwaliteit die je krijgt.

De Metaalboren set 5-delig is ideaal voor het boren in metaal, maar kan ook gebruikt worden voor andere materialen zoals kunststof en hout. De set is perfect voor doe-het-zelvers die graag zelf aan de slag gaan met klusjes in en om het huis.

Een groot voordeel van deze set is de variatie in maten. Voor klussen waarbij nauwkeurigheid belangrijk is, kun je de kleinere maten gebruiken, terwijl de grotere maten handig zijn voor bijvoorbeeld het ophangen van zware objecten. Een nadeel van deze set zou kunnen zijn dat er maar 5 maten beschikbaar zijn, wat voor sommige klussen misschien niet genoeg is.

Al met al is de Metaalboren set 5-delig een zeer goede keuze voor de hobbyist of doe-het-zelver die op zoek is naar een betrouwbare, lichtgewicht en betaalbare set metaalboren.

Persoonlijk zou ik deze set zeker aanbevelen voor de gemiddelde doe-het-zelver, maar als je een professional bent die dagelijks werkt met metaalboren, dan zou je misschien meer variatie in maten nodig hebben.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3. Bosch 15-delige Borenset

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch 15-delige Borenset

 • list plusDeze set is handig om mee te werken.
 • list plusDe kwaliteit is hoog.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze set duurzaam is.

Nadelen Bosch 15-delige Borenset

 • list plusDe set is matig duurzaam.
 • list plusEen ander nadeel is dat het lastig is om te gebruiken.
 • list plusHet is duur.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

Ben je op zoek naar een veelzijdige borenset die geschikt is voor het boren in hout, metaal en steen? Dan is de Bosch 15-delige Borenset een goede keuze! Deze set bevat boren van verschillende afmetingen die je eenvoudig op een snelspan boorkop plaatst. Het handige plastic opbergdoosje zorgt ervoor dat je de boren gemakkelijk kunt bewaren en meenemen.

Deze borenset is perfect voor klussers die vaak te maken hebben met verschillende oppervlakken en materialen. Of je nu een plank wilt ophangen, een gat wilt boren in een stenen muur of een metalen constructie wilt maken, met deze borenset kun je alle kanten op. Bovendien zijn de boren geschikt voor een boormachine met een conventionele boorhouder, wat betekent dat je deze set kunt gebruiken met de meeste standaard boormachines.

Een ding om op te letten is dat deze borenset niet geschikt is voor boormachines en boorhamers met een SDS-boorkop. Als je een boorhamer hebt, heb je SDS boren nodig. Maar als je een standaard boormachine hebt, is deze borenset een goede aanvulling voor je gereedschapskist.

Kortom, de Bosch 15-delige Borenset is een veelzijdige en handige set die geschikt is voor klussers die vaak werken met verschillende materialen en oppervlakken. De set bevat boren van verschillende afmetingen en wordt geleverd in een handig plastic opbergdoosje. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor boorhamers met een SDS-boorkop.

Persoonlijk ben ik erg tevreden over deze borenset. Het is een handige en veelzijdige set die ik regelmatig gebruik bij verschillende klussen. Het enige wat ik jammer vind, is dat het niet geschikt is voor mijn boorhamer met een SDS-boorkop. Maar dat is slechts een klein nadeel en doet niets af aan de kwaliteit van de set zelf.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Piranha HI-TECH metaalboor 6mm X50715

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.7

De Piranha HI-TECH metaalboor 6mm heeft een punt in hoek van 118º voor universeel boorwerk in metaal.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Metabo 627151000 19 delige metaalboren

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Metabo 627151000 19 delige metaalboren

 • list plusDeze metaalboor heeft een kwalitatief goede constructie en is duurzaam.
 • list plusDankzij de handige bedieningsknoppen is deze metaalboor gemakkelijk te gebruiken.
 • list plusDeze metaalboor heeft een sterke motor met een vermogen van 1000 Watt.

Nadelen Metabo 627151000 19 delige metaalboren

 • list plusDeze metaalboor heeft geen integrale stofafzuiging.
 • list plusDeze metaalboor is niet geschikt voor zware industriële toepassingen.
 • list plusHet heeft een beperkte boorcapaciteit van 19 delen..

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.7

Ben je op zoek naar een set van topkwaliteit metaalboren voor je volgende klus? Dan is de Metabo 627151000 19 delige metaalboren set zeker iets voor jou! Deze boren zijn gemaakt van HSS-R materiaal en zijn geslepen voor duurzaamheid en precisie. Dit betekent dat je deze boren keer op keer kunt gebruiken zonder dat ze snel slijten.

De boren hebben een standaard cylindrische schacht, wat betekent dat ze in de meeste boormachines passen. De set bevat 19 boren, variërend van 1 tot 10 mm per 0.5 mm oplopend, wat betekent dat je voor vrijwel elke klus de juiste boor hebt. De boren worden geleverd in een handige industrie cassette, zodat je ze gemakkelijk kunt opbergen en vervoeren.

Wat deze boren echt onderscheidt van andere sets, is de kwaliteit. De precisie waarmee ze zijn geslepen en de duurzaamheid van het HSS-R materiaal maken deze boren een geweldige investering voor elke klusser. Het enige nadeel van deze set is het gewicht van 609 g, maar dit is te verwachten van een set van deze kwaliteit.

Als specialist in metaalboren kan ik je vertellen dat de Metabo 627151000 19 delige metaalboren set zeker de moeite waard is. Of je nu een professional of een doe-het-zelver bent, je zult merken dat deze boren gemakkelijk door metaal heen gaan. Ik raad deze set ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame set metaalboren voor zijn klussen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

6. Metaalboren | Metaalborenset | 8-delig|

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.4
 • Set met 8 verschillende formaten - Speciaal voor metaal - In compact opbergdoosje Vul je gereedschapsset aan met deze boortjes om eenvoudig te kunnen boren in metaal.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7. Piranha HI-TECH bullet metaalboor 2 geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.4

De Piranha HI-TECH bullet metaalboor x51013-qz 2mm is de ultieme boor voor het boren in metaal, hout, kunststof en gipsplaat. Dankzij de CNC-productieprocessen en een uniek gepatenteerd puntontwerp zorgt de boor voor braamvrije gaten en boort hij direct bij contact. De Piranha HI-TECH bullet x51013-qz metaalboor heeft een diameter van 2mm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 augustus in huis

Bekijk prijs

8. Dormer Metaalboor A002 1,4mm Hss-Tin

Loading ...
Ga naar laagste prijs

De A002 is de ideale universele korte spiraalboor voor alle denkbare machines en materialen. Robuuste HSS geslepen uitvoering. Unieke centreerkwaliteiten door de speciale PS-puntgeometrie. Hierdoor boort de A002 super licht en is er weinig kracht nodig om in het te bewerken materiaal te dringen. De TiN coating is alleen aangebracht op de punt omdat hij ook slechts daar dienstdoet en zorgt voor bescherming van de snijkanten met daardoor een langere stand tijd. De blanke en ruime spaangroeven zorgen voor een adequate afvoer van de spanen. Hierdoor loopt de boor minder snel vast dan vergelijkbare boren. Dit is tevens de meest gebruikte boor uit het Dormer assortiment. De Bouwmaten zijn volgens DIN338RN.norm: DIN 338coating: TiN/Blankmateriaal: HSSMerk: Dormerl1 40 mml2 18 mmd1 decimal Inch 0.0551 Inchd1 Øh8 mm 1,4 mmd1 Øh8 Inch

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Piranha HI-TECH metaalboor 2x 2,5mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.4

De Piranha HI-TECH metaalboor 2x 2,5mm heeft een punt in hoek van 118º voor universeel boorwerk in metaal.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

10. Stappen boor 4-20mm HSS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.3

4-20Mm Hss Rechte Groef Stap Boor. 1 stk Perfect te gebruiken bij. metaal. hout. kunstof. Kijk voor meer van onze producten op bol.com Online shop Keur.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 13 april in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van metaalboren. Er zijn immers 2369 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!