Hoe komt deze super Lasgas reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Lasgas ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Lasgass, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Lasgass die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Lasgass het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Lasgass stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Artikelen die soortgelijk zijn aan Lasgass

De beste Lasgass op een rij

Product informatiePlus or Show more

Niet navulbare gasfles van Deca voor de professionele en hobby lasser. Te gebruiken in combinatie met SG2 lasdraad

1. Menggas argon-co2 1 liter wegwerpvulling voor co2 lasapparaten


Product informatiePlus or Show more

Deze brander is multifunctioneel en kan gebruikt worden als soldeerbout, ontdooien ,en voor het aan brengen van krimpkousjes. Pen-model, brandpunt 1300º C.Deze brander is multifunctioneel en kan gebruikt worden als soldeerbout, ontdooien ,en voor het aan brengen van krimpkousjes. Pen-model, brandpunt 1300º C.

2. Skandia Gasbrander mini


Product informatiePlus or Show more

Gasvulling voor hobby branders

3. Gasvulling voor hobby branders


Product informatiePlus or Show more

Deze Cilinder sleutel is geschikt voor het openen van alle soorten industriele gascilinders (Argon, zuurstof, Acetyleen, Mix gassen etc.)

4. Gasflessen cilinder sleutel T-model


Product informatiePlus or Show more

KUNSTSTOF uitvoering met schroefdeksel. Voor wegwerp gasvullingen, met messing branderkop. Te gebruiken voor solderen met tin, koper, aluminium en zilver, het vormen en buigen van leidingen, afbranden van verf, ontdooien van leidingen etc.

5. Skandia Hobbybrander met handgreep


Product informatiePlus or Show more

Een zeer kwalitatief hardsoldeer set, wat gebruik maakt van het sterke Novacet gas en een 110Bar zuurstoffles. Dit is de ideale lichtgewicht hardsoldeerset voor de installateur, koelmonteur, fietsenmaker of hobbyist. Geschikt voor mobiele reparatie en installatie werkzaamheden. Complete set met een 110Bar zuurstof M10 cilinder en Novacet 7/16 gaspatroon. Inclusief drukregelaars, anti terugslag kleppen, 2 slangen van 1,5 meter, brander met twee tips van Ø 0,5 en Ø 0,65mm, veiligheidsbril, stalen behuizing. PRODUCT SPECIFICATIES Merk: Kemper Model: 555C Diameter tips: 0,5 en 0,65mm Lengte slang: 1,5 meter Hervulbaar met artikel: 510 (M10 aansluiting) en 580 (7/16 aansluiting) Zuurstof verbruik bij ideale omstandigheden: Met tip 0,50mm +/- 2,5 uur solderen. Met tip 0,65mm +/- 2 uur solderen. Novacet gas verbruik bij ideale omstandigheden: Met tip 0,50mm +/- 12 uur solderen.Met tip 0,65mm +/- 9,5 uur solderen. Let op! Dit zijn indicaties en kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het verbruik is onderhevig aan vele omstandigheden.

6. 555C Hardsoldeerset 110Bar Novaset max. 3100°C


Product informatiePlus or Show more

DECA reduceerventiel geschikt voor de cilinder met wegwerpvulling menggas argon co2, het reduceer kan op de fles worden gedraaid door met de klok mee te draaien. Na gebruik goed afsluiten om lekkage van gas te voorkomen. Het reduceer heeft een insteekkoppeling waar een 4x6 mm pu leiding in past.

7. DECA Reduceerventiel voor wegwerpvulling menggas argon co2


Product informatiePlus or Show more

De ST444 rechte snijbrander (533mm) biedt betere ergonomie, een duidelijker zicht op het snijtraject, visuele aanwijzingen voor gebruiksgemak en verhoogde veiligheid. De brander beschikt over een sterke brandergreep, gemaakt van een legering en uitgerust met een contour, die natuurlijk in de hand van de gebruiker past. De ST434 is compatibel met producten met verschillende koppen en is geschikt voor gebruik met zowel propaan als acetyleen. Kenmerken Uitzonderlijk goed gebalanceerd, ergonomische anti-slip greep vermindert vermoeidheid van de hand Knoppen beschikken over een contour en zijn verder uit elkaar geplaatst voor eenvoudige afstelling en kleurgecodeerd met labels voor toename/afname In-line RVS-buizen voor betere zichtbaarheid en gereduceerd profiel Gesmeed bronzen lichaam RVS-kleppen voor langere levensduur en verhoogde veiligheid

8. ESAB Snijbrander ST444 (Victor ST 400 C)


Artikelen die soortgelijk zijn aan Lasgass


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Lasgass. Er zijn immers 22 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Lasgas kopen.