Hoe komt deze super Lasgas lijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Lasgas ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Lasgass, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Lasgass die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Lasgass het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Lasgass stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

De beste Lasgass op een rij

Product informatiePlus or Show more

Deze brander is multifunctioneel en kan gebruikt worden als soldeerbout, ontdooien ,en voor het aan brengen van krimpkousjes. Pen-model, brandpunt 1300º C.Deze brander is multifunctioneel en kan gebruikt worden als soldeerbout, ontdooien ,en voor het aan brengen van krimpkousjes. Pen-model, brandpunt 1300º C.

1. Skandia Gasbrander mini


Product informatiePlus or Show more

Skandia gasbrander zakmodel. Makkelijk bij verhitten, buigen van metaal en kunststof, solderen en hardsolderen, en voor het aanbrengen van krimpkousjes, open haard en barbecue. Makkelijk bij verhitten , buigen van metaal en kunststof, solderen en hardsolderen, en voor het aanbrengen van krimpkousjes, open haard en barbecue.PIÉZO ontsteking.Brandpunt 1300º C,WORDT GELEVERD ZONDER GAS.

2. Skandia gasbrander zakmodel


Product informatiePlus or Show more

KUNSTSTOF uitvoering met schroefdeksel. Voor wegwerp gasvullingen, met messing branderkop. Te gebruiken voor solderen met tin, koper, aluminium en zilver, het vormen en buigen van leidingen, afbranden van verf, ontdooien van leidingen etc.

3. Skandia Hobbybrander met handgreep


Product informatiePlus or Show more

Rol gasloze draad 0,8 mm, 0.8 kg. Geschikt voor gasloos lassen met alle BIMAX-apparaten.

4. Telwin Lasdraad gasloos - 0.8 mm - 0.8 kg


Product informatiePlus or Show more

T722019 Doorvoerrol MIG/MAG Diameter 0,6÷0,8 mm Soort FE / AL

5. Telwin Doorvoerrol MIG/MAG Feed roll D. 0,8-0,9 mm fe


Product informatiePlus or Show more

Universele rutiel elektrodes Lassen in alle posities mogelijk Overeenkomstig de E6013 AWS A5.1- normen Diameter 1,6 mm Lengte 250 mm Stroomsterkte 30 - 55 A Verpakkingsgrootte 15 stuks

6. Telwin Rutiel laselektroden voor AC/DC-lassen


Product informatiePlus or Show more

TIG/MIG-Cleaning set "Cleantech 100" voor het nabehandelen van lasnaden. Uiterst geschikt voor het reinigen van TIG en MIG lasnaden op roestvrij staal. Geleverd in koffer met generator, toorts, vezelstrip kit, reinigingsvloeistof en verdeelkan. Eigenschappen: Inwerking van hitte, vlamboog en andere materiaal aantasting worden moeiteloos weggewerkt tot een prachtig eindresultaat Snelle en mooie reiniging Voltage 230 V Gewicht 14,4 kg Afmetingen 34,5 x 21,5 x 28 cm

7. Telwin Reinigingskit voor lasnaalden CLEANTECH 100 230V + KIT


Product informatiePlus or Show more

Met deze professionele Skandia butaan gasbranderkop met piëzo-elektrische ontsteking kunt u een standaard bus butaan veranderen in een brander. De handige piëzo-elektrische ontsteking ontsteekt de brander met één druk op de knop. De gasbrander is handig in gevallen wanneer er soldeerwerk met hoog vermogen nodig is, zoals bij het solderen van koperen waterleidingen en verwarmingsbuizen. De schroefdraadverbinding van de branderkop heeft een standaard 10,5 mm buitenste draad die geschikt is voor de meeste standaard bussen butaan met een schroefdraadverbinding. Kleur: zwart, zilver en oranje Materiaal: kunststof en metaal Lengte: 130 mm Toepassing: voor gebruik met standaard butaanbussen met schroefdraadverbinding

8. Skandia Gasbranderkop met piëzo-ontsteking 1046881


Product informatiePlus or Show more

Technische gegeven van de Sievert Gaspatroon, Gasbus Powergas EU (7/16) 1925C. Gassoort Propaan, Butaan. Vulhoeveelheid(kg) 0.336. Model Wegwerppatroon. Keuring EN417. Overige specificaties. Uiterst efficiënt gas met ingebouwde anti-flare functie. Wegwerppatroon met zelfsluitende klep. Bevat een gasmengsel van propaan, butaan. Mix van 35% Propaan en 65% Brutaan gas.

9. Sievert Gaspatroon, Gasbus Powergas EU (7/16


Product informatiePlus or Show more

Niet navulbare gasfles van Deca voor de professionele en hobby lasser. Te gebruiken in combinatie met SG2 lasdraad

10. Menggas argon-co2 1 liter wegwerpvulling voor co2 lasapparaten


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Lasgass. Er zijn namelijk 22 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Lasgas kopen.