Hoe komt deze super Lasgas lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Lasgas ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Lasgass, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Lasgass die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Lasgass het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Lasgass stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten die overeenkomstig zijn aan Lasgass

De beste Lasgass in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Deze brander is multifunctioneel en kan gebruikt worden als soldeerbout, ontdooien ,en voor het aan brengen van krimpkousjes. Pen-model, brandpunt 1300º C.Deze brander is multifunctioneel en kan gebruikt worden als soldeerbout, ontdooien ,en voor het aan brengen van krimpkousjes. Pen-model, brandpunt 1300º C.

1. Skandia Gasbrander mini


Product informatiePlus or Show more

Deze Cilinder sleutel is geschikt voor het openen van alle soorten industriele gascilinders (Argon, zuurstof, Acetyleen, Mix gassen etc.)

2. Gasflessen cilinder sleutel T-model


Product informatiePlus or Show more

De ST444 rechte snijbrander (533mm) biedt betere ergonomie, een duidelijker zicht op het snijtraject, visuele aanwijzingen voor gebruiksgemak en verhoogde veiligheid. De brander beschikt over een sterke brandergreep, gemaakt van een legering en uitgerust met een contour, die natuurlijk in de hand van de gebruiker past. De ST434 is compatibel met producten met verschillende koppen en is geschikt voor gebruik met zowel propaan als acetyleen. Kenmerken Uitzonderlijk goed gebalanceerd, ergonomische anti-slip greep vermindert vermoeidheid van de hand Knoppen beschikken over een contour en zijn verder uit elkaar geplaatst voor eenvoudige afstelling en kleurgecodeerd met labels voor toename/afname In-line RVS-buizen voor betere zichtbaarheid en gereduceerd profiel Gesmeed bronzen lichaam RVS-kleppen voor langere levensduur en verhoogde veiligheid

3. ESAB Snijbrander ST444 (Victor ST 400 C)


Product informatiePlus or Show more

Rol gasloze draad 0,8 mm, 0.8 kg. Geschikt voor gasloos lassen met alle BIMAX-apparaten.

4. Telwin Lasdraad gasloos - 0.8 mm - 0.8 kg


Product informatiePlus or Show more

DECA reduceerventiel geschikt voor de cilinder met wegwerpvulling menggas argon co2, het reduceer kan op de fles worden gedraaid door met de klok mee te draaien. Na gebruik goed afsluiten om lekkage van gas te voorkomen. Het reduceer heeft een insteekkoppeling waar een 4x6 mm pu leiding in past.

5. DECA Reduceerventiel voor wegwerpvulling menggas argon co2


Product informatiePlus or Show more

Rutiel gecoate laselektroden E6013 voor het lassen van diverse soorten ongelegeerd staal tot 38kg/mm² treksterkte. Lassen in de meeste lasposities. Gemakkelijk op starten, stabiele vlamboog en weinig spatten. Gemakkelijk verwijderbare slak. Geschikt voor industrie, handwerk en assemblage.

6. Telwin Rutiel elektroden - 2.0 mm - 300 mm - 2.5 kg - 227 stuks


Product informatiePlus or Show more

Sterke lasmagneet. Houdt werkstuk in plaats en houdt uw handen vrij. Houdt stalen materialen in hoeken van 30°, 45°, 60°, 75° en 90° vast. Gebruik voor lassen, solderen, merktekenen en leiding installatie. 18 kg draagcapaciteit Kenmerken: Hoek: 30°, 45°, 60°, 75°, 90° Capaciteit - gewicht: 18 kg Afwerking: Geëmailleerd Gewicht: 0,527 kg Inhoud verpakking: 1 x lasmagneet

7. Silverline Lasmagneet 18 Kilo - 30/45/60/75/90 Graden


Product informatiePlus or Show more

Niet navulbare gasfles van Deca voor de professionele en hobby lasser. Te gebruiken in combinatie met SG2 lasdraad

8. Menggas argon-co2 1 liter wegwerpvulling voor co2 lasapparaten


Product informatiePlus or Show more

Weller 75ml butaangas voor het navullen van de soldeerbout, bijvoorbeeld de Pyropen. Hoogwaardig ISO-butaangas. Geschikt voor alle gassoldeerbouten. Incl. adapterhulpstukken in het deksel.

9. Weller Butaangas - Navulling voor gassoldeerbout - 75ml


Product informatiePlus or Show more

Met deze professionele Skandia butaan gasbranderkop met piëzo-elektrische ontsteking kunt u een standaard bus butaan veranderen in een brander. De handige piëzo-elektrische ontsteking ontsteekt de brander met één druk op de knop. De gasbrander is handig in gevallen wanneer er soldeerwerk met hoog vermogen nodig is, zoals bij het solderen van koperen waterleidingen en verwarmingsbuizen. De schroefdraadverbinding van de branderkop heeft een standaard 10,5 mm buitenste draad die geschikt is voor de meeste standaard bussen butaan met een schroefdraadverbinding. Kleur: zwart, zilver en oranje Materiaal: kunststof en metaal Lengte: 130 mm Toepassing: voor gebruik met standaard butaanbussen met schroefdraadverbinding

10. Skandia Gasbranderkop met piëzo-ontsteking 1046881


Producten die overeenkomstig zijn aan Lasgass


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Lasgass. Er zijn namelijk 22 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Lasgas kopen.