Bestenu

Wat is de beste lashelm van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het kopen van een goede lashelm is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste lashelm van 2023? Na het testen van 131 lashelmen kwam de Boxer Tools Boxer Laskap Professioneel veelkleurig als beste getest uit onze lashelm-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de lashelmen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 lashelmen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame lashelm-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste lashelmen

1Score: 9.9
Boxer Tools Boxer Laskap Professioneel veelkleurig
Boxer Tools Boxer Laskap Professioneel veelkleurig
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Climax Laskap 405-CPA Inclusief Draaiknop zwart
Beste Lashelm voor inspecteurs
Climax Laskap 405-CPA Inclusief Draaiknop zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Boxer Laskap Professioneel - Lashelm DIN 9-13 Ultraviolet 16 - Arend
Boxer Laskap Professioneel - Lashelm DIN 9-13 Ultraviolet 16 - Arend
Boxer Tools
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Hyundai lashelm - Laskap automatisch - DIN 16-10
Beste Lashelm voor lassers
Hyundai lashelm - Laskap automatisch - DIN 16-10
Hyundai
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Climax – 420 – Automatische zwart
Climax – 420 – Automatische zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.8
HBM machines Automatische Lashelm / zwart
HBM machines Automatische Lashelm / zwart
HBM machines
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.8
Automatische Lashelm - Model USA Adelaar Zwart
Automatische Lashelm - Model USA Adelaar Zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Hyundai Power Products Hyundai lashelm blauw
Hyundai Power Products Hyundai lashelm blauw
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Redwood AUTOMATISHCE LASHELM EXTRA GROOT zwart
Redwood AUTOMATISHCE LASHELM EXTRA GROOT zwart
Redwood
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Euro Star Lashelm met hand
Euro Star Lashelm met hand
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Lashelm Koopgids

Met de beste lashelm ben je beschermd tegen elke schadelijke straling en licht dat vrijkomt tijdens het lassen. Meer weten? Lees dan deze koopgids door!

Hoe werkt een lashelm?

Een lashelm werkt door het filteren van het schadelijke uv-straling en infraroodlicht dat vrijkomt tijdens het lassen. De lashelm bevat een lens die op een automatische manier verduistert zodra het lichtintensiteit toeneemt. 

Dit beschermt de ogen van de gebruiker tegen de schadelijke straling en zorgt voor een duidelijker zicht tijdens het lassen. Kortom, een lashelm is een belangrijk hulpmiddel voor iedereen die met het lassen bezig is.

Hoe beschermt een lashelm tegen licht en straling?

Tijdens het lassen wordt een enorme hoeveelheid fel licht en straling uitgestraald. Als je niet beschermd bent, kan dit nare gevolgen hebben voor je ogen en huid. Bovendien kan het licht ook verblindend zijn, waardoor het moeilijk wordt om te blijven focussen en nauwkeurig te werken.

Gelukkig biedt de lens in een lashelm de oplossing. De lens is speciaal ontworpen om het licht van het lasproces te filteren, zodat alleen het noodzakelijke licht doorlaat en de schadelijke straling wordt geblokkeerd. Dit betekent dat je ogen en huid beschermd zijn, terwijl je nog steeds duidelijk kunt zien wat je aan het doen bent.

Bovendien zijn veel lashelmen voorzien van een verstelbare lens, zodat je de lens kunt aanpassen aan de specifieke omstandigheden van het lassen. Hierdoor kun je de lens instellen op de juiste sterkte en verzeker je je van de beste bescherming tegen licht en straling.

Punten om op te letten bij aanschaf

Bij de aanschaf van een lashelm moet je op enkele dingen letten. Hier zijn een paar belangrijke puntjes:

 • Bescherming: Zorg dat de lashelm de juiste bescherming biedt tegen het type laswerk dat je gaat uitvoeren.
 • Comfort: Kies een lashelm die comfortabel zit, zodat je hem gemakkelijk de hele dag kunt dragen.
 • Zicht: Kijk of de lashelm voldoende zicht biedt, zodat je alle laswerkzaamheden goed kunt zien.
 • Verstelbaarheid: Kies een lashelm die verstelbaar is, zodat je hem aan kunt passen aan je hoofd en comfort.
 • Materiaal: Zorg dat de lashelm gemaakt is van stevig en duurzaam materiaal, zodat hij lang meegaat.

 

Verschillende soorten lashelmen

Er zijn zeker verschillende soorten lashelmen. Je hebt bijvoorbeeld lashelmen met verschillende filters om te beschermen tegen verschillende soorten straling, zoals uv-straling of infraroodstraling. 

Daarnaast zijn er ook lashelmen met verschillende verstelbare opties, zoals verstelbare hoofdbanden en verstelbare lenzen. Kijk dus goed naar je specifieke behoeften voordat je een lashelm aanschaft.

hero illustration

Hoe testen we lashelmen?

Om de beste lashelm te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze lashelm-test hebben we 131 lashelmen geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze lashelm-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze lashelm-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen lashelm-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte lashelm in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 131 lashelmen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste lashelmen in een handige lijst

1. Boxer Tools Boxer Laskap Professioneel veelkleurig

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

Veiligheid gaat natuurlijk boven alles. Daarom is het zeer belangrijk dat u de juiste bescherming draagt tijdens het lassen. Deze Profesionele Boxer lashelm beschermt uw hoofd, maar ook uw ogen tegen spatten, vonken en felle lichtstralen. Lasmasker ontworpen voor lassen met alle methoden met behulp van een elektrische boog - met een gecoate elektrode MMA en een halfautomatisch MIG MAG- en TIG-gasscherm. Het is tevens ook mogelijk om TIG (-) - laagstroom (20A) lassen te gebruiken. Een speciale sensor in de filtercassette identificeert automatisch de start van het lasproces en activeert de zelfverduisterende functie. Na het beëindigen van het werk keert het filter automatisch terug naar de staat van verlichting. Het filter wordt gevoed door interne batterijen die zichzelf opladen via zonnecellen en niet vervangen hoeven te worden. Voordelen van onze laskappen : Compacte en esthetische structuur Zeer duurzaam Makkelijk te gebruiken Biedt een breed gezichtsveld Zorgt voor maximale veiligheid Automatisch aan en uit Beschermt tegen UV- en IR-straling Licht en comfortabel in gebruik Heeft een meertrapsverstelling waardoor de laskap kan worden aangepast aan de grootte van het hoofd van de gebruiker Technische gegevens : De helm is gemaakt van zeer resistent polymeer materiaal Lichtconditie: 4 DIN Beschermingsgraad in verduisterde toestand: 9-13 DIN Oogbescherming vlg. normen: EN379 1/2/1 Gelaatsbescherming vlg. normen: EN175 Gezichtsveld: 92,5 mm x 42,5 mm Reactietijd: niet meer dan 0,0001 s. Gewicht: ongeveer 490 gram. CE gekeurd Over Boxer Tools Boxer Tools maakt gereedschap van uitstekende kwaliteit. Met een uitgebreid assortimeten variërend tussen kleinere huishoudelijke dingen zoals verlengkabels naar grote professionele boormachines is Boxer een merk waar elke klusser zich thuis zal vinden. Boxer Tools levert producten die langdurig meegaan en duurzaam worden gemaakt. Met een speciale S-line series levert Boxer Tools ook zwaar geschut voor de echt moeilijke klussen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 maart in huis

Bekijk prijs

2. Beste Lashelm voor inspecteurs: Climax Laskap 405-CPA Inclusief Draaiknop zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Climax Laskap 405-CPA Inclusief Draaiknop zwart

 • list plusDit model lashelm biedt uitstekende veiligheid tegen UV-straling.
 • list plusHet is licht van gewicht, waardoor het comfortabel is.
 • list plusHet heeft een verstelbare kopband, waardoor het eenvoudig aan te passen is.

Nadelen Climax Laskap 405-CPA Inclusief Draaiknop zwart

 • list plusDe zichtbaarheid van deze lashelm is matig.
 • list plusDeze lashelm heeft geen elektronische verduistering, wat het gebruik moeilijker kan maken.
 • list plusHet heeft geen extra bescherming tegen vuil en splinters.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.6

Op zoek naar een veilige manier om te lassen? De Climax laskap 405-CPA is een geweldige oplossing! Het draagcomfort van deze laskap is zo hoog dat je hem zonder problemen langere tijd kunt dragen. De laskap beschermt niet alleen je ogen tegen het felle licht bij lassen, maar ook de rest van je gezicht. Dit is belangrijk omdat lassen kan leiden tot "lasogen" op lange termijn. De bescherming tegen spatten, vonken, warmte en andere vliegende deeltjes is onmisbaar tijdens het lassen.

De Climax laskap 405-CPA heeft een materiaal van Polypropyleen, een beschermtint van 13, een gewicht van 430 g en een beschermfilter van Lasfilter. Wat deze laskap onderscheidt van andere laskappen is de met draaiknop instelbare afstelling en de geïntegreerde zweetband in het binnenwerk. Dit maakt de laskap erg comfortabel om te dragen en voorkomt dat je gaat zweten tijdens het lassen.

Het belangrijkste voordeel van de Climax laskap 405-CPA is dus het hoge draagcomfort. Daarnaast biedt deze laskap een uitstekende bescherming tegen schadelijke straling en fysieke schade. Het nadeel van deze laskap is dat het iets duurder is dan andere laskappen op de markt.

Ik raad de Climax laskap 405-CPA zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een veilige én comfortabele manier om te lassen. Het is een betrouwbare keuze die garant staat voor kwaliteit en comfort.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

3. Boxer Laskap Professioneel - Lashelm DIN 9-13 Ultraviolet 16 - Arend

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.6

Veiligheid gaat natuurlijk boven alles. Daarom is het zeer belangrijk dat u de juiste bescherming draagt tijdens het lassen. Deze Profesionele Boxer lashelm beschermt uw hoofd, maar ook uw ogen tegen spatten, vonken en felle lichtstralen. Lasmasker ontworpen voor lassen met alle methoden met behulp van een elektrische boog - met een gecoate elektrode MMA en een halfautomatisch MIG MAG- en TIG-gasscherm. Het is tevens ook mogelijk om TIG (-) - laagstroom (20A) lassen te gebruiken. Een speciale sensor in de filtercassette identificeert automatisch de start van het lasproces en activeert de zelfverduisterende functie. Na het beëindigen van het werk keert het filter automatisch terug naar de staat van verlichting. Het filter wordt gevoed door interne batterijen die zichzelf opladen via zonnecellen en niet vervangen hoeven te worden. Voordelen van onze laskappen : Compacte en esthetische structuur Zeer duurzaam Makkelijk te gebruiken Biedt een breed gezichtsveld Zorgt voor maximale veiligheid Automatisch aan en uit Beschermt tegen UV- en IR-straling Licht en comfortabel in gebruik Heeft een meertrapsverstelling waardoor de laskap kan worden aangepast aan de grootte van het hoofd van de gebruiker Technische gegevens : De helm is gemaakt van zeer resistent polymeer materiaal Lichtconditie: 4 DIN Beschermingsgraad in verduisterde toestand: 9-13 DIN Oogbescherming vlg. normen: EN379 1/2/1 Gelaatsbescherming vlg. normen: EN175 Gezichtsveld: 92,5 mm x 42,5 mm Reactietijd: niet meer dan 0,0001 s. Gewicht: ongeveer 490 gram. CE gekeurd Over Boxer Tools Boxer Tools maakt gereedschap van uitstekende kwaliteit. Met een uitgebreid assortimeten variërend tussen kleinere huishoudelijke dingen zoals verlengkabels naar grote professionele boormachines is Boxer een merk waar elke klusser zich thuis zal vinden. Boxer Tools levert producten die langdurig meegaan en duurzaam worden gemaakt. Met een speciale S-line series levert Boxer Tools ook zwaar geschut voor de echt moeilijke klussen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 februari in huis

Bekijk prijs

4. Beste Lashelm voor lassers: Hyundai lashelm - Laskap automatisch - DIN 16-10

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hyundai lashelm - Laskap automatisch - DIN 16-10

 • list plusDeze lashelm is voorzien van een automatische laskap met een DIN 16-10-certificering, wat garant staat voor een hoge veiligheid en betrouwbaarheid.
 • list plusDeze lashelm heeft een modern en stijlvol design.
 • list plusDoor de bovenaf gesloten constructie blijft het licht buiten de lashelm.

Nadelen Hyundai lashelm - Laskap automatisch - DIN 16-10

 • list plusDeze lashelm is minder comfortabel dan sommige andere modellen.
 • list plusDeze lashelm is niet geschikt voor gebruik in extreme omstandigheden.
 • list plusDeze lashelm is niet geschikt voor professioneel gebruik, omdat hij niet voldoet aan alle vereisten voor professionele lashelmen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

Als je op zoek bent naar een lashelm die optimale bescherming biedt tijdens het lassen, dan is de Hyundai lashelm automatisch DIN 16-10 een uitstekende keuze. Deze lashelm beschermt niet alleen je hoofd, maar ook je ogen tegen spatten, vonken en felle lichtstralen. De helm heeft een lage DIN-waarde van slechts 16 tot minimaal 10 in de verduisterde stand, wat zorgt voor optimale bescherming tegen UV-straling. En het beste van alles? De lashelm werkt volledig automatisch en schakelt direct over naar een donker scherm wanneer er fel licht wordt geconstateerd. Dit gebeurt in slechts 0,00004 seconden, wat volledig instelbaar is middels een draaiknop aan de zijkant van de lashelm.

Een ander groot voordeel van deze Hyundai lashelm is dat je nooit een lege batterij hebt. Doordat de lashelm werkt op zowel 2 CR2032 lithium batterijen als zonnecellen, heb je altijd de optimale bescherming op elk moment. De helm heeft een groot kijkglas van 98x43 cm, waardoor je een wijds zicht hebt op je laswerk en wordt geleverd met een extra kijkglas én voorglas. De helm is ook erg comfortabel en volledig instelbaar, uitgevoerd met zachte voering en weegt slechts 480 gram.

Wat deze lashelm uniek maakt is de snelheid waarmee hij reageert op fel licht, de combinatie van batterijen en zonnecellen, de lage DIN-waarde en het comfort. Deze lashelm is zeer geschikt voor regelmatig en professioneel gebruik en biedt optimale bescherming tijdens het lassen. Het enige nadeel is dat hij iets duurder is dan andere lashelmen, maar de extra bescherming en het gemak van het automatische systeem maken het zeker de moeite waard.

Persoonlijk ben ik erg onder de indruk van deze Hyundai lashelm en zou ik hem zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een comfortabele en veilige lashelm. Of je nu een professionele lasser bent of af en toe een klus doet, deze lashelm biedt de optimale bescherming die je nodig hebt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Climax – 420 – Automatische zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.3

Het dragen van een laskap is essentieel als je aan het lassen bent, maar het kan soms oncomfortabel zijn. Gelukkig biedt de Climax 420 Variomatic Lashelm daarvoor een oplossing. De laskap heeft een erg hoog draagcomfort dankzij de met draaiknop instelbare afstelling en geïntegreerde zweetband in het binnenwerk. Daarnaast heeft deze laskap automatische verduistering, wat betekent dat je ogen beschermd zijn tegen het felle licht dat vrijkomt tijdens het lassen.

Het materiaal van de laskap is gemaakt van polyamide en glasvezel, wat zorgt voor een licht gewicht van 528 g. De beschermfilter heeft een lasfilter en een beschermtint van 13, waardoor je ogen beschermd zijn tegen spatten, vonken, warmte en andere vliegende deeltjes.

Wat deze laskap echt onderscheidt van andere is het gemak waarmee je hem omhoog kunt klikken wanneer je klaar bent met lassen. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel je werk controleren zonder de laskap af te hoeven doen.

Deze laskap is ideaal voor mensen die regelmatig lassen en waarbij comfort en veiligheid hoog in het vaandel staan. Het is ook geschikt voor mensen die last hebben van hoornvliesproblemen door het lassen of voor mensen die simpelweg op zoek zijn naar een goede laskap.

Mijn persoonlijke mening is dat de Climax 420 Variomatic Lashelm een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een laskap met hoog draagcomfort en goede bescherming. Het enige nadeel is dat het een hogere prijs heeft dan sommige andere laskappen op de markt. Echter, als je waarde hecht aan comfort en veiligheid, dan is deze laskap zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

6. HBM machines Automatische Lashelm / zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.7

De HBM machines Automatische Lashelm / zwart is een must-have voor iedereen die met lassen bezig is. De helm is gemaakt van kunststof en heeft een lasfilter met een beschermtint van 9.13. Het gewicht is 500 g, wat betekent dat je het gemakkelijk kunt dragen. De helm heeft een zelfdimmende functie die in 0,000030 seconde werkt. Je kunt de tint instellen van DIN 9 tot DIN 13 met een draaiknop aan de buitenzijde. Daarnaast is er ook een instelbare tijdsduur voor het terug openslaan van het venster en een instelbare gevoeligheid. De helm is ook geschikt voor TIG-lassen en heeft een Li-Ion batterij, waardoor hij altijd werkt. De comfortabele verstelbare hoofdband maakt het gemakkelijk om de helm aan te passen aan iedereen. Kortom, de HBM machines Automatische Lashelm / zwart is een must-have voor iedereen die met lassen bezig is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

7. Automatische Lashelm - Model USA Adelaar Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.3

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en stoere lashelm, dan is de Automatische Lashelm - Model USA Adelaar Zwart een uitstekende keuze. Deze helm biedt optimale bescherming tegen warmte, vonken en spatten en heeft een professionele uitstraling dankzij zijn mooie zwarte kleur. Het zelfdimmende filter zorgt ervoor dat je altijd veilig werkt en de donkerheid is gemakkelijk aan te passen via een draaiknop. Ook de gevoeligheid is eenvoudig te regelen, zodat je altijd precies kunt werken zoals je wilt. Daarnaast heeft de helm een comfortabele hoofdband en een handige zweetband, zodat je altijd fris blijft tijdens het werken.

Wat deze helm echt bijzonder maakt, is zijn snelle reactiesnelheid van slechts 0,000035 seconde. Hierdoor loop je nooit het risico op schade aan je ogen en kun je altijd veilig werken. Bovendien is de helm licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk langdurig kunt dragen. De helm heeft een beschermingstint van 9.13 en is gemaakt van stevig kunststof. Daarnaast is het vizier groot genoeg om goed zicht te hebben, zowel centraal als perifeer.

Al met al is de Automatische Lashelm - Model USA Adelaar Zwart een uitstekende keuze voor iedereen die veilig wil werken en er tegelijkertijd stoer uit wil zien. De helm is gemakkelijk in gebruik en biedt optimale bescherming en comfort. Het enige nadeel is dat de helm niet goedkoop is, maar als je bereid bent om te investeren in een goede lashelm, dan is dit zeker een goede optie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 maart in huis

Bekijk prijs

8. Hyundai Power Products Hyundai lashelm blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hyundai Power Products Hyundai lashelm blauw

 • list plusDe Hyundai Power Products lashelm biedt een uitstekende veiligheid tegen infraroodstraling.
 • list plusDe lashelm heeft een licht ontwerp, waardoor hij makkelijk is om te dragen.
 • list plusEen ander pluspunt is dat de lashelm een groot kijkveld heeft, waardoor je meer kunt zien tijdens het lassen.

Nadelen Hyundai Power Products Hyundai lashelm blauw

 • list plusEen nadeel van deze lashelm is dat hij geen automatische dimmer heeft, waardoor je de intensiteit van de lashelm handmatig moet aanpassen.
 • list plusDe lashelm heeft geen ventilator, waardoor er snel warmte kan ophopen.
 • list plusEen ander nadeel is dat de lashelm niet waterdicht is, waardoor hij slecht bestand is tegen vochtige omgevingen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een veilige en comfortabele lashelm voor al je laswerkzaamheden? Dan is de Hyundai Power Products lashelm in het blauw de perfecte keuze voor jou! Deze lashelm beschermt niet alleen je hoofd, maar ook je ogen tegen spatten, vonken en felle lichtstralen. Met een optimale bescherming tegen UV-straling en een lage DIN-waarde van slechts 16 tot minimaal 10 in de verduisterde stand, biedt deze lashelm de beste bescherming die je nodig hebt tijdens het lassen.

Wat deze lashelm uniek maakt, is dat hij volledig automatisch werkt en in slechts 0,00004 seconden naar een donkerder scherm overschakelt wanneer er fel licht wordt geconstateerd. De lashelm werkt volledig op zonnecellen, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over een lege batterij en daardoor gevaarlijke situaties. Bovendien is de lashelm zeer comfortabel en voorzien van een groot kijkglas van 90x35 cm, waardoor je een wijds zicht hebt op je laswerk.

De Hyundai Power Products lashelm in het blauw is geschikt voor zowel de professional als de doe-het-zelf'er. Met een gewicht van slechts 480 gram en een volledig instelbare hoofdbescherming, is deze lashelm perfect voor langdurig gebruik. Het wordt geleverd met een extra kijkglas én voorglas, waardoor je nog meer comfort en bescherming hebt tijdens het lassen.

Vanuit mijn perspectief als expert in lashelmen, kan ik zeggen dat deze Hyundai Power Products lashelm een uitstekende keuze is voor iedereen die veilig en comfortabel wilt lassen. Het enige nadeel is dat de lashelm misschien wat duurder is dan andere modellen op de markt, maar de kwaliteit en veiligheid die deze lashelm biedt, maakt dit meer dan goed.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Redwood AUTOMATISHCE LASHELM EXTRA GROOT zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8.4

Ben je op zoek naar een las- en slijphelm die je ogen volledig beschermt tegen UV- en IR-straling? Dan is de Redwood AUTOMATISCHE LASHELM EXTRA GROOT zwart perfect voor jou! Met een gezichtsveld van 100x73mm en een beschermfilter voor ultraviolet licht, kun je zonder zorgen lassen en slijpen. De beschermtint van 3,5 zorgt ervoor dat je altijd zicht hebt op het werkgebied.

Wat deze helm zo speciaal maakt, is de volledig automatische bediening. Met vier infraroodsensoren en een reactietijd van 1/25.000s, schakelt de helm zichzelf in zodra je begint te lassen of te slijpen. Bovendien kun je de gevoeligheid en vertraging zelf instellen, zodat de helm perfect aansluit op jouw behoeften.

De Redwood AUTOMATISCHE LASHELM EXTRA GROOT zwart is niet alleen functioneel, maar ook erg comfortabel. Met een gewicht van slechts 500 gram en een polyamide (nylon) materiaal, voel je nauwelijks dat je hem draagt. De helm heeft ook een vervangbare lithiumbatterij, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de helm plotseling uitvalt tijdens het lassen of slijpen.

Al met al is de Redwood AUTOMATISCHE LASHELM EXTRA GROOT zwart een geweldige investering voor elke lasser of slijper die op zoek is naar comfort, betrouwbaarheid en bescherming. Het enige nadeel is dat het gezichtsveld niet zo groot is als sommige andere helmen op de markt, maar dit is slechts een klein minpuntje.

Als professionele schrijver en expert in las- en slijphelmen, kan ik deze helm zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve helm die perfect past bij hun behoeften.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 11 januari in huis

Bekijk prijs

10. Euro Star Lashelm met hand

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8

Kenmerken: Hand schild recht eenvoudige uitvoering. Simplee glas verandering van binnenuit. Getest en gecertificeerd volgens EN175. Incl. DIN10 filter glas kleurloos en kunststof Deze laskap van Euro Star is een proffesioneel beschermingsmiddel dat gebruikt wordt bij verschillende soorten lasprocessen. De las helm beschermt: de ogen het gezicht en de hals. Deze helm beschermt tegen ultraviolet licht infrarood licht vonken en warmte. Technische specificaties: Gemaakt van zwart ABS kunststof Hittebestendig tot 120 °C. Glas grootte: 90x 110mm. Gewicht: 441 g Kleur: Zwart Afmetingen: 41 x 26.01 x 10.01 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van lashelmen. Er zijn immers 131 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!