Hoe komt deze super Lashelm opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Lashelm ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Lashelms, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Lashelms die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Lashelms het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Lashelms stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Lashelms in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De VDT automatische lashelm is de ideale lashelm voor elke toepassing. Altijd een vrije hand om optimaal te kunnen werken. TIG-lassen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. MIG / MAG-lassen met deze helm een fluitje van een cent. De mate van verduistering kan worden ingesteld van DIN 9 tot 13 -. is dit voor de verschillende lasmethoden met verschillende gradaties van helderheid nodig omdat elk lasproces anders is. Het verzorgen van de verduistering wordt gedaan door hoge kwaliteit zonnecellen en lithium batterij.

1. VDT Lashelm - Automatische laskap - variabel en slijpen


Product informatiePlus or Show more

Productomschrijving Met deze zelfverduisterende lashelm van Güde ben je beschermd tegen alle vonken die bij het lassen komen. Met de stabiele en slagvaste helmschaal weet je zeker dat jou niks meer zal overkomen. De helm is uitgerust met een traploos instelbaar verduisteringsniveau van tussen de 9 en 13 met daarbij ook een instelbare filtergevoeligheid. De gewatteerde hoofdband is ook verstelbaar, waardoor deze helm voor iedereen geschikt is. Technische Gegevens Type voeding: Zonne-energie Beschermend glas: EN379DIN Afmeting beschermglas: 110 x 90 x 9mm Reactietijd van licht naar donker: 3/10.000 seconde Reactietijd van donker naar licht: 0,1 – 0,8 seconde Lichtniveau: DIN8 Afmetingen helm (L x B x H): 28 x 24 x 24,5 cm Netto gewicht: 0,46kg

2. Güde Automatische / Zelfdimmende Lashelm EN379DIN


Product informatiePlus or Show more

Dubbele lichtsensoren schakelen van licht naar donken in 1/5000 seconde. DIN schaduw 3 (licht)/DIN schaduw 11 (donker). DIN 16 UV en IR bescherming. EN379 en 175 gecertificeerd.

3. Silverline Automatische laskap


Product informatiePlus or Show more

Zelfdimmend in 0,000035 seconde. Aan de linker buitenzijde kunt u de sterkte / donkerheid verstellen van DIN 9 tot DIN 13 doormiddel van een draaiknop. Aan de binnenzijde kunt u de gevoeligheid instellen doormiddel van een draaiknop. Aan de binnenzijde kan ingesteld worden hoe snel de helm weer open / blank slaat na het lassen. Aan de binnenzijde kan de helm ook op Lassen of Slijpen ingesteld worden. Met deze helm kunt u namelijk ook direct slijpen na het lassen zonder dat de helm dan dichtslaat. Met deze helm kunt u werkelijk alles lassen. Ook slaat de helm altijd genoeg energie op voor de eerste las. De helm is voorzien van een lithium batterij die altijd genoeg energie bewaart voor een eerste las indien hij lange tijd niet gebruikt is. Extra verstevigd model !! Zeer comfortabele verstelbare hoofdband met zweetband Maat van het vizier: 43 x 98 mm. Technische gegevens van de HBM Automatische Lashelm Model 7 - Doodshoofd. Zelfdimmend in 0,000030 seconde. Instelbaar van DIN 9 tot DIN 13 d.m.v. een draaiknop aan de buitenzijde. Instelbare tijdsduur voor het terug openslaan van het venster. Instelbare gevoeligheid. Geschikt voor alle vormen van lassen , ook TIG. Door de combinatie van de zonnecellen en de Li-Ion batterij werkt hij altijd. Deze lashelm is ook te gebruiken als bescherming bij het slijpen zonder dat de lashelm dichtslaat. Door de comfortabele verstelbare hoofdband is hij voor iedereen passend te maken.

4. HBM Automatische Lashelm Model 7 - Doodshoofd


Product informatiePlus or Show more

Lashelm Robust Lhrb-0001 Rood / Blauw

5. Lashelm Robust Lhrb-0001 Rood / Blauw


Product informatiePlus or Show more

Dit GYS traditionele draagbare lasmasker beschermt uw ogen en gezicht tijdens het lassen en slijpen. Het masker beschermt uw ogen tegen schade die door infrarood en UV-licht wordt veroorzaakt om elektrisch ophthalmia te voorkomen. Het zal ook uw gezicht en ogen effectief beschermen tegen vonken, spatten en schadelijke stoffen. Dit model heeft een ophanghaak voor gemakkelijke opberging. Kleur: zwart Materiaal: kunststof Afmetingen: 39 x 24 x 12 cm (L x B x H)

6. GYS Lasmasker draagbaar zwart


Product informatiePlus or Show more

Zwaar, chroom-leren lasschort met versterkte ogen en strikken. Twee zakken.

7. Silverline lasschort Lederen schort


Product informatiePlus or Show more

De ideale lashelm voor elke toepassing. Altijd een vrije hand om optimaal te kunnen werken. TIG-lassen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. MIG / MAG-lassen met deze helm een fluitje van een cent. De mate van verduistering kan worden ingesteld van DIN 9 tot 13 -. is dit voor de verschillende lasmethoden met verschillende gradaties van helderheid nodig omdat elk lasproces anders is. Het verzorgen van de verduistering wordt gedaan door hoge kwaliteit zonnecellen en lithium batterij.

8. Automatische lashelm - Automatische laskap met vlammende doodskop print | TIG MIG MMA | REBL


Product informatiePlus or Show more

Hoge kwaliteit automatische lashelm de artotic sun 7 met unieke comfort en optimale bescherming met de hoogste betrouwbaarheid. Deze automatische ontspiegeld filter heeft betrekking op bijna alle gangbare lasprocessen. Het filter cartridge is volledig automatisch en wordt aangedreven door zonne-energie. De zonnecellen worden aangedreven door het ontsteken van de boog over de laslicht. Zodra de boog ontstoken is donkert het filter binnen 1 / 20.000 of 0,00005 seconden in een donkere toestand. Dit model komt overeen met de nieuwste technologie en is uitgerust met 4 hoogvermogen optische sensoren! Het gewenste beschermingsniveau is afhankelijk van het type van lassen en kan worden ingesteld van DIN 9-13. De terugkeer vertraging vanaf het donker in het licht staat kan 0,3-0,9 sec. worden aangepast. Deze lashelm is ideaal voor MIG, MAG, WIG / TIG, CO2, elektrode lassen, plasma snijden en plasma lassen. Absolute professionele kwaliteit ...: De sensoren reageren zo laag als ongeveer 5 ampère lasstroom ! Slijpen modus: De Auto-verduistering kan worden uitgeschakeld via een ingebouwde switch. Aldus kan de helm ook voor voorbewerken,zoals slijpen en snijden worden gebruikt. De helm is voorzien van een nieuwe hoofdband mechanisme waarmee 4 verschillende instelfuncties kunnen worden verwezenlijkt. Product voordelen: - High performance carbon lashelm met de functie las- / slijpen en 4 high-performance optische sensoren. - Darkness en gevoeligheid zijn direct beschikbaar - Extra grote XXL Vision - gezichtsveld: 98 x 55 mm - 4 high-performance optische sensoren - Comfortabele comfortabele 3D hoofdbandconstructie - Sensoren reactie begint bij ongeveer 5 ampère lasstroom - Extreem snelle responstijd / zwart in 1 / 20.000 seconden - Lassen en slijpen modus

9. artotic carbon lashelm


Product informatiePlus or Show more

Veiligheid gaat natuurlijk boven alles. Daarom is het zeer belangrijk dat u de juiste bescherming draagt tijdens het lassen. Deze Profesionele DEKO lashelm beschermt uw hoofd, maar ook uw ogen tegen spatten, vonken en felle lichtstralen. Optimale bescherming tegen UV-straling. Optimale bescherming wordt veroorzaakt door een lage DIN-waarde van de laskap. De DEKO laskap heeft een DIN-waarde van slechts 16 tot minimaal 10 in de verduisterde stand. De helm werkt volledig automatisch en schakelt direct over naar een donker scherm, wanneer er fel licht wordt geconstateerd. In slechts 0,00004 seconden wordt de DIN-verlaagd door middel van een donkerdere stand. Nooit een lege batterij. Een lege batterij en daardoor gevaarlijke sitatuaties zijn niet mogelijk. Doordat de lashelm werktvolledig op zonnecellen behoudt u altijd optimaal zich en werkende bescherming op elk moment. Comfortabele bescherming. De helm heeft een extra groot kijkglas van 92x42 cm, waardoor u een wijds zicht heeft op uw laswerk. Bovendien wordt de lashelm geleverd met een extra kijkglas én voorglas. Een zeer comfortabele hoofdbescherming; volledig instelbaar, uitgevoerd met zachte voering en weegt slechts 480 gram. Voordelen ✔ Beste bescherming voor uw ogen ✔ Voor iedereen geschikt met instelbare gevoeligheid en vertraging ✔ Extra groot kijkglas ✔ Smart Profesioneel Masker Specificaties; Toepassing; Geschikt voor de professional en doe-het-zelf'er. DIN-waarde; 16 tot 10. Cartridge; ADF 110x90x9 mm. Batterij; Werkt volledig op zonnecellen. Afmeting kijkvenster; 92x42 Uitvoering; Comfortabel, volledig instelbaar en uitgevoerd met zachte binnenbekleding. Gewicht; 480 gram. Maat; Geschikt voor alle hoofdmaten door volledige verstelbaarheid. Garantie; 2 jaar garantie.

10. DEKO® Laskap Professioneel - Automatisch - DIN 16-10 Ultraviolet 10 - lasmasker - Laskap - Lashelm - automatisch dimmende lichtfilter - Flames


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Lashelms. Er zijn immers 96 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Lashelm kopen.