Wat is de beste elektrode lasapparaat van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 25 september, 2023

Het kopen van een goede elektrode lasapparaat is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste elektrode lasapparaat van 2023? Na het testen van 161 elektrode lasapparaten kwam de FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A, oververhitting geen kleur als beste getest uit onze elektrode lasapparaat-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de elektrode lasapparaten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 elektrode lasapparaten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame elektrode lasapparaat-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste elektrode lasapparaten

1Score: 10
FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A, oververhitting geen kleur
FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A, oververhitting geen kleur
FERM
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Kraft Pro+ | Lasapparaat /
Kraft Pro+ | Lasapparaat /
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
HBM machines 200ARC Professionele Smart geen kleur
HBM machines 200ARC Professionele Smart geen kleur
HBM machines
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Rheme Kunststof Lasapparaat Elektrisch Plastic geen kleur
Rheme Kunststof Lasapparaat Elektrisch Plastic geen kleur
Rheme
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Lasapparaat Professioneel lasapparaat N200
Lasapparaat Professioneel lasapparaat N200
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.8
FERM Lasapparaat 55-160 Ampere 230/400V, geen kleur
FERM Lasapparaat 55-160 Ampere 230/400V, geen kleur
FERM
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Plastic Lasmachine Plastic Nietmachine Plastic geen kleur
Plastic Lasmachine Plastic Nietmachine Plastic geen kleur
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Elektrisch Lasapparaat Draagbare Lasmachine Handheld
Elektrisch Lasapparaat Draagbare Lasmachine Handheld
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Verdea Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout geen kleur
Verdea Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout geen kleur
Verdea
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Stanley Elektroden Rutiel - Trio geen kleur
Stanley Elektroden Rutiel - Trio geen kleur
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Elektrode Lasapparaat Koopgids

Op zoek naar een elektrode lasapparaat voor in de bouw of eigen werkstukken? Duik dan in de koopgids! Hier ontdek je de aspecten waar je op moet letten en welke modellen er zijn.

Wat is een elektrode lasapparaat?

Een elektrode lasapparaat is een apparaat waarmee je metalen voorwerpen aan elkaar kunt lassen met behulp van een elektrode. De elektrode wordt verhit en smelt het metaal, waardoor het metaal van de elektrode zich vermengt met het metaal van het object dat je wilt lassen. Dit zorgt voor een stevige verbinding tussen de twee metalen.

Elektrode lasapparaten worden vaak gebruikt in de bouw, metaalbewerking en automotive industrie. Het zijn draagbare apparaten die op verschillende plaatsen kunnen worden gebruikt. Ze zijn vooral geschikt voor kleinere projecten, omdat ze minder geschikt zijn voor lassen op hogere temperaturen of voor het lassen van grotere voorwerpen.

Waar op letten bij aankoop?

Als je een elektrode lasapparaat wilt kopen, zijn er enkele dingen waar je op moet letten. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

  • Vermogen: Controleer het vermogen van het elektrode lasapparaat en bepaal of het geschikt is voor de klussen die je wilt uitvoeren. Je wilt er zeker van zijn dat het apparaat krachtig genoeg is voor je toepassingen.
  • Elektroden: Controleer of het elektrode lasapparaat geschikt is voor de soorten elektroden die je wilt gebruiken. Zorg dat het apparaat geschikt is voor de dikte van de elektrode die je wilt gebruiken en dat de elektroden gemakkelijk verkrijgbaar zijn.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Controleer of het elektrode lasapparaat eenvoudig te gebruiken en te bedienen is. Als je geen ervaren lasser bent, is het belangrijk om een apparaat te kiezen dat gemakkelijk te gebruiken is en geschikt is voor jouw vaardigheidsniveau.
  • Maximale lasbereik: Controleer het maximale lasbereik van het elektrode lasapparaat en bepaal of het geschikt is voor de grootte van je werkstukken.

Extra functies

Het is belangrijk om te kijken naar de extra functies die het apparaat kan bieden. Een van die functies is oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling.

Oververhittingsbeveiliging zorgt dat het lasapparaat niet te heet wordt tijdens het lassen. Dit kan het apparaat beschermen tegen schade en kan ook de veiligheid verhogen door het risico op brand te verminderen. 

Een automatische uitschakeling kan helpen bij het voorkomen van oververhitting door het apparaat automatisch uit te schakelen wanneer het te heet wordt. Dit kan ook bijdragen aan de veiligheid en kan het apparaat beschermen tegen schade.

Is een lasapparaat eenvoudig te bedienen?

Bij het kopen van een elektrode lasapparaat is het belangrijk om te weten of het apparaat eenvoudig te gebruiken en te bedienen is. Vooral als je niet veel ervaring hebt met lassen, wil je een apparaat dat gemakkelijk te begrijpen is en waar je snel mee aan de slag kunt.

Sommige elektrode lasapparaten zijn uitgerust met functies die het lassen gemakkelijker maken, zoals een intuïtieve interface of automatische instellingen voor stroom en spanning. Dit kan handig zijn als je niet veel ervaring hebt en niet precies weet welke instellingen je nodig hebt.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar het gewicht en de grootte van het lasapparaat. Je wilt een apparaat dat gemakkelijk te verplaatsen is en niet te zwaar is om te tillen. Het kan ook handig zijn als het apparaat een handvat heeft om het gemakkelijk te kunnen dragen.

Als je niet zeker weet welk elektrode lasapparaat het beste bij je past, kan het nuttig zijn om recensies van andere gebruikers te lezen. Dit kan een goed idee geven van hoe gemakkelijk het apparaat is te gebruiken en hoe het presteert.

hero illustration

Hoe testen we elektrode lasapparaten?

Om de beste elektrode lasapparaat te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze elektrode lasapparaat-test hebben we 161 elektrode lasapparaten geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze elektrode lasapparaat-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze elektrode lasapparaat-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen elektrode lasapparaat-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte elektrode lasapparaat in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 161 elektrode lasapparaten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste elektrode lasapparaten op een rij

1. FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A, oververhitting geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.9

De WEM1042 is een compact 230V lasapparaat van FERM met een maximale lasstroom van 100 Ampère. Het lasapparaat is voorzien van ventilatorkoeling en thermische overhittingsbeveiliging met controlelamp, zodat het geen probleem is hem zwaar en langdurig te gebruiken. De belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap: • Aansluitspanning: 230 V • Ontsteekspanning: 48 V • Lasvermogen: 40 – 100 A • Elektrodendikte: 1.6 – 2.5 mm • Ventilatorkoeling • Thermische overhittingsbeveiliging Wat zit er in de verpakking? • FERM WEM1042 Lasapparaat • Borstel • Lasbikhamer • Laskap Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs

2. Kraft Pro+ | Lasapparaat /

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een veelzijdig lasapparaat die je voor allerlei soorten plaatwerk, kokers en profielen kunt gebruiken? Dan is het Kraft Pro+ 300A MMA/IGBT lasapparaat iets voor jou! Dit professionele lasapparaat is uitgerust met krachtige en efficiënte IGBT inverter technologie, waardoor het een hoge efficiency heeft van 90% en een lange inschakelduur van 60% bij een vermogen van 300A. Hierdoor kun je lang achter elkaar door lassen zonder dat het apparaat oververhit raakt.

Een ander voordeel van dit lasapparaat is dat het compact en licht is, waardoor je het gemakkelijk kunt vervoeren en meenemen op elke lasklus. Daarnaast is het apparaat voorzien van HOT START, ARC FORCE en ANTI STICK functies. Hierdoor kun je telkens weer een ideale las leggen, ongeacht de lasnaadvorm, materiaaldikte en materiaalsoort.

Het lasapparaat heeft een ingangsspanning van 230V 50/60Hz en kan een lasstroom leveren van 20-300A. De elektroden die je kunt gebruiken hebben een diameter van Ø1.6-4 mm. Het apparaat heeft een IP21S isolatieklasse en weegt slechts 3 kg.

Al met al is het Kraft Pro+ 300A MMA/IGBT lasapparaat een betrouwbare en veelzijdige keuze voor elke lasser. Of je nu een beginner bent of een professional, dit lasapparaat zal je niet teleurstellen. Het enige nadeel is dat het apparaat aan de prijzige kant is, maar de kwaliteit en efficiëntie maken het de investering zeker waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. HBM machines 200ARC Professionele Smart geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.8

Productomschrijving De 200 ARC lasinverter is een volautomatisch lasapparaat voor booglassen met beklede elektrodes. Met volautomatisch bedoelen we in dit geval dat de aanloopspanning en uitloopspanning automatisch het juiste verloop hebben. Elektrode lasinverter die makkelijk start en stopt. De lasinverter meet continu de stroom die door de elektrode loopt en “voelt” daardoor wanneer de elektrode van de las afgetrokken wordt en zal dan de uitloop spanningscurve gaan doorlopen. Voor het lassen en tijdens de eerste seconden van het lassen, wordt de spanning verhoogd waardoor het lasprocess makkelijker gestart wordt. Hierna zal de transitie worden gemaakt naar een lagere spanning en een hoge constante stroom. IGBT technologie voor slimme stroom regeling. De IGBT (Insulated Gate Bipolar Transistor) technologie houdt in dat het regelen van de stroomsterkte geschiedt met een halfgeleider. Deze halfgeleider is in staat om de stroom heel snel pulserend aan en uit te schakelen (PWM), waardoor de stroomsterkte als het ware “gedoseerd” kan worden. Met deze techniek zijn dus ook tijdens het lassen snelle aanpassingen van de stroomsterkte mogelijk geworden. Zo kan er tijdens het lasproces op basis van metingen, de stroom dusdanig worden bijgestuurd dat het lasproces daardoor soepel blijft verlopen. Lasinverter met een enkele draaiknop. Met de draaiknop op het bedieningspaneel kan de gewenste lasstroom worden ingesteld. De inverter geeft op het digitale display aan wat de geschikte diameter van de elektrode is bij de ingestelde stroomsterkte. Tijdens het lassen wordt met een pijltje op het display aangegeven wanneer de start- en eind stroomcurve doorlopen wordt. Deze zeer compacte lasinverter is door zijn Smart technologie zeer geschikt voor de minder ervaren elektrode lasser die wil gaan lassen met elektrodes tot een diameter van 5 mm. Natuurlijk zal ook een professional genieten van het stukje regeltechniek van deze inverter, dat het lassen met deze 200 ARC erg gemakkelijk maakt. Technische Gegevens Amperage min-max 30 - 200. Netspanning 230 Volt. Open spanning 70 Volt. Uitgangsspanning 28 Volt. Inschakelduur bij 200A 60 %. Inschakelduur bij 155A 100 % Efficiëntie 80 %. Isolatiesklasse F. Behuizingsbeschermingsklasse IP21. Gewicht 4,64 Kg. Afmetingen 305 x 164 x 258 mm. Leveringsomvang Antistick. Hotstart. Elektrodetang. Aardingsklem. Digitaal display. Voorzien van IGBT Technologie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Rheme Kunststof Lasapparaat Elektrisch Plastic geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

Kunststof Lasapparaat Set van Rheme Bespaar tijd en geld en repareer zelf beschadigde, gebarsten of kapotte kunststof onderdelen! Dankzij het gebruiksvriendelijke kunststof lasapparaat kunnen zelfs minder gevorderde gebruikers kleine reparaties uitvoeren aan kunststof oppervlakken! Ons kunststof lasapparaat zal in elke autowerkplaats worden gebruikt. Hiermee kunt u eenvoudig een gebarsten bumper, een chip op het spatbord of een kapotte kuip repareren. met nietjes in verschillende vormen kunt u zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen werken. Hierdoor kunt u ook alledaagse voorwerpen repareren, van kinderspeelgoed, apparaatbehuizingen tot herbruikbare plastic schalen. De kunststof lasser lijkt qua constructie op een soldeerbout en wordt op dezelfde manier bediend. Sluit het apparaat gewoon aan op de voeding, plaats de geselecteerde punt in de vork en druk op de knop. De punten van metaal worden direct warm en na een tijdje is het apparaat klaar om te werken! U kunt de lasplaats verlichten met een speciale diode die op het apparaat is geplaatst. Hierdoor is zelfs werken in donkere hoekjes geen probleem! De 4 soorten tips in de set zullen goed werken bij het uitvoeren van nauwkeurige reparaties. Universele Nietjes RS38 - Dankzij de M-vormige punt lijnt en lijmt u de scheuren op de uitstekende hoeken. RS46 - Een dakvormige punt werkt bij het lassen van scheuren in binnenhoeken. RS18 - De punt met een kleine golf is ideaal voor het lassen van rechte en dunne scheuren. Om beide zijden van de scheur met elkaar te verbinden, plaatst u de punt loodrecht op de lijn. RS28 - Grote golftip/nietje is geschikt voor het verbinden van grote en complexe scheuren. Dankzij de vorm van de tips kun je oppervlaktelassen uitvoeren die scheuren verbinden of ze als nietjes gebruiken. Om dit te doen, laat u de punt over de scheur zinken en verwijdert u deze van de lasvork. Nadat het plastic is afgekoeld, buigt u de uitstekende uiteinden zodat ze gelijk met het lasoppervlak afbreken. Product Voordelen: Bespaar tijd en geld - in plaats van plastic voorwerpen weg te gooien of af te geven voor dure reparatie, doe het zelf thuis! Universeel inzetbaar - het lasapparaat, dat tijdens het gebruik een temperatuur tot 750 graden bereikt, is geschikt voor het lassen van 98% van de op de markt verkrijgbare soorten kunststoffen! Tips voor speciale taken - met vier soorten correct geprofileerde tips kunt u overal reparaties uitvoeren, op vlakke en gebogen oppervlakken. Duurzame verbinding - wanneer goed gelast, zal de verbinding extreem duurzaam zijn. Kijk zelf maar! Specificatie: - Merk: Rheme - Type: handmatige kunststoflasser - Ingangsspanning : 230V - Vermogen: 70W - Lengte stroomkabel: 150 cm - LED verlicht de lasplek: ja - Inbegrepen: RS18 (platte golf, 0,8 mm dikke draad), RS28 (golf, 0,8 mm dikke draad), RS46 (binnenhoek, 0,6 mm dikke draad), RS38 (buitenhoek, 0,8 mm dikke draad), snijders, meubelmes, koffer. AANDACHT! De tondeuses in de set zijn alleen bedoeld voor het vormen van nietjes en niet voor het knippen van metalen elementen. Constructie van het Apparaat: 1. De niet-verwarmende vorken garanderen een snelle opwarming van de punten in slechts 3 seconden 2. Aan/uit-knop - geplaatst op een handige plaats om te bedienen 3. Het handvat maakt het gemakkelijker om het apparaat vast te houden en beschermt tegen onbedoeld contact met het hete oppervlak van het materiaal 4. Efficiënte spoel die snelle verwarming en stabiele werking garandeert, uitgerust met een diode die verwarming signaleert 5. De behuizing is gemaakt van hoogwaardige materialen - dit garandeert de duurzaamheid van het apparaat (Zie afbeelding in productafbeeldingen voor de nummers)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

5. Lasapparaat Professioneel lasapparaat N200

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.2

Beschrijving: Specificaties: Vermogen: 300 Watt 50 hz 20-300 amp 230 Volt Gewicht: 5.5 kg zeer krachtig en compact toestel geschikt voor laselectrodes van 1.6 tot 4 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

6. FERM Lasapparaat 55-160 Ampere 230/400V, geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.5

De WEM1035 is een krachtig Elektrisch Lasapparaat van FERM dat door de ventilatorkoeling geschikt is voor zwaar en langdurig gebruik. Het lasapparaat is inclusief: Laskap Lasbikhamer/borstel Lasinstructiekaart Overige voordelen van het WEM1035 Lasapparaat: Geschikt voor onder 230V~ of 400V~, 230V (Inclusief stekker) Thermische oververhittingsbeveiliging met controlelamp Aardklem en elektrodehouder voor gemonteerd Geschikt voor elektrodes tussen 2,0 en 4,0 mm Stroomindicator toont de juiste lasstroom voor het type elektrode 2 jaar garantie! Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 maanden.

Bekijk prijs

7. Plastic Lasmachine Plastic Nietmachine Plastic geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

Gescheurd kunststof? Middels deze lasmachine word dat verleden tijd! Met dit apparaat is iedereen in staat om gescheurde of afgebroken stukken kunststof te herstellen, maar hoe dan? Middels een metalen nietje worden beide kanten van het kunststof weer herenigd en het nietje zorgt hier voor een blijvende verbinding! Deze kunststof lasmachine zorgt er dus in het kort voor dat gemaakte schade herstelt kan worden! Voordelen + Geleverd in een set + Gemakkelijk in omgang + Comfortabel in de hand + Snelle opwarming (3 seconden) + Ingebouwd Led lampje Productspecificaties: Stekker: EU Voltage: 220V Vermogen; 70W, 0-5V, 0-20A Opwarmtijd: 3 Seconden Ingebouwde verlichting: Ja Weten waarom deze Kunststof lasmachine de bestseller is? + Set Na het aanschaffen kun jij direct aan de slag doordat de set met alle benodigde van dien worden geleverd. Zo zitten er verschillende vormen nietjes in de set waarmee elke type schade/scheur kan worden gerepareerd! + Omgang Door de meegeleverde instructies word snel duidelijk hoe het apparaat moet worden gebruikt. Door het ingebouwde lampje kan zelfs in de avond uren precies te werk worden gegaan. Het verdikte handvat zorgt ervoor dat er gedurende een langere perioden gemakkelijk mee gewerkt kan worden. Wij werken al geruime tijd in de kunststof las machine branche en hebben daarom dus een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan een kwalitatief goede lasmachine aan moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de lasmachine! Inhoud van de bestelling 1x Welding pistool 1x Opberg doos 1x Knijptang 1x Stanleymesje 200x platte nietjes 200x Outer hoek nietjes 200x binnenste hoek nietjes 200x Wave nietjes

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

8. Elektrisch Lasapparaat Draagbare Lasmachine Handheld

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.6

Ben je op zoek naar een draagbare lasmachine die je overal mee naartoe kunt nemen? Dan is de Elektrisch Lasapparaat Draagbare Lasmachine Handheld van Milla een goede optie. Met deze slimme handheld kun je snel en eenvoudig lassen op vlakke en gebogen oppervlakken van roestvrij staal en gelegeerd staal tot een dikte van 14 mm. Dankzij de verstelbare stuwkracht en het handige display kun je de stuwkracht gemakkelijk aanpassen en de voortgang van het lassen volgen.

Wat deze lasmachine onderscheidt van andere lasmachines is het ingebouwde koelsysteem en het lichte gewicht van slechts 1500 gram. Dit maakt het apparaat zeer draagbaar en handig in gebruik. Bovendien is het rubberen handvat ergonomisch ontworpen, waardoor je comfortabel kunt lassen.

De Elektrisch Lasapparaat Draagbare Lasmachine Handheld is geschikt voor verschillende materialen zoals roestvrij staal, carbon staal en gelegeerd staal. Het kan tot een dikte van 14 mm lassen en heeft een maximaal vermogen van 300 ampère.

Het enige nadeel van deze lasmachine is dat het niet geschikt is voor het lassen van materialen dikker dan 14 mm. Maar voor de meeste klussen is dit ruim voldoende.

Al met al is de Elektrisch Lasapparaat Draagbare Lasmachine Handheld van Milla een handig en betrouwbaar apparaat dat je overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu een professionele lasser bent of gewoon af en toe iets moet lassen, dit apparaat maakt het gemakkelijk en efficiënt.

Persoonlijk vind ik deze lasmachine een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben en zou ik het aanbevelen aan anderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 januari in huis

Bekijk prijs

9. Verdea Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.3

Met dit kunststof lasapparaat kunt u ten minste 98% van de kunststoffen op de markt repareren. Perfect voor reparatie van: bumper, dashboard, lamphouder, kunststof ring, radiator, spoiler, handgrepen, koplampen, kunststof vleugels, auto- en motorfiets kunststof apparaat, enz. Plus en Minus + 3 seconden snelle opwarming + Veiligheid handbeschermer + Kan gebruikt worden in het donker + Comfortabele grip - Vermogen: 70W Heeft u een reparatiegereedschap nodig? Onze plastic lasmachine is sneller, efficiënter en energiezuiniger dan algemene lasmachines. Comfortabele grip, veerschakelaar, gaat aan wanneer aangeraakt en makkelijk te gebruiken. Deze 70W scheur reparatie lasapparaat kan worden verwarmd tot 600°C in 3 seconden. Vergeleken met andere low-power lasmachines, heeft het meer vermogen en een snellere opwarmsnelheid. De belangrijkste voordelen van dit product zijn: 70W Plastic Reparatie Lasserset Dit 70W scheur reparatie lasapparaat kan worden verwarmd tot 600°C in 3-4 seconden. Vergeleken met andere low-power lasmachines, heeft het meer vermogen en snellere opwarmsnelheid. De scheurreparatie en het lassen zijn stevig, en de plastic delen die gemakkelijk scheuren en schade lassen worden perfect opnieuw in elkaar gezet. Stabiele prestaties Deze lasreparatiegereedschapsset heeft een maximaal vermogen van 70W, waarmee u de reparatie van kunststofonderdelen van uw auto sneller kunt voltooien. De lasapparaatset heeft 4 soorten nietjes. Om aan uw verschillende behoeften te voldoen, kan het V-vormige nietje het binnenhoekprobleem oplossen, kan het M-vormige nietje het buitenhoekprobleem oplossen, en kunnen de andere twee nietjes het vlakke probleem oplossen. Ergonomisch ontwerp De ergonomisch gevormde handgreep ligt prettig in de hand en raakt niet vermoeid als u het apparaat lange tijd vasthoudt, en er is geen training nodig. Leer het te gebruiken in een paar seconden. Maak uw werk handiger, snel en nauwkeurig, en las de nagels snel en gemakkelijk in het plastic. Repareer permanent breuken, scheuren en barsten in stijve of flexibele thermoplastische onderdelen. Verbeterd Verbind de handgreep van de soldeerbout en de handgreep van het heteluchtpistool met de overeenkomstige interface. Nadat de stroom is ingeschakeld, tuDe verbeterde versie van de lastoorts heeft ingebouwde LED-verlichting om gemakkelijker in het donker te kunnen werken; de veerschakelaar, die met een druk op de knop opengaat, is handig in het gebruik; de verdikte anti-scald handbescherming kan per ongeluk contact en brandwonden effectief voorkomen. Gemakkelijk aan te sluiten en los te koppelen De afstand tussen de twee koperen kolommen is verbreed, en de lasstiften kunnen vrij worden getrokken en ingestoken. Productspecificaties Stekker: EU Stekker Spanning: 220V Uitgangsvermogen: 70W Uitgangsspanning: 0-5V Uitgangsstroom: 0-20A Verpakkingsgrootte: 25x20x7cm Extra Informatie Dit pakket bevat: 1xPlastic lasapparaat 50x vlakke nietjes 50x buitenhoek nietjes 50x binnenhoek nietjes 50x Golf nietjes

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Stanley Elektroden Rutiel - Trio geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.4

Als je op zoek bent naar een veelzijdige elektrode voor je MMA en Inverter Lasapparaten, dan is de Stanley Rutiel Elektrode Trio een uitstekende keuze. Dit assortiment bevat 50 stuks van 2 mm, 50 stuks van 2,5 mm en 30 stuks van 3,25 mm x 300. Deze elektrode is geschikt voor verschillende soorten lassen en kan gemakkelijk worden gebruikt door zowel beginners als ervaren lassers.

Wat deze elektrode apart zet van andere elektroden is de hoge kwaliteit en duurzaamheid. De elektrode is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Dit betekent dat je niet vaak nieuwe elektroden hoeft te kopen, wat tijd en geld bespaart.

Een ander voordeel van deze elektrode is dat hij gemakkelijk te gebruiken is. De elektrode is geschikt voor verschillende soorten lassen en kan worden gebruikt door zowel beginners als ervaren lassers. Dit maakt het een geweldige keuze voor mensen die net beginnen met lassen of voor mensen die af en toe lassen.

Een nadeel van deze elektrode is dat het gewicht kan variëren, wat een probleem kan zijn voor sommige gebruikers. Het is belangrijk om te controleren of het gewicht geschikt is voor je lasapparaat voordat je deze elektrode koopt.

Al met al is de Stanley Rutiel Elektrode Trio een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en duurzame elektrode voor hun MMA en Inverter Lasapparaten. Het is gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor verschillende soorten lassen. Het enige nadeel is het gewicht, dus het is belangrijk om dit te controleren voordat je deze elektrode koopt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van elektrode lasapparaten. Er zijn immers 161 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!