Wat is de beste tig lasapparaat van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 september, 2023

Het kopen van een goede tig lasapparaat is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste tig lasapparaat van 2023? Na het onderzoeken van 161 tig lasapparaten kwam de FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A, oververhitting geen kleur als beste getest uit onze tig lasapparaat-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de tig lasapparaten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 tig lasapparaten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame tig lasapparaat-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste tig lasapparaten

1Score: 10
FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A, oververhitting geen kleur
FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A, oververhitting geen kleur
FERM
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Rheme Kunststof Lasapparaat Elektrisch Plastic geen kleur
Rheme Kunststof Lasapparaat Elektrisch Plastic geen kleur
Rheme
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
HBM machines 200ARC Professionele Smart geen kleur
HBM machines 200ARC Professionele Smart geen kleur
HBM machines
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Kraft Pro+ | Lasapparaat /
Kraft Pro+ | Lasapparaat /
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
FERM Lasapparaat 55-160 Ampere 230/400V, geen kleur
FERM Lasapparaat 55-160 Ampere 230/400V, geen kleur
FERM
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Plastic Lasmachine Plastic Nietmachine Plastic geen kleur
Plastic Lasmachine Plastic Nietmachine Plastic geen kleur
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Elektrisch Lasapparaat Draagbare Lasmachine Handheld
Beste TIG Lasapparaat voor precisiewerk
Elektrisch Lasapparaat Draagbare Lasmachine Handheld
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Silverline 200A Lasapparaat - elektrode
Silverline 200A Lasapparaat - elektrode
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Verdea Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout geen kleur
Verdea Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout geen kleur
Verdea
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Stanley Elektroden Rutiel - Trio geen kleur
Stanley Elektroden Rutiel - Trio geen kleur
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu TIG Lasapparaat Koopgids

Het beste TIG lasapparaat biedt uitstekende controle en precisie, waardoor het de perfecte optie is voor afwerkwerkzaamheden en precisieprojecten. Het is dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar een precieze en veelzijdige lasoplossing!

De voordelen van TIG lassen

TIG-lassen biedt veel voordelen voor zowel professionele als hobbyistische lassers. Als een van de meest precieze lasmethoden, is TIG-lassen perfect voor kleinere, precisieprojecten en het lassen van dunne materialen. 

Bovendien gebruikt het beschermende gassen tijdens het lasproces, waardoor de lasverbindingen schoon en sterk zijn.

Met TIG-lasapparaten pas je je specifieke lasbehoeften aan door middel van verschillende lasparameters en -procedures. Dit maakt TIG-lassen een flexibele lasmethode die geschikt is voor een breed scala aan materialen, van staal tot roestvrij staal, koper en titanium.

Bovendien is TIG-lassen een veilige methode, omdat het geen slakken produceert en je de lasboog niet hoeft aan te raken met je handen. Hierdoor maak je hoogwaardige lasverbindingen die sterk en duurzaam zijn.

Al met al is TIG-lassen een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar precieze, schone en hoogwaardige lasverbindingen.

Koopcriteria

Wanneer je overweegt om een TIG-lasapparaat aan te schaffen, is het belangrijk om op bepaalde factoren te letten. Hiermee kun je er zeker van zijn dat je het juiste apparaat kiest voor jouw projecten.

Een belangrijke factor is het lasvermogen van het apparaat. Zorg ervoor dat het lasapparaat het vermogen heeft om de materialen te lassen die je wilt gebruiken. 

Ook is het handig om te kijken naar de bedieningsmogelijkheden, zoals de instelbare lasparameters en de gebruiksvriendelijkheid van de bedieningselementen.

Verder is het belangrijk om op de lasbuis te letten. De grootte en sterkte van de lasbuis zijn bepalend voor de flexibiliteit en prestaties van het apparaat. Controleer ook of het lasapparaat over een goede stroomvoorziening beschikt.

Als je vaak op verschillende locaties last, overweeg dan eventueel een lasapparaat met mobielemogelijkheden, zoals een compact ontwerp of een ingebouwde accu.

Veiligheid is ook belangrijk, dus zorg ervoor dat het lasapparaat voldoet aan de veiligheidsnormen en over de nodige beveiligingen beschikt. 

Let ten slotte op de garantie en ondersteuning die de fabrikant aanbiedt, zodat je weet dat je wat te verwachte valt wanneer je hulp nodig hebt.

Ampere

Het benodigde ampère bij TIG-lassen hangt af van verschillende factoren, zoals het type metaal dat je wilt lassen, de dikte van het materiaal, de lasprocedure en de grootte van de lasboog. 

Gemiddeld ligt het benodigde ampèretussen de 10 en 200 ampère, maar dit kan hoger of lager zijn, afhankelijk van de specifieke las-omstandigheden.

Het is belangrijk om dejuiste instellingen voor ampère te kiezen, zodat je een optimale lasboog krijgt en het materiaal op de juiste manier verhit wordt. 

Over het algemeen geldt: hoe groter de lasboog, hoe hoger het benodigde ampère. Het is aanbevolen om de instructies van de fabrikant en de aanbevelingen voor het specifieke materiaal te volgen om te bepalen welk ampère het beste is voor je project.

De prijs

De prijs van een TIG-lasapparaat is afhankelijk van de grootte, het vermogen, de functies en de merknaam. Basismodellen beginnen bij ongeveer 500 tot 1500 euro, terwijl gemiddelde modellen meestal tussen de 1500 en 3000 euro kosten. 

Als je op zoek bent naar hoogwaardige functies en vermogens, verwacht dan prijzen tussen de 3000 en 6000 euro. Professionele modellen, met de geavanceerdste en krachtige functies, lopen op tot 10.000 euro of meer

Het is belangrijk om te overwegen wat je specifieke lasbehoeften zijn en welke functies en vermogens je nodig hebt, zodat je het juiste apparaat kiest en geen overbodige kosten maakt.

Heb je met TIG lassen gas nodig?

Ja, bij TIG-lassen is gas nodig om de lasboog te beschermen tegen zuurstof en verontreiniging. Tijdens het lassen, wordt een beschermende gasstroom rond de lasboog geleid, die het metaal beschermt tegen oxidatie en het produceren van slakken. 

Het meest gebruikte beschermende gas bij TIG-lassen is argon, hoewel andere gassen, zoals helium of argon/helium-mengsels, ook geschikt zijn, afhankelijk van de specifieke lasomstandigheden en de materialen die je last.

Hoe moeilijk is TIG lassen?

TIG-lassen is een van de precieste lasmethoden, maar het is ook één van de uitdagendere methoden en vereist enige oefening en vaardigheid om het goed te beheersen. 

Dat gezegd hebbende, is TIG-lassen zeker niet onmogelijk om te leren en met de juiste opleiding en oefening krijg je het snel onder de knie. 

Veel lassers vinden TIG-lassen uiteindelijk één van de meest bevredigende en veelzijdige lasmethoden, en vinden het leuk om de precisie en controle die het biedt, te perfectioneren.

Wat is makkelijker MIG of TIG lassen?

Dit is subjectief en hangt af van persoonlijke voorkeur en ervaring. Beide lasmethoden hebben hun eigen uitdagingen en voordelen.

MIG-lassen is vaak sneller en eenvoudiger dan TIG-lassen, omdat het minder precisie vereist en het proces automatischer is. 

Bij MIG-lassen wordt het lasdraad automatisch aangevoerd en is het niet nodig om de lasboog handmatig te beheersen. Dit maakt het een goede keuze voor snelle productieomgevingen en voor beginners die net beginnen met lassen.

Aan de andere kant is TIG-lassen een preciezere lasmethoden die meer vaardigheid en beheersing van de lasboog vereist. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor precisie- en afwerkwerkzaamheden en voor lassers die op zoek zijn naar meer controle en flexibiliteit bij het lassen.

In feite hangt het af van wat je wilt bereiken, je ervaring en voorkeur. Als je op zoek bent naar snelheid en eenvoud, dan is MIG-lassen waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Als je op zoek bent naar precisie en beheersing, dan is TIG-lassen wellicht een beter alternatief.

hero illustration

Hoe testen we tig lasapparaten?

Om de beste tig lasapparaat te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze tig lasapparaat-test hebben we 161 tig lasapparaten vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze tig lasapparaat-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze tig lasapparaat-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen tig lasapparaat-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte tig lasapparaat in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 161 tig lasapparaten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste tig lasapparaten op een rijtje

1. FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A, oververhitting geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

De WEM1042 is een compact 230V lasapparaat van FERM met een maximale lasstroom van 100 Ampère. Het lasapparaat is voorzien van ventilatorkoeling en thermische overhittingsbeveiliging met controlelamp, zodat het geen probleem is hem zwaar en langdurig te gebruiken. De belangrijkste specificaties van het FERM gereedschap: • Aansluitspanning: 230 V • Ontsteekspanning: 48 V • Lasvermogen: 40 – 100 A • Elektrodendikte: 1.6 – 2.5 mm • Ventilatorkoeling • Thermische overhittingsbeveiliging Wat zit er in de verpakking? • FERM WEM1042 Lasapparaat • Borstel • Lasbikhamer • Laskap Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs

2. Rheme Kunststof Lasapparaat Elektrisch Plastic geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.4

Kunststof Lasapparaat Set van Rheme Bespaar tijd en geld en repareer zelf beschadigde, gebarsten of kapotte kunststof onderdelen! Dankzij het gebruiksvriendelijke kunststof lasapparaat kunnen zelfs minder gevorderde gebruikers kleine reparaties uitvoeren aan kunststof oppervlakken! Ons kunststof lasapparaat zal in elke autowerkplaats worden gebruikt. Hiermee kunt u eenvoudig een gebarsten bumper, een chip op het spatbord of een kapotte kuip repareren. met nietjes in verschillende vormen kunt u zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen werken. Hierdoor kunt u ook alledaagse voorwerpen repareren, van kinderspeelgoed, apparaatbehuizingen tot herbruikbare plastic schalen. De kunststof lasser lijkt qua constructie op een soldeerbout en wordt op dezelfde manier bediend. Sluit het apparaat gewoon aan op de voeding, plaats de geselecteerde punt in de vork en druk op de knop. De punten van metaal worden direct warm en na een tijdje is het apparaat klaar om te werken! U kunt de lasplaats verlichten met een speciale diode die op het apparaat is geplaatst. Hierdoor is zelfs werken in donkere hoekjes geen probleem! De 4 soorten tips in de set zullen goed werken bij het uitvoeren van nauwkeurige reparaties. Universele Nietjes RS38 - Dankzij de M-vormige punt lijnt en lijmt u de scheuren op de uitstekende hoeken. RS46 - Een dakvormige punt werkt bij het lassen van scheuren in binnenhoeken. RS18 - De punt met een kleine golf is ideaal voor het lassen van rechte en dunne scheuren. Om beide zijden van de scheur met elkaar te verbinden, plaatst u de punt loodrecht op de lijn. RS28 - Grote golftip/nietje is geschikt voor het verbinden van grote en complexe scheuren. Dankzij de vorm van de tips kun je oppervlaktelassen uitvoeren die scheuren verbinden of ze als nietjes gebruiken. Om dit te doen, laat u de punt over de scheur zinken en verwijdert u deze van de lasvork. Nadat het plastic is afgekoeld, buigt u de uitstekende uiteinden zodat ze gelijk met het lasoppervlak afbreken. Product Voordelen: Bespaar tijd en geld - in plaats van plastic voorwerpen weg te gooien of af te geven voor dure reparatie, doe het zelf thuis! Universeel inzetbaar - het lasapparaat, dat tijdens het gebruik een temperatuur tot 750 graden bereikt, is geschikt voor het lassen van 98% van de op de markt verkrijgbare soorten kunststoffen! Tips voor speciale taken - met vier soorten correct geprofileerde tips kunt u overal reparaties uitvoeren, op vlakke en gebogen oppervlakken. Duurzame verbinding - wanneer goed gelast, zal de verbinding extreem duurzaam zijn. Kijk zelf maar! Specificatie: - Merk: Rheme - Type: handmatige kunststoflasser - Ingangsspanning : 230V - Vermogen: 70W - Lengte stroomkabel: 150 cm - LED verlicht de lasplek: ja - Inbegrepen: RS18 (platte golf, 0,8 mm dikke draad), RS28 (golf, 0,8 mm dikke draad), RS46 (binnenhoek, 0,6 mm dikke draad), RS38 (buitenhoek, 0,8 mm dikke draad), snijders, meubelmes, koffer. AANDACHT! De tondeuses in de set zijn alleen bedoeld voor het vormen van nietjes en niet voor het knippen van metalen elementen. Constructie van het Apparaat: 1. De niet-verwarmende vorken garanderen een snelle opwarming van de punten in slechts 3 seconden 2. Aan/uit-knop - geplaatst op een handige plaats om te bedienen 3. Het handvat maakt het gemakkelijker om het apparaat vast te houden en beschermt tegen onbedoeld contact met het hete oppervlak van het materiaal 4. Efficiënte spoel die snelle verwarming en stabiele werking garandeert, uitgerust met een diode die verwarming signaleert 5. De behuizing is gemaakt van hoogwaardige materialen - dit garandeert de duurzaamheid van het apparaat (Zie afbeelding in productafbeeldingen voor de nummers)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

3. HBM machines 200ARC Professionele Smart geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.2

Productomschrijving De 200 ARC lasinverter is een volautomatisch lasapparaat voor booglassen met beklede elektrodes. Met volautomatisch bedoelen we in dit geval dat de aanloopspanning en uitloopspanning automatisch het juiste verloop hebben. Elektrode lasinverter die makkelijk start en stopt. De lasinverter meet continu de stroom die door de elektrode loopt en “voelt” daardoor wanneer de elektrode van de las afgetrokken wordt en zal dan de uitloop spanningscurve gaan doorlopen. Voor het lassen en tijdens de eerste seconden van het lassen, wordt de spanning verhoogd waardoor het lasprocess makkelijker gestart wordt. Hierna zal de transitie worden gemaakt naar een lagere spanning en een hoge constante stroom. IGBT technologie voor slimme stroom regeling. De IGBT (Insulated Gate Bipolar Transistor) technologie houdt in dat het regelen van de stroomsterkte geschiedt met een halfgeleider. Deze halfgeleider is in staat om de stroom heel snel pulserend aan en uit te schakelen (PWM), waardoor de stroomsterkte als het ware “gedoseerd” kan worden. Met deze techniek zijn dus ook tijdens het lassen snelle aanpassingen van de stroomsterkte mogelijk geworden. Zo kan er tijdens het lasproces op basis van metingen, de stroom dusdanig worden bijgestuurd dat het lasproces daardoor soepel blijft verlopen. Lasinverter met een enkele draaiknop. Met de draaiknop op het bedieningspaneel kan de gewenste lasstroom worden ingesteld. De inverter geeft op het digitale display aan wat de geschikte diameter van de elektrode is bij de ingestelde stroomsterkte. Tijdens het lassen wordt met een pijltje op het display aangegeven wanneer de start- en eind stroomcurve doorlopen wordt. Deze zeer compacte lasinverter is door zijn Smart technologie zeer geschikt voor de minder ervaren elektrode lasser die wil gaan lassen met elektrodes tot een diameter van 5 mm. Natuurlijk zal ook een professional genieten van het stukje regeltechniek van deze inverter, dat het lassen met deze 200 ARC erg gemakkelijk maakt. Technische Gegevens Amperage min-max 30 - 200. Netspanning 230 Volt. Open spanning 70 Volt. Uitgangsspanning 28 Volt. Inschakelduur bij 200A 60 %. Inschakelduur bij 155A 100 % Efficiëntie 80 %. Isolatiesklasse F. Behuizingsbeschermingsklasse IP21. Gewicht 4,64 Kg. Afmetingen 305 x 164 x 258 mm. Leveringsomvang Antistick. Hotstart. Elektrodetang. Aardingsklem. Digitaal display. Voorzien van IGBT Technologie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Kraft Pro+ | Lasapparaat /

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar een veelzijdig en professioneel lasapparaat voor het lassen van verschillende soorten plaatwerk, kokers en profielen? Dan is de Kraft Pro+ 300A MMA/IGBT lasapparaat de perfecte keuze voor jou! Dit lasapparaat maakt gebruik van krachtige en efficiënte IGBT inverter technologie, waardoor het apparaat een zeer hoge efficiency heeft van 90% en een lange inschakelduur van 60% bij een vermogen van 300A. Dit betekent dat je veel langer achter elkaar door kunt lassen dan met een conventioneel lasapparaat. Bovendien is het apparaat veel compacter en lichter, waardoor je het gemakkelijk kunt vervoeren en meenemen op elke lasklus!

Het lasapparaat heeft verschillende functies, zoals HOT START, ARC FORCE en ANTI STICK, waardoor je telkens weer een ideale las kunt leggen. De instelbare lasspanning, draadtoevoer snelheid en stroomsterkte van de lasboog (arc-force) maken het mogelijk om het apparaat aan te passen aan de lasnaadvorm, materiaaldiktes en materiaalsoorten.

De Kraft Pro+ is geschikt voor elektroden met een diameter van Ø1.6-4 mm en heeft een ingangsspanning van 230V 50/60Hz. Het lasapparaat heeft een lasstroom van 20-300A en heeft een isolatieklasse van IP21S.

Wat dit lasapparaat uniek maakt, is de combinatie van krachtige IGBT inverter technologie en de mogelijkheid om verschillende soorten plaatwerk, kokers en profielen te lassen. Dit maakt het apparaat geschikt voor verschillende lasklussen en is het dus een goede investering voor de lange termijn.

Als ik kijk naar de voordelen van de Kraft Pro+, dan is het zeker de hoge efficiency, lange inschakelduur en de verschillende functies die het apparaat zo speciaal maken. Een nadeel zou kunnen zijn dat het lasapparaat wat duurder is dan andere lasapparaten, maar daar krijg je wel een kwalitatief hoogwaardig product voor terug. Al met al is de Kraft Pro+ 300A MMA/IGBT lasapparaat een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdig en professioneel lasapparaat!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. FERM Lasapparaat 55-160 Ampere 230/400V, geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.1

De WEM1035 is een krachtig Elektrisch Lasapparaat van FERM dat door de ventilatorkoeling geschikt is voor zwaar en langdurig gebruik. Het lasapparaat is inclusief: Laskap Lasbikhamer/borstel Lasinstructiekaart Overige voordelen van het WEM1035 Lasapparaat: Geschikt voor onder 230V~ of 400V~, 230V (Inclusief stekker) Thermische oververhittingsbeveiliging met controlelamp Aardklem en elektrodehouder voor gemonteerd Geschikt voor elektrodes tussen 2,0 en 4,0 mm Stroomindicator toont de juiste lasstroom voor het type elektrode 2 jaar garantie! Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 maanden.

Bekijk prijs

6. Plastic Lasmachine Plastic Nietmachine Plastic geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.6

Gescheurd kunststof? Middels deze lasmachine word dat verleden tijd! Met dit apparaat is iedereen in staat om gescheurde of afgebroken stukken kunststof te herstellen, maar hoe dan? Middels een metalen nietje worden beide kanten van het kunststof weer herenigd en het nietje zorgt hier voor een blijvende verbinding! Deze kunststof lasmachine zorgt er dus in het kort voor dat gemaakte schade herstelt kan worden! Voordelen + Geleverd in een set + Gemakkelijk in omgang + Comfortabel in de hand + Snelle opwarming (3 seconden) + Ingebouwd Led lampje Productspecificaties: Stekker: EU Voltage: 220V Vermogen; 70W, 0-5V, 0-20A Opwarmtijd: 3 Seconden Ingebouwde verlichting: Ja Weten waarom deze Kunststof lasmachine de bestseller is? + Set Na het aanschaffen kun jij direct aan de slag doordat de set met alle benodigde van dien worden geleverd. Zo zitten er verschillende vormen nietjes in de set waarmee elke type schade/scheur kan worden gerepareerd! + Omgang Door de meegeleverde instructies word snel duidelijk hoe het apparaat moet worden gebruikt. Door het ingebouwde lampje kan zelfs in de avond uren precies te werk worden gegaan. Het verdikte handvat zorgt ervoor dat er gedurende een langere perioden gemakkelijk mee gewerkt kan worden. Wij werken al geruime tijd in de kunststof las machine branche en hebben daarom dus een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan een kwalitatief goede lasmachine aan moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de lasmachine! Inhoud van de bestelling 1x Welding pistool 1x Opberg doos 1x Knijptang 1x Stanleymesje 200x platte nietjes 200x Outer hoek nietjes 200x binnenste hoek nietjes 200x Wave nietjes

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

7. Beste TIG Lasapparaat voor precisiewerk: Elektrisch Lasapparaat Draagbare Lasmachine Handheld

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.1

Ben je op zoek naar een draagbare lasmachine die je overal mee naartoe kunt nemen? Dan is de Elektrisch Lasapparaat Draagbare Lasmachine Handheld van Milla iets voor jou! Dit apparaat maakt lassen mobieler, sneller en eenvoudiger. Het is geschikt voor het lassen van zowel gebogen als vlak roestvrij staal en gelegeerd staal, en kan een dikte aan tot wel 14 mm. De verstelbare stuwkracht zorgt ervoor dat je het apparaat gemakkelijk kunt aanpassen naar jouw wensen.

Wat deze lasmachine echt bijzonder maakt, is het lage gewicht en de handige display. Hierdoor is het apparaat gemakkelijk mee te nemen en kun je het overal gebruiken. Daarnaast heeft de lasmachine een rubberen handvat voor extra grip en een koperen klem voor een stevige bevestiging. Het ingebouwde koelsysteem zorgt ervoor dat het apparaat niet oververhit raakt tijdens het lassen.

Het Elektrisch Lasapparaat Draagbare Lasmachine Handheld van Milla is een geweldig apparaat voor professionals en doe-het-zelvers. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt een hoogwaardige laskwaliteit. Het enige nadeel kan zijn dat het apparaat niet geschikt is voor het lassen van materialen die dikker zijn dan 14 mm.

Al met al, als je op zoek bent naar een draagbaar, lichtgewicht en gebruiksvriendelijk lasapparaat, dan is de Elektrisch Lasapparaat Draagbare Lasmachine Handheld van Milla een uitstekende keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 januari in huis

Bekijk prijs

8. Silverline 200A Lasapparaat - elektrode

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.7

Last staal en ijzer van 1.6 - 10 mm DC kras start en hotstart-functie, anti-kleef hulpmiddel en boogcontrole. IGBT technologie en geïntegreerd ventilatie koelsysteem voor een verbeterde werkcyclus en prestatie. Automatische overbelastings- en oververhittingsbescherming. Inclusief elektrodes, lashandschoenen, lasmasker en hamerborstel Kenmerken: Ingangsspanning: 230 v, 50 hz Stroomaansluiting: 32 a Ingangsstroom: 230 v: 40 a (piek), 15.5 a (effectief) Uitgangsstroom bereik: 25-200 a Gebruikscyclus: 15% @ 200 a, 60% @ 100 a, 100% @ 77.5 a Onbelaste uitgangsspanning: 60 v Uitgangsstroom: 21 v(25 a), 28 v(200 a) Elektrode formaat: 1.6 – 4.0 mm. Isolatieklasse: h Beschermingsgraad: IP21S Lasdikte bereik (staal): 1 – 10 mm. Electrode kabellengte: 2.0 meter Aardekabel lengte: 1.5 meter Stroomsnoer lengte: 2.0 meter Afmetingen (L × b × h): 365 × 135 × 240 mm. Gewicht: 6.4 kilo Inhoud verpakking: 1 × lasdraad 1 × staalborstel 1 × lashamer 1 × lasmasker 1 × lashandschoenen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 februari in huis

Bekijk prijs

9. Verdea Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.5

Met dit kunststof lasapparaat kunt u ten minste 98% van de kunststoffen op de markt repareren. Perfect voor reparatie van: bumper, dashboard, lamphouder, kunststof ring, radiator, spoiler, handgrepen, koplampen, kunststof vleugels, auto- en motorfiets kunststof apparaat, enz. Plus en Minus + 3 seconden snelle opwarming + Veiligheid handbeschermer + Kan gebruikt worden in het donker + Comfortabele grip - Vermogen: 70W Heeft u een reparatiegereedschap nodig? Onze plastic lasmachine is sneller, efficiënter en energiezuiniger dan algemene lasmachines. Comfortabele grip, veerschakelaar, gaat aan wanneer aangeraakt en makkelijk te gebruiken. Deze 70W scheur reparatie lasapparaat kan worden verwarmd tot 600°C in 3 seconden. Vergeleken met andere low-power lasmachines, heeft het meer vermogen en een snellere opwarmsnelheid. De belangrijkste voordelen van dit product zijn: 70W Plastic Reparatie Lasserset Dit 70W scheur reparatie lasapparaat kan worden verwarmd tot 600°C in 3-4 seconden. Vergeleken met andere low-power lasmachines, heeft het meer vermogen en snellere opwarmsnelheid. De scheurreparatie en het lassen zijn stevig, en de plastic delen die gemakkelijk scheuren en schade lassen worden perfect opnieuw in elkaar gezet. Stabiele prestaties Deze lasreparatiegereedschapsset heeft een maximaal vermogen van 70W, waarmee u de reparatie van kunststofonderdelen van uw auto sneller kunt voltooien. De lasapparaatset heeft 4 soorten nietjes. Om aan uw verschillende behoeften te voldoen, kan het V-vormige nietje het binnenhoekprobleem oplossen, kan het M-vormige nietje het buitenhoekprobleem oplossen, en kunnen de andere twee nietjes het vlakke probleem oplossen. Ergonomisch ontwerp De ergonomisch gevormde handgreep ligt prettig in de hand en raakt niet vermoeid als u het apparaat lange tijd vasthoudt, en er is geen training nodig. Leer het te gebruiken in een paar seconden. Maak uw werk handiger, snel en nauwkeurig, en las de nagels snel en gemakkelijk in het plastic. Repareer permanent breuken, scheuren en barsten in stijve of flexibele thermoplastische onderdelen. Verbeterd Verbind de handgreep van de soldeerbout en de handgreep van het heteluchtpistool met de overeenkomstige interface. Nadat de stroom is ingeschakeld, tuDe verbeterde versie van de lastoorts heeft ingebouwde LED-verlichting om gemakkelijker in het donker te kunnen werken; de veerschakelaar, die met een druk op de knop opengaat, is handig in het gebruik; de verdikte anti-scald handbescherming kan per ongeluk contact en brandwonden effectief voorkomen. Gemakkelijk aan te sluiten en los te koppelen De afstand tussen de twee koperen kolommen is verbreed, en de lasstiften kunnen vrij worden getrokken en ingestoken. Productspecificaties Stekker: EU Stekker Spanning: 220V Uitgangsvermogen: 70W Uitgangsspanning: 0-5V Uitgangsstroom: 0-20A Verpakkingsgrootte: 25x20x7cm Extra Informatie Dit pakket bevat: 1xPlastic lasapparaat 50x vlakke nietjes 50x buitenhoek nietjes 50x binnenhoek nietjes 50x Golf nietjes

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Stanley Elektroden Rutiel - Trio geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8

Ben je op zoek naar de meest gebruikte elektrode voor MMA en Inverter Lasapparaten? Dan is de Stanley Elektroden Rutiel - Trio de perfecte keuze voor jou! Deze assortimentsverpakking bevat maar liefst 130 elektroden van verschillende maten, waardoor je voor elke klus de juiste elektrode bij de hand hebt. Bovendien is het gebruik van deze elektroden volledig veilig, omdat er geen gevarenaanduidingen van toepassing zijn.

Wat deze elektroden echt onderscheidt van andere producten is de uitstekende kwaliteit. De elektroden zijn namelijk gemaakt van het beste materiaal en hebben een hoog smeltpunt, waardoor ze perfect geschikt zijn voor het lassen van verschillende materialen. Bovendien zijn ze geschikt voor zowel beginners als ervaren lassers.

Als je op zoek bent naar de beste resultaten, dan zijn deze elektroden de perfecte keuze. Ze zorgen namelijk voor een stabiele lasboog en een perfecte lasnaad. Bovendien zijn ze zeer duurzaam, wat betekent dat je ze voor meerdere klussen kunt gebruiken.

Het enige nadeel van deze elektroden is de prijs. Ze zijn namelijk iets duurder dan andere elektroden op de markt. Maar als je op zoek bent naar de beste kwaliteit en de beste resultaten, dan is dit zeker de investering waard!

Al met al zijn de Stanley Elektroden Rutiel - Trio een uitstekende keuze voor elke lasser. Of je nu een beginner of een ervaren lasser bent, deze elektroden zorgen voor de beste resultaten en zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je eigen set en ga aan de slag met jouw lasprojecten!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van tig lasapparaten. Er zijn namelijk 161 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!