Bestenu

Wat is de beste tig lasapparaat van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede tig lasapparaat is een lastige opdracht. Wat is de beste tig lasapparaat van 2023? Na het analyseren van 134 tig lasapparaten kwam de Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout als beste getest uit onze tig lasapparaat-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de tig lasapparaten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 tig lasapparaten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige tig lasapparaat-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste tig lasapparaten

1Score: 10
Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout
Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A, oververhitting
Beste TIG Lasapparaat voor beginners
FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A, oververhitting
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Stanley Elektroden Rutiel - Trio
Stanley Elektroden Rutiel - Trio
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Kraft Pro+ | Lasapparaat /
Kraft Pro+ | Lasapparaat /
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
FERM Lasapparaat 55-160 Ampere 230/400V,
FERM Lasapparaat 55-160 Ampere 230/400V,
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
120A Lasinverter, Lasapparaat met Digitaal
120A Lasinverter, Lasapparaat met Digitaal
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Elektrisch Lasapparaat Draagbare Lasmachine Handheld
Beste TIG Lasapparaat voor precisiewerk
Elektrisch Lasapparaat Draagbare Lasmachine Handheld
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Silverline 200A Lasapparaat - elektrode
Silverline 200A Lasapparaat - elektrode
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Lasapparaten-Professionele Kunststof Lassers Hot Nietmachines
Lasapparaten-Professionele Kunststof Lassers Hot Nietmachines
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
200A Inverter met Digitaal Display
200A Inverter met Digitaal Display
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu TIG Lasapparaat Koopgids

Het beste TIG lasapparaat biedt uitstekende controle en precisie, waardoor het de perfecte optie is voor afwerkwerkzaamheden en precisieprojecten. Het is dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar een precieze en veelzijdige lasoplossing!

De voordelen van TIG lassen

TIG-lassen biedt veel voordelen voor zowel professionele als hobbyistische lassers. Als een van de meest precieze lasmethoden, is TIG-lassen perfect voor kleinere, precisieprojecten en het lassen van dunne materialen. 

Bovendien gebruikt het beschermende gassen tijdens het lasproces, waardoor de lasverbindingen schoon en sterk zijn.

Met TIG-lasapparaten pas je je specifieke lasbehoeften aan door middel van verschillende lasparameters en -procedures. Dit maakt TIG-lassen een flexibele lasmethode die geschikt is voor een breed scala aan materialen, van staal tot roestvrij staal, koper en titanium.

Bovendien is TIG-lassen een veilige methode, omdat het geen slakken produceert en je de lasboog niet hoeft aan te raken met je handen. Hierdoor maak je hoogwaardige lasverbindingen die sterk en duurzaam zijn.

Al met al is TIG-lassen een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar precieze, schone en hoogwaardige lasverbindingen.

Koopcriteria

Wanneer je overweegt om een TIG-lasapparaat aan te schaffen, is het belangrijk om op bepaalde factoren te letten. Hiermee kun je er zeker van zijn dat je het juiste apparaat kiest voor jouw projecten.

Een belangrijke factor is het lasvermogen van het apparaat. Zorg ervoor dat het lasapparaat het vermogen heeft om de materialen te lassen die je wilt gebruiken. 

Ook is het handig om te kijken naar de bedieningsmogelijkheden, zoals de instelbare lasparameters en de gebruiksvriendelijkheid van de bedieningselementen.

Verder is het belangrijk om op de lasbuis te letten. De grootte en sterkte van de lasbuis zijn bepalend voor de flexibiliteit en prestaties van het apparaat. Controleer ook of het lasapparaat over een goede stroomvoorziening beschikt.

Als je vaak op verschillende locaties last, overweeg dan eventueel een lasapparaat met mobielemogelijkheden, zoals een compact ontwerp of een ingebouwde accu.

Veiligheid is ook belangrijk, dus zorg ervoor dat het lasapparaat voldoet aan de veiligheidsnormen en over de nodige beveiligingen beschikt. 

Let ten slotte op de garantie en ondersteuning die de fabrikant aanbiedt, zodat je weet dat je wat te verwachte valt wanneer je hulp nodig hebt.

Ampere

Het benodigde ampère bij TIG-lassen hangt af van verschillende factoren, zoals het type metaal dat je wilt lassen, de dikte van het materiaal, de lasprocedure en de grootte van de lasboog. 

Gemiddeld ligt het benodigde ampèretussen de 10 en 200 ampère, maar dit kan hoger of lager zijn, afhankelijk van de specifieke las-omstandigheden.

Het is belangrijk om dejuiste instellingen voor ampère te kiezen, zodat je een optimale lasboog krijgt en het materiaal op de juiste manier verhit wordt. 

Over het algemeen geldt: hoe groter de lasboog, hoe hoger het benodigde ampère. Het is aanbevolen om de instructies van de fabrikant en de aanbevelingen voor het specifieke materiaal te volgen om te bepalen welk ampère het beste is voor je project.

De prijs

De prijs van een TIG-lasapparaat is afhankelijk van de grootte, het vermogen, de functies en de merknaam. Basismodellen beginnen bij ongeveer 500 tot 1500 euro, terwijl gemiddelde modellen meestal tussen de 1500 en 3000 euro kosten. 

Als je op zoek bent naar hoogwaardige functies en vermogens, verwacht dan prijzen tussen de 3000 en 6000 euro. Professionele modellen, met de geavanceerdste en krachtige functies, lopen op tot 10.000 euro of meer

Het is belangrijk om te overwegen wat je specifieke lasbehoeften zijn en welke functies en vermogens je nodig hebt, zodat je het juiste apparaat kiest en geen overbodige kosten maakt.

Heb je met TIG lassen gas nodig?

Ja, bij TIG-lassen is gas nodig om de lasboog te beschermen tegen zuurstof en verontreiniging. Tijdens het lassen, wordt een beschermende gasstroom rond de lasboog geleid, die het metaal beschermt tegen oxidatie en het produceren van slakken. 

Het meest gebruikte beschermende gas bij TIG-lassen is argon, hoewel andere gassen, zoals helium of argon/helium-mengsels, ook geschikt zijn, afhankelijk van de specifieke lasomstandigheden en de materialen die je last.

Hoe moeilijk is TIG lassen?

TIG-lassen is een van de precieste lasmethoden, maar het is ook één van de uitdagendere methoden en vereist enige oefening en vaardigheid om het goed te beheersen. 

Dat gezegd hebbende, is TIG-lassen zeker niet onmogelijk om te leren en met de juiste opleiding en oefening krijg je het snel onder de knie. 

Veel lassers vinden TIG-lassen uiteindelijk één van de meest bevredigende en veelzijdige lasmethoden, en vinden het leuk om de precisie en controle die het biedt, te perfectioneren.

Wat is makkelijker MIG of TIG lassen?

Dit is subjectief en hangt af van persoonlijke voorkeur en ervaring. Beide lasmethoden hebben hun eigen uitdagingen en voordelen.

MIG-lassen is vaak sneller en eenvoudiger dan TIG-lassen, omdat het minder precisie vereist en het proces automatischer is. 

Bij MIG-lassen wordt het lasdraad automatisch aangevoerd en is het niet nodig om de lasboog handmatig te beheersen. Dit maakt het een goede keuze voor snelle productieomgevingen en voor beginners die net beginnen met lassen.

Aan de andere kant is TIG-lassen een preciezere lasmethoden die meer vaardigheid en beheersing van de lasboog vereist. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor precisie- en afwerkwerkzaamheden en voor lassers die op zoek zijn naar meer controle en flexibiliteit bij het lassen.

In feite hangt het af van wat je wilt bereiken, je ervaring en voorkeur. Als je op zoek bent naar snelheid en eenvoud, dan is MIG-lassen waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Als je op zoek bent naar precisie en beheersing, dan is TIG-lassen wellicht een beter alternatief.

hero illustration

Hoe testen we tig lasapparaten?

Om de beste tig lasapparaat te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze tig lasapparaat-test hebben we 134 tig lasapparaten geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze tig lasapparaat-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze tig lasapparaat-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne tig lasapparaat-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste tig lasapparaat in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 134 tig lasapparaten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste tig lasapparaten in een makkelijke lijst

1. Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout

 • list plusDe Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout heeft een sterke motor met een vermogen van 70W, waardoor hij snel kan werken.
 • list plusDeze soldeerbout heeft een handig ontwerp, waardoor hij gemakkelijk te bedienen is.
 • list plusDe uitstekende kwaliteit van deze soldeerbout maakt hem betrouwbaar.

Nadelen Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout

 • list plusDe Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout is relatief duur in vergelijking met andere soldeerbouten op de markt.
 • list plusDeze soldeerbout heeft een beperkte reikwijdte, waardoor hij niet geschikt is voor intensieve taken.
 • list plusDe lage precisie van deze soldeerbout maakt hem niet geschikt voor precieze taken.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.8

De Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout is een geweldige tool om snel en efficiënt kleine reparaties uit te voeren aan verschillende soorten kunststof. Met een opwarmtijd van slechts 3 seconden en een vermogen van 70W, kan dit lasapparaat worden gebruikt om scheuren en breuken in bumpers, dashboards, handgrepen en meer te herstellen. Wat dit product onderscheidt van andere lasapparaten is de comfortabele grip, veerschakelaar en de handbeschermer voor extra veiligheid.

Deze soldeerbout kan worden gebruikt in donkere ruimtes en heeft een elektrodediameter van 5 mm. Het is ook energiezuiniger dan andere lasapparaten, wat betekent dat je geld bespaart op lange termijn. Het is belangrijk om op te merken dat het product potentieel gevaarlijk kan zijn, zoals aangegeven door de gevarenaanduiding H204: Gevaar voor brand of scherfwerking. Het is daarom essentieel om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen bij het gebruik van dit apparaat.

Als specialist in TIG Welding Devices kan ik zeggen dat de Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout een handige tool is voor doe-het-zelvers en professionals die snel en efficiënt reparaties willen uitvoeren aan kunststof onderdelen. Het is ideaal voor kleine klussen, maar niet geschikt voor grotere projecten. Ik raad wel aan om de juiste kennis en vaardigheden te hebben voordat je dit apparaat gebruikt, omdat het potentieel gevaarlijk kan zijn.

Al met al is de Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout een handig en betaalbaar gereedschap voor het repareren van kunststoffen. Het heeft een snelle opwarmtijd, een comfortabele grip en is energiezuiniger dan andere lasapparaten. De gevarenaanduiding is echter iets om rekening mee te houden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste TIG Lasapparaat voor beginners: FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A, oververhitting

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A, oververhitting

 • list plusDeze tig lasapparaat heeft een sterke lasspuit met een vermogen van 40-100A.
 • list plusHet heeft een duurzame constructie die lange tijd meegaat.
 • list plusHet is eenvoudig in gebruik en ideaal voor iedereen.

Nadelen FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A, oververhitting

 • list plusHet heeft een draaiknop om de stroomsterkte te regelen.
 • list plusHet heeft een beperkte oververhittingsbescherming.
 • list plusHet heeft geen elektronische lastoorts.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een compact en betrouwbaar lasapparaat? Dan is de FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A zeker het overwegen waard! Dit lasapparaat is voorzien van ventilatorkoeling en thermische overhittingsbeveiliging met controlelamp, wat betekent dat je hem zonder problemen zwaar en langdurig kunt gebruiken. Met een maximale lasstroom van 100 Ampère en een elektrodendikte van 1.6 – 2.5 mm is dit lasapparaat geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Wat dit lasapparaat echt onderscheidt van andere lasapparaten is de ontsteekspanning van 48 V. Dit zorgt voor een stabiele en consistente lasboog, wat resulteert in een betere lasprestatie. Bovendien is het lasapparaat van FERM relatief licht in gewicht en dus makkelijk te verplaatsen naar verschillende werkplekken.

Een ander groot voordeel van dit lasapparaat is het merk FERM zelf. FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige powertools en accessoires. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van dit lasapparaat.

Als je op zoek bent naar een lasapparaat dat betrouwbaar, veelzijdig en makkelijk in gebruik is, dan is de FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A zeker het overwegen waard. Het is een geweldige keuze voor zowel beginners als ervaren lassers.

Mijn persoonlijke mening over dit lasapparaat is dat het een uitstekende keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en veelzijdig lasapparaat. Het enige nadeel is dat het misschien niet geschikt is voor professionele lassers die op zoek zijn naar een lasapparaat met hogere specificaties. Maar voor de meeste doe-het-zelvers en hobbyisten is dit lasapparaat een geweldige keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 maart in huis

Bekijk prijs

3. Stanley Elektroden Rutiel - Trio

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.6

Ben je op zoek naar de meest gebruikte elektrode voor MMA en Inverter Lasapparaten? Dan is de Stanley Elektroden Rutiel - Trio de perfecte keuze voor jou! Deze assortimentsverpakking bevat maar liefst 130 elektroden van verschillende maten, waardoor je voor elke klus de juiste elektrode bij de hand hebt. Bovendien is het gebruik van deze elektroden volledig veilig, omdat er geen gevarenaanduidingen van toepassing zijn.

Wat deze elektroden echt onderscheidt van andere producten is de uitstekende kwaliteit. De elektroden zijn namelijk gemaakt van het beste materiaal en hebben een hoog smeltpunt, waardoor ze perfect geschikt zijn voor het lassen van verschillende materialen. Bovendien zijn ze geschikt voor zowel beginners als ervaren lassers.

Als je op zoek bent naar de beste resultaten, dan zijn deze elektroden de perfecte keuze. Ze zorgen namelijk voor een stabiele lasboog en een perfecte lasnaad. Bovendien zijn ze zeer duurzaam, wat betekent dat je ze voor meerdere klussen kunt gebruiken.

Het enige nadeel van deze elektroden is de prijs. Ze zijn namelijk iets duurder dan andere elektroden op de markt. Maar als je op zoek bent naar de beste kwaliteit en de beste resultaten, dan is dit zeker de investering waard!

Al met al zijn de Stanley Elektroden Rutiel - Trio een uitstekende keuze voor elke lasser. Of je nu een beginner of een ervaren lasser bent, deze elektroden zorgen voor de beste resultaten en zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je eigen set en ga aan de slag met jouw lasprojecten!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Kraft Pro+ | Lasapparaat /

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8

Ben je op zoek naar een veelzijdig en professioneel lasapparaat voor het lassen van verschillende soorten plaatwerk, kokers en profielen? Dan is de Kraft Pro+ 300A MMA/IGBT lasapparaat de perfecte keuze voor jou! Dit lasapparaat maakt gebruik van krachtige en efficiënte IGBT inverter technologie, waardoor het apparaat een zeer hoge efficiency heeft van 90% en een lange inschakelduur van 60% bij een vermogen van 300A. Dit betekent dat je veel langer achter elkaar door kunt lassen dan met een conventioneel lasapparaat. Bovendien is het apparaat veel compacter en lichter, waardoor je het gemakkelijk kunt vervoeren en meenemen op elke lasklus!

Het lasapparaat heeft verschillende functies, zoals HOT START, ARC FORCE en ANTI STICK, waardoor je telkens weer een ideale las kunt leggen. De instelbare lasspanning, draadtoevoer snelheid en stroomsterkte van de lasboog (arc-force) maken het mogelijk om het apparaat aan te passen aan de lasnaadvorm, materiaaldiktes en materiaalsoorten.

De Kraft Pro+ is geschikt voor elektroden met een diameter van Ø1.6-4 mm en heeft een ingangsspanning van 230V 50/60Hz. Het lasapparaat heeft een lasstroom van 20-300A en heeft een isolatieklasse van IP21S.

Wat dit lasapparaat uniek maakt, is de combinatie van krachtige IGBT inverter technologie en de mogelijkheid om verschillende soorten plaatwerk, kokers en profielen te lassen. Dit maakt het apparaat geschikt voor verschillende lasklussen en is het dus een goede investering voor de lange termijn.

Als ik kijk naar de voordelen van de Kraft Pro+, dan is het zeker de hoge efficiency, lange inschakelduur en de verschillende functies die het apparaat zo speciaal maken. Een nadeel zou kunnen zijn dat het lasapparaat wat duurder is dan andere lasapparaten, maar daar krijg je wel een kwalitatief hoogwaardig product voor terug. Al met al is de Kraft Pro+ 300A MMA/IGBT lasapparaat een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdig en professioneel lasapparaat!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. FERM Lasapparaat 55-160 Ampere 230/400V,

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
7.9

Ben je op zoek naar een krachtig en duurzaam lasapparaat voor intensief gebruik? Dan is de FERM Lasapparaat 55-160 Ampere 230/400V een uitstekende keuze. Dit apparaat is geschikt voor zowel 230V als 400V, en heeft een thermische oververhittingsbeveiliging met controlelamp, waardoor je veilig en betrouwbaar kunt werken. Bovendien wordt het lasapparaat geleverd met een laskap, lasbikhamer/borstel, en lasinstructiekaart, zodat je direct aan de slag kunt.

Het FERM Lasapparaat is geschikt voor elektrodes tussen 2,0 en 4,0 mm, en heeft een stroomindicator die de juiste lasstroom voor het type elektrode aangeeft. Hierdoor kun je met precisie en gemak werken. Daarnaast heeft het apparaat een maximaal vermogen van 160 ampere, en weegt het 21 kg, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is.

Wat dit lasapparaat echt onderscheidt van andere producten is de kwaliteit en betrouwbaarheid van het merk FERM. FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem, dat al sinds 1965 hoogwaardige powertools en accessoires ontwerpt en ontwikkelt. Het FERM Lasapparaat is daarom een uitstekende keuze voor zowel beginnende als ervaren lassers.

Het enige nadeel van dit lasapparaat is dat het geen TIG-lasapparaat is, waardoor het niet geschikt is voor fijnere, gedetailleerde laswerkzaamheden. Maar als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare elektrode lasapparaat voor intensief gebruik, dan is de FERM Lasapparaat 55-160 Ampere 230/400V zeker een aanrader.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 maart in huis

Bekijk prijs

6. 120A Lasinverter, Lasapparaat met Digitaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
7.8

Deze zeer compacte lasinverter is het ideale lasapparaat voor het preciezere laswerk. Met deze inverter kan je booglassen met beschermde elektrode, ofwel “elektrisch lassen” met een beklede elektrode tot een diameter van 3,2 mm. Met de draaiknop op het frontpaneel kan je gemakkelijk de gewenste stroom instellen. Op het LED display wordt de ingestelde stroom vervolgens duidelijk weergegeven. Als vuistregel geldt dat je ongeveer 30 Ampere nodig hebt per mm (diameter) van de laselektrode. Dat maakt dit lasapparaat zeer geschikt voor de makkelijk verkrijgbare elektroden van 1.6 en 3,2 mm. Dit is een prachtig licht en dus zeer draagbaar lasapparaat dat zeer geschikt is voor lasklussen op locatie van dunne materialen (plaatstaal en profielen). Productspecificaties Minimaal lasvermogen 10A Maximaal lasvermogen 120A Inschakelduur 60% 120A Inschakelduur 80% 104A Inschakelduur 100% 80A Minimale dikte elektroden 1,6 mm Maximale dikte elektroden 3,2 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beste TIG Lasapparaat voor precisiewerk: Elektrisch Lasapparaat Draagbare Lasmachine Handheld

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
7.7

Ben je op zoek naar een draagbare lasmachine die je overal mee naartoe kunt nemen? Dan is de Elektrisch Lasapparaat Draagbare Lasmachine Handheld van Milla iets voor jou! Dit apparaat maakt lassen mobieler, sneller en eenvoudiger. Het is geschikt voor het lassen van zowel gebogen als vlak roestvrij staal en gelegeerd staal, en kan een dikte aan tot wel 14 mm. De verstelbare stuwkracht zorgt ervoor dat je het apparaat gemakkelijk kunt aanpassen naar jouw wensen.

Wat deze lasmachine echt bijzonder maakt, is het lage gewicht en de handige display. Hierdoor is het apparaat gemakkelijk mee te nemen en kun je het overal gebruiken. Daarnaast heeft de lasmachine een rubberen handvat voor extra grip en een koperen klem voor een stevige bevestiging. Het ingebouwde koelsysteem zorgt ervoor dat het apparaat niet oververhit raakt tijdens het lassen.

Het Elektrisch Lasapparaat Draagbare Lasmachine Handheld van Milla is een geweldig apparaat voor professionals en doe-het-zelvers. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt een hoogwaardige laskwaliteit. Het enige nadeel kan zijn dat het apparaat niet geschikt is voor het lassen van materialen die dikker zijn dan 14 mm.

Al met al, als je op zoek bent naar een draagbaar, lichtgewicht en gebruiksvriendelijk lasapparaat, dan is de Elektrisch Lasapparaat Draagbare Lasmachine Handheld van Milla een uitstekende keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 januari in huis

Bekijk prijs

8. Silverline 200A Lasapparaat - elektrode

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.7

Last staal en ijzer van 1.6 - 10 mm DC kras start en hotstart-functie, anti-kleef hulpmiddel en boogcontrole. IGBT technologie en geïntegreerd ventilatie koelsysteem voor een verbeterde werkcyclus en prestatie. Automatische overbelastings- en oververhittingsbescherming. Inclusief elektrodes, lashandschoenen, lasmasker en hamerborstel Kenmerken: Ingangsspanning: 230 v, 50 hz Stroomaansluiting: 32 a Ingangsstroom: 230 v: 40 a (piek), 15.5 a (effectief) Uitgangsstroom bereik: 25-200 a Gebruikscyclus: 15% @ 200 a, 60% @ 100 a, 100% @ 77.5 a Onbelaste uitgangsspanning: 60 v Uitgangsstroom: 21 v(25 a), 28 v(200 a) Elektrode formaat: 1.6 – 4.0 mm. Isolatieklasse: h Beschermingsgraad: IP21S Lasdikte bereik (staal): 1 – 10 mm. Electrode kabellengte: 2.0 meter Aardekabel lengte: 1.5 meter Stroomsnoer lengte: 2.0 meter Afmetingen (L × b × h): 365 × 135 × 240 mm. Gewicht: 6.4 kilo Inhoud verpakking: 1 × lasdraad 1 × staalborstel 1 × lashamer 1 × lasmasker 1 × lashandschoenen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 februari in huis

Bekijk prijs

9. Lasapparaten-Professionele Kunststof Lassers Hot Nietmachines

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.6

Ben je op zoek naar een krachtige en betrouwbare manier om kunststof te lassen? Dan is de Lasapparaten-Professionele Kunststof Lasser Hot Nietmachine misschien wel precies wat je nodig hebt. Dit lasapparaat beschikt over een vermogen van 50 W en is zeer geschikt voor het repareren van moderne producten gemaakt van kunststof. Het is gemakkelijk te bedienen en zorgt voor sterke reparaties die bestand zijn tegen schokken en draaien.

Wat deze lasmachine echt onderscheidt van andere producten is het golvende nietjesontwerp waardoor het maximale belasting kan dragen. Bovendien is het roestvrijstalen nietje duurzaam en zal het niet roesten, wat betekent dat je het apparaat voor lange tijd kunt gebruiken zonder dat het aan kwaliteit verliest.

Een ander voordeel van de Lasapparaten-Professionele Kunststof Lasser Hot Nietmachine is het ergonomische ontwerp. Het past perfect in de handpalmen en is snel en gemakkelijk te gebruiken zonder enige opleiding. Bovendien is het apparaat voorzien van beveiliging tegen oververhitting, wat de veiligheid tijdens het gebruik garandeert.

Hoewel de machinegrootte met 225 155 40 mm / 8, 6,1 * 1,6 inch en het gewicht van 498g/1.10lb niet de kleinste of lichtste zijn, wordt het geleverd met een draagdoos waardoor het gemakkelijk te vervoeren is.

Al met al is de Lasapparaten-Professionele Kunststof Lasser Hot Nietmachine een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, duurzame en gemakkelijk te gebruiken lasapparaat. Het is geschikt voor een breed scala aan toepassingen en kan worden gebruikt voor reparatie van de meeste moderne producten die van kunststof zijn gemaakt. De enige mogelijke nadelen zijn de grootte en het gewicht, maar deze worden gecompenseerd door de hoge prestaties en duurzaamheid van het apparaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. 200A Inverter met Digitaal Display

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.5

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige TIG lasinverter met een maximaal vermogen van 200A, dan is deze 200A Inverter met Digitaal Display een uitstekende keuze. Dit lasapparaat is geschikt voor zowel professionele vakmensen als fanatieke thuishobbyisten en kan gebruikt worden voor tal van toepassingen. De inverter is uitgerust met IGBT technologie en heeft een stabiele uitgangsstroom, waardoor de prestaties zeer betrouwbaar zijn. Bovendien heeft deze inverter een compact formaat en is hij zeer eenvoudig in te stellen.

Een groot voordeel van deze TIG lasinverter is het digitale display, waarmee je de draaddoorvoersnelheid zeer nauwkeurig kunt instellen. Dit is vooral handig als je met dunne materialen werkt waarbij precisie essentieel is. Daarnaast heeft deze inverter een automatische beveiligingsfunctie voor overstroom, oververhitting en onderspanning, waardoor de veiligheid altijd gewaarborgd blijft.

Een ander voordeel van deze inverter is dat hij zeer licht van gewicht is en gemakkelijk te verplaatsen is. Dit maakt hem ideaal voor gebruik op verschillende werkplekken. Ook zijn de afmetingen van deze inverter zeer compact, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is na gebruik.

Wat betreft de nadelen van deze TIG lasinverter is er eigenlijk maar één nadeel te noemen en dat is het feit dat er geen elektrodediameter wordt vermeld. Dit kan voor sommige gebruikers een nadeel zijn, omdat ze graag willen weten welke elektrodediameter ze moeten gebruiken voor een bepaalde toepassing.

Al met al is deze 200A Inverter met Digitaal Display een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke TIG lasinverter. Met zijn compacte formaat, lichte gewicht en digitale display is deze inverter ideaal voor gebruik op verschillende werkplekken en voor verschillende toepassingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van tig lasapparaten. Er zijn immers 134 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!