Bestenu

Beste inductie fornuizen - dec. 2022

Met meer dan 63 inductie fornuizen op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste inductie fornuizen in een handige lijst
01Score: 10
Inventum VFI6042ZWA
Inventum VFI6042ZWA
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.3
Inventum VFI5042RVS
Inventum VFI5042RVS
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.2
Siemens HL9S5A340
Siemens HL9S5A340
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.5
ETNA FIV560ZWA
ETNA FIV560ZWA
Ga naar laagste prjis
05Score: 7.7
AEG CIB6640ABM
AEG CIB6640ABM
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.6
Leisure CS90D530X
Leisure CS90D530X
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.5
CONTINENTAL EDISON Inductiekookplaat
CONTINENTAL EDISON Inductiekookplaat
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.4
Beko FSM89301GXS
Beko FSM89301GXS
Ga naar laagste prjis
09Score: 6.8
Belling Farmhouse 100Ei
Belling Farmhouse 100Ei
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Inductie Fornuis Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 26, 2021


Koken op inductie is populairder dan ooit. Het is tevens de meest veilige manier om te koken. In de onderstaande koopgids lees je welke voordelen een inductiefornuis nog meer heeft!

Wat is inductie en hoe werkt het?

Een inductiekookplaat is de nieuwste manier van koken. Het wordt steeds populairder in Nederland door de nauwkeurigheid hiervan. Dat niet alleen: het is ook de meest veilige kookmethode. Warmte onstaat hierbij alleen door contact met magnetisch materiaal. Dit betekent dat minstens de onderkant van een pan magnetisch moet zijn, anders ontstaat er geen magnetisch veld en geen warmte.

Dit betekent dat je wellicht eerst speciale inductiepannen moet kopen om op inductie te koken. Als je klaar bent met koken, koelt de kookplaat ook weer heel snel af, waardoor het risico op verbranding erg klein is. Een ander voordeel van inductie is dat de kookplaat van glas is en daarom eenvoudig schoon te maken is.

Kan ik elke pan gebruikt worden op inductie?

Nee, niet elke pan is geschikt voor gebruik op een inductiefornuis. De pan moet magnetisch materiaal bevatten om warm te worden. Heeft de pan geen magnetisch materiaal, dan wordt de pan niet warm en kun je er niet mee koken.

Daarnaast is het belangrijk dat de bodem van de pan vlak is. Als de bodem van de pan kromgetrokken is, wordt de warmte niet goed geleidt waardoor je gerechten niet gelijkmatig gaar worden. Dit is vooral bij vlees een probleem.

Hoe weet ik of mijn pan op inductie kan?

Je pan is geschikt voor gebruik op een inductiefornuis als deze magnetisch materiaal bevat. Dit is eenvoudig te testen door een magneet tegen de bodem aan te houden. Dit kan een simpel keukenmagneetje zijn. Als de magneet goed blijft pakken, dan is de pan geschikt om op inductie mee te koken.

Blijft het magneetje niet plakken, dan is de pan niet geschikt en moet je op zoek naar een geschikte inductiepan. Gelukkig zijn goede inductiepannen niet duur meer. Het meest voordelig is een inductiepannenset voor op inductie. Je herkent inductiepannen ook aan het spiraalvormige logo op de pan.

Hoe warm wordt een inductiefornuis?

Hoe warm een inductiefornuis wordt, hangt af van het merk en het model wat je hebt. De meeste inductiefornuizen bereiken een temperatuur van rond de 240 °C. Je stelt een inductiefornuis of inductiekookplaat haast tot op de enkele graad in, waardoor je nauwkeurig kookt.

Hoe kook ik op een inductiefornuis?

Koken op inductie is eenvoudig, maar wel anders dan koken op een gasfornuis. Als je nooit eerder op inductie hebt gekookt, is het even wennen. Zodra je gewend bent aan het koken op inductie, wil je echter waarschijnlijk nooit meer op een andere manier koken.

Een inductiefornuis of inductiekookplaat word heel erg snel warm, en koelt ook heel erg snel weer af. Als je begint met koken moet je hieraan wennen, anders loop je het risico dat je eten verbrand. Blijf er in het begin dan ook zeker bij en leer je inductiefornuis kennen voordat je ingewikkelde gerechten gaat maken.

Een inductiefornuis heeft meestal verschillende programma's waaruit je kiest, waardoor je erg nauwkeurig kookt. Daarnaast hebben de meeste goede inductiekookplaten ook een instelling waarmee je een boost geeft, waardoor je water extra snel zijn kookpunt bereikt.

Zoals eerder al gezegd: een inductiefornuis koelt ook enorm snel af waardoor je fornuis extra veilig is. Vooral als je kinderen hebt is dit een fijne eigenschap. Er blijft wel wat restwarmte achter, maar niet voldoende om je te verbranden. Daarnaast wordt je pan alleen warm als er contact wordt gemaakt met de kookplaat. Dit is niet alleen veilig, maar ook erg efficiënt.

Hoe maak ik een inductiefornuis schoon?

Een inductiefornuis is erg eenvoudig om schoon te maken omdat de kookplaat van glas is. Na gebruik ga je er met een vochtige doek overheen. Is de kookplaat erg vies, dan kun je wat schoonmaakazijn of glasreiniger gebruiken.

Zoals altijd is voorkomen beter dan genezen. Heb je gemorst of is er wat overgekookt, dan maak je dit meteen schoon. Is er onverhoopt toch wat aangekoekt, gebruik dan wat schoonmaakazijn en laat het een half uurtje weken.

Heeft je inductiefornuis ook een inbouwoven of alleenstaande oven, dan maak je deze schoon op dezelfde manier als elke andere oven. Gebruik hiervoor ovenreiniger, of als je liever milieuvriendelijk schoon maakt, gebruik dan een mix van baking soda en water. Maak hier een pasta van en verspreid dit in je oven.

Laat het gedurende de nacht inweken en haal het in de ochtend weg met een vochtige doek. Sommige ovens zijn echter zelfreinigend: bij deze ovens maak je zelf niets schoon. Met één druk op de knop reinigt de oven zichzelf. Hoe de oven zichzelf reinigt, hangt wederom af van het merk en het model.

hero illustration

Hoe komt deze handige inductie fornuis lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de speurtocht naar de beste inductie fornuis ook!
Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over inductie fornuizen, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle inductie fornuizen die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke inductie fornuizen het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van inductie fornuizen stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste inductie fornuizen in een oogopslag

1 - Inventum VFI6042ZWA

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het Inventum VFI6042ZWA vrijstaand inductiefornuis is een elektrisch fornuis met ingebouwde oven. Deze oven van Inventum VFI6042ZWA inductiefornuis komt inclusief een krachtregeling-functie. Deze functie zorgt ervoor dat het totale maximale vermogen van het kookgedeelte ingesteld kan worden en zo ook de aansluiting. Je kan het namelijk instellen voor een 2-fase of 3-fase aansluiting. Het Inventum VFI6042ZWA vrijstaand inductiefornuis is voorzien van 4 kookzones, ieder met 9 standen. De multifunctionele ovenInventum VFI6042ZWA elektrisch fornuis heeft 65 liter inhoud en beschikt over 11 verschillende ovenprogramma’s. Door de 5 insteekniveaus kun je gelijktijdig meerdere gerechten bereiden. Schoonmaken wordt makkelijker dankzij de volledig glazen binnendeur en gebruiksvriendelijke coating. Productkenmerken van het Inventum VFI6042ZWA vrijstaand inductiefornuis 4 Inductie kookzones met 9 standen Multifunctionele oven, 65 liter 11 Ovenprogramma's Boostfunctie voor meer vermogen Krachtregeling-functie; 2- of 3-fase aansluiting

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Inventum VFI5042RVS

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het Inventum VFI5042RVS vrijstaand inductiefornuis is geschikt voor koken, bakken en braden. Het Inventum VFI5042RVS inductiefornuis heeft een krachtregeling-functie. Met deze functie kun je het totale maximale vermogen van het kookgedeelte instellen. Ook kun je kiezen voor een 2-fase of 3-fase aansluiting. Het Inventum elektrisch fornuis is voorzien van 4 kookzones, ieder met 9 standen. De multifunctionele oven van het Inventum VFI5042RVS inductiefornuis heeft 65 liter inhoud en beschikt over 11 verschillende ovenprogramma’s. Door de 5 insteekniveaus kun je gelijktijdig meerdere gerechten bereiden. Schoonmaken wordt makkelijker dankzij de volledig glazen binnendeur en gebruiksvriendelijke coating. Productkenmerken van het Inventum VFI5042RVS vrijstaand inductiefornuis 4 Inductie kookzones met 9 standen Multifunctionele oven, 65 liter 11 Ovenprogramma's Boostfunctie voor meer vermogen Krachtregeling-functie; 2- of 3-fase aansluiting

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Siemens HL9S5A340

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Siemens HL9S5A340 iQ500 is een mooi inox fornuis met inductie kookplaat en 3D heteluchtoven. De inductie kookplaat heeft 4 kookzones, waarvan 1 combiZone die als extra grote kookzone gebruikt kan worden. De kookplaat kan makkelijk bediend worden met het touch display. De kookplaat beschikt over een timer met uitschakelfunctie voor elke kookzone. Zo kun je per pan de bereidingstijd instellen. De Siemens kookplaat herkent pannen direct en verwarmt alleen het oppervlak onder de pan. 3D Heteluchtoven Dit Siemens fornuis is een echte hulp in de keuken met de 10 vooraf ingestelde programma’s van de oven. Met deze automatische programma’s zet je perfect bereidde gerechten op tafel. Dankzij de gelijke luchtverdeling kun je op alle niveaus in de oven bakken en krijg je overal de perfecte bakresultaten. Bovendien beschikt de oven over de functie snel voorverwarmen, waardoor de bereidingstijd een stuk korter wordt. Inductiekookplaat met Boosterfunctie op alle kookzones Linksvoor: Normale kookzone 1.8 kW Linksachter: Normale kookzone 1.8 kW Rechtsachter: Normale kookzone 1.4 kW Rechtsvoor: Normale kookzone 2.2 kW Makkelijk te reinigen De binnenruimte van de oven is graniet geëmailleerd en heeft een zelfreinigende katalytische achterwand. Hierdoor is de oven goed schoon te houden. De inductie kookplaat heeft een wrijfbeveiliging waarmee je de instellingen 20 seconden kunt blokkeren. Zo kun je de kookplaat reinigen zonder deze per ongeluk aan te zetten. Strak design Dit Siemens fornuis heeft een opvallend strak design met een mooie zwarte kleur en is van diverse gemakken voorzien. Het fornuis heeft een opberglade met antislipmat waar je alle keukenaccessoires in kunt bewaren. De deur van de oven heeft softClose, waardoor deze zachtjes dichtgaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - ETNA FIV560ZWA

Loading..
Ga naar laagste prjis

De ETNA FIV560ZWA is een 60 cm breed inductiefornuis dat je met draaiknoppen bedient. De 4 kookzones beschikken over een boostfunctie waarmee jij snel een pan water aan de kook brengt. Door de inductieplaat met 10 kookstanden dringt de hitte beter in je pan door. Hierdoor verlies je zo min mogelijk warmte. Terwijl jij spaghetti bolognese kookt, bak je in de oven een tarte tatin. De elektrische oven heeft 5 inschuifhoogten voor de meegeleverde bak- en ovenplaat. Je hebt keuze uit turbo-hetelucht, boven- en onderwarmte, een grillfunctie en verlichting. De oven heeft een maximum temperatuur van 270 ºC. Door de grill aan te zetten, bak jij je pizza met courgette en paprika extra knapperig.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - AEG CIB6640ABM

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het AEG CIB6640ABM fornuis is voorzien van een inductiekookplaat en een hetelucht oven met stoomfunctie. Dit is fornuis heeft een strak en mooi design met uitstekende bakresultaten. In deze oven wordt de hetelucht gelijkmatig verdeeld door de Surround Cook functie. Door de stoomfunctie worden je broodjes, pizza’s nog knapperiger en de binnenkant nog smeuïger. De inductiekookplaat is ideaal want hij reageert zeer snel en wordt direct warm. Heb je geknoeid? Geen probleem, met een doekje veeg je het zo op want de kookplaat zelf blijft koel. Stoomfunctie, extra knapperig De oven in dit fornuis heeft naast alle standaard ovenfuncties een stoomfunctie. De stoom wordt toegevoegd aan het begin van het bakproces door middel van de draaiknop op de oven. De stoom zorgt voor een extra knapperig resultaat van je eten. Het zorgt bijvoorbeeld dat het deeg van je brood een gouden kleur en heerlijke korst krijgt, terwijl de binnenkant zacht en smeuïg blijft. Naast het bakken van knapperige broodjes, muffins en taarten, zullen ook je gebraden kip, spareribs en lasagne lekker en perfect bereid zijn. XXl capaciteit, 20% meer ruimte Dankzij de ruime XXL binnen capaciteit en volledig glazen deur kun je het bakproces nauwkeurig in de gaten houden. In vergelijking met andere fornuizen heeft deze oven een grote capaciteit. De XL bakplaat in deze oven is 20% groter dan standaard bakplaten waardoor je grotere partijen kunt bereiden. Uitneembare deur, gemakkelijk schoon te maken De glazen deur van deze oven is volledig uitneembaar, waardoor je niet alleen de deur nog grondiger kunt reinigen, maar je ook beter bij de ovenruimte kunt. Kookzones De AEG inductiekookplaat heeft 4 kookzones die gelijktijdig gebruikt kunnen worden. Wanneer je een pan op een van de kookzones zet wordt de pan, en alleen de pan, snel verwarmd tot de juiste temperatuur. Iedere kookzone kan apart worden ingesteld op een van de 14 verschillende kookstanden. De restwarmte-aanduiding geeft duidelijk aan welke kookzone nog warm is na gebruik. Het kinderslot zorgt ervoor dat de kookplaat niet per ongeluk kan worden aangezet. Schuifregelaar voor de juiste temperatuur Met de bedieningen van deze kookplaat kun je gemakkelijk en direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur. Raak eenvoudigweg het juiste niveau op de schuifregelaar aan en de warmte wordt onmiddellijk aangepast. Automatische panherkenning Met koken op inductie kun je snel en nauwkeurig de temperatuur instellen, van zachtjes sudderen tot volle warmte. Extra handig aan deze kookplaat is dat deze automatisch de grootte van de pan detecteert, hiermee wordt alleen de pan verwarmt en niet het gehele keramisch oppervlak, dit zorgt ervoor dat je energieverbruik wordt geminimaliseerd. Een ander voordeel is dat binnen enkele seconden de kookplaat afkoelt, waardoor het oppervlak veilig aangeraakt kan worden, wel zo veilig! Booster-functie, extra snel hoge temperaturen Met de booster-functie kun je gemakkelijk en extra snel je gerecht bereiden, perfect als je een snelle en intense verhitting nodig hebt. Eenvoudig schoon te maken oppervlak Het oppervlak van de kookplaat is helemaal vlak en krasbestendig. De inductietechnologie verwarmt alleen de pan, niet het kookoppervlak zelf. Dit heeft als gevolg dat het omringende oppervlak koel blijft en dat druppels of spetters gemakkelijk en volledig kunnen worden weggeveegd, met als resultaat een kookplaat die altijd perfect schoon is. Instelbare timer en kookwekker Met de instelbare timer, die tot 99 minuten is in te stellen, heb je een goed inzicht op de resterende kooktijd. De timer kan ook gebruikt worden als kookwekker, ook ideaal als je de kookplaat niet gebruikt om iets op te warmen maar toch een kookwekker nodig hebt. Ook is deze kookplaat uitgerust met pauze-functie hierdoor kan je de kookplaat pauzeren voor korte onderbrekingen. Gelijkmatige verdeling van warmte Het goudbruine korstje op een ovenschotel, de donkerbruine korst op een rundsfilet of de zachte smaak van een chocoladecake. Om al je gerechten gelijkmatig gaar en lekker uit de oven te laten komen is het belangrijk dat de warmte goed is afgeregeld en consistent door de hele oven verdeeld wordt. In tegenstelling tot standaardovens zorgt de geavanceerde ventilatortechnologie van deze AEG Surround Cook oven ervoor dat elk gerecht exact de juiste hoeveelheid warmte krijgt. Gelijkmatig en consistent, waar de gerechten ook staan. Of het nu één of meerdere gerechten zijn. Je hoeft gerechten halverwege niet meer om te draaien. Bereid meerdere gerechten tegelijk Het extra ring element in deze oven zorgt ervoor dat je gerechten gelijkmatig gegaard worden, zelfs als er tot drie bakplaten in de oven staan. Handig als je bijvoorbeeld meerdere taarten of pizza’s tegelijk wil bakken. Type kookplaat: inductie Aansluiting: 5-polig, krachtstroom Type oven: multifunctioneel met stoomfunctie Kookzone linksachter: inductie, 1400W/2500W/140mm Kookzone linksvoor: inductie, 2300W/3600W/210mm Kookzone rechtsvoor: inductie, 1800W/2800W/180mm Let op: Dit fornuis moet aangesloten worden op krachtstroom en wordt geleverd zonder snoer en benodigde Perilex stekker (5-polig) Kenmerken AEG CIB6640ABM fornuis: Kookzone rechtsachter: inductie, 1800W/2800W/180mm Kookzone rechtsvoor: inductie, 1800W/2800W/180mm Kookzone linksachter: inductie, 1400W/2500W/140mm Kookzone linksvoor: inductie, 2300W/3600W/210mm Ovenfuncties: Conventioneel (boven- & onderwarmte), Ontdooifunctie, grill, Pizzafunctie, Multi hetelucht, Infrathermgrill, stoomfunctie Ovenreiniging: makkelijk te reinigen geëmailleerde ovenwand Gemakkelijk te reinigen ovendeur Ovendampafvoer achteraan Ventilator Verstelbare hoogte Opberglade voor kookgerei

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Leisure CS90D530X

Loading..
Ga naar laagste prjis

Leisure CS90D530X Cuisinemaster is 90 cm breed, heeft 5 inductieplaten 1 wokbrander, 3 ovens en energieklasse A+. Over Leisure Het merk Leisure is opgericht in Warwickshire, Engeland en bestaat al meer dan 230 jaar. Het eerste fornuis werd in 1883 op de markt gebracht. Sindsdien staat Leisure bekend om haar jarenlange expertise en kwaliteit op het gebied van fornuizen. Leisure staat voor innovatie en werkt continu aan het verbeteren van de productie van de meest hoogstaande fornuizen. Afmetingen (H x B x D) : 900 x 900 x 600 mm Vooraan links : 200 mm – 2300/3000 W Achteraan links : 160 mm – 1400 W Centraal : 250 mm – 2300/3000 W Vooraan rechts : 160 mm – 1400 W Achteraan rechts : 200 mm – 2300/3000 W LED Display / timer Centrale oven links Conventionele oven : 63 L Zijdelings openend (links) Energieklasse : A Energieverbruik conventionele oven (kWh) : 0,70 Energieverbruik oven geforc. luchtconvectie (kWh) : 0,83 Ovens bovenaan Grill oven : 33 L Binnenverlichting Neerwaartse opening Energieklasse : A Centrale oven rechts Geventileerde oven : 79 L Binnenverlichting Zijdelings openend (rechts) Energieklasse : A Energieverbr. oven geforc. luchtconvectie (kWh) : 0,94 Accessoires Standaard plaat : 1 Legrooster : 7 Afmetingen (H x B x D) : 900 x 900 x 600 mm Vooraan links : 200 mm – 2300/3000 W Achteraan links : 160 mm – 1400 W Centraal : 250 mm – 2300/3000 W Vooraan rechts : 160 mm – 1400 W Achteraan rechts : 200 mm – 2300/3000 W LED Display / timer Centrale oven links Conventionele oven : 63 L Zijdelings openend (links) Energieklasse : A Energieverbruik conventionele oven (kWh) : 0,70 Energieverbruik oven geforc. luchtconvectie (kWh) : 0,83 Ovens bovenaan Grill oven : 33 L Binnenverlichting Neerwaartse opening Energieklasse : A Centrale oven rechts Geventileerde oven : 79 L Binnenverlichting Zijdelings openend (rechts) Energieklasse : A Energieverbr. oven geforc. luchtconvectie (kWh) : 0,94 Accessoires Standaard plaat : 1 Legrooster : 7

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - CONTINENTAL EDISON Inductiekookplaat

Loading..
Ga naar laagste prjis

Fornuis inductietafel 4 zones - 4 boosters - gevoelige toetsen - multifunctionele ovenkatalyse - 65L - 9 programma's - binnenverlichting - digitale programmeur - thermostaat - verwijderbare ovendeur - opslag onder oven - L50 x H85 cm - ZWARTE MAT - 2 jaar garantie stuks mankracht en verplaatsing.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Beko FSM89301GXS

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dit 60 cm brede RVS multifunctie inductie fornuis van Beko met acht kookfuncties is de wens voor iedere kookliefhebber. De inductie kookplaat in dit fornuis heeft 4 kookzones variërend van 1.500 - 3.700 watt met boosterfunctie. De Ruime oven van 72 liter heeft 8 verschillende ovenfuncties, zodat u ieder gewenst gerecht kunt bereiden. Fornuis met Inductie technologie Beko bied de nieuwste en meest efficiënte kooktechnologie die er bestaat. Inductiekookplaten warmen enkel op daar waar er zich een pot of pan op het vitrokeramisch oppervlak bevindt – terwijl de overige oppervlakte zo goed als niet opwarmt. Binnen in de kookplaat bevindt zich een spoel die een magnetisch veld creëert. Als er een pot op de inductiezone geplaatst wordt, zal dit magnetisch veld de warmte direct naar de pot geleiden. Er is geen vlam of oplichtend warm oppervlak. Het enige gevolg is een snelle opwarming van het voedsel en de temperatuur kan nauwkeurig geregeld worden. Deze manier van opwarmen garandeert een minimum aan energieverlies en een maximale opwarmingssnelheid. Veilig koken De inductiekookplaat in dit 60 cm brede RVS fornuis is uitgerust met extra veiligheidsfuncties waardoor u in alle veiligheid kan koken. Er is geen onbeperkte opwarming en enkel uw pot wordt warm. Indien er geen contact is met een kookpot, of indien de pot gedurende een abnormaal lange tijd op de kookplaat gelaten wordt, zal de opwarming automatisch stoppen. De intelligente warmtecontrolefunctie laat een maximale warmte van 300 °C toe. Indien er vloeistof op het bedieningspaneel komt, zal de kookplaat in dit Beko FSM89301GXS fornuis zichzelf automatisch uitschakelen. De detectiefunctie voor kleine voorwerpen zorgt ervoor dat de kookplaat niet in werking kan treden door bijvoorbeeld een theelepel die per ongeluk op de plaat gevallen is. Efficient en snel koken De snelle warmte die vrijkomt bij inductiekookplaten van Beko wordt gelijkmatig en consistent naar uw pannen geleid. Vergeleken met de standaardkookplaten, zijn de inductie kookplaten van Beko in staat om de kooktijd tot 56% en het energieverbruik tot 43% te verminderen. De inductie kookplaat in dit fornuis zorgt er dus mede voor dat u snel uw maaltijd op tafel heeft staan. Eenvoudige reiniging kookplaat Aangezien het vitrokeramisch oppervlak van de kookplaat in dit Beko RVS inductie fornuis niet opwarmt, zullen gemorste etensresten niet aankoken op de plaat, wat het reinigen vergemakkelijkt. De inductie kookplaaat heeft een overkookbeveiliging en een automatische uitschakeling. Technische mogelijkheden De fornuizen van Beko bieden een eindeloos kookplezier met verschillende praktische mogelijkheden zoals: Een minute minder welke programmeerbaar is tot 100 minuten. Deze eenvoudige timer verwittigt u dat de ingestelde kooktijd voorbij is en dat de oven automatisch wordt uitgeschakeld. Gemakkelijk te reinigen interieur De ovenruimte in dit fraaie fornuis is uit één stuk vervaardigd zonder bouten, lasnaden, verbindingsstukken of andere gaatjes waarin vuil kan kruipen en wat dan het reinigen van de binnenwand bemoeilijkt. Als u met uw hand langs de volledige ovenruimte en hoeken gaat, zal u geen enkele oneffenheid tegenkomen. Grote Ovenruimte Wat de capaciteit betreft is groter steeds beter. De inhoud van de ovens van de Beko 60 cm fornuizen is groot genoeg om een grote kalkoen of een grote schotel voor de familie te bereiden. U heeft in de FSM89301GXS 72 liter oveninhoud 8 verschillende ovenfuncties Deze oven heeft acht verschillende functies, waaronder boven- en onder warmte, hete lucht, grillen en ontdooien. Deze en nog enkele andere functies maken het koken tot een eenvoudig karwei. De oven van dit fornuis heeft verlichting aan de binnenzijde en is uitgerust met een digitale timer. Verder heeft hij een bakplaat en is hij voorzien van een legrooster.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Belling Farmhouse 100Ei

Loading..
Ga naar laagste prjis

Belling Farmhouse 100Ei. Producttype: Range-fornuis, Kleur van het product: Zwart, Soort bediening: Draaiknop, Touch. Type kookplaat: Zone van inductiekookplaat, Soort materiaal (bovenkant): Glaskeramiek, Positie brander/kookzone 1: Links voor. Voedingsbron oven: Electrisch, Brutocapaciteit oven: 35 l, Ovenpositie: Linksboven. Oven 2 voedingsbron: Electrisch, Oven 2 positie: Linksonder, Oven 2 brutocapaciteit: 64 l. Oven 3 voedingsbron: Electrisch, Oven 3 positie: Rechtsboven, Oven 3 bruto capaciteit: 62 l

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van inductie fornuizen. Er zijn namelijk 63 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste