De Bestenu Inductie Fornuis Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 11/03/2020


Koken op inductie is populairder dan ooit. Het is tevens de meest veilige manier om te koken. In de onderstaande koopgids lees je welke voordelen een inductiefornuis nog meer heeft!

Wat is inductie en hoe werkt het?

Een inductiekookplaat is de nieuwste manier van koken. Het wordt steeds populairder in Nederland door de nauwkeurigheid hiervan. Dat niet alleen: het is ook de meest veilige kookmethode. Warmte onstaat hierbij alleen door contact met magnetisch materiaal. Dit betekent dat minstens de onderkant van een pan magnetisch moet zijn, anders ontstaat er geen magnetisch veld en geen warmte.

Dit betekent dat je wellicht eerst speciale inductiepannen moet kopen om op inductie te koken. Als je klaar bent met koken, koelt de kookplaat ook weer heel snel af, waardoor het risico op verbranding erg klein is. Een ander voordeel van inductie is dat de kookplaat van glas is en daarom eenvoudig schoon te maken is.

Kan ik elke pan gebruikt worden op inductie?

Nee, niet elke pan is geschikt voor gebruik op een inductiefornuis. De pan moet magnetisch materiaal bevatten om warm te worden. Heeft de pan geen magnetisch materiaal, dan wordt de pan niet warm en kun je er niet mee koken.

Daarnaast is het belangrijk dat de bodem van de pan vlak is. Als de bodem van de pan kromgetrokken is, wordt de warmte niet goed geleidt waardoor je gerechten niet gelijkmatig gaar worden. Dit is vooral bij vlees een probleem.

Hoe weet ik of mijn pan op inductie kan?

Je pan is geschikt voor gebruik op een inductiefornuis als deze magnetisch materiaal bevat. Dit is eenvoudig te testen door een magneet tegen de bodem aan te houden. Dit kan een simpel keukenmagneetje zijn. Als de magneet goed blijft pakken, dan is de pan geschikt om op inductie mee te koken.

Blijft het magneetje niet plakken, dan is de pan niet geschikt en moet je op zoek naar een geschikte inductiepan. Gelukkig zijn goede inductiepannen niet duur meer. Het meest voordelig is een inductiepannenset voor op inductie. Je herkent inductiepannen ook aan het spiraalvormige logo op de pan.

Hoe warm wordt een inductiefornuis?

Hoe warm een inductiefornuis wordt, hangt af van het merk en het model wat je hebt. De meeste inductiefornuizen bereiken een temperatuur van rond de 240 °C. Je stelt een inductiefornuis of inductiekookplaat haast tot op de enkele graad in, waardoor je nauwkeurig kookt.

Hoe kook ik op een inductiefornuis?

Koken op inductie is eenvoudig, maar wel anders dan koken op een gasfornuis. Als je nooit eerder op inductie hebt gekookt, is het even wennen. Zodra je gewend bent aan het koken op inductie, wil je echter waarschijnlijk nooit meer op een andere manier koken.

Een inductiefornuis of inductiekookplaat word heel erg snel warm, en koelt ook heel erg snel weer af. Als je begint met koken moet je hieraan wennen, anders loop je het risico dat je eten verbrand. Blijf er in het begin dan ook zeker bij en leer je inductiefornuis kennen voordat je ingewikkelde gerechten gaat maken.

Een inductiefornuis heeft meestal verschillende programma's waaruit je kiest, waardoor je erg nauwkeurig kookt. Daarnaast hebben de meeste goede inductiekookplaten ook een instelling waarmee je een boost geeft, waardoor je water extra snel zijn kookpunt bereikt.

Zoals eerder al gezegd: een inductiefornuis koelt ook enorm snel af waardoor je fornuis extra veilig is. Vooral als je kinderen hebt is dit een fijne eigenschap. Er blijft wel wat restwarmte achter, maar niet voldoende om je te verbranden. Daarnaast wordt je pan alleen warm als er contact wordt gemaakt met de kookplaat. Dit is niet alleen veilig, maar ook erg efficiënt.

Hoe maak ik een inductiefornuis schoon?

Een inductiefornuis is erg eenvoudig om schoon te maken omdat de kookplaat van glas is. Na gebruik ga je er met een vochtige doek overheen. Is de kookplaat erg vies, dan kun je wat schoonmaakazijn of glasreiniger gebruiken.

Zoals altijd is voorkomen beter dan genezen. Heb je gemorst of is er wat overgekookt, dan maak je dit meteen schoon. Is er onverhoopt toch wat aangekoekt, gebruik dan wat schoonmaakazijn en laat het een half uurtje weken.

Heeft je inductiefornuis ook een inbouwoven of alleenstaande oven, dan maak je deze schoon op dezelfde manier als elke andere oven. Gebruik hiervoor ovenreiniger, of als je liever milieuvriendelijk schoon maakt, gebruik dan een mix van baking soda en water. Maak hier een pasta van en verspreid dit in je oven.

Laat het gedurende de nacht inweken en haal het in de ochtend weg met een vochtige doek. Sommige ovens zijn echter zelfreinigend: bij deze ovens maak je zelf niets schoon. Met één druk op de knop reinigt de oven zichzelf. Hoe de oven zichzelf reinigt, hangt wederom af van het merk en het model.

Hoe komt deze geweldige Inductie fornuis lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Inductie fornuis ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Inductie fornuiss, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Inductie fornuiss die aangeboden worden in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Inductie fornuiss het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Inductie fornuiss stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten die overeenkomstig zijn aan Inductie fornuiss

De beste Inductie fornuiss in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Met het vrijstaande Inventum inductiefornuis VFI6042RVS kun je koken, bakken en braden tegelijk. Door de power management functie kun je het totale maximale vermogen van het kookgedeelte instellen en kun je dus kiezen hoe je het fornuis wilt aansluiten; op 2 fase of 3 fase. Het kookgedeelte heeft vier kookzones. De multifunctionele oven heeft een inhoud van 65 liter en beschikt over elf verschillende ovenprogramma’s, waar je de heerlijkste gerechten mee kunt maken. Door de 5 insteekniveaus kun je gelijktijdig meerdere gerechten bereiden en heb je geen gedoe met schoonmaken: door de volledig glazen binnendeur heb je geen last van randen of kieren waar vet en vuil zich kunnen ophopen. Daarnaast is de oven voorzien van een easy clean coating, voor extra schoonmaakgemak. Wel zo handig! 4 inductie kookzones power management, 2 of 3 fase multifunctionele oven, 65 liter 11 ovenprogramma's

1. Inventum VFI6042RVS - Inductiefornuis


Product informatiePlus or Show more

De Inventum VFI6042ZWA is een 60 cm breed inductiefornuis waarmee je snel je eten bereidt. De 4 kookzones beschikken over een boostfunctie waarmee jij snel een pan water aan de kook brengt. Door de inductieplaat met 10 kookstanden dringt de hitte beter in je pan door. Hierdoor verlies je zo min mogelijk warmte. Terwijl jij spaghetti bolognese kookt, bak je in de oven een tarte tatin. Heb je geen zin om lang te wachten, kies dan de snel voorverwarmen functie. Je plaatst dan sneller je gerecht in de ovenruimte. De oven heeft 5 inschuifhoogtes en een inhoud van 65 liter. Zo bereid je bijvoorbeeld een grote kalkoen, maar ook meerdere gerechten tegelijk.

2. Inventum VFI6042ZWA


Product informatiePlus or Show more

Met het vrijstaande Inventum inductiefornuis VFI5042RVS kun je koken, bakken en braden tegelijk. Door de power management functie kun je het totale maximale vermogen van het kookgedeelte instellen en kun je dus kiezen hoe je het fornuis wilt aansluiten; op 2 fase of 3 fase. Het kookgedeelte heeft vier kookzones. De multifunctionele oven heeft een inhoud van 65 liter en beschikt over elf verschillende ovenprogramma's, waar je de heerlijkste gerechten mee kunt maken. Door de 5 insteekniveaus kun je gelijktijdig meerdere gerechten bereiden en heb je geen gedoe met schoonmaken: door de volledig glazen binnendeur heb je geen last van randen of kieren waar vet en vuil zich kunnen ophopen. Daarnaast is de oven voorzien van een easy clean coating, voor extra schoonmaakgemak. Wel zo handig! - 4 inductie kookzones - power management, 2 of 3 fase - multifunctionele oven, 65 liter - 11 ovenprogramma's Let op: Aantal fasen: ja, keuze 2 of 3 fase, aansluitwaarde: max. 10,1 kW. Bij 3 fase kan je optimaal gebruik maken van het fornuis.

3. Inventum VFI5042RVS - Inductiefornuis


Product informatiePlus or Show more

Deze Bosch HLR390020 Serie 4 is een vrijstaand fornuis met inductie kookplaat en 3D heteluchtoven. De inductie kookplaat heeft 4 kookzones met PowerBoost en kan makkelijk worden bediend met het touch bedieningspaneel. De kookplaat beschikt over een timer met uitschakelfunctie voor elke kookzone. Zo kun je per pan de bereidingstijd instellen. De Bosch kookplaat herkent pannen direct en verwarmt alleen het oppervlak onder de pan. Bovendien is de kookplaat voorzien van kinderslot, zo kook je veilig in de omgeving van kinderen. 3D Heteluchtoven Dankzij de gelijke luchtverdeling kun je op alle niveaus in de oven bakken en krijg je overal de perfecte bakresultaten. Bovendien beschikt de oven over de functie snel voorverwarmen, waardoor de bereidingstijd een stuk korter wordt. 7 ovensystemen Boven- en onderwarmte Onderwarmte 3D hetelucht Plus Infra-circulatiegrill Variable grootvlakgrill Pizzastand Inductiekookplaat met PowerBoost Linksvoor: Normale kookzone 1.8 kW Linksachter: Normale kookzone 1.8 kW Rechtsachter: Normale kookzone 1.4 kW Rechtsvoor: Normale kookzone 2.2 kW Makkelijk te reinigen De oven heeft een grijs geëmailleerde binnenruimte die gemakkelijk schoon te maken is dankzij het gladde oppervlak. De inductie kookplaat is ook makkelijk te reinigen met een doekje na het koken.

4. Bosch HLR390020 - Serie 4 - Inductie fornuis - Wit


Product informatiePlus or Show more

De ETNA FIV560RVS is een 60 cm breed inductiefornuis dat je met draaiknoppen bedient. De 4 kookzones beschikken over een boostfunctie waarmee jij snel een pan water aan de kook brengt. Door de inductieplaat met 10 kookstanden dringt de hitte beter in je pan door. Hierdoor verlies je zo min mogelijk warmte. Terwijl jij spaghetti bolognese kookt, bak je in de oven een tarte tatin. De elektrische oven heeft 5 inschuifhoogten voor de meegeleverde bak- en ovenplaat. Je hebt keuze uit turbo-hetelucht, boven- en onderwarmte, een grillfunctie en verlichting. De oven heeft een maximum temperatuur van 270 ºC. Door de grill aan te zetten, bak jij je pizza met courgette en paprika extra knapperig.

5. ETNA FIV560RVS


Product informatiePlus or Show more

Belling Farmhouse 90Ei. Producttype: Range-fornuis, Kleur van het product: Zwart, Soort bediening: Draaiknop, Touch. Type kookplaat: Zone van inductiekookplaat, Soort materiaal (bovenkant): Glaskeramiek, Positie brander/kookzone 1: Links voor. Voedingsbron oven: Electrisch, Brutocapaciteit oven: 35 l, Ovenpositie: Linksboven. Oven 2 voedingsbron: Electrisch, Oven 2 positie: Linksonder, Oven 2 brutocapaciteit: 62 l. Oven 3 voedingsbron: Electrisch, Oven 3 positie: Rechts, Oven 3 bruto capaciteit: 91 l

6. Belling Farmhouse 90Ei - indutie fornuis


Product informatiePlus or Show more

Het AEG CIB6640ABM fornuis is voorzien van een inductiekookplaat en een hetelucht oven met stoomfunctie. Dit is fornuis heeft een strak en mooi design met uitstekende bakresultaten. In deze oven wordt de hetelucht gelijkmatig verdeeld door de Surround Cook functie. Door de stoomfunctie worden je broodjes, pizza’s nog knapperiger en de binnenkant nog smeuïger. De inductiekookplaat is ideaal want hij reageert zeer snel en wordt direct warm. Heb je geknoeid? Geen probleem, met een doekje veeg je het zo op want de kookplaat zelf blijft koel. Stoomfunctie, extra knapperig De oven in dit fornuis heeft naast alle standaard ovenfuncties een stoomfunctie. De stoom wordt toegevoegd aan het begin van het bakproces door middel van de draaiknop op de oven. De stoom zorgt voor een extra knapperig resultaat van je eten. Het zorgt bijvoorbeeld dat het deeg van je brood een gouden kleur en heerlijke korst krijgt, terwijl de binnenkant zacht en smeuïg blijft. Naast het bakken van knapperige broodjes, muffins en taarten, zullen ook je gebraden kip, spareribs en lasagne lekker en perfect bereid zijn. XXl capaciteit, 20% meer ruimte Dankzij de ruime XXL binnen capaciteit en volledig glazen deur kun je het bakproces nauwkeurig in de gaten houden. In vergelijking met andere fornuizen heeft deze oven een grote capaciteit. De XL bakplaat in deze oven is 20% groter dan standaard bakplaten waardoor je grotere partijen kunt bereiden. Uitneembare deur, gemakkelijk schoon te maken De glazen deur van deze oven is volledig uitneembaar, waardoor je niet alleen de deur nog grondiger kunt reinigen, maar je ook beter bij de ovenruimte kunt. Kookzones De AEG inductiekookplaat heeft 4 kookzones die gelijktijdig gebruikt kunnen worden. Wanneer je een pan op een van de kookzones zet wordt de pan, en alleen de pan, snel verwarmd tot de juiste temperatuur. Iedere kookzone kan apart worden ingesteld op een van de 14 verschillende kookstanden. De restwarmte-aanduiding geeft duidelijk aan welke kookzone nog warm is na gebruik. Het kinderslot zorgt ervoor dat de kookplaat niet per ongeluk kan worden aangezet. Schuifregelaar voor de juiste temperatuur Met de bedieningen van deze kookplaat kun je gemakkelijk en direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur. Raak eenvoudigweg het juiste niveau op de schuifregelaar aan en de warmte wordt onmiddellijk aangepast. Automatische panherkenning Met koken op inductie kun je snel en nauwkeurig de temperatuur instellen, van zachtjes sudderen tot volle warmte. Extra handig aan deze kookplaat is dat deze automatisch de grootte van de pan detecteert, hiermee wordt alleen de pan verwarmt en niet het gehele keramisch oppervlak, dit zorgt ervoor dat je energieverbruik wordt geminimaliseerd. Een ander voordeel is dat binnen enkele seconden de kookplaat afkoelt, waardoor het oppervlak veilig aangeraakt kan worden, wel zo veilig! Booster-functie, extra snel hoge temperaturen Met de booster-functie kun je gemakkelijk en extra snel je gerecht bereiden, perfect als je een snelle en intense verhitting nodig hebt. Eenvoudig schoon te maken oppervlak Het oppervlak van de kookplaat is helemaal vlak en krasbestendig. De inductietechnologie verwarmt alleen de pan, niet het kookoppervlak zelf. Dit heeft als gevolg dat het omringende oppervlak koel blijft en dat druppels of spetters gemakkelijk en volledig kunnen worden weggeveegd, met als resultaat een kookplaat die altijd perfect schoon is. Instelbare timer en kookwekker Met de instelbare timer, die tot 99 minuten is in te stellen, heb je een goed inzicht op de resterende kooktijd. De timer kan ook gebruikt worden als kookwekker, ook ideaal als je de kookplaat niet gebruikt om iets op te warmen maar toch een kookwekker nodig hebt. Ook is deze kookplaat uitgerust met pauze-functie hierdoor kan je de kookplaat pauzeren voor korte onderbrekingen. Gelijkmatige verdeling van warmte Het goudbruine korstje op een ovenschotel, de donkerbruine korst op een rundsfilet of de zachte smaak van een chocoladecake. Om al je gerechten gelijkmatig gaar en lekker uit de oven te laten komen is het belangrijk dat de warmte goed is afgeregeld en consistent door de hele oven verdeeld wordt. In tegenstelling tot standaardovens zorgt de geavanceerde ventilatortechnologie van deze AEG Surround Cook oven ervoor dat elk gerecht exact de juiste hoeveelheid warmte krijgt. Gelijkmatig en consistent, waar de gerechten ook staan. Of het nu één of meerdere gerechten zijn. Je hoeft gerechten halverwege niet meer om te draaien. Bereid meerdere gerechten tegelijk Het extra ring element in deze oven zorgt ervoor dat je gerechten gelijkmatig gegaard worden, zelfs als er tot drie bakplaten in de oven staan. Handig als je bijvoorbeeld meerdere taarten of pizza’s tegelijk wil bakken. Type kookplaat: inductie Aansluiting: 5-polig, krachtstroom Type oven: multifunctioneel met stoomfunctie Kookzone linksachter: inductie, 1400W/2500W/140mm Kookzone linksvoor: inductie, 2300W/3600W/210mm Kookzone rechtsvoor: inductie, 1800W/2800W/180mm Let op: Dit fornuis moet aangesloten worden op krachtstroom en wordt geleverd zonder snoer en benodigde Perilex stekker (5-polig) Kenmerken AEG CIB6640ABM fornuis: Kookzone rechtsachter: inductie, 1800W/2800W/180mm Kookzone rechtsvoor: inductie, 1800W/2800W/180mm Kookzone linksachter: inductie, 1400W/2500W/140mm Kookzone linksvoor: inductie, 2300W/3600W/210mm Ovenfuncties: Conventioneel (boven- & onderwarmte), Ontdooifunctie, grill, Pizzafunctie, Multi hetelucht, Infrathermgrill, stoomfunctie Ovenreiniging: makkelijk te reinigen geëmailleerde ovenwand Gemakkelijk te reinigen ovendeur Ovendampafvoer achteraan Ventilator Verstelbare hoogte Opberglade voor kookgerei

7. AEG CIB6640ABM - Stoomfunctie - Inductie fornuis


Product informatiePlus or Show more

De Siemens HL9S5A340 iQ500 is een mooi inox fornuis met inductie kookplaat en 3D heteluchtoven. De inductie kookplaat heeft 4 kookzones, waarvan 1 combiZone die als extra grote kookzone gebruikt kan worden. De kookplaat kan makkelijk bediend worden met het touch display. De kookplaat beschikt over een timer met uitschakelfunctie voor elke kookzone. Zo kun je per pan de bereidingstijd instellen. De Siemens kookplaat herkent pannen direct en verwarmt alleen het oppervlak onder de pan. 3D Heteluchtoven Dit Siemens fornuis is een echte hulp in de keuken met de 10 vooraf ingestelde programma’s van de oven. Met deze automatische programma’s zet je perfect bereidde gerechten op tafel. Dankzij de gelijke luchtverdeling kun je op alle niveaus in de oven bakken en krijg je overal de perfecte bakresultaten. Bovendien beschikt de oven over de functie snel voorverwarmen, waardoor de bereidingstijd een stuk korter wordt. Inductiekookplaat met Boosterfunctie op alle kookzones Linksvoor: Normale kookzone 1.8 kW Linksachter: Normale kookzone 1.8 kW Rechtsachter: Normale kookzone 1.4 kW Rechtsvoor: Normale kookzone 2.2 kW Makkelijk te reinigen De binnenruimte van de oven is graniet geëmailleerd en heeft een zelfreinigende katalytische achterwand. Hierdoor is de oven goed schoon te houden. De inductie kookplaat heeft een wrijfbeveiliging waarmee je de instellingen 20 seconden kunt blokkeren. Zo kun je de kookplaat reinigen zonder deze per ongeluk aan te zetten. Strak design Dit Siemens fornuis heeft een opvallend strak design met een mooie zwarte kleur en is van diverse gemakken voorzien. Het fornuis heeft een opberglade met antislipmat waar je alle keukenaccessoires in kunt bewaren. De deur van de oven heeft softClose, waardoor deze zachtjes dichtgaat.

8. Siemens HL9S5A340 - iQ500 – Inductie fornuis – Inox


Product informatiePlus or Show more

Amica huishoudelijke apparaten Het merk Amica behoort tot de Amica Group, een Europese fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten. De groep heeft 70 jaar ervaring in de productie en is aanwezig in meer dan 50 landen. We bieden een breed en divers assortiment aan apparaten die zijn afgestemd op de behoeften van miljoenen consumenten over de hele wereld. Amica-producten staan synoniem voor een hoog niveau van veiligheids- en kwaliteitsnormen, zoals bevestigd door talrijke certificaten en onze vele tevreden gebruikers. Ontdek het plezier van koken Met Amica kooktoestellen kook je zelfs de moeilijkste gerechten snel, gemakkelijk en met plezier. Probeer ze vandaag nog, we zijn er zeker van dat u ze geweldig zult vinden! Inductiekookplaten Vrijstaande fornuizen met inductiekookplaten combineren moderniteit en efficiëntie met de voordelen van traditionele fornuizen. Een inductiekookplaat is de gemakkelijkste, veiligste en meest economische manier om maaltijden te bereiden. Voor een betere reiniging Amica-fornuizen worden geleverd met oplossingen die zorgen voor een probleemloze reiniging van vuile oppervlakken. Dit betekent tijdwinst en meer gebruikscomfort. Katalytische reiniging Heb je genoeg van het schrobben van je oven? We hebben een uitweg! Amica-ovens hebben poreuze katalytische panelen aan de zij- en achterwanden. De poreuze textuur breekt de deeltjes vuil en vet af. Om de panelen te reinigen, zet u de oven gewoon een uur op 250 ⁰C. Dit betekent dat schoonmaken een plezier is, met alleen maar gemak. Deze panelen zijn vervangbaar wat zorgt voor een langere levensduur van uw toestel. Stoomreiniging Met een speciaal stoomsysteem is het schoonmaken van de oven geen last meer. De stoom verzacht vervuilde oppervlakken en het reinigingsproces beperkt zich tot het gieten van 1 glas water op een schaal, de oven aanzetten op 50 ° C en deze 30 minuten laten staan. Het door stoom zacht geworden vuil kan gemakkelijk worden verwijderd met een spons met water en wat afwasmiddel. Vetvlekken en andere vervuilde oppervlakken zullen verdwijnen zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Katalytische reiniging Heb je genoeg van het schrobben van je oven? We hebben een uitweg! Amica-ovens hebben poreuze katalytische panelen aan de zij- en achterwanden. De poreuze textuur breekt de deeltjes vuil en vet af. Om de panelen schoon te maken, zet u de oven gewoon een uur aan op 250 C. Dit betekent dat schoonmaken een plezier is, met alleen gemak. Amica Fornuizen maken het koken gemakkelijker Om aan uw verwachtingen te voldoen, heeft Amica zijn fornuizen voorzien van oplossingen die het koken vergemakkelijken en leuker maken. PowerBooster Voor veel sneller koken en braden dan ooit tevoren, plaatst u gewoon een gerecht op de geselecteerde verwarmingszone, stelt u de parameters in en activeert u de PowerBooster-functie door de rechter sensor aan te raken. De maaltijden zijn veel sneller klaar en een kortere kooktijd betekent meer voedingsstoffen. Inductiekookplaten Kenmerken Volledig glazen deur Kleur: Roestvrij staal Secundaire kleur: Zilveren zijkanten Interieurverlichting Digitaal display Grill 1500W Hoogte 85 Breedte: 60 Diepte 60 cm Oppervlaktemateriaal: Schott Glas Timer 4 kookzones Aantal boosters: 2 Aantal kookprogramma's: 9 Koude deur: Nee Totaal vermogen: 6200 W Opberglade Type reiniging: Katalyse + stoom AANSLUITMOGELIJKHEDEN Amica kookfornuizen kunnen altijd, mits aanpassing van de aansluitinng, aangesloten worden in alle omstandigheden: zowel aansluiting op 1, alsook op 2 en 3 fasen is mogelijk. Telefonische assistentie bij de aansluiting indien gewenst.

9. Amica ACI3504X - Kookfornuis Inductie - Inox - oven met Grill XL 65L


Product informatiePlus or Show more

De ETNA FIV560WIT is een vrijstaand inductie fornuis met oven. Het inductie fornuis is 60 cm breed en 90 cm hoog. Daarnaast heeft dit fornuis 4 inductie kookzones en 10 kookstanden waardoor je voldoende ruimte hebt om te koken. Voordelen - Aan te sluiten op 2 fasen - 10 kookstanden met boostfunctie - virtual pan support - met opberglade Nadelen - Voor inductie heb je speciale inductiepannen nodig Goed om te weten inclusief snoer, maar zonder stekker. voor inductie heb je speciale inductiepannen nodig Inductie fornuis Het fornuis is voorzien van 4 inductie kookzones. Het voordeel van koken op inductie is dat alleen de plek verwarmd wordt waar de pan op staat. De kookzones zijn voorzien van 10 kookstanden inclusief boostfunctie. Zo breng je je pan water lekker snel aan de kook. •zone linksvoor ø 21,0 cm _ vermogen: 110 – 2000 W •zone linksachter ø 16,0 cm – vermogen: 75 – 1500 W •zone rechtsvoor ø 16,0 cm – vermogen: 75 – 1500 W •zone rechtsachter ø 21,0 cm – vermogen: 110 – 2000 W Draaiknop bediening De 4 verschillende kookzones zijn te bedienen door middel van draaiknoppen. Panherkenning Het fornuis is voorzien van panherkenning. Hierdoor signaleert de kookplaat wanneer er een pan op de kookplaat staat. Alleen de plek waar de pan staat zal worden verwarmd. Lekker zuinig! Restwarmte indicatie per zone Met de restwarmte indicatie per zone weer je precies wanneer de kookplaat voldoende is afgekoeld om hem schoon te maken of andere spullen op te leggen. Virtual pan support De kookplaat is voorzien van virtual pan support. De slimme markeringen op de kookplaat zijn geïnspireerd op pandragers van een gasfornuis. Hierdoor zie je precies waar je je pan neer moet zetten en het ziet er nog modern uit ook. Multifunctionele elektrische oven Het inductie fornuis is voorzien van een ruime multifunctionele oven. De oven heeft een inhoud van 65 liter waardoor je alle ruimte hebt voor je gerechten. De binnenverlichting zorgt ervoor dat je goed kunt zien of je gerecht al klaar is. De binnenkant van de oven is voorzien van easy clean emaille zodat je je oven gemakkelijk schoon kan maken. Om te voorkomen dat je je aan de buitenkant van de oven brand is de deur voorzien van dubbelglas. Ovenfuncties Het fornuis is voorzien van een conventionele oven met verschillende standen: •Onder- en bovenwarmte •Heteluchtfunctie •Grillfunctie •Ontdooifunctie Opberg gemak Dit fornuis is voorzien van een opbergvak met lade aan de onderkant van het fornuis. Ideaal om de benodigdheden die je vaak gebruikt bij je fornuis in op te bergen. Standaard meegeleverd •1 ovenrooster •1 geëmailleerde bakplaat Aansluiten van het inductie fornuis De meeste fornuizen voorzien van een elektrische kookplaat en oven moet je aansluiten op 3 fasen. Doordat het fornuis een aansluitwaarde van 5800W heeft kan je aansluiten op een 2 fasen aansluiting. Het fornuis is voorzien van een snoer van 1,6 meter linksachter het fornuis. Let op: de perilex strekker dien je los bij te bestellen. Voor de vrienden van techniek •energielabel A •kleur zwart •afmeting (hxbxd) 899 -924x600x600 mm •aansluitwaarde elektra 5800 W •aansluiting 2-fasen •inclusief snoer van 1,6 m excl. Perilex •kabelpositie linksachter

10. ETNA FIV560WIT - Inductie fornuis - Wit


Producten die overeenkomstig zijn aan Inductie fornuiss


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Inductie fornuiss. Er zijn immers 54 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Inductie fornuis kopen.