Bestenu

Beste Inductie kookplaat - Jan. 2022

Met meer dan 215 inductie kookplaten op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste inductie kookplaten in een handige lijst
01Score: 9.6
Esperanza EKH005 Krakatau – Inductie Kookplaat
Esperanza EKH005 Krakatau – Inductie Kookplaat
Ga naar laagste prijs
02Score: 9.5
Esperanza EKH008 Inductie kookplaat
Esperanza EKH008 Inductie kookplaat
Ga naar laagste prijs
03Score: 9.1
Inventum VKI6010ZWA
Inventum VKI6010ZWA
Ga naar laagste prijs
04Score: 8.9
PRIMO PR301IKP Dubbele Inductiekookplaat
PRIMO PR301IKP Dubbele Inductiekookplaat
Ga naar laagste prijs
05Score: 8.5
Inventum KI120T
Inventum KI120T
Ga naar laagste prijs
06Score: 8.3
Inventum VKI6010ZIL
Inventum VKI6010ZIL
Ga naar laagste prijs
07Score: 8
Severin KP 1071
Severin KP 1071
Ga naar laagste prijs
08Score: 7.9
PRIMO IKP3-WS Dubbele inductiekookplaat
PRIMO IKP3-WS Dubbele inductiekookplaat
Ga naar laagste prijs
09Score: 7
Tomado TIH5501B
Tomado TIH5501B
Ga naar laagste prijs
10Score: 6.7
Tomado TIH3501S
Tomado TIH3501S
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Inductie Kookplaat Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 26, 2021


Je bent op zoek naar een nieuwe kookplaat en je oog is gevallen op een inductiekookplaat, maar waar let je op bij aankoop van zo'n kookplaat? Dat lees in de onderstaande koopgids.

Wat voor soort kookplaten zijn er?

Er zijn verschillende soorten kookplaten verkrijgbaar. De meest bekende is natuurlijk de gaskookplaat: deze kennen we allemaal wel. Met een gaskookplaat kook je op vuur en stel je de vlam hoger of lager in, waardoor de temperatuur stijgt of daalt. Koken op gas mag dan misschien de meest voordelige manier zijn, maar het is niet de meest precieze manier van koken.

Daarnaast is het koken op gas niet de veiligste manier. De kookplaat blijft erg lang warm waardoor je je snel verbrandt. Denk ook aan het gas zelf: als je dit open laat staan, zijn de mogelijk gevolgen niet te overzien. Gas is bovendien niet onuitputbaar: daarom is het na 2050 onmogelijk een gaskookplaat aan te houden.

Behalve gaskookplaten zijn er ook elektrische kookplaten. Deze zijn onder te verdelen in twee soorten: keramische kookplaten en inductiekookplaten. Ze zien er bijna hetzelfde uit, maar werken op een heel andere manier.

Een goede keramische kookplaat is een kookplaat van glas die ringen in of onder het glas heeft. Deze worden door middel van stroom verhit waardoor de kookplaat heet wordt. De kookzones worden langzaam warm, en koelen langzaam af, waardoor je voorzichtig moet zijn na het koken: de kookplaat blijftlang warm.

Een inductiekookplaat is ook een kookplaat van glas, maar deze werkt met magnetisme. Zodra de pan contact maakt met de magnetische velden in de kookzone van de plaat, wordt de pan verwarmt. Hierdoor wordt alleen de kookzone verwarmt als deze contact met de pan, de omgeving eromheen wordt niet warm. Hierdoor is inductie koken erg veilig.

Daarnaast wordt de kookzone niet alleen snel warm, maar koelt ook erg snel weer af. Dit draagt ook bij aan de veiligheid ervan. Inductiekookplaten hebben meestal ook veel standen en automatische programma's waardoor je erg precies kookt. Daarnaast zijn de kookzones vaak ook flexibel waardoor je met extra grote pannen en braadsledes kookt.

Let wel op dat niet alle pannen op inductiekookplaten werken: de pan moet magnetisch materiaal bevatten om te kunnen verhitten. Dit is eenvoudig te testen door een magneet tegen de bodem van de pan aan te houden. Blijft deze plakken. dan is de pan geschikt voor een inductiekookplaat. Een goede inductie-pannenset is inmiddels niet duur meer.

Wat is de veiligste kookplaat?

Koken op een inductiekookplaat is de veiligstemanier van koken. Hij warmt niet alleen snel op, maar koelt enorm snel af waardoor je je minder gemakkelijk verbrand. Er komen geen vlammen of gas aan te pas en de kookplaat wordt alleen warm als deze contact maakt met magnetische velden. Daarmee is de inductie kookplaat ook veilig voor kleine kinderhandjes.

Hoe gebruik je een inductiekookplaat?

Hoe je een inductiekookplaat gebruikt, hangt af van het merk en het model. De meeste inductiekookplaten hebben automatische programma's waarbij je het gerecht kiest en de kookplaat kiest vervolgens de juiste temperatuur. Als er geen automatische programma's zijn, dan zijn er verschillende standen.

Denk bijvoorbeeld aan standen 1 tot 9. Hierbij is 9 de heetste stand en nummer 1 de minst hete. Dit zorgt ervoor dat je heel precies kookt. Vergeleken met een gaskookplaat is dit wel erg wennen, maar oefening baart in dit geval echt kunst. De meeste mensen die een inductiekookplaat hebben willen niet anders meer.

Let wel op dat je de juiste pannen gebruikt. Als deze geen magnetisch materiaal bevatten, zullen ze niet op je inductiekookplaat werken. Dit test je eenvoudig door een magneet tegen de bodem aan te houden: blijft deze plakken, dan is je pan geschikt voor inductie. Als deze niet blijft plakken, dan is hij niet geschikt en gebruik je een andere pan.

Welke pannen gebruik ik op een inductiekookplaat?

Een pan die geschikt is voor een inductiekookplaat, moet magnetisch materiaal bevatten. Als deze geen magnetisch materiaal bevat, zal de kookzone op de kookplaat niet opwarmen. Dit test je door een magneet tegen de bodem van de pan aan te houden. Blijft deze plakken, dan is de pan geschikt voor het koken op inductie.

Heb je pannen die geschikt zijn voor op inductie, maar zijn de bodems krom getrokken? Dan is het tijd voor vervanging. Pannen met een kromme bodem geleiden de warmte niet goed, waardoor je je gerechten niet goed gaar krijgt. Gelukkig zijn goede inductiepannen tegenwoordig niet duurder dan de standaard pannen.

Hoe lang gaat een inductiekookplaat mee?

Een inductiekookplaat gaat gemiddeld tien tot vijftien jaar mee. Hoe lang een inductiekookplaat echter precies mee gaat, hangt niet alleen af van het merk en het model, maar ook van het onderhoud. Maak de inductiekookplaat na elk gebruik schoon. Kijk uit met suiker: suiker kan diepe krassen veroorzaken.

Hoe maak ik een inductiekookplaat schoon?

Een inductiekookplaat is gemaakt van glas en is heel eenvoudig schoon te maken. Zorg ervoor dat je hem na gebruik af neemt met een vochtige doek, zodat etensresten geen kans krijgen om aan te koeken. Gebruik eventueel een glasreiniger of een speciaal product voor inductiekookplaten.

Een inductiekookplaat koelt snel af na gebruik, maar wees toch altijd voorzichtig; het oppervlak kan nog warm zijn.

Hoe herken je een inductiekookplaat?

Een inductiekookplaat is gemaakt van zwart glas en wordt pas warm als de pan contact maakt met de kookzone: de warmte is niet waar te nemen. Een keramische kookplaat lijkt op een inductiekookplaat, maar deze heeft rode, ronde ringen als de kookzone heet is. Dit heeft een inductiekookplaat niet.

Wat is het verschil tussen een keramische- en een inductiekookplaat?

Een keramische kookplaat en een inductiekookplaat lijken erg op elkaar. Het zijn beide elektrische kookplaten en ze zijn allebei van glas gemaakt. Het grootste verschil is de manier waarop ze verhitten. Een keramische kookplaat doet dit door de gloeispiralen in of onder de kookplaat op te warmen. Deze gaan gloeien waardoor je ziet dat ze warm zijn.

Het duurt vrij lang voordat een keramische kookplaat warm is, en het duurt tevens lang voordat deze weer is afgekoeld. Hierdoor is voorzichtigheid geboden na het koken.

Een inductie kookplaat werkt met magnetische velden. De kookzone wordt pas warm als deze contact maakt met de bodem van een pan, maar let op: je pan moet magnetisch materiaal bevatten anders werkt hij niet op een inductiekookplaat. De kookzones op inductiekookplaten worden erg snel warm en koelen erg snel weer af waardoor dit een erg veilige manier van koken is.

Hoeveel energie verbruikt een inductiekookplaat?

Koken op inductie is de zuinigste manier van elektrisch koken: je verbruikt ongeveer 175 kWh per jaar.

Koken op inductie is dus niet alleen één van de veiligste manieren, maar ook één van de meest efficiënte manieren. Doordat de kookzone alleen warm wordt als er contact wordt gemaakt met de pan, gaat er geen warmte verloren.

De vlammen van een gaspit bijvoorbeeld, zijn niet altijd even efficiënt. Hetzelfde geldt voor een keramische kookplaat: er gaat hitte verloren als de pan er niet goed staat.

hero illustration

Hoe komt deze super inductie kookplaat opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste inductie kookplaat ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over inductie kookplaten, maar nu ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle inductie kookplaten die die je kunt kopen in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke inductie kookplaten het best verkopen
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van inductie kookplaten stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

De beste inductie kookplaten op een rij

1 - Esperanza EKH005 Krakatau – Inductie Kookplaat

Loading..
Ga naar laagste prijs

Gaat u binnenkort op vakantie? Of zou u wel een extra kookplaat naast uw huidige fornuis kunnen gebruiken? Dan is de Esperanza Krakatau echt wat voor u. Doormiddel van de vijf speciale kookstanden is deze kookplaat voor alles te gebruiken. Energie en kooktijd besparen De Esperanza KRAKATAU Inductiekookplaat is geweldig om energie en kooktijd te besparen. De kookplaat verwarmt alleen de bodem van de pan en het gebied waar het gebruikt wordt. 50% kooktijdwinst t.o.v. een elektrische kookplaat Eén druk op de knop Dankzij de speciaal ontworpen functies kunt u het kookproces en de temperatuur selecteren met slechts één druk op de knop. Wilt u water koken, soep maken, rijst koken en nog veel meer? Gemakkelijk met de Esperanza Krakatau Inductiekookplaat. Vijf speciale kookstanden De Esperanza Krakatau inductiekookplaat beschikt over vijf verschillende kookstanden; frituren, koken, water, stoofpot en opwarmen. Met deze vijf verschillende kookstanden kunt u elk gerecht maken voor welke gelegenheid dan ook. Veilig Met deze kookplaat kunt u op een veilige manier veel gerechten klaarmaken. Het kookoppervlak is een ongepolijste zwarte keramische plaat van 12-20 cm. Ook beschikt de kookplaat over automatische panherkenning, de kookplaat schakelt automatisch uit indien de pan niet geschikt is. Daarnaast is er ook een timer met een uitschakelsignaal en -geluid op de kookplaat. Op het display is een met daarop het vermogen, de temperatuur en de tijd. Specificaties Stroomvoorziening: 230 V, 50 Hz Vermogen: 2000 W Kookoppervlak: ongepolijste zwarte keramische plaat 12-20 cm Automatische panherkenning (automatische inschakeling indien de pan niet geschikt is) 80°C - 270°C instelbaar 5 speciaal ontworpen kookfuncties Bedieningspaneel met groot display Timer met uitschakelsignaal en -geluid Weergave van vermogen, temperatuur en tijd Uitwendige afmetingen: 36 x 28 x 7 [cm]

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Esperanza EKH008 Inductie kookplaat

Loading..
Ga naar laagste prijs

Gaat u binnenkort op vakantie? Of zou u wel een extra kookplaten naast uw huidige fornuis kunnen gebruiken? Dan is de Esperanza Inductie Kookplaat echt wat voor u! Doormiddel van de vier standen is deze kookplaat voor alles te gebruiken. Eenvoudig en snel Onze inductiekookplaat is geweldig om energie en kooktijd te besparen. Hij verwarmt alleen de basis van het kookgerei en alleen het gebied waar het wordt gebruikt. Dankzij de speciale designfuncties kunt u het kookverloop en de temperatuur met slechts één druk op de knop selecteren. Wilt u water koken, soep maken, rijst koken, hete pot eten en nog veel meer? Gemakkelijk met slechts één knop. Veilig Met deze kookplaat kunt u op een veilige manier veel gerechten klaarmaken. Het kookoppervlak bestaat uit twee vlakken van gepolijst zwart kristalglas (280 mm * 280 mm). Ook beschikt de kookplaat over automatische potdetectie, de kookplaat schakelt automatisch naar stand-by wanneer de pot niet geschikt is of wordt verplaatst. Vier speciaal ontworpen kookfuncties Deze kookplaat beschikt over vier verschillende kookfuncties; frituren, koken, stoofpot en opwarmen. Dit is erg handig voor als u bijvoorbeeld nog restjes heeft van gisteren en de kinderen iets uit de frituur willen, het kan allebei tegelijk! Voordelen De Esperanza kookplaat met twee platen is ideaal om gerechten te maken. Doormiddel van de dubbele kookplaten kunt u met twee pannen tegelijk op de kookplaat. Daarnaast heeft de kookplaat maar liefst acht selecteerbare kooktemperaturen. Ook is deze kookplaat ideaal om gerechten zoals stoofpotten te maken die langer op het vuur moeten. Zo kunt u gebruik maken van de 3 uur timer voor de kook- en frituurfunctie of 24 uur van te voren de stoof- en opwarmfunctie vast instellen. Specificaties Nominale spanningsbereik: 220-240 V Nominale frequentie: 50/60 Hz 2 kookvlakken: gepolijst zwart kristalglas 280 * 280mm * 2 stuks Productgrootte: 60 * 36 * 6,5 cm Draadlengte: 100 cm Maximaal vermogen: 2000W + 2000W Automatische potdetectie ( Het apparaat schakelt automatisch over naar stand-by wanneer de pot niet geschikt is of wordt verplaatst. Geschikt kookoppervlak: Pottenbodemdiameter van 12-20 cm 8 niveaus van kooktemperatuur selecteerbaar van 80℃ tot 270℃. 8 niveaus van het koken kracht selecteerbaar van 200 W tot 2000W. Display die de kooktemperatuur, kracht, het vermogen kan tonen 4 speciaal ontworpen kookfunctie: frituren/koken/stoofpot/opwarmen 3 uur timer voor kook- en frituurfunctie; 24 uur vooraf ingesteld voor stoof- en opwarmfunctie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Inventum VKI6010ZWA

Loading..
Ga naar laagste prijs

De inventum VKI6010ZWA inductiekookplaat werkt met een normale 2-polige stekker. Je plaatst hem overal, zolang er een stopcontact in de buurt is. Alle 4 de kookzones beschikken over een boostfunctie. Door te boosten verwarm je met vol vermogen en breng je die pan met water extra snel aan de kook. Panherkenning in de kookplaat zorgt ervoor dat hij nooit onnodig aanstaat en energie verbruikt. Als jij de pan van de kookplaat afhaalt, schakelt die kookzone uit. Kook jij graag op de minuut nauwkeurig? Selecteer dan de timer en de kookzone schakelt uit, zodra de pan met spaghetti 8 minuten heeft gekookt. Een extra hulpmiddel, zodat je net als de Italianen al dente pasta serveert.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - PRIMO PR301IKP Dubbele Inductiekookplaat

Loading..
Ga naar laagste prijs

Op zoek naar een compacte kookplaat voor op de camping, voor in de studentenkamer, ... of als volwaardige kookplaat in de keuken? De Primo PR301IKP inductiekookplaat is er uitermate geschikt voor! Vermogen kookzone Dankzij het hoge wattage (1500W + 2000W) en 2 kookoppervlakken met een diameter van 21cm, maak je op een snelle en eenvoudige manier al je gerechten klaar. De inductietechnologie zorgt er voor dat je op een veilige en efficiënte manier je voedsel kan bereiden. De glazen plaat bestaat uit 1 stuk, wat het heel makkelijk maakt in onderhoud. Kenmerken Kookplaat met 2 kookzones Ø 21 cm 3500 W (2000 W + 1500 W) Touchscreen bediening Digitale timer: 3 uur Regelbare thermostaat met 10 temperatuurstanden + 9 wattage standen Kinderbeveiliging Automatische veiligheidsuitschakeling Oververhittingsbeveiliging Hoogwaardig keramisch kookoppervlak Afmetingen (l x b x h): 37 x 60,5 x 4,5 cm Over Primo Primo Elektro levert een breed gamma huishoudelektro aan hoogstaande kwaliteit en uiterst competitieve prijzen. Al onze fabrikanten worden grondig gescreend en onze producten worden onderworpen aan grondige kwaliteitseisen, dit samen met een voortdurende productinnovatie en een uitstekende dienst-na-verkoop maakt van PRIMO een merk waarop de consument kan vertrouwen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Inventum KI120T

Loading..
Ga naar laagste prijs

De Inventum KI120T vrijstaande elektrische kookplaat heeft een vermogen van 2.000 watt en komt met 10 temperatuurstanden. De Inventum KI120T vrijstaande elektrische kookplaat heeft één kookzone en is geschikt voor pannen met een diameter van 15 tot 20 cm. De Inventum inductie kookplaat is te bedienen via de tiptoetsen. De Inventum KI120T elektrische kookplaat is voorzien van een instelbare timer tot 180 minuten. Verder kun je met de warmhoudfunctie je gerecht op temperatuur kan blijven. Uit veiligheid is de Inventum KI120T vrijstaande elektrische kookplaat voorzien van een kinderslot. Productkenmerken Inventum KI120T vrijstaande elektrische kookplaat Snel en energiezuinig koken Tien vermogen- en temperatuurstanden Timer tot 180 minuten Vermogen van 2.000 watt Geschikt voor diameter tot 20 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Inventum VKI6010ZIL

Loading..
Ga naar laagste prijs

De Inventum VKI6010ZIL is een vrijstaande inductie kookplaat met 4 kookzones. Je plaatst de kookplaat dus waar je wilt, en je bent niet gebonden aan een vaste plek in je keukenblad. Met de tiptoetsen kies je snel het juiste vermogen voor de kookzone. Je hebt keuze uit 9 verschillende standen, zodat je zelf kiest hoe snel het eten verhit. De zones herkennen wanneer de pan op de plaat staan, zodat je niet onnodig energie verbruikt als je de pan van de plaat haalt. De Inventum kookplaat werkt op een normale stekker. Handig, want hierdoor heb je nog meer vrijheid waar je 'm plaatst.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Severin KP 1071

Loading..
Ga naar laagste prijs

De Severin KP1070 is een vrijstaande keramisch glazen inductiekookplaat met een vermogen van 2000 Watt en automatische panherkenning. Ideaal voor onder andere studenten- en ouderenwoningen, bouwketen, kleine kantoren maar ook voor bijvoorbeeld in de schuur/garage voor het bakken van vis omdat je in principe alleen een stopcontact nodig hebt. De KP1070 heeft een temperatuurinstelling van 60 - 240 graden, in 10 standen. Verder heeft de inductie kookplaat een verlichte soft touch display, een 180 minuten timer met signaal en auto shut-off. Dit product heeft ook nog eens 2 jaar garantie! Specificaties: - Diameter kookzone: 22 cm - Vermogen: 2000 Watt - Kinderbeveiliging - Timer - Panherkenning - Type bediening: soft touch - Kleur: zwart - Garantietermijn: 2 jaar Afmetingen en gewicht: - Afmeting (hxbxd):4.2x28x35 cm - Gewicht: 2.1 kg Inhoud verpakking - Kookplaat - Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - PRIMO IKP3-WS Dubbele inductiekookplaat

Loading..
Ga naar laagste prijs

Op zoek naar een compacte kookplaat voor op de camping, voor in de studentenkamer, ... of als volwaardige kookplaat in de keuken? Dit toestel is er uitermate geschikt voor! Vermogen kookzone Dankzij het hoge wattage (1500W + 2000W) en 2 kookoppervlakken met een diameter van 20cm, maak je op een snelle en eenvoudige manier al je gerechten klaar. De inductietechnologie zorgt er voor dat je op een veilige en efficiënte manier je voedsel kan bereiden. Kenmerken Touchscreen bediening Hoogwaardig keramisch kookoppervlak Regelbare thermostaat met 9 standen Digitale timer: 3 uur Kinderbeveiliging Automatische veiligheidsuitschakeling Oververhittingsbeveiliging Eenvoudig te reinigen Over Primo Primo Elektro levert een breed gamma huishoudelektro aan hoogstaande kwaliteit en uiterst competitieve prijzen. Al onze fabrikanten worden grondig gescreend en onze producten worden onderworpen aan grondige kwaliteitseisen, dit samen met een voortdurende productinnovatie en een uitstekende dienst-na-verkoop maakt van PRIMO een merk waarop de consument kan vertrouwen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Tomado TIH5501B

Loading..
Ga naar laagste prijs

Met deze 1-fase inductiekookplaat TIH5501B van Tomado kan je direct aan de slag! Koken op inductie wordt steeds populairder en met deze kookplaat wordt het je extra makkelijk gemaakt. De kookplaat heeft 4 kookzones met elk 9 kookstanden. Stel met de eenvoudige touch bediening een stand in en zet de kookwekker aan. De kookplaat is krasbestendig en heeft een boostfunctie zodat je extra snel een heerlijke maaltijd op tafel kunt zetten. Je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te stoppen en koken maar! - 1-fase plug & play - eenvoudige touch bediening - 4 kookzones 9 kookstanden

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Tomado TIH3501S

Loading..
Ga naar laagste prijs

De Tomado 2-pits inductiekookplaat TIH3501S heeft een vermogen van 3000 Watt. Deze inductiekookplaat heeft 10 temperatuursstanden per zone en een boostfunctie voor extra snelheid. Je kunt de kookplaat gemakkelijk bedienen met de tiptoetsbediening samen met de draaiknoppen. Deze kookplaat is geschikt voor pannen met een diameter van 15 tot 20 cm. Bij koken op inductie is het belangrijk dat je pannen aanschaft geschikt voor de inductiekookplaat. De 4 antislipvoetjes zorgen ervoor dat de kookplaat stevig blijft staan en jij zorgeloos kunt koken. Tiptoetsbediening met draaiknoppen 10 kookstanden Led display in draaiknop Geschikt voor normale (2-polige) stekker

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van inductie kookplaten. Er zijn namelijk 215 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste inductie kookplaat kopen.