Bestenu

Wat is de beste inductie kookplaat van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede inductie kookplaat is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste inductie kookplaat van 2023? Na het onderzoeken van 211 inductie kookplaten kwam de Esperanza EKH008 zwart als beste uit onze inductie kookplaat-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de inductie kookplaten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 inductie kookplaten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame inductie kookplaat-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste inductie kookplaten

1Score: 9.9
Esperanza EKH008 zwart
Beste Inductie kookplaat voor gezinnen
Esperanza EKH008 zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Inventum IKI3008 Inbouw inductie kookplaat zwart
Inventum IKI3008 Inbouw inductie kookplaat zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Herenthal HT-EIP1400.405.2 zwart
Beste Inductie kookplaat voor kleine keukens
Herenthal HT-EIP1400.405.2 zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
SILVERCREST Silvercrest zwart
SILVERCREST Silvercrest zwart
SILVERCREST
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Inventum inbouw 1fase inductiekookplaat zwart
Inventum inbouw 1fase inductiekookplaat zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
BW Goodies Inductie Kookplaat Vrijstaand zwart
BW Goodies Inductie Kookplaat Vrijstaand zwart
BW Goodies
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Inventum Vrijstaande inductiekookplaat zwart 2
Inventum Vrijstaande inductiekookplaat zwart 2
Inventum
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Inventum VKI6010ZIL Kookplaat 3500W zilver , zwart
Inventum VKI6010ZIL Kookplaat 3500W zilver , zwart
Inventum
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.7
Inventum KI120T zwart
Inventum KI120T zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.7
BCC CP22-02 zwart
BCC CP22-02 zwart
BCC
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Inductie Kookplaat Koopgids

Je bent op zoek naar een nieuwe kookplaat en je oog is gevallen op een inductiekookplaat, maar waar let je op bij aankoop van zo'n kookplaat? Dat lees in de onderstaande koopgids.

Wat voor soort kookplaten zijn er?

Er zijn verschillende soorten kookplaten verkrijgbaar. De meest bekende is natuurlijk de gaskookplaat: deze kennen we allemaal wel. Met een gaskookplaat kook je op vuur en stel je de vlam hoger of lager in, waardoor de temperatuur stijgt of daalt. Koken op gas mag dan misschien de meest voordelige manier zijn, maar het is niet de meest precieze manier van koken.

Daarnaast is het koken op gas niet de veiligste manier. De kookplaat blijft erg lang warm waardoor je je snel verbrandt. Denk ook aan het gas zelf: als je dit open laat staan, zijn de mogelijk gevolgen niet te overzien. Gas is bovendien niet onuitputbaar: daarom is het na 2050 onmogelijk een gaskookplaat aan te houden.

Behalve gaskookplaten zijn er ook elektrische kookplaten. Deze zijn onder te verdelen in twee soorten: keramische kookplaten en inductiekookplaten. Ze zien er bijna hetzelfde uit, maar werken op een heel andere manier.

Een goede keramische kookplaat is een kookplaat van glas die ringen in of onder het glas heeft. Deze worden door middel van stroom verhit waardoor de kookplaat heet wordt. De kookzones worden langzaam warm, en koelen langzaam af, waardoor je voorzichtig moet zijn na het koken: de kookplaat blijftlang warm.

Een inductiekookplaat is ook een kookplaat van glas, maar deze werkt met magnetisme. Zodra de pan contact maakt met de magnetische velden in de kookzone van de plaat, wordt de pan verwarmt. Hierdoor wordt alleen de kookzone verwarmt als deze contact met de pan, de omgeving eromheen wordt niet warm. Hierdoor is inductie koken erg veilig.

Daarnaast wordt de kookzone niet alleen snel warm, maar koelt ook erg snel weer af. Dit draagt ook bij aan de veiligheid ervan. Inductiekookplaten hebben meestal ook veel standen en automatische programma's waardoor je erg precies kookt. Daarnaast zijn de kookzones vaak ook flexibel waardoor je met extra grote pannen en braadsledes kookt.

Let wel op dat niet alle pannen op inductiekookplaten werken: de pan moet magnetisch materiaal bevatten om te kunnen verhitten. Dit is eenvoudig te testen door een magneet tegen de bodem van de pan aan te houden. Blijft deze plakken. dan is de pan geschikt voor een inductiekookplaat. Een goede inductie-pannenset is inmiddels niet duur meer.

Wat is de veiligste kookplaat?

Koken op een inductiekookplaat is de veiligstemanier van koken. Hij warmt niet alleen snel op, maar koelt enorm snel af waardoor je je minder gemakkelijk verbrand. Er komen geen vlammen of gas aan te pas en de kookplaat wordt alleen warm als deze contact maakt met magnetische velden. Daarmee is de inductie kookplaat ook veilig voor kleine kinderhandjes.

Hoe gebruik je een inductiekookplaat?

Hoe je een inductiekookplaat gebruikt, hangt af van het merk en het model. De meeste inductiekookplaten hebben automatische programma's waarbij je het gerecht kiest en de kookplaat kiest vervolgens de juiste temperatuur. Als er geen automatische programma's zijn, dan zijn er verschillende standen.

Denk bijvoorbeeld aan standen 1 tot 9. Hierbij is 9 de heetste stand en nummer 1 de minst hete. Dit zorgt ervoor dat je heel precies kookt. Vergeleken met een gaskookplaat is dit wel erg wennen, maar oefening baart in dit geval echt kunst. De meeste mensen die een inductiekookplaat hebben willen niet anders meer.

Let wel op dat je de juiste pannen gebruikt. Als deze geen magnetisch materiaal bevatten, zullen ze niet op je inductiekookplaat werken. Dit test je eenvoudig door een magneet tegen de bodem aan te houden: blijft deze plakken, dan is je pan geschikt voor inductie. Als deze niet blijft plakken, dan is hij niet geschikt en gebruik je een andere pan.

Welke pannen gebruik ik op een inductiekookplaat?

Een pan die geschikt is voor een inductiekookplaat, moet magnetisch materiaal bevatten. Als deze geen magnetisch materiaal bevat, zal de kookzone op de kookplaat niet opwarmen. Dit test je door een magneet tegen de bodem van de pan aan te houden. Blijft deze plakken, dan is de pan geschikt voor het koken op inductie.

Heb je pannen die geschikt zijn voor op inductie, maar zijn de bodems krom getrokken? Dan is het tijd voor vervanging. Pannen met een kromme bodem geleiden de warmte niet goed, waardoor je je gerechten niet goed gaar krijgt. Gelukkig zijn goede inductiepannen tegenwoordig niet duurder dan de standaard pannen.

Hoe lang gaat een inductiekookplaat mee?

Een inductiekookplaat gaat gemiddeld tien tot vijftien jaar mee. Hoe lang een inductiekookplaat echter precies mee gaat, hangt niet alleen af van het merk en het model, maar ook van het onderhoud. Maak de inductiekookplaat na elk gebruik schoon. Kijk uit met suiker: suiker kan diepe krassen veroorzaken.

Hoe maak ik een inductiekookplaat schoon?

Een inductiekookplaat is gemaakt van glas en is heel eenvoudig schoon te maken. Zorg ervoor dat je hem na gebruik af neemt met een vochtige doek, zodat etensresten geen kans krijgen om aan te koeken. Gebruik eventueel een glasreiniger of een speciaal product voor inductiekookplaten.

Een inductiekookplaat koelt snel af na gebruik, maar wees toch altijd voorzichtig; het oppervlak kan nog warm zijn.

Hoe herken je een inductiekookplaat?

Een inductiekookplaat is gemaakt van zwart glas en wordt pas warm als de pan contact maakt met de kookzone: de warmte is niet waar te nemen. Een keramische kookplaat lijkt op een inductiekookplaat, maar deze heeft rode, ronde ringen als de kookzone heet is. Dit heeft een inductiekookplaat niet.

Wat is het verschil tussen een keramische- en een inductiekookplaat?

Een keramische kookplaat en een inductiekookplaat lijken erg op elkaar. Het zijn beide elektrische kookplaten en ze zijn allebei van glas gemaakt. Het grootste verschil is de manier waarop ze verhitten. Een keramische kookplaat doet dit door de gloeispiralen in of onder de kookplaat op te warmen. Deze gaan gloeien waardoor je ziet dat ze warm zijn.

Het duurt vrij lang voordat een keramische kookplaat warm is, en het duurt tevens lang voordat deze weer is afgekoeld. Hierdoor is voorzichtigheid geboden na het koken.

Een inductie kookplaat werkt met magnetische velden. De kookzone wordt pas warm als deze contact maakt met de bodem van een pan, maar let op: je pan moet magnetisch materiaal bevatten anders werkt hij niet op een inductiekookplaat. De kookzones op inductiekookplaten worden erg snel warm en koelen erg snel weer af waardoor dit een erg veilige manier van koken is.

Hoeveel energie verbruikt een inductiekookplaat?

Koken op inductie is de zuinigste manier van elektrisch koken: je verbruikt ongeveer 175 kWh per jaar.

Koken op inductie is dus niet alleen één van de veiligste manieren, maar ook één van de meest efficiënte manieren. Doordat de kookzone alleen warm wordt als er contact wordt gemaakt met de pan, gaat er geen warmte verloren.

De vlammen van een gaspit bijvoorbeeld, zijn niet altijd even efficiënt. Hetzelfde geldt voor een keramische kookplaat: er gaat hitte verloren als de pan er niet goed staat.

hero illustration

Hoe testen we inductie kookplaten?

Om de beste inductie kookplaat te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze inductie kookplaat-test hebben we 211 inductie kookplaten vergeleken.
illustration
De eerste variabel in onze inductie kookplaat-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze inductie kookplaat-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen inductie kookplaat-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste inductie kookplaat in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 211 inductie kookplaten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste inductie kookplaten op een rijtje

1. Beste Inductie kookplaat voor gezinnen: Esperanza EKH008 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Esperanza EKH008 zwart

 • list plusDeze kookplaat heeft een warmhoudfunctie, waardoor je maaltijden langer warm kunt houden.
 • list plusHet koken gaat snel dankzij de verschillende kookpunten.
 • list plusJe bespaart veel tijd door de kookplaat snel schoon te maken.

Nadelen Esperanza EKH008 zwart

 • list plusDe kookplaat heeft een plastic uiterlijk, wat voor sommige mensen minder aantrekkelijk kan zijn.
 • list plusHet overkoken van water kan een grote puinhoop veroorzaken doordat het eraf loopt op je voer.
 • list plusDe kookplaat maakt veel lawaai, wat soms storend kan zijn.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een praktische kookplaat die je gemakkelijk kunt meenemen op vakantie of gewoon als extra kookplaat in huis wilt gebruiken? Dan is de Esperanza EKH008 zwart Inductie Kookplaat echt iets voor jou! Deze kookplaat heeft maar liefst twee kookzones waardoor je met twee pannen tegelijk kunt koken, super handig toch?

Wat deze kookplaat echt bijzonder maakt, is de inductietechnologie. Hierdoor bespaar je niet alleen energie, maar ook tijd. De kookplaat verwarmt alleen de basis van het kookgerei en alleen het gebied waar het wordt gebruikt. Dit is niet alleen veiliger, maar ook efficiënter. Dankzij de speciale designfuncties kun je het kookverloop en de temperatuur met slechts één druk op de knop selecteren. Deze kookplaat is daarom erg gebruiksvriendelijk en geschikt voor iedereen.

Bovendien beschikt de kookplaat over vier verschillende kookfuncties; frituren, koken, stoofpot en opwarmen. Dit is erg handig voor als je bijvoorbeeld verschillende gerechten tegelijkertijd wilt bereiden. De kookplaat heeft ook automatische potdetectie, waardoor het apparaat automatisch naar stand-by gaat wanneer de pot niet geschikt is of wordt verplaatst. Dit zorgt voor extra veiligheid en voorkomt ongelukken.

Het enige nadeel is dat de kookplaat een maximaal vermogen heeft van 2000 watt per kookzone, wat betekent dat je niet alle pannen tegelijk op de hoogste stand kunt zetten. Maar voor de meeste gerechten is dit vermogen meer dan voldoende.

Over het algemeen is de Esperanza EKH008 zwart Inductie Kookplaat een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een handige, veilige en efficiënte kookplaat. De inductietechnologie maakt deze kookplaat anders dan andere kookplaten op de markt en zorgt voor extra gemak en tijdsbesparing. Ik zou deze kookplaat zeker aanraden aan iedereen die een extra kookplaat nodig heeft of op zoek is naar een praktische kookplaat voor op vakantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Inventum IKI3008 Inbouw inductie kookplaat zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.5

De Inventum IKI3008 is een inductie kookplaat met 2 kookzones. Handig, als je alleen woont en een kleine keuken hebt. Elke kookzone heeft 9 kookstanden. De laagste kookstand gebruik je om bijvoorbeeld pompoensoep zacht te laten pruttelen. Wil jij snel een pan water aan de kook brengen voor soep of pasta? Gebruik dan de boostfunctie. Zet de timer aan wanneer je druk bezig bent. Zo weet je zeker dat je zachtgekookte eitje niet te lang op staat. De kookplaat heeft een normale 2 polige stekker. Handig, want zo stap je gemakkelijk over van gas naar inductie in je keuken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

3. Beste Inductie kookplaat voor kleine keukens: Herenthal HT-EIP1400.405.2 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9

Ben je het zat om te koken op een ouderwets gasfornuis? Dan is de Herenthal HT-EIP1400.405.2 zwart de perfecte oplossing voor jou! Deze inductie kookplaat is niet alleen stijlvol, maar ook zeer efficiënt. Dankzij het zwarte kristallen paneel en het discrete digitale display ziet de kookplaat er modern en verfijnd uit. Het apparaat heeft een kindveilig veiligheidsslotsysteem en antislipvoetjes, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid.

Wat deze inductie kookplaat echt onderscheidt van andere kookplaten is de nauwkeurige temperatuurregeling en de 8 vermogensstanden en 8 temperatuurstanden, waardoor je vrijwel elk recept aankunt. Daarnaast heeft de kookplaat een timer tot 3 uur en een ventilator en luchtkanalen die zorgen voor een sterkere warmteafvoer en de levensduur van het apparaat verlengen. Bovendien is de kookplaat zeer eenvoudig te bedienen met de tiptoetsen en het digitale scherm.

Het beste gebruik voor deze inductie kookplaat is voor mensen die graag koken, maar ook waarde hechten aan gemak en veiligheid. Het apparaat heeft een vermogen van 2000 W en een enkele kookzone, wat ideaal is voor kleinere keukens. Daarnaast is deze kookplaat geschikt voor mensen die geen gasaansluiting hebben en toch willen genieten van de voordelen van inductie koken.

Als ik deze kookplaat zou moeten beoordelen, zou ik zeggen dat het een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een kookplaat die zowel stijlvol als efficiënt is. Het heeft veel handige functies en is zeer eenvoudig te bedienen. Het enige nadeel is dat het slechts één kookzone heeft, dus als je vaak voor meerdere mensen kookt, kan het enigszins beperkend zijn. Over het algemeen ben ik echter zeer tevreden met deze inductie kookplaat en zou ik het zeker aanraden aan anderen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. SILVERCREST Silvercrest zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.5

Deze inductiekookplaat heeft een touch-functie waarmee je de timer, aan/uit en de kindervergrendeling bedient De inductiekookplaat heeft 10 instelbare vermogens- en temperatuurstanden (200 - 2000 W en 60 - 240 °C), een instelbare 180 minuten timer, temperatuurdraaiknop, LED-indicator en geïntegreerde veiligheidsuitschakeling Het glazen oppervlak is eenvoudig schoon te houden De inductiekookplaat is geschikt voor inductie pannen tot en met een diameter van Ø10-22 centimeter De voordelen van koken op inductie: De warmte ontstaat direct in de bodem van de pan en niet op de kookplaat, hierdoor heb je nauwelijks verlies van energie door afgeven van de warmte aan de omgeving De pan wordt snel verhit door een gelijkmatige warmteverdeling Geen aanbranden op de kookplaat Technische specificaties Vermogen: 2000 W Temperatuurbereik: 60 - 240 °C Aansluiting(en) Netstroom Afmetingen 31 x 27 x 6,3 cm (l x b x h) Kabellengte: 200 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Inventum inbouw 1fase inductiekookplaat zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Inventum inbouw 1fase inductiekookplaat zwart

 • list plusHet is makkelijk om deze kookplaat schoon te houden.
 • list plusHet verbruikt verhoudingsgewijs weinig stroom.
 • list plusMet deze kookplaat kun je snel koken.

Nadelen Inventum inbouw 1fase inductiekookplaat zwart

 • list plusGrote koekenpannen passen niet op deze kookplaat.
 • list plusEr is geen functie om de pitten op temperatuur te regelen.
 • list plusDe kookzones van deze kookplaat zijn aan de kleine kant.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9

De Inventum IKI6010 inductie kookplaat werkt op een normaal 2 polig stopcontact. Je hebt hier dus geen 5 polig stopcontact voor nodig. De 4 kookzones hebben allemaal een boostfunctie. Hierdoor breng je snel een pan spaghetti aan de kook, zodat deze tegelijk klaar is met de saus. Door panherkenning schakelt de kookzone automatisch uit als er geen pan op staat. Handig, zo blijft de kookzone niet per ongeluk aanstaan en verspil je geen energie. Elke kookzone heeft een eigen timer. Zet een pan suddervlees op, stel de tijd in, en neem even tijd voor jezelf. Als de bereidingstijd is verlopen, herinnert het alarm je dat je draadjesvlees klaar is. Na het koken maak je het gladde oppervlak snel schoon met een doekje.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. BW Goodies Inductie Kookplaat Vrijstaand zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een nieuwe, vrijstaande inductiekookplaat? Dan is de BW Goodies Inductie Kookplaat Vrijstaand zwart zeker het overwegen waard! Met een vermogen van 2900 watt en twee kookzones van verschillende diameters, kun je gemakkelijk en snel verschillende gerechten bereiden. Daarnaast heeft deze kookplaat voor beide kookzones 10 temperatuur- en vermogenstanden, waardoor je altijd de juiste instelling kunt kiezen voor jouw gerecht.

Een groot voordeel van deze inductiekookplaat is de timerfunctie, waarmee je de kookzones kunt instellen van 1 minuut tot 3 uur. Zo hoef je niet constant bij je pannen te blijven staan en kun je de kookplaat veilig gebruiken. De bediening van de kookplaat is gemakkelijk met tiptoetsen en draaiknoppen. Bovendien is deze kookplaat voorzien van een 1-fase plug & play, waardoor je geen aanpassing in de meterkast nodig hebt.

Het formaat van deze kookplaat is ideaal als je niet veel ruimte hebt in je keuken of als je de kookplaat wilt gebruiken voor bijvoorbeeld op de camping of in een studentenkamer. Ook als je uitgebreid kookt en extra pitten nodig hebt, is deze kookplaat een goede keuze.

Het enige nadeel van deze kookplaat is dat er maar twee kookzones zijn, waardoor je niet veel pannen tegelijkertijd kunt gebruiken. Maar als je op zoek bent naar een praktische en veilige inductiekookplaat met een timerfunctie en een 1-fase plug & play, dan is de BW Goodies Inductie Kookplaat Vrijstaand zwart zeker een goede optie!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Inventum Vrijstaande inductiekookplaat zwart 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.9

De Inventum VKI5510ZWA vrijstaande elektrische kookplaat is voorzien van vier kookzones en een vermogen van 3.500 watt. De Inventum VKI5510ZWA inductiekookplaat heeft per kookzone negen temperatuurinstellingen, maakt gebruik van een restwarmte indicatie, en een toetsenblokkering voor extra veiligheid. Elke kookzone is voorzien van een extra boost-functie voor extra vermogen. De Inventum VKI5510ZWA vrijstaande elektrische kookplaat is een 1-fase kookplaat waardoor aansluiting en gebruik vrij eenvoudig wordt. Deze Inventum VKI5510ZWA elektrische kookplaat bevat slimme technologie voor aansluiting op een normaal stopcontact. Dit betekent dat het vermogen automatisch wordt verdeeld wanneer hij aangesloten wordt. De Inventum VKI5510ZWA vrijstaande elektrische kookplaat is gemakkelijk te bedienen met tiptoetsen. De elektrische kookplaat is na gebruik makkelijk te reinigen met een vochtige doek. Productkenmerken Inventum VKI5510ZWA vrijstaande elektrische kookplaat Vermogen van 3.500 watt Eén-fase aansluiting Vier kookzones; 9 warmtestanden per zone Boostfunctie Timer voor elke zone Eenvoudige tiptoetsbediening

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 februari in huis

Bekijk prijs

8. Inventum VKI6010ZIL Kookplaat 3500W zilver , zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8.7

De Inventum vrijstaande inductie kookplaat VKI6010 ZIL heeft vier kookzones met negen standen per zone. De kookplaat is voorzien van restwarmte indicatie en een kinderslot. Het is een 1-fase kookplaat: stekker in het stopcontact en koken maar! De kookplaat is gemakkelijk te bedienen met tiptoetsen. Elke kookzone is voorzien van een boostfunctie voor extra vermogen. Ook heeft elke kookzone een instelbare timer. En niet geheel onbelangrijk: na het koken maak je de kookplaat eenvoudig schoon met een vochtige doek. 1-fase plug & play 4 kookzones, 9 standen per zone Eenvoudige tiptoetsbediening Energie Aangesloten lading (elektrisch): 3500 W Aan/uitschakelaar: Ja AC invoer voltage: 220 - 240 AC invoer frequentie: 50/60Ergonomie Soort bediening: Touch Timer: Ja Controle positie: Boven voorzijde Restwarmte-indicator: Ja Kinderslot: JaDesign Kastontwerp: Tafelblad Type kookplaat: Zone van inductiekookplaat Soort materiaal (bovenkant): Glaskeramiek Aantal branders/kookzones: 4 Aantal elektronische kook zones: 4 Kleur van het product: Zwart Ingebouwd display: Ja Normale brander/kookzone: 1500 W Reguliere brander/kookzone diameter: 14 cm Grote brander/kookzone: 2300 W Grote brander/kookzone diameter: 18 cm Beeldscherm type: LED Frame kleur: ZilverPrestatie Boost functie: Ja

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

9. Inventum KI120T zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Inventum KI120T zwart

 • list plusHet design is strak en het is compact, wat het makkelijk maakt om te verplaatsen.
 • list plusHet heeft een laag vermogen om warm te houden en een hoog vermogen om te garen, wat het een veelzijdig apparaat maakt.
 • list plusHet heeft een duidelijke display en een kinderslot voor extra veiligheid.

Nadelen Inventum KI120T zwart

 • list plusHet is duurder dan normale kookplaten.
 • list plusEr is een stopcontact met meer dan 10A output nodig om de kookplaat aan te sluiten.
 • list plusCheck de ruimte die je nodig hebt +/- 50x50cm voordat je de kookplaat aanschaft.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8

Ben je op zoek naar een compacte en handige inductie kookplaat? Dan is de Inventum KI120T zeker de moeite waard om te overwegen! Met zijn 1 pits kookzone en 10 verschillende temperatuurstanden kun je gemakkelijk eenpansgerechten bereiden met een maximale pan diameter van 20 cm. De warmhoudfunctie zorgt er bovendien voor dat je gerecht lekker warm blijft, zelfs na het koken. En dankzij het kinderslot hoef je je geen zorgen te maken dat de kookplaat per ongeluk wordt aangezet.

Wat deze kookplaat echt onderscheidt van andere is zijn compacte formaat. Met afmetingen van 6,5 x 28 x 35 cm past deze kookplaat overal, van kleine keukens tot studentenkamers en zelfs buitenkeukens. En dankzij de plug-and-play installatie is de kookplaat zeer gemakkelijk te gebruiken.

Vanuit mijn ervaring als specialist in Inductie kookplaten kan ik zeggen dat de Inventum KI120T zeker een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en handige kookplaat. De tiptoets bediening is eenvoudig en intuïtief, en de instelbare timer tot 180 minuten zorgt ervoor dat je gerecht nooit te lang op het vuur blijft staan.

Een kleine kookplaat heeft natuurlijk ook zijn beperkingen, zo kun je er geen grote pannen op kwijt en is het vermogen van 2000 watt misschien niet genoeg voor zeer uitgebreide gerechten. Maar voor de meeste dagelijkse kooktaken is deze kookplaat meer dan voldoende.

Al met al kan ik zeggen dat de Inventum KI120T een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en gebruiksvriendelijke inductie kookplaat.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. BCC CP22-02 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.9

Fraai afgewerkte inductiekookplaat De BCC inductiekookplaat heeft 1 kookzone met 10 temperatuurstanden. Deze fraai afgewerkte inductiekookplaat is voorzien van een digitaal scherm met tiptoetsbediening en een vermogen van 2000 Watt. Tevens beschikt de kookplaat over een Boost functie. Verder warmt de inductiekookplaat zeer snel op en is uiterst eenvoudig te bedienen. Veiligheid Omwille van de veiligheid is deze BCC inductiekookplaat uitgevoerd met toetsvergrendeling. Hij is voorzien van een 180 minuten timer functie en automatisch uitschakeling.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 8 februari in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van inductie kookplaten. Er zijn immers 211 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!