Bestenu

Wat is de beste recirculatie afzuigkap van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede recirculatie afzuigkap is een lastige opdracht. Wat is de beste recirculatie afzuigkap van 2023? Na het onderzoeken van 546 recirculatie afzuigkappen kwam de Klarstein Zugspitze 90 afzuigkap zwart als beste getest uit onze recirculatie afzuigkap-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de recirculatie afzuigkappen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 recirculatie afzuigkappen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame recirculatie afzuigkap-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste recirculatie afzuigkappen

1Score: 9.8
Klarstein Zugspitze 90 afzuigkap zwart
Beste recirculatie afzuigkap voor designliefhebbers
Klarstein Zugspitze 90 afzuigkap zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Bomann DU 7607 G Schuine zwart
Beste recirculatie afzuigkap voor intensief gebruik
Bomann DU 7607 G Schuine zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Inventum AKO6012WIT
Beste recirculatie afzuigkap voor kleine keukens
Inventum AKO6012WIT
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
AEG DUB1611M wit
AEG DUB1611M wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Klarstein Sofia 60 afzuigkap -300 zwart
Klarstein Sofia 60 afzuigkap -300 zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Inventum AKO6012RVS
Inventum AKO6012RVS
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Wiggo WE-E643R(GB) Wandschouw Afzuigkap 60cm grijs
Beste recirculatie afzuigkap voor gezinnen
Wiggo WE-E643R(GB) Wandschouw Afzuigkap 60cm grijs
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Klarstein Sabia Wasemkap- veiligheidsglas zwart
Klarstein Sabia Wasemkap- veiligheidsglas zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
AEG DKB2630M rvs
AEG DKB2630M rvs
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Bomann DU 7606 G Zuinige zwart | rvs
Bomann DU 7606 G Zuinige zwart | rvs
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Recirculatie Afzuigkap

Een recirculatie afzuigkap zorgt ervoor dat kookdampen zich niet door je hele huis verspreiden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en zijn vooral geschikt voor de kleinere keuken. Je leest er hieronder meer over.

Wat voor soorten afzuigkappen zijn er?

Er zijn verschillende modellen afzuigkappen te krijgen. Welke jij nodig hebt, hangt volledig af van jouw keuken. Zo is een wandschouw afzuigkap vaak minder geschikt voor een kleine keuken terwijl een vlakscherm afzuigkap juist wel ideaal is voor een kleinere keuken. De laatste is uitschuifbaar waardoor je ruimte bespaart.

Een goede onderbouw afzuigkap zie je vaak onder een keukenkastje in kleinere keukens. Een plafond afzuigkap is meestal erg krachtig met een grote afzuigcapaciteit waardoor deze uiterst geschikt zijn voor open keukens. Hetzelfde geldt voor een eiland afzuigkap: deze hang je boven je kookeiland. Deze is wederom ideaal voor de grotere, open keuken.

Een inbouw-afzuigkap en een geïntegreerde afzuigkap zijn ideaal voor de kleinere keukens. Ze nemen niet veel plaats in beslag waardoor ze geen focuspunt zijn in je keuken. De meeste modellen zijn om te bouwen tot een recirculatie afzuigkap, maar omdat een recirculatiesysteem minder krachtig is, is een recirculatie systeem minder geschikt voor een erg grote keuken.

Er zit bovendien ook verschil in de afmetingen van de verkrijgbare afzuigkappen. De standaard maten zijn een 60 cm en 90 cm. Een grotere afzuigkap is vaak krachtiger, maar je wilt niet dat je afzuigkap het focuspunt in je keuken is. In kleinere keukens kies je daarom beter voor een goede afzuigkap met een breedte van 60 cm.

Wat voor soorten afzuigsystemen zijn er?

Er zijn drie soorten afzuigsystemen: een afzuigkap met luchtafvoersysteem, een afzuigkap met een centraal afzuigsysteem en een afzuigkap met recirculatiesysteem. Ze hebben alle drie hetzelfde doel: het verminderen van de kookdampen in je huis wat leidt tot minder kookgeuren.

Een afzuigkap met een luchtafvoersysteem voert de kookdampen door een gat in de muur naar buiten af. Hiervoor heb je een afvoerbuis nodig. Een afzuigkap met een centraal afzuigsysteem voert de kookdampen af via het afvoersysteem van je flat of appartement.

Een recirculatiesysteem recyclet als het ware de lucht en komt weer schoon terug je keuken in. Hiervoor worden verschillende filters gebruikt, waaronder koolstoffilters. Deze moeten jaarlijks worden vervangen. Koop altijd filters van goede kwaliteit.

Wat werkt er beter: een normale of een recirculatie afzuigkap?

Een recirculatie afzuigkap werkt prima in een kleinere keuken, maar is niet zo krachtig als een afzuigkap die via een luchtafvoer werkt. Daarnaast maakt hij meer geluid en neemt hij door zijn minder krachtige motor minder geur weg.

Een afzuigkap die via een afvoersysteem werkt, is krachtiger en verwijdert daarom meer geurtjes dan een recirculatie afzuigkap. Dit geldt vooral in de grotere keukens: een recirculatie afzuigkap is simpelweg niet krachtig genoeg voor een grotere keuken.

Kortom: een afzuigkap met een afvoersysteem is krachtiger en werkt daarom beter in grotere ruimtes. Een recirculatie afzuigkap is daarentegen ideaal voor in een kleinere keuken: ze zijn compact en zorgen ervoor dat kookdampen zich niet door het huis verspreiden.

Hoe vaak moet je het filter schoonmaken en vervangen?

Hoe vaak je het filter van je afzuigkap vervangt, hangt af van hoe vaak je kookt. Kook je elke dag, dan vervang je deze elke drie maanden. Kook je niet heel vaak, dan volstaat eens in de zes maanden. Controleer je filter regelmatig: een vol filter verhoogt het risico op brandgevaar.

De buitenkant van je afzuigkap maak je ook regelmatig schoon. Als je hier te lang mee wacht wordt het een tijdrovende klus: vet hecht zich hieraan en komt moeilijk weer los. Een afzuigkap maak je het beste schoon met wat schoonmaakazijn en water. Het filterrooster laat je het beste weken in heet water met afwasmiddel waarna je hem gemakkelijk schoonmaakt met een sponsje.

Hoe werkt een recirculatie-afzuigkap?

Een recirculatie-afzuigkap werkt zonder afvoersysteem waardoor deze geschikt is voor alle (kleinere) keukens. Hij zuigt de lucht op, filtert de lucht en blaast het vervolgens terug de keuken in. In een recirculatie-afzuigkap bevinden zich daarom koolstoffilters die de lucht filteren. Koolstof filtert het vuil en de geurtjes uit de lucht. Hierdoor wordt de lucht weer schoon terug de keuken in geblazen.

hero illustration

Hoe testen we recirculatie afzuigkappen?

Om de beste recirculatie afzuigkap te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze recirculatie afzuigkap-test hebben we 546 recirculatie afzuigkappen vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze recirculatie afzuigkap-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze recirculatie afzuigkap-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne recirculatie afzuigkap-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte recirculatie afzuigkap in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 546 recirculatie afzuigkappen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste recirculatie afzuigkappen op een rijtje

1 - Klarstein Zugspitze 90 afzuigkap zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste recirculatie afzuigkap voor designliefhebbers: Klarstein Zugspitze 90 afzuigkap zwart

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.9

Heb je een middelgrote of grote keuken en ben je op zoek naar een krachtige en stijlvolle afzuigkap? Dan is de Klarstein Zugspitze 90 afzuigkap de perfecte keuze! Met een motorisch afvoervermogen van 65W en een maximale afzuigcapaciteit van 330 m³ per uur zorgt deze afzuigkap ervoor dat je keuken vrij blijft van damp en wasem tijdens het koken. Het beste van alles is dat je de afzuigkap eenvoudig kunt bedienen via de knoppen aan de voorzijde, waarbij je kunt kiezen uit drie vermogensstanden. Bovendien beschikt de afzuigkap over twee ledlampjes, die voor voldoende verlichting op je fornuis zorgen.

De Klarstein Zugspitze 90 is niet alleen krachtig, maar ook nog eens bijzonder stijlvol. De naar boven toelopende, matzwarte constructie vormt een echte blikvanger in je keuken en de 2-delige schoorsteenaankleding van matzwart gelakt roestvrij staal maakt het plaatje compleet en verbergt de afvoerslang. Hierdoor is deze afzuigkap de perfecte keuze als je op zoek bent naar een luxe element voor je keukeninrichting.

Wat deze afzuigkap nog beter maakt, is dat je hem kunt ombouwen tot een circulatiesysteem met behulp van een actief koolfilter (artikel 10027451). Dit maakt het mogelijk om de afzuigkap te gebruiken in een keuken zonder afvoer naar buiten. Dit is vooral handig als je geen afvoermogelijkheid hebt in je keuken, of als je gewoon de flexibiliteit wilt hebben om de afzuigkap te verplaatsen.

Als specialist op het gebied van recirculatie afzuigkappen kan ik zeggen dat de Klarstein Zugspitze 90 afzuigkap een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en stijlvolle afzuigkap. Het enige nadeel is dat het ombouwen tot een circulatiesysteem extra kosten met zich meebrengt. Over het algemeen is deze afzuigkap echter een uitstekende investering die je keuken fris en schoon houdt tijdens het koken!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 maart in huis

Bekijk prijs

2 - Bomann DU 7607 G Schuine zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste recirculatie afzuigkap voor intensief gebruik: Bomann DU 7607 G Schuine zwart

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een recirculatie afzuigkap die niet alleen praktisch is, maar er ook stijlvol uitziet? Dan is de Bomann DU 7607 G Schuine zwart zeker het overwegen waard. Met zijn speciaal geharde glazen front en rand-afzuigsysteem is deze afzuigkap niet alleen gemakkelijk te bedienen via de drukknoppen, maar ook nog eens een mooie toevoeging aan je keuken. Daarnaast is de afzuigkap ook nog eens relatief stil met een bedrijfsgeluid van 68db en heeft het een vaatwasmachinebestendig vetfilter van 5-laags aluminium.

Wat deze afzuigkap echter echt bijzonder maakt, is dat het optioneel ook als luchtrecirculatiekap te gebruiken is met apart te bestellen koolstoffilters. Dit betekent dat je geen luchtafvoer nodig hebt en de afzuigkap dus op meerdere plekken in je keuken kunt plaatsen. De maximale afvoercapaciteit van 302 m³/h zorgt ervoor dat de afzuigkap alle kookluchtjes opvangt en de LED-verlichting zorgt ervoor dat je goed zicht hebt op je kookplaat.

Het enige nadeel van deze afzuigkap is dat het niet geschikt is voor grote keukens of voor mensen die veel koken, omdat de maximale afvoercapaciteit van 302 m³/h misschien niet genoeg is. Maar voor de gemiddelde keuken is deze afzuigkap een perfecte keuze.

Al met al is de Bomann DU 7607 G Schuine zwart een mooie, praktische en veelzijdige afzuigkap die niet alleen gemakkelijk te bedienen is, maar ook nog eens een mooie toevoeging aan je keuken zal zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Inventum AKO6012WIT

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste recirculatie afzuigkap voor kleine keukens: Inventum AKO6012WIT

Voordelen

 • list plusHet design van de Inventum AKO6012WIT is modern en past goed bij de meeste keukens.
 • list plusDe afzuigkap heeft een hoge zuigkracht die voldoende is voor grote ruimtes.
 • list plusDe knoppen van het apparaat zijn eenvoudig te bedienen en duidelijk aangegeven.

Nadelen Inventum AKO6012WIT

 • list plusHet geluidsniveau op de hoogste stand is relatief hoog.
 • list plusDe montage van het apparaat kan lastig zijn.
 • list plusDe verlichting van de ledlamp is niet vervangbaar.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

De Inventum AKO6012WIT is een uitstekende keuze voor mensen die een compacte en eenvoudige afzuigkap zoeken voor hun kleine keuken. Met zijn afzuigcapaciteit van 326,4 m³/h en 3 verschillende snelheidsstanden kan je gemakkelijk de juiste afzuigcapaciteit selecteren. De heldere halogeen verlichting zorgt voor een goed zicht op je pannen en voorkomt dat je te veel kruiden toevoegt aan je gerechten. Bovendien is de afzuigkap voorzien van een inklapbaar glazen dampscherm, om kookdampen in je keuken te voorkomen.

Wat deze afzuigkap uniek maakt, is dat het geschikt is voor zowel afvoer als recirculatie. Hierdoor kan je hem gebruiken in keukens zonder luchtafvoer, door simpelweg de benodigde koolstoffilters aan te schaffen. En met de vaatwasmachinebestendige aluminium filters kan je de afzuigkap gemakkelijk schoonmaken en onderhouden.

De Inventum AKO6012WIT is perfect voor mensen die een compacte en eenvoudige afzuigkap willen die gemakkelijk te gebruiken en onderhouden is. Het is geschikt voor kleine keukens en kan zowel voor afvoer als recirculatie worden gebruikt. De afzuigkap heeft een goede afzuigcapaciteit en heldere verlichting, wat het koken gemakkelijker en aangenamer maakt. Het enige nadeel is dat het geluidsniveau misschien iets hoger is dan andere afzuigkappen, maar dat is te verwachten bij een compact model zoals deze.

Al met al ben ik erg tevreden met de Inventum AKO6012WIT en zou ik het zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een compacte en eenvoudige afzuigkap voor hun kleine keuken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

4 - AEG DUB1611M wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. AEG DUB1611M wit

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.9

Wanneer je niet tegen een grote afzuigkap wil aan kijken in je keuken, dan is de AEG DUB1611M geschikt voor jou. De inbouw afzuigkap zit helemaal weggewerkt in je keukenkastje zodat je hem niet ziet. De verschillende standen regel je eenvoudig via het schuifmechanisme aan de voorkant. De vetfilters zijn van aluminium en maak je daarom gemakkelijk schoon met een sopje. Zo hoef je niet steeds nieuwe filters te kopen.

Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

5 - Klarstein Sofia 60 afzuigkap -300 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Klarstein Sofia 60 afzuigkap -300 zwart

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.6

Hier krijgen dikke walmen geen kans: De Klarstein Sofia afzuigkap overtuigt met een krachtig afvoervermogen, het eenvoudige gebruik en een stijlvol design.Het vermogen van de Sofia afzuigkap, met een stijlvol opstaand front van glas, kan dankzij meerdere standen ongecompliceerd aan de keukenwerkzaamheden worden aangepast. Op de hoogste stand voert ze tot 300 m3/h af en zorgt daarmee voor een neutraal ruikende keuken. Dankzij de modernste techniek blijven zowel het bedrijfsgeluid als het energieverbruik daarbij aangenaam laag met maar 65 dB en energie-efficiëntieklasse B. Een aanvullend in te schakelen ledlamp verlicht het gehele fornuis en garandeert een helder overzicht op alle pannen. Alle bedieningselementen zijn als overzichtelijk touchpaneel rechtstreeks in het oppervlakte ingebouwd. Het benodigde materiaal voor wandmontage, een afvoerslang en een passende cover worden meegeleverd. Met behulp van actieve koolfilters (artikel 10035567) kan de Sofia ook zonder al teveel moeite worden omgebouwd tot circulatiesysteem.Zorgt voor het beste zicht en een neutrale ambiance: De Klarstein Sofia afzuigkap is een verrijking voor iedere keuken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 13 februari in huis

Bekijk prijs

6 - Inventum AKO6012RVS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Inventum AKO6012RVS

Voordelen

 • list plusDe verlichting van de ledlamp is zeer prettig tijdens het koken, waardoor je beter kunt zien wat je aan het koken bent.
 • list plusDe zuigkracht is zeer groot, waardoor je snel alle dampen en geuren uit de keuken kunt verwijderen.
 • list plusHet is eenvoudig te installeren, waardoor je snel kunt genieten van de voordelen van de afzuigkap.

Nadelen Inventum AKO6012RVS

 • list plusHet geluidsniveau is hoger dan bij sommige andere afzuigkappen, waardoor je mogelijk last hebt van storende geluiden.
 • list plusDe vetfilters zijn van lichtere kwaliteit, waardoor je deze regelmatig moet vervangen om optimaal gebruik te maken van de afzuigkap.
 • list plusDe hoogste stand maakt veel geluid, waardoor je mogelijk last hebt van storende geluiden.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een recirculatie afzuigkap die geschikt is voor een kleine keuken? Dan is de Inventum AKO6012RVS een goede optie. Deze afzuigkap heeft een afzuigcapaciteit van 326,4 m³/h en is daarmee krachtig genoeg om alle kookluchtjes op te vangen. Bovendien heeft hij heldere LED verlichting, waardoor je goed zicht hebt op je pannen en ingrediënten.

Wat deze afzuigkap onderscheidt van andere modellen is het inklapbare glazen dampscherm. Hiermee voorkom je dat kookdampen zich verspreiden door je keuken en blijft de lucht fris. Ook is de afzuigkap geschikt voor zowel afvoer als recirculatie, waardoor hij in veel keukens te gebruiken is. Het enige nadeel is dat je voor recirculatie wel koolstoffilters moet aanschaffen.

Als specialist in recirculatie afzuigkappen kan ik zeggen dat de Inventum AKO6012RVS een goede keuze is voor wie op zoek is naar een compact en krachtig model. De afzuigcapaciteit is hoog genoeg om alle kookluchtjes op te vangen en het inklapbare dampscherm is een handige extra. Het enige nadeel is dat je voor recirculatie extra filters moet kopen. Maar al met al is de Inventum AKO6012RVS een goede keuze voor wie graag kookt in een kleine keuken zonder geurtjes.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Wiggo WE-E643R(GB) Wandschouw Afzuigkap 60cm grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Beste recirculatie afzuigkap voor gezinnen: Wiggo WE-E643R(GB) Wandschouw Afzuigkap 60cm grijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.7

Op zoek naar een recirculatie afzuigkap die niet alleen goed presteert, maar er ook nog eens fraai uitziet? Dan is de Wiggo WE-E643R(GB) Wandschouw Afzuigkap 60cm grijs zeker iets voor jou. Met een krachtige Eco Double Vented Air Outlet system en een zuigvermogen van 300 maak je je keuken snel en effectief vrij van kookluchtjes. De afzuigkap is voorzien van casettefilters die eenvoudig uitneembaar zijn voor reiniging, en LED verlichting voor perfect zicht op je pannen.

Wat deze recirculatie afzuigkap bijzonder maakt, is het unieke ontwerp in eigentijdse kleuren en design. De schacht is in kleur mee-gespoten en de luchtstroom techniek zorgt voor de perfecte afzuiging. De afzuigkap is geschikt voor zowel kleine als grotere keukens, en je kunt zelf de keuze maken om de gefilterde lucht af te voeren naar buiten via een afzuigsysteem.

Een ander voordeel van deze Wiggo afzuigkap is het materiaal van de filters: 100% gerecycled aluminium. Zo draag je bij aan een duurzamere wereld zonder in te leveren op prestaties.

Wat betreft de bediening, deze is eenvoudig via het touchscreen. Enige nadeel is dat er slechts 3 afzuigstanden zijn, maar voor de meeste gebruikers zal dit voldoende zijn.

Al met al is de Wiggo WE-E643R(GB) Wandschouw Afzuigkap 60cm grijs een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtige, fraai vormgegeven recirculatie afzuigkap. Met de duurzame filters en LED verlichting kun je met een gerust hart genieten van een schone keuken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Klarstein Sabia Wasemkap- veiligheidsglas zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Klarstein Sabia Wasemkap- veiligheidsglas zwart

Voordelen

 • list plusHet voordeel van de Klarstein Sabia Wasemkap- veiligheidsglas zwart is dat deze een krachtige motor heeft die efficiënt afzuigt.
 • list plusHet tempered glass is duurzaam en weerbestendig.
 • list plusDe afzuigkap is energiezuinig.

Nadelen Klarstein Sabia Wasemkap- veiligheidsglas zwart

 • list plusEen nadeel van de Klarstein Sabia Wasemkap- veiligheidsglas zwart is dat deze een boel lawaai maakt tijdens het afzuigen.
 • list plusHet ontwerp van de afzuigkap is beperkte wat betreft flexibiliteit.
 • list plusTot slot is de afzuigkap prijzig.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.1

De Klarstein Sabia afzuigkap brengt elan en glans in de keuken - en daarnaast worden ook dampen en etensgeuren verwijderd natuurlijk.Zuivere lucht in kleine keukens - de Klarstein Sabia afzuigkap maakt korte metten met vieze geurtjes boven de kookplaat van kleine tot middelgrote keukens. De prestatie kan op drie vermogensniveaus aan het koken aangepast worden. Op de hoogste stand voert hij tot 600 m3/h afvoerlucht af uit de keuken zodat hij ook probleemloos de toebereiding van een meergangen menu aankan. Dankzij de modernste techniek blijven geluidsoverlast en energieverbruik op een aangenaam laag niveau.De Klarstein Sabia afzuigkap verkrijgt een bijzondere charme zowel door zijn naar binnen golvende design als ook door het zwarte veiligheidsglas dat gebruikt wordt. Hierdoor geeft de hoofdvrije wandschouwkap de keuken een tikkeltje luxieuze uitstraling. Twee schakelbare lampen voor boven de kookplaat voegen hier niet alleen aan toe, maar maken bovendien een duidelijk overzicht mogelijk over het gasstel. Om te voorkomen dat niets het elegante oppervlakte doorbreekt, zijn alle bedieningsknoppen als touchpanel met display in het glazen vlak ingebouwd.Al het nodige material voor de montage, een 1,5 m lange uitlaatslang en een passende afwerking van de slang zijn bij de levering inbegrepen. Met behulp van twee aktive koolfilters (artikel 10030983) kann de kap ook zonder moeite in de circulatiemodus omgebouwd worden.Elegante luxe en milieuvriendelijke prestatie voor in de keuken: Met de Klarstein Sabia afzuigkap krijgt het kookgedeelte een nieuwe glans en de keuken zuivere lucht.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 februari in huis

Bekijk prijs

9 - AEG DKB2630M rvs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. AEG DKB2630M rvs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.5

De AEG DKB2630M is een eenvoudige wandschouw afzuigkap, die over 3 standen en 2 led lampen beschikt. Kies de afzuigstand die bij je gerecht past en zet het licht aan zodat je goed ziet wanneer je pastasaus pruttelt. De hoogste stand gebruik je bij het maken van een kruidige curry. De reinigingsindicatie vertelt je wanneer de 2 vetfilters schoongemaakt moeten worden. Voor dat laatste is het je extra gemakkelijk gemaakt: je stopt deze filters namelijk in de vaatwasser.

Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

10 - Bomann DU 7606 G Zuinige zwart | rvs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Bomann DU 7606 G Zuinige zwart | rvs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.3

Bomann DU 7606 G stille, zuinige, schuine verticale afzuigkap 60cm breed van glas, geschikt voor recirculatie- of afvoerwerking, Touch-Control & LED-verlichting, inclusief aluminium filter, capaciteit 480 m3/h, kleur zwart met rvs-afvoerbuis, [Energieklasse A++] Stille (59 db) afzuigkap 60 cm met glazen front, geschikt voor recirculatie & luchtafvoer. Bediening via aanraakbediening, LED-display, timer met uitschakelfunctie. Zuinig in verbruik met 73 Watt, maximale lucht-afvoercapaciteit 480 m³/h, schachthoogte 40-75 cm, schachtbreedte/diepte 20,9 cm / 17,2 cm. Inclusief aluminium filter (geschikt voor vaatwasser), afvoerslang & bevestigingsmateriaal. Optioneel: retrofit actief-koolfilter KF 574, art.nr. 257 400 Specificaties: 60 cm wandschouw, glazen front Luchtrecirculatie- of luchtafvoermodus Maximale afvoercapaciteit: 480 m³/h Aanraakbediening, LED-display 9 vermogensniveaus Timer voor nalooptijd met uitschakelfunctie na 1-9 minuten LED-verlichting (2 x 1,5 W warmwit), apart schakelbaar 1 stuk 5-laags aluminium dampfilter (vaatwasmachinebestendig) Luchtuitlaat: Ø 150 mm Telescoopschacht van RVS, 2 delen incl. luchtafvoerslang en bevestigingsmateriaal Schachthoogte: 40,0 cm - max. 75,0 cm Schachtbreedte/-diepte: 20,9 cm / 17,2 cm Technische specificaties Aansluitspanning: 220-240 V~ / 50 Hz Aansluitvermogen: 73 W Bedrijfsgeluid: 59 dB verbruiksgegevens Energieverbruik / jaar: 11 kWh (volgens EU-gegevensblad volgens verordening nr. 65/2014) logistieke gegevens Apparaat: 74,2~109,2 x 59,5 x 38,5 cm (HxBxD) Verpakking: 42,5 x 62,0 x 48,5 cm (HxBxD) Netto gewicht: 12,0 kg Brutogewicht: 14,0 kg Luchtrecirculatie via extra achteraf te monteren actiefkoolfilter KF 574, art.nr. 257 400

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van recirculatie afzuigkappen. Er zijn immers 546 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!