Bestenu

Beste recirculatie afzuigkappen - nov. 2022

Met meer dan 610 recirculatie afzuigkappen op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste recirculatie afzuigkappen op een rij
01Score: 9.9
Inventum AKO6012RVS
Inventum AKO6012RVS
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.5
ETNA AO460ZT
ETNA AO460ZT
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.3
Klarstein Laurel afzuigkap
Klarstein Laurel afzuigkap
Ga naar laagste prjis
04Score: 9
Bomann DU 7602 G
Bomann DU 7602 G
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.7
AEG DKB2630M
AEG DKB2630M
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.4
Klarstein Aurora Eco 90 afzuigkap  90 cm
Klarstein Aurora Eco 90 afzuigkap 90 cm
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.3
AEG DVE5971HB Schouwafzuigkap (90 cm)
AEG DVE5971HB Schouwafzuigkap (90 cm)
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.9
ETNA AO460RVS
ETNA AO460RVS
Ga naar laagste prjis
09Score: 7
Wiggo WE-E643R(BB)
Wiggo WE-E643R(BB)
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
ETNA AO460WIT
ETNA AO460WIT
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Recirculatie Afzuigkap

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021


Een recirculatie afzuigkap zorgt ervoor dat kookdampen zich niet door je hele huis verspreiden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en zijn vooral geschikt voor de kleinere keuken. Je leest er hieronder meer over.

Wat voor soorten afzuigkappen zijn er?

Er zijn verschillende modellen afzuigkappen te krijgen. Welke jij nodig hebt, hangt volledig af van jouw keuken. Zo is een wandschouw afzuigkap vaak minder geschikt voor een kleine keuken terwijl een vlakscherm afzuigkap juist wel ideaal is voor een kleinere keuken. De laatste is uitschuifbaar waardoor je ruimte bespaart.

Een goede onderbouw afzuigkap zie je vaak onder een keukenkastje in kleinere keukens. Een plafond afzuigkap is meestal erg krachtig met een grote afzuigcapaciteit waardoor deze uiterst geschikt zijn voor open keukens. Hetzelfde geldt voor een eiland afzuigkap: deze hang je boven je kookeiland. Deze is wederom ideaal voor de grotere, open keuken.

Een inbouw-afzuigkap en een geïntegreerde afzuigkap zijn ideaal voor de kleinere keukens. Ze nemen niet veel plaats in beslag waardoor ze geen focuspunt zijn in je keuken. De meeste modellen zijn om te bouwen tot een recirculatie afzuigkap, maar omdat een recirculatiesysteem minder krachtig is, is een recirculatie systeem minder geschikt voor een erg grote keuken.

Er zit bovendien ook verschil in de afmetingen van de verkrijgbare afzuigkappen. De standaard maten zijn een 60 cm en 90 cm. Een grotere afzuigkap is vaak krachtiger, maar je wilt niet dat je afzuigkap het focuspunt in je keuken is. In kleinere keukens kies je daarom beter voor een goede afzuigkap met een breedte van 60 cm.

Wat voor soorten afzuigsystemen zijn er?

Er zijn drie soorten afzuigsystemen: een afzuigkap met luchtafvoersysteem, een afzuigkap met een centraal afzuigsysteem en een afzuigkap met recirculatiesysteem. Ze hebben alle drie hetzelfde doel: het verminderen van de kookdampen in je huis wat leidt tot minder kookgeuren.

Een afzuigkap met een luchtafvoersysteem voert de kookdampen door een gat in de muur naar buiten af. Hiervoor heb je een afvoerbuis nodig. Een afzuigkap met een centraal afzuigsysteem voert de kookdampen af via het afvoersysteem van je flat of appartement.

Een recirculatiesysteem recyclet als het ware de lucht en komt weer schoon terug je keuken in. Hiervoor worden verschillende filters gebruikt, waaronder koolstoffilters. Deze moeten jaarlijks worden vervangen. Koop altijd filters van goede kwaliteit.

Wat werkt er beter: een normale of een recirculatie afzuigkap?

Een recirculatie afzuigkap werkt prima in een kleinere keuken, maar is niet zo krachtig als een afzuigkap die via een luchtafvoer werkt. Daarnaast maakt hij meer geluid en neemt hij door zijn minder krachtige motor minder geur weg.

Een afzuigkap die via een afvoersysteem werkt, is krachtiger en verwijdert daarom meer geurtjes dan een recirculatie afzuigkap. Dit geldt vooral in de grotere keukens: een recirculatie afzuigkap is simpelweg niet krachtig genoeg voor een grotere keuken.

Kortom: een afzuigkap met een afvoersysteem is krachtiger en werkt daarom beter in grotere ruimtes. Een recirculatie afzuigkap is daarentegen ideaal voor in een kleinere keuken: ze zijn compact en zorgen ervoor dat kookdampen zich niet door het huis verspreiden.

Hoe vaak moet je het filter schoonmaken en vervangen?

Hoe vaak je het filter van je afzuigkap vervangt, hangt af van hoe vaak je kookt. Kook je elke dag, dan vervang je deze elke drie maanden. Kook je niet heel vaak, dan volstaat eens in de zes maanden. Controleer je filter regelmatig: een vol filter verhoogt het risico op brandgevaar.

De buitenkant van je afzuigkap maak je ook regelmatig schoon. Als je hier te lang mee wacht wordt het een tijdrovende klus: vet hecht zich hieraan en komt moeilijk weer los. Een afzuigkap maak je het beste schoon met wat schoonmaakazijn en water. Het filterrooster laat je het beste weken in heet water met afwasmiddel waarna je hem gemakkelijk schoonmaakt met een sponsje.

Hoe werkt een recirculatie-afzuigkap?

Een recirculatie-afzuigkap werkt zonder afvoersysteem waardoor deze geschikt is voor alle (kleinere) keukens. Hij zuigt de lucht op, filtert de lucht en blaast het vervolgens terug de keuken in. In een recirculatie-afzuigkap bevinden zich daarom koolstoffilters die de lucht filteren. Koolstof filtert het vuil en de geurtjes uit de lucht. Hierdoor wordt de lucht weer schoon terug de keuken in geblazen.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige recirculatie afzuigkap reeks tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de zoektocht naar de beste recirculatie afzuigkap ook!
In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over recirculatie afzuigkappen, maar nu helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle recirculatie afzuigkappen die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke recirculatie afzuigkappen het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van recirculatie afzuigkappen stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste recirculatie afzuigkappen in een makkelijke lijst

1 - Inventum AKO6012RVS

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Inventum onderbouw afzuigkap AKO6012RVS van roestvrijstaal heeft twee motoren en een maximale luchtstroom van 326,4 m³/h. De Inventum onderbouw afzuigkap AKO6012RVS heeft drie verschillende snelheidsstanden en is geschikt voor afvoer en recirculatie. Je huis blijft tijdens en na het koken heerlijk fris ruiken met deze Inventum onderbouw afzuigkap AKO6012RVS. Tevens is de Inventum onderbouw afzuigkap AKO6012RVS voorzien van een inklapbaar glazen dampscherm. Zo voorkom je kookdampen in je keuken. De energiezuinige 2,5 watt led-verlichting zorgt voor een optimale verlichting van je fornuis of kookplaat. Productkenmerken Inventum AKO6012RVS onderbouw afzuigkap 2 motoren: 326,4 m³/h capaciteit 1 x 2,5 watt led-verlichting Geluidsniveau max. 71 dB Inklapbaar dampscherm Geschikt voor recirculatie en afvoer

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - ETNA AO460ZT

Loading..
Ga naar laagste prjis

De ETNA AO460ZT is een 60 centimeter brede onderbouw afzuigkap. Deze plaats je onder een hangend keukenkastje in een kleine keuken tot 20 m³. Je hebt met de schuifknop keuze uit 3 standen. Bij het koken van pasta zet je de laagste stand aan. Voor het bakken van een paar tenen knoflook selecteer je stand 3. Hiermee hoef je niet bang te zijn dat je keuken nog dagenlang naar spaghetti aglio e olio ruikt. Wil je zien of je knoflook al goudbruin is? Zet dan de heldere led verlichting aan. Denk eraan dat je het aluminium vetfilter om de paar maanden in een sopje doet. Hiermee gebruik je het vetfilter opnieuw en hoef je geen nieuwe te kopen. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Klarstein Laurel afzuigkap

Loading..
Ga naar laagste prjis

Zuivere lucht in de keuken: de Klarstein Laurel 60 afzuigkap geeft aan elke keuken een edel, glanzend element en bestrijdt fanatiek damp en walm tijdens het koken.De Klarstein Laurel 60 afzuigkap zorgt met 65 W motorisch vermogen voor een dampvrije lucht in kleine tot middelgrote keukens. Drie vermogensstanden leveren tot 350 m3 afvoervermogen per uur en passen de afzuigkap doelgericht aan de betreffende keukenwerkzaamheden aan. De stoom wordt daarbij door een krachtige Edge Performance met randafzuiging afgezogen terwijl het edele glazen front tijdens het gebruik gesloten blijft. Bijzonder praktisch is de naar boven opstaande constructie van de 60 cm brede kap die het hoofd vrij laat en dus de nodige bewegingsvrijheid gunt tijdens het koken. Daarbij heeft de afzuigkap in de diepte nauwelijks plaats nodig. Middels de front bedieningssectie worden ventilatie en verlichting aangestuurd. Een deactiveringstimer ventileert probleemloos 1 tot 9 minuten na en schakelt het apparaat dan automatisch uit. Het geheel wordt ongecompliceerd bediend via het geïntegreerde touch controlepaneel met digitale weergave. Een additioneel in te schakelen verlichting bestaande uit twee 1,5 W ledlampjes zorgt voor goed zicht op het fornuis.Naast de sterke vermogensprestaties overtuigt de Klarstein Laurel 60 wandafzuigkap als luxueus onderdeel van de keukeninrichting: het zwarte front met klapbaar paneel van veiligheidsglas geeft hem een modern aanzien dat versterkt wordt door een 2-delige, zwarte aankleding van de schouw. Krachtige, glazen luxe voor in uw keuken.De afzuigkap kan met behulp van een actief koolfilter (artikel 10032844) omgebouw worden tot recirculatiesysteem.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Bomann DU 7602 G

Loading..
Ga naar laagste prjis

Afzuigkap voor meer bewegingsvrijheid: Bomann DU 7602 G Kenmerken: Breedte: 60 cm / hoogte: 74,4-109,4 cm 3 vermogensniveaus Edge zuigtechnologie 60 cm wandkuip, glazen front Edge zuigtechnologie Recirculatie of afvoerluchtwerking (recirculatie alleen met een optioneel verkrijgbaar actief koolfilter) Maximale luchtafvoer: 350 m³ / u 3 vermogensniveaus LED-verlichting (2 x 1,5 W warmwit), afzonderlijk schakelbaar Bediening via drukknopschakelaar 1 stuk 5-laags aluminium dampfilter (vaatwasmachinebestendig) Luchtuitlaat: Ø 150 mm 2-delige telescopische schacht Incl. Luchtafvoerslang, terugslagkleppen, bevestigingsmateriaal Schachthoogte: 40,0 cm - max. 75,0 cm Schachtbreedte / diepte: 20,9 cm / 17,2 cm 62dB De afzuigkap wordt bediend met drukknoppen: Schakel de werking uit Vermogensniveau laag Vermogensniveau gemiddeld Vermogensniveau hoog Schakel de verlichting aan / uit

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - AEG DKB2630M

Loading..
Ga naar laagste prjis

De AEG DKB2630M is een zeer krachtige wandschouw afzuigkap met een maximale afzuigcapaciteit van 420 kubieke meter per uur met een breedte van 60cm. Deze strak afgewerkte afzuigkap is uitgerust met led verlichting, waardoor je extra goed zicht hebt op je kookplaat. Je kunt kiezen voor zowel luchtafvoer naar buiten of voor recirculatie. Deze afzuigkap beschikt over 3 standen en is uitgerust met 2 ledlampen. Superieure eliminatie van kookgeurtjes Deze AEG afzuigkap heeft een betrouwbare vetfilter die geurtjes in de keuken helpt te voorkomen en gemakkelijk afzuigt. Je kunt erop vertrouwen dat deze filter alle kookgeurtjes en -vetten opzuigt. Indien nodig is deze vetfilter eenvoudig te vervangen. Strak uiterlijk met 3 snelheden Deze AEG wandafzuigkap is uitgerust met 3 standen. De afzuigcapaciteit varieert hierdoor tussen de 420 en 235 kubieke meter per uur. De 2 vetfilters zijn van metaal waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn. De RVS buitenkant zorgt voor een strakke uitstraling. Gemakkelijk te bedienen Bedien de verlichting en de afzuigsnelheid van de afzuigkap snel en efficiënt. De elektronische bedieningsknoppen maken het regelen van de afzuigkapfuncties nog handiger. Van het aanpassen van de afzuigsnelheid tot het regelen van de energie zuinige ledverlichting, je hebt met deze afzuigkap de volledige controle over het kookproces. Duurzame ledverlichting Profiteer van de voordelen van ledverlichting. Het heldere en felle licht is ideaal voor de verlichting boven de kookplaat. Met deze verlichting wordt de kookplaat gemakkelijk verlicht en bovendien gaat deze verlichting ook nog eens lang mee en hij is energie-efficiënt. Afzuiging voor afvoer naar buiten of recirculatie Met deze afzuigkap heb je de mogelijkheid om de gefilterde lucht af te voeren naar buiten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de lucht te recirculeren met een optionele koolstoffilter. Deze wordt niet standaard bij deze afzuigkap meegeleverd. Recirculatie heeft als voordeel dat de schone gefilterde lucht, terug in de ruimte wordt geblazen, hierdoor wordt de binnentemperatuur op peil gehouden. Op deze manier wordt warmteverlies in huis beperkt en bespaar je op je energiekosten. Kenmerken: Buitenmaten hxbxd: 102.0x59.8x45.0 cm Energie-efficiëntieklasse: D Vetfilter: 2 stuks - metaal Verlichting: 2 led verlichting Geschikt voor recirculatie Aansluiting luchtafvoer 150 mm Schouwafzuigkap, breedte 60 cm Druktoetsen, standen: 3 Aantal motoren: 1 Afzuigkracht (hoog/laag): 420/235 m³/h Geluidsniveau (max./min.): 66/53 dB Afzuigkracht, max. (m³/u) 420Afzuigkracht, min. (m³/u) 235 Netspanning: 220-240 V Aansluitwaarde motor+verlichting: 120+8W Kleur: roestvrij staal

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Klarstein Aurora Eco 90 afzuigkap 90 cm

Loading..
Ga naar laagste prjis

Glans en sfeer in de keuken - en de Klarstein Aurora Eco afzuigkap houdt zich daarnaast ook nog bezig met de bestrijding van stoom en etensluchtjes. Met een luchtafvoer tot 550 m³/u in drie standen verwijdert de Aurora Eco onvermoeibaar damp en luchtjes in de keuken. Niet alleen de stijlvolle buitenkant van gehard glas straalt daarbij een bijzondere charme uit, maar ook de afzonderlijk in te schakelen sfeerverlichting met 9 selecteerbare kleuren. Zo heerst altijd de juiste sfeer in de keuken. Voor pottenkijkers is er ook een krachtig heldere ledverlichting boven de kookplaat beschikbaar. Gebruikershandleiding in pdf formaat Productdetails Top features: Bijzonder effectief: vloeistofdynamische efficiëntieklasse: A Energiebesparend: milieuvriendelijke energie-efficiëntieklasse A Krachtig tegen damp: maximaal afvoervermogen tot 550 m3/h Sfeerverlichting: ledverlichting met negen verschillende kleuren Gemakkelijk om te bouwen: actieve koolfilters voor recirculatiemodus afzonderlijk verkrijgbaar Eenvoudig: touch-bedieningspaneel met drie vermogensniveaus en leddisplay Alles in zicht: twee heldere ledlampjes met lichtefficiëntieklasse A Ergonomisch: afzuigkap die het hoofd vrij laat voor bewegingsvrijheid boven de kookplaat Eigenschappen: Energie-efficiëntieklasse: A+ Afvoervermogen: 550 m³/h Beschikbare ledkleuren: wit, rood, groen, blauw, geel, paars, oranje, turquoise en geel-groen Gering bedrijfsgeluid: 63 dB op de hoogste stand Eenvoudige ombouw naar recirculatiesysteem mogelijk met behulp van twee actieve koolfilters Complete montageset met muurbeugels, pluggen en schroeven Omvang levering: 1 x Afzuigkap 2 x Cover 1 x Afvoerslang 1 x Montagemateriaal Meertalige gebruikershandleiding Afmetingen: Afmetingen (maximaal): ca. 90 x 51,5 x 33 cm (BxHxD - excl. cover) Minimale/ maximale diepte van het toestel: ca. 12/ 33 cm Hoogte cover: ca. 40 - 75 cm Doorsnede afvoerslang: 15 cm Lengte stroomkabel: ca. 130 cm Gewicht: ca. 21 kg Stroomvoorziening: 220 - 240 V~ | 50/60 Hz

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - AEG DVE5971HB Schouwafzuigkap (90 cm)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Kenmerkend design met kracht Dankzij haar rechthoekige vorm voegt deze verticale afzuigkap een kenmerkende look en feel toe aan uw keuken. Naast haar opvallende design is de afzuigkap voorzien van krachtige technologie om de keukenlucht efficiënt schoon te houden, zelfs in grote ruimtes. Schouwafzuigkap, breedte 90 cm • Afzuigkap geschikt voor luchtafvoer naar buiten alsook voor recirculatie. Uitgerust met vetfilter. Uitgerust met koolstoffilter om geuren te verwijderen bij recirculatie. • TouchControl, standen: 3 + intensief, Breeze-functie • Hob²Hood: bediening van de afzuigkap via de kookplaat • Aantal motoren: 1 • Afzuigkracht (intensief/hoog/laag): 700/400/270 m³/h • Afzuigkracht bij recirculatie (intensief/hoog/laag): 425/310/200 m³/h • Geluidsniveau (max./min.): 54/42 dB(A) • Geluidsniveau recirculatie (max./min.): 73/65 dB(A) • Energie-efficiëntieklasse: A • Vetfilter: 2 stuks - professioneel meerlagig aluminium • Verlichting: 2 vierkante leds • Randafzuiging voor lager energieverbruik en lagere geluidsniveaus • Verzadigingsindicatie voor vetfilter • Verzadigingsindicatie voor koolstoffilter • Aansluiting luchtafvoer 150 mm • Schouw inbegrepen, kleur Black

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - ETNA AO460RVS

Loading..
Ga naar laagste prjis

De ETNA AO460RVS is een efficiënte RVS kleurige onderbouw afzuigkap van 60 cm breed met een thermisch beveiligde motor. Dit model is geschikt voor recirculatie of aansluiting op een centraal afzuigsysteem. Het aluminium filter is gemakkelijk uit te nemen voor reiniging. Verder beschikt dit apparaat over 3 snelheden en energiezuinige ledverlichting. Voordelen Energiezuinige LED verlichting Het alluminium vetfilter is makkelijk te verwijderen en schoon te houden Met behulp van het filter REC80 geschikt voor recirculatie Nadelen De afzuigkap is met energielabel D niet zo zuinig Goed om te weten De koolstofilters ( REC80 )voor recirculatie worden niet standaard meegeleverd Flexibel inzetbaar De ETNA AO460RVS is zowel geschikt voor huizen met als zonder centraal afzuigsysteem. Je kunt de lucht naar boven of naar achteren afvoeren. Door te kiezen voor recirculatie voorkom je dat het afzuigsysteem tot warmteverlies leidt in het huis. Zo bespaar je met name in de winter aanzienlijk op je energierekening. Eenvoudige bediening Met deze afzuigkap heb je tijdens het koken de keuze uit drie snelheden. Zo heb je voor het verwarmen van één pan soep voldoende aan stand 1 en maak je gebruik van stand 3 tijdens het wokken op hoog vuur. De maximale afzuigcapaciteit is 285 kubieke meter per uur. Het bedieningspaneel bestaat uit 2 schuifknoppen: 1 voor de verlichting en 1 voor de snelheid. Uitneembare filtermat De aluminium filtermat is het onderdeel die het meeste werk voor zijn rekening neemt. Dat betekent dat het belangrijk is dat deze regelmatig wordt schoongemaakt. De aluminium filtermat is echter eenvoudig uit te nemen en schoon te maken. Energiezuinige verlichting Dankzij de ingebouwde ledlamp van 4W ben je altijd voorzien van verlichting tijdens het koken. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken over het energieverbruik, want deze ledlamp verbruikt nauwelijks energie. Voor de vrienden van techniek diameter afvoer 125 -120 mm aansluitwaarde 129 W LED verlichting 1 x 4 W max. afzuigcapaciteit 285 m³/h geluidsniveau (min.-max.) 56 – 69 dB(A) 5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op etna.nl/garantie. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Wiggo WE-E643R(BB)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze Wiggo 4 serie Wandschouw afzuigkap is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De gehele serie is voorzien van een krachtige Eco Double Vented Air Outlet system met uitstekende prestaties (300 m³/h). De casettefilters zijn eenvoudig uit te nemen voor reiniging. Geschikt voor recirculatie met behulp van de wiggo koolstoffilters Lange levensduur door Eco Double Vented Air Outlet system Hoge afzuigcapaciteitm, geschikt voor grotere keukens LED verlichting (4000k) goed je pannen in beeld Knop bediening met 3 afzuigstanden Perfect zicht & overzicht Het uniek ontwerp schittert deze nieuwe afzuigkapserie met eigentijdse kleuren en design, in kleur mee-gespoten schacht en de perfecte afzuiging door een speciale luchtstroom techniek maken het koken een stuk fijner, want het zicht op je eten met een LED verlichting (4000k) is een verrijking. Prestatie Heb je een kleine of een wat grotere keuken, het maakt allemaal niet uit. Deze afzuigkap zorgt er met liefde voor dat de afzuiging naar wens verloopt terwijl jij je klaarmaakt voor de ultieme eetfestijn. De speciaal ontwikkelde Eco Double Vented Air Outlet system zorgt voor een waanzinnig resultaat zodat je na het koken kunt genieten van het resultaat. Recirculatie of luchtafvoer naar buiten Met deze afzuigkap heb je de zelf de keuze om de gefilterde lucht af te voeren naar buiten via een afzuigsysteem. Heb je geen luchtafvoer in je keuken? Geen zorgen we leveren 2 actieve koolstoffilters gratis mee zodat je niet nog eens op zoek hoeft te gaan. Installeer de koolstoffilters en hij is klaar voor recirculatie. Recirculatie heeft als voordeel dat de gefilterde lucht, die terug in de ruimte wordt geblazen, de binnentemperatuur op peil houdt. Zo ontstaat er geen warmteverlies in huis en bespaar je dus energie. Deze schuine afzuigkap is te verkrijgen in verschillende kleuren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - ETNA AO460WIT

Loading..
Ga naar laagste prjis

De ETNA AO460WIT is een efficiënte witte onderbouw afzuigkap van 60 cm breed met een thermisch beveiligde motor. Dit model is geschikt voor recirculatie of aansluiting op een centraal afzuigsysteem. Het aluminium filter is gemakkelijk uit te nemen voor reiniging. Verder beschikt dit apparaat over 3 snelheden en energiezuinige ledverlichting. Voordelen Energiezuinige LED verlichting Het alluminium vetfilter is makkelijk te verwijderen en schoon te houden Met behulp van het filter REC80 geschikt voor recirculatie Nadelen De afzuigkap is met energielabel D niet zo zuinig Goed om te weten De koolstofilters ( REC80 )voor recirculatie worden niet standaard meegeleverd Flexibel inzetbaar De ETNA AO460WIT is zowel geschikt voor huizen met als zonder centraal afzuigsysteem. Je kunt de lucht naar boven of naar achteren afvoeren. Door te kiezen voor recirculatie voorkom je dat het afzuigsysteem tot warmteverlies leidt in het huis. Zo bespaar je met name in de winter aanzienlijk op je energierekening. Eenvoudige bediening Met deze afzuigkap heb je tijdens het koken de keuze uit drie snelheden. Zo heb je voor het verwarmen van één pan soep voldoende aan stand 1 en maak je gebruik van stand 3 tijdens het wokken op hoog vuur. De maximale afzuigcapaciteit is 285 kubieke meter per uur. Het bedieningspaneel bestaat uit 2 schuifknoppen: 1 voor de verlichting en 1 voor de snelheid. Uitneembare filtermat De aluminium filtermat is het onderdeel die het meeste werk voor zijn rekening neemt. Dat betekent dat het belangrijk is dat deze regelmatig wordt schoongemaakt. De aluminium filtermat is echter eenvoudig uit te nemen en schoon te maken. Energiezuinige verlichting Dankzij de ingebouwde ledlamp van 4W ben je altijd voorzien van verlichting tijdens het koken. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken over het energieverbruik, want deze ledlamp verbruikt nauwelijks energie. Voor de vrienden van techniek diameter afvoer 125 -120 mm aansluitwaarde 129 W LED verlichting 1 x 4 W max. afzuigcapaciteit 285 m³/h geluidsniveau (min.-max.) 56 – 69 dB(A) 5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op etnaservice.nl. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van recirculatie afzuigkappen. Er zijn namelijk 610 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste