Wat is de beste recirculatie afzuigkap van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het aanschaffen van een goede recirculatie afzuigkap is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste recirculatie afzuigkap van 2023? Na het onderzoeken van 506 recirculatie afzuigkappen kwam de MPM Inbouw Afzuigkap 60x46x10cm zwart als beste getest uit onze recirculatie afzuigkap-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de recirculatie afzuigkappen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 recirculatie afzuigkappen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame recirculatie afzuigkap-koopgids? Lees dan verder!

Onze recirculatie afzuigkap selectie

 • Beste koop: MPM Inbouw Afzuigkap 60x46x10cm zwart

 • De top 10 beste recirculatie afzuigkappen

  1Score: 9.9
  MPM Inbouw Afzuigkap 60x46x10cm zwart
  MPM Inbouw Afzuigkap 60x46x10cm zwart
  MPM
  Ga naar laagste prijs
  2Score: 9.9
  Bomann DU 7609 G Schuine
  Bomann DU 7609 G Schuine
  Bomann
  Ga naar laagste prijs
  3Score: 9.9
  Bomann schuine afzuigkap zwart
  Bomann schuine afzuigkap zwart
  Bomann
  Ga naar laagste prijs
  4Score: 9.9
  Amica AH1496S Afzuigkap 60 cm zilver
  Amica AH1496S Afzuigkap 60 cm zilver
  Amica
  Ga naar laagste prijs
  5Score: 9.9
  Inventum AKV6004ZWA zwart
  Inventum AKV6004ZWA zwart
  Inventum
  Ga naar laagste prijs
  6Score: 9.9
  Klarstein Sofia 60 afzuigkap -300 zwart
  Klarstein Sofia 60 afzuigkap -300 zwart
  Klarstein
  Ga naar laagste prijs
  7Score: 9.9
  Ciarra Wandschouw, dampkap zwart 2
  Ciarra Wandschouw, dampkap zwart 2
  Ciarra
  Ga naar laagste prijs
  8Score: 9.9
  Ciarra Onderbouw dampkap afzuigkap zwart
  Ciarra Onderbouw dampkap afzuigkap zwart
  Ciarra
  Ga naar laagste prijs
  9Score: 9.9
  ETNA AV361RVS
  ETNA AV361RVS
  ETNA
  Ga naar laagste prijs
  10Score: 9.9
  MPM -61-PX-71 zilver
  MPM -61-PX-71 zilver
  MPM
  Ga naar laagste prijs
  hero illustration

  De Bestenu Recirculatie Afzuigkap

  Een recirculatie afzuigkap zorgt ervoor dat kookdampen zich niet door je hele huis verspreiden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en zijn vooral geschikt voor de kleinere keuken. Je leest er hieronder meer over.

  Wat voor soorten afzuigkappen zijn er?

  Er zijn verschillende modellen afzuigkappen te krijgen. Welke jij nodig hebt, hangt volledig af van jouw keuken. Zo is een wandschouw afzuigkap vaak minder geschikt voor een kleine keuken terwijl een vlakscherm afzuigkap juist wel ideaal is voor een kleinere keuken. De laatste is uitschuifbaar waardoor je ruimte bespaart.

  Een goede onderbouw afzuigkap zie je vaak onder een keukenkastje in kleinere keukens. Een plafond afzuigkap is meestal erg krachtig met een grote afzuigcapaciteit waardoor deze uiterst geschikt zijn voor open keukens. Hetzelfde geldt voor een eiland afzuigkap: deze hang je boven je kookeiland. Deze is wederom ideaal voor de grotere, open keuken.

  Een inbouw-afzuigkap en een geïntegreerde afzuigkap zijn ideaal voor de kleinere keukens. Ze nemen niet veel plaats in beslag waardoor ze geen focuspunt zijn in je keuken. De meeste modellen zijn om te bouwen tot een recirculatie afzuigkap, maar omdat een recirculatiesysteem minder krachtig is, is een recirculatie systeem minder geschikt voor een erg grote keuken.

  Er zit bovendien ook verschil in de afmetingen van de verkrijgbare afzuigkappen. De standaard maten zijn een 60 cm en 90 cm. Een grotere afzuigkap is vaak krachtiger, maar je wilt niet dat je afzuigkap het focuspunt in je keuken is. In kleinere keukens kies je daarom beter voor een goede afzuigkap met een breedte van 60 cm.

  Wat voor soorten afzuigsystemen zijn er?

  Er zijn drie soorten afzuigsystemen: een afzuigkap met luchtafvoersysteem, een afzuigkap met een centraal afzuigsysteem en een afzuigkap met recirculatiesysteem. Ze hebben alle drie hetzelfde doel: het verminderen van de kookdampen in je huis wat leidt tot minder kookgeuren.

  Een afzuigkap met een luchtafvoersysteem voert de kookdampen door een gat in de muur naar buiten af. Hiervoor heb je een afvoerbuis nodig. Een afzuigkap met een centraal afzuigsysteem voert de kookdampen af via het afvoersysteem van je flat of appartement.

  Een recirculatiesysteem recyclet als het ware de lucht en komt weer schoon terug je keuken in. Hiervoor worden verschillende filters gebruikt, waaronder koolstoffilters. Deze moeten jaarlijks worden vervangen. Koop altijd filters van goede kwaliteit.

  Wat werkt er beter: een normale of een recirculatie afzuigkap?

  Een recirculatie afzuigkap werkt prima in een kleinere keuken, maar is niet zo krachtig als een afzuigkap die via een luchtafvoer werkt. Daarnaast maakt hij meer geluid en neemt hij door zijn minder krachtige motor minder geur weg.

  Een afzuigkap die via een afvoersysteem werkt, is krachtiger en verwijdert daarom meer geurtjes dan een recirculatie afzuigkap. Dit geldt vooral in de grotere keukens: een recirculatie afzuigkap is simpelweg niet krachtig genoeg voor een grotere keuken.

  Kortom: een afzuigkap met een afvoersysteem is krachtiger en werkt daarom beter in grotere ruimtes. Een recirculatie afzuigkap is daarentegen ideaal voor in een kleinere keuken: ze zijn compact en zorgen ervoor dat kookdampen zich niet door het huis verspreiden.

  Hoe vaak moet je het filter schoonmaken en vervangen?

  Hoe vaak je het filter van je afzuigkap vervangt, hangt af van hoe vaak je kookt. Kook je elke dag, dan vervang je deze elke drie maanden. Kook je niet heel vaak, dan volstaat eens in de zes maanden. Controleer je filter regelmatig: een vol filter verhoogt het risico op brandgevaar.

  De buitenkant van je afzuigkap maak je ook regelmatig schoon. Als je hier te lang mee wacht wordt het een tijdrovende klus: vet hecht zich hieraan en komt moeilijk weer los. Een afzuigkap maak je het beste schoon met wat schoonmaakazijn en water. Het filterrooster laat je het beste weken in heet water met afwasmiddel waarna je hem gemakkelijk schoonmaakt met een sponsje.

  Hoe werkt een recirculatie-afzuigkap?

  Een recirculatie-afzuigkap werkt zonder afvoersysteem waardoor deze geschikt is voor alle (kleinere) keukens. Hij zuigt de lucht op, filtert de lucht en blaast het vervolgens terug de keuken in. In een recirculatie-afzuigkap bevinden zich daarom koolstoffilters die de lucht filteren. Koolstof filtert het vuil en de geurtjes uit de lucht. Hierdoor wordt de lucht weer schoon terug de keuken in geblazen.

  hero illustration

  Hoe testen we recirculatie afzuigkappen?

  Om de beste recirculatie afzuigkap te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze recirculatie afzuigkap-test hebben we 506 recirculatie afzuigkappen vergeleken.

  illustration

  Het eerste criterium in onze recirculatie afzuigkap-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze recirculatie afzuigkap-experts en testers in onze database.

  illustration

  Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne recirculatie afzuigkap-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte recirculatie afzuigkap in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 506 recirculatie afzuigkappen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

  illustration
  hero illustration

  De beste recirculatie afzuigkappen in een oogopslag

  1. MPM Inbouw Afzuigkap 60x46x10cm zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.3
  Functionaliteit
  9.3
  Gebruiksgemak
  9.6

  De Ingebouwde Afzuigkap van MPM - Compact en Veelzijdig Ontdek de ingebouwde afzuigkap van MPM, speciaal ontworpen voor kleine keukens. Met een breedte van slechts 60 cm neemt deze afzuigkap minimale ruimte in beslag. Het apparaat past perfect onder een passende kast en biedt tal van handige functies. Zeg vaarwel tegen nare geurtjes dankzij de handmatige snelheidsregeling met 3 snelheden. Deze praktische afzuigkap kan zowel als afzuigkap of als absorber werken. Hij is uitgerust met een aluminium gaasfilter en heeft de optie voor een koolstoffilter (mat of permanent op de motor gemonteerd). Deze filters bieden bescherming tegen vettige afzettingen, zodat je kunt genieten van het koken zonder vervelende geuren in je keuken. Daarnaast zorgt de onafhankelijk geregelde verlichting voor optimaal comfort voor je ogen. Het gebruik van dit apparaat is zeer eenvoudig met de handmatige schuifregelaar waarmee je de snelheidsinstellingen kunt aanpassen. Belangrijkste kenmerken: Kan zowel als afzuigkap of absorber werken (met koolstoffilter) Onafhankelijke regeling van de verlichting Eenvoudige bediening met handmatige schuifregelaar Snelheidsbereik: 3-traps Apparatuur: Aluminium gaasfilter: 1 stuk Inclusief koolstoffilter Specificaties: Energieklasse: C Verkrijgbaar in het wit, zilver of zwart Breedte: 60 cm Diepte: 46 cm Hoogte: 10 cm Min/Max capaciteit: 115/183 m³/u Snelheidsbereik: 3-traps Geluidsniveau: 53-63 dB Accessoires: Aluminium filter (1 stuk) Energie-efficiëntieklasse: C Minimale installatiehoogte boven gaskookplaat: 65 cm Minimale installatiehoogte boven keramische/inductiekookplaat: 55 cm

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 dagen.

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Uiterlijk 20 juli in huis

  Bekijk prijs

  2. Bomann DU 7609 G Schuine

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.3
  Functionaliteit
  9.6
  Gebruiksgemak
  9

  De Bomann DU 7609 G Schuine afzuigkap is een krachtige en effectieve manier om de lucht in je keuken schoon te houden tijdens het koken. Met een maximaal zuigvermogen van 300 m³/h is deze afzuigkap geschikt voor grote ruimtes en zorgt voor een effectieve luchtcirculatie. Het is ontworpen voor luchtafvoer, maar kan ook worden gebruikt voor recirculatie met een extra actieve-koolfilter (KF 573). Dit filter moet extra worden besteld en kan achteraf worden ingebouwd. De afzuigkap heeft 3 verschillende vermogensniveaus en wordt bediend via drukknopschakelaars. De led-verlichting is afzonderlijk schakelbaar en zorgt voor extra sfeer in je keuken.

  Wat deze afzuigkap echt bijzonder maakt, is het 5-laags aluminium filter dat tijdens het koken vet en nare geurtjes uit de lucht filtert. Het is vaatwasmachinebestendig, zodat je het gemakkelijk schoon kunt maken en hergebruiken. De behuizing van de afzuigkap is gemaakt van gehard glas, wat niet alleen duurzaam is, maar er ook nog eens mooi uitziet in je keuken.

  Een nadeel van deze recirculatie range hood is dat het een relatief hoog bedrijfsgeluid heeft van 61 dB, wat betekent dat het tijdens het koken vrij luid kan zijn. Dit kan vervelend zijn als je bijvoorbeeld een open keuken hebt. Het is ook belangrijk om te onthouden dat de luchtrecirculatie alleen werkt met een extra actieve-koolfilter, die je apart moet bestellen.

  Over het algemeen is de Bomann DU 7609 G Schuine afzuigkap een geweldige keuze als je op zoek bent naar een effectieve manier om de lucht in je keuken schoon te houden tijdens het koken. Het is krachtig, gemakkelijk te bedienen en heeft een duurzame behuizing van gehard glas. Het enige nadeel is het relatief hoge bedrijfsgeluid en de extra kosten voor het actieve-koolfilter.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad.

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  3. Bomann schuine afzuigkap zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.2
  Functionaliteit
  9.6
  Gebruiksgemak
  9.5

  Bomann hoofdvrije afzuigkap 60 cm breed, met zwart front van speciaal gehard glas, met rand- afzuigsysteem, optioneel ook als luchtrecirculatiekap te gebruiken met apart te bestellen koolstoffilters KF 573 (Dus niet KF 574!, deze passen niet!) De afzuigkap is ontworpen voor normaal gebruik met afvoer, maar kan optioneel ook worden gebruikt als recirculatiekap door middel van een actief-koolfilter, recirculatie is mogelijk met een extra actief-koolstoffilter (KF 573, art.-nr. 257 300), dat achteraf ingebouwd kan worden. Of het nu gaat om een eenvoudige bediening via schakelaars, de 3 vermogensniveaus of de afzonderlijk schakelbare LED verlichting in warm wit - dankzij de eenvoudige bediening past de DU 7607 G naadloos in uw keuken. Het relatief stille 68db bedrijfsgeluid en een vaatwasmachinebestendig vetfilter maken van de afzuigkap een praktische keukenhulp. Inclusief aluminium vetfilter (vaatwasmachinebestendig), afvoerslang en bevestigingsmateriaal voor eenvoudige montage. Specificaties: 60 cm wandschouw, glazen front Randextractietechnologie Luchtrecirculatie- of luchtafvoermodus Maximale afvoercapaciteit: 302 m³/h Bediening via drukknopschakelaars 3 vermogensniveaus LED-verlichting (2 x 2,0 W warmwit), apart schakelbaar 1 stuk 5-laags aluminium dampfilter (vaatwasmachinebestendig) Luchtuitlaat: Ø 150 mm 2-delige telescopische steel incl. luchtafvoerslang en bevestigingsmateriaal Schachthoogte: 30,0 cm - max. 58,0 cm Schachtbreedte/-diepte: 22,0 cm / 17,2 cm Technische specificaties: Aansluitspanning: 220-240 V~ / 50 Hz Aansluitvermogen: 69 W Bedrijfsgeluid: 68 dB Verbruiksgegevens: Energieverbruik / jaar: 28 kWh (volgens EU-gegevensblad volgens verordening nr. 65/2014) logistieke gegevens: Apparaat: 59,5~87,5 x 60,0 x 26,3 cm (HxBxD) Verpakking: 37,0 x 66,0 x 32,0 cm (HxBxD) Netto gewicht: 8,8 kg Brutogewicht: 10,2 kg Luchtrecirculatie via extra achteraf te monteren actieve-koolfilter KF 573, art.nr. 257 300

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad.

  Bekijk prijs

  4. Amica AH1496S Afzuigkap 60 cm zilver

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Amica AH1496S Afzuigkap 60 cm zilver

  • list plusDeze afzuigkap heeft een goede zuigkracht, waardoor het effectief is in het verwijderen van kookgeuren en dampen.
  • list plusDe LED verlichting zorgt voor een heldere verlichting van het kookoppervlak, wat het koken gemakkelijker maakt.
  • list plusDe afzuigkap is gemakkelijk te installeren en past perfect onder een keukenkastje, waardoor het weinig ruimte inneemt.

  Nadelen Amica AH1496S Afzuigkap 60 cm zilver

  • list plusDe afzuigkap maakt relatief veel geluid tijdens het gebruik, wat storend kan zijn.
  • list plusDe afzuigkap heeft geen automatische uitschakelfunctie, wat het energieverbruik kan verhogen als het per ongeluk aan blijft staan.
  • list plusDe afzuigkap heeft geen automatische reinigingsfunctie, waardoor het regelmatig handmatig schoongemaakt moet worden.

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9
  Functionaliteit
  8.8
  Gebruiksgemak
  8.8

  Eenvoudig en praktisch! De 60 cm Amica AH1496S roestvrijstalen afzuigkap heeft 3 aanzuigsnelheden. Deze kap kan onder een kast worden geïnstalleerd. Zij werkt ofwel door luchtrecyclage, d.w.z. dat de kap de lucht zuivert en in de ruimte afvoert, of door externe afzuiging, in welk geval de kap de lucht naar buiten afvoert. Ontwerp De afwerking in roestvrij staal geeft het een modern design. Deze afzuigkap past perfect bij uw apparatuur en uw keuken. 3 zuigsnelheden Zij bieden een aanpassing die is aangepast aan alle soorten bereidingen. LED-verlichting LED's zorgen voor een hoogwaardige verlichting van de kookplaat. LED's zijn zeer zuinig en hebben een zeer lange levensduur. Houtskoolfilter Dit filter wordt standaard (reeds gemonteerd binnenin) meegeleverd en maakt het mogelijk de kap onmiddellijk in de recyclagemodus te gebruiken. Het filtert en elimineert slechte geuren. Deze kap wordt geleverd met kabel en stekker. TECHNISCHE GEGEVENS Hoogte min.8 cm Hoogte max.8 cm Breedte 60 cm Diepte 46,5 cm Nettogewicht 4,3 kg Kleur Gespoten staal, zilverkleur Energie-efficiëntie Afstand elektrische kookplaat 45 cm Afstand gaskookplaat 65 cm Afzuiging diameter 12 cm Maximaal rendement 209,7 m3/hT otaal vermogen 85 W Lengte netsnoer 1,2 m Jaarlijks energieverbruik 54,5 kWh Geluidsniveau bij minimumsnelheid 55 dB Geluidsniveau bij maximumsnelheid 71 dB Licht 1x2 W

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

  Bekijk prijs

  5. Inventum AKV6004ZWA zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.8
  Functionaliteit
  8.7
  Gebruiksgemak
  9

  De Inventum AKV6004ZWA is een stille 59,6 centimeter brede vlakscherm afzuigkap. Met een afzuigcapaciteit van 335 kubieke meter is de afzuigkap geschikt voor een kleine, gesloten keuken. Dankzij het geluidsniveau van 65 decibel is hij een stuk stiller dan andere modellen. Je hebt keuze uit 3 kookstanden. Gebruik de hoogste stand wanneer je bijvoorbeeld risotto met zalm of een kruidige curry maakt. De laagste stand zet je aan als je kort je soep opwarmt. Wanneer de vetfilters vol zijn, spoel je ze gemakkelijk onder de kraan af. Dankzij de heldere led verlichting zie je goed wanneer gebakken aardappeltjes klaar zijn.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  6. Klarstein Sofia 60 afzuigkap -300 zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8
  Functionaliteit
  8.3
  Gebruiksgemak
  8

  Hier krijgen dikke walmen geen kans: De Klarstein Sofia afzuigkap overtuigt met een krachtig afvoervermogen, het eenvoudige gebruik en een stijlvol design.Het vermogen van de Sofia afzuigkap, met een stijlvol opstaand front van glas, kan dankzij meerdere standen ongecompliceerd aan de keukenwerkzaamheden worden aangepast. Op de hoogste stand voert ze tot 300 m3/h af en zorgt daarmee voor een neutraal ruikende keuken. Dankzij de modernste techniek blijven zowel het bedrijfsgeluid als het energieverbruik daarbij aangenaam laag met maar 65 dB en energie-efficiëntieklasse B. Een aanvullend in te schakelen ledlamp verlicht het gehele fornuis en garandeert een helder overzicht op alle pannen. Alle bedieningselementen zijn als overzichtelijk touchpaneel rechtstreeks in het oppervlakte ingebouwd. Het benodigde materiaal voor wandmontage, een afvoerslang en een passende cover worden meegeleverd. Met behulp van actieve koolfilters (artikel 10035567) kan de Sofia ook zonder al teveel moeite worden omgebouwd tot circulatiesysteem.Zorgt voor het beste zicht en een neutrale ambiance: De Klarstein Sofia afzuigkap is een verrijking voor iedere keuken.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 24 juli in huis

  Bekijk prijs

  7. Ciarra Wandschouw, dampkap zwart 2

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.1
  Functionaliteit
  9.1
  Gebruiksgemak
  9.1

  De CIARRA CBCB6201 afzuigkap voor aan de wand heeft een pyramide vorm en is eenvoudig te reiniging. Deze afzuigkap heeft een ultradun bedieningspaneel van slechts 20 mm. De mat gezandstraalde afzuigkap is anti-fingerprint, krasbestendig en makkelijk schoon te maken. Het 1W LED-licht is speciaal geïntegreerd onder de afzuigkap, het kan je kookruimte perfect verlichten en zorgt voor een prima zicht. Hoge energie-efficiëntie: De afzuigkap met 3 verschillende snelheden is zeer energiezuinig (A). Het helpt om rook en kookluchtjes gemakkelijk te verwijderen uit de keuken. Een afzuigkap houdt je keuken fris en schoon, zodat je kunt genieten van het bereiden van heerlijke maaltijden voor je familie en vrienden. Ventilatie modus; je kunt kiezen tussen recirculatie- of extractiemodus. Recirculatiemodus: recirculatie vindt plaats met de CBCF002X2-OW koolstoffilters; deze zijn inbegrepen! Je moet de koolstoffilters installeren op de motor voor recirculatie. De geuren kunnen worden gefilterd en afgevoerd via het bovenste ventilatieopening en de afvoerpijp is dan niet nodig. Extractiemodus: je kunt de 1,5 m lange en 150 mm diameter aluminium afvoerpijp installeren om te extraheren, ook deze is inbegrepen in de installatiekit. Mechanische drukknoppen: Met de mechanische drukknoppen schakel je eenvoudig tussen de 3 verschillende ventilatorsnelheden en bedien je de verlichting. De afzuigkap is geschikt voor verschillende kookmethodes, van sudderen tot grillen. Aluminium vetfilter: De afzuigkap heeft twee afneembare 5-laags aluminium vetfilters die efficiënt vet en vocht uit je kookruimte opvangen. Met het aluminium vetfilter kan je afzuigkap het maximale afzuigvermogen benutten en rook, stoom en vet efficiënt afvoeren. Je kunt het filter in de vaatwasser reinigen door deze op een hoge temperatuur zetten, je hoeft dan geen afwasmiddel toe te voegen. Specificaties: Model: CBCB6201 Afzuigcapaciteit; 370 m3 Netto gewicht: 7.15 kg Kleur: Zwart Materiaal: Zwart gelakt staal Afmeting: 60cm x 43.2cm x 57.3-94cm Afmeting verpakking: 65cm x 24.5cm x 54cm Hoogte (instelbaar): 57.3cm – 94cm Maximale geluidsproductie: 63dB Energy efficiëntie klasse: A Voltage: 220V-240V/50Hz Afgenomen vermogen: 71W Garantie: 24 maanden De CIARRA afzuigkap wordt geleverd inclusief de volgende onderdelen: Afzuigkap Zak bevestigingsmateriaal Bevestigingsbeugels Koker 2 delig in hoogte verstelbaar Aansluitsnoer met stekker 1.5 meter flexible afvoerslang 150mm doorsnede 1 set CBCF002X2-OW koolstoffilters Gebruiksaanwijzing Engels Gebruiksaanwijzingen zijn te downloaden op: www.ciarraappliances.com/pages/ciarra-user-manual Instructiefilm: https://www.youtube.com/watch?v=7RZynseT0Gk

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs

  8. Ciarra Onderbouw dampkap afzuigkap zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.1
  Functionaliteit
  8.3
  Gebruiksgemak
  8.3

  De CIARRA CBCB6903-OW Zwart onderbouw afzuigkap, 60cm breed met drukknoppen, 3 snelheden en LED verlichting. Geïntegreerde afzuigkap: De geïntegreerde afzuigkap met drukknopbediening verwijdert met gemak rook en kookluchtjes in de keuken. De afzuigkap houdt je keuken fris en schoon, zodat jij kunt genieten van het bereiden van heerlijke maaltijden voor je familie en vrienden. Deze ultradunne geïntegreerde afzuigkap bevindt zich onder de kast en boven het kookoppervlak voor comfortabel en vrij werken op het fornuis. Ventilatie modus: Je kunt kiezen tussen recirculatie- of extractiemodus. Recirculatiemodus: recirculatie met CBCF001-OW (inbegrepen), de koolstoffilter is al geïnstalleerd voor recirculatie. De geuren en geuren kunnen worden gefilterd en afgevoerd via ventilatieopeningen aan de voorkant en de uitlaatpijp is niet nodig. Extractiemodus: je kunt een 1,5 m lange met 120 mm diameter aluminium uitlaatpijp (niet inbegrepen) installeren om te extraheren, daarvoor verwijder je de metalen plaat en monteer je de adapter. Je kunt dan het koolstoffilter verwijderen. Acrylfilter: De geïntegreerde afzuigkap heeft een afneembaar acrylfilter dat efficiënt vet en vocht uit je kookruimte opvangt. Met het acrylfilter kan uw afzuigkap het afzuigvermogen maximaliseren en rook, stoom en vet efficiënter afvoeren. Drukknopbediening: Met de drukknopbediening schakel je eenvoudig tussen de 3 verschillende ventilatorsnelheden en bedien je de verlichting. De geïntegreerde afzuigkap is geschikt voor verschillende kookmethodes, van sudderen tot grillen. Energiezuinige LED-verlichting: De 2W LED-lamp is speciaal geïntegreerd onder de afzuigkap en kan de kookruimte en je passie voor koken perfect verlichten met beter zicht. Specificaties: Model: CBCB6903 Netto gewicht: 5.1 kg Kleur: Zwart Materiaal: Zwart gelakt staal Afmeting: 59.6cm x 50cm x 8cm Afmeting verpakking: 63cm x 54cm x 12cm Maximale geluidsproductie: 55dB Energy efficiëntie klasse: C Voltage: 220V-240V/50Hz Afgenomen vermogen: 75W Snoerlengte: 90cm Garantie: 24 maanden De CIARRA afzuigkap wordt geleverd inclusief de volgende onderdelen: Afzuigkap Zak bevestigingsmateriaal Koolstoffilter CBCF001-OW Aansluitsnoer Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzingen zijn te downloaden op: www.ciarraappliances.com/pages/ciarra-user-manual

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs

  9. ETNA AV361RVS

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.5
  Functionaliteit
  8.6
  Gebruiksgemak
  8.1

  De ETNA AV361RVS is een vlakscherm afzuigkap van 60 centimeter breed. Deze neemt relatief weinig plek in beslag en plaats je onder een hangend keukenkastje. De vlakschermkap heeft genoeg afzuigcapaciteit voor een gemiddelde keuken van 20 tot 30 m³. Trek het scherm uit om de afzuigkap te activeren en de led verlichting aan te zetten. Via de schuifknop aan de zijkant heb je keuze uit 3 zuigstanden. Maak je een pittige curry met kip en wokgroenten? Zet dan de hoogste stand aan. Om de aluminium vetfilters schoon te houden, geef je deze af en toe een sopje. De filters mogen in de vaatwasser, waardoor je weinig onderhoud hebt.

  Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  10. MPM -61-PX-71 zilver

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.5
  Functionaliteit
  7.2
  Gebruiksgemak
  7.3

  De Ingebouwde Afzuigkap van MPM - Compact en Veelzijdig Ontdek de ingebouwde afzuigkap van MPM, speciaal ontworpen voor kleine keukens. Met een breedte van slechts 60 cm neemt deze afzuigkap minimale ruimte in beslag. Het apparaat past perfect onder een passende kast en biedt tal van handige functies. Zeg vaarwel tegen nare geurtjes dankzij de handmatige snelheidsregeling met 3 snelheden. Deze praktische afzuigkap kan zowel als afzuigkap of als absorber werken. Hij is uitgerust met een aluminium gaasfilter en heeft de optie voor een koolstoffilter (mat of permanent op de motor gemonteerd). Deze filters bieden bescherming tegen vettige afzettingen, zodat je kunt genieten van het koken zonder vervelende geuren in je keuken. Daarnaast zorgt de onafhankelijk geregelde verlichting voor optimaal comfort voor je ogen. Het gebruik van dit apparaat is zeer eenvoudig met de handmatige schuifregelaar waarmee je de snelheidsinstellingen kunt aanpassen. Belangrijkste kenmerken: Kan zowel als afzuigkap of absorber werken (met koolstoffilter) Onafhankelijke regeling van de verlichting Eenvoudige bediening met handmatige schuifregelaar Snelheidsbereik: 3-traps Apparatuur: Aluminium gaasfilter: 1 stuk Inclusief koolstoffilter Specificaties: Energieklasse: C Verkrijgbaar in het wit, zilver of zwart Breedte: 60 cm Diepte: 46 cm Hoogte: 10 cm Min/Max capaciteit: 115/183 m³/u Snelheidsbereik: 3-traps Geluidsniveau: 53-63 dB Accessoires: Aluminium filter (1 stuk) Energie-efficiëntieklasse: C Minimale installatiehoogte boven gaskookplaat: 65 cm Minimale installatiehoogte boven keramische/inductiekookplaat: 55 cm

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad.

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Uiterlijk 3 augustus in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van recirculatie afzuigkappen. Er zijn namelijk 506 verschillende te koop ...

  Bedankt voor het lezen!