De Bestenu Recirculatie Afzuigkap Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 10/28/2020


Een recirculatie afzuigkap zorgt ervoor dat kookdampen zich niet door je hele huis verspreiden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en zijn vooral geschikt voor de kleinere keuken. Je leest er hieronder meer over.

Wat voor soorten afzuigkappen zijn er?

hide product content

Er zijn verschillende modellen afzuigkappen te krijgen. Welke jij nodig hebt, hangt volledig af van jouw keuken. Zo is een wandschouw afzuigkap vaak minder geschikt voor een kleine keuken terwijl een vlakscherm afzuigkap juist wel ideaal is voor een kleinere keuken. De laatste is uitschuifbaar waardoor je ruimte bespaart.

Een goede onderbouw afzuigkap zie je vaak onder een keukenkastje in kleinere keukens. Een plafond afzuigkap is meestal erg krachtig met een grote afzuigcapaciteit waardoor deze uiterst geschikt zijn voor open keukens. Hetzelfde geldt voor een eiland afzuigkap: deze hang je boven je kookeiland. Deze is wederom ideaal voor de grotere, open keuken.

Een inbouw-afzuigkap en een geïntegreerde afzuigkap zijn ideaal voor de kleinere keukens. Ze nemen niet veel plaats in beslag waardoor ze geen focuspunt zijn in je keuken. De meeste modellen zijn om te bouwen tot een recirculatie afzuigkap, maar omdat een recirculatiesysteem minder krachtig is, is een recirculatie systeem minder geschikt voor een erg grote keuken.

Er zit bovendien ook verschil in de afmetingen van de verkrijgbare afzuigkappen. De standaard maten zijn een 60 cm en 90 cm. Een grotere afzuigkap is vaak krachtiger, maar je wilt niet dat je afzuigkap het focuspunt in je keuken is. In kleinere keukens kies je daarom beter voor een goede afzuigkap met een breedte van 60 cm.

Wat voor soorten afzuigsystemen zijn er?

hide product content

Er zijn drie soorten afzuigsystemen: een afzuigkap met luchtafvoersysteem, een afzuigkap met een centraal afzuigsysteem en een afzuigkap met recirculatiesysteem. Ze hebben alle drie hetzelfde doel: het verminderen van de kookdampen in je huis wat leidt tot minder kookgeuren.

Een afzuigkap met een luchtafvoersysteem voert de kookdampen door een gat in de muur naar buiten af. Hiervoor heb je een afvoerbuis nodig. Een afzuigkap met een centraal afzuigsysteem voert de kookdampen af via het afvoersysteem van je flat of appartement.

Een recirculatiesysteem recyclet als het ware de lucht en komt weer schoon terug je keuken in. Hiervoor worden verschillende filters gebruikt, waaronder koolstoffilters. Deze moeten jaarlijks worden vervangen. Koop altijd filters van goede kwaliteit.

Wat werkt er beter: een normale of een recirculatie afzuigkap?

hide product content

Een recirculatie afzuigkap werkt prima in een kleinere keuken, maar is niet zo krachtig als een afzuigkap die via een luchtafvoer werkt. Daarnaast maakt hij meer geluid en neemt hij door zijn minder krachtige motor minder geur weg.

Een afzuigkap die via een afvoersysteem werkt, is krachtiger en verwijdert daarom meer geurtjes dan een recirculatie afzuigkap. Dit geldt vooral in de grotere keukens: een recirculatie afzuigkap is simpelweg niet krachtig genoeg voor een grotere keuken.

Kortom: een afzuigkap met een afvoersysteem is krachtiger en werkt daarom beter in grotere ruimtes. Een recirculatie afzuigkap is daarentegen ideaal voor in een kleinere keuken: ze zijn compact en zorgen ervoor dat kookdampen zich niet door het huis verspreiden.

Hoe vaak moet je het filter schoonmaken en vervangen?

hide product content

Hoe vaak je het filter van je afzuigkap vervangt, hangt af van hoe vaak je kookt. Kook je elke dag, dan vervang je deze elke drie maanden. Kook je niet heel vaak, dan volstaat eens in de zes maanden. Controleer je filter regelmatig: een vol filter verhoogt het risico op brandgevaar.

De buitenkant van je afzuigkap maak je ook regelmatig schoon. Als je hier te lang mee wacht wordt het een tijdrovende klus: vet hecht zich hieraan en komt moeilijk weer los. Een afzuigkap maak je het beste schoon met wat schoonmaakazijn en water. Het filterrooster laat je het beste weken in heet water met afwasmiddel waarna je hem gemakkelijk schoonmaakt met een sponsje.

Hoe werkt een recirculatie-afzuigkap?

hide product content

Een recirculatie-afzuigkap werkt zonder afvoersysteem waardoor deze geschikt is voor alle (kleinere) keukens. Hij zuigt de lucht op, filtert de lucht en blaast het vervolgens terug de keuken in. In een recirculatie-afzuigkap bevinden zich daarom koolstoffilters die de lucht filteren. Koolstof filtert het vuil en de geurtjes uit de lucht. Hierdoor wordt de lucht weer schoon terug de keuken in geblazen.

Hoe komt deze leuke recirculatie afzuigkap lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste recirculatie afzuigkap ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over recirculatie afzuigkaps, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle recirculatie afzuigkaps die aangeboden worden in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke recirculatie afzuigkaps het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van recirculatie afzuigkaps stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Artikelen overeenkomstig aan recirculatie afzuigkaps

De beste recirculatie afzuigkaps in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De ETNA AO460WIT is een efficiënte witte onderbouw afzuigkap van 60 cm breed met een thermisch beveiligde motor. Dit model is geschikt voor recirculatie of aansluiting op een centraal afzuigsysteem. Het aluminium filter is gemakkelijk uit te nemen voor reiniging. Verder beschikt dit apparaat over 3 snelheden en energiezuinige ledverlichting. Voordelen Energiezuinige LED verlichting Het alluminium vetfilter is makkelijk te verwijderen en schoon te houden Met behulp van het filter REC80 geschikt voor recirculatie Goed om te weten De koolstofilters ( REC80 )voor recirculatie worden niet standaard meegeleverd Flexibel inzetbaar De ETNA AO460WIT is zowel geschikt voor huizen met als zonder centraal afzuigsysteem. Je kunt de lucht naar boven of naar achteren afvoeren. Door te kiezen voor recirculatie voorkom je dat het afzuigsysteem tot warmteverlies leidt in het huis. Zo bespaar je met name in de winter aanzienlijk op je energierekening. Eenvoudige bediening Met deze afzuigkap heb je tijdens het koken de keuze uit drie snelheden. Zo heb je voor het verwarmen van één pan soep voldoende aan stand 1 en maak je gebruik van stand 3 tijdens het wokken op hoog vuur. De maximale afzuigcapaciteit is 285 kubieke meter per uur. Het bedieningspaneel bestaat uit 2 schuifknoppen: 1 voor de verlichting en 1 voor de snelheid. Uitneembare filtermat De aluminium filtermat is het onderdeel die het meeste werk voor zijn rekening neemt. Dat betekent dat het belangrijk is dat deze regelmatig wordt schoongemaakt. De aluminium filtermat is echter eenvoudig uit te nemen en schoon te maken. Energiezuinige verlichting Dankzij de ingebouwde ledlamp van 4W ben je altijd voorzien van verlichting tijdens het koken. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken over het energieverbruik, want deze ledlamp verbruikt nauwelijks energie. Voor de vrienden van techniek diameter afvoer 125 -120 mm aansluitwaarde 129 W LED verlichting 1 x 4 W max. afzuigcapaciteit 285 m³/h geluidsniveau (min.-max.) 56 – 69 dB(A) 5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op etnaservice.nl. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

1. ETNA AO460WIT - Afzuigkap - onderbouw


Product informatiePlus or Show more

De ETNA AP260RVS 60 cm brede afzuigkap is een krachtige schouwkap met een maximale afzuigcapaciteit van 350 kubieke meter per uur. Je kunt kiezen voor zowel luchtafvoer naar buiten of voor recirculatie om energie te besparen in huis. De schouwkap beschikt over 3 standen en is uitgerust met 2 LED lampen. De meegeleverde cassettefilters zijn eenvoudig te reinigen. Voordelen Geschikt voor recirculatie met behulp van REC10 De casettefilters zijn eenvoudig uit te nemen voor reiniging De afzuigkap is voorzien van 3 verschillende snelheden Voorzien van LED verlichting Goed om te weten De koolstoffilters voor recirculatie zijn los bij te bestellen en worden niet standaard meegeleverd De afzuigkap is niet geschikt als je op zoek bent naar een motorloze afzuigkap Afzuiging voor afvoer naar buiten of luchtrecirculatie Met deze afzuigkap heb je de mogelijkheid om de gefilterde lucht af te voeren naar buiten via een afzuigsysteem. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de lucht te recirculeren met een optioneel koolstoffilter. Luchtrecirculatie heeft als voordeel dat de gefilterde lucht, die terug in de ruimte wordt geblazen, de binnentemperatuur op peil houdt. Zo ontstaat er geen warmteverlies in huis en bespaar je dus energie. 3 snelheden De ETNA AP260RVS beschikt over 3 snelheden zodat je de afzuigcapaciteit naar wens kunt aanpassen. Stand 1, 2 en 3 hebben een afzuigcapaciteit van respectievelijk 190, 240 en 350 kubieke meter per uur. De thermisch beveiligde motor produceert, afhankelijk van de stand, 40 tot 60 dB aan geluid. Praktisch design en onderhoudsvriendelijk De schouwkap heeft een klassiek design met een moderne afwerking van RVS. Met 2 ingebouwde LED lampen heb je tijdens het koken altijd optimaal zicht op de kookplaat. Standaard is deze afzuigkap uitgerust met aluminium cassettefilters die geschikt zijn voor afvoer naar buiten. Deze zijn eenvoudig uit te nemen voor periodieke reiniging. Voor recirculatie zijn koolstoffilters verkrijgbaar die gemakkelijk te vervangen zijn. Afmetingen Minimale hoogt van het product is 81.5 cm en de schacht is uit te schuiven tot 116 cm. De breedte van de afzuigkap is 60 cm en de diepte 48.5 cm. Kenmerken De kleur van de afzuigkap is RVS Type afzuigkap is Wandschouw op volger van de T4404TRVS energielabel D afvoer mantel (bxd) 250 x 183 mm diameter afvoer 150 mm aansluitwaarde 135 W verlichting (LED) 2 x 2,5 W max. afzuigcapaciteit 350 m³/h geluidsniveau (min.-max.) 40 – 60 dB(A) 5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen na aankoop te registreren op etna.nl/garantie/. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

2. ETNA AP260RVS - Afzuigkap - wandschouw


Product informatiePlus or Show more

De Inventum onderbouw afzuigkap AKO6012RVS van roestvrijstaal heeft twee motoren en een maximale luchtstroom van 326,4 m³/h. De afzuigkap heeft drie verschillende snelheidsstanden en is geschikt voor afvoer en recirculatie. Je huis blijft tijdens en na het koken heerlijk fris ruiken. Tevens is de afzuigkap voorzien van een inklapbaar glazen dampscherm, om kookdampen in je keuken te voorkomen. De energiezuinige 2,5 watt LED verlichting zorgt voor een optimale verlichting van je fornuis of kookplaat. - 2 motoren: 326,4 m³/h capaciteit - 1 x 2,5 watt LED verlichting - Inklapbaar dampscherm De koolstoffilter voor recirculatie is Inventum 2KSF002.

3. Inventum AKO6012RVS - Onderbouw afzuigkap - RVS


Product informatiePlus or Show more

De Inventum AKO6012WIT - Onderbouw afzuigkap - Wit van roestvrijstaal heeft twee motoren en een maximale luchtstroom van 326,4 m³/h. De afzuigkap heeft drie verschillende snelheidsstanden en is geschikt voor afvoer en recirculatie. Je huis blijft tijdens en na het koken heerlijk fris ruiken. Tevens is de afzuigkap voorzien van een inklapbaar glazen dampscherm, om kookdampen in je keuken te voorkomen. De energiezuinige 2,5 watt LED verlichting zorgt voor een optimale verlichting van je fornuis of kookplaat. De kap kan netjes onder je keukenkasten worden gemonteerd of tegen de wand worden bevestigd. De breedte van 60 cm is voldoende voor de meeste gas- en elektrische kookplaten met 4 kookzones. Dankzij de dubbele motoren verloopt het proces sneller en effectiever. Met simpele druktoetsen aan de voorzijde van de afzuigkap kun je uit 3 standen selecteren welk vermogen op dat moment nodig is. Een lagere stand bespaart energie, voorkomt dat ook zuivere lucht wordt afgevoerd en produceert minder geluid. Productvoordelen De vetfilters (2 stuks) zijn van aluminium vervaardigd. Ze kunnen eenvoudig worden verwijderd en in de vaatwasser worden schoongespoeld. Het apparaat is voorzien van led verlichting. De energiezuinige lamp (2,5 watt) zorgt voor een comfortabele verticale lichtbundel op je potten. De Inventum AKO6012WIT heeft een sierlijk ontwerp met afgeronde randen en sluit vanwege de volledig witte uitvoering moeiteloos aan bij je keukeninterieur. De afzuigcapaciteit van 326,4 m³/h maakt de kap geschikt voor open en gesloten kookruimten van gemiddelde grootte. Met deze eenvoudige afzuigkap met meerdere vermogenstanden ruikt je keuken altijd heerlijk fris. Kenmerken 2 motoren: 326,4 m³/h capaciteit 1 x 2,5 watt LED verlichting Inklapbaar dampscherm De koolstoffilter voor recirculatie is Inventum 2KSF002. Afmetingen HxBxD 15x60x50 cm

4. Inventum AKO6012WIT - Onderbouw afzuigkap - Wit


Product informatiePlus or Show more

De ETNA AO460RVS is een efficiënte RVS kleurige onderbouw afzuigkap van 60 cm breed met een thermisch beveiligde motor. Dit model is geschikt voor recirculatie of aansluiting op een centraal afzuigsysteem. Het aluminium filter is gemakkelijk uit te nemen voor reiniging. Verder beschikt dit apparaat over 3 snelheden en energiezuinige ledverlichting. Voordelen Energiezuinige LED verlichting Het alluminium vetfilter is makkelijk te verwijderen en schoon te houden Met behulp van het filter REC80 geschikt voor recirculatie Goed om te weten De koolstofilters ( REC80 )voor recirculatie worden niet standaard meegeleverd Flexibel inzetbaar De ETNA AO460RVS is zowel geschikt voor huizen met als zonder centraal afzuigsysteem. Je kunt de lucht naar boven of naar achteren afvoeren. Door te kiezen voor recirculatie voorkom je dat het afzuigsysteem tot warmteverlies leidt in het huis. Zo bespaar je met name in de winter aanzienlijk op je energierekening. Eenvoudige bediening Met deze afzuigkap heb je tijdens het koken de keuze uit drie snelheden. Zo heb je voor het verwarmen van één pan soep voldoende aan stand 1 en maak je gebruik van stand 3 tijdens het wokken op hoog vuur. De maximale afzuigcapaciteit is 285 kubieke meter per uur. Het bedieningspaneel bestaat uit 2 schuifknoppen: 1 voor de verlichting en 1 voor de snelheid. Uitneembare filtermat De aluminium filtermat is het onderdeel die het meeste werk voor zijn rekening neemt. Dat betekent dat het belangrijk is dat deze regelmatig wordt schoongemaakt. De aluminium filtermat is echter eenvoudig uit te nemen en schoon te maken. Energiezuinige verlichting Dankzij de ingebouwde ledlamp van 4W ben je altijd voorzien van verlichting tijdens het koken. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken over het energieverbruik, want deze ledlamp verbruikt nauwelijks energie. Voor de vrienden van techniek diameter afvoer 125 -120 mm aansluitwaarde 129 W LED verlichting 1 x 4 W max. afzuigcapaciteit 285 m³/h geluidsniveau (min.-max.) 56 – 69 dB(A) 5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op etnaservice.nl. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

5. ETNA AO460RVS - Afzuigkap - onderbouw


Product informatiePlus or Show more

Deze Wiggo 4 serie Wandschouw afzuigkap is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De gehele serie is voorzien van een krachtige Eco Double Vented Air Outlet system met uitstekende prestaties (300 m³/h). De casettefilters zijn eenvoudig uit te nemen voor reiniging. Geschikt voor recirculatie met behulp van de wiggo koolstoffilters Lange levensduur door Eco Double Vented Air Outlet system Hoge afzuigcapaciteitm, geschikt voor grotere keukens LED verlichting (4000k) goed je pannen in beeld Touch bediening met 3 afzuigstanden Perfect zicht & overzicht Het uniek ontwerp schittert deze nieuwe afzuigkapserie met eigentijdse kleuren en design, in kleur mee-gespoten schacht en de perfecte afzuiging door een speciale luchtstroom techniek maken het koken een stuk fijner, want het zicht op je eten met een LED verlichting (4000k) is een verrijking. Prestatie Heb je een kleine of een wat grotere keuken, het maakt allemaal niet uit. Deze afzuigkap zorgt er met liefde voor dat de afzuiging naar wens verloopt terwijl jij je klaarmaakt voor de ultieme eetfestijn. De speciaal ontwikkelde Eco Double Vented Air Outlet system zorgt voor een waanzinnig resultaat zodat je na het koken kunt genieten van het resultaat. Recirculatie of luchtafvoer naar buiten Met deze afzuigkap heb je de zelf de keuze om de gefilterde lucht af te voeren naar buiten via een afzuigsysteem. Heb je geen luchtafvoer in je keuken? Geen zorgen we leveren 2 actieve koolstoffilters gratis mee zodat je niet nog eens op zoek hoeft te gaan. Installeer de koolstoffilters en hij is klaar voor recirculatie. Recirculatie heeft als voordeel dat de gefilterde lucht, die terug in de ruimte wordt geblazen, de binnentemperatuur op peil houdt. Zo ontstaat er geen warmteverlies in huis en bespaar je dus energie. Deze schuine afzuigkap is te verkrijgen in verschillende kleuren.

6. Wiggo WE-E643R(BB) Wandschouw Afzuigkap - 60cm - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De ETNA AV361RVS vlakscherm afzuigkap is een afzuigkap van 60 cm breed. De vlakscherm afzuigkap neemt weinig ruimte in beslag. Met afzuiging boven de kookplaat houd je goed zicht doordat de dampen direct naar boven worden afgevoerd. Daarnaast ontstaat er op den duur geen vuil door neergeslagen vetdeeltjes en door de geïntegreerde ledlamp heb je altijd goed zicht op de kookzones. Met de 3 snelheden kan je hem instellen op je gewenste afzuigcapaciteit. De RVS frontlijst geeft een luxe uitstraling. Voordelen voorzien van LED verlichting geschikt voor zowel afvoer naar buiten als recirculatie Goed om te weten voor gebruik door middel van recirculatie heb je koolstoffilter REC55 nodig. REC55 wordt niet standaard meegeleverd, maar kan je los bijbestellen. Let op: dit is een vlakscherm afzuigkap die je in je keukenkast in moet bouwen. 3 snelheden De afzuigkap beschikt over 3 verschillende snelheden. Met een minimale afzuigcapaciteit van 175 m³/h en een maximale afzuigcapaciteit van 310 m³/h. Geluidsniveau De afzuigkap heeft op de laagste stand een geluidsniveau van 57dB en op de hoogste stand een geluidsniveau van 67dB(A). Afzuigcapaciteit Deze afzuigkap heeft een maximale afzuigcapaciteit van 310 m³/h. De afzuigcapaciteit is van belang als je de lucht af wilt voeren naar buiten. Wanneer je een grote keuken of een open keuken hebt is 310 m³/h mogelijk niet voldoende. Kijk dan eens naar de AV760RVS die heeft een afzuigcapaciteit van 650 m³/h. Kenmerken geschikt voor afvoer naar buiten en recirculatie afvoer aan bovenzijde 2 aluminium cassettefilters 1 thermisch beveiligde motor 3 snelheden frontlijst RVS frontlijst te vervangen door lichtlijst volvlakafzuiging energielabel D diameter afvoer 120 - 150 mm aansluitwaarde 133 W LED verlichting 2 x 4 W max. afzuigcapaciteit 175 - 310 m³/h geluidsniveau (min.-max.) 57 – 67 dB(A) 5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op etna.nl/garantie/ Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

7. ETNA AV361RVS - Vlakscherm afzuigkap


Product informatiePlus or Show more

Beste lucht in de keuken: de Klarstein Alessia afzuigkap bezorgt keukens een edele glans en verwijdert met verve walmen en dampen bij het koken.De Alessia hoofdvrije afzuigkap met 50 watt motorvermogen in recirculatiemodus voor walmvrije lucht in kleine tot middelgrote keukens. Drie ventilatiestanden leveren 350 m³ afzuigcapaciteit per uur en passen de hoofdvrije wandafzuigkap aan de desbetreffende kooktoestanden aan. Bijzonder praktisch is de fraaie constructie van de kap die het hoofd de nodige bewegingsvrijheid bij het koken verleent. Daarbij heeft de afzuigkap in de diepte nauwelijks plaats nodig. Met een bedieningspaneel aan de voorzijde kunnen ventilatie en verlichting heel ongecompliceerd worden bediend. Het in te schakelen licht met energiezuinige LED-lampen zorgt voor goed zicht bij het fornuis. Naast de sterke prestatiegegevens overtuigt de Alessia wandafzuigkap als luxueus onderdeel van de keukeninrichting: de zwarte voorzijde van glanzend veiligheidsglas zorgt voor een moderne look dat door een schouwplaat van roestvrij staal wordt aangevuld.De Alessia hoofdvrije afzuigkap van Klarstein: sterke, glazen luxe voor iedere keuken!De afzuigkap kan met behulp van een actieve koolstoffilter (artikel 10032844) worden omgebouwd tot recirculatie model.

8. Klarstein Alessia afzuigkap - hoofdvrij - 350 m³/h - Push Control - zwart


Product informatiePlus or Show more

Zuivere lucht in de keuken: de Klarstein Athena afzuigkap gunt elke keuken een edel, glanzend element en bestrijdt met swing dampen en walmen tijdens het koken.De Klarstein Athena afzuigkap zorgt met 65 W motorisch vermogen voor een dampvrije lucht in kleine tot middelgrote keukens. Drie vermogensstanden leveren tot 350 m3 afvoervermogen per uur en passen de afzuigkap doelgericht aan de betreffende keukenwerkzaamheden aan. De stoom wordt daarbij door een krachtige Edge Performance met randafzuiging afgezogen terwijl het edele glazen front tijdens het gebruik gesloten blijft. Bijzonder praktisch is de naar boven opstaande constructie van de 60 cm brede kap die het hoofd vrij laat en dus de nodige bewegingsvrijheid gunt tijdens het koken. Daarbij heeft de afzuigkap in de diepte nauwelijks plaats nodig. Middels de bedieningssectie aan de voorzijde worden ventilatie en verlichting aangestuurd. De edele kap wordt ongecompliceerd bediend via het geïntegreerde touch controlepaneel met digitale weergave. Een additioneel in te schakelen verlichting bestaande uit twee 1,5 W ledlampjes zorgt voor goed zicht.Naast de sterke vermogensprestaties overtuigt de Klarstein Athena wandafzuigkap als luxueus onderdeel van de keukeninrichting: het front glanst dankzij het oppervlakte van geborsteld edelstaal en geeft uw keuken een modern aanzien dat versterkt wordt door de 2-delige rvs aankleding van de schouw. Krachtige luxe voor uw keuken.De afzuigkap kan met behulp van een set actieve koolfilters (artikel 10032844) omgebouw worden tot recirculatiesysteem.

9. Athena afzuigkap 60cm afvoer: 350 m³/h led rvs


Product informatiePlus or Show more

De AEG DKB2930M is een zeer krachtige wandschouw afzuigkap met een maximale afzuigcapaciteit van 420 kubieke meter per uur met een breedte van 90cm. Deze strak afgewerkte afzuigkap is uitgerust met led verlichting, waardoor je extra goed zicht hebt op je kookplaat. Je kunt kiezen voor zowel luchtafvoer naar buiten of voor recirculatie. Deze afzuigkap beschikt over 3 standen en is uitgerust met 2 ledlampen. Superieure eliminatie van kookgeurtjes Deze AEG afzuigkap heeft een betrouwbare vetfilter die geurtjes in de keuken helpt te voorkomen en gemakkelijk afzuigt. Je kunt erop vertrouwen dat deze filter alle kookgeurtjes en -vetten opzuigt. Indien nodig is deze vetfilter eenvoudig te vervangen. Strak uiterlijk met 3 snelheden Deze AEG wandafzuigkap is uitgerust met 3 standen. De afzuigcapaciteit varieert hierdoor tussen de 420 en 235 kubieke meter per uur. De 3 vetfilters zijn van metaal waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn. De RVS buitenkant zorgt voor een strakke uitstraling. Gemakkelijk te bedienen Bedien de verlichting en de afzuigsnelheid van de afzuigkap snel en efficiënt. De elektronische bedieningsknoppen maken het regelen van de afzuigkapfuncties nog handiger. Van het aanpassen van de afzuigsnelheid tot het regelen van de energie zuinige ledverlichting, je hebt met deze afzuigkap de volledige controle over het kookproces. Duurzame ledverlichting Profiteer van de voordelen van ledverlichting. Het heldere en felle licht is ideaal voor de verlichting boven de kookplaat. Met deze verlichting wordt de kookplaat gemakkelijk verlicht en bovendien gaat deze verlichting ook nog eens lang mee en hij is energie-efficiënt. Afzuiging voor afvoer naar buiten of recirculatie Met deze afzuigkap heb je de mogelijkheid om de gefilterde lucht af te voeren naar buiten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de lucht te recirculeren met een optionele koolstoffilter. Deze wordt niet standaard bij deze afzuigkap meegeleverd. Recirculatie heeft als voordeel dat de schone gefilterde lucht, terug in de ruimte wordt geblazen, hierdoor wordt de binnentemperatuur op peil gehouden. Op deze manier wordt warmteverlies in huis beperkt en bespaar je op je energiekosten. Kenmerken AEG DKB2930M Buitenmaten hxbxd (mm) 1020x898x450 Geschikt voor recirculatie Afzuigkracht (hoog/laag): 420/235 m³/h Geluidsniveau (max./min.): 66/53 dB

10. AEG DKB2930M - Afzuigkap - Wandschouw - RVS


Artikelen overeenkomstig aan recirculatie afzuigkaps


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van recirculatie afzuigkaps. Er zijn immers 416 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste recirculatie afzuigkap kopen.