Beste Vrijstaande gaskookplaat - Jun. 2020

112 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

ETNA KGV358RVS - Vrijstaande Gas kookplaat - RVS

ETNA
9.9Score
2

ETNA KGV358WIT

ETNA
9.6Score
3

ETNA KGV558WIT

ETNA
9.5Score
4

Bestron Kookplaat ESO110SVL

Bestron
9.1Score
5

Siemens EB0C2PY80N iQ100- Gas Kookplaat - Wit

Siemens
8.5Score
6

Vrijstaande Gas kookplaat 2-pits - Los Gasfornuis - Voor Thuis, Buiten of Camping - 2-Pits - Wit

Gerimport
8.3Score
7

ETNA KGV558WRVS

ETNA
8.2Score
8

Everglades EVFH820 opzet gaskookplaat

Everglades
8.1Score
9

Etna Gaskookplaat

ETNA
7.2Score
10

ETNA KGV158WIT

ETNA
7.1Score

Hoe komt deze fantastische Vrijstaande gaskookplaat ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de zoektocht naar de beste Vrijstaande gaskookplaat ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Vrijstaande gaskookplaats, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Vrijstaande gaskookplaats die te bestellen zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Vrijstaande gaskookplaats het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Vrijstaande gaskookplaats stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Gerelateerde producten aan Vrijstaande gaskookplaats

De beste Vrijstaande gaskookplaats op een rij

Product informatiePlus or Show more

De ETNA KGV358RVS vrijstaande gaskookplaat (58 cm). Deze kookplaat heeft een geïntegreerde vonk ontsteking en heeft een rvs vangschaal. De kookplaat heeft een geheel vernieuwd design en is voorzien van bandstalen pannendragers. De tweedelige pannendragers hebben een geëmaileerd deksel. Met de luxe (melkwit) glazen sierdeksel heeft u automatisch een mooie spatwand en tegelijk een mooie deksel om de kookplaat af te sluiten. Voordelen van de ETNA KGV358RVS vrijstaande gaskookplaat Geintegreerde vonkontsteking RVS vangschaal Goed om te weten De pandragers van deze kookplaat zijn gemaakt van bandstaal Niet geschikt voor Belgisch aardgas 4 kookzones • 2 normale branders 0,50-1,75 kW • 1 sterkbrander 0,90-3,00 kW • 1 sudderbrander 0,30-1,00 kW Kenmerken van de ETNA KGV358RVS gas kookplaat • bandstalen pandragers • afmetingen (hxbxd) 57 x 580 x 526 mm • de kookplaat wordt geleverd zonder gasslang Let op: om te bouwen voor flessengas met conversieset CS43N1F

1. ETNA KGV358RVS - Vrijstaande Gas kookplaat - RVS

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de ETNA KGV358WIT heb je geen lucifer of aansteker meer nodig. Deze vrijstaande gaskookplaat heeft een elektronische vonkontsteking waarmee je met 1 draai aan de knop de gaspit aanzet. De plaat heeft in totaal 4 branders waarvan 2 normaalbranders, een snelbrander en sudderbrander. Zo maak je in 1 keer een hele maaltijd klaar. Mocht tijdens het koken de vlam doven, dan sluit de vlambeveiliging de gastoevoer automatische af.

2. ETNA KGV358WIT

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de gietijzeren pannendragers van de ETNA KGV558WIT blijven je pannen stevig staan tijdens het koken. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld flink in een pastasaus moet roeren. Je zet deze vrijstaande gaskookplaat eenvoudig aan met één hand, dankzij de snelstart. Zo begin je snel aan je gerecht. Gebruik de wokbrander om noodles te wokken en de sterkbrander om een flinke pan saus te bereiden. En wanneer je klaar bent met koken, laat je de afdekplaat op de kookplaat zakken. Zo vangt de gaskookplaat geen stof op en ziet jouw keuken er overzichtelijk uit.

3. ETNA KGV558WIT

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Veilig koken doe je op de roestvrij stalen Bestron Gaskookplaat ESO111XVL! Deze kookplaat beschikt over vlambeveiliging, dus geen vlam = geen gas. De kookplaat is voorzien van 4 gasbranders met 2 dubbele pandragers daar bovenop. Deze pandragers zorgen ervoor dat je pannen niet teveel gaan wankelen tijdens het koken. Vlambeveiliging Deze kookplaat is voorzien van vlambeveiliging waarbij de gastoevoer automatisch wordt afgesloten als de vlam uitgaat, dus geen vlam = geen gas! Kenmerken van de Bestron Kookplaat ESO110SVL: 4 gasbranders 2 dubbele pannendragers Vlambeveiliging Type bediening: draaiknoppen Geschikt voor aardgas Let op: Vanwege verschil in gasdruk/samenstelling en certificering is dit product niet geschikt voor gebruik in België

4. Bestron Kookplaat ESO110SVL

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Kenmerken van de Siemens EB0C2PY80N -iQ100- Gas Kookplaat Hoogwaardige materialen en vakmanschap: de bandstalen pannendragers. Het unieke, mooie wit emaillen oppervlak. De zwaardknoppen combineren groot gemak met modern design. Plaats de kookplaat direct op het aanrechtblad, zonder enige montage. Let op: De gasaansluiting van de kookplaat is niet geschikt en niet gecertificeerd voor het Belgische gasnet. Doorlopende stalen pannendragers Hoge kwaliteit en goed vakmanschap - doorlopende stalen pannendragers. Koken op gas Met de gaskookplaten van Siemens kunt u de warmtebron uiterst nauwkeurig aansturen. Onze gaskookplaten hebben krachtige branders en verschillende oppervlakken dieuw kookplaat visueel mooi en makkelijk in onderhoud maken. Oppervlak kleur: wit emaille Het unieke, prachtige oppervlak van wit email. Let op: geleverd zonder gasslang! Technische informatie: Algemene kenmerken van de Siemens EB0C2PY80N -iQ100- Gas Kookplaat 4 Gasbranders - Linksvoor: Sterkbrander 3 kW - Linksachter: Normaalbrander 1.7 kW - Rechtsachter: Normaalbrander 1.7 kW - Rechtsvoor: Sudderbrander 1 kW Kies voor comfort & zekerheid Geintegreerde vonkontsteking Thermo-elektrische beveiliging: "geen vlam, geen gas!" Geëmailleerde pannendragers Afmetingen: Afmetingen (hxbxd): 103 x 580 x 510 mm Aansluitkabel (1,5 m) met stekker Aardgasuitvoering (25 mbar)

5. Siemens EB0C2PY80N iQ100- Gas Kookplaat - Wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Vrijstaande Gas kookplaat - Los Gasfornuis - Voor Thuis, Buiten of Camping - 2-Pits - Wit Om brandwonden te voorkomen dient u uw handen niet op de brander te leggen als deze heet is. Gebruik handschoenen als u hete delen wilt aanraken. Bewaar geen benzine of ander ontvlambaar materiaal bij de brander. Het vervangen van het gas dient u buiten te doen, ver weg van ontvlambare bronnen en u dient van te voren te controleren of de reductor van de gasfles en de knoppen van het fornuis uitstaan. Bedek de ventilatie openingen terwijl u de gasfles heeft bewaard in een gesloten ruimte. Na gebruik het gas goed afsluiten. De fabrikant wijst alle verantwoordelijkheid af van schade door incorrect gebruik of installatie. Het fornuis functioneert met vloeibaar gas (CAT13+) en wordt geleverd om te functioneren met butaan-propaan. Niet geschikt voor gebruik met aardgas of stadsgas. Het fornuis dient te worden aangesloten op de gasfles door middel van een gehomologiseerde reductor en flexibele slang.

6. Vrijstaande Gas kookplaat 2-pits - Los Gasfornuis - Voor Thuis, Buiten of Camping - 2-Pits - Wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Zoek je een vrijstaande gaskookplaat waar je lang plezier van hebt, dan is de ETNA KGV558WRVS een goede keuze. Deze heeft een topklasse bouwkwaliteit, zodat hij jarenlang meegaat. Dit komt door zijn gietijzeren pannendragers, waardoor je pannen tijdens het koken stabiel staat. Je gebruikt de kookplaat ook om te wokken of langzaam een stoofpan te garen op de sudderbrander. Met de snelstart zet je vliegensvlug de kookplaat aan, zodat je direct begint met je gerecht. Ben je klaar met koken? Laat de afdekplaat zakken en je keuken ziet er gelijk weer netjes uit. De ETNA gaskookplaat werkt op een normaal 2 polig stopcontact.

7. ETNA KGV558WRVS

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De EVFH820 opzet kookplaat past in bijna iedere keuken , kookplaat bezit over eenhand s elektronische vonk ontsteking ( dat wil zeggen als u de knop indrukt vonk deze ). let op : een gasslang word niet mee geleverd .

8. Everglades EVFH820 opzet gaskookplaat

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

T111HRVS Gaskookplaat (58 cm). Degelijk en uiterst voordelig. Dat is deze 4-pits gaskookplaat van ETNA met bediening aan de voorzijde. Hij is uitgevoerd in robuust rvs. De tweedelige branders hebben een deksel van emaille. De kookplaat heeft lichte pandragers van bandstaal. De vlambeveiliging zorgt ervoor dat de gastoevoer direct wordt afgesloten als de vlam uitwaait.

9. Etna Gaskookplaat

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Je staat bij de ETNA KGV158WIT nooit meer te stoeien met lucifers of een aansteker om het vuur te ontsteken. Door de elektronische vonkontsteking is 1 draai aan de knop voldoende om de gaspit aan te zetten. Deze vrijstaande gaskookplaat heeft 4 branders waarvan 2 normaalbranders, 1 sudderbrander en 1 sterkbrander. Zo kook je een oer-Hollandse maaltijd aardappels, vlees en groenten in 4 pannen tegelijkertijd. Mocht de vlam tijdens het koken doven, dan wordt de gastoevoer door de vlambeveiliging automatisch afgesloten. Wordt geleverd zonder gasslang, tape en verloopstuk. Bestel deze erbij.

10. ETNA KGV158WIT

Laptop 1

Gerelateerde producten aan Vrijstaande gaskookplaats


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Vrijstaande gaskookplaats er zijn immers 112 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Vrijstaande gaskookplaat kopen.

Beste koop maken