Hoe komt deze handige Onderbouw afzuigkap ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de speurtocht naar de beste Onderbouw afzuigkap ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Onderbouw afzuigkaps, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Onderbouw afzuigkaps die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Onderbouw afzuigkaps het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Onderbouw afzuigkaps stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Artikelen gerelateerd aan Onderbouw afzuigkaps

De beste Onderbouw afzuigkaps op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

De ETNA AO460WIT is een efficiënte witte onderbouw afzuigkap van 60 cm breed met een thermisch beveiligde motor. Dit model is geschikt voor recirculatie of aansluiting op een centraal afzuigsysteem. Het aluminium filter is gemakkelijk uit te nemen voor reiniging. Verder beschikt dit apparaat over 3 snelheden en energiezuinige ledverlichting. Voordelen Energiezuinige LED verlichting Het alluminium vetfilter is makkelijk te verwijderen en schoon te houden Met behulp van het filter REC80 geschikt voor recirculatie Goed om te weten De koolstofilters ( REC80 )voor recirculatie worden niet standaard meegeleverd Flexibel inzetbaar De ETNA AO460WIT is zowel geschikt voor huizen met als zonder centraal afzuigsysteem. Je kunt de lucht naar boven of naar achteren afvoeren. Door te kiezen voor recirculatie voorkom je dat het afzuigsysteem tot warmteverlies leidt in het huis. Zo bespaar je met name in de winter aanzienlijk op je energierekening. Eenvoudige bediening Met deze afzuigkap heb je tijdens het koken de keuze uit drie snelheden. Zo heb je voor het verwarmen van één pan soep voldoende aan stand 1 en maak je gebruik van stand 3 tijdens het wokken op hoog vuur. De maximale afzuigcapaciteit is 285 kubieke meter per uur. Het bedieningspaneel bestaat uit 2 schuifknoppen: 1 voor de verlichting en 1 voor de snelheid. Uitneembare filtermat De aluminium filtermat is het onderdeel die het meeste werk voor zijn rekening neemt. Dat betekent dat het belangrijk is dat deze regelmatig wordt schoongemaakt. De aluminium filtermat is echter eenvoudig uit te nemen en schoon te maken. Energiezuinige verlichting Dankzij de ingebouwde ledlamp van 4W ben je altijd voorzien van verlichting tijdens het koken. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken over het energieverbruik, want deze ledlamp verbruikt nauwelijks energie. Voor de vrienden van techniek diameter afvoer 125 -120 mm aansluitwaarde 129 W LED verlichting 1 x 4 W max. afzuigcapaciteit 285 m³/h geluidsniveau (min.-max.) 56 – 69 dB(A) 5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op etnaservice.nl. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

1. ETNA AO460WIT - Afzuigkap - onderbouw


Product informatiePlus or Show more

De Inventum onderbouw afzuigkap AKO6012RVS van roestvrijstaal heeft twee motoren en een maximale luchtstroom van 326,4 m³/h. De afzuigkap heeft drie verschillende snelheidsstanden en is geschikt voor afvoer en recirculatie. Je huis blijft tijdens en na het koken heerlijk fris ruiken. Tevens is de afzuigkap voorzien van een inklapbaar glazen dampscherm, om kookdampen in je keuken te voorkomen. De energiezuinige 2,5 watt LED verlichting zorgt voor een optimale verlichting van je fornuis of kookplaat. - 2 motoren: 326,4 m³/h capaciteit - 1 x 2,5 watt LED verlichting - Inklapbaar dampscherm De koolstoffilter voor recirculatie is Inventum 2KSF002.

2. Inventum AKO6012RVS - Onderbouw afzuigkap - RVS


Product informatiePlus or Show more

De Inventum AKO6012WIT - Onderbouw afzuigkap - Wit van roestvrijstaal heeft twee motoren en een maximale luchtstroom van 326,4 m³/h. De afzuigkap heeft drie verschillende snelheidsstanden en is geschikt voor afvoer en recirculatie. Je huis blijft tijdens en na het koken heerlijk fris ruiken. Tevens is de afzuigkap voorzien van een inklapbaar glazen dampscherm, om kookdampen in je keuken te voorkomen. De energiezuinige 2,5 watt LED verlichting zorgt voor een optimale verlichting van je fornuis of kookplaat. De kap kan netjes onder je keukenkasten worden gemonteerd of tegen de wand worden bevestigd. De breedte van 60 cm is voldoende voor de meeste gas- en elektrische kookplaten met 4 kookzones. Dankzij de dubbele motoren verloopt het proces sneller en effectiever. Met simpele druktoetsen aan de voorzijde van de afzuigkap kun je uit 3 standen selecteren welk vermogen op dat moment nodig is. Een lagere stand bespaart energie, voorkomt dat ook zuivere lucht wordt afgevoerd en produceert minder geluid. Productvoordelen De vetfilters (2 stuks) zijn van aluminium vervaardigd. Ze kunnen eenvoudig worden verwijderd en in de vaatwasser worden schoongespoeld. Het apparaat is voorzien van led verlichting. De energiezuinige lamp (2,5 watt) zorgt voor een comfortabele verticale lichtbundel op je potten. De Inventum AKO6012WIT heeft een sierlijk ontwerp met afgeronde randen en sluit vanwege de volledig witte uitvoering moeiteloos aan bij je keukeninterieur. De afzuigcapaciteit van 326,4 m³/h maakt de kap geschikt voor open en gesloten kookruimten van gemiddelde grootte. Met deze eenvoudige afzuigkap met meerdere vermogenstanden ruikt je keuken altijd heerlijk fris. Kenmerken 2 motoren: 326,4 m³/h capaciteit 1 x 2,5 watt LED verlichting Inklapbaar dampscherm De koolstoffilter voor recirculatie is Inventum 2KSF002. Afmetingen HxBxD 15x60x50 cm

3. Inventum AKO6012WIT - Onderbouw afzuigkap - Wit


Product informatiePlus or Show more

De ETNA AO460RVS is een efficiënte RVS kleurige onderbouw afzuigkap van 60 cm breed met een thermisch beveiligde motor. Dit model is geschikt voor recirculatie of aansluiting op een centraal afzuigsysteem. Het aluminium filter is gemakkelijk uit te nemen voor reiniging. Verder beschikt dit apparaat over 3 snelheden en energiezuinige ledverlichting. Voordelen Energiezuinige LED verlichting Het alluminium vetfilter is makkelijk te verwijderen en schoon te houden Met behulp van het filter REC80 geschikt voor recirculatie Goed om te weten De koolstofilters ( REC80 )voor recirculatie worden niet standaard meegeleverd Flexibel inzetbaar De ETNA AO460RVS is zowel geschikt voor huizen met als zonder centraal afzuigsysteem. Je kunt de lucht naar boven of naar achteren afvoeren. Door te kiezen voor recirculatie voorkom je dat het afzuigsysteem tot warmteverlies leidt in het huis. Zo bespaar je met name in de winter aanzienlijk op je energierekening. Eenvoudige bediening Met deze afzuigkap heb je tijdens het koken de keuze uit drie snelheden. Zo heb je voor het verwarmen van één pan soep voldoende aan stand 1 en maak je gebruik van stand 3 tijdens het wokken op hoog vuur. De maximale afzuigcapaciteit is 285 kubieke meter per uur. Het bedieningspaneel bestaat uit 2 schuifknoppen: 1 voor de verlichting en 1 voor de snelheid. Uitneembare filtermat De aluminium filtermat is het onderdeel die het meeste werk voor zijn rekening neemt. Dat betekent dat het belangrijk is dat deze regelmatig wordt schoongemaakt. De aluminium filtermat is echter eenvoudig uit te nemen en schoon te maken. Energiezuinige verlichting Dankzij de ingebouwde ledlamp van 4W ben je altijd voorzien van verlichting tijdens het koken. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken over het energieverbruik, want deze ledlamp verbruikt nauwelijks energie. Voor de vrienden van techniek diameter afvoer 125 -120 mm aansluitwaarde 129 W LED verlichting 1 x 4 W max. afzuigcapaciteit 285 m³/h geluidsniveau (min.-max.) 56 – 69 dB(A) 5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op etnaservice.nl. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

4. ETNA AO460RVS - Afzuigkap - onderbouw


Product informatiePlus or Show more

Eurodomo euroflow Verona 60 De afzuigkap Verona 60 is gemaakt van robuust, hoogwaardig RVS. De uitrusting omvat een schuifschakelaar voor snelheidsregeling, 1 halogeenlamp en 2 aluminium vetfilters. De motor is ook geschikt voor afzuiging of recirculatie. Breedte 60 cm Hoogte 13.5 cm Diepte 50 cm maximale afzuigcapaciteit 180 m3/uur Diameter luchtafvoer 120mm De aansluiting zit aan de bovenkant

5. Eurodomo euroflow Verona 60- Onderbouw afzuigkap 60cm


Product informatiePlus or Show more

De Bosch DUL60FA50 is een onderbouw afzuigkap van 60 cm breedt. De afzuigkap is een motorloze afzuigkap geschikt voor aansluiting op een centraal afzuigsysteem. De afzuigkap heeft een schuifregelaar en geen standen aangezien hij wordt aangesloten op centrale afzuiging. De LED verlichting zorgt voor goed zicht op je pannen. Deze onderbouw afzuigkap bevestig je onder een kasje of aan de muur. Technische kenmerken Afmetingen luchtafvoer (hxbxd): 150-150 x 600 x 482 mm Aansluitwaarde: 4 W

6. Bosch DUL60FA50 - Serie 2 - onderbouw afzuigkap


Product informatiePlus or Show more

De ETNA AO761RVS is een onderbouw afzuigkap van 60 cm breed. Een onderbouw afzuigkap monteer je gemakkelijk onder een keukenkastje. De afzuigkap is geschikt voor zowel normale afvoer naar buiten als recirculatie. Met afzuiging boven de kookplaat houd je goed zicht doordat de dampen direct naar boven worden afgevoerd. Daarnaast ontstaat er op den duur geen vuil door neergeslagen vetdeeltjes en door de geïntegreerde ledlamp heb je altijd goed zicht op de kookzones. Voordelen van de ETNA AO761RVS afzuigkap Energiezuinige LED verlichting Geschikt voor recirculatie met behulp van koolstoffilter REC25 Goed om te weten De koolstofilters voor recirculatie worden niet standaard meegeleverd LED verlichting De afzuigkap is voorzien van 2 LED spots met warm wit licht. De LED verlichting in deze afzuigkap zorgt niet alleen voor optimaal zicht op je kookplaat of fornuis, maar is ook nog eens een stuk zuiniger dan halogeen verlichting. Naast dat het energiezuinig is gaat LED verlichting ook langer mee. Dat scheelt uiteindelijk weer in je portemonnee. Afvoer naar buiten en recirculatie De AO761RVS is geschikt voor zowel afvoer naar buiten als recirculatie. De afvoer gaat naar boven of naar achter. Om de afzuigkap geschikt te maken voor recirculatie is het van belang om koolstoffilter REC25 los bij te bestellen. Eenvoudige bediening: 3 snelheden De afzuigkap heeft 3 verschillende snelheden, zodat je de afzuigcapaciteit kan aanpassen aan jouw behoeften. de minimale afzuigcapaciteit is 175 m³/h bij stand 1 en de maximale afzuigcapaciteit is 350m³/h bij stand 3. Geluidsniveau Het geluidsniveau van deze afzuigkap varieert van 56 dB in stand en tot 72dB in stand 3. Kenmerken • energielabel D • diameter afvoer 120 – 125 mm • aansluitwaarde 148 W • LED verlichting 2 x 5 W • max. afzuigcapaciteit 175 – 350 m³/h • geluidsniveau (min.-max.) 56 – 72 dB(A) 5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op etna.nl/garantie/. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

7. ETNA AO761RVS - Afzuigkap - Onderbouw - RVS - 60cm


Product informatiePlus or Show more

Deze Bosch DUL63CC50 onderbouw afzuigkap beschikt over heldere LED verlichting, waardoor je tijdens het koken alles goed kan zien. Door het vetfilter in de afzuigkap, zorg je dat vet en andere deeltjes uit de lucht wordt gehaald voor een frisse omgeving. Via de knoppen aan de voorkant, is de afzuigkap gemakkelijk te bedienen en beschikt het over 3 vermogensstanden. Is het vetfilter vies? was deze gemakkelijk schoon in de vaatwasser. Frisse omgeving en snel schoon Deze afzuigkap van Bosch beschikt over een metalen vetfilter. Dit filter zorgt ervoor dat alle vetten en andere deeltjes uit de lucht worden verwijderd, zodat er een schone en frisse omgeving ontstaat in de keuken. Is het filter vies? omdat het vetfilter vaatwasserbestendig is, kan je deze gemakkelijk via de vaatwasser schoon maken. Goed overzicht In de afzuigkap zit LED verlichting. Dit zijn 2x 4W LED lampen. Op deze manier heb je een goed overzicht over wat je aan het koken bent. kenmerken van de Bosch DUL63CC50 Max. afzuigcapaciteit volgens DIN/EN 61591: 350 m³/u bij luchtafvoer Montage onder een bovenkast of aan de wand Het vetfilter is geschikt voor in de vaatwasser Het geluidsniveau op normale stand is 72 dB Beschikt over 3 vermogensstandenTechnische kenmerken Afmetingen luchtafvoer (hxbxd): 150-150 x 600 x 482 mm Afmetingen recirculatie (hxbxd): 150-150 x 600 x 482 mm Diameter luchtafvoeraansluiting Ø 120 mm, 100 mm

8. Bosch DUL63CC50 Serie 4 - Onderbouw afzuigkap - 60 cm


Product informatiePlus or Show more

De ETNA AO660WIT is een witte onderbouwafzuigkap die zowel geschikt is voor afvoer naar buiten als recirculatie. De afvoer verloopt via de bovenzijde of achterzijde. De afzuigkap is voorzien van een glazen dampscherm om de dampen te begeleiden. De 2 aluminium cassettefilter zijn makkelijk schoon te maken. Voordelen van de ETNA AO660WIT -Geschikt voor recirculatie met behulp van koolstoffilter REC80 -Voorzien van LED verlichting -Gemakkelijk schoon te maken Goed om te weten De afzuigkap is geschikt voor recirculatie bij het bestellen van koolstoffilter REC80. Het koolstoffilter wordt niet standaard meegeleverd. REC80 kan je los bij bestellen als je gebruik wilt maken van recirculatie. Let op: los te bestellen, 1 filter benodigd. 3 snelheden De afzuigkap is in te schakelen op 3 verschillende snelheden. Met een maximale afzuigcapaciteit van 285 m³/h. Het geluidsniveau bij stand 1 is 56dB en bij stand 3 69dB. LED verlichting De afzuigkap is voorzien van 2 LED lampen van 4W. Kenmerken van de ETNA AO660WIT onderbouw afzuigkap • 2 aluminium cassettefilters • 1 thermisch beveiligde motor • 3 snelheden • glazen dampscherm • energielabel D • max. afzuigcapaciteit 285 m³/h • geluidsniveau (min.-max.) 56 – 69 dB(A) Voor de vrienden van techniek • geschikt voor afvoer naar buiten en recirculatie • afvoer naar boven of achter • diameter afvoer 120 - 125 mm • aansluitwaarde 133 W • LED verlichting 2 x 4 W 5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen na aankoop te registreren op etna.nl/garantie/ Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar!

9. ETNA AO660WIT - Afzuigkap - Onderbouw


Product informatiePlus or Show more

Compactheid voor de kleine keuken: Met de Klarstein Contempo Neo afzuigkap wordt ook in beperkte ruimtelijke omstandigheden voor zuivere lucht gezorgd.Met maar 10 cm hoogte en 60 cm breedte past de Klarstein Contempo Neo afzuigkap aan de ene kant ideaal aan de muur boven fornuizen met conventionele afmetingen en is aan de andere kant perfect om zich plaatsbesparend onder een keukenkastje te nestelen.Voor verschillende soorten kookactiviteiten is de afzuigkap voorzien van drie standen. De hoogste stand vordert maar liefst 175 kubieke meter lucht per uur uit de keuken. Dankzij de energie-efficiënte constructiewijze blijven zowel het stroomverbruik als ook het bedrijfsgeluid tijdens het gebruik binnen de perken. Dankzij de beide ingebouwde aluminium vetfilters gaat de Contempo Neo de strijd aan met olie en vet in keukendamp en vermindert merkbaar een kleverige aanslag op het keukenmeubilair. En het mooiste: De beide filters worden in de afwasmachine ongecompliceerd weer glanzend schoon.Meer licht! waren niet alleen de laatste woorden van Goethe, maar is ook het credo van deze afzuigkap. Met twee krachtige en toch zuinige led fornuislampjes maakt de Klarstein Contempo Neo onderbouwkap een einde aan schemerige lichtverhoudingen. Zo kunt u op elk moment duidelijk zien wat er in uw potten en pannen pruttelt. Vermogensstanden en licht worden heel eenvoudig via SenseControl touch bediening aan de voorzijde van de kap ingeschakeld. Met haar scherm van zwart acrylglas verleent ze de rvs behuizing daarnaast een aanvullende zweem van luxe.Groots, behalve als het gaat om de benodigde ruimte: De Klarstein Contempo Neo afzuigkap.Deze afzuigkap is geschikt voor ombouw tot recirculatiesysteem. Hiervoor is aanvullend een actief koolfilter nodig die verkrijgbaar is onder artikelnummer 10033473.

10. Klarstein Contempo Neo onderbouw afzuigkap - 60cm 175m³/h rvs acryl - zwart


Artikelen gerelateerd aan Onderbouw afzuigkaps


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Onderbouw afzuigkaps. Er zijn namelijk 85 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Onderbouw afzuigkap kopen.