Hoe komt deze handige Onderbouw afzuigkap opsomming tot stand..?

De wereld verandert.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Onderbouw afzuigkap ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Onderbouw afzuigkaps, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Onderbouw afzuigkaps die aangeboden worden in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Onderbouw afzuigkaps het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Onderbouw afzuigkaps stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Onderbouw afzuigkaps

De beste Onderbouw afzuigkaps op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Deze Exquisit afzuigkap is ideaal voor het verwijderen van ongewenste kookluchtjes. De maximale afzuigcapaciteit kan wel 180 m³ afgevoerde lucht per uur bereiken, zodat u een heerlijke maaltijd kunt bereiden zonder vervelende geurtjes. De vier knoppen zorgen ervoor dat de afzuigkap eenvoudig kan worden bediend. Door de metalen afwerking, past de afzuigkap goed in een moderne keuken. Er is een led-lamp ingebouwd, wanneer u extra licht nodig heeft. Materiaal: Roestvrij staal Afmetingen: 59,5 x 50 x 14 cm (B x D x H) Spanning: 220-240 V / 50 Hz Maximale afzuigcapaciteit: 180 m³/u Verlichting: 2 x 40 W Motorvermogen: 120 W Diameter luchtinlaat: 120 mm Kabellengte met stekker: 100 cm Benodigde actieve koolfilters: 1 Netto gewicht: 5,5 kg Energieklasse: E Geluidsniveau: 65 db (A) Geen vet Geschikt voor recirculatie

1. Exquisit UBH20MI - Onderbouw afzuigkap


Product informatiePlus or Show more

De Inventum AKO6012WIT is een eenvoudige afzuigkap die met zijn afzuigcapaciteit en formaat het meest geschikt is voor kleine keukens. Kies met de druktoetsen één van de 3 standen om zo de juiste afzuigcapaciteit te selecteren. Zo weet je zeker dat je niet te veel energie verbruikt tijdens het koken. De afzuigkap heeft heldere halogeen verlichting waarmee je goed zicht hebt op je pannen. Hierdoor voeg je niet per ongeluk te veel kruiden toe aan je curry. Maak je graag maaltijden waarbij veel dampen vrijkomen? Geen zorgen, dankzij het dampscherm voert de afzuigkap al deze dampen netjes af en verspreiden de kookluchten zich niet door je keuken. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

2. Inventum AKO6012WIT


Product informatiePlus or Show more

De Inventum AKO6012RVS is een eenvoudige afzuigkap die met zijn afzuigcapaciteit en formaat het meest geschikt is voor kleine keukens. Kies met de druktoetsen één van de 3 standen om zo de juiste afzuigcapaciteit te selecteren. Zo weet je zeker dat je niet te veel energie verbruikt tijdens het koken. De afzuigkap heeft heldere LED verlichting waarmee je goed zicht hebt op je pannen. Hierdoor voeg je niet per ongeluk te veel kruiden toe aan je curry. Maak je graag maaltijden waarbij veel dampen vrijkomen? Geen zorgen, dankzij het dampscherm voert de afzuigkap al deze dampen netjes af en verspreiden de kookluchten zich niet door je keuken. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

3. Inventum AKO6012RVS


Product informatiePlus or Show more

De ETNA AO160RVS is geschikt voor keukens met een centraal afzuigsysteem of een mechanisch ventilatiesysteem. Met afzuiging boven de kookplaat houd je goed zicht doordat de dampen direct naar boven worden afgevoerd. Daarnaast ontstaat er op den duur geen vuil door neergeslagen vetdeeltjes en door de geïntegreerde ledlamp heb je altijd goed zicht op de kookzones. Verder is deze motorloze afzuigkap voorzien van een klep die elektrisch op en dicht kan. De aluminium filtermat kan eenvoudig verwijderd en schoongemaakt worden. Voordelen van de ETNA AO160RVS afzuigkap De afzuigkap heeft een elektrisch bedienbare klep voor open en dicht De afzuigkap is voorzien van LED verlichting Goed om te weten De afzuigkap is alleen geschikt voor een centraal afzuigsysteem De afvoer van de afzuigkap bevind zich aan de bovenzijde Onderbouw afzuiging Deze onderbouw afzuiging is eenvoudig te plaatsen en aan te sluiten op het afzuigsysteem. De totale breedte is 60 cm en de diameter van de afvoer is 12 - 10 cm. Daarmee is de ETNA AO160RVS in staat om een kookplaat van 4 tot 5 gaspitten te bedienen in een gemiddelde keuken. Motorloze afzuiging voor centraal afzuigsysteem Deze afzuigkap is middels de afvoer aan de bovenzijde aan te sluiten op een centrale afzuigsysteem. Daarnaast is de ETNA AO160RVS ook te gebruiken in combinatie met een mechanisch ventilatiesysteem. Aluminium filtermat Het vetfilter is het belangrijkste onderdeel van het afzuigsysteem. De ETNA AO160RVS is uitgerust met een aluminium filtermat. Deze filtermat is eenvoudig te verwijderen voor een periodieke reinigingsbeurt. Energiezuinige verlichting De afzuigkap is uitgerust met een energiezuinige ledlamp van slechts 4W. Zo houd je altijd goed zicht op de kookplaat. De ETNA AO160RVS afzuigkap is dan ook een energiezuinig apparaat, mede door de afwezigheid van een motor. Kenmerken van de AO160RVS afzuigkap: • de kleur van de afzuigkap is RVS • diameter afvoer 100 mm • aansluitwaarde 99 W • LED verlichting 1 x 4 W 5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op etna.nl/service. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

4. ETNA AO160RVS - Afzuigkap - Onderbouw - 60 cm


Product informatiePlus or Show more

De ETNA AO660RVS is een rvs kleurige onderbouwafzuigkap die zowel geschikt is voor afvoer naar buiten als recirculatie. De afvoer verloopt via de bovenzijde of achterzijde. De afzuigkap is voorzien van een glazen dampscherm om de dampen te begeleiden. De 2 aluminium cassettefilter zijn makkelijk schoon te maken. Voordelen van de ETNA AO660RVS afzuigkap geschikt voor recirculatie met behulp van koolstoffilter REC80 voorzien van LED verlichting Goed om te weten het koolstoffilter wordt niet standaard meegeleverd. REC80 kan je los bij bestellen als je gebruik wilt maken van recirculatie. 3 snelheden De afzuigkap is in te schakelen op 3 verschillende snelheden. Met een maximale afzuigcapaciteit van 285 m³/h. Het geluidsniveau bij stand 1 is 56dB en bij stand 3 69dB. LED verlichting De afzuigkap is voorzien van 2 LED lampen van 4W. Kenmerken van de ETNA AO660RVS onderbouw afzuigkap 2 aluminium cassettefilters 1 thermisch beveiligde motor 3 snelheden glazen dampscherm energielabel D max. afzuigcapaciteit 285 m³/h geluidsniveau (min.-max.) 56 – 69 dB(A) Aansluit specificaties AO660WIT geschikt voor afvoer naar buiten en recirculatie afvoer naar boven of achter diameter afvoer 120 - 125 mm aansluitwaarde 133 W LED verlichting 2 x 4 W Let op: met behulp van koolstoffilter REC80 geschikt voor recirculatie (los te bestellen, 1 filter benodigd) 5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op etnaservice.nl. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

5. ETNA AO660RVS - Onderbouw Afzuigkap - 60 cm - RVS


Product informatiePlus or Show more

Klarstein ACV-61A. Maximale afzuigcapaciteit: 165 m³/uur, Afzuigmethode: Afvoerend/recirculerend, Fluid dynamic efficiency class: F. Soort: Muurmontage, Kleur van het product: Roestvrijstaal, Materiaal behuizing: Roestvrijstaal. Soort vetfilter: Aluminium, Aantal filters: 2 stuk(s). Energie-efficiëntieklasse: E, Jaarlijks energieverbruik: 92 kWu, Netbelasting: 115 W. Breedte: 600 mm, Hoogte: 130 mm, Diepte: 470 mm

6. Klarstein ACV-61A 165 m³/uur Muurmontage Roestvrijstaal E


Product informatiePlus or Show more

De ETNA AO761WIT is een onderbouw afzuigkap van 60 cm breed. Een onderbouw afzuigkap monteer je gemakkelijk onder een keukenkastje. De afzuigkap is geschikt voor zowel normale afvoer naar buiten als recirculatie. Voordelen van de ETNA AO761WIT afzuigkap Energiezuinige LED verlichting Geschikt voor recirculatie met behulp van koolstoffilter REC25 Goed om te weten De koolstofilters voor recirculatie worden niet standaard meegeleverd LED verlichting De afzuigkap is voorzien van 2 LED spots met warm wit licht. De LED verlichting in deze afzuigkap zorgt niet alleen voor optimaal zicht op je kookplaat of fornuis, maar is ook nog eens een stuk zuiniger dan halogeen verlichting. Naast dat het energiezuinig is gaat LED verlichting ook langer mee. Dat scheelt uiteindelijk weer in je portemonnee. Afvoer naar buiten en recirculatie De AO761WIT is geschikt voor zowel afvoer naar buiten als recirculatie. De afvoer gaat naar boven of naar achter. Om de afzuigkap geschikt te maken voor recirculatie is het van belang om koolstoffilter REC25 los bij te bestellen. Eenvoudige bediening: 3 snelheden De afzuigkap heeft 3 verschillende snelheden, zodat je de afzuigcapaciteit kan aanpassen aan jouw behoeften. de minimale afzuigcapaciteit is 175 m³/h bij stand 1 en de maximale afzuigcapaciteit is 350m³/h bij stand 3. Geluidsniveau Het geluidsniveau van deze afzuigkap varieert van 56 dB in stand en tot 72dB in stand 3. Kenmerken van de ETNA AO761WIT onderbouw afzuigkap • energielabel D • diameter afvoer 120 – 125 mm • aansluitwaarde 148 W • LED verlichting 2 x 5 W • max. afzuigcapaciteit 175 – 350 m³/h • geluidsniveau (min.-max.) 56 – 72 dB(A)

7. ETNA AO761WIT - Onderbouw Afzuigkap - Wit


Product informatiePlus or Show more

De Klarstein UW60BL afzuigkap zorgt er in kleine tot middelgrote keukens voor dat etenslucht en dampen worden verwijderd. Voor de verschillende graden van kookactiviteit kan de afzuigkap op drie verschillende prestatieniveaus worden gezet. Het hoogste vermogen zal per uur tot 210 kubieke meter in de keuken laten circuleren. Met hun eenmotorige zuigkracht worden zowel het energieverbruik als het geluidsvolume tijdens het gebruik binnen de perken gehouden. Met zijn 60cm breedte past de afzuigkap perfect boven kookoppervlakken in de gebruikelijke maat. Het apparaat van Klarstein kan ofwel vrij op een muur of onder een keukenkast gemonteerd worden. De daarvoor noodzakelijke schroefset wordt meegeleverd. Daardoor is de variabel monteerbare afzuigkap geschikt voor de meeste keukens. Zelfs in schemerige lichtomstandigheden kan de schakelbare 40W lamp van de afzuigkap van Klarstein gebrukt worden om het daaronder liggende kookoppervlak te verlichten. Om de binnenkant van de kap en de afvoerleiding tegen verontreiniging te beschermen, bezit de UW60BL van Klarstein twee verwijderbare en vaatwasbestendige vetfilters uit aluminium.

8. Klarstein UW60BL - afzuigkap


Product informatiePlus or Show more

Tijdens het koken neemt de Bosch DUL63CC50 met 1 van zijn 3 standen alle kookdampen op en voert deze naar buiten af. Is er in jouw keuken geen luchtafvoer? Gebruik de afzuigkap dan recirculerend. Op deze manier wordt de kooklucht gefilterd en weer schoon terug de keuken in geblazen. Je kiest de stand gemakkelijk met de drukknoppen aan de voorkant van de kap. Zet voor goed zicht op je pannen ook direct de verlichting aan. Zo voeg je niet per ongeluk te veel zout toe aan je maaltijd. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

9. Bosch DUL63CC50


Product informatiePlus or Show more

Bomann 762332. Maximale afzuigcapaciteit: 204,9 m³/uur, Afzuigmethode: Afvoerend/recirculerend, Fluid dynamic efficiency class: E. Soort: Muurmontage, Kleur van het product: Roestvrijstaal, Vermogen lamp: 2 W. Soort vetfilter: Aluminium, Aantal filters: 2 stuk(s), Aantal filterlagen: 5 stuk(s). Energie-efficiëntieklasse: C, Jaarlijks energieverbruik: 42 kWu, Netbelasting: 82 W. Breedte: 600 mm, Hoogte: 135 mm, Diepte: 500 mm

10. Bomann 762332 afzuigkap 204,9 m³/uur Muurmontage Roestvrijstaal C


Vergelijkbare producten aan Onderbouw afzuigkaps


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Onderbouw afzuigkaps er zijn namelijk 85 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Onderbouw afzuigkap kopen.