Beste Onderbouw afzuigkap - Jun. 2020

85 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

ETNA AO460WIT - Onderbouw Afzuigkap - Wit

ETNA
9.7Score
2

Inventum AKO6012WIT

Inventum
9.6Score
3

Bosch DUL63CC50

Bosch
9Score
4

Exquisit UBH20MI - Onderbouw afzuigkap

Exquisit
8.7Score
5

ETNA AO160RVS

ETNA
8.1Score
6

Siemens LU60LFA50 iQ100 - Afzuigkap - Onderbouw - RVS

Siemens
8Score
7

Inventum AKO6012RVS

Inventum
7.8Score
8

ETNA AO660RVS - Onderbouw Afzuigkap - 60 cm - RVS

ETNA
7.4Score
9

Bomann 762332 afzuigkap 204,9 m³/uur Muurmontage Roestvrijstaal C

Bomann
7.3Score
10

Beko CFB6432XG - Onderbouw afzuigkap - RVS

Beko
7.1Score

Hoe komt deze super Onderbouw afzuigkap reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de zoektocht naar de beste Onderbouw afzuigkap ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Onderbouw afzuigkaps, maar nu helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Onderbouw afzuigkaps die aangeboden worden in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Onderbouw afzuigkaps het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Onderbouw afzuigkaps stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Soortgelijke artikelen aan Onderbouw afzuigkaps

De beste Onderbouw afzuigkaps in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

De ETNA AO460WIT is een efficiënte witte onderbouw afzuigkap van 60 cm breed met een thermisch beveiligde motor. Dit model is geschikt voor recirculatie of aansluiting op een centraal afzuigsysteem. Het aluminium filter is gemakkelijk uit te nemen voor reiniging. Verder beschikt dit apparaat over 3 snelheden en energiezuinige ledverlichting. Voordelen van de AO460WIT afzuigkap Energiezuinige LED verlichting Het alluminium vetfilter is makkelijk te verwijderen en schoon te houden Met behulp van het filter REC80 geschikt voor recirculatie Goed om te weten De koolstofilters ( REC80 )voor recirculatie worden niet standaard meegeleverd Flexibel inzetbaar De ETNA AO460WIT is zowel geschikt voor huizen met als zonder centraal afzuigsysteem. Je kunt de lucht naar boven of naar achteren afvoeren. Door te kiezen voor recirculatie voorkom je dat het afzuigsysteem tot warmteverlies leidt in het huis. Zo bespaar je met name in de winter aanzienlijk op je energierekening. Eenvoudige bediening Met deze afzuigkap heb je tijdens het koken de keuze uit drie snelheden. Zo heb je voor het verwarmen van één pan soep voldoende aan stand 1 en maak je gebruik van stand 3 tijdens het wokken op hoog vuur. De maximale afzuigcapaciteit is 285 kubieke meter per uur. Het bedieningspaneel bestaat uit 2 schuifknoppen: 1 voor de verlichting en 1 voor de snelheid. Uitneembare filtermat De aluminium filtermat is het onderdeel die het meeste werk voor zijn rekening neemt. Dat betekent dat het belangrijk is dat deze regelmatig wordt schoongemaakt. De aluminium filtermat is echter eenvoudig uit te nemen en schoon te maken. Energiezuinige verlichting Dankzij de ingebouwde ledlamp van 4W ben je altijd voorzien van verlichting tijdens het koken. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken over het energieverbruik, want deze ledlamp verbruikt nauwelijks energie. Kenmerken ETNA AO460WIT onderbouw afzuigkap energielabel D diameter afvoer 125 -120 mm aansluitwaarde 129 W LED verlichting 1 x 4 W max. afzuigcapaciteit 285 m³/h geluidsniveau (min.-max.) 56 – 69 dB(A) 5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op etnaservice.nl. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

1. ETNA AO460WIT - Onderbouw Afzuigkap - Wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Inventum AKO6012WIT is een eenvoudige afzuigkap die met zijn afzuigcapaciteit en formaat het meest geschikt is voor kleine keukens. Kies met de druktoetsen één van de 3 standen om zo de juiste afzuigcapaciteit te selecteren. Zo weet je zeker dat je niet te veel energie verbruikt tijdens het koken. De afzuigkap heeft heldere halogeen verlichting waarmee je goed zicht hebt op je pannen. Hierdoor voeg je niet per ongeluk te veel kruiden toe aan je curry. Maak je graag maaltijden waarbij veel dampen vrijkomen? Geen zorgen, dankzij het dampscherm voert de afzuigkap al deze dampen netjes af en verspreiden de kookluchten zich niet door je keuken. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

2. Inventum AKO6012WIT

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Tijdens het koken neemt de Bosch DUL63CC50 met 1 van zijn 3 standen alle kookdampen op en voert deze naar buiten af. Is er in jouw keuken geen luchtafvoer? Gebruik de afzuigkap dan recirculerend. Op deze manier wordt de kooklucht gefilterd en weer schoon terug de keuken in geblazen. Je kiest de stand gemakkelijk met de drukknoppen aan de voorkant van de kap. Zet voor goed zicht op je pannen ook direct de verlichting aan. Zo voeg je niet per ongeluk te veel zout toe aan je maaltijd. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

3. Bosch DUL63CC50

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze Exquisit afzuigkap is ideaal voor het verwijderen van ongewenste kookluchtjes. De maximale afzuigcapaciteit kan wel 180 m³ afgevoerde lucht per uur bereiken, zodat u een heerlijke maaltijd kunt bereiden zonder vervelende geurtjes. De vier knoppen zorgen ervoor dat de afzuigkap eenvoudig kan worden bediend. Door de metalen afwerking, past de afzuigkap goed in een moderne keuken. Er is een led-lamp ingebouwd, wanneer u extra licht nodig heeft. Materiaal: Roestvrij staal Afmetingen: 59,5 x 50 x 14 cm (B x D x H) Spanning: 220-240 V / 50 Hz Maximale afzuigcapaciteit: 180 m³/u Verlichting: 2 x 40 W Motorvermogen: 120 W Diameter luchtinlaat: 120 mm Kabellengte met stekker: 100 cm Benodigde actieve koolfilters: 1 Netto gewicht: 5,5 kg Energieklasse: E Geluidsniveau: 65 db (A) Geen vet Geschikt voor recirculatie

4. Exquisit UBH20MI - Onderbouw afzuigkap

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Heeft jouw woning een centraal afvoersysteem? Dan is de ETNA AO160RVS er om je te helpen met het wegzuigen van kookluchtjes. De afzuigkap heeft geen motor en bevestig je op het centrale afvoersysteem in jouw gebouw. Deze bepaalt hoe krachtig de afzuigkap de lucht wegzuigt. Hierdoor blijven de geuren van jouw kruidige gerechten niet hangen in je eigen woning of die van de buren. Krijg je tenminste geen jaloerse buren aan de deur die een hapje willen mee eten. Dankzij de heldere ledverlichting heb je goed zicht op je eten, zodat je zeker weet dat je een heerlijke maaltijd bereid. Trek de kruiden maar uit de kast, want van nare luchtjes heb jij geen last meer. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

5. ETNA AO160RVS

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze Siemens LU60LFA50 iQ100 onderbouw afzuigkap is een basismodel en wordt direct onder de kast boven de kookplaat of aan de muur gemonteerd. Deze afzuigkap heeft geen motor en is uitsluitend geschikt voor luchtafvoer. De bediening is heel eenvoudig met 2 schuifbare knoppen voor het vermogen en de verlichting. Technische informatie Afmetingen luchtafvoer (hxbxd): 150-150 x 600 x 482 mm Luchtafvoeraansluiting Ø 120 mm, 100 mm Aansluitwaarde: 4 W

6. Siemens LU60LFA50 iQ100 - Afzuigkap - Onderbouw - RVS

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Inventum AKO6012RVS is een eenvoudige afzuigkap die met zijn afzuigcapaciteit en formaat het meest geschikt is voor kleine keukens. Kies met de druktoetsen één van de 3 standen om zo de juiste afzuigcapaciteit te selecteren. Zo weet je zeker dat je niet te veel energie verbruikt tijdens het koken. De afzuigkap heeft heldere LED verlichting waarmee je goed zicht hebt op je pannen. Hierdoor voeg je niet per ongeluk te veel kruiden toe aan je curry. Maak je graag maaltijden waarbij veel dampen vrijkomen? Geen zorgen, dankzij het dampscherm voert de afzuigkap al deze dampen netjes af en verspreiden de kookluchten zich niet door je keuken. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

7. Inventum AKO6012RVS

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De ETNA AO660RVS is een rvs kleurige onderbouwafzuigkap die zowel geschikt is voor afvoer naar buiten als recirculatie. De afvoer verloopt via de bovenzijde of achterzijde. De afzuigkap is voorzien van een glazen dampscherm om de dampen te begeleiden. De 2 aluminium cassettefilter zijn makkelijk schoon te maken. Voordelen van de ETNA AO660RVS afzuigkap geschikt voor recirculatie met behulp van koolstoffilter REC80 voorzien van LED verlichting Goed om te weten het koolstoffilter wordt niet standaard meegeleverd. REC80 kan je los bij bestellen als je gebruik wilt maken van recirculatie. 3 snelheden De afzuigkap is in te schakelen op 3 verschillende snelheden. Met een maximale afzuigcapaciteit van 285 m³/h. Het geluidsniveau bij stand 1 is 56dB en bij stand 3 69dB. LED verlichting De afzuigkap is voorzien van 2 LED lampen van 4W. Kenmerken van de ETNA AO660RVS onderbouw afzuigkap 2 aluminium cassettefilters 1 thermisch beveiligde motor 3 snelheden glazen dampscherm energielabel D max. afzuigcapaciteit 285 m³/h geluidsniveau (min.-max.) 56 – 69 dB(A) Aansluit specificaties AO660WIT geschikt voor afvoer naar buiten en recirculatie afvoer naar boven of achter diameter afvoer 120 - 125 mm aansluitwaarde 133 W LED verlichting 2 x 4 W Let op: met behulp van koolstoffilter REC80 geschikt voor recirculatie (los te bestellen, 1 filter benodigd) 5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op etnaservice.nl. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

8. ETNA AO660RVS - Onderbouw Afzuigkap - 60 cm - RVS

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Bomann 762332. Maximale afzuigcapaciteit: 204,9 m³/uur, Afzuigmethode: Afvoerend/recirculerend, Fluid dynamic efficiency class: E. Soort: Muurmontage, Kleur van het product: Roestvrijstaal, Vermogen lamp: 2 W. Soort vetfilter: Aluminium, Aantal filters: 2 stuk(s), Aantal filterlagen: 5 stuk(s). Energie-efficiëntieklasse: C, Jaarlijks energieverbruik: 42 kWu, Netbelasting: 82 W. Breedte: 600 mm, Hoogte: 135 mm, Diepte: 500 mm

9. Bomann 762332 afzuigkap 204,9 m³/uur Muurmontage Roestvrijstaal C

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met deze Beko klassieke Afzuigkap CFB 6432 XG zuig je alle nare luchtjes en vocht af. De gemotoriseerde afzuigkap heeft een breedte van 60 centimeter en is voorzien van 3 snelheden. Dit product is makkelijk te bedienen door middel van een schuifregelaar. Deze afzuigkap heeft een afzuigcapaciteit van 450 m³ per uur; hoe hoger je de snelheid stelt hoe meer lucht hij kan afvoeren. Geschikt voor luchtafvoer Deze kap die geschikt is voor luchtafvoer is in staat om de lucht via een systeem van slangen naar buiten af te voeren. Vetfilter De metalen vetfilter haalt het vet uit de afgevoerde lucht en voorkomt dat het vet zich afzet in de afzuigkap en de afvoerpijpen. Deze metalen vetfilter kun je eenvoudig reinigen. Verlichting Een afzuigkap kan behoorlijk wat licht wegnemen van de kookplaat. Deze afzuigkap heeft daarom ingebouwde verlichting (1 x 40 Watt). Kenmerken Beko Afzuigkap CFB 6432 XG: Breedte: 60 centimeter Aantal snelheden : 3 Aantal motoren : 1 Bediening snelheden door middel van een schuifknop Metalen vetfilter Verlichting: 1 x 40 Watt

10. Beko CFB6432XG - Onderbouw afzuigkap - RVS

Laptop 1

Soortgelijke artikelen aan Onderbouw afzuigkaps


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Onderbouw afzuigkaps er zijn namelijk 85 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Onderbouw afzuigkap kopen.

Beste koop maken