Hoe komt deze fantastische Hakselaar ranglijst tot stand..?

De wereld verandert.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Hakselaar ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Hakselaars, maar nu helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Hakselaars die aangeboden worden in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Hakselaars het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Hakselaars stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Hakselaars in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Met de Bosch AXT 25 TC Hakselaar wordt tuinafval opruimen een eenvoudige klus. Deze 2500 watt hakselaar werkt met een plaat en freeswals die het tuinafval tot 45 millimeter dikte pletten en daarna versnipperen. Dat werkt alleen als je de 53 liter opvangbak plaatst, zodat het snijwerk te allen tijde is afgeschermd. Wel zo veilig dus. Het systeem van de hakselaar werkt zodanig dat het afval naar binnen wordt getrokken. Mede hierdoor is een doorvoer van 230 kilogram per uur mogelijk. Je bent dankzij de AXT 25 TC dus snel van je tuinafval af.

1. Bosch AXT 25 TC


Product informatiePlus or Show more

Met de Bosch AXT Rapid 2200 Hakselaar maken takken tot 40 millimeter geen schijn van kans meer. Dankzij de 2.200 watt Highspeed Bosch Powerdrive-motor en de omwentelsnelheid van 3.650 omwentelingen per minuut maak je binnen een mum van tijd korte metten met al jouw tuinafval. De duurzame, lasergesneden precisiemessen geven je een hoog snijvermogen en de snelle vultrechter en praktische stop zorgen voor eenvoudig vullen en een snelle materiaaldoorvoer. Het frame en de robuuste wielen zorgen voor stevigheid en mobiliteit.

2. Bosch AXT Rapid 2200


Product informatiePlus or Show more

Ben je met een heggenschaar in de weer geweest en moet er tuinafval opgeruimd worden? De Powerplus POWEG5011 hakselaar helpt je de berg takken of delen van de heg of struik te verkleinen. Er past tot 50 liter aan tuinafval in en takken tot een dikte van 40 millimeter zijn geen probleem voor de messen. De 2400 watt hakselaar slaat meteen af als je hem overbelast, dus je wordt vanzelf gewaarschuwd als je de POWEG5011 teveel afval laat verwerken. Sjouwen met stapels takken is bovendien niet nodig: je verrijdt de tuinhulp eenvoudig dankzij de 2 wielen.

3. Powerplus POWEG5011


Product informatiePlus or Show more

De Einhell GC-RS 2540 is een krachtige Fluisterhakselaar, die je helpt bij verschillende werkzaamheden in de tuin of een park. Gebruik de machine voor het walsen van verschillende soorten tuinafval, zoals takken van bomen, hagen of struiken. Met de machine is het mogelijk om je eigen composteerbare tuinafval te creëren. Pluspunten van dit artikel Handige transporthandgreep Inclusief opvangzak voor tuinafval Grote vulopening Bijzondere eigenschappen Wat er zo fijn is aan dit artikel? Grote opvangzak Standaard wordt er een grote opvangzak met de fluisterhakselaar meegeleverd, zodat het vrijgekomen tuinafval direct kan worden opgevangen. De opvangzak heeft een groot volume voor een lange werkduur. Gedimensioneerde trechteropening De fluisterhakselaar beschikt over een grote gedimensioneerde trechteropening, waardoor het vullen van de fluisterhakselaar eenvoudig en comfortabel verloopt. Geïntegreerde veiligheidsschakelaar Deze fluisterhakselaar is voorzien van een geïntegreerde veiligheidsschakelaar voor een maximale veiligheid. Praktische handgreep en onderstel De combinatie van de praktische handgreep en het robuuste onderstel met wielen maken het heel eenvoudig om de fluisterhakselaar te verplaatsen. Integraalstekker De fluisterhakselaar is uitgevoerd met een integraalstekker met koppeling voor de bescherming van de aansluitkabel. Aan-/uit schakelaar Bij het omschakelen van de handige aan- en uitschakelaar wordt de machine in werking gezet. Naast de aan-/uitschakelaar kun je een wisselschakelaar gebruiken om de richting van de wals te verwisselen. Belangrijke specificaties Aansluiting netstroom: 230 V - 50 Hz Vermorgen: 2500 W Max. Takdiameter: 40 mm Onbelast toerental: 40 t/min Geluidsniveau LWA: 93 dB (A) Gewicht: 14.85 kg

4. Einhell Elektrische Fluisterhakselaar 2000 W


Product informatiePlus or Show more

PRODUCTVOORDELEN - Uitgerust met een motor van 2 500 W - Snijcapaciteit van 40 mm (maximale branche-diameter) - Wordt geleverd met een opvangbox van 50 liter - Kantelbare body voor eenvoudige reiniging - Inclusief noodstopsysteem

5. 2 500 W elektrische tuin versnipperaar


Product informatiePlus or Show more

Is jouw gft-bak tijdens het tuinieren altijd in een mum van tijd vol? Met de elektrische hakselaar van Kibani® wordt het opruimen van snoeiafval een eenvoudige klus. De hakselaar heeft een vermogen van 2500 watt en is geschikt voor het versnipperen van allerlei tuinafval en takken tot 40 mm dik. De hakselaar is voorzien van een opvangzak met een inhoud van 50 liter, zodat je grote hoeveelheden tuinafval kunt verzamelen en afvoeren. Gemakkelijk en veilig in gebruik De machine is erg eenvoudig te bedienen. Door één druk op de knop zet je de hakselaar aan of uit. Dankzij de twee wielen en het grote handvat kun je de hakselaar gemakkelijk vervoeren. De hakselaar is voorzien van een overbelastingsbeveiliging. Hierdoor schakelt de hakselaar automatisch uit wanneer de motor oververhit dreigt te raken. Met de aanduwstok kun je het tuinafval veilig doorvoeren. Om jezelf optimaal te beschermen is het belangrijk om ook de juiste veiligheidsaccessoires te dragen. Denk hierbij aan een beschermbril, gehoorbeschermers en werkhandschoenen. Weinig onderhoud vereist Het grote voordeel van elektrisch tuingereedschap is dat de elektromotor weinig onderhoud vraagt. Wel is het belangrijk om de machine na elk gebruik goed te reinigen. Hiervoor kun je gebruik maken van Agealube bio reiniger . Dit biologisch afbreekbare schoonmaakmiddel reinigt en ontvet elk oppervlak in een handomdraai. De messen van de hakselaar zijn omkeerbaar. Wanneer een zijde bot is, kun je deze dus omdraaien om de hakselaar weer te voorzien van twee scherpe messen. Beide zijden gebruikt? Je kunt de messen ook zeer voordelig als set van 2 bestellen. Let op! Draag altijd werkhandschoenen wanneer je de messen omdraait of vervangt. Specificaties: * Vermogen: 2500 watt * Aansluitspanning: 230V / 50Hz * Toerental stationair: 4500 toeren p/min * Max. diameter takken: 40 mm * Kabellengte: 0.35 meter * Geluidsniveau: 106 dB * Inhoud opvangzak: 50 liter * Afmeting hakselaar: 44x39x90 cm (LxBxH) * Gewicht: 9.9 kg * Afmeting verpakking: 66x29x40 cm (LxBxH) * Gewicht inclusief verpakking: 11.6 kg * Beschermingsklasse: IP24 * Keurmerk: CE * Merk: Kibani® * Één jaar garantie Accessoires: * Aanduwstok (1st.) * Omkeerbaar mes (2st.) * Handleiding (1st.) Ook handig om te gebruiken: kettingzagen , bijlen en heggenscharen .

6. Kibani Hakselaar – 2500W – Incl. 50L Opvangzak – Max. Takdikte Ø 40 mm


Product informatiePlus or Show more

Met deze rustige shredder plet je gemakkelijk takken en struiken met een diameter van maximaal 45 mm bij lage geluidsniveaus. De robuuste 50 liter opvangzak houdt het tuinafval bij elkaar. De hakselaar is goed te vervoeren door de bijgevoegde wielen en de lichtgewicht bouw van slechts 12 kg. Bevat een overbelastingsbeveiliging, wat zorgt voor de nodige veiligheid. De snijvlakken zijn gemaakt van staal. Productvoordelen: - TÜV SÜD - GS getest veiligheid - Hoogrendementsmotor met 3-fase versnelling - Station versnellingen van gehard staal voor minimale slijtage - Back-up controleren Cap met materiële leiderschap kromming (zorgt voor de juiste positionering van de soort dingen, die verhoogt de efficiëntie en vermindert tegendruk en jammen) - Het opladen van hopper met zelf sluitingsmechanisme - krachtige 2400W motor - incl. 50 liter verzamelenzak - Stalen mes - Diameter van tak tot 45 mm - gemakkelijk versnipperen van plant stekken - Overbelasting bescherming, opnieuw bezoedelen + motor schakelaar - licht van gewicht Technische gegevens: - Materiaal lemmet: staal - Aandrijving: elektrisch - Reservoir capaciteit: 50 liter - Gewicht: 12 kg - Mes snelheid 4500 U/min - Diameter: 45 mm - Nominaal vermogen: 2400 W - Voltage: 230-240 v ~ 50 Hz - Model: DBHC004 Leveringsomvang: - Hakselaar - Gebruiksaanwijzing - Reservoir van 50 liter

7. Compacte shredder, hakselaar met 50 liter reservoir


Product informatiePlus or Show more

Na flink snoeien in de tuin, heb je meestal wel genoeg tuinafval verzameld. Met de Powerplus POWEG5010 maak je hier snel korte metten mee. Je rijdt de hakselaar dankzij de wielen naar de hoop met tuinafval en je bedient hem vervolgens eenvoudig en veilig. Hij is namelijk beveiligd tegen overbelasting en met de bijgeleverde duwstok houd je je handen op een veilige afstand van de messen. De 2500 watt elektrisvche motor en 2 scherpe, omkeerbare messen versnipperen je tuinafval tot 40 millimeter dik. De snippers worden netjes voor je opgevangen in de 50 liter opvangbak. Jouw tuin is en blijft met de POWEG5010 vrij van tuinafval.

8. Powerplus POWEG5010


Product informatiePlus or Show more

Takken fijnhakken zonder lawaaihinder? Dat kan met deze geluidsarme hakselaar van Powerplus. Hij heeft een sterke, onderhoudsvrije inductiemotor van 2800W waarmee hij moeiteloos takken met een dikte van 45mm verhakselt. Waarvoor is deze hakselaar geschikt? Deze Powerplus hakselaar plet takken en snoeiafval en vangt alles op in zijn grote opvangbak van 60l. Je tuin ziet er snel weer pico bello uit. Wat zijn de voordelen? + Krachtige en duurzame inductiemotor van 2800W. + Een bijgeleverde duwstok voert het snoeisel veilig naar de snijwals. + Het toestel trekt de takken langzaam en stil naar binnen en plet ze tot de optimale grootte, waarna ze in de 60l grote opvangbak terechtkomen. Je ruimt het snoeiafval m.a.w. uiterst efficiënt op. + Mocht er een tak blokkeren, dan kan je eenvoudig de draairichting van de snijwals veranderen om de doorgang weer snel vrij te maken. + Ook de afstand tot het mes is instelbaar en kan je afstemmen op de dikte van het hout. + Dankzij de overbelastingsbeveiliging ben je er zeker van dat het toestel niet overbelast wordt. + De twee wielen en het handvat laten je ten slotte toe om de Powerplus hakselaar gemakkelijk te verplaatsen. Specificaties: • Nominale spanning: 230-240V • Frequentie: 50Hz • Nominaal vermogen: 2800W • Toerental: 42min-1 • Max. diameter: 45mm • Opvangbak: 60l Wat zit er in de verpakking? • Handleiding • Stille hakselaar • Opvangbak • Basisframe • 2 wielen • 2 wieldeksels • Zak voor kleine deeltjes • Wielas • 2 stops • Duwstok Hoeveel jaar garantie heb je op deze Powerplus hakselaar? Je hebt 3 jaar garantie op dit toestel.

9. Powerplus POWXG6462 Hakselaar - 2800 W - incl. 60 l opvangzak - max takdikte Ø 45 mm


Product informatiePlus or Show more

De Einhell GC-RS 2845 CB is een praktische Fluisterhakselaar, voor het walsen van verschillende vormen van tuinafval. Gebruik de machine bijvoorbeeld voor het walsen van takken, heggen of struiken. Met de machine is het mogelijk om van grotere stukken tuinafval fijne compost te maken voor de bemesting van je tuin of een parkje. Pluspunten van dit artikel Grote vulopening Met omkeerschakelaar Praktische transporthandgreep Bijzondere eigenschappen Wat er zo fijn is aan dit artikel? Geïntegreerde veiligheidsschakelaar Een veilige manier van werken met deze fluisterhakselaar wordt bevorderd met de geïntegreerde veiligheidsschakelaar. Grote opvang box Met de grote opvang box aan de onderzijde van de machine kan het vrijgekomen haksel direct worden opgevangen. Dankzij de inhoud van 60 liter garandeert de opvangbox een lange werkduur. Handvat en een robuust onderstel De combinatie van een handig handvat en het robuuste onderstel met wielen, maakt deze machine zeer eenvoudig te transporteren. Daarbij kan de machine met dit onderstel ook op minder egale ondergronden worden neergezet. Geïntegreerde wals Dankzij de geïntegreerde wals met automatische voeding is het tuinafval binnen een korte tijd verwerkt tot fijne compost. Wisselschakelaar Gebruik de wisselschakelaar op de machine om de richting van de wals voor het walsen van tuinafval te veranderen. Krachtige motor Om het tuinafval snel en volledig te kunnen walsen is deze elektrische fluisterhakselaar voorzien van een krachtige 2.800 Watt motor. Deze motor levert een onbelast toerental van 40 toeren per minuut en heeft voldoende kracht voor het walsen van tuinafval met een maximale diameter van 45 mm. Belangrijke specificaties Aansluiting netstroom: 230-240 V – 50 Hz Vermogen: 2800 W Inhoud opvangbox: 60 L Max. Takdiameter: 45 mm Geluidsniveau LWA: 92 dB (A) Gewicht: 34 kg

10. Einhell Fluisterhakselaar 2300 W - 60 L


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Hakselaars er zijn namelijk 42 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Hakselaar kopen.