Hoe komt deze leuke Buxusschaar lijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Buxusschaar ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Buxusschaars, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Buxusschaars die die je kunt kopen in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Buxusschaars het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Buxusschaars stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Buxusschaars in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Met de ASB 10,8 Li van Bosch wordt het snoeien van buxus, struiken en jonge heggen een koud kunstje. In de set zijn maar liefst 3 verschillende messen meegeleverd: een groot mes van 20 centimeter, een medium mes voor het vormsnoeien van buxus van 12 cm en een grasmes voor de graskanten. Deze wissel je snel en eenvoudig zonder gebruik te maken van gereedschap. Door het antiblokkeersysteem loopt de machine niet vast bij dikkere takken. De accu is in 3,5 uur opgeladen waarna je maar liefst 100 minuten snoeit op één acculading. De handgreep is voorzien van comfortabel softgrip materiaal en een led display geeft de accustatus weer. Kortom, met deze veelzijdige buxusschaar wordt snoeien eenvoudig.

1. Bosch ASB 10,8 Li 3 set


Product informatiePlus or Show more

Wil je zowel je buxusheggen als je gras tot in de puntjes verzorgen? Zoek dan niet verder; de Isio set van Bosch gaat je daarbij helpen. Deze krachtige 3,6 volt Li-Ion accu buxusschaar wordt namelijk met 12 centimeter buxusmes als met een 8 centimeter grasmes geleverd. Beide messen zijn uiteraard van de hoogte kwaliteit en precisiegeslepen. Hij weegt slechts 0,55 kilogram en is voorzien van een comfortabele softgrip met aan aan beide zijden ergonomisch greepbereik. Met de accu kun je gemiddeld 50 minuten vooruit en wanneer de Isio aan de lader staat word je met een viertraps LED-indicatie op de hoogte gehouden van de laadtoestand. Het speciale "Antiblokkeersysteem" zorgt er tot slot voor dat je altijd gemakkelijk door kunt werken.

2. Bosch Isio


Product informatiePlus or Show more

WOLF-Garten LI-ION POWER FINESSE 30 B is een accu-buxusschaar in een lichte en wendbare uitvoering. Ergonomische handgreep met softgrip. Geïntegreerde LI-ION POWER accu van 3,7 Volt en 1.3Ah, welke zorgt voor een looptijd van 30 minuten. De werkbreedte is 150mm. Geschikt voor het knippen van buxus. Voordelen van de WOLF-Garten LI-ION POWER FINESSE 30 B. - WOLF-Garten LI-ION POWER FINESSE 30 B is een accu-buxusschaar in een lichte en wendbare uitvoering. De buxusschaar heeft een ergonomische handgreep met softgrip. Geïntegreerde LI-ION POWER accu van 3,7 Volt en 1.3Ah, welke zorgt voor een looptijd van 30 minuten. De werkbreedte is 150mm. Specificaties: Lichte en wendbare uitvoering. Ergonomische handgreep met softgrip. Accu van 3,7 Volt en 1.3Ah. Looptijd van 30 minuten. Laadtijd 4 uur. Gewicht 0,5 kg. Werkbreedte 150mm. Garantie. Voor een periode van 3 jaar, geteld vanaf de verkoopdatum, worden alle defecte delen (incl. materiaal- of verwerkingsdefecten) kosteloos gerepareerd of vervangen. Deze garantie geldt voor alle producten, die conform de meegeleverde gebruiksaanwijzing gebruikt en onderhouden zijn en waarbij er geen sprake is van onjuist gebruik, misbruik, ongeluk, commercieel gebruik, nalatigheid, verkeerd onderhoud of ongeautoriseerde productaanpassing. Op alle accu's van accuproducten geldt een garantie van 2 jaar. De garantie geldt echter niet voor aan slijtage onderhevige delen. Over WOLF-Garten: -WOLF-Garten heeft voor elke tuinklus het juiste tuingereedschap vervaardigd. Of het nu gaat om gazonverzorging, maaien, snoeien, tuinhandgereedschap, elektrisch, handmatig of accu gereedschap neem een kijkje in het uitgebreide assortiment van WOLF-Garten. Het juiste tuin gereedschap zit daar zeker bij!

3. "WOLF-Garten LI-ION POWER FINESSE 30 B - Buxusschaar - Met LI-ION accu 3,7 V - werkbreedte 150 mm - looptijd 30 minuten"


Product informatiePlus or Show more

De Bosch ASB 10,8 LI accu buxusschaar is een krachtige buxusschaar waarmee je overal kan knippen dankzij de 10.8 Li-Ion accu. Waar is het artikel voor geschikt? Het tuingereedschap is geschikt voor de uitvoering van lichte knipwerkzaamheden aan struiken en gazonranden. De voordelen van de buxesschaar: - Eenvoudige bediening: compact en handig toestel met "antiblokkeersysteem" voor extra knipvermogen en verregaand blokkeervrij werken. - Lange looptijd: tot 100 minuten bij slechts 900 g gram. - Altijd klaar voor gebruik: toestellen met hoogwaardige Lithium-Ion-accu's, geïntegreerde laadtoestandsindicatie en 3,5 uur laadtijd. - Optimale greepomvang door comfortabele softgrip en ergonomisch greepbereik - Looptijd tot 100 minuten dankzij krachtige 10,8 V Lithium-Ion-accu - Uitstekend snijvermogen door krachtige aandrijving met "antiblokkeersysteem" - Duurzaam buxusmes met 20 cm meslengte. Zwitsers precisiegeslepen kwaliteitsmes - Laadtoestandsindicatie. Praktische viertraps LED-indicatie voor de laadtoestand - Bosch-SDS. Eenvoudige meswissel zonder gebruik van gereedschap - Korte laadtijd. Slechts 3,5 uur De belangrijkste specificaties van de buxesschaar: - Accutype: Lithium-Ion - Accuspanning: 10,8 V - Acculooptijd: tot 100 min - Accuoplaadtijd: 3,5 h - Meslengte: 20 cm - Messenafstand: 0,8 cm - Gewicht: 900 g - 10,8 volt - "Antiblokkeersysteem" - SDS-systeem - Oplaadaanduiding Wat zit er in de verpakking? - Bosch ASB 10.8 LI Accu buxusschaar - Oplader - Buxusschaarmes 20 cm (2 609 003 868) Tips & tricks - Controleer de heg vóór het begin van de werkzaamheden op verborgen voorwerpen, bijvoorbeeld een afrastering. - Draag altijd werkhandschoenen als je met het tuingereedschap wilt gaan werken. Onderhoud - Schakel het tuingereedschap uit vóór onderhouds- en reinigingswerkzaamheden. Nadat het tuingereedschap is uitgeschakeld, draaien de messen nog enkele seconden. - Gebruik Bosch verzorgingsspray om jouw buxesschaar te reinigen en te onderhouden. - Draag altijd werkhandschoenen als je onderhouds- en reinigingswerkzaamheden wilt uitvoeren. Garantie Er wordt twee jaar fabrieksgarantie gegeven op Bosch buxusscharen. Bekijk de website van Bosch voor de voorwaarden en verdere details van de garantie. Over het merk Bosch Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Het assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap, tuingereedschap, meetgereedschap en een breed assortiment accessoires voor deze artikelen. Het complete Bosch doe-het-zelf en tuinassortiment is te verkrijgen bij bol.com en hierdoor heeft bol.com het grootste Bosch assortiment van Europa!

4. Bosch ASB 10,8 LI Accu buxusschaar - Met 1 mes


Product informatiePlus or Show more

De GARDENA PrecisionCut: speciaal ontworpen voor precisiewerk en ideaal voor het snoeien van de mooiste vormen. Voordelen van deze buxusschaar Gemaakt van uitstekende materialen en scoort zowel door het zeer lage gewicht als met zijn functionaliteit De heggenschaar heeft rechte messen om ervoor te zorgen dat elke snede perfect is. Dankzij de antikleefcoating op de messen blijft er niets kleven en wordt wrijving verminderd, wat resulteert in betere prestaties. Met ErgoTec-grepen; zo ligt de PrecisionCut goed in jouw handen door de perfecte ergonomie. Ervaar zelf het voordeel van de zachte buffer, die voor een geweldige demping zorgt. Zo is werken met dit precisiegereedschap altijd gemakkelijk en comfortabel! Specificaties van dit product Totale lengte: 407 mm Mes lengte: 180 mm Robuuste stalen messen, hierdoor zeer duurzaam Lichte, versterkte handgrepen waardoor de buxusschaar niet zwaar is en comfortabelin gebruik Garantie GARDENA biedt 25 jaar garantie op dit product: dit garandeert de hoge kwaliteit.

5. GARDENA PrecisionCut Buxusschaar - Meslengte 18 Cm - Vormsnoeien


Product informatiePlus or Show more

Met de GARDENA gras- en buxusschaar ClassicCut Li kunnen gazonranden comfortabel en nauwkeurig worden gesneden. De accuschaar kan voor uiteenlopende toepassingen worden gebruikt, omdat hij is uitgerust met een gras- en buxusmes en een struikmes. Hij ligt perfect in de hand dankzij de ergonomische handgreep. De kwaliteitsmessen behalen perfecte knipresultaten en kunnen met één druk op de knop worden losgemaakt en vervangen zonder gereedschap. Met geïntegreerde, gemakkelijk te onderhouden lithium-ionaccu. De accu kan op elk moment snel worden opgeladen zonder geheugeneffect. Compleet met mesbescherming en oplader. De schaar kan achteraf worden uitgerust met een telescopisch handvat en wielen om de randen van het gazon gemakkelijk te knippen zonder te bukken (niet inbegrepen, accessoire artikel 9859).

6. Gardena ClassicCut Buxusschaar- Inlcusief Buxusmes - Inclusief Accu


Product informatiePlus or Show more

De Bosch ASB 10,8 LI accu buxusschaar is een krachtige buxusschaar waarmee je overal kan knippen dankzij de 10.8 Li-Ion accu. De buxesschaar wordt geleverd met een grasmes zodat je de buxesschaar ook als grasschaar kan gebruiken. Waar is het artikel voor geschikt? Het tuingereedschap is geschikt voor de uitvoering van lichte knipwerkzaamheden aan struiken en gazonranden. De voordelen van de buxesschaar: - Eenvoudige bediening: compact en handig toestel met "antiblokkeersysteem" voor extra knipvermogen en verregaand blokkeervrij werken. - Lange looptijd: tot 100 minuten bij slechts 900 g gram. - Altijd klaar voor gebruik: toestellen met hoogwaardige Lithium-Ion-accu's, geïntegreerde laadtoestandsindicatie en 3,5 uur laadtijd. - Optimale greepomvang door comfortabele softgrip en ergonomisch greepbereik - Looptijd tot 100 minuten dankzij krachtige 10,8 V Lithium-Ion-accu - Uitstekend snijvermogen door krachtige aandrijving met "antiblokkeersysteem" - Duurzaam buxusmes met 20 cm meslengte. Zwitsers precisiegeslepen kwaliteitsmes - Laadtoestandsindicatie. Praktische viertraps LED-indicatie voor de laadtoestand - Bosch-SDS. Eenvoudige meswissel zonder gebruik van gereedschap - Korte laadtijd. Slechts 3,5 uur De belangrijkste specificaties van de buxesschaar: - Accutype: Lithium-Ion - Accuspanning: 10,8 V - Acculooptijd: tot 100 min - Accuoplaadtijd: 3,5 h - Meslengte: 20 cm - Messenafstand: 0,8 cm - Gewicht: 900 g - 10,8 volt - "Antiblokkeersysteem" - SDS-systeem - Oplaadaanduiding Wat zit er in de verpakking? - Bosch ASB 10.8 LI Accu buxusschaar - Oplader - Buxusschaarmes 20 cm (2 609 003 868) - Grasschaarblad 8 cm (2 609 003 884) Tips & tricks - Controleer de heg vóór het begin van de werkzaamheden op verborgen voorwerpen, bijvoorbeeld een afrastering. - Draag altijd werkhandschoenen als je met het tuingereedschap wilt gaan werken. Onderhoud - Schakel het tuingereedschap uit vóór onderhouds- en reinigingswerkzaamheden. Nadat het tuingereedschap is uitgeschakeld, draaien de messen nog enkele seconden. - Gebruik Bosch verzorgingsspray om jouw buxesschaar te reinigen en te onderhouden. - Draag altijd werkhandschoenen als je onderhouds- en reinigingswerkzaamheden wilt uitvoeren. Garantie Er wordt twee jaar fabrieksgarantie gegeven op Bosch buxusscharen. Bekijk de website van Bosch voor de voorwaarden en verdere details van de garantie. Over het merk Bosch Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Het assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap, tuingereedschap, meetgereedschap en een breed assortiment accessoires voor deze artikelen. Het complete Bosch doe-het-zelf en tuinassortiment is te verkrijgen bij bol.com en hierdoor heeft bol.com het grootste Bosch assortiment van Europa!

7. Bosch ASB 10.8 LI Accu buxusschaar - Met 2 messen


Product informatiePlus or Show more

Struiken, heggen en hagen. Onderhoud ze goed met het juiste gereedschap. Met deze klassieke, robuuste buxusschaar snoeit u eenvoudig en doeltreffend. Een buxus bijvoorbeeld moet minimaal twee keer per jaar worden gesnoeid; in mei en september. Gebruik hiervoor goed gereedschap en geef u tuin de aandacht die het verdient. Unieke specificaties; - Afmeting; 31x7x3 cm. - Gewicht; 304 ram. - Lengte snijbladen; 15 cm. - Materiaal; metalen snijbladen en frame met houten handvatten. - Kleur; klassiek design van metaal en hout. - Geschikt voor snoeien van buxus en diverse hagen. - Ook te gebruiken als schapenschaar voor het knippen van wol.

8. Buxusschaar 31 cm RVS met houten handvat - schapenschaar / heggenschaar


Product informatiePlus or Show more

Deze grondwoeler is geschikt voor het omwoelen en beluchten van uw tuingrond.Deze grondwoeler heeft 4 grote tanden en twee kleinere. De woeler is voorzien van rubberen antislip handvaten en is 100cm lang. Een tuinwoeler gaat langer mee als u hem na gebruik schoonmaakt met water en daarna insprayt met teflonspray of licht insmeert met olie.

9. Talen Tools - Talen-grondwoeler - 100 cm


Producten die overeenkomstig zijn aan Buxusschaars


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Buxusschaars. Er zijn immers 30 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Buxusschaar kopen.