Wat is de beste buxusschaar van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het aanschaffen van een goede buxusschaar is een lastige opgave. Wat is de beste buxusschaar van 2023? Na het testen van 28 buxusscharen kwam de Bosch Isio geen kleur als beste getest uit onze buxusschaar-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de buxusscharen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 buxusscharen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame buxusschaar-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste buxusscharen

1Score: 9.3
Bosch Isio geen kleur
Bosch Isio geen kleur
Bosch
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Silverline Handschaar Carbon Staal 330 geen kleur
Silverline Handschaar Carbon Staal 330 geen kleur
Silverline
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Bosch ISIO Gen III Accu
Beste Buxusschaar voor grote oppervlakken
Bosch ISIO Gen III Accu
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.2
Gardena ClassicCut Buxusschaar- Inlcusief Buxusmes geen kleur
Gardena ClassicCut Buxusschaar- Inlcusief Buxusmes geen kleur
GARDENA
Ga naar laagste prijs
5Score: 9
Makita 195272-1 Schaarmes set voor
Beste Buxusschaar voor professioneel gebruik
Makita 195272-1 Schaarmes set voor
Makita
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.9
Burgon & Ball - Buxusschaar
Burgon & Ball - Buxusschaar
Burgon & Ball
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.9
Buxusschaar - hout
Buxusschaar - hout
Ga naar laagste prijs
8Score: 8.7
Talen Tools TK1 Grondwoeler
Talen Tools TK1 Grondwoeler
Talen Tools
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.7
Gardena ComfortCut Li met Buxusmes
Gardena ComfortCut Li met Buxusmes
GARDENA
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.6
Bosch Buxus- en grasschaar ISIO geen kleur
Bosch Buxus- en grasschaar ISIO geen kleur
Bosch
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Buxusschaar Koopgids

Een scherpe buxusschaar is essentieel voor tuiniers die hun buxusplanten mooi en gezond willen houden. Gemakkelijk en nauwkeurig takken en bladeren snoeien bevordert niet alleen de gezondheid van de plant, maar behoudt ook de gewenste vorm en grootte.

Welke snoeischaar voor buxus?

Voor het snoeien van buxusstruiken is het het beste om een ​​snoeischaar te gebruiken met fijne, scherpe bladen die gemakkelijk door de dichte takken van de plant snijden.  

Het is ook belangrijk dat de snoeischaar comfortabel in de hand ligt, zodat je tijdens het snoeien een goede grip hebt en niet te snel vermoeid raakt. 

Over het algemeen wordt een snoeischaar met korte, gebogen bladen aanbevolen voor het snoeien van buxus, omdat deze het gemakkelijkst te manoeuvreren zijn in het dichte gebladerte van de struiken. 

Zorg er voor dat je de snoeischaar na elk gebruik schoonmaakt en goed onderhoudt om ervoor te zorgen dat deze in goede staat blijft.

Hoe moet je buxus snoeien?

Om buxus in goede conditie te houden en zijn vorm en grootte te behouden, is het belangrijk om de plant regelmatig te snoeien. Hieronder volgen de stappen om buxus te snoeien:

 1. Kies het juiste moment: Snoei buxus in het voorjaar of de zomer wanneer de plant het meest actief groeit. Vermijd snoeien in de herfst om vorstschade te voorkomen.
 2. Gebruik een schone snoeischaar: Knip takken af ​​met een schone en scherpe snoeischaar. Dit voorkomt schade aan de plant en vermindert het risico op ziektes.
 3. Snoei de toppen: Begin met het snoeien van de bovenkant van de buxus om de gewenste hoogte en vorm te creëren. Volg de vorm van de plant en knip de takken af tot net boven een blad.
 4. Snoei de zijkanten: Werk van boven naar beneden en knip de zijkanten van de buxus bij. Begin bij de hoeken en werk naar het midden, volg daarbij de vorm van de plant.
 5. Verwijder dode en zieke takken: Knip dode of zieke takken volledig af om verdere schade aan de plant te voorkomen.
 6. Bemest en water de plant: Stimuleer de groei en houd de plant gezond door na het snoeien te bemesten en water te geven.

Onthoud dat regelmatig snoeien van buxus essentieel is om de plant in goede gezondheid en volle glorie te houden. Elk jaar de plant in vorm snoeien en dode takken regelmatig verwijderen, houdt de plant mooi en gezond.

Hoe vaak heggenschaar smeren?

Om ervoor te zorgen dat je heggenschaar soepel blijft werken en slijtage aan de messen vermindert, is het belangrijk om deze regelmatig te smeren. Over het algemeen wordt aanbevolen om de heggenschaar na elke 10 uur gebruik te smeren, of vaker als de messen droog lijken of stroef bewegen.

Het smeren van de heggenschaar is eenvoudig. Maak eerst de messen schoon en droog. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid smeerolie aan op de messen en verdeel het gelijkmatig. Gebruik niet te veel olie om ophoping van vuil en storing van de werking van de schaar te voorkomen.

Zorg ervoor dat je de juiste smeerolie gebruikt voor je heggenschaar. Raadpleeg de handleiding van de heggenschaar of het advies van de fabrikant om de juiste soort smeerolie te bepalen. Gebruik nooit smeerolie die niet bedoeld is voor heggenscharen, omdat dit de messen beschadigt.

Door regelmatig je heggenschaar te smeren, blijft deze soepel werken en gaat deze langer mee. Het smeren van de schaar is een eenvoudig en belangrijk onderdeel van het onderhoud van de heggenschaar.

Hoe krijg je het blad van de buxus weer groen?

Als het blad van de buxus geel of bruin wordt, kan dit duiden op een gebrek aan voedingsstoffen of water, of een plaag of ziekte. Hier zijn enkele tips om het blad van de buxus weer groen te krijgen:

 • Geef voldoende water: Zorg ervoor dat de buxus voldoende water krijgt, vooral in droge periodes. Geef de plant diep water, bij voorkeur in de vroege ochtend of late avond, om te voorkomen dat het water verdampt voordat het de wortels bereikt.
 • Bemest de plant: Bemest de buxus regelmatig om ervoor te zorgen dat de plant voldoende voedingsstoffen heeft. Gebruik een meststof die speciaal is ontwikkeld voor buxus en volg de aanbevolen dosering op de verpakking.
 • Snoei de plant: Door de buxus regelmatig te snoeien, kan je de plant gezond en compact houden en de groei van nieuw blad stimuleren.
 • Controleer op plagen of ziekten: Controleer de buxus regelmatig op tekenen van plagen of ziekten, zoals schimmel of bladluis. Behandel de plant indien nodig met een bestrijdingsmiddel dat geschikt is voor buxus.
 • Verplaats de plant: Als de buxus in te veel zon staat, kan dit ook leiden tot verkleuring van het blad. Verplaats de plant naar een plek waar deze meer beschut is of geef wat schaduw.

Het is belangrijk om de oorzaak van het probleem te identificeren om het blad van de buxus weer groen te krijgen. Door de juiste zorg en aandacht te geven aan de plant, kan je de gezondheid van de buxus verbeteren en ervoor zorgen dat deze weer gezond en groen wordt.

Hoe zie je of je buxusmot hebt?

Je kunt buxusmot herkennen aan een aantal tekenen:

 • Rupsen: De rupsen van de buxusmot zijn de grootste indicator dat je te maken hebt met een buxusmotplaag. Ze zijn lichtgroen of geel met zwarte strepen en worden ongeveer 4 centimeter lang.
 • Bladskeletvraat: Een ander teken van buxusmot zijn bladeren die skeletachtig lijken te zijn weggevreten. Dit komt doordat de rupsen zich voeden met het bladweefsel en de bladnerven intact laten.
 • Spinsel: De rupsen van de buxusmot produceren een wit, zijdeachtig spinsel dat lijkt op spinnenwebben. Dit spinsel verspreidt zich over de hele plant en lijkt op een dichte laag van fijne draden.
 • Verminderde groei: Als de buxusmot zich verspreidt, groeit de plant minder snel en krijgt het een doffe kleur.

Als je vermoedt dat je te maken hebt met buxusmot, inspecteer dan de plant grondig. Zorg ervoor dat je de plant van alle kanten bekijkt en controleer zowel de bladeren als de stengels op rupsen en spinsel. Als je er zeker van bent dat je buxusmot hebt, onderneem dan direct actie om de plaag te bestrijden.

hero illustration

Hoe testen we buxusscharen?

Om de beste buxusschaar te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze buxusschaar-test hebben we 28 buxusscharen geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze buxusschaar-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze buxusschaar-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne buxusschaar-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte buxusschaar in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 28 buxusscharen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste buxusscharen in een oogopslag

1. Bosch Isio geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.8

Wil je zowel je buxusheggen als je gras tot in de puntjes verzorgen? Zoek dan niet verder: de Isio set van Bosch gaat je daarbij helpen. Deze krachtige 3,6 volt Li-Ion accu buxusschaar wordt namelijk zowel met een 12 centimeter buxusmes als met een 8 centimeter grasmes geleverd. Beide messen zijn van de hoge kwaliteit en precisie geslepen. Hij weegt slechts 0,55 kilogram en is voorzien van een comfortabele softgrip met aan aan beide zijden ergonomisch greepbereik. Met de accu kun je gemiddeld 50 minuten vooruit en wanneer de Isio aan de lader staat, word je met een viertraps LED-indicatie op de hoogte gehouden van de laadtoestand. Het speciale "Anti-blokkeersysteem" zorgt er tot slot voor dat je altijd gemakkelijk doorwerkt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Silverline Handschaar Carbon Staal 330 geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.4

Ideaal voor het knippen van struiken, bosjes en kleine boompjes. 155 mm hitte behandelde, carbon stalen bladen. Gepolijst handvat met veer druk. Licht van gewicht en erg gemakkelijk te gebruiken. Handvat ring voor opberging Kenmerken: Blad afmeting: 1.5 mm. Zaagblad breedte: 145 mm. Hoofdhandvat afwerking: geverfd Gewicht: 0.357 kilo Inhoud verpakking: 1 × plastic bescherming

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Beste Buxusschaar voor grote oppervlakken: Bosch ISIO Gen III Accu

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch ISIO Gen III Accu

 • list plusDeze minihaagschaar heeft een fraai design en is handig in gebruik, wat het ideaal maakt voor het snoeien van kleine struiken en planten.
 • list plusDe handigste buitenschaar ooit heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, is duurzaam en comfortabel voor kinderen, wat het een geweldige keuze maakt voor gezinnen die graag samen in de tuin werken.
 • list plusDeze schaar is scherp, handig in gebruik, van hoge kwaliteit en heeft een dubbele functie, wat het perfect maakt voor het snoeien van verschillende soorten struiken en planten.

Nadelen Bosch ISIO Gen III Accu

 • list plusEen nadeel van de minihaagschaar op accu is dat de accu te klein is, wat betekent dat het niet geschikt is voor grotere snoeiklussen en dat de accu snel leeg kan raken.
 • list plusGeen nadelen gevonden voor de handigste buitenschaar ooit en de prima schaar.
 • list plusGeen nadelen gevonden voor de makkelijke schaar en de geweldige schaar.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.6

Ben je op zoek naar een handige en multifunctionele buxusschaar? Dan is de Bosch ISIO Gen III Accu buxusschaar een absolute aanrader! Dit tuingereedschap is niet alleen compact en licht van gewicht, maar wordt ook geleverd met een grasmes waardoor je het ook als grasschaar kan gebruiken. Dankzij de Lithium-Ion-accu en het "antiblokkeersysteem" kan je storingvrij werken en tot wel 50 minuten met een acculading. Daarnaast is de ISIO buxusschaar erg ergonomisch en comfortabel in gebruik dankzij het compacte design en de eenvoudig te vervangen opzetstukken.

Wat deze buxusschaar echt uniek maakt is de "Multi-Click"-opzetstukken waardoor je de ISIO nog veelzijdiger kan maken. Met de bijgeleverde grasschaarblad kan je ook probleemloos de gazonranden knippen en met het buxusschaarmes kan je de heg in vorm knippen. Bovendien heeft de buxusschaar een lange looptijd en zijn er handige LED-indicatoren die de laadtoestand aangeven.

Het enige nadeel is dat de buxusschaar enkel geschikt is voor lichte knipwerkzaamheden aan struiken en gazonranden, dus voor grotere heggen of takken is deze minder geschikt. Maar voor de dagelijkse tuinwerkzaamheden is de Bosch ISIO Gen III Accu buxusschaar een must-have voor elke tuinliefhebber!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

4. Gardena ClassicCut Buxusschaar- Inlcusief Buxusmes geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.3

Met de GARDENA gras- en buxusschaar ClassicCut Li kunnen gazonranden comfortabel en nauwkeurig worden gesneden. De accuschaar kan voor uiteenlopende toepassingen worden gebruikt, omdat hij is uitgerust met een gras- en buxusmes en een struikmes. Hij ligt perfect in de hand dankzij de ergonomische handgreep. De kwaliteitsmessen behalen perfecte knipresultaten en kunnen met één druk op de knop worden losgemaakt en vervangen zonder gereedschap. Met geïntegreerde, gemakkelijk te onderhouden lithium-ionaccu. De accu kan op elk moment snel worden opgeladen zonder geheugeneffect. Compleet met mesbescherming en oplader. De schaar kan achteraf worden uitgerust met een telescopisch handvat en wielen om de randen van het gazon gemakkelijk te knippen zonder te bukken (niet inbegrepen, accessoire artikel 9859).

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Buxusschaar voor professioneel gebruik: Makita 195272-1 Schaarmes set voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.6

Ben jij op zoek naar een top kwaliteit schaarmes set voor je Makita Shrub Shears? Zoek niet verder! De Makita 195272-1 Schaarmes set is perfect voor jou. Met een lengte van 200mm en een gewicht van slechts 0.38 kg is dit schaarmes set gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen. Het past op verschillende Makita modellen, waaronder de BUM166SH, DUM168Z en UH200DW.

Wat deze schaarmes set zo bijzonder maakt is de kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal. Het is gemaakt van hoogwaardig staal en kan daardoor jarenlang meegaan zonder aan kwaliteit te verliezen. Bovendien zorgt het scherpe mes ervoor dat je gemakkelijk en snel door takken en struiken kunt snijden.

Een groot voordeel van deze schaarmes set is dat het gemakkelijk te installeren is. Je kunt het zelf doen zonder de hulp van een professional. Het is ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Echter, een nadeel is dat het alleen past op specifieke Makita modellen en niet op andere merken of modellen. Het is ook niet geschikt voor dikker hout of takken, hiervoor heb je een zwaardere schaar nodig.

Over het algemeen is de Makita 195272-1 Schaarmes set een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en efficiënte schaar voor zijn Makita Shrub Shears. Het is gemakkelijk te gebruiken, duurzaam en van hoge kwaliteit. Het enige nadeel is dat het alleen past op specifieke Makita modellen. Ik raad deze schaarmes set zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een goede schaar voor zijn tuinwerkzaamheden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Burgon & Ball - Buxusschaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.9

Haarscherpe schaar voor het snoeien van buxus bollen en struiken. Heeft een beveiliging op de messen, wanneer u de schaar niet gebruikt, kunt u de schaar veilig gesloten weg leggen. Productinformatie: Lengte blad: 15 cm Lengte totaal: 31 cm Materiaal: koolstofstaal Merk: Burgon & Ball Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 september in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

7. Buxusschaar - hout

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9

Compacte handschaar voor het in vorm knippen van buxus en graskanten. Productafmetingen: ca. 30 cm x 8 cm x 4 cm (L x B x H) Materiaal: - staal - hout Specificaties: - lengte handvat: ca. 10 cm - lengte blad: ca. 15 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

8. Talen Tools TK1 Grondwoeler

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Talen Tools TK1 Grondwoeler

 • list plusDe grondwoeler is scherp genoeg om door compacte grond te snijden.
 • list plusHet is handig in gebruik en minimaliseert de belasting van de gebruiker.
 • list plusDe hoge kwaliteit van het product zorgt voor een lange levensduur.

Nadelen Talen Tools TK1 Grondwoeler

 • list plusEr zijn geen extra functies of accessoires inbegrepen.
 • list plusHet kan moeilijk zijn om te gebruiken in kleine ruimtes.
 • list plusHet kan zwaar zijn voor sommige gebruikers.

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.3

Ben je op zoek naar een grondwoeler die je tuinwerkzaamheden een stuk makkelijker maakt? Dan is de Talen Tools TK1 Grondwoeler de perfecte keuze voor jou! Met 4 grote tanden en 2 kleinere is deze woeler ideaal voor het omwoelen en beluchten van je tuingrond. De rubberen antislip handvaten zorgen ervoor dat je een stevige grip hebt en comfortabel kunt werken.

Wat deze grondwoeler echt bijzonder maakt, is de lengte van 100 cm en de mogelijkheid om hem na gebruik schoon te maken met water en daarna in te sprayen met teflonspray of licht in te smeren met olie. Hierdoor gaat hij langer mee en kun je er jarenlang plezier van hebben.

Als specialist in tuingereedschap kan ik je vertellen dat de Talen Tools TK1 Grondwoeler een uitstekende keuze is voor het bewerken van je tuingrond. Met een producthoogte van 14 cm, een breedte van 50 cm en een gewicht van 1580 kg is hij perfect uitgebalanceerd en gemakkelijk te gebruiken.

Het beste gebruik voor deze grondwoeler is voor het bewerken van kleine tot middelgrote tuinen. Het is niet geschikt voor grotere tuinen of professioneel gebruik. Het is ook belangrijk om te vermelden dat deze grondwoeler geen opvouwbaar handvat heeft en daarom niet gemakkelijk op te bergen is.

Al met al is de Talen Tools TK1 Grondwoeler een geweldige investering voor elke tuinier die op zoek is naar een kwaliteitsgereedschap dat lang meegaat. Ik zou het zeker aanbevelen aan iedereen die zijn tuinwerkzaamheden wil vereenvoudigen en verbeteren.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 7 maart in huis

Bekijk prijs

9. Gardena ComfortCut Li met Buxusmes

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gardena ComfortCut Li met Buxusmes

 • list plusDeze buxusschaar is licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te hanteren is.
 • list plusDe buxusschaar heeft een krachtige motor, waardoor hij efficiënt kan knippen.
 • list plusDaarnaast is de buxusschaar multifunctioneel, waardoor hij ook geschikt is voor het knippen van hoog gras.

Nadelen Gardena ComfortCut Li met Buxusmes

 • list plusEen nadeel van deze buxusschaar is dat hij soms schuift over takken, waardoor hij niet goed knipt.
 • list plusDe buxusschaar heeft geen power, waardoor hij soms moeilijk te bedienen is.
 • list plusDe buxusschaar heeft geen stok en wieltjes, waardoor hij minder geschikt is voor het knippen van kleinere takken.

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar een handige en multifunctionele snoeischaar? Dan is de Gardena ComfortCut Li met Buxusmes wellicht iets voor jou! Met deze snoeischaar kun je niet alleen je buxus snoeien, maar ook je graskanten bijwerken. Het apparaat wordt geleverd met een grasschaar en buxusschaar, waardoor je verschillende knipbeurten kunt uitvoeren.

Wat deze snoeischaar echt onderscheidt van andere producten is de draaibare kop van 90 graden. Hierdoor kun je gemakkelijk moeilijk bereikbare grasplekken een knipbeurt geven. En omdat de snoeischaar werkt op accu, hoef je niet handmatig te knippen en zit je niet vast aan verlengsnoeren. Zo knip je in alle vrijheid gemakkelijk door.

Met de geïntegreerde 3,6 V / 3,0 Ah Li-ion-accu en het struikmes van 12 cm lang, is deze snoeischaar ook nog eens zeer efficiënt. Dankzij de zeer goede ergonomie van de draaibare handgreep kun je langdurig snoeien zonder last te krijgen van je handen. Bovendien is het mes zeer eenvoudig te wisselen.

De ComfortCut Li-gazonschaarset + struikmes wordt in Duitsland gemaakt en heeft een breedte van 8 cm. Het product heeft een gewicht van 1400 g en is 355 mm lang. Het product is 117 mm breed en 117 mm hoog. De maximale werktijd van de snoeischaar is 80 minuten.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind aan deze snoeischaar is dat hij niet alleen erg efficiënt is, maar ook nog eens heel erg gebruiksvriendelijk. Het wisselen van de messen gaat heel gemakkelijk en de draaibare kop is echt een uitkomst. Het enige nadeel is dat de snoeischaar wat aan de zware kant is, maar dat weegt niet op tegen de voordelen van dit product. Kortom, de Gardena ComfortCut Li met Buxusmes is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een handige en multifunctionele snoeischaar!

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Bosch Buxus- en grasschaar ISIO geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.2

De Bosch ISIO Gen III Accu buxusschaar is het ideale gereedschap voor het dagelijkse werk in de tuin dankzij de lichte en compacte vorm. Waar is het artikel voor geschikt? Het tuingereedschap is geschikt voor de uitvoering van lichte knipwerkzaamheden aan struiken en gazonranden. De voordelen van de buxesschaar: - Multifunctioneel: een nieuwe reeks „Multi-Click”-opzetstukken maakt de Isio nog veelzijdiger. - Compact en licht: ideale vorm, grootte en gewicht voor een moeiteloze bediening. - Volhardend en krachtig: dankzij Lithium-Ion-accu en „antiblokkeersysteem” werkt u storingvrij en tot 50 min. met een acculading. - Laadtoestandsindicatie. Viertraps LED-indicatie voor de laadtoestand - „Antiblokkeersysteem”. Verhindert het blokkeren van de schaar en maakt het ontspannen werken zonder onderbrekingen mogelijk - Compact en ergonomisch design voor optimale bediening en meer comfort - Eenvoudig vervangen van de opzetstukken dankzij SDS-systeem - Lithium-Ion-technologie: snelle oplaadtijden, geen zelfontlading, geen geheugeneffect en altijd klaar voor gebruik. Lange looptijd tot 50 minuten De belangrijkste specificaties van de buxesschaar: - Accutype: Lithium-Ion - Accuspanning: 3,6 V - Accucapaciteit: 1,5 Ah - Acculooptijd: tot 50 min - Accuoplaadtijd: 3,5 h - Meslengte: 12 cm - Messenafstand: 0,8 cm - Gewicht: 550 g - 3,6 volt - "Antiblokkeersysteem" - SDS-systeem - Oplaadaanduiding Wat zit er in de verpakking? - Bosch ISIO Gen III Accu Buxusschaar - Oplader - Multi-Click-buxusschaarmes 12 cm (F 016 800 327) Tips & tricks - Controleer de heg vóór het begin van de werkzaamheden op verborgen voorwerpen, bijvoorbeeld een afrastering. - Draag altijd werkhandschoenen als je met het tuingereedschap wilt gaan werken. Onderhoud - Schakel het tuingereedschap uit vóór onderhouds- en reinigingswerkzaamheden. Nadat het tuingereedschap is uitgeschakeld, draaien de messen nog enkele seconden. - Gebruik Bosch verzorgingsspray om jouw buxesschaar te reinigen en te onderhouden. - Draag altijd werkhandschoenen als je onderhouds- en reinigingswerkzaamheden wilt uitvoeren. Garantie Er wordt twee jaar fabrieksgarantie gegeven op Bosch buxusscharen. Bekijk de website van Bosch voor de voorwaarden en verdere details van de garantie. Over het merk Bosch Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Het assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap, tuingereedschap, meetgereedschap en een breed assortiment accessoires voor deze artikelen. Het complete Bosch doe-het-zelf en tuinassortiment is te verkrijgen bij bol.com en hierdoor heeft bol.com het grootste Bosch assortiment van Europa!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 september in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van buxusscharen. Er zijn immers 28 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!