Wat is de beste benzine kettingzaag van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 september, 2023

Het aanschaffen van een goede benzine kettingzaag is een lastige opdracht. Wat is de beste benzine kettingzaag van 2023? Na het analyseren van 42 benzine kettingzagen kwam de Royalty line Powertech Kettingzaag Benzine geen kleur als beste uit onze benzine kettingzaag-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de benzine kettingzagen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 benzine kettingzagen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame benzine kettingzaag-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste benzine kettingzagen

1Score: 9.9
Royalty line Powertech Kettingzaag Benzine geen kleur
Royalty line Powertech Kettingzaag Benzine geen kleur
Royalty line
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Kibani Kettingzaag Benzine 25.4 cc / 1 pk 2-takt Motor Incl. extra ketting Zwaardlengte 25 cm / 10 inch – Easy-Startsysteem
Kibani Kettingzaag Benzine 25.4 cc / 1 pk 2-takt Motor Incl. extra ...
Kibani
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
TIMBERPRO Kettingzaag – Benzine 62
TIMBERPRO Kettingzaag – Benzine 62
Timberpro
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Boxer Tools Boxer Kettingzaag 52cc geen kleur
Boxer Tools Boxer Kettingzaag 52cc geen kleur
Boxer Tools
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Racing thermische kettingzaag 45 cc geen kleur
Racing thermische kettingzaag 45 cc geen kleur
Racing
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Hyundai Power Products Hyundai kettingzaag
Hyundai Power Products Hyundai kettingzaag
Hyundai
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
FUXTEC Kettingzaag benzine 61,5cc 2-takt
FUXTEC Kettingzaag benzine 61,5cc 2-takt
FUXTEC
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Hyundai kettingzaag 58cc - 2-takt easy-start benzine motor - 50 cm zwaardlengte - incl. extra ketting en opbergtas
Hyundai kettingzaag 58cc - 2-takt easy-start benzine motor - 50 cm ...
Hyundai
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Kibani Kettingzaag Benzine 25.4 cc
Kibani Kettingzaag Benzine 25.4 cc
Kibani
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
VDT kettingzaag 2-takt 52CC
VDT kettingzaag 2-takt 52CC
VDT
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Benzinekettingzaag Koopgids

Heb je bomen in de achtertuin staan, of ben je misschien tuinier? In beide gevallen komt een goede kettingzaag absoluut van pas. Je leest hier wat een benzinekettingzaag zoal voor je kan betekenen, en hoe je een goede uitkiest.

Waar moet je op letten bij het kopen van een benzinekettingzaag?

Er zijn een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je een benzinekettingzaag koopt. Hieronder vind je een uitgebreidere beschrijving van elk punt:

Vermogen

Het vermogen van de benzinekettingzaag is een van de belangrijkste factoren om op te letten. Hoe krachtiger de zaag, hoe beter het vermogen. Overweeg welk type werk je wilt verrichten en kies daarop een vermogen dat aansluit bij jouw behoeften.

Bar length

De bar length is de lengte van de ketting die aan de zaag bevestigd is. Hoe langer de bar, hoe gemakkelijker het is om mee te zagen, maar hoe zwaarder de zaag ook wordt. Overweeg hoeveel werk je wilt verrichten en kies daarop een bar length die aansluit bij jouw behoeften.

Gewicht

Het gewicht van de benzinekettingzaag is ook een belangrijke factor. Zorg ervoor dat de zaag niet te zwaar is, anders wordt het moeilijk om de zaag comfortabel te hanteren. Kies een gewicht dat comfortabel is voor jou en dat aansluit bij jouw werkzaamheden.

Onderhoud

Bij het kopen van een benzinekettingzaag is het belangrijk om ook te overwegen hoe gemakkelijk de zaag onderhouden kan worden. Kies een zaag met onderdelen die gemakkelijk te vervangen zijn en met een onderhoudsproces dat niet te tijdrovend is.

Veiligheid

Ten slotte is het belangrijk om te kiezen voor een benzinekettingzaag met voldoende veiligheidsfuncties. Denk hierbij aan een veiligheidshendel en een uitlaatscherm. Zorg ervoor dat de zaag aan de veiligheidseisen voldoet en dat je voldoende beschermd bent tijdens het zagen.

Zorg ervoor dat je deze factoren in overweging neemt en voldoende onderzoek doet voordat je een aankoop doet. Zo weet je zeker dat je een benzinekettingzaag koopt die aansluit bij jouw werkzaamheden en behoeften en dat je op een veilige en effectieve manier kunt zagen.

Hoeveel vermogen heeft een benzinekettingzaag nodig?

Het vermogen dat een benzinekettingzaag nodig heeft, is afhankelijk van het type werk dat je gaat verrichten. Als je alleen lichte klussen gaat verrichten, zoals het snoeien van takken, heb je waarschijnlijk niet zoveel vermogen nodig. Een zaag met een vermogen van 1 tot 2 pk is dan waarschijnlijk voldoende.

Als je zwaardere klussen gaat verrichten, zoals het zagen van dikke boomstammen, heb je waarschijnlijk meer vermogen nodig. Een zaag met een vermogen van 2,5 pk of meer is dan waarschijnlijk geschikter.

Het is belangrijk om te overwe gen hoeveel werk je gaat verrichten en op basis daarvan een vermogen te kiezen dat aansluit bij jouw behoeften. Zorg ervoor dat je een benzinekettingzaag koopt met voldoende vermogen om het werk efficiënt en veilig te kunnen verrichten.

Uitlaatscherm

Een uitlaatscherm is een beschermend deel bij een kettingzaag dat is geplaatst aan de uitlaat van de motor. Het heeft als doel om stof, splinters, houtschilfers en andere afvalstoffen af te schermen die tijdens het zagen worden uitgestoten. Hierdoor wordt de operator van de kettingzaag beschermd tegen het contact met deze afvalstoffen.

Een uitlaatscherm verbetert ook de veiligheid in het werkgebied omdat het voorkomt dat er vuur ontstaat door vonken die uit de uitlaat vliegen. Dit maakt het gebruik van een kettingzaag nog veiliger, vooral bij het zagen van brandbare materialen zoals droog hout.

Bovendien is een uitlaatscherm meestal verplicht bij gebruik in bepaalde omgevingen, zoals bossen, en is het opgenomen in de veiligheidseisen van de meeste landen. Het is dus belangrijk om te controleren of de kettingzaag die je wilt aanschaffen voldoet aan deze veiligheidseisen en of er een uitlaatscherm aanwezig is.

Welke benzine heb je nodig voor een benzinekettingzaag?

Voor een benzinekettingzaag heb je benzine van de juiste kwaliteit nodig. De meeste benzinekettingzagen werken met normale, ongelode benzine. Deze benzine moet aan de volgende eisen voldoen:

 • Octaangehalte. Het octaangehalte van de benzine moet minimaal 90 zijn. Dit is belangrijk om de motor goed te laten lopen, zonder onregelmatige verbranding.
 • Kwaliteit. Het is belangrijk om benzine van goede kwaliteit te gebruiken. Dit heeft te maken met onder andere de verdampingssnelheid.
 • Verversingsinterval. Gebruik altijd vers benzine. Benzine veroudert na verloop van tijd en wordt hierdoor onbruikbaar. Het is dus raadzaam om benzine niet langer dan 3 maanden op te slaan.

Sommige benzinekettingzagen kunnen ook werken met ethanol-verrijkte benzine. Het is belangrijk om te controleren of deze soort benzine geschikt is voor jouw specifieke kettingzaag en of deze volgens de fabrieksspecificaties wordt aanbevolen. Het gebruik van benzine met een te hoog ethanolgehalte kan leiden tot problemen met de motor en de brandstofsystemen als de motor hier niet voor is bedoeld.

Let op: gebruik geen diesel, loodvrije benzine of andere soorten brandstof voor je benzinekettingzaag, omdat dit problemen met de motor en brandstofsystemen kan veroorzaken.

Hoe vaak moet je een kettingzaag slijpen?

Dit vis afhankelijk van de frequentie en de intensiteit van het gebruik. Als regel kun je stellen dat een kettingzaagketting na ongeveer 1 uur zagen opnieuw geslepen moet worden. Hierbij is het belangrijk om op de volgende punten te letten:

 • Als de snijprestaties verminderen, is het tijd om de ketting te slijpen.
 • Als de tanden van de ketting bot zijn, zal de zaagprestatie verminderen. In dit geval moet de ketting geslepen worden.
 • Als er een verschil tussen de lengte van de tanden ontstaat, moet de ketting geslepen worden.
 • Bij intensief gebruik en zware belasting van de ketting, is het belangrijk om de ketting regelmatiger te slijpen.

Het slijpen van een kettingzaagketting is een taak die vereist is om de prestaties en de veiligheid van de zaag te waarborgen. Het is belangrijk om het slijpen te laten uitvoeren door een professional of om de juiste technieken te leren om deze zelf uit te voeren. Hierdoor zorg je voor optimale prestaties van de kettingzaag en een lange levensduur van de ketting.

hero illustration

Hoe testen we benzine kettingzagen?

Om de beste benzine kettingzaag te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze benzine kettingzaag-test hebben we 42 benzine kettingzagen geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze benzine kettingzaag-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze benzine kettingzaag-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne benzine kettingzaag-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte benzine kettingzaag in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 42 benzine kettingzagen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste benzine kettingzagen in een oogopslag

1. Royalty line Powertech Kettingzaag Benzine geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.5

Powertech Kettingzaag Zaagblad 52cm / 52CC Benzine Ben jij op zoek naar een manier om je tuin perfect te onderhouden? Deze kettingzaag is het perfecte hulpmiddel!  Met deze Kettingzaag is het onderhouden van je tuin een fluitje van een cent. Door zijn krachtige motor met 52CC, is het een echte krachtpatser in zijn soort. De kettingzaag is gemaakt voor het grotere onderhoud van de tuin, zonder dat je er rugproblemen van zult oplopen. Moeiteloos starten Moeiteloos starten maakt gebruik van een veerhulp en snelle vonkinjectie, zodat een korte ruk aan het startkoord uw zaag aan de gang krijgt. LowVib De LowVib-technologie is ontworpen om de trillingsniveaus van de kettingzaag te verminderen en helpt vermoeidheid bij de bestuurder te verminderen voor een veilige en comfortabele bediening. Luchtinjectie Het centrifugale luchtreinigingssysteem verwijdert stof- en vuildeeltjes voordat ze het luchtfilter bereiken, waardoor het luchtfilter minder vaak hoeft te worden gereinigd en de motor langer meegaat. Slanke kracht Slank en slank zaaglichaam maakt de kettingzaag gemakkelijk en handig te hanteren in elke situatie. JET Force Herziene en verfijnde brandstofverbranding, lager brandstofverbruik en minder uitlaatgassen. ICE-starter Zelfs in koude omstandigheden zorgt 2 tot 3 keer trekken aan de starter voor een snelle en gemakkelijke start. Eigenschap: 1: Deze aluminiumbenzinekettingzaag is ideaal om te snijden en te kappen. 2: Het keurt het automatische remsysteem met brede ontworpen voorhandbescherming goed, die verwonding tijdens het werken kan verminderen. 3: De anti-terugslagketting vermindert de waarschijnlijkheid van terugslag, die veiligheid verhoogt. Bovendien kan het ook onder extreme omgeving met lange levensuur worden gebruikt toe te schrijven aan aluminium stevige bescherming. 4: Het kan ook het stof efficiënt verhinderen de motor door motor schoon lucht-opname systeem ingaan. Het kenmerkt ook met anti-vibration ontwerp, dat u toestaat om het gemakkelijk te gebruiken. 5: Het aluminium stevige carter laat toe om de hoge roterende snelheid te weerstaan. De elektronische ontsteking met automatische choke is gemakkelijk voor u om het te beginnen. Let op: Laat de zaag nooit lopen op benzine zonder olie en ketting olie. Kenmerken: Inclusief: beschermhoes, handleiding, kettingpijlen, bougiesleutel, schroevendraaier. Max. snijsnelheid: 10.000rpm Krachtige motor: 52 cc Inhoud brandstoftank:550 ml Inhoud Olietank: 260 ml Zaaglengte: 52 cm Kettingsteek: 0,325 ""/ 8,25 mm Ketting dikte: 0.058 ""/ 1,47 mm Brandstof: 1:25 (loodvrije benzine 25: twee-takt olie 1) Gewicht: 7.5 kg Inclusief mengflesje 600 ml Over Powertech : Onze producten gaan van de tuin tot het buitenleven. Wij integreren uw behoeften in ons leven en tonen u met de ultieme kosteneffectiviteit. Uw behoeften en eisen zijn ons ijverig doel en de eer. Elke structuur en ontwerp van het product zijn onze handen die u omhelzen. Wij hopen een oude vriend en een goede helper aan uw kant te zijn. Het is gemakkelijk te werken en manoeuvreerbaar, kan vaak worden gebruikt. Powertech is altijd met u geweest om een kwaliteit en een warm leven te bouwen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs

2. Kibani Kettingzaag Benzine 25.4 cc / 1 pk 2-takt Motor Incl. extra ketting Zwaardlengte 25 cm / 10 inch – Easy-Startsysteem

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.1

Op zoek naar een krachtige en betrouwbare kettingzaag? Dan is de Kibani Kettingzaag Benzine 25.4 cc / 1 pk 2-takt Motor de perfecte keuze! Met een zaagblad van 25 cm en een vermogen van 1 pk zaag je moeiteloos door struiken en bomen heen. Dankzij het Easy-Startsysteem start je de kettingzaag met slechts een paar simpele handelingen. Bovendien is deze kettingzaag uitgerust met automatische kettingsmering en een kettingremsysteem voor optimale veiligheid.

Wat deze kettingzaag echt onderscheidt van anderen is de extra ketting die wordt meegeleverd. Zo hoef je minder vaak de ketting te bestellen en bespaar je geld. Bovendien is deze Kibani kettingzaag voorzien van een extra scharnierpunt bij de remhendel, waardoor de remhendel een stuk steviger is en stabieler aanvoelt.

Het enige waar je op moet letten is dat je Euro 98 benzine gebruikt om mengsmering aan te maken. Gebruik je per ongeluk E10? Leeg dan de brandstoftank en maak mengsmering aan met Euro 98 om schade aan de motor te voorkomen.

Al met al is de Kibani Kettingzaag Benzine 25.4 cc / 1 pk 2-takt Motor een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare kettingzaag. Of je nu een professional bent of gewoon af en toe wat snoeiwerk moet doen in de tuin, deze kettingzaag zal je niet teleurstellen.

Persoonlijk vind ik dat deze kettingzaag zeer gebruiksvriendelijk is, maar het geluidsniveau kan wel wat hoog zijn. Ook is het belangrijk om op te letten welke benzine je gebruikt om schade aan de motor te voorkomen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

3. TIMBERPRO Kettingzaag – Benzine 62

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TIMBERPRO Kettingzaag – Benzine 62

 • list plusDeze benzine kettingzaag heeft een krachtige motor die gemakkelijk door dikke takken en bomen snijdt.
 • list plusEen ander voordeel van deze kettingzaag is het grote zaagblad waardoor je snel kunt werken.
 • list plusEen derde voordeel van deze kettingzaag is dat het duurzaam is en lang gebruikt kan worden.

Nadelen TIMBERPRO Kettingzaag – Benzine 62

 • list plusEen nadeel van deze kettingzaag is dat het veel lawaai maakt, wat kan leiden tot gehoorbeschadiging.
 • list plusDe kettingzaag is onhandig en kan uitputtend zijn om langdurig te gebruiken.
 • list plusEen derde nadeel van deze kettingzaag is dat het niet geschikt is voor kleinere klussen en kan overkill zijn voor lichtere taken.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een betrouwbare en krachtige benzine kettingzaag? Dan is de TIMBERPRO Kettingzaag – Benzine 62 zeker het overwegen waard! Met een motor van 1 cilinder, 2-takt en luchtgekoeld, heeft deze kettingzaag een vermogen van 3,5 pk en een cilinderinhoud van 61,5 cm³. Hiermee zaag je moeiteloos door dikke takken en boomstammen heen.

Het zaagblad van 50 cm is perfect voor middelgrote tot grote klussen en de robuuste kwaliteitsketting van 325"" - 1,5 mm - 76 schakels zorgt voor een efficiënte en snelle zaagprestatie. Bovendien is deze kettingzaag uitgerust met automatische kettingsmering, wat ervoor zorgt dat de ketting soepel blijft draaien en minder snel slijt.

Een groot voordeel van de TIMBERPRO Kettingzaag is dat deze zijdelings regelbaar is, waardoor je de kettingspanning gemakkelijk kunt aanpassen. Het Easy-start systeem maakt het mogelijk om de kettingzaag eenvoudig en zonder veel kracht te starten. Daarnaast is deze kettingzaag voorzien van een primer pomp, wat het starten nog makkelijker maakt.

Met een gewicht van 5,6 kg (zonder zaagblad en ketting) is deze kettingzaag relatief licht en daardoor gemakkelijk te hanteren. Bovendien wordt deze kettingzaag geleverd met een handige draagzak en twee kettingen, zaagbladbescherming, mengbus, montagekit en gebruiksaanwijzing (ENG/DE/FR).

Al met al is de TIMBERPRO Kettingzaag – Benzine 62 een krachtige en betrouwbare kettingzaag die ideaal is voor het zagen van dikke takken en boomstammen. Dankzij de automatische kettingsmering, het zijdelings regelbare kettingspanningssysteem en het Easy-start systeem is deze kettingzaag zeer gebruiksvriendelijk.

Mijn persoonlijke mening is dat de TIMBERPRO Kettingzaag – Benzine 62 een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige kettingzaag. Het enige nadeel is dat deze kettingzaag wat duurder is dan sommige andere modellen op de markt. Maar als je op zoek bent naar kwaliteit en betrouwbaarheid, dan is deze kettingzaag zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

4. Boxer Tools Boxer Kettingzaag 52cc geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9

Een van de sterkste op de markt maar vooral een zeer stabiele, gebruiksvriendelijke en duurzame 5,9 pk krachtige kettingzaag. Bij uitstek geschikt voor het zagen van alle houtsoorten en bomen en het zagen en snijden van takken. Door het hoge vermogen wordt de zaag gekenmerkt door hoge prestaties. Veiligheid is gegarandeerd door de veiligheidsrem en grote handbescherming. Automatische kettingsmering en trillingsdempend systeem, laag brandstofverbruik, goed gepositioneerd handvat en geoptimaliseerd zwaartepunt zorgen voor langdurig gebruik zonder vermoeidheid. De kettingzaag is voorzien van een tweetakt luchtgekoelde motor waarin we het mengsel gebruiken in een verhouding van 1:25. Specificaties : Model : BOXER Brandstoftank : 550 ml Olietank : 270 ml Type olie : 2-takt Motorinhoud 52 cc Maximale toerental : 10500 rpm Vermogen : 5,9 kW / 3,9 km Stationair toerental : 3000 tpm Motorinhoud 52 cc Zaagbladlengte : 52 cm Pitchmaat ketting: 3/8 inch Gewicht : 5.5 kg. Inhoud kettingzaag: 1x Kettingzaag 2x Zaagblad 2x Ketting 1x Mengbak 1x Setje Tools

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 13 september in huis

Bekijk prijs

5. Racing thermische kettingzaag 45 cc geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.4

Thermische kettingzaag, 2 -getrok racen 45 cm3 motor, 45 cm gids, raceketen, 16 m/s ketting voortgangssnelheid, automatische ketensmering - Materiaal: metaal en plastic - synthetische materialen - Kleur: Rood - Functies: Crock - Croving - 2 -Stroke -motor - Garantie: 1 jaar

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 19 september in huis

Bekijk prijs

6. Hyundai Power Products Hyundai kettingzaag

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.8

Deze krachtige Hyundai kettingzaag met 40 cm lang zaagblad is voorzien van een sterke luchtgekoelde en geluidsarme tweetaktmotor en is handig in gebruik. Zeer licht gewicht! De machine is met name geschikt voor het snoeien en zagen van bomen en (brand)hout. De machine is voorzien van een comfortabel aanvoelende ergonomische handgreep en een veiligheidsbeugel. Veiligheidshalve beschikt deze kettingzaag over een beperkte terugslag en een kettingrem met quick-stop (0,12 seconden). Unieke productvoordelen; • Ergonomische handgreep • Inclusief draagtas en extra ketting Unieke productkenmerken; - Model: 57258 - EAN: 8718502572582 - Cilinderinhoud: 37,2 cc - Vermogen: 1,2 kW - Toerental (stationair): 3.000 min-1 - Max. toerental: 12.000 min-1 - Lengte zwaard: 40 cm - Uitlooptijd ketting: 0,12 s - Capaciteit oliereservoir: 210 ml - Capaciteit brandstoftank: 310 ml - Benzine: Euro 95 (E10) - Olie: 2-takt - Mengverhouding: 1:40 - Geluid LpA: 96,7 dB(A) - Gewicht: 4,6 kg Inhoud; - Hyundai kettingzaag - Draagtas - Extra ketting - Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs

7. FUXTEC Kettingzaag benzine 61,5cc 2-takt

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen FUXTEC Kettingzaag benzine 61,5cc 2-takt

 • list plusDe krachtige 61,5cc 2-takt motor maakt deze kettingzaag geschikt voor zware taken.
 • list plusDoor het lage gewicht is deze kettingzaag makkelijk te hanteren.
 • list plusDeze kettingzaag is duurzaam en betrouwbaar, waardoor hij lang meegaat.

Nadelen FUXTEC Kettingzaag benzine 61,5cc 2-takt

 • list plusEr is geen mogelijkheid om nieuwe kettingen te bestellen voor deze kettingzaag.
 • list plusDeze kettingzaag is wat ingewikkelder in gebruik dan andere kettingzagen.
 • list plusHij is redelijk duur in vergelijking met andere kettingzagen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.3

Op zoek naar een krachtige kettingzaag die geschikt is voor zwaar werk? Dan is de FUXTEC Kettingzaag benzine 61,5cc 2-takt jouw perfecte match! Met zijn vermogen van 2850 W en zaagbladlengte van 51 cm is deze kettingzaag ideaal voor particulier en semi-professioneel gebruik. Dankzij het Easy Start-systeem en automatische choke is de kettingzaag gemakkelijk te starten en te gebruiken. Bovendien is het gewicht van 5,2 kg goed gebalanceerd, waardoor je moeiteloos kunt werken zonder vermoeid te raken.

Uniek aan deze FUXTEC kettingzaag is de stijlvolle draagtas waarmee je de kettingzaag veilig kunt opbergen en vervoeren. Daarnaast zijn de tanks van deze kettingzaag gemakkelijk te openen en te sluiten, waardoor je snel door kunt werken zonder veel tijd te verliezen. Ook is de levering van reserveonderdelen op lange termijn verzekerd, zodat je gegarandeerd lang kunt genieten van deze krachtige kettingzaag.

De FUXTEC Kettingzaag benzine 61,5cc 2-takt is perfect geschikt voor het kappen van bomen en het verdelen van stammen. Ook is hij ideaal voor het zagen van haardhout of het snoeien van bomen en struiken. Het enige nadeel van deze kettingzaag is dat hij niet geschikt is voor kleinere klussen, vanwege zijn gewicht en grootte. Maar als je op zoek bent naar een krachtige kettingzaag die geschikt is voor zwaar werk, dan is de FUXTEC Kettingzaag benzine 61,5cc 2-takt zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 29 september in huis

Bekijk prijs

8. Hyundai kettingzaag 58cc - 2-takt easy-start benzine motor - 50 cm zwaardlengte - incl. extra ketting en opbergtas

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hyundai kettingzaag 58cc - 2-takt easy-start benzine motor - 50 cm zwaardlengte - incl. extra ketting en opbergtas

 • list plusEen voordeel van deze kettingzaag is dat hij een krachtige motor heeft, waardoor hij veel werk kan verrichten.
 • list plusEen ander voordeel is dat het eenvoudig is om te starten en dat de ketting gemakkelijk te vervangen is.
 • list plusDaarnaast heeft deze kettingzaag een 50 cm zwaardlengte, waardoor hij geschikt is voor veel klussen.

Nadelen Hyundai kettingzaag 58cc - 2-takt easy-start benzine motor - 50 cm zwaardlengte - incl. extra ketting en opbergtas

 • list plusHet is lastig om te starten.
 • list plusDe kwaliteit van de zaagketting is matig.
 • list plusDe machine start vaker niet dan wel.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.3

Productomschrijving: Deze zeer krachtige Hyundai kettingzaag met een 50cm lang zaagblad is voorzien van een sterke luchtgekoelde en geluidsarme tweetaktmotor. De machine is met name geschikt voor boomonderhoud en het zagen van bomen en (brand)hout. De machine is voorzien van een comfortabel aanvoelende ergonomische handgreep en een veiligheidsbeugel. Veiligheidshalve beschikt deze kettingzaag over een beperkte terugslag en een kettingrem met quick-stop (0,15 seconden). Technische gegevens: Cilinderinhoud 54 cc. Vermogen 2,4 kW. Toerental (stationair) 2.800-3.200 min-1. Max. toerental 11.500 min-1. Lengte zwaard 50 cm. Uitlooptijd ketting <0,15 s. Capaciteit oliereservoir 260 ml. Capaciteit brandstoftank 550 ml. Benzine E10 Ongelood. Olie 2-takt. Mengverhouding 1 op 40 of Aspen 2-Takt Benzine. LpA (geluidsdruk)* 101,9 dB(A). Afmetingen 26 × 54 × 31 cm. Gewicht 7,1 kg. Wordt geleverd inclusief: Draagtas en extra ketting. Ergonomische handgreep. Mengbeker. Beschermhuls voor zaag.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Kibani Kettingzaag Benzine 25.4 cc

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kibani Kettingzaag Benzine 25.4 cc

 • list plusDe Kibani Kettingzaag Benzine 25.4 cc is krachtig genoeg voor zware klusjes.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze kettingzaag een hoge duurzaamheid heeft.
 • list plusDe Kibani Kettingzaag Benzine 25.4 cc is veilig.

Nadelen Kibani Kettingzaag Benzine 25.4 cc

 • list plusDe Kibani Kettingzaag Benzine 25.4 cc heeft geen veel extra functies.
 • list plusEen ander nadeel is dat de Kibani Kettingzaag Benzine 25.4 cc moeilijk te gebruiken kan zijn voor beginners.
 • list plusDaarnaast is de Kibani Kettingzaag Benzine 25.4 cc relatief dan andere kettingzagen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.2

Met de Kibani Kettingzaag Benzine 25.4 cc kun je moeiteloos struiken en bomen snoeien. De kettingzaag is uitgerust met een krachtige 2-takt benzinemotor en een zaagblad van 25 centimeter. Wat deze kettingzaag echt onderscheidt van andere modellen, is de automatische kettingsmering en het kettingremsysteem dat zorgt voor veiliger werken. Daarnaast is de kettingzaag voorzien van een softgrip handvat voor comfortabel werken en een verstevigde remhendel voor extra stabiliteit en stevigheid.

De Kibani Kettingzaag Benzine 25.4 cc is perfect voor mensen die graag vrijheid willen bij het snoeien van bomen en struiken. Het enige waar je op moet letten is dat je geen E10 benzine gebruikt, aangezien dit niet geschikt is voor tuingereedschap. Gelukkig is het eenvoudig om mengsmering aan te maken met Euro 98.

Als ervaren gebruiker van kettingzagen kan ik zeggen dat de Kibani Kettingzaag Benzine 25.4 cc een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige kettingzaag die veilig en comfortabel werken mogelijk maakt. Het enige nadeel is dat de kettingzaag wat aan de zware kant is, maar dat is een kleine prijs om te betalen voor de krachtige prestaties van deze kettingzaag.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

10. VDT kettingzaag 2-takt 52CC

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.1

De VDT kettingzaag heeft een krachtige motor en is iedere zaagklus een fluitje van een cent. De 2-takt motor heeft een inhoud van 52CC. Wat zit er in de verpakking? • VDT 52cc Kettingzaag • Zaagketting • Zwaard • Zaagbladbesherming • Mengbus • Montagekit

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van benzine kettingzagen. Er zijn immers 42 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!