Hoe komt deze leuke Beits voor Tuinhuis opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Beits voor Tuinhuis ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Beits voor Tuinhuiss, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Beits voor Tuinhuiss die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Beits voor Tuinhuiss het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Beits voor Tuinhuiss stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Beits voor Tuinhuiss

De beste Beits voor Tuinhuiss in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Hermandix Impraline zwarte teer is een impregnerend product en geschikt voor onderhoud en bescherming van onder andere bielzen en rolborders. Bladdert niet en geeft daarnaast een mooie zijdematte eindlaag. Deze teervervanger van Hermandix dringt tot diep in het materiaal (hout) door en geeft voldoende bescherming. Ook aan hout dat in het verleden al eens met Corboleum of Creosoot behandeld is. Let op: alleen geschikt voor buitengebruik. Voordelen -Bladdert niet. - Dringt door tot diep in het materiaal (hout). - Ook geschikt voor hout dat reeds behandeld is. Minpunten - Alleen geschik voor buitengebruik. Specificaties - Merk: Hernandix. - Type: Teervervanger. - Materiaal: Hout. - Verbruik: 9m2/L. - Basis: Waterbasis.

1. Hermadix Impraline Zwarte Teer - 2,5 liter


Product informatiePlus or Show more

Tenco Houtcoating is een speciale, teervrije, coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. Op basis van alkydhars en zwarte pigmenten. Verfraait en behoudt het karakteristieke uiterlijk. Voor onder andere schuren, loodsen en schuttingen. Bestand tegen weersinvloeden.

2. Tenco Houtcoating Zwart - 2,5 liter


Product informatiePlus or Show more

Deze beits is oplosmiddel houdend. 6-Voudige Bescherming voor Douglas hout buiten •Vocht •Blauwschimmel •Houtrot •UV-Straling •Wespenaantasting Eigenschappen •Ademingsactief en vochtregulerend •Nabehandeling en onderhoud zonder schuren of afbijten •Scheurt niet, dringt diep in •Waterwerend •Voor buiten •Oplossmiddelhoudend •Transparant / zijdemat •Ingebouwde grondering Toepassing Voor het behandelen van nagenoeg alle houtsoorten buiten. Niet voor hout wat in contact komt met grond- en oppervlaktewater •stijgermeubels •Carports •Dakoverstekken •Vakwerk •Gevelbetimmeringen •Tuinhuisjes / schuttingen •Chalets •Pergola's Verbruik •2,5 liter is gemiddeld voldoende voor ca. 31m2 uitgaande van 1laag en kan afwijken door ruwe of gladde ondergrond. Verwerkingstips •De ondergrond moet schoon en droog zijn en kan zonder schuren of afbijten worden behandelt. •Eerst een proef opzetten om het effect van de kleur op de verschillende houtsoorten te testen. •Houtbeschermingsproducten altijd veilig verwerken. Voor gebruik altijd de product informatie lezen.

3. HK-lazuur douglas 2.5L


Product informatiePlus or Show more

Schuren en tuinhuisjes verdienen een speciale – extra vochtregulerende - beits. Hout dat sterk onder invloed staat van UV-stralen, wind en regen blijft met deze Pantserbeits mooier en veel langer onderhoudsvrij. Rambo Pantserbeits ‘Schuur en Tuinhuis’ impregneert, beschermt tegen groene aanslag en verlengt de levensduur aanzienlijk. De VR-Flex® technologie zorgt voor perfecte vochtregulering en dankzij de elastische eigenschappen, beweegt de beits mee met de natuurlijke houtwerking. De dekkende beits is verkrijgbaar in enkele kleurvarianten....Meer informatie vindt u in onze webshop.

4. Rambo Schuur & Tuinhuis pantserbeits zijdeglans dekkend antraciet 1216 2,5 l


Product informatiePlus or Show more

toepassingsgebied: Hout buiten Hout dat niet in contact staat met de grond conform DIN EN 335-, GK 2 en 3 Niet maathoudende houten bouwelementen: bijv. hekwerk, schuttingen, carports Beperkt maathoudende houten bouwelementen: bijv. rolluiken, gevelbetimmeringen,tuinhuisjes Maathoudende houten bouwdelen (alleen als grondering): bijv. kozijnen en deuren Grondlaag, voor- en aflak Niet geschikt voor vloeren (terrassen, vlonders) Verpakking > 5 liter uitsluitend verkrijgbaar voor professionele verwerkers eigenschappen: 3in1: impregnering, grondering, voor- en aflak Beschermt het hout tegen vocht en werkt preventief tegen blauwzwam Houtbescherming tegen vocht en UV-straling Vermindert in combinatie met een constructieve houtbescherming het risico op het ontstaan van houtrot Een verhoogd vaste stofgehalte geeft bescherming tegen wespenaantasting Nabehandeling zonder schuren Briljante kleuren Bladdert niet af De kleuren kunnen onderling vermengd worden Gereedschap/reiniging Kwast Gereedschap direct na gebruik met verdunning v 101 of Gereedschapsreiniger reinigen. Reinigingsrestanten conform de plaatselijk geldende voorschriften deponeren. tips & wetenswaardigheden : voor het verkrijgen van eeen zijdeglanseffect adviseren wij een extra behandeling met houtbeits long life uv om de levensduur van lichte tinten c.q kleuren te verlengen als eindlaag houtbeits long life uv ,,kleurloos uv+''aanbrengen biocide producten veilig verwerken. voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie lezen. verbruik : 205-250ml/m2 (in min. 2 lagen) overschilderbaar: na ca. 12 uur (bij 20 °C en 65% relatieve luchtvochtigheid)

5. Remmers HK lazuur kleurloos 5 liter


Product informatiePlus or Show more

Goed onderhoud is het behoud van je tuinhout. Bescherm je tuinhout 3 jaar lang tegen alle weersomstandigheden met Rambo Pantserbeits 'Tuinhout' Dekkend. Dankzij de UV-F Technologie blijft hout mooier en veel langer beschermd. Pantserbeits is vochtregulerend, dekt extra goed en is makkelijk aan te brengen. Het 1-pot systeem maakt elke beitsklus eenvoudig. Verkrijgbaar in vele kleuren. Geschikt voor pergola’s, speeltoestellen, borders, carport, prieeltjes etc....Meer informatie vindt u in onze webshop.

6. Rambo Tuinhout pantserbeits zijdeglans dekkend diepzwart 1123 2,5 l


Product informatiePlus or Show more

toepassingsgebied: Hout buiten Hout dat niet in contact staat met de grond conform DIN EN 335-, GK 2 en 3 Niet maathoudende houten bouwelementen: bijv. hekwerk, schuttingen, carports Beperkt maathoudende houten bouwelementen: bijv. rolluiken, gevelbetimmeringen,tuinhuisjes Maathoudende houten bouwdelen (alleen als grondering): bijv. kozijnen en deuren Grondlaag, voor- en aflak Niet geschikt voor vloeren (terrassen, vlonders) Verpakking > 5 liter uitsluitend verkrijgbaar voor professionele verwerkers eigenschappen: 3in1: impregnering, grondering, voor- en aflak beschermt het hout tegen vocht en werkt preventief tegen blauwzwam vermindert in combinatie met een constructieve houtbescherming het risico op het onstaan van houtrot Een verhoogd vaste stofgehalte geeft bescherming tegen wespenaantasting bescherming van de filmlaag tegen schimmel en algen zijdemat vochtregulerend dringt diep in nabehandeling zonder schuren briljante kleuren bladdert niet af de kleuren kunnen onderling vermengd worden gereedschap/ reiniging: kwast Gereedschap direct na gebruik met Gereedschapsreiniger reinigen. Reinigingsrestanten conform de plaatselijk geldende voorschriften deponeren. tips & wetenswaardigheden: voor het verkrijgen van eeen zijdeglanseffect adviseren wij een extra behandeling met houtbeits long life uv om de levensduur van lichte tinten c.q kleuren te verlengen als eindlaag houtbeits long life uv ,,kleurloos uv+''aanbrengen biocide producten veilig verwerken. voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie lezen. verbruik: 205-250 ml/m2 (in min. 2 lagen)

7. Remmers HK Lazuur Douglas 5 Liter


Product informatiePlus or Show more

Vuren en Grenen hebben in het Nederlandse klimaat een zeer korte levensduur. Als deze houtsoorten niet behandeld worden met verfbeits, verweren en verkleuren ze snel en zijn ze binnen 3 -5 jaar rijp voor de sloop. U kunt de levensduur van deze houtsoorten verlengen door verfbeits te gebruiken. Verfbeits heeft de uitstraling van verf, de indringing van beits en beschermt het hout maximaal tegen weersinvloeden. Bovendien behoudt het hout hiermee een mooie uitstraling. Vuren en Grenen komen voornamelijk uit de Nederlandse en Duitse bossen en worden meestal gebruikt voor blokhutten en tuinhuizen. Houtdecor verfbeits is speciaal ontwikkeld voor nieuw en reeds gebeitste/geschilderde vuren- en grenenhout. Houtdecor verfbeits is een beits die goed indringt in het hout. Houtdecor verfbeits droogt snel en is makkelijk verwerkbaar. 2 lagen Houtdecor verfbeits is voldoende voor een prachtig resultaat. Houtdecor verfbeits is een watergedragen alkyd, mens- en milieuvriendelijke beits. Houtdecor verfbeits geeft een duurzame bescherming en laat geen nare verflucht na. Wanneer gebruik ik dit product? Houten objecten in de tuin verkleuren onder invloed van wind, zon en regen extreem snel. U kunt dit voorkomen door uw hout te behandelen met Hermadix Houtdecor verfbeits. Deze verfbeits geeft jarenlange bescherming. De kleur in de beits zorgt voor UV bescherming. Houtdecor verfbeits is vochtregulerend. Houtdecor verfbeits is makkelijk te verwerken en sneldrogend. Een mens- en milieuvriendelijk product dat vervuiling en vergrijzing tegengaat en geen nare verflucht heeft. • Ter bescherming en verfraaiing van uw Douglas houten blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, schuttingen, vlonders, pergola’s en plantenbakken • Dringt diep door in het hout • Geeft uw tuinhout duurzame bescherming; in 12 dekkende en 10 transparante kleuren verkrijgbaar • Voor een zijdeglans uitstraling • Een milieubewuste keuze; niet schadelijk voor mens, dier en plant Voorbehandeling Bij het behandelen van nieuw vuren en grenen tuinhout: • Voorbehandelen met Hermadix Impraline Pre-activ (voorkomt schimmelvorming) • Na 48 uur behandelen met Hermadix Houtdecor verfbeits • Blik goed doorroeren • Onverdund aanbrengen met brede platte kwast en/of beitsroller • Breng 2 lagen aan voor een optimaal resultaat Let op Bij reeds bestaande lagen anders dan Hermadix Houtdecor verfbeits wordt geadviseerd om Hermadix Houtdecor verfbeits te gebruiken of het hout moet helemaal kaal zijn. Hiervoor geldt: • Maak het hout goed schoon/ ontdoe het van oude verflagen • Schuur licht op • Maak stofvrij • Breng voor een optimaal resultaat 1 á 2 lagen aan De voordelen van Hermadix Houtdecor verfbeits Beitst makkelijk zonder veel weerstand Vochtregulerend Goede dekking Zijdeglans Op basis van alkyd en watergedragen Geen nare verflucht en oplosmiddelvrij Handen wassen met water en zeep De belangrijkste specificaties: • Verkrijgbaar in 12 dekkende en 10 transparante kleuren • Verkrijgbaar in 750cc en 2,5 liter Het rendement Het theoretisch rendement is tussen de 8-10 m2 per liter. Het praktisch rendement is afhankelijk van de structuur en de zuiging van de ondergrond, de dikte van de beits laag, het gebruikte gereedschap en de omstandigheden bij het aanbrengen van de verf. Hoe breng ik Hermadix Houtdecor verfbeits aan? Op een kale of nieuwe ondergrond Zorg ervoor dat uw tuinhout schoon is en verwijder vuil, vet en stof. Aanbrengen met een platte kwast en/of beitsroller Overschilderen van bestaande beits laag Bij reeds bestaande lagen anders dan Hermadix Houtdecor verfbeits wordt geadviseerd om Hermadix Houtdecor verfbeits te gebruiken. • Maak het hout goed school • Los zittende lagen verwijderen • Schuur licht op • Maak stofvrij • Aan de slag! Tips & tricks: • Voor gebruik goed roeren. • Aanbrengen met een platte kwast of beitsroller • Niet verdunnen • Heb je geknoeid? Maak het gelijk schoon met een vochtige doek met warm water. • Het gebruikte gereedschap kun je ook reinigen met warm water. • Als je klaar bent met beitsen, sluit het blik goed af en keer het blik om alvorens je het wegzet • Vorstvrij bewaren. In een goed afgesloten verpakking, op een droge plaats bewaard, bij een temperatuur van 10 °C tot 25 °C

8. Hermadix Houtdecor Verfbeits Transparant - 2,5 liter - 657 Old Pine


Product informatiePlus or Show more

Een impregnerend product, zeer geschikt voor onderhoud en bescherming van bielzen en rolborders. Bladdert niet, geeft een zijdematte zwarte eindlaag. Dringt diep in het hout. Beschermt nieuw hout maar ook hout wat eerder met Carboleum of creosoot behandeld is. Ook geschikt voor geimpregneert tuin hout. Alleen geschikt voor buiten gebruikt, minder geschikt voor bielzen waarop gezeten of gelopen wordt.

9. Hermadix Impraline Zwarte Teer - 0,75 liter


Product informatiePlus or Show more

CetaBever Tuinbeits Schuur & Tuinhuis is een hoogwaardige beits op waterbasis. Deze beschermt het schilderwerk en hout al na 1 uur na aanbrengen tegen regen en vocht, doordat er een waterdichte afsluiting op de buitenste laag van de beits wordt gevormd. Tuinbeits Schuur & Tuinhuis is beschikbaar in zowel dekkende als transparante kleuren. Waarvoor is dit product geschikt? CetaBever Schuur- & Tuinhuisbeits is uitstekend geschikt als beschermlaag voor schuren, tuinhuizen en blokhutten. Geschikt voor hard- en zachthout. De voordelen van CetaBever Schuur- & Tuinhuisbeits: Bescherming tot 5 jaar Bescherming tegen regen; 1 uur na aanbrengen Vocht- en weerbestendig Snel en gemakkelijk Belangrijke specificaties: • Droging bij 20°C: Stofdroog na 1 uur, overschilderbaar na 4 uur. • Rendement: 16m2 per liter Hoe breng ik CetaBever Schuur-& Tuinhuisbeits aan? Goed roeren. Niet verwerken beneden de 10°C. Het aantal lagen en de kleur van het hout bepalen uiteindelijk de eindkleur. • Nieuw hout: Beits in 3 lagen aanbrengen. • Eerder behandeld hout: Intacte lak- en beitslagen in goede staat ontvetten met Alabastine Verfreiniger. Middelgrof schuren en stofvrij maken. Beschadigde delen verwijderen. Het kale hout middelgrof schuren en stofvrij maken. Beits in 2 lagen aanbrengen. Tussen de lagen fijn schuren en stofvrij maken. • Gereedschap: Acrylkwast of viltroller. Stap 1: begin met de voorbereiding - Begin aan de klus als het kwik boven de 10 graden is. - Dek de omgeving goed af - Is je schuur al eerder gebeitst? Haal alle slechte delen van de oude laag weg. - Vergeet vooral niet om het hout weer stofvrij te maken - En roer de beits goed door Stap 2: beits een eerste laag - Breng de beits altijd aan in de richting van de houtnerf - Begin bij de moeilijk bereikbare plekken - Beits vervolgens de hele plank - Druppels haal je zo snel mogelijk weg - Laat na de eerste laag ongeveer 4 uur drogen Stap 3: herhaal het beitsproces nog 2 keer - Tussen de lagen licht opschuren Stap 4: opruimen - Spoel de kwast goed uit met water - Vang het spoelwater op en breng het naar de milieustraat - Berg de overgebleven beits goed luchtdicht op (keer even om) Geniet van het mooie eindresultaat! Na gebruik: • Kwast of roller na gebruik reinigen met warm water. • Verpakking goed sluiten, even omkeren en rechtop wegzetten. • Vorstvrij bewaren. • Breng verfresten naar een verzamelpunt voor klein chemisch afval.

10. Cetabever Tuin Schuur & Tuinhuis Beits - Dekkend - Zwart - 2,5 liter


Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Beits voor Tuinhuiss


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Beits voor Tuinhuiss. Er zijn namelijk 774 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Beits voor Tuinhuis kopen.