Wat is de beste Accuboormachine 18V van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 mei, 2024

Het kopen van een goede Accuboormachine 18V is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste Accuboormachine 18V van 2024? Na het onderzoeken van 2161 Accuboormachines 18v kwam de Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V als beste uit onze Accuboormachine 18V-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Accuboormachines 18v, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Accuboormachines 18v-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Accuboormachine 18V-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Accuboormachines 18v

1Score: 9.8
Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V
Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V
Makita
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier
Beste accuboormachine 18V
Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier
Bosch
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V
Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V
Makita
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Makita DDF453SFX1 Boor-/schroefmachine 18 V
Makita DDF453SFX1 Boor-/schroefmachine 18 V
Makita
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Makita DHP482Z Accu klopboormachine
Makita DHP482Z Accu klopboormachine
Makita
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Makita Dbo480z - 18 V
Makita Dbo480z - 18 V
Makita
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox
Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox
Bosch
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Makita DDF482RFJ 18V Li-Ion accuboor-/schroefmachine
Makita DDF482RFJ 18V Li-Ion accuboor-/schroefmachine
Makita
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
MAKITA DHP484Z Klopboor-/Schroefmachine - 18V
MAKITA DHP484Z Klopboor-/Schroefmachine - 18V
Makita
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Makita HP488D009 18 Volt accu
Makita HP488D009 18 Volt accu
Makita
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Accuboormachine 18V Koopgids

Ontdek de kracht van vrijheid met een 18V accuboormachine. Of je nu een doe-het-zelver of professional bent, deze veelzijdige machine biedt de draadloze vrijheid om elke klus aan te pakken zonder te worden beperkt door een stopcontact of snoer.

Waar moet ik op letten bij een accuboormachine 18V?

Bij de aanschaf van een 18V accuboormachine zijn er verschillende zaken waar je op let om ervoor te zorgen dat je de beste machine kiest voor jouw behoeften. 

Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

 • Kracht: Een belangrijk aspect is de kracht van de accuboormachine. Dit wordt bepaald door de grootte van de accu en de motor. Hoe groter de accu en de motor, hoe krachtiger de machine. Het is belangrijk om te bedenken waar je de machine voor gaat gebruiken en welke kracht je nodig hebt.
 • Accuduur: Een andere belangrijke factor is de accuduur. Hoe lang kun je de machine gebruiken voordat de accu leeg is? Dit hangt af van de grootte van de accu en de belasting van de machine. Let hierbij op de Ampère-uur (Ah) waarde van de accu. Een hogere waarde betekent meestal een langere accuduur.
 • Oplaadtijd: Het is ook belangrijk om te weten hoe lang het duurt om de accu op te laden. Dit varieert van enkele uren tot een hele dag. Hoe sneller de accu oplaadt, hoe sneller je weer aan de slag kunt.
 • Ergonomie: Het is essentieel dat de accuboormachine comfortabel en veilig in gebruik is. Let op het gewicht, de grip en de plaatsing van de bedieningsknoppen. Een ergonomisch ontwerp verminderd vermoeidheid en verhoogt de nauwkeurigheid.
 • Accessoires: Veel accuboormachines worden geleverd met accessoires zoals boorbits en schroefbits. Controleer welke accessoires bij de machine worden geleverd en of deze voldoen aan jouw behoeften.

Door deze factoren te overwegen en de specificaties van verschillende accuboormachines te vergelijken, kun je een weloverwogen keuze maken en de beste accuboormachine voor jouw behoeften kiezen.

Wat is belangrijker: volt of Ah?

Beide specificaties, volt en Ah, zijn belangrijk bij het kiezen van een accuboormachine, maar ze hebben verschillende functies en doelen.

Voltage

Voltage (V) is de maat voor de elektrische spanning die de accu levert aan de motor van de boormachine. Over het algemeen geldt dat hoe hoger het voltage, hoe krachtiger de boormachine zal zijn.

Een 18V accuboormachine is bijvoorbeeld krachtiger dan een 12V accuboormachine. Een hoger voltage is vooral belangrijk als je van plan bent om de boormachine voor zwaardere klussen te gebruiken, zoals boren in beton of metaal.

Ampère-uur

Ampère-uur (Ah) is de maat voor de hoeveelheid energie die de accu kan opslaan. Hoe hoger de Ah-waarde, hoe langer je werkt met de boormachine voordat de accu opnieuw moet worden opgeladen. 

Als je van plan bent om de boormachine voor langere tijd te gebruiken zonder deze opnieuw op te laden, is een hogere Ah-waarde belangrijk.

Toepassing

Over het algemeen kun je zeggen dat de keuze tussen volt en Ah afhangt van de klussen die je uitvoert en hoe lang je de accuboormachine wilt gebruiken zonder deze opnieuw op te laden. 

Als je van plan bent om de boormachine vooral voor lichte klussen te gebruiken, zoals het boren in hout, is een lagere voltage met een hogere Ah-waarde vaak voldoende. 

Als je van plan bent om de boormachine voor zwaardere klussen te gebruiken, zoals boren in metaal of beton, dan is een hoger voltage belangrijk om voldoende kracht te leveren.

Kan een 14.4 volt accu in 18 volt machine?

Nee, het is niet mogelijk om een 14.4 volt accu in een 18 volt accuboormachine te gebruiken. 

Dit komt doordat het voltage van de accu moet overeenkomen met het voltage van de boormachine. 

Als je een accu met een lager voltage in een boormachine met een hoger voltage plaatst, zal de machine niet goed werken, omdat de accu niet genoeg stroom levert om de motor van de machine te laten draaien. 

Het is belangrijk om de juiste accu voor de juiste boormachine te gebruiken om ervoor te zorgen dat de machine goed werkt en veilig is om te gebruiken.

Wat is het verschil tussen 18V en 36V?

Het belangrijkste verschil tussen een 18V en 36V accuboormachine is de hoeveelheid vermogen die ze leveren.

Over het algemeen geldt dat hoe hoger het voltage, hoe krachtiger de machine is. Dit heeft invloed op de capaciteit van de boormachine om zware en veeleisende taken aan te kunnen.

 • Een 18V accuboormachine is geschikt voor algemeen gebruik, zoals het boren van gaten in hout en metaal en het vastzetten van schroeven en bouten. Ze hebben meestal een batterijduur van enkele uren en zijn lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren.
 • Een 36V accuboormachine daarentegen is veel krachtiger en geschikt voor het uitvoeren van zware taken, zoals het boren van grote gaten in hardhout en metselwerk, en het bevestigen van grote en zware constructies. De hogere spanning van de batterij levert meer kracht aan de motor van de boormachine, wat resulteert in een hogere snelheid en meer koppel. 

Hoewel 36V accuboormachines meer vermogen hebben, zijn ze meestal zwaarder en duurder dan 18V machines. Ze hebben ook vaak grotere batterijen nodig om het extra vermogen te kunnen leveren, waardoor ze minder draagbaar en daardoor minder geschikt voor werk op locatie.

Kortom, als je lichtere klussen hebt, is een 18V accuboormachine waarschijnlijk voldoende. Als je echter zwaardere taken moet uitvoeren of als je een professional bent die vaak zwaar werk doet, is een 36V accuboormachine een betere keuze.

Hoe lang gaat een accu van een boormachine mee?

De levensduur van de accu van een boormachine is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, het type gebruik en de omgevingsomstandigheden. 

Over het algemeen gaan de accu's van accuboormachines enkele uren mee bij gemiddeld gebruik voordat je ze weer moet opladen. 

Het is belangrijk om de accu goed te onderhouden en op te laden volgens de instructies van de fabrikant om ervoor te zorgen dat deze zo lang mogelijk meegaat.

hero illustration

Hoe testen we Accuboormachines 18v?

Om de beste Accuboormachine 18V te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Accuboormachine 18V-test hebben we 2161 Accuboormachines 18v geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Accuboormachine 18V-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Accuboormachine 18V-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Accuboormachine 18V-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste Accuboormachine 18V in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2161 Accuboormachines 18v te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Accuboormachines 18v in een oogopslag

1. Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V

 • list plusCompact en licht van gewicht, gemakkelijk te hanteren
 • list plusDrie functies: schroeven, boren en klopboren
 • list plusDuurzaam dankzij geharde stalen tandwielaandrijving

Nadelen Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V

 • list plusNiet geschikt voor intensief dagelijks gebruik

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.49
Gebruiksgemak
10
De Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V 1.5Ah in Koffer is echt iets voor mij. Als ik regelmatig, maar niet dagelijks, een boor- en schroefmachine nodig heb, is dit de perfecte keuze. Deze instapserie heeft zijn eigen accuplatform en is compact en licht van gewicht, wat het gebruiksgemak ten goede komt. Met slechts 1,8 kilogram is hij superdraagbaar en handig in gebruik.

Deze machine kan schroeven, boren en klopboren, waardoor hij geschikt is voor allerlei klussen in huis of op de werkplaats. De ergonomische handgreep met softgrip zorgt voor extra comfort tijdens het werken en maakt het gemakkelijk om langere tijd met de machine te werken. En de variabele elektrische toerenregeling zorgt ervoor dat ik optimaal kan schroeven.

Wat ik echt geweldig vind aan de Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine is de duurzaamheid. Dankzij de geharde stalen tandwielaandrijving kan deze machine zware belasting aan en gaat hij lang mee. Dat maakt hem perfect voor intensief gebruik.

De technische specificaties van deze machine zijn indrukwekkend. Hij heeft een 13 mm snelspanboorkop met asblokkering en een boorkop van 1,5 - 13 mm. Hij kan boren in hout tot 36 mm en in metaal tot 13 mm. En met een aandraaimoment van 24 / 42 Nm heb ik genoeg kracht voor het schroeven. Met 16 standen voor de slipkoppeling kan ik de machine nauwkeurig afstellen op de gewenste kracht.

De Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine heeft ook een paar handige functies. Hij heeft een elektrische rem, zodat ik snel kan stoppen met boren of schroeven. En met de softgrip heb ik altijd een comfortabele grip tijdens het werken. De accubeveiliging zorgt ervoor dat de accu beschermd is tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading. 👍

Uit de gebruikersreviews blijkt dat mensen erg tevreden zijn over deze boor- en schroefmachine. Ze prijzen de kwaliteit en prestaties van het product. Een gebruiker noemt de machine zelfs "super goed". Hoewel er geen specifieke voordelen of nadelen worden genoemd, is het algemene oordeel dat deze machine uitstekend is.

Al met al is de Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V 1.5Ah in Koffer een betrouwbare en veelzijdige machine voor regelmatig gebruik. Hij biedt voldoende kracht en precisie voor verschillende klussen en is duurzaam dankzij de geharde stalen tandwielaandrijving. Hoewel hij misschien niet geschikt is voor intensief dagelijks gebruik, is hij voor de gemiddelde klusser een uitstekende keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Beste accuboormachine 18V: Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier

 • list plusVeelzijdig gereedschap voor een breed scala aan klussen
 • list plusErgonomisch ontwerp zorgt voor comfortabele bediening
 • list plusMogelijkheid om één accu te gebruiken voor verschillende machines

Nadelen Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier

 • list plusNiet effectief als klopboormachine voor stenen muren
 • list plusBeperkte details gegeven door een gebruiker

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.15
Functionaliteit
9.93
Gebruiksgemak
9.45
De Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier is mijn veelzijdige gereedschapsmaatje voor allerlei boor- en bevestigingsklussen. Met twee aandrijfstanden en 20 draaimomentstanden geef ik je de perfecte combinatie van snelheid en kracht, of je nu wilt boren of schroeven. Dankzij mijn handige eenhulzige boorhouder van 10 mm kun je gemakkelijk wisselen tussen boren en bits, wat jouw werk efficiënter maakt.

Mijn ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat ik comfortabel in de hand ligt, zelfs op slecht verlichte plekken, dankzij mijn ingebouwde LED-licht. Of je nu werkt met hout, metaal, kunststof of metselwerk, ik ben er klaar voor! En het beste is dat ik deel uitmaak van de POWER FOR ALL ALLIANCE, wat betekent dat mijn accu ook werkt met een breed scala aan machines en apparaten van verschillende merken. Handig, toch?

Ik kom samen met een 1-uurslader en een 18V Li-Ion accu van 2,0Ah, zodat je snel kunt opladen en langdurig kunt werken zonder onderbrekingen. En om het allemaal compleet te maken, zit ik verpakt in een handige koffer, zodat je me gemakkelijk kunt opbergen en meenemen.

Hoewel de meeste gebruikers tevreden zijn met mij, de Bosch EasyImpact 18V-38, zijn er ook enkele opmerkingen gemaakt in de reviews. Een gebruiker merkte op dat ik klein en handig ben voor een goede prijs. Een andere gebruiker was blij met mijn ontwerp en het geïntegreerde LED-licht, maar merkte op dat ik niet erg effectief ben als klopboormachine voor stenen muren. Een derde gebruiker noemde me gewoon een fijne boormachine, maar gaf geen verdere details.

Al met al ben ik een handig en veelzijdig gereedschap met veel positieve eigenschappen. Mijn ergonomische ontwerp, verschillende instellingen en de mogelijkheid om één accu te gebruiken voor verschillende machines maken mij een aantrekkelijke keuze voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Hoewel er enige beperkingen zijn opgemerkt in de reviews, lijkt het erop dat ik over het algemeen goed presteer en voldoe aan de behoeften van de meeste gebruikers. Dus waar wacht je nog op? Laten we aan de slag gaan! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V

 • list plusOnderdeel van een accu platform, waardoor de accu's uitwisselbaar zijn op alle apparaten van hetzelfde platform
 • list plusVeelzijdig in gebruik, geschikt voor schroeven, boren en klopboren
 • list plusWordt geleverd met 74 accessoires, waaronder 2 Ah accu's, een bits en borenset en een koffer

Nadelen Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V

 • list plusBoortjes en bitjes kunnen lastig in en uit de koffer gaan

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.76
Functionaliteit
8.78
Gebruiksgemak
9.62
De Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine is mijn perfecte maatje voor allerlei klussen. Wat deze machine echt speciaal maakt, is dat hij deel uitmaakt van een accuplatform. Dat betekent dat de bijgeleverde accu's uitwisselbaar zijn met alle andere apparaten van hetzelfde platform. Super handig, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Bovendien kan ik de machine overal gebruiken zonder dat er vervelende snoeren in de weg zitten.

Deze Makita boor/schroefmachine is ontzettend veelzijdig. Ik kan hem gebruiken om te schroeven, boren én klopboren. Hij is geschikt voor zowel professionals als hobbyklussers. Met twee accu's hoef ik me nooit zorgen te maken over stroomtekort en kan ik lekker lang doorwerken. De machine heeft een variabele elektrische toerenregeling voor perfect schroefwerk en een robuuste stalen tandwielaandrijving die lang meegaat.

De set wordt geleverd met maar liefst 74 accessoires, waaronder 2 Ah accu's, een setje bits en boren en een handige koffer. In die koffer kan ik alles netjes opbergen en makkelijk meenemen. Al moet ik eerlijk toegeven dat de boortjes en bitjes soms wat lastig in en uit de koffer gaan, maar dat is dan ook het enige minpuntje dat ik kan bedenken.

Wat betreft de technische specificaties van de Makita HP457DWE10: die zijn echt indrukwekkend. Hij kan boren tot wel 13 mm in steen, 36 mm in hout en 13 mm in metaal. Met een aandraaimoment van 24/42 Nm en een toerental van 0 - 400/0 - 1400 min-1 kan ik super nauwkeurig werken. De machine heeft ook nog eens een heerlijke softgrip voor comfortabel gebruik en een elektrische rem voor extra veiligheid.

De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen heel positief. Ze zijn lovend over de duurzaamheid en hoge kwaliteit van de machine. Het hebben van twee accu's wordt als een groot pluspunt ervaren, evenals de kracht en stevigheid. Het enige minpuntje dat soms genoemd wordt, is dat de boortjes en bitjes wat lastig in en uit de koffer gaan.

Al met al is de Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine een betrouwbare en veelzijdige machine voor allerlei klussen. Dankzij de twee meegeleverde accu's kan ik er lekker lang mee werken en het aandraaimoment en toerental zijn echt top. Het enige kleine minpuntje is de koffer die soms wat onhandig is met de accessoires. Als je op zoek bent naar een kwalitatieve boor/schroefmachine, dan is dit absoluut een goede keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 maanden

Bekijk prijs

4. Makita DDF453SFX1 Boor-/schroefmachine 18 V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DDF453SFX1 Boor-/schroefmachine 18 V

 • list plusKrachtige prestaties voor middelzware klussen
 • list plusVerbeterde accutechnologie voor langdurig gebruik zonder onderbrekingen
 • list plusComplete set met 74-delige accessoireset voor diverse toepassingen

Nadelen Makita DDF453SFX1 Boor-/schroefmachine 18 V

 • list plusHet gewicht van de machine kan een potentieel nadeel zijn bij langdurig gebruik
 • list plusDe prijs kan een drempel vormen, vooral voor incidenteel gebruik

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.58
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.62
Ik ben super enthousiast over de Makita DDF453SFX1 18V Li-Ion Boor-/schroefmachine set! Met twee professionele Lithium-Ion accu's en oplaadtechnologie, heb ik altijd een opgeladen accu paraat voor ononderbroken gebruik. Met 2 snelheden, 16 slipkoppeling standen en een maximaal aandraaimoment van 42 Nm, biedt deze boormachine voldoende kracht en precisie voor verschillende klussen.

De geharde stalen tandwielaandrijving zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, terwijl de variabele elektrische toerenregeling optimale schroefprestaties biedt. Met de meegeleverde 74-delige accessoireset heb ik alles wat ik nodig heb voor diverse toepassingen, waardoor deze set een alles-in-één oplossing is voor zowel boor- als schroefwerkzaamheden.

Wat deze set echt onderscheidt, is de verbeterde accutechnologie waardoor ik langer kan werken zonder onderbrekingen. De toevoeging van de 74-delige accessoireset maakt deze set echt compleet en klaar voor gebruik bij diverse projecten. De machine biedt een perfecte combinatie van kracht, precisie en duurzaamheid, waardoor het een onmisbaar gereedschap is voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

De Makita DDF453SFX1 is echt een topper als het gaat om middelzware klussen. Met 16 slipkoppeling standen en variabele elektrische toerenregeling kan ik de machine aanpassen aan elke taak. Het aandraaimoment van 42 Nm zorgt voor voldoende kracht, terwijl de 3.0 Ah accu's langdurige prestaties leveren. De duurzaamheid van de geharde stalen tandwielaandrijving verzekert mij van een lange levensduur van de machine.

Hoewel het gewicht van de machine een potentieel nadeel kan zijn bij langdurig gebruik, en de prijs voor sommige gebruikers een drempel kan vormen, wegen de voordelen van de complete set, krachtige prestaties en duurzaamheid ruimschoots op tegen de mogelijke nadelen.

Kortom, de Makita DDF453SFX1 18V Li-Ion Boor-/schroefmachine set is een uitstekende keuze voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een krachtige, duurzame en complete oplossing voor boor- en schroefwerkzaamheden. Met zijn verbeterde accutechnologie, uitgebreide accessoireset en indrukwekkende prestaties, vormt deze set een waardevolle aanwinst voor elke gereedschapskist. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Makita DHP482Z Accu klopboormachine

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DHP482Z Accu klopboormachine

 • list plusUitstekende bouwkwaliteit en duurzaamheid
 • list plusVeelzijdig en geschikt voor verschillende soorten werkzaamheden
 • list plusGemak en flexibiliteit dankzij uitwisselbare accu's binnen het platform

Nadelen Makita DHP482Z Accu klopboormachine

 • list plusExtra kosten voor accu en oplader als deze nog niet in bezit zijn

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.49
Functionaliteit
8.69
Gebruiksgemak
8.74
De Makita DHP482Z Accu klopboormachine is echt een topper! Als je een professional bent of gewoon klusjes in huis wilt doen, dan is dit de perfecte keuze. Het wordt geleverd als losse body, zonder accu en oplader. Maar maak je geen zorgen, het maakt deel uit van een accu platform waarbij je dezelfde accu op al je apparaten kunt gebruiken. Super handig en flexibel!

Deze klopboormachine heeft zoveel geweldige functies die het werken zo comfortabel en makkelijk maken. Hij is lekker compact en licht, waardoor je heel lang kunt werken zonder moe te worden. En met 3 functies - boren, schroeven en klopboren - is hij geschikt voor allerlei klussen.

De Makita DHP482Z is ook nog eens super duurzaam en goed beschermd tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading van de accu. De behuizing is speciaal ontworpen om beter te beschermen tegen stof en vocht, dus je kunt er echt op vertrouwen dat deze machine lang meegaat. En laten we niet vergeten dat hij ook nog ingebouwde verlichting en een zachte grip heeft. Handig als je in donkere ruimtes werkt en het maakt het gebruik gewoon comfortabeler.

Wat zijn de specificaties, hoor ik je vragen? Nou, de Makita DHP482Z heeft een boorcapaciteit van 13 mm in steen, 38 mm in hout en 13 mm in metaal. De boorkop heeft een diameter van 1,5 - 13 mm en er zijn 21 aandraaimomenten beschikbaar. Hij heeft 2 mechanische toeren en verschillende standen voor onbelast toerental en aantal slagen. Het geluidsniveau is 82 dB(A) en de vibratieniveaus zijn respectievelijk 2,5 m/s² en 6,0 m/s².

Gebruikers zijn echt tevreden met deze klopboormachine. Ze zijn vooral blij met de duurzaamheid en de hoge kwaliteit. Er was één gebruiker die pech had en de machine na het eerste gebruik kapot ging, maar dat lijkt een uitzondering te zijn. De meeste gebruikers zijn echt tevreden over de prestaties en betrouwbaarheid van dit product.

Als je deze klopboormachine vergelijkt met andere op de markt, dan springt de Makita DHP482Z er echt uit. Hij is gewoon van topkwaliteit, super duurzaam en mega veelzijdig. Of je nu professional bent of een doe-het-zelver, dit is een betrouwbare keuze. Het enige nadeel is dat je de accu en oplader apart moet aanschaffen als je die nog niet hebt.

Dus, samengevat, de Makita DHP482Z Accu klopboormachine is gewoon geweldig! Hij biedt hoog werkcomfort, duurzaamheid en betrouwbare prestaties, allemaal voor een aantrekkelijke prijs. Dus waar wacht je nog op? Investeer in deze veelzijdige en krachtige klopboormachine en je zult er geen spijt van krijgen. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Makita Dbo480z - 18 V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita Dbo480z - 18 V

 • list plusKrachtige prestaties voor efficiënt schuurwerk
 • list plusVeelzijdigheid in gebruik met kunststof zool voor klem- en klittenband bevestiging
 • list plusComfortabel en ergonomisch ontwerp met geïntegreerde stofafzuiging

Nadelen Makita Dbo480z - 18 V

 • list plusOntbreken van een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.44
Functionaliteit
8.52
Gebruiksgemak
8.09
Ik ben de Makita DBO480Z 18V Handpalm Vlakschuurmachine en ik sta garant voor fijn schuurwerk. Mijn kunststof zool maakt zowel klem- als klittenband bevestiging mogelijk, waardoor ik veelzijdig ben in gebruik. Met mijn extra contragewicht tril ik minder en werk ik stiller, wat zorgt voor comfort tijdens langdurig gebruik. En ik heb zelfs een geïntegreerde stofafzuiging en kan worden aangesloten op een Makita stofzuiger voor een schone werkomgeving.

Met mijn variabel toerental in 2 standen en kleine uitslaande beweging, zorg ik voor een fijne afwerking. Ik kom standaard met twee velcro schuurzolen, vierkant en driehoek, zodat je gelijk aan de slag kunt. Mijn lage vibratiewaarde van 2,5 m/s² en kleine uitslaande beweging zorgen voor een comfortabele ervaring tijdens het schuren. En dankzij mijn softgrip ligt mijn handgreep goed in de hand, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak.

Technisch gezien ben ik indrukwekkend. Met een excentrische beweging van 11000 - 14000 opm en een schuurbeweging van 22000 - 28000 min-1, bied ik de nodige kracht en snelheid voor efficiënt schuurwerk. En met mijn gewicht van slechts 1,4 kg (met lage LXT 18 V accu) ben ik ook nog eens gemakkelijk te hanteren.

Mijn gebruikers zijn over het algemeen tevreden met mijn prestaties. Eén van hen benadrukt dat ik doe wat ik beloof, terwijl een ander mijn hoge kwaliteit en gebruiksgemak benadrukt. Toch wordt er een kanttekening geplaatst bij het ontbreken van een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing, wat het proces van het omwisselen van de schuurplaten kan bemoeilijken.

Al met al bied ik een indrukwekkende combinatie van kracht, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Hoewel het ontbreken van een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing een punt van overweging is, blijf ik een solide keuze voor professionals en doe-het-zelvers die streven naar nauwkeurig en efficiënt schuurwerk. 💪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox

 • list plusDraaimomentinstelling met 20 draaimomentstanden plus boorstand
 • list plusPlaneetwieldrijfwerk met hoog vermogen en 2 standen
 • list plusSyneon-chip zorgt voor intelligent geregelde energie

Nadelen Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox

 • list plusMisschien niet geschikt voor zeer zware klussen

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.87
Functionaliteit
7.43
Gebruiksgemak
8.42
De Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox Accuboormachine, dat ben ik! Ik ben een krachtige accuklopboorschroevendraaier die speciaal is ontworpen voor doe-het-zelvers zoals jij. Met mijn hulp kun je al je schroef- en boorklussen met gemak klaren. Wat mij echt bijzonder maakt, is mijn unieke accu platform. De bijgeleverde accu's kunnen namelijk worden uitgewisseld met alle andere apparaten van het Bosch-platform. Dat is niet alleen handig, maar ook nog eens duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Een van mijn geweldige eigenschappen is de draaimomentinstelling met 20 draaimomentstanden en een boorstand. Hiermee kun je de perfecte kracht instellen voor elke klus. Daarnaast heb ik een planeetwieldrijfwerk met hoog vermogen en 2 standen, wat zorgt voor een lange levensduur, uitstekende krachtoverdracht en een soepele werking.

En dat is nog niet alles! Ik heb ook een Syneon-chip, die intelligent geregelde energie levert voor elke taak. Hierdoor kun je efficiënter werken en gaat mijn accu langer mee. En het beste van alles is dat ik deel uitmaak van het POWER FOR ALL Lithium-Ion-accusysteem van Bosch, wat betekent dat mijn accu geschikt is voor al het doe-het-zelf- en tuingereedschap van Bosch.

Maar dat is nog niet het einde van mijn verhaal! Ik kom ook met maar liefst 241 accessoires, waaronder diverse boren, bitjes, schroeven, pluggen en haken. Al deze accessoires zijn netjes opgeborgen in een stevige opbergkoffer met flexibele vakjes voor een overzichtelijke indeling. Zo heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik en kun je snel vinden wat je zoekt.

Mijn gebruikers zijn erg tevreden over mij. Ze prijzen vooral mijn hoge kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid. Ook vinden ze dat ik een goede prijs-kwaliteitverhouding heb. De meeste gebruikers zeggen dat ik perfect ben voor sporadisch gebruik en kleine klusjes.

Een mogelijke beperking van mij is dat ik misschien niet geschikt ben voor zeer zware klussen. Hoewel ik krachtig ben, kan het zijn dat je voor intensief gebruik een zwaarder model nodig hebt.

Kortom, ik ben de Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox Accuboormachine en ik ben perfect voor doe-het-zelvers zoals jij. Met mijn krachtige prestaties, uitwisselbare accu's en uitgebreide accessoireset bied ik alles wat je nodig hebt voor al je schroef- en boorklussen. Mijn hoge kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid maken mij een betrouwbare investering voor zowel beginners als ervaren klussers. Dus waar wacht je nog op? Laten we aan de slag gaan! 💪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Makita DDF482RFJ 18V Li-Ion accuboor-/schroefmachine

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DDF482RFJ 18V Li-Ion accuboor-/schroefmachine

 • list plusKrachtig en veelzijdig, geschikt voor professioneel gebruik en doe-het-zelf-projecten
 • list plusXtreme Protection Technology biedt optimale bescherming tegen stof en spatwater, verlengt de levensduur van de machine
 • list plusBoorcapaciteit van 38 mm in hout en 13 mm in staal, geschikt voor een breed scala aan toepassingen

Nadelen Makita DDF482RFJ 18V Li-Ion accuboor-/schroefmachine

 • list plusTrillingen en geluidsniveau kunnen bij langdurig gebruik vermoeiend zijn

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.38
Functionaliteit
7.31
Gebruiksgemak
8.27
Ik ben de trotse eigenaar van de Makita DDF482RFJ 18V Li-Ion accuboor-/schroefmachine (2x3.0Ah accu). Deze krachtige boormachine is perfect voor zowel professioneel gebruik als voor mijn doe-het-zelf-projecten. Met een accuspanning van 18 volt en een accucapaciteit van 3,0 Ah, kan ik zelfs de meest veeleisende klussen aan. De 2-snelheden volledig metalen planetaire versnellingsbak en het instelbare koppel in 21 stappen zorgen voor nauwkeurigheid bij het boren en schroeven in verschillende materialen.

Wat deze boormachine echt opvallend maakt, is de XPT (Xtreme Protection Technology). Hierdoor is mijn machine optimaal beschermd tegen stof en spatwater, zelfs onder zware omstandigheden. De levensduur van de machine wordt hierdoor verlengd, waardoor het bestand is tegen de uitdagingen van bouwplaatsen en werkplaatsen. De heldere dubbele LED-verlichting met nagloeifunctie zorgt voor goed zicht, zelfs in donkere omstandigheden.

Met een boorcapaciteit van 38 mm in hout en 13 mm in staal, is deze accuboor-/schroefmachine geschikt voor een breed scala aan toepassingen. De gevoelig instelbare snelheid zorgt voor nauwkeurige controle tijdens het werken, en de ergonomische vormgeving en het lichte gewicht van 1,5-1,8 kg maken het comfortabel om langdurig te gebruiken.

Bij de levering van de Makita DDF482RFJ krijg ik een systeemkoffer MAKPAC maat 2, handig voor opslag en transport, en 2 x 18V batterijen van 3,0 Ah, waardoor ik altijd een reservebatterij bij de hand heb. De snellader zorgt voor minimale stilstand, waardoor ik snel weer aan het werk kan.

Hoewel sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de trillingen en het geluidsniveau iets hoger zijn dan verwacht, ben ik toch onder de indruk van de algemene prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid van deze accuboor-/schroefmachine.

Kortom, de Makita DDF482RFJ 18V Li-Ion accuboor-/schroefmachine is een uitstekende keuze voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een krachtige, duurzame en veelzijdige boormachine. Met zijn indrukwekkende prestaties en handige functies is het een waardevolle aanvulling op elke gereedschapscollectie.🔧

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. MAKITA DHP484Z Klopboor-/Schroefmachine - 18V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MAKITA DHP484Z Klopboor-/Schroefmachine - 18V

 • list plusRobuust en krachtig
 • list plusKoolborstelloze motor met elektronische sturing voor meer koppel
 • list plusGoede weerstand tegen tandwielslijtage

Nadelen MAKITA DHP484Z Klopboor-/Schroefmachine - 18V

 • list plusMogelijk incidenteel probleem met de selector-ring

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.29
Functionaliteit
7.45
Gebruiksgemak
7.49
Ik ben de MAKITA DHP484Z Klopboor-/Schroefmachine, een robuuste en krachtige machine die perfect is voor middelzware boor- en schroefklussen. Met mijn klopboorfunctie kan ik zelfs pluggaten in steen maken. Wat mij echt speciaal maakt, is mijn koolborstelloze motor met elektronische sturing. Hierdoor kan ik meer kracht leveren en behoud ik mijn volle kracht, zelfs als ik linksom draai. Je kunt dus meer werk verzetten met dezelfde accucapaciteit.

Ik ben uitgerust met beveiligingselektronica die mij uitschakelt bij overbelasting, waardoor oververhitting van de motor of elektronische sturing wordt voorkomen. Daarnaast heb ik een volledig metalen overbrenging, inclusief een metalen schakelring voor snelheidswissel. Hierdoor ben ik extra bestand tegen slijtage.

Wat mij echt onderscheidt, is mijn uitstekende stof- en waterbestendigheid. Ik heb verschillende constructiedetails die ervoor zorgen dat ik de beste bescherming tegen de elementen bied, zoals een volledig waterdichte schakelaar en elektronische circuits die in hars zijn gegoten. Hierdoor kun je mij zelfs in zwaardere omstandigheden gebruiken.

Mijn solide enkelhulzige 13mm snelspanboorkop met automatische asblokkering maakt het eenvoudig om boren en bits te wisselen. Daarnaast heb ik een precisie-koppelinstelling in 21 trappen + boorstand, zodat je volledige controle hebt over de kracht waarmee je boort of schroeft. Mijn elektrische motorrem zorgt ervoor dat ik direct stopt wanneer je de schakelaar loslaat, wat de veiligheid en nauwkeurigheid ten goede komt.

Mijn ergonomische handgreep is comfortabel en voorzien van een softgrip bekleding met een speciaal ribbelprofiel voor extra grip. Daarnaast heb ik een geïntegreerde LED, zodat je zelfs op slecht verlichte plaatsen comfortabel kunt werken.

Ik word geleverd zonder accu en lader, maar ik maak deel uit van een accu platform waarbij één accu op alle apparaten van hetzelfde platform kan worden gebruikt. Het opladen van de batterij duurt gemiddeld slechts 45 minuten en ik word geleverd met twee krachtige 5,0Ah Li-ion schuifbatterijen.

Over het algemeen heb ik positieve reviews ontvangen. Gebruikers zijn tevreden over mijn sterke prestaties en gebruiksgemak. Er was wel een gebruiker die meldde dat de selector-ring na licht gebruik vast kwam te zitten op de klopboor-stand, wat jammer was. Het lijkt echter een incidenteel probleem te zijn.

Al met al ben ik een krachtige en betrouwbare machine met een uitstekende weerstand tegen slijtage en stof- en waterbestendigheid. Mijn gebruiksgemak en nauwkeurigheid maken mij geschikt voor verschillende boor- en schroefklussen. Het enige mogelijke nadeel is het incidentele probleem met de selector-ring dat een gebruiker heeft ervaren. Maar ik ben er zeker van dat ik je tevreden zal stellen met mijn prestaties en betrouwbaarheid! 💪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Makita HP488D009 18 Volt accu

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita HP488D009 18 Volt accu

 • list plusUitgebreide set boren en bits inbegrepen
 • list plusErgonomisch ontwerp met non-slip handgreep
 • list plusRobuuste aluminium koffer voor bescherming en organisatie van gereedschap

Nadelen Makita HP488D009 18 Volt accu

  Beoordeling

  7.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.29
  Functionaliteit
  6.78
  Gebruiksgemak
  7.38
  Ik ben verliefd geworden op de Makita HP488D009 18 Volt accu klopboormachine met 2x accu's en lader in alu koffer met bits en borenset. Deze krachtige en veelzijdige accuboormachine is perfect voor zowel klussers als professionals. Met twee accu's en een uitgebreide set boren en bits in een stevige aluminium koffer, ben ik klaar voor elke klus.

  Het ergonomische ontwerp met een non-slip handgreep zorgt voor extra grip tijdens het werk. De duurzame aluminium koffer biedt voldoende ruimte voor alle accessoires en garandeert een lange levensduur. Met een motorrem voor precies schroefwerk, 2-snelheden slagboormachine, 16-traps koppelcontrole, boorfunctie, slagboren, snelspanboorhouder en elektrische rem, biedt deze boormachine veelzijdige functies en gebruiksgemak.

  Deze accuboormachine is uitgerust met krachtige G-type oplaadbare batterijen (18V, 1.5 Ah) zonder elektronica. Het moderne en stevige ontwerp van de behuizing, samen met de snelspanboorhouder voor snelle wisseling van accessoires, de snelheidscontrole met schakelontgrendeling en de metalen tandwielen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid maken dit een complete boormachine.

  Met de magnetische bithouder, verzinkboor, diverse bits en boren, vlakfrezen, dopsleutels, boormal, inzetstuk, 2x BL1815G Batterijen (18V, 1.5 Ah), oplader en een aluminium koffer, is de Makita HP488D009 een uiterst veelzijdige en krachtige tool voor al je boor- en schroefwerkzaamheden.

  De Makita HP488D009 onderscheidt zich door zijn betrouwbaarheid, efficiëntie en veelzijdigheid, en de robuuste aluminium koffer houdt je gereedschap beschermd en georganiseerd, klaar voor elke klus. Voor zowel professioneel gebruik als voor de enthousiaste doe-het-zelver biedt deze boormachine een complete set aan functies die voldoen aan alle eisen voor boor- en schroefwerkzaamheden.

  In vergelijking met andere accuboormachines in dezelfde klasse biedt de Makita HP488D009 een uitstekende balans tussen kracht, duurzaamheid, gebruiksgemak en veelzijdigheid. Met zijn uitgebreide set aan accessoires en functies, is dit een aanwinst voor elke gebruiker die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare boormachine.

  Kortom, de Makita HP488D009 18 Volt accu klopboormachine met 2x accu's en lader in alu koffer met bits en borenset biedt een uitzonderlijke combinatie van kracht, veelzijdigheid en duurzaamheid, verpakt in een compleet en handig kofferset. Met zijn uitgebreide functies en accessoires is deze boormachine een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor allerlei boor- en schroefklussen.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk maak je de beste koop!

  Bestenu

  Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Accuboormachines 18v. Er zijn immers 2161 verschillende te koop ...

  Bedankt voor het lezen!