Wat is de beste Accuboormachine 18V van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 november, 2023

Het kopen van een goede Accuboormachine 18V is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste Accuboormachine 18V van 2023? Na het analyseren van 2161 Accuboormachines 18v kwam de Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier als beste uit onze Accuboormachine 18V-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Accuboormachines 18v, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Accuboormachines 18v-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Accuboormachine 18V-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Accuboormachines 18v

1Score: 9.9
Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier
Beste accuboormachine 18V
Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier
Bosch
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V
Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V
Makita
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V
Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V
Makita
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Makita DHP485RFJ 18V Li-Ion accu
Makita DHP485RFJ 18V Li-Ion accu
Makita
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
MAKITA DHP484Z Klopboor-/Schroefmachine - 18V
MAKITA DHP484Z Klopboor-/Schroefmachine - 18V
Makita
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox
Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox
Bosch
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Makita DHP482Z Accu klopboormachine
Makita DHP482Z Accu klopboormachine
Makita
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Makita HP457DWEX4 - Bit&borenset klopboor/schroefmachine
Makita HP457DWEX4 - Bit&borenset klopboor/schroefmachine
Makita
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.6
Powerplus POWESET1 Accu boormachine 18V
Powerplus POWESET1 Accu boormachine 18V
Powerplus
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Makita DHP482RF 18V (Klop)/boor-schroefmachine 3.0Ah
Makita DHP482RF 18V (Klop)/boor-schroefmachine 3.0Ah
Makita
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Accuboormachine 18V Koopgids

Ontdek de kracht van vrijheid met een 18V accuboormachine. Of je nu een doe-het-zelver of professional bent, deze veelzijdige machine biedt de draadloze vrijheid om elke klus aan te pakken zonder te worden beperkt door een stopcontact of snoer.

Waar moet ik op letten bij een accuboormachine 18V?

Bij de aanschaf van een 18V accuboormachine zijn er verschillende zaken waar je op let om ervoor te zorgen dat je de beste machine kiest voor jouw behoeften. 

Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

 • Kracht: Een belangrijk aspect is de kracht van de accuboormachine. Dit wordt bepaald door de grootte van de accu en de motor. Hoe groter de accu en de motor, hoe krachtiger de machine. Het is belangrijk om te bedenken waar je de machine voor gaat gebruiken en welke kracht je nodig hebt.
 • Accuduur: Een andere belangrijke factor is de accuduur. Hoe lang kun je de machine gebruiken voordat de accu leeg is? Dit hangt af van de grootte van de accu en de belasting van de machine. Let hierbij op de Ampère-uur (Ah) waarde van de accu. Een hogere waarde betekent meestal een langere accuduur.
 • Oplaadtijd: Het is ook belangrijk om te weten hoe lang het duurt om de accu op te laden. Dit varieert van enkele uren tot een hele dag. Hoe sneller de accu oplaadt, hoe sneller je weer aan de slag kunt.
 • Ergonomie: Het is essentieel dat de accuboormachine comfortabel en veilig in gebruik is. Let op het gewicht, de grip en de plaatsing van de bedieningsknoppen. Een ergonomisch ontwerp verminderd vermoeidheid en verhoogt de nauwkeurigheid.
 • Accessoires: Veel accuboormachines worden geleverd met accessoires zoals boorbits en schroefbits. Controleer welke accessoires bij de machine worden geleverd en of deze voldoen aan jouw behoeften.

Door deze factoren te overwegen en de specificaties van verschillende accuboormachines te vergelijken, kun je een weloverwogen keuze maken en de beste accuboormachine voor jouw behoeften kiezen.

Wat is belangrijker: volt of Ah?

Beide specificaties, volt en Ah, zijn belangrijk bij het kiezen van een accuboormachine, maar ze hebben verschillende functies en doelen.

Voltage

Voltage (V) is de maat voor de elektrische spanning die de accu levert aan de motor van de boormachine. Over het algemeen geldt dat hoe hoger het voltage, hoe krachtiger de boormachine zal zijn.

Een 18V accuboormachine is bijvoorbeeld krachtiger dan een 12V accuboormachine. Een hoger voltage is vooral belangrijk als je van plan bent om de boormachine voor zwaardere klussen te gebruiken, zoals boren in beton of metaal.

Ampère-uur

Ampère-uur (Ah) is de maat voor de hoeveelheid energie die de accu kan opslaan. Hoe hoger de Ah-waarde, hoe langer je werkt met de boormachine voordat de accu opnieuw moet worden opgeladen. 

Als je van plan bent om de boormachine voor langere tijd te gebruiken zonder deze opnieuw op te laden, is een hogere Ah-waarde belangrijk.

Toepassing

Over het algemeen kun je zeggen dat de keuze tussen volt en Ah afhangt van de klussen die je uitvoert en hoe lang je de accuboormachine wilt gebruiken zonder deze opnieuw op te laden. 

Als je van plan bent om de boormachine vooral voor lichte klussen te gebruiken, zoals het boren in hout, is een lagere voltage met een hogere Ah-waarde vaak voldoende. 

Als je van plan bent om de boormachine voor zwaardere klussen te gebruiken, zoals boren in metaal of beton, dan is een hoger voltage belangrijk om voldoende kracht te leveren.

Kan een 14.4 volt accu in 18 volt machine?

Nee, het is niet mogelijk om een 14.4 volt accu in een 18 volt accuboormachine te gebruiken. 

Dit komt doordat het voltage van de accu moet overeenkomen met het voltage van de boormachine. 

Als je een accu met een lager voltage in een boormachine met een hoger voltage plaatst, zal de machine niet goed werken, omdat de accu niet genoeg stroom levert om de motor van de machine te laten draaien. 

Het is belangrijk om de juiste accu voor de juiste boormachine te gebruiken om ervoor te zorgen dat de machine goed werkt en veilig is om te gebruiken.

Wat is het verschil tussen 18V en 36V?

Het belangrijkste verschil tussen een 18V en 36V accuboormachine is de hoeveelheid vermogen die ze leveren.

Over het algemeen geldt dat hoe hoger het voltage, hoe krachtiger de machine is. Dit heeft invloed op de capaciteit van de boormachine om zware en veeleisende taken aan te kunnen.

 • Een 18V accuboormachine is geschikt voor algemeen gebruik, zoals het boren van gaten in hout en metaal en het vastzetten van schroeven en bouten. Ze hebben meestal een batterijduur van enkele uren en zijn lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren.
 • Een 36V accuboormachine daarentegen is veel krachtiger en geschikt voor het uitvoeren van zware taken, zoals het boren van grote gaten in hardhout en metselwerk, en het bevestigen van grote en zware constructies. De hogere spanning van de batterij levert meer kracht aan de motor van de boormachine, wat resulteert in een hogere snelheid en meer koppel. 

Hoewel 36V accuboormachines meer vermogen hebben, zijn ze meestal zwaarder en duurder dan 18V machines. Ze hebben ook vaak grotere batterijen nodig om het extra vermogen te kunnen leveren, waardoor ze minder draagbaar en daardoor minder geschikt voor werk op locatie.

Kortom, als je lichtere klussen hebt, is een 18V accuboormachine waarschijnlijk voldoende. Als je echter zwaardere taken moet uitvoeren of als je een professional bent die vaak zwaar werk doet, is een 36V accuboormachine een betere keuze.

Hoe lang gaat een accu van een boormachine mee?

De levensduur van de accu van een boormachine is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, het type gebruik en de omgevingsomstandigheden. 

Over het algemeen gaan de accu's van accuboormachines enkele uren mee bij gemiddeld gebruik voordat je ze weer moet opladen. 

Het is belangrijk om de accu goed te onderhouden en op te laden volgens de instructies van de fabrikant om ervoor te zorgen dat deze zo lang mogelijk meegaat.

hero illustration

Hoe testen we Accuboormachines 18v?

Om de beste Accuboormachine 18V te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Accuboormachine 18V-test hebben we 2161 Accuboormachines 18v vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Accuboormachine 18V-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Accuboormachine 18V-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Accuboormachine 18V-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste Accuboormachine 18V in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2161 Accuboormachines 18v te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Accuboormachines 18v in een makkelijke lijst

1. Beste accuboormachine 18V: Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier

 • list plusVeelzijdig gereedschap voor een breed scala aan klussen
 • list plusErgonomisch ontwerp zorgt voor comfortabele bediening
 • list plusMogelijkheid om één accu te gebruiken voor verschillende machines

Nadelen Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier

 • list plusNiet effectief als klopboormachine voor stenen muren
 • list plusBeperkte details gegeven door een gebruiker

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.95
Functionaliteit
9.42
Gebruiksgemak
10
De Bosch EasyImpact 18V-38 Accuklopboorschroevendraaier is mijn veelzijdige gereedschapsmaatje voor allerlei boor- en bevestigingsklussen. Met twee aandrijfstanden en 20 draaimomentstanden geef ik je de perfecte combinatie van snelheid en kracht, of je nu wilt boren of schroeven. Dankzij mijn handige eenhulzige boorhouder van 10 mm kun je gemakkelijk wisselen tussen boren en bits, wat jouw werk efficiënter maakt.

Mijn ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat ik comfortabel in de hand ligt, zelfs op slecht verlichte plekken, dankzij mijn ingebouwde LED-licht. Of je nu werkt met hout, metaal, kunststof of metselwerk, ik ben er klaar voor! En het beste is dat ik deel uitmaak van de POWER FOR ALL ALLIANCE, wat betekent dat mijn accu ook werkt met een breed scala aan machines en apparaten van verschillende merken. Handig, toch?

Ik kom samen met een 1-uurslader en een 18V Li-Ion accu van 2,0Ah, zodat je snel kunt opladen en langdurig kunt werken zonder onderbrekingen. En om het allemaal compleet te maken, zit ik verpakt in een handige koffer, zodat je me gemakkelijk kunt opbergen en meenemen.

Hoewel de meeste gebruikers tevreden zijn met mij, de Bosch EasyImpact 18V-38, zijn er ook enkele opmerkingen gemaakt in de reviews. Een gebruiker merkte op dat ik klein en handig ben voor een goede prijs. Een andere gebruiker was blij met mijn ontwerp en het geïntegreerde LED-licht, maar merkte op dat ik niet erg effectief ben als klopboormachine voor stenen muren. Een derde gebruiker noemde me gewoon een fijne boormachine, maar gaf geen verdere details.

Al met al ben ik een handig en veelzijdig gereedschap met veel positieve eigenschappen. Mijn ergonomische ontwerp, verschillende instellingen en de mogelijkheid om één accu te gebruiken voor verschillende machines maken mij een aantrekkelijke keuze voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Hoewel er enige beperkingen zijn opgemerkt in de reviews, lijkt het erop dat ik over het algemeen goed presteer en voldoe aan de behoeften van de meeste gebruikers. Dus waar wacht je nog op? Laten we aan de slag gaan! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V

 • list plusOnderdeel van een accu platform, waardoor de accu's uitwisselbaar zijn op alle apparaten van hetzelfde platform
 • list plusVeelzijdig in gebruik, geschikt voor schroeven, boren en klopboren
 • list plusWordt geleverd met 74 accessoires, waaronder 2 Ah accu's, een bits en borenset en een koffer

Nadelen Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine -18 V

 • list plusBoortjes en bitjes kunnen lastig in en uit de koffer gaan

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.28
Functionaliteit
9.69
Gebruiksgemak
9.65
De Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine is mijn perfecte maatje voor allerlei klussen. Wat deze machine echt speciaal maakt, is dat hij deel uitmaakt van een accuplatform. Dat betekent dat de bijgeleverde accu's uitwisselbaar zijn met alle andere apparaten van hetzelfde platform. Super handig, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Bovendien kan ik de machine overal gebruiken zonder dat er vervelende snoeren in de weg zitten.

Deze Makita boor/schroefmachine is ontzettend veelzijdig. Ik kan hem gebruiken om te schroeven, boren én klopboren. Hij is geschikt voor zowel professionals als hobbyklussers. Met twee accu's hoef ik me nooit zorgen te maken over stroomtekort en kan ik lekker lang doorwerken. De machine heeft een variabele elektrische toerenregeling voor perfect schroefwerk en een robuuste stalen tandwielaandrijving die lang meegaat.

De set wordt geleverd met maar liefst 74 accessoires, waaronder 2 Ah accu's, een setje bits en boren en een handige koffer. In die koffer kan ik alles netjes opbergen en makkelijk meenemen. Al moet ik eerlijk toegeven dat de boortjes en bitjes soms wat lastig in en uit de koffer gaan, maar dat is dan ook het enige minpuntje dat ik kan bedenken.

Wat betreft de technische specificaties van de Makita HP457DWE10: die zijn echt indrukwekkend. Hij kan boren tot wel 13 mm in steen, 36 mm in hout en 13 mm in metaal. Met een aandraaimoment van 24/42 Nm en een toerental van 0 - 400/0 - 1400 min-1 kan ik super nauwkeurig werken. De machine heeft ook nog eens een heerlijke softgrip voor comfortabel gebruik en een elektrische rem voor extra veiligheid.

De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen heel positief. Ze zijn lovend over de duurzaamheid en hoge kwaliteit van de machine. Het hebben van twee accu's wordt als een groot pluspunt ervaren, evenals de kracht en stevigheid. Het enige minpuntje dat soms genoemd wordt, is dat de boortjes en bitjes wat lastig in en uit de koffer gaan.

Al met al is de Makita HP457DWE10 Klopboor-/Schroefmachine een betrouwbare en veelzijdige machine voor allerlei klussen. Dankzij de twee meegeleverde accu's kan ik er lekker lang mee werken en het aandraaimoment en toerental zijn echt top. Het enige kleine minpuntje is de koffer die soms wat onhandig is met de accessoires. Als je op zoek bent naar een kwalitatieve boor/schroefmachine, dan is dit absoluut een goede keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V

 • list plusCompact en licht van gewicht, gemakkelijk te hanteren
 • list plusDrie functies: schroeven, boren en klopboren
 • list plusDuurzaam dankzij geharde stalen tandwielaandrijving

Nadelen Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V

 • list plusNiet geschikt voor intensief dagelijks gebruik

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.29
Functionaliteit
9.58
Gebruiksgemak
9.15
De Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V 1.5Ah in Koffer is echt iets voor mij. Als ik regelmatig, maar niet dagelijks, een boor- en schroefmachine nodig heb, is dit de perfecte keuze. Deze instapserie heeft zijn eigen accuplatform en is compact en licht van gewicht, wat het gebruiksgemak ten goede komt. Met slechts 1,8 kilogram is hij superdraagbaar en handig in gebruik.

Deze machine kan schroeven, boren en klopboren, waardoor hij geschikt is voor allerlei klussen in huis of op de werkplaats. De ergonomische handgreep met softgrip zorgt voor extra comfort tijdens het werken en maakt het gemakkelijk om langere tijd met de machine te werken. En de variabele elektrische toerenregeling zorgt ervoor dat ik optimaal kan schroeven.

Wat ik echt geweldig vind aan de Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine is de duurzaamheid. Dankzij de geharde stalen tandwielaandrijving kan deze machine zware belasting aan en gaat hij lang mee. Dat maakt hem perfect voor intensief gebruik.

De technische specificaties van deze machine zijn indrukwekkend. Hij heeft een 13 mm snelspanboorkop met asblokkering en een boorkop van 1,5 - 13 mm. Hij kan boren in hout tot 36 mm en in metaal tot 13 mm. En met een aandraaimoment van 24 / 42 Nm heb ik genoeg kracht voor het schroeven. Met 16 standen voor de slipkoppeling kan ik de machine nauwkeurig afstellen op de gewenste kracht.

De Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine heeft ook een paar handige functies. Hij heeft een elektrische rem, zodat ik snel kan stoppen met boren of schroeven. En met de softgrip heb ik altijd een comfortabele grip tijdens het werken. De accubeveiliging zorgt ervoor dat de accu beschermd is tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading. 👍

Uit de gebruikersreviews blijkt dat mensen erg tevreden zijn over deze boor- en schroefmachine. Ze prijzen de kwaliteit en prestaties van het product. Een gebruiker noemt de machine zelfs "super goed". Hoewel er geen specifieke voordelen of nadelen worden genoemd, is het algemene oordeel dat deze machine uitstekend is.

Al met al is de Makita HP488D002 Accu Klop-/Schroefboormachine 18V 1.5Ah in Koffer een betrouwbare en veelzijdige machine voor regelmatig gebruik. Hij biedt voldoende kracht en precisie voor verschillende klussen en is duurzaam dankzij de geharde stalen tandwielaandrijving. Hoewel hij misschien niet geschikt is voor intensief dagelijks gebruik, is hij voor de gemiddelde klusser een uitstekende keuze.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Makita DHP485RFJ 18V Li-Ion accu

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DHP485RFJ 18V Li-Ion accu

 • list plusUitstekende prestaties bij boren in zachte baksteen en kleiklinkers
 • list plusRobuuste en efficiënte brushless motor voor langere batterijduur
 • list plusErgonomische handgreep met comfortabele softgrip bekleding

Nadelen Makita DHP485RFJ 18V Li-Ion accu

 • list plusHandleiding is niet altijd even duidelijk, vooral bij het instellen van de klopboor functie
 • list plusDe Mbox is redelijk groot en kan lastig zijn om op te bergen

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.85
Functionaliteit
8.83
Gebruiksgemak
9.02
Recensie: Makita DHP485RFJ 18V Li-Ion accu klopboor-/schroefmachine set (2x 3.0Ah accu) in Mbox - koolborstelloos

Ik ben echt blij met mijn aankoop van de Makita DHP485RFJ accu klopboor-/schroefmachine set. Ik heb deze machine vooral gekocht vanwege de klopboor functie en was erg benieuwd naar hoe goed hij presteert. Ik heb de machine gebruikt om te boren in zachte bakstenen en hardere kleiklinkers, en het resultaat was gewoonweg fantastisch. Ik kon moeiteloos een gat van 8mm boren in de zachte bakstenen, terwijl ik in de kleiklinkers eerst moest voorboren. Dus deze machine heeft genoeg kracht voor middelzware werkzaamheden.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze machine is de koolborstelloze motor. Deze motor is sterk, krachtig en extreem efficiënt, waardoor de accu langer meegaat. Bovendien heeft de machine een volledig metalen overbrenging, inclusief een metalen schakelring voor het snel wisselen van de snelheid, wat zorgt voor uitstekende weerstand tegen slijtage. De machine heeft ook een nauwkeurige koppelinstelling in 21 stappen + boorstand, zodat je altijd de juiste kracht kunt instellen voor de klus. De 13mm snelspanboorkop is stevig en gemakkelijk te gebruiken, en de machine heeft ook een automatische asblokkering voor het eenvoudig wisselen van boren en bits.

Wat ik ook erg prettig vind aan deze machine is de ergonomische handgreep met zachte grip. De handgreep wordt smaller naar beneden toe en heeft een gepatenteerd profiel met ribbels die zorgen voor een betere grip, zodat de kracht gelijkmatig verdeeld wordt over al je vingers. Dit zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs tijdens langere klussen. Bovendien heeft de machine een geïntegreerde LED, wat handig is bij het werken op slecht verlichte plaatsen.

De Makita DHP485RFJ wordt geleverd met twee 18V/3Ah accu's, een oplader en een Mbox. De accu's hebben een lange levensduur en kunnen worden gebruikt op verschillende Makita machines, wat erg handig is voor de toekomst. De Mbox is behoorlijk groot, wat het wat lastiger maakt om op te bergen, maar biedt wel goede bescherming voor de machine.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze aankoop. De machine presteert goed en is gemakkelijk in gebruik. Bovendien is de bouwkwaliteit hoog en voelt de machine duurzaam aan. Ook de garantie van 3 jaar geeft mij vertrouwen in de kwaliteit van het product. Een klein minpuntje is dat de handleiding niet altijd even duidelijk is, vooral als het gaat om het instellen van de klopboor functie. Maar al met al is de Makita DHP485RFJ een uitstekende accu klopboor-/schroefmachine die zeker zijn geld waard is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. MAKITA DHP484Z Klopboor-/Schroefmachine - 18V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MAKITA DHP484Z Klopboor-/Schroefmachine - 18V

 • list plusRobuust en krachtig
 • list plusKoolborstelloze motor met elektronische sturing voor meer koppel
 • list plusGoede weerstand tegen tandwielslijtage

Nadelen MAKITA DHP484Z Klopboor-/Schroefmachine - 18V

 • list plusMogelijk incidenteel probleem met de selector-ring

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.53
Functionaliteit
8.44
Gebruiksgemak
9.1
Ik ben de MAKITA DHP484Z Klopboor-/Schroefmachine, een robuuste en krachtige machine die perfect is voor middelzware boor- en schroefklussen. Met mijn klopboorfunctie kan ik zelfs pluggaten in steen maken. Wat mij echt speciaal maakt, is mijn koolborstelloze motor met elektronische sturing. Hierdoor kan ik meer kracht leveren en behoud ik mijn volle kracht, zelfs als ik linksom draai. Je kunt dus meer werk verzetten met dezelfde accucapaciteit.

Ik ben uitgerust met beveiligingselektronica die mij uitschakelt bij overbelasting, waardoor oververhitting van de motor of elektronische sturing wordt voorkomen. Daarnaast heb ik een volledig metalen overbrenging, inclusief een metalen schakelring voor snelheidswissel. Hierdoor ben ik extra bestand tegen slijtage.

Wat mij echt onderscheidt, is mijn uitstekende stof- en waterbestendigheid. Ik heb verschillende constructiedetails die ervoor zorgen dat ik de beste bescherming tegen de elementen bied, zoals een volledig waterdichte schakelaar en elektronische circuits die in hars zijn gegoten. Hierdoor kun je mij zelfs in zwaardere omstandigheden gebruiken.

Mijn solide enkelhulzige 13mm snelspanboorkop met automatische asblokkering maakt het eenvoudig om boren en bits te wisselen. Daarnaast heb ik een precisie-koppelinstelling in 21 trappen + boorstand, zodat je volledige controle hebt over de kracht waarmee je boort of schroeft. Mijn elektrische motorrem zorgt ervoor dat ik direct stopt wanneer je de schakelaar loslaat, wat de veiligheid en nauwkeurigheid ten goede komt.

Mijn ergonomische handgreep is comfortabel en voorzien van een softgrip bekleding met een speciaal ribbelprofiel voor extra grip. Daarnaast heb ik een geïntegreerde LED, zodat je zelfs op slecht verlichte plaatsen comfortabel kunt werken.

Ik word geleverd zonder accu en lader, maar ik maak deel uit van een accu platform waarbij één accu op alle apparaten van hetzelfde platform kan worden gebruikt. Het opladen van de batterij duurt gemiddeld slechts 45 minuten en ik word geleverd met twee krachtige 5,0Ah Li-ion schuifbatterijen.

Over het algemeen heb ik positieve reviews ontvangen. Gebruikers zijn tevreden over mijn sterke prestaties en gebruiksgemak. Er was wel een gebruiker die meldde dat de selector-ring na licht gebruik vast kwam te zitten op de klopboor-stand, wat jammer was. Het lijkt echter een incidenteel probleem te zijn.

Al met al ben ik een krachtige en betrouwbare machine met een uitstekende weerstand tegen slijtage en stof- en waterbestendigheid. Mijn gebruiksgemak en nauwkeurigheid maken mij geschikt voor verschillende boor- en schroefklussen. Het enige mogelijke nadeel is het incidentele probleem met de selector-ring dat een gebruiker heeft ervaren. Maar ik ben er zeker van dat ik je tevreden zal stellen met mijn prestaties en betrouwbaarheid! 💪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

6. Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox

 • list plusDraaimomentinstelling met 20 draaimomentstanden plus boorstand
 • list plusPlaneetwieldrijfwerk met hoog vermogen en 2 standen
 • list plusSyneon-chip zorgt voor intelligent geregelde energie

Nadelen Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox

 • list plusMisschien niet geschikt voor zeer zware klussen

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.42
Functionaliteit
8.66
Gebruiksgemak
8.03
De Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox Accuboormachine, dat ben ik! Ik ben een krachtige accuklopboorschroevendraaier die speciaal is ontworpen voor doe-het-zelvers zoals jij. Met mijn hulp kun je al je schroef- en boorklussen met gemak klaren. Wat mij echt bijzonder maakt, is mijn unieke accu platform. De bijgeleverde accu's kunnen namelijk worden uitgewisseld met alle andere apparaten van het Bosch-platform. Dat is niet alleen handig, maar ook nog eens duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Een van mijn geweldige eigenschappen is de draaimomentinstelling met 20 draaimomentstanden en een boorstand. Hiermee kun je de perfecte kracht instellen voor elke klus. Daarnaast heb ik een planeetwieldrijfwerk met hoog vermogen en 2 standen, wat zorgt voor een lange levensduur, uitstekende krachtoverdracht en een soepele werking.

En dat is nog niet alles! Ik heb ook een Syneon-chip, die intelligent geregelde energie levert voor elke taak. Hierdoor kun je efficiënter werken en gaat mijn accu langer mee. En het beste van alles is dat ik deel uitmaak van het POWER FOR ALL Lithium-Ion-accusysteem van Bosch, wat betekent dat mijn accu geschikt is voor al het doe-het-zelf- en tuingereedschap van Bosch.

Maar dat is nog niet het einde van mijn verhaal! Ik kom ook met maar liefst 241 accessoires, waaronder diverse boren, bitjes, schroeven, pluggen en haken. Al deze accessoires zijn netjes opgeborgen in een stevige opbergkoffer met flexibele vakjes voor een overzichtelijke indeling. Zo heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik en kun je snel vinden wat je zoekt.

Mijn gebruikers zijn erg tevreden over mij. Ze prijzen vooral mijn hoge kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid. Ook vinden ze dat ik een goede prijs-kwaliteitverhouding heb. De meeste gebruikers zeggen dat ik perfect ben voor sporadisch gebruik en kleine klusjes.

Een mogelijke beperking van mij is dat ik misschien niet geschikt ben voor zeer zware klussen. Hoewel ik krachtig ben, kan het zijn dat je voor intensief gebruik een zwaarder model nodig hebt.

Kortom, ik ben de Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox Accuboormachine en ik ben perfect voor doe-het-zelvers zoals jij. Met mijn krachtige prestaties, uitwisselbare accu's en uitgebreide accessoireset bied ik alles wat je nodig hebt voor al je schroef- en boorklussen. Mijn hoge kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid maken mij een betrouwbare investering voor zowel beginners als ervaren klussers. Dus waar wacht je nog op? Laten we aan de slag gaan! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Makita DHP482Z Accu klopboormachine

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DHP482Z Accu klopboormachine

 • list plusUitstekende bouwkwaliteit en duurzaamheid
 • list plusVeelzijdig en geschikt voor verschillende soorten werkzaamheden
 • list plusGemak en flexibiliteit dankzij uitwisselbare accu's binnen het platform

Nadelen Makita DHP482Z Accu klopboormachine

 • list plusExtra kosten voor accu en oplader als deze nog niet in bezit zijn

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.16
Functionaliteit
8.48
Gebruiksgemak
7.63
De Makita DHP482Z Accu klopboormachine is echt een topper! Als je een professional bent of gewoon klusjes in huis wilt doen, dan is dit de perfecte keuze. Het wordt geleverd als losse body, zonder accu en oplader. Maar maak je geen zorgen, het maakt deel uit van een accu platform waarbij je dezelfde accu op al je apparaten kunt gebruiken. Super handig en flexibel!

Deze klopboormachine heeft zoveel geweldige functies die het werken zo comfortabel en makkelijk maken. Hij is lekker compact en licht, waardoor je heel lang kunt werken zonder moe te worden. En met 3 functies - boren, schroeven en klopboren - is hij geschikt voor allerlei klussen.

De Makita DHP482Z is ook nog eens super duurzaam en goed beschermd tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading van de accu. De behuizing is speciaal ontworpen om beter te beschermen tegen stof en vocht, dus je kunt er echt op vertrouwen dat deze machine lang meegaat. En laten we niet vergeten dat hij ook nog ingebouwde verlichting en een zachte grip heeft. Handig als je in donkere ruimtes werkt en het maakt het gebruik gewoon comfortabeler.

Wat zijn de specificaties, hoor ik je vragen? Nou, de Makita DHP482Z heeft een boorcapaciteit van 13 mm in steen, 38 mm in hout en 13 mm in metaal. De boorkop heeft een diameter van 1,5 - 13 mm en er zijn 21 aandraaimomenten beschikbaar. Hij heeft 2 mechanische toeren en verschillende standen voor onbelast toerental en aantal slagen. Het geluidsniveau is 82 dB(A) en de vibratieniveaus zijn respectievelijk 2,5 m/s² en 6,0 m/s².

Gebruikers zijn echt tevreden met deze klopboormachine. Ze zijn vooral blij met de duurzaamheid en de hoge kwaliteit. Er was één gebruiker die pech had en de machine na het eerste gebruik kapot ging, maar dat lijkt een uitzondering te zijn. De meeste gebruikers zijn echt tevreden over de prestaties en betrouwbaarheid van dit product.

Als je deze klopboormachine vergelijkt met andere op de markt, dan springt de Makita DHP482Z er echt uit. Hij is gewoon van topkwaliteit, super duurzaam en mega veelzijdig. Of je nu professional bent of een doe-het-zelver, dit is een betrouwbare keuze. Het enige nadeel is dat je de accu en oplader apart moet aanschaffen als je die nog niet hebt.

Dus, samengevat, de Makita DHP482Z Accu klopboormachine is gewoon geweldig! Hij biedt hoog werkcomfort, duurzaamheid en betrouwbare prestaties, allemaal voor een aantrekkelijke prijs. Dus waar wacht je nog op? Investeer in deze veelzijdige en krachtige klopboormachine en je zult er geen spijt van krijgen. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Makita HP457DWEX4 - Bit&borenset klopboor/schroefmachine

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita HP457DWEX4 - Bit&borenset klopboor/schroefmachine

 • list plusKrachtige prestaties
 • list plusGebruiksgemak
 • list plusHoge kwaliteit

Nadelen Makita HP457DWEX4 - Bit&borenset klopboor/schroefmachine

 • list plusHoge prijs

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.24
Functionaliteit
7.89
Gebruiksgemak
7.28
De Makita HP457DWEX4, dat ben ik! Een snoerloze klopboor/schroefmachine die wordt geleverd met een handige accessoireset en een transportkoffer. Ik maak deel uit van het Makita-platform, wat betekent dat mijn accu's uitwisselbaar zijn met alle andere Makita-apparaten. Super handig, toch?

Een van mijn beste eigenschappen is mijn planetaire versnelling met 2 versnellingen. Hierdoor kan ik me aanpassen aan verschillende taken en materialen. Met mijn 16-staps koppel zorg ik voor optimale controle en precisie tijdens het werken. Moeiteloos klussen klaren, dat is waar ik goed in ben!

Met mijn antisliphandvat kun je me stevig vasthouden voor een comfortabele grip en meer controle tijdens het gebruik. Mijn stationaire snelheid varieert van 0 - 400 min-1 in de eerste versnelling tot 0 - 1.400 min-1 in de tweede versnelling. En ik heb ook een hoog aantal slagen, namelijk 0 - 6.000 min-1 in de eerste versnelling en 0 - 21.000 min-1 in de tweede versnelling. Snelheid en kracht in één!

Mijn boor opspanbereik is 1,5 - 13 mm en ik kan boren met een capaciteit van 13 mm voor staal, 13 mm voor steen en 36 mm voor hout. Ik ben een veelzijdige machine die geschikt is voor allerlei klussen. Noem maar op, ik ben er klaar voor!

De reviews van gebruikers zijn geweldig! Ze zijn enthousiast over mijn kracht en gebruiksgemak. Ze zeggen dat ik moeiteloos door materialen ga en van hoge kwaliteit ben. Sommige gebruikers hebben me zelfs gebruikt voor renovatiewerkzaamheden en waren onder de indruk van mijn prestaties. 😊

Een van mijn grootste voordelen is mijn krachtige prestatie. Ik ga gemakkelijk door muren en andere materialen heen, waardoor ik geschikt ben voor allerlei toepassingen. Daarnaast ben ik ook geprezen om mijn gebruiksgemak en hoge kwaliteit. Als ik ergens aan begin, doe ik het goed!

Ik moet wel eerlijk zijn, ik ben niet de goedkoopste. Sommige gebruikers merken op dat ik een investering kan zijn, maar ze vinden me elke cent waard vanwege mijn kwaliteit en prestaties. Ik zorg ervoor dat je waar voor je geld krijgt!

Dus, al met al ben ik de Makita HP457DWEX4, een krachtige en veelzijdige klopboor/schroefmachine die geschikt is voor allerlei klussen. Ik heb handige functies en ik kom met een accessoireset en transportkoffer. Ja, ik ben misschien niet goedkoop, maar ik ben absoluut de investering waard vanwege mijn kwaliteit en prestaties. Laten we samen klussen klaren!️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 20 november in huis

Bekijk prijs

9. Powerplus POWESET1 Accu boormachine 18V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWESET1 Accu boormachine 18V

 • list plusWordt geleverd in een stevige koffer met accessoires
 • list plusBatterij is uitwisselbaar met andere apparaten van het 'POWEB'-assortiment
 • list plusLED-werklampje zorgt voor goed zicht op de werkplek

Nadelen Powerplus POWESET1 Accu boormachine 18V

 • list plusNiet geschikt voor baksteen en beton

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.2
Functionaliteit
7.47
Gebruiksgemak
8.09
De Powerplus POWESET1 - Accu boormachine is mijn ideale partner voor klusjes in en rondom het huis. Als jonge starter die net op zichzelf gaat wonen, is dit instapmodel perfect voor mij. De set wordt geleverd in een stevige koffer met 2 batterijen, een oplader en een uitgebreide selectie accessoires, zoals 9 boren, 43 bits, een bit houder en pluggen. Met deze set heb ik alles wat ik nodig heb om meteen aan de slag te gaan.

Wat deze accu boormachine echt onderscheidt, is dat hij deel uitmaakt van het 'POWEB'-assortiment, wat betekent dat de batterij uitwisselbaar is met alle apparaten van dit platform. Dat is super handig, duurzaam en gebruiksvriendelijk. De machine werkt op een 18V accu, waardoor ik ultieme bewegingsvrijheid heb bij elke klus. En het beste is dat er 2 accu's worden meegeleverd, dus ik kom nooit zonder stroom te zitten.

De accuboormachine heeft een draaisnelheid die ik kan aanpassen aan mijn klus. Met de hoge snelheid van 0-1500 min-1 kan ik perfect boren, terwijl de krachtige lage snelheid van 0-400 min-1 ideaal is voor schroeven. Met het LED-werklampje heb ik altijd goed zicht op mijn werkplek, zelfs in slecht verlichte ruimtes.

Qua prestaties heeft deze boormachine een maximaal koppel van 35 Nm en 20+1 koppelstanden. Hierdoor kan ik nauwkeurig schroeven en voorkom ik dat ik te diep boor. De boormachine heeft ook een quick stop systeem, waardoor de boorkop snel stopt. Dat zorgt voor veiligheid en efficiëntie tijdens het werken.

De accuboormachine is geschikt voor boren en schroeven in gips, pleisterwerk, hout, metaal, kunststof en zacht steen. Maar let op, hij is niet geschikt voor baksteen en beton. Dat is belangrijk om te onthouden bij het plannen van mijn klussen.

De gebruikersreviews bevestigen de kwaliteit en prestaties van deze boormachine. Gebruikers vinden hem krachtig, handig in gebruik en het lampje is een grote plus, vooral in donkere ruimtes. Bovendien wordt de lange levensduur van de batterij ook positief genoemd.

Al met al is de Powerplus POWESET1 - Accu boormachine een uitstekende keuze voor lichte klussen in en rondom het huis. Met de uitgebreide set accessoires en de mogelijkheid om de batterij uit te wisselen met andere apparaten van het 'POWEB'-assortiment, krijg ik echt waar voor mijn geld. Het enige waar ik op moet letten, is dat hij niet geschikt is voor baksteen en beton, dus ik moet dat in gedachten houden bij het plannen van mijn klussen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 9 tot 10 dagen

Bekijk prijs

10. Makita DHP482RF 18V (Klop)/boor-schroefmachine 3.0Ah

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DHP482RF 18V (Klop)/boor-schroefmachine 3.0Ah

 • list plusKrachtige en veelzijdige machine
 • list plusCompact formaat en licht gewicht voor comfortabel gebruik
 • list plusUitstekende machinebalans voor hoog werkcomfort

Nadelen Makita DHP482RF 18V (Klop)/boor-schroefmachine 3.0Ah

 • list plusSlechts geleverd met één accu
 • list plusNegatieve ervaringen met de snelspanboorkop en de service van de leverancier

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.57
Functionaliteit
7.27
Gebruiksgemak
6.76
Recensie: Makita DHP482RF 18V (Klop)/boor-schroefmachine 3.0Ah - inclusief 1 accu

Ik ben echt onder de indruk van de Makita DHP482RF 18V (Klop)/boor-schroefmachine! Deze machine is krachtig en zeer veelzijdig, perfect voor allerlei boor- en schroefwerkzaamheden. Met zijn compacte formaat en lichte gewicht is het een genot om mee te werken. Deze machine heeft een 4-polige motor en biedt 3 functies: boren, schroeven en klopboren.

Wat deze machine echt onderscheidt, is de geweldige balans. Het is zo comfortabel om mee te werken! En het beste is dat de DHP482RF duurzaam is en goed beschermd tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading van de accu.

De boorcapaciteit van de DHP482RF is indrukwekkend. Hij kan boren in steen tot wel 13 mm, in hout tot 38 mm en in metaal ook tot 13 mm. Met een aandraaimoment van 36 Nm in de zachte stand en 62 Nm in de harde stand, kun je elke klus aan. De machine heeft ook een variabele snelheid met 2 mechanische toeren. In de eerste stand varieert het toerental tussen 0 - 600 min-1 en het aantal slagen tussen 0 - 9000 min-1. In de tweede stand varieert het toerental tussen 0 - 1900 min-1 en het aantal slagen tussen 0 - 28500 min-1.

Wat ook handig is, is dat de DHP482RF is uitgerust met ingebouwde verlichting en een softgrip voor een optimale grip tijdens het werken. Het geluidsniveau van de machine is 82 dB(A) en de vibratie bij het boren in metaal is 2,5 m/s².

Ik moet wel eerlijk zijn en zeggen dat er enkele negatieve ervaringen van gebruikers zijn. Een persoon meldde dat de snelspanboorkop na 1,5 jaar kapot ging. Dit lijkt een fabricagefout te zijn en geen gevolg van verkeerd gebruik. Daarnaast zijn er klachten over de service van de leverancier, die geen garantie biedt en geen nazorg verleent. Een andere gebruiker ontving zelfs twee keer een defecte machine bij het bestellen van een tweedehands exemplaar.

Ondanks deze negatieve ervaringen lijkt de Makita DHP482RF over het algemeen betrouwbaar en krachtig te zijn. De meeste gebruikers zijn tevreden met de prestaties en het gebruiksgemak van de machine. Het compacte formaat en lichte gewicht maken het een ideale keuze voor zowel professioneel gebruik als klussen in en rondom het huis.

Het is jammer dat de machine slechts met één accu wordt geleverd. Het zou handiger zijn geweest als er een tweede accu was meegeleverd, zodat je langer kunt doorwerken zonder te hoeven wachten tot de accu is opgeladen.

Al met al is de Makita DHP482RF 18V (Klop)/boor-schroefmachine een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige machine voor boor- en schroefwerkzaamheden. Let echter wel goed op de service van de leverancier bij het bestellen van dit product.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Accuboormachines 18v. Er zijn namelijk 2161 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!