Wat is de beste Accu Slagmoersleutel van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 april, 2024

Het kopen van een goede Accu Slagmoersleutel is een lastige opgave. Wat is de beste Accu Slagmoersleutel van 2024? Na het testen van 576 Accu Slagmoersleutels kwam de Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel als beste uit onze Accu Slagmoersleutel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Accu Slagmoersleutels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Accu Slagmoersleutels-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Accu Slagmoersleutel-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Accu Slagmoersleutels

1Score: 9.9
Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel
Beste draadloze slagmoersleutel
Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel
Makita
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
VIOLEWORKS Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers Elektrische 520
VIOLEWORKS Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers Elektrische 520
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Powerplus POWEBIWS1 Slagmoersleutel - 18V
Powerplus POWEBIWS1 Slagmoersleutel - 18V
Powerplus
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
VONROC TOOLS VONROC Accu slagmoersleutel
VONROC TOOLS VONROC Accu slagmoersleutel
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
PARKSIDE Accu-motorvoertuig-slagmoersleutel 20V 4.0AH Snellader
PARKSIDE Accu-motorvoertuig-slagmoersleutel 20V 4.0AH Snellader
PARKSIDE
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Makita DTW300Z 18V Li-Ion accu
Makita DTW300Z 18V Li-Ion accu
Makita
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu
Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu
Makita
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Bosch AdvancedImpactDrive 18 (zonder accu)
Bosch AdvancedImpactDrive 18 (zonder accu)
Bosch
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Milwaukee M18 FMTIW2F12-0X 18V Li-ion
Milwaukee M18 FMTIW2F12-0X 18V Li-ion
Milwaukee
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
DeWalt DCF880N-XJ 18V accu-slagmoersleutel
DeWalt DCF880N-XJ 18V accu-slagmoersleutel
DeWalt
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Accu Slagmoersleutel Koopgids

Wil je snel en gemakkelijk bouten en moeren vast of losdraaien zonder zelf veel kracht te gebruiken? Dan is de beste accu slagmoersleutel een onmisbaar gereedschap in je gereedschapskist! Met een krachtige motor en een draadloos ontwerp klaar je je klus snel en efficiënt, waar en wanneer je maar wenst.

Wat is een accu slagmoersleutel?

Een accu slagmoersleutel is een draagbaar elektrisch gereedschap dat je gebruikt om bouten en moeren vast of los te draaien met behulp van een slagmechanisme.

Het unieke aan een accu slagmoersleutel is dat het werkt op batterijen, waardoor het draadloos en dus makkelijk te gebruiken is op locaties waar geen stopcontact in de buurt is. 

De accu slagmoersleutel is een handige en krachtige tool voor automonteurs, bouwers en doe-het-zelvers, omdat je er snel en gemakkelijk bouten en moeren mee vastdraait of losmaakt met een hoog koppel.

Hoe kies je de beste accu slagmoersleutel?

Bij het kiezen van een accu slagmoersleutel zijn er een aantal factoren om rekening mee te houden:

 • Koppel: het koppel is de kracht die de slagmoersleutel uitoefent en is een belangrijke eigenschap om op te letten. Hoe hoger het koppel, hoe krachtiger de slagmoersleutel is en hoe meer kracht hij kan leveren om bouten en moeren los of vast te draaien.
 • Accu capaciteit: de capaciteit van de accu bepaalt hoe lang je de slagmoersleutel gebruikt voordat de batterij leeg is. Hoe hoger de capaciteit, hoe langer je de slagmoersleutel gebruikt zonder de batterij te moeten opladen.
 • Gewicht en grootte: het gewicht en de grootte van de slagmoersleutel zijn belangrijke factoren om op te letten, vooral als je hem voor langere tijd gebruikt. Een te zware of te grote slagmoersleutel is onhandig om vast te houden en kan leiden tot vermoeidheid en pijn in de armen.
 • Merk en prijs: het is belangrijk om te kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding en ervoor te zorgen dat je investeert in een kwalitatief hoogwaardige slagmoersleutel die aan je eisen en behoeften voldoet.
 • Accessoires: sommige accu slagmoersleutels komen inclusief extra accessoires, zoals verschillende maten doppen en verlengstukken, waardoor het gereedschap veelzijdiger kan worden gebruikt.

Door rekening te houden met deze factoren en eigenschappen, kies je de beste accu slagmoersleutel voor je specifieke klussen en behoeften.

Accu capaciteit

De capaciteit van de accu van een accu slagmoersleutel wordt uitgedrukt in Ampère-uur (Ah) en bepaalt hoe lang je de slagmoersleutel te gebruiken is voordat de batterij leeg is. 

Over het algemeen geldt dat hoe hoger de capaciteit van de accu, hoe langer je de slagmoersleutel kunt gebruiken zonder hem opnieuw op te laden.

De capaciteit van de accu van een elektrische slagmoersleutel varieert meestaltussen de 2,0 Ah en 5,0 Ah, afhankelijk van het merk en model. Als je van plan bent de slagmoersleutel veel te gebruiken, is het verstandig om te kiezen voor een accu met een hogere capaciteit.

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat een hogere capaciteit van de accu vaak resulteert in een duurdere slagmoersleutel. Maak daarom een afweging tussen de gewenste werktijd en de prijs van de accu slagmoersleutel. 

Over het algemeen geldt dat een accu met een capaciteit van 3,0 Ah tot 4,0 Ah voor de meeste klussen voldoende is.

Het aantal newtonmeter (Nm)

Newtonmeter (Nm) is eenmaateenheid voor het koppel van een slagmoersleutel. Hoeveel Nm je nodig hebt voor een slagmoersleutel, hangt af van het soort klus dat je uitvoert. 

Over het algemeen geldt dat hoe hoger het koppel, hoe meer kracht de slagmoersleutel levert om bouten en moeren vast of los te draaien.

Als je de slagmoersleutel voornamelijk voor lichtere klussen wenst te gebruiken, zoals het losdraaien van autobanden, is een slagmoersleutel met een koppel tussen de 100 en 200 Nm voldoende. 

Voor zwaardere klussen, zoals het losdraaien van bouten en moeren in de bouw en industrie, heb je een slagmoersleutel nodig met een hoger koppel, bijvoorbeeld tussen de 400 en 1000 Nm.

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat een hoger koppel vaak leidt tot een zwaardere en duurdere slagmoersleutel. Daarom is het belangrijk om te kijken naar de specifieke klussen waarvoor je de slagmoersleutel nodig hebt en daarop het koppel af te stemmen.

Wat is het verschil tussen een slagmoersleutel en een slagschroevendraaier?

Hoewel je een slagmoersleutel en een slagschroevendraaier vaak voor dezelfde taken gebruikt, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen beide gereedschappen.

Een slagmoersleutel is een krachtig gereedschap dat je gebruikt om bouten en moeren vast of los te draaien met behulp van een hoog koppel en een slagmechanisme. 

Het is meestal een groter gereedschap dat meer kracht kan leveren dan een slagschroevendraaier, en je vooral gebruikt voor zwaardere taken zoals autoreparatie, bouwwerkzaamheden en industriële toepassingen.

Een slagschroevendraaier is een kleiner en lichter gereedschap dat je vaak gebruikt voor lichtere klussen, zoals het vastdraaien van schroeven en bouten in hout of metaal. 

Het heeft eenlagere kracht en koppel dan een slagmoersleutel, maar het heeft wel een vergelijkbaar slagmechanisme dat het draaien van schroeven en bouten vergemakkelijkt en versnelt.

Een ander belangrijk verschil tussen beide gereedschappen is dat slagmoersleutels meestal lucht- of accugedreven zijn, terwijl slagschroevendraaiers meestal elektrisch zijn en worden aangedreven door een snoer dat je op een stopcontact dient aan te sluiten.

Kortom, een slagmoersleutel is krachtiger en groter dan een slagschroevendraaier, terwijl een slagschroevendraaier lichter en handzamer is en beter geschikt is voor lichtere taken. 

hero illustration

Hoe testen we Accu Slagmoersleutels?

Om de beste Accu Slagmoersleutel te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Accu Slagmoersleutel-test hebben we 576 Accu Slagmoersleutels vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Accu Slagmoersleutel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Accu Slagmoersleutel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Accu Slagmoersleutel-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste Accu Slagmoersleutel in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 576 Accu Slagmoersleutels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Accu Slagmoersleutels op een rijtje

1. Beste draadloze slagmoersleutel: Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel

 • list plusLichtgewicht machine met hoog werkcomfort en perfecte bediening.
 • list plusRegelbaar toerental voor aanpassing aan specifieke klussen.
 • list plusDuurzaam dankzij beveiliging tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading van de accu.

Nadelen Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel

 • list plusNiet altijd voldoende kracht voor zeer zware bouten.
 • list plusMogelijk niet geschikt voor het wisselen van wielen met zware bouten.
 • list plusBeperkt in vermogen voor zeer zware klussen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.81
Functionaliteit
9.37
Gebruiksgemak
10
De Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel is echt een topper voor klussers zoals ik. Met een gewicht van slechts 1,7 kg ligt deze lichtgewicht machine lekker in de hand en biedt het ultiem comfort tijdens het klussen. Met een vermogen van 190 Nm kan deze tool zelfs de moeilijkste klussen aanpakken.

Wat deze slagmoersleutel echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om het toerental aan te passen met een simpele schakelaar. Zo pas je het moeiteloos aan op de specifieke klus. En maak je geen zorgen over de duurzaamheid, want deze machine is beveiligd tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading van de accu.

Maar wat ik persoonlijk echt geweldig vind aan de Makita DTW190z, is de ingebouwde ledverlichting. Die komt echt van pas als je in een donkere ruimte werkt en nog op zoek bent naar die volgende bevestiging. 👀

Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat sommige gebruikers hebben gemeld dat deze slagmoersleutel niet altijd genoeg kracht heeft om bepaalde bouten los te krijgen. Zo had iemand moeite om wielbouten met een kracht van 120 Nm los te draaien. Dus als je van plan bent om zware bouten te verwijderen bij het wisselen van banden, is deze slagmoersleutel misschien niet de beste keuze.

Maar laten we niet vergeten dat er ook positieve reviews zijn waarin wordt benadrukt dat de Makita DTW190z een degelijk gereedschap is dat doet wat het moet doen. Het is een handig apparaat om banden te wisselen en wordt geprezen om zijn goede kwaliteit, duurzaamheid en lichte gewicht.

Het is wel belangrijk om te vermelden dat deze slagmoersleutel misschien niet zo krachtig is als je zou willen en niet geschikt is voor echt zware klussen. Als je een krachtigere slagmoersleutel nodig hebt, is het misschien beter om naar een ander model te kijken.

Al met al is de Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel een betrouwbare en handige tool voor lichte tot middelzware klussen. Het biedt een hoog werkcomfort, is licht in gewicht en heeft een regelbaar toerental. Hoewel het niet altijd genoeg kracht heeft voor zware bouten, is het een degelijk gereedschap voor algemeen gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. VIOLEWORKS Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers Elektrische 520

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VIOLEWORKS Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers Elektrische 520

 • list plusPerfect voor verschillende toepassingen, zoals bouwplaatsplanken, onderhoud en houtbewerking.
 • list plusKrachtig en betrouwbaar met een maximaal koppel van 520 N.M.
 • list plusUitgerust met een tungsten stalen as voor duurzaamheid en langdurig gebruik.

Nadelen VIOLEWORKS Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers Elektrische 520

 • list plusGeen koffer meegeleverd om de machine op te bergen en te beschermen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.17
Functionaliteit
9.44
Gebruiksgemak
9.83
De VIOLEWORKS Slagmoersleutel - Slagschroevendraaiers Elektrische - 520 N.M - met 2 Accu - Zwart Blauw is mijn favoriete machine voor allerlei klussen. Of het nu gaat om planken op de bouwplaats, onderhoudswerkzaamheden of houtbewerking, deze slagmoersleutel is perfect voor elke taak. Met zijn AC 110-240V vermogen en een maximaal koppel van 520 N.M, is deze machine super krachtig en betrouwbaar.

Wat deze slagmoersleutel echt uniek maakt, is de 1/2" vierkantaandrijving. Hiermee kan ik verschillende bevestigingscontroles uitvoeren voor allerlei toepassingen, zoals steigers, autobanden, auto's, installaties en vakmanschap. Met de traploze snelheidsveranderingsschakelaar kan ik de snelheid aanpassen aan mijn behoeften, wat super handig is.

Deze slagmoersleutel is ook uitgerust met een tungsten stalen as, wat zorgt voor een hoge hardheid en slijtvastheid. Hierdoor kan ik deze machine langdurig gebruiken zonder me zorgen te maken over slijtage. En het beste is dat de slagmoersleutel een omgekeerde rotatie auto stop-modus heeft, wat betekent dat de impact en rotatie binnen 0,2 seconden stoppen nadat de bout/moer voldoende los is gekomen. Zo werk ik niet alleen veilig, maar ook efficiënt.

Een ander geweldig kenmerk van deze slagmoersleutel is dat hij wordt geleverd met 2 accu's. En niet zomaar accu's, maar accu's met lichtindicatoren die me laten zien hoe vol ze nog zijn. Hierdoor kom ik nooit voor verrassingen te staan met een lege accu en ben ik altijd klaar voor gebruik. Daarnaast ligt de machine goed in mijn hand en is hij niet te zwaar, waardoor ik comfortabel kan blijven werken, zelfs bij langdurig gebruik.

Er is echter één nadeel dat ik wil noemen, en dat is dat er geen koffer wordt meegeleverd. Dit kan een minpuntje zijn voor mensen die graag hun machine netjes willen opbergen en beschermen.

Over het algemeen zou ik de VIOLEWORKS Slagmoersleutel - Slagschroevendraaiers Elektrische - 520 N.M - met 2 Accu - Zwart Blauw zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare slagmoersleutel. Met zijn indrukwekkende koppel, handige functies en de inbegrepen accu's met lichtindicatoren, krijg je absoluut waar voor je geld. Het ontbreken van een koffer kan echter een nadeel zijn voor sommige mensen. Al met al is dit een product dat ik zeker aanbeveel. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 26 april in huis

Bekijk prijs

3. Powerplus POWEBIWS1 Slagmoersleutel - 18V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWEBIWS1 Slagmoersleutel - 18V

 • list plusHandige starterskit met alles wat je nodig hebt
 • list plusCompatibel met andere Powerplus gereedschappen
 • list plusAanpasbare snelheid en verschillende aansluitingen

Nadelen Powerplus POWEBIWS1 Slagmoersleutel - 18V

 • list plusGeen specifieke gebruikersbeoordelingen beschikbaar

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.99
Gebruiksgemak
9.78
De Powerplus POWEBIWS1 Slagmoersleutel - 18V + Batterij 18V 1.5Ah + Lader is mijn ideale starterskit. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om gelijk aan de slag te gaan! Het belangrijkste onderdeel van de kit is natuurlijk de snoerloze 18V-slagmoersleutel. Hiermee draai je razendsnel bouten en moeren vast of los. Of je nu in hout of metaal werkt, deze slagmoersleutel is jouw handige gereedschapsmaatje.

Wat deze starterskit echt geweldig maakt, is dat de bijbehorende 18V-batterij en lader compatibel zijn met ál mijn powertools en tuingereedschap van het Powerplus "One Fits All" assortiment. Dat betekent dat je dezelfde batterij kunt gebruiken voor al je andere Powerplus gereedschappen. Lekker handig én kosteneffectief, toch?

De slagmoersleutel heeft twee verschillende aansluitingen: een 3/8" en een 1/2" aansluiting. Met het meegeleverde adapterstuk kun je heel makkelijk switchen tussen deze twee maten. Daarnaast kun je zelf de snelheid aanpassen, met een maximumkoppel van 160 Nm. De snelheid varieert van 0 tot 2.000 min-1 en de slagfrequentie van 0 tot 3.000 slagen per minuut.

Qua gebruiksgemak zit je ook helemaal goed met deze slagmoersleutel. Hij heeft een handig werklampje, zodat je altijd goed zicht hebt op je werkstuk. En het soft grip handvat zorgt ervoor dat de slagmoersleutel superlekker in de hand ligt. Bovendien is het apparaat lekker licht en makkelijk te gebruiken, zodat je zonder vermoeide polsen lang kunt blijven klussen.

Technisch gezien werkt de slagmoersleutel op een 18V-accu en heeft hij een spanningsbereik van 220 - 240 V. In de kit zit de slagmoersleutel zelf, een 1/2" adapterstuk, een batterij van 18V / 1,5 Ah en een lader van 18V.

Helaas kan ik je geen specifieke gebruikersbeoordelingen geven om een volledig beeld te geven van de prestaties en ervaringen met deze slagmoersleutel. Maar ik kan je wel vertellen dat het een handig en veelzijdig gereedschap is voor allerlei klussen. Dankzij het compacte formaat en het lichte ontwerp heb je altijd volledige bewegingsvrijheid. Ideaal voor elke klus!

Al met al is de Powerplus POWEBIWS1 Slagmoersleutel - 18V + Batterij 18V 1.5Ah + Lader een handige starterskit met een aantal handige functies. Hij is compatibel met andere Powerplus gereedschappen, heeft verschillende aansluitingen, een aanpasbare snelheid en is supercomfortabel in gebruik. Hoewel ik geen specifieke beoordelingen heb, lijkt het me een betrouwbaar en handig gereedschap voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Dus waar wacht je nog op? Tijd om aan de slag te gaan met deze geweldige slagmoersleutel! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. VONROC TOOLS VONROC Accu slagmoersleutel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC TOOLS VONROC Accu slagmoersleutel

 • list plusKrachtige en veelzijdige slagmoersleutel
 • list plusKeuze uit vier verschillende koppelstanden
 • list plusComfortabel en duurzaam ontwerp

Nadelen VONROC TOOLS VONROC Accu slagmoersleutel

  Beoordeling

  8.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.12
  Functionaliteit
  8.87
  Gebruiksgemak
  8.8
  Ik ben echt onder de indruk van de VONROC Accu slagmoersleutel 20V - 4 standen. Deze compacte en hoogwaardige machine biedt niet alleen kracht en controle, maar ook optimaal comfort. Met deze slagmoersleutel heb ik maximale controle over zowel de kracht als de snelheid, waardoor hij echt veelzijdig is en perfect voor allerlei klussen.

  Een van de beste eigenschappen van deze slagmoersleutel is dat hij vier verschillende koppelstanden heeft, variërend van 100 tot 400 Newtonmeter (Nm). Met slechts een druk op de knop kan ik de juiste kracht kiezen voor elke klus, waardoor ik altijd in controle blijf en schade voorkom. Bovendien kan ik met de variabele snelheidsschakelaar de draaisnelheid nauwkeurig aanpassen en moeiteloos van draairichting veranderen met de richtingschakelaar.

  Deze slagmoersleutel is echt geschikt voor allerlei toepassingen, zoals het verwisselen van wielbouten en -moeren, het monteren van dakspanten, machine- en staalbouw, houtbouw en onderhoudswerkzaamheden. Het hoge toerental en de hoge slagfrequentie maken hem ook ideaal voor zelfborende/zelftappende bouten. De machine is speciaal ontworpen voor de meest gebruikte doppen met een vierkante opname van 1/2".

  Naast zijn functionaliteit biedt de VONROC Accu slagmoersleutel ook comfort en duurzaamheid. Dankzij het ergonomisch vormgegeven handvat met Soft Grip kan ik comfortabel blijven werken, zelfs bij langdurig gebruik. En met de aluminium behuizing van het slagmechanisme weet ik zeker dat deze slagmoersleutel lang meegaat. Hij wordt ook geleverd met vier moerdoppen in de meest gebruikte maten (17mm, 19mm, 21mm en 23mm) en een handige riemclip.

  De reviews van andere gebruikers bevestigen de kwaliteit en prestaties van deze slagmoersleutel. Ze zijn allemaal erg tevreden over de kracht en de meegeleverde doppen. Ze vinden het een geweldige machine die doet wat hij moet doen, en dat alles voor een eerlijke prijs. Ik heb geen enkel negatief punt gezien in de reviews.

  Als je op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige slagmoersleutel, dan is de VONROC Accu slagmoersleutel 20V - 4 standen echt een uitstekende keuze. Met maximale controle, comfort en duurzaamheid kun je met deze machine elke klus aan. En de positieve reviews van andere gebruikers benadrukken alleen maar de kwaliteit en prestaties van deze slagmoersleutel.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  5. PARKSIDE Accu-motorvoertuig-slagmoersleutel 20V 4.0AH Snellader

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen PARKSIDE Accu-motorvoertuig-slagmoersleutel 20V 4.0AH Snellader

  • list plusKrachtige prestatie met maximaal draaimoment van 400 Nm en vijf instelbare draaimomenttrappen.
  • list plusErgonomische vormgeving met antislipsoftgreep voor comfortabel gebruik.
  • list plusMeegeleverde snellader laadt de accu binnen 60 minuten volledig op.

  Nadelen PARKSIDE Accu-motorvoertuig-slagmoersleutel 20V 4.0AH Snellader

  • list plusSommige gebruikers zijn niet tevreden over het vermogen van het gereedschap.

  Beoordeling

  8.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.29
  Functionaliteit
  8.68
  Gebruiksgemak
  9.07
  De PARKSIDE Accu-motorvoertuig-slagmoersleutel 20V 4.0AH Snellader Koffer is een krachtig gereedschap dat je zeker moet overwegen. Met een maximaal draaimoment van 400 Nm en vijf instelbare draaimomenttrappen (100 / 150 / 200 / 300 / 400 Nm), levert deze slagmoersleutel indrukwekkende prestaties. Met een stationair toerental van 2.300 tpm en een slagfrequentie van 3.000 tpm, kun je snel en efficiënt werken.

  Een van de beste eigenschappen van deze slagmoersleutel is zijn ergonomische ontwerp met een antislipsoftgreep, waardoor hij comfortabel en gemakkelijk in gebruik is. En laten we de geïntegreerde LED-werklamp niet vergeten, die voor extra zichtbaarheid zorgt in donkere omstandigheden.

  De meegeleverde snellader zorgt ervoor dat de 20V accu binnen 60 minuten volledig is opgeladen. En het beste is dat deze accu compatibel is met alle apparaten uit de Parkside 20V familie, zodat je hem kunt delen met andere gereedschappen.

  Wat betreft de reviews, zijn de meningen verdeeld. Sommige gebruikers zijn teleurgesteld en vinden dat het gereedschap niet zo krachtig is als beloofd en niet veel nut heeft. Maar anderen zijn juist erg tevreden en prijzen de kracht, de kwaliteit van de bouw en het gemak in gebruik. Ze vinden het ook fijn dat de slagmoersleutel wordt geleverd in een mooie koffer met metalen sluitingen.

  Al met al is de PARKSIDE Accu-motorvoertuig-slagmoersleutel 20V 4.0AH Snellader Koffer een betrouwbaar gereedschap dat geschikt is voor allerlei klussen. Het biedt voldoende kracht en is makkelijk te gebruiken. Het is ook handig dat de accu uitwisselbaar is met andere gereedschappen uit de Parkside 20V familie. Het enige nadeel lijkt te zijn dat sommige gebruikers niet tevreden zijn over de kracht van het gereedschap. Dus als je op zoek bent naar een slagmoersleutel met goede prestaties en een redelijke prijs, is dit zeker een optie om te overwegen. 😉

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  6. Makita DTW300Z 18V Li-Ion accu

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Makita DTW300Z 18V Li-Ion accu

  • list plusLicht en compact ontwerp
  • list plusKrachtige machine met hoog koppel
  • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding

  Nadelen Makita DTW300Z 18V Li-Ion accu

  • list plusWordt geleverd zonder accu en oplader

  Beoordeling

  8.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.21
  Functionaliteit
  8.1
  Gebruiksgemak
  8.5
  Ik ben de Makita DTW300Z 18V Li-Ion accu slagmoersleutel, een veelzijdige machine die je helpt bij een breed scala aan verbindingen. Met mijn koolborstelloze motor lever ik een maximaal koppel van 330 Nm. Ik kan worden ingesteld op vier verschillende standen, van laag naar middel tot hoog. Als je achteruit draait, heb ik zelfs een auto stop modus. Ik stop automatisch zodra de bout of moer los genoeg is.

  Met mijn capaciteit van M10 tot M20 ben ik perfect voor allerlei montageklussen, zoals kassenbouw, dakspanten monteren en machine- en staalbouw. Dankzij mijn 1/2" spindel met doorzichtige ring is het makkelijk om de juiste verbinding te maken. En het beste van alles? Ik ben compact en goed gebalanceerd, dus je kunt me met gemak gebruiken.

  Wat mij onderscheidt is dat ik beter beschermd ben tegen stof en vocht, waardoor ik langer meega. En met mijn softgrip handgreep bied ik ook nog eens extra comfort tijdens het gebruik.

  Technisch gezien heb ik een spanning van 18 Volt en een brushless motor. Mijn toerental kan worden ingesteld op vier verschillende standen, variërend van 0 - 1000 min-1 tot 0 - 3200 min-1. Mijn koppel varieert van 80 Nm tot 330 Nm, afhankelijk van de stand. Mijn geluidsdrukniveau is 108dB(A).

  Gebruikers zijn over het algemeen positief over mij. Ze prijzen mijn lichte en compacte ontwerp. Ik ben krachtig genoeg om de meeste dingen los te krijgen aan auto's, waardoor ik zeer geschikt ben voor hobbyisten. Daarnaast waarderen ze mijn snelheid en goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Een ding om in gedachten te houden is dat ik geleverd word als losse body, zonder accu en oplader. Je moet deze apart aanschaffen als je ze nog niet hebt. Houd hier dus rekening mee bij de aanschaf van mij.

  Al met al ben ik de Makita DTW300Z 18V Li-Ion accu slagmoersleutel, een krachtige en veelzijdige machine. Of je nu een professional bent of een hobbyist, ik ben de perfecte tool voor allerlei montageklussen. Mijn compacte en goed gebalanceerde ontwerp, in combinatie met mijn digitale instellingen en hoog koppel, maken mij een aantrekkelijke keuze.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Bekijk bij Amazon

  Bekijk prijs

  7. Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu

  • list plusDuurzaamheid en hoge kwaliteit
  • list plusHandig in gebruik en krachtig genoeg voor auto's
  • list plusGeld besparen bij het wisselen van wielen

  Nadelen Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu

  • list plusVerpakking en verzending kan beter

  Beoordeling

  8.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.08
  Functionaliteit
  8.09
  Gebruiksgemak
  8.1
  Deze Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu slagmoersleutel is echt een geweldige machine met een breed scala aan toepassingen. Ik kan 'm digitaal instellen op vier verschillende standen, van laag naar middel tot hoog. En weet je wat echt cool is? De vierde stand is de Auto stop modus bij achteruit draaien, wat betekent dat de machine automatisch stopt zodra de bout of moer voldoende is losgedraaid. Superhandig!

  Met een capaciteit van M10 tot M20 is deze slagmoersleutel perfect voor allerlei montageklussen. Denk aan kassenbouw, het monteren van dakspanten en machine- en staalbouw. Hij is echt veelzijdig.

  Een van de dingen die me meteen opviel aan de Makita DTW285Z is het compacte ontwerp en de uitstekende balans. Hij ligt gewoon lekker in de hand en is supergemakkelijk te gebruiken. En weet je wat nog beter is? Hij is beter beschermd tegen stof en vocht, wat betekent dat 'ie langer meegaat. Dat is toch top?

  De specificaties van deze slagmoersleutel zijn ook indrukwekkend. Hij heeft een aansluiting/opname van 1/2" vierkant en kan een maximum koppel van 280 Nm leveren. Met de BL-motor kan ik echt krachtige prestaties leveren en kan ik zowel links- als rechtsom draaien. En het beste is nog wel dat ik het toerental kan aanpassen aan de klus. Met de variabele toerenregeling kan ik kiezen uit verschillende toerentallen, van 0 - 1600 min-1 in stand 1 tot 0 - 2800 min-1 in stand 3. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze slagmoersleutel ook ingebouwde verlichting en een softgrip, voor extra comfort tijdens het werken.

  De reviews van andere gebruikers zijn echt overwegend positief. Ze zijn allemaal erg te spreken over de duurzaamheid en hoge kwaliteit van de Makita DTW285Z. Ze vinden 'm gewoon superhandig in gebruik en krachtig genoeg om aan auto's te werken. Er was zelfs iemand die geld heeft bespaard door deze slagmoersleutel te gebruiken om wielen te wisselen. Hoe cool is dat?

  Er was wel één puntje van kritiek in een review, namelijk over de verpakking en verzending. De slagmoersleutel werd los in een doos geleverd, zonder de gebruikelijke Makita verpakking. Daarnaast duurde de verzending langer dan verwacht. Maar laten we wel wezen, die kritiek heeft niets te maken met de kwaliteit van de slagmoersleutel zelf. Dat is gewoon een foutje van de externe partner die het product heeft geleverd.

  Al met al is de Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu slagmoersleutel gewoon een topmachine met een breed scala aan toepassingen. Hij is handig, krachtig en geschikt voor allerlei montageklussen. En ondanks het kleine puntje van kritiek over de verpakking en verzending, zijn de meeste gebruikers gewoon superpositief. Ze prijzen de duurzaamheid en het gebruiksgemak. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige slagmoersleutel, dan moet je zeker de Makita DTW285Z overwegen. Hij is gewoon geweldig! 😉

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Bekijk bij Amazon

  Bekijk prijs

  8. Bosch AdvancedImpactDrive 18 (zonder accu)

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Bosch AdvancedImpactDrive 18 (zonder accu)

  • list plusKrachtige slagschroevendraaier met een maximaal koppel van 130 Nm
  • list plusCompact ontwerp en korte koplengte voor werken op krappe plekken
  • list plusHoog aantal slagen per minuut voor snel schroeven in verschillende materialen

  Nadelen Bosch AdvancedImpactDrive 18 (zonder accu)

  • list plusWordt geleverd zonder koffer
  • list plusMoet aparte accu aanschaffen als je er nog geen hebt

  Beoordeling

  7.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.68
  Functionaliteit
  7.36
  Gebruiksgemak
  8.03
  De Bosch AdvancedImpactDrive 18 (zonder accu) is mijn krachtige metgezel voor al mijn intensieve schroefwerk. Met een indrukwekkend koppel van 130 Nm ben ik in staat om snel en diep te schroeven. Dankzij het compacte ontwerp en de korte kop van 155 millimeter kan ik zelfs op de meest krappe plekken aan de slag.

  Met een hoog toerental van 0-3200 slagen per minuut schroef ik moeiteloos in hout, metaal en metselwerk. Dit betekent dat ik snel resultaten boek en efficiënt te werk kan gaan tijdens mijn klus. De AdvancedImpactDrive 18 wordt zonder accu geleverd, maar als je al een accu hebt van het Bosch Power For All 18 accuplatform, kun je deze gewoon gebruiken.

  Wat mij echt onderscheidt, is mijn ongekende kracht en snelheid. Met mijn maximale koppel van 130 Nm en het hoge toerental, kan ik zelfs de zwaarste klussen moeiteloos aan. Of het nu gaat om schroefwerk in hout en metaal, of het boren in verschillende materialen zoals hout, metaal, metselwerk en baksteen, ik sta altijd paraat.

  De gebruikersreviews zijn over het algemeen positief. Gebruikers noemen mij "ontzettend sterk" en "krachtig genoeg". Ze vinden mij handig in gebruik en merken op dat schroeven in- en uitdraaien een fluitje van een cent is. Het enige puntje van kritiek dat genoemd wordt, is dat ik zonder koffer geleverd word.

  Al met al ben ik de perfecte keuze voor iedereen die intensief schroefwerk moet verrichten. Met mijn krachtige prestaties en compacte ontwerp ben ik een handige tool om in huis te hebben. Het is wel belangrijk om te vermelden dat ik zonder accu geleverd word, dus als je er nog geen hebt, moet je deze apart aanschaffen. Maar als je al een accu hebt van het Bosch Power For All 18 accuplatform, dan ben ik nog veelzijdiger inzetbaar. 😉

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  9. Milwaukee M18 FMTIW2F12-0X 18V Li-ion

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Milwaukee M18 FMTIW2F12-0X 18V Li-ion

  • list plusZeer sterk en compact ontwerp, ideaal voor gebruik in krappe ruimtes.
  • list plus4-modus DRIVE CONTROL voor optimale snelheids- en koppelinstellingen.
  • list plusGoede kwaliteit, ergonomisch ontwerp en geschikt voor professioneel gebruik.

  Nadelen Milwaukee M18 FMTIW2F12-0X 18V Li-ion

  • list plusWordt standaard geleverd zonder accu's en oplader.

  Beoordeling

  7.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.5
  Functionaliteit
  7.45
  Gebruiksgemak
  7.31
  De Milwaukee M18 FMTIW2F12-0X 18V Li-ion accu Slagmoersleutel body in HD box is een absolute topper van Milwaukee. Ik ben razend enthousiast over deze machine, en ik zal je vertellen waarom. Ten eerste, deze slagmoersleutel is ontzettend sterk en heeft een compacte behuizing, waardoor het perfect is voor gebruik in kleine ruimtes. En het beste van alles? Het heeft fijne LED-verlichting, zodat je altijd goed zicht hebt op je werkplek.

  Maar dat is nog niet alles, deze slagmoersleutel heeft een unieke eigenschap genaamd 4-modus DRIVE CONTROL. Dit betekent dat je kunt schakelen tussen vier verschillende snelheids- en koppelinstellingen, zodat je het maximale uit je toepassingen kunt halen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft het ook een boutverwijderingsmodus. Deze levert het volledige koppel en verlaagt vervolgens het toerental zodra de bout is losgedraaid, om te voorkomen dat de bout valt. Hoe handig is dat?

  Deze slagmoersleutel heeft ook het DNA van het FUEL ™ platform van Milwaukee. Met de POWERSTATE koolborstelloze motor, REDLITHIUM accu technologie en REDLINK PLUS hardware en software intelligentie, kun je rekenen op uitstekende prestaties, een lange batterijduur en duurzaamheid. Het is gewoonweg een beest van een machine.

  Met een losbreekkoppel van 881 Nm en een bevestigingskoppel van 745 Nm, is dit de meest veelzijdige draadloze slagmoersleutel in de Milwaukee serie. En het beste gedeelte? Het werkt met alle MILWAUKEE M18 accu's, dus je hebt alle vrijheid om te werken waar je maar wilt. En met zijn compacte formaat van slechts 152 mm, is het perfect voor krappe ruimtes.

  Maar er is meer. Deze slagmoersleutel heeft een ingebouwde automatische uitschakeling van 34 Nm, zodat je nooit te strak aandraait. En de Tri-LED's zorgen voor heldere verlichting, zodat je altijd goed zicht hebt op je werkplek.

  De slagmoersleutel heeft een 1/2" vierkante aansluiting met frictiering en wordt geleverd met een handige riemclip. En het wordt geleverd in een stevige HD Box, want we weten dat je alleen het beste verdient. Het nettogewicht is 3,92 kg en de afmetingen zijn 475 mm lengte, 365 mm breedte en 135 mm hoogte.

  Over het algemeen zijn gebruikers erg positief over deze slagmoersleutel van Milwaukee. Ze prijzen de goede kwaliteit en het ergonomische ontwerp. Het is een krachtige en veelzijdige machine die perfect is voor professioneel gebruik. Het enige kleine nadeel is dat het standaard geleverd wordt zonder accu's en oplader, maar het werkt wel met alle MILWAUKEE M18 accu's. Dus al met al, de Milwaukee M18 FMTIW2F12-0X 18V Li-ion accu Slagmoersleutel body in HD box is de absolute topkeuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige slagmoersleutel.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  10. DeWalt DCF880N-XJ 18V accu-slagmoersleutel

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen DeWalt DCF880N-XJ 18V accu-slagmoersleutel

  • list plusKrachtig gereedschap
  • list plusSolide bouwkwaliteit
  • list plusCompact en licht ontwerp

  Nadelen DeWalt DCF880N-XJ 18V accu-slagmoersleutel

  • list plusWordt geleverd zonder accu's en lader

  Beoordeling

  7.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.42
  Functionaliteit
  7.04
  Gebruiksgemak
  6.54
  De DeWalt-DCF880N-XJ-18V-accu-slagmoersleutel is mijn indrukwekkende gereedschap dat bekend staat om zijn kracht, bouwkwaliteit en gebruiksgemak. Met mijn compacte en lichte ontwerp kan ik zelfs in beperkte ruimtes werken. En met mijn ergonomisch verbeterde handgreep met rubberen bekleding, kan ik je verzekeren van een comfortabele grip tijdens het gebruik.

  Maar dat is nog niet alles! Mijn volledig metalen transmissie is een van de opvallende functies die ervoor zorgen dat ik efficiëntie en een langere levensduur bied. En mijn magnesium voorhuis zorgt voor een betere warmteafvoer, waardoor ik nog langer meega.

  Ik ben ook uitgerust met een intelligente schakelaar, die niet alleen mijn machine beveiligt, maar ook progressief het toerental regelt. Dit geeft je optimale controle bij schroefwerk. En als kers op de taart heb ik 3 LED-lampjes met een vertragingsmechanisme, zodat je werkstuk altijd goed verlicht is.

  Ik ben onderdeel van het intelligente XR Li-Ion-platform van DeWalt, dat speciaal is ontworpen voor nog meer efficiëntie. Dit betekent dat ik jouw klus sneller kan klaren. En dat bewijst dat DeWalt altijd bezig is met het verbeteren van hun gereedschap en het leveren van hoogwaardige producten aan hun klanten.

  Mijn gebruikers zijn over het algemeen zeer tevreden met mij. Ze zijn onder de indruk van mijn kracht en solide bouwkwaliteit. Ze vinden mij ook erg handig in het gebruik, vooral met mijn superhandige verlichtings-LED's aan de voorkant. Hierdoor kun je zelfs in donkere omstandigheden goed zien.

  Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de gebruikersrecensies, moet ik je wel vertellen dat ik zonder accu's en lader geleverd word. Dus je moet al in het bezit zijn van een DeWalt-accu en lader, of je moet deze apart aanschaffen.

  Al met al ben ik de DeWalt-DCF880N-XJ-18V-accu-slagmoersleutel en ik ben jouw perfecte partner als je een krachtig en betrouwbaar gereedschap nodig hebt. Met mijn compacte ontwerp, verbeterde handgreep, volledig metalen transmissie en intelligente functies, heb ik alles wat je nodig hebt om efficiënt en nauwkeurig te werken. Ik ben er om je te helpen bij het vastdraaien van bouten en moeren, zelfs in beperkte ruimtes. Dus waar wacht je nog op? Laten we aan de slag gaan! 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Accu Slagmoersleutels. Er zijn immers 576 verschillende te bestellen ...

  Bedankt voor het lezen!