Bestenu

Wat is de beste accu slagmoersleutel van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede accu slagmoersleutel is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste accu slagmoersleutel van 2023? Na het analyseren van 167 accu slagmoersleutels kwam de Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel als beste uit onze accu slagmoersleutel-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de accu slagmoersleutels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 accu slagmoersleutels-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame accu slagmoersleutel-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste accu slagmoersleutels

1Score: 9.9
Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel
Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Kraftmuller UMCW002 Draadloze slagmoersleutel 36V
Kraftmuller UMCW002 Draadloze slagmoersleutel 36V
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Elektrische Slagmoersleutel 520NM - Max
Beste Accu Slagmoersleutel voor zware toepassingen
Elektrische Slagmoersleutel 520NM - Max
Violeworks
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
VONROC Accu slagmoersleutel 20V – 4 standen: 100/200/300/400Nm - Incl. 4 moerdoppen – geschikt voor het verwisselen van wielbouten en -moeren - Incl. 2.0Ah Accu en snellader
VONROC Accu slagmoersleutel 20V – 4 standen: 100/200/300/400Nm - In...
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
DeWalt-DCF880N-XJ-18V-accu-slagmoersleutel
DeWalt-DCF880N-XJ-18V-accu-slagmoersleutel
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
PARKSIDE Accu-motorvoertuig-slagmoersleutel 20V 4.0AH Snellader
Beste Accu Slagmoersleutel voor automotive
PARKSIDE Accu-motorvoertuig-slagmoersleutel 20V 4.0AH Snellader
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Powerplus POWXB30050 Accu slagmoersleutel 20V
Powerplus POWXB30050 Accu slagmoersleutel 20V
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu
Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Platinum Tools Cordless Impact Wrench
Beste Accu Slagmoersleutel voor doe-het-zelvers
Platinum Tools Cordless Impact Wrench
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Mensela Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers 380N.m
Mensela Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers 380N.m
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Accu Slagmoersleutel Koopgids

Wil je snel en gemakkelijk bouten en moeren vast of losdraaien zonder zelf veel kracht te gebruiken? Dan is de beste accu slagmoersleutel een onmisbaar gereedschap in je gereedschapskist! Met een krachtige motor en een draadloos ontwerp klaar je je klus snel en efficiënt, waar en wanneer je maar wenst.

Wat is een accu slagmoersleutel?

Een accu slagmoersleutel is een draagbaar elektrisch gereedschap dat je gebruikt om bouten en moeren vast of los te draaien met behulp van een slagmechanisme.

Het unieke aan een accu slagmoersleutel is dat het werkt op batterijen, waardoor het draadloos en dus makkelijk te gebruiken is op locaties waar geen stopcontact in de buurt is. 

De accu slagmoersleutel is een handige en krachtige tool voor automonteurs, bouwers en doe-het-zelvers, omdat je er snel en gemakkelijk bouten en moeren mee vastdraait of losmaakt met een hoog koppel.

Hoe kies je de beste accu slagmoersleutel?

Bij het kiezen van een accu slagmoersleutel zijn er een aantal factoren om rekening mee te houden:

 • Koppel: het koppel is de kracht die de slagmoersleutel uitoefent en is een belangrijke eigenschap om op te letten. Hoe hoger het koppel, hoe krachtiger de slagmoersleutel is en hoe meer kracht hij kan leveren om bouten en moeren los of vast te draaien.
 • Accu capaciteit: de capaciteit van de accu bepaalt hoe lang je de slagmoersleutel gebruikt voordat de batterij leeg is. Hoe hoger de capaciteit, hoe langer je de slagmoersleutel gebruikt zonder de batterij te moeten opladen.
 • Gewicht en grootte: het gewicht en de grootte van de slagmoersleutel zijn belangrijke factoren om op te letten, vooral als je hem voor langere tijd gebruikt. Een te zware of te grote slagmoersleutel is onhandig om vast te houden en kan leiden tot vermoeidheid en pijn in de armen.
 • Merk en prijs: het is belangrijk om te kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding en ervoor te zorgen dat je investeert in een kwalitatief hoogwaardige slagmoersleutel die aan je eisen en behoeften voldoet.
 • Accessoires: sommige accu slagmoersleutels komen inclusief extra accessoires, zoals verschillende maten doppen en verlengstukken, waardoor het gereedschap veelzijdiger kan worden gebruikt.

Door rekening te houden met deze factoren en eigenschappen, kies je de beste accu slagmoersleutel voor je specifieke klussen en behoeften.

Accu capaciteit

De capaciteit van de accu van een accu slagmoersleutel wordt uitgedrukt in Ampère-uur (Ah) en bepaalt hoe lang je de slagmoersleutel te gebruiken is voordat de batterij leeg is. 

Over het algemeen geldt dat hoe hoger de capaciteit van de accu, hoe langer je de slagmoersleutel kunt gebruiken zonder hem opnieuw op te laden.

De capaciteit van de accu van een elektrische slagmoersleutel varieert meestaltussen de 2,0 Ah en 5,0 Ah, afhankelijk van het merk en model. Als je van plan bent de slagmoersleutel veel te gebruiken, is het verstandig om te kiezen voor een accu met een hogere capaciteit.

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat een hogere capaciteit van de accu vaak resulteert in een duurdere slagmoersleutel. Maak daarom een afweging tussen de gewenste werktijd en de prijs van de accu slagmoersleutel. 

Over het algemeen geldt dat een accu met een capaciteit van 3,0 Ah tot 4,0 Ah voor de meeste klussen voldoende is.

Het aantal newtonmeter (Nm)

Newtonmeter (Nm) is eenmaateenheid voor het koppel van een slagmoersleutel. Hoeveel Nm je nodig hebt voor een slagmoersleutel, hangt af van het soort klus dat je uitvoert. 

Over het algemeen geldt dat hoe hoger het koppel, hoe meer kracht de slagmoersleutel levert om bouten en moeren vast of los te draaien.

Als je de slagmoersleutel voornamelijk voor lichtere klussen wenst te gebruiken, zoals het losdraaien van autobanden, is een slagmoersleutel met een koppel tussen de 100 en 200 Nm voldoende. 

Voor zwaardere klussen, zoals het losdraaien van bouten en moeren in de bouw en industrie, heb je een slagmoersleutel nodig met een hoger koppel, bijvoorbeeld tussen de 400 en 1000 Nm.

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat een hoger koppel vaak leidt tot een zwaardere en duurdere slagmoersleutel. Daarom is het belangrijk om te kijken naar de specifieke klussen waarvoor je de slagmoersleutel nodig hebt en daarop het koppel af te stemmen.

Wat is het verschil tussen een slagmoersleutel en een slagschroevendraaier?

Hoewel je een slagmoersleutel en een slagschroevendraaier vaak voor dezelfde taken gebruikt, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen beide gereedschappen.

Een slagmoersleutel is een krachtig gereedschap dat je gebruikt om bouten en moeren vast of los te draaien met behulp van een hoog koppel en een slagmechanisme. 

Het is meestal een groter gereedschap dat meer kracht kan leveren dan een slagschroevendraaier, en je vooral gebruikt voor zwaardere taken zoals autoreparatie, bouwwerkzaamheden en industriële toepassingen.

Een slagschroevendraaier is een kleiner en lichter gereedschap dat je vaak gebruikt voor lichtere klussen, zoals het vastdraaien van schroeven en bouten in hout of metaal. 

Het heeft eenlagere kracht en koppel dan een slagmoersleutel, maar het heeft wel een vergelijkbaar slagmechanisme dat het draaien van schroeven en bouten vergemakkelijkt en versnelt.

Een ander belangrijk verschil tussen beide gereedschappen is dat slagmoersleutels meestal lucht- of accugedreven zijn, terwijl slagschroevendraaiers meestal elektrisch zijn en worden aangedreven door een snoer dat je op een stopcontact dient aan te sluiten.

Kortom, een slagmoersleutel is krachtiger en groter dan een slagschroevendraaier, terwijl een slagschroevendraaier lichter en handzamer is en beter geschikt is voor lichtere taken. 

hero illustration

Hoe testen we accu slagmoersleutels?

Om de beste accu slagmoersleutel te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze accu slagmoersleutel-test hebben we 167 accu slagmoersleutels geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze accu slagmoersleutel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze accu slagmoersleutel-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne accu slagmoersleutel-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste accu slagmoersleutel in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 167 accu slagmoersleutels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste accu slagmoersleutels in een makkelijke lijst

1 - Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel

Voordelen

 • list plusMet een krachtige motor en een hoge koppel van 190Nm is deze slagmoersleutel uitermate geschikt voor het losdraaien van hardnekkige schroeven.
 • list plusDankzij het licht en compact design is deze slagmoersleutel eenvoudig te gebruiken.
 • list plusDoor de goede kwaliteit en betrouwbaarheid van deze slagmoersleutel is het een ideaal gereedschap voor veeleisende klussen.

Nadelen Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel

 • list plusDeze slagmoersleutel is niet voorzien van een accu of oplader, waardoor het gebruik beperkt is.
 • list plusDeze slagmoersleutel is duur.
 • list plusMet een beperkt vermogen is deze slagmoersleutel minder geschikt voor zwaardere klussen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.4

Ben jij op zoek naar een betrouwbare slagmoersleutel? Dan is de Makita DTW190Z 18V Li-Ion slagmoersleutel een uitstekende keuze. Deze machine is licht in gewicht, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen naar verschillende klussen. Bovendien is hij ergonomisch ontworpen, waardoor je hem comfortabel kunt bedienen. Het is dan ook niet verrassend dat deze machine hoog scoort op werkcomfort en bedieningsgemak.

De Makita DTW190Z heeft een maximaal draaimoment van 190 Newton meter, wat hem geschikt maakt voor montage- en onderhoudswerkzaamheden in metaal van M8 tot M16. Je kunt de toeren eenvoudig regelen via de schakelaar, wat het werken met deze machine nog gemakkelijker maakt. Ook is de machine beveiligd tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading van de accu, waardoor de machine duurzaam is en lang meegaat.

Wat deze machine echt onderscheidt van andere slagmoersleutels is de ingebouwde ledverlichting. Hierdoor kun je ook in donkere ruimten gemakkelijk werken en de volgende bevestiging vinden. Het is een handige functie die je niet snel zult vinden bij andere machines in deze prijsklasse.

Als specialist in Cordless Impact Wrench kan ik je vertellen dat deze machine een uitstekende keuze is voor klussen waarbij je een slagmoersleutel nodig hebt. Het is een betrouwbare machine die gemakkelijk te bedienen is en voldoende vermogen levert om zelfs de lastigste klussen aan te kunnen. Het enige nadeel is dat het een losse body is, dus je moet nog een accu en oplader aanschaffen als je die nog niet hebt.

Al met al is de Makita DTW190Z 18V Li-Ion slagmoersleutel een uitstekende keuze voor klussers die op zoek zijn naar een betrouwbare en gemakkelijk te bedienen machine die lang meegaat en voldoende vermogen levert om de klus te klaren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Kraftmuller UMCW002 Draadloze slagmoersleutel 36V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Kraftmuller UMCW002 Draadloze slagmoersleutel 36V

Voordelen

 • list plusHet voordeel van de Kraftmuller UMCW002 is dat hij een sterke motor heeft met een grote koppel waardoor hij veel klussen kan aan.
 • list plusHet apparaat is stevig en betrouwbaar.
 • list plusEen derde pluspunt is dat de batterij snel opgeladen is en een grote levensduur heeft.

Nadelen Kraftmuller UMCW002 Draadloze slagmoersleutel 36V

 • list plusDe beschrijving van de voltage van de batterij is niet correct aangeduid.
 • list plusEen tweede minpunt is dat er geen instelbare koppel begrenzer is.
 • list plusEen laatste nadeel is dat er geen extra standen zijn.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.2

Ben jij op zoek naar een krachtige draadloze slagmoersleutel die ook als schroefmachine gebruikt kan worden? Dan is de Kraftmuller UMCW002 Draadloze slagmoersleutel 36V de juiste keuze voor jou. Met een koppel van 2800 Newton meter en 2200 slagen per minuut is dit een zeer krachtige machine die topprestaties levert. Het maakt niet uit of je bouten, moeren of schroeven in hout, beton of metaal moet vastdraaien, deze machine kan het allemaal aan.

Wat deze slagmoersleutel zo bijzonder maakt is de 1/4“ schroefbitadapter die vast geklikt wordt op de standaard aanwezige 1/2” as. Hierdoor kun je zonder veel kracht te zetten eenvoudig schroeven of bouten probleemloos in elk materiaal laten verdwijnen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kracht.

De accu/batterij-capaciteit is 3 mAh en is van Lithium technologie. Dit zorgt ervoor dat de slagmoersleutel krachtig blijft, zelfs na langdurig gebruik. Met een gewicht van 2 kilogram is de machine niet te zwaar en makkelijk te hanteren.

De Kraftmuller UMCW002 Draadloze slagmoersleutel 36V is een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar een krachtige machine die topprestaties levert. Maar ook voor doe-het-zelvers is dit een goede keuze. Maak je geen zorgen als je nog nooit eerder een slagmoersleutel hebt gebruikt, deze machine is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te hanteren.

In mijn persoonlijke opinie is de Kraftmuller UMCW002 Draadloze slagmoersleutel 36V een topmachine die doet wat hij belooft. Het enige nadeel is dat de machine aan de zwaardere kant is, maar dat is begrijpelijk gezien de kracht van de machine. Kortom, ben jij op zoek naar een krachtige en betrouwbare draadloze slagmoersleutel? Dan is de Kraftmuller UMCW002 Draadloze slagmoersleutel 36V een goede keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3 - Elektrische Slagmoersleutel 520NM - Max

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste Accu Slagmoersleutel voor zware toepassingen: Elektrische Slagmoersleutel 520NM - Max

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een slagmoersleutel die ook de zwaarste schroeff klussen aankan? Zoek niet verder dan de Elektrische Slagmoersleutel 520NM - Max! Met zijn maximumkoppel van 520 Newton meter is dit gereedschap perfect voor bouwplaatsplanken, onderhoud, houtbewerking en nog veel meer. Wat deze slagmoersleutel onderscheidt van andere is zijn automatische stopmodus met omgekeerde rotatie, wat de impact en rotatie in slechts 0,2 seconden stopt nadat de bout of moer voldoende is losgedraaid. Dit zorgt voor extra veiligheid en nauwkeurigheid bij het werken met de slagmoersleutel.

De Elektrische Slagmoersleutel 520NM - Max heeft ook een traploze snelheidsschakelaar, die je helpt om de snelheid aan te passen aan de klus die je doet. De wolfraamstalen as zorgt voor extra duurzaamheid en slijtvastheid, wat belangrijk is als je het gereedschap vaak gebruikt.

De batterijcapaciteit van 21V 22800mAh zorgt ervoor dat de slagmoersleutel lang kan werken zonder op te laden. Het pakket wordt geleverd met 2 x 288VF-batterijen, een oplader en een handleiding.

De Elektrische Slagmoersleutel 520NM - Max is perfect voor iedereen die zware klussen moet klaren. Of je nu in de bouw werkt of thuis klussen doet, deze slagmoersleutel is een geweldige aanvulling op je gereedschapskist. Het enige nadeel van deze slagmoersleutel is dat hij iets zwaarder is dan andere modellen, maar dit wordt gecompenseerd door zijn kracht en nauwkeurigheid.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige en nauwkeurige slagmoersleutel, is de Elektrische Slagmoersleutel 520NM - Max een uitstekende keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 maart in huis

Bekijk prijs

4 - VONROC Accu slagmoersleutel 20V – 4 standen: 100/200/300/400Nm - Incl. 4 moerdoppen – geschikt voor het verwisselen van wielbouten en -moeren - Incl. 2.0Ah Accu en snellader

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. VONROC Accu slagmoersleutel 20V – 4 standen: 100/200/300/400Nm - Incl. 4 moerdoppen – geschikt voor het verwisselen van wielbouten en -moeren - Incl. 2.0Ah Accu en snellader

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.4

Ben je op zoek naar een krachtige, compacte en veelzijdige slagmoersleutel? Dan is de VONROC Accu slagmoersleutel 20V met 4 standen echt iets voor jou! Met vier koppelniveaus van 100, 200, 300 en 400 Nm biedt deze machine maximale controle en is daardoor zeer breed inzetbaar. Of je nu wielbouten wilt verwisselen, houtdraad- of slotbouten wilt bevestigen, dakspanten wilt monteren of onderhoudswerkzaamheden wilt uitvoeren aan dak of gevel, deze slagmoersleutel draait er zijn hand niet voor om.

De meegeleverde 2.0Ah Accu en snellader zorgen ervoor dat je snel aan de slag kunt en de machine langdurig kunt gebruiken. Dankzij de variabele-snelheid knop kun je iedere bout geleidelijk de gewenste draaisnelheid geven en met de richtingschakelaar wissel je eenvoudig en snel van draairichting. De machine weegt 1800 g en heeft een maximaal draaimoment van 400 Newton meter, terwijl het aantal slagen per minuut op 3000 ligt.

Wat deze slagmoersleutel echt uniek maakt, zijn de meegeleverde 4 moerdoppen. Hiermee kun je direct aan de slag zonder extra accessoires aan te schaffen. Bovendien is de VONROC Accu slagmoersleutel 20V zeer gebruiksvriendelijk en zorgt het compacte formaat ervoor dat je ook op moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk kunt werken.

Kortom, deze slagmoersleutel is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en gebruiksvriendelijke machine. Als je snel en efficiënt wilt werken, zonder extra accessoires te hoeven aanschaffen, dan is de VONROC Accu slagmoersleutel 20V absoluut de moeite waard.

Persoonlijke mening: Ik ben zeer tevreden over de VONROC Accu slagmoersleutel 20V. Het is een krachtige en veelzijdige machine die geschikt is voor vele toepassingen. De meegeleverde moerdoppen zijn een groot pluspunt en maken deze slagmoersleutel extra gebruiksvriendelijk. Het enige nadeel is dat de machine vrij zwaar is, waardoor langdurig werken vermoeiend kan zijn. Al met al zou ik deze slagmoersleutel zeker aanbevelen aan anderen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - DeWalt-DCF880N-XJ-18V-accu-slagmoersleutel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. DeWalt-DCF880N-XJ-18V-accu-slagmoersleutel

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9

Ben jij op zoek naar een krachtige en betrouwbare accu slagmoersleutel? Dan is de DeWalt DCF880N-XJ 18V accu slagmoersleutel zeker het overwegen waard! Met een maximaal draaimoment van 203 Newton meter en een gewicht van slechts 1266 gram, is deze slagmoersleutel een echte krachtpatser die je gemakkelijk kunt manoeuvreren in beperkte ruimten.

Wat deze slagmoersleutel echt uniek maakt, is de volledig metalen transmissie die zorgt voor een efficiënte krachtoverbrenging en een langere levensduur. Daarnaast zorgt het magnesium voorhuis voor een betere warmte-afvoer en een nog langere levensduur. Ook is de intelligente schakelaar een handige functie die de machine beveiligt en het toerental progressief regelt voor optimale controle bij schroefwerk.

De drie LED-lampjes met vertragingsmechanisme zorgen voor maximale verlichting van het werkstuk, zodat je nauwkeurig kunt werken. De stevige metalen riemhaak en magnetische bithouder bieden handige opbergmogelijkheden. Kortom, deze slagmoersleutel is onderdeel van het intelligente XR Li-Ion platform dat is ontworpen voor nog meer efficiëntie om de klus sneller te klaren.

Wat betreft de accu/batterij technologie, maakt de DeWalt DCF880N-XJ 18V accu slagmoersleutel gebruik van Li-Ion technologie. Dit type accu biedt een hogere energiedichtheid en een lager gewicht dan NiCd of NiMH accu's. Dit zorgt voor een langere levensduur en meer kracht.

Voor wie is deze slagmoersleutel geschikt? Deze slagmoersleutel is ideaal voor zowel professionele klussers als doe-het-zelvers. Het compacte en lichte ontwerp maakt het gemakkelijk om in beperkte ruimten te werken en de krachtige motor zorgt voor snel en efficiënt werk.

Als puntje van kritiek kan het ontbreken van accu's en een lader als nadeel worden gezien, maar voor wie al in het bezit is van DeWalt accu's en lader is dit geen probleem. Al met al is de DeWalt DCF880N-XJ 18V accu slagmoersleutel een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtige, betrouwbare en efficiënte slagmoersleutel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - PARKSIDE Accu-motorvoertuig-slagmoersleutel 20V 4.0AH Snellader

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Beste Accu Slagmoersleutel voor automotive: PARKSIDE Accu-motorvoertuig-slagmoersleutel 20V 4.0AH Snellader

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.2

Ben je op zoek naar een krachtige en handige accu-slagmoersleutel voor je motorvoertuig? Dan is de PARKSIDE Accu-motorvoertuig-slagmoersleutel 20V 4.0AH Snellader de perfecte tool voor jou! Met een maximaal draaimoment van 400 Nm en 5 instelbare draaimomenttrappen (100 / 150 / 200 / 300 / 400 Nm) kun je met deze slagmoersleutel elke klus aan. Bovendien heeft de slagmoersleutel een ergonomisch design met antislipsoftgreep en een handige ceintuurclip, waardoor je hem comfortabel en veilig kunt gebruiken.

Een ander groot voordeel van deze slagmoersleutel is de krachtige 20V accu uit de Parkside® 20V familie. Hierdoor is de accu compatibel met alle apparaten van de Parkside® 20V familie, wat erg handig is als je meerdere gereedschappen hebt. Daarnaast wordt de slagmoersleutel geleverd met een snellader, waardoor je de accu binnen 60 minuten kunt opladen met automatische laaduitschakeling.

Een leuke extra feature van deze slagmoersleutel is de geïntegreerde LED-werklamp, die ervoor zorgt dat je ook in donkere hoekjes goed kunt zien wat je doet. Het enige nadeel van deze slagmoersleutel is zijn gewicht van 5,1 kg, wat hem iets zwaarder maakt dan andere slagmoersleutels op de markt.

Al met al is de PARKSIDE Accu-motorvoertuig-slagmoersleutel 20V 4.0AH Snellader een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en handige slagmoersleutel voor zijn motorvoertuig. Met zijn krachtige accu, instelbare draaimomenten en handige extra features is deze slagmoersleutel een absolute aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7 - Powerplus POWXB30050 Accu slagmoersleutel 20V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Powerplus POWXB30050 Accu slagmoersleutel 20V

Voordelen

 • list plusEen voordeel van deze accu slagmoersleutel is dat het sterk en compacte van formaat is.
 • list plusHet is ook veilig en duurzaamheid.
 • list plusHet is handig in gebruik.

Nadelen Powerplus POWXB30050 Accu slagmoersleutel 20V

 • list plusDe kwaliteit is matigheid.
 • list plusHet heeft weinig kracht.
 • list plusTot slot is het niet geschikt voor wielbouten.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.1

Deze handige 20V slagmoersleutel op accu levert grote prestaties, ondanks zijn kleiner formaat. Ondanks zijn compacte ontwerp, hoeft de POWXB30050 niets aan kracht in te boeten. Het snoerloze toestel zorgt voor een hoge koppel van maar liefst 220Nm, tot 2800 slagen per minuut en maximaal 2200 rotaties per minuut. De duurzame, borstelloze motor levert daarbij ook meer kracht, betere accuprestaties en hij heeft tegelijk minder onderhoud nodig. Het kleine formaat, lichte gewicht en compacte ontwerp zorgen voor de ideale hanteerbaarheid van de slagmoersleutel. Waarvoor is deze accu-slagmoersleutel geschikt? De accu-slagmoersleutel van Powerplus-XB is ideaal voor wie graag zelf aan zijn auto sleutelt. Bovendien kan je er ook op tal van andere plekken bouten en moeren mee aantrekken. Met deze snoerloze tool geraak je bovendien moeiteloos tot in de moeilijkst bereikbare hoeken. De voordelen van de POWXB30050 slagmoersleutel: De duurzame borstelloze motor zorgt voor meer kracht, een lager energieverbruik en minder onderhoud. Een 20V 2000mAh accu en een lader zijn inbegrepen, zodat je onmiddellijk aan de slag kan gaan. De accu is compatibel met alle toestellen uit de XB-reeks. Ondanks het kleine, compacte ontwerp is de slagmoersleutel even krachtig als vergelijkbare grotere toestellen. Het toestel haalt een hoge koppel van maximaal 220Nm. Dankzij het lichtgewicht ontwerp ligt de slagmoersleutel perfect in je hand. De belangrijkste technische specificaties: Spanning: 20V Koppel: 220Nm Maximaal toerental: 2200min-1 Aantal slagen per minuut: 2800 Accucapaciteit: 2000mAh Aansluiting/opname: 1/2" Wat zit er in de verpakking? 1 x POWXB30050 slagmoersleutel 1 x 20V 2000mAh accu 1 x lader 1 x gereedschapskoffer 3 x dopsleutels 1 x riemclip 1 x handleiding Hoeveel jaar garantie? Er zit 3 jaar garantie op de POWXB30050 slagmoersleutel van Powerplus-XB. Wanneer je je toestel na aankoop registreert via www.popwerplustips.com krijg je daar een extra jaar garantie bovenop.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.2

Ben jij op zoek naar een allround Cordless Impact Wrench voor het monteren van dakspanten, machine- en staalbouw? Dan is de Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu de perfecte keuze voor jou! Met een capaciteit van M10 tot M20 en een maximaal draaimoment van 280 Newton meter, kan deze machine elke montageklus aan. Wat deze Cordless Impact Wrench onderscheidt van andere modellen is de mogelijkheid om digitaal vier verschillende standen in te stellen, inclusief een Auto stop modus bij achteruit draaien, waardoor de machine automatisch stopt zodra de bout of moer voldoende is losgedraaid. Dit maakt het werken met deze machine nog veiliger en efficiënter.

Bovendien is de Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu opvallend compact en goed gebalanceerd, waardoor je geen last krijgt van vermoeide handen tijdens langdurig gebruik. De machine is beter beschermd tegen het binnendringen van stof en vocht, wat de levensduur van de machine verlengt en de onderhoudskosten verlaagt.

Met een geluidsdrukniveau van 96 dB(A) en een vibratie ah bevestigen tot maximaal 11,5 m/s², is deze Cordless Impact Wrench geen stille werker, maar wel een krachtige. De ingebouwde verlichting en softgrip zorgen voor extra comfort tijdens het werken.

Of je nu een professionele klusser bent of een doe-het-zelver, deze Cordless Impact Wrench is de perfecte keuze voor jouw klussen. Het enige nadeel is dat de accu's en lader niet standaard worden meegeleverd, dus zorg ervoor dat je deze apart bestelt.

Al met al, de Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu is een betrouwbare, krachtige Cordless Impact Wrench die elke klus aankan en je helpt om nog efficiënter te werken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Platinum Tools Cordless Impact Wrench

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Beste Accu Slagmoersleutel voor doe-het-zelvers: Platinum Tools Cordless Impact Wrench

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.5

Ben je op zoek naar een krachtige en compacte draadloze slagmoersleutel? Dan is de Platinum Tools Cordless Impact Wrench de perfecte keuze voor jou! Deze slagmoersleutel heeft een maximaal koppel van 3000 Newton meter en een maximale snelheid van 2300 slagen per minuut, waardoor je moeiteloos bouten en moeren vast- en losdraait. De borstelloze motor zorgt voor een lange levensduur en de 20V lithium-ion batterij biedt meer spanning en een langere werktijd. Bovendien heeft deze slagmoersleutel een LED-lampje, wat handig is bij klussen in het donker.

Wat deze slagmoersleutel echt onderscheidt van andere is zijn compacte formaat, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is op moeilijk bereikbare plaatsen en minder vermoeiend is voor de gebruiker. Het is perfect voor thuisreparaties, auto reparaties, DIY werk, of product assemblage.

Een klein nadeel is het gewicht van 1.54 kg, waardoor het misschien wat zwaar kan worden bij langdurig gebruik. Desondanks is de Platinum Tools Cordless Impact Wrench een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare slagmoersleutel.

Als je op zoek bent naar een slagmoersleutel die gemakkelijk te gebruiken is en toch krachtig genoeg is om elke klus te klaren, dan is de Platinum Tools Cordless Impact Wrench de perfecte keuze voor jou.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 8 februari in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs

10 - Mensela Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers 380N.m

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Mensela Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers 380N.m

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.4

Ben je op zoek naar een krachtige slagmoersleutel die je veel tijd en moeite bespaart bij het vast- en losdraaien van bouten en schroeven? Dan is de Mensela Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers 380N.m zeker iets voor jou! Het 3-in-1 ontwerp van deze slagmoersleutel maakt het mogelijk om niet alleen te schroeven en boren, maar ook om moeren los en vast te draaien. Met een maximaal koppel van 380 Newton meter en een maximale snelheid van 3500 toeren per minuut kan deze slagmoersleutel zelfs de meest hardnekkige bouten en moeren losdraaien.

Wat deze slagmoersleutel echt onderscheidt van andere producten is de krachtige borstelloze motor en meervoudige bescherming. Deze zorgen niet alleen voor een langere levensduur van de slagmoersleutel, maar ook voor veiligheid tijdens het gebruik. Daarnaast kun je de snelheid van de slagmoersleutel aanpassen aan de toepassing, dankzij de 3 snelheidsmodi en variabele snelheidstrigger. Ook handig: de ingebouwde LED-werklamp en magneten.

De Mensela Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers 380N.m wordt geleverd met een opbergkoffer en rijke accessoires, waaronder een 18V 2.0AH Li-ionbatterij met grote capaciteit. Deze slagmoersleutel is dus niet alleen krachtig en multifunctioneel, maar ook nog eens draadloos en gemakkelijk mee te nemen.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze slagmoersleutel zeer positief wordt beoordeeld door gebruikers. De voordelen van de Mensela Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers 380N.m zijn onder andere de krachtige motor, meervoudige bescherming en het 3-in-1 ontwerp. Het enige nadeel dat ik heb kunnen vinden, is het gewicht van de slagmoersleutel.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige, multifunctionele en draadloze slagmoersleutel die je veel tijd en moeite bespaart, dan is de Mensela Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers 380N.m zeker een goede keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 20 januari in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van accu slagmoersleutels. Er zijn namelijk 167 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!