Wat is de beste accu slagmoersleutel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het kopen van een goede accu slagmoersleutel is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste accu slagmoersleutel van 2023? Na het onderzoeken van 227 accu slagmoersleutels kwam de Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel als beste getest uit onze accu slagmoersleutel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de accu slagmoersleutels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 accu slagmoersleutels-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame accu slagmoersleutel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste accu slagmoersleutels

1Score: 9.9
Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel
Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel
Makita
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
VONROC Accu slagmoersleutel 20V – 4 standen: 100/200/300/400Nm - Incl. 4 moerdoppen – geschikt voor het verwisselen van wielbouten en -moeren - Incl. 2.0Ah Accu en snellader
VONROC Accu slagmoersleutel 20V – 4 standen: 100/200/300/400Nm - In...
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Elektrische Slagmoersleutel 520NM - Max
Beste Accu Slagmoersleutel voor zware toepassingen
Elektrische Slagmoersleutel 520NM - Max
Violeworks
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Powerplus POWEBIWS1 Slagmoersleutel - 18V
Powerplus POWEBIWS1 Slagmoersleutel - 18V
Powerplus
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Kraftmuller UMCW002 Draadloze slagmoersleutel 36V
Kraftmuller UMCW002 Draadloze slagmoersleutel 36V
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
VONROC Accu slagmoersleutel 20V 150Nm
VONROC Accu slagmoersleutel 20V 150Nm
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
VIOLEWORKS Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers Elektrische 520
VIOLEWORKS Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers Elektrische 520
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
PARKSIDE Accu-motorvoertuig-slagmoersleutel 20V 4.0AH Snellader geen kleur
PARKSIDE Accu-motorvoertuig-slagmoersleutel 20V 4.0AH Snellader gee...
PARKSIDE
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu
Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu
Makita
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Mensela Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers 380N.m
Mensela Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers 380N.m
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Accu Slagmoersleutel Koopgids

Wil je snel en gemakkelijk bouten en moeren vast of losdraaien zonder zelf veel kracht te gebruiken? Dan is de beste accu slagmoersleutel een onmisbaar gereedschap in je gereedschapskist! Met een krachtige motor en een draadloos ontwerp klaar je je klus snel en efficiënt, waar en wanneer je maar wenst.

Wat is een accu slagmoersleutel?

Een accu slagmoersleutel is een draagbaar elektrisch gereedschap dat je gebruikt om bouten en moeren vast of los te draaien met behulp van een slagmechanisme.

Het unieke aan een accu slagmoersleutel is dat het werkt op batterijen, waardoor het draadloos en dus makkelijk te gebruiken is op locaties waar geen stopcontact in de buurt is. 

De accu slagmoersleutel is een handige en krachtige tool voor automonteurs, bouwers en doe-het-zelvers, omdat je er snel en gemakkelijk bouten en moeren mee vastdraait of losmaakt met een hoog koppel.

Hoe kies je de beste accu slagmoersleutel?

Bij het kiezen van een accu slagmoersleutel zijn er een aantal factoren om rekening mee te houden:

 • Koppel: het koppel is de kracht die de slagmoersleutel uitoefent en is een belangrijke eigenschap om op te letten. Hoe hoger het koppel, hoe krachtiger de slagmoersleutel is en hoe meer kracht hij kan leveren om bouten en moeren los of vast te draaien.
 • Accu capaciteit: de capaciteit van de accu bepaalt hoe lang je de slagmoersleutel gebruikt voordat de batterij leeg is. Hoe hoger de capaciteit, hoe langer je de slagmoersleutel gebruikt zonder de batterij te moeten opladen.
 • Gewicht en grootte: het gewicht en de grootte van de slagmoersleutel zijn belangrijke factoren om op te letten, vooral als je hem voor langere tijd gebruikt. Een te zware of te grote slagmoersleutel is onhandig om vast te houden en kan leiden tot vermoeidheid en pijn in de armen.
 • Merk en prijs: het is belangrijk om te kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding en ervoor te zorgen dat je investeert in een kwalitatief hoogwaardige slagmoersleutel die aan je eisen en behoeften voldoet.
 • Accessoires: sommige accu slagmoersleutels komen inclusief extra accessoires, zoals verschillende maten doppen en verlengstukken, waardoor het gereedschap veelzijdiger kan worden gebruikt.

Door rekening te houden met deze factoren en eigenschappen, kies je de beste accu slagmoersleutel voor je specifieke klussen en behoeften.

Accu capaciteit

De capaciteit van de accu van een accu slagmoersleutel wordt uitgedrukt in Ampère-uur (Ah) en bepaalt hoe lang je de slagmoersleutel te gebruiken is voordat de batterij leeg is. 

Over het algemeen geldt dat hoe hoger de capaciteit van de accu, hoe langer je de slagmoersleutel kunt gebruiken zonder hem opnieuw op te laden.

De capaciteit van de accu van een elektrische slagmoersleutel varieert meestaltussen de 2,0 Ah en 5,0 Ah, afhankelijk van het merk en model. Als je van plan bent de slagmoersleutel veel te gebruiken, is het verstandig om te kiezen voor een accu met een hogere capaciteit.

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat een hogere capaciteit van de accu vaak resulteert in een duurdere slagmoersleutel. Maak daarom een afweging tussen de gewenste werktijd en de prijs van de accu slagmoersleutel. 

Over het algemeen geldt dat een accu met een capaciteit van 3,0 Ah tot 4,0 Ah voor de meeste klussen voldoende is.

Het aantal newtonmeter (Nm)

Newtonmeter (Nm) is eenmaateenheid voor het koppel van een slagmoersleutel. Hoeveel Nm je nodig hebt voor een slagmoersleutel, hangt af van het soort klus dat je uitvoert. 

Over het algemeen geldt dat hoe hoger het koppel, hoe meer kracht de slagmoersleutel levert om bouten en moeren vast of los te draaien.

Als je de slagmoersleutel voornamelijk voor lichtere klussen wenst te gebruiken, zoals het losdraaien van autobanden, is een slagmoersleutel met een koppel tussen de 100 en 200 Nm voldoende. 

Voor zwaardere klussen, zoals het losdraaien van bouten en moeren in de bouw en industrie, heb je een slagmoersleutel nodig met een hoger koppel, bijvoorbeeld tussen de 400 en 1000 Nm.

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat een hoger koppel vaak leidt tot een zwaardere en duurdere slagmoersleutel. Daarom is het belangrijk om te kijken naar de specifieke klussen waarvoor je de slagmoersleutel nodig hebt en daarop het koppel af te stemmen.

Wat is het verschil tussen een slagmoersleutel en een slagschroevendraaier?

Hoewel je een slagmoersleutel en een slagschroevendraaier vaak voor dezelfde taken gebruikt, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen beide gereedschappen.

Een slagmoersleutel is een krachtig gereedschap dat je gebruikt om bouten en moeren vast of los te draaien met behulp van een hoog koppel en een slagmechanisme. 

Het is meestal een groter gereedschap dat meer kracht kan leveren dan een slagschroevendraaier, en je vooral gebruikt voor zwaardere taken zoals autoreparatie, bouwwerkzaamheden en industriële toepassingen.

Een slagschroevendraaier is een kleiner en lichter gereedschap dat je vaak gebruikt voor lichtere klussen, zoals het vastdraaien van schroeven en bouten in hout of metaal. 

Het heeft eenlagere kracht en koppel dan een slagmoersleutel, maar het heeft wel een vergelijkbaar slagmechanisme dat het draaien van schroeven en bouten vergemakkelijkt en versnelt.

Een ander belangrijk verschil tussen beide gereedschappen is dat slagmoersleutels meestal lucht- of accugedreven zijn, terwijl slagschroevendraaiers meestal elektrisch zijn en worden aangedreven door een snoer dat je op een stopcontact dient aan te sluiten.

Kortom, een slagmoersleutel is krachtiger en groter dan een slagschroevendraaier, terwijl een slagschroevendraaier lichter en handzamer is en beter geschikt is voor lichtere taken. 

hero illustration

Hoe testen we accu slagmoersleutels?

Om de beste accu slagmoersleutel te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze accu slagmoersleutel-test hebben we 227 accu slagmoersleutels vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze accu slagmoersleutel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze accu slagmoersleutel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen accu slagmoersleutel-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte accu slagmoersleutel in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 227 accu slagmoersleutels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste accu slagmoersleutels op een rij

1. Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel

 • list plusMet een sterke motor en een maximale koppel van 190Nm is deze slagmoersleutel uitermate geschikt voor het losdraaien van vastzittende schroeven.
 • list plusDankzij het lichtgewicht en handig design is deze slagmoersleutel eenvoudig te bedienen.
 • list plusDoor de goede kwaliteit en duurzaamheid van deze slagmoersleutel is het een uitstekend gereedschap voor intensieve klussen.

Nadelen Makita DTW190z 18V Li-Ion slagmoersleutel

 • list plusDeze slagmoersleutel heeft geen accu of acculader.
 • list plusDeze slagmoersleutel is relatief duur, waardoor het minder geschikt is voor af en toe gebruikers.
 • list plusDeze slagmoersleutel heeft een beperkt vermogen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.9

Ben jij op zoek naar een betrouwbare slagmoersleutel? Dan is de Makita DTW190Z 18V Li-Ion slagmoersleutel een uitstekende keuze. Deze machine is licht in gewicht, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen naar verschillende klussen. Bovendien is hij ergonomisch ontworpen, waardoor je hem comfortabel kunt bedienen. Het is dan ook niet verrassend dat deze machine hoog scoort op werkcomfort en bedieningsgemak.

De Makita DTW190Z heeft een maximaal draaimoment van 190 Newton meter, wat hem geschikt maakt voor montage- en onderhoudswerkzaamheden in metaal van M8 tot M16. Je kunt de toeren eenvoudig regelen via de schakelaar, wat het werken met deze machine nog gemakkelijker maakt. Ook is de machine beveiligd tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading van de accu, waardoor de machine duurzaam is en lang meegaat.

Wat deze machine echt onderscheidt van andere slagmoersleutels is de ingebouwde ledverlichting. Hierdoor kun je ook in donkere ruimten gemakkelijk werken en de volgende bevestiging vinden. Het is een handige functie die je niet snel zult vinden bij andere machines in deze prijsklasse.

Als specialist in Cordless Impact Wrench kan ik je vertellen dat deze machine een uitstekende keuze is voor klussen waarbij je een slagmoersleutel nodig hebt. Het is een betrouwbare machine die gemakkelijk te bedienen is en voldoende vermogen levert om zelfs de lastigste klussen aan te kunnen. Het enige nadeel is dat het een losse body is, dus je moet nog een accu en oplader aanschaffen als je die nog niet hebt.

Al met al is de Makita DTW190Z 18V Li-Ion slagmoersleutel een uitstekende keuze voor klussers die op zoek zijn naar een betrouwbare en gemakkelijk te bedienen machine die lang meegaat en voldoende vermogen levert om de klus te klaren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 maanden.

Bekijk prijs

2. VONROC Accu slagmoersleutel 20V – 4 standen: 100/200/300/400Nm - Incl. 4 moerdoppen – geschikt voor het verwisselen van wielbouten en -moeren - Incl. 2.0Ah Accu en snellader

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC Accu slagmoersleutel 20V – 4 standen: 100/200/300/400Nm - Incl. 4 moerdoppen – geschikt voor het verwisselen van wielbouten en -moeren - Incl. 2.0Ah Accu en snellader

 • list plusDeze slagmoersleutel heeft vier verschillende standen, waardoor het geschikt is voor verschillende klussen.
 • list plusDeze slagmoersleutel wordt geleverd met vier moerdoppen, waardoor het direct klaar is voor gebruik.
 • list plusDeze slagmoersleutel wordt geleverd met een 2.0Ah accu en snellader, waardoor het snel opgeladen kan worden en langdurig gebruikt kan worden.

Nadelen VONROC Accu slagmoersleutel 20V – 4 standen: 100/200/300/400Nm - Incl. 4 moerdoppen – geschikt voor het verwisselen van wielbouten en -moeren - Incl. 2.0Ah Accu en snellader

 • list plusDeze slagmoersleutel is niet geschikt voor zware industriële klussen.
 • list plusDeze slagmoersleutel kan luidruchtig zijn tijdens gebruik, waardoor gehoorbescherming aanbevolen wordt.
 • list plusDeze slagmoersleutel kan zwaar aanvoelen tijdens langdurig gebruik, waardoor het vermoeiend kan zijn voor de gebruiker.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een krachtige, compacte en veelzijdige slagmoersleutel? Dan is de VONROC Accu slagmoersleutel 20V met 4 standen echt iets voor jou! Met vier koppelniveaus van 100, 200, 300 en 400 Nm biedt deze machine maximale controle en is daardoor zeer breed inzetbaar. Of je nu wielbouten wilt verwisselen, houtdraad- of slotbouten wilt bevestigen, dakspanten wilt monteren of onderhoudswerkzaamheden wilt uitvoeren aan dak of gevel, deze slagmoersleutel draait er zijn hand niet voor om.

De meegeleverde 2.0Ah Accu en snellader zorgen ervoor dat je snel aan de slag kunt en de machine langdurig kunt gebruiken. Dankzij de variabele-snelheid knop kun je iedere bout geleidelijk de gewenste draaisnelheid geven en met de richtingschakelaar wissel je eenvoudig en snel van draairichting. De machine weegt 1800 g en heeft een maximaal draaimoment van 400 Newton meter, terwijl het aantal slagen per minuut op 3000 ligt.

Wat deze slagmoersleutel echt uniek maakt, zijn de meegeleverde 4 moerdoppen. Hiermee kun je direct aan de slag zonder extra accessoires aan te schaffen. Bovendien is de VONROC Accu slagmoersleutel 20V zeer gebruiksvriendelijk en zorgt het compacte formaat ervoor dat je ook op moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk kunt werken.

Kortom, deze slagmoersleutel is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en gebruiksvriendelijke machine. Als je snel en efficiënt wilt werken, zonder extra accessoires te hoeven aanschaffen, dan is de VONROC Accu slagmoersleutel 20V absoluut de moeite waard.

Persoonlijke mening: Ik ben zeer tevreden over de VONROC Accu slagmoersleutel 20V. Het is een krachtige en veelzijdige machine die geschikt is voor vele toepassingen. De meegeleverde moerdoppen zijn een groot pluspunt en maken deze slagmoersleutel extra gebruiksvriendelijk. Het enige nadeel is dat de machine vrij zwaar is, waardoor langdurig werken vermoeiend kan zijn. Al met al zou ik deze slagmoersleutel zeker aanbevelen aan anderen!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Accu Slagmoersleutel voor zware toepassingen: Elektrische Slagmoersleutel 520NM - Max

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.3

Ben je op zoek naar een slagmoersleutel die ook de zwaarste schroeff klussen aankan? Zoek niet verder dan de Elektrische Slagmoersleutel 520NM - Max! Met zijn maximumkoppel van 520 Newton meter is dit gereedschap perfect voor bouwplaatsplanken, onderhoud, houtbewerking en nog veel meer. Wat deze slagmoersleutel onderscheidt van andere is zijn automatische stopmodus met omgekeerde rotatie, wat de impact en rotatie in slechts 0,2 seconden stopt nadat de bout of moer voldoende is losgedraaid. Dit zorgt voor extra veiligheid en nauwkeurigheid bij het werken met de slagmoersleutel.

De Elektrische Slagmoersleutel 520NM - Max heeft ook een traploze snelheidsschakelaar, die je helpt om de snelheid aan te passen aan de klus die je doet. De wolfraamstalen as zorgt voor extra duurzaamheid en slijtvastheid, wat belangrijk is als je het gereedschap vaak gebruikt.

De batterijcapaciteit van 21V 22800mAh zorgt ervoor dat de slagmoersleutel lang kan werken zonder op te laden. Het pakket wordt geleverd met 2 x 288VF-batterijen, een oplader en een handleiding.

De Elektrische Slagmoersleutel 520NM - Max is perfect voor iedereen die zware klussen moet klaren. Of je nu in de bouw werkt of thuis klussen doet, deze slagmoersleutel is een geweldige aanvulling op je gereedschapskist. Het enige nadeel van deze slagmoersleutel is dat hij iets zwaarder is dan andere modellen, maar dit wordt gecompenseerd door zijn kracht en nauwkeurigheid.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige en nauwkeurige slagmoersleutel, is de Elektrische Slagmoersleutel 520NM - Max een uitstekende keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 maart in huis

Bekijk prijs

4. Powerplus POWEBIWS1 Slagmoersleutel - 18V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.8

Met deze starterskit heb je alles in huis om meteen aan de slag te gaan. Hij bevat een snoerloze 18V-slagmoersleutel, ideaal om snel bouten en moeren vast of los te schroeven. Daarnaast bevat deze kit ook nog de bijhorende 18V-batterij en lader zodat je meteen aan de slag kan. De batterij past bovendien op alle powertools en tuingereedschap van het Powerplus “One Fits All” assortiment. Waarvoor is deze slagmoersleutel starterskit geschikt? Deze slagmoersleutel is perfect om snel bouten en moeren vast of los te schroeven in hout of metaal. Zo komt hij bijvoorbeeld goed van pas als je wilt sleutelen aan de wielbouten van je wagen. Het toestel werkt met de 'One Fits All' batterij van 18 V (1,5 Ah), die mee in deze set zit. De batterij past op het hele 'One Fits All' assortiment van powertools en tuingereedschap. De set bevat ook ineens de 18V-lader, die compatibel is met zowel de batterijen van 1,5 Ah als die van 3,0 Ah. De 2 LED-lichten van de lader laten je weten wanneer de batterij volledig opgeladen is. De voordelen van de slagmoersleutel starterskit: Verschillende aansluitingen: Je gebruikt de slagmoersleutel zowel met doppen met een 3/8" aansluiting als met doppen met een 1/2" aansluiting. Een inbegrepen adapterstuk maakt wisselen tussen de 2 aansluitingsmaten eenvoudig. Aanpasbare snelheid: Hij haalt een maximum koppel van 160 Nm. De snelheid waarmee je wilt sleutelen, kies je zelf. Hij haalt daarbij een snelheid van 0 tot 2 000 min-1 en een slagfrequentie van 0 tot 3 000 slagen per minuut. Comfortabel: Het praktische werklampje geeft je steeds een goed zicht op je werkstuk en dankzij het soft grip handvat ligt de slagmoersleutel fijn in de hand. Lichtgewicht: Deze slagmoersleutel is licht en eenvoudig in gebruik. Zijn compacte vorm laat je toe om te blijven werken zonder je polsen te vermoeien. Praktisch: De slagmoersleutel werkt op een 18V-accu en is dus overal inzetbaar. Je geniet van volledige bewegingsvrijheid bij elke klus. De belangrijkste technische kenmerken: Spanning: 18 V Toerental: 0 - 2 000 min-1 Max. koppel: 160 Nm Slagen per minuut: max. 3 000 ipm Aansluiting: 3/8" en 1/2" (adapterstuk inbegrepen) Batterijcapaciteit: 1 500 mAh Spanning lader: 220 - 240 V Wat zit er in de verpakking? 1 x POWEB2015 slagmoersleutel 1 x 1/2" adapterstuk 1 x batterij 18 V / 1,5 Ah 1 x lader 18 V 1 x handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Kraftmuller UMCW002 Draadloze slagmoersleutel 36V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kraftmuller UMCW002 Draadloze slagmoersleutel 36V

 • list plusMet een krachtige motor kan deze draadloze slagmoersleutel zware klussen aan.
 • list plusDe slagmoersleutel heeft een hoge kwaliteit en is duurzaam, waardoor het lang meegaat.
 • list plusDe snelle oplaadtijd van de batterij zorgt ervoor dat je snel weer aan de slag kunt.

Nadelen Kraftmuller UMCW002 Draadloze slagmoersleutel 36V

 • list plusEr zijn geen extra standen beschikbaar, waardoor je minder flexibiliteit hebt in het gebruik.
 • list plusDe slagmoersleutel heeft geen instelbare koppel begrenzer, waardoor je minder controle hebt over de kracht.
 • list plusDe omschrijving van het product kan verwarrend zijn en niet alle specificaties zijn duidelijk aangegeven.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

Ben jij op zoek naar een krachtige draadloze slagmoersleutel die ook als schroefmachine gebruikt kan worden? Dan is de Kraftmuller UMCW002 Draadloze slagmoersleutel 36V de juiste keuze voor jou. Met een koppel van 2800 Newton meter en 2200 slagen per minuut is dit een zeer krachtige machine die topprestaties levert. Het maakt niet uit of je bouten, moeren of schroeven in hout, beton of metaal moet vastdraaien, deze machine kan het allemaal aan.

Wat deze slagmoersleutel zo bijzonder maakt is de 1/4“ schroefbitadapter die vast geklikt wordt op de standaard aanwezige 1/2” as. Hierdoor kun je zonder veel kracht te zetten eenvoudig schroeven of bouten probleemloos in elk materiaal laten verdwijnen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kracht.

De accu/batterij-capaciteit is 3 mAh en is van Lithium technologie. Dit zorgt ervoor dat de slagmoersleutel krachtig blijft, zelfs na langdurig gebruik. Met een gewicht van 2 kilogram is de machine niet te zwaar en makkelijk te hanteren.

De Kraftmuller UMCW002 Draadloze slagmoersleutel 36V is een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar een krachtige machine die topprestaties levert. Maar ook voor doe-het-zelvers is dit een goede keuze. Maak je geen zorgen als je nog nooit eerder een slagmoersleutel hebt gebruikt, deze machine is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te hanteren.

In mijn persoonlijke opinie is de Kraftmuller UMCW002 Draadloze slagmoersleutel 36V een topmachine die doet wat hij belooft. Het enige nadeel is dat de machine aan de zwaardere kant is, maar dat is begrijpelijk gezien de kracht van de machine. Kortom, ben jij op zoek naar een krachtige en betrouwbare draadloze slagmoersleutel? Dan is de Kraftmuller UMCW002 Draadloze slagmoersleutel 36V een goede keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. VONROC Accu slagmoersleutel 20V 150Nm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.7

Licht, handzaam en daadkrachtig. Dát is de 150Nm slagmoersleutel van VONROC. Een slagmoersleutel is een krachtig stuk gereedschap dat je gebruikt voor het vastzetten of losdraaien van bouten en moeren. Dankzij een slagmechanisme is een slagmoersleutel vele male krachtiger dan een accuboormachine. Dit compacte model leent zich zeer goed voor een groot aantal werkzaamheden waarbij je wel wat extra kracht kunt gebruiken. Denk aan dakspanten monteren, carrosseriedelen losmaken of vastzetten, het bevestigen van houtdraadbouten en slotbouten in allerlei soorten houtbouw (zoals tuinhuisjes en overkappingen), maar ook kassenbouw en onderhoudswerkzaamheden aan dak of gevel… Zomaar een hele lijst klussen waarbij deze slagmoersleutel vakkundig zijn dienst zal bewijzen! Dankzij het hoge toerental (tot 2200 toeren p/m) en de hoge slagkracht (3000 slagen p/m) is hij ook heel geschikt voor zelfborende/zelftappende bouten. Het compacte formaat, het lichte gewicht en het ergonomisch vormgegeven handvat - met Soft Grip - zorgen ervoor dat de machine lekker in de hand ligt. Zo kun je langdurig comfortabel werken. Ook werk je - dankzij de variabele snelheidsschakelaar - zeer nauwkeurig. Een ingebouwde LED lamp zorgt ervoor dat je klus altijd goed verlicht is. De slagmoersleutel wordt standaard geleverd met vier moerdoppen in verschillende maten, zodat je direct aan de slag kunt. En je krijgt er ook een handige riemclip bij! Belangrijkste voordelen van de slagmoersleutel: Dankzij het slagmechanisme is een slagmoersleutel aanzienlijk krachtiger dan een accuboormachine. Dankzij de variabele snelheidsschakelaar kun je nauwkeurig werken. Hoog toerental (2200 p/m) en hoge slagfrequentie (3000 slagen p/m). Inclusief 4 moerdoppen: 3/8” - 13mm, 14mm, 15mm & 17mm. Handig om te weten: Voor het verwisselen van wielmoeren adviseren wij een slagmoersleutel met hogere koppel. Bekijk daarvoor onze Accu Slagmoersleutel 400Nm (IW502DC). Liever een model met snoer? Bekijk de Slagmoersleutel 450W (IW503AC), en de Slagmoersleutel 950W (IW504AC) Bekijk voor schroefwerkzaamheden de Accu slagschroevendraaier 20V (CD509DC) VONROC VPower 20V Platform – Welk type accu kies jij voor je slagmoersleutel? Deze slagmoersleutel wordt geleverd met een 2.0Ah accu en oplader, welke onderdeel zijn van het VONROC VPower 20V Platform. Je kunt de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu’s optioneel bijbestellen. Wanneer je de slagmoersleutel wilt combineren met andere machines uit het VONROC VPower 20V Platform heb je aan één 20V accu met sneloplader genoeg! Kies alleen wat je nodig hebt en dat voor een scherpe prijs! Specificaties: Voltage: 20V Onbelast toerental: 0 - 2200 toeren p/m Onbelaste slagfrequentie: 0 - 3000 slagen p/m Boorhouder: 3/8” – vierkant draaimoment: 150 Nm Gewicht: 1,2 kg. Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? De Accu slagmoersleutel (S_IW501DC) wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. Inhoud: 1 x slagmoersleutel 20V (IW501DC) 1 x 2.0Ah accu 1x Snellader 1 x 13mm dop 3/8" Cr-V materiaal 1 x 14mm dop 3/8" Cr-V materiaal 1 x 15mm dop 3/8" Cr-V materiaal 1 x 17mm dop 3/8" Cr-V materiaal 1 x Riemclip

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. VIOLEWORKS Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers Elektrische 520

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.7

Specificatie Vierkantaandrijving: 1/2" Vermogen: AC 110-240V Max. Koppel: 520 N.M Onbelaste Snelheid: 0~6200 RPM Effecttarief: 0~6200 Per Minuut Facultatief Patroon: 2 Batterij Functies - 1/2" vierkantaandrijving. - 800N.M hoog koppel, traploze snelheidsverandering schakelaar. - Tungsten stalen as, hoge hardheid en slijtvastheid. - Geschikt voor bouwplaats planken, onderhoud, houtbewerking, enz. - Omgekeerde rotatie auto stop-modus stopt de impact en rotatie in 0,2 seconden nadat de bout / moer voldoende los komt te zitten. - Biedt diverse bevestigingscontroles voor een breed scala van toepassingen, zoals steigers, autobanden, auto's, installatie, en fabricage ambachten. Als je vragen hebt, laat dan een bericht achter, we beloven je binnen 24 uur te antwoorden om je de beste service te bieden. Als u na het lezen van de productintroductie iets nog steeds niet begrijpt, neem dan contact met ons op via e-mail. Als je niet tevreden bent, neem dan contact met ons op, we beloven je te helpen het probleem op te lossen totdat je tevreden bent. Als je tevreden bent met onze producten, vergeet dan niet om ons aan te moedigen, we zullen je aanmoediging waarderen. Geef bij het plaatsen van een bestelling zoveel mogelijk uw mobiele telefoonnummer op, dit kan effectief voorkomen dat de koerier het pakket kwijtraakt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

8. PARKSIDE Accu-motorvoertuig-slagmoersleutel 20V 4.0AH Snellader geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.6

Productbeschrijving De accu-slagmoersleutel heeft een geïntegreerde LED-werklamp, een traploos regelbare slag-/toerental en 5 instelbare draaimomenten (100 / 150 / 200 / 300 / 400 Nm) De slagmoersleutel heeft een ergonomische design met antislipsoftgreep en een handige ceintuurclip De slagmoersleutel wordt geleverd met een snellader voor laden binnen 60 minuten met automatische laaduitschakeling Met een krachtige 20V accu uit de Parkside® 20V familie Het maximale draaimoment is 400 Nm Accu compatibel met alle apparaten van de Parkside® 20V familie Technische specificaties Maximaal draaimoment: 400 Nm 5 instelbare draaimomenttrappen: 100 / 150 / 200 / 300 / 400 Nm Stationair toerental: 2.300 tpm Slagfrequentie: 3.000 tpm Opname: ½" Aansluiting(en) Accu (20V, 4 Ah) Toebehoren Inclusief 20V accu, snellader en 4 doppen (17, 19, 21 en 23 mm) Afmetingen 26 x 22,3 x 9,7 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

9. Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.4

Ben jij op zoek naar een allround Cordless Impact Wrench voor het monteren van dakspanten, machine- en staalbouw? Dan is de Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu de perfecte keuze voor jou! Met een capaciteit van M10 tot M20 en een maximaal draaimoment van 280 Newton meter, kan deze machine elke montageklus aan. Wat deze Cordless Impact Wrench onderscheidt van andere modellen is de mogelijkheid om digitaal vier verschillende standen in te stellen, inclusief een Auto stop modus bij achteruit draaien, waardoor de machine automatisch stopt zodra de bout of moer voldoende is losgedraaid. Dit maakt het werken met deze machine nog veiliger en efficiënter.

Bovendien is de Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu opvallend compact en goed gebalanceerd, waardoor je geen last krijgt van vermoeide handen tijdens langdurig gebruik. De machine is beter beschermd tegen het binnendringen van stof en vocht, wat de levensduur van de machine verlengt en de onderhoudskosten verlaagt.

Met een geluidsdrukniveau van 96 dB(A) en een vibratie ah bevestigen tot maximaal 11,5 m/s², is deze Cordless Impact Wrench geen stille werker, maar wel een krachtige. De ingebouwde verlichting en softgrip zorgen voor extra comfort tijdens het werken.

Of je nu een professionele klusser bent of een doe-het-zelver, deze Cordless Impact Wrench is de perfecte keuze voor jouw klussen. Het enige nadeel is dat de accu's en lader niet standaard worden meegeleverd, dus zorg ervoor dat je deze apart bestelt.

Al met al, de Makita DTW285Z 18V Li-Ion Accu is een betrouwbare, krachtige Cordless Impact Wrench die elke klus aankan en je helpt om nog efficiënter te werken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

10. Mensela Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers 380N.m

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.6

Ben je op zoek naar een krachtige slagmoersleutel die je veel tijd en moeite bespaart bij het vast- en losdraaien van bouten en schroeven? Dan is de Mensela Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers 380N.m zeker iets voor jou! Het 3-in-1 ontwerp van deze slagmoersleutel maakt het mogelijk om niet alleen te schroeven en boren, maar ook om moeren los en vast te draaien. Met een maximaal koppel van 380 Newton meter en een maximale snelheid van 3500 toeren per minuut kan deze slagmoersleutel zelfs de meest hardnekkige bouten en moeren losdraaien.

Wat deze slagmoersleutel echt onderscheidt van andere producten is de krachtige borstelloze motor en meervoudige bescherming. Deze zorgen niet alleen voor een langere levensduur van de slagmoersleutel, maar ook voor veiligheid tijdens het gebruik. Daarnaast kun je de snelheid van de slagmoersleutel aanpassen aan de toepassing, dankzij de 3 snelheidsmodi en variabele snelheidstrigger. Ook handig: de ingebouwde LED-werklamp en magneten.

De Mensela Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers 380N.m wordt geleverd met een opbergkoffer en rijke accessoires, waaronder een 18V 2.0AH Li-ionbatterij met grote capaciteit. Deze slagmoersleutel is dus niet alleen krachtig en multifunctioneel, maar ook nog eens draadloos en gemakkelijk mee te nemen.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze slagmoersleutel zeer positief wordt beoordeeld door gebruikers. De voordelen van de Mensela Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers 380N.m zijn onder andere de krachtige motor, meervoudige bescherming en het 3-in-1 ontwerp. Het enige nadeel dat ik heb kunnen vinden, is het gewicht van de slagmoersleutel.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige, multifunctionele en draadloze slagmoersleutel die je veel tijd en moeite bespaart, dan is de Mensela Slagmoersleutel Slagschroevendraaiers 380N.m zeker een goede keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 20 januari in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van accu slagmoersleutels. Er zijn namelijk 227 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!