Bestenu

Beste 65 inch tvs - okt. 2022

Met meer dan 224 65 inch tvs op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste 65 inch tvs in een handige lijst
01Score: 9.5
Samsung Crystal UHD 65TU7020 (2020)
Samsung Crystal UHD 65TU7020 (2020)
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.3
LG OLED65C16LA (2021)
LG OLED65C16LA (2021)
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.9
LG OLED65G1RLA (2021)
LG OLED65G1RLA (2021)
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.6
Samsung Neo QLED 65QN85A (2021)
Samsung Neo QLED 65QN85A (2021)
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.5
Samsung QE65Q77A
Samsung QE65Q77A
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.2
Samsung QE65Q60A
Samsung QE65Q60A
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.9
LG A1 OLED65A16LA
LG A1 OLED65A16LA
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.5
LG 65UP78006LB
LG 65UP78006LB
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.4
Samsung Neo QLED 65QN95A (2021)
Samsung Neo QLED 65QN95A (2021)
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.1
Samsung QLED 65Q74A (2021)
Samsung QLED 65Q74A (2021)
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu 65 Inch Tv Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: May 12, 2022


Wil je voor het wow-effect gaan en heb je de ruimte, kies dan voor een 65 inch tv! Een film op een 65 inch tv sleept je mee in het verhaal en geeft je de ultieme bioscoopervaring, maar dan thuis. Hieronder lees je meer over de eigenschappen van 65 inch tv’s en waar je op let wanneer je op zoek gaat naar zo’n tv die je de ultieme kijkervaring geeft.

Wat is de ideale kijkafstand voor een 65 inch tv?

Voordat je de achterbank van je auto naar beneden vouwt, zijn er wat zaken die je moet overwegen. Heb je namelijk ook thuis genoeg ruimte om een 65 inch tv te plaatsen? Zo ja, hang je deze dan op of zet je hem weg, heb je het juiste meubilair?

En nog belangrijker: heb je de ruimte om de ideale kijkafstand te behalen? Te dicht bij de tv zitten is niet alleen oncomfortabel, maar kan hoofdpijn en andere pijnklachten veroorzaken. Het is bovendien niet goed voor je ogen.

Het is daarom belangrijk om na te gaan dat je deze kunt halen. Een goede vuistregel is een afstand van 1,5 à 2 keer het schermdiagonaal in centimeter als minimale kijkafstand te beschouwen. 65 inch staat gelijk aan 165 centimeter (en is daarnaast ruim 145 cm breed en 84 cm hoog). Bij een 65 inch tv betekent dat je minstens 165 × 1,5 = 250 centimeter van de tv moet zitten, maar bij voorkeur 165 × 2 = 330 centimeter.

Bovendien is het belangrijk dat de tv op ooghoogte hangt of staat. Boven de open haard staat misschien mooi, maar tenzij je op een barkruk zit terwijl je tv kijkt, is het niet de ideale plaats voor zo’n grote tv.

Denk daarom goed na voordat je een 65 inch tv koopt. Het zijn dure apparaten en hoewel je de meeste tv’s kunt terugsturen, scheelt het een hoop frustratie wanneer je meteen de juiste tv voor jouw huiskamer koopt.

Welke soorten beeldschermtechnieken zijn er?

De meeste tv’s gebruiken tegenwoordig led-technologie, wat een ontwikkeling van lcd is. Led-tv’s gebruiken lichtgevende diodes (leds) en verlichten hiermee de laag vloeibare kristallen (de lcd-laag).

Qled-tv’s maken ook gebruik van de lcd-techniek. Een qled-scherm heeft echter een extra laag met quantum dots, oftewel nanokristallen. Dit leidt tot een breder kleurenspectrum en een helderder beeld.

Oled-tv’s gaan nog een stapje verder dan de standaard led-tv’s. De pixels – lichtpuntjes op het scherm – van een oled-scherm lichten individueel op. Hierdoor krijg je diepe zwarttinten en verbluffende contrastniveaus. Hou er echter rekening mee dat de prijzen van oled-tv’s juist daarom gemiddeld ook hoger liggen dan de prijzen van qled-tv’s.

Waar staat schermresolutie voor?

De schermresolutie vertelt je uit hoeveel pixels het beeld bestaat. Hoe meer pixels, hoe scherper het beeld is. Meer pixels zorgen voor een scherper beeld en fijnere details.

De resolutie moet daarom ook in verhouding staan tot het schermdiagonaal. Full HD is jarenlang de norm geweest, maar tegenwoordig schakelen steeds meer fabrikanten over naar Ultra HD (ook wel 4K genoemd). Dit komt omdat de gemiddelde tv ook een stuk groter is dan voorheen. Als je op een groot scherm een lage resolutie blijft gebruiken, verliest het aan detailweergave en kun je de individuele pixels haast tellen.

Het stopt echter niet bij 4K: hoewel je ze nog niet veel ziet, zijn er nu ook 8K-modellen. Deze verviervoudigen de resolutie van 4K-tv’s nog eens en bieden een enorme sprong voorwaarts in beeldkwaliteit. Het aanbod van films in 8K is momenteel nog beperkt, maar wanneer je in een 65 inch tv investeert, is 8K zeker het overwegen waard.

Hieronder nog een handig overzicht van de verkrijgbare resoluties van dit moment:

  • HD Ready: 1280 × 720 pixels;
  • Full HD: 1920 × 1080 pixels;
  • 4K UHD: 3840 × 2160 pixels;
  • 8K UHD: 7680 × 4320 pixels.

Beeldverversing

De beeldverversing (ook wel vernieuwingsfrequentie) wordt uitgedrukt in Hertz. Het aantal Hertz geeft aan hoeveel keer per seconde een beeld op het scherm wordt vernieuwd. De standaard vernieuwingsfrequentie is 60 Hertz.

Kijk je echter een actiefilm of andere scenes met snel bewegende objecten, dan is 60 Hertz niet genoeg en zien de beelden er wat minder vloeiend uit. Om vloeiendere beelden te behalen, verdubbelen veel fabrikanten het aantal Hertz tot 120 Hz. Soms gaan ze zelfs tot 240 Hz.

Speel je veel videogames? Ook dan is een tv met minimaal 120 Hz aan te raden, vooral als het om actiegames gaat of FPS (first person shooters). Hetzelfde geldt voor sportwedstrijden.

Smart tv’s en hun besturingssystemen

Steeds meer tv’s hebben ingebouwde wifi, waardoor deze verbinding kan maken met verschillende internetdiensten en apps. Denk hierbij aan Netflix, YouTube en andere apps. Hierdoor speel je spelletjes, kijk je films of post je zelfs op Facebook. Sterker nog, het merendeel van de moderne tv's is meteen een smart tv.

Ook koppel je de meeste smart tv’s aan smart speakers als Amazon Alexa of Google Home. Maak je gebruik van zo’n smart speaker, dan is het de moeite waard om te kijken of je potentiële nieuwe tv gekoppeld kan worden aan je smartspeaker.

Hoewel deze slimme functies leuk en handig zijn, betaal je hier wel voor. Hoe meer functies, hoe hoger de prijs ligt. Het loont de moeite hier goed naar te kijken, zeker wanneer je niet van plan bent om hier veel gebruik van te maken.

Er zijn allerlei besturingssystemen die je tegenkomt in je zoektocht naar een nieuwe tv, maar dit zijn de drie populairste: WebOS, Android en Tizen.

LG gebruikt als enige exclusief zijn eigen besturingssysteem: WebOS. Dit systeem wordt erg hoog aangeschreven en biedt een ruim aanbod aan apps. Het systeem is bovendien gebruiksvriendelijk en eenvoudig te navigeren.

Android TV vind je op tv’s van Philips, Samsung en andere merken. Dit systeem heeft het grootste aanbod van apps en het menu is eenvoudig te bedienen.

Tizen is van Samsung en zie je dan ook terug op hun tv’s. Het aanbod aan apps is beperkt, maar de bekendste apps als Netflix, Youtube en Spotify zijn alsnog te vinden.

HDMI en overige aansluitingen

Misschien is het niet direct iets waar je aan denkt wanneer je een nieuwe tv koopt, maar daarom niet minder belangrijk. Om externe apparaten zoals gameconsoles aan te sluiten, heb je een HMDI-poort nodig. Tegenwoordig hebben gezinnen al snel meer dan één gameconsole als ook digitale tv en een soundbar, welke ook elk een HDMI-aansluiting vergen.

Bij voorkeur heeft je tv dan ook meer dan drie HDMI-ingangen. Met voldoende HDMI-ingangen ben je altijd klaar voor de toekomst, mocht je meerdere apparaten aan willen sluiten. Probeer hierbij vooral minstens voor HDMI 1.4 te gaan, en liever nog van HDMI 2.0 of 2.1. In het kort gezegd verbetert deze technologie met elke nieuwe standaard, waardoor de bandbreedte toeneemt (en zo ook de snelheid waarop beeld wordt overgedragen, de beeldkwaliteit én de audiokwaliteit, indien van toepassing).

hero illustration

Hoe komt deze handige 65 inch tv reeks tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de speurtocht naar de beste 65 inch tv ook!
Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over 65 inch tvs, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle 65 inch tv die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke 65 inch tv het best verkopen
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van undefined stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

Producten die overeenkomstig zijn aan 65 inch tvs

De beste 65 inch tvs op een rij

1 - Samsung Crystal UHD 65TU7020 (2020)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Samsung 65TU7020 bekijk je al je online entertainment in een scherpe beeldkwaliteit. Door de 4K UHD resolutie zijn ook kleine details duidelijk zichtbaar, zoals insecten in een natuurfilm of bladeren aan een boom. Dankzij de Crystal Processor 4K van Samsung bekijk je kleurrijke en heldere beelden. Je verbindt de tv via wifi met internet om toegang te krijgen tot de smart tv functies. Met de Samsung Smart Hub heb je een overzichtelijk menu en een ruim aanbod aan apps, zoals Netflix, YouTube en Apple TV. Zo stream je gemakkelijk je favoriete films en series en schakel je snel tussen apps en live tv.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekjik prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

2 - LG OLED65C16LA (2021)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de LG OLED65C16LA (2021) komt alles wat je kijkt levensecht in beeld. Deze 4K tv heeft een milieu- en oogvriendelijk OLED scherm, waardoor miljoenen pixels individueel kleuren produceren, oplichten of zichzelf helemaal uitschakelen. Op die manier bekijk je beelden met een krachtig contrast en veel subtiele kleurtinten. Zo zie je elk detail in schaduwen, terwijl zwarte beelden écht zwart zijn. Dankzij de slimme a9 Gen4 processor is het beeld extra gedetailleerd en vloeiend. Zo heb je nooit last van schokkerige beelden tijdens een voetbalwedstrijd of spannende film. De processor zorgt er ook voor dat je eenvoudig en snel door het smart menu navigeert. In het WebOS smart menu zie je live televisie, apps en je aangesloten apparaten overzichtelijk samen. Daarmee bekijk je in een handomdraai precies wat je wilt zien. De lage input lag, krachtige processor en de hdmi 2.1 poorten maken deze OLED tv ook zeer geschikt voor gamers. Zo weet je zeker dat je geen last hebt van vertraging tussen de knoppen die je indrukt op je controller en de actie op het scherm. De hdmi 2.1 ingangen ondersteunen 4K beelden met 100 hertz en verschillende technieken die handig zijn voor gamers. Zo zorgt de Variable Refresh Rate ondersteuning ervoor dat games extra vloeiend ogen en minder gevoelig zijn voor beeldfouten.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekjik prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

3 - LG OLED65G1RLA (2021)

Loading..
Ga naar laagste prjis

De LG OLED65G1RLA is een stijlvolle tv waarmee je geniet van heldere beelden met diepe zwartwaarden en een krachtig contrast. Dankzij de meegeleverde muurbeugel hangt je tv als een schilderij strak tegen de muur. De pixels van het OLED scherm verlichten en dimmen individueel, waardoor zwarte delen van het beeld écht zwart zijn. Dankzij LG's nieuwe milieu- en oogvriendelijke OLED EVO scherm, zijn beelden helderder dan bij een normaal OLED scherm. Hierdoor is het verschil tussen donkere en lichte delen van het beeld erg groot. Zo bekijk je HDR beelden met een realistische kleurweergave en een levensecht contrast. Dankzij de Filmmaker Mode bekijk je beelden zoals de filmmaker het bedoeld heeft. De slimme a9 Gen4 processor is het brein van de televisie. Deze processor verbetert het kleurbereik, de bewegingsscherpte en de gedetailleerdheid van wat je kijkt. De lage input lag, krachtige processor en de hdmi 2.1 poorten maken deze OLED tv ook zeer geschikt voor gamers. Zo weet je zeker dat je geen last hebt van vertraging tussen de knoppen die je indrukt op je controller en de actie op het scherm. De hdmi 2.1 ingangen ondersteunen 4K beelden met 100 hertz en verschillende technieken die handig zijn voor gamers. Zo zorgt de Variable Refresh Rate ondersteuning ervoor dat games extra vloeiend ogen en minder gevoelig zijn voor beeldfouten. Let op: deze tv wordt zonder voetjes geleverd. Je kunt hem alleen met de meegeleverde beugel aan de muur hangen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekjik prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

4 - Samsung Neo QLED 65QN85A (2021)

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Samsung Neo QLED 65QN85A (2021) geeft al jouw lievelingsfilms letterlijk kleur. Dankzij de Neo QLED techniek heeft de tv veel meer oplichtende en dimmende lampjes achter het scherm. Hierdoor geeft hij donkere en lichte delen op het scherm nauwkeurig weer. Daarnaast zie je door het 10 bit paneel en de HDR ondersteuning beelden met een hoog contrast en veel verschillende kleurtinten. Hierdoor zie je niet zeven kleuren in de regenboog, maar tientallen tinten. De Neo Al Quantum Processor 4K zorgt ervoor dat de tv beeldbronnen van een mindere kwaliteit verbetert naar 4K resolutie. Zo geniet je altijd van haarscherp beeld. De anti-reflectielaag en de brede kijkhoek zorgen ervoor dat je altijd beelden met de best mogelijke beeldkwaliteit bekijkt. De Neo QLED 65QN85A beschikt over een duurzame afstandsbediening, de 'Solarcell One Remote'. Deze afstandsbediening laadt zichzelf op met kunst- en daglicht, waardoor je geen batterijen meer hoeft te kopen. Object Tracking Sound zorgt voor een ruimtelijke geluidsweergave. Dankzij deze techniek volgt het geluid de bewegingen van het beeld, zodat scènes realistischer klinken. Beschik je over een soundbar of wil die bij de tv kopen? Dan zorgt de Q-Symphony techniek ervoor dat de soundbar het geluid van de tv niet volledig overneemt. In plaats daarvan hoor je de speakers van beide apparaten, wat zorgt voor een dynamisch en kamervullend geluid.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekjik prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

5 - Samsung QE65Q77A

Loading..
Ga naar laagste prjis

Geef de beeldkwaliteit van je games een boost Quantum Processor 4K De krachtige Quantum Processor 4K biedt op intelligente wijze een optimaal beeld en geluid voor een adembenemende kijkervaring. Dual LED De innovatieve technologie van de achtergrondverlichting zorgt voor een intenser en nauwkeuriger contrast door de kleurtoon van de achtergrond af te stemmen op het soort content. 100% kleurvolume met Quantum Dot Samsung's Quantum Dot-technologie combineert een enorm helder beeld met natuurlijke en intense kleuren. QLED TV's zijn de eerste TV's met een gecertificeerd 100% kleurvolume. Zo zie je in een prachtige zonsondergang op zee nog steeds de blauwe tinten in het donkere zeewater. Quantum HDR Quantum HDR brengt de details en de contrasten naar voren, zodat je elk beeld in volle kracht ervaart. De Dynamic Tone Mapping van HDR10+ gaat verder dan de gebruikelijke standaarden en zorgt voor diepere zwarttinten, levendigere beelden en details die goed doorkomen. Brede kijkhoek Dankzij de brede kijkhoek kun je vanuit meerdere hoeken genieten van prachtige kleuren zonder kleurvervorming. Zelfs als je van de zijkant kijkt, zie je het volledige beeld. Adaptive Picture Geniet van perfect beeld zonder de instellingen te hoeven wijzigen. De helderheid en het contrast van het scherm worden namelijk automatisch aangepast en afgestemd op de omstandigheden en content. Q-Symphony Omring jezelf met geluid van de tv en soundbar in perfecte harmonie. Dankzij Q-Symphony kunnen de tv- en soundbarspeakers tegelijkertijd worden gebruikt voor een beter surroundeffect zonder de tv-speakers te hoeven dempen. SpaceFit-geluid Geniet van een geoptimaliseerd geluid, afgestemd op de installatieplaats. Aan de muur of op tafel: je profiteert altijd van een ultieme geluidservaring. Active Voice Amplifier (AVA) Nieuwe realtime ruisintelligentie. Ruis in de woonkamer kan een flinke stoorzender zijn voor tv-kijkers. AVA versterkt stemmen in scènes, zodat de dialogen op tv duidelijk verstaanbaar zijn. AirSlim Dankzij het ongekend slanke ontwerp binnen deze categorie, past je tv naadloos bij je muur. Motion Xcelerator Turbo+ Overwin elke vijand, zelfs op topsnelheid. De uitzonderlijke bewegingsverbeteringen tot wel 4K 120Hz zorgen voor een extreem soepele ervaring tijdens het gamen, zonder lag en bewegingsonscherpte. Super Ultrawide GameView & Game Bar Dankzij de 21:9 en 32:9 beeldverhoudingen heb je een groter beeld voor een optimale game-ervaring. Winnen was nog nooit zo makkelijk! Optimaliseer je spel met Game Bar: een menu waarmee je onder andere de beeldverhouding in real time kunt aanpassen, lag-controles, FPS, HDR en een draadloze koptelefoon kunt instellen. FreeSync Premium Pro Met de Certified AMD FreeSync Premium Pro™ core technologie, profiteer je van minder schokken en scheuren op het scherm. Bovendien heb je met de combinatie van soepel gamen met de allerbeste prestaties, visuals met een uitzonderlijk hoge dynamische range en een lage latentie optimale winkansen. PC op TV Maak optimaal gebruik van alle mogelijkheden. Profiteer van eenvoudige toegang tot je pc, laptop en mobiele telefoon op je tv. Multi View Kijk wat er op televisie is en houd tegelijkertijd je mobiel in de gaten op je QLED TV. Of het nu live sportuitslagen zijn of video-instructies voor games: je hoeft alleen je telefoon maar te verbinden om naar meerdere schermen tegelijk te kijken. Tap View Voor een synchrone weergave van films of muziek van je mobiel naar je tv hoef je alleen maar één keer te tikken. Wanneer je op je mobiel je tv aantikt, zorgt de tv automatisch voor synchrone weergave. Je kunt dus snel en gemakkelijk overschakelen naar de tv en daarop je favoriete content verder kijken. Samsung TV Plus Geniet van gratis live streaming-content op je tv met onze virtuele kanalen, Samsung TV Plus. Kies uit diverse kanalen met actuele content; er is voor ieder wat wils. Je hoeft je vrienden niet te vragen naar de populairste content van dit moment. Je hoeft alleen Samsung TV Plus aan te zetten om erachter te komen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

6 - Samsung QE65Q60A

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ervaar de meest heldere kleuren en een haarscharpe resolutie met de nieuwe (2021) Samsung Q60A serie. Dankzij de QLED technologie zijn de zwarte kleuren echt zwart en ontstaan diepe contrasten. Dit scherm heeft een beelddiagonaal van 165,1cm (65 inch). Dankzij de Ultra Viewing Angle van de QLED TV verspreid het licht zich gelijkmatig en vermindert lichtlekkage voor een optimale kijkervaring vanuit elke hoek. De werkelijkheid begint met QLED. 100% kleurvolume met Quantum Dot Samsung's Quantum Dot-technologie combineert een enorm helder beeld met natuurlijke en intense kleuren. QLED TV's zijn de eerste TV's met een gecertificeerd 100% kleurvolume. Zo zie je in een prachtige zonsondergang op zee nog steeds de blauwe tinten in het donkere zeewater. Dual LED De innovatieve technologie van de achtergrondverlichting zorgt voor een intenser en nauwkeuriger contrast door de kleurtoon van de achtergrond af te stemmen op het soort content. Breder contrast in bioscoopschaal Quantum HDR brengt de details en de contrasten naar voren, zodat je elk beeld in volle kracht ervaart. De Dynamic Tone Mapping van HDR10+ gaat verder dan de gebruikelijke standaarden en zorgt voor diepere zwarttinten, levendigere beelden en details die goed doorkomen. Een slimmere, snellere 4K-processor De krachtige processor van Samsung zorgt voor een optimale geluidskwaliteit, afgestemd op de content. Bovendien profiteer je dankzij de krachtige 4K-upscaling-technologie van je favoriete content in 4K-resolutie. Object Tracking Sound Lite (OTS Lite) Dankzij het 3D-surroundgeluid met onze virtuele topkanaalaudio word je volledig meegesleept in de geluidservaring. Geluid afgestemd op je content Adaptive Sound beschikt over audioscène-intelligentie waarmee het geluid op basis van realtime scène-analyse wordt geoptimaliseerd en afgestemd op het soort content. TV en soundbar in perfecte harmonie Omring jezelf met geluid van de tv en soundbar in perfecte harmonie. Dankzij Q-Symphony kunnen de tv- en soundbarspeakers tegelijkertijd worden gebruikt voor een beter surroundeffect zonder de tv-speakers te hoeven dempen. AirSlim Dankzij het ongekend slanke ontwerp binnen deze categorie, past je tv naadloos bij je muur. Verstelbare standaard Pas de hoogte en breedte van je tv-standaard aan en stem af op je ruimte. Motion Xcelerator Geniet van een duidelijk beeld en krachtige prestaties. De frames worden automatisch geschat en gecompenseerd voor de contentbron. Super Ultrawide GameView & Game Bar Dankzij de 21:9 en 32:9 beeldverhoudingen heb je een groter beeld voor een optimale game-ervaring. Winnen was nog nooit zo makkelijk! Optimaliseer je spel met Game Bar: een menu waarmee je onder andere de beeldverhouding in real time kunt aanpassen, lag-controles, FPS, HDR en een draadloze koptelefoon kunt instellen. Auto Low Latency Mode Game op volle kracht met Auto Low Latency Mode (ALLM). Het beeld op je scherm wordt geoptimaliseerd zodat jij meer controle hebt en de inputvertraging nauwelijks merkbaar is. Geniet van soepel, ongeëvenaard gamen zonder bewegingsonscherpte of trillingen. PC op TV Maak optimaal gebruik van alle mogelijkheden. Profiteer van eenvoudige toegang tot je pc, laptop en mobiele telefoon op je tv. Multi View Kijk wat er op televisie is en houd tegelijkertijd je mobiel in de gaten op je QLED TV. Of het nu live sportuitslagen zijn of video-instructies voor games: je hoeft alleen je telefoon maar te verbinden om naar meerdere schermen tegelijk te kijken. Tap View Voor een synchrone weergave van films of muziek van je mobiel naar je tv hoef je alleen maar één keer te tikken. Wanneer je op je mobiel je tv aantikt, zorgt de tv automatisch voor synchrone weergave. Je kunt dus snel en gemakkelijk overschakelen naar de tv en daarop je favoriete content verder kijken. SmartThings Laat je tv alle apparaten rondom je tv automatisch waarnemen, verbinden en op intuïtieve wijze weergeven. SmartThings ondersteunt niet alleen mobiele/cam/ IoT /Smart-apparaten, maar ook oudere apparaten. Zodra de apparaten zijn verbonden, kun je ze eenvoudig bedienen met je One Remote. Extra informatie: Mocht je TV geschikt zijn voor een CI+ module (dit kan je zien in de specificaties) en je wilt er gebruik van maken dan is de module te gebruiken vanaf versie 1.3V. Een CI+ module is een kleine digitale ontvanger in de vorm van een metalen insteekkaart met een smartcard erin. Deze plaats je rechtstreeks in een voor CI+ geschikte tv. Als je toch problemen ervaart met het gebruik van je CI+ module, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze televisie wordt mogelijk geleverd zonder Nederlandstalige handleiding. De handleiding is terug te vinden bovenaan de pagina via een download link. De televisie is mogelijk bestemd voor de Europese markt, voor meer informatie over Europese modellen verwijzen wij je naar de informatiepagina 'Informatie over Europese modellen'. Europese modellen Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt. Garantie Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

7 - LG A1 OLED65A16LA

Loading..
Ga naar laagste prjis

De LG A1 OLED65A16LA 4k smart TV is oogstrelend. Zelfoplichtende pixels zorgen voor een spectaculaire beeldkwaliteit en een hele reeks ontwerpmogelijkheden op deze 165.1 cm (65 inch) televisie. Terwijl de nieuwste geavanceerde technologieën helpen om een ongekend niveau van verwondering te bieden. Dit is alles wat je verwacht van een tv - op alle manieren beter. Wat maakt OLED anders dan al het andere? Het antwoord is zelfoplichtende pixels. Een zelfoplichtende displaytechnologie die het verschil maakt voor je kijkervaring. In tegenstelling tot led-tv's die beperkt worden door backlight-technologie, zijn LG OLED-tv's in staat tot extreem realisme en unieke designs. Zelfoplichtende PiXELS - 100 miljoen redenen om van OLED te houden. Als het op beeldkwaliteit aankomt, verslaat OLED LED op alle punten. Dat komt omdat OLED miljoenen zelfoplichtende pixels heeft die perfect zwart en nauwkeurige kleuren produceren. Het resultaat is een kijkervaring als geen ander. Oneindig contrast - OLED zet led in de schaduw. Eenvoudig gezegd heeft OLED miljoenen zelfoplichtende pixels die aan en uit kunnen worden gezet om perfect zwart en een oneindig contrast te bereiken. Dat zwart is beter dan zowel mini-led als led-tv's. Het maakt dus niet uit hoeveel backlights ze hebben, led tv's zullen nog steeds in de schaduw van OLED staan. OLED slaagt met vlag en wimpel. Het wereldwijde testbureau Intertek heeft bevestigd dat OLED-schermen van LG 100% kleurechtheid hebben. Dit betekent dat de kleuren die je op het scherm ziet, nauwkeurig overeenkomen met de kleuren van het originele beeld. Dus alles wat je bekijkt ziet eruit zoals de maker het bedoeld heeft. Een beeld dat je nergens anders vindt. Als je op zoek bent naar een tv als geen ander, zoek dan niet verder. LG OLED TV is een kunstwerk, een bioscoop op een groot scherm, een portaal naar de gamingwereld en de beste plaats bij de grootste sportevenementen. Het is alles wat je wilt van een tv. OLED Design, Innovatie van onvoorstelbare mogelijkheden LG OLED TV's zetten de standaard voor wat TV zou moeten zijn. Ongelooflijk slank design, het maakt je interieur niet alleen mooier en wordt verbeterd. Meer formaten, meer kleuren, meer wow. Het artistieke talent van de OLED TV van LG is beschikbaar in 4 formaten, van 48 inch tot een geweldige 77 inch. Het is nu ook verkrijgbaar in Meteor Titan of Vanilla White afwerking. De award voor het beste beeld gaat naar.. LG OLED TV levert elke keer dat je kijkt een geweldige prestatie dankzij het ongelooflijk scherpe beeld. En met perfect zwart en 100% kleurechtheid zie je films zoals ze bedoeld zijn. Dolby Vision IQ en Dolby Atmos: Een transformerende tv-ervaring. Dolby Vision IQ past op intelligente wijze de beeldinstellingen aan op basis van de inhoud en de omgeving, terwijl Dolby Atmos multidimensionaal surround-geluid levert - een krachtige combinatie die adembenemende bioscoopervaring oplevert. De visie van de regisseur tot leven gebracht. FILMMAKER MODE™ schakelt het afvlakken van bewegingen uit met behoud van de originele beeldverhoudingen, kleuren en beeldsnelheden. Hiermee wordt de oorspronkelijke visie van de regisseur nauwkeurig weergegeven, zodat je de film beleeft zoals het bedoeld is. Geniet er ten volle van. LG's eigen dynamisch bereik-technologie, HDR 10 Pro, past de helderheid aan om kleuren te verbeteren, elk klein detail te onthullen, en levensechte helderheid te brengen in elk beeld - het versterkt ook reguliere HDR-content. Nu worden al je favoriete films en programma's van begin tot eind levendiger en helderder zijn. Het is game-over voor de concurrentie. LG OLED GAMING geeft je een voorsprong met een snelle respons, de nieuwste gamefuncties en een scherm voor een vloeiende spelervaring. Dit is de ultieme tv voor je gaming setup. Tv in een klasse apart. LG OLED TV toont elke sport alsof je er bij bent. Snelle sportactie met vloeiende bewegingen betekent dat toeschouwer zijn nog nooit zo spectaculair is geweest. Je zit nu op de eerste rij bij alle beste sportevenementen. OLED Motion: Je hebt nog nooit zo'n beweging gezien. Geavanceerde motion handling-technologie vermindert bewegingsonscherpte voor een vloeiendere actie en een duidelijkere kijkervaring. Wees getuige van de snelle en subtiele details van elk spel, zelfs tijdens een snelle sport. Technologie die je versteld doet staan. De kern van LG OLED TV A1 wordt gevormd door de α7 Gen4 AI Processor 4K, een baanbrekende chip die gebruikmaakt van deep-learning algoritmen om content te analyseren en te optimaliseren. Elke aanpassing aan beeld en geluid gebeurt automatisch, zodat alles wat je bekijkt in spectaculaire kwaliteit is. Eye Comfort Display: De tv die veilig is voor je ogen. LG OLED TV's zijn gecertificeerd als niet-flikkerende beeldschermen met weinig blauw licht die geen fotobiologisch gevaar voor je ogen opleveren. In tegenstelling tot led-tv's, die flikkeren en veel blauw licht uitstralen. Dus leun achterover, ontspan, en geniet van het beeld. Zorgen zit in onze natuur. LG OLED TV's zijn officieel milieuvriendelijk. Vergeleken met led-tv's zijn ze veiliger omdat ze geen achtergrondverlichting gebruiken, met minder plastic zijn gemaakt, minder gevaarlijke stoffen gebruiken en een lager risico hebben op de productie van luchtverontreinigende stoffen binnenshuis. Garantie Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

8 - LG 65UP78006LB

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze LG 65UP78006LB - 4K Ultra HD TV staat bekend om de verbluffende 4K Ultra HD-beeldkwaliteit, AI Sound en nog veel meer technologieën die het bekijken van jouw favoriete content geweldig maken. Een Ultra HD TV heeft vier keer meer pixels dan een Full HD TV, beelden hebben hierdoor levendige kleuren en komen helemaal tot leven. Allemaal om jou een perfecte kijkervaring te bieden. Dit slanke design met dual pole standaard is uitgevoerd met een beeldschermdiagonaal van 65 inch (165.1 cm). Quad Core Processor 4K De Quad Core 4K processor verwijdert videoruis en zorgt voor levendigere kleuren en een beter contrast. Beelden in lage resolutie worden geüpscaled en gereproduceerd naar geluid dat zeer dicht in de buurt van 4K-kwaliteit komt. Perfect geluid AI Sound identificeert audiobronnen en zorgt zo voor heldere en duidelijke stemmen. Bovendien brengt een ruimtelijke herkenningstechnologie jouw woonkamer in kaart en past automatisch het geluid aan op jouw interieur. Zo is het geluid altijd uitgebalanceerd. Wat wil je nog meer? Ideaal voor echte filmliefhebbers De gloednieuwe filmmaker modus schakelt effecten zoals motion smoothing en image sharpening uit. De originele beeldverhoudingen worden aangehouden, evenals de kleuren en framerates, zodat jij precies kan zien wat de regisseur heeft bedoeld. Deze instelling is eenvoudig via de Magic Remote te activeren of via stembesturing. Sportwedstrijden zonder haperingen Dankzij de 4K Ultra HD-beeldkwaliteit en met de mogelijkheid Bluetooth Surround Sound in te schakelen, zal het voelen alsof het stadion zit. Je kunt compatible Bluetooth-speakers gemakkelijk connecten aan je TV, zodat je geluid uit elke hoek hoort. Bovendien geeft deze slimme televisie je een melding wanneer jouw favoriete team speelt, dankzij Sport Alert. Bedien met je stem Deze LG 4K Ultra HD TV 65UP78006LB kun je eenvoudig bedienen met je stem. Met de geïntegreerde Google Assistant kan je al jouw apparaten die compatibel zijn met Google Assistant met je stem bedienen. De LG 65UP78006LB is bovendien geschikt voor Amazon Alexa, Apple Homekit en Amazon Echo. Al jouw entertainment op één plek De LG 65UP78006LB is uitgerust met het webOS Smart TV platform. Hierdoor heb jij overzichtelijk al jouw favoriete content op één plek. Ga direct naar standaard ingestelde apps, zoals Netflix, Disney+, Prime Video en meer. Met de meegeleverde ergonomisch gevormde afstandsbediening zoek je super snel, of maak gebruik van de ingebouwde stemassistent. Game Optimiser Deze LG 65UP78006LB is uitgerust met Game Optimiser, die zorgt voor een lage input lag, een snellere gameplay en verfijnde HDR-graphics. Zo kom jij wel aan die overwinning. Bovendien is hij voorzien van de nieuwste HDMI-specificaties die gunstig zijn bij gamen, namelijk ALLM en eARC. Garantie Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

9 - Samsung Neo QLED 65QN95A (2021)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Samsung Neo QLED 65QN95A (2021) komen je favoriete films, series en games realistisch en levendig in beeld. Deze 4K televisie heeft dankzij de Neo QLED technologie duizenden kleine led lampen die individueel kunnen oplichten en dimmen. Zo hebben de beelden die je kijkt een krachtig contrast: donkere delen van het beeld zijn erg donker en lichte delen erg helder. Door het QLED scherm en het 10 bit paneel toont de tv ook een breed kleurbereik en zie je alle subtiele tinten in bijvoorbeeld een schaduw of een wolkenveld. Adaptive Picture past de beeldweergave aan op jouw situatie. Kijk je bijvoorbeeld een donkere film in een lichte ruimte? Dan zorgt de tv dat de belangrijke delen van het beeld helder genoeg zijn, zodat je alles goed ziet en je geen last hebt van vervelende reflecties op het scherm. Dankzij de anti-reflectielaag en Ultra Wide Viewing Angle bekijk je altijd de mooiste beeldkwaliteit. Met de Slim One Connect Box sluit je al je apparaten aan op een los kastje en loopt er maar één transparante kabel naar je televisie. Zo ziet je opstelling er netjes en minimalistisch uit. Met maar liefst 4 hdmi 2.1 ingangen en veel handige functies in de game modus is deze televisie zeer geschikt voor de nieuwere spelcomputers. Zo stuur je beelden door met de 4K resolutie en 100 hertz verversingssnelheid, zodat je game gedetailleerd en vloeiend in beeld komt. Dankzij Freesync en Variable Refresh Rate ben je verzekerd van een speelervaring zonder schokken en beeldfouten. Zo is je tegenstander je nooit een stap voor. Dankzij Object Tracking Sound+ luister je naar realistisch geluid tijdens je games en favoriete films. Met deze techniek volgt het geluid de bewegingen in het beeld, zodat je midden in de actie zit.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekjik prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

10 - Samsung QLED 65Q74A (2021)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Samsung QLED 65Q74A (2021) zien je games, films en series er kleurrijk en vloeiend uit. Het QLED scherm van deze tv geeft de beelden die je kijkt een hoge helderheid en een rijke kleurweergave. Zo bekijk je bijvoorbeeld een natuurdocumentaire met heldere en realistische groentinten van een oerwoud. Dankzij de 100 hertz verversingssnelheid mis je geen moment van snelle beelden zoals tijdens een spannende voetbalwedstrijd. Wanneer een speler de bal wegschopt, zie je de voetbal duidelijk in beeld en laat hij geen waas over het scherm achter. Adaptive Picture past het beeld aan naar wat je kijkt en waar je het kijkt. Kijk je bijvoorbeeld een film met veel donkere beelden in een lichte kamer? Dan maakt deze tv de beelden helderder, zodat je ongestoord verder kijkt zonder storende reflecties op het scherm. De Neo Al Quantum Processor 4K zorgt ervoor dat de tv beeldbronnen van een mindere kwaliteit verbetert naar 4K resolutie. Zo geniet je altijd van haarscherp beeld. Game je graag en gebruik je daarbij een nieuwe spelcomputer? De hdmi 2.1 ingang ondersteunt 4K beelden met een verversingssnelheid van 100 hertz. Zo komen je games gedetailleerd en vloeiend in beeld. Dankzij de Variable Refresh Rate ondersteuning heb je geen last van beeldfouten of schokkerige beelden. Je speelt gerust door en hebt zo geen achterstand op je tegenstanders.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekjik prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

Artikelen die soortgelijk zijn aan 65 inch tvs

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van 65 inch tvs. Er zijn namelijk 224 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste