Bestenu

Beste 43 inch tvs - nov. 2022

Met meer dan 166 43 inch tvs op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste 43 inch tvs op een rij
01Score: 9.9
Samsung UE43AU7172
Samsung UE43AU7172
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.7
Samsung Crystal UHD 43TU7020 (2020)
Samsung Crystal UHD 43TU7020 (2020)
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.5
Samsung UE43AU8070
Samsung UE43AU8070
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.2
Philips 43PUS7506/12
Philips 43PUS7506/12
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.7
Philips The One (43PUS8506) - Ambilight (2021)
Philips The One (43PUS8506) - Ambilight (2021)
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.3
CHiQ U43H7LX
CHiQ U43H7LX
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.2
Philips 43PUS7906 - Ambilight (2021)
Philips 43PUS7906 - Ambilight (2021)
Ga naar laagste prjis
08Score: 8.1
Samsung The Frame 43LS03A (2021)
Samsung The Frame 43LS03A (2021)
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.8
Philips 43PFS5525 (2020)
Philips 43PFS5525 (2020)
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.9
Philips 43PUS7956/12
Philips 43PUS7956/12
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu 43 Inch Tv Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Apr 27, 2022


Je wilt een tv die groot genoeg is, maar je woont klein of hebt simpelweg niet de ruimte voor een 55 inch of 65 inch tv. Overweeg dan een 43 inch tv! Groot genoeg voor je slaapkamer of een studio, en prima om je favoriete series en films op te kijken. Hieronder lees je meer over de belangrijkste eigenschappen van een 43 inch tv.

Hoe breed is een 43 inch tv?

Een 43 inch tv is 97 cm breed en 57 cm hoog. Het aantal inches dat je aan de benaming afleest, is het schermdiagonaal: de afstand tussen de linkeronderhoek tot de rechterbovenhoek. Een 43 inch tv heeft een schermdiagonaal van 109 cm.

Er zijn geen kant-en-klare regels wanneer het gaat om de juiste maat tv. Het komt vooral neer op het gebruiken van je gezonde verstand. Woon je klein of heb je een kleinere huiskamer, dan is een 65 inch tv geen goed idee.

Een 43 inch tv is daarentegen een goede middenmaat: niet te groot en niet te klein. Deze maat wordt vaak gekozen als tv voor in de keuken of slaapkamer, maar ook is hij groot genoeg voor de gemiddelde huiskamer. Dan vraag je je misschien af wat de ideale kijkafstand is …

Wat is de ideale kijkafstand voor een 43 inch tv?

Het doel van tv kijken is om van een comfortabele, meeslepende kijkervaring te genieten. Dit lukt je alleen als je niet te ver van je tv vandaan zit, maar te dichtbij zitten is ook geen goed idee. Je wilt de details zien waarvoor je betaald hebt, zonder individuele pixels te kunnen tellen.

Een goede vuistregel om de ideale afstand tot je scherm te berekenen, is de schermdiagonaal met 1,5 à 2 te vermenigvuldigen. Dan kom je uit op een ideale kijkafstand van tussen 1,64 en 2,18 meter.

Welke beeldschermtechnieken zijn er?

Tegenwoordig zijn er eigenlijk maar twee hoofdtypes tv’s op de markt: led-lcd en oled. Het merendeel maakt gebruik van led. Led-tv's gebruiken light emitting diodes (ledjes), terwijl lcd's fluorescerende lampen gebruiken. Led-lcd's gebruiken hetzelfde vloeibare kristaldisplay als traditionele lcd-tv's, maar verlichten dit display met led-lampjes.

Qled maakt ook gebruik van deze techniek, maar hier is een extra laag met quantum dots toegevoegd. Deze quantum dots zorgen voor meer kleurbereik en meer nuances.

Oled heeft deze extra laag niet, want de belichting is ingebouwd in de pixels. Dit klinkt ingewikkeld, maar betekent niets meer dan dat de pixels zichzelf individueel in- en uitschakelen. Zwart wordt niet alsnog een beetje verlicht – zoals bij led-lcd-tv's — en is daardoor ook echt zwart. Dit zorgt voor sterke contrasten.

Oled- vs. qled

De namen van deze beeldtechnieken doen je misschien vermoeden dat de twee tv’s dezelfde techniek gebruiken, maar niets is minder waar. In het kort: qled is een aanpassing van bestaande led-lcd-technologie, terwijl oled een nieuwe technologie is.

Bij oled produceren de pixels zelf de verlichting. Dit betekent dat bij zwarte weergaves, deze pixels volledig uitgeschakeld zijn. Dit zorgt voor realistisch, diep zwart en zogenaamde oneindige contrasten. Daarnaast is een oled-tv ultradun, want er is geen ruimte nodig voor achtergrondverlichting.

Dit wilt niet zeggen dat een qled-tv minder goed is. Hoewel deze tv’s minder sterke contrasten weergeven en zwart minder diep is, zijn kleuren enorm helder en is inbranden – het blijven hangen van een statisch deel van je beeld – geen risico, wat bij oled wél het geval is. Bovendien weerkaatst een qled-scherm minder licht, waardoor je probleemloos overdag tv kijkt.

Oled-tv’s hebben gemiddeld wel een hogere verversingsnelheid, waardoor oled zich uitstekend leent voor videogames en actiefilms.

Wat is beeldverversingssnelheid?

De snelheid van de beeldverversing wordt uitgedrukt in Hertz (Hz) en wordt ook wel de ‘frame rate’ genoemd. Het aantal Hertz vertelt ons hoeveel frames een tv per seconde weergeeft, oftewel hoe vaak het zich per seconde ververst. Hoe hoger het aantal Hertz, hoe vloeiender het beeld is.

De meeste tv’s hebben een beeldverversingssnelheid van 50 of 100 Hz. Kijk je veel actiefilms of ben je een enthousiaste gamer, dan kies je bij voorkeur voor een tv met een hoog aantal Hertz.

Hoe belangrijk is de resolutie?

De resolutie is hetzelfde als de scherpte van een tv en gaat over het aantal pixels in het beeld. Hoe meer pixels het scherm heeft, hoe scherper de weergave is. Er zijn momenteel vier typen resolutie die je tegenkomt in tv’s:

  • HD Ready: 1280 × 720 pixels
  • Full HD: 1920 × 1080 pixels
  • 4K UHD: 3840 × 2160 pixels
  • 8K UHD: 7680 × 4320 pixels

Het spreekt voor zich dat een 8K-tv een scherper beeld heeft dan een HD Ready-tv. Een resolutie van 8K is echter niet nodig wanneer je een 43 inch tv hebt. Je zit niet enorm ver van de tv vandaan, waardoor een superscherp beeld niet nodig is.

Heb je echter een 65 inch tv, dan is een hoge resolutie zoals 4K of 8K juist welkom. De kijkafstand is groter, waardoor details al snel vervallen bij een lagere resolutie. Een hogere resolutie lost dit probleem op, waardoor je van een scherp beeld geniet.

Smart tv's

Tegenwoordig worden steeds meer apparaten in huis ‘smart’. Dit betekent dat ze deel uitmaken van een zogenaamd domoticanetwerk (waarin domotica staat voor slimme apparaten in je huishouden), waarmee je al je slimme apparaten bedient.

Zo schakel je bijvoorbeeld je lichten aan en uit via Alexa, je geeft je robotstofzuiger de opdracht te stofzuigen, en zet je apps op je smart tv, en bedien je hem wellicht zelfs met een virtuele assistent.

Amazon Alexa is uiteraard niet het enige beschikbare systeem waarmee je dit soort dingen regelt. Ook Google Home en Apple HomeKit. Deze werken op dezelfde manier. Heb je een smart tv, dan kan je tv deel uitmaken van zo’n systeem.

Niet alle smart tv’s hebben dezelfde mogelijkheden. Zo hebben sommige smart tv’s spraakbesturing, maar niet allemaal. De meeste smart tv’s hebben echter wel een handig overzicht om te wisselen tussen normale tv-zenders, apps, aangesloten apparaten en het internet. Vaak zijn de duurdere tv’s wat efficiënter met hun smart-functies dan de goedkopere modellen.

Daarnaast verschillen de precieze besturingssystemen ook. Zo is WebOS van LG populair voor hoe gebruiksvriendelijk het is, terwijl Android TV bekend staat voor de enorme weelde aan beschikbare apps, mede dankzij het feit dat het een open source-systeem is, waardoor app-ontwikkelaars er allerlei kanten mee op kunnen. Tizen zie je bovendien alleen terug op Samsung-tv's, en wordt ook geprezen voor zijn gebruiksvriendelijkheid.

Aansluitingen

Niet iedereen denkt aan de beschikbare aansluitingen wanneer men een tv koopt en dat is logisch. Toch zijn de beschikbare ingangen belangrijk. Denk aan alles dat je wilt aansluiten: je gameconsole, de set-topbox van je provider, misschien maak je gebruik van een home cinema set of heb je een soundbar.

Al deze apparaten moeten verbinding maken met je tv. Hiervoor heb je poorten nodig. Let vooral op het aantal beschikbare HDMI-poorten. Apparaten zoals een Playstation of een Nintendo maken gebruiken van HDMI-poorten, maar ook veel speakers, mogelijk Blu-rayspelers en andere mediaspelers.

Je wilt het liefst een tv met minimaal vier HDMI-poorten. Hierdoor ben je klaar voor de toekomst, mocht je over een tijdje meerdere apparaten aan willen sluiten. Idealiter kies je daarbij ook voor poorten (en kabels) die tenminste HDMI 1.4 ondersteunen.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige 43 inch tv ranglijst tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de het winkelonderzoek naar de beste 43 inch tv ook!
In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over 43 inch tvs, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle 43 inch tvs die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke 43 inch tvs het best worden verkocht
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van 43 inch tvs stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

Artikelen die soortgelijk zijn aan 43 inch tvs

De beste 43 inch tvs in een handige lijst

1 - Samsung UE43AU7172

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Samsung UE43AU7172UXXH is een 4K Smart TV uit de series 7. Met het prachtige 43 inch (109,2 cm) 'Crystal Display' beeldscherm ervaar je jouw favoriete series, films en televisieprogramma's in topkwaliteit. Sluit je apparaten aan via de USB ingang, HDMI aansluiting of stream je favoriete content vanaf je smartphone zo naar je televisie! Maak gebruik van handige apps en ervaar de krachtige software en overweldigende kwaliteit van een Smart TV. Ook geef je met dit strakke en elegante ontwerp je interieur een boost! Crystal Display Ga helemaal in het beeld op met een breder kleurenspectrum. Crystal Display biedt een optimale kleurweergave waarin zelfs de kleinste details zichtbaar zijn. Crystal Processor 4K Ervaar levendige en fonkelende beelden met rijke kleuren dankzij een speciale chip die de kleurweergave en contrastverhoudingen optimaliseert en HDR aanstuurt. Boundless Design (3-side) Een strak en elegant ontwerp dat het puurste beeld geeft. Een grenzeloos design dat een nieuwe standaard zet, ontworpen met een smalle rand die de nadruk legt op het beeld. Het is een elegante TV, zowel op de voet als aan de muur. 4K-resolutie 4K UHD TV gaat verder dan gewone FHD en heeft 4x meer pixels, waarmee je ogen de scherpe en heldere beelden krijgen die ze verdienen. Beleef het alsof je er echt bij bent. HDR High-Dynamic Range vergroot het lichtbereik van je TV, zodat je geniet van een immens spectrum aan kleuren en details, zelfs bij de donkerste scènes. Game Enhancer Game op volle kracht met Real Game Enhancer. Het beeld op je scherm wordt geoptimaliseerd zodat jij meer controle hebt en de inputvertraging nauwelijks merkbaar is. Geniet van soepel, ongeëvenaard gamen zonder bewegingsonscherpte of trillingen. Clean cable solution Samsung Crystal UHD biedt een praktische oplossing om al je TV-kabels netjes uit het zicht weg te bergen in de standaard. Zo houd je het overzichtelijk en kun je optimaal genieten van het mooie ontwerp van je TV. Smart Hub & One Remote Control De Smart Hub brengt al je entertainment samen op één plaats: live TV, externe bronnen, internettoepassingen, streaming diensten en games. Met de handige One Remote Control bedien je eenvoudig alle aangesloten apparaten met één afstandsbediening. AirPlay 2 Met geïntegreerde AirPlay 2 stream je de content van je Apple-apparaten naar het grote scherm. Zo speel je heel eenvoudig video's, muziek, foto's en meer af op de Samsung UHD TV vanaf je iPhone, iPad en Mac. Extra informatie: Mocht je TV geschikt zijn voor een CI+ module (dit kan je zien in de specificaties) en je wilt er gebruik van maken dan is de module te gebruiken vanaf versie 1.3V. Een CI+ module is een kleine digitale ontvanger in de vorm van een metalen insteekkaart met een smartcard erin. Deze plaats je rechtstreeks in een voor CI+ geschikte tv. Als je toch problemen ervaart met het gebruik van je CI+ module, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze televisie wordt mogelijk geleverd zonder Nederlandstalige handleiding. De handleiding is terug te vinden bovenaan de pagina via een download link. De televisie is mogelijk bestemd voor de Europese markt, voor meer informatie over Europese modellen verwijzen wij je naar de informatiepagina 'Informatie over Europese modellen'. Europese modellen Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt. Garantie Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product. Samsung serienummers op de doos Belangrijk: Televisies van Samsung worden per serie uitgegeven, bijvoorbeeld de Q60T of de Q70T serie. Binnen zo’n serie kunnen verschillende modelnummers vallen. Zo behoren bijvoorbeeld de QE55Q64T, de QE55Q65 en de QE55Q60T alle drie tot de Q60T serie. Op de voorkant van de doos zal in dat geval bij alle drie de types groot “Q60T” staan. De Q60T op de voorkant van de doos verwijst dus naar de serie en niet naar het modelnummer. Op de achterkant of de zijkant van de doos staat welk typenummer je hebt ontvangen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Samsung Crystal UHD 43TU7020 (2020)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Samsung 43TU7020 bekijk je al je online entertainment in een scherpe beeldkwaliteit. Door de 4K UHD resolutie zijn ook kleine details duidelijk zichtbaar, zoals insecten in een natuurfilm of bladeren aan een boom. De Crystal Processor 4K van Samsung verbetert minder sterke beeldbronnen, waardoor je altijd van kleurrijke en heldere beelden geniet. Je verbindt de tv via wifi met internet om toegang te krijgen tot de smart tv functies. Met de Samsung Smart Hub heb je een overzichtelijk menu en een ruim aanbod aan apps, zoals Netflix, YouTube en Apple TV. Zo stream je gemakkelijk je favoriete films en series en schakel je snel tussen apps en live tv.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Samsung UE43AU8070

Loading..
Ga naar laagste prjis

Geniet van geweldige beeldkwaliteit met de Samsung UE43AU8070 4K-tv. Door de hoge resolutie is het beeld haarscherp. Deze televisie ondersteunt HDR10+, details tijdens donkere scènes worden behouden. Zo mis je niks meer van de actie. Het is mogelijk om apps te downloaden op de Samsung UE43AU8070 via het Tizen platform. De welbekende apps als Netflix en Spotify zijn beschikbaar op dit platform. Met Miracast kun je eenvoudig content van je smartphone naar de televisie streamen. Externe apparaten sluit je via HDMI of USB aan op de Samsung UE43AU8070. Sluit een console of blu-rayspeler aan op een van de drie HDMI-poorten..

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Philips 43PUS7506/12

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Philips 43PUS7506 4K HDR Smart LED televisie is compatibel met alle gangbare HDR-indelingen zoals Dolby Vision. Of je nu een serie kijkt of je favoriete videogame speelt: schaduwen zijn dieper, heldere oppervlakken stralen en kleuren zijn levensecht. Dankzij de ondersteuning voor Dolby's eersteklas geluid en video-indelingen ziet HDR-content er geweldig uit en klinkt het fantastisch. De Philips P5-engine levert beelden die net zo briljant zijn als je favoriete content. Details hebben meer diepte en kleuren zijn levendig. Het contrast is helder en bewegingen zijn perfect vloeiend. Dankzij het snelle SAPHI-besturingssysteem beleef je veel plezier aan je Philips Smart TV. Je geniet van geweldig beeldkwaliteit en toegang met één knop. Eigenschappen Philips 43PUS7506 Display: 4K Ultra HD-LED Schermdiagonaal: 43 inch Schermresolutie: 3840 x 2160 Pixel Engine: P5 Perfect Picture Engine Video-ingangen op alle HDMI: tot 4K UHD 3840 x 2160 bij 60 Hz, HDR ondersteund, HDR10/HLG (Hybrid Log Gamma), HDR10+/Dolby Vision SmartTV-apps Aantal HDMI-aansluitingen: 3 Aantal USB-aansluitingen: 2 Netspanning: 220 - 240 V, 50/60 Hz Energieklasse: G Afmetingen inclusief voet bxhxd: 95.8 x 59 x 22.6 cm Afmetingen exclusief voet bxhxd: 95.8 x 56 x 8.2 cm Gewicht: 7,6 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Philips The One (43PUS8506) - Ambilight (2021)

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Philips The One (43PUS8506) - Ambilight (2021) is een 4K tv waarmee je ontspannen naar scherpe en natuurgetrouwe beelden kijkt. Dankzij de Ambilight techniek schijnt de tv licht in de kleur van het beeld op de muur achter het toestel. Dat zorgt voor rust aan je ogen en een grotere kijkbeleving. Dankzij het 10 bit paneel en HDR ondersteuning, waaronder HDR10 en Dolby Vision, heeft deze televisie sterke contrasten en een rijke kleurweergave. Zo zijn donkere scènes goed zichtbaar en zie je bijvoorbeeld subtiele tinten in een groen grasveld. De P5 processor verbetert het beeld van elke bron, zodat je altijd de best mogelijke beeldkwaliteit bekijkt. Via het Android smart platform heb je toegang tot een groot aanbod aan apps in een overzichtelijk menu. Zo stream je gemakkelijk je favoriete films en series.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - CHiQ U43H7LX

Loading..
Ga naar laagste prjis

NETFLIX-4K UHD smart-tv U43H7LX (43 inch) Netflix Exclusieve content in ultra-high definition Amazon Prime Video Legio video’s plus exclusieve artikelen en nieuws YouTube Realtime entertainment, nieuws en video’s NetRange Op jouw regio en wensen afgestemde apps HDR10 Zeer realistische beelden Dolby Audio Zeer realistische 3D surround-sensatie van geluiden Netflix Gigantische filmcollectie, Exclusieve films en series uit eigen productie Netflix is de grootste onlineservice ter wereld die abonnementen aanbiedt voor het kijken van films en series. Omdat de keuze oneindig groot is, met films in genres als comedy, actie, science fiction, romantiek en animatie, kan jong en oud zijn hart ophalen. CHiQ bevat standaard een Netflix-app zodat je als gebruiker toegang hebt tot een grote collectie voor tv geproduceerde films en serie van Netflix zelf. Dankzij de spannende verhaallijnen en grootse acteurs zijn dit stuk voor stuk kaskrakers die je bij andere providers niet snel zult vinden. Met ruim 3 miljard beoordelingen van tienduizenden gebruikers kan Netflix een aanbevolen aanbod samenstellen van content die jij waarschijnlijk leuk vindt. Maar dankzij de privémodus kun je eerder bekeken content ook verbergen, zodat je privacy zelfs beschermd blijft wanneer anderen gebruikmaken van dezelfde tv. Amazon Prime Video, Gratis, origineel en exclusief Thousands of popular movies and TV shows, award-winning, Amazon Originals, exclusives, and live events are included with Prime membership at no additional cost. Duizenden populaire films en series, bekroonde Amazon-originals, exclusieve titels en live optredens zijn beschikbaar bij een Prime-lidmaatschap, zonder extra te hoeven betalen. YouTube, Een compleet platform voor nieuws, recente optredens en entertainment YouTube is een eersteklas provider van videoservices die conferenties, expo’s, muziek, games, nieuws en sociale interacties samenbrengt. Met deze service blijf je, zelfs vanuit huis, verbonden met en op de hoogte van wat er zich allemaal in de wereld afspeelt. NetRange, Op jouw regio en wensen afgestemde suggesties NetRange biedt toegang tot de populairste lokale apps en genereert suggesties op basis van je land en regio om beter in jouw wensen te kunnen voorzien. Meerdere schermweergaven voor ultiem entertainment Door middel van Multiscreen-technologie kun je games en video’s van Android apparaten op de tv projecteren, voor een intense visuele sensatie op groot scherm. Verbinding via netwerk en Bluetooth, Overal en altijd draadloos entertainment Via de draadloze verbindingsmodule maak je probleemloos verbinding met internet. Met de Bluetooth-optie sluit je eenvoudig een muis, toetsenbord, luidspreker of Bluetooth-headset aan om onbeperkt te genieten van je muziek en games. Gebruiksvriendelijke interface, Door iedereen eenvoudig te bedienen Op het fullscreen-display zijn je apps, eerdere acties en verbindingen overzichtelijk gerangschikt, waardoor de tv zeer eenvoudig te bedienen is; ook door ouderen en kinderen. Ergonomisch design,Gebruiksgemak op een presenteerblaadje De afstandsbediening is onderverdeeld in handige secties met sneltoetsen voor directe toegang tot Netflix, Amazon Prime Video en YouTube. Met een druk op de knop naar je favoriete content. HDR10 met hoog contrast en meer detail,Zie de kleinste details Met het streven om de beeldkwaliteit verder te verbeteren hebben we de tv voorzien van HDR-technologie voor het decoderen van videobeelden. Het resultaat is een levensechte weergave in HD die je echt deel laat uitmaken van de actie op het scherm. 4K UHD TV, 3840x2160 voor hyper-realistische beelden Op het UHD-display met een resolutie van 3840 x 2160 worden de beelden met zeer veel detail en in rijke kleuren tot leven gebracht. Dolby Audio - meester in EQ-afstemming, Waan je in de bioscoop De tv beschikt over Dolby-audiodecodering die door de speciale EQ-afstemming voor een nog betere audiovisuele surround-sensatie zorgt. 4+3 besturingssysteem voor krachtige prestaties, Meer snelheid en een vloeiender beeld Dankzij geavanceerde nanoscale-technologie leveren de quad-core CPU en triple-core Mali-470 GPU buitengewone prestaties waarbij videostreams moeiteloos worden omgezet naar verschillende formats. Bovendien biedt het geheugen van 8 GB voldoende ruimte om alle apps te installeren die je maar wilt. Stijlvol frameloos design Door gebruik te maken van de nieuwste generatie hechttechnieken heeft de CHiQ-tv smallere randen gekregen waardoor het kijkvlak veel groter is dan bij een normale smal-omrande tv. Betere bescherming door smalle rand van puur metaal De rand van geborsteld metaal is beter bestand tegen druk en is onbuigzaam.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Philips 43PUS7906 - Ambilight (2021)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Philips 43PUS7906 - Ambilight (2021) geniet je van filmmarathons met scherpe beeldkwaliteit. De HDR ondersteuning zorgt voor contrast- en kleurrijke beelden. Zo zie je bijvoorbeeld alle felle én subtiele blauwtinten bij een documentaire over de oceaan. Daarnaast komen details goed in beeld door de 4K resolutie, waardoor je tijdens diezelfde natuurfilm minuscule plankton deeltjes door de oceaan ziet dwalen. Een film, video of documentaire zet je gemakkelijk op via het Android smart platform. Met de afstandsbediening navigeer je naar smart tv, waarna je jouw favoriete app kiest uit een uitgebreid overzicht. Bovendien ondersteunt de 43PUS7906 Dolby Atmos, wat van pas komt als je een soundbar hebt. Zo zorgt de Dolby Atmos ervoor dat het geluid van de soundbar via het plafond jouw kijkpositie bereikt, waardoor het een surround geluidseffect krijgt. Hierdoor klinkt filmmuziek levendiger en lijkt het of je tussen twee discussiërende acteurs staat. Deze tv beschikt over 3-zijdige Ambilight, wat betekent dat de tv op de zijkanten en bovenkant ingebouwde lichtjes heeft. Deze lichten op en kleuren mee met het beeld als de tv aanstaat, wat extra sfeer geeft tijdens een film of serie. Daarnaast bedien je het licht van de tv via de Philips Hue app. Met deze app zet je alle lichten in de woonkamer met één druk op de knop aan of uit. Hierdoor loop je 's avonds letterlijk niet meer tegen de lamp als je door je donkere woonkamer loopt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Samsung The Frame 43LS03A (2021)

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Samsung The Frame 43LS03A (2021) is een televisie die je ook als schilderij of fotolijst gebruikt. Dankzij het platte ontwerp en de verwisselbare lijst gaat hij naadloos op in je interieur. Kies er zelf voor of je The Frame op pootjes zet of met de meegeleverde Slim Fit Wall Mount strak tegen de muur hangt, bijvoorbeeld tussen andere schilderijen. Je sluit de tv aan via een dunne, haast onzichtbare kabel aan op de One Connect Box. Deze box verbind je met het stopcontact en al je randapparatuur. Zo zie je geen wirwar aan kabels van de tv naar je tv meubel lopen. In de Samsung Art Store heb je toegang tot honderden kunstwerken, die je als beeld instelt als de televisie uit staat. Of je kiest ervoor om via je smartphone je eigen foto's op de tv weer te geven. Zo kijk je nooit tegen een 'zwart gat' in de woonkamer aan. Het QLED beeldscherm van de The Frame tv geeft dankzij de 1 miljard kleuren (10 bit) een levensechte kijkervaring. Zo komt elk subtiel kleurverschil duidelijk in beeld. Daarnaast past het beeld via een sensor de helderheid en kleurtemperatuur aan op het omgevingslicht.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Philips 43PFS5525 (2020)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Philips 43PFS5525 kijk je eenvoudig naar je eigen opgeslagen films en video's. Deze tv heeft geen smart functies, maar dankzij de ingebouwde mediaspeler speel je je eigen films en video's af. Daarvoor verbind je een usb stick of harde schijf op de usb ingang van de televisie. Dat is handig als je geen ruimte hebt voor extra apparaten, zoals een Blu-ray speler of een dvd speler. Door de full hd resolutie bekijk je gedetailleerde, scherpe beelden.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Philips 43PUS7956/12

Loading..
Ga naar laagste prjis

Merk - PHILIPS Energieklasse - G Grootte scherm in cm - 108 cm Grootte scherm in inches - 43" Resolutie - UHD 4K Technologie TV - LED Smart TV - Ja, Android TV Bluetooth - Ja HDR - Ja Wifi ingebouwd - Geïntegreerd Tuner - DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2 USB-functies - Afspelen van audio, foto’s, video Aantal HDMI-aansluitingen - 4 Scart - 0 Optisch - 1 Jack - Ja Programmeerbare slaapstand - Ja Geluidsresolutie - 20W Meegeleverde toebehoren - 1 afstandsbediening Ambilight - 1 Curved - Nee Nettogewicht met inbegrip van voet (kg) - 8,7 kg Muursteun - Nr.7, Nr.5 Afmetingen product - H 58,52cm x L 96,28cm x D 23,57cm Afmetingen pakje - H 65 cm x L 107 cm x W 14 cm Brutogewicht - 11,3 kg Artikelcode - 972381

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van 43 inch tvs. Er zijn immers 166 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste