Bestenu

Wat is de beste beamer van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 mei, 2023

Het kopen van een goede beamer is een moeilijke opgave. Wat is de beste beamer van 2023? Na het testen van 459 beamers kwam de YG-300 - Mini Beamer wit - blauw als beste getest uit onze beamer-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de beamers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 beamers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige beamer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste beamers

1Score: 10
YG-300 - Mini Beamer wit - blauw
YG-300 - Mini Beamer wit - blauw
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Strex Beamer Input tot Full zilver
Strex Beamer Input tot Full zilver
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Lumbit® Beamer Deluxe – Input zilver | zwart
Beste Beamer voor thuisbioscoop
Lumbit® Beamer Deluxe – Input zilver | zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Silvergear Draagbare Projector Beamer HDMI zwart
Silvergear Draagbare Projector Beamer HDMI zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Chesto Beamer FULL HD (4K-Ondersteuning) - 9500 Lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi 1
Chesto Beamer FULL HD (4K-Ondersteuning) - 9500 Lumen - Streamen va...
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Looki Beamer X Full-HD 6500 zwart
Looki Beamer X Full-HD 6500 zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Acer X138WHP Beamer DLP Helderheid: zwart
Acer X138WHP Beamer DLP Helderheid: zwart
Acer
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Yoton Y3 Mini Beamer 5500Lumens wit, geel
Beste Beamer voor gaming
Yoton Y3 Mini Beamer 5500Lumens wit, geel
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
CB-Goods Draagbare Beamer Full HD
CB-Goods Draagbare Beamer Full HD
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Yoton Y7 Native 1080P Beamer, wit
Yoton Y7 Native 1080P Beamer, wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Beamer Koopgids

Ben je van plan een home cinema op te zetten en heb je nog een wit doek of een lege, witte muur over? Dan is een beamer dé manier om de bioscoopervaring in huis te halen!

Wat heb je nodig voor een beamer?

Naast de beamer zelf heb je een aantal apparaten nodig. Wat je verder precies nodig hebt, hangt af van wat voor beamer je gebruikt. Voor een normale, 'traditionele' beamer, heb je ten eerste een bron nodig.

Je kunt hierbij denken aan een laptop of pc, een usb-stick of harde schijf waar je media op staat, of waar je direct media van streamt. Je zou ook een smartphone kunnen gebruiken met een verloopkabel die in de HDMI-aansluiting van de beamer past.

Daarnaast is er nog een alternatief: de Chromecast. Daarmee voeg je een draadloze optie toe aan de verbindingsmogelijkheden van je beamer. Je kunt vanaf je laptop, tablet, smartphone of pc je media namelijk direct naar de Chromecast 'casten', zonder kabel.

Daarnaast sluit je natuurlijk ook je Blu-rayspeler, dvd-speler of je gaming console aan op een beamer.

Verder heb je ook goede speakers nodig. Dit kunnen losse speakers zijn of een soundbar. Die keuze laten we aan jou over!

Er zijn ook nog smart speakers. Hiermee heb je direct toegang tot apps als YouTube, zodat je niet vanaf een ander apparaat hoeft te streamen. Je verbindt ze via WiFi met het internet, waarna ze toegang tot hun eigen app aanbod krijgen. Sommigen smart speakers hebben tevens zelfs ingebouwde speakers, waardoor je daar ook niet meer aan hoeft te denken.

Hoe verbind je een laptop met een beamer?

De twee bekendste opties zijn een kabel, of een Chromecast. Beide opties zijn erg simpel. In het eerste geval plug je een HDMI-kabel – idealiter HDMI 2.1, de nieuwste standaard – aan één kant in je laptop. De andere kant steek je in de beamer. Je kunt ook een VGA- of composietkabel gebruiken.

Verbind hierna pas de beamer met een stopcontact en zet je hem aan. Meestal detecteert de laptop na een paar seconden dat er een beamer is aangesloten en kun je meteen aan de slag.

Krijg je toch geen beeld? Ga dan met je muis op je bureaublad staan, druk op de rechter muisknop > beeldinstellingen > detecteren. Selecteer daarna in de keuzelijst van 'meerdere schermen' de dupliceer-optie, en je bent klaar!

Hoe groot kan een beamer projecteren?

Je projecteert met een beamer een beeld van tot wel 300" in diagonaal. Idealiter projecteer je minstens 80" om het meeste uit je beamer te halen. Anders kun je je afvragen of je niet beter een tv kunt kopen.

Natuurlijk is de kijkafstand hier ook belangrijk. Je projecteert geen beeld van 100" als je op twee meter afstand zit. Je vind hier een handige tabel terug die je als leidraad kunt gebruiken om de kijkafstand te bepalen.

Wat zijn lumen bij een beamer?

Lumen staat voor de lichtopbrengst en bepaalt hoe zichtbaar de projectie is op het scherm of op de muur. Misschien denk je dat meer meteen beter is, maar dat is niet altijd waar. De hoeveelheid lumen die je nodig hebt, is namelijk afhankelijk van hoedanig verlicht de ruimte is waarin je projecteert, en hoe groot het beeld uiteindelijk is.

Beamers met meer lumen presteren beter in verlichte kamers. Krijg je veel zonlicht binnen of heb je 's avonds je lampen aanstaan tijdens het kijken, dan krijg je betere resultaten van een beamer met bijvoorbeeld 3000 lumen dan met 1500 lumen. Wel is het contrast bij een hoger lumen vaak iets minder optimaal, dus houdt dit in gedachten.

Verder geldt dat je bij grotere projecties het beeld al snel slechter zichtbaar wordt. Voor een groter projectieformaat heb je dus meer lumen nodig.

Hoeveel lumen heb ik nodig?

Voor educatieve of zakelijke presentaties, heb je minstens 2000 lumen nodig. Presentaties worden over het algemeen in goed verlichte kamers gegeven en op grote schermen. Vooral bij grote conferenties waar pas écht op groot formaat wordt geprojecteerd, is het erg belangrijk minimaal 2000 lumen te hebben.

Ga je gamen? Dan zit je tussen de 2000 en 3000 lumen goed. Je gamet waarschijnlijk zowel overdag als 's avonds. Game je alleen 's avonds of 's nachts? Dan heb je ook aan minder lumen genoeg. Hoe dan ook zit je tussen de 2000 en 3000 precies in het gebied waar de lamp van de beamer niet zodanig fel is dat het beeldcontrast er ernstig onder lijdt.

Voor een thuisbioscoop heb je een grotere keuze – tussen de 1000 lumen en 3000 lumen. Hierbij moet je vooral aan de bovengenoemde factoren denken omtrent omgevingslicht en het projectieformaat.

Zijn er beamers met Bluetooth?

Ja! Naast de smart beamers die meestal zijn uitgerust met zowel WiFi- als Bluetooth-connectiviteit, komen er ook steeds meer 'normale' beamers uit met Bluetooth-connectiviteit. Dat elimineert de behoefte aan kabels.

hero illustration

Hoe testen we beamers?

Om de beste beamer te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze beamer-test hebben we 459 beamers vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze beamer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze beamer-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen beamer-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte beamer in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 459 beamers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste beamers op een rijtje

1. YG-300 - Mini Beamer wit - blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen YG-300 - Mini Beamer wit - blauw

 • list plusDeze mini beamer is zeer compact en gemakkelijk mee te nemen, ideaal voor onderweg.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van deze mini beamer is uitstekend, waardoor het een goede keuze is voor mensen met een beperkt budget.
 • list plusDe helderheid van deze mini beamer is verrassend goed, waardoor het beeld duidelijk en scherp is.

Nadelen YG-300 - Mini Beamer wit - blauw

 • list plusDe kwaliteit van het beeld is matig, waardoor het niet geschikt is voor professioneel gebruik.
 • list plusDe mini beamer heeft geen mogelijkheid tot aansluiten van een smartphone, waardoor het minder veelzijdig is dan andere beamers.
 • list plusDe levensduur van de lamp is korter dan bij andere beamers, waardoor het vaker vervangen moet worden.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

De YG-300 Mini Beamer is een compacte krachtpatser die je overal mee naartoe kunt nemen. Met zijn native resolutie van 320 x 240 heeft deze mini beamer niet genoeg pixels om teksten helder te projecteren, maar dit is wel voldoende om foto's en video's te projecteren! Daarnaast beschikt de beamer over een SD-kaart ingang en kun je hem eenvoudig verbinden met andere apparaten dankzij de ingebouwde HDMI en USB aansluiting.

Een belangrijk aspect om in gedachten te houden bij deze mini beamer is dat de ruimte waarin je projecteert goed verduisterd moet zijn, gezien de beperkte lichtopbrengst en contrast ratio van de beamer. Dit kan echter ook een voordeel zijn, want hierdoor kun je in een donkere kamer een indrukwekkende filmervaring creëren.

Met een projectie afstand van 0.8 tot 2 meter en een projectie oppervlakte van 24 tot 60 inch, is deze mini beamer perfect voor thuisgebruik, bijvoorbeeld tijdens een filmavondje met vrienden of als je een presentatie wilt geven op een klein scherm.

Wat deze mini beamer onderscheidt van andere beamers is zijn compacte formaat en lage prijs. Hij is niet geschikt voor professionele doeleinden of voor het projecteren van teksten, maar voor het bekijken van foto's en video's is deze mini beamer een uitstekende optie.

Kortom, de YG-300 Mini Beamer is een handige en betaalbare optie voor thuisgebruik. Het is een krachtige projector die gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is en ideaal is voor het bekijken van foto's en video's. De lage resolutie en beperkte lichtopbrengst zijn echter belangrijke factoren om in gedachten te houden bij het gebruik van deze mini beamer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. Strex Beamer Input tot Full zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Strex Beamer Input tot Full zilver

 • list plusDe beeldkwaliteit is zeer scherp en helder, zelfs op een afstand van 5 meter.
 • list plusHet compacte en mooie design maakt het gemakkelijk om te vervoeren en op te zetten.
 • list plusHet apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen.

Nadelen Strex Beamer Input tot Full zilver

 • list plusEr is geen mogelijkheid om de resolutie in te stellen, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.
 • list plusHet apparaat heeft geen ingebouwde wifi, waardoor het streamen van Netflix en YouTube alleen mogelijk is met behulp van een externe Chromecast.
 • list plusDe lichtintensiteit van de beamer is zwak, wat kan leiden tot een minder helder beeld in een verlichte ruimte.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.5

Met de Strex HD-beamer projector tover jij jouw woonkamer om tot een thuisbioscoop. Deze compacte beamer heeft een output van 1920x1080P en maar liefst 7000 lumen lichtopbrengst, waardoor je kunt genieten van haarscherpe en heldere projecties. En het mooiste van alles? Je hoeft niet eens het huis uit voor een avondje uit!

Wat deze beamer echt bijzonder maakt, is het feit dat je het beeld van jouw smartphone of tablet draadloos kunt projecteren. Zo hoef je nooit meer te rommelen met extra kabels of adapters. Daarnaast is de Strex projector voorzien van keystone en scherpte correctie, waardoor je het beeld altijd perfect kunt afstellen.

Met een maximale levensduur van 50000 uur hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van de lamp. Daarnaast heeft deze beamer een contrast ratio van 8000:1, waardoor je kunt genieten van optimale helderheid en diepte.

De Strex HD-beamer projector is perfect voor iedereen die van een goede film of serie houdt. Maar ook voor gamers is deze beamer een uitkomst. Met een maximale projectiegrootte van 500CM en een korte projectieafstand, kun je gemakkelijk grote beelden projecteren zonder dat je veel ruimte nodig hebt.

Het enige nadeel dat we kunnen bedenken, is de prijs. Deze beamer is niet de goedkoopste op de markt. Maar als je op zoek bent naar een beamer die haarscherpe en heldere projecties levert, dan is de Strex HD-beamer projector zeker een goede keuze.

Al met al zijn we enorm enthousiast over deze beamer. Hij is compact, maar levert fantastische prestaties. En het feit dat je draadloos kunt projecteren, maakt deze beamer nog eens extra handig in gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Beamer voor thuisbioscoop: Lumbit® Beamer Deluxe – Input zilver | zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lumbit® Beamer Deluxe – Input zilver | zwart

 • list plusEen voordeel van deze portable beamer is dat het een mooi beeld heeft dat duidelijk is, zelfs bij lichte omstandigheden.
 • list plusDeze portable beamer is eenvoudig te gebruiken en heeft een uitstekend geluid.
 • list plusDeze portable beamer is lichtgewicht en wordt geleverd met een handige draagtas.

Nadelen Lumbit® Beamer Deluxe – Input zilver | zwart

 • list plusEen nadeel van deze portable beamer is dat het luidruchtig kan zijn, wat afleidend kan zijn tijdens het gebruik.
 • list plusDeze portable beamer heeft een beperkte resolutie, waardoor het beeld niet zo scherp is als bij sommige andere beamers.
 • list plusEen nadeel van deze portable beamer is dat het niet te ver weg moet worden geplaatst voor een duidelijk beeld.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.6

Ben jij op zoek naar een beamer die jouw filmavondjes en presentaties naar een hoger niveau tilt? Dan is de Lumbit® Beamer Deluxe – Input zilver | zwart zeker iets voor jou! Met een lichtopbrengst van 7500 Lumen en een maximale levensduur van 50000 uur, ben jij verzekerd van haarscherp beeld en een lange levensduur. De HD-resolutie en keystone correctie maken het mogelijk om het beeld precies af te stellen naar jouw wensen.

Wat deze beamer echt uniek maakt, is de WiFi verbinding die je in staat stelt om draadloos te streamen vanaf je telefoon. Ideaal voor een gezellige filmavond met vrienden of om je presentatie op kantoor soepel te laten verlopen. Bovendien wordt de beamer geleverd inclusief accessoires en een handige opbergtas, zodat je direct aan de slag kunt en de beamer gemakkelijk mee kunt nemen.

Of je nu thuis van een film wilt genieten of een presentatie moet geven op kantoor, deze multifunctionele beamer biedt alles wat je nodig hebt. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken is dat het niet de goedkoopste optie is. Maar als je op zoek bent naar een beamer van hoge kwaliteit die lang meegaat en draadloos streamen mogelijk maakt, dan is de Lumbit® Beamer Deluxe – Input zilver | zwart zeker de investering waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

4. Silvergear Draagbare Projector Beamer HDMI zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Silvergear Draagbare Projector Beamer HDMI zwart

 • list plusDeze HD beamer heeft een mooi design.
 • list plusHet is compact, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.
 • list plusDe prijs van deze HD beamer is betaalbaar.

Nadelen Silvergear Draagbare Projector Beamer HDMI zwart

 • list plusHet is moeilijk om deze HD beamer scherp af te stellen.
 • list plusOndanks de hoge resolutie is er weinig detail zichtbaar.
 • list plusDeze HD beamer produceert weinig licht.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.2

Let op want dit is een budget Mini Beamer die je eenvoudig kunt gebruiken voor simpele projecties. Het is misschien goed om te weten dat je deze beamer vooral in donkere omstandigheden het beste kunt gebruiken. In verlichte omstandigheden voldoet de beeldkwaliteit niet optimaal om bijvoorbeeld een foto of video te projecteren. Als je lekker de gordijnen hebt dichtgedaan en de handzame Mini Beamer neer hebt gezet kun je in je woonkamer genieten van je eigen thuisbioscoop! Kijk met deze Mini Beamer Entertainment LED Projector lekker in je eigen huiskamer de mooiste films, de grappigste dvd’s, je eigen foto’s of je zelf opgenomen home video’s. Een USB stick of een SD card waarop je het beeldmateriaal hebt staan is makkelijk in te pluggen in de Mini Beamer. Druk op de aan/uit knop en je kunt met gebruikmaking van het interne menu de lichtgewicht Mini Beamer simpel bedienen. Omdat deze Mini Beamer LED projector zo licht in gewicht is, is hij ideaal voor onderweg. Denk aan een presentatie op je werk of op school. Voor iedereen is het heel makkelijk met de LED Entertainment Projector switchen van beeldformaat tussen 16:9 en 4:3 voor perfect en helder beeld. Met de verschillende aansluitingen zoals AV, micro SD, USB en 3,5 mm kun je onder andere een dvd-speler, je laptop of je gamecomputer op de LED Mini Beamer aansluiten. Als je een echte multimedia fanaat bent, is dit een absolute must-have! Geniet van de perfecte beeldkwaliteit en ervaar het kijken naar je favoriete film thuis op de bank in grootformaat. Voordelen van de Mini Beamer Maak je eigen thuisbioscoop en bekijk je films in groot formaat! Fantastische beeldkwaliteit Klein en lichtgewicht, makkelijk mee te nemen Geschikt voor HDMI, USB, AV, VGA en SD Dankzij LED-technologie zeer energiezuinig Inclusief handige afstandsbediening, toebehoren en handleiding Must have voor iedere multimedia fanaat Aansluitingen USB micro SD AV IN VGA HDMI DC IN Koptelefoon out Standaard meegeleverd: Mini Beamer Handleiding Power adapter AV kabel Afstandbediening Specificaties: Input: AV/AVG/USB/SD/HDMI Native resolutie: 800 x 480 Beeldverhouding: 16:9 / 4:3 Helderheid: 48 Lux Contrast: 500:1 Lens: F = 125, handmatige focus Projectie afmeting: 50 - 200 cm bij 1,25 tot 4 meter afstand Support video & audio Output: Koptelefoon Afmeting Mini Beamer: 127 x 126 x 56,6 mm Gewicht Mini Beamer: 380 gram Let op: de ruimte dient goed verduisterd te zijn, gezien de beperkte lichtopbrengst en contrast. Ondersteuning voor: Beeld: JPG, JPEG, PNG en BMP Audio: WMA, MP3, M4A Video: DAT, MPG, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI, MP4, RM, RMVB, H264, MKV, MOV, MJPEG, FLV

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Chesto Beamer FULL HD (4K-Ondersteuning) - 9500 Lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Chesto Beamer FULL HD (4K-Ondersteuning) - 9500 Lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi 1

 • list plusDeze beamer heeft een hoge lichtopbrengst van 9500 lumen, waardoor het beeld helder en duidelijk is, zelfs in een verlichte ruimte.
 • list plusMet de 4K-ondersteuning kan deze beamer beelden in hoge resolutie weergeven, wat zorgt voor een indrukwekkende kijkervaring.
 • list plusDe mogelijkheid om te streamen vanaf je telefoon met wifi maakt het gemakkelijk om content te delen en af te spelen op de beamer.

Nadelen Chesto Beamer FULL HD (4K-Ondersteuning) - 9500 Lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi 1

 • list plusDe hoge lichtopbrengst kan leiden tot een hoger energieverbruik, wat kan resulteren in hogere energiekosten.
 • list plusDe hoge resolutie kan alleen worden benut als de bron van de content ook in 4K is, anders kan het beeld er minder scherp uitzien.
 • list plusDe wifi-verbinding kan soms instabiel zijn, wat kan leiden tot buffering of vertraging bij het streamen van content.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.3

De Chesto FullHD beamer is een fantastische beamer die ongelooflijke prestaties levert. Met maar liefst 9500 lumen en een fysieke resolutie van 1920x1080P krijg je een verbluffende helderheid en scherpte in beeld. Bovendien ondersteunt deze beamer 4K-signaalinvoer, waardoor je een echte bioscoopervaring krijgt. Een ander belangrijk kenmerk van deze beamer is het gebruik van een exclusief innovatief optisch systeem. Hierdoor is de projector vriendelijk voor het oog en zullen de ogen niet vermoeid raken na langdurig gebruik. Een geweldige functie van deze beamer is de mogelijkheid om draadloos je smartphone te verbinden en zo het beeld te projecteren. Dit biedt veel gemak en flexibiliteit bij het gebruik van de beamer.

De Chesto FullHD beamer is daarnaast compact, maakt weinig geluid en is stofdicht. De ingebouwde HI-FI speakers van 5W geven een geweldig geluid. De contrast ratio van 13000:1 zorgt voor een uitstekende kleurweergave en helderheid. Met een maximale levensduur van 50000 uur biedt deze beamer een lange levensduur.

Het enige nadeel is de korte throw van de beamer, wat betekent dat je de beamer dicht bij de muur moet plaatsen om een groot beeld te krijgen.

Over het algemeen is de Chesto FullHD beamer een geweldige beamer die ideaal is voor thuisgebruik. Of je nu films wilt kijken of games wilt spelen, deze beamer heeft alle functies die je nodig hebt voor een geweldige ervaring. De beamer is ook ideaal voor presentaties en zakelijk gebruik. Kortom, deze beamer is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een geweldige beeldervaring!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

6. Looki Beamer X Full-HD 6500 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Looki Beamer X Full-HD 6500 zwart

 • list plusDeze HD beamer heeft een hoge lichtopbrengst van 6500 lumen, waardoor het beeld helder en duidelijk is, zelfs in een verlichte ruimte.
 • list plusDe Full HD resolutie zorgt voor scherp en gedetailleerd beeld, wat vooral belangrijk is bij het kijken van films of presentaties.
 • list plusDeze HD beamer heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, waardoor het een betaalbare optie is voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatieve beamer.

Nadelen Looki Beamer X Full-HD 6500 zwart

 • list plusDeze HD beamer maakt relatief veel geluid, wat storend kan zijn tijdens het kijken van films of presentaties.
 • list plusDeze HD beamer is niet geschikt voor overdag, omdat het beeld minder goed zichtbaar is in fel daglicht.
 • list plusDeze HD beamer heeft geen specifieke extra functies, zoals wifi of bluetooth, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8

Wil je op een unieke manier kunnen genieten van je favoriete serie en film? De HD-beamer van Looki maakt het mogelijk om jouw woonkamer om te toveren tot een thuisbioscoop! De beamer is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en het is speciaal ontworpen met een 6500 lumen lens. Daarnaast beschikt het over een output van maar liefst 1920 x 1080P, wat resulteert in een kristalheldere beeldresolutie. De compacte vormgeving in combinatie met het lichtgewicht zorgen er vervolgens voor dat je het gemakkelijk en snel kan opbergen of meenemen naar vrienden en familie. Geniet van een sfeervol en gezellig avondje zonder je huis te hoeven verlaten! Kristalheldere beeldresolutie Deze hoogwaardige beamer van Looki biedt de mogelijkheid om al je favoriete series en films in hoge kwaliteit te bekijken. De HD-beamer is namelijk uitgerust met een 6500 lumenlens en het beschikt over een output van 1920 x 1080P, zodat je ten alle tijden kristalhelder beeld hebt en een unieke gebruikservaring beleefd. De woonkamer omtoveren tot een thuisbioscoop Heb je zin in een avondje uit, maar wil je hiervoor niet je huis uit? Deze beamer geeft je favoriete films en series weer op een doek of muur van maximaal 500 centimeter, wat resulteert in een unieke en betoverende thuisbioscoop. Met de slimme keystone & scherpte correctie functie kan je de projector volledig naar eigen wens en behoeften instellen. Stream vanaf je smartphone of tablet De HD-beamer is voorzien van een ingebouwde WiFi functie, waardoor je het gemakkelijk en snel kan verbinden met de gewenste apparaten. Hierdoor kan je met één druk op de knop het beeld van je smartphone, tablet of laptop op de muur of een (wit)doek projecteren. Waarom wachten als je ook morgen al je woonkamer of slaapkamer kan omtoveren tot de perfecte plek voor een filmavond met vrienden of je geliefde. Jouw voordelen Kristalheldere Full-HD beeldresolutie 1920x1080p WFfi functie om te verbinden met smartphone of tablet De nieuwste Bluetooth standaard (5.0) Hoogwaardige ingebouwde speakers Eenvoudig en gebruiksvriendelijk Makkelijk meenemen en opbergen Aan te sluiten op al je multimedia apparaten Kwalitatief hoogwaardige speakers Tijdens het kijken van een film of serie is geluid essentieel! Deze Full HD-beamer is speciaal ontworpen met kwalitatief hoogwaardige speakers, zodat je op ieder gewenst moment een fascinerende ervaring beleefd. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om de beamer te verbinden met externe muziekboxen met behulp van Bluetooth. De ingebouwde ventilatoren zorgen er vervolgens voor dat de beamer niet te warm wordt, wat helpt bij het verminderen van energieverbruik. Te verbinden met alle multimedia apparaten De HD-beamer van Looki beschikt over maar liefst 5 diverse aansluitingen, zodat je het probleemloos kan verbinden met je Chromecast, laptop, tv of gaming console. Hierdoor maakt het geen verschil of het apparaat gebruik maakt van iOS, Android, Microsoft of Sony, want deze slimme beamer is voor alle consoles geschikt. Specificaties Merk: Looki Beeldresolutie: 1920x1080P Full HD Lumen: 6500 Contrast ratio: 8000:1 LED-lamp levensduur: 50000 uur Beeldverhouding: 16:9/4:3 Projectie afstand: 1M – 5M Projectiegrootte: 50 – 300 Inch Keystone correctie: 15 Graden WiFi functie: Ja (Telefoonbeeld delen) Ingebouwde speaker: 2x 3W Bluetooth: 5.0 Aansluitingen: HDMI/USB/VGA/AV/3.5MM Bevestigingspunt voor standaard/plafondbeugel: Ja Afmetingen: 22 x 16 x 8.7 CM Handigheidje: Via de ingebouwde wifi functie deel je moeiteloos het beeld van je telefoon of tablet met de beamer. Dit is ideaal wanneer je oude video’s of foto’s terug wilt kijken zonder last te ervaren van losliggende kabels. 100% klanttevredenheidsgarantie bij Looki en 30 dagen gratis uitproberen Wij vinden het zeer belangrijk dat klanten tevreden zijn met hun aankoop, waardoor wij 100% klanttevredenheidsgarantie aanbieden! Ben je niet tevreden met je aankoop of heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en dan kijken we gezamenlijk naar een passende oplossing! Bestel hem nu en probeer de beamer 30 dagen gratis uit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. Acer X138WHP Beamer DLP Helderheid: zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Acer X138WHP Beamer DLP Helderheid: zwart

 • list plusDe beeldkwaliteit is uitstekend, zelfs in lichte ruimtes.
 • list plusHet is gemakkelijk om de beamer aan het plafond te bevestigen.
 • list plusDe beamer is lichtgewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Nadelen Acer X138WHP Beamer DLP Helderheid: zwart

 • list plusEr is maar één draaipootje om het beeld waterpas te zetten, wat onhandig kan zijn.
 • list plusDe beamer moet vrij dicht op het scherm staan voor een goed breed beeld, wat onhandig kan zijn met de zaalopstelling.
 • list plusDe beamer blaast warme lucht, wat oncomfortabel kan zijn bij langdurig gebruik.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.4

Wil je in verlichte kamers naar presentaties of video's kijken, dan is de Acer 138WHP iets voor jou. Deze WXGA beamer heeft een hoge lichtopbrengst van 4.000 ANSI lumen. Hierdoor is het beeld ook duidelijk wanneer de ruimte niet verduisterd is. Ben je klaar met met kijken? Dan berg je de beamer eenvoudig op. Via een hdmi of VGA kabel sluit je de beamer aan op een computer of laptop. Wanneer de projectie niet helemaal recht is, pas je met de verticale keystone projectie de hoeken aan. Je beschermt de lens voor barsten en krasjes met de meegeleverde lenskap.

De Acer X138WHP heeft een projectieverhouding van 1.54 - 1.72 :1, wat betekent dat je de beamer tussen 1.54 en 1.72 meter afstand van het scherm plaatst voor een 1 meter brede projectie. Voor een 2 meter brede projectie, verdubbel je deze afstanden tot 3.08 - 3.44 meter. Bekijk dus eerst waar je de beamer wilt neerzetten en of daar plek is.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 2 januari in huis

Bekijk prijs

8. Beste Beamer voor gaming: Yoton Y3 Mini Beamer 5500Lumens wit, geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Yoton Y3 Mini Beamer 5500Lumens wit, geel

 • list plusEen groot voordeel van deze beamer is de hoge helderheid, waardoor het beeld altijd duidelijk zichtbaar is, zelfs in een verlichte ruimte.
 • list plusEen ander voordeel van deze beamer is dat het compact en gemakkelijk mee te nemen is, waardoor het ideaal is voor presentaties onderweg.
 • list plusEen derde voordeel van deze beamer is de lange levensduur van de lamp, waardoor het minder vaak vervangen hoeft te worden.

Nadelen Yoton Y3 Mini Beamer 5500Lumens wit, geel

 • list plusDeze beamer heeft een beperkte resolutie, waardoor het minder geschikt is voor het bekijken van gedetailleerde afbeeldingen of video's.
 • list plusEen ander nadeel van deze beamer is de beperkte connectiviteit, waardoor het niet mogelijk is om het te verbinden met alle apparaten.
 • list plusDeze beamer heeft een beperkte levensduur van de batterij, waardoor het minder geschikt is voor langdurig gebruik zonder stroomvoorziening.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.7

Ben je op zoek naar een betaalbare beamer die je overal mee naartoe kunt nemen? Dan is de Yoton Y3 Mini Beamer de perfecte keuze voor jou! Deze mini beamer heeft een compact ontwerp en weegt slechts 0.42 kg, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. De Y3 is voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor je kunt genieten van een uitstekende beeldkwaliteit en een onvergetelijke kijkervaring.

Met een resolutie van 1280 x 720 en een contrast ratio van 1000:1 biedt deze mini beamer een scherp en helder beeld. Daarnaast heeft de Y3 een maximale levensduur van de lamp van 90000 uur, waardoor je voor lange tijd kunt genieten van je favoriete films en series.

Een belangrijk voordeel van de Yoton Y3 Mini Beamer is dat hij een breed schermformaat heeft van 22-120 inch, met een projectie afstand tussen 0.6m en 1.6m. Bovendien heeft deze beamer ingebouwde luidsprekers die zorgen voor uitstekende geluidskwaliteit. Je kunt deze mini beamer gemakkelijk aansluiten op verschillende apparaten, zoals pc's, tablets, smartphones, tv-boxen, Fire Stick, PS4, USB flash drives en meer.

De Yoton Y3 Mini Beamer is ook voorzien van handige functies, zoals keystone-correctie en focusfuncties voor een helder beeld en een 25% zoomfunctie voor het aanpassen van de projectiegrootte zonder de beamer te verplaatsen.

Een ander voordeel van deze mini beamer is dat hij gemakkelijk te bedienen is met de bijgeleverde afstandsbediening. Kortom, de Yoton Y3 Mini Beamer is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, draagbare en gebruiksvriendelijke beamer.

Mijn persoonlijke mening is dat de Yoton Y3 Mini Beamer een uitstekende keuze is voor mensen die graag films kijken of presentaties geven op verschillende locaties. De beeld- en geluidskwaliteit zijn indrukwekkend en de functies zijn handig en gemakkelijk te gebruiken. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de resolutie niet zo hoog is als die van sommige andere beamers op de markt. Maar voor de prijs en draagbaarheid is dit een geweldige beamer die zeker de moeite waard is om te overwegen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. CB-Goods Draagbare Beamer Full HD

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
7.7

Met de CB-Goods Beamer tover je moeiteloos je huis om tot een thuisbioscoop! Deze beamer biedt een prachtige beeldkwaliteit waarmee je films en series in uitstekende kwaliteit kunt bekijken. Het is eenvoudig om draadloos verbinding te maken met je mobiele telefoon of tablet en binnen enkele seconden te genieten van je favoriete beelden. Pak je popcorn er maar bij en geniet van een heerlijk avondje thuis. HD-Display De mini-projector heeft een HD-display met een maximale resolutie van 320 x 240, briljante kleur- en detailweergave, heldere en natuurlijke beelden en video's op een groot canvas. Hij ondersteunt nu ook 1080p HD en heeft een verbeterde helderheid van 40%. Bovendien gaat de lamp tot wel 30.000 uur mee, waardoor hij ideaal is voor thuis of op de camping in de buitenlucht. Draagbaar en compact De CB-Goods Beamer is compact en licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Zo neem je de beamer gemakkelijk mee op vakantie of naar vrienden om bijvoorbeeld een film te kijken. Ook is de beamer eenvoudig te gebruiken: De projector is gemakkelijk te bedienen met behulp van de afstandsbediening die bij het pakket wordt geleverd. Ingebouwde stereoluidsprekers De ingebouwde stereoluidsprekers van de mini-projector bieden een helder stereogeluid, zodat externe audioluidsprekers niet nodig zijn. Daarnaast ondersteunt de projector de meeste audio-, video- en beeldformaten om je kijkervaring te verbeteren. Meerdere aansluitingen Met een beeldschermverhouding van 4:3, een projectieafstand van 0,8-2 meter en een projectiegrootte van 61 tot 152 centimeter is de Igoods beamer geschikt voor verschillende kamers en situaties. De kleine projector is uitgerust met meerdere poorten, waaronder USB-, audio- en andere interfaces, zodat hij probleemloos kan worden aangesloten op verschillende media-apparaten zoals tv-boxen, laptops, desktopcomputers en digitale camera's. Specificaties: Resolutie: 1280 x 720p Ondersteuning voor wifi en draadloze verbindingen Ingebouwde batterij LED-lamp met een levensduur van 30.000 uur Ondersteunt meerdere mediaformaten Kan worden aangesloten op verschillende media-apparaten zoals tv-boxen, laptops, desktopcomputers en digitale camera's. Inhoud: 1 CB-Goods Beamer 1 Afstandsbediening 1 Handleiding Benodigde kabels

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10. Yoton Y7 Native 1080P Beamer, wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Yoton Y7 Native 1080P Beamer, wit

 • list plusDe beeldkwaliteit van deze hd beamer is scherp en helder, waardoor het perfect is voor het bekijken van films en presentaties.
 • list plusHet compacte formaat van deze hd beamer maakt het gemakkelijk om mee te nemen en op te bergen.
 • list plusMet de verschillende aansluitingen is deze hd beamer compatibel met verschillende apparaten, waardoor het veelzijdig is.

Nadelen Yoton Y7 Native 1080P Beamer, wit

 • list plusDeze hd beamer vereist een ingangsbron, wat betekent dat het niet zelfstandig kan werken.
 • list plusHet geluid van deze hd beamer is niet zo indrukwekkend als het beeld, dus het kan nodig zijn om externe luidsprekers te gebruiken.
 • list plusDeze hd beamer is niet zo goedkoop als sommige andere modellen op de markt, dus het kan niet binnen ieders budget passen.

Yoton is toegewijd aan het ontwerpen van betaalbare en innovatieve videoprojectoren van verschillende modellen en functies. Om u de beste cinematografische ervaring te bieden. *If the adapter is a fake, paid apps will be blocked (Netflix, Amazon Prime, Hulu, etc.) NATIVE 1080P FULL HD BEAMER - Yoton Y7 native 1080P full HD Beamer, LED-licht +80% helderder dan anderen, biedt de textuur van een blockbuster film thuis. (De meeste andere projectoren ondersteunen alleen 1080P, maar hun native resolutie is 720P) 2.4G/5G DRAADLOZE SYNCHRONISATIE - Yoton is compatibel met iOS en Android besturingssystemen en heeft twee verbindingsmethoden: draadloos en bekabeld. 2.4GHZ-5GHZ dual-band WiFi zorgt voor een streaming kijkervaring. De Yoton Y7 bevat Bluetooth-functionaliteit om audio naar draadloze luidsprekers te streamen. ±15° Hoeksteencorrectie & Zoom - Uitgerust met ±15° 4D keystone correctie, vermindert de Yoton Y7 full HD filmprojector verticale of horizontale beeldvervorming effectief. Dankzij de digitale zoomfunctie kan de schermgrootte van de projector individueel worden aangepast met de afstandsbediening zonder de projectieafstand vaak te moeten veranderen. HI-FI STEREO GELUID & MINDER RUIS - Ingebouwde luidspreker met ruisonderdrukkingstechnologie, de ruis is zo laag als 42 DB, waardoor heldere stereo en home theater auditieve schok. VERSCHILLENDE INSTALLATIEMETHODEN - De schroef aan de onderkant van de projector ondersteunt zowel plafond- als statiefmontage, u kunt hem aan het plafond monteren om ruimte te besparen, of op een statief voor gemakkelijke prestaties of verplaatsing tijdens vergaderingen. Warme tips Om iOS-apparaten aan te sluiten, koopt u een officiële MFI Certified Lightning to HDMI Adapter in de officiële winkel. Als de adapter nep is, worden betaalde apps geblokkeerd (Netflix, Amazon Prime, Hulu, enz.). Koop de officiÃ"le uit de officiÃ"le winkel en je zult dit probleem niet hebben. U kunt ook een Miracast / Dongle gebruiken om een draadloze verbinding tot stand te brengen. Om uw Android-apparaten aan te sluiten, hebt u een Miracast / Dongle (niet meegeleverd) nodig en moet u ervoor zorgen dat uw telefoon Screen Mirroring / Screen Casting-functie heeft. De USB-poort ondersteunt alleen een USB-flashstation, geen bekabelde verbinding en gegevensoverdracht. Voor alle thuisprojectoren geldt dat de rand van het scherm niet zo helder is als het midden. De projector heeft het beste effect in een relatief donkere omgeving. Specificaties Zoom: 50% Brightness: 9000 Lumens WiFi connection: Yes Keystone correction: ±15° Afmetingen: 23.00*16.40*8.00cm/923g Native Resolution: 1920*1080P Full HD Accessoires: Afstandsbediening (batterijen niet meegeleverd)*1, HDMI-kabel*1, AV-kabel*1, Snelstart*1, Gebruikershandleidingen*1, Draagtas*1

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van beamers. Er zijn immers 459 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!