De Bestenu Mini Beamer Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 11/14/2020


Met een mini beamer heb je de voordelen van een beamer in een compact apparaat; dat is dus handig om mee te nemen! Alles wat je moet weten om de beste mini beamer te kiezen, lees je in deze koopgids.

Wat is het verschil tussen een mini beamer en gewone beamer?

hide product content

De basis van een gewone beamer en een mini beamer zijn grotendeels gelijk. Beide soorten gebruik je om groot beeld op een muur, doek of ander doel te projecteren. Het duidelijkste verschil zit in het formaat, want de mini beamer is een stuk kleiner. Mini beamers passen goed in een draagtas en neem je makkelijk mee. Gewone tot grote beamers zijn daar minder geschikt voor.

Het compacte formaat heeft ook een nadeel: in een klein apparaat zit minder ruimte om techniek te verwerken. Hoewel een mini beamer en gewone beamer allebei op dezelfde manier werken, biedt een gewone beamer meer gelegenheid voor krachtigere hardware.

Zo zijn gewone tot grote beamers geschikt voor grote zalen en kunnen ze in een hogere helderheid projecteren. Mini beamers zijn vooral geschikt voor de woonkamer en kleine zalen.

Wat betekent "lumen" bij beamers?

hide product content

De helderheid van het beeld dat de beamer projecteert wordt uitgedrukt in lumen. Dit is vergelijkbaar met de helderheid van je computerscherm of smartphone: hoe hoger je die zet, des te feller licht er van het scherm afkomt.

Bij het aflezen van helderheid aan de hand van lumen geldt: hoe hoger het aantal lumen, des te helderder en feller de projecties van de mini beamer zijn. De meeste mini beamers hebben een helderheid tussen de 500 en 3000 lumen, waarbij 2000 - 3000 lumen een beetje in het midden van het gehele spectrum ligt.

Ligt de waarde onder de 2000, dan ligt de helderheid onder het gemiddelde voor beamers en komen de beelden vooral mooi naar voren als de ruimte donkerder is. Heb je een bovengemiddeld aantal lumen nodig? Dan heb je waarschijnlijk een normale of grote beamer nodig.

Welke projectieverhouding heb ik nodig?

hide product content

De projectieverhouding gaat over de afstand tussen de beamer en het doek (of de muur), en de breedte van het beeld. In de praktijk is dit terug te voeren een klein rekensommetje. Je deelt de afstand tussen de beamer en het doek door de breedte van het gewenste beeld.

Een voorbeeld: de beamer staat 2,5 meter van de muur af en je wilt dat het beeld 2 meter breed wordt. Je komt dan uit op de som 2,5:2, waarvan de uitkomst 0,8 is. Dat betekent dat jouw benodigde projectieverhouding 0,8 meter is. Een beamer met een projectieverhouding tussen 0,5 en 1,0 meter is dan geschikt.

Hoeveel geluid maakt een mini beamer?

hide product content

Een voordeel van mini beamers is dat ze gemiddeld minder geluid maken dan grote varianten. Het geluid dat ze maken komt van de ingebouwde ventilator die het apparaat afkoelt. Op het gebied van beamers is 30 tot en met 35 decibel een gemiddeld geluidsniveau. Onder de 30 decibel beschouwen we het niveau als ondergemiddeld en boven de 35 decibel als bovengemiddeld.

Het is niet zo gek dat een grote beamer een grotere ventilator heeft en dus meer geluid maakt. Mini beamers produceren in tegenstelling tot gewone beamers door de kleinere ventilator vaak onder de 30 decibel.

Waar moet ik mijn mini beamer plaatsen?

hide product content

Om te bepalen op welke afstand je de mini beamer van het projectieobject plaatst, gebruik je de projectieverhouding. Elke beamer heeft een standaard projectieverhouding. Als de projectieverhouding van jouw mini beamer bijvoorbeeld 0,8 meter is, dan is het beeld 1 meter breed als de mini beamer 0,8 meter van de muur of het doek af staat.

Wil je dat het beeld breder dan een meter is? Dan plaats je de mini beamer verder weg van het doek. Verdubbel je de afstand, dan verdubbel je ook de breedte van het beeld. Sommige beamers hebben een zoomfunctie; dan hoef je het apparaat niet te verplaatsen om het formaat van het beeld aan te passen.

Voor andere correcties van het beeld gebruik je de lens shift en keystone correctie functie, waar veel beamers mee zijn uitgerust. Lens shift is een functie waarmee je de richting van de lens naar links of rechts corrigeert. Het beeld wordt dan niet recht richting het doel geprojecteerd, maar wijkt een beetje af naar links of rechts. In de praktijk is dit handig als er bijvoorbeeld iets voor de beamer staat.

De keystone correctie komt van pas als de beamer in een hoek naar boven of beneden staat gericht. Zonder correctie is het beeld dan aan de boven- of onderkant breder of smaller dan de andere zijde en lijkt op de vorm van een trapezium. Met de keystone correctie krijg je het beeld weer in rechthoekige vorm.

Hoe lang gaat een mini beamer mee?

hide product content

Zo lang de lamp van de beamer goed functioneert, gaat een mini beamer erg lang mee. Dit belangrijke onderdeel van de beamer heeft echter een beperkte levensduur. Voor de fabrikant is het goed in te schatten hoe lang de lamp van de mini beamer meegaat en die drukt dit vervolgens uit in branduren.

Als je wilt weten hoe lang een mini beamer ongeveer meegaat, zoek dan in de product specificaties naar het aantal branduren. Hoe meer branduren, des te langer de mini beamer naar verwachting meegaat. Nieuwe modellen mini beamers hebben gelukkig een groot aantal verwachte branduren: vaak wel 12.000 uur of meer.

Hoe komt deze leuke Mini beamer lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Mini beamer ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Mini beamers, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Mini beamers die te bestellen zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Mini beamers het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Mini beamers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Mini beamers

De beste Mini beamers in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Mini Pocket Beamer Projector Mobile Mini Yellow White van Falien Mini LED projector Door middel van deze Mini beamer kunt u overal uw beelden projecteren. Door het kleine formaat kunt u de mini projector gemakkelijk mee nemen naar u maar wilt. Het beeld kwaliteit van de mini beamer is perfect, dat komt door het sterkte led licht wat in de beamer zit, hierdoor kunt u hem snel gebruiken ook overdag. U kunt uw beelden, films en andere beeld materiaal afspelen door middel van een HDMI kabel, MircoSD kaart en USB. U kunt op veel verschillende manieren uw beeld martiaal projecteren met de Mini beamer van Falien. Makkelijk meenemen en mooi om te zien, steek uw MicroSD kaart in de projector en geniet van uw eigen beelden. Specificaties • LCD projectie • 400-600 Lumen • 800:1 Contrast • Native 320x240 • Supported 1920x1080 • Afstand 0.8 - 2 Meter • Projectie oppervlakte 24 - 60 Inch • MicroSD ingang • Meegeleverd: Voeding, afstandsbediening, handleiding (engels), jack -> tulp kabel. • Support 5V en 12V • Koptelefoon uitgang • HDMI uitgang • USB ingang • Toetsbediening d.m.v. knoppen bovenop Let op, de ruimte dient goed verduisterd te zijn, gezien de beperkte lichtopbrengst en contrast van de mini beamer. mini beamer

1. Mini Beamer Full HD 1080P - Mini Projector Led - Draagbare Pocket Beamer - Portable - Presentaties / Films / Games- Mini beamer - Kleine Beamer - Beamer voor onderweg - Projector - HDMI Beamer - Mini Projector - Falien


Product informatiePlus or Show more

Deze SmileBeam mini beamer is een compacte beamer die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Door zijn gewicht van 100 gram hoef je daarvoor geen krachtpatser te zijn. De ledlampen van de beamer zijn energiezuinig, warmen snel op en gaan tot 10.000 uur mee. Dankzij de geïntegreerde mediaspeler ben je niet afhankelijk van een computer voor je projectie. Je laat Office-bestanden, pdf's, foto's en video's direct zien vanaf een SD-kaart, usb stick of het interne geheugen van de beamer. Via de MHL-aansluiting koppel je een smartphone of tablet aan de beamer en toon je het beeld van je mobiele apparaat op het grote scherm. Het klein formaat en lichtgewicht van de SmileBeam Mini Beamer zorgt ervoor dat je hem overal mee naar toe kunt nemen. De beamer is eenvoudig in te stellen. Ideaal voor op kantoor, kinderkamer of woonkamer. Beeldkwaliteit en omgeving Je kunt het beeld aanpassen tussen de 24 en 60 inch diameter. Het beste kwaliteit wordt bereikt bij ongeveer 50 inch. Groter dan de gemiddelde TV. Projectieafstand kan tussen de 0,8 en 2 meter. Output resolutie is 320 x 240p, met de mogelijkheid tot 1920p indien de video of afbeelding dat ondersteunt. Een donkere plaats met een sterk reflecterend oppervlak geeft je de beste beeldkwaliteit. Deze beamer heeft ook een interne speaker, je kunt ook je eigen speakers aansluiten. Dit kan via Bluetooth® of een audioport. Verbinding De SmileBeam Mini Beamer kan worden aangesloten op: Playstation XBOX DVD-speler TV Smart TV Laptop/PC De volgende aansluitingen worden ondersteund: HDMI VGA-aansluiting Audioport USB met films/afbeeldingen AV-kabel Meegeleverd in de doos Beamer Handleiding Afstandsbediening AV-kabelaansluiting

2. SmileBeam - Mini Beamer - Full HD


Product informatiePlus or Show more

Deze compacte beamer van Qumax brengt jou de ultieme ervaring op het gebied van films, series en ander video’s. Gebruik de pocket projector ook voor het geven van presentaties. De beamer is naast compact ook erg licht, hij weegt slechts 1300 gram. Dit maakt het ideaal om de beamer eenvoudig mee te nemen naar elke geschikte locatie. Samen met je vrienden, familie en/of kennissen genieten van de leukste films of van de mooie vakantie beelden is een eitje voor de mini beamer van Qumax! Een echte musthave Deze beamer is de musthave van 2020 en zorgt voor mooie momenten die jij samen met je familie, vrienden en/of kennissen zult delen. De beamer creëert de thuisbioscoop ervaring, stream bijvoorbeeld eenvoudig films, series of andere filmpjes via uw laptop of gebruik de beamer voor het geven van presentaties aan collega’s, klanten of zakenpartners. Pluspunten ✅ Mooi beeld ✅ Compact ✅ Lichtgewicht ✅ Neemt weinig ruimte in beslag ✅ Ideaal voor zowel thuis, onderweg als op kantoor ✅ Geweldig om cadeau te doen ✅ Makkelijk mee te nemen ✅ Duurzaam ✅ Een echte musthave ✅ VGA,USB, HDMI, AV, AUX, IR & TF aansluiting Kies ook voor de ultieme filmervaring met de projectie beamer van Qumax en neem hem overal mee naartoe!

3. Qumax Pro Mini Beamer met HDMI kabel - Projector Beamer - Compact En Draagbare Beamer - Mini Projector - Ervaar De Ultieme Filmbeleving - 4000 lumen


Product informatiePlus or Show more

Mini Beamer Projector Mobile Mini Black White Mini LED projector Overal uw beelden projecteren. Makkelijk meenemen en mooi om te zien, steek uw MicroSD kaart in de projector en geniet van uw eigen beelden.

4. YG-300 LCD Projector - Mini Beamer


Product informatiePlus or Show more

Deze Unic UC18 LED Beamer is een compacte beamer die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Door zijn gewicht van 100 gram hoef je daarvoor geen krachtpatser te zijn. De ledlampen van de beamer zijn energiezuinig, warmen snel op en gaan tot 10.000 uur mee. Dankzij de geïntegreerde mediaspeler ben je niet afhankelijk van een computer voor je projectie. Je laat Office-bestanden, pdf's, foto's en video's direct zien vanaf een SD-kaart, usb stick of het interne geheugen van de beamer. Via de MHL-aansluiting koppel je een smartphone of tablet aan de beamer en toon je het beeld van je mobiele apparaat op het grote scherm. Het klein formaat en lichtgewicht van de Unic UC18 LED zorgt ervoor dat je hem overal mee naar toe kunt nemen. De beamer is eenvoudig in te stellen. Ideaal voor op kantoor, kinderkamer of woonkamer. Beeldkwaliteit en omgeving Je kunt het beeld aanpassen tussen de 24 en 60 inch diameter. Het beste kwaliteit wordt bereikt bij ongeveer 50 inch. Groter dan de gemiddelde TV. Projectieafstand kan tussen de 0,8 en 2 meter. Output resolutie is 320 x 240p, met de mogelijkheid tot 1920p indien de video of afbeelding dat ondersteunt. Een donkere plaats met een sterk reflecterend oppervlak geeft je de beste beeldkwaliteit. Deze beamer heeft ook een interne speaker, je kunt ook je eigen speakers aansluiten. Dit kan via Bluetooth® of een audioport. Verbinding De Unic UC18 kan worden aangesloten op: Playstation XBOX DVD-speler TV Smart TV Laptop/PC De volgende aansluitingen worden ondersteund: HDMI VGA-aansluiting Audioport USB met films/afbeeldingen AV-kabelMeegeleverd in de doos Beamer Handleiding Afstandsbediening AV-kabelaansluiting By Woolworth

5. Unic UC18 LED Mini Beamer - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Mini Beamer Projector Mobile Mini Yellow White Mini LED projector Overal uw beelden projecteren. Makkelijk meenemen en mooi om te zien, steek uw MicroSD kaart in de projector en geniet van uw eigen beelden. Specificaties • LCD projectie • 400-600 Lumen • 800:1 Contrast • Native 320x240 • Afstand 0.8 - 2 Meter • Projectie oppervlakte 24 - 60 Inch • MicroSD ingang • Meegeleverd: Voeding, afstandsbediening, handleiding (engels), jack -> tulp kabel. • Support 5V en 12V • Koptelefoon uitgang • HDMI uitgang • USB ingang • Toetsbediening d.m.v. knoppen bovenop Let op, de ruimte dient goed verduisterd te zijn, gezien de beperkte lichtopbrengst en contrast. Niet draadloos te gebruiken.

6. YG-300 LCD Projector - Mini Beamer


Product informatiePlus or Show more

Bekijk series, vlogs en films met bioscoopervaring met deze mini beamer Wil je de ene keer netflixen in de woonkamer, de andere keer YouTube filmpjes kijken in de slaapkamer, en weer een andere keer een zakelijke presentatie geven? En wil je dat allemaal het liefst op een groot scherm? Een beamer (of projector) is dan precies wat je nodig hebt! Deze mini projector, die ook nog eens ontzettend handzaam is, zorgt ervoor dat je overal kunt kijken wát je wilt kijken en is tot wel 80% scherper dan de gemiddelde beamer. Stel je even voor. Het is vrijdagavond. Je hebt er een drukke dag op zitten. Je wilt niets liever dan een avondje chillen. Misschien met je vrienden, maar misschien ook niet. Wie er ook bij je komen: vast staat dat het vanavond gaat tussen jou, je bank, je warme bak popcorn en onbeperkt Netflix of Disney+ checken op een groot scherm. Of je nu de laatste aflevering van je Netflix Original vanuit bed wilt checken, of de laatste YouTube vlogs snel wilt streamen via je chromecast, met de Magnify™ CR-2020 LED Projector kijk - of binge watch - je jouw series waar je wilt. Geef je wel eens presentaties? Dáár is de mini projector natuurlijk ook helemaal geschikt voor. Handig om te weten: de mini beamer weegt iets minder dan een doos Merci chocolaatjes en is ongeveer zo groot als een TomTom; je neemt ‘m dus makkelijk mee. Heb je tieners in huis? Dan is een mini projector een perfect cadeau waar zij zich zeker mee zullen vermaken. Hiermee geef je ze de vrijheid om te kijken wat ze willen vanaf welke plek dan ook. Ook kan de beamer makkelijk meegenomen worden naar vrienden, om daar gezamenlijk films, series en vlogs te kijken. Vraag je tiener maar eens hoe tof hij of zij het vindt om op een feestje videoclips aan te zetten. Projectors vs TV’s Wanneer je twijfelt tussen een tv of een mini beamer omdat je de bioscoopervaring graag in huis wilt halen, dan kunnen we je meteen verder helpen. De enige betaalbare manier om dit te bereiken is namelijk met een beamer. Daarnaast betaal je bij een tv vaak voor veel functies die je niet altijd gebruikt. Met een projector krijg je in principe meer beeld voor je geld. Een ander voordeel: er zijn geen schermen die vies kunnen worden. Woon je klein dan is een beamer helemaal praktisch, want het neemt geen geen vaste ruimte in beslag. De voordelen van Magnify™ CR-2020 LCD Projector Makkelijk te gebruiken; steek je MicroSD kaart in de projector en geniet van je eigen beelden. Mooi om te zien; eerlijk is eerlijk. Zo’n mini beamer ziet er gewoon gaaf uit. En hij is ook nog eens makkelijk mee te nemen. Series en films kijken waar en wanneer je wilt, maar ook handig voor presentaties op school of op je werk. Technische specificaties: Ingebouwde Accu LCD projectie 400-600 Lumen 800:1 Contrast Native 320x240 Afstand 0.8 - 2 Meter Projectie oppervlakte 24 - 150 Inch MicroSD ingang Meegeleverd: Voeding, afstandsbediening, handleiding (engels), jack -> tulp kabel. Support 5V en 12V Koptelefoonuitgang HDMI uitgang USB ingang Toetsbediening d.m.v. knoppen bovenop Goed om te weten: de ruimte dient goed verduisterd te zijn, gezien de beperkte lichtopbrengst en contrast.

7. Magnify™ CR-2020 LCD Projector - Compacte Mini Beamer - Verbeterd Model - Speakers - Ingebouwde Batterij - Ideaal Voor Videoland Vanuit Bed


Product informatiePlus or Show more

De beamer van TopVision is een beter alternatief t.o.v. anderen op de markt, deze beamer is beter en goedkoper op prijs/kwaliteit! 【Groot Scherm Ervaring】- Het bereik van de videoprojector grootte is 40-240 inch en de projector afstand is 1m-6m. De beste kijkafstand is 3m en de projectiegrootte is 120 inches. Met 5500 lumen ondersteunt het de hoogste 1080P. Het is eenvoudig om de grootte van het scherm in te stellen en aan te passen. Deze LED-projector biedt een contrastverhouding van 3000:1, wat ideaal is voor een bioscoopervaring. 【Laag Energieverbruik】- Deze verbeterde videoprojector heeft de beste koelsysteem, hoge koeling efficiëntie en een lage ventilator geluid, waardoor de levensduur van de lamp tot 60.000 uur. Dit betekent dat u het meer dan 15 jaar kunt gebruiken en continu superieure geluids- en beeldervaring krijgt. 【Multimedia-aansluiting】-interface omvat HDMI / USB / VGA / AV / Micro SD-kaart / 3,5 mm audio-uitgang. Deze thuisbioscoopprojector is zeer geschikt voor Roku-streamingsticks/laptops/blue-ray DVD-spelers/PS3/PS4/Xbox/TV-boxen via HDMI-ingang. Aansluiting op de PC via VGA-aansluiting. Sluit de hoofdtelefoon/buitenluidsprekers aan via de audioaansluiting. Steek de U-Disk/HDD-apparaat in de USB-sleuf. Compatibel met smartphones, tablets, Fire TV sticks, chromecasts en meer. 【Uitstekende Geluidskwaliteit】- De videobeamer is uitgerust met twee ingebouwde luidsprekers die een uitstekende geluidskwaliteit te bieden zonder de noodzaak van externe luidsprekers. U kunt ook een externe luidspreker gebruiken waar u het meest van houdt.

8. TOPVISION - Beamer - Projector- 5500 Lumen - LED - Mini beamer - Full HD - 1080p - Thuis Bioscoop


Product informatiePlus or Show more

Geniet van een vlekkeloze ervaring en projecteer beelden met een formaat tot 80 inch. Bekijk beelden op uw gemak geniet van stereogeluid, maak gebruik van schermduplicatie via Wi-Fi, gebruik Bluetooth en benut alle connectiviteit die u nodig hebt om uw favoriete content te streamen. Geavanceerde LED-lichtbron De krachtige LED-lichtbron produceert rijke, levendige kleuren en gaat tot wel 20.000 uur mee. U hoeft hem ook niet te vervangen, want hij houdt het wel 20 jaar vol als u hem 4 uur per dag gebruikt! Bovendien is het energieverbruik veel lager dan bij een projector met een normale lamp. U hebt dus een groter scherm, een overweldigende kijkervaring en een milieuvriendelijk apparaat! Pas de projectie naar wens aan Plaats het product waar u wilt! Dankzij de Keystone-correctie in combinatie met de Focus-technologie kunt u beelden precies afstemmen naar behoefte en de projector op elke afstand van de wand plaatsen. Projecteer beelden tot 80 inch Projecteer beelden en video's met een formaat tot 80 inch (200 cm) van minder dan 2 meter van de wand. Stream TV-programma's rechtstreeks vanaf uw smartphone Stream TV-programma's of films via Wi-Fi vanaf uw smart-apparaten. Wi-Fi-schermduplicatie voor slim delen Koppel uw mobiele apparaten zoals tablets, smartphones of zelfs computers draadloos om al uw content te delen. Video's op uw telefoons? Gewoon casten via Wi-Fi! (iOS, Android, Mac en PC) Ingebouwde stereoluidsprekers voor kristalhelder geluid U hebt geen extra geluidssysteem nodig, want de ingebouwde stereoluidsprekers produceren diep, kamervullend geluid ideaal voor films in uw eigen huis. Verbinding met externe Bluetooth-luidsprekers Koppel uw projector draadloos met externe boomboxen of SoundBars om uw films en games extra leven in te blazen. Ingebouwde mediaspeler voor onbeperkte marathons Al uw essentials in één hand met de geïntegreerde mediaspeler: blader, bekijk al uw video's, luister naar uw muziek en deel uw nieuwste vakantiefoto's. Volledig verbonden (HDMI, USB, VGA of MicroSD) Sluit alle soorten multimedia-apparaten aan zoals een settopbox, PC, Mac of gameconsole, en zelfs streamingapparaten zoals Fire Stick of Apple TV, met de USB-, HDMI- en MicroSD-poorten. Slim aan de slag U hebt toegang tot onbeperkte content door verbinding te maken met een smart-gameconsole of TV-boxen als Fire Stick of Apple TV.

9. Philips NeoPix Easy+ Beamer


Product informatiePlus or Show more

Let op want dit is een budget Mini Beamer die je eenvoudig kunt gebruiken voor simpele projecties. Het is misschien goed om te weten dat je deze beamer vooral in donkere omstandigheden het beste kunt gebruiken. In verlichte omstandigheden voldoet de beeldkwaliteit niet optimaal om bijvoorbeeld een foto of video te projecteren. Als je lekker de gordijnen hebt dichtgedaan en de handzame Mini Beamer neer hebt gezet kun je in je woonkamer genieten van je eigen thuisbioscoop! Kijk met deze Mini Beamer Entertainment LED Projector lekker in je eigen huiskamer de mooiste films, de grappigste dvd’s, je eigen foto’s of je zelf opgenomen home video’s. Een USB stick of een SD card waarop je het beeldmateriaal hebt staan is makkelijk in te pluggen in de Mini Beamer. Druk op de aan/uit knop en je kunt met gebruikmaking van het interne menu de lichtgewicht Mini Beamer simpel bedienen. Omdat deze Mini Beamer LED projector zo licht in gewicht is, is hij ideaal voor onderweg. Denk aan een presentatie op je werk of op school. Voor iedereen is het heel makkelijk met de LED Entertainment Projector switchen van beeldformaat tussen 16:9 en 4:3 voor perfect en helder beeld. Met de verschillende aansluitingen zoals AV, micro SD, USB en 3,5 mm kun je onder andere een dvd-speler, je laptop of je gamecomputer op de LED Mini Beamer aansluiten. Als je een echte multimedia fanaat bent, is dit een absolute must-have! Geniet van de perfecte beeldkwaliteit en ervaar het kijken naar je favoriete film thuis op de bank in grootformaat. Voordelen van de Mini Beamer Maak je eigen thuisbioscoop en bekijk je films in groot formaat! Fantastische beeldkwaliteit Klein en lichtgewicht, makkelijk mee te nemen Geschikt voor HDMI, USB, AV, VGA en SD Dankzij LED-technologie zeer energiezuinig Inclusief handige afstandsbediening, toebehoren en handleiding Must have voor iedere multimedia fanaat Aansluitingen USB micro SD AV IN VGA HDMI DC IN Koptelefoon out Standaard meegeleverd: Mini Beamer Handleiding Power adapter AV kabel Afstandbediening Specificaties: Input: AV/AVG/USB/SD/HDMI Native resolutie: 320 x 240 Beeldverhouding: 16:9 / 4:3 Helderheid: 48 Lux Contrast: 300:1 Lens: F = 125, handmatige focus Projectie afmeting: 50 - 200 cm bij 1,25 tot 4 meter afstand Support video & audio Output: Koptelefoon Afmeting Mini Beamer: 127 x 126 x 56,6 mm Gewicht Mini Beamer: 380 gram Let op: de ruimte dient goed verduisterd te zijn, gezien de beperkte lichtopbrengst en contrast. Ondersteuning voor: Beeld: JPG, JPEG, PNG en BMP Audio: WMA, MP3, M4A Video: DAT, MPG, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI, MP4, RM, RMVB, H264, MKV, MOV, MJPEG, FLV

10. Silvergear Draagbare Projector Beamer - HDMI en WiFi - Mini Beamer - 1200 ANSI-lumen - 1920 x 1080


Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Mini beamers


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Mini beamers. Er zijn immers 65 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Mini beamer kopen.