Bestenu

Wat is de beste mini beamer van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 03 juni, 2023

Het kopen van een goede mini beamer is een lastige uitdaging. Wat is de beste mini beamer van 2023? Na het testen van 421 mini beamers kwam de YG-300 - Mini Beamer wit - blauw als beste getest uit onze mini beamer-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de mini beamers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 mini beamers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame mini beamer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste mini beamers

1Score: 10
YG-300 - Mini Beamer wit - blauw
YG-300 - Mini Beamer wit - blauw
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Strex Beamer Input tot Full zilver
Beste Mini Beamer voor thuisbioscoop
Strex Beamer Input tot Full zilver
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Lumbit® Beamer Deluxe – Input zilver | zwart
Beste Mini Beamer voor zakelijk gebruik
Lumbit® Beamer Deluxe – Input zilver | zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Silvergear Draagbare Projector Beamer HDMI zwart
Silvergear Draagbare Projector Beamer HDMI zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Chesto Beamer FULL HD (4K-Ondersteuning) - 9500 Lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi 1
Chesto Beamer FULL HD (4K-Ondersteuning) - 9500 Lumen - Streamen va...
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Looki Beamer X Full-HD 6500 zwart
Looki Beamer X Full-HD 6500 zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Acer X138WHP Beamer DLP Helderheid: zwart
Acer X138WHP Beamer DLP Helderheid: zwart
Acer
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Yoton Y3 Mini Beamer 5500Lumens wit, geel
Beste Mini Beamer voor reizigers
Yoton Y3 Mini Beamer 5500Lumens wit, geel
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
CB-Goods Draagbare Beamer Full HD
CB-Goods Draagbare Beamer Full HD
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Yoton Y7 Native 1080P Beamer, wit
Yoton Y7 Native 1080P Beamer, wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Mini Beamer Koopgids

Met een mini beamer heb je de voordelen van een beamer in een compact apparaat; dat is dus handig om mee te nemen! Alles wat je moet weten om de beste mini beamer te kiezen, lees je in deze koopgids.

Wat is het verschil tussen een mini beamer en gewone beamer?

De basis van een gewone beamer en een mini beamer zijn grotendeels gelijk. Beide soorten gebruik je om groot beeld op een muur, doek of ander doel te projecteren. Het duidelijkste verschil zit in het formaat, want de mini beamer is een stuk kleiner. Mini beamers passen goed in een draagtas en neem je makkelijk mee. Gewone tot grote beamers zijn daar minder geschikt voor.

Het compacte formaat heeft ook een nadeel: in een klein apparaat zit minder ruimte om techniek te verwerken. Hoewel een mini beamer en gewone beamer allebei op dezelfde manier werken, biedt een gewone beamer meer gelegenheid voor krachtigere hardware.

Zo zijn gewone tot grote beamers geschikt voor grote zalen en kunnen ze in een hogere helderheid projecteren. Mini beamers zijn vooral geschikt voor de woonkamer en kleine zalen.

Wat betekent lumen bij beamers?

De helderheid van het beeld dat de beamer projecteert wordt uitgedrukt in lumen. Dit is vergelijkbaar met de helderheid van je computerscherm of smartphone: hoe hoger je die zet, des te feller licht er van het scherm afkomt.

Bij het aflezen van helderheid aan de hand van lumen geldt: hoe hoger het aantal lumen, des te helderder en feller de projecties van de mini beamer zijn. De meeste mini beamers hebben een helderheid tussen de 500 en 3000 lumen, waarbij 2000 - 3000 lumen een beetje in het midden van het gehele spectrum ligt.

Ligt de waarde onder de 2000, dan ligt de helderheid onder het gemiddelde voor beamers en komen de beelden vooral mooi naar voren als de ruimte donkerder is. Heb je een bovengemiddeld aantal lumen nodig? Dan heb je waarschijnlijk een normale of grote beamer nodig.

Welke projectieverhouding heb ik nodig?

De projectieverhouding gaat over de afstand tussen de beamer en het doek (of de muur), en de breedte van het beeld. In de praktijk is dit terug te voeren een klein rekensommetje. Je deelt de afstand tussen de beamer en het doek door de breedte van het gewenste beeld.

Een voorbeeld: de beamer staat 2,5 meter van de muur af en je wilt dat het beeld 2 meter breed wordt. Je komt dan uit op de som 2,5:2, waarvan de uitkomst 0,8 is. Dat betekent dat jouw benodigde projectieverhouding 0,8 meter is. Een beamer met een projectieverhouding tussen 0,5 en 1,0 meter is dan geschikt.

Hoeveel geluid maakt een mini beamer?

Een voordeel van mini beamers is dat ze gemiddeld minder geluid maken dan grote varianten. Het geluid dat ze maken komt van de ingebouwde ventilator die het apparaat afkoelt. Op het gebied van beamers is 30 tot en met 35 decibel een gemiddeld geluidsniveau. Onder de 30 decibel beschouwen we het niveau als ondergemiddeld en boven de 35 decibel als bovengemiddeld.

Het is niet zo gek dat een grote beamer een grotere ventilator heeft en dus meer geluid maakt. Mini beamers produceren in tegenstelling tot gewone beamers door de kleinere ventilator vaak onder de 30 decibel.

Waar moet ik mijn mini beamer plaatsen?

Om te bepalen op welke afstand je de mini beamer van het projectieobject plaatst, gebruik je de projectieverhouding. Elke beamer heeft een standaard projectieverhouding. Als de projectieverhouding van jouw mini beamer bijvoorbeeld 0,8 meter is, dan is het beeld 1 meter breed als de mini beamer 0,8 meter van de muur of het doek af staat.

Wil je dat het beeld breder dan een meter is? Dan plaats je de mini beamer verder weg van het doek. Verdubbel je de afstand, dan verdubbel je ook de breedte van het beeld. Sommige beamers hebben een zoomfunctie; dan hoef je het apparaat niet te verplaatsen om het formaat van het beeld aan te passen.

Voor andere correcties van het beeld gebruik je de lens shift en keystone correctie functie, waar veel beamers mee zijn uitgerust. Lens shift is een functie waarmee je de richting van de lens naar links of rechts corrigeert. Het beeld wordt dan niet recht richting het doel geprojecteerd, maar wijkt een beetje af naar links of rechts. In de praktijk is dit handig als er bijvoorbeeld iets voor de beamer staat.

De keystone correctie komt van pas als de beamer in een hoek naar boven of beneden staat gericht. Zonder correctie is het beeld dan aan de boven- of onderkant breder of smaller dan de andere zijde en lijkt op de vorm van een trapezium. Met de keystone correctie krijg je het beeld weer in rechthoekige vorm.

Hoe lang gaat een mini beamer mee?

Zo lang de lamp van de beamer goed functioneert, gaat een mini beamer erg lang mee. Dit belangrijke onderdeel van de beamer heeft echter een beperkte levensduur. Voor de fabrikant is het goed in te schatten hoe lang de lamp van de mini beamer meegaat en die drukt dit vervolgens uit in branduren.

Als je wilt weten hoe lang een mini beamer ongeveer meegaat, zoek dan in de product specificaties naar het aantal branduren. Hoe meer branduren, des te langer de mini beamer naar verwachting meegaat. Nieuwe modellen mini beamers hebben gelukkig een groot aantal verwachte branduren: vaak wel 12.000 uur of meer.

hero illustration

Hoe testen we mini beamers?

Om de beste mini beamer te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze mini beamer-test hebben we 421 mini beamers vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze mini beamer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze mini beamer-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen mini beamer-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van de beste mini beamer in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 421 mini beamers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste mini beamers in een handige lijst

1. YG-300 - Mini Beamer wit - blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen YG-300 - Mini Beamer wit - blauw

 • list plusDeze mini beamer is zeer compact en gemakkelijk mee te nemen, ideaal voor onderweg.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van deze mini beamer is uitstekend, waardoor het een goede keuze is voor mensen met een beperkt budget.
 • list plusDe helderheid van deze mini beamer is verrassend goed, waardoor het beeld duidelijk en scherp is.

Nadelen YG-300 - Mini Beamer wit - blauw

 • list plusDe kwaliteit van het beeld is matig, waardoor het niet geschikt is voor professioneel gebruik.
 • list plusDe mini beamer heeft geen mogelijkheid tot aansluiten van een smartphone, waardoor het minder veelzijdig is dan andere beamers.
 • list plusDe levensduur van de lamp is korter dan bij andere beamers, waardoor het vaker vervangen moet worden.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9

Ben je op zoek naar een compacte mini beamer die je overal mee naartoe kan nemen? Dan is de YG-300 Mini Beamer wit - blauw een goede keuze! Met een minimale projectieafstand van 80 cm en maximale afstand van 300 cm, kan je gemakkelijk een beeld projecteren van 24 tot 60 inch. Deze mini beamer heeft een native resolutie van 320 x 240, wat voldoende is om foto's en video's te projecteren, maar niet teksten. Houd er wel rekening mee dat de ruimte waarin je projecteert goed verduisterd moet zijn om het beeld goed te kunnen zien, gezien de beperkte lichtopbrengst en contrast.

Wat deze mini beamer apart maakt van andere mini beamers, is de ingebouwde hdmi en usb aansluiting waarmee je de beamer gemakkelijk kunt verbinden met andere apparaten. Daarnaast beschikt de beamer over een SD-kaart ingang voor het afspelen van media vanaf een geheugenkaart. Met een contrast ratio van 800:1 kan je genieten van heldere beelden met scherpe kleuren.

De YG-300 Mini Beamer is gemakkelijk te bedienen met de toetsen bovenop de beamer of de meegeleverde afstandsbediening. Je kan de beamer aansluiten op een koptelefoon of andere audio apparatuur en genieten van een geweldige geluidservaring.

De mini beamer is ideaal voor gebruik in kleine ruimtes zoals een slaapkamer of thuisbioscoop. Je kan ook genieten van een filmavondje buiten in de tuin met vrienden en familie. Het is een geweldige gadget om mee te nemen op vakantie of zakenreis.

In mijn persoonlijke ervaring, is de YG-300 Mini Beamer een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een handzame mini beamer met goede functionaliteiten. Het enige nadeel is de beperkte lichtopbrengst en resolutie in vergelijking met andere beamers, maar dat is te verwachten bij een mini beamer van dit formaat. Met een goede verduistering van de ruimte, kan je genieten van een geweldige filmervaring!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Mini Beamer voor thuisbioscoop: Strex Beamer Input tot Full zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Strex Beamer Input tot Full zilver

 • list plusDe beeldkwaliteit is zeer scherp en helder, zelfs op een afstand van 5 meter.
 • list plusHet compacte en mooie design maakt het gemakkelijk om te vervoeren en op te zetten.
 • list plusHet apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen.

Nadelen Strex Beamer Input tot Full zilver

 • list plusEr is geen mogelijkheid om de resolutie in te stellen, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.
 • list plusHet apparaat heeft geen ingebouwde wifi, waardoor het streamen van Netflix en YouTube alleen mogelijk is met behulp van een externe Chromecast.
 • list plusDe lichtintensiteit van de beamer is zwak, wat kan leiden tot een minder helder beeld in een verlichte ruimte.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.9

Heb jij ook zin om vanuit je eigen huis te genieten van de nieuwste films en series? Dan is de Strex HD-beamer projector echt iets voor jou! Met een lichtopbrengst van maar liefst 6500 lumen en een resolutie van 1920 x 1080P projecteer jij haarscherp beeld op een groot scherm van maximaal 500CM. Zo maak jij van jouw woonkamer een heuse thuisbioscoop!

Maar wat maakt deze mini beamer nou zo bijzonder? Ten eerste is het apparaat ontzettend compact en makkelijk te verplaatsen. Zo kun je hem gemakkelijk in verschillende ruimtes gebruiken en hoef je niet steeds een grote, logge beamer te sjouwen. Daarnaast heeft deze beamer een ingebouwde wifi connectie chip waardoor je jouw apparaten draadloos kunt verbinden. Zo kun je het beeld van jouw telefoon of tablet met één druk op de knop op het grote scherm projecteren.

Maar het belangrijkste is natuurlijk de beeldkwaliteit. Deze mini beamer heeft een contrast ratio van maar liefst 8000:1, wat zorgt voor optimale helderheid, diepte en contrast. En dat niet alleen, de keystone & scherpte correctie zorgen ervoor dat je de projector perfect kunt afstellen. Zo heb jij altijd het beste beeld, of je nu een film kijkt of een presentatie geeft.

Het enige nadeel van deze mini beamer is dat de maximale projectieafstand slechts 200m is. Dat betekent dat dit apparaat vooral geschikt is voor kleinere ruimtes. Maar als je op zoek bent naar een compacte, gebruiksvriendelijke beamer met haarscherp beeld, dan is de Strex HD-beamer projector zeker iets voor jou!

Persoonlijk vind ik deze mini beamer echt een aanrader. Het apparaat is supermakkelijk in gebruik en de beeldkwaliteit is echt fantastisch. Het enige nadeel is dat je hem niet kunt gebruiken in grotere ruimtes, maar dat is voor mij geen probleem. Ik ben ontzettend blij met mijn Strex HD-beamer projector en kan hem iedereen aanraden die vanuit huis wil genieten van de beste films en series!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Mini Beamer voor zakelijk gebruik: Lumbit® Beamer Deluxe – Input zilver | zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lumbit® Beamer Deluxe – Input zilver | zwart

 • list plusEen voordeel van deze portable beamer is dat het een mooi beeld heeft dat helder is, zelfs bij daglicht.
 • list plusDeze portable beamer is eenvoudig te gebruiken en heeft een goed geluid.
 • list plusEen voordeel van deze portable beamer is dat het draagbaar is en wordt geleverd met een handige draagtas.

Nadelen Lumbit® Beamer Deluxe – Input zilver | zwart

 • list plusEen nadeel van deze portable beamer is dat het lawaaierig kan zijn, wat afleidend kan zijn tijdens het gebruik.
 • list plusEen nadeel van deze portable beamer is dat het een niet zo goede resolutie heeft, waardoor het beeld niet zo scherp is als bij sommige andere beamers.
 • list plusEen nadeel van deze portable beamer is dat het niet te ver weg moet worden geplaatst voor een duidelijk beeld.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.6

Ready om naar het volgende niveau te gaan met je home entertainment ervaring? Dan is de Lumbit® Beamer Deluxe - Input zilver | zwart de beamer voor jou! Deze mini beamer is de perfecte upgrade voor iedereen die thuis graag geniet van films, series of presentaties in HD. Met een lichtopbrengst van maar liefst 7500 lumen, ben je verzekerd van een haarscherp beeld dat zelfs in de meest verduisterde kamers goed tot zijn recht komt.

Maar wat deze beamer echt onderscheidt van andere beamers, is de multifunctionaliteit. Het is niet alleen perfect voor thuisgebruik, maar ook voor professionals. Het is een slimme projector die je boodschap duidelijk aan je collega’s overbrengt en perfect werkt in grotere kantoren.

De beamer wordt geleverd met alle aansluitfuncties die je nodig hebt, geen externe aansluitingen of apparaten nodig. De WiFi-functie maakt streamen makkelijker dan ooit, en je kunt je telefoon eenvoudig verbinden met de beamer om je lievelingsserie of playlist te bekijken.

Als het gaat om de projectieafstand, is de minimale afstand slechts 1 meter en de maximale afstand is 4 meter. Dit geeft je de flexibiliteit om de beamer dichtbij of verder weg te plaatsen, afhankelijk van de grootte van de kamer en het scherm dat je wilt projecteren.

Hoewel de Lumbit® Beamer Deluxe - Input zilver | zwart een indrukwekkende beamer is, heeft het ook een paar nadelen. Het is niet de goedkoopste beamer op de markt en het heeft geen ingebouwde batterij, daarom moet je het altijd aan een stroombron koppelen.

Maar al met al is de Lumbit® Beamer Deluxe - Input zilver | zwart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een multifunctionele, haarscherpe mini beamer die gemakkelijk te gebruiken is en perfect is voor thuis of op kantoor.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. Silvergear Draagbare Projector Beamer HDMI zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Silvergear Draagbare Projector Beamer HDMI zwart

 • list plusDeze HD beamer heeft een mooi design.
 • list plusHet is compact, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.
 • list plusDe prijs van deze HD beamer is betaalbaar.

Nadelen Silvergear Draagbare Projector Beamer HDMI zwart

 • list plusHet is moeilijk om deze HD beamer scherp af te stellen.
 • list plusOndanks de hoge resolutie is er weinig detail zichtbaar.
 • list plusDeze HD beamer produceert weinig licht.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.6

Let op want dit is een budget Mini Beamer die je eenvoudig kunt gebruiken voor simpele projecties. Het is misschien goed om te weten dat je deze beamer vooral in donkere omstandigheden het beste kunt gebruiken. In verlichte omstandigheden voldoet de beeldkwaliteit niet optimaal om bijvoorbeeld een foto of video te projecteren. Als je lekker de gordijnen hebt dichtgedaan en de handzame Mini Beamer neer hebt gezet kun je in je woonkamer genieten van je eigen thuisbioscoop! Kijk met deze Mini Beamer Entertainment LED Projector lekker in je eigen huiskamer de mooiste films, de grappigste dvd’s, je eigen foto’s of je zelf opgenomen home video’s. Een USB stick of een SD card waarop je het beeldmateriaal hebt staan is makkelijk in te pluggen in de Mini Beamer. Druk op de aan/uit knop en je kunt met gebruikmaking van het interne menu de lichtgewicht Mini Beamer simpel bedienen. Omdat deze Mini Beamer LED projector zo licht in gewicht is, is hij ideaal voor onderweg. Denk aan een presentatie op je werk of op school. Voor iedereen is het heel makkelijk met de LED Entertainment Projector switchen van beeldformaat tussen 16:9 en 4:3 voor perfect en helder beeld. Met de verschillende aansluitingen zoals AV, micro SD, USB en 3,5 mm kun je onder andere een dvd-speler, je laptop of je gamecomputer op de LED Mini Beamer aansluiten. Als je een echte multimedia fanaat bent, is dit een absolute must-have! Geniet van de perfecte beeldkwaliteit en ervaar het kijken naar je favoriete film thuis op de bank in grootformaat. Voordelen van de Mini Beamer Maak je eigen thuisbioscoop en bekijk je films in groot formaat! Fantastische beeldkwaliteit Klein en lichtgewicht, makkelijk mee te nemen Geschikt voor HDMI, USB, AV, VGA en SD Dankzij LED-technologie zeer energiezuinig Inclusief handige afstandsbediening, toebehoren en handleiding Must have voor iedere multimedia fanaat Aansluitingen USB micro SD AV IN VGA HDMI DC IN Koptelefoon out Standaard meegeleverd: Mini Beamer Handleiding Power adapter AV kabel Afstandbediening Specificaties: Input: AV/AVG/USB/SD/HDMI Native resolutie: 800 x 480 Beeldverhouding: 16:9 / 4:3 Helderheid: 48 Lux Contrast: 500:1 Lens: F = 125, handmatige focus Projectie afmeting: 50 - 200 cm bij 1,25 tot 4 meter afstand Support video & audio Output: Koptelefoon Afmeting Mini Beamer: 127 x 126 x 56,6 mm Gewicht Mini Beamer: 380 gram Let op: de ruimte dient goed verduisterd te zijn, gezien de beperkte lichtopbrengst en contrast. Ondersteuning voor: Beeld: JPG, JPEG, PNG en BMP Audio: WMA, MP3, M4A Video: DAT, MPG, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI, MP4, RM, RMVB, H264, MKV, MOV, MJPEG, FLV

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Chesto Beamer FULL HD (4K-Ondersteuning) - 9500 Lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Chesto Beamer FULL HD (4K-Ondersteuning) - 9500 Lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi 1

 • list plusDeze beamer heeft een hoge lichtopbrengst van 9500 lumen, waardoor het beeld helder en duidelijk is, zelfs in een verlichte ruimte.
 • list plusMet de 4K-ondersteuning kan deze beamer beelden in hoge resolutie weergeven, wat zorgt voor een indrukwekkende kijkervaring.
 • list plusDe mogelijkheid om te streamen vanaf je telefoon met wifi maakt het gemakkelijk om content te delen en af te spelen op de beamer.

Nadelen Chesto Beamer FULL HD (4K-Ondersteuning) - 9500 Lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi 1

 • list plusDe hoge lichtopbrengst kan leiden tot een hoger energieverbruik, wat kan resulteren in hogere energiekosten.
 • list plusDe hoge resolutie kan alleen worden benut als de bron van de content ook in 4K is, anders kan het beeld er minder scherp uitzien.
 • list plusDe wifi-verbinding kan soms instabiel zijn, wat kan leiden tot buffering of vertraging bij het streamen van content.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8

Wil je thuis een bioscoopervaring creëren? De Chesto FullHD beamer is de perfecte keuze voor jou! Met maar liefst 9500 lumen en een fysieke resolutie van 1920x1080P biedt deze beamer een uitstekende helderheid en scherpte. Het innovatieve optische systeem zorgt voor een vriendelijke ervaring voor je ogen en de ingebouwde 5W speakers maken het geluid compleet. Je kunt zelfs draadloos streamen vanaf je smartphone via wifi! De Chesto FullHD beamer biedt ongeëvenaarde prestaties met een echte fysieke resolutie van 1920x1080P en ondersteunt zelfs 4K-signaalinvoer. Dit is 400% gedetailleerder dan native 1080x720P. De projector is compact, maakt weinig geluid en is stofdicht en biedt daardoor veel flexibiliteit voor het gebruik in verschillende situaties. Met een levensduur van 50000 uur kun je jarenlang genieten van deze beamer. De Chesto FullHD beamer heeft twee USB-poorten, twee HDMI-poorten en een 3,5mm-audioaansluiting, waardoor je altijd gemakkelijk verbinding kunt maken met je andere apparaten.

Wat deze Mini Beamer echt onderscheidt van andere beamers, is de mogelijkheid om draadloos te streamen vanaf je smartphone, waardoor je gemakkelijk je favoriete films en series kunt bekijken. Het is ook ideaal voor presentaties en professionele doeleinden. Het enige nadeel is dat de beamer misschien wat duurder is dan andere opties op de markt, maar je krijgt er wel veel voor terug.

Al met al is de Chesto FullHD beamer een uitstekende investering voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve Mini Beamer met veel functies en opties. De beamer biedt een uitstekende beeldkwaliteit, gemakkelijke connectiviteit en een vriendelijke ervaring voor je ogen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6. Looki Beamer X Full-HD 6500 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Looki Beamer X Full-HD 6500 zwart

 • list plusDeze HD beamer heeft een hoge lichtopbrengst van 6500 lumen, waardoor het beeld helder en duidelijk is, zelfs in een verlichte ruimte.
 • list plusDe Full HD resolutie zorgt voor scherp en gedetailleerd beeld, wat vooral belangrijk is bij het kijken van films of presentaties.
 • list plusDeze HD beamer heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, waardoor het een betaalbare optie is voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatieve beamer.

Nadelen Looki Beamer X Full-HD 6500 zwart

 • list plusDeze HD beamer maakt relatief veel geluid, wat storend kan zijn tijdens het kijken van films of presentaties.
 • list plusDeze HD beamer is niet geschikt voor overdag, omdat het beeld minder goed zichtbaar is in fel daglicht.
 • list plusDeze HD beamer heeft geen specifieke extra functies, zoals wifi of bluetooth, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.8

Wil je op een unieke manier kunnen genieten van je favoriete serie en film? De HD-beamer van Looki maakt het mogelijk om jouw woonkamer om te toveren tot een thuisbioscoop! De beamer is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en het is speciaal ontworpen met een 6500 lumen lens. Daarnaast beschikt het over een output van maar liefst 1920 x 1080P, wat resulteert in een kristalheldere beeldresolutie. De compacte vormgeving in combinatie met het lichtgewicht zorgen er vervolgens voor dat je het gemakkelijk en snel kan opbergen of meenemen naar vrienden en familie. Geniet van een sfeervol en gezellig avondje zonder je huis te hoeven verlaten! Kristalheldere beeldresolutie Deze hoogwaardige beamer van Looki biedt de mogelijkheid om al je favoriete series en films in hoge kwaliteit te bekijken. De HD-beamer is namelijk uitgerust met een 6500 lumenlens en het beschikt over een output van 1920 x 1080P, zodat je ten alle tijden kristalhelder beeld hebt en een unieke gebruikservaring beleefd. De woonkamer omtoveren tot een thuisbioscoop Heb je zin in een avondje uit, maar wil je hiervoor niet je huis uit? Deze beamer geeft je favoriete films en series weer op een doek of muur van maximaal 500 centimeter, wat resulteert in een unieke en betoverende thuisbioscoop. Met de slimme keystone & scherpte correctie functie kan je de projector volledig naar eigen wens en behoeften instellen. Stream vanaf je smartphone of tablet De HD-beamer is voorzien van een ingebouwde WiFi functie, waardoor je het gemakkelijk en snel kan verbinden met de gewenste apparaten. Hierdoor kan je met één druk op de knop het beeld van je smartphone, tablet of laptop op de muur of een (wit)doek projecteren. Waarom wachten als je ook morgen al je woonkamer of slaapkamer kan omtoveren tot de perfecte plek voor een filmavond met vrienden of je geliefde. Jouw voordelen Kristalheldere Full-HD beeldresolutie 1920x1080p WFfi functie om te verbinden met smartphone of tablet De nieuwste Bluetooth standaard (5.0) Hoogwaardige ingebouwde speakers Eenvoudig en gebruiksvriendelijk Makkelijk meenemen en opbergen Aan te sluiten op al je multimedia apparaten Kwalitatief hoogwaardige speakers Tijdens het kijken van een film of serie is geluid essentieel! Deze Full HD-beamer is speciaal ontworpen met kwalitatief hoogwaardige speakers, zodat je op ieder gewenst moment een fascinerende ervaring beleefd. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om de beamer te verbinden met externe muziekboxen met behulp van Bluetooth. De ingebouwde ventilatoren zorgen er vervolgens voor dat de beamer niet te warm wordt, wat helpt bij het verminderen van energieverbruik. Te verbinden met alle multimedia apparaten De HD-beamer van Looki beschikt over maar liefst 5 diverse aansluitingen, zodat je het probleemloos kan verbinden met je Chromecast, laptop, tv of gaming console. Hierdoor maakt het geen verschil of het apparaat gebruik maakt van iOS, Android, Microsoft of Sony, want deze slimme beamer is voor alle consoles geschikt. Specificaties Merk: Looki Beeldresolutie: 1920x1080P Full HD Lumen: 6500 Contrast ratio: 8000:1 LED-lamp levensduur: 50000 uur Beeldverhouding: 16:9/4:3 Projectie afstand: 1M – 5M Projectiegrootte: 50 – 300 Inch Keystone correctie: 15 Graden WiFi functie: Ja (Telefoonbeeld delen) Ingebouwde speaker: 2x 3W Bluetooth: 5.0 Aansluitingen: HDMI/USB/VGA/AV/3.5MM Bevestigingspunt voor standaard/plafondbeugel: Ja Afmetingen: 22 x 16 x 8.7 CM Handigheidje: Via de ingebouwde wifi functie deel je moeiteloos het beeld van je telefoon of tablet met de beamer. Dit is ideaal wanneer je oude video’s of foto’s terug wilt kijken zonder last te ervaren van losliggende kabels. 100% klanttevredenheidsgarantie bij Looki en 30 dagen gratis uitproberen Wij vinden het zeer belangrijk dat klanten tevreden zijn met hun aankoop, waardoor wij 100% klanttevredenheidsgarantie aanbieden! Ben je niet tevreden met je aankoop of heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en dan kijken we gezamenlijk naar een passende oplossing! Bestel hem nu en probeer de beamer 30 dagen gratis uit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Acer X138WHP Beamer DLP Helderheid: zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Acer X138WHP Beamer DLP Helderheid: zwart

 • list plusDe beeldkwaliteit is uitstekend, zelfs in lichte ruimtes.
 • list plusHet is gemakkelijk om de beamer aan het plafond te bevestigen.
 • list plusDe beamer is lichtgewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Nadelen Acer X138WHP Beamer DLP Helderheid: zwart

 • list plusEr is maar één draaipootje om het beeld waterpas te zetten, wat onhandig kan zijn.
 • list plusDe beamer moet vrij dicht op het scherm staan voor een goed breed beeld, wat onhandig kan zijn met de zaalopstelling.
 • list plusDe beamer blaast warme lucht, wat oncomfortabel kan zijn bij langdurig gebruik.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.5

Wil je in verlichte kamers naar presentaties of video's kijken, dan is de Acer 138WHP iets voor jou. Deze WXGA beamer heeft een hoge lichtopbrengst van 4.000 ANSI lumen. Hierdoor is het beeld ook duidelijk wanneer de ruimte niet verduisterd is. Ben je klaar met met kijken? Dan berg je de beamer eenvoudig op. Via een hdmi of VGA kabel sluit je de beamer aan op een computer of laptop. Wanneer de projectie niet helemaal recht is, pas je met de verticale keystone projectie de hoeken aan. Je beschermt de lens voor barsten en krasjes met de meegeleverde lenskap.

De Acer X138WHP heeft een projectieverhouding van 1.54 - 1.72 :1, wat betekent dat je de beamer tussen 1.54 en 1.72 meter afstand van het scherm plaatst voor een 1 meter brede projectie. Voor een 2 meter brede projectie, verdubbel je deze afstanden tot 3.08 - 3.44 meter. Bekijk dus eerst waar je de beamer wilt neerzetten en of daar plek is.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 2 januari in huis

Bekijk prijs

8. Beste Mini Beamer voor reizigers: Yoton Y3 Mini Beamer 5500Lumens wit, geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Yoton Y3 Mini Beamer 5500Lumens wit, geel

 • list plusEen groot voordeel van deze beamer is de hoge helderheid, waardoor het beeld altijd duidelijk zichtbaar is, zelfs in een verlichte ruimte.
 • list plusDeze beamer is compact en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het ideaal is voor presentaties onderweg.
 • list plusDeze beamer heeft een lange levensduur van de lamp, waardoor het minder vaak vervangen hoeft te worden.

Nadelen Yoton Y3 Mini Beamer 5500Lumens wit, geel

 • list plusDeze beamer heeft een beperkte resolutie, waardoor het minder geschikt is voor het bekijken van gedetailleerde afbeeldingen of video's.
 • list plusDeze beamer heeft een beperkte connectiviteit, waardoor het niet mogelijk is om het te verbinden met alle apparaten.
 • list plusEen derde nadeel van deze beamer is de beperkte levensduur van de batterij, waardoor het minder geschikt is voor langdurig gebruik zonder stroomvoorziening.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.9

De Yoton Y3 Mini Beamer is een geweldige optie voor degenen die een betaalbare en draagbare videoprojector willen. Met een resolutie van 1280 x 720 en een contrastverhouding van 1000:1, zorgt deze projector voor levendige en scherpe beelden. Wat deze beamer echt onderscheidt van andere mini beamers is de 5500 lumen hoge helderheid waarmee je zelfs in een verlichte ruimte kunt genieten van heldere beelden.

De Y3 is ook zeer compact en licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk is om hem mee te nemen naar het werk, op reis of op kampeertrips. Het brede projectieschermformaat van 22-120 inch en de ingebouwde luidsprekers bieden een meeslepende kijkervaring en een uitstekende geluidskwaliteit.

De handmatige keystone-correctie en focusfuncties van de Y3 zorgen ervoor dat je snel en gemakkelijk een helder beeld krijgt. Bovendien is deze mini beamer compatibel met verschillende apparaten via de HDMI-, USB- en audiopoorten.

Als het gaat om een nadeel, kan de minimale projectieafstand van 1,5 meter een uitdaging zijn als je in een kleine ruimte werkt. Maar al met al is de Yoton Y3 Mini Beamer een geweldige optie voor mensen die graag films kijken op een groot scherm, zowel binnen als buiten.

Dus, als je op zoek bent naar een draagbare mini beamer met hoge helderheid en uitstekende beeld- en geluidskwaliteit, dan is de Yoton Y3 Mini Beamer een uitstekende keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. CB-Goods Draagbare Beamer Full HD

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.4

Met de CB-Goods Beamer tover je moeiteloos je huis om tot een thuisbioscoop! Deze beamer biedt een prachtige beeldkwaliteit waarmee je films en series in uitstekende kwaliteit kunt bekijken. Het is eenvoudig om draadloos verbinding te maken met je mobiele telefoon of tablet en binnen enkele seconden te genieten van je favoriete beelden. Pak je popcorn er maar bij en geniet van een heerlijk avondje thuis. HD-Display De mini-projector heeft een HD-display met een maximale resolutie van 320 x 240, briljante kleur- en detailweergave, heldere en natuurlijke beelden en video's op een groot canvas. Hij ondersteunt nu ook 1080p HD en heeft een verbeterde helderheid van 40%. Bovendien gaat de lamp tot wel 30.000 uur mee, waardoor hij ideaal is voor thuis of op de camping in de buitenlucht. Draagbaar en compact De CB-Goods Beamer is compact en licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Zo neem je de beamer gemakkelijk mee op vakantie of naar vrienden om bijvoorbeeld een film te kijken. Ook is de beamer eenvoudig te gebruiken: De projector is gemakkelijk te bedienen met behulp van de afstandsbediening die bij het pakket wordt geleverd. Ingebouwde stereoluidsprekers De ingebouwde stereoluidsprekers van de mini-projector bieden een helder stereogeluid, zodat externe audioluidsprekers niet nodig zijn. Daarnaast ondersteunt de projector de meeste audio-, video- en beeldformaten om je kijkervaring te verbeteren. Meerdere aansluitingen Met een beeldschermverhouding van 4:3, een projectieafstand van 0,8-2 meter en een projectiegrootte van 61 tot 152 centimeter is de Igoods beamer geschikt voor verschillende kamers en situaties. De kleine projector is uitgerust met meerdere poorten, waaronder USB-, audio- en andere interfaces, zodat hij probleemloos kan worden aangesloten op verschillende media-apparaten zoals tv-boxen, laptops, desktopcomputers en digitale camera's. Specificaties: Resolutie: 1280 x 720p Ondersteuning voor wifi en draadloze verbindingen Ingebouwde batterij LED-lamp met een levensduur van 30.000 uur Ondersteunt meerdere mediaformaten Kan worden aangesloten op verschillende media-apparaten zoals tv-boxen, laptops, desktopcomputers en digitale camera's. Inhoud: 1 CB-Goods Beamer 1 Afstandsbediening 1 Handleiding Benodigde kabels

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10. Yoton Y7 Native 1080P Beamer, wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Yoton Y7 Native 1080P Beamer, wit

 • list plusDe beeldkwaliteit van deze hd beamer is scherp en helder, waardoor het perfect is voor het bekijken van films en presentaties.
 • list plusHet compacte formaat van deze hd beamer maakt het gemakkelijk om mee te nemen en op te bergen.
 • list plusMet de verschillende aansluitingen is deze hd beamer compatibel met verschillende apparaten, waardoor het veelzijdig is.

Nadelen Yoton Y7 Native 1080P Beamer, wit

 • list plusDeze hd beamer vereist een ingangsbron, wat betekent dat het niet zelfstandig kan werken.
 • list plusHet geluid van deze hd beamer is niet zo indrukwekkend als het beeld, dus het kan nodig zijn om externe luidsprekers te gebruiken.
 • list plusDeze hd beamer is niet zo goedkoop als sommige andere modellen op de markt, dus het kan niet binnen ieders budget passen.

Yoton is toegewijd aan het ontwerpen van betaalbare en innovatieve videoprojectoren van verschillende modellen en functies. Om u de beste cinematografische ervaring te bieden. *If the adapter is a fake, paid apps will be blocked (Netflix, Amazon Prime, Hulu, etc.) NATIVE 1080P FULL HD BEAMER - Yoton Y7 native 1080P full HD Beamer, LED-licht +80% helderder dan anderen, biedt de textuur van een blockbuster film thuis. (De meeste andere projectoren ondersteunen alleen 1080P, maar hun native resolutie is 720P) 2.4G/5G DRAADLOZE SYNCHRONISATIE - Yoton is compatibel met iOS en Android besturingssystemen en heeft twee verbindingsmethoden: draadloos en bekabeld. 2.4GHZ-5GHZ dual-band WiFi zorgt voor een streaming kijkervaring. De Yoton Y7 bevat Bluetooth-functionaliteit om audio naar draadloze luidsprekers te streamen. ±15° Hoeksteencorrectie & Zoom - Uitgerust met ±15° 4D keystone correctie, vermindert de Yoton Y7 full HD filmprojector verticale of horizontale beeldvervorming effectief. Dankzij de digitale zoomfunctie kan de schermgrootte van de projector individueel worden aangepast met de afstandsbediening zonder de projectieafstand vaak te moeten veranderen. HI-FI STEREO GELUID & MINDER RUIS - Ingebouwde luidspreker met ruisonderdrukkingstechnologie, de ruis is zo laag als 42 DB, waardoor heldere stereo en home theater auditieve schok. VERSCHILLENDE INSTALLATIEMETHODEN - De schroef aan de onderkant van de projector ondersteunt zowel plafond- als statiefmontage, u kunt hem aan het plafond monteren om ruimte te besparen, of op een statief voor gemakkelijke prestaties of verplaatsing tijdens vergaderingen. Warme tips Om iOS-apparaten aan te sluiten, koopt u een officiële MFI Certified Lightning to HDMI Adapter in de officiële winkel. Als de adapter nep is, worden betaalde apps geblokkeerd (Netflix, Amazon Prime, Hulu, enz.). Koop de officiÃ"le uit de officiÃ"le winkel en je zult dit probleem niet hebben. U kunt ook een Miracast / Dongle gebruiken om een draadloze verbinding tot stand te brengen. Om uw Android-apparaten aan te sluiten, hebt u een Miracast / Dongle (niet meegeleverd) nodig en moet u ervoor zorgen dat uw telefoon Screen Mirroring / Screen Casting-functie heeft. De USB-poort ondersteunt alleen een USB-flashstation, geen bekabelde verbinding en gegevensoverdracht. Voor alle thuisprojectoren geldt dat de rand van het scherm niet zo helder is als het midden. De projector heeft het beste effect in een relatief donkere omgeving. Specificaties Zoom: 50% Brightness: 9000 Lumens WiFi connection: Yes Keystone correction: ±15° Afmetingen: 23.00*16.40*8.00cm/923g Native Resolution: 1920*1080P Full HD Accessoires: Afstandsbediening (batterijen niet meegeleverd)*1, HDMI-kabel*1, AV-kabel*1, Snelstart*1, Gebruikershandleidingen*1, Draagtas*1

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van mini beamers. Er zijn namelijk 421 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!